View Full Version : Резултатите
4eere6ka_kiss
07-02-2008, 11:07
men pa daje ne mi otvarq stranicata na mon :o of 6e sa poburkam i mi e toplo 8-) ae verno da hoim na sta4ka 8)
:d DA AREE
ISMAE SI DVOIKITEE ISKAME SI DVOIKITEEEE DAITE SI NI DVOIKITEEE
Chefo_bg
07-02-2008, 11:07
a za sofiq grad izleznaha li ?
za sq ne izleznali sa samo za oblast sofia..FFFFFFFFFFFFFFFF :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
maximalniq
07-02-2008, 11:08
a za sofiq grad izleznaha li ?Не ,само за Софя област!!! т.е. около София !!!
давам ви идея ...седнете гледайте една сапунка ...мои и заспите ...камило мои ви приспи :lol: :lol: :lol:
PINK_PRINCESSSSSS
07-02-2008, 11:08
A za sofiq-grad izleznahali?
Refresh,Refresh,Refresh пак Refreeesh :shock: :shock: :shock:
освежи се 8) 8) 8) :lol: :lol: гоу фреш :grin: :grin: :grin: :grin: ....... нервии нервии...от тия нерви сънувах ,че баща ми си купува много яка кола :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Кат заговори за сънуване тая нощ аз сънувах, че имам 2.88 по бел :razz:
Отивам да ям...то от тоя стрес... ЩЕ ГИ СЪДЯ :D :D :D
Chefo_bg
07-02-2008, 11:09
освежи се 8) 8) 8) :lol: :lol: гоу фреш :grin: :grin: :grin: :grin: ....... нервии нервии...от тия нерви сънувах ,че баща ми си купува много яка кола :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
az sanuvah che imam 3 PO MATTTTTTTTTTT :-D :-D :-D :-D :-D :-D
4eere6ka_kiss
07-02-2008, 11:10
A za sofiq-grad izleznahali?
ZA 100000266559526456533 PUT KAZVAM
NEEEEEEEEEEEEE !! NQMA GIII SAMO ZA SOFIQ-OBLAST IMEEEE KOETO E RAZLI4NO OT SOGIQ-GRAD ! :razz:
mojojojo_mojojojo
07-02-2008, 11:10
uga buga UGAAAAAAAAAAAA jaf JAFFFFFFFFFFFFFFF :grin: maliiiiiiii are we :P
извод : който сънува спи .... :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: леле божеееее ...много съм зле да знаете :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аз пък сънувах че impulse.bg имат нов дизайн :razz: :razz: :razz:
ААААААААААААА МАМА ИМ ТЪПАААА :-x :-x :booooomb: :booooomb: КАК МОЖЕ ТАКА ДА СЕ ГАВРЯТ С НААС!!!!!!!! И ТЪПИЩ САИТ НЕ СЕ ОТВАРЯ И НАПРАО НЕЗНАМ.... :@:@:@:@:@:@:@:@:@:@
mojojojo_mojojojo
07-02-2008, 11:11
q daite link za stranicata na mon da vidq pone :x
http://rio-varna.hit.bg/RIO-Results.html
И резултатие за Варна се появиха
4eere6ka_kiss
извод : който сънува спи .... :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: леле божеееее ...много съм зле да знаете :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ymnoo !! :razz: :-P
ludo_momiche
А за бургассс...
q daite link za stranicata na mon da vidq pone :x
www.mon.bg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: дано да видиш ако ти се отвори :lol: :lol:
maximalniq
07-02-2008, 11:12
ААААААААААААА МАМА ИМ ТЪПАААА :-x :-x :booooomb: :booooomb: КАК МОЖЕ ТАКА ДА СЕ ГАВРЯТ С НААС!!!!!!!! И ТЪПИЩ САИТ НЕ СЕ ОТВАРЯ И НАПРАО НЕЗНАМ.... :@:@:@:@:@:@:@:@:@:@Не се отваря,защото много хора цъкат постоянно Refresh,като някой по горе :D
4eere6ka_kiss
07-02-2008, 11:12
az puk sunuvahg 4e pove4ee nqma da sunyvammm :( :-P :lol:
Е по-добре е :D
има ги да ама не мога да си го проверя :lol: :lol:
mojojojo_mojojojo
07-02-2008, 11:14
az pa sunuvah qki kaki po ga6ti 8-) ma tva ne be6e v4era....mai of az ne sanuvam abe nz az zabravqm o6te predi da se subudq
:-D
Поради Що?
Поради Що?
ддз гаврят се че ги има пиша си егн-то ама си прай бъзик с мен ..... пише ми дъ пейдж не може бъде отворена :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: честно казано наистина почна да не ми пука :lol: :lol:
maximalniq
07-02-2008, 11:16
Поради Що?Пордаи щото 10000 човека се опитват д аго отворят и се претоварва.Леле хора смятайте какъв бизнес ,ще е това, да направи някой сайт за резултатите на цяла България , ще има поне 10000 посещения за 1 час...
bloodfrozen
07-02-2008, 11:17
А за Великотърновска област нещо.. :-o
Не стига, че входящият номер започва с 04-, остава и последни да ни качат резултатите..
В сайта на регионалния инспекторат няма нищо, пък за тоя на МОН да не говорим..
PINK_PRINCESSSSSS
07-02-2008, 11:17
A za sofiq-grad izleznahali? pisheshe sega sled 14 4asa 6e gi iznesat stiskam palci na bratov4etka mi :grin:
Поради Що?
ддз гаврят се че ги има пиша си егн-то ама си прай бъзик с мен ..... пише ми дъ пейдж не може бъде отворена :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: честно казано наистина почна да не ми пука :lol: :lol:
DAmm Предполагам че щом са почнали да слагат на другите градове,значи и МОН ще ги качат 8-)
maximalniq
07-02-2008, 11:18
A za sofiq-grad izleznahali? pisheshe sega sled 14 4asa 6e gi iznesat stiskam palci na bratov4etka mi :grin:Часът е 14:20 :o
pifiella
07-02-2008, 11:19
A za sofiq-grad izleznahali? pisheshe sega sled 14 4asa 6e gi iznesat stiskam palci na bratov4etka mi :grin: IZLEZNALI SA AZ SYM OT SVOGE I SI PROWERIH
И седмокласниците “родиха“ бисери
На 20 юни всички седмокласници писаха трансформиращ преразказ по творбата на Деян Енев "Заложна къща". Проверявайки над 130 работи, се натъкнах на такива бисери,които образуват неповторима огърлица, казва проверителя на изпитните работи Татяна Ганевска пред Днес+ .
За да ги почувствате, е нужно само да прочетете оригинала на разказа и да го сравните с това как учениците предават текста: жената певчески говореше; тя го извади и очите ми изхвръкнаха; бабата прозираше като паижинка; тя носеше огромни дървени копчета; там бе изрисуван надпис; краката ми настръхнаха; щях да скоча върху нея; звънчето закачено във вратата зашуми; вътре в чесовника има разписки; очи като картата на Съветския саюз; жената едва се държи от дървените копчета; тенекиджиски гривни; вътре има кариран подпис; крастословица като Европейскя саюз; решавах саветска кръстословица; гледах карта на съветската република; чесовник на нейния баща; многократно отвит в вестник предмет; корково биро; ловджийски поглед; как варират цените; да я исхвърля навънка; размятвам си го в ръцете; не са интригуващи предмети; погледнах надписа,които пишеше....; баба невидима като паяжина; искаха сумати пари; затрупан от кръстословицата; казах й споредзависи; черги, покрифки със слончета, кърпи, чаршафи, джунджорийки, теникиени кофи; избродиран надпис на часовника; с надежда и упоритост; срок за повесяване; кръстословица за Съветския съюс; часовник"Осака"; подготвих се за скачане; очи с ронеща се амалгама; виолетови очи; сълфетки, перодръжки, тенекиени синджирчета, глинена кукла; гривната се разположи като анаконда; насълзените и очи които имаха разрушена амалгама; като саветско знаме; ковьорчета; бабата беше почти невидима; старата старица; птичките бяха зашумели и имаше злато като истинско; бъща му който обичъл да далбае капака на часовника; отпред имаше опашка от посетители.
Както се вижда децата имат пребогато въображение и блестяща фантазия,така че авторът изобщо не би познал своя разказ! Да не говорим за правописа (извадките са в свеж вид - нередактирани и автентични).
Предложенията на проверяващите от Варна са: текстът да е съобразен с възрастовите възможности на учениците. Темата да е детска,а не финансова. Да се допуска до 5 точки разлика между двамата проверители, преди работата да се прати на арбитър, да се прецизират точковите критерии за оценяване.
леле боже на някой да му е познат бисера му ?? :lol: :lol: :lol: :lol:
FeelMyPain
Резултатите:
Всички имате двойки.Щастливи ли сте? http://www.garena.com/forum/images/smilies/yociexp/yociexp30.gif
mojojojo_mojojojo
4atariiise stranici govorim za gluposti kolkoto da otbiem vremeto dokato si vidim rezultatite koito az nz kolko iskam da znam :lol:
pifiella
07-02-2008, 11:20
DAITE NOMERA AZ 6E WI PROWERA ZA SOFIQ OBLAST
ludo_momiche
07-02-2008, 11:20
Резултатите:
Всички имате двойки.Щастливи ли сте? http://www.garena.com/forum/images/smilies/yociexp/yociexp30.gif
да ,много. Не знам къв си и що си,ама не ме занимавай. :-x :-x :-x
A za sofiq-grad izleznahali? pisheshe sega sled 14 4asa 6e gi iznesat stiskam palci na bratov4etka mi :grin:Часът е 14:20 :o
точно време добър ден .... :D :D :D :lol: нещо м истава искрено съжелявам :razz: :razz: :razz:
DAITE NOMERA AZ 6E WI PROWERA ZA SOFIQ OBLASTVseki moje da vidi za sofia-oblast ama nikoi e ot tam
Аз чакам чакам вече час... :grin:
И седмокласниците “родиха“ бисери
На 20 юни всички седмокласници писаха трансформиращ преразказ по творбата на Деян Енев "Заложна къща". Проверявайки над 130 работи, се натъкнах на такива бисери,които образуват неповторима огърлица, казва проверителя на изпитните работи Татяна Ганевска пред Днес+ .
За да ги почувствате, е нужно само да прочетете оригинала на разказа и да го сравните с това как учениците предават текста: жената певчески говореше; тя го извади и очите ми изхвръкнаха; бабата прозираше като паижинка; тя носеше огромни дървени копчета; там бе изрисуван надпис; краката ми настръхнаха; щях да скоча върху нея; звънчето закачено във вратата зашуми; вътре в чесовника има разписки; очи като картата на Съветския саюз; жената едва се държи от дървените копчета; тенекиджиски гривни; вътре има кариран подпис; крастословица като Европейскя саюз; решавах саветска кръстословица; гледах карта на съветската република; чесовник на нейния баща; многократно отвит в вестник предмет; корково биро; ловджийски поглед; как варират цените; да я исхвърля навънка; размятвам си го в ръцете; не са интригуващи предмети; погледнах надписа,които пишеше....; баба невидима като паяжина; искаха сумати пари; затрупан от кръстословицата; казах й споредзависи; черги, покрифки със слончета, кърпи, чаршафи, джунджорийки, теникиени кофи; избродиран надпис на часовника; с надежда и упоритост; срок за повесяване; кръстословица за Съветския съюс; часовник"Осака"; подготвих се за скачане; очи с ронеща се амалгама; виолетови очи; сълфетки, перодръжки, тенекиени синджирчета, глинена кукла; гривната се разположи като анаконда; насълзените и очи които имаха разрушена амалгама; като саветско знаме; ковьорчета; бабата беше почти невидима; старата старица; птичките бяха зашумели и имаше злато като истинско; бъща му който обичъл да далбае капака на часовника; отпред имаше опашка от посетители.
Както се вижда децата имат пребогато въображение и блестяща фантазия,така че авторът изобщо не би познал своя разказ! Да не говорим за правописа (извадките са в свеж вид - нередактирани и автентични).
Предложенията на проверяващите от Варна са: текстът да е съобразен с възрастовите възможности на учениците. Темата да е детска,а не финансова. Да се допуска до 5 точки разлика между двамата проверители, преди работата да се прати на арбитър, да се прецизират точковите критерии за оценяване.
леле боже на някой да му е познат бисера му ?? :lol: :lol: :lol: :lol:
На мен май не.. :lol:
точно време добър ден .... :D :D :D :lol: нещо м истава искрено съжелявам :razz: :razz: :razz:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
DarkmasteR_TB
07-02-2008, 11:23
Абе къде ще мога да си видя резултатите,от Перник съм :)
FeelMyPain
07-02-2008, 11:24
Резултатите:
Не бъди лоша... http://www.garena.com/forum/images/smilies/yct/yct16.gif
bloodfrozen
07-02-2008, 11:24
maximalniq, сигурно е имала предвид 14 чАса, не часА :lol:
4eere6ka_kiss
07-02-2008, 11:25
xaxaxa :D
Тукмо гледам 1 непрочетено писмо и си викам : аЙДЕ ОТГОВОРИХА Ми от Мон ... па то... Нови лятни предложения... :D :D :D
ivailolch
07-02-2008, 11:26
Ruse imate rezultati v saita vi ama ne mi davat da prata link, varna i te
Тукмо гледам 1 непрочетено писмо и си викам : аЙДЕ ОТГОВОРИХА Ми от Мон ... па то... Нови лятни предложения... :D :D :D
:lol: :lol: :lol: какво ти предлагат ?? и аз искам :lol:
Ruse imate rezultati v saita vi ama ne mi davat da prata link, varna i te
А де ка е Плевен да го ева... (както казваше отец Нафарфории) :D :D
4eere6ka_kiss
07-02-2008, 11:28
4estitoooo imame novi ga6ti na laletaaaa :-P
Glamoroussss
blaze vi
sofiq oblast i ruse
ne se purjite kato nas
iskam plovdivvv
ОоО Де да знам... аз го изтрих :D
ludo_momiche
Резултатите:
Не бъди лоша... http://www.garena.com/forum/images/smilies/yct/yct16.gif
Не съм лоша,а сега просто нанервена и малко агресивна,внимавай.. 8-)
Всички от София-област могат да си видят резултатите в сайта на инспектората!Аз си ги проверих! :grin: :grin: :grin: Мн добре се справих! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
great_mari
blaze vi
sofiq oblast i ruse
ne se purjite kato nas
iskam plovdivvv
+111 :o
ludo_momiche
07-02-2008, 11:29
и свиря тоз сигнал-дееба мамата на мон 8-)
Аз чакам повече от час...
Всички от София-област могат да си видят резултатите в сайта на инспектората!Аз си ги проверих! :grin: :grin: :grin: Мн добре се справих! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ЛОЛ Добре че каза :shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Glamoroussss
07-02-2008, 11:29
az 4akam otkakto mina izpita :D
4eere6ka_kiss
07-02-2008, 11:30
и свиря тоз сигнал-дееба мамата на мон 8-)
Аз чакам повече от час...
:grin: :D
paola_Rey
07-02-2008, 11:30
xaxaxa :Dааааааааа.....ще ме скъсате :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Горката...Може да ти предлагат някой тристаен спартсмент за 2 долара :lol:
тряаха ми едни чорапи на г-жата ми по математика :lol: :lol:
great_mari
07-02-2008, 11:31
да ве ние се насрахме от чакане а мон си седат и си гледат кефа :-x :x
Предлагат те ... дъвка с косъм.Поради липса на дъвка-само косъм и поради наличие на болка,от отскубването на косъма и.. без косъм останах :D
xXxIndependentxXx
07-02-2008, 11:31
Някакви резултати за Пловдив? :(
4eere6ka_kiss
07-02-2008, 11:33
A NRKVI REZYLTATI ZA SOFIQ-GRAD ? :(
karitooy
Предлагат те ... дъвка с косъм.Поради липса на дъвка-само косъм и поради наличие на болка,от отскубването на косъма и.. без косъм останах :D
:razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: аре аре бе къде са тия резултати беееее :lol:
great_mari
ne :cry:
4eere6ka_kiss
07-02-2008, 11:34
A za sofiq-grad ?
maximalniq
07-02-2008, 11:34
Някакви резултати за Пловдив? :(В Днес.бг пише , че в ШУМЕН има само една 6-ца ,по математика , така че който е от Шумен ряпа да яде :lol:
:razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: аре аре бе къде са тия резултати беееее :lol:
Министъра ги е използвам за тоалетна хартия :-P
Някакви резултати за Пловдив? :(В Днес.бг пише , че в ШУМЕН има само една 6-ца , така че който е от Шумен ряпа да яде :lol:
АаАа т'ва беше от миналата година.. и аз го четох :D
Chefo_bg
07-02-2008, 11:35
ne pone za sega :(
DarkmasteR_TB
а за перник
FeelMyPain
Обличам си суперменския костюм и отивам да намеря прословутите резултати... http://www.garena.com/forum/images/smilies/yct/yct45.gif
xXxIndependentxXx
Ох,тия до кога мислят да ни мъчат ?! :o :o
и куо ся ??? оценката ми е изцапана с .......... аааааааааааааааааа :-x :-x :-x :-x :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol:
maximalniq
07-02-2008, 11:36
Някакви резултати за Пловдив? :(В Днес.бг пише , че в ШУМЕН има само една 6-ца , така че който е от Шумен ряпа да яде :lol:
АаАа т'ва беше от миналата година.. и аз го четох :DАз , пак съм изостанъл... :(
Обличам си суперменския костюм и отивам да намеря прословутите резултати... http://www.garena.com/forum/images/smilies/yct/yct45.gif
ако мои намери първо моя :razz: :razz: :lol: :lol:
и куо ся ??? оценката ми е изцапана с .......... аааааааааааааааааа :-x :-x :-x :-x :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol:
:razz: :D :razz: :D :razz:
Chefo_bg
07-02-2008, 11:37
OTVORI MI MON :) NO NQMA REZULTATI !!
4eere6ka_kiss
07-02-2008, 11:38
nQKOI DA ZNAE NE6TO ZA SOFIQ-GRAD ?
Оффф в МОН са качили някъф колективен трудов договор.. НА КОЙ ЛИ МУ ДРЕМЕ ЗА ТФА БЕ :?
Дан но има нови новини :D Ама иначе нищо за оценки :o
karitooy
07-02-2008, 11:40
И аз тфа забелязах :cry: :cry: :smt089
4eere6ka_kiss
ne6to za sofiq-grad ? :D
Chefo_bg
http://i.data.bg/08/07/02/1033668_t.jpg (http://img.data.bg/i.php?id=1033668)
nqma rezultati :( v mon :(
[quote=Чичко_Полицай]Обличам си суперменския костюм и отивам да намеря прословутите резултати... http://www.garena.com/forum/images/smilies/yct/yct45.gif[/quote
НА6ИЯТ ГЕРОЙ ] :D ....сега мацките 6е ти наска4ат
ти aka6a_sf имаш супер як аватар много м усе радвам :-) :-) :grin: :grin:
paola_Rey
07-02-2008, 11:41
незнам кой какво знае ама пожелавам на Вълчев да го разпънат на кръс и да го гъделичкат по краката докато не пукне от гъдел дейба и...... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ааааааа...........айде беееееее
xXxIndependentxXx
07-02-2008, 11:42
Дан но има нови новини :D Ама иначе нищо за оценки :o
За момента новините са по-важни,а оценките ряпа да ядат.. :D :D
ЕЕЕЕЕЕ МИНАХА НИ МЛАДИНИТЕ В ЧАКАНЕ БЕ,МИНИСТРИ!!!!
FeelMyPain
07-02-2008, 11:44
Аве хора намерих ги резултатите ама съм сигурен, че не ви се иска да знаете какви са... http://www.garena.com/forum/images/smilies/yct/yct27.gif
xXxIndependentxXx
07-02-2008, 11:44
:D :D :D
срамота :lol: :lol:
Glamoroussss
07-02-2008, 11:45
kude
paola_Rey
07-02-2008, 11:45
Аве хора намерих ги резултатите ама съм сигурен, че не ви се иска да знаете какви са... http://www.garena.com/forum/images/smilies/yct/yct27.gif
оххх.....каде ги намери?в задния двор на Вълчев ли :razz: :razz: :razz: :razz:
Chefo_bg
07-02-2008, 11:46
axxaa sigurno :D
Кои резултати?!?! Къде?! КАЗВАЙ БЪРЗО БЪРЗО БЪРЗОООО!!!
4eere6ka_kiss
07-02-2008, 11:46
ARE DALI LINKK
В тоалетната, нали ги е използвал за тоалетна хартия .... :D
great_mari
07-02-2008, 11:47
хаххаха там недей да гледа6..има разни кафеви работи дето нема ти харесат 8-)
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
paola_Rey
07-02-2008, 11:47
ти пък от къде знаеш какво има???да не си бил там :razz: :razz:
4eere6ka_kiss
07-02-2008, 11:48
:lol: :D :lol: :lol: :lol: :lol:
що пък да не е бил :lol: :lol: :lol:
Glamoroussss
07-02-2008, 11:48
:-D :-D :-D :-D :-D :-D
PINK_PRINCESSSSSS
07-02-2008, 11:49
koito e nameril rezultatite za sofiq-grad da kzva 4e ne se izdurja ve4e.pls
въй нененененне ще ме довършите тука всички :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
В Плевенското РИО нищо няма -- > http://www.rio-pleven.com/glavna.html
ludo_momiche
07-02-2008, 11:49
Чичко_Полицай написа:
Аве хора намерих ги резултатите ама съм сигурен, че не ви се иска да знаете какви са...
Дай ги дее...................................
4eere6ka_kiss
07-02-2008, 11:50
koito e nameril rezultatite za sofiq-grad da kzva 4e ne se izdurja ve4e.pls
da
:( pls
xxXroshawkaXxx
В РИО-Благоев още няма нищо да им се невидяло и в тъпите български говеда мръснии :-x
Glamoroussss
aloo kude sa
xXxIndependentxXx
въй нененененне ще ме довършите тука всички :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Недей де..поне изчакай да си видиш резултатите.. :D
Chefo_bg
07-02-2008, 11:51
koito mi nameri rezultatite za pld go cherpa edna vafla Morena i edna Mura shokolad :P i edna kola 2 litra i edin sladoled Boss :) !
В РИО-Благоев още няма нищо да им се невидяло и в тъпите български говеда мръснии :-x
:D :D :D :D :D
great_mari
tука всички изперкаха тотално 8-) :P
paola_Rey
ПЛОВДИВ,ПЛОВДИВ,ПЛОВДИВ...... .......... :lol: :lol: :lol:
Glamoroussss
07-02-2008, 11:52
xora po4ti 50 stranici napraihme bez da imame rezultati :-D :grin: :D :-D :-D :-D :-D :-D e samo na sofiq oblast
FeelMyPain
07-02-2008, 11:52
Линка е www.ОтдавнаНеСъмСеСмялТака.c om :lol: :lol: :lol:
great_mari
07-02-2008, 11:53
Хайде да ни запомнят с нещо,предлагам да идем до сф и да накараме един кон да изнасили вълчан :? не след малко ще му намера тела на мон и ще им разкатая фамилията :-x :-x :o
Икам резултати бее...МАМАА :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-#
xXxIndependentxXx
07-02-2008, 11:53
koito mi nameri rezultatite za pld go cherpa edna vafla Morena i edna Mura shokolad :P i edna kola 2 litra i edin sladoled Boss :) !
И аз ще черпя,ако някой намери резултатите за Пловдив..следователно почерпката става двойна.. :grin:
xora po4ti 50 stranici napraihme bez da imame rezultati :-D :grin: :D :-D :-D :-D :-D :-D e samo na sofiq oblast
После ще видиш като излязат резултатите какво плюене ще пада :razz:
Glamoroussss
07-02-2008, 11:54
xaxaxax
ti vlez v www.monshit.com :-D
dirty0hollywood0drama
07-02-2008, 11:55
Ся ще има да си чакаме още..Докато не започне срака xD Ако някой чуе нещо за Ямбол, веднага се обаждайте! *маха заплашително с пръст * Някой има ли myspace? :oops:
Бургааааас,бургас е градаааааа -бргааааааас бургаззз е градъъъъъъ :grin: Аи вант то брейк фрииии Аи вант то брейс фрииии :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
:D :D :D :D :D
МОМИ4Е СЪМ БЕ :-x И резбите почнаха да обръщат ейййй - къде отива младото поколение -0 цитат - Децата растът,стават идиоти.
не ми се обяснва що казах БИЛ се тая дали ще го кажа в м.р. или ж.р. :o :o :grin: :grin: :grin: :grin:
Линка е www.ОтдавнаНеСъмСеСмялТака.c om :lol: :lol: :lol:
идиот... :-x
paola_Rey
07-02-2008, 11:56
xaxaxax
ti vlez v www.monshit.com :-D :razz: :razz: :razz: :razz:
great_mari
07-02-2008, 11:56
----
xXxIndependentxXx
07-02-2008, 11:58
Оф,то се е видяло,че скоро няма да има резултати,ама поне дайте да си направим малко лаф.. :D :D :D
paola_Rey
07-02-2008, 11:58
www.vulchan.homo.com :razz: :razz: :razz: moite fr kvo li nqq se setat 8-) :shock: 8-) aaaaaaaa ne ne ne maina :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Оф,то се е видяло,че скоро няма да има резултати,ама поне дайте да си направим малко лаф.. :D :D :D
Той лафа си върси от 1-ва старница :D
PINK_PRINCESSSSSS
07-02-2008, 11:59
Оф,то се е видяло,че скоро няма да има резултати,ама поне дайте да си направим малко лаф.. :D :D :D ;-) suglasna
СпИциален поздрав за всички:
http://www.vbox7.com/play:e7e528cf
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
great_mari
07-02-2008, 12:02
буболечка чка чка ай 8-)
paola_Rey
07-02-2008, 12:02
буболечка чка чка ай :grin: :grin: :grin:
xXxIndependentxXx
07-02-2008, 12:03
Как е настроението ? :grin: :grin: :grin:
FeelMyPain
asl? http://www.garena.com/forum/images/smilies/yct/yct19.gif
xxXroshawkaXxx
Бее нее честно така бее :x за София-област ги има резултатите за Варна също а нас кфо заебаха ни тука да духаме супата...ее няа стане така тая :-x ше им се невиди и тъпаците са теа в МОН още от 30-ти Юни са проверени тестовете и се знаят резултатите, а пък тея говеда не си мърдът дебелите гъзове да ги пуснат даже и по училищата-гнезда :-x тука в Банско в ПГЕЕ дет е най-забутаното училище, учителите са измъкнали резултатите ама си траят ше им се невиди и на тях знаят резултатите на всички от Банско ам не казват абеее побърквам се бее!!!
We Are Gonna DIE!
ако има нещо ново пишете даже и да не са резултатите :D 8-)
swetyYkittyY
07-02-2008, 12:05
Тва е адски тъпа песен чесно!
Ходих до училището-гнездо, казаха ,че резултати ще има утре следобед.
В интернет най-рано ще ги има утре предиобед, така че без паники пак таз вечер. :-P
xxXroshawkaXxx
07-02-2008, 12:06
В интернет най-рано ще ги има утре предиобед, така че без паники пак таз вечер. :-P
на мен пък ми казаха че ще ги има днес след 16:00ч.
swetyYkittyY
07-02-2008, 12:07
За кой град става дума??? Аз говорих за Бургас. :grin:
paola_Rey
07-02-2008, 12:07
В интернет най-рано ще ги има утре предиобед, така че без паники пак таз вечер. :-P :smt002 :smt002 :smt002 :smt002 :lol: :lol:
xxXroshawkaXxx
07-02-2008, 12:08
нз май за цялата Благоевградска област :lol: :lol: :lol:
Маааамууу еее... само нас лу ше на преебът така ;(;(;(;(;(
xxXroshawkaXxx
07-02-2008, 12:10
на мен пък ми казаха че ще ги има днес след 16:00ч.Работното им време е до 17:00 така че едвали днеска ще има двойки :D
амаа писна ми вече да чакам пък и щом са излезли за софия-област и за Варна би трябвало да излезнат и за другитее :smt105 :smt105 :smt105
swetyYkittyY
Ние тука сме се най-набутани, при нас всичко излиза последно! :-) (за Бургаската област говоря)
ivailolch
Koito pisa do MON polu4i li nqkakuv otgovor?
Отивам да си купя вафлиии :grin:
FeelMyPain
07-02-2008, 12:11
http://www.vbox7.com/play:a6e693ba ето поздрав4е от мен...тва ми е любима песни4ка
O.o WTF?!?
Това е моята песен :(
Питай Васето колко и я пях като беше sad :(
paola_Rey
07-02-2008, 12:12
Отивам да си купя вафлиии :grin:zemi i za men :D
swetyYkittyY
Отивам да си купя вафлиии :grin:
Мммм вземи и на мен! :D
xxXroshawkaXxx
Аз писах до РИО-Благоев ама НИЩО! :booooomb: :booooomb: :booooomb: :D
swetyYkittyY
07-02-2008, 12:14
Хихи хората с нас ще се занимават... :D Трябва да сме тарпеливи!~!!! :-P
Вафли ТРОЯ ! хвани бика за рогата :D
swetyYkittyY
07-02-2008, 12:16
Хихи хората с нас ще се занимават... :D Трябва да сме тарпеливи!~!!! :-PАз ще съм тЪрпелив не тАрпелив :D :D
Еее ми сори.... :oops:
xxXroshawkaXxx
07-02-2008, 12:17
Хихи хората с нас ще се занимават... :D Трябва да сме тарпеливи!~!!! :-P
еми търпеливи ам нали знаеш че сичко си има граници ии мойте нерви не съ железни все пак е ся зиам пушката и отиам да ги гръмна там сички в МОН 8-)
FeelMyPain
http://www.vbox7.com/play:a6e693ba ето поздрав4е от мен...тва ми е любима песни4ка
O.o WTF?!?
Това е моята песен :(
Питай Васето колко и я пях като беше sad :(
да на мен тя ми я прати когато бях сад и са съм влюбена в нея(песента де)
Значи пак аз имам пръст в цялата история http://www.garena.com/forum/images/smilies/loveliness.gif
paola_Rey
Хихи хората с нас ще се занимават... :D Трябва да сме тарпеливи!~!!! :-PАз ще съм тЪрпелив не тАрпелив :D :Dаз пък мисля да съм тАрпелива [-(
great_mari
Нещо ново за резултатите? :-o
eeeeeeeeee
Хорааа вижте какво са ми писали от РИО-Плевен:
Dnes sled 16.30, 6e badat izneseni v inspekorata i v dom na y4itelq i ka4eni na saita na MON!!!!
:grin: :grin: :grin:
искам да ви пожелая приятно чакане :lol: :lol:
paola_Rey
07-02-2008, 12:19
искам да ви пожелая приятно чакане :lol: :lol:мерси мерси,много любезно от твоя страна :razz: :razz:
swetyYkittyY
Нещо ново за резултатите? :-o
Нищо!!! :-P :-P :-P
LovePoisoned
Отивам за водка.. :)
Такааа, в РИО-Бургас няма признаци на живот. :D Засега.
LovePoisoned
07-02-2008, 12:20
Темата е за "Кофата". :D
в рио-то ли си търсиш водката :-o :-o :-o :razz: :lol: не се сърди де така ми прозвуча :lol:
xxXroshawkaXxx
07-02-2008, 12:21
eeeeeeeeee
Dnes sled 16.30, 6e badat izneseni v inspekorata i v dom na y4itelq i ka4eni na saita na MON!!!!
йеее баси кефаа :grin: :grin: :grin:
ей ама аре един от тука да влезе в сайтчето на МОН и да ги копне щото нали знаете как се гаври и забивъ яку лошо :? :-o :) :)
great_mari
направо за казана :-o
ludo_momiche
скоро няма и да има,,,нашите от рио-то май се извъдиха най-мързеливи,ама то така,бургас все пак,какжо да говорим...има за по-малки градове,а няма за бургас,божкее,кой го е измислил това..
хах преди не беше ...ама вече Е :lol: :lol:
ivailolch
4e to ima li tam ne6to sega
paola_Rey
07-02-2008, 12:22
Такааа, в РИО-Бургас няма признаци на живот. :D Засега.ама че невъспитано....ами за другите :lol: :lol: :lol:
eeeeeeeeee
йеее баси кефаа :grin: :grin: :grin:
ей ама аре един от тука да влезе в сайтчето на МОН и да ги копне щото нали знаете как се гаври и забивъ яку лошо :? :-o :) :)
Уно момето няма нищо ново в сайта 8-)
ivailolch
07-02-2008, 12:23
hora 16:30 po na6ite 4asovnici ili po 4asovnika na mon 6toto spored nego sega e : 02-07-2008 13:41
LovePoisoned
07-02-2008, 12:24
Кой е за водка "Финландия"? :)
Хайде, флуудърчета, ние сме! :D
ludo_momiche
07-02-2008, 12:24
hora 16:30 po na6ite 4asovnici ili po 4asovnika na mon 6toto spored nego sega e : 02-07-2008 13:41
Защо? нищо не схващам.
great_mari
07-02-2008, 12:25
леле боже :razz: :o
Водката свърши .. утеха няма.. 8-)
paola_Rey
07-02-2008, 12:25
Хайде, флуудърчета, ние сме! :Dаз аз аз :shock: :lol:
ludo_momiche
07-02-2008, 12:26
Водката свърши .. утеха няма.. 8-)
за душата ми...и сега всички.. :lol: :lol: :lol:
LovePoisoned
в рио-то ли си търсиш водката :-o :-o :-o :razz: :lol: не се сърди де така ми прозвуча :lol:
Ми те като гледам яко са се напили в РИО..
Не, нямаше да търся водка там, водка купихме вече. :P
Аре.. чийрс.
masterbin
ne6to da izma za sofia-grad :-o
LovePoisoned
07-02-2008, 12:27
Срамота... а Вълчев е родом от Бургас.
:-x
swetyYkittyY
леле боже :razz: :o
Мнооооооо са зле тия! Е надявам се да е по нашия часовник щот иначеее........... :booooomb: :-x :booooomb: :-x :booooomb: :-x
great_mari
аз съм за флирт или савой :grin: 8-)
ludo_momiche
Много искаш. :-P
МуУУУУуУУуУууУуУАХАХАХХАХ АХАХАХ :razz:
LovePoisoned
07-02-2008, 12:28
К'о стана с вафлите бе?! Нали някой щеше да носи..
great_mari
К'о стана с вафлите бе?! Нали някой щеше да носи..
Аз имам 3 пакета боровец 4-ка някой желаещ? 8)
ludo_momiche
Просрами народа...ужас...пълна катастрофа. Тея от РИО-то сега са на плажа или пият кафе,пък ние тук седим и си пържим мозъците и спамим в темата.................Ама пък е забавно,а? И отегчително малко.
masterbin
Много искаш. :-P dam :P
LovePoisoned
07-02-2008, 12:29
densiiii я копни майла дет са ти го пратили и го напиши в темата или на ЛС plSSS :grin: :grin:
А, да ве, на ЛС... Егоист. :-D
LovePoisoned
07-02-2008, 12:29
Просрами народа...ужас...пълна катастрофа. Тея от РИО-то сега са на плажа или пият кафе,пък ние тук седим и си пържим мозъците и спамим в темата.................Ама пък е забавно,а? И отегчително малко.
Ъхъ... Ама аз и без това се къпах, ти знаеш.. Не ми се къпе пак. :razz: :oops:
После ще има награди за бест флуудър/спамер в темата. :)
densiiii я копни майла дет са ти го пратили и го напиши в темата или на ЛС plSSS :grin: :grin:
eto:
----- Original Message ----
From: Катя Славкова <densii@abv.bg>
To: io_pleven@yahoo.com
Sent: Wednesday, July 2, 2008 12:38:19 PM
Subject: Изпити след 7 клас?
Извинявайте,
Искам да попитам ще бъдат ли качени на сайта на РИО - ПЛЕВЕН оценките от изпитите след 7 клас?И ако да кога да ги очакваме?
Благодаря предварително!
ivailolch
07-02-2008, 12:31
4ak s !!!!!!!!!!!!!! sa go napisali :-D
ludo_momiche
Ъхъ... Ама аз и без това се къпах, ти знаеш.. Не ми се къпе пак. :razz: :oops:
После ще има награди за бест флуудър/спамер в темата. :)
Ами да,дано да спечеля този уникален приз.
paola_Rey
К'о стана с вафлите бе?! Нали някой щеше да носи..oооо верно бе :x
4ak s !!!!!!!!!!!!!! sa go napisali :-D
Сиг идруги са им писали и са се ядосали :D
ludo_momiche
07-02-2008, 12:32
xax dale4e li jevee6 ot doma na u4itelq az sum na 10 min :grin: :grin: :grin:
?????
xax dale4e li jevee6 ot doma na u4itelq az sum na 10 min :grin: :grin: :grin:
Намери ме в скупе: pepel_ot_rozi_92
ivailolch
07-02-2008, 12:32
az sum na 36 minuti ot doma na u4itelq i na 35 km :-D :-D
LovePoisoned
07-02-2008, 12:33
Просрами народа...ужас...пълна катастрофа. Тея от РИО-то сега са на плажа или пият кафе,пък ние тук седим и си пържим мозъците и спамим в темата.................Ама пък е забавно,а? И отегчително малко.Кой знае - може да има някой кат мене дето ползва Уаи фаи-то на Какао биич в слънчев бряг и си се пече и си пише ...
Ама не си във водатааа, а се печеш. :Д
Chefo_bg
07-02-2008, 12:35
eto:
----- Original Message ----
From: Катя Славкова <densii@abv.bg>
To: io_pleven@yahoo.com
Sent: Wednesday, July 2, 2008 12:38:19 PM
Subject: Изпити след 7 клас?
Извинявайте,
Искам да попитам ще бъдат ли качени на сайта на РИО - ПЛЕВЕН оценките от изпитите след 7 клас?И ако да кога да ги очакваме?
Благодаря предварително!
fAKE PICHA sa ebaa s nas !
ludo_momiche
07-02-2008, 12:36
Приятно СПАМ-ене,време е за малко чист въздух! :)
LovePoisoned
07-02-2008, 12:36
This ain't nothing but a summer jam.. :D
^ Поздравче 2 all. ^.^
Верно трябва да се пренесем в "Кофичката" (за строене на замъци)!
ludo_momiche
07-02-2008, 12:37
This ain't nothing but a summer jam.. :D
^ Поздравче 2 all. ^.^
Верно трябва да се пренесем в "Кофичката" (за строене на замъци)!
Ми да,то се обърна тук на..ужас
ludo_momiche
07-02-2008, 12:37
Приятно СПАМ-ене,време е за малко чист въздух! :)Неееееее - Не ни напускай
:(
ще трябва,значи ще ти липсвам,а? 8-) 8-)
Ех,години пусти опустели.... :D
xxXroshawkaXxx
07-02-2008, 12:39
Резултатите от изпитите след VII клас ще обявим към 16.30 часа. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: тфа от РИОто Благоев :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-) :-) :-) :-)
LovePoisoned
07-02-2008, 12:39
Sorry... no more vodka. 8)
LovePoisoned
07-02-2008, 12:40
Ми захаросаните ябълки де ги остай, а? :)
Chefo_bg на тфа ако му викаш официално писмо :razz: като искаш да пратиш такова вземи да питаш някой...хаха ако такъф ти е и изпита тюх тюх :razz: ц-ц-ц-ц ууу смЕх :D
xxXroshawkaXxx
07-02-2008, 12:42
Уоу са съм спокойна че ше си видя резултата към 16:30 ам какъф ли ше е?! 8-) :D
paola_Rey
айдееее 8) обличам се и дим да ме няма,приятно дочакване
Chefo_bg
Chefo_bg на тфа ако му викаш официално писмо :razz: като искаш да пратиш такова вземи да питаш някой...хаха ако такъф ти е и изпита тюх тюх :razz: ц-ц-ц-ц ууу смЕх :D
kfo ?
LovePoisoned
t1bR`, ти пишеш адски много и имаш 74 постааа? :shock:
BTW онова писмо до Денси го пратих аз, к'о знайти вий ва?
ъхъ :-o :? -иначе остааме само двама - градски :-D
i az sum ot burgasssss... i az sum gradsko chedo :D:D:D:D:D
ludo_momiche
07-02-2008, 12:43
Сори,Градски,ама...чао за сега.. :D
LovePoisoned
07-02-2008, 12:44
^ Правя ти компромис само за това мнение на латиница :-)
Ама той t1bR` е в Слънчев бряг. Искам и аз. :o
Chefo_bg на тфа ако му викаш офицялно писмо :razz: вземи да питаш някой детоможе повече от тебе :razz: ако такъф ти е и изпита...смЕх :razz:
i az sum ot burgasssss... i az sum gradsko chedo :D:D:D:D:D
АаАаА и Плевен д'ге :D
Chefo_bg
07-02-2008, 12:47
Chefo_bg на тфа ако му викаш офицялно писмо :razz: вземи да питаш някой детоможе повече от тебе :razz: ако такъф ти е и изпита...смЕх :razz:
omfg vie savsem izpatkahte tuka vzemete izlezte malko sa razhodete..
PINK_PRINCESSSSSS
a we 6o ne pishete?da ne izlqzoha otg :?
LovePoisoned
^ Правя ти компромис само за това мнение на латиница :-)
Ама той t1bR` е в Слънчев бряг. Искам и аз. :oФани рейса - тръгва от гарата в 4 и 25 ... :lol: Въпреки че билета е 5 лв
Ей ся тръгнах... 8) ;Д
BTW това "gradsko chedo" го видях като "градско село". :P
xxXroshawkaXxx
ее са само чакаме да дойде 16:30 ....... баси чакането ше падне :D
LovePoisoned
07-02-2008, 12:48
Колко му е, 42 минути онли. :D
Айде сега някой да иде за бира... да полеем водката. :lol:
great_mari
07-02-2008, 12:49
omfg vie savsem izpatkahte tuka vzemete izlezte malko sa razhodete..
:-) :razz: :razz: :razz: :razz: 8-) :-) 8)
LovePoisoned
07-02-2008, 12:49
Айде, излизайте... Тамън ще си пишем само с t1bR` (той и без т'ва е навън). хД
xxXroshawkaXxx
07-02-2008, 12:50
:smt006 :grin:
Chefo_bg
07-02-2008, 12:52
99,9% , che nqq dneska da ima rezultati :D
PINK_PRINCESSSSSS
07-02-2008, 12:53
ОЩЕ МАЛКООООООООООООООООООООО ООО :grin: :grin: :grin:da se nadqvame 4e ve4e poludqh :D
ivailolch
07-02-2008, 12:53
nqkoi uspqva li da vleze v proslovutiq sait mon7.mon.bg
LovePoisoned
07-02-2008, 12:54
Айде, излизайте... Тамън ще си пишем само с t1bR` (той и без т'ва е навън). хДДобре казано, добре казано - ти няма ли да излизаш...
Чакам да стане време за рейса.. :grin:
omfg vie savsem izpatkahte tuka vzemete izlezte malko sa razhodete.. яяяя не ми обяснявай..... :D :D :D :D :D :D
LovePoisoned
07-02-2008, 12:56
Аз не. <_<
xxXroshawkaXxx
07-02-2008, 12:57
Аз не. <_<
i az ne am v rioto 6e si gi ima rezultatite :grin:
Chefo_bg
07-02-2008, 12:57
Аз не. <_<
az da i nqq nishto vatre t.e rezultati..
LovePoisoned
07-02-2008, 12:59
Айде, излизайте... Тамън ще си пишем само с t1bR` (той и без т'ва е навън). хДДобре казано, добре казано - ти няма ли да излизаш...
Чакам да стане време за рейса.. :grin:Да не додеш да се истърсиш при мене - стига ми тая кака дето е само по бикини... :lol:
Ш'се разходя из града тогава...
И после ще дойда в капанчето. :-D
pfff да идва 16.30 че... :o
nqkoi uspqva li da vleze v proslovutiq sait mon7.mon.bg да аз успявам...... :-P :-P :-P
30 мин олееееее кеф скара-бира,плаж,мореееее лялялля :grin:
Ти що не идеш до дом на учителя? Нали си близко :oops:
LovePoisoned
07-02-2008, 13:02
Най-добре да си ида в даскало да ги гледам утре. :Д
аве за боРгаЗ ся в 4 и половина ли ше излязат
xxXroshawkaXxx
07-02-2008, 13:03
27 min :grin:
Най-добре да си ида в даскало да ги гледам утре. :Д
LovePoisoned тия голи чалгаджийки ше ми избодат очите всеки път когато пуснеш мнение :D :D :D :lol: :lol: :lol:
аве за боргаз кога ше излязът ризултити