.

Фразите, които момчетата никога не трябва да казват на гаджето си [част трета]

Фразите, които момчетата никога не трябва да казват на гаджето си [част трета]
Снимка: freedigitalphotos.net

Понякога комуникацията между половете е изключително трудна. Мъжете са по-практични и прагматични, те се изказват по-ясно и се стремят да няма неразбиране. При жените нещата никога не са толкова буквални, те обичат да говорят като не се изказват докрай и се надяват другия да разбере какво са имали предвид. Проблемът е, че жените знаят, че мъжете говорят буквално. Затова някои неща наистина могат да ги обидят или поне да ги изкарат извън релси. Какво никога не бива да казвате на едно момиче?

 

„Не мога да разбера защо приемаш всичко толкова емоционално?” Момчета, разберете, че жените са емоционални. Те са си такива по природа и са наистина чувствителни и раними. Не си мислете, че всеки човек може да бъде непукист или да приема проблемите с хладнокръвие. Някои хора просто не са такива, а жените доста често взимат всичко навътре и лично. Това би било обидно, ако го кажете на приятелката си.

 

„Не мислиш ли, че е малко разхвърляно?” Това е доста грубо. Ако стаята на приятелката ви се струва разхвърляна, предполагаме, че вашата не е по-подредена. Повечето момичета се справят по-добре в подреждането, отколкото мъжкия пол. Недейте да правите такива забележки на гаджето си, особено ако вие не сте перфектни в реда и чистотата.

 

 

„Побързай!” Това е доста неприятна фраза! Представете си как гаджето ви дава наставления, докато вие карате колата, например. Това би ви подразнило много, нали? Тогава недейте да й казвате да побърза, докато се опитва да си сложи очна линия или фондьотен. „Ти си толкова мързелива." Ако имате смелостта да кажете на приятелката си това или искате да бъдете сами до края на живота си, или наистина се наслаждавате от крясъците, излизащи с канска мощ от белите й дробове.

 

„Може би трябва да започнеш да тренираш." Когато кажеш това на момче, той най-вероятно ще се преструва на ядосан или просто ще се съгласи с теб. Кажеш ли това на момичето си, ще предизвикаш верижна реакция, която ще направи неутронната бомба да изглежда като запалена пиратка, хвърлена в Тихия океан.

 

„Да, тя е секси!" Вашата приятелка ще ви проводи през този път най-малко веднъж в отношенията ви. Твърде възможно е дори тя първа да направи коментар колко секси е някое друго момиче. Не падай в този капан и смени темата веднага. Попаднеш ли в този трап, никога няма да излезеш от него.

 

„Ти избери." Жените обичат мъже, които са уверени и вземат решения. Въпреки, че е добре да се хвърля подобен израз от време на време, когато избирате къде да хапнете, или когато тя трябва да реши кои обувки да си обуе, жените не обичат да бъдат с мъж, който никога не взима решения.

 

Първата и втората част от статията четете тук и тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 7 години
7
0
!
Отговори
Значи няма да е проблем да я нареча '***' ?
Страница 1 от 1