.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от krstwkzz Виж мнението
    Възможно ли е от много мастурбиране да ми е леко кривнал в ляво,че като бях по-малък и още не мастубирах ми беше нормално!?
    Да, напълно е възможно! Спри да мастурбираш незабавно, или ако мастурбираш търкай само горната страна на главичката! Aз имам един приятел, на който толкова много му се изкриви от мастурбиране, че сега му е на 90 градуса завъртян. Горкият, винаги ще е девствен, щото това не му позволява да прави секс!

Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Да, напълно е възможно! Спри да мастурбираш незабавно, или ако мастурбираш търкай само горната страна на главичката! Aз имам един приятел, на който толкова много му се изкриви от мастурбиране, че сега му е на 90 градуса завъртян. Горкият, винаги ще е девствен, щото това не му позволява да прави секс!

10

Цитирай Първоначално написано от musshy Виж мнението

10
    хаахаа ++++

Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    ти си идиот а твоя фр генномодифициран.Мастурби ай си на воля нищо няма да ти стане.По 3 пъти на ден мастур**рам а моя е леко ма наистина леко изкривен.Изкривяването е от самомесебеси ти неможеш да го промениш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си