Влез

View Full Version : Коя е най-привлекателната Зодия ?

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11

LoveInfect
12-21-2015, 20:20
офф, по скоро везните най-много се кипрят и прекарват най много време пред огледалото, с техните гримове, и парцали...
Голям Кораб, ти коя зодия си?

golemiq_korab_minava
12-21-2015, 20:43
скорпион

zombolovesu
12-22-2015, 15:14
офф, по скоро везните най-много се кипрят и прекарват най много време пред огледалото, с техните гримове, и парцали...

Еми да за момичетата везни е вярно ама момчетата везни са много яки ^^

Kitty Bloom
12-23-2015, 06:33
Нещо за лъвчета да кажете?
По мои виждания са доста самовлюбени и трябва абсолютно винаги да са на върха, имат нужда от комплименти и ласкаене. От друга страна са много забавни, умни и страстни, може да се води диалог с тях и няма как да ти стане скучно.

haritov
12-23-2015, 06:35
По мои виждания са доста самовлюбени и трябва абсолютно винаги да са на върха, имат нужда от комплименти и ласкаене. От друга страна са много забавни, умни и страстни, може да се води диалог с тях и няма как да ти стане скучно.

лъв?
такъв дзвер да си нямаш
у чужбинско им викат ай лъв ю

:D

golemiq_korab_minava
12-23-2015, 10:24
и не обичат лъжата

Niakoitam
12-23-2015, 13:46
То и аз хич не я обичам пък не съм зодия Лъв...:)

golemiq_korab_minava
12-23-2015, 14:31
То и аз хич не я обичам пък не съм зодия Лъв...:)

Разликата е, че Лъвът, ако разбере, ще има трупове. :Д

therichbitch
12-23-2015, 14:35
Нахалството да лъжеш на поразия и да кажеш "от всичко на света най- мразя лъжата".
Познавам немалко лъвове, които лъжат дори какво са яли сутринта.

Ewok
12-23-2015, 15:52
Нахалството да лъжеш на поразия и да кажеш "от всичко на света най- мразя лъжата".
Познавам немалко лъвове, които лъжат дори какво са яли сутринта.

Омг, да не би да познаваме един и същи човек ;д

Niakoitam
12-23-2015, 18:38
Напомнихте ми за един съученик. Уж се води Близнаци, но асцедента и Луната му не знам какви са. Тоя как лъжешеее. Живееше си вярно в някакъв измислен собствен свят, 95 % поне от думите му бяха лъжи. Като характер не беше изобщо лош човек...само дето като ти кажеше Добър ден, трябваше да се огледаш в небето да не би случайно да е нощ...

Лъгал е човек пред очите ми, който не разбираше от нещо, което аз разбирам, защото компютърджия се водеше съученика, ама толкова баламурската, че чак едвам се сдържах да не му се изсмея в лицето с цел да изкара пари, но пък за сметка това онзи дето го лъжеше доволно беше лапнал кукичката...:)

LoadRunner
12-23-2015, 18:42
ДА лъвовете са най-противните и несериозни същества

Niakoitam
12-23-2015, 18:52
Егати и отзивите...май излиза че е добре, че съдбата в последния момент е преосмислила идеята да съм Лъв...:D

Иначе за Лъвовете ми е направило впечатление, че са големи женкари. Май и жените от тази зодия отношенията тип отворена връзка (бахти животното е тая връзка) ги кефят доста повече от обикновената връзка.:)

Challenger
12-24-2015, 16:32
И аз имам познати водолей, това е най-интересната зодия.

YSMF
12-24-2015, 16:43
Егати и отзивите...май излиза че е добре, че съдбата в последния момент е преосмислила идеята да съм Лъв...:D

Иначе за Лъвовете ми е направило впечатление, че са големи женкари. Май и жените от тази зодия отношенията тип отворена връзка (бахти животното е тая връзка) ги кефят доста повече от обикновената връзка.:)
По впечатления сме в двете крайности. Има такива, които гащите им не може да им вдигнеш, 'един живот живея' и т.н. Но пък другите като се влюбим и е страшно, мега отдадени, даваме всичко.

LoadRunner
12-24-2015, 17:06
По впечатления сме в двете крайности. Има такива, които гащите им не може да им вдигнеш, 'един живот живея' и т.н. Но пък другите като се влюбим и е страшно, мега отдадени, даваме всичко.

хехе лъв ли си бе ?
за овен ли си сродена

YSMF
12-24-2015, 17:15
Мхм /нищо,че сега ми изтърсиха, е съм хибрид между лъв и дева, защото съм била в края/, не съм сродена за овен, но страшно се разбираме 8-)

LoadRunner
12-24-2015, 17:20
руса ли си

YSMF
12-24-2015, 17:23
Не, само не пращя от интелект :/

LoadRunner
12-24-2015, 17:25
искаш да кажеш че не си руса но и че брюнетките са по-умни е мит ли?

YSMF
12-24-2015, 17:27
в някои случаи

Challenger
12-24-2015, 18:30
@YSMF, ти водолей ли си :)

YSMF
12-24-2015, 18:56
Лъв.

LoadRunner
12-24-2015, 19:58
тя е горда и никога не си признава грешките най-вероятно

YSMF
12-24-2015, 20:16
99% от времето

LoadRunner
12-24-2015, 20:39
и бас държа че се разтапяш от комплименти, може да ги слушаш 99% от времето

Niakoitam
12-25-2015, 08:28

Като се замисля по едно време си общувах по-активно с една, зодия Лъв дето позволяваше на гаджето и негадже гадже да я прави на парцалче, да се гаври с нея постоянно и да я използва просто за заместител, когато няма друга, защото много го била обичала. Така, че има истина в думите ти.

И понеже съм общувал най-много с представителки на зодия Близнаци знам, че при тях отношенията поне спрямо мен протичат така предимно. По-активно търсене от тяхна страна и хубави отношения, развиването им, писването им от тези отношения и постепенното им отглегляне ала пръдня из гащи тип: Аз не се отдръпвам, просто така се развиват обстоятелствата...:)

Със зодия Лъв отношенията бяха следните. Започване на отношенията с як и бурен скандал, говорене най-вече за нея. Добър човек беше попрнцип. И приключване на отношенията с още по-голям скандал.

Иначе кумицата ми е зодия Лъв и си сменяше гаджетата като чорапите. Един съученик също...Е, имаше и по-дълготрайни връзки, но винаги е давала гластност на това, че обожава отворените връзки...:)

nevermorevon
12-25-2015, 08:32
Лъв сме най-яките просто сме криворозбрани :D

SHPAIdURmeN
12-25-2015, 19:30
....
Коя зодия си ?

Lilanda
12-31-2015, 10:58
Коя зодия си ?
А ти?

LoadRunner
12-31-2015, 12:43
Коя зодия си ?

аз не казвам защото някои хора ще почнат да съдят за това какъв съм по някакви писаници в някакви си статийки което не мисля че е правилно

tartaletka
12-31-2015, 12:49
Рак, скорпион и стрелец.

LoadRunner
12-31-2015, 13:45
Рак,..,
това пък къде го набута

jghgh
01-01-2016, 14:25
еми аз някъде бях чела, че самоубийствата по любов са най-високи сред почитателките на рак и скорпион, така че, не ме учудва...
с мъжете раци е странно, или са секси-мистериозни, или те дразнят адски много с тва мрънкане и изживяване като жертва.
така че не виждам как да не е невъзможно .

въпреки че лично аз бих избрала телец/риби и пред двата знака, вече обяснявах колко съм възмутена от драмите на скорпионите (не един, за съжаление), и фасоните им. а не харесвам мъже от собствената си зодия, така че....

йей.

хайде да съживим темата.
но с хейт, не с любов,с хейт е по-забавно : D

LoadRunner
01-01-2016, 16:19
еми аз някъде бях чела, че самоубийствата по любов са най-високи сред почитателките на рак и скорпион, така че, не ме учудва...
с мъжете раци е странно, или са секси-мистериозни, или те дразнят адски много с тва мрънкане и изживяване като жертва.
така че не виждам как да не е невъзможно .

въпреки че лично аз бих избрала телец/риби и пред двата знака, вече обяснявах колко съм възмутена от драмите на скорпионите (не един, за съжаление), и фасоните им. а не харесвам мъже от собствената си зодия, така че....

йей.

хайде да съживим темата.
но с хейт, не с любов,с хейт е по-забавно : D

а за какви драми говориш, като цяло или ти си имала няква драма

а за тези гадни раци за какви мрънканици говориш бе, аз не съм видял ни един рак да си разкаже чувствата д'еба гадните недомлъвки и пасивници

така характеризирам рака, един полу-пасивен нечовек (първата ми любима беше рак)

гост-13
01-01-2016, 16:23
...
...
http://www.skype-emoticons.com/images/emoticon-00148-yes.gif

:cool:

jghgh
01-01-2016, 16:35
Авв, Пантерата страйква още от нова година ;д

Мила, осъзнай се и спри да ме кълвеш. Една забележка съм направила, и тя е, че няма смисъл да се копират неща, които никой няма да ги чете или никой не го интересуват. Да бъдем честни - повечето хора се интересуват само от собствената си карта. => Никой няма да прочете егоцентрично копирано описание на Меркурий в Дева, Луна във Везни или каквото и да е друго. Както и да е. Още по-малко интересни са списъците: Слънце в Х, Луна в Х, Меркурий в Х, та чак до Плутон, Уран и Хирон ....Сещаш се.

Стандартните споделяния коя зодия ни дразни, коя ни кефи, какви представители познаваме,етц... са по-успешни за тази тема, има диалог, има шеги, има заяждания и т.н.;

Мога да се изживявам като съдник, а ти можеш да ме игнорираш, може всеки да си пише каквото иска, дори да са глупави *според мен* постове, защото в крайна сметка това е форум и всички имаме еднакви права, освен ако не сме модератори/админи. Аз написах какво мисля, ама не мога да задължавам хората, а и те са свободни да не се съгласят с мен и да си продължат по старому. Всеки може да си избере някакво поведение. Въпрос на възможности.
Обективно погледнато не е нужно никой да се "подчинява" на каквото и да е, но и форумите си имат някаква странна динамика. Както обективно погледнато не е нужно някой да мълчи на агресорите във форума, но това се наблюдаваше доста дълго време. Абе изобщо не търси логика.
Но аз не съм ти шеф, не съм шеф на никого. Написала съм агресивно коментарче, еми ок, ама не съм ти майка, баща или господар. Пиши си и ти каквото искаш на свой ред. А аз ще се опитам да не съм толкова bossy, но мнението ми си остава - да пишеш за собствените си положения или да копираш списъци си остава тъпо занимание.

Load, рак никога не прави първа крачка.

AnarchyBoy
01-01-2016, 16:46
За мен лично (януарски козирог), най-привлекателно ми се струват скорпионите (чист мазохизъм, знам) и девите, щото се подчиняват лесно и с желание и усмивка на лице, а пък аз обичам да доминирам.. :D
На пук на тази моя страст, съм ходил с лъвове, близнаци, козирози, телета.. Абе всичко, що може да ми се качи на главата, съм го минал, а тия тихичките зодийки дето ме кефят, все ги подминавам ;д

AnarchyBoy
01-01-2016, 16:50
О и съм адски разочарован от рак, такива филми, такива мрънканици, такива мрънкала са... Все в няк'ва тяхна драма... аман! И много а-сексуални... а ебанье с лиобуф е уникално, ама тия гниди раците не ги влекат тия неща... деба.

LoadRunner
01-01-2016, 18:48

1во престани да пишеш постоянно английски думи че ми е тъпо това и го правиш прекалено често
2ро защо, и защо никога, нали така ще си останеш сама/м завинаги или за дълго?

LoadRunner
01-01-2016, 19:20
и ти ли си от непривържаниците на рака панто
бахти тя ще се окаже най-мразената зодия=> кофти черти в характера които никой не харесва и с които не иска да се занимава

jghgh
01-01-2016, 19:27
Това е, което осъждам, е следното:

няма смисъл да се копират неща, които никой няма да ги чете
егоцентрично копирано описание на Меркурий в Дева, Луна във Везни ...
Още по-малко интересни са списъците: Слънце в Х, Луна в Х, Меркурий в Х, та чак до Плутон, Уран и Хирон ...

Защото не е интересно, това първо,
и защото е доста егоцентрично /себеотносно/ - второ; С такива мнения се измества дискусията от други user-friendly теми, обсъждане на зодии, клюкарене, шеги, etc

Не осъждам леките разговорчета, защо? Те са забавни.

Обаче 1вото ти мнение ме наведе на някои мисли за форума изобщо. Тук малко ще пофилософствам.
Ти попита: Кой ми дава правото (хубава дума!) да се изживявам като съдник? Никой. Тук във форума, никой не е дал правото на никого да се изживява като Х (insert някакъв типаж тук). Както и на теб никой не ти е дал правото да се изживяваш като многознайка или коментатор, на галакси-то като форумното bully и т.н. - просто давам примери.

Мисля че много форумци, не само аз или изброените, имат изцепки, в които се изживяват като някакви си. Няма да изброявам повече, за да няма обидени. Във форума никой не ти дава никакво право, по-скоро цари анархия, всеки си избира поведение, всеки пише в различен стил мненията си, и т.н.; Тоест имаме една пълна естественост, спонтанно изразяване. Естественост, която обаче може да наранява другите, да уронва достойнството им. Няма обособен етикет. Тук се съгласявам с теб, и ме накара да се замисля. Не го каза директно, но го признавам: нямаше нужда да съм толкова груба и иронична.
Въпросът е там, че аз и да орежа моята естественост, това няма да промени нищо. Не съм забелязала някой друг, дори и ти, да орязва от своята си естественост, в името на това форумът да е едно по-приятно място. Форумът е неетично място. И не съм единствената, която се държи неетично. Не забелязвам много хора да избират някакво ниво на самоцензура, на съобразителност спрямо другите. Не мога да кажа че съм го видяла и от теб. Форумът като цяло е насилническо място.
Бих се постарала от моя страна да не е такова, но честно казано не виждам смисъл, пред общия тон на разговорите тук.
Нека не се преструваме, че това е "само форум", и тук си има някакви социални механизми, които отразяват реалния живот. Ще изскоча твърде много от темата (което вече се случи), така че спирам. Но благодаря за ОВ и няма да се изживявам като съдник (колкото и да ми е трудно 8-) )

Load, ще пиша както си искам. Изборът на поведение е и въпрос на риск все пак - риск да си останеш сам.
И да, рак е една от най-нехаресваните зодии. Дори аз не си я харесвам, много е трудно да си такъв. Но deep down, сме едни от най-човечните и мили същества. Заедно с рибите :д

LoadRunner
01-01-2016, 19:40
Форумът като цяло е насилническо място.

Load, ще пиша както си искам. Изборът на поведение е и въпрос на риск все пак - риск да си останеш сам.
И да, рак е една от най-нехаресваните зодии. Дори аз не си я харесвам, много е трудно да си такъв. Но deep down, сме едни от най-човечните и мили същества. Заедно с рибите :д

хехех

добре ама виж се моля ти се, deep down било, неприятно е и безмислено, дори хората които са били в америка дълги години не говорят така

иначе много искам да познавам риба жена, никоя такава не знам в живота, ако има някоя тук да се обади...
преди познавах една за кратко ама тя много бързо изчезна, стори ми се че ми се изплъзна

YSMF
01-01-2016, 19:41
и ти ли си от непривържаниците на рака панто
бахти тя ще се окаже най-мразената зодия=> кофти черти в характера които никой не харесва и с които не иска да се занимава

провалиха ми новата година, еййй :mad: страшно мрънкане, винаги неоправдани и когато те нападнат нещо и ти решиш да им го върнеш пропищяват как може да си толкова лош

jghgh
01-01-2016, 19:43
ама ме бОли за твоето мнение, и преди са ми правили забележки, не само ти, но няма да си променям стила на писане, харесвам да използвам чужди изрази, харесвам много английския език и не ме интересува.

и аз мога да те помоля да спреш да пишеш като шизофреник, но би ли го направил?не.
тогава не ми казвай да да спирам и аз.

пп. Този разговор е потвърждение на това: "Форумът като цяло е насилническо място."; Няма особен смисъл да си мил или възпитан тук, защото отсреща никога отношението не е реципрочно;

Можем ли да се върнем на темата по някакъв начин, пък било то и колко мразите раците.

LoadRunner
01-01-2016, 19:59
и аз мога да те помоля да спреш да пишеш като шизофреник, но би ли го направил?не.
тогава не ми казвай да да спирам и аз.

хахах кефи ме как те обидих леко и ти искаш някак си да си го върнеш ама няма да имаш шанс засега, пробвай друг път

разкажи ми за рибите, и по-точно жените

и, аз пиша на български ОК?

therichbitch
01-01-2016, 20:16
Могат да те накарат да се хванеш за косите и да побегнеш, а? :cool:
Който се е осмелил да не го направи обаче, е случил в дългосрочен план )

haritov
01-01-2016, 20:24
Могат да те накарат да се хванеш за косите и да побегнеш, а? :cool:
Който се е осмелил да не го направи обаче, е случил в дългосрочен план )

аз съм такова ангелче

espada
01-01-2016, 20:26
хехех

добре ама виж се моля ти се, deep down било, неприятно е и безмислено, дори хората които са били в америка дълги години не говорят така

иначе много искам да познавам риба жена, никоя такава не знам в живота, ако има някоя тук да се обади...
преди познавах една за кратко ама тя много бързо изчезна, стори ми се че ми се изплъзна

basi skumriqta, "izplyznala se"" :D:D :D

espada
01-01-2016, 20:29
пп. Този разговор е потвърждение на това: "Форумът като цяло е насилническо място."; Няма особен смисъл да си мил или възпитан тук, защото отсреща никога отношението не е реципрочно;

kwoto pridawa6, twa polu4awa6. kato ne si mila, mili i dragi nqma da nameri6. ti si edna ingilizirana botka... ""deep down""

jghgh
01-01-2016, 20:34
Не съм почувствала, че искам да се обясня. Нито си измивам ръцете. Просто не намирам логиката защо ти искаш от мен да се цензурирам, а ти самата си с грубо и неприятно поведение също, в тази тема не, но в други да.
Не оправдавам моето или чуждото поведение с общия тон, просто намирам за странно да се каже - ти си груба, ти се изживяваш като Х!, след като и ти си имаш своя "типаж" - нарочно или без да искаш, просто така не е честно.

espada
01-01-2016, 20:35
Първото - показателно. Нямаше нужда да изписваш толкова много, за да съобщиш вярването/убедеността си в простата идея "Една птичка пролет не прави" а.к.а. измиване на ръце на ниво детската градина "Ама и той прави така!".
Нищо де, почувствала си, че си искала да (се) обясниш.

Второ - интересно как ще очакваш да го видиш, след като изражението на въпросното намаляване обикновено е чисто и просто липсата на коментар. Имало е и по-очевидни изражения, но в такива случаи веднага съм набедена, че "мн се обяснявам".

Мдам, да се върнем иначе към леките разговорчета, и на мен са ми забавни.

mega stranni sa ti "izrajeniqta" na teb, po4ti napylno neqsni

Не съм почувствала, че искам да се обясня. Нито си измивам ръцете. Просто не намирам логиката защо ти искаш от мен да се цензурирам, а ти самата си с грубо и неприятно поведение също, в тази тема не, но в други да.
Не оправдавам моето или чуждото поведение с общия тон, просто намирам за странно да се каже - ти си груба, ти се изживяваш като Х!, след като и ти си имаш своя "типаж" - нарочно или без да искаш, просто така не е честно.

6to pyk da ne e 4estno towa? mn se opasqwa6 da ne te narekat takawa, kakwato si znae6 "deep down" , 4e si mai... ne biwa taka. mai ne ti e osobeno priqtno kato dawat ocenka za teb. moje bi, za6toto ne ti se hareswa ocenkata nakraq? :( za6to li stawa taka, nakraq da ti sipwat nepriqtni za teb otziwi... :( za6to li?

гост-13
01-01-2016, 20:38
Тази тема тръгна в грешната посока...
Затова нека я затрием безвъзвратно като...

преброим Раците във форума! (:

Вярвам, че сме много, което е предпоставка да организираме бунт, да превземем туй място, наречено форум, и да подчиним всички останали потребители, с техните кофти зодии. ]:->

Та, аз съм Рак № 1.

LoadRunner
01-01-2016, 20:39
Просто не намирам логиката защо ти искаш от мен да се цензурирам, а ти самата си с грубо и неприятно поведение също, в тази тема не, но в други да.

ами защото тя е българче в германия, с други думи цигане.
п.с панто, сори че те ползвах за да си направя лафче

espada
01-01-2016, 20:39
Тази тема тръгна в грешната посока...
Затова нека я затрием безвъзвратно като...

преброим Раците във форума! (:

Вярвам, че сме много, което е предпоставка да организираме бунт, да превземем туй място, наречено форум, и да подчиним всички останали потребители, с техните кофти зодии. ]:->

Та, аз съм Рак № 1.

ti si rak nomer 2, az sym ra4e nomer 1! wsqko ra4e da si znae goleminata na 6tipkite!

LoadRunner
01-01-2016, 20:40
Та, аз съм Глупак № 1.

е няма лошо, дано повече се включат ;}

espada
01-01-2016, 20:41
е няма лошо, дано повече се включат ;}

neka ne se nalaga da 6tipq!

jghgh
01-01-2016, 20:42
еспада, да, не харесвам негативните оценки, но се съгласявам с тях. не съм приятна. ок. нямам приятно форумно поведение.

в контекста на целия форум обаче, да ми се прави забележка е леко смехотворно.
не може ти да си си груб, надменен, обиждащ, но да обвиняваш че някой друг също е такъв и да го молиш да спре. в това няма логика.
и смея да твърдя, че се отнася за мнозинството от пишещите.

espada
01-01-2016, 20:43
еспада, да, не харесвам негативните оценки, но се съгласявам с тях. не съм приятна. ок. нямам приятно форумно поведение.

в контекста на целия форум обаче, да ми се прави забележка е леко смехотворно.
не може ти да си си груб, надменен, обиждащ, но да обвиняваш че някой друг също е такъв и да го молиш да спре. в това няма логика.
и смея да твърдя, че се отнася за мнозинството от пишещите.

za6to si go slaga6 na syrce tolkowa... :(

jghgh
01-01-2016, 20:45
по темата (https://www.youtube.com/watch?v=wUJmOqEGQQI&list=PLcaI8v34BakvpXcQdjXnUZeUrx5LUggRM) - хем обективен, хем мил, без захаросани описания.

espada
01-01-2016, 20:47
по темата (https://www.youtube.com/watch?v=wUJmOqEGQQI&list=PLcaI8v34BakvpXcQdjXnUZeUrx5LUggRM) - хем обективен, хем мил, без захаросани описания.

koq e temata ?!?! ne be6e li "" koq e nai- priwlekatelnata zodiq?"

LoadRunner
01-01-2016, 20:48
https://www.youtube.com/watch?v=cM3XZLuaXrI
хрупане на черупки, музика за ушите ми

espada
01-01-2016, 20:48
https://www.youtube.com/watch?v=cM3XZLuaXrI
хрупане на черупки, музика за ушите ми

aaaaaa . strah me e ot tiq izrodi!!!! :X:X:X twa e kato film na ujasite za men, basi strannite syzdaniq sa racite!! :X:X:X i az bih gi ma4kal tiq izrodi!

fanton1
01-01-2016, 21:10
Тая тема пак живнала, колко ли време ще е така ?

LoadRunner
01-01-2016, 21:13
чакам джхдж да ми обясни за рибите

espada
01-01-2016, 21:13
Тая тема пак живнала, колко ли време ще е така ?

do kogato se zadyrja w neq, i sym smiren i skromen, kakywto sym sega. a ti kakwa zodiq si fanton1?

fanton1
01-01-2016, 21:15
Риби, макар да не харесвам да ям или да се навъртам около тях. Защо питаш ?

espada
01-01-2016, 21:17
Риби, макар да не харесвам да ям или да се навъртам около тях. Защо питаш ?

6te widq harakteristiki za ribi i 6te srawnqwam s tezi harakteristiki, koito az bih ti slojil na indiwidualnostta ti. 6te se prawq na psiholog malko az!

fanton1
01-01-2016, 21:18
Айде да видим какъв ще ме изкараш.

LoadRunner
01-01-2016, 21:24
бутате се и наводнявате темите бе, глупаци такива, ай направете си ваши теми в кофата и се разкарайте
особено хомосексуалните

espada
01-01-2016, 21:38
бутате се и наводнявате темите бе, глупаци такива, ай направете си ваши теми в кофата и се разкарайте
особено хомосексуалните

duhai we bot, nikoi ne te jelae nikyde teb, dori i w kofata ne moje da ti se nameri mqsto, debelak!

didi222
01-01-2016, 22:16
На мен лично най-привлекателната зодия ми се струва зодия Стрелец. Забелязала съм, че хора с луна в Стрелец са ми изключително интересни.
Везните са наистина магнетична зодия.
Близнаците ми се струват очарователни.
А определо най-екстравагантната зодия е зодия Водолей.
Намирам чар в мистериозния Скорпион, макар да не ми е от любимите зодии...

Niakoitam
01-02-2016, 02:19

Това твърдение малко ми прозвуча като...Връзка между Раци никога не имало, няма и няма да има във бъдеще?

SHPAIdURmeN
01-02-2016, 13:12
аз не казвам защото някои хора ще почнат да съдят за това какъв съм по някакви писаници в някакви си статийки което не мисля че е правилно
Бро, не ми е това целта ама много си се объркал, разбираш ли ? :D :D
Просто гледам някъв' потребител и се хващам на бас със себе си к'ва зодия е, и целта е на момента да се отгатне :D

Eто на мен веднага ми дойде - Рак или Стрелец

П.П. А коя си ?

аз съм такова ангелче
Комбинирано и от двете :D :D

nevermorevon
01-02-2016, 14:53
Мале аз наскоро се занимавах с 1 момиче зодия Водолей, аз съм Лъв и направо ми се взе акъла, но прочетох в нета взаимйодействието на 2те зодии и ми стана ясно, че са напълно противоположни. Както и да е, тръпката която ми остави тя малко хора могат да го направят, затова Водолей са ми в топ 1 на най-опасните зодии вече :D

LoadRunner
01-02-2016, 18:31
http://ezine.bg/nsearch?text=%D0%98%D0%B7%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B5% D1%82%D0%B5%20%D1%81%D0%B8%20%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1 %80%D1%82%20%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B4%2 0%D0%B7%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0&nid=6477

вижте само на какви работи попаднах

YSMF
01-02-2016, 18:37
"Лъвът обожава спорта и отдиха и всъщност спортът и фитнесът са естествени за тях."..... дае

LoadRunner
01-02-2016, 18:38
иначе аз май съм изпаднал в криза на средната възраст, нещо ми стана
писах на първата ми любов и май направих голяма грешка
между нас останаха много неизказани неща според мен, тя си продължи по пътя, но вчера гледам... премахнала ме е от фейса и ми стана мн мъчно, значи ме е зачертнала завинаги (тя ми писа преди няколко години ама аз тогава не помня защо я спънах)
тя е рачка, я рачките да кажат нещо по въпроса, това много лоша идея ли беше
иначе винаги ми е казвала че съм и слабост и пропуснах да кажа че тя май ще се омъжва скоро мамка му

Liora
01-02-2016, 18:58
Привлекателността няма нищо общо със зодията .

Niakoitam
01-02-2016, 21:32
иначе аз май съм изпаднал в криза на средната възраст, нещо ми стана
писах на първата ми любов и май направих голяма грешка
между нас останаха много неизказани неща според мен, тя си продължи по пътя, но вчера гледам... премахнала ме е от фейса и ми стана мн мъчно, значи ме е зачертнала завинаги (тя ми писа преди няколко години ама аз тогава не помня защо я спънах)
тя е рачка, я рачките да кажат нещо по въпроса, това много лоша идея ли беше
иначе винаги ми е казвала че съм и слабост и пропуснах да кажа че тя май ще се омъжва скоро мамка му

Като представител на тази зодия, та макар и от мъжки пол, си мисля, че вече окончателно те е зачеркнала от живота си. :)

therichbitch
01-04-2016, 08:35
иначе винаги ми е казвала че съм и слабост
Това е нормално, може да нямате вече връзка, но винаги остава по една мъничка частичка, отредена на дадения човек, съществуваща за мн дълго време и показваща, че вси пак си важен за нея. Някъде остава по някоя стара снимка в забутано чекмедже, номерът на домашния ти телефон, който не ползваш от години. Ще тр да те разочаровам, но реши ли да изтрие всички спомени и контакти (както в твоя случай) с теб, значи е наистина край, т.е. вече си просто субект от заобикалящия свят.
Раците мн трудно изтриват хора от живота си, но направят ли го, стават напълно недостъпни за каквито и да било отношения с отсрещния, дори на елементарно ежедневно ниво.

Niakoitam
01-04-2016, 10:14
Раците мн трудно изтриват хора от живота си, но направят ли го, стават напълно недостъпни за каквито и да било отношения с отсрещния, дори на елементарно ежедневно ниво.

Абсолютно вярно. :)

Аз например съм забелязал, че мразя разделите и сбогуванията с хора. Дори ми е некомфортно, когато трябва да се разделя или да променя нещо в някакви мои си предмети или при рязка промяна на обстановката.

Хора от фейса, не обичам да махам и даже като че ли и още не съм го правил. Седи ми в приятелите даже и първата ми несподелена любов от преди около 10 години макар, че много пъти съм се чудил защо ли я държа. Нито си пишем, нито си общуваме там, а даже и ирл като случайно се засечем някъде не си общуваме или пък просто се подминаваме като пътни знаци ако случайно има вероятност да се блъснем. :)

Общувах обаче един период от 1-2 години с една девойка преди време. Скарахме се и толкова ме ядоса с нещата дето ми наговори, че чак ми идеше да я блокна...Но не, аз като виден представител на зодията си никога не мога да съм на 100 процента убеден, че това не е твърде крайна и може би необратима мярка. Е, предизвиках я тя да го направи, ако има желание. И тя...го направи. Почувствах се сякаш скъса някаква връв между нас. После попаднах на нейн нов профил покрай една обща приятелка и даже и изкоментирах нещо под нейния коментар, което си беше свързано с поста. Усещах, че съм загубил всякакво желание да общувам с нея и интерес какво се случва около нея. Знаех, че с няколко мили думи можеше да си оправим отношенията, че евентуално и да ме добави пак...не, не беше рачка,лъвица беше, но усещах всякакво нежелание и липса на потребност да възобновя общуването си с нея...:)

Kitty Bloom
01-04-2016, 11:38
Дамм, супер много се привързваме, мамка му, и трудно оставяме хора зад гърба си. Примерно имах много проблеми с бившия ми приятел, на няколко пъти сме се карали и не сме си говорили с месеци, но след като се разделихме окончателно си седим приятели във фб, харесваме си снимки, статуси. Понякога се подминаваме, но не пропускаме да се поздравим по празниците. И двамата имаме нови връзки, но си запазваме добрите отношения. Дразня си се, че съм привързана към миналото, случва се да ме дърпа назад. В същото време обаче винаги се старая да запазвам добри отношения с бивши гаджета или приятели, защото не мога да си представя да съм била супер близка с някого и след конфликт или раздяла да се подминавам с дадения човек цял живот.

Някой да сподели за мъжки скорпиончета?

AnarchyBoy
01-04-2016, 11:46
Раците май преживяват нещата по-трудно, по-болезнено, но и напълно окончателно. Щото аз преживявам много бързо нещата, най-големите ми "любови" съм ги преживявал за по макс месец, като само при една беше малко по-дълго и тежко ;д
Но не заради некви несподелени чувства, а щото ме предаде по много егоистично гнусен начин, нараняващ не само егото, но и морала ми. Трябваше ми време да си оближа раните и да се съвзема, все още имам по нещо мъничко от всяка, не ги обичам, не искам нищо общо с тях, но ако се срещнем на улицата не бих имал против да си поговорим. Е с тези, които са нормални де, че има и изтрещели индивиди, които като ги видя най-вероятно ще се обадя на 112 да дойде някой от психодиспансера да си ги прибере. Проблема при мен след тежка раздяла е, че да речем на втората седмица го обръщам на курварлък и пиене (по принцип не пия) и става мазало.. В период от началото на тази втора седмица до (за сега максимума) 6 месеца, не ме интересува с коя си лягам. Старая се да са постоянно различни, но общо взето никоя не се задържа повече от 4-5 пъти, освен ако не ми хареса много (козирога е сексуално ненаситно животни бту), държа се гадно, но не селташки гадно, а просто показвам, че няма да стане нищо повече от секс, не желая връзка и съм наранен. ;д
Съответно след 6 месеца ми писва (щото по принцип не съм по пиенето и ебането по приятелски) и утихвам, а с времето тотално вече не се интересувам от бившата заради, която е станало всичко. После има някакъв период на апатия, не искам нот секс нито връзка и по закон на Мърфи, се появява некое рандъм момиченце от никъде и си пасваме и така до следващата раздяла.. :lol:

Искам да ви питам за близнаците, защо тая зодия не е изтрита от шибания зодиак? :D
Деба, я некой разбиращ да напише "gemini in a nutshell".
Всеки път като се запозная с близнаци на ум ми идват. Светена вода, кръст, екзорсизъм, кол, чесън и прочие.
Напълно съм си обещал, че няма да имам нищо общо с близнаци. Майка ми е близнаци, уважавам я като майка и я обичам като такава, но като човек НЕ МОГА ДА Я ТЪРПЯ. Преди време имах приятелка близначка забавното е, че майка й беше близнаци. Абе манджа с грозде. Представете си 3 близнаци срещу 1 козирог. От тук идва обещанието. Ама след това съм имал 2 приятелки близнаци (2 сериозни като едната продължава и в момента от година). 8-) Тъп ама упорит явно важи за козирога. Наистина не ми харесват, гадния им постоянно сменящ се (каращ ме да се адаптирам нон-стоп) нрав, цялото това "не мога да имам точно мнение", постоянното двоумение и факта, че са завършени лъжци ме побъркват. Също така са склонни към изневяра, което не понасям и това би означавало абсолютен край. За мен това е обида към собствената личност, принизяващо духа действие, неморален булшит. Но тъй като съм тъпо сапиосексуално добиче, а те са природно интелигентни, ме привличат, авно и аз ги привличам с някакъв интелект, щото и те са сапио... Пък и до няква изкривена степен макар и да не си го признават, обичат да ги доминират. Но не в гадния селташки начин ;д а такова едно clasy. Но не обичат да им се помага, съвет, който ходи с близнаци. НЕ ОПИТВАЙТЕ ДА ИМ ПОМАГАТЕ, ДРАЗНИ ГИ! хапят! МНОГО!
Хобитата и мирогледа ни се различават тотално (явно противоположносттите се привличат), а и май се опитват да обичат истински. Не знам. Искат да не ги притискаш, ама и не искат прекалено много простаранство. Абе алтава зодия, не знаят кво искат и тва е. Страшно оправни и независими, дори и в най-слабите си моменти, няма да се признаят за победени и няма да поискат помощ, като се намесиш ти мрънкат, но тайничко мисля, че го оценяват. Не знам защо толкова много ги харесвам и мразя едновременно.. (Не го бъркайте с двоумение) просто и двете неща се преплитат и в един и същ момент искам да й счупя черепа докато я целувам... 8-) :D
Изкарват ме извън кожата ми, но като са в нормален моуд са яки и умни и може да си говорите ;д

tori
01-04-2016, 12:55
Анархи, с овенка имал ли си си работа? Разкажи, че ми е интересно.

AnarchyBoy
01-04-2016, 14:11
Имал съм торенце, близо 4 месеца бяхме заедно и ме побърка до такава степен, че неам думи. Виж горния пост частта за 112. Това е мацката! :lol:
Аз съм козирог, адски амбициозен, захващам се с нещо и не го пускам докато не е в завършен край, почти нищо не може да ми попречи да си постигна целта, ако наистина съм мотивиран. (Примерно когато правя клипове ми се е случвало по 40 часа да не стана от компа, щото много искам да си видя творението завършено.) Овенката пък също беше адски амбициозна, ама много импулсивна. Днес ще се занимава с мода и ще учи медицина, утре ще е гробарка, други ден ще е адвокат. И съответно заебава всичко предходно. Опитва се да бере плодове, за които не е порастнала и от тук аз се дразнех много! О и опитваше да ме доминира, хуехуе. Чак е сладко.. 8-) Харесваше ми при нея, че беше много оптимистична, докато гадните близнаци са много черногледи песимисти. :mad: Обаче беше лоялна мамицата й. Никога не ме е лъгала, нито изневерявала. Останахме полу-приятели и впоследствие сме си говорили. Спестявала ми е, като излиза на кафе с приятелки, но не щото се е зарибявала, а да не се притеснявам (че имах малко избухлив нрав по онова време, тая връзка беше след 3 годишна приключила с изневяра... ). Точен човек, но просто прекалено амбициозен. Определено не се виждам в семейство с такъв. О и много ме дразнеше, щото все искаше да е "независима". Бич плийс, т'ва че си черпа гаджето ено кифе не значи, че не е независима. От независимостта идваше и егоизма, малко си падат такива ;д Мразят колебанието, а аз съм козирог, аз искам всичко да ми е равно и отпъкано и съответно често се колебая и искам съвет, те го приемат като слабост.. А реално е комплимент за тях, че силен човек като мен се допитва до невежото им шибано мнение. Ама пустата им гордост и егоизъм... Обичат всичко да става на момента, импулсивно, бурно, бързите решения за това и не се разбирахме много, аз всяко решение си го вземам добре премислено, прекалено голям кариерист и с големи амбиции съм, за да си рискувам всичко е така от днес за утре. Тя пък беше обратната. Накрая ни писна един от друг и си теглихме една дружелюбна пу*ка майна, тип. "Нека останем приятели" и тваЙ са ми наблюденията. Два брутални ината не се спогаждат..

Скорпионките и Девите са ми интересни!

YSMF
01-04-2016, 17:40
Анархи, отзиви за лъв или дева? Точно бившия ми беше козирог и се чудя дали просто аз не съм имала най - ужасния късмет с козирог на света :lol:

По някаква ирония бившият и сегашният приятел на най - добрата ми приятелка са зодия близнаци, два дена им е разликата в рождените дни. Ем, коренно различно поведение, отношение и всичко...

ДОТА
01-04-2016, 18:08
А някой да сподели за зодия тарамбука, тая на анархито ?

AnarchyBoy
01-04-2016, 18:11
Анархи, отзиви за лъв или дева? Точно бившия ми беше козирог и се чудя дали просто аз не съм имала най - ужасния късмет с козирог на света :lol:

Нещо против козирога ли? :D
- После ще напиша отзив, че сега имам малко работа ;дд

LoadRunner
01-04-2016, 19:33
Това е нормално, може да нямате вече връзка, но винаги остава по една мъничка частичка, отредена на дадения човек, съществуваща за мн дълго време и показваща, че вси пак си важен за нея. Ще тр да те разочаровам, но реши ли да изтрие всички спомени и контакти (както в твоя случай) с теб, значи е наистина край, т.е. вече си просто субект от заобикалящия свят.

малка ми история се превърна в голям ужасен кошмар, има ъпдейт но направо не ми се говори, така стана разбит съм и не знам как ще се събера
никога повече няма да крия чувствата си от жената която ми е на сърцето, този урок много тежко и неочаквано ми дойде

Vasvi Fiki Storaro
01-04-2016, 20:08
Аз съм Везни, какво смятате? :д

chupachups
01-04-2016, 20:19
Чакайте и аз да драсна нещо, че ми залипсвахте :D
Като много типичен и горд представител на Близнаците бих казала няколко неща по собствени наблюдения. Като за начало по темата за изневярата. НЕ всички близнаци са склонни към изневяра, както се пише на много места. Близнаците имат нужда от пространство и да не бъдат притискани, но да им показваш, че ги обичаш и си до тях. Изключителни инати въпреки, че не са рогати. Повярвайте ми, живея под един покрив с двама овни и си е кофти като стане дума за отстъпване :D Обичаме всичко да си правим и постигаме сами, само тогава се чувстваме най-добре. Мразим да ни се помага, чувстваме се слаби. Това не значи да не попиташ 1-2 пъти дали можеш да помогнеш :D . За съжаление имаме много кофти черта да се чудим между две, че и повече неща. Сама си се дразня понякога. Просто ни е вградено да правим избори непрекъснато. Тъпа черта ни е, че действаме много преди да мислим, просто така се случва. Много често правим неща, като ги правим щото си скалъпваме някви си наши планове за нещата които ще се случат след това действие... абе калпава работа. Лично аз не се понасям с Лъв и Скорпион. Това са ми най-надутите, недоразбрани и префърцунени същества. Съжалявам ако обидя някой, но нямам добри впечатления. Най-добрата ми приятелка е Стрелец и се разбираме над 13 години супер добре. Имаме страшно много различия, но си пасват...
Стигаме до момента с партньора... хъм... еми козирозите са много странни и неразбрани същества. На моменти правят по-тъпи действия от близнаците, което е трудно :D Много раними и три пъти повече избухливи. На т'ва да не му кажеш нещо на криво, ще те изяде :D Не понасят някой да ги успорва в нещо в което са уж много сигурни и като се окаже, че си прав и се изяждат вътрешно дори да не си го признават. Докато ние блъскаме, хвърляме и чупим :D Много са интелигентни и са лесно адаптивни, което за променяща се през 1 мин личност е чудесно :D Тъпо твърдоглави и ненужно заядливи на моменти. Като цяло са добри и много интелигентни, но настъпиш ли ги за опашката и ще ти стоварят всичко лошо на главата и после ще се чудят как да се извиняват щото не мислят :D Вкарват много страст и любов във всичко и са задълбочени, дори излишно на моменти.
Като цяло във всички хороскопи пише как с козирог не се понасяме, но далеч не е така. Аз съм ангел все пак :D :D

AnarchyBoy
01-04-2016, 20:30
С деви не съм бил, ама винаги съм искал ;д
Казват, че са перфектните ми партньори.. :D
А лъв имах за приятелче преди няколко години, малко ни оставаше да се онодем, ама нъцки! Разбрахме се да си останем само приятели, щото сме прекалено горди и връзка помежду ни би била прекалено груба за околните. Ще се хапем, псуваме, може и до бой да се стигне.. 8-) Не е шега с тях. :D Няма и да ми дава да я доминирам, как така?
Пък и ми идват прекалено нарцистични, най-много верно да я набия ;д
А за девите, ем аз обичам да доминирам, а те обичат да ги доминират за разлика от тъпите лъвици!
Приятни изглеждат, ама деазнам.

А т'ва отгоре, г'де го каза жената е пълна простотия и нема общо с козирога, ас сам неферуятин и сАм небофтурем.

therichbitch
01-04-2016, 20:33
Някой да сподели за мъжки скорпиончета?
Щипките им са по- здрави от на раците. Да кажем, че са по- глухи и от тях- не чуват или не искат да чуят съдийския сигнал за край на играта.
Имах близък приятел от тази зодия преди 4 години, беше голяма драма. Ако са решили, че ТЕ не искат да прекъсват отношенията си с теб, готви се за смяна на номера. Не ми се впуска в подробности, но щом аз съм решила да не си общуваме повече, значи е минал всички граници. Както казах горе, прагът ми е доста висок и след векове пристъпвам окончателно да сложа край на дадени взаимоотноешения.
Предполагам, че за любовни взаимоотношения е още по- изострено това. Кво да предполагам, виждала съм го. Ако човекът е свестен, това е плюс де, но иначе жална ти майка :cool:

П.П. А, да, няма абсолютно никаква пречка след 5 месеца мълчание след няква дразга да дойдат да кажат: аама ти защо не се обади да се видим? :lol:

chupachups
01-04-2016, 20:33
А т'ва отгоре, г'де го каза жената е пълна простотия и нема общо с козирога, ас сам неферуятин и сАм небофтурем.

Мхм, да, баш. :D :D

YSMF
01-04-2016, 20:40
С деви не съм бил, ама винаги съм искал ;д
Казват, че са перфектните ми партньори.. :D
А лъв имах за приятелче преди няколко години, малко ни оставаше да се онодем, ама нъцки! Разбрахме се да си останем само приятели, щото сме прекалено горди и връзка помежду ни би била прекалено груба за околните. Ще се хапем, псуваме, може и до бой да се стигне.. 8-) Не е шега с тях. :D Няма и да ми дава да я доминирам, как така?
Пък и ми идват прекалено нарцистични, най-много верно да я набия ;д
А за девите, ем аз обичам да доминирам, а те обичат да ги доминират за разлика от тъпите лъвици!
Приятни изглеждат, ама деазнам.

Мерси :)

AnarchyBoy
01-04-2016, 20:45
А защо питаше точно за тея? ;д

NomNomNom
01-04-2016, 20:57
//Само минавам

Овни - не. Не, не, нито на мен ми се яде бой, нито на тях.
Телци - не, и аз съм психопат, да не ставаме двама.
Близнаци - ъъ, enough нерешителност
Рак - <3 - цялата емоция/драма на света, само да не се обсебваме, иначе ок
Лъв - не и нз дали с човек с това, дето е написано за лъвовете, бихме имали някакви допирни точки
Дева - не знам. Май съм срещала готини девчовци, но не помня много
Везни - йей, готини
Скорпион - да, ама зависи какъв.
Стрелец - ..... като близнаците, - не ми е да такава несезиозност
Козирог - пичуе, сериозни
Водолей - нз/не
Риби - може би

//как бие на очи с кои две последно съм си имала "неприятности", ахахах

YSMF
01-04-2016, 21:00
А защо питаше точно за тея? ;д
Защото съм лъв с примеси на дева 8-)

AnarchyBoy
01-04-2016, 21:26
Защото съм лъв с примеси на дева 8-)

Е няма как да си отгоре на козирог, ма няма и как той да е над теб ;д и става бомба със закъснител ;д

Но съм чувал, че секса козирог-лъв е брутален (в хубавия смисъл на думата).. ;д

YSMF
01-04-2016, 21:32
Е няма как да си отгоре на козирог, ма няма и как той да е над теб ;д и става бомба със закъснител ;д

Но съм чувал, че секса козирог-лъв е брутален (в хубавия смисъл на думата).. ;д
Най- лошият секс в живота ми :lol: На сухо да си бях по - добре щеше да е /нищо лично/.

AnarchyBoy
01-04-2016, 22:13
Какъв е бил тоз странен козирог? Да не е бил декемврийски ;ддд
Деазнам аз искам секс постоянно и винаги се старая мадамата срещу мен (ако я обичам) да е удоволетворена на максимум! :D Сякаш на мен не ми е кеф, ако тя не се гърчи ;д

Lilanda
01-04-2016, 22:17
Щипките им са по- здрави от на раците. Да кажем, че са по- глухи и от тях- не чуват или не искат да чуят съдийския сигнал за край на играта.
Имах близък приятел от тази зодия преди 4 години, беше голяма драма. Ако са решили, че ТЕ не искат да прекъсват отношенията си с теб, готви се за смяна на номера. Не ми се впуска в подробности, но щом аз съм решила да не си общуваме повече, значи е минал всички граници. Както казах горе, прагът ми е доста висок и след векове пристъпвам окончателно да сложа край на дадени взаимоотноешения.
Предполагам, че за любовни взаимоотношения е още по- изострено това. Кво да предполагам, виждала съм го. Ако човекът е свестен, това е плюс де, но иначе жална ти майка :cool:

П.П. А, да, няма абсолютно никаква пречка след 5 месеца мълчание след няква дразга да дойдат да кажат: аама ти защо не се обади да се видим? :lol:

Ахахаххахах точно! Бих казала обаче, че и при свестен човек пак е жална ти майка.

Имам едно скорпионче, което ми е присърце и се радвам, че след разните простотии, които се случват около мен, той си държи на мен и дори на 6 месеца веднъж да се чуем, винаги отношенията ни ще са си едни и същи. Но пък има и другата крайност покрай мен - бившият, който си търси повод да те потърси за нещо супер маловажно, след което опитва възстановяване на отношения. По принцип със скорпион винаги е тежко, независимо кой седи насреща му. 8-)

За близнаците искам да допълня, че не само са нерешителни, а и мноооого двойствени. Какво имам предвид - спрямо един човек могат да са изключително коректни, а спрямо друг да плетат интриги. Изключително твърдоглави - дори да знаят, че не са прави, ще продължат спора, докато не излезе, че са или не те накарат да се откажеш да водиш разговор по тази тема с тях. И го казвам като един доста твърдоглав човек. :Д Обичат да упрекват, да правят забележки, да дават съвети /понякога и неискани/, но когато ти направиш някое от изброените неща в най-добрия случай ще ти кажат благодаря и ще си свършат първоначално намисленото без дори да се опитат да те чуят. Прекалено много негативни писаници за тях, предвид че двама от най-близките ми хора са близнаци, затова ще допълня, че ако си спечелиш тази корекност, за която споменах по-рано, ще са с теб докрай. Много държат хората, за които им пука, да си останат до тях максимално дълго, борят се за тях. С една дума изключително предани.

Стрелец...ох, стрелците са голяма краста понякога. Третият ми /но не по важност/ най-близък спада към тази графа и колкото и да си го обичам, на моменти не мога да го търпя. Много обидчиви, винаги ще намерят за какво да се заядат. Съответно започват едни сърдения с дни. Разговор трудно може да проведеш, а и да успееш, няма да изкопчиш много. В края на краищата когато им кажеш, че еди-какво-си трябва да се промени в отношението им, ако си им важен, го правят без да се замислят. Нещо, което би могло да е и плюс, и минус - приемат всичко на шега. Поне имат граници. ;д

Девите - изключително интелигентни и в същото време много красиви. Не познавам дева, която да не пасва на тези 2 прилагателни, и то и от 2-та пола.

Рак - струва ми се, че съм единствената от тук, която ги харесва хаха. Баща ми е рак, момче от компанията ми е рак, момиче, с което имахме доста дълго приятелство, което, за жалост, приключи тежко, също е рак. Те са двете крайности - или изключително избухливи, изкарващи всичко навън, или мноооого затворени в себе си, рядко показващи чувствата си. Имат вродено чувство за хумор, което някак пасва на всеки един човек. Верни. Борещи се. Интересуващи се. Прекрасни хора са.

Нарочно завършвам с положителна /за мен/ зодия, че много негативизъм изписах. :Д

едит: Ух, стана по-дълго от очакваното...

YSMF
01-04-2016, 22:20
Какъв е бил тоз странен козирог? Да не е бил декемврийски ;ддд
Деазнам аз искам секс постоянно и винаги се старая мадамата срещу мен (ако я обичам) да е удоволетворена на максимум! :D Сякаш на мен не ми е кеф, ако тя не се гърчи ;д

Точно декемврийски. Ама ддз какво става, че всички януарски плюят декемврийските и един във влака ми вика 'ау, те декемврийските са ла*на, за нищо не стават, мани ги'.

AnarchyBoy
01-04-2016, 23:02
Щото разликата от декемврийски до януарси е огромна.

Декемврийските са мързеливи, мрънкащи, лоши любовници, изневеряват и лъжат, лоши, злобни и отмъстителни са. Те са злите.
Януарсите са работливи, не мрънкат, добри любовници, не изневеряват не лъжат, но са склонни да преувеличават, не са злобни, доста добри.. като цяло това е разликата.

Една от бившите ми е декемврийски и е пълен изрод.
Две добри приятелки са януарски и са точни.
Леля ми е декемврийски и тя не се търпи.
Най-добрият ми приятел е януарси тотален пич.
Приятелката му е декемврийски, тотален олигофрен.
Аз съм януарски, невероятен съм.

И така.. 8-)

therichbitch
01-04-2016, 23:46
Ахахаххахах точно! Бих казала обаче, че и при свестен човек пак е жална ти майка.
И много обичат четките, алелей. Имам един колега и забелязвам как понякога ме чака да му кажа нещо галещо, пък аз не съм по тая част. Имам хубаво мнение за него и усещам, че той не мисли така, защото не вербализирам постоянно добрите си впечатления.

Съгласна съм за раците :cool: С едно малко уточнение- избухливостта и таенето се преплитат. Не е или/или, просто зависи от естеството. За дребни неща може да помрънкат, докато не чуят извинение, в такива случаи ще запалят от половинка, както и за неправда- също се хвърлят бясно през глава. За нещата, които наистина ги засягат, не говорят, тогава наистина могат да таят чувствата си дълго време, както и за сериозните си намерения спрямо някого- също не се говори ;д

Niakoitam
01-05-2016, 00:36
Щото разликата от декемврийски до януарси е огромна.

Декемврийските са мързеливи, мрънкащи, лоши любовници, изневеряват и лъжат, лоши, злобни и отмъстителни са. Те са злите.
Януарсите са работливи, не мрънкат, добри любовници, не изневеряват не лъжат, но са склонни да преувеличават, не са злобни, доста добри.. като цяло това е разликата.

Една от бившите ми е декемврийски и е пълен изрод.
Две добри приятелки са януарски и са точни.
Леля ми е декемврийски и тя не се търпи.
Най-добрият ми приятел е януарси тотален пич.
Приятелката му е декемврийски, тотален олигофрен.
Аз съм януарски, невероятен съм.

И така.. 8-)

И майка ми е Декемврийски, но тези твои описания за характер ми се виждат твърде силно преувеличени, ако съдя по нея...:)

tori
01-05-2016, 01:23
Точно декемврийски. Ама ддз какво става, че всички януарски плюят декемврийските и един във влака ми вика 'ау, те декемврийските са ла*на, за нищо не стават, мани ги'.
Ха, един си имам вкъщи за татко, друг - за приятел, общо двама през декември. Отделно бившия беше козирог от тия на анархито - януарски. Секса с бившия не вървеше толкова, колкото с настоящия.

Kitty Bloom
01-05-2016, 09:12
За раците като представител имам същите наблюдения върху себе си. Иначе като чета из сайтпве винаги пише колко сме срамежливи и избягваме изявите. Аз съм точно обратното, доста нахална когато се налага, за да постигна целта си, действително се срамувам понякога да кажа или направя нещо, но в мнооого редки случаи, и ако кажа на някой "срам ме е", избухва в смях, щото ме познава и знае колко съм "отворена и нахална". Колкото до изявите, обичам да съм център на внимание и ми харесва да се изявявам в различни области.

За скорпитата не очаквах, че са толкова хронично обсебващи, че чак да няма отърване... Ще го имам предвид занапред.
Много ме изкефи краткото разборче за всяка зодия, това за Телвца психопат направо ме разби, колко познато... :D Може и аз да споделя нещо в сходен формат по някое време. :)

Lilanda
01-05-2016, 10:40
Понеже ми се пише, ще драсна нещо и за зодиите, за които не съм казала нищо.

Овни - в момента се сещам само за един представител на тази зодия и то не го познавам чак толкова добре, но бих казала, че се неточни. И в смисъл на закъсняващи, и в смисъл на некоректни. Опитвам се да се сетя за нещо положително, различно от чувството за хумор, което по-скоро беше наследил от баща си, но не мога, затова ще го оставя така.

Телци - затворени в себе си. Прекалено затворени в себе си. Сами да ти покажат, че имат някакви чувства, просто няма как да се случи. В същото време обичат рутината. Промените са им чужди. Купонджии са, стига това да влиза в рутината. 8-) Много отдадени. В същото време приключите ли отношения, това е. Но на тях не им трябва много време за обмисляне като раците, точно обратното, трябва им сериозен повод и ще го направят на минутата. Приключиш ли връзка с телец, било то в добри отношения, не очаквай, че той ще те потърси повече. Ако ти го направиш, може и да благоволи да ти отговори, но не очаквай кой знае какво от това. ;д Изключииииително инати. Рогата зодия са все пак, няма как. Ако нещо е тяхно, си е тяхно и точка. Не ревнуват, не вдигат скандали, просто знаят как да си 'запазят територията'. Много още мога да кажа, но ще спра дотук. ;д

Лъв - женкари. Доста склонни към изневяра, била съм свидетел на не един случай. Огромно самочувствие, много рядко с покритие. В същото време големи ласкатели.

Везни - трудно ми е да кажа каквото и да е. Познавам само едно момиче, което е везна /или и да познавам някой друг везни, не се сещам в момента/, и с нея не се харесваме особено, затова ще си спестя коментар.

Козирог - ух...В момента съм в такъв период, че бих казала толкова много неща за козирога, съдейки по себе си и нито едно от тях хубави. С козирози съм имала всякакви отношения - приятелски, несподелена любов, споделена любов, колегиални и просто флирт. Съдейки по изброените, а не по себе си, бих казала, че козирога е трудна за разгадаване зодия. Трудно допускаме хора до себе си. Отдадени и на връзка, и на приятелство сме, но когато някой поиска да ни даде същото, нещата стоят по друг начин. Затова и отношенията ни с близнаци са изключииииително трудни. Не знам как вече над 2 години най-близкият ми човек е близнак, а в същото време отскоро съм в много близки отношения и с друг близнак. 8-) Така де, продължавам. Допуснем ли някой до себе си, няма отърване. Малко сме като скорпионите в това отношение, с разликата че знаем кога да спрем. Едва ли има нужда да казвам, че сме инати. Наумим ли си нещо, ако ще и 20 човека да ни кажат "не го прави", ще го направим. Пък било то и след като уж сме ги послушали. При любовта всичко казано до момента е наопаки. Лесно се влюбваме, лесно допускаме човек до себе си, отново отдадени, но искащи същото от партньора, което съдейки по лесното влюбване, често е прекалено много. И отново точно поради лесното влюбване, бързо намираме недостатъците на отсрещния, което значи и лесно отказване. Съдейки по себе си бих казала, че в любовен план сме нерешителни като близнаците, но с този асцендент близнак не мисля, че това ми качество идва от зодията. ;д Отново мога да кажа още доста, но предпочитам да спра дотук.

Водолей - по добре да нямаш такова чудо в къщата. Единственото по-голямо мрънкало от водолея е девата. За сметка на това пък са много отдадени. Семейството за тях е най-важното, после идва работата и после всичко останало. Да, работохолици са, обичат да работят, но обичат и да си помрънкват колко много работят. Просто ги гложди, ако работата им остане незабелязана. Понякога са много несправедливи. Друго мнение освен тяхното няма, но това не е изразено с твърдоглавост като при повечето, а с тръшкане, мрънкане и цупене. От което пък стигаме до извода, че са по-големи сръдльовци и от стрелците. 8-) Все пак каквото и да стане, си остава между вас /не, не цитирам Галин :D/. Изключителни хора са, стига да знаеш как да избегнеш сърденето. Което е мнооооого трудно начинание. Завършвам с това, че обичат да са душата на компанията. /което между другото мога да кажа и за стрелците/

Риби - големи са сладурковци. Нямала съм честта да имам близки отношения с тях, но мога да кажа, че са много сърцати. В същото време срамежливи и свити. Не мога да кажа лошо за тях, но не мога да кажа и много.

Niakoitam
01-05-2016, 10:51
И аз просто обожаааавам, когато попадна в центъра на събитията на дадено събитие, хора или пък на даден човек. Стига само тоя център на събитията и вниманието да не вземе да премине в твърде личностен разпит(особено пък кръстоан)...:D

Lilanda
01-05-2016, 10:56
Да, и аз съм го забелязала това във вас. Можете да говорите с часове, да сте център на внимание и така нататък, но когато се опре до нещо лично или се сменя темата, или се отговаря кратко и често не особено ясно.

YSMF
01-05-2016, 11:44
Хайде и то мен големия списък на база познати:
Овен - имаме едно взаимно уважение помежду си, а ако сме близки се разбираме без думи. Умни са, но не им се учи особено, предпочитат да са навън. От познатите ми най - много фотографи има в тази зодия.

Телците са ми на двата полюса - или страшно скромни или страшно високомерни. Със скромните мога да намеря общ език, разбрани хора са, семейно настроени. Много им се отдава да се занимават с изкуство. На хартия не трябва да имам съвместимост с телци. В реалност е супер хармония и любов.

Рак - оф, с някои се разбирам, но други са задници с главно З. Лошото е, че повечето са супер демотивирани и се носят по течението, мразят да се борят.

Лъв - мързеливци, но амбицирани да постигнат много и да мързелуват след това като успели/известни хора. Винаги искат да имат всичко, но са супер гордите и искат да си го постигнат сами. Котките са винаги след тях. Има една категория лъвове, за която никой не говори и това са срамежливите такива, но дори и те я имат дебилната фаза да се държат като пълни задници и колкото и спокойни да са били ако ги ядосаш ще те направят да не си знаеш и името.

Козирог - от всички, които познавам това е най - егоистичната зодия. Отделно най - много изневеряващи от познатите ми са били козирози и са раждали бисерите 'ама аз ги обичам и двамата ;(((' сърдят се за най - малкото нещо, винаги те трябва да са в центъра на вниманието. Изобщо като чуя, че някой е козирог и ми се вкаменява сърцето.

Niakoitam
01-05-2016, 11:59
Да, и аз съм го забелязала това във вас. Можете да говорите с часове, да сте център на внимание и така нататък, но когато се опре до нещо лично или се сменя темата, или се отговаря кратко и често не особено ясно.

Това е,защото често подобни неща споделяме само пред много избрани хора и то само ако сме на етап,в който мислим,че можем да си го позволии и де се доверим все пак...:) Аз лично преди около десетина години влязох бавно и постепенно в този период с една форумка Близнаци дето отдааавна вече не пише тук,смених известно количество хора като съм достигал до две и в един наистина кратък период от време три и вече имам усещането,че съм на път да изляза от този период,защото наистина май няма смисъл. А такъв човек в живота си май точно сега вече нямам...:)

Lilanda
01-05-2016, 12:07
От 'аз лично' докрая нищо не ти разбрах. :lol:

Niakoitam
01-05-2016, 12:28
Бил съм писал романи тук,пък веднъж като реша да напиша нещо накратко и сбито без да променям фокуса на темата...бивам неразбран... Е...нямате угодия просто в тоя форум....:D
Както обичат да казват разни хора...НВМ :)

Lilanda
01-05-2016, 12:36
Аз препрочетох и те разбрах.

Всеки има подобни периоди, някои дори влязат ли в такъв период веднъж, няма излизане. Това не е до зодия толкова, колкото до фразичката 'писна ми от всичко'. Успех с излизането, предполагам ти е важна крачка това. ;д

ПС: Май сега аз те замествам по дългото писане хаха. 8-)

Niakoitam
01-05-2016, 12:44
Щом ми казваш успех с излизането значи не си ме разбрала особено...:D
Изляза ли напълно от този около десет годишен период това означава само и едниствено едно нещо.
А именно...никакви специални хора,никакво пълно доверие пред никого,заключен вътрешен свят за всички...:)

Lilanda
01-05-2016, 13:04
Мислех, че си го обърнал в любовен план с това 'като съм достигал до две и в един наистина кратък период от време три'. По принцип не е лошо да нямаш 'специални хора', лошо е да нямаш никакви хора. Едно човече ми беше казало преди време нещо много вярно - не ти ли е добре сам със себе си /в чисто емоционален план/, няма как да ти е добре и с много близки покрай теб. Щом смяташ, че около теб няма хора, на които да се довериш напълно, било то за рутинните неща или за нещо по-дълбоко, то недей да се правиш, че има такива хора. Да, трудно е, да, болезнено е, но като свикнеш е в пъти по-лесно. Иначе се въртиш в един омагьосан кръг приятелство-предателство, от който няма излизане. Разбира се, говорим не за изолиране от хората в социален план, а в емоционален. Ако успееш да застанеш точно на тънката граница на таене на емоции придружено с приятна компания, чудесно. Стига това таене да не се превърне в 'маската на щастието'. Имам предвид стига да не показваш пред всички колко окей си, а прибирайки се и оставайки сам да те обзема вълна от негативни емоции. По този начин залъгваш само себе си.

jghgh
01-09-2016, 16:22
up на темата..

според вас коя зодия най-добре се разбира с децата? или по-точно казано, има особен афинитет към тях?

забелязвам, че много детски учителки (но и гимназиални), са зодия стрелец, и са доста вдъхновяващи хора. някак си, владеят педагогиката, но с една особена емоционалност и пламенност - огнен знак, все пак; успяват да заразят децата по високите знания, но без да се "вдаскаляват", знаят как да влязат в тона на децата, но и да ги научат на мъдрост. в това отношение обожавам и стрелец, и лъв. лъв е най-добрата, най-любимата ми учителка по литература. <3

а преди малко, докато проверявах фейсбука на един бивш колега - бтв голям ексцентрик, виждам че има много снимки с новородената си дъщеричка и толкова ми се напълни сърцето...не всички бащи обичат толкова много децата си. съжалявам, че звучи скандално, но това е факт. той е риби.

разбира се, че не е въпрос само до слънчева зодия, ама е умилително като видиш сантиментален мъж. в това отношение, смятам че рак и риби могат да са страхотни бащи - хем опора, хем доста емоционални и добри с децата. :3

което може да ни наведе на нова тема, каква зодия са бащите ви и "доволни" ли сте от тях 8-) . в какво се е изразявала бащината им любов към вас и какъв е бил стилът им?
започвам аз..
татко е водолей, несъвместима с моята зодия, с него се разбирам повече от майка ми, но той е много странен човек и някак типично по водолейски е непредсказуем, може да е студен, неприятен и отдалечен, друг път да проявява загриженост, но винаги е неочаквано. прави винаги практични подаръци, по които е мислено, с грижа, ама интелектуална грижа, не водна грижа, ако ме разбирате. и отново, винаги е неочаквано, но стоплящо сърцето. за толкова години ми е все още трудно да го разбирам. но виждам че държи на приятелството и неговата подкрепа, когато я има, е такава - като приятел, който иска да помогне, да е в услуга, и да се грижи. обаче без прилепчиви ситуации, много емоции и т.н. -> въздушните зодии рядко се кефят на такива неща, непонятни са им. разум, интелект > all

NomNomNom
01-10-2016, 09:10
^ баща стрелец - не си говорим не, защото сме в лоши отношения, точно обратното е. Но просто нямаме какво да си кажем, майка ми му предава всичко. А и да не му предава, винаги е малко окуърд като си говорим, защото каквото и да му разкажа, знам, че много го е грижа за мен и много се притеснява за мен, знам, че на мен ще ми каже само "пази се", и после ще тормози майка ми да ме проверява :д
Веднъж ми каза, че ме обича, не го бях чувала вкъщи от никого ( мъртво пиян в чехия , след като го съкратили там).
Нищо не споделя за себе си, няма приятели, казва "който не ме харесва, няма вкус" , страхотно чувство за хумор, черно, самоирония и сарказъм.
Просто взаимоотношенията ни нямат някакъв видим вид тип комуникация, съответно пък сме такава добра комбина срещу майка ми :Д
Но е факт, че винаги съм се чувствала като принцеса единствена и прекрасна вкъщи, въпреки боя и тормоза като бях малка, и тн :Д този тип любов, безусловна но безизразна.

---

Което май обяснява защо винаги се забърквам в някакви болезнено невъзможни отношения, и емоционалните ми нужди за създаване на физическа близост са тотално nosense.

ДОТА
01-10-2016, 12:20
Изляза ли напълно от този около десет годишен период това означава само и едниствено едно нещо.

Ти от около три години излизаш от него, вземи го направи накрая, че вече и новите потребители ти се смеят.

Niakoitam
01-10-2016, 12:58
Ти от около три години излизаш от него, вземи го направи накрая, че вече и новите потребители ти се смеят.

Нещо те притеснява да не ти взема случайно титлата клоун на форума ли старче...? :)

therichbitch
01-10-2016, 13:30
според вас коя зодия най-добре се разбира с децата? или по-точно казано, има особен афинитет към тях?
Според мен ние :P, а и като цяло водните. Смятам, че притежават качества, който да допринесат за достатъчно педагогично поведение спрямо тепърва развиващи се индивиди. Достатъчно наблюдателни и интуитивни, за да видят например раздразнението на малко дете, което невинаги би се забелязало поради нерационалните в повечето случаи причини.
Но от друга страна може да залитнат в твърде меко отношение и глезене, да се измести балансът м/у дисциплина и угаждане.

Naive
01-10-2016, 18:54
Баща ми е овен. Връзката ни е изключително силна, необяснима. Комуникацията ни е трудна - той е импулсивен, избухлив, иска всичко тук и сега. Аз съм спокойна, за мен винаги има време за всичко, импулсивността ми е чужда. Следователно двамата се изнервяме взаимно - той не може да разбере моето спокойствие, аз изключително добре разбирам нрава му, но отказвам да играя според него. Като живяхме заедно, се карахме много, наистина много, именно заради тези различия. Сега, когато не живеем заедно, усещам привързаността си към него, разбираме се. Той е малко досаден, звъни ми всеки ден, но го разбирам, аз от своя страна нямам импулс да се чувам с него постоянно, просто знам, че е добре и не обичам да си говоря празни приказки по телефона. Това, което знам и което никога не ми е показвал обаче, защото... той не показва добрите си чувства и емоции, е, че изключително много вярва в мен, държи на мен и ме обича с цялото си същество. Знам, че винаги може да ми бъде коректив - когато тръгна надолу, ще ми го каже без да му мисли много и ще е прав, когато се справям, ще е доволен, но няма да го изкаже, аз и не държа. Има високи очаквания към мен, но не е свръхамбициозен, мисля че в един момент разбра, че това не работи при мен. Работохолик е, не е бил отдаден на децата си в смисъла да ни гледа, да прекарва дълго време с нас, но има нужда да знае, че ако останем без него, ще имаме достатъчно, за да си стъпим на краката. Колкото повече раста, толкова повече го разбирам.
Не е перфектният баща, но е грижовен по неговия си начин. :Д И все пак не бих искала мъжа ми да е като него, не мога да понеса тази импулсивност и този нрав генерално. :Д

LoadRunner
01-10-2016, 19:27
той ако знае кво долнопробно курве си въобще няма да ти звънне повече

Naive
01-10-2016, 20:24
<3
С риск да прозвуча надуто, за което в крайна сметка грам не ми пука, но сигурно ти е доста неприятно, че долнопробно курве от моя ранг никога няма да ти върже. И не, не говоря за себе си конкретно, а за всички качествени и свестни девойки, сред които нареждам и себе си, разбира се. :)

ДОТА
01-10-2016, 20:45
С риск да прозвуча надуто, за което в крайна сметка грам не ми пука, но сигурно ти е доста неприятно, че долнопробно курве от моя ранг никога няма да ти върже.

Няма да ви преча на флиртуването, ама как надуто се връзва с курве ?

П.П.
Мразя да работя, но многооо бих обичал децата си/ни/ви.

didi222
01-10-2016, 21:37
Първо, относно учителите - любимата ми учителка, която преподава по български език и литература, е зодия рак. Много спокойна и грижовна учителка. Преподава едновременно спокойно и ентусиазирано.
Попаднах на две прекрасни учителки зодия дева. Взискателни, усърдни и приемащи работата си за призвание.
За втория въпрос - баща ми е зодия водолей с асцендент скорпион. Разбираме се и имаме много сходства в характера, понеже при мен водолеят е един от водещети зодиакални знаци. Водолеят е по-емоционален, отколкото изглежда. Просто не разкрива чувствата си на всеки и доста често създава грешно впечатление. Баща ми не приема да бъде командвам и манипулиран. Не се изявява отлично и като лидер. По-скоро действа по свой начин, има собствен подход. Приема всяко нещо за предизвикателство. Разсъждава по-скоро логично, а не емоционално. И е винаги директен.

tori
01-11-2016, 09:18
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-0/p417x417/12510463_1085824644769970_4932171525387584984_n.jp g?oh=51edfa0888a2e568440ab4fbca8294de&oe=57469E2C
Поздрав за всички мъжки козирози, които обичат женски овни. :ддддд

therichbitch
01-11-2016, 11:52
от моя ранг никога няма да ти върже. И не, не говоря за себе си конкретно, а за всички качествени и свестни девойки
https://www.youtube.com/watch?v=BcY_IvkPhN4&t=1m09s

AnarchyBoy
01-11-2016, 12:17
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-0/p417x417/12510463_1085824644769970_4932171525387584984_n.jp g?oh=51edfa0888a2e568440ab4fbca8294de&oe=57469E2C
Поздрав за всички мъжки козирози, които обичат женски овни. :ддддд

:lol:

Niakoitam
01-11-2016, 13:14
Момиче като мен,няма работа със теб.
Да мерси за поканата,но деня ми е зает.
Не мога като тях,да бъда само трофей.
Знам,че искаш да си с мене от първото ми Здравей.
Момиче като мен,пали като реотан.
Много няма да те бави,удря ток и си до там...

https://www.youtube.com/watch?v=VyWKlzLvFGw

Ivaaaaa
01-11-2016, 13:33
Ахаххаха, лололо
Та, по темата за бащите не толкова за зодиите да си кажа и аз. Татенцето е водолей. Те са ми слабост. Като баща никога не е бил обсебващ и строг - дори обратното. Внимателен, грижовен, но някак отвеян и в свой собствен свят. Винаги съм си мислила, че приличам на него, но уви, наскоро осъзнах, че съм по-....ммм, студена/прагматична и бедна откъм емоции и сензитивност като майка ми. Би бил идеален баща за по-арт деца :д

skate
01-11-2016, 13:43
и майка ми и баща ми са раци,но са коренно различни като характери.Баща ми го виждам само 1-2 пъти в годината и то само защото майка му и баща му искат да се видят с мен.Той си има друго семейство и като цяло се занимава само с тях,но ме е яд,че и с тях се държи зле.Майка ми пък от другата страна е вечната паника и тревога,макар и вече да не съм й под крилото,ама е по-добре ,отколкото пълната пълната незаинтересованост i guess.

Lilanda
01-11-2016, 22:33
Майка ми пък от другата страна е вечната паника и тревога,макар и вече да не съм й под крилото,

Това е типично за всяка майка. :Д Just sayin'.

Аз утре ще напиша по темата, сега си лягам!

AnarchyBoy
01-12-2016, 11:29
По-лошо от женски близнак и женски (Най-вече декемврийски) козирог нема.

особено женските козирози са толкова тъпи и противни същества, лъжещи, мажещи изневеряващи гнусни парцали, че не бих си го избърсал от такава дори

Niakoitam
01-12-2016, 11:50
По-лошо от женски близнак и женски (Най-вече декемврийски) козирог нема.

особено женските козирози са толкова тъпи и противни същества, лъжещи, мажещи изневеряващи гнусни парцали, че не бих си го избърсал от такава дори

Между другото това го пишеш за втори или трети път в темата. :)

Дали сега го написа нарочно след поста на Лина или е просто случаенос....? :D

AnarchyBoy
01-12-2016, 11:51
Един от най-грижовните, лоялни, честни, интелигентни, работливи, справедливи хора, които познавам, е декемврийски козирог.
Стига вече, тук си говорим несериозно за зодии :д Не се надъхвай чак толкоз, че тогава трябва да говорим и за останалите елементи от картите на козирозите, от които имаш толкова лоши впечатления. :д

AnarchyBoy
01-12-2016, 11:51
Между другото това го пишеш за втори или трети път в темата. :)

Дали сега го написа нарочно след поста на Лина или е просто случаенос....? :D

случаенос е, пък и виж ся в момента ходя с близнак ама и близнаците хуля ;д мн са зле ;д

AnarchyBoy
01-12-2016, 11:52
Мъжки януарски козирог over the top. соре.

golemiq_korab_minava
01-12-2016, 11:59
Всяка зодия си има гадни страни.
Девите много лъжат тарикати.
Овните си приличат с везните с избухването си.
Скорпионите се правим на душички златни, а не сме по-късно.
Близнаците са курви. Не си търсят постоянен партньор до 40 годишна възраст.

tori
01-12-2016, 12:05
Моята мама е телец, а татиту - декемврийски козирог.
Значи, дъртия е такъв кривак като характер, че покрай него и чувството му за тумор, умирам! Яде майка ми, приятеля ми, мен на моменти, близки, приятели, роднини... В едни прекрасни моменти го обичам повече от всичко на света, в други - не мога да го гледам. :ддд Като вземе та му се отвори приказката, ти се приисква да нямаш никакво мнение, а когато заобяснява колко ме обича, понякога едва го трая, щот мразя такива излияния. :дд Тръгне ли, обаче, да бачка или нещо да прави как си трябва, тва не мож го спреш по никой начин! Най-сериозния, точен и цепещ секундата на две човек е. И хем е ебати егоиста, хем е най-добрия и умен човек, който може да съществува на света! Не прави нищо твърде прибързано. И е адски забавен!
А майка е... майка. :ддд Тя е човек, който пита и се интересува как е минал денят ти, какво прави тоя, оня, трети, пети, десети от близките ми приятели, които съм водила в нас. Ама не клюкарски, напротив. С внимание. И е най-страхотния готвач, който може да съществува. На първо място е приятел и после родител. Пие си кафето с мен и аверите и си правят ташаци на мой гръб. Мааааалко е отровител, щот понякога е по-досадна, отколкото мога да понеса, но отдавам това на мен. Щот аз съм още по-кривак и от двамата и не търпя да ме питат, да ме обичат и да ме тормозят за глупости. Обещала ми е, че ако с авера не учим достатъчно, ще ни бие - прави се малко на родител, но в следващия момент, в който изцепи нещо от рода на „Четката ми за зъби е много ошмуглена и трябва да я сменя.“, целия родителски респект пада и отново става човека, който се съюзява с аверите ми, за да си прави гаргара с мен. Обича да се лигави с вкусна храна и добър алкохол - типичен телец. И още нещо - тоооооолкова е добра... Ама до простотия! И е супер търпелива, ако нещо ти викне или те набие, верно си го заслужил. А разревана и веднъж не съм я виждала за 20 години - такъв е камък, че сама си казва, че не помни откога не е ревала. Явно и аз съм прихванала от нея.

Niakoitam
01-12-2016, 12:20
Баща ми и брат ми са Водолеи. Майка ми е Декемврийски Козирог. :)
С майка ми се разбирам идеално в 90% от времето.И тя до голяма степен също вярва в езотериката като мен,за разлика от баща ми,който вярва в дадени неща,които просто го устройват за да защитят неговата позиция в даден период.
С баща ми,често хич не умеем да мелим брашно и няма човек,който да ми вдигне нервите до краен предел по всяка време като него.Все от нещо недоволен,все от всичко разбира и е запознат с всичко,все неговото мнение трябва да е най-меродавното и позицията му най-вярна,все трябва да му се правят четки за свършеното от него,а в обратната посока никакъв го няма. Все някой трябва да го разбира и да го гледа като писаното яйце,а в обратната посока никакъв го няма...
С брат ми много се уважаваме,но и той понякога яко ме изнервя поне вътрешно.И двамата проявяват признаци на неподреденост и малко повърхностност към грижата за нещата и детайлите около тях бидейки работари и техничари,което мен много ме дразни на моменти.
Като цяло с Водолеите от баща ми и брат ми стигам до извода,че все едно имат както се казва циганска пепел в дупетата. Работари някакви се в движение. Ако не спят и няма какво да правят, ще се затворят в някаква малка стаичка да и бутат мазилката,защото имала три кривинки и да я връщат отново и обратно. Много са ми активни нещо,за моята малко по-мудна и вечно колебаеща се природа. Абе като цяло май е трудно един Рак да се разбира много с Водолеи. :)

AnarchyBoy
01-12-2016, 12:33
Аз уж мн говоря за зодии и ми е интересно, интересувам се и прочие ;д винаги питам хората около мен за зодиите им и т.н. ..
Хуля някои и ме кефят други, кефя се и на моята.. ама никога не тръгвам с некъв предрасъдък към човека, щото е бил примерно декемврийски (МАЙКА ВИ ГНУСНА) женски козирог. или гаден колеблив черноглед близнак! :lol:
Честно казано ме боли кура кой к'ва зодия е, щото уж мразя близнаци, ма от 1 година съм с такъв..
Обаче примерно от няк'ви дълги разговори мога да предположа кой к'ва зодия е спрямо това, дали го разбирам, опитвам ли се, приятен ли ми е и т.н булшит.. в 95 % от случаите познавам.. :D

Niakoitam
01-12-2016, 12:45
Не,действително си имат прилики. :)
За по-дълъг период от време един след друг,а в един период от време и със застъпване съм общувал с три Близнака по активно и си приличаха по характер.

Много инати на моменти. Не можеш да им извадиш думите с ченгел от устата ако не желаят пък ако щеш и на челна стойка да се обърнеш. Добри и чувствителни са по природа,но ако решиш да се държиш гадно с тях могат и да ти отвърнат подобаващо. Не,вярват в любовта....поне така казват докато не я срещнат. След това може и крайкотрайна да е,но хлътват до уши,леко прикрити,но решат ли да се отпуснат може да останеш изненадан. Имат ли интерес към теб,не се интересуват колко пъти си ги търсилм ти,а просто те търсят. След време обаче загубват интерес често. А загубят ли го се стремят по възможност да не ти го казват в очите за да не те наранели и по разни си там техни причини. Отдръпват се постепено все едно обстоятелствата са виновни за това,а не че те го искат. Трябва да си бая настоятелен евентуално да ти кажат в очите,защо става така...:)

LoadRunner
01-12-2016, 18:36
<3
С риск да прозвуча надуто,
гледам че пак си станала за смях
иначе поне опита

LoadRunner
01-13-2016, 20:28
а пък ти си ставаш за смях откакто съм се регнал, хората само те подиграват заради натрапчивата ти глупост
тебе и другите малки лабилки колкото и да ми се иска вече нямам физическо време да ви унижавам
разбирам че си злобна и недоебана но ще ти мине
нищо не ти разбрах от поста, аз не съм казвал никога никога никога че не мога да заговоря някой
аз го правя често, за конкретния случай за който предполагам че говориш АЗ ЗАГОВОРИХ момичето, това че момичето не ме е харесало е д-р-у-г-о, като се заговори за рангове жената последно която заговорих беше от "ранг" ивета лолова а не кварталната свиркаджийка като наивето
просто не ми е ясно въобще за кво говориш, кви ефекти кви лайна добре е ча поне сама си се разбираш

jghgh
01-16-2016, 12:46
fuck it.
малко евтин хумор (http://www.zodiite.net/eto-koi-sa-nay-loshite-zodii-za-mazhete-rak-prav-paranoik-kozirog-egoist-lav/)

therichbitch
01-17-2016, 15:14
Грубички са, но са верни отчасти и забавни! :cool:
Девите мъже изглеждат сухари, но са по-скоро женкари. true story
още малко за кофти черти (http://ezine.bg/n15-47269-%D0%9A%D0%BE%D0%B8_%D1%81%D0%B0_%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D1%82%D 0%B5_%D0%B7%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%B8)

tireheb
01-17-2016, 22:19
за 100 страници не се ли изкоментираха всички възможни вариации на всички зодии :О

Niakoitam
01-29-2016, 09:32
UP. :)

mincheto
01-29-2016, 19:47
Рак,Лъв и Скорпион

ani_banani
01-30-2016, 15:38
Риби.

solo_
01-30-2016, 15:39
Тъй, и аз съм и се разбирам с тях най-добре...

sollo
01-30-2016, 15:42
Обичам да се чукам с папежи

Знам

Hilary_
01-31-2016, 17:13
http://yovko.net/libra/

Няма какво повече да допълня.
Мерси.

JustSomeone02
02-10-2016, 17:52
Аз съм теленце, обичащо всички зодии .

divergent
02-10-2016, 20:35
Телец е една от любимите ми зодии ^_^ Принципно аз се разбирам с всички зодии, а мен никой не ме понася. :D

baby_baby
02-11-2016, 09:03
Водолей :д

jghgh
02-11-2016, 09:44
Телец е една от любимите ми зодии ^_^ Принципно аз се разбирам с всички зодии, а мен никой не ме понася. :D
значи си или рак, или дева, или близнаци - едни от най-нехаресваните и мразени зодии.

mincheto
02-11-2016, 14:59
значи си или рак, или дева, или близнаци - едни от най-нехаресваните и мразени зодии.

Мога да ти кажа,че раците се разбират най-добре със скорпион, лъв и овен от личен опит го знам ;)

mincheto
02-11-2016, 15:05
Всяка зодия си има гадни страни.
Девите много лъжат тарикати.
Овните си приличат с везните с избухването си.
Скорпионите се правим на душички златни, а не сме по-късно.
Близнаците са курви. Не си търсят постоянен партньор до 40 годишна възраст.

Една съседка е близнаци и си има сериозен мъж от 5г и преди година роди момче ;)

LoadRunner
02-11-2016, 17:55
а за везните никой нищо не е казвал
за женските

divergent
02-11-2016, 19:17
Мога да ти кажа,че раците се разбират най-добре със скорпион, лъв и овен от личен опит го знам ;)

с овен не точно, но за другите определено си права

divergent
02-11-2016, 19:22
женските везни са способни да водят разговор с всеки от най-големия простак до най-великия учен. дори да не са привлекателни на външен вид, излъчват едно спокойствие и хармоничност, имат уникална харизма и буквално те карат да ги харесваш. грандомани са малко, вярват, че са най-умни и красиви, имат уникално чувство за хумор, в спор винаги са убедени, че са прави, и правят всичко възможно да убедят и теб в позицията си. познавам и много злобни, и изключително свестни представителки. за колебливостта няма нужда да коментирам, там изключения няма. :D

rossyxg
05-09-2016, 18:13
Абе хора, аз като съм медиум Риби/Овен.. Най-мразя като кажат хороскопи и аз се оглеждам като тъпак. Двете зодии, дето са първа и последна, коренно различни характери, едната елемент огън, другата - вода..

smilegirl12
05-09-2016, 19:29
В рибите е истината

divergent
05-09-2016, 19:33
В рибите е истината

много готини, спор няма, но и те, както всички останали, имат и моменти, в които дразнят.

jghgh
05-09-2016, 20:32
само водни зодии, с 2 думи

NomNomNom
05-09-2016, 20:42

да добавим лъв и овен, да няма драма

LoadRunner
05-09-2016, 20:44

ти като психолог ...
да не би да имате часове по зодии
смис да сте задължени да го учите и тва учи ли се

jghgh
05-09-2016, 20:47
да добавим лъв и овен, да няма драма

о неее, егоисти от класа :/
виж, лъв става.

въпреки че не съм била с овен де... ама отзивите за тях не са добри.
най-добра химия съм имала с човек с всички планети в телец-скорпион, еее този направо ми скри шапката като сексуална химия. но беше бОклик.

деъм!

NomNomNom
05-09-2016, 20:47
бтв в една книга за визуална психодиагностика имаше и за нумерология, и астрология, и това, как по черти на лицето можеш да предполагаш за определени качества, ама да каже джърпър ( извинявай, че и аз те прекръстих :Д )

LoadRunner
05-09-2016, 20:49
ко значи всички планети..
аз как да разбера в коя планета съм и кви са тия щуротии
планетите не са ли в космоса

NomNomNom
05-09-2016, 20:50
така, като отвориш прозореца и погледнеш нагоре, виждаш ли ги в космоса

LoadRunner
05-09-2016, 20:50
джър дай да вида сайт или там статия която ми казва с кой ще се разбирам най-добре
и да се свършва
да я търся да е такава

NomNomNom
05-09-2016, 20:51
не, ми значи не са

jghgh
05-09-2016, 20:52
тая книга не се ползва с мн добра репутация в академичните среди и официално един доцент ни я оплю от университета.

рънър, това с психологията и зодиите е мн. евтина провокация, но имам оправдание, аз не съм практикуващ клиницист, а още си се водя студент. и имам право на моите си развлечения. и да работя някога с хора, надали ще намесвам тези неща в практиката ми, която малко или много трябва да се основава на научно-доказани и работещи принципи...

в интерес на истината донякъде ме кефи джър-пър 8-)

NomNomNom
05-09-2016, 20:54
^^ няма да се очудя, спомням си само, че за език на тялото я ползвах
събира прах вкъщи

иначе, ако някога решиш да ставаш "клиницист", похвали се. Не искам да изглежда, все едно те четкам, искрено твърдя, че бих те препоръчала.

LoadRunner
05-09-2016, 21:02
рънър, това с психологията и зодиите е мн. евтина провокация
хахах
абе не бее

ама аз съм сериозен, дай някой линк и да си избера коя е за менен
няма ли?

а ти можеш ли да ми помогнеш с терапия да се справям по-добре в социалните взаимоотношения?

също, психолозите могат ли да се самолекуват, смис това че уж тр да поправяш другите значи ли че знаеш как да оправиш себе си и че го правиш и то успешно или ще си като онея нервни лекари дето мустаците им са жълти от никотина и казват че тр да спреш цирагите?

jghgh
05-09-2016, 21:02
оо благодаря, ще взема да си повярвам много ^^ благодаря наистина!

абе не са лоши и такива книги, но трябва да имаме съмнение в казаното.
мен примерно интуицията не ме е лъгала, вероятно и теб де. всеки малко по-"воден" човек знае за какво става дума. а пустата интуиция как да я докажеш научно.. че с един поглед, един човек ти става ясен, точно за 2 минути...

по личицето някак си, ако щеш. как си цупи устничките, как си бърчи веждите.. можеш доста неща да видиш и да познаеш. само че и в това човек не бива да се възгордява, защото следват много прибързани заключения.

което ме навежда на някои наблюдения:
да четеш по лицето на скорпион, или на близнаци, не е особено възможно.
близнаците могат да мимикрират всеки един знак, а скорпионът си е.. скорпион, може да се блокира отвсякъде.
освен ако няма супер издайнически асцендент де, например рак.
ето в това отношение, рак и асц. рак не могат да си крият емоциите, и да искат.
забелязвам, че хора с Мерк в 1ви дом или Луна в 1ви дом имат страшно изразителни лица и черти и просто не могат да скрият как се чувстват..
луда работа 8-)

едит: рънър, много е дълъг казусът, а не е за тази тема, иначе интересни въпроси задаваш.
ако смяташ, че нещо ти куца в соц.план, не вреди да посетиш психолог и да си поговорите.
а иначе коя зодия е най-подходяща за теб, на прима виста това са водните зодии, ако не се лъжа, ти си скорпион. но не може да имаш претенции, че някой някога в живота ще ти лепне на 100%, това е супер нереалистично изобщо от житейска гл. точка, не само от астрологична

NomNomNom
05-09-2016, 21:09
^^ чак ми е тъжно, когато никой не знае, че съм тъжна, например бях месец с родителите ми и те нямаха представа, че не ми е добре, илинещо такова.
съответно, като се шегувам/иронизирам/сарказъм, срещам критика, че не се разбира
и явно и като флиртувам не се разбира, докато не заявя директно "надявам се, че не е неуместно да флиртувам"
и после да ми обясняват, че не знаят как се свързвам с хората емоционално, пък съм интензивно емоционална душа :Д

YoungBloodZ
05-09-2016, 21:11
о Евче

LoadRunner
05-09-2016, 21:13
ако смяташ, че нещо ти куца в соц.план, не вреди да посетиш психолог и да си поговорите.

аз се чудя как ще ми помогне, при условие че аз да кажем съм наясно с нещата но просто не ги правя
не е ли безсмислено като това с цигарите, знаеш кво си причиняваш, отиваш на доктор и той ти казва да ги спреш
ми хубу ама ти знаеш че тр да ги спреш
сеш ли се
как ще ми помогне
ами аз щи кажа, няма как

jghgh
05-09-2016, 21:21
Номи,ами споделяй си, да ти кажа познавам само 1 по-открит скорпион, но е прехвърлил 30те, явно му е дошъл акъла в главата. При вас го има това, че ви е много некомфортно да се чувствате узявими и дали осъзнато или на автопилот, просто се затваряте и сте като козирози направо.. Непробиваеми скали, а отвътре се къса, пука всичко.. Някакъв ужас.
Донякъде мога да разбера, защото луната ми е в скорпион, знам, че е трудно да се довериш, да си открит. Изобщо при водните зодии има и една мания за "отгатване", да намериш тоя, който ще те "отгатне", или който ще разчете и най-малкия сигнал... Водната енергия е капризна :)

NomNomNom
05-09-2016, 21:34
^^ скорпионската луна в какви аспекти ти влияе ? и по какъв начин?( на теб персонално ) ?
и кои са ти най-силните конфликти, и най-разкъсващите те на две/4/100 емоции, и от коя планета ти идват ( ако не е много лично да попитам, просто любопитствам)

LoadRunner
05-09-2016, 21:34
а за везната жена некой ше каже ли нещо или не?

YoungBloodZ
05-09-2016, 21:36
а за везната жена некой ше каже ли нещо или не?

не

LoadRunner
05-09-2016, 21:36
а за везната?

jghgh
05-09-2016, 21:48
^^ скорпионската луна в какви аспекти ти влияе ? и по какъв начин?( на теб персонално ) ?
и кои са ти най-силните конфликти, и най-разкъсващите те на две/4/100 емоции, и от коя планета ти идват ( ако не е много лично да попитам, просто любопитствам)

луната е управител на асцендента (сиреч е управител на хороскопа). а луна в скорпи се води луна в падение, сиреч паднала планета да ти управлява хороскопа -> нот куул.
е, има и доста силни моменти в нея, но понеже питаш за лошите..
луната квадратира меркурий, опростено казано - ума. това е една постоянна борба на емоции срещу разум; и по-точно - неприемане на емоциите, аз се боря постоянно с моята свръхемоционална природа, не искам да съм такава, ама уви, такава съм си, ебати. патологичен страх от силни емоции, дори и от най-слабите всъщност. веднага ги бутилирам, рационализирам, или нихилирам - но енергията не се губи, тя се трансформира, познай в какво се трансформира.. стрес, нерви и какво ли не.. накрая изригва.

YoungBloodZ
05-09-2016, 21:51
ах как изтри 2/3!

NomNomNom
05-09-2016, 22:27
луната е управител на асцендента (сиреч е управител на хороскопа). а луна в скорпи се води луна в падение, сиреч паднала планета да ти управлява хороскопа -> нот куул.
луната квадратира меркурий, опростено казано - ума. това е една постоянна борба на емоции срещу разум; и по-точно - неприемане на емоциите, аз се боря постоянно с моята свръхемоционална природа, не искам да съм такава, ама уви, такава съм си, ебати. патологичен страх от силни емоции, дори и от най-слабите всъщност. веднага ги бутилирам, рационализирам, или нихилирам - но енергията не се губи, тя се трансформира, познай в какво се трансформира.. стрес, нерви и какво ли не.. накрая изригва.

Т.е. съвсем не си пощадена, все едно слънцето ти там :Д
Моята е във водолей, никога не съм проверявала, защото все ми звучи несериозно на фона на водните ми асцендент, слънце и други планети. :д

MalePan7her
05-10-2016, 07:30
Най привлекателната, но най-опасната зодия не само за жените ами и за мъжете винаги е била моята. Хората с моята зодия винаги са карали останалите да им служат.

Ivaaaaa
05-10-2016, 16:57
а за везната?

Аз съм везна и не те харесвам.

M****
05-10-2016, 17:38
off-topic:
Аз пък ще се похваля, че преди няколко месеца jghgh ми направи подробно тълкуване на наталната карта, за което още веднъж ѝ благодаря! (:

divergent
05-10-2016, 18:18
Най привлекателната, но най-опасната зодия не само за жените ами и за мъжете винаги е била моята. Хората с моята зодия винаги са карали останалите да им служат.

И това е зодия?

divergent
05-10-2016, 18:19
off-topic:
Аз пък ще се похваля, че преди няколко месеца jghgh ми направи подробно тълкуване на наталната карта, за което още веднъж ѝ благодаря! (:

jghgh не иска ли и на мен да ми гледа на зодия? :D

LoadRunner
05-10-2016, 19:46
Аз съм везна и не те харесвам.

определено не си везна щото не си общителна
+ това ти ме харесваш
+ това везните са красиви
+ това въпрос на време е да се влюбиш в мен, стига да не ме игнорнеш от начало
после прай квото искаш

YoungBloodZ
05-11-2016, 08:05

bullshit

Ivaaaaa
05-11-2016, 12:57
+ това ти ме харесваш
+ това въпрос на време е да се влюбиш в мен, стига да не ме игнорнеш от начало
после прай квото искаш

Определено не познаваш везните явно. По ирония познавам доста такива като мен, за да не кажеш, че съдя само по себе си и сме резервирани човечета. Това, че умеем да общуваме почти с всеки, не означава, че искаме да го правим. И да, има нещо обаятелно в нас хд

MalePan7her
05-11-2016, 18:36
И това е зодия?

Агресивно животно е , и е много мощно

divergent
05-11-2016, 18:37
Агресивно животно е , и е много мощно

Мощно в леглото (скорпион) или мощно като цяло (лъв)?

MalePan7her
05-11-2016, 18:40
мощно в леглото, мощно и като цяло, но нито едно от тея двете паляшки зодии, нито котето нито насекомото е са мощни

golemiq_korab_minava
05-11-2016, 18:43
мощно в леглото, мощно и като цяло, но нито едно от тея двете паляшки зодии, нито котето нито насекомото е са мощни

ти да не си близнаци бе

tori
05-11-2016, 18:45
Пантер, да не си овен?

divergent
05-11-2016, 18:47

не е телец, нали?

LoadRunner
05-11-2016, 19:10
боже господи вие луди ли сте бе
вместо да го разкарате тоя цървуляк вие го набутвате и в тая тема
деба сливенския циганин
спамещ

LoadRunner
05-11-2016, 19:12
ма то кои пишат
същите като него
направете си групичка на аутсайдерите и се паркирайте в темите на солта
ний тука с джърпъра важни неща обсъждаме

MalePan7her
05-12-2016, 05:41
не е телец, нали?

Пантер, да не си овен?

https://www.youtube.com/watch?v=Ez7RUSCUhzk#t=1m23s

На 1:25 минута са ме заснели как подхождам когато ми спрат интернета например. Или когато ме ядосат с нещо друго. 8-)

MalePan7her
05-12-2016, 05:46
боже господи вие луди ли сте бе
вместо да го разкарате тоя цървуляк вие го набутвате и в тая тема
деба сливенския циганин
спамещ

От Варна съм балък! По вероятно е теб да разкарат, на носилка обаче.

ма то кои пишат
същите като него
направете си групичка на аутсайдерите и се паркирайте в темите на солта
ний тука с джърпъра важни неща обсъждаме

Значи ако ние сме аутсайдерите, ти кой трябва да си? Инсайдера ли? Бъркаш ли си с пръст в инсайда? 8-) Тойота 4Рънър, аре да се прибереш в дупката от която си излязъл , защото днес съм на кеф и съм способен да те унищожа 8-) Ся ми погали надървения кур Могамби!!! Мога да ти кажа, че тия две момичета са по умни от цялото ти семейство взето заедно, а аз съм обратното, аз съм прост дивак който знае само физическа разпра и ще те посрещне с маваши в челото 8-)

divergent
05-12-2016, 18:57
Мога да ти кажа, че тия две момичета са по умни от цялото ти семейство взето заедно
леле, това за нас с тори ли се отнасяше? да не повярва човек, че може да се чуе нещо подобно от теб.

LoadRunner
05-12-2016, 19:04
оффф
много нисък левел си на комуникационно ниво
физическата саморазправа е втория ми майчин език
ще си поговорим, а сега кръгом и обратно към темата със снимките
явно имаш кво да кажеш там, не си свършил, иди се доизкажи там

豊ノ島大樹
05-12-2016, 19:37
Естествено че рак

MalePan7her
05-13-2016, 05:39
леле, това за нас с тори ли се отнасяше? да не повярва човек, че може да се чуе нещо подобно от теб.

Пестелив съм в комплиментите, обаче сега такава беше ситуацията ! Недей се радва много !

MalePan7her
05-13-2016, 05:40
оффф
много нисък левел си на комуникационно ниво
физическата саморазправа е втория ми майчин език
ще си поговорим, а сега кръгом и обратно към темата със снимките
явно имаш кво да кажеш там, не си свършил, иди се доизкажи там

На комуникационно ниво съм варварин с пръчка , с мен не може да се говори лесно ! Затова изчезни от погледа ми, риба-клоун

therichbitch
05-13-2016, 15:03
Изобщо при водните зодии има и една мания за "отгатване", да намериш тоя, който ще те "отгатне", или който ще разчете и най-малкия сигнал... Водната енергия е капризна :)
Добре казано :)
После ще прехвърля новите коментари и ще се разпиша.

Ewok
05-13-2016, 18:33
хех, да, точен цитат

LoadRunner
05-13-2016, 19:25
На комуникационно ниво съм варварин с пръчка
на комуникационно ниво си порно звезда с вибратор
само пъшкаш и мънкаш по сички теми

sillyme
05-17-2016, 09:57
Всички зодии са привлекателни по свой си начин... Мога да изредя какво ме привлича във всеки един знак по мое виждане (:

sillyme
05-17-2016, 10:12

Ооо, има професионалисти тук. :) Квадратите са тегави, но те съветвам да се опиташ да видиш и положителните им проявления - например това, че ти дават мотивация, енергия и хъс да разрешиш това, което те гложди. Мисля че и подбутват креативността... и аз имам аспект между луна и меркурий, но при мен е тригон

LoadRunner
06-04-2016, 18:33
кво стаа

KaRiNa.Ni
06-07-2016, 17:25
Не вярвам в такива простотии зодии,модии и т.н. Човек ако е привлечен от някой няма да гледа коя зодия е а направо,ще действа.

LoadRunner
06-07-2016, 18:45
Ива, ти каза че си везни
кажи през твоите очи как трябва да се държи някой с теб за да те спечели и не да те спечели а да го харесаш и преди да се опита да те спечели
а пише за вас че си падате по лъскави подаръчета
тва вярно ли е

Electrа
06-07-2016, 18:51
Ива, ти каза че си везни
кажи през твоите очи как трябва да се държи някой с теб за да те спечели и не да те спечели а да го харесаш и преди да се опита да те спечели
тва вярно ли е

Не знам що за човек си ирл, но ако този откровено неуважителен, груб и просташки demeanor го проявяваш и извън форума, не знам как си представяш да имаш успех с някоя представителка на моята прекрасна зодия.

LoadRunner
06-07-2016, 18:53
тебе те скипвам
все едно че не се е случило, може да си бегаш в кофата да не вземеш много да отговаряш на провокацийки и да наводниш и таа тема
беги, чуш, къш

Electrа
06-07-2016, 18:55
тебе те скипвам
все едно че не се е случило, може да си бегаш в кофата да не вземеш много да отговаряш на провокацийки и да наводниш и таа тема
беги, чуш, къш

Чуш къш като не ти изнася. Истината боли? Ти си знаеш какъв си ирл, може пък да си по-различен от форумното амплоа.

LoadRunner
06-07-2016, 19:09
коя истина
ама аре ако обичаш да се изнесеш в някоя от темите на солта
те ти подхождат повече на неконтролируемия спам и разчетворението на личността

Electrа
06-07-2016, 19:14
ама аре ако обичаш да се изнесеш в някоя от темите на солта
те ти подхождат повече на неконтролируемия спам и разчетворението на личността

Не обичам. Грубиянската ти риторика няма място или ефект тук.

LoadRunner
06-07-2016, 19:38
жалко, значи да разбирам че с още една везна в твое лице удрям на камък ;/
разстроен съм малко ама аз затова искам да се поправя или да разбера възвишените ви критерии

Ivaaaaa
06-07-2016, 19:44
Ива, ти каза че си везни
тва вярно ли е

Ще започна с баналното, че първо трябва да харесаме обекта физически. Сори, но сме повърхностни. Ще говоря за себе си ся. Понякога е трудно да разбереш дали отвръщам на симпатиите или просто съм любезна, защото е трудно да заявя на някого, че не проявявам интерес, за да не му нараня чувствата. Залагам на това сам да се досети от оправданията ми да не излизаме или нещо от сорта. Как да разбереш дали те харесвам? Ако запомня факти за теб. Ппц съм много разсеяна и вятърничава и особено цифрички и числа мнооого трудно да запаметя, ако не ми е интерес. Ако ми кажеш за нещо свое любимо (филм, песен или друго) със сигурност ще остане в паметта ми (може би завинаги хд) и ще го свързвам с теб. Та, схана. Как да ми се харесаш? Аз съм пасивна във флиртовете, запознанствата и въобще първите стъпки. Малко разглезено сигурно ще прозвучи, но просто не ми се налага. Тъй че ще те харесам, ако си постоянен в "свалянето" хд ми. Харесвам арогантността, самочувствието, увереността и тн, но е много тънка границата, при която става неприятно. Трябва да излъчваш тези качества без да ги натрапваш. Обичам да ми галят егото и някой добре замислен комплимент няма да е излишен. Мразя бъбривците и излишното говорене. Мразя дребнавостта и педантичността. Като всяко момиче (предполагам) си падам по кавалерството. Забелязвам всичко без да ми е за цел. Харесва ми, когато ми отваряш вратата и ми даваш път, когато разчистваш след като сме хапнали, даваш ми якето си, ако ме завари студ, носиш ми пълната с какво ли не чанта и тн. Ти си този, който трябва да срути стените ми, за да се стигне до близост. Кофти, знам, но си заслужава хд
Не си падаме по лъскави подаръчета, а по хубавите неща, ахах. Не съм меркантилна кучка, отвращавам се от това и не си въобразявай, че можеш да ни спечелиш с нещо такова. Трябва да има смисъл или по-добре нищо. Без розовите банални неща, плс. За тва се сещам.

LoadRunner
06-07-2016, 20:10
мразиш бъбривците ма ти не си ли самата такава, и кой ще чисти след тебе извиняяяяявай :Д
кое нормално момиче (така каза "като всяко нормално момиче) ще иска да чистят след нея хахаха
не че е проблем де но просто за пръв път го чувам леле
като цяло не беше зле този отговор

Electrа
06-07-2016, 20:39
мразиш бъбривците ма ти не си ли самата такава, и кой ще чисти след тебе извиняяяяявай :Д
кое нормално момиче (така каза "като всяко нормално момиче) ще иска да чистят след нея хахаха
не че е проблем де но просто за пръв път го чувам леле
като цяло не беше зле този отговор

Намери някакво момиче с гаден характер като твоя, не занимавай свестните Везни, плс.

haritov
06-07-2016, 20:41
Намери някакво момиче с гаден характер като твоя, не занимавай свестните Везни, плс.

всички жени везни ли са нимфоманки или само тия дето познавам?

LoadRunner
06-07-2016, 20:41
трябва да има равновесие нали така
никой не е казал че везните имат благ характер
а нимфоманките не се котират много високо в таблицата ми със Свестните както го каза

Electrа
06-07-2016, 21:06
всички жени везни ли са нимфоманки или само тия дето познавам?

Ти какъв се водиш не знам, май си нещо като палячо сваляч, кой какъвто си намери.

Electrа
06-07-2016, 21:09
трябва да има равновесие нали така
никой не е казал че везните имат благ характер
а нимфоманките не се котират много високо в таблицата ми със Свестните както го каза

Мизогинията у теб дали е породена от наличие на майка като Клитемнестра? Или си природно неориентиран?

jghgh
06-07-2016, 21:14
Я раздуйте за мъже везни, как се познава кога са сериозни (относително, все пак въздушен знак, бляк)

YoungBloodZ
06-07-2016, 21:17
Я раздуйте за мъже везни, как се познава кога са сериозни (относително, все пак въздушен знак, бляк)

винаги сме несериозни :D

haritov
06-08-2016, 07:36
Ти какъв се водиш не знам, май си нещо като палячо сваляч, кой какъвто си намери.

не съм толкова закъсал че да те свалям

всъщност сам бих се зачевал вместо с теб

зададох ти въпрос спрямо мои наблюдения и по отговора който ми даде май те е срам да ми отговориш нещо и не можеш и да излъжеш май

jghgh
06-09-2016, 09:26
зодиите търсят това, което предлагат:

везните правят комплименти -> искат комплименти
ракът се грижи за всички -> искат да бъдат обгрижвани

not a big deal или някво откритие, ама реших да споделя.

бтв отскоро едно овне ме зарибява, ама слабо. чувствителни и обичливи са, но мислех, че аз имам голямо его, а то....
не те пита ни как си, ни що си, само те говорят и теб все едно те няма. не знам дали е черта на всички, или само на този конкретния, но ми прави голямо впечатление (негативно), еби му какъв огромен егоизъм, само "аз","аз","аз", а ти нищо не получаваш насреща. не го и интересува.
иначе cuteness&passion factor - checked ..

е, няма да станат нещата, като гледам

nIkEnCeTy_bE
06-09-2016, 17:05
Чакайте, че видях Рак. Ама май има нещо такова наистина затова, че обгрижваме другите, защото за нас е важно да създадем уют и винаги мечтаем за грижливо семейство. От друга страна зависи и в какво семейство си израснал.

nIkEnCeTy_bE
06-09-2016, 17:08

Оооо... една от зодиите, за които можеш да видиш космическа разлика между жените и мъжете Везни. Но наистина са несериозни или по-скоро такова впечатление създават, просто защото в голяма част от нещата се пускат по вълната. Наистина не са от хората, които се задълбочават в нещата, поне мъжете Везни. Забелязала съм, че са големи нерваци. Аз лично се разбирам с мъж Везни, но наистина мъж - на 45 години. Сега тези по-младите, не знам - малко са ми странни, тази твърде голяма безгрижност, мен ме дразни в хората. Нямат амбиции и цели.

YoungBloodZ
06-09-2016, 17:29
я се стегнете... много добре знаете че тия зодии нищо не значат

LoadRunner
06-09-2016, 18:38
абе не значат но всеобщо убеждение и цял факт че главните казвам главните описани черти за всяка различна са точно както са описани, не знам кой може да спори с това, само трябва съвсем леко да се задълбочи и да анализира отделните хора/зодии и да види че фактът всъщност е реалност
са не говора тука за някви смешни хороскопи или 5 листа описания на зодии а за главните черти от характера
за всички важат, аз тва съм го забелязал

имам контакт с везната ма ше кажа по-късно

YoungBloodZ
06-09-2016, 18:46
абе не значат но всеобщо убеждение и цял факт че главните казвам главните описани черти за всяка различна са точно както са описани, не знам кой може да спори с това, само трябва съвсем леко да се задълбочи и да анализира отделните хора/зодии и да види че фактът всъщност е реалност
са не говора тука за някви смешни хороскопи или 5 листа описания на зодии а за главните черти от характера
за всички важат, аз тва съм го забелязал

имам контакт с везната ма ше кажа по-късно

айде
интересно ми е какво ще напишеш за везните за да те опровергая веднага защото аз също познавам не един човек със зодия везни
иначе чак сега видях това

зависи и в какво семейство си израснал.

и определено съм съгласен

LoadRunner
06-09-2016, 19:18
разочаровън съм доста, след цяла година се прави че все едно нищо не е станало и всичко си е песен все едно сме първи дружки а ниее определено не сме и откровено съм потресен
малко неадекватно държание + обвинение че съм бил много злопаметен а аз всъщност съм адекватно злопаметен
избягване на разговор по конкретния проблем и несериозност да
разочаровън съм може и наистина да са си просто нимфоманки и да няма грам чувство и сериозност в тях
в крайна сметка един външен вид нищо не прави, то е като да си имаш нов телефон, за 3 месеца и вече не го бараш а едно не чак толкова заслужено противно отношение може да ме отблъсне веднага

nIkEnCeTy_bE
06-09-2016, 19:35
Аз вече почти винаги мога да разпозная даден човек коя зодия е. Особено водните и по-конкретно мъжете Скорпион имат една осезаема черта. Може би, защото ви е инересно или имам силна интуиция, но някой хора наистина притежават определяни черти от зодията.

LoadRunner
06-09-2016, 19:35
честно казано не разбирам какъв трябва да е тоа човек дето ще се занимава с такива
според мен трябва да е много мазен без достойнство за да преглътва някои малоумни постъпки и сигурно да прави куп незаслужени комплименти

nIkEnCeTy_bE
06-09-2016, 19:37
честно казано не разбирам какъв трябва да е тоа човек дето ще се занимава с такива
според мен трябва да е много мазен без достойнство за да преглътва някои малоумни постъпки и сигурно да прави куп незаслужени комплименти

Каза го и сам си отговори.