.

5 неща, които хората разчистват/махат при нова връзка

Вижте кои са те

Ивета Иванова
5 неща, които хората разчистват/махат при нова връзка
Снимка: Pexels

Когато хората започват нова връзка, те променят поне нещо у себе си, смятат изследователи. Ново прочуване на Nectar Sleep, компания за търговия с матраци и легла, показва, че хората изхвърлят, разчистват или премахват някои неща от живота си, когато срещнат нов любим. Ето и кои са те.

 


1. Шкафът за бельо

 

83% от хората в проучването са посочили, че първото нещо, което разчистват, когато са в нова връзка, е шкафчето за бельо. Хвърлят износеното бельо, правят място за новите неща, които ще си купят, за да изглеждат по-привлекателни.

 


2. Номера в телефона

 

Хората трият и номерата на бившите си партньори, както и на хора, с които са излизали на 1-2 срещи и нищо сериозно не се е получило. Както и приложенията за запознанства, чатовете в Instagram - неща, които им напомнят за живота им на необвързани. А и вече не са им нужни тези контакти.

 


3. Матракът

 

Когато някой друг вече спи до вас, се замисляте, че може би трябва да изхвърлите 10-годишния матрак и да го подмените с нов, по-удобен, показват резултатите.

 


4. Снимки

 

Някои трият и снимките с бивши партньори, особено ако са качвали в социалните мрежи доста такива и са слагали по тях сърчица, романтични цитати и т.н. 63% от хората казват, че проверяват снимките в телефоните си, компютрите си и социалните мрежи, за да изтрият ненужното.

 


5. Гардеробът

 

Там също може да има неща на бившите половинки, затова те трябва да се махнат. Както и някои дрехи, които напомнят за бивше гадже. А и хората правят място за нови тоалети, с които да очароват настоящия партньор.

 

От какво се нуждаят зодиите в любовта?

 

Кога да качите първата снимка с новото гадже в Instagram?

 

3 знака, че връзката ви е станала скучна


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 2 години
0
2
!
Отговори
niamam ni6to novo v jivota si , imam goliama obi4 bez tulkuvania s prekrasen goliam bliznak. mujut- sukrovi6te za men
Страница 1 от 1