.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Question Гинеколог ..

След няколко дена ще ходя на гинеколог, защото имам доста бяло течение и болки ниско в корема. За пръв път ще ходя и си ме е страх. Може ли някой да ми каже какво точно ще представлява прегледа ?

Banned Мега фен
    най-вероятно ще е пита за болките и т.н. може да ти вземат секрет,за да проверят какво точно ти има и след време да идеш и да се видиш изследванията. друг едва ли ще ти правят,а може и да те накара да легнеш,за да прегледа за други инфекции и т.н. спокойно нищо страшно няма

А как точно се взима секрета ?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    С разтваряне на твоите крака и бъркане от страна на гинеколога.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Имаш майка. Такова безхаберие по отношение на такива неща е недопустимо. Също така водиш ли полов живот?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    С разтваряне на твоите крака и бъркане от страна на гинеколога.
    Безболезнено,за да сме по-точни.Няма нищо срамно и страшно. ;Р Успех и дано нищо ти няма!

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от x.x.x Виж мнението
    След няколко дена ще ходя на гинеколог, защото имам доста бяло течение и болки ниско в корема. За пръв път ще ходя и си ме е страх. Може ли някой да ми каже какво точно ще представлява прегледа ?
    Качват те на гинекологичен стол, отваряш краката, преглеждат те, взимат секрет за изследване и това е общо взето. Може и да ти огледат яйчниците с ултразвук, това е най-безобидното от всичко. Няма страшно.

А някой може ли да ми каже някакъв гинеколог, мъж. Казаха ми, че мъжете се отнасяли по - нежно и внимателно, отколкото жените.

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    Дааа, мъжете са по-нежни и внимателни.Но не всички.И един съвет.Когато си търсите гинеколог разпитайте познати, приятелки и изберете такъв с топли ръце.
    Last night I let the party get the best of me.
    Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
    Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
    N-gga and we roll deep, so deep
    It’s going down in this bitch: concrete
    We gon party all night: no sleep
    Tell the owner them is all my guys
    So tonight everything is on me

The drinks is on me
    The bitches, the hotel, the weed is all free
    Get high, I mean so high
    We don’t see the whole suite
    Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD

Правила за публикуване