.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: диабет

Hybrid View

Бесо, защо така се нахвърляш. Тя е пушач, аз също. Пушенето е лукс, който не всеки си позволява, а има едно нещо, което може би някои знаят, а други не, че мозъкът ни се нуждае от никотин. Когато пропушим ставаме зависими от него, поради простата причина, че мозъкът има нужда от него. От край време се е ширил тютюна. Въпроса е, че момичето се страхува, добре прав си нека да потърси в интернет, по лекари и така нататък, но за какво е този форум, след като да не се занимават хора тук, защото тя можела да потърси? Ето това сме Българите, не виждаме (съжалявам за изразът) своя посран задник, а казваме на другия да се забърше! А ти мойто момиче, не се притеснявай, баба ми има диабет от доста години насам, яж си от всичко но в граници. Да не ти се покачи кръвната захар. Поздрави!

Голям фен Аватара на besso
    Цитирай Първоначално написано от los4o Виж мнението
    има едно нещо, което може би някои знаят, а други не, че мозъкът ни се нуждае от никотин. Когато пропушим ставаме зависими от него, поради простата причина, че мозъкът има нужда от него. От край време се е ширил тютюна. Въпроса е, че момичето се страхува, добре прав си нека да потърси в интернет, по лекари и така нататък, но за какво е този форум, след като да не се занимават хора тук, защото тя можела да потърси?
    Точно затова написах отговора си малко по-остро, защото познанията на тинейджърите тук се опират на слухове, които чуват в училище (като този за никотина), а да се дават съвети за здравето от такива източници е безотговорно. Не става дума за дрехи или гаджета - става дума за едно наистина важно нещо. А в случая не е пъпка на лицето, която момичето да се чуди как по-бързо да излекува, а за сериозно състояние.
    Това, че никотина действа релаксиращо на нервната система незначи, че мозъка има нужда от него. Има безброй много здравословни начини за релаксация - дори няколко обикновени дълбоки вдишвания имат същия, дори по-силен и дълготраен ефект от 5-минутния при изпушването на една цигара. Аз съм бивш пушач, с което се гордея, защото виждам многото положителни страни на този ми избор. А това, че открай време се шири нещо не го прави правилно. То и войни има от край време, ама това прави ли правилно избиването на милиони невинни хора заради едни измислени очертания по картата?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си