- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Интервюто днес мина доста добре. Ще видим утре какво ще стане.
А и утре ще сме заедно с нея, липсва ми (h)
натроението ми хич го няма нещо. убито и тъпо ми е, чак жалко е сигурно.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Аз негодувам спрямо същата инициатива на женските ми познати. Всъщност, те повечето са обвързани.
Иначе в квартала вече има ток и съм доволен.
А някои хора продължават искрено да ме разсмиват с глупостта си. Тоя мой пуст афинитет към сеира..![]()
Welcome to the Jungle...
Снощи беше толкова хубавоРазвеселена, само ранното ставане не ми допада днес- а още по-тъпото е, че решавам задачи от 8 часа и още нищо не съм разбрала. В учебника едно, на лекции друго съм писала
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Понякога близките могат да бъдат много досадни и изнервящи.
Днес се очертават доста домашни задължения, дано не се появят желаещи да ми губят времето.
Welcome to the Jungle...
Ох, мега празният ден, много леко мина, доста еуфорично бях настроенаСега хич не ми се излиза да ходя до болницатааа, много ме домързя вече, пък и тея от университета са егати досадните, к'во само ми напомнят за тези рисунки през седмица, като има още сума ти време. Пуу, вече почвам да съжалявам, че ги писах.
![]()
Гладно ми е, ама първо ще ида да направя тая снимка и като се прибера ще гооотвяяя![]()
Започвам да се влюбваам.. ^___^ Толкова време се измъчвах с другия.. сега ми е време и аз да съм щастлива ^___^
Само ме е страх от нараняване отново..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Оф някво ми е тъпоПитам се направила ли съм нещо,че такова отношение към мен?!
maDamn
Чувствам се много странно днес.Ту ми е д/г весело после тъжно....И тези сънища,писна ми всяка вечер да го сънувам,да го виждам всеки ден и същевременно той да е толкова далеч от мен....
Беше чудесен Петък 13. <3
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Два (почти) загубени дни. Усещам как ще оставя всичко за нощта преди изпита. А това би било огромна грешка. Но просто нямам настроение за нищо с последните неприятности на главата ми.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Суупер много ме мързи.Искам да легна и да не стана с дни... Просто да си лежа и да гледам ТВ или да спя.
Пак искам ваканция!!!
Тъпото е, че отново няма да мога да изляза с една приятелка, с която не сме се виждали от много време, а трябва да говорим за толкова неща...
Много хубав ден... Беше стражно нежно и супер платонично, направо странно за нас (:д), но... стопли ми душичката със силните прегръдки и нежните целувки.
будна съм в събота сутрин толкова рано, мнооого приятно. след малко изчезвам от вкъщи, дано мине бързо и бъде поносимо, че да изчезна по-бързо.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
хахахха всички учат, само аз горката се мотая
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Като цяло се чувствам добре...
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Мамито пак е в болница.Започвам много сериозно да се тревожа за здравето и. Просто не е редно това, което се случва напоследък. А този път по никакъв начин не е провокирана или нещо от сорта... Дано да се оправи бързо! Имам купища неща за вършене преди да си тръгна. Багажи, домакинство... направо не ми се мисли как ще се спогаждат самички цяла седмица баща ми и брат ми. За капак на всичко Елена си заминава и трябваше да се "сбогуваме" преди малко и колкото и да ми е последното нещо на главата, пак си го изживявам по някакъв начин. И накрая, но на първо място в дертищата ми... изпитът! Дано да имам свободен достъп до моргите през седмицата, че иначе сериозно ще се оакам.
Оф, как можах да се успя така... Сега на галоп пак трябва да върша всичко, а даже не съм си изпила кафето... Офффф...
Колко крива ставам като ми е ужасно студено...
Сутринта станах по-късно, отколкото трябваше, та се наложи да действам със скоростта на светлината, че да не закъснея :Д Получи ми се, де.
Много готин и пълен с хубави емоции ден.
Утре почва голямото учене.
Ужас, нищо не ставаМного го мразя това тъпо портфолио, много се мразя и себе си, щото хич не ми се рисува и нищо не се получава като хората х.х Къде ми се загуби гламавата муза, много ми е интересно. Часовникът обаче тиктака... иии още повече се вбесявам
![]()
Супер удволетворено ми беше довчера, а днес пак ми се мрънкоти, че всичко се случва ужаасно бавно(или никак) и имам нужда от повече ангажименти. Де факто, занимавам се с много и най-различни неща, ама пак не ми е достатъчно, все се отваря някакъв прозорец от свободно време, който не успявам да запълня по най-добрия възможен начин и се нервя. Искам, искам... искам да съм супер нат'варена и да ми пари под опашката, да нямам време да се наспивам, да ми е стресирано и гадно, да гоня срокове като ненормална, да имам висок приток на адреналин следователно, 'щото просто тая динамика ме кара да се чувствам жива и потребна. Не съм създадена да вегетирам и да съм пасивна.
А споменах ли колко съм разочарована, откакто разбрах, че нещата нямат първоначален замисъл, не съществуват и ник'ви тайни знаци, които да ти подсказват как да постъпиш, и всичко е изградено върху (щастливи) случайности?
Много нещастно ми е, ако трябва да си призная честно. Понякога е хубаво човек да има розов балон и да вярва в някакви наглед нереални неща, 'щото точно т'ва те кара да вярваш, да се надяваш и да се наслаждаваш на магията на живота. Инак е някак... сухо? сиво? еднотипно? безмислено?