- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С ОБРЯЗАН член или НЕ
Аз лично не бих си легнала с обрязан. Противоестествено ми се струва да се маха кожа, която природата е дала на мъжа. Щом му я е дала, значи е имало защоПък и обрязаните момчето по трудно свършват, поради простата причина, че след обрязване чувствителността на пениса намалява чувствително. Иначе дали е по хигиенично, може би, но след като един мъж поддържа добра лична и интимна хигиена и необрязан да е пак ще е чисто и няма да има миризма. А не поддържа ли добра лична хигиена и обрязан да е пак ще си вони с извинение.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Б.Принц:Тази ве4ер искам да правим Секс! - гордо заяви белият Принц
Д.Лейди:ОК! нещо друго подготвил ли си ?! смело отвърна Драгон Лейди
Б.Принц:Ахам...ще има и 4ервено вино + много свещи4ки(Онова време още не са открили тока) - гордо пак заяви Принцът.
Д.лейди:Ох...скъпи погрижил си се за вси4ко,дано да прекараме една невероятна нощ - омаяна отговори Драгон Лейди.
И така...4асът на истината дошъл.Принцът и Д.лейди се срещнали на коридора на то4ния 4ас,никой от двете не закъснял,защото и на двете ще им било за първи път(If you know what I mean).
Д.Лейди отворила вратата и веднага усетила топлината от свещите,те били толкова много,4е стоплили стаята въпреки на вънка да е -30.
П.ринц - казал си на ум - Man...fuck the love game we can do this! - И веднага ско4ил на Д.лейди
Тя по4нала да свали неговите панталони - бвано ...по....бавно...ОП!!! и що да види.Белият Прин е обрязан пи4ага.Те веднага спрели да се целуват ,тя станала и рекла:ОМФГ!!! ти си обрязан?! как може да махне6 това ,което ти е дала природата майка.Принцът е бил в шок и не о4аквал подобна реакция от Д.лейди още отна4ало.Той за секунда не казал нищо събрал си мислите и гордо станал с "ме4" в ръка и думуте му били:Жено слушай ся...Там на вън има куп по красиви жени от теб,Ако нашата льбов не зна4и ни6то за теб и не иска6 да правиш секс с мен за тва дето съм рязан ,те късам то4но тук,сега!!! рекъл Гордо принцът и излязъл от стаята гол и надървен.Д.лейди по4нала да пла4е...и изпъл цялия остатък от виното !!!
Животът е твърде важен за да го взимаме насериозно - Оскар Уайлд