- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Гинеколог ..
След няколко дена ще ходя на гинеколог, защото имам доста бяло течение и болки ниско в корема. За пръв път ще ходя и си ме е страх. Може ли някой да ми каже какво точно ще представлява прегледа ?
най-вероятно ще е пита за болките и т.н. може да ти вземат секрет,за да проверят какво точно ти има и след време да идеш и да се видиш изследванията. друг едва ли ще ти правят,а може и да те накара да легнеш,за да прегледа за други инфекции и т.н.спокойно нищо страшно няма
![]()
А как точно се взима секрета ?
С разтваряне на твоите крака и бъркане от страна на гинеколога.![]()
Имаш майка. Такова безхаберие по отношение на такива неща е недопустимо. Също така водиш ли полов живот?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
А някой може ли да ми каже някакъв гинеколог, мъж. Казаха ми, че мъжете се отнасяли по - нежно и внимателно, отколкото жените.
Дааа, мъжете са по-нежни и внимателни.Но не всички.И един съвет.Когато си търсите гинеколог разпитайте познати, приятелки и изберете такъв с топли ръце.
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD