- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Според вас душата на човек има ли възраст?
Нормално е![]()
Не се появаваме от нищо все пак..Хуй и путка правят детеМм така де сперматозоид и яйцеклетка май беше.Все тая
Тук Наси не оспорваме дали има или няма душа. Душа има.Това е ясно на всички. Иначе за бум, всичко изчезва в един миг... ами то така си се и появил - бум и си тук. Не виждам защо, както се появяваш е един миг просто ей така, и да изчезнеш в един миг просто ей така
![]()
Благодаря ти, че ни изясни как се правят децата. Жалко е за всички, не само за тези, които си правят децата с хуя в пу*ката, а за всички, че има хора, които го правят така. Имаше някога си спомням, като бях малък, говореше се за едно нещо... Май любоФ се казваше... Аз май с любов съм направен...
Последно редактирано от D1esel : 01-15-2012 на 16:46
Няма душа има съзнание и като умреш умира и то
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
На мен са ми казвали, че душата ми е стара....Според мен няма възраст и предели![]()
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
http://www.youtube.com/watch?v=jpBp9...layer_embedded
Eто това може да ти изглежда смешно и забавно, но в действителност никак не е
затова не казах само него, ако бях баща й, щях да накарам жена ми да си вземе кур колана и да я еба докато не и разкъса хемороидите на задника
n00bs
какво е спам?
Always wanna play but never wanna loose
Красотата пак се изказва неподготвена...
Човешката душа може да е на каквито си години пожелае, стига да е социално допустимо, а да не е като в посочените примери. Има доста хора, на който младата душа/характер им отива, но има и доста дето го изкарват на лиготия.
А в случая как решихте, че момичето е курва? Даже не я дадоха да танцува предизвикателно или да танцува на неговата маса. Накрая като се измъкна изпод масата, седна на диванчето на тяхната маса, което може и да е показателно, но може и да не е. Ужасно грозно видео..
С какво ще го гарантираш?
Син Сити ми е ужасно противно заведение, но никой няма право да се гаври с теб, защото си отишъл там.
Ахаха и ние новата година в Син Сититоdd