.
Затворена тема
Страница 8 от 120 ПървиПърви ... 4567891011121858108 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 2992
    Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Интервюто днес мина доста добре. Ще видим утре какво ще стане.

А и утре ще сме заедно с нея, липсва ми (h)

Супер фен Аватара на LeprikonA
    натроението ми хич го няма нещо. убито и тъпо ми е, чак жалко е сигурно.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    ^По-правилно е да се сдобиеш с чудото, наречено секс, ефектът е 100% гарантиран.
    Иска ми се, ама няма изгледи. Валериянчо ще е новия ми най - добър приятел, за съжаление. ;S

Иначе, в духа на горенаписаното, мрънкам срещу инициативата на всичките ми мъжки познати да се онождат с други, освен мен. И приятелки си хващат даже.... Несериозници!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Аз негодувам спрямо същата инициатива на женските ми познати. Всъщност, те повечето са обвързани.

Иначе в квартала вече има ток и съм доволен.

А някои хора продължават искрено да ме разсмиват с глупостта си. Тоя мой пуст афинитет към сеира..
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на mynichka
    Снощи беше толкова хубаво Развеселена, само ранното ставане не ми допада днес- а още по-тъпото е, че решавам задачи от 8 часа и още нищо не съм разбрала. В учебника едно, на лекции друго съм писала
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Понякога близките могат да бъдат много досадни и изнервящи.

Днес се очертават доста домашни задължения, дано не се появят желаещи да ми губят времето.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ох, мега празният ден, много леко мина, доста еуфорично бях настроена Сега хич не ми се излиза да ходя до болницатааа, много ме домързя вече, пък и тея от университета са егати досадните, к'во само ми напомнят за тези рисунки през седмица, като има още сума ти време. Пуу, вече почвам да съжалявам, че ги писах.
    Гладно ми е, ама първо ще ида да направя тая снимка и като се прибера ще гооотвяяя

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Започвам да се влюбваам.. ^___^ Толкова време се измъчвах с другия.. сега ми е време и аз да съм щастлива ^___^

Само ме е страх от нараняване отново..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Оф някво ми е тъпо Питам се направила ли съм нещо,че такова отношение към мен?!
    maDamn

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Чувствам се много странно днес.Ту ми е д/г весело после тъжно....И тези сънища,писна ми всяка вечер да го сънувам,да го виждам всеки ден и същевременно той да е толкова далеч от мен....

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Беше чудесен Петък 13. <3
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Два (почти) загубени дни. Усещам как ще оставя всичко за нощта преди изпита. А това би било огромна грешка. Но просто нямам настроение за нищо с последните неприятности на главата ми.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на punksss
    Суупер много ме мързи. Искам да легна и да не стана с дни... Просто да си лежа и да гледам ТВ или да спя.
    Пак искам ваканция!!!
    Тъпото е, че отново няма да мога да изляза с една приятелка, с която не сме се виждали от много време, а трябва да говорим за толкова неща...

anonymous708973
    Guest
    Много хубав ден... Беше стражно нежно и супер платонично, направо странно за нас (:д), но... стопли ми душичката със силните прегръдки и нежните целувки.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    будна съм в събота сутрин толкова рано, мнооого приятно . след малко изчезвам от вкъщи, дано мине бързо и бъде поносимо, че да изчезна по-бързо.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Оф някво ми е тъпо Питам се направила ли съм нещо,че такова отношение към мен?!
    + И ми се спи, и взе да ми писва, и искам ваканция....
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

Мега фен Аватара на mynichka
    хахахха всички учат, само аз горката се мотая
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Чувствам се адски добре!
    maDamn

Супер фен Аватара на sladkalady
    Като цяло се чувствам добре...
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на babity
    Мамито пак е в болница. Започвам много сериозно да се тревожа за здравето и. Просто не е редно това, което се случва напоследък. А този път по никакъв начин не е провокирана или нещо от сорта... Дано да се оправи бързо! Имам купища неща за вършене преди да си тръгна. Багажи, домакинство... направо не ми се мисли как ще се спогаждат самички цяла седмица баща ми и брат ми. За капак на всичко Елена си заминава и трябваше да се "сбогуваме" преди малко и колкото и да ми е последното нещо на главата, пак си го изживявам по някакъв начин. И накрая, но на първо място в дертищата ми... изпитът! Дано да имам свободен достъп до моргите през седмицата, че иначе сериозно ще се оакам.

Оф, как можах да се успя така... Сега на галоп пак трябва да върша всичко, а даже не съм си изпила кафето... Офффф...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Колко крива ставам като ми е ужасно студено...

Супер фен Аватара на paradosou
    Сутринта станах по-късно, отколкото трябваше, та се наложи да действам със скоростта на светлината, че да не закъснея :Д Получи ми се, де.
    Много готин и пълен с хубави емоции ден.

Утре почва голямото учене.

Ужас, нищо не става Много го мразя това тъпо портфолио, много се мразя и себе си, щото хич не ми се рисува и нищо не се получава като хората х.х Къде ми се загуби гламавата муза, много ми е интересно. Часовникът обаче тиктака... иии още повече се вбесявам

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Супер удволетворено ми беше довчера, а днес пак ми се мрънкоти, че всичко се случва ужаасно бавно(или никак) и имам нужда от повече ангажименти. Де факто, занимавам се с много и най-различни неща, ама пак не ми е достатъчно, все се отваря някакъв прозорец от свободно време, който не успявам да запълня по най-добрия възможен начин и се нервя. Искам, искам... искам да съм супер нат'варена и да ми пари под опашката, да нямам време да се наспивам, да ми е стресирано и гадно, да гоня срокове като ненормална, да имам висок приток на адреналин следователно, 'щото просто тая динамика ме кара да се чувствам жива и потребна. Не съм създадена да вегетирам и да съм пасивна.

А споменах ли колко съм разочарована, откакто разбрах, че нещата нямат първоначален замисъл, не съществуват и ник'ви тайни знаци, които да ти подсказват как да постъпиш, и всичко е изградено върху (щастливи) случайности?
    Много нещастно ми е, ако трябва да си призная честно. Понякога е хубаво човек да има розов балон и да вярва в някакви наглед нереални неща, 'щото точно т'ва те кара да вярваш, да се надяваш и да се наслаждаваш на магията на живота. Инак е някак... сухо? сиво? еднотипно? безмислено?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си