Влез

View Full Version : Коя е най-привлекателната Зодия ?

Страници : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

remix1912
06-06-2010, 21:12
Хаха, кво хиляда души са ме цитирали 8-)

Ремиксе, познавам ужасно много скорпиони и равнопоставеност не е точната дума при тях. Много ярък пример имам с една много близка приятелка и един много близък приятел във връзка - и двамата скорпиони.

Леле, отиди да се пробваш да говориш за равнопоставеност или стремеж към такова. Нииищо общо. :D

Шамке, и ти ли беше рогато бе?

Имам предвид,че съм скорпион и съм склонен към равенство,но не го предпочитам,по принцип не знам колко ми е от зодията,но гледам се да доминирам и да съм над някой в нещо.И в повечето случаи го показвам,не съм се стремял да се придържам към зодията си.
Имам 2-ма приятели и двамата са скорпиони.Единя на 4 ноември,6ноември,аз на 8 ноември 1992г.И всички не сме малко добре с мозъка,но тоя дето е на 6 и аз на 8 особено.

ShtrudeL
06-06-2010, 21:31
remix1912 с какъв асцендент си? лъв?

ShtrudeL
06-06-2010, 21:34
Аз съм овен, с близнаци определено нещо не ми се получава, ама със стрелец и лъв се разбирам, най-вече със стрелец

Нормално...все пак сте огнени и шантави знаци.

DaemonBoy
06-06-2010, 21:35
Близнаци съм, разбирам се с Телци, Скорпиони, Водолеи, Везни и тва е мисля че...

remix1912
06-06-2010, 21:42
??????Ако ми кажеш какво точно значи думата?????????
А видях

http://www.beinsadouno.com/old/astro/my_ascendant.php?calc=ok

Изглежда е лъв,но ако може да ми обясниш по-ясно значението на думата.

http://bg-astrology.net/index.php?option=com_jumi&fileid=7&Itemid=59

Вашият Асцендент е: Лъв 22°40' 47"
Вие сте зодия: Скорпион 15°45' 17"
Луната ви е в: Овен 16°44' 34"
Вашият Асцендент е: Лъв 22°40' 47"

ShtrudeL
06-06-2010, 21:50
??????Ако ми кажеш какво точно значи думата?????????
А видях

Изглежда е лъв,но ако може да ми обясниш по-ясно значението на думата.

Асцендент или още изгряващ знак, се нарича зодиакалния знак, който в момента на раждането ви се е намирал на източния хоризонт. Наред със зодията ви и знака на Луната, е един от най-важните фактори във Вашия хороскоп. Асцендентът е свързан с вашата личност, характер, външен вид и избор на професия. Често първите впечатления на хората за вас са свързани с Асцендента ви, а не със Зодията ви.

Аз си го обяснявам така...аз например съм с асцендент скорпион. Та по моите разбирания има и черти от скорпиона,които се отнасят и за мен...(и ако съдя по себе си е вярно)

Брей...познах,че си с лъв :Р

remix1912
06-06-2010, 21:52
Значи аз трябва от характера на лъв ли да имам?

ShtrudeL
06-06-2010, 21:57
Да нещо такова...Като каза,че гледаш да доминираш и да си над някой,първото нещо което ми дойде на ум е Лъва.

remix1912
06-06-2010, 22:07
http://www.zodiite.com/?p=19
Тука има няква истина

СКОРПИОНЪТ и ДРУГИТЕ ЗНАЦИ

Най-благоприятните и хармонични съюзи на родените под знака на СКОРПИОНА са със знаците РИБИ, КОЗИРОГ, ДЕВА и РАК.

sLowm0tioN
06-07-2010, 11:32
Скорпион :P :P
Една да знае кво иска.

Ами знам... аз съм cкорпион ;) :P
И аз,8 ноември.

Стига бе.. аз съм на 7-ми. :)

remix1912
06-07-2010, 11:57
бати съвпадението.Ся и ако кажеш че си 92.

sLowm0tioN
06-07-2010, 11:58
He. :) 93

loliii
06-07-2010, 12:10
Аз съм телец и според зодиака трябва да се разбирам с козирог и дева, ама почти нямам познати от тези зодии. Последната ми приятелка беше също телец. Понякога е идвало да се избием
Да по принцип партньори от една зодия не се понасят много много
Разбрах от личен опит. Аз съм Везни ии най-привлекателните са.. Везните.
8-) И стрелците.

aguilera
06-07-2010, 14:00
от

Луната ви се намира в: Риби
Вашата Зодия е: Лъв
Вашият Асцендент е: Дева

Комбинацията е СТРАШНА!

Иначе ми харесват Лъв, Водолей, Овен и Стрелец

fear4o
06-08-2010, 20:57
Да нещо такова...Като каза,че гледаш да доминираш и да си над някой,първото нещо което ми дойде на ум е Лъва.
Може и Овен да е! Овните и Лъвовете винаги се борят за надмощие, въпреки че често стават добри приятели!
ПС: За анонимна: Зависи от зодийте! Ако и двамата са Овен, няма да се издържат повече от 2 седмици!
Все пак всяко правило си има изключения!

BurnDown
06-11-2010, 21:35
Близнаци (като приятелят ми)...Стрелците и скорпионите също са ми много привлекателни, хах

guinessgirl
06-12-2010, 06:22
не знам как се получава,но повечето мъже,по които се увличам,са овни.
а аз неимоверно много се дразня на овни,прекалено твърдоглави,самовлюбени и безразлични са ми. и пак само на овни попадам и налитам. грррр

а пък аз съм везни.. един човек,нямащ представа какво иска в комбинация с един страшно решителен човек не е много на оферта 8-)

Sunny95
06-12-2010, 07:21
Телец :P

nefchi_bs
06-12-2010, 07:32
Аз съм Скорпион и се разбирам с Рек и Козирог...

wali00
06-12-2010, 07:41
Овен (аз :oops: 8) ), Стрелец, Скорпионн..

alonedark
06-12-2010, 07:45
Вашият Асцендент е: Скорпион .
Вашата Зодия е: Близнаци
Луната ви се намира в: Везни

pebals
06-12-2010, 08:58
стрелец много ясно :D

loweeyou
06-12-2010, 09:56
И аз съм скорпион :grin:

ImTheBest
06-12-2010, 10:30
Имаше едно изказване от един сайт за зодийте:
Ако видите 2ма идиоти, които се готвят да скочат от мост с чадър, то възможността те да са Oвен и Стрелец е 99%

Мисля,че е вярно :razz: ...Стрелец съм

kokicha
06-12-2010, 15:13
Не ги разбирам много много.. лично аз съм водолей и се гордея със себе си! :)

Ivkov
07-11-2010, 09:31
НАЙ–СПЕЦИЯЛНАТА ЗОДИЯ Е ТЕЛЕЦА ! мога да се аргументирам !

Lexynnka
07-11-2010, 09:40
^ най-специЯлната или най-тъпата?

близнаци 8)

kradinero
07-11-2010, 09:45
Стрелец :smt007

ShtrudeL
07-11-2010, 10:05
НАЙ–СПЕЦИЯЛНАТА ЗОДИЯ Е ТЕЛЕЦА ! мога да се аргументирам !

Много искам да се аргументираш!

ShtrudeL
07-11-2010, 10:10
Водолейй 8-)

таЗ е най-интересната след мойта.

VinDiesel
07-11-2010, 10:57
Аз съм зодия Косатка - най-добрата :D

ShtrudeL
07-11-2010, 11:38
^^коя е твойта?

Риби

VinDiesel
07-11-2010, 11:43
^^коя е твойта?

РибиА така,нашата зодия е над всички.Много хора които не са зодия риби,са казвали,че тя е най-добрата. :)

ShtrudeL
07-11-2010, 11:47
Разбира се. Гадното е,че една рибка трудно се ядосва,пък като се ядоса и става страшно.
Както се казва "Пази се от гнева на търпеливия"
Боже толкова ми е ядосано,че...

Не се ебавай с Риби - много внимавай. Те избягват директния спор и рядко го търсят, но кипнат ли им лайната и те не знаят на кой свет се намират. Направо са като обезумели. Много се поддават на влияния и проявяват детска наивност по много въпроси. Имат логическо мислене, но въпреки че са много умни имат склонност да вършат направо глуповати постъпки и после когато дойде времето да съжаляват направо се побъркват, губят интерес към всичко и изпадат в неква дълбока, шибана депресия.

Sham
07-11-2010, 12:01
^ телец ли ти беше асцендентът?

VinDiesel
07-11-2010, 12:06
Разбира се. Гадното е,че една рибка трудно се ядосва,пък като се ядоса и става страшно.
Както се казва "Пази се от гнева на търпеливия"
Боже толкова ми е ядосано,че...

Не се ебавай с Риби - много внимавай. Те избягват директния спор и рядко го търсят, но кипнат ли им лайната и те не знаят на кой свет се намират. Направо са като обезумели. Много се поддават на влияния и проявяват детска наивност по много въпроси. Имат логическо мислене, но въпреки че са много умни имат склонност да вършат направо глуповати постъпки и после когато дойде времето да съжаляват направо се побъркват, губят интерес към всичко и изпадат в неква дълбока, шибана депресия.
Съгласен съм единствено със търпеливостта и избухливостта.Търпя,търпя и накрая :smt068 :smt096.Иначе съм :smt059

LovelyGirl
07-11-2010, 12:44
^И аз съм съгласна с това.

ShtrudeL
07-11-2010, 13:05
^ телец ли ти беше асцендентът?

Боже не! О.о Скорпион. ^^

Neutral
07-12-2010, 16:32
Водолей :mrgreen:

Strength
07-14-2010, 10:26
Водолей :mrgreen:
И аз съм водолей. :)

Ayhan94
07-14-2010, 10:32
най-привлекателната си е скоприон ... пък аз съм телец

SisinkaS
07-14-2010, 10:47
Аз съм рак и общо взето най-добре се разбирам със скорпиони - имам перфектното приятелство със една скорпионка вече 11год, а човека в който съм влюбена е везни. 8-)

Daisy11
07-14-2010, 11:22
В доста хороскопи съм чела, че скорпионите са наи-привлекателните. 8)

melchetooo
07-14-2010, 12:14
Аз съм Дева,той е Теле :grin:

crazybebe
07-14-2010, 13:38
Ами аз съм овен и най-добрите ми приятели са везни и дева ! Разбирам се също със скорпион и риби ! :) :) :) 8-)

Kukumqvka
07-14-2010, 13:42
Аз се кефя на близнаци,някак си много разнообразни неща имат в себе си.

Valento
07-14-2010, 13:43
Лъва си е Лъв .... всички трябва да ни слушат ! :D

betibarclay
07-14-2010, 13:49
риби 8)

miletooo
07-14-2010, 13:50
Аз съм козирог, но ми харесват - близнаци и лъв. :) .. Донякъде и рак. :)

nefchi_bs
07-14-2010, 13:50
Скорпион много ясно...Кой друг ? :lol:

Lexynnka
07-14-2010, 14:25
Аз се кефя на близнаци,някак си много разнообразни неща имат в себе си. да, но малко хора могат наистина да ни разберат :D
близнаци рлз!

sweetyytweety
07-14-2010, 14:26
овен :)

Madara1233
07-15-2010, 01:20
Аз съм непобедимият, смъртоносно отровен, бърз пясъчен дявол-скорпион.Най-добрият ми приятел лее вода(боже, съсипват ми убежището :razz: ) .

И още нещо...

Водолей

Тогава, когато всичко е простено – човекът е намерил дом за своите желания и страсти (от Овен до Рак), постигнал е реализация на способностите си (от Лъв до Стрелец), и е създал покрива над всичко това (Козирог) с преминаването на Слънцето през територията на знака Водолей идва времето на изобретателността, ексцентричността, на радостта от срещата със себеподобните.
Водолеите са хората, които си позволяват да експериментират не само с другите, но и със себе си. Готови са да изложат на опасност вече добити материални ценности или контакти, без дори да мислят за последиците.
За родените под този знак времето тече по различен начин. Техният живот обикновено следва острите издигания и спадове на синусоидата. Типичните представители са изключително трудни за общуване и приобщаване към групата. Те не се нуждаят от чуждите съвети, за да следват своя път, не чакат разрешения и не страдат от предразсъдъци. Проблематично е да се разбере кога са склонни да чуят чуждото мнение и кога – с интуицията си, ще се окажат толкова близко до вашите мисли, че вие ще си помислите, че през целия път са били верни ваши спътници. И не грешите.
Типичните Водолей са склонни да превъзмогват необходимостта от правила и норми, дори когато застават пред съвършено нови задачи. Подобно е и поведението им в една любовна връзка. Те се впускат в контакта спонтанно и с желание за промяна, без да осмислят последиците от своите намерения. Но в същото време са толкова сериозни и задълбочени, че никому не би хрумнало, че и те изпитват колебания, присъщи на всички представители на “въздуха” (наред с Близнаци и Везни).
Оттам и идват големи разминавания в любовта и чувствата. Статистически погледнато, Водолеите преживяват най-много несподелени любовни истории. Те съпътстват непрекъснатите им усилия за излизане от хватката на материалните затруднения, които рядко оставят мислите им спокойни. Съчетанието между житейски затруднения и разочарования обаче не смогва да надиграе жизнеността им.

И още едно нещо...

Скорпион

За астрологията термините “мъжко” и “женско” начало имат друг, различен смисъл от този, който ние влагаме във всекидневието си.
Познанието за звездите, което ни помага да разгадаваме природата на хората, без да накърняваме техния суверенитет и право на тайни, залага най-вече на единството на света, което се крепи на взаимнопроникващата сила на полярностите.
По смисъла на ритмично единство – след топло идва студено, след влажно – сухо, след мъжко – женско, зодиакалните знаци се редуват, изразявайки характеристиките на всички тези различни начала.
“Пасивни” (женски) са Телец, Рак, Дева, Скорпион, Козирог и Риби, докато останалите: Овен, Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец и Водолей, съставляват “активната” (мъжка) половина от Зодиака.
Скорпионът е осмият знак, чиито дом Слънцето посещава през октомври – ноември. Той е подвластен на най-войнствената планета, Марс, но в астрологичната класификация е определен като “пасивен”, женски.
Видимо е, че между тези две характеристики има противоречие. Родените под знака на Скорпион обаче умело съчетават противоположностите. Те могат да се притаяват, след което с непоклатима категоричност да налагат решенията си.
Силата на вълната от енергия, която излъчва Скорпионът обикновено най-ярко присъства при дамите, родени под знака. Може би защото точно тяхната миловидна външна пасивност не предполага изригването на такъв вулкан от страсти и желания, който може да се излее срещу всеки, дръзнал да им се противопостави.
Първопричината за външната пасивност и вътрешната активност на родените под знака на Скорпион, се крие в природата на съчетанието между пасивния характер на Слънцето и активността на Марс.
Слънчевата енергия, която те успяват да акумулират, не е достатъчно силна и може би затова те бързат да изявяват себе си още през първата половина на живота си, страхувайки се, че ще отслабва с годините. Този страх кореспондира с уплахата пред смъртта, вменена от премеждията на война Марс.
Скорпионите най-трудно от всички знаци асимилират мисълта за тленност и преходността на своя земен път. Вероятно образът на силния и дълголетен скорпион, дал името на това съзвездие, обърква представите им за границите между живота и смъртта.
И тогава, в борбата за живота, им остава само едно оръжие – любовта. Чрез нея те се надяват да победят смъртта. Нали в недрата на любовта се ражда новият живот, потомството и чрез него се подсигурява безконечността от превъплъщения и прераждания.
За Скорпиона – да властваш и да обичаш, са синонимни понятия. Чрез проявите им под екстремална форма, те употребяват властта си – власт над всичко и над всички.

plamka
07-15-2010, 14:51
Тука май всички си казват техните си зодии :lol:
Според мен най - "привлекателните" зодии са скорпион и овен. За момчета говоря. Някак си са най - обиграни и най - лесно ме омаяват.

buttertoast
07-15-2010, 16:41
Според мен най - "привлекателните" зодии са скорпион и овен. За момчета говоря. Някак си са най - обиграни и най - лесно ме омаяват.
абсолютно.

колкото са ме омайвали все са били една от двете зодии, единственото изключение е един телец,но той пък е с асцендент овен и тезата отново се потвърждава. :)

awerw
07-15-2010, 16:44
Аз се разбирам най-добре с козирог и съм близнаци иначе съм забелязал, че близнаците са по забавни хора такива веселушки :lol:

7227
07-15-2010, 17:10
Козирог за мъже/мом4ета :wink:

viqnkababyy
07-15-2010, 17:19
АЗ СЪМ БЛИЗНАЦИ !!! :grin: :grin: :grin:

Приятелят ми е телец.В хороскопа на телеха последния ред е :
" Скорпиона много ги обича, но телецът след близнака тича " :D :-)

LuB4encet0
07-17-2010, 16:16
Аз съм риби и много си харесвам зодията.Чела съм много за нея и знам че тя е събрала всичко добро от останалите 11 зодии.Не са перфектни,но са много добри и мили,имат красиви очи а в любовта са малко недостъпни.Но всички мъже/момчета винаги хлътват здравата по жените/момичетата риби.

mincheto
07-17-2010, 17:48
Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.

Така е... :D аз инач съм Pак,с асцедент Лъв.
Иначе за скорпионите съм чувала,че са най-секси и сексулно активни итн...но за мен всеки човек си зависи,а не е по зодиите.

fogdog
07-17-2010, 20:17
Телците най-много ме кефят! :)

buttertoast
07-17-2010, 20:34
Така е... :D аз инач съм Pак,с асцедент Лъв.
Иначе за скорпионите съм чувала,че са най-секси и сексулно активни итн...но за мен всеки човек си зависи,а не е по зодиите.

хахах и аз съм рак с асцендент лъв, а мъжо е овен :-)

FuriousBlader
07-17-2010, 20:44
ДЕВА (като мен :P )

danchobg
07-19-2010, 14:06
:smt066

zzqqto
07-19-2010, 14:14
Най-привлекателни сами момичетата лъвове и раци :grin: :grin:

mincheto
07-19-2010, 14:19
Най-привлекателни сами момичетата лъвове и раци :grin: :grin:
хехе мерси за комплимента :-) :D -рак съм

buttertoast-нз за теб,но аз се паля и гася постоянно :D
повече приличам на лъв.
ти?

MartyParty
07-19-2010, 14:26
Лъвиците са хубави моми. Не познавам грозна представителка.
Познавам и някои женски телета притежаващи фатална красота. Везните също не сме за изхвърляне.
За мъже...Пак лъвовете ми водят класацията. И близнаците ,обаче те впечатляват не толкова с красота ,колкото с интелект.

FuckedUp
07-19-2010, 15:07
Дева

rubberducky
07-19-2010, 16:29

хихихих аз съм скорпион :D

По темата - неотдавна харесвах лъвче, така че засега намирам лъвчетата за най-привлекателни :) Между другото, разбирам се доста добре с други скорпиони :)

LaCritic
07-19-2010, 16:42
Аз съм овен най-задръстената зодия поне според мен или просто аз съм си задръстеняк. Незнам коя зодия е най-привлекателна или най-симпатична както по горе някой е писал като порасна ше разбера 8-)Приятелю, определено си задръстеняк! :razz:

Al3ksandra
07-19-2010, 17:29
Според мен за момче най-привлекателна е рак.. поне аз лично винаги попадам на раци и си умирам по чара им. незнам как става тоя номер.. :D :D За момиче незнам.. аз съм рак и привличам доста.. но, не всички раци сме така.. малко си е и до човек.. може би жената скорпион привлича доста...
Имам иначе и едно изключение.. привлекателни са доста и водолейте, но си давам сметка че мъж водолей не може и да стъпи на малкия пръст на мъжа рак.

Monnie
08-09-2010, 14:07
Аз съм близнаци и много си харесвам зодиятаа! :smt007
Иначе много ме кефят овните,лъвчетата,водолеите и скорпионите.. \:D/ :P

bonbonche005
08-09-2010, 14:54
Водолеейййй :D:D (H) (H)

zlonamerena
08-09-2010, 15:01
Аз си харесвам зодията....Близнаци

+1 Близнаци рлз :grin: Ама аз най-мн се разбирам със скорпион,като се съберем двама близнаци сащо 8)

Подкрепям ! Близнаците и скорпионите са много добра комбинация :)

betsey1315
08-09-2010, 15:21
Според мен най-най-най горещата зодия е зодия Скорпион. Страхотно излъчване :oops: Също така и Телец :-D

amnessia
08-09-2010, 16:50
Скорпиона е най - привлекателен :P И твърдя че е вярно , защото аз самата съм скорпион и познавам добре себе си.От друга страна познавам доста скорпиони и те също са от най - привлекателните.Истински любовник :P . А стане ли въпрос за горещи страсти..ненаадминати са!! Като цяло в любовта от целия зодиак скорпионите са най - добри любовчий :-P

mnogoznaikO
08-09-2010, 17:06
ЖЕНИ - СТРЕЛЕЦ
МЪЖЕ - ЛЪВ

~!~ 2 мнения няма , не спорете с мен :o :booooomb: ~!~

stella666
08-10-2010, 12:06

хихихих аз съм скорпион :D

По темата - неотдавна харесвах лъвче, така че засега намирам лъвчетата за най-привлекателни :) Между другото, разбирам се доста добре с други скорпиони :)

и аз съм скорпионче :D

Marietchety
08-10-2010, 14:10
Скорпион! :P

ShtrudeL
08-10-2010, 14:41
ЖЕНИ - СТРЕЛЕЦ
МЪЖЕ - ЛЪВ

~!~ 2 мнения няма , не спорете с мен :o :booooomb: ~!~

НЕ съгласна. Стрелците са лесни като отворена книжка. Не казвам,че са лоши,просто са лесни.
Мъжете лъвове дразнят с перченето си.

Iria
08-10-2010, 15:41
Аз съм рак. Най-привлекателни са рибите и скорпионите. :)

Smrazqvashta
08-10-2010, 16:36
Рачета :smt031

glezanka123
08-10-2010, 16:39
Скорпион 8) 8) 8) 8) 8) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

loriee
08-14-2010, 20:56
аз съм близнации :grin: попринцип за мен зодиите няма значение, но харесвам телци,, скорпиони .. абе само девите не ми допадат много :D

silvencety
08-14-2010, 20:57
Скорпион 8) 8) 8) 8) 8) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)Да!
Имала съм скорпион,много темпераментна личност,страшно беше всичко от-до .. ;д

BlackCross
08-14-2010, 21:00
Скорпион много ясно е моята зодия. :-D

7227
08-14-2010, 21:17
Аз съм рак. Най-привлекателни са рибите и скорпионите. :)
и аз съм рак,за мене козирозите :grin:

DaNGeRousLy
08-14-2010, 21:18
Аз съм рак .. най-привлекателни зодии едвали има :)

dPa3HuTeJl
08-14-2010, 23:21
eEeEEEeEE аз се чудя тука що толкова момичета около мене пък то било щото съм СКОРПИОН ! :lol: иначе стрелец е готина зодия , от всички момичета с който съм излизал съм забелязал просто че стрелеца най-ми допада ,то зависи от човека де :)

DenBr
08-14-2010, 23:43
8-)

loliii
08-15-2010, 15:06
Аз съм Везни и по последни данни :D най-готини са Телците. 8)

TheJin
08-15-2010, 15:20
Телците :)

Nevyzmutim
08-15-2010, 15:22
Зависи какво се има предвид под "привлекателна" ... бих казал, че добре познавам зодиака и със сигурност не може да се даде конкретен отговор. :)

Аз лично съм рак и познавайки себе си, с удоволствие бих имал и половинка рак. Но пък поне в миналото доста телци са ме привличали, везните и девите пък по принцип доста често имат естествена женска красота. Овните, козирозите и скорпионите са много дръзки и ако в комбинация с това са и хубавелки, то си е направо обезоръжаващо. Стрелците пък почти винаги са много мили, искрени и забавни, което много ми харесва ... рибите пък винаги могат да се нагласят според теб самия и да ти дават това което искаш(или поне това, което си мислят че искаш). Лъвовете влагат по много страст във всичко, което правят, а близнаците по правило са много интелигентни и ако не искаш някоя тъпа кифла са много добър избор. Единствено върху водолеите нямам почти никакви наблюдения, но в крайна сметка извода е че всяка от зодиите има с какво да ти привлече вниманието. :)

settingSun
08-15-2010, 16:30
аз съм риби и най-ми допадат скорпиони и козироци 8)

InloveAgain
08-15-2010, 16:36
аз съм риби и най-ми допадат скорпиони и козироци 8)

:lol: Козирози бе 8-) .Ех грамотност.. :-o

По темата : Според мен твърдо рак ..

vili7y
08-15-2010, 17:56
аз съм телец и по принцип мн ме привличат козирозите нещо подсъзнателно е при мен :P иначе се разбирам с почти всички зодии :P

feli7o_
08-16-2010, 19:41
хммм аз съм Близнаци, но честно казано като зодия най-много се радвам на скорпионите :))) имам доста приятелки скорпионии и са доста нахакани, разговорливиии и лесно се отпускат, а аз точно такива хора харесвам :)))))

MrVercetti1
08-16-2010, 21:13
това е ебаси тъпнята

obichamgo
08-16-2010, 21:29
Моя приятел е Водолей,а аз съм Рак разбираме се доста добре
+1 :grin: :grin:

darsit0
08-17-2010, 09:21
ми доколкото съм чувала са скорпионите.... ма не знам, не познавам скорпиони, че да ви кажа със сигурност :) аз съм дева http://s2.rimg.info/74ae2296d8362485028357197666b2ee.gif (http://smajliki.ru/smilie-266301351.html)

dakata123
08-17-2010, 10:21
Аз съм телец и си падам по лъвчета, но също така и по стрелци. Със стрелците се разбирам много и мога да говоря безкрайно дълго 8)

simi4ka
08-17-2010, 10:32
Мухахахаха ! аз съм близначка [-(
п.т. Ами везните са уникални за мен :oops: ам падам си по лъвове , телци до някъде , водолеи и това са май

значи :
1. везни
2. лъв
3. водолей
4. телец може би 8-)

simi4ka
08-17-2010, 10:33
хммм аз съм Близнаци, но честно казано като зодия най-много се радвам на скорпионите :))) имам доста приятелки скорпионии и са доста нахакани, разговорливиии и лесно се отпускат, а аз точно такива хора харесвам :)))))

+ 1 8-)

xrusinka
08-17-2010, 10:52
Гаджето ми е дева и според мен е тази, аз съм водолей :grin: :grin:

simi4ka
08-17-2010, 10:54
ам в прочем и скорпионите не са за изпускане , а относно девите ... мразя ги ! :x

skilletxx
08-17-2010, 12:54
честно да ви кажа ... нищо не опира до зодията а до характера на един човек ... аз лично съм телец и трябва да ви кажа , чеее примерно по характер съм забавна ... и доста хора искат компанията ми и разчитат на мен ... примерно най-добрата ми приятелка е везни ... другата пък е стрелец ... с малко по-особен характер ама също готина душичка... xD ... :-D така чее ...

valakas
08-19-2010, 13:59
Аз съм стрелец,а моя асцедент водолей

abi4kota
08-19-2010, 18:16
az sum kozirog!! naiii divata zodiqq spored men!! :D:DD

notlike
08-19-2010, 18:24
Спам FTW... всеки ще каже зодията си, разбира се. И все пак аз съм водолей, виждам хубави черти, но не мисля, че моята зодия е перфектната.. за мен е важно човек какъв е - зодията - тя е плънка :)

HardGirl666
08-19-2010, 19:08
Ами,не може точно да се определи коя е най-привлекателната зодия,защото както доста са споменали,всеки има свой характер и свои характерни черти.Аз съм Дева,спогаждам се доста с Риби и Деви,но пък и нямам някакви проблеми с другите зодии,някой път само споровете са ми трудни с Лъвовете :D Иначе като цяло,както доста знаят,ние Девите си падаме големи перфекционисти и сме претенциознички понякога.Сега в момента на мен лично ми е много трудно,да не се хваля,не е много за хвалене,но знаете как е покрай лятото-запознаваш се с много нови хора и така се запознах с доста момчета,на които просто без да искам им завъртам главите :D А по темата наистина нямам конкретен отговор,макар че смятам,че Девите сме добри партньори :)

mimityy34
08-20-2010, 09:06
Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
Цялото ми семейство сме Лъвове и е много добре наистина .. аз си падам иначе по Зодия Близнаци .. :oops:

desita88
08-22-2010, 11:58
Аз съм телец и много ми допадат хората от моята зодия защото сме с огромно чувство за хумор и добродушни. :grin: :grin: :grin: :oops: :P Не е зле от малко реклама! :-D :-D :D :D :razz:

dirtydiva
08-24-2010, 05:50
Абе хора, то е ясно че всеки ще каже зодията с която се разбира. Тази тема е безсмислена.. Няма най - привлекателна зодия, всички си имат както хубавите, така и лошите черти! ; ))

Anonimen05
08-24-2010, 08:43
Зодията не определя какъв е човека. Бог ни е създал различни. Аз не вярвам в хороскопи и там дрън дрън... А иначе аз съм водолей

Nevyzmutim
08-24-2010, 15:02
Зодията не определя какъв е човека. Бог ни е създал различни. Аз не вярвам в хороскопи и там дрън дрън... А иначе аз съм водолей

Има доста повече причини да вярваш на зодиака, от колкото в Бог. :>

ShtrudeL
08-24-2010, 15:15
"Хората се мислят за неповторими,но вярват в колективните хороскопи."

^^

SuNsEt
08-24-2010, 15:25
"Хората се мислят за неповторими,но вярват в колективните хороскопи."

^^ Това е толкова вярно...евала.

Иначе не мога да кажа,коя е най-привлекателната зодия.Водолеите са доста интересни като характер(аз съм водолей)...с момчетата лъвове винаги ми е вървяло,близнаците също...Ама скорпионите и девите-не.

jo0zy
08-24-2010, 17:06
Аз съм телец и много ми допадат хората от моята зодия защото сме с огромно чувство за хумор и добродушни. :grin: :grin: :grin: :oops: :P Не е зле от малко реклама! :-D :-D :D :D :razz:

хаха и аз съм телец и това ми е любимата зодия естествено :grin:, но иначе момчета май много ме привличат раците, а повечето ми приятелки са стрелци :-)

Има доста повече причини да вярваш на зодиака, от колкото в Бог. :>

Е това беше най - тъпото нещо, което някога съм чела! Моля те не си изразявай тъпото мнение повече, че хората ще ти се смеят :!: :!: :!:

Qnkishhh
08-24-2010, 19:39
Аз съм стрелец и според зодиака трябва да се разбирам най-добре с другите огнени зодии - лъв и овен. При мен обаче на практика нещата далеч не стоят така. С козирозите и девите пък трябва да се мразя, обаче най-добрата ми приятелка е дева, а гаджето ми - козирог...
Казано с две думи, нямам доверие на зодиака (пардон, четири са). :)

Annity
08-24-2010, 23:30
аз съм Козирог и се разбирам доста добре със скорпиони и близнаци донякъде. Четох, че Козирог-Рак е ужасна комбинация, ама най-добрата ми приятелка е Рак. Е, вярно, че доста се караме, ама и затова сме най-добри приятелки :-) А момчето, което в момента харесвам е Водолей, и според мен е първото, което си заслужава да харесвам :oops:

SemperFidelis
08-25-2010, 01:33
паЕк :D

geni20
08-25-2010, 03:12
ами аз съм водолей , но принципно си нямам понятие от зодиите зн само че се разбирам доста с всички мм освен риби мисля нз що , но иначе вярвам мн на хоросцопите и пак нз що:

SemperFidelis
08-25-2010, 06:17
^
^
^
На кое вярваш много? :lol: :razz: Я вземи повярвай малко и на учебниците поне от 1ви до 8ми клас. :D

danchobg
08-25-2010, 06:30
Не вярвам в такива неща..... :smt066 ... аз съм стрелец. 8-)

kombarka
08-25-2010, 10:10
Темата е, за да си казвате зодиите на гаджетата. 8-)

пп Козирозите!!! (защо ли.. :razz: )

bilqnavod
08-25-2010, 14:48
Аз съм рак. Бившия ми беше овен. Вече я мразя тая зодия. Беше избухлив и непрекъснато се карахме. Не се получи. Не бих била повече с овен, защото разбрах, че в началото са много галантни, а после стават изроди. Това няма шанс да се разбереш с него нито с добро, нито с лошо. Между другото забелязвала съм го и в жени овни този недостатък.
Сега :) съм с дева. Изключително галантен и достоен. Джентълмен. Мен лично много ме привлече със държанието, обноските. Дано се получат нещата.... много ще се кефя да сме заедно :)

BoBa4eWeR
08-25-2010, 16:01
Стрелец и Скорпион сякаш тези зодии са създадени един за друг :-)

simi4ka
08-26-2010, 11:05
А нещо за близнаците ш кажете ли ?

п.т. водолейчета , лъвчета , везнички :oops:

п.с. близначка съм :P

aguilera
08-26-2010, 15:00
за момчета- по-скоро лъв, телец, овен
за момичета- лъв,стрелец, дева...

Иначе аз съм забелязала,че всяка една зодия има нещо сходно с предишната от хороскопа...

п.с. аз пък така и не разбрах всъщност каква зодия съм, на един хороскоп ме пише едно, на други друго, и то защото съм родена на границата м/у две зодии...

Frutex
08-26-2010, 15:10
аз пък си харесвам мойта рибешка зодия

:smt059

fire_magic
08-26-2010, 21:42
аз съм Риби с асцендент Лъв 8)

TranceMusic
08-26-2010, 23:28
Момичета - Овен/Лъв

pepelq64ica
08-27-2010, 18:04
''anonimnaa'' не мисля че е така.аз и моят партньор сме близнаци и си се разбираме чудесно,но не при всички е така... :) :oops: :grin:

gabiiTu
08-27-2010, 20:59
Овен ... много са страстни 8-) :P

Weroniikaaa
08-30-2010, 17:15
Момичета - Овен/Лъв

А така огнени зодии [поне така знам :-D ] .. А иначе имам едни приятели,които са с последожателни задоии смис момчето е рак,а момичето-лъв.Разбират се страхотно.Имам теория ,че последожателните зодии се разбират много добре ,защото и наште са така ... :)

postmortem
09-01-2010, 05:53
аз 8)

MegamiX
09-01-2010, 06:56
Овен

IndiFference
09-01-2010, 07:19
Козирог или Рак.

XTREMEFREERIDE
09-01-2010, 08:07
ЛЪВ, ЛЪВ, ЛЪВ ! :grin:

InloVeGirl27
09-01-2010, 09:31
Аз съм лъв,а най-добре се разбирам с водолей и телец,поне по мои наблюдения...

ralica55
09-03-2010, 19:52
аз съм скорпион :grin: но лъвчетата ме привличат страшно много :twisted:

PyCoKoCkA93
09-03-2010, 20:27
РАК :P :Р:Р

moniii
09-03-2010, 20:39
козирог и стрелец
8-)

mynichka
09-04-2010, 08:26
аз съм скорпион :grin: но лъвчетата ме привличат страшно много :twisted:
аз пък съм наобратно :)

bebe7o
09-04-2010, 09:26
Овен

;-)

sasheto0o
09-04-2010, 10:36
Аз съм везни, но скорпиончетата са ми слабост простоо ;дд

stella666
09-07-2010, 15:12
аз съм скорпион с асцендент везни :)

TeenageDream
09-07-2010, 16:24
За момичета-близнаци, за момчета-близнаци и овен.

honeybabe
09-07-2010, 17:05
ЛЪВ, ЛЪВ, ЛЪВ ! :grin:

о,да ... велики сме :)

chemist9009
09-07-2010, 17:36
Козирог 8) 8) 8) :lol: :lol:

vilito2589
09-07-2010, 17:48
рибок :D много си я обичам тая зодия :D а да и лъвчетата много си ги обичкам много свесни хора .. напрау са ми слабост :-) :D абе тея двете зодии за мен са най-добрите и най-красивите поне аз така мисля

ChoiYoNa
09-07-2010, 18:01
Далеч не е така ;) Скорпионите са слабост на стрелците ,но въпреки това стрелците обичат свободата и експериментите и след време връзката им доскучава.Искат да опитват нови неща като тройки може би.От друга страна скорпионите започват да се държат собственически като връзката напредне ,а това не се харесва на свободолюбивият характер на стрелеца.Връзката между двете зодии е забавно увлечение в началото ,но по нататък се разделят.Скорпионите са чуствителни и изискват много внимание когато става въпрос за емоционален проблем ,а стрелците просто не разбират и се отнасят с лека ръка.Това изключително много дразни скорпионите.

Това го казвам за 15 000 път ,най - перфектните връзки в зодиака са СКОРПИОН ,РИБИ И РАК.Скорпион - скорпион ,скорпион - рак ,скорпион - риби ,риби - рак ,риби - риби ,рак - рак ,няма значение.И трите водни знака са чуствителни ,внимателни ,тактични и се разбират перфектно.Нямате грижа и на емоционално ,и на физическо ниво.Въпреки ,че най - стабилната връзка е телец- телец ,много земна и много се разбират ,връзките между водните зодии са най - емоционални ,преплетени и страстни.

Vetrogon
09-08-2010, 21:49
аз лично съм риби. аз мен все пак зодията няма никакво значение. зодията на половинката никога не е била определяща за мен и мисля, че така е по-добре 8)

Hayashi
09-08-2010, 22:56
Може и да съм писала някъде назад. Аз лично харесвам като зодии Дева, Козирог и Овен. С първите две се разбираме доста добре като един дол дренки. С Fвена също успяваме да се напаснем въпреки, че съм имала и големи кавги с подобни.
За телец - телец не съм съгласна, много инат на едно място се събира. XD

LoVeLiFe
09-09-2010, 08:21
Аз съм Дева, но като че ли най ме кефят момчета Козирог или Рак

andrags
09-09-2010, 09:49
лъвчета ;д

BlackBerry93
09-09-2010, 19:59
аз съм телец и по принцип мн ме привличат козирозите нещо подсъзнателно е при мен :P иначе се разбирам с почти всички зодии :P

Хах... при мене обратното :-D

DePutaMadre
09-09-2010, 20:32
мисля че няма значение зодията, ама Скорпионите са си най ^^

YouDontKnowMe
09-09-2010, 20:43
Далеч не е така ;) Скорпионите са слабост на стрелците ,но въпреки това стрелците обичат свободата и експериментите и след време връзката им доскучава.Искат да опитват нови неща като тройки може би.От друга страна скорпионите започват да се държат собственически като връзката напредне ,а това не се харесва на свободолюбивият характер на стрелеца.Връзката между двете зодии е забавно увлечение в началото ,но по нататък се разделят.Скорпионите са чуствителни и изискват много внимание когато става въпрос за емоционален проблем ,а стрелците просто не разбират и се отнасят с лека ръка.Това изключително много дразни скорпионите.

Това го казвам за 15 000 път ,най - перфектните връзки в зодиака са СКОРПИОН ,РИБИ И РАК.Скорпион - скорпион ,скорпион - рак ,скорпион - риби ,риби - рак ,риби - риби ,рак - рак ,няма значение.И трите водни знака са чуствителни ,внимателни ,тактични и се разбират перфектно.Нямате грижа и на емоционално ,и на физическо ниво.Въпреки ,че най - стабилната връзка е телец- телец ,много земна и много се разбират ,връзките между водните зодии са най - емоционални ,преплетени и страстни.
Първата ми уж сериозна връзка - Скорпион и Риби , ама се разделихме, нещо ми писна от скучния Рибок. (3 месеца)
След това последва една 2 седмична с един скорпион - олигофренска работа.
След това - 2 години и 6 месеца -скорпион с рак :D Ама от мелодрами ми писна , не че не му кръшках де. (той беше инак дърт пръч, 7г. по-голям от мен)
Едно от кръшканията беше със скорпион пак :D Забавлявахме се, все на косъм да не ни хванат половинките, като едната от тях беше в съседната стая и през двете вечери :D

И сега сме пак два скорпиона , от 9 месеца вече. Нещата са чудесни. Ако не сме заедно по цял ден (седим заедно в училище), си говорим по цели вечери/нощи/дни . Като едно цяло сме. Друг не ни е потрябвал през тези месеци.

Та, идеята ми беше - Скорпионите са Awesome . Лъвовете също. Иде ти да ги избиеш. Също и Стрелците си ги бива, жалко , че почти не познавам такива(мъже).
Раците са направо чудесни хора, мъже, събеседници , ако не ти се наложи да задълбочаваш . Тогава става боза . Ама познавам и двама раци (мъж и жена , на 40 и 55г.) - такива непукисти са, заедно са колкото да си имат занимавка чат пат. Не си говорят нищо съществено, само ходят напред-назад някъде и си гледат кефа.Явно, защото не задълбочават, вече не са първа младост.
Мъжете Деви съм ги признала, че са пълни идиоти. Някой само да не се засегне. :D

crazy7oo
09-09-2010, 21:21
Аз съм рибка и се разбирам с козирог рак и скорпион аа и стрелец :))

OneGuy
09-09-2010, 23:59
Кажете нещо за близнаците... така като сте тръгнали

sladur4etyYy
09-10-2010, 01:17
Кажете нещо за близнаците... така като сте тръгнали

много си падам по близнаци и стрелци, обожавам и скорпиони!

но на ПЪРВО място слагам нас- ЛЪВЧЕТАТА :-P

GD
09-10-2010, 04:47
Незнам, ама аз най - много се разбирам с телците. Козирог съм :grin:

annayordanova
09-10-2010, 07:10
Овен с овен мн добра конбинация :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

BlindedAngel
09-10-2010, 07:32
Везните не ги видях никъде :(

spopi
09-10-2010, 07:58
Скорпион обичам си зодията :smt007 На мнение съм че най-привлекателната зодия е скорпион.:-P Приятеля ми е телец добре се разбираме.Най-добрата приятелка ми е рак. С риби се разбирам и водолей близнаци и дева. Мисла че и до характера на човек. :-P

ChalgaBoy
09-10-2010, 09:08
ТЕЛЕЦ <3 ВЕЗНИ 8) :-P

DarkTemplar
09-10-2010, 10:18
Сложен въпрос... досега най-силно съм обичал една представителка на зодия Стрелец. Като хора ми допадат "рогатите зодии" (Овен, Телец, Козирог), както и някои от "моите хора" Девите. Трудно се разбирам с Водолеи, Близнаци и може би Везни.

Al3xA
09-10-2010, 18:23
Оле,само не и Везни!!!!Всичко друго да,но везни-Никога повече...Представителите на тази зодия(без да се обиждате) хем ги боли,хем ги сърби :D Мислят се за най-добрите във всичко,че и за единствени :-D Прекалено високо самочувствие.то лошо няма ама чак толкова :grin: Една везна не знае какво иска..не уважава хората около себе си(това си зависи и от човека)Стига толкова за тях :D Та отговора ми е,всяка друга зодия е привлекателна и би ми била инт,но не и везни :grin:

RoSKo0o0
09-10-2010, 20:03
Тази тема е толкова тъпа колкото вицовете на Къци...

ImmortalSoul
09-10-2010, 23:15
Съгласен съм с роско.Аз съм рак и никога не съм мислил,че това ще зависи от зодията! :?

alba29
09-11-2010, 20:54
всичко си зависи от човека ;)

vIKToriYa
09-12-2010, 21:09
аз съм рак но много ме привличат везни и телчета ( телец) :grin:

cherry97
10-14-2010, 16:53
Везничките естественоо... :grin: :grin: :grin:
Само така! Аз съм везничка ии много си обичам зодията.Много сме нежни, но и много чувствителни. Най ме кефят лъвовете и скорпионите! [/size] :) :) :) :) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: А ии не ви препоръчвам да се заяждате с везни...Поне при мен става опасно! [/size] :D :D :D :D :D

mnmnmn
10-14-2010, 19:05
везните най ме кефят :D

VikitoRia
10-15-2010, 08:34
овен <3 иначе съм стрелец :smt068

Monnie
11-13-2010, 15:39
Овен <33
А аз съм Близнаци :P

m0
11-13-2010, 15:46
Овен и скорпион

NikeAir77
11-13-2010, 16:00
Оле,само не и Везни!!!!Всичко друго да,но везни-Никога повече...Представителите на тази зодия(без да се обиждате) хем ги боли,хем ги сърби :D Мислят се за най-добрите във всичко,че и за единствени :-D Прекалено високо самочувствие.то лошо няма ама чак толкова :grin: Една везна не знае какво иска..не уважава хората около себе си(това си зависи и от човека)Стига толкова за тях :D Та отговора ми е,всяка друга зодия е привлекателна и би ми била инт,но не и везни :grin:

Много си прав/а за везните .. Определено са много надути и не уважават хората около тях !

И най-привлекателни са раците :smt007

nikikicknrush
11-13-2010, 16:03
Аз съм Лъв :grin: :grin: :grin: :grin: :D

130995
11-13-2010, 16:35
аз съм дева и се разбирам с овен,телец,везни,козирог,де ва,близнаци,водолей...май само със скорпионите и раците не се разбирам... :lol:

xKiFlA
11-13-2010, 16:41
аз съм дева ...и е най хубавата зодия с такива се разбирам но само с момичета :grin:
:P

SuNsEt
11-13-2010, 17:23
За мен са Близнаците...въпреки,че аз съм Водолей.

vIKToriYa
11-14-2010, 10:10
аз съм момиче и сам Рак най-много се разбирам с риби и водолей а най-привлекателните момчета са зодия телец или везни особено ТЕЛЕЦ :oops: =P~

Spikeey
11-14-2010, 10:15
Aз съм Телец и приятелката ми е телец :D много добре се разбираме и рядко се караме :D

viksit0y
11-14-2010, 10:23
Рибиии и водолей :smt007
Иначе аз съм лъв :---) аа хич не мога да се разбера със скорпионите и девите..мислят си, че могат да командват вс и все тряя да им се подчиняваш :x

xxcherry
11-14-2010, 13:25
Аз съм телец и според зодиака трябва да се разбирам с козирог и дева, ама почти нямам познати от тези зодии.

teenems
11-14-2010, 14:28
ако зависеше от това..

Candice
11-14-2010, 14:30
Как коя.. Козирог.. :smt007 :P 8-)

SwEtyy
11-14-2010, 17:25
За мен са Близнаците...въпреки,че аз съм Водолей.

Аз съм близнаци :D Еми, за мене всички са еднакви. Една от приятелките ми също е близнаци.

DREAM95
11-14-2010, 17:56
Телец

flyingmonkey
11-14-2010, 19:38
Овен, Рак, Лъв и Скорпион 8)

Аз лично съм Дева.

Monnie
11-20-2010, 21:27
Овен,Лъв и Водолей.
Аз съм Близнаци.

Monnie
11-20-2010, 21:27
Овен,Лъв и Водолей.
Аз съм Близнаци.

Stotii
11-20-2010, 22:45
Рибиии и водолей :smt007
Иначе аз съм лъв :---) аа хич не мога да се разбера със скорпионите и девите..мислят си, че могат да командват вс и все тряя да им се подчиняваш :x

Мда тук се намесват раци като мен и ги поставят на мястото ....
Иначе лично аз най се разбирам с раци, но най красиви си остават девите и водолейте ...; :oops:

YourBlueEyes
11-21-2010, 07:21
Водолей за момчетата ...

vpowerrr
11-21-2010, 07:41
Аз съм Везни, не че не мога да се оплача ама не е лоша зодия 8-) Най-много ми допадат Близнаци и особено Водолей..аа Водолей :P

BeezyJey
11-21-2010, 16:46
Кви са тия глупости, няма такава зодия, всеки е различен..

APIRAXXX
11-23-2010, 12:30
Най-готината-това сме ние Лъвчетата 8)
+1 прав си все пак сме Лъвове :grin:

APIRAXXX
11-23-2010, 12:43
близнаците определено-освен,че са невероятни приятели са супер магнетични.Всеки човек от зодията,който познавам е уникален и му се развам неимоверно.Дори най-добрата ми фр-ка е близнаци :D
Иначе се разбирам с деви много добре и с водолеите също.Не понасям лъвове и телци-нищо лично просто познаните ми от зодията са арогантни устатници :lol: Аз съм Везни :-P

това дето близнаците са невероятни приятели немога да го потвърдя. наистина има някои готини, но мин. год. имах приятелка близнаци и много лошо ме предаде. просто не съм очаквала такова нещо от нея и за това съм малко резервирана относно зодията. докато лъвовете просто са си супер е познавам една лъв - гадна и надута пуйка, но само заради 1 няма да си намразя зодията,я !!!!

Ssummerjam
11-23-2010, 14:26
Няма такова животно като "най-привлекателна зодия". Всяка си има както плюсове, така и минуси. Пък и хората са твърде различни, въпреки че в някои отношения много си приличат. Например ти и най-добрият ти приятел може да сте от една зодия и да се разбирате перфектно, но с друг човек от същата - да сте си неприятни. Вярно, зодиите донякъде определят чертите на характера, но има и много други фактори, които оказват влияние. :)

Luscious_Heart
11-23-2010, 17:37
Аз съм момиче Стрелец и имам следните наблюдения.

Овен - е, нема такива пичове! Уникални са тези момчета, дори и да не са красиви външно. Излъчват примитивизъм и мъжественост, от които ми става мнооого кеф. Много чаровни и мегааазабавни и интересни, никога не е скучно, забавно ти е да спориш и да викаш с тях. :lol:
Телец - всички момчета, които знам че са Телци, са хубави, но няма тръпка с тях.
Близнаци - големи играчи май, но добри приятели. За връзка, поне с мен, не са ставали.
Рак - нямам особени наблюдения, само 1 момче познавам от тази зодия. Има добро телосложение, както и пише за тая зодия, готин е, но е твърде... любвеобвилен за моя вкус. :lol:
Лъв - не познавам такива момчета. :P
Дева - и такива не познавам.
Везни - изключително приятни събеседници, не са егоисти, не съм имала връзка с такива, но са идеални приятели за мен.
Скорпион - много силно излъчване, само красавци съм виждала от тая зодия. Има един от даскалото, за когото знам, че е Скорпион със сигурност и е супер. Откроява се, адски магнетичен и харизматичен човек, забулен в някаква сексуална мистерия...
Стрелец - тези момчета са ми сродни души, но не съм се залюбвала с никого от тях. Суперзабавни са.
Козирог - сегашният ми приятел е единственият мъжки представител, близък до моята възраст, когото познавам. Трудно доверчив, но все пак душата на компанията. Великолепно излъчване. В погледа му четеш колко дълбоко емоционален е. Не го казвам, защото ми е гадже, но той е и изключително красив... допринася излъчването.
Водолей - такива момчета не познавам, но момичетата са готини (малко инатливи, но това е яко) и страхотни приятелки. 8-)
Риби - прекалено мечтателни и кротки, за да устоят на нрава ми. Иначе си падат забавни.

TupacAmaurShakur
11-23-2010, 18:45
Аз съм стрелец, най-привлекателни са ми лъвчетата и козирозите, а най-противни близнаци и деви :P

sunshine1
11-24-2010, 06:46
я съм риба иначе близнаци и деви :smt007

MaLty
12-06-2010, 14:22
Телците и лъвчетата

mynichka
12-06-2010, 14:58
Скорпионите и лъвове

vili7y
12-06-2010, 15:22
(момиче) аз лично съм телец и козирозите ме побъркват... нз как се случва но винаги когато си харесам някое момче, и то повече от нормалното, той е козирог ...... не е съвпадение защото се случва винаги така :D :D :D

Amorrous
12-06-2010, 15:36
Аз съм дева и обожааааааавам момчетата телец и козирог :-) и риби 8-) .....Телетаааааа :-) :booooomb: :booooomb: Побъркват ме по всички възможни начини :D 8-) :-)

bitchwolf
12-06-2010, 15:58
Овните...много феромони, много нещо от тоз добитък брее :grin:

inloveinsomeone
12-06-2010, 19:17
Скорпион, яко съм хлътнал, супер хора! :grin:

TaInAmAiNaAa
12-11-2010, 16:52
!!!БЛИЗНАЦИ!!!

mugsinka
12-11-2010, 17:33
близнаци :D

flyingmonkey
12-12-2010, 23:09
Мен обикновено ме привличат:

Рак, Лъв, Овен, Скорпион.

Приятелката ми в момента е зодия Овен 8)

PredrusalotoZaiche
12-13-2010, 00:04
Лъв,овен ... :smt007

areon4o
12-13-2010, 13:32
Лъв,овен ... :smt007

CR0W
01-05-2011, 21:07
Аз съм козирог :smt040 .Главно лъв,скорпион.Немога да понасям дева,близнаци и водолей.

neeDaBosS
01-06-2011, 10:25

Рак

Ела насам миличко 8-)

mynichka
01-06-2011, 11:51
Лъв и скорпион
Не помня дали съм писала в темата

mnogoznaikO
01-06-2011, 13:34
стрелец :-)

NikitoxD
01-06-2011, 14:41
Близнаци съм и аз :) Най-хубавата зодия е това!

А иначе Овен, телец, везни или водолей. Това за зодиите за мен.

+1 :grin: :grin:

stelit0
01-06-2011, 14:53
Аз съм козирог :smt040 Главно лъв,скорпионхаха аз съм скорпионче, можем да уредим нещо :D

kl34kov
01-06-2011, 15:05
Риби... :D

ledenakrasota
01-06-2011, 15:10
Най се кефя на Водолеите,Девите(с някой резерви), Скорпион,може и Рак.Аз самата съм такава. 8)

flyingmonkey
01-06-2011, 16:02

Рак

Ела насам миличко 8-)

миличкото е заето 8)

BGbullet
01-06-2011, 20:24
Аз съм овен най-задръстената зодия поне според мен или просто аз съм си задръстеняк. Незнам коя зодия е най-привлекателна или най-симпатична както по горе някой е писал като порасна ше разбера 8-)

ами.. задръстени сме :D

loriee
01-06-2011, 21:26
Аз си харесвам зодията....Близнаци

САМО БЛИЗНАЦИ !! :grin: :-) :-)

Scouser
01-07-2011, 06:43
Хах, що за въпрос? То е ясно - РИБИ! 8)

mArMaLaDkA
01-07-2011, 06:50
Мъжките водолеи са яко секс. 8-)

krispyyy
01-07-2011, 07:39
Везничките естественоо... :grin: :grin: :grin:
Само така! Аз съм везничка ии много си обичам зодията.Много сме нежни, но и много чувствителни. Най ме кефят лъвовете и скорпионите! [/size] :) :) :) :) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: А ии не ви препоръчвам да се заяждате с везни...Поне при мен става опасно! [/size] :D :D :D :D :D

Хах и аз съм везни и найстина става опасно :Д :Д :D :o :D :D

n3zabrawiimaa
01-07-2011, 07:43
Мъжките водолеи са яко секс. 8-)

Ооо йес !!! 8)

dark_angel3
01-07-2011, 09:37
Овен ! Близнаци, Стрелец, Лъв, Дева.

FromAutumToAshes
01-07-2011, 09:38

Горд член на отбор "Лъв" 8). :lol: :lol:

XTREMEFREERIDE
01-07-2011, 10:11
Лъв, лъв, лъв, лъв и лъв! :smt054

FromAutumToAshes
01-07-2011, 10:28
Еми аре де :lol: :razz: just kiddin ;d

w0sh
01-07-2011, 10:44
Осъзнавате, че в тази тема присъства всяка зодия?

Monnie
01-07-2011, 10:55
Овен <3

Wwwooow
01-07-2011, 12:39
Осъзнавате, че в тази тема присъства всяка зодия?

то 'щото всички сме привлекателни... не за друго 8-)

Brooklyn
01-07-2011, 13:02
зодиака е шибана мащабна илюзия както библията ,господ и всичко останало .. пълни глупости .. всичко си е до човека ,а човека е специфичен сам по себе си и копие няма

да се приддържам по темата ,козирог :)

Djenka
01-09-2011, 13:08
Аз съм лъвче и най-добрата ми приятелка е стрелецц :grin: Много се разбираме, ама тя мн ме ревнува :(

Карали сме се, да - но веднага ни минава :-)

Също се разбирам и с телци :P

Infection
01-09-2011, 13:26
ДеВа :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

sweetyYyY
01-09-2011, 18:46
Приятелят ми е Овен , аз съм Везни, разбираме се добре, но има и малко караници, които се броят на пръстите на едната ръка за вече доста месеци :-D :)

psych0
01-09-2011, 18:56
Овен <3

poncho
01-09-2011, 19:22
Мъжете овен <333333333 :oops:

Barbie47
01-11-2011, 18:13

Горд член на отбор "Лъв" 8). :lol: :lol:
8)

Monnie
01-14-2011, 16:20
Овен <3

nymphadora
01-14-2011, 16:47
Овен <3

Горд представител 8)

Иначе според мен лъв !

didenceeto
01-14-2011, 16:59
..............

didenceeto
01-14-2011, 17:00
............

Disrespect
01-15-2011, 00:30
Естествено, телците сме най-добри любовници ;)

AmPfibian
01-15-2011, 13:58
Естествено, телците сме най-добри любовници ;)

напълно те подкрепям :D