.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

M215
    Guest
    Не може - аз съм зиморничав и ми е студено при под 28 градуса, а при 20 замръзвам. При по-малко сигурно няма да оцелея. Без майтап - на студено изобщо не мога да заспя. Да не искаш да спя и с шапка и вкъщи да стоя с най-дебелото си зимно яке? То да живееш такъв живот не е по-добре, отколкото да ходиш по хората да търсиш да спечелиш някой лев.

Преди 2 години като бяха протестите, хората казваха, че ходят там, защото вкъщи им е също толкова студено. А беше кучи студ навън. Само че не знаеха срещу какво да протестират и в кой форум да пишат и ето ги сега пак нямат пари.

Виж я тая бабичка - излиза навън, за да се вози в трамвая, за да се стопли, защото няма парно. Прави сметка. А какво е да живееш така цяла зима:

http://vbox7.com/play:7fc4509a

За мен студът е инквизиция, концлагер - само човек, който не го е изпитал достатъчно дълго време, не може да го оцени. Вие цял живот сте били на парно и не знаете какво значи да умираш от студ!!
    Последно редактирано от M215 : 01-17-2012 на 23:21

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от M215 Виж мнението
    Не може - аз съм зиморничав и ми е студено при под 28 градуса. В момента е 26-7 градуса. Аз и през лятото спя с печка до леглото включена (без м. август). Като ходя на море, си нося печка от София, която работи цяло лято.
    Ахахахахаха на плажа в 40 градусова жега с печка

M215
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Ахахахахаха на плажа в 40 градусова жега с печка
    Тя не е за плажа, а за хотела докато спя.
    Вижте ми и редактирания пост по-горе.

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от M215 Виж мнението
    Не може - аз съм зиморничав и ми е студено при под 28 градуса. В момента е 26-7 градуса. Аз и през лятото спя с печка до леглото включена (без м. август). Като ходя на море, си нося печка от София, която работи цяло лято.
    OMG пич, просто ме изумяваш Аз си пуснах печка веднъж през Юли, ама беше само веднъж Лятото с яке ли ходиш?

M215
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    OMG пич, просто ме изумяваш Аз си пуснах печка веднъж през Юли, ама беше само веднъж Лятото с яке ли ходиш?
    Винаги съм с яке - понякога заради джобовете, но така или иначе никога не ми пречи.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението

и аз съм си пускал печката лятото
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си