View Full Version : Коя е най-привлекателната Зодия ?
Страници :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
sugarcult08
04-09-2010, 05:39
Везнииии
XheroineX
04-09-2010, 07:29
Аз съм телец и според зодиака трябва да се разбирам с козирог и дева, ама почти нямам познати от тези зодии. Последната ми приятелка беше също телец. Понякога е идвало да се избием
Аз също съм телец :-) :-)
raliichkaa
04-09-2010, 13:19
ЛЪВВВ :D (mm)
DarknessAngel
04-09-2010, 13:32
Аз съм Дева ии ... съм с Дева. :lol:
Разбирам се трудно със скорпиони. :)
Glamour92
04-09-2010, 14:36
Лъв естествено :D
Ама и стрелците си ги бива
SemperFidelis
04-09-2010, 14:40
Бахти тъпата тема... да бяхте сложили анкета, все едно някой ще си играе да чете всички мнения, че да си направи записки и да види какво е всеобщото мнение.
mishanavolley
04-09-2010, 15:12
Аз съм Дева и се разбирам най-добре със телетата(телец :D ) и с козироците :) а и съм влюбена във телец :D
аз съм абсолютно същата порода 8-) девичка съм и съм влюбИна в телец :D
BrainlessROCKBABY
04-09-2010, 16:38
най си обичам моята зодия :D Gemini ftw
DqVoLsKoJeLaNiE
04-09-2010, 17:01
:-) Водолей :-) аз съм лъвче, но познавам също много привлекателни момчета лъвове,но жалкото е, че лъв с лъв не се разбира особено добре(във връзка), защото това е доминираща зодия...и най-много да се избием :) 8-) 8-) 8-)
justonegirlwithonehope
04-09-2010, 17:07
Аз съм дева, а приятеля ми телец . . уж сме много сходни зодий, а се избиваме :lol:
ми за мен близнаците,везните и водолея
приятеля ми е водолей ,аз близнаци и се разбираме отлично :)
Glamour92
04-09-2010, 17:33
:-) Водолей :-) аз съм лъвче, но познавам също много привлекателни момчета лъвове,но жалкото е, че лъв с лъв не се разбира особено добре(във връзка), защото това е доминираща зодия...и най-много да се избием :) 8-) 8-) 8-)
това за лъвовете е вярно,имала съм приятел лъв-сега не можем да са гледаме даже :(
Айде аз като едно от не многото рибочета да се изкажа, с малкото ми събран материал:
с близнаци се разбирам чудесно (засега :D )
с везните - на моменти адски много ме дразнят
със скорпионите - там нещата много куцаха, може би беше заради самият човек... ама изобщо не се разбирахме :-o
Знам с какъв не съм сигурна, че някога искам да се хващам - лъв. :D Познавам им характера, живея с един и не съм сигурна, че бих искала такова... "нещо" за гадже....
И със собствената си зодия не искам... гадни са мъжете риби, не ми харесват.
:-o
babybyme
04-09-2010, 20:39
Аз съм дева, а приятелят ми е водолей... :booooomb: :D
Със скорпиони не се разбирам много.
От телци съм заобиколена, та нямам много избор. Там са много
скандали, инатести положения и т.н., но в крайна сметка
съм пълна в живота си с телци.
С близнаците съм супер, с овните, козирозите и раците.
Ааа, а комбинацията дева с дева не я опитвайте! Моля ви съ. :D
BrainlessROCKBABY
04-10-2010, 18:12
с близнаци се разбирам чудесно (засега :D )
:-o
засега :P
Priceless
04-10-2010, 19:31
Моята. Ама тя е уникална.
spontaneous
04-10-2010, 20:32
СКОРПИОН! мн ясно :evil: :grin: :smt001
impossible7
04-12-2010, 13:47
:-) КОЗИРОГ и ТЕЛЕЦ :-)
DaemonBoy
04-12-2010, 16:40
В момента Риби :smt007
rockchiqmorbidheart
04-12-2010, 17:44
това за лъвовете е вярно,имала съм приятел лъв-сега не можем да са гледаме даже :(
Що аз съм Лъв и съм с Лъв :booooomb: наистина много се дразним ама всеки си допада с неговата си зодия според мен ... аз харесвам Близнаци и Овен ... а към Скорпионите имам някаква необяснима слабост ама хич не се понасяме голям бой падна :-D :o 8) ... е аз го бих дее ... :x :D :booooomb: :o
DaemonBoy
04-12-2010, 17:45
Еее разгеле едно момиче да харесва моята зодия(Близнаци) :D
rockchiqmorbidheart
04-12-2010, 17:50
ми сексави сте кво да ва права... :D :shock: 8)
didenceeto
04-12-2010, 18:00
..........
DaemonBoy
04-12-2010, 18:01
ми сексави сте кво да ва права... :D :shock: 8)Хах сексави :lol: Чаровен са ме наричали, ама сексав :lol: :lol:
YouMakeMeSmile
04-12-2010, 18:24
СКОРПИОН!
а.к.а. мъжО ми :oops:
В момента Риби :smt007
+1
аз нещо мноо разлика в зодиите не виждам... това като рожденните дни...
голем прас дали си роден януари или септември, това не ти влияе на живота..
dqvolcheto9
04-13-2010, 14:11
Близнаци,Стрелец,Телец :) Мамини хубави.. (сън).. :-)
"Коя е най-привлекателната Зодия ?"
Мойта. И специално аз като представител. 8)
Хихи . +1
И все пак - Скорпион ... Съжалявам, но по-привлекателна зодия от тази не виждам. Харесвам мъжете скорпиони, излизам с такъв, аз съм скорпион ...
1.Скорпион
2.Стрелец
3.Рак
Аз също съм скорпион и съм влюбена в момче, чиято зодия е скорпион
:D
magituou
04-14-2010, 14:17
Аз съм овен най-задръстената зодия поне според мен или просто аз съм си задръстеняк. Незнам коя зодия е най-привлекателна или най-симпатична както по горе някой е писал като порасна ше разбера 8-)
Ti si mn zle 4ovek ovenite iaz sam oven sa nai qkata zodiq :-) :grin: :grin: :grin: Az sam momi4e i mn mom4eta me har lo6oto na ovenite e 4e iskat da imat mn vlas i sa skolni kam iznevarq no se pak samo oveniii :-P :-P :-P
Luscious_Heart
05-10-2010, 13:45
ОВНИ ОВНИ ОВНИ ОВНИ ОВНИ ОВНИ И САМО ОВНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Няма по-пламенна зодия, няма по-големи ненормалници, няма по-големи секс машини от тия. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
И Скорпион също... ама са ми много потайни някви.. Момчета Везни не познавам не знам за вас. :D :D :D
А телци, раци, риби - далеч от мене... Познавам един телец, дето на външност си го бива определено, ама иначе..
lipsvashh_mi
05-10-2010, 13:48
козирог? сериозно? поне моите наблюдения са ,че са супер костеливи орехи ,малко приказват и в общи линии са с дооста труден характер..тамън се чуда как да се разбера с един представител на зодията ама не мога да го измисля...при положение,че откъм зодии съм пълната противоположност-везни :D
*първично ме привличат предимно мъже близнаци, фриволни, реещи се, забавни, но ужасно несериозни, несигурни и просто да, от различни светове сме.
*възхищавам се и дори малко(аха) завиждам на овните за социалните им качества и липсата на задръжки, но и с тях сме на двата бряга що се отнася до светоусещане и представа за близост, приятелство, семейство и дефинициите на всички абстрактни понятия.
*мъжете риби имат доста приятно чувство за хумор, но са пасивни, не знам какво чудо трябва да стане, за да се събере двойка от несигурни и бездействащи бъзльовци.
*лъвовете са магнетични, и мъжете, и жените<3
*с телците си приличаме не по един и два параграфа, но въздушното при мен си казва думата, та някои рисунъци в съществата им меко казано не ми допадат.
nerazbranoZLO
05-10-2010, 14:24
Аз съм овен най-задръстената зодия поне според мен или просто аз съм си задръстеняк. Незнам коя зодия е най-привлекателна или най-симпатична както по горе някой е писал като порасна ше разбера 8-)
Един от класа е овен - сметкаджия и циция.
но не се обезкуражадай...
А по темата - аз съм стрелец, най добрия ми фр. е стрелец, женските стрелци ги мразя леко а иначе съм влюбен в рибка :D
LovelyGirl
05-10-2010, 14:28
козирог? сериозно? поне моите наблюдения са ,че са супер костеливи орехи ,малко приказват и в общи линии са с дооста труден характер..тамън се чуда как да се разбера с един представител на зодията ама не мога да го измисля...при положение,че откъм зодии съм пълната противоположност-везни :D
Точно това, че са с труден характер ги прави привлекателни, интересни, задържащи вниманието :) Иначе наистина са костелив орех ;д
Моят приятел е козирог и от него знам, че с везни не се разбира, а сега и ти го доказваш ;д
скорпион :smt007
Два скорпиона на едно място лоша работа кой ще командва :lol:
nerazbranoZLO
05-10-2010, 14:48
Мъжете Риби са пасивни, до колкото жените... *Ох на дядо меки крушкии!*
Стрелците са отворени (и се целят високо - аз :) )
Лъвовете са добри души, акъла им сече, но могат да бъдат и много коварни
На везните не им пука много
А по темата - аз съм стрелец, най добрия ми фр. е стрелец, женските стрелци ги мразя леко а иначе съм влюбен в рибка :D
Не е вярно, женките стрелци сме супер приятни и поносими. Не знам какви жени стрелци познаваш, ама при мен впечатленията са на обратния полюс. Мъжете стрелци са "лошо предсказание". 8-) На външен вид и мен ме привличат близнаците, но за сериозните неща не си пасваме. Преди имах вземане-даване с овен и мноого трудно мелехме, ама понякога, много рядко, се напасвахме. В момента ме измъчва едно раче... много ми е странен, изобщо не е като другите мъже раци, които познавам. А най - противното нещо на света е мъж дева. Те т'ва и гъза не може да си изтрие само!
MakeMeLaugh
05-10-2010, 14:59
lipsvashh_mi,
че ти си Везни, какво искаш.. ;)
За мен една от неприятните зодии за жени е Везната, даже дали не е най-най.
Везните мога да си ги манипулирам както си искам, супер податливи са :Д
За сметка на нас пък вие приказвате ама какви ли не глупости, да ви се приака ше си го кажете пууу, и това ви прави винаги открита карта.
nerazbranoZLO
05-10-2010, 15:16
Не е вярно, женките стрелци сме супер приятни и поносими. Не знам какви жени стрелци познаваш, ама при мен впечатленията са на обратния полюс. Мъжете стрелци са "лошо предсказание". 8-) На външен вид и мен ме привличат близнаците, но за сериозните неща не си пасваме. Преди имах вземане-даване с овен и мноого трудно мелехме, ама понякога, много рядко, се напасвахме. В момента ме измъчва едно раче... много ми е странен, изобщо не е като другите мъже раци, които познавам. А най - противното нещо на света е мъж дева. Те т'ва и гъза не може да си изтрие само!
Е, явно не съм попаднал на добри стрелкини... :lol:
П.С. Няма толкоз лигаво нещо като мъж дева, особено момче :booooomb:
Не само лигави, едни такива мекушави са, влияят се от всичко, зависими от всичко, пълни лайна са. 8-)
хахахха излишен въпрос -> доказано е, че това е Девата ;)
BlueFace
05-10-2010, 15:27
Абе хора кака може да вярвате ,че зодиите имат нещо общо с характера на човек..... :?
nerazbranoZLO
05-10-2010, 15:34
Не само лигави, едни такива мекушави са, влияят се от всичко, зависими от всичко, пълни лайна са. 8-)
В прочем - всички сме съгласни с това. 8-)
А, BlueFace, НЕ влияят пряко, но все пак си имат и те значение...
summerlove15
05-10-2010, 15:51
аз съм водолей и според мен ти са много хебава зодия,разбираме се с почти всички и сме много готини. САМО ВОДОЛЕЙ!!!!!!!!!!!
Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта. иначе съм телец
rockchiqmorbidheart
05-10-2010, 16:44
Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта. иначе съм телец
мхмм ние лъвовете сме готини ама сме малко проклети имайте го предвид ако се хващате с лъв :D
nerazbranoZLO
05-10-2010, 17:18
Знам го това. Брат ми е лъв и понякога е проклет до болка...
Luscious_Heart
05-10-2010, 17:18
^ Лъвиците са забавни приятели, но познавам само 1 момче, което е зодия Лъв. :( :( С Овните са бомба.
BlueFace
05-10-2010, 20:07
А, BlueFace, НЕ влияят пряко, но все пак си имат и те значение...
Зодиите са една жестока заблуда.Обясни ми как ,аджеба, положението на звездите в космоса и месеца,през който си роден, могат да окажат влияние върху личността на един човек и да определят характера му.
Абсолютно всичко опира до човека,от средата в която расте,от това в каква компания се събира,какви навици си изгражда,какво възпитание му се дава и т.н.
BlueFace
05-10-2010, 20:20
Близнаци
BlueFace
05-10-2010, 20:31
Слабо ме вълнува асцендента ми.Не се занимавам с такива неща :) Зодията не може да определи човек :)
Аз съм Дева със асцидент Лъв :D Доста противоречиви зодий,а? По принцип много си харсвам зодийката,доста съм сантиментален,което е малко странно за момче,и това си е от девата,обче съм и малко избухлив,това вероятно е от лъва.Не ми се изброяват и други лъвски и девски черти от характера ми,но не са малко.С оглед на нещата излиза че хем съм проклет,хем добричък,аз лично смятам че работата е съответно 25% срещу 75% все пак...Сестра ми е лъв със асцидент скорпион,и е страшно проклета понякога,най добрия ми приятел е риби,и има чудесен характер,а в хороскопа пише че девите се имат със риби.
Извод: Зодийте имат значение,дори и да не намираме логика,имат значение!
П.С. Абе на зодийте им вярвам,ама на хороскопите на Алена пет пари не давам! :D
мхмм ние лъвовете сме готини ама сме малко проклети имайте го предвид ако се хващате с лъв :D
така е зли сме и като цяло сме на моменти ..
странии бъбриви горди и много горделиви
BlueFace
05-10-2010, 20:58
http://astrollusion.free.bg/ Моля ви прочетете я цялата :)
asp1r1n94
05-10-2010, 21:05
ЛЪВ съм си аз 8)
DaemonBoy
05-10-2010, 21:54
Мрете ве! Близнаци рулз! 8)
Мрете ве! Близнаци рулз! 8) Оо,Явчоо 8-) :P :P
DaemonBoy
05-10-2010, 21:58
Мрете ве! Близнаци рулз! 8) Оо,Явчоо 8-) :P :P Яничке, кажи им че ние сме най-големите! 8) :-)
Мрете ве! Близнаци рулз! 8) Оо,Явчоо 8-) :P :P Яничке, кажи им че ние сме най-големите! 8) :-)
Т'ка е 8) :-)
Т'ка е 8) :-)
Може би след мене, но не знам...
Иска ти се 8)
Иска ти се 8)
фактите не се искат...
Иска ти се 8)
фактите не се искат...
Докажи ми ,че е факт 8)
BlueFace
05-11-2010, 10:43
BlueFace и на мен ми е интересно Луната как влияе на моретата и океаните.
Google!
Това ,че Луната предизвиква приливите и отливите,не означава ,че влияе на характера на човек. Прочети статията,която постнах и ще разбереш голямата заблуда на астрологията.
П.П. Аз не вярвам в зодиите,но заставам зад това ,че Близнаци рулз! 8-)
Близнаците, що не си направите една секта?? :D :D
... приличате си всичките 8-)
Абе Лъв беее мишоци. Аз съм грозен,изключение съм ама казвам по принцип :lol:
lipsvashh_mi
05-11-2010, 13:31
lipsvashh_mi,
че ти си Везни, какво искаш.. ;)
За мен една от неприятните зодии за жени е Везната, даже дали не е най-най.
Везните мога да си ги манипулирам както си искам, супер податливи са :Д
За сметка на нас пък вие приказвате ама какви ли не глупости, да ви се приака ше си го кажете пууу, и това ви прави винаги открита карта.
манипулативни и податливи са най-малко черти от характера ми,с кото мога да се опиша....за споделянето също-камо да си казвам всичко..но пък винаги си има изключения от правилото..
а за поста преди това-не съм казала,че не се разбираме..просто се чуда как да подходя с такъв супер затворен,мълчалив човек-свикнала съм да съм обкръжена с по-свободно държащи се и сега наистина ми е странно :D
а бе това везните всички ни оплюхте 8-)
За мен стрелсите може би са наи привлекателните,може би щот сам Luff :-)
Близнаците, що не си направите една секта?? :D :D
... приличате си всичките 8-)
Мнем :)
Близнаци - моята, ама не познавам май никой с тая зодия...
Близнаци - моята, ама не познавам май никой с тая зодия...
Браво :) и аз съм близнаци ^^ :oops: 8-)
AutomatiC
05-11-2010, 16:00
козирог естествено :grin:
FireFlyY
05-11-2010, 16:34
Близнаци бейби :D :smt007
Близнаци, деви и везни!
Edit: Телци също, телции!!
Близнаци бейби :D :smt007 ;-) :smt007
BlueFace
05-11-2010, 18:06
Много близнаци се извъдихме тука 8-)
Sibel1990
05-11-2010, 18:21
естествено Близнации.. :grin: 8-)
BlueFace
05-11-2010, 18:29
Събрахме хора за секта :lol: :lol: 8-)
sadboy95
05-11-2010, 19:13
http://www.keepufits.com/wp-content/uploads/2009/12/Scorpio-2010.jpg
Ние май сме най - малко :)
mihichkaaa
05-11-2010, 19:43
Близнаци бейби :D :smt007 ;-) :smt007
+1
ShtrudeL
05-11-2010, 21:41
РИБББИ
djipsito
05-11-2010, 23:26
Дева :D
moisture
05-12-2010, 07:35
мойта естествено
Козирог :-)
бЛиИиЗнАцИ :P :grin: ние сме си the best :-P Ам относно другите ест близнаци , лъвчета (my favorite :oops: :smt007 ) , водолеи :smt007
Snickers
05-15-2010, 13:29
Овните ме привличат.
remix1912
05-15-2010, 19:25
То всеки си казва своята зодия
И аз ще кажа моята
СКОРПИОН
tainstvenomomi4e
05-15-2010, 19:27
Телец много ясноооооооо. :)
mArMaLaDkA
05-15-2010, 20:22
Овните ме привличат,
както и близнаците, и стрелците. 8-)
Snickers
05-15-2010, 20:39
Овните ме привличат,
както и близнаците, и стрелците. 8-)готЕни сме, да
жалко, че не познавам друг близнак :lol:
BlueFace
05-15-2010, 20:41
готЕни сме, да
Безобразие ...Та ние сме многобройни 8-) :lol:
mArMaLaDkA
05-15-2010, 20:43
жените близнаци сте отврат. 8-) повечето. :oops:
Snickers
05-15-2010, 20:51
отвратително готЕни сме, така е 8)
BlueFace, многобройни уж, ама... тц. В тази тема колко сме се събрали. :Д
mArMaLaDkA
05-15-2010, 20:53
а те близнаците кога бяха? май-юни?
BlueFace
05-15-2010, 20:54
21 май - 20 юни ;)
mArMaLaDkA
05-15-2010, 20:57
ясно, мерси.
обогатих се духовно. 8-)
rebeccaa
05-15-2010, 23:10
Привлииат ме Близнаци,скорпиони,стрелци ,везни,телец
ShtrudeL
05-15-2010, 23:33
АЗ (риби) След това: ^^
Овен: Най-добрата ми приятелка (бивша) беше овен. Супер откачалка,голям инат,сърдеше се за глупости с часове/дни.
Телец: Нещо не ме кефят,не знам защо. Може би не познавам толкова хора с тази зодия.
Близнаци: И теЗ не ме кефят.
Рак:...Майка ми,братовчедка ми..все раци...Какво да ви кажа...води се че се разбирам с тях...ама са ми толкова мекушави...повече от мен ебаси... и е задължително да им даваш отчет къде си,с кой си,какво си правил и т.н...Супер обичливи и чувствителни... Дразня се на по-добродушни и наивни същества от мен.
Лъв: Това животно може да е добър приятел. Всички женски,които познавам са супер печени и добри...Познавам само едно момче лъв 50 на 50 от към добри и лоши черти,а и не го познавам достатъчно...Енергични,весе ли,щедри,горделиви...
Дева: И от тея не познавам май...Ама и тях не харесвам.
Везни:...теЗ са забавни,понякога лигави...стават.
Скорпион: За огромно мое съжаление не познавам нито един скорпион,а с тях уж се разбирам най-добре според инфото в нета О.о Изглеждат ми страшни по описание... Оо
Стрелец: Е те тва е! За туЙ животно мога много да говоря Оо Моя е стрелец,една приятелка също,леля ми и тя... Искрени са до безобразие и изобщо не мислят дали ще те обидят или наранят...Ама те не нарочно...не се заяждат...просто са хипер искрени...С някъв огромен късмет...Не могат да разказват нито вицове,нито смешни истории,но самите те са някакви смешници и винаги е весело с тях. Мислят,че само те са прави и само те казват истината. Доста свободолюбиви са,което ме дразни. Дразни ме й това,че се присмиват на нещастието на другите без да им пука. И така. Иначе са добродушни и не ти мислят злото,не са отмъстителни и т.н.
Козирог: Тея са ми до някъде интересни...ама само до някъде...
Водолей: Е тея пък вече са ми най-интересни...хм...доста земни и разумно/реално мислещи хора.
Риби:...Ми какво да кажа...за мен мога да кажа много...за другите...и да кажем мъжете риби...не знам защо,но не са това,което очаквам от една риба О.о Жените - да,но мъжете нещо не ми изглеждат (поне тези,които познавам ...не достатъчно) като рибки. Оо
И тЪй!
brutaLxxbunny
05-16-2010, 17:12
Сега ако говорим за най-привлекателни зодии..Това са овните,то си е казано :P Но за приятни характери ми харесват водолейте(много се имам с момчетата от тая зодия),раците(тука момичетата са точни) и лъвовете,само ако не се дървят много :D Иначе да спомена,че аз съм овен и сме страшно ужасна зодия :-D Трудни характери сме общо взето,"с рогцата напред".
Овните ме привличат,
както и близнаците, и стрелците. 8-)готЕни сме, да
Как бе и аз съм близнаци :D
Greennight
05-16-2010, 18:24
Кво мислите за везни и стрелец :P
6okolad4ety95
05-16-2010, 18:26
Водолей :smt007 :P
Gr0zDan0v
05-16-2010, 19:18
Най-готината-това сме ние Лъвчетата 8) :-D
bloodfrozen
05-16-2010, 19:34
Девите и Телците ми се струват най-атрактивни.
Главно техни представители ме привличат. 8-)
Аз съм си БлИзаЦи :P Ам относно другите - лъвчета , водолеи (my favorite :oops: ) и мноооооооого рядко скорпиони :D
SisinkaS
05-16-2010, 22:35
Везнии .. щото нищо никога не е Ок и квото и да направиш все небива,обаче в следващия момент може да са много милички.. и винаги има тръпка :lol:
tonincheto0o
05-16-2010, 22:37
Скорпион :grin: :grin:
Ами аз съм зодия близнаци и много харесвам лъвовете към тях страшно много се привързвам ,но пък и зодия везни става .. :D :)
NoShTnO_iZkUsHeNiE
05-17-2010, 06:52
ЛЪВ...ЛЪВ..ЛЪВ на 1во място това е зодията и за мъже и за жени
rockchiqmorbidheart
05-17-2010, 07:04
ЛЪВ...ЛЪВ..ЛЪВ на 1во място това е зодията и за мъже и за жени
+1 8)
Везнии .. щото нищо никога не е Ок и квото и да направиш все небива,обаче в следващия момент може да са много милички.. и винаги има тръпка :lol:
Ми да права сии сега съм с зодия везни и наистина понякога мога да откача ама кога се разбираме съм на седмото небее ! :-)
AutomatiC
05-18-2010, 16:03
Козирог :)
phobiaaa
05-18-2010, 17:47
Азз съм стрелец,а относно другите се разбирам с : лъвовете,везни,близнаци и деви.
:smt041
Брей :D нас близнаците много ни заобичахте нещо 8-)
BlueFace
05-18-2010, 18:42
Ние винаги сме били обичани ;) 8-) :lol:
revolver
05-19-2010, 08:35
Ние винаги сме били обичани ;) 8-) :lol:
Истина :grin:
bossychick
05-19-2010, 09:15
СКОРПИООООН :evil:
TheOneAndOnly
05-19-2010, 20:00
Риби :grin: :grin: :grin:
Ууу близнаците тука нещо мн станахме :D Направо секта да си направим 8-)
revolver
05-19-2010, 20:18
Айде :grin:
BlueFace
05-19-2010, 20:29
Това го предложиха преди 1-2 страници :lol:
ef4etyYy
05-19-2010, 20:33
и аз съм близнаци .. и гаджето ми и той, че и роден на мойта дата, пф :booooomb:
е дайте да й измислим име на сектата :lol:
и аз съм близнаци .. и гаджето ми и той, че и роден на мойта дата, пф :booooomb:
Още близнацииии :grin: Хмм доста станахме наистина и като умножим по няколко :D
valdesbg
05-20-2010, 08:29
А близанци съм и аз :)
Най-яката зодия е това :Р
+ че е факт че близнаците са най-завладяващите характери и чара ни е неустоим.
valdesbg
05-20-2010, 08:34
Ти ако си свободна - да се взимаме освен? 8-)
хмм ти отчаяно си търсиш гадже :D
valdesbg
05-20-2010, 08:41
Sprite - Нещата такива каквито са :)
А иначе преслушвам почвата.. може пък някоя да се навие.
А ти не ми отговори (:
Ъъъ прекалено съм малка за теб :D А и това не е сайт за запознанства :D сещаш се .импул карамелчета флиртчета и т.н.
valdesbg
05-20-2010, 09:31
Да, ясно.. :)
Дърт съм и не ти допадам, благодаря че ми го каза тактично.
BlueFace
05-20-2010, 12:22
А близанци съм и аз :)
Най-яката зодия е това :Р
:smt023 An undeniable truth :-D 8-)
mArMaLaDkA
05-20-2010, 13:57
мога да поспоря.
ef4etyYy
05-20-2010, 20:44
мога да поспоря. айде.
ВЕЗНИ ВЕЗНИ
:grin: :grin:
kamucheto0
05-21-2010, 06:29
Най-готината-това сме ние Лъвчетата 8)
\:D/
мога да поспоря. айде.
давай
fortvilelse
05-21-2010, 09:22
аз съм везни и се разбирам страхотно с козирог <3
DeViLMaN
05-21-2010, 09:56
аз съм рак и само с себе си май съм ок ... бившите ми са все зодии с който хороскопа казва че нямам бъдеще :D опитвам се да го опровергая :D :D :D
remix1912
05-21-2010, 10:35
СКОРПИООООН :evil:
Ай да са взимаме ,може да имаме нещо общо 8-)
Цвят,аромат,ала бала? :lol:
Eclipsercho
05-21-2010, 11:13
ВЕЗНИ ВЕЗНИ
:grin:
SonataArctica
05-21-2010, 11:22
Ха - ха. Определяте някой по зодията, а не по това какъв е.
vilityyy96
05-21-2010, 12:56
Близначе! :-)
YourDream
05-21-2010, 14:16
Изобщо не вярвам в тези глупости със зодиите .Едва ли ще ме интересеува,че в хороскопа ми пише Скорпион,когато обичам някой Лъв например.
petersl55
05-21-2010, 14:25
козирог! :smt039
BlueFace
05-21-2010, 14:42
ВЕЗНИ ВЕЗНИ
:grin:
Жените везни ,които съм срещал ,са красиви ,но си играят с хората .Просто незнаят какво искат 8-)
^ И близначките сме така . Аз съм пример за това :D Е имаше един случай в който наистина харесвах едно момче , НО той не ме отрази :( Защото е урунгел 8-) Е бъзикам се ! :D Не знам що не ме отрази :( Той беше рак :oops: Мъжете раци ужасно много ме привличат с потайността си :oops:
BlueFace
05-21-2010, 14:58
^ Аз не вярвам в зодиите :) На мнение съм ,че космическите тела не могат да повлиаят на личността на човек :) Всичко е индивидуално ;)
Аз вярвам и не само в зодиите . :) Около нас е пълно с източници на каква ли не енергия :-o Планетите също я излъчват и по този начин ни влияят по един или друг начин ;-)
Ей все Близнаци в устата са ви:)
Абе готини хора сме, не мога да се оплача. Козирога с малко повече уговорки също би могъл да е гадже на близнак.(лично наблюдение)
и без уговорки става 8-)
refre64ety
05-21-2010, 16:22
^ И близначките сме така . Аз съм пример за това :D Е имаше един случай в който наистина харесвах едно момче , НО той не ме отрази :( Защото е урунгел 8-) Е бъзикам се ! :D Не знам що не ме отрази :( Той беше рак :oops: Мъжете раци ужасно много ме привличат с потайността си :oops:
Все едно аз съм го писала :D такива сме си близначките заблудени от раците :( :D
tanch3t093
05-21-2010, 16:27
Определено скорпион!
cryforyou
05-21-2010, 17:09
За мен е моята зодия - лъв както и водолей
Все едно аз съм го писала :D такива сме си близначките заблудени от раците :( :D
хаМ 4i kъ
:D
TheWorstGirl
05-22-2010, 07:12
Риби, разбира се :P :P :P :P нали аз съм риби
gabsit000
05-22-2010, 07:38
аз пък си мисля,че привлекателността не се съди по това коя зодия си ..ами по това какъв човек си и какъв е твоя характер..
reoffender
05-22-2010, 09:28
телец (:
vesito13
05-22-2010, 09:35
аз съм рак и само с себе си май съм ок ... бившите ми са все зодии с който хороскопа казва че нямам бъдеще :D опитвам се да го опровергая :D :D :DЩе я намразя тая зодия, ужас :?
BlindedAngel
05-22-2010, 09:40
Везни дъ бест :grin:
gabsit000
05-22-2010, 09:50
аз съм рак и само с себе си май съм ок ... бившите ми са все зодии с който хороскопа казва че нямам бъдеще :D опитвам се да го опровергая :D :D :DЩе я намразя тая зодия, ужас :?
отдавнас ъм намразила раците...с кой рак да се хвана... всичко хубаво почва,но свършва ТРАГИЧНОООО :shock: :shock: :shock: :D
vesito13
05-22-2010, 10:05
отдавнас ъм намразила раците...с кой рак да се хвана... всичко хубаво почва,но свършва ТРАГИЧНОООО :shock: :shock: :shock: :DАз какво да кажа 2 години и малко с рак... И то за типична представителка на лъвовете... Не питай каква комбинация е :-s
WaterLilly
05-22-2010, 10:31
Това са безпочвени предразсъдъци. Като и всички тия зодиакални простотии - това са общочовешки характеристики, с които всеки може да се свърже, дори и рак да чете описание на скорпион или някаква такава комбинация... Така че зодията няма никакво значение.
sashto22
05-22-2010, 13:39
Можете ли да ми кажете дали съ съвпадат жена от зодия дева с мъж от зодия козирог и ако мобже да ми кажете спецификите на козирога? :D :-)
titanusbg
05-22-2010, 17:59
Аз съм телец и според зодиака трябва да се разбирам с козирог и дева, ама почти нямам познати от тези зодии. Последната ми приятелка беше също телец. Понякога е идвало да се избием
И аз съм така :shock: има едно момиче в класа което имаме на една дата РД и сме Телци и в последно време не мога да я понасям :-x
Телец :smt007 :smt007 :smt007
Разбирам се страхотно само с лъвове и раци! :D
sweetpunk
05-22-2010, 20:56
Нямам думи да опиша колко са готини тия. Разнообразни като визия и като поведение. Владеят изкуството да общуват във всичките му форми. Може да бъде каквато си поиска или каквато на мъжа му се прииска. Жените Стрелец са мечтата на много мъже, между които и курортния тип кръшкачи. Не може да си прекараш по-весело и по-добре с никоя друга. Блестящият коктейл от остроумие, чувство за хумор, сексуално излъчване, откровенност, безцеремонност и непринуденост е в състояние да подлуди всеки мъж. :oops:
Просто срелците сме си многофункционални .. Срещат се в най - различни форми: от най - големия кретен, до най - високо интилигентен тип :grin: :D
Можете ли да ми кажете дали съ съвпадат жена от зодия дева с мъж от зодия козирог и ако мобже да ми кажете спецификите на козирога? :D :-)
http://astro.beltcho.eu/06_Virgo_f_10.htm
creepingxdeath
05-23-2010, 10:29
Ами аз съм Рак,и се разбирам чудесно със Стрелец, Водолей,Везни и горе доло Дева ;D :D
bilqnavod
05-23-2010, 17:40
Рак - дева ми допада.
vesito13
05-24-2010, 09:13
Нямам думи да опиша колко са готини тия. Разнообразни като визия и като поведение. Владеят изкуството да общуват във всичките му форми. Може да бъде каквато си поиска или каквато на мъжа му се прииска. Жените Стрелец са мечтата на много мъже, между които и курортния тип кръшкачи. Не може да си прекараш по-весело и по-добре с никоя друга. Блестящият коктейл от остроумие, чувство за хумор, сексуално излъчване, откровенност, безцеремонност и непринуденост е в състояние да подлуди всеки мъж. :oops:
Просто срелците сме си многофункционални .. Срещат се в най - различни форми: от най - големия кретен, до най - високо интилигентен тип :grin: :DЕгати рекламата :? Ако ти кажа, че не мога да се сетя дори за един стрелец, който познавам. Явно не са ми направили особено голямо впечатление :neutral:
selenasky
05-24-2010, 13:27
телец съм ама си ме кефят рибките с тяхната романтика, а и все такива мом4ета харесвам ... :) :grin:
ivanovvarna
05-24-2010, 15:53
Аз съм зодия Близнаци. Зодиите които ми допадат (имам впредвид за момичетата) са водолей, близнаци, рак, скорпион, а от момчетата се разбирам с лъвовете, стрелците и везните. 8)
xXbambiiXx
05-24-2010, 16:17
Ами скорпионите-самореклама 8-)
dqvolcheto9
05-24-2010, 16:23
Риби ,Телец,Скорпион и Стрелец :-)
anonymous708973
05-24-2010, 17:37
Аз съм Близнаци и се разбирам с (почти) всички, защото мога да се нагодя към начина на общуване и възгледи, както и защото обичам да дискутирам и съм склонна към компромиси.
След саморекламата 8-) да кажа, че не познавам (или поне в момента не се сещам) за познат Стрелец, Рак, Лъв, Риби, Дева.
Пфуу, човек ще каже, че си избирам все познати Овен, Везни, Водолей, Телец...
Понякога Овните ме дразнят с тоя проклет инат, който не могат да обосноват, но като цяло са много привличащи погледа хора. От познатите ми Везни само един не се колебае по 10 минути преди да избере между елементарни неща - включително дали да си вземе Сникърс или Марс :-D
Водолеите пък са все начетени и с висока обща култура - кеф е да се говори с тях, винаги има какво да научиш. Пък Телците са си разбрани, кротки и послушни - поне моите телци. :)
mArMaLaDkA
05-24-2010, 17:44
Пък Телците са си разбрани, кротки и послушни - поне моите телци. :)
Това, като го прочетох и си представих как си имаш малка фермичка и зад една оградка се подават теленца. 8-)
anonymous708973
05-24-2010, 18:18
Интересното е, че докато го пишех и аз си представих същото... 8-)
аз съм водолей и си допадам с рак и дева
selenasky
05-25-2010, 12:32
това да си с 4овек от същата зодия е несъвместимост всъщност - защото няма допълване в характерите :) :) :)
помислете малко ...
selenasky
05-25-2010, 12:32
това да си с 4овек от същата зодия е несъвместимост всъщност - защото няма допълване в характерите :) :) :)
помислете малко ...
someonerandom
05-25-2010, 23:38
помислете малко ...
Амчи то тугаз и човек с човек било ньесъвместимо, чи ни моат са дупълнат двье нища от идин и същи вид... И аз са чуда защо има зоофилье. А то какоз било... Въййй!!!
Какво? :-o
По темата:И аз казвам близнаци :D
alonedark
05-26-2010, 09:16
Аз лично съм зодия Близанаци и обожавам хората с моята зодия , на пък като говоря за момчета дето ме кефат винаги са Раци или Лъвове!!!
Винаги съм си мислел че това са глупости..
BladeOfMySoul
05-26-2010, 11:05
Ми на теория Везните и Скорпионите ги водят за най-привлекателни.
Иначе си е до човека и излъчването, а зодиите са си в голям процент психология. Аз съм Водолей и всичките, които познавам от моята зодия са готини хора, само се сещам за едно изключение от класа ми, което непременно трябва да се изруси. 8-)
KpucmuHa
05-26-2010, 11:54
яка тупалка е най - готината зодия 8)
BGbullet
05-26-2010, 12:04
И аз съм овен :D И наистина зодиите ни са леко задръстени :D
ef4etyYy
05-27-2010, 20:31
помислете малко ... не е така, не всичко зависи от зодията - както съм писала вече не знам колко пъти, с гаджето ми сме една зодия (повече..) и се разбираме прекрасно, допълваме си се, въпреки че си приличаме по някои аспекти от характера (абе някои е леко казано, почти еднакви сме), ама тфа няма никфо значение, не всичко зависи от зодията ;)
И аз съм овен :D И наистина зодиите ни са леко задръстени :D
НЕ! Вие сте си задръстени! И аз съм овен и се гордея с това!
Колкото до допълването питайте ef4etyYy тя може да ви каже какво е да си с човек от същата зодия!
За мен огнените зодий ще си останат най-привлекателните! Само един овен, стрелец или лъв може да ме накара да забравя всякакви опасности и да се забавлявам на воля!
mArMaLaDkA
05-27-2010, 20:56
И аз съм овен и се гордея с това!
:lol: Я се разделете сега на лагери "Водни знаци", "Земни знаци", "Въздушни знаци", "Огнени знаци"(може и да бъркам групите даже) и водете най-моШната онлайн битка между зодиите! 8-)
BlueFace
05-27-2010, 21:11
:lol: Я се разделете сега на лагери "Водни знаци", "Земни знаци", "Въздушни знаци", "Огнени знаци"(може и да бъркам групите даже) и водете най-моШната онлайн битка между зодиите! 8-)
Времето на религиозните войни отмина!Сега на мода са зодиакалните.Ако има Трета световна война то тя ще е породена от различията в зодиите 8-)
Друго което ми хрумва е ,че от тази идея може да се зароди някоя он-лайн игра ,която дори да измести World of Warcraft (игра ,която е оставила хиляди хора без живот)
П.П. Скучно ми е :(
mArMaLaDkA
05-27-2010, 21:16
и на мен ми е скучно, затова оспамвам всяка тема, която видя. ^^
BlueFace
05-27-2010, 21:17
и на мен ми е скучно, затова оспамвам всяка тема, която видя. ^^
А аз се чудя как ги трупате тези коментари 8-)
mArMaLaDkA
05-27-2010, 21:22
Ти пък ще кажеш, че тея 2500 мнения(грубо казано) си ги натрупал от сериозни отговори... айде, нЕма нужда. 8-)
BlueFace
05-27-2010, 21:24
Ти пък ще кажеш, че тея 2500 мнения(грубо казано) си ги натрупал от сериозни отговори... айде, нЕма нужда. 8-)
Е , чИ кЪк 8-) Аз съм изключително сериозен и съм получавал само две официални предупреждения заради спам .... :lol:
ShtrudeL
05-28-2010, 03:45
Аз съм ЗА! Стига да има достатъчно риби и скорпиони и ще ви изядем направо. Оо ^^
стрелец много ясно
евала още 1 човек с огнено сърце!
Та за битката аз съм съгласен! И сам ако трябва ще я водя!
mArMaLaDkA
05-28-2010, 21:02
Знаех си, че просто някой трябва да ви побутне малко. 8-)
stoteen4o
05-28-2010, 21:08
Овен :smt038
ImTheBest
05-29-2010, 11:36
стрелец много ясно
евала още 1 човек с огнено сърце!
Та за битката аз съм съгласен! И сам ако трябва ще я водя!
+1
nikityyy96
05-30-2010, 21:15
аз съм везни и много ме кефят скорпионите :grin: не само по характер ами и по външен вид :P за външния вид-не всички 8-)
bobito_th
05-31-2010, 07:08
телец ^^ :P
slaveto1989
05-31-2010, 07:43
Стрелец :lol: Хубавите хора като цяло са все Стрелци 8) :D
nicolepcd
05-31-2010, 12:00
http://www.athenasweb.com/img/AquariusII.jpg
Какво по-привлекателно :lol: :razz:
Dragonflyelf
05-31-2010, 15:03
Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
Ха така, да живеем!!! xdd Не знам кои Са, но знам кои НЕ Са - телците. Колкото телци съм познавала, толкова всичките са се оказвали злодеи, лицемери, егоисти, несериозни етк.
Стрелец :lol: Хубавите хора като цяло са все Стрелци 8) :D
actualy всички огнени зодий сме така! :D
EndlessVoid
06-01-2010, 09:48
Лъвчета лъвчета :D
SolemnityOfDeath
06-06-2010, 13:23
Аз си харесвам моята зодия (козирог).
От близнаци съм останал със смесено впечатление...познавах много отблизо един близнак и си отговаря на 'двойното' отношение, не знам дали като цяло за зодията се отнася.
Скорпионите са мнооого чепати и страстни, много ревниви и много 'жилещи'. Не са си работа, ако не си склонен на компромиси.
Овните, стрелците и телците също са чепати, стрелците не чак толкова, но другите две си показват рогата...
От лъвове имам само хубави впечатления. Горди, но не прекалено, стъпили на земята и лидери, без да се изхвърлят.
Козирозите понякога сме ужасни 8-)
^ абе, да, бе, кога това?:Д
YaNcHeToOo
06-06-2010, 14:38
Влюбена в овен 8-) аз съм водолей :)
обратното ;)
sLowm0tioN
06-06-2010, 14:54
Скорпион :P :P
therichbitch
06-06-2010, 15:04
риби/дева
youloveme
06-06-2010, 15:10
Лъвчета лъвчета :D
Подкрепям,подкрепям :-P
AutomatiC
06-06-2010, 15:13
Козирозите понякога сме ужасни 8-)
точно! :lol:
remix1912
06-06-2010, 15:14
Една да знае кво иска.
kindergarden
06-06-2010, 15:14
риби!!!
темата вече може да се заключи :lol:
remix1912
06-06-2010, 15:17
Скорпионите са мнооого чепати и страстни, много ревниви и много 'жилещи'. Не са си работа, ако не си склонен на компромиси.
8-)
Първите неща са вярни.Ама за кво да не са си работа.Скорпионите са съгласни на равнопоставеност,но не и отсрещния да се налага над тях или поне за мен е така.
dead_princess
06-06-2010, 15:37
От лъвове имам само хубави впечатления. Горди, но не прекалено, стъпили на земята и лидери, без да се изхвърлят.
I approve ;-)
риби/дева
много правилно :P
TheBeliever
06-06-2010, 16:23
риби!!!
темата вече може да се заключи :lol:
О, не! За нищо на света. Аз съм риби и съм толкова своеволна, ината и безпричинно сърдита, че никога не бих живяла доброволно със себе си. :lol:
Аз съм за Везни. Кротки, послушни и добрички. Винаги гледат да ти угаждат.
BrainlessROCKBABY
06-06-2010, 17:36
Аз си харесвам зодията....Близнаци
Stan4o123
06-06-2010, 18:33
Моята зодия - ОЛИГОФРЕН!
sLowm0tioN
06-06-2010, 18:52
Една да знае кво иска.
Ами знам... аз съм cкорпион ;) :P
miletooo
06-06-2010, 18:55
Козирог :)
SolemnityOfDeath
06-06-2010, 18:57
Хаха, кво хиляда души са ме цитирали 8-)
Ремиксе, познавам ужасно много скорпиони и равнопоставеност не е точната дума при тях. Много ярък пример имам с една много близка приятелка и един много близък приятел във връзка - и двамата скорпиони.
Леле, отиди да се пробваш да говориш за равнопоставеност или стремеж към такова. Нииищо общо. :D
Шамке, и ти ли беше рогато бе?
Still1ME1Still1HERE
06-06-2010, 18:59
Аз съм Дева. Кой ще ме вземе? Нямам предпочитания към момичето откъм зодия 8-)
glorka94
06-06-2010, 19:22
Аз съм овен, с близнаци определено нещо не ми се получава, ама със стрелец и лъв се разбирам, най-вече със стрелец
Seducti0n
06-06-2010, 19:31
SolemnityOfDeath, точна толкова рогата е колкото си и ти :Р
По темата-везни и деви харесвам аз, но и за момента не ми е зле
аз съм теленце и не, че нещо но си е доста яка зодията ми :Р
Stan4o123
06-06-2010, 19:54
Еми аз съм скорпион и съм сравнително ревнив,но не го показвам,следователно НЕ СЪМ :D
LovelyGirl
06-06-2010, 20:13
^^Дева и везни на мен са ми най-противните зодии за момичета.За момчета от тези зодии нямам наблюдения.
Аз съм за Везни. Кротки, послушни и добрички. Винаги гледат да ти угаждат.
Да да! Сестра ми е Везни и винаги гледа да ме дразни!
Както казах ако искаш забавление и смях отиди в компанията на огнените зодий!
Имаше едно изказване от един сайт за зодийте:
Ако видите 2ма идиоти, които се готвят да скочат от мост с чадър, то възможността те да са Oвен и Стрелец е 99%
remix1912
06-06-2010, 21:05
Една да знае кво иска.
Ами знам... аз съм cкорпион ;) :P
И аз,8 ноември.
BritneyForever
06-06-2010, 21:07
Везни дъ бест :grin:
Ох най сетне с моята зодия!Верно е! :grin: :grin: :D