.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Smile Девствена е.....

Здравейте
    Нов съм тук :P
    Така....хора имам проблем.Значи ходя с 1 момиче от 5 месеца,2 пъти ме заряза и после започваше с смс-и знаете как е,и така пак се събрахме.Въпросът е това ,че тя е девствена както и аз.Тя е на 16 ,а аз на 17 много я харесвам и искам аз да съм и първия.Като се опитам да направя нещо виждам ,че не и е много приятно но пък не ме и спира,аз естествено аз прекратявам всичко и започвам да я щипя....(примерно) за да я разсея и да не си мисли ,че искам от нея само секс.Моля ви,кажете какво да направя....

Здравей, и аз съм нова тук. :Д Та така. Моето мнение е, че ще трябва да я изчакаш. През това време се дръж мило с нея прави и комплименти и подаръци, заведи я някъде на разходка да сте по - усамотени, но не и се нахвърляй, а си говорете, дръжте се за ръце и т.н.Сигурно ти звучи старомодно, но действа. Помогни и да се почуства добре и и покажи, че може да ти се довери. И ако се стигне до секс бъди много внимателен с нея. Надявам се да съм ти помогнала поне малко. Късмет! =]]

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Тя като е готова ще усетиш. ТИ можеш да и кажеш да не се притеснява и че не я притискаш. Пък като се почувства готова ще стане работата. Явно иска да се увери!
    maDamn

много ви благодаря за бързите отговори.. :P чакам още съветии

Преди всичко добър ден на всички.
    Спомена , че не и било приятно нещо и също така, че сте скъсвали два пъти и после са эапочнали СМС-и преди отново да се съберете.Лично се надявам да няма такова нещо но всичко във тоэи живот е въэможно.Какво имам в предвид ?
    Неэнам дали е така , но има и една вероятност . Тя е,че е въэможно да харесва друго момче и да иска да е със тебе само да го эабрави . Когато прочетох вашия проблем едно от първите неща беше това.Та както каэах може да харесва друго момче и да е със тебе само эа да може да го эабрави .

Мисля , че това което каэах на 99 % не е вярно , но эа всеки случай имай си на ум и тоэи вариант .

Дано да не е вярно , но донякъде от прочетенето ми хрумна първо това.

Мисля че няма....има много приятели момчета....нищо повече към тях поне аз така си мисля.А пък и тя няма да им позволи да направят нещо.Взел сам им страха на почти всичките ;DDD

Цитирай Първоначално написано от ♥RaMoNa♥ Виж мнението
    Здравей, и аз съм нова тук. :Д Та така. Моето мнение е, че ще трябва да я изчакаш. През това време се дръж мило с нея прави и комплименти и подаръци, заведи я някъде на разходка да сте по - усамотени, но не и се нахвърляй, а си говорете, дръжте се за ръце и т.н.Сигурно ти звучи старомодно, но действа. Помогни и да се почуства добре и и покажи, че може да ти се довери. И ако се стигне до секс бъди много внимателен с нея. Надявам се да съм ти помогнала поне малко. Късмет! =]]
    и всичко това за да я изчука така ли? интересно..

да наистина ще усетиш, ако мацката стане готова. Не я насилвай и не прави глупости. Кажи й, че ще изчакаш докато тя го поиска и така..

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Излъжи я, изчукай я...и я зарежи, освен ако не те кефи де... (зла усмивка)

Графиката, която е решение на твоя проблем има 2 вектора.
    -"Искам да я чукам" (x)
    -"Наистина я харесвам" (y)

|x......... /Z
    |........ /
    |......./
    |...../
    |.../
    |/__________y
    o

Идеалният вариант за двамата (особено за нея) е връхната точка на Z, - Супер, защото всичко ще си дойде на мястото (стига от нейна страна да е същоъо)

Ако отговора е от лявата страна - ще ти кажа подробно как да я излъжеш
    Ако е от дясната - има достатъчно момичета, които са гледали здрачове, дневници и т.н и ще ти разкажат сюжетните линии набързо
    или пък започни да ги гледаш ти

ПС- днеска съм се разлигавил ;д

До сега не съм я питал направо..просто като стана малко по нахален и виждам ,че не и комфортно.Какво да и кажа как подходя дайте някои идей..... D

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Еми не е готова явно. Въпроса е...искаш ли да я прелъжеш, за да спиш с нея (не е задължително да я нараниш, макар че звучи така ;д) или искаш да се съобразиш с нея?

ти не заслужаваш да имаш гадже

мерси подобно

Цитирай Първоначално написано от da!ЛАПА Виж мнението
    ти не заслужаваш да имаш гадже
    и мен ме навежда нещо на тази мисъл..
    харесваш ли момичето или искаш просто секс??

musshy не само заради това. Просто му казвам как да се държи с едно момиче. =]]
    (извинявам се за спама)

Цитирай Първоначално написано от musshy Виж мнението
    и всичко това за да я изчука така ли? интересно..

да наистина ще усетиш, ако мацката стане готова. Не я насилвай и не прави глупости. Кажи й, че ще изчакаш докато тя го поиска и така..
    Не, това с чакането е грешна практика, защото може да си остане само с него. Понахалствай малко. Другият вариант е да смениш мацката с друга, която не я е страх/срам от теб и секса.

Град
    Beyond reality
    ^ ако ти пука,няма да я пристискаш,не го слушай тоя
    maDamn

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Е добре, ама момчето може да си остане с 1 година чакане така както вървят нещата. Чак пък да й е неприятно... Вие какво сте правили тия 5 месеца?
    Everything changes, but beauty remains ...

Banned
    Покажи й каккъв кеф е секса и тогава всеки ден ще ти се нахвърля

Ами ти каза,че сте скъсвали два пъти и сте се събирали пак.Неуверена е според мен и трябва да я изчакаш.Поне така беше при мен.Аз чаках 6 месеца и един ден тя го искаше не просто беше съгласна.То си проличава.При мен поне стана по отворена,когато аз я закачам и тя ме закача и ако я барна и тя ме ръчва или ми го масажира и така.Всичко с времето си.Също така не е лошо да си мил с нея.Да и подариш цветя някой път.Може и без повод.Да види,че държиш на нея.Да ти вярва.И ще стане според мен.Успех !

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xterm Виж мнението
    Не, това с чакането е грешна практика, защото може да си остане само с него. Понахалствай малко. Другият вариант е да смениш мацката с друга, която не я е страх/срам от теб и секса.
    Точно така си е. На 16 е, не е малка. Като не й е приятно и не е готова, за какво иска връзка?

Град
    Beyond reality
    ^ А защо пък трябва щом иска връзка веднага да спи с него?! Не при всички е така. Явно не е сигурна тя още какво иска...ама кво ли се обяснявам и аз,тя ако иска ше го направи,ако не няма!
    maDamn

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Forever666 Виж мнението
    Покажи й каккъв кеф е секса и тогава всеки ден ще ти се нахвърля
    А се надявам ,че ти си някъв гнусен фейк и ,че тва на снимката не си ти и не си на 12 - 13 години :&
    maDamn

благодаря за съветите ;P

Голям фен Аватара на magita
    иска връзка, за да има кой да е до нея... Ще ми отговориш, че за тва са приятелите сигурно, но е много по-различно ;]]
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от xterm Виж мнението
    Точно. Като сте скъсали веднъж не е трябвало пак да се връщаш при нея. Тя, ако наистина иска да сте заедно и е привлечена от теб, сама ще го иска.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си