.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 187

Hybrid View

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    като цяло добре се ориентирате по чужбина, но кой ще пази българското тук в България....
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    като цяло добре се ориентирате по чужбина, но кой ще пази българското тук в България....
    въпрос много на място...правило ми е впечатление как мои познати говорят с неприязън(!) за собствената си държава и как нямали търпение да си оберат крушите,колкото се може по-бързо и да запрашат към Германия или не знам си къде и повече никога да не им стъпи подметката на родна земя...Ако ги питаш защо, се започва с "много цигани/смотани заплати/обречена държава/блабла" ... баш поведение на палубни плъхове,при (уж) потъващ кораб...
    Всеки си има глава на раменете,за да решава (и не при всички мотивът да заминат е толкова повърхностен) аз обаче си оставам тук,в България
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Glamour92, радвам се за теб, че се чувстваш пълноценен заради причината, че оставаш в България, но това според мен не е достатъчно. Ако идеята ти е че си смел и силен затова че седиш в България,а тези, които напускат са палубни плъхове, трябва да се замислиш дали всъщност не се изисква нещо повече. Ако да речем един човек се бори за свободата или там каквото го тревожи относно дадена държава-браво. Но според мен самата "саможертва" на даден човек да седи на потъващ кораб не го прави герой. Вместо да им гледаш в паничката на другите, аз препоръчвам да спомогнеш за развитието на България.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от windowlicker Виж мнението
    Glamour92, радвам се за теб, че се чувстваш пълноценен заради причината, че оставаш в България, но това според мен не е достатъчно. Ако идеята ти е че си смел и силен затова че седиш в България,а тези, които напускат са палубни плъхове, трябва да се замислиш дали всъщност не се изисква нещо повече. Ако да речем един човек се бори за свободата или там каквото го тревожи относно дадена държава-браво. Но според мен самата "саможертва" на даден човек да седи на потъващ кораб не го прави герой. Вместо да им гледаш в паничката на другите, аз препоръчвам да спомогнеш за развитието на България.
    Далеч бях от мисълта,че е просто ще кукна на едно място,правейки се на мъченик...Имам разни планове,които ще направя всичко възможно да реализирам в България и да,ако успея ще имам макар и не много голям принос към развитието и. Сравнението с плъховете пък беше предназначено към вечно мърморещите умници,които често просто искат да се махнат от тук,без да знаят накъде отиват и какво ще правят-стига да не е в "разпадащата се държава" ... Които не спират да се оплакват от това и онова,но и не търсят никакъв начин да го променят-просто искат да се чупкират и да се насадят наготово в някоя друга държавица,оправяйки се по лесния начин...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn