Влез

View Full Version : Модерни кукли? --> Damn no ;/

Страници : [1] 2 3 4

EvilBrunette
09-16-2007, 19:58
Здравейте,
от дълго време ме дразни нещо и реших да го споделя с вас. Може и да ми се струва, но като че ли почти всички, така наречени "мадами", ми изглеждат като клононги една на друга. :smt061 Fashion дрешките, зиправена косичка с лента (може и без лента), очилата (незаменими), грим - а ла Мерлин Монро (а понякога и Мерлин Менсън), пантофките и малката чантичка. :smt029 Може описанието ми да не е мн добро и пълно, но все пак трябва да се съгласите, че има някаква истина. За доказателство отворете някое от типичните тийн сайтчета за запознанства и вижте колко момичета отговарят поне частично на описанието ми. (особено очилата) Предполагам това Ви привлича, момчета, иначе не намирам друго обяснение защо всички са като изкарани от един калъп - восъчни куклички. :smt031 Лично аз предпочитам собствения стил, нещо отличително, нехарактерно, уникално... Но това е лично мнение - не го натрапвам. Аз съм от малък град - и може би това е причината да не възприемам тенденция на куклите Барби. Може и климатичните промени да са причината. Слънцето става все по-вредно - сигурно за това всички са се "запасили" с куп очила :D (и през зимата хах) :smt004 Не знам... Интересно ми е, трябва ли всички да подражаваме на този стил за да бъдем харесвани? Вие как мислите? :-k

yuyuto
09-16-2007, 20:02
Здравейте,
от дълго време ме дразни нещо и реших да го споделя с вас. Може и да ми се струва, но като че ли почти всички, така наречени "мадами", ми изглеждат като клононги една на друга. :smt061 Fashion дрешките, зиправена косичка с лента (може и без лента), очилата (незаменими), грим - а ла Мерлин Монро (а понякога и Мерлин Менсън), пантофките и малката чантичка. :smt029 Може описанието ми да не е мн добро и пълно, но все пак трябва да се съгласите, че има някаква истина. За доказателство отворете някое от типичните тийн сайтчета за запознанства и вижте колко момичета отговарят поне частично на описанието ми. (особено очилата) Предполагам това Ви привлича, момчета, иначе не намирам друго обяснение защо всички са като изкарани от един калъп - восъчни куклички. :smt031 Лично аз предпочитам собствения стил, нещо отличително, нехарактерно, уникално... Но това е лично мнение - не го натрапвам. Аз съм от малък град - и може би това е причината да не възприемам тенденция на куклите Барби. Може и климатичните промени да са причината. Слънцето става все по-вредно - сигурно за това всички са се "запасили" с куп очила :D (и през зимата хах) :smt004 Не знам... Интересно ми е, трябва ли всички да подражаваме на този стил за да бъдем харесвани? Вие как мислите? :-k
Браво, един човек, който споделя моето мнение! Естествено, че не е задължително да си поредната тухла в стената, еднаква на всички останали! Да на оригиналността! \:D/ :wink: ;-) :wink: ;-)

=)
09-16-2007, 20:03
аз съм фешън :-D ми яко е :wink:
аз лично като видях този тип обличане направо се влюбих в него
розовата/лилава блузка шарените дънки белите адидаски яката прическа-знаете за какво говоря :lol: цъките и кръстчето-в моя случай бяло на цвят :wink: просто ми харесва
а за момиченцата хмм вярно всяка втора е такава но аз не се оплаквам :lol:

woshata
09-16-2007, 20:05
не :!: :!: :!: според мен е напълно излишно да се праиш на няква фешън кукла свалена от корица на списание =; аз си имам мой стил 8) да и аз се нося с очила ама не с типичната лента или пола тип гол задник ](*,) гледам да съм уникална а не банална :-D

GregoryHouse
09-16-2007, 20:05
Здравейте,

И сам/а можеш да си отговориш на този въпрос...а според мен всеки да се облича както си иска и да подръжава на когото си иска...не СИГУРЕН СЪМ че не е нужно да приличаш на гореспоменатите за да те харесват...мога да ти дам гаранция-аз например не харесвам натруфени кокони на 15см ток и с половин кило руж...ама техен избор...

sasha_90
09-16-2007, 20:07
Надявам се само,че не завиждаш тайно.И да,наистина е хубаво да си уникален,а не да приличаш на куп девойки от твоя град...

Irrepresible
09-16-2007, 20:13
и на мен ми е писнало да виждам такива но те са навсякъде :x с по 100 тона грим и очила големи колкото главите им :smt011 ако това е секси убийте ме всички лепнали по една такава снимка в някой сайт за запознанства и се мислят за велики а като ги видиш без грим и очила можеш да се изплашиш...

gLoRiOuS_aNGeL
09-16-2007, 20:21
Absoliutno sam saglasna!Normalno e vsi4ki da se vodqt po tendencii, ama nqkoi momi4eta malko prekalqvat!

09-16-2007, 20:29
Здравейте,

уча в часно даскало 80% от момичетата са такива викам им "клонинги"... а иначе сиг повече от половината момичета по улицата са такива "клонингчета" (или пънкчета те и те така доста еднаквички излизат ) приятелката ми не носи грим ^^ ( много рядко и много малко ) не се ядосвай в половината свят е така ... отиди в сащ там почти всяка която не е дебела е такава .....

EvilBrunette
09-16-2007, 20:30
Надявам се само,че не завиждаш тайно.И да,наистина е хубаво да си уникален,а не да приличаш на куп девойки от твоя град...

Хм, мнението ти ме накара да се замисля... Ами да ти кажа, не казвам, че начинът ми на обличане е върха, но не мисля, че той прави човека. Не, че не обръщам внимание на това, което нося, напротив - старая се да изглеждам добре,но наблягам на умствените способности. (старая се) А дали завиждам на куклите - ами възможно е. Не искам да крия. Може би завиждам за вниманието, което им оказват - както казвам - явно повечето момчета ги предпочитат.

woshata
09-16-2007, 20:31
Absoliutno sam saglasna!Normalno e vsi4ki da se vodqt po tendencii, ama nqkoi momi4eta malko prekalqvat!пхааахахаа малко ли :shock: та те някои се основават само на грим
П.П. и аз се гримирам но все пак околните могат да ме разпознават по улиците :::

EvilBrunette
09-16-2007, 20:46
Здравейте,

уча в часно даскало 80% от момичетата са такива викам им "клонинги"... а иначе сиг повече от половината момичета по улицата са такива "клонингчета" (или пънкчета те и те така доста еднаквички излизат ) приятелката ми не носи грим ^^ ( много рядко и много малко ) не се ядосвай в половината свят е така ... отиди в сащ там почти всяка която не е дебела е такава .....

Да, съгласна съм. Това е другото, което исках да кажа: също е гадно, когато някои започнат да се водят метали, пънкове, емота и то заради комерсиалната страна - дрехите, стила. Смешни са. Попитайте някое от новоизлюпените металчета дали знае някои от основоположниците на рок културата и най-вероятно (не винаги), няма да може да каже и думичка. За мен това е подигравка с музиката. Или хаха наскоро едно момиче даже ми развиваше теории как трябва да си облечен за да си метал или рокер :D wtf??? Как трябва да си облечен ??? О, и вероятно трябва да си направиш 666 пиърсинга по тялото. Forget it ;) Pz - Wasp - Wild child

Mimka_sweet
09-16-2007, 20:48
Винаги съм се опитвала да имам собствен стил (колко и смешен да е бил той)
Веднъж даже (през зимата) реших да съм цялата в черно .И с една рошава шапка и очила бях супер смешна :lol:

Но както и да е . И мен ме дразнят фешаните,но какво ще кажем за метълите,пънкарите , емотата, стрийт стила? .......

Всяка култура си има специфични детайли на облеклото-каре,черен цвят,значки,кубинки,кецове ......
Ама въпреки тфа верну ,че фешанките са еднакви дейм :lol:

ZaHaRcHe
09-16-2007, 20:48
И на мен ми пусна от някакви кукли ''Барби'' дет само са контят а са кухи кат лейки

09-16-2007, 20:55
Здравейте,

Samo zaradi toq post, ve4e te haresvam pove4e otkolkoto vsi4ki fashionki xD

Mimka_sweet
09-16-2007, 20:57
Ама,ама не ви ли е писнло от дечица,които не знаят за какво става дума и правят сичко щото е модерно и се носят така щото е модерно ?!?!

Говоря за рапърчетата дето слушат мишо шамара.:shock:
И метълчетата дето слушат лп :shock:
Или пънкарчетата дето слушат аврил :shock: ок де признавам че по едно вр и на мен ми харесваше ама тогава бях тъпа

MaXy_GiRL
09-16-2007, 21:00
М да...На мен такива мацки дори вече ми изглеждат смешни! :smt009 Защо се мислят за големи фешънки?Не забелязват ли странно-огромната прилика с първата срещната! :-k Господи,колко съм оригинална!!! ](*,) #-o

GregoryHouse
09-16-2007, 21:06
Ъъъ ми и на мен ми е писнало от Преслава Ивана Гергана Драгана Петкана и прочие на които подръжават въпросните от темата...и не мога да разбера всеки си има идол и иска да прилича на него...кфо лош има в това ?! Хайде сега да не слушаме Линкин парк Аврил Лавин Мишо Шамара Спенс чалга кючеци и подобни щот ше заприличаме на тях ?! Ей ама сте хитри д**ба...секи ше ходи както си иска това е свободна държава като не ви харесва УНИФОРМИ ! Кфо не искате униформи щот не ви дават право на самоизява ?! Ми що пък пречите на чуждата или одумвате същата ?!

Mimka_sweet
09-16-2007, 21:10
Не претендирай да бъдеш човекът,който не си.Това ще кажа.

N0_feAR
09-17-2007, 11:09
тази тема е обсъждана толкова много пъти , че вече ми е писнало да си изказвам мнението, но да... наистина е малко дразнещо това клониране....а и най-вече се нервя....по точно ми става смешно, когато видя някоя "яка кака" с цайси посред зима щото е модерно...смех смех :smt005

koalka
09-17-2007, 11:43
Ако не си такъв, дразни определено.И то не е точно дразнене, а го гледаш с насмешка, защото си мислят, че са страхотните, а не виждат колко са еднакви("открийте разликите" :lol: ).Да не говорим модата колко е ужасна, но това е мое мнение.Наистина е хубаво да си се обличаш по един начин, който е само твой, а не еднакво с другите, т.е. всички останали.

bqsna_teenagerka
09-17-2007, 12:02
аз също оби4ам собствения си стил,мразя да се правя на някоя която не съм...и особено тва за о4илата,нз за другите но аз ли4но ще се 4увствам глупаво ако изляза с о4ила без навън да има слънц! :smt005 :-({|=
докато имам една приятелка която казва 'аз нося о4илата за гъзария не заради слънцето" #-o е тва е адски сме6но! как да и го обясня!!!??

MiMcHeToOo
09-17-2007, 12:09
нервят ме най много очилата им на тия.. леле.. ужасни са..

marakuq_baby
09-17-2007, 12:10
Важното е да проявиш вкус и мисъл в облеклото си.Да носиш нещо не само защото е модерно,а да се съобразиш дали ти отива.Няма никакво значение дали си фешън,смъкнат,метъл или некав друг.

Barbi_bad
09-17-2007, 12:17
Е? Какъв е проблема. Нека да изглеждат добре. Ами измисли различен вид очила , какво понеже някой друг има очила,аз да спра да нося ли? Това е глупаво дори и обикновените хора носят слънчеви очила! А,за лентите за коса, да, може би е малко прекалено все да е с една и съща прическа,но това си зависи от момичетата. Аз си правя много яки прически ,не се хваля,но си ги харесвам и не нося лента.Не ми харесва. Но предпочитам да гледам нагласени момичета ,от колкото някакви ,който не се къпят и изобщо не им пука... не казвам,е трябва да си със 100 тона грим и голямо деколте и очила ,просто го предпочитам пред мърлите. :) Нооо всеки човек е различен .... всеки сам решава за себе си , просто не обръщай внимание , не си ги слагай на главата тия :):):)

`Death`Whore``
09-17-2007, 12:18
Мен ме дразнят много неща, но занимавам ли непознати с тях? Не. Намери си приятели и го обсъждай с тях.

sasha_90
09-17-2007, 12:46

Хм, мнението ти ме накара да се замисля... Ами да ти кажа, не казвам, че начинът ми на обличане е върха, но не мисля, че той прави човека. Не, че не обръщам внимание на това, което нося, напротив - старая се да изглеждам добре,но наблягам на умствените способности. (старая се) А дали завиждам на куклите - ами възможно е. Не искам да крия. Може би завиждам за вниманието, което им оказват - както казвам - явно повечето момчета ги предпочитат.
И теб ще те оцени правилния човек,няма страшно.

09-17-2007, 13:06
Бриеееееее то имало и различни :shock: брао брао и аз теи мисля подкрепям 100%

Iv4eTy
09-17-2007, 14:02
Определено е тъпо накадето и да се обърнеш да виждаш едно и също. Момиченца на по 14 години облечени като за магистралата.... с незнам си колко грим, който е като маска и просто е супер смешно, защото без този грим тези момичета приличат на....
:::

the_black_angel
09-17-2007, 14:40
Е щом дадена дрешка е модерна и на теб ти харесва-защо да не си я купиш? #-o

^Sam90^
09-17-2007, 14:45
Тука всички обичат да са "уникални", ама като стане време да излизат и си казват "ама как ще облека това, какво ще кажат хората..."

gazarka
09-17-2007, 15:10
zvu4i6 kato stara ve6tica!teb kvo ti puka kak se nsoqt i ako iska6 da znae6 barbiatat sa mnogo sladki,a ne razmaknatite pankarki kato teb.spored men prosto zavijda6

`Death`Whore``
09-17-2007, 15:11
Тука всички обичат да са "уникални", ама като стане време да излизат и си казват "ама как ще облека това, какво ще кажат хората..."

На мен би ми пукало само ако става въпрос за работа...но така или иначе не ме искат работодателите... :-D :-D :-D

гАзарке, разбрахме, че си глупава, няма нужда да го доказваш при всеки удобен случай.

gazarka
09-17-2007, 15:14
т.9 от Правилника!

...и всички останали мнения не по темата бяха изтрити!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

The Goodbye Girl...
09-17-2007, 16:48
Всеки има стил или поне на всеки му се иска. Да си призная и аз се подигравам на тия момичета, малко е тъпо, ама то в един момент като видиш госпожици на по 14-15, дето не можеш да ги различиш, става абсурдно. Човек независимо как се облича може да се открои - с хубаво или с лошо :). Няма смисъл от философстване по тоя въпрос. Красотата всеки може да я види, не е необходимо да се говори за нея, нито да се навира в очите.

monityY
09-17-2007, 16:54
hah,takava e modata bate,kfo da se prai,ina4e si prav/a ..

chocola7e
09-17-2007, 19:10
na tova az mu vikam sindroma na paris hiltun-spored men nqma lo6o seki da podrajava na kogoto mu haresva,oba4e mislq 4e pove4eto takiva kukli4ki sa dosta povurhnostni i raz4itat pove4e na drehite si za da vpe4atlqt nqkoi ot drugiq pol...a kade ostana izlu4vaneto romantikata raznoobrazieto...men pove4e me drazni tova 4e te imat za sebe si mn visoko mnenie,samo za6toto nosqt adidas naprimer,i zapo4vat da se 4uvstvat kato princesi koito trqbva da se glezqt i ligavqt da ne bi nqkoi da ne im oburne vnimanie ili da ne razbere kolko sa specialni...slezte na zemqta be macki vseki moje da e kato vas ama vie mai ne mojete da prokarate svoq puteka v jivota...(dano ne sum obidila nqkoi koito se e razpoznal v opisanieto mi (:)

kael
09-17-2007, 19:19
Здравейте,

Да, съгласна съм. Това е другото, което исках да кажа: също е гадно, когато някои започнат да се водят метали, пънкове, емота и то заради комерсиалната страна - дрехите, стила. Смешни са. Попитайте някое от новоизлюпените металчета дали знае някои от основоположниците на рок културата и най-вероятно (не винаги), няма да може да каже и думичка. За мен това е подигравка с музиката. Или хаха наскоро едно момиче даже ми развиваше теории как трябва да си облечен за да си метал или рокер :D wtf??? Как трябва да си облечен ??? О, и вероятно трябва да си направиш 666 пиърсинга по тялото. Forget it ;) Pz - Wasp - Wild child

е тоя коментар го уважавам. слушам метал ( рок такива ) и постоянно ми се повтаря "как може да се обличаш така!!! ти слушаш метъл!" или "как може да имаш толкова много приятели които слушат рап"

`Death`Whore``
09-17-2007, 19:27
Аз съм метълка и единственото метълско нещо в гардероба ми са кубинките. Разбира се, че не трябва да се обличаш като другите метъли или като идолите си...но не върви да си фешън на външен вид и да слушаш пънк.

kael
09-17-2007, 19:31
Аз съм метълка и единственото метълско нещо в гардероба ми са кубинките. Разбира се, че не трябва да се обличаш като другите метъли или като идолите си...но не върви да си фешън на външен вид и да слушаш пънк. ....ако това беше за мен- Не се обличам като никого - единствения когото имитирам сам сам себе си :)

`Death`Whore``
09-17-2007, 19:33
Говорех принципно, но да, беше инспирирано от мнението ти. :-)

GregoryHouse
09-17-2007, 19:35
Аз пък слушам техно и хаус...а най-добрите ми приятели са един рапър и метъл чието гадже е пънкарка...а другото момиче от компанията и дай маанета :-D ...ама тва не ни пречи да сме бест френдс и не ми прави никакво впечатление никога не съм правил забележки кой как се облича...всеки си има стил...и ако някой ми каже че изглеждам тъпо еди как си ше му кажа да си гледа работата...

09-17-2007, 19:35
Ами аз, като слушам главно рок и още сто хиляди неща (не обичам да съм кон с капаци по отношение на музиката), като, разбира се, страня от чалгата и онази поп-музика, в която няма никаква креативност (няма смисъл да описвам за какво говоря), а се нося в нещо като мрачно-елегантен стил - позьорка ли си падам? Или вече самият факт, че нося тениска на група, ме определя като ограничена? :)

`Death`Whore``
09-17-2007, 19:37
Един елемент не прави човека позьор или копирач. Трудно няма да има друг със същите дрехи... :-)

kael
09-17-2007, 19:38
Аз пък слушам техно и хаус...а най-добрите ми приятели са един рапър и метъл чието гадже е пънкарка...а другото момиче от компанията и дай маанета :-D ...ама тва не ни пречи да сме бест френдс и не ми прави никакво впечатление никога не съм правил забележки кой как се облича...всеки си има стил...и ако някой ми каже че изглеждам тъпо еди как си ше му кажа да си гледа работата...
=D> =D> секи има право да прави кото си иска стига да не ти го навира в носа :р

IdiOtKa
09-17-2007, 19:40
да ви кажа честно напоследък се плаша от това колко не ми пука ...
се ми е тая ква е модата ...просто да ви кажа честно съм пълно отрицание на сякакви модни тенденции обичам да съм в комфликт с модата ..просто ме кефи ако е модерно розово ..ок ще нося черно ..ако е модерно поли ..ок ще нося дънки ...просто мно рядко да сложа нещо което е модно ... аз съм тъпа и малко странна :-D :-D

09-17-2007, 19:41
Съгласна. :)
За мен този ми начин на обличане е, до голяма степен, израз на това, което съм. Или на някакви щрихи на същността ми или какъвто завъртян израз може да се ползва. Нося и къси поли, и карета, слагам и т.нар. черен грим - първо смятам, че ми отива, второ ми харесва, трето - се старая да е стилно, за да може с пълно право да е като отрицание на циганията, която в момента се нарича "мода" в България. Доколко успявам - не знам :)
Истината е, че моята музика е част от моето верую - тогава защо да не я показвам чрез дрехите си? :)

`Death`Whore``
09-17-2007, 19:42
Лошо няма, и аз съм така. Даже в доста сфери нарочно не обръщам внимание на това, което е модерно...точно защото е такова. Още помня как излязох посред бял ден с вечерна рокля и силен грим :lol: на среща на един форум.

sladko_dete
09-17-2007, 21:39
Хм... аз също подкрепям, че тва да са всички еднакви е тъпо и чак...грозно! Аз например обичам да си купувам модни дрешки, но не нося къси поли и огромни деколтета, не нося венчета и лентички и си къдря косата, като излизам слагам само черен молив, гланц на устни и ако се наложи малко коректор, и дори да не изглеждам като феичка, пак събирам погледите на противоположния пол :smt016
Пп: И все пак лапеиите, които вие наричате клонинги, са за предпочитане пред такива, които не държат на външния си вид! Една жена трябва да бъде красива и трябва да полага поне манимални грижи за красотата си

drfatt
09-18-2007, 02:00
Кво сега, за стайлинг ли ще се дърпате? Човек се облича така, както му харесва. Аз лично изпадам в див ужас, като видя някоя кифла с клин и къса поличка над клина, ама какво да се прави, мода. Колкото до металите - не е хигиенично лятото да се размъкваш напред-назад с кубинки, краката започват да миришат и се завъждат гъбички. Но както вече споменах- мода. А ето и идеала ми за стайлинг, сами можете да оцените колко е практично подобен тип облекло.:)
http://www.geocities.com/dr_fatt/sweet.jpg

woshata
09-18-2007, 18:21
zvu4i6 kato stara ve6tica!teb kvo ti puka kak se nsoqt i ako iska6 da znae6 barbiatat sa mnogo sladki,a ne razmaknatite pankarki kato teb.spored men prosto zavijda6 ](*,) ](*,) ](*,) сладки ама еднаквииии ](*,) ](*,) ](*,) как може някой да харесва да вижда около себе си клонинги ](*,) ](*,) ](*,) брееей прости хора ::: може пак да са готини ама да проявят и малко индивидуалност :-({|=

BlueAvalanche
09-18-2007, 19:50
EDIT

sh3_1s_7h3_0n3
09-18-2007, 20:16
http://www.cheesebuerger.de/images/more/schilder/a026.gif Темата беше изчистена от излишните постове! Ако някой иска да каже нещо на друг... да му пише ЛС!

`Death`Whore``
09-19-2007, 10:51
a 6to ne si s nqkoq macka,a kisne6 vuv foruma.men mi e mn sme6no mom4e da se zanimava s forumi
Готините момчета само ебат, те не стоят пред компютъра. А ти къде ги намираш тези мъже, след като само киснеш тук?

VerryBerry
09-19-2007, 13:19
m/y dygoto tva s o4ilata sam go zabelqzala i pri mom4etata...no na men mi se struva tapi-tai kato ne se vijdat o4ite,a za men te,kakto i li4niq stil sa nai-vajni :wink: ,v tova otno6enie i az sam protiv uednakvqvaneto,koeto dosta 4esto sre6tam i zatova gledam da dobavq ne6to svoe i da si izgradq sobstven stil :)

09-20-2007, 05:41
DA ZNAM UJASNI SA I ZA JALOST MNOGO GI IMA.NO POPRICIP NE BI TRQBVALO DA SE SUDI PO NA4INA NA OBLI4ANE.SRED HILQDITE FASHIONKI IMA I SVESTNI MOMI4ETA..................NO MN RQDKO SE SRE6TAT

rakiQ
09-20-2007, 07:30
съгласна съм с Evil`Brunette всички тия малки пиклидето като ми сложат 6 кила грим и като ми се направят на "какички" приличат на травестити отколкото на 'какички"!!! :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078

tItEufFf
09-20-2007, 11:34
Еми тези "кукли" просто не са открили собствения си стил и за това следват друг...Аз съм индивидуалистка и мисля, че това е най-хубавия стил :wink:

G_LoVe_Ya
09-20-2007, 11:56
Пуснато на: Нед Сеп 16, 2007 10:58 pm Заглавие: Модерни кукли? --> Damn no ;/

--------------------------------------------------------------------------------

Здравейте,
от дълго време ме дразни нещо и реших да го споделя с вас. Може и да ми се струва, но като че ли почти всички, така наречени "мадами", ми изглеждат като клононги една на друга. Fashion дрешките, зиправена косичка с лента (може и без лента), очилата (незаменими), грим - а ла Мерлин Монро (а понякога и Мерлин Менсън), пантофките и малката чантичка. Може описанието ми да не е мн добро и пълно, но все пак трябва да се съгласите, че има някаква истина. За доказателство отворете някое от типичните тийн сайтчета за запознанства и вижте колко момичета отговарят поне частично на описанието ми. (особено очилата) Предполагам това Ви привлича, момчета, иначе не намирам друго обяснение защо всички са като изкарани от един калъп - восъчни куклички. Лично аз предпочитам собствения стил, нещо отличително, нехарактерно, уникално... Но това е лично мнение - не го натрапвам. Аз съм от малък град - и може би това е причината да не възприемам тенденция на куклите Барби. Може и климатичните промени да са причината. Слънцето става все по-вредно - сигурно за това всички са се "запасили" с куп очила (и през зимата хах) Не знам... Интересно ми е, трябва ли всички да подражаваме на този стил за да бъдем харесвани? Вие как мислите?

yuyuto
09-20-2007, 12:27
[quote="Evil`Brunette]Да, съгласна съм. Това е другото, което исках да кажа: също е гадно, когато някои започнат да се водят метали, пънкове, емота и то заради комерсиалната страна - дрехите, стила. Смешни са. Попитайте някое от новоизлюпените металчета дали знае някои от основоположниците на рок културата и най-вероятно (не винаги), няма да може да каже и думичка. За мен това е подигравка с музиката. Или хаха наскоро едно момиче даже ми развиваше теории как трябва да си облечен за да си метал или рокер :D wtf??? Как трябва да си облечен ??? О, и вероятно трябва да си направиш 666 пиърсинга по тялото. Forget it ;) Pz - Wasp - Wild child
Мдам,и аз съм на същото мнение... Не може ли да си слушаш метъл или емо музика, или рап, просто защото ти харесва музиката, не защото "еди-кой си е метълче и ако аз също не стана метъл ще изостана"?!? Това е супер тъпо... А защо като слушаш метъл задължително трябва да се обличаш в черно и да носиш мешка и широки блузи? А наистина като ги питаш за някоя по-стара група или рок парче и думичка няма да могат да обелят! И за тва се дразня като ме питат каква музика слушам и им кажа, че слушам емо музика, веднага да ми изръстват неща от сорта -Ама как си емо като нямаш черна коса и бритон в очите?- или - Ооо, и си режеш вените?- Е не може ли просто да ми харесва музиката? Задължително ли е да си режа вените, за да слушам тази музика? И като видиш едно такова с косата в очите и на раета и го питаш -Funeral for a friend знаеш ли ги? Across five aprils?- и те гледа като паднал от Марс! Ще ти каже евентуално,че знае кои са Fall Out Boy или My Chemical Romance щот те са най-популярните и навсякъде пише за тях, не че ги слуша наистина... Нищо против групите, страхотни са, просто са най-известните... И не че е лошо да ходиш на раета и точки и дълъг бритон, дори този стил много ми харесва, ама поне кат се пишеш емо, поне слушай музиката... Не само щот е модерно да се носиш така и т.н. Да не казвам, че съм виждала "заклети емовци" да се кълчат на някоя чалга в дискотеките...
А относно обличането и както каза някой по-горе "клонингите" не че е лошо да си харесаш някоя дрешка и да си я купиш... Напротив яко е... Но е тъпо да отидеш и да си купиш някоя блуза само защото другите се обличат така и да не останеш по-назад от тях случайно... Не че е лошо да си сложиш панталон с ниска талия , ама задължително ли трябва да си сложиш върху него колан с голяма кова, щот примерно Миша Бартън така се е снимала в някое списание? Е не може ли да измислиш да го съчетаеш с нещо друго, нещо, което да е типично само за теб? Толкова ли не могат да измислят нещо оригинално?! Не знам, никога не съм искала да бъда "another brick in the wall", както казват Pink Floyd, и никога няма да бъда...

ArTanDra
09-20-2007, 12:54
Така.. 4 страници - никой не е съгласен с барби стила. А сигурно се обличате като барбита .. , а даже не го осъзнавате (какво ще кажете за това?). Откъдето си купуват дрехи фешънките , оттам си купувате и вие. Каквото се продава по магазините това го носите и вие. Просто някои ги съчетават по - друг начин и хоп не съм фешън. За грима - без коментар аз се възмущавам като видя някоя 14 г. с грим (даже и да не е силен) да не говоря за барбитата с фон дьо тена , пудрите , сенките и т.н. Стилът им на обличане ми харесва , но не е за деца. За ЖЕНИ е това е дамска мода , а не тинейджърска. Искат да пораснат по - бързо ,кое ли дете не го иска?

EvilBrunette
09-20-2007, 19:24
zvu4i6 kato stara ve6tica!teb kvo ti puka kak se nsoqt i ako iska6 da znae6 barbiatat sa mnogo sladki,a ne razmaknatite pankarki kato teb.spored men prosto zavijda6
Ахаха, ами първо мерси за мнението,но не съм размъкната пънкарка. Но може би бих се радвала да ако бъдех. За мен (може и да греша), но момичетата, които наричате "мърли" струват много повече от всичките кокони. Допада ми това, че не претендират с физическата си красота, а се надяват да ги забележат като личности. Не ме разбирайте погрешно - не одобрявам и сегашната тенденция: "АЗ СЪМ МЕТЪЛ-ка, не заради музиката, която харесвам, а заради тъмните дрехи, пиърсинги и боядисана коса". Но това е друга тема. Anyways... приемам мнението на Гъзарката като комплимент. И да, Барбитата са сладки, но са просто кукли (изкуствени създания, с голямо самомнение, които парадират единствено с външния си вид). :roll:

w0sh
09-20-2007, 19:28
Ми това е поради простта причина,че хората в България нямат стил.
И все пак бих предпочел момиче клонинг защото поне се поддържат. Никога не бих зел неква западнала там която смята,че лака за нокти се продава само в черно и не се поглежда в огледалото по седмици.

assd
09-20-2007, 20:01
то по принцип не ми пречат, нито имам нещо против този тип момичета, въпреки че не са мой тип...
лично аз харесвам момичетата без грим (едно червило и молив може за очи, ама малко) - аз съм по естествените неща, важно е едно момиче да има чар (демек да се различава по нещо от масата други) това е

`Death`Whore``
09-21-2007, 08:12
Имам въпрос...кой ви излъга, че фешънките се гримират "а ла Мерилин Монро"? Де да беше така...те нито са с бяла кожа, нито с червено червило.

quench
09-21-2007, 08:22
Имам въпрос...кой ви излъга, че фешънките се гримират "а ла Мерилин Монро"? Де да беше така...те нито са с бяла кожа, нито с червено червило.

може да са искали да кажат "ала Софи Маринова"

:D

`Death`Whore``
09-21-2007, 08:27
Така повече става. Мразя да говорят за неща, от които нямат представа :lol:

CuRly_Doll
09-21-2007, 08:43
zvu4i6 kato stara ve6tica!teb kvo ti puka kak se nsoqt i ako iska6 da znae6 barbiatata sa mnogo sladki,a ne razmaknatite pankarki kato teb.spored men prosto zavijda6
i az taka si mislq.....saglasna sam s mnenieto ti :wink: Sladki sa,golqma rabota,4e sa ednakvi :roll:

VeSna
09-21-2007, 08:53
Ха.. глупости аз съм това което съм и не ме интересува кой ще ме хареса и с на брат ми дрехите да ме види, човек който ме обича, ще му изглеждам ослепително - не дрехите или държанието правят човека такъв какъвто е, а човек САМ се оформя като личност. Аз никога не съдя по човека според външността, а винаги гледам очите - те са като книга - умееш ли да четеш по погледа значи умееш да разпознаваш хората!

quench
09-21-2007, 09:06
zvu4i6 kato stara ve6tica!teb kvo ti puka kak se nsoqt i ako iska6 da znae6 barbiatata sa mnogo sladki,a ne razmaknatite pankarki kato teb.spored men prosto zavijda6
i az taka si mislq.....saglasna sam s mnenieto ti :wink: Sladki sa,golqma rabota,4e sa ednakvi :roll:

коя е пънкарка, че не ми се чете?!

Дет курвата ли?

пахахаха

`Death`Whore``
09-21-2007, 09:08
По-важно в случая е словосъчетанието "размъкната пънкарка"...интересно...

quench
09-21-2007, 09:13
По-важно в случая е словосъчетанието "размъкната пънкарка"...интересно...

хаха, е поне не си като блек метълиста Експлойтедтийн, тая гад мръсна

когато го видях за пръв път с черните дрехи и пентаграмите и брррр, ебаси гадното

вместо да си боядиса косата от едната страна в жълто, а от другата в розово, да слжи една полупрозрачна розова ризка, едни кожени кецове с бели шарки и да обуе едни свестни дънки... а той е некъв метълист

`Death`Whore``
09-21-2007, 09:17
Мамка му, недей, че се възбудих, а мъжо ще дойде поне след час...

quench
09-21-2007, 09:20
Мамка му, недей, че се възбудих, а мъжо ще дойде поне след час...

сети се за ексо и щ ти мине - представи си, че се надвесва над теб, ухилен до уши като пинокио, а ръцете му са надвиснали като найлонови въжета...

:lol:

`Death`Whore``
09-21-2007, 09:21
KOj? :-D

LuXuRy
09-21-2007, 09:23
Здравейте,
Браво, един човек, който споделя моето мнение! Естествено, че не е задължително да си поредната тухла в стената, еднаква на всички останали! Да на оригиналността! \:D/ :wink: ;-) :wink: ;-)

=D>

barbie__girl
09-23-2007, 16:54
maliii mn si zle ma 4erveike dolna,parvo vseki se obli4a kakto iska vtoro stiga si delqla fashioni i taka natatak kaf e smisala I TERTO NIKOI MALKO MALOYMNO 4ERVEI4E TAKOVA NIKOI NE TI E iskal MNENIETO !!!

yuyuto
09-23-2007, 16:57
maliii mn si zle ma 4erveike dolna,parvo vseki se obli4a kakto iska vtoro stiga si delqla fashioni i taka natatak kaf e smisala I TERTO NIKOI MALKO MALOYMNO 4ERVEI4E TAKOVA NIKOI NE TI E iskal MNENIETO !!!
Нито пък някой е искал твоето :!: :!: :!:
:smt019 :smt019 :smt019 :smt019

yuyuto
09-23-2007, 17:04
Ха.. глупости аз съм това което съм и не ме интересува кой ще ме хареса и с на брат ми дрехите да ме види, човек който ме обича, ще му изглеждам ослепително - не дрехите или държанието правят човека такъв какъвто е, а човек САМ се оформя като личност. Аз никога не съдя по човека според външността, а винаги гледам очите - те са като книга - умееш ли да четеш по погледа значи умееш да разпознаваш хората!
Бтл,ей на това мнение му правя евала... =D>

xXxScreamxXx
09-23-2007, 17:22
awe i az taka pisna mi da gi gledam teq ot moq klas i daskaloto
edna si kupi ne6to svestno i ae si4ki ovci po neq ve4e prili4at na nekvo stado :smt005 :smt005 :smt005

kael
09-23-2007, 17:23
1. не обиждай
2. що за дума е "феша(ъ)ни"...
3. секи може да си носи кото иска но това не пречи на другите да му се смеят ако е поредния от многото клонинги ( прахусмокачки :lol: ) с големите очила 1см пласт грим които се едно са ги произвеждали на конвейр

drfatt
09-23-2007, 18:19
Принципно аплодирам желанието на жените да изглеждат добре. Дори дрехите им да си приличат - голямата работа, и отдолу си приличат също. Но модата с късата поличка над клина продулжава да ми се струва отвратителна и ще се боря вербално до дупка с нея.:)

Между другото училищните униформи пооправиха малко положението, пак всичките си приличат, но поне е официално. 8)

kael
09-23-2007, 18:24
Принципно аплодирам желанието на жените да изглеждат добре. Дори дрехите им да си приличат - голямата работа, и отдолу си приличат също. Но модата с късата поличка над клина продулжава да ми се струва отвратителна и ще се боря вербално до дупка с нея.:)

Между другото училищните униформи пооправиха малко положението, пак всичките си приличат, но поне е официално. 8) waaaaaaah мноо се кефя на униформите ся няма само нашето даскало в тарново да е с униформи и ония изроди да ни се смеят по улиците :)

EvilBrunette
09-23-2007, 18:34

Хахахаха :-D
Край, разкри ме. Крийте си ябълките, че ще Ви ги изгризкам!!! :smt023

kael
09-23-2007, 18:44

Хахахаха :-D
Край, разкри ме. Крийте си ябълките, че ще Ви ги изгризкам!!! :smt023*скрива си ябълките,крушите и гроздето*

Sm00th`0pEra7oR
09-23-2007, 18:46
Аве стига глупости,само тез фешъни са ви в главата просто им завиждате че са по харесвани от вас и за това тука избивате комплексите щото има много други дето само това чакат.Спряхте с Фешъните,почнете с фешънките овце били,еднакви били,и после сички ревете в Любов що не сте харесвани и в Училище и Приятели що ви изолират .ЗА какво се заяждате с хората постоянно Оп Изникне поредната тема"МРАЗЯ ФЕШЪНИ" много им пука на тях 5 пари не дават,всеки трябва да си гледа кефа и това е.АЗ да съм почнал да обиждам Металите или Пънковете дето са коренно различни от Фешъните.И който се застъпи за Фешъните бива изяден разхвърлян и оплют:това си е дискриминация А нали Форума на Teenproblem не толерира такава НАЛИ! НАдявам се да няма повече оплюване с Ла*на по повод Фешъни,Метали,Пънкове,SK8 и там квито още има. :-s :smt012

kael
09-23-2007, 18:55
Аве стига глупости,само тез фешъни са ви в главата просто им завиждате че са по харесвани от вас и за това тука избивате комплексите щото има много други дето само това чакат.Спряхте с Фешъните,почнете с фешънките овце били,еднакви били,и после сички ревете в Любов що не сте харесвани и в Училище и Приятели що ви изолират .ЗА какво се заяждате с хората постоянно Оп Изникне поредната тема"МРАЗЯ ФЕШЪНИ" много им пука на тях 5 пари не дават,всеки трябва да си гледа кефа и това е.АЗ да съм почнал да обиждам Металите или Пънковете дето са коренно различни от Фешъните.И който се застъпи за Фешъните бива изяден разхвърлян и оплют:това си е дискриминация А нали Форума на Teenproblem не толерира такава НАЛИ! НАдявам се да няма повече оплюване с Ла*на по повод Фешъни,Метали,Пънкове,SK8 и там квито още има. :-s :smt012 след като и аз не харесвам клонингчетата от конвейра предполагам че и за мен се отнася,а аз нещо несе чувствам задръстен или комлексиран ... имам чувството че такмо обратното клононгчетата нямат с ко друго да впечатляват и за тфа са си направили здружение "изглеждай като мен" чиято основна цел е да сее простотия

BTW какво казва тълковния ре4ник за думата фешън: НЯМА ТАКАВА ДУМА.... изненада...

YesMaybeDunno
09-23-2007, 19:48
Каел тъпак такъв...100 пъти натърти че я няма в речника

FASHION
1 n мода; стил; начин

be in FASHION на мода съм

be in the FASHION водя се по модата

after (in) a FASHION по някакъв начин, някак си; донякъде, до известна степен

2 v оформям

Какво завиждате ве метали пънкари и лайнари такива . МИслите че като ми пускате метър и половина коси , че като носите кубинки лятото , че като ми слагате 1 тон черен грим тип аз съм сатаната в женски вариант сте по - добре от девойките които полагат грижа за себе си и се точат и имат повече пари за скъпи и маркови дрехи ? Клонинги им викате ами металите , пънкарите , рапърите и т.н. . Едните ходят с черни дрехи , другите с изсулени до коленете дънки и всичко е едно и също . Темата е породена от завист към тези момичета и става като баснята за лисицата и гроздето .

Каел а на тебе ще ти кажа че ако една такава мацка дойде при тебе , каже ти че те желае , няма да и откажеш нали ( сега е момента да кажеш : "Ама аз гледам колко има в главата колко е умна и т.н. ) , но ти никога няма да ги имаш и можеш само да ги гледаш и да мечтаеш и злобееш за тях . Е тва е...
Айде го он искам да ме наречете комплексар и некомпетентен... :-({|=

kael
09-23-2007, 20:02

FASHION
1 n мода; стил; начин

2 v оформям

Какво завиждате ве метали пънкари и лайнари такива . МИслите че като ми пускате метър и половина коси , че като носите кубинки лятото , че като ми слагате 1 тон черен грим тип аз съм сатаната в женски вариант сте по - добре от девойките които полагат грижа за себе си и се точат и имат повече пари за скъпи и маркови дрехи ? Клонинги им викате ами металите , пънкарите , рапърите и т.н. . Едните ходят с черни дрехи , другите с изсулени до коленете дънки и всичко е едно и също . Темата е породена от завист към тези момичета и става като баснята за лисицата и гроздето .

Каел а на тебе ще ти кажа че ако една такава мацка дойде при тебе , каже ти че те желае , няма да и откажеш нали ( сега е момента да кажеш : "Ама аз гледам колко има в главата колко е умна и т.н. ) , но ти никога няма да ги имаш и можеш само да ги гледаш и да мечтаеш и злобееш за тях . Е тва е...
Айде го он искам да ме наречете комплексар и некомпетентен... :-({|=
ако ме видиш на живо никога няма да познаеш каква музика слушам какви интереси имам и колко мозък имам в главата.... ЩОТО СЪМ РАЗЛИЧЕН или поне се старая.... а колкото до това дали няма да ги имам - П-ха-ха-ха-ххппппхахахахахаах ода това беше добро не не не чакай малко си поема дъх ...... ох ся .... не напира ме още на смях хахахаха ппппхахахаааа..... така ся съм сериозен. Бих казъл че имам добър вкус за момичета и никога няма да харесам такава :) а и тя мене шото ще я отвратя с музиката си за минути иначе не страдам от внимание от "не фешънската част" която не включва пънкари. колкото до зависта и злобата защо ми е изрусена клонирана прахосмукачка която се чуди колко ми е голям, като мога да имам хубава брюнетка която е естествена и ме обича

EvilBrunette
09-23-2007, 20:20
...Спряхте с Фешъните,почнете с фешънките овце били,еднакви били,и после сички ревете в Любов що не сте харесвани и в Училище и Приятели що ви изолират .ЗА какво се заяждате с хората постоянно Оп Изникне поредната тема"МРАЗЯ ФЕШЪНИ" много им пука на тях 5 пари не дават,всеки трябва да си гледа кефа и това е.АЗ да съм почнал да обиждам Металите или Пънковете дето са коренно различни от Фешъните.И който се застъпи за Фешъните бива изяден разхвърлян и оплют:това си е дискриминация А нали Форума на Teenproblem не толерира такава НАЛИ! НАдявам се да няма повече оплюване с Ла*на по повод Фешъни,Метали,Пънкове,SK8 и там квито още има. :-s :smt012

Такаа, Sm00th`0pEra7oR, не забелязах до сега някои да си е изразил така директно мнението срещу "Фешъните" , както защитниците им например се изразяват срещу мен, пънкове, метали и прочие. Няма да цитирам постове, но думи като - червей, тъпак, задръстен, комплексар и т. н. съпътстват почти всяко мнение на Защитниците на Барбитата. За това мисля, че нападките ти са отправени в грешна посока. :wink: И не се ядосвай толкова, хората просто си изказват мнението. Не го натрапват на никои. :roll:
P.S. Btw Sm00th`0pEra7oR, ето, подкрепям думите си с мнението на YesMaybeDunno., което определено не е много дружелбно.

FASHION
1 n мода; стил; начин

2 v оформям

Айде го он искам да ме наречете комплексар и некомпетентен... :-({|= :roll:

YesMaybeDunno, първо - ако трябва да сме честни в бълг. тълковен речник все още няма вписана дума "фешън". И все пак тя е една от многото чуждици, които сами си вкарваме. На всички ни е ясно какво искаш да кажеш, така че няма да го правим голям въпрос.
Второ - щом смяташ, че всички други освен Барбитата са занемарени, цитирам "сатаната в женски вариант", това си е лично твоя заблуда. Ако беше се постарал да прочетеш всички мнения, щеше да видиш, че и за това стана въпрос - комерсиализацията на Метъла и като цяло музиката, което също е голям проблем в наше време. Както и да е, няма нужда да обиждаш, за да си изкажеш мнението. =;
P.S. Би ли ни обяснил, какво точно означава " да се точат", става въпрос за "поддържаните момичета" в твоя пост. :-D :wink:

YesMaybeDunno
09-23-2007, 20:28
И да се смееш и да не се смееш ти мн добре си знаеш че това е така . Тука не говорим за музика и интереси , а за начин и стил на обличане . Това че при някои музиката и дрехите вървят ръка за ръка отделен въпрос . Примерно сега (уж) е модерно да си с по дълга филирана коса , очила рейбан и да слушаш хаус . Демек по това 1-вите 2 може да разпознаеш хаус маняка .

Но това че мацките се копират една в друга няма лошо ве деба. Къв ви е проблема . Харесала е как се облича другата защо да не си купи и тя същата дрешка или подобна . Слагат си грим фон дЮ тен и куп мазила . Едно 99,9999999999% от момичетата го правят това нещо прекарвайки часове пред огледалото . Това че някои мърди тука са се комплексирали от това че нямат достатъчно кинти да си купят нова и дреха и карат от килото отделен въпрос. :smt018

А да и вие казахте че това се прави предимно от тиинове и после ги наричате клонинги . Еми тъпи сте . Те са още деца и още (се) не са се изградили (градят) като личност . Нормално е да погледне от другия . Пак казвам няма лошо . Когато вие припечелите някои леФ отгоре ще ви видя дали няма да си купувате армани и гучи и да бъдете ФиЕшАн :-$ .

да се точат",

Да отделят много време , работейки върху външния си вид , преди да излезнат някъде било то на диско кафе разходка

kael
09-23-2007, 20:33
И да се смееш и да не се смееш ти мн добре си знаеш че това е така ...........
не незнам че е така, точно с тоя който не трябваше се заяде

YesMaybeDunno
09-23-2007, 20:38
Не моеш да ме заблудиш баце . И аз съм момче . Разбира се всеки има различен Фкуз , но си го знаеш че няма да откажеш и едва ли ще и кажеш да се разкара . Айде не на мене тия.... =;

EvilBrunette
09-23-2007, 20:40
И да се смееш и да не се смееш ти мн добре си знаеш че това е така . Тука не говорим за музика и интереси , а за начин и стил на обличане . Това че при някои музиката и дрехите вървят ръка за ръка отделен въпрос . Примерно сега (уж) е модерно да си с по дълга филирана коса , очила рейбан и да слушаш хаус . Демек по това 1-вите 2 може да разпознаеш хаус маняка .

Но това че мацките се копират една в друга няма лошо ве деба. Къв ви е проблема . Харесала е как се облича другата защо да не си купи и тя същата дрешка или подобна . Слагат си грим фон дЮ тен и куп мазила . Едно 99,9999999999% от момичетата го правят това нещо прекарвайки часове пред огледалото . Това че някои мърди тука са се комплексирали от това че нямат достатъчно кинти да си купят нова и дреха и карат от килото отделен въпрос. :smt018

А да и вие казахте че това се прави предимно от тиинове и после ги наричате клонинги . Еми тъпи сте . Те са още деца и още (се) не са се изградили (градят) като личност . Нормално е да погледне от другия . Пак казвам няма лошо . Когато вие припечелите някои леФ отгоре ще ви видя дали няма да си купувате армани и гучи и да бъдете ФиЕшАн :-$ .

да се точат",

Да отделят много време , работейки върху външния си вид , преди да излезнат някъде било то на диско кафе разходка

Ахахаха, така може да си спорим до утре, човече. Престани да се повтаряш за тея комплекси, че се изтърка вече. И кой каза, че само "Фешънките" носят маркови дрехи? И какво значение имат марковите дрехи? От кога те правят човека? Срамно ли е да не си богаташ? Всички ли, които не си купуват Гучи и Армани носят "втора употреба"? Какво му е лошото да носиш "втора ръка"? И задължително ли, когато припечелиш някой "леф отгоре" го хвърляш за скъпи дрехи, само и само да пише някое известно име на етикета??? :smt017 :-s А сега, де...

kael
09-23-2007, 20:42
Не моеш да ме заблудиш баце . И аз съм момче . Разбира се всеки има различен Фкуз , но си го знаеш че няма да откажеш и едва ли ще и кажеш да се разкара . Айде не на мене тия.... =; ти само гледай няма да и откажа ( виж само заради това че се облича така никога няма да направя проблем ама за всички качества комплексно - ум, даржание,характер, КОСА !!!! ) .... моляте не ме сравнявай с теб само щото си момче- нямаш нищо общо с мен освен едно *сочи там доло*

YesMaybeDunno
09-23-2007, 20:45
Не съм казъл че е лошо и срамно да се носи 2-ра ръка парцал , ама друго си е марковото . Никъде не съм казъл че дрехите правят човека . Ти го тълкуваш така . Да не те засегнах нещо ? Опа сорка... Задаваш ми въпроси и засягаш теми които не съм отварял . Не вървиш нещо.
Айде лека

kael
09-23-2007, 20:50
Не съм казъл че е лошо и срамно да се носи 2-ра ръка парцал , ама друго си е марковото . Никъде не съм казъл че дрехите правят човека . Ти го тълкуваш така . Да не те засегнах нещо ? Опа сорка... Задаваш ми въпроси и засягаш теми които не съм отварял . Не вървиш нещо.
Айде лека
виж Evil`Brunette ( там снимката ) е кажи ми как да предпочетеш руса клонирана прахосмукачка ... неа такива филми баце

EvilBrunette
09-23-2007, 20:52
Айде лека
Ооо, извинявам се, явно не съм разбрала правилно. Хм, ама, че съм глупава. :) :oops:

Това че някои мърди тука са се комплексирали от това че нямат достатъчно кинти да си купят нова и дреха и карат от килото отделен въпрос. :smt018
Когато вие припечелите някои леФ отгоре ще ви видя дали няма да си купувате армани и гучи и да бъдете ФиЕшАн

Дам, просто не съм вникнала явно достатъчно във възвишенте ти слова... :|

kael
09-23-2007, 21:13
*отива да си купи прахосмукачка с надеждата че сте стане на "фйешянка" за да и откаже*
btw сорри че малко крада лафа с прахосмукачката ама ммного ми хареса

EvilBrunette
09-23-2007, 21:17
*отива да си купи прахосмукачка с надеждата че сте стане на "фйешянка" за да и откаже*
Хаха, да и мен ме изкефи много. :D
*завижда на готините прахосмукачки :?* :-D

kael
09-23-2007, 21:18
*завижда на готините прахосмукачки :?* :-D ни дей ва ти си по убава :-D :-D мани ги тея някви комлпйексарйе :}

EvilBrunette
09-23-2007, 21:28
*завижда на готините прахосмукачки :?* :-D ни дей ва ти си по убава :-D :-D мани ги тея някви комлпйексарйе :}

Оу, мерси, тъкмо се бях засилила с чук в ръка към килера да разкажа играта на прахосмукачката. :-D
хаха ам, че глупости ръся. :D :lol:

kael
09-23-2007, 21:31

Оу, мерси, тъкмо се бях засилила с чук в ръка към килера да разкажа играта на прахосмукачката. :-D
*поглежда метлата си и се радва ....* ;)
BTW любимата ми песен http://www.youtube.com/watch?v=XlpWjl1peII дерзайте конинги

EvilBrunette
09-23-2007, 21:48

*поглежда метлата си и се радва ....* ;)
BTW любимата ми песен http://www.youtube.com/watch?v=XlpWjl1peII дерзайте конинги

Yea, да живеят метлите! :smt023 хихи lol Хмм, готина песновка :P

kael
09-23-2007, 21:50
Yea, да живеят метлите! :smt023 хихи lol най веселото е че от метлите до метълите има 1 буква разлика :-D

EvilBrunette
09-23-2007, 22:03
Yea, да живеят метлите! :smt023 хихи lol най веселото е че от метлите до метълите има 1 буква разлика :-D

Хаха, вярно :lol: Значи и ти си ЕДИН ОТ ТЯХ. Нали не се гримираш с черно като Сатана, както каза YesMaybeDunno. :shock: :-D ШегуФка.
Btw аз пък обожавам old classic rock. :wink: Ам не смея да се наричам Метълка, че като нищо ще ме обвинят, че не приличам много на такава. Една ония ден ме учеше, че ако слушам рок или метъл трябва да нося непременно широк черен панталон и потник. :-D Funny people.. хах Пък и много го комерсиализираха т'ва понятие с техните Evanescence, Slipknot, Tokio Hotel и прочие. Да де, да не сметне някои пак, че дискриминирам. хаха всеки да слуша, к'вото му харесва. :-D

kael
09-23-2007, 22:07

Хаха, вярно :lol: Значи и ти си ЕДИН ОТ ТЯХ. Нали не се гримираш с черно като Сатана, както каза YesMaybeDunno. :shock: :-D ШегуФка.
Btw аз пък обожавам old classic rock. :wink: Ам не смея да се наричам Метълка, че като нищо ще ме обвинят, че не приличам много на такава. Една ония ден ме учеше, че ако слушам рок или метъл трябва да нося непременно широк черен панталон и потник. :-D Funny people.. хах Пък и много го комерсиализираха т'ва понятие с техните Evanescence, АВРИЛ ,Slipknot, Tokio Hotel и прочие. Да де, да не сметне някои пак, че дискриминирам. хаха всеки да слуша, к'вото му харесва. :-D мразя я .... а за тфа да ...... бившета ми приятелка не се зариби по ХИМ и прочие което аз слушам ама 1 месец след кат ме заряза почна да слуша "oh male kakvi sa qki teq ot evanescence" :smt013 и мен за ме питали що не се обличам така .....

EvilBrunette
09-23-2007, 22:15

Btw аз пък обожавам old classic rock. :wink: Ам не смея да се наричам Метълка, че като нищо ще ме обвинят, че не приличам много на такава. Една ония ден ме учеше, че ако слушам рок или метъл трябва да нося непременно широк черен панталон и потник. :-D Funny people.. хах Пък и много го комерсиализираха т'ва понятие с техните Evanescence, АВРИЛ ,Slipknot, Tokio Hotel и прочие. Да де, да не сметне някои пак, че дискриминирам. хаха всеки да слуша, к'вото му харесва. :-D мразя я .... а за тфа да ...... бившета ми приятелка не се зариби по ХИМ и прочие което аз слушам ама 1 месец след кат ме заряза почна да слуша "oh male kakvi sa qki teq ot evanescence"

Ами да ти кажа, май HIM e единствената съвременна група, която слушам. Естествено има и изключения, обаче класиката ми е кръвта. Може да звучи смешно, обаче обожавам 80-те години. *crazy* Хаха нз за бившата ти, обаче много ме кефят някои, които слушат Преслава,Evanescence и са емота. :mrgreen:
P.S. Avril я забравих и тя влиза в бройката с комерсите. :|

kael
09-23-2007, 22:19
Ами да ти кажа, май HIM e единствената съвременна група, която слушам. Естествено има и изключения, обаче класиката ми е кръвта. Може да звучи смешно, обаче обожавам 80-те години. *crazy* Хаха нз за бившата ти, обаче много ме кефят някои, които слушат Преслава,Evanescence и са емота. :mrgreen:
то половината емота в държавата не знаят ко значи да си емо .... зарибени чалгари които искат да са различни :-D :-D

babity
09-23-2007, 22:26
Музиката, която слушаш не определя какъв човек си!!!

EvilBrunette
09-23-2007, 22:27
то половината емота в държавата не знаят ко значи да си емо .... зарибени чалгари които искат да са различни :-D :-D

Мдам, циврят само колко им е скапан живота, а всичко им е угодено. Дай за т'ва, че гаджето те зарязало, да си режем вените. (не че някои има смелостта да го направи де, ам да се правим на по-интересни) Хората умират като мухи, от глад, безпаричие, какви ли не гадории... те тръгнали да се оплакват... Пфу, чисто и просто - ако някои си сложи рога - да си сложим и ние. Това важи поне за по-голямата част от емотата, които знам. Whatever... :roll:

kael
09-23-2007, 22:28
Музиката, която слушаш не определя какъв човек си!!! знам ;) ;) ;)

babity
09-23-2007, 22:31

Ам аз само щото си дълбаете в няква темичка и чак вече се възмущавате...

kael
09-23-2007, 22:32

Ам аз само щото си дълбаете в няква темичка и чак вече се възмущавате... ;) извинявай ако сам те засегнал =Р

EvilBrunette
09-23-2007, 22:33

Сорри babity - за това си прав/а. Малко се увлякох. Но понякога хората не слушат дадена група, заради музиката, която правят, а заради стила - било то метъл или каквото и да е. Вече имам чувството, че 80% от населението са метъли, а ако ги питаш к'во слушат ще те гледат с празен поглед. Важното е, че се обличат като метъли. Просто се губи първичното значение на т'ва понятие - Метъл. (вече се загуби, де)

babity
09-23-2007, 22:35

Ам аз само щото си дълбаете в няква темичка и чак вече се възмущавате... ;) извинявай ако сам те засегнал =Р

Спокойно НЕ си! :wink:

Колкото до Evil`Brunette, защо трябва да живеем с някакви етикетчета било то, метъл, хаусър, чалгар и т.н.? Аз лично не виждам смисъл в това...

EvilBrunette
09-23-2007, 22:42

Спокойно НЕ си! :wink:

Колкото до Evil`Brunette, защо трябва да живеем с някакви етикетчета било то, метъл, хаусър, чалгар и т.н.? Аз лично не виждам смисъл в това...

Мдам, правилно, и аз така мисля. Ето защо, както казах по-нагоре, не съм Метълка. хаха Чисто и просто си се свивам и си слушам музиката. И така.

Navixo
09-24-2007, 01:55
Е аз ли съм единствения дето обича такива "куклички" бе? Ебаси смеха, мацки са не са курви бе деба, вие кво сте ги набелязали като някви проститутки и т.н.

Нормални момичета които обичат да се обличат с стил, аре оставете ги намира.

tedinci_
09-24-2007, 08:00
Ивсе пак поне си признайте че момчетата харесват ''кукличките''
от колкото ''собствения стил'' мисля че всички го знаете, но не го признавате----->ваш проблем

quench
09-24-2007, 08:04
сега, ако под таргет групата с название момчета имате предвид момченца - ооо, да 101% от тях харесват куклички - като под момченца имам предвид такива от всички възрасти - даже заради по-дъртите от тях излизат списания като плейбой и максим, така че,да....

но не генерализирайте за всички индивиди от мъжки пол, хетеро или би сексуални ;) не всички са момченца ;)

tedinci_
09-24-2007, 08:05
И аз си изправям косата,нося очила,малка чантичка,пантофки и шарени дънки! И какво от това не се смятам за клонинг на никой особено на ''барби'' както казахте,така ми харесва да изглеждам не е ли това също собствен стил???

YgaBHuk
09-24-2007, 08:13
И аз си изправям косата,нося очила,малка чантичка,пантофки и шарени дънки! И какво от това не се смятам за клонинг на никой особено на ''барби'' както казахте,така ми харесва да изглеждам не е ли това също собствен стил???
офф //
ЧАЛГА ЧАЛГА !!! :smt020

По темата: Всеки да се облича както си иска - все пак темата не е - "Момиченце ти подръжаваш ли на Барби"

quench
09-24-2007, 08:21

де юре всеки избор, който правим, е собствен и уникален, защото преминава през собствените ни когнитивни уникални способности

не ще спечелиш спора чрез редукцио ад абсурдум на доводите на опонентите, и не, няма да се хвана на подобна пошла провокация ;)

chaos_
09-24-2007, 08:24
Барби е кучка.
аз на тия фешан гърлите им викам -кифли!
въпреки всичко да си кифла не е стил на обличане ,а държание и манталитет ,а облеклото е просто плюс,защото познавам хора,които се обличат по подобен начини са пекани,но разбира се малко са и макар това се срещата

tedinci_
09-24-2007, 08:35
Оле,ужас според вас едно обикновено момче 15-22годишно ще хареса няква грозотия с мазна коса,пъпки и старомодни дрехи, без грим, айде моля ви се :smt005 не се забуждавайте всяко момче би искало да е с някоя готина мацка и всички да я заглеждат

quench
09-24-2007, 08:59
Оле,ужас според вас едно обикновено момче 15-22годишно ще хареса няква грозотия с мазна коса,пъпки и старомодни дрехи, без грим, айде моля ви се :smt005 не се забуждавайте всяко момче би искало да е с някоя готина мацка и всички да я заглеждат

разбира се, че всеки би я изчукал

но едва ли някой емоционално и интелектуално зрял би ходил сериозно с подобна лисица

разбираш също, че подобен стил не получава нападки заради ослепителността си - много е удобно и галещо самочувствието да си представяш как всички комплексари неблагородно ти завиждат

критиката е отправена към мнозиноството от мацки, принадлежащи към този стил - извинявай, но те са 1. кухоглавки 2. мечтаят да ги шиба много богат борец

не те причислявам към тази група, все пак, за да не прибягваме към лични нападки

и не е проблем да има глупави жени, но е проблем когато стилът им - който не е само дрешки и гримове, но и субкултура и гледна точка - се налага и на останалата част от обществото

това, че аз предпочитам да ходя като хипи веднага би ме поставило според масовото фоново мнение наравно с пияните клошари, които спят по кофите с кучета - именно заради налагането на този стил

всъщност цялата тема е хитро размахване на реплики, които целят да се отвлече разговорът от проблемът

много е лесно да се извърти - аз не съм такава, но се гримирам, съответно и другите не са тъпи курви
или
това, че вие сте грозни, ен значи, че и ние трябва да сме такива

^^

малко ала 4-ти клас е тая разпра, както сте я подхванали

^^

но никой не може да отрече, че стил + субкултура + гледна точка вървят ръка за ръка

нека някой коментира това, а не по-горните или последващи уобно кратки и лупаво написани постове

tedinci_
09-24-2007, 09:14
Съгласна съм с теб, явно имаш ясно мнение по темата моля те към коя група би ме причислил/а.аз изглеждам като ''барби'',умна съм(това ти го гарантирам) самочувствието ми е средно,нямам гадже? плс дай мнение

quench
09-24-2007, 09:25
към групата на момичетата, които влизат в офиса като секретарки,а стават офис мениджърки ;)

babi_girl
09-24-2007, 09:49
Не разбирам какво лошо има някой да ходи с очила. Аз лично не излизам без тях, понеже имам проблеми с очите и ме болят от светлината. Но за другото съм съгласна. Всички са еднакви. И вече е банално #-o

e_l_i_z_a
09-24-2007, 09:53
Има празноглави момичета,които ползват гадни гримове и не знаят как да се гримират,но го правят някак си,защото е модерно.Носят калпави големи очила,незнайно откъде изкопани,обличат се възможно най-шарено и се снимат в огледалото .. и всичко това защото ...
Защото се опитват да копират от другия тип "барбита" - Умни,възпитани,хубави и стилни момичета....които нямат нищо общо с профила,който 70% от хората,писали в тази тема са създали :wink:
И общо взето стадото от папагали се увеличава с всеки изминал ден.... :-#

oTPoBHa
09-24-2007, 11:20
Е? Какъв е проблема. Нека да изглеждат добре. Ами измисли различен вид очила , какво понеже някой друг има очила,аз да спра да нося ли? Това е глупаво дори и обикновените хора носят слънчеви очила! А,за лентите за коса, да, може би е малко прекалено все да е с една и съща прическа,но това си зависи от момичетата. Аз си правя много яки прически ,не се хваля,но си ги харесвам и не нося лента.Не ми харесва. Но предпочитам да гледам нагласени момичета ,от колкото някакви ,който не се къпят и изобщо не им пука... не казвам,е трябва да си със 100 тона грим и голямо деколте и очила ,просто го предпочитам пред мърлите. :) Нооо всеки човек е различен .... всеки сам решава за себе си , просто не обръщай внимание , не си ги слагай на главата тия :):):)

Кво кво? Я пак? Кой не се къпе?

Nicole_Richie
09-24-2007, 12:00

+1

oTPoBHa
09-24-2007, 12:10

виж кво, аз не съм някоя лъскава кукла, обаче нали си го знаеш доброто старо женско чувство - просто усещам, че като мина отнякъде погледите на всички момчета са вперени точно в мен, обсъждайки колко добре съм съчетала цветовете в облеклото си и колко съм красива..въпреки че не съм облечена в някакви лъскави модни дрешки. Просто на такива хора, свикнали да живеят с мисълта, че за да е красиво едно нещо то на първо място трябва да е МОДЕРНО, им е много интересно как може да съществува и друг вид красота - моята красота , която не зависи от това, че в момента е модерно да носиш впити по тялото лачени панталони... Ама не ми се дига самочувствието от тва, разбираш ли??? Вдига ми се от много други неща - например, ако науча нова песен на китарата, науча някой нов трик с блейдовете или просто съм си в добро настроение.. ей тогава просто ХВЪРЧА и ехо, никой не може да ме свали на земята. тогава хората си казват "ей, това момиче, освен, че е красива и различна, тя е и много чаровна, може би е и много умна" (в тоя ред на мисли) ...
ама аз понеже съм си човек, на който се ми е през кура как стоят нещата (цитат от любима песен) не ме интересува много какво си казват хората за мен. Дори и някоя "мацка" да ми се подхилква, докато се учи да ходи на новите си пет - а извинете за недуразомението - шест сантиметрови токчета, мен ме боли фара затва че не съм толкоз лъскава и "модерна". Аз си светя със собствена светлина, няма нужда да я взимам отнякъде :smt006

П.С. съжалявам, че пускам два поста един след друг.. можете да изтриете едно от двете мнения.. но просто не можах да се въздържа :-)

no_martyr_f
09-24-2007, 12:40
Quench, харесва ми как мислиш :)
...но едва ли някой емоционално и интелектуално зрял би ходил сериозно с подобна лисица
Човек би си помислил, че е така. Но хората често се заслепяват моментно и моментното прераства в сериозно задължение. Но, ако твоята позиция е такава - мога само да се съглася с теб.

...но е проблем когато стилът им - който не е само дрешки и гримове, но и субкултура и гледна точка - се налага и на останалата част от обществото
Да, ето това е начинът, по който разбирам нещата и аз. Не ми пречи лошият вкус на някоя мадама (или на сто други като нея), не ми е проблем да наблюдавам прекалено надути индивиди и индивидКи (главно защото не го правя, имам си други неща за вършене :-D ), които се смятат за нещо повече от другите, защото имат достатъчно финанси, за да сменят гардероба си през седмица-две...Визията им не ми е проблем, проблем ми е гнилото разбиране, че парите и статусът правят човека, че думичката "комплекс" така охотно се приписва на хора с не особено големи доходи просто защото не могат да тръгнат по улиците с ултра скъпи кофти направени имитации на "световни модни марки", от които висят конци...Болно ми е от лекомислието, от надменността, от тъпия стремеж да се влееш в някаква сива бълбукаща маса, която някой е нарекъл "модерност". В такъв смисъл аз повече разбирам онези, които се наричат "метъли", "пънкари" и така нататък, защото тук дрехите могат да бъдат предпоставка за запознаването с една определена субкултура, както казвате вие, с определен начин на мислене - просто процесът е обърнат, първо идват дрехите, а после осъзнаването. Не възхвалявам явлението, нито казвам, че повечето тийнейджъри в развлечени "пънкарски" (ХА!) дрехи ще стигнат до разни такива по-дълбоки прозрения, но това е крачка в тази посока.
За Барбитата - какво да кажем? Мода като мода...шарени цветенца, пъстри пеперудки, пайети хвърчат, полюшват се пера...Има момичета, на които им пасва, има и такива, които имат усет за дрехата - нямам против. Аз лично трудно си харесвам каквото и да било по магазините, а и изобщо не ми е хоби да гледам парцали (казано грубо), но се опитвам да си изградя собствен стил, нещо, което да ме отличава. Слушам "стара" музика - рок, някои неща от метъла, джаз, блус, класика, и т.н., - но възприемам определени групи и явления в рока като основополагащи за това, което съм, за формирането на личността ми, в тази връзка - те си личат и по облеклото ми. Е, и?
Изобщо - проблемът "лъскаво потниче vs кубинки" ми е малко непонятен. Стил може да има и едно барби, и една "метълка" - както и двете могат да нямат такъв. Пък и стилът е особено нещо - пари могат да имат много хора в дадено общество, но собствен стил ще имат не повече от шепа хора и това е нормално. Модата е създадена, за да удовлетворява нуждите на масите --- и тя това и прави. Което не е лошо - дрехата все пак е главно нещо, което слагаш на гърба си, за да можеш да започнеш деня, да свършиш нещо, да откриеш, да се забавляваш и т.н...Кога е лошо? Когато модата престане да бъде средство и се превърне в цел - както е при така обсъжданите "клонинги". Наистина познавам момичета, които живеят само с мисълта как да се облекат, кого да впечатлят и какво да си купят. После същите стават съпруги, майки, любовници, черпят финанси и житейска мъдрост от други източници, а не родителите си, и възпитават в същото поведение.
За мен проблемът е по-болезнен. Вместо да се дискутира липсата на уникалност (която е видна и е по-скоро следствие, отколкото нещо друго), за мен е по-належащо да се говори за онези, които нямат какво да сложат на гърба си. Модерните куклички носят къси полички и мини-якенца в минусови температури - интересно дали се сещат за иронията, която може да предизвика видът им, свързана с това, че други носят подобни дрехи не от желание да лъщят, а поради едва посрещнатите нужди на тялото им да не се превърне в сталактит...

tedinci_
09-24-2007, 12:56
А какво мислите по този въпрос:Мн от момчетата не харесват(или по точно се правят, че не харесват)защото знаят, че не могат да ги имат,защото в мн случаи това е проблема.Точно такива комплексари създават лошото име на красивите момичета ](*,)

quench
09-24-2007, 13:03
А какво мислите по този въпрос:Мн от момчетата не харесват(или по точно се правят, че не харесват)защото знаят, че не могат да ги имат,защото в мн случаи това е проблема.Точно такива комплексари създават лошото име на красивите момичета ](*,)

ооо, не - би била права, ако общественото мнение се формираше в селското тенекиено кафене
наистина, ако в една община от 5-10 хиляди души има злословници от този тип, би могло да се твърди подобно нещо

хубавите момичета имат лоша слава заради точно тази част от тях, която търси ходещ член с дебел портфейл

иначе кво, аз също страдам от общото мнение, но не защитавам никога моята група, защото знам, че в нея има мноиго плява

не виждам защо се стараеш - то е кауза пердута ;)

tedinci_
09-24-2007, 13:15
ПИСНА МИ,както и да е,всеки има право на собствено мнение.
явно комплексарщината побеждава :smt019

quench
09-24-2007, 13:30
ПИСНА МИ,както и да е,всеки има право на собствено мнение.
явно комплексарщината побеждава :smt019

да, но не забелязваш ли, че и ти допускаш същата слабост, каквато ит ези, които те съдят строго - обощаваш твърде различни хора в еднаква, аморфна маса

разбира се, трябва и аз да призная, че го правя - но често под афект, а и да кажа, ако целенасочено искам да обидя някого

drfatt
09-24-2007, 14:19
Темата се проточи прекалено много, даже започна да дразни. Като цяло всеки един от нас в процеса на израстването си имитира другите около себе си, градейки собствената си личност. Детето проговаря, имитирайки звуците на тези около него и прохожда, имитирайки движенията им. Човек избира професията си, имитирайки хора, които са му създали силно впечатление. Създава собствения си образ, копирайки черти от образите на тези около себе си. И все пак всеки от нас, 7 милярда маймуни на една келява планета, е уникален. Може да не блести с външност, интелект или дух но има нещо, което другите нямат. Ако трябва да сте искрени, би трябвало да оцените този факт. Кое му е лошото да ходиш с шарени дънки, големи очила и да кокетничиш? Всеки го прави по свой собствен начин. Дори вие, критици на модата. Всъшност вие сте не само лицемерни, но в завистта си стигате до там да плюете това, което винаги сте искали да бъдете. Но вината е ваша, не на красавиците с дрехите, считани от някой за модерни. Гроздето е кисело, казала лисицата разбирайки, че не може да го стигне.

Все пак смятам за супер тъпо и гадно някой да носи клин и пола над него. Отвратително е. Дори да се счита за модерно, пак е гнусно. Умолявам ви, не го правете. Направете следобедното ми бройкане на мацки приятно. :)

KiLLeR_InSTiNkT
09-24-2007, 14:50
Всеки се облича кактко си иска. Не съм фенка точно на този стил, но...

OtherDimension
09-24-2007, 15:02
:smt015

tedinci_
09-24-2007, 18:34
Кое му е лошото да ходиш с шарени дънки, големи очила и да кокетничиш? Всеки го прави по свой собствен начин. Дори вие, критици на модата. Всъшност вие сте не само лицемерни, но в завистта си стигате до там да плюете това, което винаги сте искали да бъдете. Но вината е ваша, не на красавиците с дрехите, считани от някой за модерни. Гроздето е кисело, казала лисицата разбирайки, че не може да го стигне.
:smt041 =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> по добре няма как да го кажа ,най после един на моето мнение

gazarka
09-24-2007, 18:57
Кое му е лошото да ходиш с шарени дънки, големи очила и да кокетничиш? Всеки го прави по свой собствен начин. Дори вие, критици на модата. Всъшност вие сте не само лицемерни, но в завистта си стигате до там да плюете това, което винаги сте искали да бъдете. Но вината е ваша, не на красавиците с дрехите, считани от някой за модерни. Гроздето е кисело, казала лисицата разбирайки, че не може да го стигне.
:smt041 =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> по добре няма как да го кажа ,най после един на моето мнение
na edno mnenie sme,aide nie si ostavame kuklite puk te ....samo 6te gledat otstrani:)

The Goodbye Girl...
09-24-2007, 20:21
Напротив. Музиката, дрехите, начинът на писане, филмите, книгите, всичко това определя какъв човек си. Човек е личност отвътре, но отвън тази личност се проявява. Всички сме суетни, някои повече, някои по-малко.

oTPoBHa
09-25-2007, 11:34

шибаните попфолкаджийски изрази влизат в употреба вече.. станали сме по модерни :smt007 :smt007 едно ще ти кажа - да го духаш ти, и всички останали модерни куклички, щото тва ви е работата - най-добре вършете си я и както беше казал някой преди мен не претендирай да бъдеш човека, който не си.. демек да престанеш да се правиш на умна с общи лафове и без да казваш нищо съществено, щот прозираш =P~ =P~

tedinci_
09-25-2007, 14:04

шибаните попфолкаджийски изрази влизат в употреба вече.. станали сме по модерни :smt007 :smt007 едно ще ти кажа - да го духаш ти, и всички останали модерни куклички, щото тва ви е работата - най-добре вършете си я и както беше казал някой преди мен не претендирай да бъдеш човека, който не си.. демек да престанеш да се правиш на умна с общи лафове и без да казваш нищо съществено, щот прозираш =P~ =P~
Това че ти си грозна комплексарка не е мой проблем!!!!!!!!!! :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019

sentient_
09-25-2007, 15:19
Slushaite vnimatelno nqma da povtarqm!!!!!!Momi4etata koito se drazniat ot "kuklite barbi"- ZAVIJDAT DA TAKA E NEMI SA OPRAVDAVAITE!!!!
A mom4etata se draznqt - ZA6TOTO NEMOGAT DA SA S TQH!!!!!!!!
TOVA E ISTINATA :smt019

sladkish_14
09-25-2007, 15:33
Slushaite vnimatelno nqma da povtarqm!!!!!!Momi4etata koito se drazniat ot "kuklite barbi"- ZAVIJDAT DA TAKA E NEMI SA OPRAVDAVAITE!!!!

Ама и ти си заблуден/а :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 45% от момчетата умират за такива момичета...другите 55% харесват обикновенните-защото обикновенните момичета имат това,което ние(слагам се в графата :-D )нямаме :!: И стига сте се мислили за недостъпни бе :smt011 :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

sentient_
09-25-2007, 15:41

Ама и ти си заблуден/а :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 45% от момчетата умират за такива момичета...другите 55% харесват обикновенните-защото обикновенните момичета имат това,което ние(слагам се в графата :-D )нямаме :!: И стига сте се мислили за недостъпни бе :smt011 :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
NEDEI DA MI KAZVA6 4E S1M BILA ZABLUDENA! PROSTO NE TI OTIVA NA GODINKITE DA MI GOVORI6 TAKA OK? I KO MI SE SLAGALA V 4ISLOTO TI NE SE LI OBLI4A6 O6TE V RITANKI I PELENI

kael
09-25-2007, 16:30
няколко думи - нормалните момчета като мене не харесфат руси, клонирани прахосмукачки..... казвайте каквото искате че са комплексарки или кавито и да са - комплексарките сте вие - нямате нищо което да привлечете някой освен секс и разголване ..... точно такива правят теми от сорта "аз сам на 14/15/16/ и харесвах едно момче ама ди си кво там и той не иска с мен щото не ми вярва"

drfatt
09-25-2007, 17:49
45% от момчетата умират за такива момичета...другите 55% харесват обикновенните-защото обикновенните момичета имат това,което ние(слагам се в графата :-D )нямаме :!:
Делите се на обикновенни и необикновенни? И кое ти е необикновенното, драга? Ще ти кажа нещо - необикновенните момичета стават такива не благодарение на външния си вид, а чрез интелектуалните си качества. Човек е неповторим заради съзнанието си, не заради външния си вид. Това, че духаш на някой безмозъчен кретен не те прави уникална. Прави те стока.:)

barbie__girl
09-25-2007, 17:51
VSEKI 6TE NOSI KVOOTO ISKA,6TE SE DARJI KAKTO ISKA,I BILI SME EDNAKVI MI TOVA NI HARESVA TOVA NOSIM V SMSIAL MODERNITE DRE6KI, METALITE NE SA SI4KITE KAT IZLEZNALI OT GROBI6TETO :(
ZNA4I I TE SA OVCE!!! AIDE SPRETE SE NAKRAQ VSEKI 6TE OBLI4A KAKVOTO ISKA !!!

drfatt
09-25-2007, 17:54
VSEKI 6TE NOSI KVOOTO ISKA,6TE SE DARJI KAKTO ISKA,I BILI SME EDNAKVI MI TOVA NI HARESVA TOVA NOSIM V SMSIAL MODERNITE DRE6KI, METALITE NE SA SI4KITE KAT IZLEZNALI OT GROBI6TETO :(
ZNA4I I TE SA OVCE!!! AIDE SPRETE SE NAKRAQ VSEKI 6TE OBLI4A KAKVOTO ISKA !!!
Куклата барби е най-популярната играчка за последните 20 години. И в реалния, и в преносния смисъл на думата. В реалния - играчка за момиченца. В преносния - играчка за мъже.

Sm00th`0pEra7oR
09-25-2007, 18:07
няколко думи - нормалните момчета като мене не харесфат руси, клонирани прахосмукачки..... казвайте каквото искате че са комплексарки или кавито и да са - комплексарките сте вие - нямате нищо което да привлечете някой освен секс и разголване ..... точно такива правят теми от сорта "аз сам на 14/15/16/ и харесвах едно момче ама ди си кво там и той не иска с мен щото не ми вярва"
Едно момиче ТРЯБВА да е кукличка,а не да отблъсква,да е поддържана и да се облича добре,нямааааа такива дето да ми разправяте че не било важно,че по било важно да си различен и външния вид нямало значение-това е описание на Аутсайдер и още не разбирам защо продължавате да обиждате тези МОмичета(Хаусърки или Чалгарки) какво толкова са ви направили говоря за женската част НАгрубителки освен, че може би ви крадат момчетата :smt005 ами така е!!! Говоря Честно,това е .Защо да избера например Dacia Logan ако мога да имам Алфа 159 :smt006 :wink:

kael
09-25-2007, 18:50
Едно момиче ТРЯБВА да е кукличка,а не да отблъсква,да е поддържана и да се облича добре,нямааааа такива дето да ми разправяте че не било важно,че по било важно да си различен и външния вид нямало значение-това е описание на Аутсайдер и още не разбирам защо продължавате да обиждате тези МОмичета(Хаусърки или Чалгарки) какво толкова са ви направили говоря за женската част НАгрубителки освен, че може би ви крадат момчетата :smt005 ами така е!!! Говоря Честно,това е .Защо да избера например Dacia Logan ако мога да имам Алфа 159 :smt006 :wink: ти сляп ли си каде съм казал че външния вид няма значение ... кзах че нормалните момчета не си падат по такива момичета - клонирани прахосмукачки - което е збор от много повече от няквфи дрехи - това за думи акъл, държание , отношение.. и най вече чувства или по скоро тяхната липса... а мога да ти кажа че най красивото момиче което познавам ( грешка 2те най хубави ) изобщо не са такива и знаеш ли що няма голям интерес към тях - щото не се разголват и не пускат на всеки е това е момиче/жена което би ме накарало да я обичам

Briseis
09-25-2007, 21:59
Мисля, че тези, които ненавиждат дадена субкултура /фешъни, емота, пънкове etc/, малко или много им завиждат и имат комплекси. Живей си живота и не се занимавай с този на другите. Какво значение има какво мисля аз за фешънките или метълите. Има си пътници за всеки влак.
Да казваш-"аз не съм фешънка, аз съм уникална, дрън-дрън"/ е смешно. Защото уникален е всеки, без значение от дрехата. А повечето хора не го разбират.

meden dixlorid
09-26-2007, 00:10
Мда модерно е съгласен съм но поне го правете като хората тука един колега викаше копуваите армани а ве смешник един костюм на армани струва минимум 5 бона или на хуго бос я не дрънкаи глупости проблема е в тва че всеки копува на килограм фиеишиън дрешки и ми ходи по улицата все едно кара bugatti я слезнете на земята ако наистина се обличате модно няма да търкате подметки по асфлата! :lol: реибан очила носели наще пикли и ми се возят в автобус 413 :lol: обаче те гледат все едно са Евгения Калканджиева слезнете на земята!Мда слушам метъл хаус и секви глупости обличам се в смъкнати дрехи протрити джинси но тва незначи че не се къпя и не ми дреме кво шушнат хората за мен щот за въпросните 5-6 бона които трябваше да дам за костюм за бала си взех кола а не се возя с пенсиите по автобусите!Обличам се както ми е кеф дори да изглеждам демоде носил съм оригинални дрехи и неоригинални и не ми пука нали се сещате че костюм армани се носи от хора с много висок статус които имат пари и поръчват еденични броики по ревюта а те наще милите кукли си купили дрешки или очила като на оксиженист на които от 200метра си личи че са менте и са на ваучер прима ама иначе те гледат като Парис Хилтън :lol:

Navixo
09-26-2007, 00:57
Знаете ли кво, вие сте много зле, всички тези които нападат така наречените "кукли".

Ако ше се опитвате да ги обиждате сте се объркали, защото няма нищо лошо да се обличат в такъв стил отколкото тип метал, емо, пънк, скейт, рап, и т.н.

Имам всякакви приятели, познавам много момичета които се обличат тип "кукла". Обожавам ги.

Обличам се с маркови дрехи, работя достатъчно за да мога да си ги позволя. Заслужил съм ги. Нося си очилата и си слагам гел на косата и приятелката ми обича как изглеждам. Нося кожено яке, хубави дрехи, приятелите ми са супер и никой веднъж не ми е казал че съм гей.

Всичките ми приятели също обичат момичета тип кукли.

Така че хич да не им пука на всички какво мислят за тях. Тези типове "собствен стил" да си помислят дали се моткат из магазините за да търсят дрехи които са специален техен стил или дрехи които им харесват. Щото ако е второто тогава това не е стил а ако е първото тогава няма разлика между вас и "куклите" защото и двамата имате определен стил.

Айде чао и стига сте спорили за тъпи работи.

white_chik
09-26-2007, 08:50
Съгласна съм с авторката до няква степен,защото в днешно време е почти невъзможно да си различен,все ще се намери някой,който да има като твойта блуза,или като твоите дънки и т.н.За очилата те подкрепям на 100%,мразя ги :smt021 ,но докато има много еднакви момичета тип "барби" има също така и много еднакви момичета тип "рапърки" с кецовете със смъкнатите дънки с някъв суитчър,раница на билабонг и силен черен молив на очите и девиз "мразя чалгарите" :smt109 .Човек трябва да измилси нещо много диво,за да бъде различен в днешни дни.

EvilBrunette
09-26-2007, 08:58
Знаете ли кво, вие сте много зле, всички тези които нападат така наречените "кукли".
Имам всякакви приятели, познавам много момичета които се обличат тип "кукла". Обожавам ги.
Обличам се с маркови дрехи, работя достатъчно за да мога да си ги позволя. Заслужил съм ги. Нося си очилата и си слагам гел на косата и приятелката ми обича как изглеждам. Нося кожено яке, хубави дрехи, приятелите ми са супер и никой веднъж не ми е казал че съм гей.
Всичките ми приятели също обичат момичета тип кукли.

Гузен - негонен, бяга... Някои да твърди, че си гей?! :shock: :smt005 Мерси, че ни разкри тайните на разкрасяването :smt005 хаха Звучиш така, сякаш искаш да ни убедиш, че си готин и другите те харесват. (т'ва си е лично твоя работа) Тази тема е за да изразиш лично мнение по глобален (леко се изхвълих хах) проблем. Говорим за едно постоянно повтарящо се явление което се среща при много (прекалено) много хора, което най-мялкото е вече натрапващо. :|

beautiful.soul
09-26-2007, 09:07
Стил като всички други... и са тая "Емо" мода.. всичко си е въпрос на избор и вкус.. лично аз преди година се опитвах да бъда "фешън"... сега като се сетя ми прилошава... обличах си фешън дрешките, пантофките, панделките, диадемките... и в един момент.. уви.. аз не се чувствах себе си,.. чувствах се като поредната риба в океана, дето чака да бъде уловена.. сигурно от някой плиткоумен, плоскоглав футболист, мислещ се за готин и пич.. че си е облякал розовата блузка, прилепналите по дупето дънчици (със сигурност от витошка хахаха), вкарал прическата и сложил чантичката през рамо и София е негова... Срам ме е, но преди си падах по футболистите... но не.. падах не мисля че е точната дума, втълпявах си че са готини, е как всички ги харесват, всички им се хвърлят... "харесваха ми" исках нещо сериозно... опитах с няколко от тях.. но нищо.. те просто си ме смятаха за една от рибките и тва си беше.. за какво съм им аз, след като си имат още няколко като мен... Просто те са едни фалшиви хора, със самочувствие без покритие (покритие на което нормалните хора се смеят със сълзи)... покритие което не можеш да разпознаеш женско ли е мъжко ли е... Е тва е горчивата реалност.. Смешни дечица въобряващи си че са готини, модерни, харесвани... подяволите.. та те се снимат в огледалотооо... в банята! щрак и айде във флиртче, да ми се види котления камък по мивката и ръждата по тоалетната чиния...
Та след като бях в тоя свят за малко... неизлизащ от сайтовете за запознанства, и витошка... (тва е техния живот) мога да кажа, че със сигурност повече няма да се опитам да бъда като тях... не че не мога, просто не ми приляга да играя роли и да живея фалшиво и изкуствено...
Така, че "мацки..." и "бъдещи футболистчета в Академик... и нз си къде си" не си мечтайте да бъдете като тях.. разбира се ако не искате да предизвиквате смях в сърцата на хората, които знаят за какво живеят.. по добре си намерете работа в цирка по скъпо платено и бюджетно ще ви излезне...
Разбира се не говоря за всички и не слагам никого под общ знаменател, има си изключения винаги, имам разбира се приятели които се обличат така и са фешън, но са на себе си и имат живот извън тва да излеждат фешън и да се харесват на хората...

meden dixlorid
09-26-2007, 10:44
Съгласен съм с горния пост каква витошка ве знаете ли каде е магазина на versace тои не е на витошка по витошка има толкова селски магазинчета дето продават ония блузки с капсите и с огромен надпис armany :lol: и онези очилца със залепена пластмаса по тях и малки пластмасови диаманти голяма гъзария мани мани!От работа си изкарали парите а ве идиоти една фланелка на lacoste струва колкото минималната заплата в България ае не говорете глупости че си копувате маркови дрехи!А пък оригиналните дрехи не се набиват с очи с огромни надписи тва да не са знамена на футболен отбор :lol: виж фланелка в магазина на lacoste че има само един малък знак на фирмата от ляво и това е кви са тея розови фланелки с надпис gucci а слезнете на земята и отидете в истински магазин за дрехи и обувки и вижте каква е модата а не футболистчета с очила от пластмаса никаква uv защита и със зализана мазна коса да ми се правят на шефове!И ходят пеша ама иначе са много богати! :lol:

glezan4e
09-26-2007, 11:01
az sy6to sym ot malyk grad... i do skoro si misleh 4e tezi taka nare4eni "Barbita" nqma da se poqvqt tuk.. no NE....
vyob6te ne otiva na nqkoi po-malyk grad i po-dale4 ot civilizaciqta :D , nqkqkvi selqnki ( izvinete za po6lata duma am pove4eto pone tuk sa takiva ) s topirani kosi i kakto kaza avtorkata s lenti na kosite ... da se razhojdat na 10sm. tok4eta i da si virqt nosovete do nebeto.... sme6no e ....

DevilWish
09-26-2007, 13:22
Важното е да проявиш вкус и мисъл в облеклото си.Да носиш нещо не само защото е модерно,а да се съобразиш дали ти отива.Няма никакво значение дали си фешън,смъкнат,метъл или некав друг.
Така е ,но някой момичета са много красиви и им отива ,но всяка втора само копира и е много смешно <_< Някой са малеее толкова грозни ,че свалят очилата (пък и с тях де) и се плашааа... :::

Schnitzer
09-26-2007, 14:40
Ти фешънки с грим и цаиси освен тва са и надути кат некви балони. :lol:

bai_hui
09-26-2007, 16:13
незнам за вас аз се влюбих в авторката .... :wink:

find_m3
09-26-2007, 17:57
имам само 1 въпрос....ПАК ЛИ БЕ?

kael
09-26-2007, 19:11
авторката е пекана и е готина тихо ся..... не можели да си го позвлят ...... я се грамни бе момиче :D най желани - от кой педофилите ли :D

sLaDkA_GrEsHkA
09-26-2007, 22:16
не че не се гримирам или не си харесвам дрехите но и мен ме дразнят тези КУКЛИ и куклйовци може би в мъжки род..... банално е модерно зам ен вече значи банално..... нормално е секи да се издокара от време на време ама тия дето си мислят че секи ден може да ги снимат за корица на списание са просто no comment... [-X

barbie__girl
09-27-2007, 07:30
Vseki si ima svoi stil,tova 4e sme bili ednakvi,ami taka ni haresva taka 6te hodim iskam da pitam majkiq pol kakvo predpo4itat RO6AVA GARGA ili SLADKA PRI4ESKA ?!?
iskam da kaja 4e vseki ima p[ravo da nosi tova koeto iska i nqma smisal ot obsajdane kakvo promenqte kompleksirate se pove4e ?!? ne6to drugo NEEEEEEE
VSEKI SI E TAKAF KAKAVTO ISKA I VA6TE MNENIQ (NE VSI4KI) NIKOI NQMA DA PROMENQT !!!

tedinci_
09-27-2007, 08:39
)}]За авторката на темата нямам думи Много зле..ТИ ЛЕКО ЛИ СИ СЕ КОМПЛЕКСИРАЛА ?ти представа има6 ли си че тези куклички са наи харесваните момичета ?ти сигурно си слагаш кецове,изхлути панталони с няква си обикновена коса,без грим,с МНОГО пъпки,с няква безлична блузка и вече си много ЯКа и много харесвана така ли !? (нямам нищо против този стил на обличане,но лично на мен не ми харесва..:) ) Кукличките с боядисаната косичка с изправената коса с един тон лак и 100 фиибички ,с белите панталонки и пантофките или 15 см ток :) и малките 4антички,блестящите потничета и сякакви украшения по тях Са Наи яки ве :) НЯМА КО ДА СИ ГОВОРИМ..другите които ги мислят за леки момичета се завистливи комплексари.. ;) и нямат възможност да си го позволят ахахаха :) :smt019 :smt019 :smt019
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Lov3rKa
09-27-2007, 09:55
Всичко е въпрос на вкус...за един си готин за друг НЕ си...Тфа е..секи избира какъв да бъде,разбира се че няма как всички да го харесват... :::

sLaDkA_GrEsHkA
09-27-2007, 10:34
v kaina smetka nali vun6niq vid ne e nai vajen ? kakvo tolkova obsujdame.... nai dobrata mi priqtelka e to4no takava kukla puk si e super pe4ena a nai dobriq mi priqtel puk e svle4en i pak si e nomer 1, ne mislq 4e oblekloto ima ne6to ob6to s tfa v glavata [-(

kael
09-27-2007, 12:12
Vseki si ima svoi stil,tova 4e sme bili ednakvi,ami taka ni haresva taka 6te hodim iskam da pitam majkiq pol kakvo predpo4itat RO6AVA GARGA ili SLADKA PRI4ESKA ?!?
iskam da kaja 4e vseki ima p[ravo da nosi tova koeto iska i nqma smisal ot obsajdane kakvo promenqte kompleksirate se pove4e ?!? ne6to drugo NEEEEEEE
VSEKI SI E TAKAF KAKAVTO ISKA I VA6TE MNENIQ (NE VSI4KI) NIKOI NQMA DA PROMENQT !!!

За всички "фйешанйи" поздрав с ей онова там в подписа ми ( цъквате на линка и усилвате звука )

ако аз се броя за мъжки пол ( знам ли може и дане се броя ) : "СМЕШНИ СТЕ.... " това че всеки има право не значи че го прави добро или "оригинално" или незнам ...... НЕсмешно ( щото си е смешно .... има еди саученички дето така и не има научих имената .... ко да праиш явно са еднояйчни близначки с различни майки - българско чудо на природата )

candie
09-27-2007, 13:29
Различните хора си падат по различни стилове на обличане. Няма как привържениците на една и съща мода да не си приличат поне малко, а някои са си напълно еднакви. На мен може и да не ми харесва, но това не значи, че няма да допадне на някой друг. Всичко е въпрос на вкус :P
А за това че са еднакви като нощни шкафчета - няма проблем, стига те самите да се кефят, без значение дали са куклички или емота :wink:

09-27-2007, 16:01
Всеки трябва да е уникален.Има достатъчно други хора на този свят. :wink:

cute_mimi
09-27-2007, 17:34
Аз съм си натурално красива и се гримирам много леко. Не разбирам защо момчетата се кефят на момичета с тонове грим. Щом някое от тези барбита си махнат грима и майка им няма да ги познае а бате къчи 200килограмовия месар не би се хванал с тях. Та според мен тези момичета са като барбитата-изкуствени. А и са толкова тъпи че нямам думи. Тате ше ми купи кола, ше ходя в мола да си купя пантофки а не знаят че берлин е град.

XNRG
09-27-2007, 17:36
suglasen ;) taka e si4ki ednakfo - sux

hahavteen
09-27-2007, 17:39
)}]За авторката на темата нямам думи Много зле..ТИ ЛЕКО ЛИ СИ СЕ КОМПЛЕКСИРАЛА ?ти представа има6 ли си че тези куклички са наи харесваните момичета ?ти сигурно си слагаш кецове,изхлути панталони с няква си обикновена коса,без грим,с МНОГО пъпки,с няква безлична блузка и вече си много ЯКа и много харесвана така ли !? (нямам нищо против този стил на обличане,но лично на мен не ми харесва..:) ) Кукличките с боядисаната косичка с изправената коса с един тон лак и 100 фиибички ,с белите панталонки и пантофките или 15 см ток :) и малките 4антички,блестящите потничета и сякакви украшения по тях Са Наи яки ве :) НЯМА КО ДА СИ ГОВОРИМ..другите които ги мислят за леки момичета се завистливи комплексари.. ;) и нямат възможност да си го позволят ахахаха :) :smt019 :smt019 :smt019

Xaxa pro4etoh vsi4ki mnenia no tova napravo me razbi!
Iska6 da kaje6 4e za da sum privlekatelna triabva da se obli4am kato "nai-haresvanite momi4eta" i da stana edna ot masata za da si hvana gadje? :smt005 I iska6 da mi kaje6 4e momi4e koeto ne si slaga grim ili pone ne si susipva liceto s vsiakakvi glyposti kato pydri,senki bla bla... ne moje da bude atraktivno? A za pupki ne mi govori pls za6toto i feshankite imat ama ne se vijdat pod tonovete grim.Te ne iz4ezvat s magi4eska pru4ica kato sloji6 fon dio ten i kato si izmie6 liceto pak si si pup4iva nali. I kakvo i e tolkova lo6oto na "obiknovenata" kosa? Dai sega gadjeto da ne smee da me pogali za6toto vijdate li ima veroiatnost da mi razvali pri4eskata :smt005 Ne znam prosto takiva momi4eta kak si hva6tat gadjeta pri polojenie 4e mom4etata izob6to niama predstava kak izglejdat naistina i osven tova neprekusnato triabva da vnimavat da ne im izma4kat dre6kite,da ne im spleskat kosata i da ne im razvaliat grima! :smt005

kael
09-27-2007, 18:00
Аз съм си натурално красива и се гримирам много леко. Не разбирам защо момчетата се кефят на момичета с тонове грим. Щом някое от тези барбита си махнат грима и майка им няма да ги познае а бате къчи 200килограмовия месар не би се хванал с тях. Та според мен тези момичета са като барбитата-изкуствени. А и са толкова тъпи че нямам думи. Тате ше ми купи кола, ше ходя в мола да си купя пантофки а не знаят че берлин е град.
истина

EvilBrunette
09-27-2007, 22:14

Отговори на въпросите на г-ца (~{}()>..|..<(){}~) (или нещо такова): 8) Въх, много са...
1. ТИ ЛЕКО ЛИ СИ СЕ КОМПЛЕКСИРАЛА ?
Отговор: А ти леко ли си мръднала? :-k
2.Tи представа има6 ли си че тези куклички са наи харесваните момичета ? :smt005
Отговор: Не. :shock: Ама сериозно ли говориш? Не думай... :smt005
3.Ти сигурно си с обикновена коса?
Отговор: Да. Що? Ти с перука ли си??? :shock:
4.НЯМА КО ДА СИ ГОВОРИМ..другите които ги мислят за леки момичета се завистливи комплексари.. ;) и нямат възможност да си го позволят ахахаха :) :smt061
Отговор: Нямат възможност да си позволят да са с перуки? Да са комплексари? Или да са леки момичета? (че не те разбрах много) :) bitch... :D :twisted:
И един въпрос от авторката:
Кой ти е учителят по български? O:)

Sm00th`0pEra7oR
09-28-2007, 07:45
Мислех да се включа в заяждането,но вече няма какво да кажа просто всичко се изчерпа :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :roll:

kael
09-28-2007, 09:27
Отговори на въпросите на г-ца (~{}()>..|..<(){}~) (или нещо такова): 8) Въх, много са...
1. ТИ ЛЕКО ЛИ СИ СЕ КОМПЛЕКСИРАЛА ?
Отговор: А ти леко ли си мръднала? :-k
2.Tи представа има6 ли си че тези куклички са наи харесваните момичета ? :smt005
Отговор: Не. :shock: Ама сериозно ли говориш? Не думай... :smt005
3.Ти сигурно си с обикновена коса?
Отговор: Да. Що? Ти с перука ли си??? :shock:
4.НЯМА КО ДА СИ ГОВОРИМ..другите които ги мислят за леки момичета се завистливи комплексари.. ;) и нямат възможност да си го позволят ахахаха :) :smt061
Отговор: Нямат възможност да си позволят да са с перуки? Да са комплексари? Или да са леки момичета? (че не те разбрах много) :) bitch... :D :twisted:
И един въпрос от авторката:
Кой ти е учителят по български? O:)

браво !!! браво !!! =D> =D>

BTW не са най-харесваните ( освен от педофилите )...

sLaDkA_GrEsHkA
09-28-2007, 09:55
а сега азз искам да отговоря на cute_mimi защо наи гримираните са най-харесвани ... телевизия гледате ли ? филми в които участват проститутки ? заглеждали ли сте ги ? къса пола руса коса до задника прозрачни и изрязани блузи маникюр до колене и са си почернили лицето като че ли са Смъртта .... на мене тия НАЙ ХАРЕСВАНИ КУКЛИЧКИ само на това ми напомнят а предполагам че и останалите са така.... ама то пък секи мъж се кефи на курви... нормално да имат голяма аудитория :::

YesMaybeDunno
09-28-2007, 14:01
Каел искаш да ми кажеш че една готина мадама ти пусне ще и откажеш така ли ? Еми мога да ти кажа че си 1 шибан ПЕДАЛ който се прави на интересен във форума . Или може би имаш комплекс че никога няма да изчукаш такава девойка . Е сори брат... Но иначе интересен подход да сваляш Евил Брюнет във форума :smt005 :smt005

За всички които са против тези мадами мога само да ги поздравя с една много яка песен :

ГУМЕНИ ГЛАВИ - Трета Вежда

Ви иба майката неподдържана злобарска завистлива ... :smt011 :-({|= . Аххх как мразя такива хейтъри...Пфф

kael
09-28-2007, 14:10
Каел ( редакция Каил ) искаш да ми кажеш че една готина мадама ти пусне ще и откажеш така ли ? Еми мога да ти кажа че си 1 шибан ПЕДАЛ който се прави на интересен във форума . Или може би имаш комплекс че никога няма да изчукаш такава девойка . Е сори брат... Но иначе интересен подход да сваляш Евил Брюнет във форума :smt005 :smt005

За всички които са против тези мадами мога само да ги поздравя с една много яка песен :

Ви иба майката неподдържана злобарска завистлива ... :smt011 :-({|= . Аххх как мразя такива хейтъри...Пфф

защо ми говориш като че ме познаваш..... не съм казал нищо за готини мадами защото моето разбиране за готино е на 100 км от твоето- нали разбираш за мен онея иззрусени клонингчета с бръмбарските очила не са хубави.......

btw каИл ( kyle = каел )

SuNsEt
09-28-2007, 14:11
Здравейте,
от дълго време ме дразни нещо и реших да го споделя с вас. Може и да ми се струва, но като че ли почти всички, така наречени "мадами", ми изглеждат като клононги една на друга. :smt061 Fashion дрешките, зиправена косичка с лента (може и без лента), очилата (незаменими), грим - а ла Мерлин Монро (а понякога и Мерлин Менсън), пантофките и малката чантичка. :smt029 Може описанието ми да не е мн добро и пълно, но все пак трябва да се съгласите, че има някаква истина. За доказателство отворете някое от типичните тийн сайтчета за запознанства и вижте колко момичета отговарят поне частично на описанието ми. (особено очилата) Предполагам това Ви привлича, момчета, иначе не намирам друго обяснение защо всички са като изкарани от един калъп - восъчни куклички. :smt031 Лично аз предпочитам собствения стил, нещо отличително, нехарактерно, уникално... Но това е лично мнение - не го натрапвам. Аз съм от малък град - и може би това е причината да не възприемам тенденция на куклите Барби. Може и климатичните промени да са причината. Слънцето става все по-вредно - сигурно за това всички са се "запасили" с куп очила :D (и през зимата хах) :smt004 Не знам... Интересно ми е, трябва ли всички да подражаваме на този стил за да бъдем харесвани? Вие как мислите? :-k ейЙйй...ти си мой 4овек :lol: И мен тва ме дразни от доста дълго време...не разбирам какво толкова много им харесват на такива,като тези в описанието ти :-k Особенно и държанието много ме дразни... :smt011 Бе вси4ко в тях ме нерви :lol: Само се правят на много важни и готини...ох колко били ''красиви'' :lol: Не съм тъпа злобарка,която завижда на такива фукли...просто си изказвам мнението :wink: ...Защо трябва да се съди по външния вид не мога да разбера?! ](*,) ...слава богу не вси4ки мом4ета са такива :lol: :wink:

SuNsEt
09-28-2007, 14:15
Каел искаш да ми кажеш че една готина мадама ти пусне ще и откажеш така ли ? Еми мога да ти кажа че си 1 шибан ПЕДАЛ който се прави на интересен във форума . Или може би имаш комплекс че никога няма да изчукаш такава девойка . Е сори брат... Но иначе интересен подход да сваляш Евил Брюнет във форума :smt005 :smt005

Ви иба майката неподдържана злобарска завистлива ... :smt011 :-({|= . Аххх как мразя такива хейтъри...Пфф бе хейтъри... :smt011 кво си се разпсувала? :lol:

YesMaybeDunno
09-28-2007, 14:35
Каил ( извинение че обърках ника ) , значи глей сега . Описание - лице : каквото ти харесваш . 45 кг , хубаво тяло , прилични гърди , наточена - хубави дрехи , грим и готини цаки . Е кво лошо има в тва ве деба . Искаш да ми кажеш че с такава мадама няма да преспиш . Моля те не се излагай . Знаем си мръсните ризи.... Не те познавам , но...знам за какво става въпрос и тези мацки са много по заглеждани и желани за ( :-$ ) . И от къде тия предразсъдаци - че са тъпи ( е верно повечето са така ) , но има и проблясъци . Разбира се всеки си има различен вкус , но това си е самата истина като цяло...

@Сънсет - момче съм
2-ро за мене това си е чист ХЕЙТ :evil:

kael
09-28-2007, 14:38
е досега такова момиче което описа не съм виждал :lol: :lol: млако като "морските" свинчета всички знаем че не могат да плуват, но пак са си "морски"

SuNsEt
09-28-2007, 14:44
[@Сънсет - момче съм
2-ро за мене това си е чист ХЕЙТ :evil:[/quote] Ми добре,мисли си квото искаш,аз си казвам тва,което аз мисля...за мен тва не е хейт,но да не спорим. :wink: ...Няма за какво да им завиждам на такива моми4ета :lol: Така,4е...

kael
09-28-2007, 14:47
[@Сънсет - момче съм
2-ро за мене това си е чист ХЕЙТ :evil: Ми добре,мисли си квото искаш,аз си казвам тва,което аз мисля...за мен тва не е хейт,но да не спорим. :wink: ...Няма за какво да им завиждам на такива моми4ета :lol: Така,4е...[/quote]

+1

kobrichka
09-28-2007, 15:22
Здравейте,

Всеки има парво сам да избира как д изглежда.Аз лично не смятам,че съм от тези момичета които описваш,но мисля че трябва да ги убиждаш.Аз не излизам от вкъщи без да си изправя косата,но това не означава,че копирам някого,правя го защото се харесвам с права коса.Аз също предпочитам собствения стил,но това че си изправям косата не ме прави като всички останали.Гримирам се(рядко и то само да подчертая очите си),пазарувам от мола,защото ми харесват дрехите и когато изляза на улццата не всеки втори е с моята блуза примерно.Всеки е свободен да се облича както си поиска и както се чувства добре.Аз харесвам да съм с изправена коса,нагримирана и добре облечена,но това не ме прави като всички останали.

FoReVeR_YoUnG
09-28-2007, 15:24
Офф, престанете да делите хората по начин на обличане, музиката която слушат, местата където ходят...ето това е простащина ако питате мен! Защо, по дяволите, ви е нужно да обсъждате какви били чалгарите, какви били метълите или скейтърите, хаусърите и т.н. По време на съзряването всеки търси своя стил, но не мисля че именно дрехите или музиката са нещо определящо. Аз например слушам и метъл и хаус, и комерс, та дори на някой купон и чалга... обличам се с маркови дрехи, защото ми харесват и имам тази възможност, а не за да се фукам или правя на интересна...хора, живейте както ви харесва - не се делете на групи и не преценявайте по външния вид!!!Всички се раждаме еднакви...това делене ни променя...

barbie__girl
09-28-2007, 16:47
VSEKI E SEBE SI,ISKAM DA KAJA 4E NE SAM OT "KUKLITE" KOITO TO4NO OPISVATE PODDARJAM SE,VARVQ PO MAGAZIN4ETA ZAGLEJDAM DRE6KI I VSE NA MODERNOTO MI SPIRA OKOTO,NO KAKVO DA PRAVQ HARESVA MI TOVA :::: NE VSQKO PODDARJANO MOMI4E S LEK GRIM E KYRVA !!!!! :smt011

sLaDkA_GrEsHkA
09-28-2007, 18:41
защо всички свързвате хубавите момичета със секс ??? btw и ас се гримирам и обиччам големи цайси и изрязани блузки ,но пак не съм с имидж като описаните красавици... аз лично не ги обичам щото са надути и седят по 3 часа пред огледалото, вместо да прочетат някой друг ред за да се образоват....

barbie__girl
09-28-2007, 19:36
[quote="{([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])}"]Тази еврил бр.... МНОГО ЗЛЕ ахахах също така и останалите които мислят че гримираните,и красиви момичета са курви и що мислите така !?!?!?
1.останалите момичета които не са като тях ЗАВИЖДАТ,нямат възможност да се обличат с последния писък на модата..
2.Момчетата ги обиждат защото знаят че никога няма да ги имат и няма да им обърнат внимание.. и как така са ''курви'' тези момичета и били много надменнни и не се пускали на никого" вие маи ТЪПИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
Комплексари ..от завист и злоба незнаете кфо пишете...
:bravooooooooooooooooooooooooooooo

kael
09-28-2007, 20:01
[quote={([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])}]Тази еврил бр.... МНОГО ЗЛЕ ахахах също така и останалите които мислят че гримираните,и красиви момичета са курви и що мислите така !?!?!?
1.останалите момичета които не са като тях ЗАВИЖДАТ,нямат възможност да се обличат с последния писък на модата..
2.Момчетата ги обиждат защото знаят че никога няма да ги имат и няма да им обърнат внимание.. и как така са ''курви'' тези момичета и били много надменнни и не се пускали на никого" вие маи ТЪПИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
:bravooooooooooooooooooooooooooooo \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ yes yes толкова си далече от истината.... никой не казва че хувавите и гримирани момичета са курви ... казваме че един определен тип хора - момичета,прекалили с грима,бижутерията,косицата ,тъпи,леки(не килограми),много заядливи(то се видя-само "комлексари" ви е в устата ) и бездарно плоски като същност са ЗЛЕ защото са зле но понеже някой хора не могат да свикнат с тая мисъл и веднага почват глямото приобщаване "ама ко като се гримират" -НИЩО, никой не е лош заради 1 качество, но посочените по горе правят едно същество което някой доста оригинално нарече "прахосмукачка" ...

BTW идиотите носят модни дрехи .... останалите носим просто дрехи

Dark_Angel_F
09-28-2007, 20:09
Мем много ме нервати тия ксероксчета...........сичките са като извадени на ксерокс толквоа си приличат. И според мен е много по- добре да маш собствен стил отколкото да не могат коя си , ако си със много други момичета в компания,.........

kael
09-28-2007, 20:14
Мем много ме нервати тия ксероксчета...........сичките са като извадени на ксерокс толквоа си приличат. И според мен е много по- добре да маш собствен стил отколкото да не могат коя си , ако си със много други момичета в компания,......... xaxaxaxaxa ново нарицателно - ксероксчета :}

barbie__girl
09-28-2007, 20:19
ne sam kloning na nqkoi nosq tva koeto mi haresva !!! i neka dr "prahosmuka4ki" gledat mene i modnite tendencii NE AZ TQH !!!

kael
09-28-2007, 20:26

"да гледат от мен модни тенденции" май някои се мисли за нешо повече от останалите ... да не тръгнеш само да се обожествяваш че тогава ..... ще треа да се кланяме на бутиковите магазини като тотеми

Sm00th`0pEra7oR
09-28-2007, 20:43
Ае аз вече не ви разбирам,вървете се гръмнете някъде,момичетата са си момичета пак казвам и вече пряко без увъртулки че всеки НОРМАЛЕН УВАЖАВАЩ СЕБЕ СИ МЪЖ трябва да избере едно красиво стараещо се да изглежда добре момиче,а не някой тъП кЛонинг на МерЛИн мЕнсън или Хим дето не можеш го различи в далечината момче с дълга коса ли е,траверс ли е,или момче .Е НЕ.Лека и мека.... и не съм груб просто говоря истината :smt006 :-k

kael
09-28-2007, 20:47
Ае аз вече не ви разбирам,вървете се гръмнете някъде,момичетата са си момичета пак казвам и вече пряко без увъртулки че всеки НОРМАЛЕН УВАЖАВАЩ СЕБЕ СИ МЪЖ трябва да избере едно красиво стараещо се да изглежда добре момиче,а не някой тъП кЛонинг на МерЛИн мЕнсън или Хим дето не можеш го различи в далечината момче с дълга коса ли е,траверс ли е,или момче .Е НЕ.Лека и мека.... и не съм груб просто говоря истината :smt006 :-k
мах мама му .... и аз тфа викам ама защо само тея които са копирали метал неща треа да са зле, ами "Х-АРИС П-ИЛТАН клконингите........ " а не те са по добри щото пускат на всеки и в повечето време не са трезви ...

EvilBrunette
09-28-2007, 22:51

"И твойта майка също" се пееше в една друга песничка... :) Няма нужда да обиждаш. :|

)}]Тази еврил бр.... МНОГО ЗЛЕ ахахах също така и останалите които мислят че гримираните,и красиви момичета са курви и що мислите така !?!?!?
:smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА :smt005 :smt005 :smt014

OMG, спокойно... :shock: Изпий си валериана и ще се почувстваш по-добре. А и btw спри да повтаряш само "комплексари", че вече самата ти започваш да избиваш комплекси в отчаяните си опити да се защитиш. :) End of conversation.

пазя-го-в-тайна
09-28-2007, 23:02
ммм попринцип едно момиче 1-во трябва да привлече вниманието за да я зебележат и тези "фешън" дрешки доста помагат, но ако самото момиче не е хубаво Язък и за дрехите.
аа за очилата незнам те защо ги носят, но много помагат и пролет,лято,есен и зима :) нужни са ми :)

ceco_meco
09-28-2007, 23:17
kat vi gledam vsi4kite.... samo da ne zemete da se saberete nekade i da napravite lov na kukli4ki....
ne 4e ne6to ama svetata inkviziciq mina otdavna....... :twisted: :mrgreen:

FeelTheBeat
09-28-2007, 23:42
)}]Тази еврил бр.... МНОГО ЗЛЕ ахахах също така и останалите които мислят че гримираните,и красиви момичета са курви и що мислите така !?!?!?
:smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА :smt005 :smt005 :smt014
Боже Господи... Опази от такива коментари.
Гримираните и красиви момичета, тип "Барби", поне в моя град са курви. И в нито едно отношение не искам да приличам на тях. Още по-малко им завиждам. Наистина, има момичета с много добър вкус на обличане, но това значи ли че трябва на следващия ден да съм с същите дрехи, но различни цветове? Не! А Кукличките какво правят? Точно това. Видели са, че Петранка има хубаво герданче от "перлички", която си го държи на една страна, и Донка и тя решава, че ще си купи и направи същото... А още по-лошото е, че в днешно време, прекалено много ДЕЦА мислят по същия този начин, и си създават погрешни представи за идеал... А именно "кой гланц да си взема: тоя на Loreal или Голден Роуз?" Тъжно, тъжно...
Това изобщо не е за завъждане, а за съжаление. Хубави момичета - бол, фешънки - още повече.
И това за писъка на модата... Всяко едно момиче, което има нормални парични възможности, може да си позволи такива "дрешки". Личното ми разбиране за "писък на модата" е световната мода: Армани, Гучи, Долче и Габана и т.н... Иначе тая мода за която мисля, че говориш са си чисти... "парцалки".
И права си до някъде. Много от хубавите и СКРОМНИ момичета са набедени, че са курви. Може и много Кукли да не са, но ако не те - то държанието им е такова - курвенско. За мен не е нормално дъжание, това да си показваш задника... Или още по-лошото: да си мислят, че са го скрили, чрез някакви поли тип-колан... И много хубав пример си зимат дечурлигата... :smt011

kael
09-29-2007, 01:20
"блалалалала комплексари блаблабаблабла смотани комплексари блаблаблабла хейтари блаблаблаблаблабла завиждат....." горе доло тфа са ви коментарите :-D предлагам да не си хабите малкото ( може ви потрябва другаде ) а направо копитайте тфа горе като искате да съобщите за "комлексираното си мнение"

SuNsEt
09-29-2007, 15:30

"И твойта майка също" се пееше в една друга песничка... :) Няма нужда да обиждаш. :|

OMG, спокойно... :shock: Изпий си валериана и ще се почувстваш по-добре. А и btw спри да повтаряш само "комплексари", че вече самата ти започваш да избиваш комплекси в отчаяните си опити да се защитиш. :) End of conversation. хахааа... :lol: :lol: :lol: 1...не ми пука кво казват за тази еврил бр....мен пък ме кефи щото е на същото мнение като мен :lol: 2.С тази тема нищо няма да промениш оба4е :wink: 3.Наистина е тъпо да се завижда на такива,като тези в описанието,така,4е наистина ако има такива моми4ета,които им завиждат,просто няма смисъл :lol: :wink: Сега да не запо4нете пак с тва''Ооо ама ти им завиждаш и за това така говориш'' Казала съм някъде по-назав,4е няма за какво! :wink: 4.Няма смисъл тази тема да продължава,защото така или ина4е,нищо няма да се постигне с нея...само ще запо4нете да се обиждате пове4е :lol: ...ми то ве4е дори е и запо4нало...но няма смисъл :wink: :lol:

yuyuto
09-29-2007, 16:10
Абее аз ще добавя, че тва барбитата са кукли без дефекти и ако имаха човешки размери щяха да са жени с талия 45см и гръдна 120см, което чисто физически е невъзможно по простата причина, че ако има съществуващо такова момиче, то просто ще се прекърши през кръста... :smt005 :smt005 :smt005
Тъй че мили гъзарки, хич не ми се правете на Барбита, щото нито сте перфектни, нито пък ще си намерите някой за повече от една нощ или пък ако случайно си намерите ще си обере крушите веднага щом разбере що за стока сте...
Да, всички хора имат дефекти... Някои се опитват да ги прикрият с тонове грим, други пък се опитват да ги компромисират със страхотен характер, мило поведение и уважение към отсрещния...
Обаче естествено външните дефекти могат да се прикрият с грим, но вътрешните не могат... И колкото и да носите маркови дрехи, да слушате най-модерната музика (която естествено я налагат медиите, иначе сами да се поразровите за хубава музика не става) и да се гримирате, това, че сте прости като галоши не може да се промени... И не, няма изключения, всички "барбита" сте тъпи до една... Просто един умен човек не би гледал на едни дрехи и едни гримове като все едно от това зависи живота му! ](*,) "Barbie" girls SUX и тва е! :smt019

Mishie
09-29-2007, 16:28
Лаал...тия кукленца как ми идва да им ударя един шамар като ги видя...хъх...сори..та сега по темата...Ами аз си имам собствен стил с доста различно виждане за нещата съм...обичам дълги шарени поли тип Хипи и някфо ретро сако пред тесните дънки,чантичката с верижка и златистия потник.Предпочитам кецове до глезена пред тъпите пантофки с огромни панделки.И супр много ме дразни когато някоя тъпа фешънка ми застане насреща и ми се разхили...веднъж сритах една...Проблема им на всичките е,че са като опаковани шишета в склад.Никоя не е уникална,никоя няма индивидуалност.

vituu_perkele
09-29-2007, 21:32
AAa i men me nervqt takiva kukli4ki no li4no na6eto daskalo takiva s lopata da gi rine6 i koq ot koq po nagla i naduta (imame si i majoretki) demek te sa 3 puti po zle ot kukli4kite =; i tva ne e zavist ot moq strana opredeleno ne e! Prosto me nervqt tiq momi4eta (za mom4etata nqmam dumi ....) no vse pak jiveem svobodno i vseki se obli4a spored vuzmojnostite i vkusa si...no az li4no predpo4itam da izglejdam kato kreten i i da se obli4am 6antavo po moi vkus otkolkoto da sum kloning.... :wink:

vikipf
09-29-2007, 21:48
Е дразнят ме ... Да.. И най-вече това, че момчетата забелязватр впитите им дрешки и това наистина им харесва... Толкова са смешни всички тия "кифли"... С еднакви прически... И обуща...

Sm00th`0pEra7oR
09-30-2007, 07:32
Обаче забелязвате ли,как само момичетата им се надъхват :smt005 :smt005 -това само говори за себе си.....само Kael дето е,ама и той ще се присъедини към The Dark Side :twisted: :twisted: :twisted:

freedom
09-30-2007, 07:47
Е дразнят ме ... Да.. И най-вече това, че момчетата забелязватр впитите им дрешки и това наистина им харесва... Толкова са смешни всички тия "кифли"... С еднакви прически... И обуща...

Аз също мога да кажа,че съм от тези "кифли",както ги наричаш... Но пък аз обичам да съм в крак с модата.. А за да съм в крак с модата трябва да съм като тях,защото в момента това е модата.. Замислете се малко бе хора.. Не искам да започвам с истерични изблици,каквито четох по-горе от най-вероятно такива момичета(фешънки) ... Но изключително много се подразних от няколко мнения... Реших точно това да цитирам,заради еднаквите прически и обуща и понеже беше на последната страница... Оставете ни да се обличаме както ние искаме и както на нас ни харесва.Щом на вас не ви харесва... Запазете мнението за себе си.Защото чрез тази тема се подразниха много хора,включително и аз.. И последно мога да кажа само,че НА МЕН ПЪК МИ ХАРЕСВА!

vikipf
09-30-2007, 07:50
Обаче забелязвате ли,как само момичетата им се надъхват :smt005 :smt005 -това само говори за себе си.....само Kael дето е,ама и той ще се присъедини към The Dark Side :twisted: :twisted: :twisted:
Нормално е да ги харесват момчетата.. "Те са по-женствени" както казват приятелите ми.. "Събуждали същността им"... :shock: Както и да е... Аз не ги харесвам, защото са еднакви всичките... ЗАтова и не харесвам емотата... Нито метълите... ::: И дори G - тата.. Тъпо е да си като другите... Не че всички не сме еднакви де.. но...
А да включвм и женската си злоба към кифлите.. :twisted:

vituu_perkele
09-30-2007, 08:20
:-D oo gornoto mnnie me nakefi mn.....moje a sa po-jenstveni ne go osporvam....no ve4e zabelqzvam 4e ima mn pove4e mom4eta koito se draznqt ot takiv kukli4ki za6toto te prosto sa dosadni i pove4eto ot tqx sa nagli **** =; ne vsi4ki est. no kakto kazax vseki pravi kvoto iska i se obli4a kakto iska

sLaDkA_GrEsHkA
09-30-2007, 09:14
[quote={([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~])}]Тази еврил бр.... МНОГО ЗЛЕ ахахах също така и останалите които мислят че гримираните,и красиви момичета са курви и що мислите така !?!?!?
:bravooooooooooooooooooooooooooooo \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ yes yes толкова си далече от истината.... никой не казва че хувавите и гримирани момичета са курви ... казваме че един определен тип хора - момичета,прекалили с грима,бижутерията,косицата ,тъпи,леки(не килограми),много заядливи(то се видя-само "комлексари" ви е в устата ) и бездарно плоски като същност са ЗЛЕ защото са зле но понеже някой хора не могат да свикнат с тая мисъл и веднага почват глямото приобщаване "ама ко като се гримират" -НИЩО, никой не е лош заради 1 качество, но посочените по горе правят едно същество което някой доста оригинално нарече "прахосмукачка" ...

аз няма да пиша повече по темата , имам чувствто че тоя пич говори вместо мен 8) продължавай в същия дух стига да имаш нерви ама не спори много с тях щото нали знаеш..... " не спори с идиот защото някой може да не забележи разликата" не са впрягай, ама не ги и оставяй да си мислят че са хубави !!! :smt016 :smt016 :smt016

vikipf
09-30-2007, 09:28

аз няма да пиша повече по темата , имам чувствто че тоя пич говори вместо мен 8) продължавай в същия дух стига да имаш нерви ама не спори много с тях щото нали знаеш..... " не спори с идиот защото някой може да не забележи разликата" не са впрягай, ама не ги и оставяй да си мислят че са хубави !!! :smt016 :smt016 :smt016

Интересно... По модата да се обличаш било най-скъпо.. Абе моля ти се къде живееш... За да си кифла може да си купуваш дрехи от Версаче, Бенетон и прочие, но тва не значи, че тва са най-скъпите дрехи... Например давам пример, че едни прилични кецове са колкото едни фешън обувчици... Един суитшърт DC напривер е колкото една блузка от гореспоменатите магазини.. всеки има избор как да се облича... Обаче кифлите не се обличат... Те се събличат.... Сутиени пълни с чорапи и впити дънки да им висят сланините, или да им показват задника, който е колкото моя ханш... :roll: ( о да и не съм дебела.. ! представете си) ... Прическата на едно емо струва колкото техните прически... А всички гривни с шибове , вериги и прочие на метълите са колкото обичките и герданчетата на фешънките...
Хората без мнение слдват модата !

kael
09-30-2007, 09:57
:smt011 :smt011 :smt011 аз не се присъединявам към никой аз само присъединявам към мен :-D - *mind control ON*

Запазете мнението за себе си.Защото чрез тази тема се подразниха много хора,включително и аз.

свобода на словото, истината боли

SuNsEt
09-30-2007, 13:32
Нормално е да ги харесват момчетата.. "Те са по-женствени" както казват приятелите ми.. "Събуждали същността им"... :shock: Както и да е... Аз не ги харесвам, защото са еднакви всичките... ЗАтова и не харесвам емотата... Нито метълите... ::: И дори G - тата.. Тъпо е да си като другите... Не че всички не сме еднакви де.. но...
А да включвм и женската си злоба към кифлите.. :twisted: абе по-женствени груг път :smt005 Просто се правят на интересни :wink:

lilit_666
09-30-2007, 14:33
ПФУ,мразя ги и то не заради външния вид(всеки може да си ходи както му харесва),а защото 99% са курвенца,които зарибяват най-сладките момчета и се мислят за кой знае какво.
Жалко,че същите тия най-хубави момченца им се връзват(особено ако куклите са нек'ви по-отворени,което е често явление).Той господ дава едно,ама взема друго...жалко

stealthyGirl
09-30-2007, 14:45
Не.. не трябва да подражаваме на този стил. Още повече, че тенденцийте се менят почти всяка година и няма да е точно "този" стил :D
Винаги ще си ги има еднаквите.. :) Но и ще има такива с повечко мозък, който са уникални (и не само по външен вид ;) ) Аз например обличам най-вече това което ми харесва (и седи добре :-D ) и не се водя по тия моди :P

Fallen Leaf
09-30-2007, 14:50
Хахаха...
Нали знаете, че е хубаво да сте уникални...точно като всички останали.

Бих започнал безкрайния разговор, с който се изяснява, че и "различното" е мода, и че в свят на капитализма няма уникални личности... но... :smt005

MeGiTyY
09-30-2007, 14:53
pff az se obli4am taka i ne sum kurva axxa a i kak edin fr :D razprava6e Za KakVo da SuM razLиCheN kat0 mOje da Sum BaNAleN!!

stealthyGirl
09-30-2007, 14:58
Хахаха...
Нали знаете, че е хубаво да сте уникални...точно като всички останали.

Бих започнал безкрайния разговор, с който се изяснява, че и "различното" е мода, и че в свят на капитализма няма уникални личности... но... :smt005Уникален си, защото си ТИ.. :roll:
И да.. и те са уникални (малко :lol: ) като отделни личности :lol: , но пък по външен вид са еднакви!(а ние за т'ва говорим най-вече..)

yuyuto
09-30-2007, 15:08
Абе да... Точно... :smt005 Само дето половината ми познати (подчертавам момчета) са им интересни само до първите няколко дни и след тва като видят кво преставляват си обират крушите и повече не ги и поглеждат даже... То си е нормално да ти омръзне нещо, което виждаш всеки ден и навсякъде... Останалата половина страдат от много често срещаната болест - недостиг на мозък - точно както и ти, и просто никога не разбират, че такива кукетки отвън може да изглеждат добре (нагримосани,наконтени), но отвътре са една кръгла 0...

freedom
09-30-2007, 19:40
Абе вие тука всичките сте некфи ненормални.. Какво може да говори за едно момиче неговата визия?! Освен едно - че е по-богата и има възможност да се облича с маркови дрехи. И какво от това? Тука само некфи комплексари! Еми като не ви харесва как се обличаме ние - НЕ НИ ГЛЕДАЙТЕ! И на нас може да не ни харесва как се носите вие ама нищо не казваме... Траем си! Всеки си има личен вкус! Щом на вас не ви харесва - не се обличате така ! На нас пък адски ни харесва и така се обличаме... !!!!! Курвета сме били,такива сме били-онакива сме били... Айде по-полека с обидите само... Това,че се носим фешън не значи,че сме курвета,а това че "сладките момченца" ни харесват си е тяхна работа не мислите ли?!?!?!?

sLaDkA_GrEsHkA
09-30-2007, 20:36
леле поредния еднотипен коментар в тая тема.... няма нужда да го дочитам за да се сетя че си ФЙЕШЪН ВААА :smt019 вие сами показахте до тука ква стока сте... погледни коментарите на дружките ти и ше видиш че по нищо не се различават един от друг... пък айде сега .... ВАЖНО Е САМОЧУВСТВИЕТО !!! :smt005

kael
09-30-2007, 21:03
Абе вие тука всичките сте некфи ненормални.. Какво може да говори за едно момиче неговата визия?! Освен едно - че е по-богата и има възможност да се облича с маркови дрехи. И какво от това? Тука само некфи комплексари! Еми като не ви харесва как се обличаме ние - НЕ НИ ГЛЕДАЙТЕ! И на нас може да не ни харесва как се носите вие ама нищо не казваме... Траем си! Всеки си има личен вкус! Щом на вас не ви харесва - не се обличате така ! На нас пък адски ни харесва и така се обличаме... !!!!! Курвета сме били,такива сме били-онакива сме били... Айде по-полека с обидите само... Това,че се носим фешън не значи,че сме курвета,а това че "сладките момченца" ни харесват си е тяхна работа не мислите ли?!?!?!?
сладките момченца са мъжкия ( мноо педалски изглеждат обаче ) вариант на вас :}

KocMoHaBTa
09-30-2007, 21:44
и любимия им лаф е : " Кучка, но не твоята " :lol:

Е тва най-ме нерви.Всички се правят ня някви кучки и курви, ама пред мама е тате насират прашките :-$

Те повече от половината фешъни се праят на някви богаташи и гЪзари, че си купуват дрехи за по 200лв, които а купени от битака в квартала за 15 кинта.

kael
09-30-2007, 21:49
и любимия им лаф е : " Кучка, но не твоята " :lol:

Е тва най-ме нерви.Всички се правят ня някви кучки и курви, ама пред мама е тате насират прашките :-$

Те повече от половината фешъни се праят на някви богаташи и гЪзари, че си купуват дрехи за по 200лв, които а купени от битака в квартала за 15 кинта. :smt005 :smt005 :smt005 :-D :-D :-D

freedom
09-30-2007, 21:49
...зарибяват най-сладките момчета ....

kael - Цитирах тфа момиче ли е.. не знам какво е... За най-сладките момченца.. А че изглеждат "педалски" ... Не с всички е така. И аз съм виждала момчета,които се обличат така, и наистина ги прилича на педали,но има такива които веднага гррабват женското око!

А за sLaDkA_GrEsHkA ---> И твоят коментар не се различава от тези които са като теб! И мога да ти кажа,че : по-добре да се носиш фешън и да си като другите "курвета" , от колкото да си като другите СЕЛЯНКИ,които се разхождат по центъра... С изтърканите панталонки и протритите маратонки.. С евтините потничета и смешните шапки.. Лелеее... не мога да ги гледам тези...

Фешъните поне изглеждат по-добре поддържани от останалите момиченца и момченца... Извинявам се много за простащината която изразявам в момента,разправяйки се с такива като теб,но не мога просто да стоя със скръстени ръце при положение,че обиждат моят стил на обличани и най-вече личността ми,наричайки ме "курва"! За каква се помисли пък ти?!?! Коя си ти,че да ми казваш аз дали съм курва или не съм... Хора,които ме познават(не са ми приятели,просто се познаваме) не го казват,че ти ли ще си отваряш устата?? Я се поспрете малко...

kael
09-30-2007, 22:08

kael - Цитирах тфа момиче ли е.. не знам какво е... За най-сладките момченца.. А че изглеждат "педалски" ... Не с всички е така. И аз съм виждала момчета,които се обличат така, и наистина ги прилича на педали,но има такива които веднага гррабват женското око!

А за sLaDkA_GrEsHkA ---> И твоят коментар не се различава от тези които са като теб! И мога да ти кажа,че : по-добре да се носиш фешън и да си като другите "курвета" , от колкото да си като другите СЕЛЯНКИ,които се разхождат по центъра... С изтърканите панталонки и протритите маратонки.. С евтините потничета и смешните шапки.. Лелеее... не мога да ги гледам тези...

Фешъните поне изглеждат по-добре поддържани от останалите момиченца и момченца... Извинявам се много за простащината която изразявам в момента,разправяйки се с такива като теб,но не мога просто да стоя със скръстени ръце при положение,че обиждат моят стил на обличани и най-вече личността ми,наричайки ме "курва"! За каква се помисли пък ти?!?! Коя си ти,че да ми казваш аз дали съм курва или не съм... Хора,които ме познават(не са ми приятели,просто се познаваме) не го казват,че ти ли ще си отваряш устата?? Я се поспрете малко... liberate ur ming u mother fucker ur so narrow minded so narrow minded liberate ur mind http://www.youtube.com/watch?v=5RLrbCDc4I4

MeGiTyY
09-30-2007, 22:15

Фешъните поне изглеждат по-добре поддържани от останалите момиченца и момченца... Извинявам се много за простащината която изразявам в момента,разправяйки се с такива като теб,но не мога просто да стоя със скръстени ръце при положение,че обиждат моят стил на обличани и най-вече личността ми,наричайки ме "курва"! За каква се помисли пък ти?!?! Коя си ти,че да ми казваш аз дали съм курва или не съм... Хора,които ме познават(не са ми приятели,просто се познаваме) не го казват,че ти ли ще си отваряш устата?? Я се поспрете малко...

macka i az mislq to4no kato tebe :D :D oniq po centara xaa kato go kaza tfa se stih kvi sa sme6nici sednali kato nekfi klo6ari po peikite tam treva li pu6at piqt bira ArIAna :D xaax i mogat da te spukat ot smqh samo kato gi pogledne6 kak sa se oblqkli ... no comment :smt011 Macka kvo im se korka6 na teq kompleksari :smt005

kael
09-30-2007, 22:16
macka i az mislq to4no kato tebe :D :D oniq po centara xaa kato go kaza tfa se stih kvi sa sme6nici sednali kato nekfi klo6ari po peikite tam treva li pu6at piqt bira ArIAna :D xaax i mogat da te spukat ot smqh samo kato gi pogledne6 kak sa se oblqkli ... no comment :smt011 Macka kvo im se korka6 na teq kompleksari :smt005
само да не се комплексираш ти ако ме видиш на живо .... горките дрешките за вас са явно най важното

emkoO
09-30-2007, 22:22
Кво разбирате вие бе измекяри загорели!Като не ви харесват моми4етата станете геиове!Я тихо там да не спирам нета!Да freedom права си и аз сьм на сьщото мнение. =D>

freedom
09-30-2007, 22:23

Олееееее най-накрая един трезво мислещ! :) Толкова съм щастлива!!.... Ами мила как да не се ядосвам,като виж я само тая мърла.. Ще пише тук,че сме били курви ние фешънките... Няма да се разберем така! Щом тя ще обижда.. И аз мога ! :)

EvilBrunette
09-30-2007, 22:29
Кво разбирате вие бе измекяри загорели!Като не ви харесват моми4етата станете геиове!Я тихо там да не спирам нета!Да freedom права си и аз сьм на сьщото мнение. =D>

О, да freedom, мацка (ахаха) - коментара е просто гениален. Какъв замисъл, каква композиция... Тц, тц поети сте, ейй... кифли :-D хихих
Т'ва последното е, за да Ви дразня. Нищо лично. :D Определено ненапразно написах тая тема - поне задружно измислихме още цветущи синоними на иначе небългарката дума "Фешън" - кифла, ксерокс, прахосмукачка, клононг... ляя ля ля . Поздрав - Velvet Revolver - Fall To Tieces :smt023

freedom
09-30-2007, 22:33

О, да freedom, мацка (ахаха) - коментара е просто гениален. Какъв замисъл, каква композиция... Тц, тц поети сте, ейй... кифли :-D хихих
Т'ва последното е, за да Ви дразня. Нищо лично. :D Определено ненапразно написах тая тема - поне задружно измислихме още цветущи синоними на иначе небългарката дума "Фешън" - кифла, ксерокс, прахосмукачка, клононг... ляя ля ля . Поздрав - Velvet Revolver - Fall To Tieces :smt023

Еййй ... Ако се видите отстрани колко сте жалки и ограничени.. Няма да посмеете да си отворите устата бе .. мухльовци... "Кифли" .... По-селско не можете ли да го кажете ?!?!?!

MeGiTyY
09-30-2007, 22:47
xaxxa az ve4e nemoga da se zanimavam s tqh :D :D glei gi kvi sa :D :D ama kato si pred teh i si glutnat gramatikata i po4vat da se obqsnqvat!! Sупер zle sa ama kvo da se pravi ima gi sekfi sme6nici :) Macka kvo te obijdat tfa 4e gi e qd e druga rabota ostai gi neka si govorat to e mn lesno taka pred p-c da se pravat na mn golemi dupeta :D :D

Psychoalgie
10-01-2007, 00:59
пффф хахахаха /отчаян поглед

kael
10-01-2007, 04:43
прекалено сте ограничени за да видите простотията си ..... никога няма да си глатна граматиката пред клонинг това е тяхна работа

viki_nt
10-01-2007, 07:33
MRAZQ VSI4KI NATRUFENI MOMI4ENCA (TIP FOLKPEVICI),RUSI,SUS CICITE PRELIVA6TI OT SUTIENA I 4IETO REDOVNO ZANIMANIE E DA KISNAT V AMOR ILI DA SE EBAT PO OB6TESTVENI TOALETNI :twisted: :x :smt078

stealthyGirl
10-01-2007, 07:54
Фешъните поне изглеждат по-добре поддържани от останалите момиченца и момченца...
Първо казваш, че ние обиждаме вашия стил, а после ти обиждаш стила на всички други(дори без да знаеш как се обличаме..). После.. тия момичета с протърканите маратонки и дънки може би нямат парички (не, че са смотани или нещо такова) или пък са мърли :lol: Но не искам да става на въпрос за тях..
Има доста момичета и момчета, които се обличат добре, а не се водят по тая мода :smt016

П.П. Не казвам, че нямам и модерни дрехи, но просто не се обличам идентично на всичко живо по центъра.. :lol:

sLaDkA_GrEsHkA
10-01-2007, 08:03
freedom виж сега не съм те обидила тебе специално пък и + тва това не е само мое мнение... не ме бърка тва че се засягаш... И аз обичам да нося тесни дънки с ниска талия, изрязани блузи и се гримирам, но не до такава степен че да наподобявам проститутка... другото което е, не съм от тези, дето носят свлечени дрехи.... даже не ми допадат... а относно Арианата и треволяците.... аз скъпа и шампанско на нова година не близвам, та камо ли бира... цигара не ми е минавало през ум да запаля... така че не улучи човека с който да се заяждаш, аз просто не съм от тези, които описа... Не се мисля за никаква - изразявам мнение. нали за това са форумите ! не съм казала freedom е некфа кифла начи е курва, нали ? а и още нещо.... да не искаш да кажеш, че щом някой не е фешън значи е свелчен ? само тези 2 стила на обличане ли съществуват за теб ? аз не спадам към нито единя.... имам и както ти казах, имам и от "фешънските дрешки" имам и широки панталони.... не знам ако целта ти е била да ме засегнеш.... sorry , но ще те разочаровам...

sk8er_girl
10-01-2007, 08:27
off nqma kak da ne se namesq 6tot tva ve4e na ni6to ne prili4a...

parvo na fe6anite-vqrno e 4e ima i dobre izglejda6ti sred vas, koito naistina umeqt da si sa4etavat drehite i go dokarvat na vid... tva oba4e e super dale4 ot moita filosofiq za jivota 6tot komersa sma4kva ideite i izkrivqva razvitieto v posoka kinti i ako ne znaete da znaete ot men-zatva vi vikame kurvi 6tot nikoi v na6te sredi ne moje da si predstavi da vodi 6to gode seriozen razgovor s ne6to klonirano 1000 pati...

posledno no ne i po vajnost-do vseki, koito se broi za underground ili prosto ne se vpisva v shemata-evala hora... sqkvi moje da ste ma pone si znaete 4e ste vie, a ne nekvi kloningi sma4kani ot sistemata... 4ovek ili se rajda sas stil ili ne-edni 6e rulirat ve4no, drugi 6e podrajavat :D

ae peace i na tiq det imat ne6to protiv mirniq narod po gradinkite samo 1 6e kaja "da go duhate"

ps do fe6an4etata-ako ima dumi4ki koito ne razbirate za men 6te e udovolstvie da vi gi obqsnq, ne se pritesnqvaite da popitate :)

freedom
10-01-2007, 09:15
freedom виж сега не съм те обидила тебе специално пък и + тва това не е само мое мнение... не ме бърка тва че се засягаш... И аз обичам да нося тесни дънки с ниска талия, изрязани блузи и се гримирам, но не до такава степен че да наподобявам проститутка... другото което е, не съм от тези, дето носят свлечени дрехи.... даже не ми допадат... а относно Арианата и треволяците.... аз скъпа и шампанско на нова година не близвам, та камо ли бира... цигара не ми е минавало през ум да запаля... така че не улучи човека с който да се заяждаш, аз просто не съм от тези, които описа... Не се мисля за никаква - изразявам мнение. нали за това са форумите ! не съм казала freedom е некфа кифла начи е курва, нали ? а и още нещо.... да не искаш да кажеш, че щом някой не е фешън значи е свелчен ? само тези 2 стила на обличане ли съществуват за теб ? аз не спадам към нито единя.... имам и както ти казах, имам и от "фешънските дрешки" имам и широки панталони.... не знам ако целта ти е била да ме засегнеш.... sorry , но ще те разочаровам...

Ami mila...ne sum iskala da te zasegna,ama vie vsi4ki go pravite s nas..Kakvo e tova? Kloningi sme bili...Vseki e unikalen sam za sebe si ! Tova,4e modata sega e takava i 4e vsi4ki haresvame tozi stil i se obli4ame taka,ne znachi che sme ednakvi... Ebali sme se po obshtestveni toaletni... Ne znam si kvi drugo prsototii,, Emi na men ne mi e priqtno da gi 4eta tezi neshta,pri polojenie 4e i az haresvam feashion style !!! Ne sym takava,ne razbirate li?Edna viziq ne moje da govori za sushnostta na 1 4ovek.... Primerno.. na men ne mi haresva kak se obi4at...metalite primerno...No nishto ne kazvam za tqh... Imam dori 2 fr-metalki...Ima nqkoi,koito sa ozlobeni kum house-rite,kum 4algarite... No ima i takiva kao 2-te moi fr... S koito mojesh da sednesh da govorish spokoino...I dori haresvat rozovoto haha ... Taka 4e... Az moga da spra da obijdam,,No molq vi - i vie sprete! :)

strawberry
10-01-2007, 10:05
Si4kite mneniq pro4etox i re6ix da se vklu4a.Kvo se karate za stilovete tva e adski typo koi kakto iska taka 6te xodi nezavisimo kvo mislqt drugite i dali e sme6no ili ne. I az xoda v amor i az slu6am 4alga nosa pola s klin otdolo i kvo tva ne me pravi pove4e ili po malko ot drugite.I az su6to xaresvam naglasenite mom4eta sys samo4uvstvie no ne 4ak natrap4ivo i bez pokritie.No naistina ima takiva koito prili4at to4no na prostitutki i geiove no tva e drug vypros ... No pove4eto sa s takova samo4uvstvie do nebesata koeto ne otgovarq na deistvitelnostta...Tva e super sme6no...I pove4eto fashion-ni sa naistina sme6ni i jalki.Az sym svidetel kolko sa ograni4eni.Moga i da dam primer kak 4-5ma naglaseni do nebesata i naduti pak do tam edinstvenite im misli za okolo 15-20 minuti bqxa kak 6te otidat vyv Fun City i se 4udexa kak da se oblekat za tam i tva sa mom4eta.A za momi4etata bez komentar.A drugi pyk se pravqt na mnogo oborotni i v momenta v koito im kaje6 ne6to i te si glytvat gramatikata.Samo 1 pyt da gi zatapi6 i pove4e ne smeqt i G da kajat... Jalki sa...nqkoi izob6to zaglejdal li se e kak se obli4at si4kite v Amor?Bez kapka vkus i prosto e adski sme6no.Edna ot taka nare4enite kifli se qvqva s otrovno zelena bluza,ujasno 4erveni obuvki i 4anta i rozova lenti4ka na glavata e tva kvo e?Edno golqmo nqma ni6to.Ili pyk bqla pola s 4erveni rozovi zeleni i ne znam si kvi o6te cvetenca,sinq bluza i klin na dupki vyv formata na cvetenca...Prosto adski sme6no...I ne poddyrjam teoriqta 4e pove4eto kukli se poddyrjat 4isti i naglaseni.6tot po4ti seki den gledam takiva i da vi kaja ne e taka ... Za po sedmitza dve kosite im sa mazni i bez nikva forma bez grim sa prosto bqgai nadalee4e,a pyk senaduvat kato baloni s xelii i letqt v nebesata.Ki4at se sys 120 gerdan4eta v razli4ni cvetove xubavo da se nabivat na o4i i si mislqt 4e imat vkus i pove4eto im drexi sa ot Terranova koeto ne e nai prestijnata marka taka 4e nqma smisyl da se spori koi s kolko skypi drexi xodi i kolko 4esto se kype 6tot ne stila opredelq navicite i xarakterite.
Ne mi xaresvat smyknatiq stil,pynkarskiq,metylskiq i si4ki ostanali zatova se obli4am po drug na4in,no pak kazvam ne drexite pravqt 4oveka...

P.S.Nqkoi da ne ostane s mnenieto 4e sym protiv kiflite.Az sym s tqx no ne s vsi4ki za6toto nqkoi sa super ograni4eni kakto ve4e se kaza