.

5 лесни упражнения за стегнато дупе!

Ако се чудите как да влезнете във форма

5 лесни упражнения за стегнато дупе!
Снимка: Instagram

Навън е твърде студено и заледено, за да бягате и никак не ви се ходи на фитнес? Направете тренировката си у дома, като този път наблегнете на дупето. Вижте 5 лесни упражнения, които да направите:

 

1. Air Squats

 

Kраката ви трябва да бъдат на ширината на раменете и пръстите да сочат леко навън. След това клякате колкото е възможно и вдигате ръце нагоре – отпускате ръцете когато се изправяте. Важно е петите да бъдат винаги на пода.

 

2. Plank Kacks

 

Заставате в поза за лицеви опори и всичко, което правите е да отскачате леко и да сменяте разтворена позиция на краката с прибрани крака. Това упражнение е много добро за стягане на дупе!

 

3. Frogger

 

Това упражнение прилича на позицията на жаба, но е много полезно. Отново заставате в позиция за лицеви опори, а след това отскачате с крака напред и стъпвате от двете страни на ръцете, които не се отделят от пода.

 

4. Mountain Climbers

 

Отново в позиция за лицеви опори. Вдигате единия крак и го изнасяте с коляно към гърдите – движи си само той, останалата част от тялото седи неподвижна. След това сменяте краката.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 6 години
2
1
!
Отговори
tova e za infantilni nedorasliaci . edna vruzka iziskva mnogo pove4e ot bockane . a tova mnogo moje samo mujut kogoto obojavam i 4akam . govoria bez tulkuvania i bez slujebni i partiini nameci . 4isto 4ove6ki , s mnogo obi4.
Страница 1 от 1