Влез

View Full Version : Коя е най-привлекателната Зодия ?

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11

kalpazanka
08-17-2014, 08:13
Девите, но само мъжките!, ме радват с това колко са безцеремонни, изключителни джентълмени са и не обичат да се циганят и да правят просташки изпълнения.

Направо се подписвам с всички крайници под това!

Иначе най-привлекателни за мен си остават овните. Просто се познават отдалеч. При близнаците има чаровни попадения, но там един представител е събрал хубост за други /ощетени/ 10.

anonymous708973
08-17-2014, 17:39
Познават се отдалеч, няма спор, ама в много лошия смисъл. ТцЪ. Зависи и от други фактори, разбира се, но винаги ще подходя с едно наум към овен.
Две доста близки приятели са овенки, на едната й се омекоти характерчето с годините. Другата я познавам само от една година, тя от типа "говори, обяснява и накрая пак си прави, каквото си знае". Пасивен инат пълен. Съчетано със склонноста към депресивни състояния... много приятна картинка става.

kalpazanka
08-17-2014, 17:50
Познават се отдалеч, няма спор, ама в много лошия смисъл. ТцЪ.
При мен това важи с пълна сила за мъж близнак. Начи, чуя ли му рождената дата, паля с 200 най-малко. И като цяло за човек близнак винаги имам 101 на ум.

yakuza_
08-17-2014, 18:02
вие сигурно се ебавате :lol:

anonymous708973
08-17-2014, 18:22
Мне, аз го разбирам. Не се виждам и аз с мъж близнак, мерси, аз съм достатъчно шизофренична. 8-)

kalpazanka
08-17-2014, 18:37
Не е само до шизофрения. Повърхностни, трудно си задържат интереса върху нещо, вятърничави... Пък за дамите няма да коментирам, че може да засегна пантерата.

А познайте кой е тоА убавец и коя зодия е
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/38675_115705331813586_7947639_n.jpg?oh=c7542d750de 979cd6acda29a24f624be&oe=5470B53C&__gda__=1416549191_48cf3d3e64caeb14df19d797222a88f d

anonymous708973
08-17-2014, 18:46
Спокойно, коментирай.
Пантерата не е типичен близнак, за всеобщо щастие. 8-)
Въпреки че притежава и много типични черти :д

Не ме кефи този.
Казвам дева или телец. Нямам никаква идея как се очаква да изглеждат различните зодии, налучквам на 100%.

П.С. Виж си личното :)

kalpazanka
08-17-2014, 18:47
Първо познайте кой е убавеца и коя зодия е :smt111

galaxy29
08-17-2014, 18:50
дано завали един здрав дъжд, че да ви отмие от тези демони, които са ви разяли главите!

kalpazanka
08-17-2014, 18:53
При мен не е спирало да вали. Между другото, галакси, не ме карай да ставам лоша. :smt063

nIkEnCeTy_bE
08-17-2014, 18:54
Аз залагам на Рак, нямам представа кой е или поне не се сещам.

По темата аз лично съм Рак и ми е интересно какво ще кажете за зодията. Иначе вече сериозно се уверявам, че не зодията определя човека и характера, освен външният вид, колкото асцендента и аз в голяма степен се определям в него. Иначе за себе си мога да кажа, че се разбирам както със Скорпион и Риби, така и с Дева.

galaxy29
08-17-2014, 18:54
обичам ви, въпреки недостатъците ви :oops:

SHPAIdURmeN
08-17-2014, 18:55
дано завали един здрав дъжд, че да ви отмие от тези демони, които са ви разяли главите!

Е, този път одобрявам. Чак до такава крайност не бива да се достига със зодиите или с каквото и да е било. :D

kalpazanka
08-17-2014, 18:58
Аз залагам на Рак
Не позна.

нямам представа кой е или поне не се сещам.
Голям срам /относително в кръга на шегата/.

Предавате ли се? Да казвам ли кой е и кога е роден?

SHPAIdURmeN
08-17-2014, 18:59
Предавате ли се? Да казвам ли кой е и кога е роден?

Соло барабани ли чакаш ?

nIkEnCeTy_bE
08-17-2014, 19:02
По принцип помня лица и ми е много познат, но въобще не мога да се сетя.

anonymous708973
08-17-2014, 19:04
С риск да се изложа, ама тоя ми мяза на герой от турски сериал.
Не се радвам на мъже с пълни лица някак.

nIkEnCeTy_bE
08-17-2014, 19:05
И аз с риск да се изложа, ми прилича на някой музикант или мексикански певец. *крие се*

SHPAIdURmeN
08-17-2014, 19:06
Стоян Михалев, зодия овен

nIkEnCeTy_bE
08-17-2014, 19:07
Близо бях.

kalpazanka
08-17-2014, 19:09
Стоян Михалев, зодия овен
Как?! Как успя?!

SHPAIdURmeN
08-17-2014, 19:11
Близо бях.

Правиш ето така и няма повече изненади :D :

http://prikachi.com/images.php?images/217/7545217D.gif

Blab
08-17-2014, 19:11
не можеш да познаеш слънчевия знак по портретна снимка (ако е обща, можеш да опиташ, като сравняваш, да видиш стойка, поведение, етц.). единствено асцендента или изразени планети, сключващи аспекти с него или намиращи се в 1-ви дом.

момчето има овално лице и плътни устни, което предполага асц. в Рак (този знак отговаря за овалите), а и ми се струва нисичък (само аз си знам как съм преценила по тази снимка:Д), което също свързвам със знака, който е женски.
но може и да е Везни - те също имат кръгли лица и красиви, добре оформени устни. а и като че ли има трапчинка на брадичката, което също е характерно за този асцендент.

високото чело е близнашко, но не само, малките прибрани уши са козирожки, трансцендентният поглед е типично рибешки.
и пак, тази снимка не е достатъчна, за да се познае асцендента, какво остава за слънчевия знак.

знаеш ли му часа? напоследък се опитвам да разпознавам асценденти и ще ми е интересно да знам този на момчето.
залагам на Рак (допускам граница с Лъв, заради оплешивяването) или нещо по Венера - Везни/Телец (а и изглежда суетен).
//но не изключвам Риби, те са неразпознаваеми и обикновено събират черти от различните знаци, както е и в случая

tireheb
08-17-2014, 19:12
Как?! Как успя?!

дясно копче - "търсене на изображението с google" (ако си с гугъл хром) ;д

пп; аз съм овен. тва яко ли е?

kalpazanka
08-17-2014, 19:13
Blab, не знам часа, но мога да го питам.

пп; аз съм овен. тва яко ли е?

Не особено. От моята камбанария.

Blab
малко съм закъсняла, но здраве да е:Д

да, попитай, аз ще разровя нета;

tonique
^^ стани ясновидец имаш дарба

сега по темата: моята зодия, много ясно ;d (скорпион)

anonymous708973
08-17-2014, 19:21
Blab, не знам часа, но мога да го питам.

Не особено. От моята камбанария.

Е, нали била привлекателна зодия?

kalpazanka
08-17-2014, 19:23
Привлекателна, да.
Обаче дотук. Отношенията ми с този знак са взривоопасни. И нездравословни основно за мен.

С риск да се изложа, ама тоя ми мяза на герой от турски сериал.
Не се радвам на мъже с пълни лица някак.

Все пак е на 42! Няма как да изглежда като 10-класник.

Blab
08-17-2014, 19:32
http://s12.postimg.org/uhet8flsd/stoyan_mihalev.gif
да си стои Стоян Михалев в темата;
//ретро Меркурий му дава говорните дефекти. овните обикновено са социални катерачи и ги влече властта/каймака, така че политиката е обяснима. (сега ще си построя карта и на Мариус:Д:Д:Д) мисля, сами виждате съвпада на Венера с Марс къде е :Д и Луната... дуални знаци, братчето ми:Д

102
08-17-2014, 19:37
овните са готини ако им фанеш цаката

Andjyy
08-17-2014, 20:43

така е
от къде знаеш че съм овен ?

tireheb
08-17-2014, 20:44

друго ше ми фанеш

102
08-17-2014, 20:48
не моа се дореда от тебе
душепатков

anonymous895156
08-17-2014, 22:10
допускам граница с Лъв, заради оплешивяването

о.о

102
08-18-2014, 09:38
така е
от къде знаеш че съм овен ?

мислих си нещо към овца ама щом предпочиташ овен

galaxy29
08-18-2014, 09:42
ще ходя да взема вълшебна вода от недрата на рила, че да прогоня злото, вселило се във вас

102
08-18-2014, 09:45
що ми се струва че и ти си уфца

galaxy29
08-18-2014, 10:01
не се прави на ясновидец
много добре знаеш

Dagichka
08-18-2014, 10:25
Blab, може ли да разчетеш и моята natal chart, ако не е много нахално :д

TheDevilInMe
08-18-2014, 11:56
Рак с асцендент Лъв? Някой? Мнение? :cool:

anonymous708973
08-18-2014, 12:30
Привлекателна, да.
Обаче дотук. Отношенията ми с този знак са взривоопасни. И нездравословни основно за мен.

Все пак е на 42! Няма как да изглежда като 10-класник.

Е, Юлиан Вергов, Захари Бахаров и Асен Блатечки също са на годинки, ама са мноооого готинки :д

draid
08-18-2014, 12:45
Как?! Как успя?!

Представям ти Google изображения
http://www.google.com/imghp?hl=bg
провлачваш коя да е снимка там и получаваш резултата.

Ronney
08-18-2014, 13:30
Риби

SHPAIdURmeN
08-18-2014, 14:34

Правиш ето така и няма повече изненади :D :

http://prikachi.com/images.php?images/217/7545217D.gif

Аз вече й показах, как :D

therichbitch
08-18-2014, 14:59
Вие пък сте му избрали една снимка :Д, аз го помня само с дълга коса

anonymous708973
08-18-2014, 17:39

Ааааааа!!!
*физиономия тип откриване на топлата вода*

RagioL
08-18-2014, 19:36
аз па изписах в един астрологичен сайт малко данни и това ми изписа

Вашият ум винаги е активен и притежавате голяма умелост и сръчност . Наблюдателен, полемичен и възбудим, вие сте буден, активен и неспокоен . Трябва да развиете дисциплина на съсредоточаване . Често чувствате нужда от приключение и имате склонност да тръгнете в много посоки едновременно . Имате силно чувство за свобода и справедливост . Вашата реч е красноречива и все пак правдива . Сексуално, колебаете се от сериозни взаимоотношения до повърхности . Това разположение изисква повече от един партньор , за да има пълно удовлетворение .

NambyPamby
08-18-2014, 21:13
^ Може ли да постнеш сайта? :)
Иначе много се чудя дали да понахалствам малко и да се възползвам от услугите на Blab за една бърза характеристика, ама не съм много сигурна за часа на раждане. 8-) Маман ми е споменавала ориентировъчен час, проверявала съм на различни места и все разнопосочна информация получавам относно асцедента. За планетите не ми се коментира, нищо не разбирам. 8-) Знам горе-долу планетите за кой аспект от характера контролират и знам, че Луната ми е във Везни. 8-)
@Blab, човърка ме въпросът с астралната карта(май така се нарича), която си публикувала. За мен българските имена, изписани на латиница, са особен случай. Ами ако се изписва Stoqn, а не с y? А ако примерно момичето се казва Кристина - името ѝ може да се изписва Kristina на латиница, но може и да е Christina или нещо подобно. Някои имена могат да се записват, както с k, така и с c, както с Y, така и I, а според мен това е от особено значение. Поправи ме, ако греша. Как се разбира как да се изпише името правилно, така че и информацията да не е грешна?

Auriss
08-18-2014, 21:21
^името не е от значение =Д Ако искаш Похотливата Светулка се напиши, все тая.

Blab
08-18-2014, 21:28
всички ще ви мина, ей ;>

NambyPamby
08-18-2014, 21:41
Blab, свиркай, ако ти се занимава, да ти драсна ЛС. ;)

Тромбоцит
08-18-2014, 21:52
Тази, която не придава излишна важност на рожденната си дата.

102
08-18-2014, 21:55
Тази, която не придава излишна важност на рожденната си дата.

дева ?

Blab
08-18-2014, 21:56
тази, която владее граматиката на езика си.

//Намби, метни ми данни, да не забравя; (много забравям...)

NambyPamby
08-18-2014, 22:13
^ изписа ми, че си си достигнала лимита на съобщения и не мога да ти пратя. :)

Blab
08-18-2014, 22:19
да, видях, изтрих някакви неща

Тромбоцит
08-18-2014, 22:24
Бих желал на вярващите да задам един простичък въпрос, тъй като съм непросветен в тези неща. Как датата, на която вашите са правили коитус, ерго са ви заченали, резултиращо във вашето раждане ~9 месеца по-късно, резултира в различия, касаещи вашата личност/характер/темперамент?

П.С Не съм негативен, напротив.

SHPAIdURmeN
08-18-2014, 22:32
Бих желал на вярващите да задам един простичък въпрос, тъй като съм непросветен в тези неща. Как датата, на която вашите са правили коитус, ерго са ви заченали, резултиращо във вашето раждане ~9 месеца по-късно, резултира в различия, касаещи вашата личност/характер/темперамент?

П.С Не съм негативен, напротив.

Прочети, какво е астрология, как се определя зодиака, за зодиите като цяло и ще разбереш.

Blab
08-18-2014, 23:02
или по друг начин - как социалният статус на родителите ти повлиява живота ти?:Д
или историческият период и мястото, на което си се появил, определят начина ти на живот?
или как имената на баби и дядовци се предават на внуци?
или, нека те приближа до материя, която явно ти е по-близка, а именно - генетиката. как ти влияят гените?

Тромбоцит
08-18-2014, 23:21
Блаб, интелигетен човек си и съм сигурен, че си наясно, че в генетиката почти всичко е ясно. Една амниоцинтеза и всичко става ясно за плода. Вече развитието на личността се контролира от соц. фактори, но заложбите са на генетична основа. Всички изброени от теб неща могат да се превъзмогнат и не трябва да определят в какво ще се превърнеш (наскоро даваха по ТВ някакъв ром от соц. дом, който успява да завърши медицина, докато работи и се издържа сам).

Възможно е поради моята откровена интровертност да съм скептично настроен и да не разбирам метафизичните прояви, към които причислявам (може би и грешно) астрологията.
Не целя да обидя никой, поздрави и лека ви нощ :>

anonymous895156
08-18-2014, 23:45
Тромбоцит, безсмислено е, все едно да убеждаваш кришнар, че прераждане няма

http://www.truthmagazine.com/archives/volume34/GOT034263.html
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D1%84%D0%B5%D0%BA%D1%82_%D0%BD%D0%B0_%D0%A4 %D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%80

мисля, че това казва достатъчно

galaxy29
08-19-2014, 05:56
http://styx.bg/.data/upload/pics/Statii/iStock_frankincense-burning.jpg

Blab
08-19-2014, 06:50
развитието на личността се контролира от соц. фактори, но заложбите са на генетична основа.

това.)
//тук бях написала каква акад. теза ми се иска да напиша, която изследва (или по-скоро наблюдава във времето/препреглежда) - отделни исторически личности (в моя случай - артисти - големите театрални режисьори, теоретици и практици на 20./21.в) които са оставили своя огромен отпечатък в дадена сфера/живот/култура/период/етц. Наясно със събитийността в техните (отминали) животи - детство, израстване, любов, секс, здраве, успехи/провали, деца, брак, смърт; ние познаваме много повече от една биография, защото разполагаме и с изкуството им - описано на хартия, запечатано във видеа и снимки - знаем техните личностни предпочитания - цветове, форми, теми, изразни средства, обекти на изследване, естетика, вкусове, идеи, вярвания, разбирания, проекции, мечти, амбиции и пр, и пр.
Разполагайки с натала, можем по чисто изследователски методи да проследим всяко едно от значимите събития в живота на даден артист/човек (а защо не и да разгледаме мунданна, която отразява движението на планетите, без да ги сравнява с натал) като контекстова рамка на дадения исторически период, в който е живял), да отбележим силните и слабите планети в неговия хороскоп, да изведем аспектите и положенията, които са причина за всяко едно негово търсене, вкус, схващане и т.н.
Венерата ми е във Водолей, така че моята евентуална амбиция отива още по-далеч, а именно - след извеждането на определени сходства, които свидетелстват/пред(раз)полагат даден човек да е изключително значим за развитието на дадена сфера, да се използват предиктивни астрологични практики в настоящето и да се инвестира в обещаващи млади/живи активни учени, творци, прочее личности, които (ще) изведат света напред. Малко е да кажа, че светът още не е готов за нещо такова:Д //макар че за множество големи компании навън е практика да си подбират персонала, спрямо натала и съвместимостта с останалата част от екипа, но това се прави, по-скоро за да улесни управлението и екипната работа, а не от идеалистични мисли за световен прогрес.

Възможно е поради моята откровена интровертност да съм скептично настроен и да не разбирам метафизичните прояви, към които причислявам (може би и грешно) астрологията.
Не целя да обидя никой, поздрави и лека ви нощ :>
това беше и моята изходна точка, когато реших да изследвам методите на астрологията, така че напълно те разбирам;

едит:
Харе, Харе!

kalpazanka
08-19-2014, 06:58
Е, Юлиан Вергов, Захари Бахаров и Асен Блатечки също са на годинки, ама са мноооого готинки :д

Асен Блатечки някак си не ми е идол за мъж. А в Юлиан Вергов има нещо, което не мога да обясня и което все пак ме дразни.
Пък за Захари Бахаров по-добре да не казвам нищо...

skatew
08-19-2014, 11:17
Яко е зависи какви са другите ти аспекти.. може да е отвратително може да е и много яко

Yoo reTo G
08-19-2014, 20:41
Абе, да ти кажа, най-готини са си скорпионите
Това е научен факт и е безсмислено да търсиш доказателство.

CookieJoKey
08-20-2014, 20:55
Лъвовете се родени за това да бъдат привлекателни
:D :D :D

odekolon
08-20-2014, 22:47
Вие говорите за хороскопи, тези които четете по списанията, вестниците ,интернет картинки и т.н. Има къде повече неща който определят един човек, а за привлекателност всичко си е до генетика. Та така де , вие само обсъждате слънчевият ви знак , който е най-популярния както казах преди, слънчевия знак обозначава вашата индивидуалност . За по кратко обяснение , вашата същност (ако вярвате в астрология) се определя от наталната ви карта, всяка планета от вашата натална карта си има знак и там има някакви сложни връзки които определят как се държите всъщност. Извинявам се не знам как да го обясня по-просто... ще ви оставя линк за да си направите натална карта и да прочетете как ви описва , започва със планетите и домовете и после е всяка планета със знака си , трябва обаче да знаете часът ви на раждане и да въведете къде сте родени. Затова съвместимостта ви със другите зодии е различна и не тази която я пишат по списанията.
Натална карта , http://www.bg-astrology.net/astro/

galaxy29
08-21-2014, 10:30
Blab, приличаш ми персонажа от революция z
учителката димитрова, дето я помислиха за сектантка

tireheb
08-21-2014, 10:42

лол, мега странно
половината неща беха абсолютно верни
другата половина нищо общо с истината
зако тей са

Blab
08-21-2014, 11:03
Вие говорите за хороскопи, тези които четете по списанията, вестниците ,интернет картинки и т.н. Има къде повече неща който определят един човек, а за привлекателност всичко си е до генетика. Та така де , вие само обсъждате слънчевият ви знак , който е най-популярния както казах преди, слънчевия знак обозначава вашата индивидуалност . За по кратко обяснение , вашата същност (ако вярвате в астрология) се определя от наталната ви карта, всяка планета от вашата натална карта си има знак и там има някакви сложни връзки които определят как се държите всъщност. Извинявам се не знам как да го обясня по-просто... ще ви оставя линк за да си направите натална карта и да прочетете как ви описва , започва със планетите и домовете и после е всяка планета със знака си , трябва обаче да знаете часът ви на раждане и да въведете къде сте родени. Затова съвместимостта ви със другите зодии е различна и не тази която я пишат по списанията.
системата не отчита ретроградието на планетите, както и домовото им разположение, когато са в края на даден дом (и съответно се причисляват към следващия). няма разчетени междупланетарни аспекти, нито са засегнати осите, които са, общо взето, най-важното в един хороскоп.
в общи линии - всичко тук е на парче и твърде едностранчиво, а, знаем, в живота не е точно така.
уви, астрологията е от нещата, които не могат да бъдат генерирани с код.

ПП: мерси, Галакси, запозната съм със сценаристите на СИА. ще кажа само, че проучването (би следвало да) е основната част от процеса на един автор, бил той писател или драматург;

ShtrudeL
08-21-2014, 18:06
обичам си Марс-а във Водолей. ^^

Но имам крещяща нужда от някой типичен козирог или телец да ме научат на земност, реалност и самооправяне. whoaa

skatew
08-21-2014, 18:14
Харесвам го този Сатурн в Скорпион хаха
В последните 2 години съм имал ебаси депресивните периоди, но от началото на 2014 усещам, как ми се нареждат нещата, дори в начина ми на мислене намирам огромни промени #growstronger

skatew
08-21-2014, 18:15
Но имам крещяща нужда от някой типичен козирог или телец да ме научат на земност, реалност и самооправяне. whoaa
Реално ако знаеш от какво имаш нужда можеш сама да се "научиш" на това;)

Blab
08-21-2014, 18:39
Харесвам го този Сатурн в Скорпион хаха
В последните 2 години съм имал ебаси депресивните периоди, но от началото на 2014 усещам, как ми се нареждат нещата, дори в начина ми на мислене намирам огромни промени #growstronger
и при мен е така, но имам още да стискам, макар че промените са осезаеми.
//и пак, Сатурновите уроци ми се струват изключително хуманни (може би, защото енергията му ми е позната), особено в сравнение с извращенията на Плутон, който ми е налегнал стелиума и сега с години ще се гушкаме... BDSM не, ами...

ShtrudeL
08-21-2014, 18:41
Реално ако знаеш от какво имаш нужда можеш сама да се "научиш" на това;)

о, не мога
имам нужда някой да ми каже 'ти си ебати олигофрена, но сега ще ти кажа защо точно'..

DarkTemplar
08-21-2014, 18:43
^Причините са много и повечето от тях едва ли са зодиакално обусловени. ;]

Aeternal
08-21-2014, 18:46
what the fuck...?
Всъщност не ми е странно, че си ги пишете тея неща. Странно ми е че си ги вярвате.

LadyDi
08-21-2014, 19:25
what the fuck...?
Всъщност не ми е странно, че си ги пишете тея неща. Странно ми е че си ги вярвате.

Понякога имаме нужда да вярваме, че собствените ни нелогични избори имат обяснение :cool:

skatew
08-21-2014, 19:28
realno i az ne vqrvah v astrologiqta do predi nqkolko meseca, no ako se zachete chovek i se pointeresuva malko it all makes sense

102
08-21-2014, 20:14
дойдох тук да ви се подиграя че не сте зодия скорпион

Ivaaaaa
08-21-2014, 20:28
^smeshnik

vsichki znayat, che veznite sa nai-privlekatelnata zodiya ( :

102
08-21-2014, 20:38
отзад напред

SHPAIdURmeN
08-21-2014, 23:28
Всяка зодия с чара си. :D

pandabear
08-21-2014, 23:37
аз

skatew
08-22-2014, 00:13
i
аз

spiders_planet123
08-23-2014, 20:46
Аз съм стрелец и в момента харесвам дева :)

102
08-23-2014, 23:24
харесвам дева :)

моите най-искрени съболезнования

Dagichka
08-24-2014, 08:03
кво против девите имаш уе :с

на мен асцендента ми е скорпионче

kalpazanka
08-24-2014, 08:05
Сууупер педантични, суууупер подредени, чак мен ме изваждат от равновесие. И някак флегматични, което в моите очи е минус.
Обаче пък са супер приятели и супер отзивчиви. Супер точни, супер хора. Десятка.

102
08-24-2014, 08:16

УЖАСНО

Colouring
08-24-2014, 08:23
Аз съм близнаци. Приятелят ми е водолей (първият ми досег с тази зодия бтв, не знам какво ни значи комбинаицията, някой ако знае да каже какво мисли за близнаци + водолей ;д), а предишното ми доста.. хм, силно привличане беше към момче, което беше везни (бая годинки минаха, но щом си го спомням, значи наистина беше доста силничко). ТА какво излиза, че си падам по въздухари като мен, така ли? Нормално ли е да се привличаме въздушните, не ни ли трябва някаква земя примерно, която да ни уравновесява малко? :Д

skatew
08-24-2014, 08:35

i na men

Blab
08-24-2014, 08:39
УЖАСНО
е, що?
значи лъха на секс;Д

Colouring
08-24-2014, 08:41
А по моето запитване ??? :Д

102
08-24-2014, 08:46
е, що?
значи лъха на секс;Д

просто исках веднъж и аз да реагирам така като чуя скорпион

Blab
08-24-2014, 09:09
просто исках веднъж и аз да реагирам така като чуя скорпион
знаех си:Д

Colouring, за съвместимост на слънчеви знаци можеш да си четеш със седмици в нета;
за една връзка това не е достатъчно

Colouring
08-24-2014, 09:18
Е, разбира се, че не е достатъчно, просто помислих тази сутрин и осъзнах, че ме привличат най-силно въздушни знаци като мен и това ме озадачи по някакъв начин (и аз не знам защо). :Д

Dagichka
08-24-2014, 09:40
е, що?
значи лъха на секс;Д
:cool: лъхам на мъфини и шоколадов бутер, брои се :3

kalpazanka
08-24-2014, 09:47
значи лъха на секс;Д
А Овен с асц Телец на какво лъха, Блаб?
Изобщо за сексуалност къде трябва да гледам?

102
08-24-2014, 09:51
щом трябва да гледаш някъде е ясна работата

kalpazanka
08-24-2014, 09:58
102, просто тръгвам от следствието към причината. ;)

102
08-24-2014, 10:00
това ми хареса
лек ден )

Blab
08-24-2014, 10:23
Е, разбира се, че не е достатъчно, просто помислих тази сутрин и осъзнах, че ме привличат най-силно въздушни знаци като мен и това ме озадачи по някакъв начин (и аз не знам защо). :Д
кога си родена?

:cool: лъхам на мъфини и шоколадов бутер, брои се :3
по-секси от това, здраве му кажи:Д
//буквално:Д

Изобщо за сексуалност къде трябва да гледам?
Марс и Плутон
//прати ми да го видя този:Д

kalpazanka
08-24-2014, 10:25
//прати ми да го видя този:Д

Готово :)

nIkEnCeTy_bE
08-24-2014, 10:30

И моя. Честно казано мога да кажа, че асцендента ми е много по - определящ за характера от зодията. Няма нещо грешно за асцендент скорпион, което да се отнася за мен.

skatew
08-24-2014, 11:00
Хайде да си направим тема, където да си гледаме charto-овете :cool: ама и с час! ;д събирам си повечко така хора да си гледам

skatew
08-24-2014, 11:09
думата, която ми идва в главата е "инат"

Dagichka
08-24-2014, 11:33
Хайде да си направим тема, където да си гледаме charto-овете :cool: ама и с час! ;д събирам си повечко така хора да си гледам
аз си направих natal chart-a, ама нищо не му разбирам :д

kalpazanka
08-24-2014, 11:44
думата, която ми идва в главата е "инат"
Тва и аз съм го разбрала. :lol: :lol: :lol: и то без помощта на астрологията :lol: :lol: :lol:

Не е лоша идеята, ама ми кажи, като си направя картата, как да изтрия часа и мястото на раждане :D

JullieeK
08-24-2014, 11:45
Аз съм Дева с асцедент Скорпион, но като че ли съм взела повече от Скорпионите

odekolon
08-24-2014, 12:17
Лунният знак е за емоциите и инстинктите ви, затова също е важен .. например аз съм Рак , със луна в Телец и асцендент Дева, това ме прави земен и ме балансира от емоционалността на раците :d Асцендента е маската ви , как хората ви виждат и какво впечатление правите.

nyancatx
08-24-2014, 20:31
И моя. Честно казано мога да кажа, че асцендента ми е много по - определящ за характера от зодията. Няма нещо грешно за асцендент скорпион, което да се отнася за мен.

Същото. И аз имам асцендент скорпион, а иначе съм зодия везни.^^

Blab
08-24-2014, 20:40
е, аре, де;
къде е темата?

102
08-24-2014, 20:42
mama vi скорпьонска

therichbitch
08-24-2014, 20:53
А Овен с асц Телец на какво лъха

на Хитлер

102
08-24-2014, 20:56
аахаайайайайайахахаахххах хахааааа

draid
08-24-2014, 21:07
е, аре, де;
къде е темата?

Мисля, че си сгрешила специалността си.

Blab
08-24-2014, 21:27
хаха:Д
кажи ми в какво (е трябвало) да специализирам?:Д

draid
08-24-2014, 21:32
Не знам, трябва да проверя в СУ дали няма специалност "Врачуване" там и без друго всичко преподават хаха. Малко ми е странно с тия къде си роден в кой град, ама колко часа и изведнъж изскача всякаква информация. Ама едно време като съм се родил може града да не се е казвал така, а по лятно или зимно часово време е било ?

Blab
08-24-2014, 21:35
цял живот съм се занимавала с математика
не подценявай интелекта ми;Д
аз съм човек на рациото;
//реших, че ще ми предложиш път в живота, пък ти...

draid
08-24-2014, 21:37
цял живот съм се занимавала с математика
не подценявай интелекта ми;Д
аз съм човек на рациото;
//реших, че ще ми предложиш път в живота, пък ти...

Ама аз го казвам с най-добри намерения това, да не говорим че няма нищо общо с интелекта.

Blab
08-24-2014, 21:41
))

skatew
08-25-2014, 09:19
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/569035-Birth-Chart-reading-%D0%90%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D 0%B8%D1%8F?p=11158392#post11158392

skatew
08-25-2014, 09:54
аз си направих natal chart-a, ама нищо не му разбирам :д
Прати го в другата тема да го видим и ние :d

skatew
08-25-2014, 09:56
ама ми кажи, като си направя картата, как да изтрия часа и мястото на раждане :D
Ами там, където аз гледам не излиза час на раждане след като си ти е излезла картата. Друг е въпроса, че не намерих как да си постна от там чарта тук и май ще трябва да го снимам, тоест ако и ти го снимаш няма да излезе час и място на раждане

SpiritInBlack
07-06-2015, 11:09
Говорете ми за връзка между мъж телец и жена дева.

anonymous708973
07-06-2015, 11:42
Освен че ще е изключително скучна...?

pandabear
07-06-2015, 12:22
от google ли набави информацията?

Corb1225
07-06-2015, 13:37
Бахти спрелите глави, чуек, както би се изразило едно форумно недоразумение ;д. 86 страници и това далеч не е единствената такава тема.
Искам да попитам нещо астро разбирачите, защото все обичам да задавам въпроси. Та понеже е много вероятно един ден хора да заживеят на Марс и съответно да се раждат там, то тогава как ще им се прави натална карта?

therichbitch
07-06-2015, 18:04
Как отсече само. Телец и дева теоретично са по- добра комбинация от близнаци и скорпион. Близнаците са доста по- несериозни от скорпионите. На двата полюса са г/д. Нека позная- вие сте изключение. Е, може би пък и тяхната да бъде изключение- да няма грам скука в нея. (В което съм напълно убедена, впрочем, ако момичето отговаря на традиционните черти на девата постоянно да изисква нещата да са по определен начин, а момчето е мързеливо, та две не види. Няма да е скучна 100%)

ДОТА
07-06-2015, 18:27
риба с аксцедент скорпион, хехехеххе, да знаете да не се закачате с мен

skate
07-06-2015, 18:36
su6toto ama sus strelec,koito iska da sa zaka4a za men ;d

tireheb
07-06-2015, 18:38
пак видях тая тема и пак ми стана тъпо
на всички им прочетоха НАТАЛНАТА КАРТА
само моята остана глас в пустиня ;/

skate
07-06-2015, 18:39
first world problems

Corb1225
07-06-2015, 19:36
Ама разбира се, че ще е скучна, ако момичето е истинска дева ;д.

традиционните черти на девата
Как разбираме кои са традиционните черти на девата и на всяка друга зодия? Астрологията как го е разбрала? А символиката на планетите? Всяко знание би следвало да е извлечено по някакъв начин, та ми е интересно как. А дали не е измислено от хора(та)?

DisappointedDreamer
07-06-2015, 20:21
Освен че ще е изключително скучна...?

Хахахха :Д

therichbitch
07-06-2015, 20:23
......

Хвана се за думата. :)
Имах предвид (не)съответствие м/у реалните ѝ черти и това, което пише във всички книжки, а и акцентът беше в/у това, че не трябва да се лепят етикети на човешките взаимоотношение особено пък на база на величина като зодиите...

Corb1225
07-06-2015, 20:31
^ Имаше четене по диагонал, признавам ;д.
Въпросите не са само към теб, нека всеки астро фен да се чувства свободен да отговори (ако може).

anonymous708973
07-06-2015, 20:34
Как отсече само. Телец и дева теоретично са по- добра комбинация от близнаци и скорпион. Близнаците са доста по- несериозни от скорпионите. На двата полюса са г/д. Нека позная- вие сте изключение. Е, може би пък и тяхната да бъде изключение- да няма грам скука в нея. (В което съм напълно убедена, впрочем, ако момичето отговаря на традиционните черти на девата постоянно да изисква нещата да са по определен начин, а момчето е мързеливо, та две не види. Няма да е скучна 100%)

по-кротко, ебавах се с традиционните възприятия. ако тръгна за зодии и връзки да говоря сериозно, ще питам за асцеденти и такива щуротии.

моята близнашка несериозност е елиминирана от майка козирог. 8-)
честно, днес с един близнак се уговарям - първо беше "ама що толкова ще се забавите", после ние сме баш там, той казва "ама елате по-късно"; отива в лондон на екскурзия без да си запази хотел; търси си палатка за фестивал 1 седмица преди да заминава, етц, етц.

102thedream
07-06-2015, 20:35
скорпионът е тук да ви каже каде гришите

anonymous708973
07-06-2015, 20:37
скорпионът е тук да ви каже каде гришите

ааа, бъркаш. това е задача на козирозите.
скорпионите са гаднички, нищо не казват, седят и си го трупат, трупат и като им прикипи, ти изливат цялата помия на главата с лихвите.

102thedream
07-06-2015, 20:38
ма аз немаше да ви кажа ко си помисли оолллол

102thedream
07-06-2015, 20:39
ти изливат цялата помия на главата с лихвите.

за което ти си изцяло виновен

Deadlock
07-06-2015, 20:39
кажете ми за рак и скорпион! дали са добра комбинация?

102thedream
07-06-2015, 20:40
по щипци би тревало

therichbitch
07-06-2015, 20:45
честно, днес с един близнак се уговарям - първо беше "ама що толкова ще се забавите", после ние сме баш там, той казва "ама елате по-късно"; отива в лондон на екскурзия без да си запази хотел; търси си палатка за фестивал 1 седмица преди да заминава, етц, етц.
deja vu ;d Все ние я чакахме, тя все се оплакваше, че се бавим.. Даваше ни зор на всяка снимка за 2 секунди, след което ние чакахме по половин час. От влак, който трябваше да хванем в 16:00ч (минават на половин час), стигнахме до ситуация, в която да гоним последния влак в 10:30...

По принцип са добра, 2-те най- ревниви зодии.

Corb1225
07-06-2015, 20:46
ако тръгна за зодии и връзки да говоря сериозно, ще питам за асцеденти и такива щуротии..
https://38.media.tumblr.com/c34dd7f094fb67aa0eb5dae329b507b1/tumblr_monfp0b76P1su7sauo1_500.gif

ааа, бъркаш. това е задача на козирозите.
Упс :oops:. И все пак не вярвам ;д.

Способна ли си да отговориш на горните ми въпросчета?

haritov
07-06-2015, 20:47
кажете ми за рак и скорпион! дали са добра комбинация?

най-добрата

galaxy29
07-06-2015, 20:49
оф, пак ли сте съживили тая малуомна тема : ||

102thedream
07-06-2015, 20:51
моята близнашка несериозност е елиминирана от майка козирог. 8-)

тъкмо да коментирам че в поста ти нема германия или майка ти и както и да е

haritov
07-06-2015, 20:56
астрологията е нещо което обобщава прекалено широка сфера от живота на човека

не е трудно сами да познаем какво ни чака утре ако видим какво е станало днес

therichbitch
07-06-2015, 20:58
не е трудно сами да познаем какво ни чака утре ако видим какво е станало днес
Разясни, ако обичаш.

102thedream
07-06-2015, 21:01
днес срах
дано и утре да сера

haritov
07-06-2015, 21:02
Разясни, ако обичаш.

ако днес вечерта ти свърши храната утре ще гладуваш ли?

или ако твоят Ромео те покани на среща как ли ще се чувстваш утре според теб?

или ако днес ти пратя призовка щото те съдя за нещо си?

да си кажа честно неандерталците са живели ден за ден

ако не мислиш за утре или за по-голям период от време и не предвиждаш ситуациите

значи още си едно глупаво детенце нищо повече

therichbitch
07-06-2015, 21:13
или ако днес ти пратя призовка щото те съдя за нещо си?
Недей, моля те, всяко заяждане от моя страна е натоварено с огромен положителен емоционален заряд.

Не мога да повярвам, че си сериозен (ако си). Голямо примитивизиране на веригата от събития е това, което даваш като примери. Ще се опитам по твоя начин:
Ако ме покани на среща и пред мен го блъсне камион, ще съм нещастна.
Ако ме покани на среща и изпусна автобуса, докато дойде следващият, реша да пусна един фиш и спечеля милион, ще съм щастлива.
Ако ме покани на среща и не дойде, ще съм благодарна.

Причинно- следствени връзки много и не се случват по калъп.

haritov
07-06-2015, 21:16
Недей, моля те, всяко заяждане от моя страна е натоварено с огромен положителен емоционален заряд.

Не мога да повярвам, че си сериозен (ако си). Голямо примитивизиране на веригата от събития е това, което даваш като примери. Ще се опитам по твоя начин:
Ако ме покани на среща и пред мен го блъсне камион, ще съм нещастна.
Ако ме покани на среща и изпусна автобуса, докато дойде следващият, реша да пусна един фиш и спечеля милион, ще съм щастлива.
Ако ме покани на среща и не дойде, ще съм благодарна.

Причинно- следствени връзки много и не се случват по калъп.

съжалявам не са ме гледали в парник че да имам акъла на маруля за да се занимавам с теб

това че не можеш да разбереш какво ти казвам си е твой проблем

примерите ми бяха прости за да можеш лесно да схванеш идеята ми

но сега проблема ти бил че примера ми бил елементарен

астрологията по-скоро показва настроенията не числата от тотото и ако в хороскопа ти пише че ще имаш ужасен ден,но някой те изненада прятно и си щастлива цял хороскопа греши

също твоите предположения имат шанс да се окажат грешни

и в двата варианта не можеш да предскажеш точно бъдещето

therichbitch
07-06-2015, 21:20
Днес изядох една маруля.

ако не предвиждаш ситуациите
значи още си едно глупаво детенце нищо повече

и в двата варианта не можеш да предскажеш

anonymous708973
07-06-2015, 21:26
https://38.media.tumblr.com/c34dd7f094fb67aa0eb5dae329b507b1/tumblr_monfp0b76P1su7sauo1_500.gif

Упс :oops:. И все пак не вярвам ;д.

Способна ли си да отговориш на горните ми въпросчета?

Ако тръгна да си задавам подобни въпроси, няма да се огранича на ниво астрология, затова и не мисля да започвам.
Иначе... абе, имат си общи черти, бе. Примерно... бивша колежка на майка ми и братовчедка й - и двете лъвици, ми... темерути са си малко. Горделиви такива. По-скоро ще прецакат цялата работа и екипа, като не си свършат работата, отколкото да помолят за помощ. Ама най-общо ти говоря сега, не претендирам за детайли, нито интервюирам всичките си познати на тема зодия.

Тоя познат, за когото говорих по-горе, още при първите 5 минути от разговора ни, се досетих, че е близнаци. Суперприказлив, скача от тема в тема, разказва за тоя познат и оня познат, хили се, жестикулира. Много близък приятел и сестра ми са същите, на сестра ми не можеш да й хванеш спатиите с коя точно компания излиза. Същата работа и за първия. Аз преди бях така, напоследък се поуспокоих. Ама една бивша съученичка беше близнаци, в това отношение беше много тиха - поне пред не толкова добри познати. Нейната "близнащина" се изразяваше в крайна отвеяност и хилене.

Везни са бившият ми, най-добрият ми приятел и шефът на майка ми. И тримата са способни да разглеждат ситуация многостранчиво; вторите двама са много добри хора в същността си. Онази нерешителност, за която говорят при везните, се проявява много при шефа на майка ми - само в лично отношение, слава Богу, хаха. Напълно способен е да избира салата 20 минути - независимо дали в менюто има само 2 или 20, накрая като дойдат всички салати, да погледне леко завистливо твоята и да каже "ох, и аз трябваше да си поръчам такава" 8-)

Овните няма да ги почвам. Трагедия пълна. Такъв ирационален, глупав инат, че нямам думи. При някои се израства, при други - не, имам примери и за двете в обкръжението си.

Има и зодии, от които нямам впечатления - стрелец, рак, риби...

haritov
07-06-2015, 21:26
и в двата варианта не можеш да предскажеш точно бъдещето

зарад марулата ли говориш с половин уста?

един възрастен индивид трябва да мисли за бъдещето и предвижда ситуациите

ако ще ми се правиш на ударена по-добре не ми пиши

therichbitch
07-06-2015, 21:31
Има и зодии, от които нямам впечатления - рак, риби...
защото това са/сме истинските темерути в зодиака, трудно се поддават на опити за комуникация на по- лично ниво

зарад

haritov
07-06-2015, 21:32
защото това са/сме истинските темерути в зодиака, трудно се поддават на опити за комуникация на по- лично ниво

много неуспешен трол

иначе по темата скорпион съм с асцендент рак

понякога ми трябва доста време да се разбера с раците но успея ли няма нужда да си говорим

therichbitch
07-06-2015, 21:37
няма нужда да си говорим
Супер, значи оставям това, което щях да напиша, на въображението ти. И без това нямаше да ти хареса.

ДОТА
07-06-2015, 21:39
Супер, значи оставям това, което щях да напиша, на въображението ти. И без това нямаше да ти хареса.

Дано си рак

haritov
07-06-2015, 21:39
както казах неуспешен опит но явно полагаш усилия май съм те засегнал

сори ако е така

и май и ти си рак :D мда големи хора всички ходят напред те назад

pandabear
07-06-2015, 21:40
вдъхновяваща страница

dreamwalker
07-06-2015, 21:42
както казах неуспешен опит но явно полагаш усилия май съм те засегнал

сори ако е така

и май и ти си рак :D мда големи хора всички ходят напред те назад

Защо големи хора?

Познавам хора от всички зодии, които не отговарят на стереотипите.

ДОТА
07-06-2015, 21:43
Защо големи хора?

И ти не си много висока

Corb1225
07-06-2015, 21:43
Ако тръгна да си задавам подобни въпроси, няма да се огранича на ниво астрология, затова и не мисля да започвам.
Това беше достатъчно. Сигурно ще се изненадаш, че повечето неща, които са ни познати, си имат съвсем точни обяснения и можеш да видиш как се е стигнало до изводите. Другото са разни човешки измислици, които не са доказани по никакъв начин/не могат да бъдат доказани (астрологията между тях).

За останалото от поста си виж тук:
http://skepdic.com/confirmbias.html

haritov
07-06-2015, 21:45
Защо големи хора?

Познавам хора от всички зодии, които не отговарят на стереотипите.

тъй рекъл шопа аз реших да намаля диалекта че се сърдят

днес само аз ли имам чувство за хумор о.0

therichbitch
Дано си рак
на границата с близнаци съм, затова утре ще съм в друго настроение, дано е по- добро

anonymous708973
Сега ми хрумна и друго сравнение - както кучетата от една порода имат сходен характер, но не са напълно еднакви заради семейната атмосфера и начинът на възпитание/дресировка, така и хората с еднаква зодия проявяват сходни качества.

Като сравниш йоркширски териер с голдън ретривър, става ясно :д

dreamwalker
07-06-2015, 21:46
И ти не си много висока

Всъщност е обратното.

dreamwalker
Везни или рак си ?

Рак е.

anonymous708973
на границата с близнаци съм, затова утре ще съм в друго настроение, дано е по- добро

Нимоа! :lol: :lol:
Ти си от стабилните, някои през час си сменят настроенията.

ДОТА
07-06-2015, 21:49
Всъщност е обратното.

Обратното е много ниска

haritov
07-06-2015, 21:50
преди имах гадже близнаци

какво да кажа

малиииии :cool:

dreamwalker
07-06-2015, 21:52
Обратното е много ниска

Върни се назад, прочети си коментара.

И помисли върху него.

therichbitch
07-06-2015, 21:52
Придържайте се към темата, тя е за всички зодии. Ще хванете рак на ставите от тоя повтарящ се sequence само на 3 букви, тогава няма да ги повтаряте вече.

ДОТА
07-06-2015, 21:53
Върни се и си прочети коментара.

И ти не си много висока

Значи си малко ниска.
Не исках да съм груб, за това ти го спестих.

dreamwalker
07-06-2015, 21:55
Значи си малко ниска.
Не исках да съм груб, за това ти го спестих.

Все едно.

102thedream
07-06-2015, 21:58
искам ви ниски
скорпионът е тук

Deadlock
07-06-2015, 23:48
отстъпвам назад

Niakoitam
12-11-2015, 13:40
Давам един ъп, за да продължа още живота на тази хубава и иначе по начало доста стара темичка. :)
Тя си е направо историческа и е надживяла доста потребители тук...:D

Kitty Bloom
12-11-2015, 17:20
Много приятна темичка, наистина. Винаги зодиите са ми били много интересни. ^_^
Може и да съм казвала по-назад, не помня вече. :D Близнакорак съм, най-шибаната зодия може би. :D Познавам доста рачета и се различавам по характер коренно от всичките. Естествено, всеки човек е строго индивидуален, но всеки знак си има характерни черти, които са общовалидни. Та от общовалидните за раците повечето съм ги пропуснала. :D И за съвместимостта всичко е относително, зодиите, с които според звездите трябва да се бия буквално, са ми приятели. Иначе пише също, че рак и телец е неочаквано добра комбинация за връзка. Това вече си е така, най-хармоничната ми връзка е с представител на тази зодия, имам и много приятели телци, които са абсолютни пичове. ^_^

LoadRunner
12-11-2015, 18:32
най-мразя раци
приказката за неродения петко за тях са я писали

inewton
12-11-2015, 18:35
Това със зодиите не е библейско. Не е и вярно.

tori
12-11-2015, 18:37
Това със зодиите не е библейско. Не е и вярно.
Как не?! Овните са дъ бест ъф дъ бест.

jghgh
12-12-2015, 17:47
очевидно съм се разписвала в тази тема, но все пак.. РИБИ.

най-добрият experience съм имала с риби.. ах.

но искам да пробвам и телец 8-)

YSMF
12-12-2015, 18:04
Козирог са ми най - омразната зодия, нищо, че един козирог се опитваше да ме убеди, че декемврийските били 'някви гадни', а януарските нормални 8-)
Овни и телци са мои хора, това е.

Kitty Bloom
12-12-2015, 18:19
Козирозите са най-най-най-големите непукисти, също са и доста упорити, опитват се да си налагат мнението и като типични кози (с най-топли чувства ги наричам така, уважавам всички животни, даващи мляко <3) до последно държат на своето... И докато искам да трясна с нещо гадния козирог в главата, понеже проявява несериозност и ме вбесява, че не му пука и не взима отношение по проблема, винаги му се възхищавам тайно точно заради този талант да игнорира нещата, които не хо касаят...

jghgh
12-12-2015, 18:42
Понеже ми се пише за зодии, малко споделяне 8-)

Отношенията ми с козирози са травмиращи, като почнем от детството до ден-днешен.
Осъзнавам добрите им качества, но емоционално ми е трудно да се свържа с тях. Те ме смятат за лигава, аз ги смятам за студени и твърде логични.
Явно при мен от многото вода (твърде много точки в рак) се получава така, че опозицията и квадрата не работят добре за мен, т.е. овен, козирог и везни не е добре.. Въпреки че везните са лесни де.. Умират за ласкателства, държат да се харесват, но засега никога не са ми били интересни, така или иначе.

При мен действително отношения на ниво тригон и секстил са най-благоприятни, сиреч други водни зодии, + телец и дева.
Но прехвалените скорпиони са ми.. Блякс.. Действително много секси мъже, но са твърде потайни, често имат двойни стандарти - ти да им изпееш душата си, те да не ти кажат нищо за себе си.., или - ужасно високи критерии за жените, с които излизат, а те самите не са нищо особено. Не ти гласуват доверие, но от теб изискват пълно такова. Понякога искат да те унижават просто ей така, да видят докъде може да изтърпиш. Еми брат, не искам любовта ти, колкото и да е дълбока, ако ще си играем постоянно игрички, ще ми подкопаваш самочувствието и генерално ще ми разстройваш нервите. Освен това и аз имам някои скорпионски влияния и знам за каква дълбока несигурност иде реч под тежкия екстериор. Ама нямам нужда от друг толкова нестабилен и манипулативен човек до мен, достатъчна съм си 8-)
Точно затова харесвам Рибите, те доста бързо изразяват любовта си, смело, рицарско. Честни са, наивни до "глупост", защото смятат че светът е добър като самите тях, добронамерени и много чисти хора. Познавам и риби-боклуци, ала не са много.

ДОТА
12-12-2015, 18:48
очевидно съм се разписвала в тази тема, но все пак.. РИБИ.

най-добрият experience съм имала с риби.. ах.

но искам да пробвам и телец 8-)

Ако ти се прииска да пробваш отново с риба, да знаеш, че не бих ти отказал.

therichbitch
12-13-2015, 09:31
Нека, направя и аз една разбивка на тези, от които имам опит/впечатления, че преди май съм писала спорадични коментари в темата. За мъже везни, стрелец и близнаци нямам по- задълбочени наблюдения.

Рибите, те доста бързо изразяват любовта си, смело, рицарско.
- :lol: Бързо и смело изразяват любовта си??! :д Имам чувстово, че рибите са по- бавни и от нас : )
Иначе са хубави хора, разбирам се от раз с тях, но досега не съм ги виждала романтично, жалко.
-Овните са ми прекалено пришпорващи, другото, което на хартия уж би трябвало да ме дразни в тях, като че ли не ми е проблем. Даже харесвам огънчето в тях, а пословичният им инат даже ме забавлява.
-За девите и скорпионите имам едно на ум. И двата вида са доста обсебващи и се плаша, че твърде лесно бих тръгнала по нанадолнището с/заради тях
-Телците на прима виста ме привличат доста, но след малко повече комуникация започва да избива егоизмът им, както и други качества, които не са ми присъщи и ме дистанцират от човека. И непрестанно трябва да ги обикаляш като спътник, за да не се чувстват пренебрегнати или малоценни.Мнооого меркантилни, черта, която винаги ме е отблъсквала ужасно.
- лъвовете са женкари при това големи и мнооого шикалкавят, това не го виждам като мъж на място
- козирозите са стабилни, но само в определени условия, не им е константно състояние това, трябва да налучкваш коя комбинация е печелившата и са ми прекалено директни, няма игра, няма малко забуленост, само комплименти, в повечето случаи празни
- водолеите- прекалено големи кариеристи, склонни да пренебрегват близките си в името на работата си и страничните си хобита и ангажименти, нямат достатъчно характер и присъственост, ако мога така да го кажа, които да ме завладеят
- за раците съм чела, че са зодия с "женско начало" и май има нещо такова, респективно в дългосрочен план от мъж ми идва малко прекалено подобно поведение и съжителството и то откъм начин на изразяване, същността я хващат

nice, трябва ми 13-тата зодия ;D

jghgh
12-13-2015, 10:49
Така е, бавни са, ама аз лично усещам любовта им, дори когато я крият, а после направо изригват... Големи са романтици, обожавам ги <3
//прегледах си и другите включвания в темата, изглежда на 3х съм се повтаряла за тях, хахах

Аз днес като типичен рак с ново променено мнение, искам да се допълня, че земният елемент (вкл. козирога, който по принцип не харесвам) буди у мен голям респект колко надеждни хора, колко търпеливи.. Аз ако можех да избирам, нямаше да се раждам водна зодия, ебати ужаса е това и за мен, и за околните. Като си правя разбор на приятелствата, момиче телец изключително много ме е търпяло и е било толерантно към мен като приятелка, както и виждам, че един козирог ако иска, може да изтърпи какво ли не, ако прецени, че си заслужава. В тоя ред на мисли, просто са доста лоялни и исках да отбележа. При водните има много страст, но не винаги нещата са трайни... Твърде много мелодрама и вода подбива и най-стабилната основа... Вече оплюх скорпионите 8-) Разрушителни са, да. За девата нямам такива наблюдения. Но са големи сноби в голяма част от случаите и безмилостни критикари. А аз не обичам критиката, сама се критикувам достатъчно, не ми трябва още.
За собствената си зодия съм се изказвала неколкократно, не я харесвам особено, вреди на самите представители, вечно недоразбрана, често е "жертва", май само рибите ни разбират добре и са подобни на нас. 8-) Но пък е яко, че като се усетим, може да сме лидери заради кардиналното начало.

Малко смях:
Най-гадната зодия за мъж (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=878607.0;topicrefid=20)

therichbitch
12-13-2015, 11:37
За девата нямам такива наблюдения. Но са големи сноби в голяма част от случаите и безмилостни критикари. А аз не обичам критиката, сама се критикувам достатъчно, не ми трябва още.
Даа, критикари са, но ми подкосяват краката с безпардоността си, която следват и в принципите си.
Блаб беше ми казала, че ти ще ми гледаш :P Мисля, че имам силно присъствие на другите елементи по картата и искам 'оторизирано лице' да ми го потвърди :cool:

Lilanda
12-13-2015, 14:52
Искам някой да каже по-подробно мнението си за близнаците. 8-) После ще пиша и аз за тях, че в момента си имам работа с такъв, плюс това и най-добрата ми приятелка е близнак.

Колкото до козирозите - самата аз съм козирог и за непукизма бих казала, че го показваме само външно. Дори при по-близките почти изобщо не е изразен. Да не говорим, че много лесно допускам(е) хора близо до себе си и съответно непукистичното държание почти липсва в голяма част от времето. :Д Вече ако си си го заслужил, напълно нормално. За ината съм на 100, даже на 1000000000000% съгласна. Единственото по-инато от козирог е телец. :Д За дирекността също, но понякога ни играе много лоша шега.

Кити, можеш ли да поясниш какво значи 'близнакорак'? Близнак с асцендент рак ли? :Д

therichbitch
12-13-2015, 16:48
Ся като се замисля, нямала съм две гаджета от една и съща зодия, нямам смелостта да говоря общо като вас
Ина, не така.. :д Говорих за 9 зодии, ама .. нали
Уточних, че става дума И за по- преки наблюдения, не само за връзки. : )

golemiq_korab_minava
12-13-2015, 17:05
Обселвам ви.

therichbitch
12-13-2015, 17:08
а сте обръщали внимание, ехе! :д
знаеш, че не ми трябва да обръщам специално внимание :)

Не е нужно да са гаджета на приятелки, някои бяха на база на някакви заигравки, които са се провалили по причините, които съм споменала- примерно телец, риби, дева, скорпион.

Lilanda
12-13-2015, 17:31
Малка вметка - преди малко му видяхме и асцендента - рак е.

Изненадах се, че моя е близнаци, досега не бях поглеждала и е доста интересно съвпадение. :Д

Тази инициативност на скорпиона защо ли някак не съм я забелязала...

едит: Това, което е казала Ина за козирога, е точното определение за мен! ;Д

Lilanda
12-13-2015, 17:44
Лин, тя инициативността от другаде може да идва, не точно от скорпиона, не съм наясно. (Бащатко ми е скорпион и никак не е инициативен, примерно.) Евентуално от луна в стрелец, надали ще е от асдедента дева. Нз, изчезнала е картата някъде и не мога да погледна откъде точно се поражда.

Може би да, понеже бившият ми също е скорпион и никак не ми се получаваше работата да го накарам да свърши нещо, камо ли сам да се сети. :Д Един друг познат и той е скорпион и дори сам ми беше споделил, че не го бива никак в правенето на първи крачки.

therichbitch
12-13-2015, 17:57
Малка вметка - преди малко му видяхме и асцендента - рак е.
инициативността е от там, да знаеш! :lol:

Начи искам да кажа, че си разгледах картата в един сайт и Венера ми е в дева. :Д
Сичко друго ми е в скорпион и козирог :lol: Това обяснява мн неща
A Марс ми е в лъв, тва пропуснах ;д

Kitty Bloom
12-13-2015, 18:14
Дай го тоя сайт да си видим и ние картите де :D

haritov
12-13-2015, 18:26
скорпион асцендент рак

Личен хороскоп за 7.11.19.. в 19:50
Слънце Слънце 15 Скорпион 04' Слънце в Скорпион
Луна Луна 22 Рак 03' Луна в Рак
Меркурий Меркурий 25 Скорпион 00' Меркурий в Скорпион
Венера Венера 16 Скорпион 36' Венера в Скорпион
Марс Марс 12 Близнаци 13' r Марс в Близнаци
Юпитер Юпитер 12 Лъв 47' Юпитер в Лъв
Сатурн Сатурн 20 Козирог 22' Сатурн в Козирог
Уран Уран 6 Козирог 48' Уран в Козирог
Нептун Нептун 12 Козирог 21' Нептун в Козирог
Плутон Плутон 17 Скорпион 36' Плутон в Скорпион

Ewok
12-13-2015, 18:31
Не съм писала в тази тема
Струва ли си да я чета?

therichbitch
12-13-2015, 18:37
natal chart като напишеш, 1ят резултат
Оказва се, че венерата в дева не значело, че си падам по деви. A звучеше логично.
Venus in Virgo is attracted to nondescript people who have largely gone unnoticed. Show-offs and know-it-alls turn them off.
They aim to please.
50 shades of fucked up :lol:

ewok, 50+ страници надали си струва ;d

golemiq_korab_minava
12-13-2015, 18:49
Може би да, понеже бившият ми също е скорпион и никак не ми се получаваше работата да го накарам да свърши нещо, камо ли сам да се сети. :Д Един друг познат и той е скорпион и дори сам ми беше споделил, че не го бива никак в правенето на първи крачки.

ние за такива малки работи не ни мисли, щото мислим как да спасяваме света :Д

haritov
12-13-2015, 18:54
защо ти е да спасяваш света?

ако променя света по мой вкус ще е по-добър вариант

golemiq_korab_minava
12-13-2015, 19:17
защо ти е да спасяваш света?

ако променя света по мой вкус ще е по-добър вариант
светът е такъв какъвто е, но не е полезно да се ограничаваме в хорските битовизми

haritov
12-13-2015, 19:24
светът е такъв какъвто е, но не е полезно да се ограничаваме в хорските битовизми

като гледам света имам желанието да му го начукам по-скоро :D

че и той на мен ама не му се получава за сега ^^

golemiq_korab_minava
12-13-2015, 20:32
Да изчезне най- добре

Lilanda
12-14-2015, 05:22
ние за такива малки работи не ни мисли, щото мислим как да спасяваме света :Д

Какво спасяване на света, той върху личностното си развитие отказва да работи, ти за спасяване на света ми говориш. :Д

Като се прибера в нас ще си видя и аз за пореден път наталната карта, а може и неговата да поразгледам.

В интерес на истината по принцип не вярвам, че зодията, асцендента и тнт влияят кой знае колко на характера ти, но откривам и доста сходства и ми е изключително интересно, та нищо чудно и аз да се запаля по-сериозно. :Д

Lilanda
12-15-2015, 17:04
За да ъпна темата, поствам нещо, което почти напълно ме описва. Изключение са 1-2 изречения, които ако искате мога да отбележа. :Д

You can be quite expressive and animated in your speech. You have an outstanding memory and tend to pick up a lot of information from your environment. You love to chat and to exchange ideas. Even if you are shy, once you're friends, you love to talk about pretty much anything under the sun, and you enjoy sharing stories from your past! For the most part, you are focused on day-to-day activities in your communications rather than on grander philosophies. You are naturally curious and interested, and others find you very easy to talk to. You are accommodating and curious, but you are not as well equipped to handle heavy emotional demands. You thrive on change and variety. You might be a little addicted to gossip! More probably, however, you are simply very curious about others. There is a twinkle in your eyes, and you are never short on humor. You are playful and versatile--you make a fun companion and an interesting friend. You listen! Yes, you do talk and occasionally interrupt in your excitement, but you are a curious person who does want to hear what others have to say, and that is a real pleasure. In fact, you are more able than most people to get others talking, simply because you are very receptive and sympathetic. You pick up others' feelings and body language readily.

Kitty Bloom
12-16-2015, 05:50
За да ъпна темата, поствам нещо, което почти напълно ме описва. Изключение са 1-2 изречения, които ако искате мога да отбележа. :Д

You can be quite expressive and animated in your speech. You have an outstanding memory and tend to pick up a lot of information from your environment. You love to chat and to exchange ideas. Even if you are shy, once you're friends, you love to talk about pretty much anything under the sun, and you enjoy sharing stories from your past! For the most part, you are focused on day-to-day activities in your communications rather than on grander philosophies. You are naturally curious and interested, and others find you very easy to talk to. You are accommodating and curious, but you are not as well equipped to handle heavy emotional demands. You thrive on change and variety. You might be a little addicted to gossip! More probably, however, you are simply very curious about others. There is a twinkle in your eyes, and you are never short on humor. You are playful and versatile--you make a fun companion and an interesting friend. You listen! Yes, you do talk and occasionally interrupt in your excitement, but you are a curious person who does want to hear what others have to say, and that is a real pleasure. In fact, you are more able than most people to get others talking, simply because you are very receptive and sympathetic. You pick up others' feelings and body language readily.

Ехаа, това съм аз! Едно към едно :D Ти да не си моята зодия? ^_^

jghgh
12-16-2015, 11:45
Когато астрологията се превърне в себеотносна наука и панаир на суетата... smh

Един малък Hint, личните планети са единствено Слънце, Луна, Меркурий, Марс, Венера. Толкоз.
От Юпитер нататък няма особено значение в кой знак са ви, това са бавнодвижещи се планети и всичките ви набори имат същата планета в същия знак. Т.е. изречението "Имам Сатурн в Козирог" не носи никакъв смисъл (и информация).
Ще носи повече смисъл ако се спомене в кой дом е и какви аспекти прави (тригонира слънцето, квадратира венера, съвпад с луна и т.н.). Има доста инфо в интернет, за да не превръщам това в астро-курс.

Ewok
12-16-2015, 12:00
риби с телец
ако има желаещ (jghgh) имам и карта за разчитане

Lilanda
12-16-2015, 12:10
Ехаа, това съм аз! Едно към едно :D Ти да не си моята зодия? ^_^

Не, козирог съм, но те питах какво значи близнакорак и ти така и не ми отговори. ;с

Това ми е от Меркурия иначе, не от зодията. :Д

Kitty Bloom
12-16-2015, 17:43
Опс, не съм видяла, че си питала. :D
Близнакорак е изключително рядка, направо уникална тройна зодия. Съществува благодарение на неточните хороскопи, някои твърдят, че Близнаците са до 22.06, други - до 23ти. Това води до образуването на зодиакален знак, наречен Близнакорак (21-23.06)
Тей де, в акта за раждане пише Рак, но по много показатели съм коренно различна от другите черупки, хващам си някои сходни черти с Близначетата. Абе, биполярно разтройство. :D

haritov
12-16-2015, 17:49
Опс, не съм видяла, че си питала. :D
Близнакорак е изключително рядка, направо уникална тройна зодия. Съществува благодарение на неточните хороскопи, някои твърдят, че Близнаците са до 22.06, други - до 23ти. Това води до образуването на зодиакален знак, наречен Близнакорак (21-23.06)
Тей де, в акта за раждане пише Рак, но по много показатели съм коренно различна от другите черупки, хващам си някои сходни черти с Близначетата. Абе, биполярно разтройство. :D

какво мислиш за скорпионите?

therichbitch
12-16-2015, 18:08
Хари, щом е захванала от близнаците, сигурно не ги харесва, прекалено сложни за близнашката лековерност.

раята
:?

jghgh
12-16-2015, 18:14
ахаахахах
в0в

не разбирате и грам от астро-, но и нямате желание да се научите..
ок.
8-)

естествено, че ще се големея. защото гледам да допринасям с нещо за дискусиите, не само да си копирам в кой знак ми е определена планета, сякаш някой го интересува.

пльок, нещо което може да е интересно за всички (http://meridian27.com/content/erotichen-horoskop-ili-sezonite-na-lyubovta)

haritov
12-16-2015, 18:26
Хари, щом е захванала от близнаците, сигурно не ги харесва, прекалено сложни за близнашката лековерност.

:?

най-голямата ми любов беше с близнаци до момента де

golemiq_korab_minava
12-16-2015, 18:39
най-голямата ми любов беше с близнаци до момента де
и на мен............................................ .................

therichbitch
12-16-2015, 18:44
беше
да де : )

haritov
12-16-2015, 18:46
да де : )

разваляш всичко

иначе слънце меркурий и венера в скорпион си е добре за мен

Lilanda
12-16-2015, 18:53
jghgh, аз точно смятах да те питам за нещо интересно, пък ти си взела, че си постнала. :Д

Впрочем ако знаете някой сайт, в който всичко е добре описано като за хептен начинаещи, можете да постнете нещо. :Д

Ина, стрелче. ;д

ДОТА
12-16-2015, 19:05
пльок, нещо което може да е интересно за всички (http://meridian27.com/content/erotichen-horoskop-ili-sezonite-na-lyubovta)

Най-големият процент алкохолици е между рибите.

Наздравееееееееееееееееее еееее

LoveInfect
12-16-2015, 19:40
Най привлекателната зодия от церия зодиак са рибите, някак си го ичат в самото излъчване, но се случва да са депресирани или отсеяни и да не полагат усилия за външния си вид. Именно в това отношение ги бият везните, които имат голямо кокетство и някои от тях са шопинг маниаци и за тях красотата прави света.
Лъвовете от друга страна обожават да се гледат в огледалото. Няма значение дали са истински красиви, (за тях, те винаги ще са си най-красиви) важното е да носят нещо бляскаво в което всички ще ги забелязват и ще им казват колко са прелестни.
Ако ви интересуват другите зодии кажете.

Ewok
12-16-2015, 20:00
- лъвовете са женкари при това големи и мнооого шикалкавят, това не го виждам като мъж на място

съгласна съм

И наздраве и от мен

едит: намерих го, объркала съм ви заради черно-белите авове, а набързо го прочетох

Lilanda
12-16-2015, 20:06
Някой (Лина май) беше написала за доста зодии нещица и беше споменала, че лъвовете са женкари и искам и аз да се съглася, макар и супер неправилно (не познавам чак толкова много)
Не бях аз, Деската и jghgh са писали за доста зодии, но искам да отбележа, че и аз съм съгласна. Дори от известно време гледам как един лъв поства през няколко часа колко хубава му била зодията и как нямало по-най от него, а на мен ми е леко смешно. :Д

Kitty Bloom
12-17-2015, 05:33
какво мислиш за скорпионите?

Има бели и черни скорпиони. Принципно нямам проблеми с тази зодия, даже казват, че най-много се разбирам с тях. Симпатични са ми, обичат много силно, ревниви са, но много леко се общува с тях, добронамерени са. Забелязала съм, че са обсебващи, но в умерени количества, приятелите са си само твои, за гаджето се подразбира. Познавам обаче и голееми злобари и интриганти, също съм забелязвала и двуличие. Ако има скорпиончета да кажат дали са съгласни, всичко си се основава на мои наблюдения при общуването с представители на тази зодия.

sevdalina
12-17-2015, 07:43
Според мен скорпион, те са властни, но и много страстни.

haritov
12-17-2015, 19:40
Има бели и черни скорпиони. Принципно нямам проблеми с тази зодия, даже казват, че най-много се разбирам с тях. Симпатични са ми, обичат много силно, ревниви са, но много леко се общува с тях, добронамерени са. Забелязала съм, че са обсебващи, но в умерени количества, приятелите са си само твои, за гаджето се подразбира. Познавам обаче и голееми злобари и интриганти, също съм забелязвала и двуличие. Ако има скорпиончета да кажат дали са съгласни, всичко си се основава на мои наблюдения при общуването с представители на тази зодия.

знаех си че съм ти симпатичен

skatew
12-18-2015, 03:20
Ако ви интересуват другите зодии кажете. интересуват ме, моля

skatew
12-18-2015, 03:27
за мен - телец, везни /7ми дом ми е управляван от телец, та всичко с повече венера в него:д/; също скорпионите, особено ако и те са по-венерени /асц/луна телец,примерно/ ; имаше и една мацка с венера точно върху слънцето, която беше привлекателна хахах

Kitty Bloom
12-18-2015, 19:52
знаех си че съм ти симпатичен

програмирана съм да харесвам скорпиончета :D

Kitty Bloom
12-18-2015, 19:52
ти за раците няма ли да кажеш нещо? :D

haritov
12-18-2015, 19:55
ти за раците няма ли да кажеш нещо? :D

заобиколен съм от раци и се разбирам с тях

малко са дръпнати в началото рядко са открити макар и на пръв поглед да изглежда обратното

но никога не си показват цялата душа винаги таят нещо

да кажем че на мен раците някак ми влизат под кожата

бтв асцендента ми е рак

Kitty Bloom
12-18-2015, 20:15
знаех си, че съм ти симпатична.

haritov
12-18-2015, 20:18
аз пък си знам че имаш и още за казване :D

Kitty Bloom
12-18-2015, 20:26
между другото, забелязах, че всички скорпиончета много обичате животни. Твоята професия, грижата на една приятелка за бездомните кучета и гневните ѝ постове, други познати с много домашни любимци... :)

haritov
12-18-2015, 20:34
между другото, забелязах, че всички скорпиончета много обичате животни. Твоята професия, грижата на една приятелка за бездомните кучета и гневните ѝ постове, други познати с много домашни любимци... :)

аз пък съм забелязал че раците спечелиш ли ги веднъж си е завинаги

само звучи лесно :D

добри приятели сте

относно до мен ще си лягам че едвам гледам лека

Klaudia11
12-19-2015, 12:57
Скорпионите сме най-привлекателни. Че как

Kitty Bloom
12-19-2015, 13:38
спечелиш ли ги веднъж, е завинаги... абсолютно! Няма отърване от мен, не знам дали е за добро или лошо... :D

golemiq_korab_minava
12-19-2015, 15:11

оф... А другите по-малко ги обичате? Ам, чак таквиз работи няма.

therichbitch
12-19-2015, 18:12
малко са дръпнати в началото рядко са открити макар и на пръв поглед да изглежда обратното
но никога не си показват цялата душа винаги таят нещо
нали
и аз съм с такова впечатление

haritov
12-19-2015, 18:52
нали
и аз съм с такова впечатление

както казах асцендента ми е рак

макар да ми натякват че се правя на многознаещ от сутрин до вечер има теми в които нарочно се правя че не зная

или че не харесвам дадено нещо пък и съм леко недоверчив към хората въпреки че споделям част от личния си живот
давам пример само

zombolovesu
12-20-2015, 07:25
Везните са най-привлекателни и толкова хубав характер имат. Не съм тази зодия да не си помислите че съм някаква самовлюбена