- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- С тати скоро ще се местим в чисто нова, супер луксозна къща в Бояна!!!
Струва 900 000 евро!
Одеве ходихме да я видим! Понеже сме много богати ще си я купим направо с обзавеждането! Има басейн, 4 бани, в 2 от които има джакузи, 6 спални, 2 дневни, 2 кухни, 1 кухненски бокс, фитнес зала и сауна! И всичко това само за мен и татиА в двора има частна ботаническа градина и се вижда почти цяла София от там
Мебелите са много шик, всичките по последен писък на модата! Плочките обаче в една от баните не ми харесват - малко ретро, но тати обеща, че преди да се нанесем ще я направим ултра модерна!
Тати ми обеща и нова супер гъзарска кола - пикап Great Wall - made in Ловеч, за да мога до стигам бързо до центъра на града, да си купувам яки дрешки
Леглата в къщата са от водна основа и на тях ще мога да опъвам мацките си в атмосфера, сякаш сме насред океана, докато вие ги опъвате на 20 годишните си прожинени легълца
Нека ви е ят!
![]()
![]()
![]()
Последно редактирано от D1esel : 01-06-2012 на 09:22
Този път, понеже казваш истината, всички ни е яд и ти завиждаме супер много. Ние винаги сме ти завиждали де, ама сега още повече.
Първоначално написано от BladeDancer
Вече ще имаш много приятели.
А пък моя идиот искаше да ме изсели и да даде всичките пари на дъщеря си. Той даже второто почти успя да го реализира. Май и теб те бяха изселвали.
Аз имам по-добра идея какво да се направи с 1 800 000 лв:
Купува ти на теб един апартамент за 100-150 000 лв, купува и на себе си един, който да е в близост, за да се грижи за теб, дава ти още 100-150 000 лв, които внасяш в банката на лихва и от лихвата си живееш и не ходиш повече на работа или на училище цял живот. Останалите 1 500 000 лв ми ги даваш на мен, заради хубавите съвети как да не работиш цял живот.
И всички са щастливи.
Още по-добре, значи може да ми преведеш 21.5 милиона за това, че съм ти казал как да не работиш цял живот.
Последно редактирано от M214 : 01-06-2012 на 11:43
Просто ако знаеш как ни е яд ;д То ако имаше такава къща в София по новините щяха да я покажат беМи то бива, бива .. ама не мислиш ли че въображението ти идва малко в повече ;д То и баба ми на думи е супермен ;д Пък ако знаеш как мразя надувки като тебе които даже не могат да пишат правилно ;д .. яД се пише с Д не с Т, празноглавото ми богаташче
![]()
Последно редактирано от Bad_like_them : 01-06-2012 на 11:45
Ако последваш съвета ми ще спечелиш и ти.
Само селяните живеят в къщи...
Само селяните и богатитеНе, че панелките не са пълни със селяни
![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
На всички им е през ...
Само тебе те е яд, че нямаш нищо от това, което халюцинираш .. оставаш си в панелката![]()
Като си толкова отворен я дай снимка на измисления ти Iphone и снимка на къщата че ми стана интересно егати смешника си
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !