- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя без да го обидя?
Проблемът е следният. Приятелят ми е прекалено романтичен. Смисъл постоянно ми повтаря колко ме обича, казва ми, че аз съм всичко за него и т.н. А аз не съм от момичетата, които харесват това. Не знам аз ли съм прекалено студена или какво, но никога няма да започна да се лигавя по този начин. Хубаво е да споделиш чувствата си от време на време, но на мен вече ми писна. По скайп не спира също да ми праща текстове на песни и да ми се обяснява в любов. Вече едва издържам, а не искам да се карам с него, защото въпреки това е един от малкото свестни хора, които съм срещала. Имате ли някакви идеи за решаване на този проблем, вие как бихте постъпили?
Просто му кажи, че ти идва в малко повече романтиката и да прескача частта с текстовете и поезията.
Сподели му, че прекалената употреба на онези две думички, ги ограбва от значението им. Защо е нужно да се караш с него, като един спокоен разговор ще свърши по-добра работа?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
имала съм същия проблем..
и тъй като бях по-неопитна и малка, и ме беше срам да го "нахокам", реших да се разделим
ама като го гледам сега, със сегашните си приятелки е същия, котенце, слънчице, всяка седмица статусче "+1 седмица с моята писанка", на всяка снимка коментар с по н на брой целувки, меченца, сърчица и глупости..по-добре че сме се разделили..