- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Няква мания?!
От къде тръгна цялата тая мания за лостове и фитнес като цяло. Смисъл, винаги си е имало трениращи, но последната година някакъв бум има. Не е лошо, тренирайте си, ама ми е чудно как така изведнъж всички се решиха да започнат. Ай, лостовете, някакъв Тачев имаше, покрай него се запалиха. А останалите?
А, да, да питам. Нормално ли е да ми се тренира непрестанно? Имам впредвид, тренирам ок, обаче след като тренирам искам да тренирам още и просто не мога да се спра. Изморявам се, просто има дни, в които не мога да си кажа името, но пак ми се тренира.. Нещо не е на добре, та при положение, че не се чувствам отпаднала как мога да разбера дали започвам да претренирам?![]()
Дерзайте.
едит: Знаам, че е "някаква мания", а не "няква"..![]()
Последно редактирано от RainBerry : 01-03-2012 на 15:57 Причина: black butterflies
значи, това че имаш желание да тренираш, се дължи на мотивацията ти, не е лошо, но като си имаш режим си го следвай и недей тренира когато имаш почивен ден, та отностно тая мания по стрийта, както преди 3-4 год беше на мода фрийръна, сега тези същите момчета тръгнаха по стрийт фитнес, преди гледаха клипчета с дейвид бел, и се надъхваха да се премятат като него и да изглеждат яки, сега пък гледат ханибал, и искат пък като неко да бъдат тарикати, ама мода, и тя ще си замине...
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
То, следвам, ама нещо не ми се струва достатъчно?!А няма вариант да увелича продължителността на тренировката, тъй като тренирам с група и си тренирам около 3 часа, просто повече няма накъде ;D Но явно ще трябва да се примиря.
остави какво ти се струва ;д щом си имаш режим, това е![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ми по-хубаво да тренират хората, че и без това от тия ГМО-та и боклуци дето ни зариват отвсякъде чак умовете ни са затлъстели.
Е, нека тренират, няма лошо.. ама е тъпо само заради "периода" да ми се захващат, да се покажат какви са вървежни, а след месец да заебават всичко само защото вече не е на "мода". ;D
Еми какво да ти кажа...за годините си има наистина добро тяло и си има понятие от нещата. Не го подценявай, без акъл почети е невъзможно да се постигнат големи резултати с каквито и да било добавки, защото рано или късно те настигат или контузии или претренирване.
Не говоря само за фитнес, но иначе определено HolyShit си знае материала.![]()
Трябва да знаеш какво правиш и как го правиш, защото ще го караш на късмет до едно време и спираш да растеш, защото не знаеш какво да правиш след това. Фитнеса си е една цяла наука.
Да поясня, че не се занимавам с фитнес. Кикбоксьорка съм, на фитнес отивам, но не често, смисъл не се занимавам само с това.![]()
Горното ми мнение е по повод изказването на slicky и Concussion.
По темата напълно нормално си е, ако нямаш хъс и мотивация да тренираш на къде отиваш.
Опа.Иначе, мерси на всички. Ще си спазвам тренировъчните и почивните дни, защото доколкото знам, между тренировките трябва да има време, в което да се възстановят мускулите или пак се бъркам..
![]()
Не се бъркаш точно така е! Недей тренира (колкото и да ти се иска), когато не ти е по график тренировката
. Всичко трябва да се спазва
.
значи не вярвам някой да е почнал да тренира само заради модата
Лостовете са дрога и веднъж запалиш ли ги - няма отърване
Така както тренирате фитнес ,защото ви харесва - така други пък тренират стриит
Истинското тяло и маса се прави във фитнеса,но лостовете влияят разпускащо ддз
обаче някой да не си помисли,че лостовете няма да му са от полза
Все пак всеки трябва да се научи на малко атлетичност
Всеки занимаващ се с фитнес професионално не бива в никакъв случай да не се научи да прави кофички, набирания най-малкото
Защото ако го вземат в казармата ще му е доста трудно ;d
Не казвам, че всичко е позьорщина, а просто се чудех от къде този наплив изведнъж, преди това също познавах момчета, които си държаха дежурството на лостовете ( така да се каже), но просто наистина се появи този "наплив" последно време и пак казвам, че не е лошо. ;d
Хах, лошият ми тон към стрийта може да е само поради факта, че не мога да се набера веднъж дори![]()
Последно редактирано от RainBerry : 01-04-2012 на 15:52 Причина: black butterflies