Изневерил си, осрал си се и тва е. За какво ти беше да се виждаш с бившата въобще? Тя ще търси всеки удобен момент да ти лапне хуя и да ти прецака връзката, така е и станало. Не можеш да живееш без да я виждаш ли? Нужда изпитваше да я виждаш ли? Какво е, обясни ми го, че моят мозък не може да го разбере. Животът ти продължава, а приятел с момиче, което те превлича НЕ МОЖЕШ ДА БЪДЕШ. Приятел с бивша пък ВЪОБЩЕ, по никакъв начин НЕ МОЖЕШ ДА БЪДЕШ. Може Вселената да не е безкрайна, може човешката глупост да не е безкрайна, както Айнщайн казва, не знам, не съм сигурен, но ако има едно нещо на тоя свят, в което съм сигурен, това е, че НЕ МОЖЕ да съществува приятелство между бивши. Всеки, който си мисли, че може, е заблуден глупак.
Изневяра - много лошо, изневяра с бивша - няма по-лошо. Просто приеми фактите - всичко е свършило. Отлепи се и от двете овце и започни на чисто като запомниш това, което ти казвам. Няма шанс за вас - чашата се е счупила. И не е кой знае колко трудно да си намериш момиче... една ти обърне внимание на теб и губиш звук и картина, че чак и не можеш да ги оставиш след това. Разшири си социалния кръг, интересувай се от нови хора и остави старите в историята. Така си развиваш живота и оставяш старото в спомените и живееш за бъдещето. Не се е получило и това е. Да беше мислил по-рано за последствията. И повярвай ми, знам какво е изкушението да изчукаш някоя чужда или бивша, на която всичките й рецептори водят към хуя ти. И как стана това, че тя е разбрала за изневярата?