.

С кой зодиакален знак да НЕ започвате връзка през 2019 г.?

Ето с кой

Ивета Иванова
С кой зодиакален знак да НЕ започвате връзка през 2019 г.?
Снимка: Pexels

Привличането и любовта не могат да бъдат пренебрегнати лесно. Но ето с кои зодиакални знаци трябва да внимавате през новата 2019 г., според Elite Daily.

 


Овен - с Риби

 

Овните няма да имат време да са прекалено емоционални и чувствителни тази година, затова не трябва да се забъркват с ранимите Риби. Овните ще предпочитат да действат и работят за мечтите си.

 


Телец - с Близнаци

 

Тези знаци преживяват промени и са като революционери през годината. Близнаците преживяват нещо подобно, но няма да се разберат с Телците. Телците имат нужда от човек, който ще е плътно до тях, а Близнаците ще се разсейват и ще се занимават със себе си.

 


Близнаци - с Рак

 

Близнаците обичат игричките, закачките, заяжданията. Раците ще са прекалено емоционални за тях и ще са фокусирани над семейните отношения, а не над забавлението.

 


Рак - с Везни

 

Раците ще са фокусирани над себе си, близките си, здравето си. Везните обаче все още не знаят какво искат и търсят себе си. Това би изморило Раците.

 


Лъв - със Скорпион

 

Има огромно сексуално привличане между тези два знака. Но и Скорпионите, и Лъвовете имат голямо его и постоянно се карат за неща, които не са толкова важни. Лъвовете ще се нуждаят от спокойствие.

 


Дева - с Водолей

 

Девите ще се впечатлят от интелекта и пъргавия ум на Водолеите, но търсят повече стабилност и сериозна връзка. Водолеите обаче няма да са толкова привързани към тях.

 


Везни - с Телец

 

Между тях има силно привличане и трудно ще устоят един на друг. Но Везните имат нужда да се фокусират над себе си и своите нужди, да определят приоритетите си и да изпълняват мисията си, Телците няма да ги разберат.

 


Скорпион - със Стрелец

 

Скорпионите ще си мислят, че могат да се справят със свободния дух на Стелците и жаждата им за приключения. В един момент обаче ще се изморят, Скорпионите искат дълбока връзка и истинска интимност, не само забавления.

 


Стрелец - с Дева

 

Девата ще очарова Стрелците. Но няма да може да ги следва навсякъде и да пътува с тях постоянно. Ще ги изостави, защото иска нещо по-сериозно, а това ще нарани Стрелците.

 


Козирог - с Овен

 

Тази година Овните ще са доста решителни и амбициозни, което ще съблазни Козирозите. Но импулсивната им природа и неконтролируемостта им ще причинят главоболия на Козирога и ще го ядосат.

 


Водолей - с Козирог

 

Те нямат нищо общо. Това ще се стори като предизвикателство на Водолеите и ще искат да завладеят Козирозите, за да почувстват тръпка. Но нищо няма да се получи.

 


Риби - с Лъв

 

Лъвовете са много страстни и креативни през 2019 г., ще насочат внаманието си към хобита, проекти. Рибите ще менят настроенията си често, ще философстват и ще търсят отговори на вселенски въпроси, което ще е прекалено натоварващо за Лъва.

 

Какво ще донесе 2019 г. в любовта на зодиите?

 

3 зодии, които ще открият любовта през 2019 г.

 

4 зодии, които не избързват с обвързването


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...