регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

5 зодии, които могат да накарат всеки да се усмихне

Ето кои са те

Ивета Иванова
5 зодии, които могат да накарат всеки да се усмихне
Снимка: Pexels

В труден момент е най-добре да се обадите на приятелите, които винаги са лъчезарни, в добро настроение, могат да ви разсмеят, не се заяждат и не ви критикуват. Това са най-слънчевите и позитивни хора в живота ви и знаете, че те ви подкрепят и ще уважат решенията ви. Ето кои зодии умеят да накарат всеки да се усмихне.

 


Риби

 

Мили, грижовни, не са егоисти, първо мислят за близките си и винаги са готови да ви помогнат. Това са представителите на зодия Риби. Те са и добри слушатели, така че може да излеете мъката си пред тях. Зачитат мнението и чувствата на другите, защото самите те са много чувствителни и искат да превърнат света в едно по-хубаво място. Стремят се да стават все по-добри.

 


Рак

 

Те са изключително приятелски настроени и грижовни. Ако обичат някого, ще направят и невъзможното за него. Ако имат гости, ще се постараят, ще сготвят любимите им ястия, ще поднесат любимите им питиета, за да се чувстват гостите като вкъщи. Раците са топли, приветливи, деликатни и помагат много. Търпеливи са и никога няма да принудят някого да направи нещо, което не иска.

 

6 зодии, които се грижат за приятелите си

 

Везни

 

Знаят какво точно да кажат и да направят, за да подобрят настроението на близките и приятелите си. Могат да преобърнат най-лошия ден в хубав. Поставят се на мястото на другите, виждат нещата и от тяхната гледна точка и защитават най-скъпите си хора. Умеят да работят в екип и да си сътрудничат, дори с не толкова близки хора. Заразяват с доброто си настроение.

 


Стрелец

 

Те са най-големите оптимисти на зодиака. Мислят положително, винаги опитват нови неща. Когато им се е случило нещо лошо, могат да погледнат и от хубавата страна на нещата и да видят доброто в лошото. Вярват, че чудеса се случват и че всеки следващ ден ще бъде по-добър от предишния. Другите се възхищават на Стрелците и искат да приключенстват с тях. Лъчезарни зодии, които привличат доброто в живота си.

 

Как зодиите реагират на комплименти?
 

Телец

 

Големи инати са, но пак са очарователни и жизнерадостни. Не съдят хората. Приятелски настроени са и винаги подхождат с добро към новите хора, които срещат. Дават прекрасни съвети. Това са и знаците с най-чаровна усмивка, която озарява другите. Търпеливи са към своите приятели и познати, знаят, че всеки води някакви битки и преживява определена болка. Не се подиграват със слабостите на околните.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 5 месеца
1
1
!
Отговори
ne sum takava zodia ...bi bilo dobre , no ne sum vinagi takava.
Страница 1 от 1