.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

С ОБРЯЗАН член или НЕ

Нека дамите споделят, чисто естетическа ли е разликата или и качеството, размера, чистотата?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Едната кожа или липса на такава не променя кой знае какво. По-скоро е за по-голяма хигиена.
    maDamn

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Аз лично не бих си легнала с обрязан. Противоестествено ми се струва да се маха кожа, която природата е дала на мъжа. Щом му я е дала, значи е имало защо Пък и обрязаните момчето по трудно свършват, поради простата причина, че след обрязване чувствителността на пениса намалява чувствително. Иначе дали е по хигиенично, може би, но след като един мъж поддържа добра лична и интимна хигиена и необрязан да е пак ще е чисто и няма да има миризма. А не поддържа ли добра лична хигиена и обрязан да е пак ще си вони с извинение.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не съм била с обрязан, така че не мога да направя обективно сравнение, но хигиената или я имаш или я нямаш. Дали си чистоплътен не зависи от наличието или липсата на два сантиметра кожа.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Противоестествено ми се струва да се маха кожа, която природата е дала на мъжа. Щом му я е дала, значи е имало защо
    да, да и бог е казал на човека да измисли обрязването, щото има защо.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Град
    Варна
    Обрязването е дело на прогреса на медицината, няма нищо общо с Бога или с природата.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    имах предвид, че ако Той не е искал това нещо да го има, нямаше да направи така, че то да се измисли... заеби, тия божи глупости са ми .... забраих думата
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Аз лично не бих си легнала с обрязан. Противоестествено ми се струва да се маха кожа, която природата е дала на мъжа. Щом му я е дала, значи е имало защо Пък и обрязаните момчето по трудно свършват, поради простата причина, че след обрязване чувствителността на пениса намалява чувствително. Иначе дали е по хигиенично, може би, но след като един мъж поддържа добра лична и интимна хигиена и необрязан да е пак ще е чисто и няма да има миризма. А не поддържа ли добра лична хигиена и обрязан да е пак ще си вони с извинение.
    По-бързото свършване зависи. Била съм с обрязан, който от орален или стимулация с ръка нямаше шанс да свърши. Иначе ако правим секс свършваше доста бързо.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream Виж мнението
    По-бързото свършване зависи. Била съм с обрязан, който от орален или стимулация с ръка нямаше шанс да свърши. Иначе ако правим секс свършваше доста бързо.
    Съгласна съм с теб При всеки мъж е различен прага на удоволствието следователно и скоростта на свършване. Говорех като цяло

и аз съм на това мнение !

E Dragonlady, Stella_SN а ако незнаш че е обрязан, а другото е ОК, харесали сте се и идва момента, в който сваля боксерките, тогава какво ще направиш?

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Пък и обрязаните момчето по трудно свършват, поради простата причина, че след обрязване чувствителността на пениса намалява чувствително.
    това е мааааалко относително. и не при всеки. иначе съм съгласна с другата част от мнението ти .
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Град
    Beyond reality
    И кво да ви питам. Влюбвате се като ученички , обаче той си сваля гащите и виждате ,че е обрязан и кво - няма да правите секс с мъжа,който обичате щото му липсва кожа?! Малко тесногръдо! don't you think!
    maDamn

Повече от фен Аватара на Tutmanik
    Била съм с обрязан и няма абсолютно никаква разлика даже по едно време почнах да се чудя по какво си личи.. Като няма кожа по главичката кво от това? Да не би да го прави повече или по-малко от другите или пък да е по-гадно.. Не! Пък и в секса няма никаква разлика ..нали пак си е пенис. А иначе този с когото съм била не е свършвал от орална, но ми е казвал, че е бил на път да свърши, ама аз много много не обичам да правя и беше много кратко.
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

Обрязването е дело на прогреса на медицината, няма нищо общо с Бога или с природата.
    Всъщност обрязването идва тъкмо от религията - евреите и мюсюлманите се обрязват от древни времена, та и до днес. А иначе по темата - правилно е това, че който си е скаран с хигиената, това няма да зависи от някаква си кожичка там. Но определено на обрязаните момчета им е по-лесно да си мият пениса. Иначе затова дали има някакво значение за момичето - според мен не би трябвало да има. Ако обичам едно момче, някакво си обрязване няма да има значение за мене.
    ♫♪♫
    This aftertaste is gonna break my heart
    Feels like it's over before it starts ...
    ♫♪♫

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    И кво да ви питам. Влюбвате се като ученички , обаче той си сваля гащите и виждате ,че е обрязан и кво - няма да правите секс с мъжа,който обичате щото му липсва кожа?! Малко тесногръдо! don't you think!
    Е ако съм се влюбила в това момче, вече нещата стоят по различен начин - приемам факта, че е обрязан и толкос.

a ti s obeci na uhoto li si se rodila (drugia pat 6te pi6a na kirilica )

Супер фен Аватара на cyclops

ако бях отговорила преди месец щях да кажа, че бих си ги легнала само с обрязан. Оначе ми се случи, че срещнах обрязано момче и беше уникално. Много по-нежно е , абе като цяло усещането е върховно и е някак много красиво. Така, че си промених мнението изцяло !! (Повече няма да се заричам преди да съм пробвлаа нещо )

anonymous708973
    Guest
    Противоестествено ми се струва да се маха кожа, която природата е дала на мъжа. Щом му я е дала, значи е имало защо
    Аха... интересно защо тогава се "отваряме", рушейки ципата, която природата ни е дала.

Предпочитам да не е обрязан, защото общоприетото мнение е, че обрязаните свършват по-трудно, а не ме кефи идеята да ме клати с часове.

обрязването не ми се вижда много нормално

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Понякога обрязването се извършва по медицински причини. Ако обичам човека, с който ще си легна не мисля, че има значение дали е обрязан или не

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Аха... интересно защо тогава се "отваряме", рушейки ципата, която природата ни е дала.
    Е то това е нещо без което няма как да правим секс и да създаваме поколение, а нали затова е създаден секса, за продължаването на човешкият вид. А обрязването е нещо, което няма нужда да се прави за да може мъжа да прави секс ( фимозата вече е друга тема ).

Град
    Beyond reality
    Пак казвам - не бъдете тесногръди. При някои момчета се налага заради медицински причини ...
    maDamn

Б.Принц:Тази ве4ер искам да правим Секс! - гордо заяви белият Принц
    Д.Лейди:ОК! нещо друго подготвил ли си ?! смело отвърна Драгон Лейди
    Б.Принц:Ахам...ще има и 4ервено вино + много свещи4ки(Онова време още не са открили тока) - гордо пак заяви Принцът.
    Д.лейди:Ох...скъпи погрижил си се за вси4ко,дано да прекараме една невероятна нощ - омаяна отговори Драгон Лейди.
    И така...4асът на истината дошъл.Принцът и Д.лейди се срещнали на коридора на то4ния 4ас,никой от двете не закъснял,защото и на двете ще им било за първи път(If you know what I mean).
    Д.Лейди отворила вратата и веднага усетила топлината от свещите,те били толкова много,4е стоплили стаята въпреки на вънка да е -30.
    П.ринц - казал си на ум - Man...fuck the love game we can do this! - И веднага ско4ил на Д.лейди
    Тя по4нала да свали неговите панталони - бвано ...по....бавно...ОП!!! и що да види.Белият Прин е обрязан пи4ага.Те веднага спрели да се целуват ,тя станала и рекла:ОМФГ!!! ти си обрязан?! как може да махне6 това ,което ти е дала природата майка.Принцът е бил в шок и не о4аквал подобна реакция от Д.лейди още отна4ало.Той за секунда не казал нищо събрал си мислите и гордо станал с "ме4" в ръка и думуте му били:Жено слушай ся...Там на вън има куп по красиви жени от теб,Ако нашата льбов не зна4и ни6то за теб и не иска6 да правиш секс с мен за тва дето съм рязан ,те късам то4но тук,сега!!! рекъл Гордо принцът и излязъл от стаята гол и надървен.Д.лейди по4нала да пла4е...и изпъл цялия остатък от виното !!!
    Животът е твърде важен за да го взимаме насериозно - Оскар Уайлд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си