PDA

View Full Version : Резултатите

Страници : 1 [2] 3 4 5

krisscho
07-01-2008, 23:52
Ае лягайте си бе, кукувици!

chocoleptic
07-02-2008, 00:05
Все още ги няма ..

darking
07-02-2008, 02:46
Тая нощ съм спал 3 часа. Вие направо ме побъркахте. Сънувах някви задачи и към 4 се събудих и от тогава не мога да заспя :shock: А тъпите резултати още ги нема :?

barbie_94
07-02-2008, 05:06
Къде са ми шибаните резултатиииииииииииииииии ?!?!?!?!

Glamoroussss
07-02-2008, 05:16
баси още ги няма :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

Glamoroussss
07-02-2008, 05:23
В четвъртък излизат оценките от конкурсите за училищата
Стотина кандидат-гимназисти са скъсани на изпитите за елитните училища от общо 28 266, съобщи вчера просветният министър Даниел Вълчев. Но за това пък масово има тройки на препитването по математика.
Оценките ще излязат в четвъртък, на 3 юли. Комисиите от експерти вчера правеха контролните проверки върху работите на учениците.
Масовите оценка на теста по литература са между 4,50 и 5, каза Ваня Кастрева, шеф на инспектората по образование в София. По математика най-много са тройките. Те се пишат при изкарани 16 точки на теста от общо 100, уточни Вълчев. Решаването на логическите задачи затрудни повечето от учениците и това си личи от резултатите, съобщиха експерти.
След излизането на бележките кандидат-гимназистите трябва да подадат документ с реда на желаните от тях специалности и училища. Срокът е от 4 до 9 юли. Молбите се носят в училищата, в които кандидатите са пускали заявленията си за явяване на изпити (там ще бъдат окачени и списъците с оценките).
На 11 юли ще бъде обявено класирането. Учениците, които са приети по първо желание трябва веднага да се запишат. Тези, които не са доволни и които изобщо не са приети, автоматично участват във втория тур. Системата класира само напред в списъка от желаните училища, напомниха експерти. При всички случаи учениците, които са изкарали успех, различен от двойка, ще влязат. Тази година местата в гимназиите са повече с 5321 от броя на кандидатите. Паралелките, които не съберат достатъчно деца, ще бъдат закрити.

оф значи утре...

Glamoroussss
07-02-2008, 05:27
Формулата за оценяване остава без промяна.Двойките са под 1 на сто, пресметнаха от МОН
16 от максималните 100 възможни точки на изпитите по български и математика ще са достатъчни на бъдещите гимназисти да изкарат оценка среден 3 на тестовете. Това обяви вчера просветният министър Даниел Вълчев.
Двойките на изпита по български език и литература след 7 клас за влизане в гимназиите ще бъдат малко под 100, съобщи просветният министър Даниел Вълчев по време на церемония за награждаване на млади учени в Министерство на образованието и науката.
Вълчев уточни, че още не са готови окончателните анализи и разчетите на резултатите по оценки и училища. Данните обаче щели да са налице най-вероятно до края на седмицата.
Министърът на образованието и науката Даниел Вълчев обяви, че таблицата за преобразуване на точките в оценки е същата като използваната миналата година и за тройка отново ще стигат 16 точки, както беше през 2007 година.
"Няма съществено различие в резултатите на кандидатите за гимназиите от тази и миналата година". Това съобщи министърът на образованието и науката Даниел Вълчев. През 2008 вероятно слабите оценки от изпита по български език след 7-и клас ще бъдат 0,3 на сто, а миналата година те бяха 0,1 на сто от явилите 28 000 ученици, уточни Вълчев.
След изпита по математика, който седмокласниците оцениха като "изключително труден", много от кандидат-гимназистите обявиха, че не се надяват на повече от тройка. В много от училищата, където се проведоха изпитите, квесторите признаха, че десетки ученици са напуснали изпита по математика, защото той бил непосилен за тяхната подготовка от училище.

HelSy
07-02-2008, 05:32
въпроса може да ми е тъп но все пак .. как става това с молбата ? изобщо не съм наясно пък и нащее не ги грее мн мн :lol: благодаря предварително :-)

Glamoroussss
07-02-2008, 05:37
да оттам го взех..ами аз нз вече на кое да вярвам
1во вчера към 8 щяха да се гледат
2ро после малко по-късно
3то сутринта на другия ден
и ся най-накрая ще е утре :x

helsy въроса ти не е тъп и аз не знам отговора му :D ама имам един справочник дето май пише пък наще ги знаят как се прават тея работи

barbie_94
07-02-2008, 05:42
тва си го взела от сайта `къде да у4а` нали?Не ги гледай там,виж,4е всеки ден пускат противоре4иви новини... Я ме светни само за къв уй на сичките снимки в аха си си направила така ужасно устата ?

DarkmasteR_TB
07-02-2008, 05:43
Пичове я дайте таблицата от миналата година за преобразуване на точките в оценки

barbie_94
07-02-2008, 05:51
lqgam da spq |-)

meche
07-02-2008, 05:52
spoko xora vijda my se kraq... :smt083

Glamoroussss
07-02-2008, 05:52
аз я имам в един сборник :D ама формулата е (k+68)/28
k = твоите точки

vesito13
07-02-2008, 05:56
Пичове я дайте таблицата от миналата година за преобразуване на точките в оценкиhttp://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=178951&postdays=0&postorder=asc&start=60
в тая тема я има :wink:

meche
07-02-2008, 06:01
...да казаха го по новините...ама и да не излязат днес не се отчайвайте щото официално преди изпита още беше казано че ще излязат на 3-ти вечерта... :)

vesito13
07-02-2008, 06:07
...да казаха го по новините...ама и да не излязат днес не се отчайвайте щото официално преди изпита още беше казано че ще излязат на 3-ти вечерта... :) А до 3-ти вечерта ние какво ще правим и без това вече всички тотално сме изперкали :o

HelSy
07-02-2008, 06:07
*GlamorouS* син е справочника нали ? :-o

meche
07-02-2008, 06:14
e тюх тюх ще чакатееее.... :)

Glamoroussss
07-02-2008, 06:16
дам син е ама аз много много не съм го чела и нз какво има..то моя за пловдивска област

HelSy
07-02-2008, 06:17
еми то и аз съм от Пловдив :grin: значи и моя е същия .. тряа зема да вида кво пише :( :-D

vesito13
07-02-2008, 06:25
И в теста по математика на изпита за седмокласниците, които кандидатстват в специализираните гимназии, има грешка, сигнализира пред Actualno.com инж. Здравка Илиева.

В теста подвеждащо за децата в задача 48 са свързани точки P и Q. Целта, според инж. Илиева, вероятно е била да се заблудят кандидат-гимназистите в стресово за тях състояние, че това е търсеното разстояние от точка P до правата DQ.

"Свързването на въпросните точки е абсолютно излишно и не се използва в процеса на решаване на задачата. Считам, че използването на такива "методи" към деца е недопустимо и се надявам министър Вълчев да вземе решение в полза на учениците", изрази мнението си инж. Илиева.

Всички задачи, паднали се на кандидат-гимназистите, кратки решения към тях и ключ с верните отговори, може да намерите тук.

Припомняме, че и в матурата по български език и литература бяха открити грешки, допуснати от МОН. За тях сигнализира Диана Ковачева, преподавателка по български език и литература от Професионалната гимназия по екология и биотехнологии в София.

Така неточностите в изпитния тест станаха две, а преподавателката бе обезпокоена от мълчанието на отговорните инстиуции, с което те реагират на подадения от нея сигнал.

Първата грешка бе открита във въпрос 8:

В кое от изреченията НЕ е допусната граматична грешка?

А) Задължително е изискването да се владее български и английски език.
Б) Още беше дете, когато привикна да използва и българската, и латинската азбука.
В) Харесвам жълтия, оранжевия и червения цветове.
Г) Той не искаше да навреди на него си.

От МОН посочват само един верен отговор, който трябва да бъде посочен - Б. Реално обаче, граматична грешка няма допусната и в отговор А.

Учителката бе проверила своята хипотеза и в Института по български език към Българската академия на науките (БАН), откъдето са потвърдили разсъжденията й.

Втора допусната грешка имаше във въпрос 36:

В свитъка за свободни отговори срещу съответната буква запишете правилните форми на думите, поставени в скоби.

А ) съществително име
Бяха раздадени грамоти на 19 изявени (педагог ) и на 5 училищни (колектив ).
Б ) местоимение
Не знам (кой ) ще препоръчат за водещ на тържеството и дали изобщо ще се
обърнат към (някой ), (който ) познавам.
В ) членувана форма
Понякога (живот ) на (отделен ) човек променя (живот ) на всички.
Г ) форма за учтивост
Госпожо, не сте ме (разбрал ) правилно и затова сте така (ядосан )

Отговор В може да бъде правилен в следните варианти:

"Понякога животът на отделен човек променя живота на всички". Задачата е свързана с членуване, което не означава непременно да се членува посоченото име, а първо да се прецени необходимо ли е поставянето на определителен член. В този случай думата "отделен" може и да не се членува, което са направили някои ученици.

"Понякога животът на отделения човек променя живота на всички". Думи, които са омоними (омографи) в основните си форми, трябва да се напишат с ударение, но това не е направено в теста. Учениците възприемат думата със значение на самотен, сам, уединен, затова дават този отговор. Тази "грешка" беше допусната и в работи, които показват добро ниво на владеене на правилата на българския език.

Единственият правилен отговор, който виждаме в ключа с верните отговори,
е: "Понякога животът на отделния човек променя живота на всички". Според указанията за свитъка за свободните отговори може да се приеме като верен отговор само отделния. Двете грешки отнемат 2 точки от общия резултат, което, преизчислено по тайнствената скала на МОН за превръщане на точките в оценки, води до ощетяване на учениците.

пак ние ще бъдем ощетени :o

vesito13
07-02-2008, 06:29
Погледнах задачите - още на първата имаше един минус, който по принцип го няма там. Може би е грешка от файла, който са качили в сайта на министерството, знам ли. Намерих и още една грешка в задача по-надолу, като изключим излишното построение в геометричната. Имаше и задачи с олимпиаден характер, които въобще не се разглеждат в учебния материал за седми клас и може човек да е решавал подобни само от извънкласни дейности. Като цяло съм много разочарован от изпита - не, че е нерешим - просто един изпит би трябвало да подбира децата по други критерии. Това си е чисто тото + късмет + кое министерско дете е знаело задачите преди изпита, защото аз лично познавам едно.

След като прегледах задачите по математика в теста за 7 клас, прегледах и учебното съдържание върху което трябва да бъде изготвен . Мисля, че съставителите на теста меко казано , не са се справили добре. 1. Мисля, че ако един отлично подготвен ученик трябва да реши всички 50 задачи на които трябва да даде отговор,то времето от 3 часа няма да му стигне защото: за зад.17,22,23,26 са му необходими 40 минути, това са задачи от ниво В за зад.32,38,40,45 ,48 са му необходими 60 минути ,Това са задачи с допълнително построение,което не се изисква като оценяващо за компетентност от знание и умение за конкурсния изпит,а по скоро за олимпиади за зад. 21,30 са му необходими 40 минути.Това са текстови задачи водещи до създаването на математически модел с използване на 2 неизвестни, което също не е залегнало в оценяването за зад 43, 47 са му необходими 30 минути.Това са логически задачи от общ характер, които могат да се дадат на оалимпиада, но не отговарят на изискването за оценяване на умение за приложение на конкретно ниво. зад 48 има някакво излишно построение, което само може да обърка ученика зад 49 изобщо не може да провери знание за доказателство чрез допускане на противното ,защото решението не се излага, а учениците масово ще си пресметнат обиколката при 2 дадени страни за зад 42,50 са необходими 30 минути .Тези задачи са логически с използване на знания от 5 клас и са от олимпиаден характер за останалите 35 задачи от теста 70 минути Направете си сметка колко време му енеобходимо на ученика, но като вземем предвид, че някои деца изобщо не решават задачите , а играят на ТОТО , то можем да се надяваме, че са показали "знания" около ДОБЪР 2. Мисля, че съставителите на теста НЕ СА СПАЗИЛИ изискванията заложени за оценяване на компетентностите, което аргументирам по-горе 3. Мисля, че е крайно време някой да потърси отговорност за МОН за несправяне с възложената работа и закононарушенията, които вършат

ето и няколко мнения на професионалисти за теста :(

vesito13
07-02-2008, 06:41
И пак само ние ще загубим от това :-# :-# :-# не би трябвало нещата да остават така :-x :-x :-x

meche
07-02-2008, 06:43
sry ама на мен ми се струва че вече няма за кфо да пишете...ако имаше грешка и ф тоя тест щяха да го кажат по всички медии както за теста по БГ...не вярвайте на публикации от някфи сайтове където секи си пише кфото му харесва...пък и щом сме чакали 2 седмици 2дена не променят нищо... :)

great_mari
07-02-2008, 06:52
sry ама на мен ми се струва че вече няма за кфо да пишете...ако имаше грешка и ф тоя тест щяха да го кажат по всички медии както за теста по БГ...не вярвайте на публикации от някфи сайтове където секи си пише кфото му харесва...пък и щом сме чакали 2 седмици 2дена не променят нищо... :)
+10 Незнам дали вие си спомняте,но аз съм 10000% сигурна,че такива въпроси по бел нямаше тази година и това може да е от миналата :x Пък и вече остава 1 ден какво севайкате толкоз бе хора,дори и да не излязат днес в нета резултатите,няма да умрем :o :-o :o :-o

П.П. добро утро на всички :-)

vesito13
07-02-2008, 06:54
добро утро :)
май съм се паникиосала прекалено много , както и да е :-D

densii
07-02-2008, 06:57
Отвори сайта!Няма нищо ...... :o

meche
07-02-2008, 07:00
добро утро :)
май съм се паникиосала прекалено много , както и да е :-D добро ви утро а за паникиосането нямя смисъл на мен през март и април като си чаках резултатите от едно даскало по едно време ми ставаше лошо от тфа напрежение но разбрах накрая че няма смисъл и въпреки че чаках 26 дена излязоха :)

ZaM0
07-02-2008, 07:01
Бабичките и дядовците (системните администратори) от министерството са се събудили и са пуснали сървъра :grin:

Само дето няма нищо :D

vesito13
07-02-2008, 07:05
абе хора резултатите нямаше ли да излязат в сайта на местното РИО или пак нещо се бъркам :-o

PinkFloydSound
07-02-2008, 07:08
И кога най-накрая ще излезат пустите резултати?

DarkmasteR_TB
07-02-2008, 07:08
Бабичките и дядовците (системните администратори) от министерството са се събудили и са пуснали сървъра :grin:

Само дето няма нищо :D

На мен пак не ми го отваря :-o

meche
07-02-2008, 07:11
резултатите излизат на 3-ти вечерта тоест на 4-ти сички ще си ги знаят щото ше ги има и ф училищата обявени...айде спокойно...последни напъни търпение са тфа :grin:

DarkmasteR_TB
07-02-2008, 07:14
резултатите излизат на 3-ти вечерта тоест на 4-ти сички ще си ги знаят щото ше ги има и ф училищата обявени...айде спокойно...последни напъни търпение са тфа :grin:

По новините казаха че ще излизат днес !

mimi_00
07-02-2008, 07:15
В понеделник на интернет страницата на Министерството на образованието и науката /МОН/ кандидат-гимназистите за прием в училища след завършен седми клас ще могат да проверят резултатите си по български език и литература и по математика.

Това съобщиха от пресцентъра на МОН.
Ne vqrvaite na publikacii ot saitove e tova se otnasq za 30 ama rezultatite oshte gi nqma

mimi_00
07-02-2008, 07:17
Kato sudq po min. godina sig 6te izlqzat dnes v 17 chasa t.e. kum 19 shte gi ima v u-6tnite gnezda.Min god az uspqh da vleza v 17 i 16 ama nqkoi ne sam mogli s dni takache spored men nai-skoro 6te mojem da si gi vidim v 19 v daskalo

ludo_momiche
07-02-2008, 07:24
сега бях до гнездото ми.....(хах как прозву4а)и ми казаха 4е в гнездата 6те излязат със сигурност днес следобед-най-късно в 19h

Много късно,бе,не ми се чака до толкова.

chefff :>
07-02-2008, 07:27
Уааа добро утро :D

Знаех си, че няма смисъл да ставам рано :D

paola_Rey
07-02-2008, 07:30
aide dobro utro i ot men

xaxa na men ne mi se vqrva dneska da izlqzat rezultatite ama kakto i da e,dano da ste pravi
:? :? :?

great_mari
07-02-2008, 07:33
aide dobro utro i ot men

xaxa na men ne mi se vqrva dneska da izlqzat rezultatite ama kakto i da e,dano da ste pravi
:? :? :?
ои ду6ата недей така...дано да е днес 4е народа 6е изперкаме 8-)
90% съм убедена,че няма да излязат днес,защото майка е говорила с няква си от дарик радио и тя е казала,че от мон са казали,че резултати ще има утре :x :? :o

meche
07-02-2008, 07:34
...и аз нещо се съмнявам че ще бъде днес ама ще видим дано наистина сте прави... 8-) 8-) 8-)

FeelMyPain
07-02-2008, 07:35
Дано всички имате двойки :---)

meche
07-02-2008, 07:36
...и аз исля че нама да е днес :smt118

xxXroshawkaXxx
07-02-2008, 07:38
Някой може ли да отвори сайта на МОН...щото аз го отворих :grin: ама няма никви резултати....явно ще си чакаме до утре.. :cry: :smt010

Chefo_bg
07-02-2008, 07:40
Добро утро..Резултати няма :D..Още 2-дена.

Glamoroussss
07-02-2008, 07:41
eee ytre shte ima/...

chefff :>
07-02-2008, 07:42
Отваря се сайта ама няма никви резултати.. то попринцип специално поле ли ше отворят за въвеждането на номера ?

barbie_94
Абе хора по новините казаха 4е ще излезат днес резултатите !!

meche
на бас че повечето от вас ще си ги видят на 4-ти освен ако на 3-ти не отидете да чакате в даскалото вечерта :-|

mimi_00
07-02-2008, 07:43
Отваря се сайта ама няма никви резултати.. то попринцип специално поле ли ше отворят за въвеждането на номера ?
Trqbva da izleza v aktualni novini t.e. nai otpred kato tova za zrelosnicite

meche
07-02-2008, 07:45
Абе хора по новините казаха 4е ще излезат днес резултатите !! ми чакай си ги твоте днес :razz: пуууууу 1000 пъти го каза да чули сме го и ние ама ще видиш че нямя да си ги разбереш днес :razz:

paola_Rey
07-02-2008, 07:55
Дано всички имате двойки :---)
и дано твоята да е най-тлъста 8-)

meche
07-02-2008, 08:04
....а тюх тюх дайте ше му се смеем гласно и взаимно... :D :D :D :razz: :razz: :razz: :D :D :D :razz: :razz: :razz:

bloodfrozen
Резултатите, както беше обявено още в началото, излизат на 3-ти. Та, имам известни съмнения, че ще излязат резултатите по-рано от предвиденото, но дано да греша.
Търпението ни ще е подложено на изпитание още малко..
Само оценката по математика ме плаши - със сигурност съм се оплескала, а пък и ме е яд, защото доста време бях отделила за подготовка... и накрая.. т'ва..
Айде.. тръпнем в очакване.. :smt026

meche
....двойкаааааар :D :D :D :D :D :D

katenceto94
С това чакане на резултатите ще се избием тука... :? :? :?

HelSy
07-02-2008, 08:08
защо ли имам чувството,че няма да им се зарадвам на тия резултати :lol: :lol:

meche
07-02-2008, 08:13
защо ли имам чувството,че няма да им се зарадвам на тия резултати :lol: :lol: еми не ги чакай тогава :-| btw мн сладка картинка

Pedigree
07-02-2008, 08:22
Оу, даже и аз в последния ден се спекох. Ако съм се оплескала, ще се гръмна. :-) Отделих толкова време за подготовка... ооу, искам да видя резултатитеее!

LostInMe
07-02-2008, 08:37
SAITA NA MON GO OTFARQ nO REZULTATI NQMA!!

VURHA NA BORA!

4eere6ka_kiss
07-02-2008, 08:38
Офф дееба и идиотите са тия !От нерви взеха да ми вибрерат сами жилите по ръката и веждата ! :D Ако не излязат днеска отивам с къртечница в министерството но образованието и ще ги застрелав до един !! :-x :-x :-x

ludo_momiche
07-02-2008, 08:51
Офф дееба и идиотите са тия !От нерви взеха да ми вибрерат сами жилите по ръката и веждата ! :D Ако не излязат днеска отивам с къртечница в министерството но образованието и ще ги застрелав до един !! :-x :-x :-x

Samo taka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

d0mat4et0
07-02-2008, 08:51
снощи напразно чаках до четири часа през нощта....мамка и да *** на тия шибани нещастници...колко време ги мотаят тея резултати :-x :-x :-x

Glamoroussss
07-02-2008, 08:59
emi koi vi e karal do 4 da stoite :P az si legnah kum 1i 30...neska sutrinta proverih kum 8 pak gi nqmashe...sigurno ytree

pifiella
07-02-2008, 09:01
utre 6e izleznat i po -dobre po u4ili6tata da si proverim za6toto saita 6e blokira sas sigurnost :o

densii
07-02-2008, 09:02
Има ли някой от Плевен?
Да ми пише на skype: pepel_ot_rozi_92

4eere6ka_kiss
07-02-2008, 09:03
И аз си легнах към 1 с 30 :P Някак си знаех,че тия са идиоти и няма да ни ги пуснат днеска :D Не се притеснявайте !!! Ще ни мъчат до края вие кво мислите !?!? :grin: :o

masterbin
07-02-2008, 09:08
пффф дано съм изкарал 4е от това зависи дали ше има колони за компа 5.1 дано избутам над 3 :)

paola_Rey
07-02-2008, 09:10
пффф дано съм изкарал 4е от това зависи дали ше има колони за компа 5.1 дано избутам над 3 :) 8-)

RaidyBoy
07-02-2008, 09:14
След няколко безпощадни натискания на копчето "Refresh" най накрая успях да влеза в сайта на министерството, но до колкото видях там уценките не са качени! :shock: :x

4eere6ka_kiss
07-02-2008, 09:15
След няколко безпощадни натискания на копчето "Refresh" най накрая успях да влеза в сайта на министерството, но до колкото видях там уценките не са качени! :shock: :x
Не са качени и няма да ги качат в близкте 20 часа ! :x :o :?

pifiella
07-02-2008, 09:16
В понеделник на интернет страницата на Министерството на образованието и науката /МОН/ кандидат-гимназистите за прием в училища след завършен седми клас ще могат да проверят резултатите си по български език и литература и по математика.

Проверката се извършва чрез въвеждане на ЕГН и входящ номер на заявлението за полагане на приемен изпит. :-D само лъжат

Ahm
07-02-2008, 09:19

Проверката се извършва чрез въвеждане на ЕГН и входящ номер на заявлението за полагане на приемен изпит. :-D само лъжат

Това е от миналата година

MirCa
07-02-2008, 09:23
Здравейте хорааа !! Добро утро ( или поне за мен 8-) ) само да кажа за тия които са от варна ..... резултатите ще бъдат окачении по прозорците на мг-то на 3-ти след 13.00 часа....... :o :o :o

Ей,хора наистина искам всички да имат хубави оценки ....ама дано да няма хора които искат в пета с немски :-D :-D :-D :-D :-D

gabi_94
07-02-2008, 09:25
ЗНАМ СИ РЕЗУЛТАТА!!!!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin: МАЙКАТА НА ЕДНА МНОГО ДОБРА МОЯ ПРИЯТЕЛКА РАБОТИ В ИНСПЕКТОРАТА И ПРОВЕРИЛА ЧАСТ ОТ ПРОТОКОЛА, КЪДЕТО И МЕН МЕ ИМАЛО - ИМАМ ПО БЕЛ - 5. 464, ПО МАТЕМАТИКА СЪМ ЗЛЕ - 3. 893

taffy
07-02-2008, 09:25
Още няма нищоо... :-# :-# :-#

MirCa
07-02-2008, 09:27
Още няма нищоо... :-# :-# :-#

+1 :cry: :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

ludo_momiche
07-02-2008, 09:31
Няма наистина,ама не е болка за умиране,аз просто се изнервям от цялото това чакане.

masterbin
07-02-2008, 09:32
Няма наистина,ама не е болка за умиране,аз просто се изнервям от цялото това чакане. с мене е същото ......

ludo_momiche
07-02-2008, 09:34
Няма наистина,ама не е болка за умиране,аз просто се изнервям от цялото това чакане. с мене е същото ......

Айде да разфасоваме Вълчев на парчета.. :D 8-) :D Шегувам се естествено,обаче колко време ги проверяват,направо ми писна. Аз ако бях до сега на цялата страна щях да съм ги проверила,толкова ли са мудни..пфф

xxXroshawkaXxx
07-02-2008, 09:37
Добре де кво им пречи да ги качат беее...пффф бати тапаците са тм в министерството!! :-x :x :x БЪЛГАРСКА РАБОТА! :o :-x

ludo_momiche
07-02-2008, 09:37
хехехехех не знам за другото оба4е от тая тема ви нау4их си4ките :-) :D :D

В смисъл? какво имаш предивд? :x

masterbin
07-02-2008, 09:38

Айде да разфасоваме Вълчев на парчета.. :D 8-) :D Шегувам се естествено,обаче колко време ги проверяват,направо ми писна. Аз ако бях до сега на цялата страна щях да съм ги проверила,толкова ли са мудни..пфф мм не просто изкат да ни даржът под напрежение :x :x

taffy

Me 2.. Следмалко ще ида навън да претичам града..Вече не ме свърта 8-)

pifiella
хехехехех не знам за другото оба4е от тая тема ви нау4их си4ките :-) :D :D и как така ни научи? :-P

densii
07-02-2008, 09:40
Аз па писах e-mail на РИО-Плевен :::

vesito13
07-02-2008, 09:41
Аз па писах e-mail на РИО-Плевен ::: и какво написа дай и ние да пишем :-D

ludo_momiche
07-02-2008, 09:41
Аз па писах e-mail на РИО-Плевен :::

И аз трябва да напиша едно гневно писмо на РИО Бургас :P

densii
07-02-2008, 09:43
Еми питах ги дали да очакваме резултатите :P

taffy
07-02-2008, 09:43
Аз пък няма да пиша никфи писма..Напрао отивам и по един специално подбран ритник за всеки :)

taffy
07-02-2008, 09:44

имам предвид 4е се видехме тука си4ки седмокласници и се нау4ихме....няма нужда от сърдити 4ове4ета!!!

Btw оказахме се доста седмокласници..Мислех, че сме по-малко :D

Chefo_bg
Spored men dneska rezultati nqq da ima..Utre veche shte ima :).

xxXroshawkaXxx
еи ся ше пиша до РИО Благоев да видим кво ше кажат :x

ludo_momiche
07-02-2008, 09:45

имам предвид 4е се видехме тука си4ки седмокласници и се нау4ихме....няма нужда от сърдити 4ове4ета!!!

Ам добре,значи наистина няма нужда,но се изразявай по-точно. Ми така е,седмокласници сме,трябва да се подкрепяме...Стачка,стачка! :D

ludo_momiche
07-02-2008, 09:47

Btw оказахме се доста седмокласници..Мислех, че сме по-малко :D
хах то4но де...па и като си видим мненията дет даваме,по-големи4ки изглеждаме 8-)

Не знам как изглеждам...аз съм си 7ми за 8ми клас..точка. Зависи къде ги даваме и колко компетентно мнение предоставяме на алдиторията.

pifiella
07-02-2008, 09:47
да бе вярно колко седмокластници сме- направо малцинство :grin:

ludo_momiche
07-02-2008, 09:48
да бе вярно колко седмокластници сме направо малцинство :grin:

Може би искаш да кажеш "мнозинство"?

taffy

Ам добре,значи наистина няма нужда,но се изразявай по-точно. Ми така е,седмокласници сме,трябва да се подкрепяме...Стачка,стачка! :D
ЗА ВЪЛЧЕВ-РЕЗА4КА 8-)

:lol: Аре са ударихме на базици.. :lol: Давай народе!! :D[/i]

densii
Абе,на тез някой не им ли знае тел да звънне да ги види какво ще кажат?! Поне дали да чакаме.. :o

ludo_momiche
07-02-2008, 09:49

ЗА ВЪЛЧЕВ-РЕЗА4КА 8-)

:lol: Аре са ударихме на базици.. :lol: Давай народе!! :D

Напрееееед! давайте с камъни по главата всички..

pifiella
07-02-2008, 09:49

Може би искаш да кажеш "мнозинство"? ДА :-D

ludo_momiche
07-02-2008, 09:50

Може би искаш да кажеш "мнозинство"? ДА :-D

Няма нищо,просто малка поправка. :)

taffy
07-02-2008, 09:50

ЗА ВЪЛЧЕВ-РЕЗА4КА 8-)

Неее, аз ше метам със столове.. 8)

ludo_momiche
07-02-2008, 09:51

ЗА ВЪЛЧЕВ-РЕЗА4КА 8-)

Ааа добре,ми айде аз и с маси тогава.. 8-)

densii
07-02-2008, 09:52
Писах и на МОН на някакъв e-mail тука дето намеих :D

xxXroshawkaXxx
07-02-2008, 09:53

ЗА ВЪЛЧЕВ-РЕЗА4КА 8-)

Зиам си пушката и оня няа доживее мн дълго :grin: :-D :D :D 8-)

masterbin
07-02-2008, 09:54

ЗА ВЪЛЧЕВ-РЕЗА4КА 8-)

Ааа добре,ми айде аз и с маси тогава.. 8-) аз съм с помпата :lol: :lol:

vesito13
излязоха резултатите 5.375 по български и 4.643 по математика :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ludo_momiche

ЗА ВЪЛЧЕВ-РЕЗА4КА 8-)

Зиам си пушката и оня няа доживее мн дълго :grin: :-D :D :D 8-)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Обаче почна да става много претрупано от тези цитати,дайте малко да поспрем,че то така...

ludo_momiche
07-02-2008, 09:55
излязоха резултатите 5.375 по български и 4.643 по математика :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Излязохаааааааааааааааааа ааааа? Къде?

xxXroshawkaXxx
07-02-2008, 09:55

аз писах в РИО-БЛГ ам още нямам отговор ако някой научи нещо да казва плс...побърквам се вече тука!! :x :lol:

vesito13
07-02-2008, 09:56

Излязохаааааааааааааааааа ааааа? Къде? в рио :)

densii
07-02-2008, 09:57

аз писах в РИО-БЛГ ам още нямам отговор ако някой научи нещо да казва плс...побърквам се вече тука!! :x :lol:
Тегли ли им по една благословия :lol: :P

xxXroshawkaXxx

Излязохаааааааааааааааааа ааааа? Къде?

КАЗВАЙ БЪРЗО КЪДЕ?

densii

Дай линк деее

ludo_momiche
07-02-2008, 09:58

Дай линк деее

И АЗ ИСКАМ..

xxXroshawkaXxx
07-02-2008, 09:58

Дай линк деее

И АЗ ИСКАМ..

и аз и аз

vesito13
07-02-2008, 09:59
за кой град :)

ludo_momiche
07-02-2008, 10:00
buRGAS

xxXroshawkaXxx
и в рио-благоев няма нищо :x

vesito13
az vlqzoh v rio...nema ni6toтова за мен не е нищо http://www.rio26.escom.bg/read_news_all.php?select_news=167

densii
Плевеееннн
Ако нямаш дай да видим за твоя град :-)

masterbin
07-02-2008, 10:01
как се каа саита дайте линк за сф

ludo_momiche
07-02-2008, 10:01
Плевеееннн

da,ama az iskam si za moq.. :grin: :grin: :grin:

masterbin
07-02-2008, 10:03
Плевеееннн

da,ama az iskam si za moq.. :grin: :grin: :grin: как се каа саитаа кажете !!! или пратете линк плс

densii
07-02-2008, 10:03
Нищо не виждам от тоз линк 8-)

taffy
07-02-2008, 10:04

Дай линк деее

И АЗ ИСКАМ..

и аз и аз

Чеекайте ме и мене бее..И аз искам!!!

ludo_momiche
Нищо не виждам от тоз линк 8-)

I az..jalko

densii
Плевеееннн

da,ama az iskam si za moq.. :grin: :grin: :grin: как се каа саитаа кажете !!! или пратете линк плс

http://www.rio26.escom.bg/index_all.php

xxXroshawkaXxx
07-02-2008, 10:05
искам за благоев дайте линк плс :grin: :-) :-)

chocoleptic
07-02-2008, 10:05
Само на София има резултати.

ludo_momiche
07-02-2008, 10:06
Всички искаме линк,ако някой има нещо истинско,а не просто да лъже,искрено моля да го пусне и да разбера дали съм тъпа..

densii
Само на София има резултати.

Дай линк да ги видим деееее :o

ludo_momiche
Всички искаме линк,ако някой има нещо истинско,а не просто да лъже,искрено моля да го пусне и да разбера дали съм тъпа..

vesito13
07-02-2008, 10:07
togava tuka trqbva da stane nz http://www.rio26.escom.bg/index.php?RIO_NUMBER=23 i pi6e v novinite ocenki sled 7 klas :) ako ne stane nz sr :?

xxXroshawkaXxx
07-02-2008, 10:07
ГАДОВЕ! НЕЕ ЧЕСТНО! :-x

ludo_momiche
07-02-2008, 10:08
togava tuka trqbva da stane nz http://www.rio26.escom.bg/index.php?RIO_NUMBER=23 i pi6e v novinite ocenki sled 7 klas :) ako ne stane nz sr :?

Нищо няма тук... :-# :-# :-#

densii
07-02-2008, 10:08
aaaa da ! Ти кой номер си?

mimi_00
07-02-2008, 10:09
Offf iskam sofia-grad :-x :lol: :grin:

Chefo_bg
07-02-2008, 10:11
Nqkoi za pld da znae ot kade moje da si vidim rezultatite ?

vesito13
aaaa da ! Ти кой номер си?23080043 :)
sr za vsi4ki koito ne sa si vidqli ocenkite ama ne se zaqjdaite s men

masterbin
Offf iskam sofia-grad :-x :lol: :grin: i az :-x :-x :-x

taffy
07-02-2008, 10:13
Еееей за София има някфи резултатии http://www.rio26.escom.bg/read_news_all.php?select_news=167

mimi_00
07-02-2008, 10:13
Offf iskam sofia-grad :-x :lol: :grin: i az :-x :-x :-x
Emi sigurno za nas shte izlezat posledni :smt093

mimi_00
07-02-2008, 10:14
Еееей за София има някфи резултатии http://www.rio26.escom.bg/read_news_all.php?select_news=167
Tova e sofiq oblast

densii
07-02-2008, 10:16
Сайта на МОН пак неще на да се отвори :D

Chefo_bg
07-02-2008, 10:17
Hora mona pak ne go otvarq vazmojno li e tam da kachvat sega ocenkite ?

densii
07-02-2008, 10:18
Hora mona pak ne go otvarq vazmojno li e tam da kachvat sega ocenkite ?
те са ми прочели e-maila и за т'ва :D

xxXroshawkaXxx
07-02-2008, 10:19
отваря си го МОН споко там няма нищичко ше си чакаме и тфа е :x

Qnchety
07-02-2008, 10:20
Ми в мон кога ше ги качааааааааааат :( :( :( Каварна като няма РИО аз кат най кухата ше стоя и ше са чудя колко имам :D

Chefo_bg
07-02-2008, 10:22
STACHKA STACHKA ISKAM REZULATI ZA PLOVDIV I SOFIA !! STACHKA STACHKA !!!

densii
07-02-2008, 10:23

И Плевен, и Плевен :D :D :D

xxXroshawkaXxx
STA4KAAA! :razz:

taffy

И ЗА ВРАЦА!!! ИСКАМЕ И ЗА ВРАЦА!! :D

Chefo_bg
07-02-2008, 10:24
YYYYYYYY MON UMRETE SHIBANQCI ISKAME REZULTATI ZA SOFIA PLOVDIV VRACA PLEVEN ZA VS GRADOVEEE !!!!!!! U GOVEDAAA SHIBANOO MONN ISKAME REZULTATI :D:D:D:D

chocoleptic
07-02-2008, 10:24
YYYYYYYY MON UMRETE SHIBANQCI ISKAME REZULTATI ZA SOFIA PLOVDIV VRACA PLEVEN ZA VS GRADOVEEE !!!!!!! U GOVEDAAA SHIBANOO MONN ISKAME REZULTATI :D:D:D:D
:lol:

pifiella
07-02-2008, 10:25
3.964 MATEMATIKA I 5.143 BEL :grin:

mimi_00
07-02-2008, 10:26
Ot koi grad si?

Chefo_bg
07-02-2008, 10:26
Ot koi grad si?

barzo kazvai che pripadam ;(

xxXroshawkaXxx
07-02-2008, 10:28

+1 :lol: :lol: :lol:

ludo_momiche
07-02-2008, 10:28
А за Бургас някой да е намирал нещичко??? :-o

masterbin
07-02-2008, 10:29
Ot koi grad si?

barzo kazvai che pripadam ;( KAZVAI

pifiella
07-02-2008, 10:29
SWOGE http://www.rio26.escom.bg/read_news_all.php?select_news=167 OT TUKA SOFIQ OBLAST

xxXroshawkaXxx
07-02-2008, 10:31

нз май тъпаците от МОН ше си пуснат за София а за другите хич не им дреме :-x :x :x :?
ако някой намери нещо за Благоев да казва плс :)

Chefo_bg
07-02-2008, 10:31
SWOGE http://www.rio26.escom.bg/read_news_all.php?select_news=167 OT TUKA SOFIQ OBLAST

ok... ako nqkoi ima za pld , sofia, varna , burgas, pleven , vraca da kazvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i da davaaaaaaaaaaaaaaa linkkkkkk che sha umrem tuka ei ... otiam da piq edna studena chasha voda da se poospokoq..

densii
07-02-2008, 10:32

Кат на бургазлия те каам - НЯМа нещо - нащо рио е еб**о от секаде ....

И Плевенското е така 8)

xxXroshawkaXxx
07-02-2008, 10:32
аз отивам да хапна нещо после пак съм тука ако има нещо казвайте :smt023

ivailolch
07-02-2008, 10:33
Loveshkoto e su6toto , 6ot nali s Pleven sme kom6ii :-D

ludo_momiche

ok... ako nqkoi ima za pld , sofia, varna , burgas, pleven , vraca da kazvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i da davaaaaaaaaaaaaaaa linkkkkkk che sha umrem tuka ei ... otiam da piq edna studena chasha voda da se poospokoq..

Добро решение...Аз и десет чаши вода да изпия,пак ми се ще да го ударя Вълчев в главата с една от тях..бъзик ве

pifiella
http://www.rio26.escom.bg/index_all.php TUKA AKO NAMERITE NE6TO

masterbin
07-02-2008, 10:35

нз май тъпаците от МОН ше си пуснат за София а за другите хич не им дреме :-x :x :x :?
ако някой намери нещо за Благоев да казва плс :) izlezna li za sofia grad we kazvaite

densii
Loveshkoto e su6toto , 6ot nali s Pleven sme kom6ii :-D

8) 8) 8)

maximalniq
Ми в мон кога ше ги качааааааааааат :( :( :( Каварна като няма РИО аз кат най кухата ше стоя и ше са чудя колко имам :D Трябва да ги провериш от http://rio-dobrich.dobrich.net , даваш на Област Добрич,регион Кварна и си готова,но все още не са излезли резултатите :o

densii
07-02-2008, 10:37
ehee tuka ima tel i pi6at 4e e bezplaten Nqkoi navit da se obadi?? 8)

masterbin
07-02-2008, 10:37
Ми в мон кога ше ги качааааааааааат :( :( :( Каварна като няма РИО аз кат най кухата ше стоя и ше са чудя колко имам :D Трябва да ги провериш от http://rio-dobrich.dobrich.net , даваш на Област Добрич,регион Кварна и си готова,но все още не са излезли резултатите :o za sofia grad izliza li ne6to kazvaite :(

Qnchety
07-02-2008, 10:38
Ми в мон кога ше ги качааааааааааат :( :( :( Каварна като няма РИО аз кат най кухата ше стоя и ше са чудя колко имам :D Трябва да ги провериш от http://rio-dobrich.dobrich.net , даваш на Област Добрич,регион Кварна и си готова,но все още не са излезли резултатите :o

О боже тоооооооооооооооооооооооо лкова ти балгодаря :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Glamoroussss
ISKAM PLOVDIVVVVVV

paola_Rey
aaaa..dneska 6te kolabiram nakraq....... :-D

Chefo_bg
07-02-2008, 10:39
ISKAM PLOVDIVVVVVV

masterbin
ISKAM PLOVDIVVVVVV SOFIAAAA-GRADDD

4eere6ka_kiss
ABE AZ SUM OT SOFIQ AMA REZYLTATITE DETO SA IZLQZLI SA SAMO S VHODQ6 NOMER KOITO PO4VA 23 ..... A AZ SUM 22.... I MI NQMA REZYLTATA :d NQKOI MOJE LI DA MI KAJE NE6TO ?????

ludo_momiche
07-02-2008, 10:40
aaaa..dneska 6te kolabiram nakraq....... :-D

и аз

darking
Ти си софия-град, а това е за софия-област. Толкова ли не го разбрахте бе?!

mimi_00
ABE AZ SUM OT SOFIQ AMA REZYLTATITE DETO SA IZLQZLI SA SAMO S VHODQ6 NOMER KOITO PO4VA 23 ..... A AZ SUM 22.... I MI NQMA REZYLTATA :d NQKOI MOJE LI DA MI KAJE NE6TO ?????
Prosto ima ogromna razllika dali si sofia-grad(22) ili sofia-oblast(23)

ludo_momiche
07-02-2008, 10:42

а за нашия град защо никой не го ебе?

4eere6ka_kiss
AA DA VERNO MERSIII :-) :-) :-)
AIDE SOFIQ-GRAD RE BEEE ARE BEEEE :d OFFFF :-x :-x :-x :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: 8-) :grin: :o :o :-o :grin: :grin: :P OTKA4AM VE4E TIQ ME POBIRKAHAA NE NE NE NEEEEEEEEEEEE

masterbin
ABE AZ SUM OT SOFIQ AMA REZYLTATITE DETO SA IZLQZLI SA SAMO S VHODQ6 NOMER KOITO PO4VA 23 ..... A AZ SUM 22.... I MI NQMA REZYLTATA :d NQKOI MOJE LI DA MI KAJE NE6TO ????? moa te ospokoq samo 4e i az zapo4vam s 22 ....

densii
започваме да изперкваме(повече от нормалното...)
:shock: :grin: :) :-D :D :-) :( :o :-o 8) :? :shock: :booooomb: 8-) :lol: :x :-x :oops: :razz: :-P :P :-| :---) :-k ](*,) ::: \:D/ O:) :smt001 :| :-s :-$ :smt006 :smt001 8-[ :neutral: =D> ;-) :razz: :) :smt072 :smt041

После защо сме с неправилна стойка и лошо зрение...Еми те тея ни омъчиха с тез резултати и ние само пред компа стоим да вардим :D

4eere6ka_kiss
07-02-2008, 10:43
ABE AZ SUM OT SOFIQ AMA REZYLTATITE DETO SA IZLQZLI SA SAMO S VHODQ6 NOMER KOITO PO4VA 23 ..... A AZ SUM 22.... I MI NQMA REZYLTATA :d NQKOI MOJE LI DA MI KAJE NE6TO ????? moa te ospokoq samo 4e i az zapo4vam s 22 ....
A ?

Qnchety
Зарад Дани ше получим нервни кризи сичките :?

ludo_momiche
:shock: :grin: :) :-D :D :-) :( :o :-o 8) :? :shock: :booooomb: 8-) :lol: :x :-x :oops: :razz: :-P :P :-| :---) :-k ](*,) ::: \:D/ O:) :smt001 :| :-s :-$ :smt006 :smt001 8-[ :neutral: =D> ;-) :razz: :) :smt072 :smt041

После защо сме с неправилна стойка и лошо зрение...Еми те тея ни омъчиха с тез резултати и ние само пред компа стоим да вардим :D

Супер го каза..ще съдя министъра! :-P

Chefo_bg
07-02-2008, 10:44
pf bahti mn sa drazna zashto nqq rezultati za pld ? :-x :-x :-x :-x :-x

ludo_momiche
pf bahti mn sa drazna zashto nqq rezultati za pld ? :-x :-x :-x :-x :-x

не си само ти..

4eere6ka_kiss
:-x VE4E NE IZDURJAM WEE :-x MN MALKO TURPENIE MI OSTAVA O6TE MALKO I 6TE PO4NA DA SI BLUSKAM GLAVATA V STENATA :D :D :razz: :razz: :razz: :-P :-P :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :booooomb: :booooomb: 8) 8) 8) 8) 8) :o :o :o :o :-o :-o :-o :) :grin: :grin:
SRY 4E NE PI6A NA BG AMA VE4E NQMA NERVI DA TURQ BUKVITE :d:d

Qnchety
07-02-2008, 10:45

:D :D :D +1

maximalniq

Супер го каза..ще съдя министъра! :-PТук сме,около 20 човека,предлагам да ги осъдим за 200 000 евро , по 10 хил. евро на човек. 8-)

ludo_momiche

а за нашия град защо никой не го ебе?

Еба ли мааму - аз си ме ебе ама като знам кви са програмиститие на нащо рио ....

да де,от министерството не им пука за нас...ей къде е проблема..

ludo_momiche
07-02-2008, 10:46

Супер го каза..ще съдя министъра! :-PТук сме,около 20 човека,предлагам да ги осъдим за 200 000 евро , по 10 хил. евро на човек. 8-)

Добра идея,не знам точно обвинението за какво ще е ..ама карай...поне и мангизи,ако не резултати,ще имаме.. :P

Chefo_bg
07-02-2008, 10:47

daaaaaaaaaaaaa :) s vas sam :}
edit : Molq moderatora iili admina da ne na nakazva sq sme v kofti nastroenie !

nanyy
aaa izleznali li sa ocenkite na xorata ot Sofia-grad ?

ludo_momiche

да,така е,да имат късмета да ни накажат...и тях ще съде,ей...внимание! :-x :-x :-x :-x :-x

densii
07-02-2008, 10:48

Готово! :razz: :razz: :razz:

4eere6ka_kiss
07-02-2008, 10:48
aaa izleznali li sa ocenkite na xorata ot Sofia-grad ?
NEEE 6E SE POBURKAMMMEEE

pifiella
07-02-2008, 10:49
ZA SOFIQ GRAD SA IZLEZNALI http://www.rio26.escom.bg/read_news_all.php?select_news=167

masterbin
DEBA SHIBANOTO MINISTERSTVO :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

ludo_momiche
ТВА ВЕ4Е ПО4ВА ДА МИ БИЕ НА ГАВРА С НАС...... :-x :-x :-x :-x

И на мен така...
Забелязахте ли,че снощи като направихме общия чат никой не говореше за изпитите,пък сега го обърнахме на конферентен разговор...ако някой от тук снощия е бил в общия де...надявам се да разбирате какво говоря.

pifiella
07-02-2008, 10:50
http://www.rio26.escom.bg/read_news_all.php?select_news=167 ETO TUK PO NOMERATA S TARSETE

ludo_momiche
07-02-2008, 10:50
[quote="pifiella"]http://www.rio26.escom.bg/read_news_all.php?select_news=167 ETO TUK PO NOMERATA S TARSETE[/quote

на мен не ми се получава номера..хич не става.]

4eere6ka_kiss
07-02-2008, 10:51
DAAA :grin: LQLQLLQ IZKYFQHME WEE

ludo_momiche
07-02-2008, 10:52

да,така е,да имат късмета да ни накажат...и тях ще съде,ей...внимание! :-x :-x :-x :-x :-x

Знаете ли че имам странното чувство че поне 2-3ма модове и админи ни наблюдават и се смеят като бавноразвиващ на Мистър Биин - сега сме като вечерно предаване за хумор - ама по обед.Нали така батковци админи ?Много се смеете ама и Вие сте минали по горе-долу същия път .... :lol:

Правилно. да се смеят,голяма работа.

4eere6ka_kiss
07-02-2008, 10:53
ZA SOFIQ GRAD SA IZLEZNALI http://www.rio26.escom.bg/read_news_all.php?select_news=167
TVA E SOFIQ OBLAST !!!!!!!!!!!! :-x :d OFF VE4E NE MOGAAAA

Chefo_bg
07-02-2008, 10:53

Знаете ли че имам странното чувство че поне 2-3ма модове и админи ни наблюдават и се смеят като бавноразвиващ на Мистър Биин - сега сме като вечерно предаване за хумор - ама по обед.Нали така батковци админи ?Много се смеете ама и Вие сте минали по горе-долу същия път .... :lol:

puka ti neka se smeqt i te sa minali po toq pat ! :(

masterbin
07-02-2008, 10:54
NE^TO V SOFIA-GRAD DA ZNAETE ... DA E IZLEZNALO NE6TO KAZVAITE !!!!

4eere6ka_kiss
07-02-2008, 10:54

puka ti neka se smeqt i te sa minali po toq pat ! :(
:-x STOP !!! :-x

dirty0hollywood0drama
07-02-2008, 10:55
Е тфа е бахти подигравката, на София ще пуснат, а ние ще зяпаме. Браво. Айде да направим един протест, да ни вдигнат оценките :D

MirCa
аз сега пиша по рядко но наистина почвам да се притеснявам повече отклкото преди изпита :o :o :o :o :o :o :o 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :-P :-P :-P :-P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: божееее ...... някой да има нож ??? че моя вече се затъпи от рязане на пирони...... сега главата ми хлопааа :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: изкуфях :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

4eere6ka_kiss
NI6TO NQMA I AZ TOVA TURSQ :d LELE TIQ SA KYHIII :? ARE DA OTIDEM NA STA4KA PRED MINISTERSTVOTO NA OBRAZOVANIETO :d:d:d

ludo_momiche
07-02-2008, 10:56
ааа мама му...а в гнездата дали има не6то

не знам,трябв ада се провери..аз едва след няколко часа ще видя..

racer94
Абе тия ще ме побъркат бе :@ :@ :@...За СОФИЯ-ГРАД още не са излезнали резултатите :@... :-x :-x :-x

ivailolch
Pri nas v Love4 6a izkarat rezultatite v u4ili6teto-gnezdo i v u4ili6tata , kudeto sa durjani izpiti sled 16 dnes, koeto bilo po zapoved na MON. Sq govorih s tiq ot moito daskalo i te taka mi kazaha.

4eere6ka_kiss
07-02-2008, 10:57
oF DOBRE WE AMA I AZ VE4E MI SE SKUSAHA NERVITEEEE :grin: :grin:

taffy
07-02-2008, 10:57
Край...получих инфаркт...Умирам...И мисля, че колабирам...Май имам кръвоизлив от главата..Не, тфа май ми е мозъка... АДЕ ВЕЕ :-x

ludo_momiche
07-02-2008, 10:58
Абе тия ще ме побъркат бе :@ :@ :@...За СОФИЯ-ГРАД още не са излезнали резултатите :@... :-x :-x :-x

излезли са,вие сте най-облагодетелствани..

masterbin
NI6TO NQMA I AZ TOVA TURSQ :d LELE TIQ SA KYHIII :? ARE DA OTIDEM NA STA4KA PRED MINISTERSTVOTO NA OBRAZOVANIETO :d:d:d AIDE :D

ludo_momiche
Край...получих инфаркт...Умирам...И мисля, че колабирам...Май имам кръвоизлив от главата..Не, тфа май ми е мозъка... АДЕ ВЕЕ :-x

:razz: :lol: :razz: :lol: :razz: :lol: :razz: :lol: :razz:

masterbin
07-02-2008, 10:59

излезли са,вие сте най-облагодетелствани.. KADE SAAAAA

taffy
07-02-2008, 10:59
NI6TO NQMA I AZ TOVA TURSQ :d LELE TIQ SA KYHIII :? ARE DA OTIDEM NA STA4KA PRED MINISTERSTVOTO NA OBRAZOVANIETO :d:d:d AIDE :D

И аз идвам!

densii
07-02-2008, 11:00
Предполагам че довечера към 19.00 ще има резултати 8)

Chefo_bg
sha izbuhna az chesno tiq malumnici za oblast sofia sha gi pusnat a za pld nqq gi pusnat bahti pedalite..valchev zemi si glatni ezika i umri we bot nasran..deiba lamera..

4eere6ka_kiss

излезли са,вие сте най-облагодетелствани..
AMA IZLQZLI SA ZA SOFIQ-OBLAS !! A ZA SOFIQ - GRAD NQMA NALI ? AKO IMA DAITE LINK MOLQ MOLQ MOLQ MILQQ VI SEEEEEEEEEE 6E SE HVURLQ OT BALKNAA VE4E :d :shock: :grin: :D

karitooy
07-02-2008, 11:01
Refresh,Refresh,Refresh пак Refreeesh :shock: :shock: :shock:

RaidyBoy
07-02-2008, 11:02
Аи ся министъра ви е казал, че резултатите ще излезат до 3, а днес сме 2-ри :)
П.С. И аз не мога да чакам ма си тряа :x

taffy
07-02-2008, 11:02
Еее добре дее..Що за София ги пускат а за др. не?! :-x

densii
07-02-2008, 11:03
Тък-так тър-так пак и пак и пак :D :D :D

FeelMyPain
А ве дечурлига баси спама правите :lol: :lol: :lol:

MirCa

освежи се 8) 8) 8) :lol: :lol: гоу фреш :grin: :grin: :grin: :grin: ....... нервии нервии...от тия нерви сънувах ,че баща ми си купува много яка кола :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

4eere6ka_kiss
07-02-2008, 11:04
LUDO LIDO LUDO LUDOO

karitooy
:lol: :lol: :lol: мне аз докат не вляза няма да спраа 8-)

great_mari
:smt098 -> 100x за мон :( тея са гати идиотите само за софиа област искараха а другите духаме супата бахти :o :o :o

mimi_00
07-02-2008, 11:05
Az vlizam i nqma nishto!!!

Chefo_bg
Hora daite malko da se poospokoim..Vzemete si edin sladoled naduvate liubimata si pesen i si mislite za jivota :D..

masterbin
zahsoto kaate 4e za sofia sa izleznali kato nqq ni6to o6te :@:@:@:@

4eere6ka_kiss
07-02-2008, 11:06
Hora daite malko da se poospokoim..Vzemete si edin sladoled naduvate liubimata si pesen i si mislite za jivota :D..
ZA KVO DA MISLQ ZA JIVOTA KOITO TOI MOJE DA SPRE SKORO :d

densii
Не,не не спирай... :D :D :D :D :D :D

Chefo_bg
А ве дечурлига баси спама правите :lol: :lol: :lol:Здрасти... :D

dai pari za pasti :P

mojojojo_mojojojo
men pa daje ne mi otvarq stranicata na mon :o of 6e sa poburkam i mi e toplo 8-) ae verno da hoim na sta4ka 8) ot nervi ne moga da sam ostroumen :D

MirCa
:smt098 -> 100x за мон :( тея са гати идиотите само за софиа област искараха а другите духаме супата бахти :o :o :o

верно е ама на вас ще ви окачат резултатите днес в у-щата нали ?? а при нас чак утре след 13 . 00 часа ...така че .... :-o :-o :-o :-o :booooomb: :lol: :lol: :lol:

mimi_00
zahsoto kaate 4e za sofia sa izleznali kato nqq ni6to o6te :@:@:@:@
Shot ne praat razlika m/u oblast i grad

PINK_PRINCESSSSSS
07-02-2008, 11:07
a za sofiq grad izleznaha li ?