- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво печелят с това?
1-во аз не си падам по момченца от тоя тип, че да ми пука дали ще ме огрее от тях или не.![]()
2-ро аз се запознавам с някой, защото ми е симпатичен и не се свалям още на 1-вото виждане, а чакам да си поговрим и да станем приятели - пък догава ако се породят по-силни чувства, насочвам интереса си изцяло към него. Никога не се запознавам с някого с цел да се гаджосаме или да "опипам почвата". Това че ти възприемаш запознанствата като опипване на почвата - не означава, че всички го правят и че всеки си гради запознанствата и контактите около това, кой става за гадже и кой - не.
3-то не казвам, че е лошо да се сваляш на момчета докато си харесаш някого - просто не е моята логика и не одобрявам тази показност, защото никой не го прави така, както ти явно си мислиш. Познавам доста момчета и момичета, които правят точно това - свалят се с безброй момичета с цел, да докажат колко яки и готини са - инфантилна и глупава постъпка, но ако на теб ти допада мен не ме бърка.
4-то Това, че харесваш някой в никакъв случай не означава да живееш в манастир. Но примерно, както често съм наблюдавала и се случва. Човекът който харесваш да присъства в същата стая като теб, а ти да се сваляш на няколко момчета и да флиртуваш с всички (това какво е? едва ли го правиш, за да опипаш почвате при все че вече си си набелязала някого)
5-то Аргументът "не ви е огряло и светът ви е виновен" е признак, че и ти не знаеш какво да кажеш. СУпер глупаво е, когато някой не е на твоето мнение и ти си се изчерпал с аргументите и доводите да го обявяваш за "комплексар" "тъпанар" и т.н. По-добре си замълчи или намери достоен аргумент. Защото "Ти си комплексар, за т'ва не ти харесва" не е никакъв аргумент и изобщо не е достоен отговор в този разговор.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "