- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гърди и крака ...
Въпрос към момичетата предимно ! ..
Ако си легнете с някой и той не е по днешната мода,бръснати гърди или крака.. гадно или възбуждащо ще ви подейства това ??
Какво предпочитате да си легнете с мъж с напълно изчистено тяло или с мъжага с космати гърди ??![]()
Не ми пречи дали ще е окосмен или няма да има един косъм по тялото. Въпреки че е стрнно гаджето ти или човека до теб да са с по-гладки крака от твоите![]()
maDamn
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Интересно ми беше какво мислите вие жените по въпроса.. А и не мисля моите крака да са по - гладки от на приятелката ми![]()
Приятеля ми си маха космите на гърдите от преди да се познаваме - така си е преценил. Не са му много и да не ги маха, не ми пречат. За краката виж съм против - предпочитам да не ги маха. Той пък от своя страна никога не е отварял тая тема и не се е водил по мода.
И да, отговора е че предпочитам с косми, отколкото без.
Гърдите обичам гладки, краката - нормални. Това с бръсненето при мъжете никога не ми е харесвало.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не харесвам мъжете да се бръснат - приятеля ми никога не го е правил и страшно много си обичам космаците му по гърдите, краката, абе навсякъде.![]()
аз пък предпочитам гладички![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Падам си по гладки мъже, до сега съм попадала на такива все, които нямат косми по гърба и гърдите, а по краката ги преживявам някак си. НО иначе харесвам мъже без косми.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Тук ще отговоря със снимка !!! -> http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...56795971_n.jpg
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
Зависи и от самото му тяло, но май не харесвам изцяло обръснати мъже.
Държа подмишниците и интимната област да са в приличен вид, а не тип ''джунглата на Тарзан", а гърдите и краката даже си е по-добре да си има типичното мъжко окосмяване :P
Аз си падам по космати и брадясали мъже, в границите на нормалното де...и ми е много възбуждаща самата идея за такъв мъж
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Предпочитам да няма косми по краката и дупето и подмишниците , по корема ... по гърдите няма никакви, .. не ми харесва , ама не си ги и маха, само лятото ги маха по краката , а по дупето изобщо и не мисли да го прави .. в интимната част , виждала съм го и с косми и без грам, така че не ми пречи, макар че препочитам да е гладичко ..D
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Абе къв мъж е без косми по дупарата бе :> чис педал става тогава :> ако и по гъза си ги маха ..... там аз не бих си ги махнал никога ^.^
П.П. Рунтйо Пумпала ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
Да си обезкосмява гърдите - да , но краката малко гейско ;д
Обезкосмяването на краката за мене си е гейска работа. Иначе за космите по гърдите, предпочитам да няма, но съм имала случай момчето да е с косми по гърдите, но това не ме отказа да го правя с него близо месец. А колкото до интимната зона предпочитам да няма, или да са късички.