Влез

View Full Version : Относно 90 дневната диета

Страници : 1 2 [3] 4 5 6

pinki
09-07-2009, 18:08
pinki - Не може да се смесва пилешко и сирене, или едното, или другото. И аз първите няколко дни малко бърках, ама свикнах.

оппаа :oops: ми то аз със салатката пък пилешкото после го ядох 8-) отделно :-D аз май пооплесках нещата днеска :-o то нали си пише, че след 20ч ако огладнееш и можеш някакъв плод... ми аз метнах цяла диня :lol: е малка беше динката ама все пак цялата я излапах :lol: иначе всичко точно :-D (надявам се..)

:D :D Е, не е толко фатално. Ти колко кг имаш за сваляне?

доста са... 10кг искам :)

Complicated
09-07-2009, 18:18
И аз толко искам от диетата. И после 3-4, ама само с хранителен режим и повече спорт.
А вие тук, които спазвате диетата спортувате ли нещо?

TeenSpirit
09-07-2009, 18:21
Аз от октомври, вероятно, тръгвам на фитнес/ диетата ми продължава до 2 декември/, но сега нищо не тренирам... а и нямам много сили.

stelit0
09-07-2009, 18:22
Пинки и сички други ако имате вапроси аз сам на среща на мен ми е 5 ден ама май нещо не прая както трябва щото на мен колкото не ми се яде аз пък ваобще не ям ама май прая грешка незнам към 14:00 ядох малко диня и към 20:00 малко сушеница и едно резенче доматка.май прекалявам понякога към 23:00 хапвам ябълка ама пак не свалям 5 ден а съм само минус 2кг. но мама каза че е нормално зашото наблягам на динята.и сигорно е така.

stelit0
09-07-2009, 18:23
ами аз тези дни започвам с вело аргометара и коремни и там разни пилатес милатес каквито опражнения знам.

TeenSpirit
09-07-2009, 18:25
Пффф... ти чела ли си изобщо диетата каква е ?

Как за обяд диня, а за вечеря сушеница?[/b]

pinki
09-07-2009, 18:31
аз чакам да ми свърши до 2 дни и започвам коремни и ако е по-топличко бягам :)

silviau66
09-07-2009, 18:35
Здравейте, от днес аз също съм на 90 дневната...
Да ви попитам за днешното ми меню добре ли е като за 1ви ден... :)
Закуска - Половин портокал, защото сутрин не съм ного гладна, но съм чела, че не трябва да се пропуска закуската...
Обяд - Риба (филе от скумрия)
Вечеря - МмМ голям проблем ли е, че не успях да ям това, което беше за обяд ????? Ядох салата от домати и малко сирене... Моля ви кажете занапред да се поправя, ако имам грешка.... Благодаря предварително... :-) :-) :-)

stelit0
09-07-2009, 18:37
4етах ама тоне за обяд диня аз тогава ставам а през другото време изоб6то не ми се яде има диетата в компа и я прочетох няколко пъти ама кво да прая относно часоветя сега ми е трудно да ги спазвам сега като започна училище ще я спазвам по стрикно защото ще ставам в 6 ама ся като ставам в 14:00 е трудно да спазвам сичко

TeenSpirit
09-07-2009, 18:39
Ами като станеш ядеш за обяд, не за закуска.
Аз също пропускам закуските, просто защото сутрин не мога да хапна нищо.

alba29
09-07-2009, 18:41
На мен ми е първи ден,обаче се страхувам,че след като сваля няколко килца веднага, след като прекъсна диета ще си ги върна наново.Като чета коментарите за тази 90-дневна диета,виждам че е много ефикасна.Но дали си струват всички тези усилия ?!Може би трябва да спортувам,да си спазвам лунната диета,да се ограничавам и да ям по-здравословно.Не знам ,по-бавно се свалят така килограми,но за по-дълго.Какво е вашето мнение?

MrUndaztood
09-07-2009, 18:53
О,Пресвета Дево и всички Светии...милост,милост!

silviau66
09-07-2009, 18:56
Благодаря ;) Значи няма проблем като си ставам за обяд, защото като ям сутрим малко ми става лошо и затова...

Complicated
09-07-2009, 19:09
На мен ми е първи ден,обаче се страхувам,че след като сваля няколко килца веднага, след като прекъсна диета ще си ги върна наново.Като чета коментарите за тази 90-дневна диета,виждам че е много ефикасна.Но дали си струват всички тези усилия ?!Може би трябва да спортувам,да си спазвам лунната диета,да се ограничавам и да ям по-здравословно.Не знам ,по-бавно се свалят така килограми,но за по-дълго.Какво е вашето мнение?

Каквото и да правиш като го спреш, ако почнеш да си ядеш сладкиши, дюнери етц, няма как да не си ги върнеш. Аз и след като я спра си продължавам да се храня здравословно (даже съм започнала 1 месец преди диетата) и спорт и така ще си карам доста години напред..

dynamics
09-07-2009, 19:49
Здравейте!
Доста ме мотивираха отзивите от тази диета и реших и аз да я започна от утре. :grin: Много ви благодаря, ще ви държа в течение! :-)

alehole
09-07-2009, 20:08
Аз съм 7-ми ден :) Чувствам се добре :)
Незнам дали съм свалила нещо дотук защото не съм се мерила още..аз за сега правя само коремни преди,а след като ми свърши цикъла надявам се да почна да тичам :) :P Успеххх :-)

TeenSpirit
09-08-2009, 09:03
За обяд ядох половин кюфте и кебапче с хляб и домат... за вечря мога ли да ям кисело мляко или пак трябва да е същото?

Complicated
09-08-2009, 09:30
За обяд ядох половин кюфте и кебапче с хляб и домат... за вечря мога ли да ям кисело мляко или пак трябва да е същото?
По принцип трябва същото като на обяд, но половината и без хляб.

stelit0
09-08-2009, 11:25
попринцип трябва да е същото ама на половина ама хайде нама да умираш я ще си хапнещ нещо друго ако ти се яде

silviau66
09-08-2009, 12:55
МмМ да попитам... ако имаш много за сваляне (аз съм висока 162см. и 65 кг) в началото се сваля по - бързо нали??? И ГОРЕ - ДОЛУ за колко време мога да сваля някаде 15 -16 килограма (или не може да се определи, смисъл зависи от орагинзма, че малко не съм наясно)???
Да кажа също, че целта ми не е да отслабна за 15ти септември... Целта ми е попринцип да отслабна може и през учебната година да съм си на диета... ;)

uBeTy
09-08-2009, 14:05
Днес ми е първият воден ден,засега минава добре, само дано не се изкуша. :D :D

pinki
09-08-2009, 14:14
колко кг смъкна за 29 дни :P

uBeTy
09-08-2009, 14:16

6.

pinki
09-08-2009, 14:19

6.
а иначе мн ли имаш за смъкване?

uBeTy
09-08-2009, 14:27

6.

oщe 3-4

pinki
09-08-2009, 14:34

6.

oщe 3-4
ясно 8-) а иначе колко кг БЕШЕ и колко си висока? (интересно ми е)

uBeTy
09-08-2009, 15:33

6.

oщe 3-4
ясно 8-) а иначе колко кг БЕШЕ и колко си висока? (интересно ми е)

1.71 - 70кг

galu6a
09-08-2009, 15:41

6.

въйй мн малка аз зя 2 седмици отсрабнах 5 кг :) ама то натура :)

KristinCavallari
09-08-2009, 18:26
Днес ми беше въглехидратен,за закуска ядох половин праскова,за обяд корни и послее ... ядох зеле,след час ядох семки и за вечеря диня :-o дали оплесках нещата :booooomb:

Complicated
09-08-2009, 18:45
Днес ми беше въглехидратен,за закуска ядох половин праскова,за обяд корни и послее ... ядох зеле,след час ядох семки и за вечеря диня :-o дали оплесках нещата :booooomb:
Малко. :D И аз днес бях на въглехидратен и опесках нещата. Ядох лазаня с кайма и кашкавал. :? И за вечеря сладолед, обаче съм мнгоо гладна и мсиля да ям малко картофи. Просто не издържам. От няколко месеца не ям след 6, но явно ще трябва. Пък като гледам във форума за 'мамите' те доста прегрешават, бо пак свалят, така че не мисля, че е огромен проблем.

TeenSpirit
09-08-2009, 19:04
Аз до сега нито веднъж не съм сгрешила за 5 дни... Едвам издържах току що да гледам сестра ми как се тъпче с к'вото й падне... но след като виждам, че има ефект диетата, не мисля че ще я зарежа...

Complicated
09-08-2009, 19:07
Аз до сега нито веднъж не съм сгрешила за 5 дни... Едвам издържах току що да гледам сестра ми как се тъпче с к'вото й падне... но след като виждам, че има ефект диетата, не мисля че ще я зарежа...
То и аз няма да я зарежа и т'ва мсиля, че е единсвената ми грешка +един бонбон в белтъчен ден май беше, 'щото някой имаше РД. :D И определено няма да я зарежа. За 2 месеца номера на дънките е -2. Ама и спортувам доста..
Успех на всички. :-)

trittico
09-08-2009, 20:02
имам само едно въпросче....кажете горе долу какво ядете в деня за варива...може ли например пълнени постни чушки с боб? 8-)

Complicated
09-08-2009, 20:19
имам само едно въпросче....кажете горе долу какво ядете в деня за варива...може ли например пълнени постни чушки с боб? 8-)
Може.
Аз ям боб, картофи или ориз.

trittico
09-08-2009, 20:31
благодаря ти много :-)

Complicated
09-09-2009, 05:28
благодаря ти много :-)
Няма защо. :-)

TeenSpirit
09-09-2009, 06:19
Аз днес съм на бобена салата....

Complicated
09-09-2009, 07:02
Аз на плодове..

KristinCavallari
09-09-2009, 07:35
Аз на плодове..
Me 2 :P

kalpazanichka
09-09-2009, 09:51
Здравейте.. :)
Прочетох цялата тема и реших да я почна.. :P
Днес за закуска - 1 ябълка
Обяд Ще е 1 сварено яйце и салатка..
Вечеря - само салатка
Та въпросът ми е.. :o Може ли на обяд и на вечеря по филийка черен хляб..? :o Защото не мога да ям нищо без него..

stelit0
09-09-2009, 10:04
може то попринцип може и бял хлям но ти щом обичаш дайе то си пише

...и една филийка хляб

1. Две печени пържоли(свински,пилешки,го ежди).Може риба или морски животни(калмари,миди,раци и др.).Към това прибавяте филия хляб и зеленчуци(може задушени-моркови,карфиол,зеле,чушки и др.или неограничено количество салата(домати,краставици,ч шки,зелена салата, може и шопска.
В салатата не слагайте фасул,царевица или грах, защото тези продукти спадат към варивата и се консумират през втория ден.
2.2-3 по големи парчета сирене или кашкавал(може и паниран), филия хляб, салата, вода.
3.2-3 кисели млека, хляб, салата, вода.
4.2-3 яйца варени, на очи или бъркани със сирене, салата или задушени зеленчуци, хляб,вода.

ето за обяда и вечерята може. 8-) 8-) 8-)

trittico
09-09-2009, 10:12
аз съм втори ден и съм -1,5 :shock:
вие какво си правите за третия ден? че нещо не съм много креативна като става дума за кулинария 8-)

gabi_94
09-09-2009, 10:19
Хора, аз днес съм на въглехидрати, ама малко пооплесках, щото станах късно и ядох шоколадови бисквити, обаче няма да издържа само на тях и евентуално на сладолед довечера и дали може да ям пак нещо сладко, примерно вафла или кроасан

pinki
09-09-2009, 11:12
Хора, аз днес съм на въглехидрати, ама малко пооплесках, щото станах късно и ядох шоколадови бисквити, обаче няма да издържа само на тях и евентуално на сладолед довечера и дали може да ям пак нещо сладко, примерно вафла или кроасан
и аз станах късно и не съм яла плод за закуска ама нищо . Не е толкова фатално де не се стряскай толкова :P След 2-3 часа от яденето хапни сладоледа и към 19ч хапни кроасан или вафла :)
Аз само да се похваля, че съм отслабнала още :grin: Значи аз попринцип слабея от горе на долу т.е. 1во лицето после ръцете > гърба>паласките и чааааак накрая дупе и крака ТА.... мерих се и съм -3см от гръдната и близо 4см от подгръдната :grin:

dynamics
09-09-2009, 11:13
Аз съм втори ден, ето менюто ми за днес:
1.Закуска - 1 ябълка и кафе (без подсладители);
2.Обяд - леща + доматки и 1 филийка черен хляб;
3.Вечеря - отново леща + доматки, този път без хляб.
А утре ми е въглехидратния ден.. :grin:

TeenSpirit
09-09-2009, 12:10
Днес към 12 ядох бобена салата, но преди малко бях адски гладна и изядох 1 праскова... оплесках ли нещо или плодове могат да се ядат?

А утре ми е въглеидратния ден и се чудя какво да ям за обяд? Някакви идеи / без пица/ ?

billytalent
09-09-2009, 12:13
^ Спагети с някакъв сос

TeenSpirit
09-09-2009, 13:31
Мерси.
Препрочетох диетата и вече имам повече идеи.

Complicated
09-09-2009, 13:37
Днес към 12 ядох бобена салата, но преди малко бях адски гладна и изядох 1 праскова... оплесках ли нещо или плодове могат да се ядат?

А утре ми е въглеидратния ден и се чудя какво да ям за обяд? Някакви идеи / без пица/ ?
Не си опескала, споко. 2 часа след ядене в бобовия и въглехидратния ден може да се яде плод, а в белтъчения през 4.

Казвайте к'во ядете през въглехидратния, че там съм мнгооо зле.. :(

gabi_94
09-09-2009, 13:42
ами аз почнах диетата понеделник и утре ми е плодовия ден, исках да ви питам какво ядете горе долу и през колко време. Аз мислех за закуска 2 ябълки, за обяд грозде и за вечеря круши, това правилно ли е или трябва цял ден един вид плод да ям

Complicated
09-09-2009, 13:50
ами аз почнах диетата понеделник и утре ми е плодовия ден, исках да ви питам какво ядете горе долу и през колко време. Аз мислех за закуска 2 ябълки, за обяд грозде и за вечеря круши, това правилно ли е или трябва цял ден един вид плод да ям
Правилно е. Един вид трябва само за едно хранене, а не за целия ден.
На мен днес ми е плодов и за закуска ядох 1 праскова, обяд 2 ябълки, към 3 хапнах малко грозе и за вечеря ще е пак грозде. :)

falshiwata
09-09-2009, 19:54
Утре съм на варива..Проблемат е че няма да съм си в къщи до вечерта.. Та закуската лесна.. :) Но за обяд.. :( Моля ви дайте предложения.. :o

Complicated
09-09-2009, 20:09
Утре съм на варива..Проблемат е че няма да съм си в къщи до вечерта.. Та закуската лесна.. :) Но за обяд.. :( Моля ви дайте предложения.. :o
Може да си купиш варена царевица от някъде.

falshiwata
09-09-2009, 20:11

Добра идея.. :grin:
Ами може ли да обядвам към 15 часа.. и да си направя.. салатка от варени картофи и лук.. :?

galu6a
09-09-2009, 20:31

Ами може ли да обядвам към 15 часа.. и да си направя.. салатка от варени картофи и лук.. :?

мисля ,че не по добре така заревица коннсервирана и една лъжичка аз мн обичам така :)

falshiwata
09-09-2009, 20:36

мисля ,че не по добре така заревица коннсервирана и една лъжичка аз мн обичам така :)

Ами горе долу колко струва тази царевица.. :? и нали мога да я намеря в обикновен хранителен магазин.. :?

pinki
09-09-2009, 20:41

Ами горе долу колко струва тази царевица.. :? и нали мога да я намеря в обикновен хранителен магазин.. :?
да бе тя се продава замразена в едни пакети и е към 1лв или 1,50лв

falshiwata
09-09-2009, 20:46
Благодаря.. :-)

KristinCavallari
09-10-2009, 07:28
Днес ми е 10-ден Белтъчен :-)

TeenSpirit
09-10-2009, 09:43
Днес ми е въглехидратния ден...

За обяд спагети
за вечеря половин SwissRoll от големите :lol:

trittico
09-10-2009, 13:49
Днес ми е въглехидратния ден...

За обяд спагети
за вечеря половин SwissRoll от големите :lol:

и аз съм на въглехидратен...и аз на обяд спагети...за вечеря май само краставица ще е 8-)

TeenSpirit
09-10-2009, 13:52
За вечеря не е ли задължително сладкиш и 2 парченца шоколад?

pinki
09-10-2009, 14:04
За вечеря не е ли задължително сладкиш и 2 парченца шоколад?
ау мале ама то вярно в диетата пишеше, че е задължително шоколад след вечерята :shock: аз не съм яла до сега :shock:

gabi_94
09-10-2009, 14:07
4ти ден ми е и свалих килограм и половина :D Днес съм на плодовееее :grin:

TeenSpirit
09-10-2009, 14:30
Има ли някаква вероятност човек да се разболее заради диетата... уж всичко се яде... А, вие по-колко пъти ядете на ден/ без закуската и без плодовете/?

Complicated
09-10-2009, 14:37
Има ли някаква вероятност човек да се разболее заради диетата... уж всичко се яде... А, вие по-колко пъти ядете на ден/ без закуската и без плодовете/?
Според мен точно от тази диета няма как.. То това по-скоро е разделно хранене. Ядеш си всичко, дори и вредните сладкиши и може би след тях плодовете са, за да се пречисти организма. Нз..
Аз ям сутрин, обед и вечер, и ако съм много гладна следобяд, ама само плод.

pinki
09-10-2009, 16:21
Според мен точно от тази диета няма как.. То това по-скоро е разделно хранене. Ядеш си всичко, дори и вредните сладкиши и може би след тях плодовете са, за да се пречисти организма. Нз..
Аз ям сутрин, обед и вечер, и ако съм много гладна следобяд, ама само плод.
и аз не вярвам, че точно от тази СИЛНО казано "диета" може да ти стане нещо по-различно от отслабване и въобще подобряване на организма. От както съм на тази диета (8 дни) се чувствам мн добре и слабея без да се лишавам от нищичко :P

KristinCavallari
09-10-2009, 16:53
А вие момичета пиете ли задължителните бульони след всяко хранене ??
Аз лично не :( дано няма проблем пък и ненавиждам тея бульони :shock:

TeenSpirit
09-10-2009, 17:09
Мне, аз не пия и въпреки това виждам, че слабея... почти съм сигурна, че повечето подложени на диетата пропускат бульона. :)

KristinCavallari
09-10-2009, 17:12
^^Права си :) другото,което пропускам е онези парченца шоколад,които се ядат във въглехидратния ден...

Complicated
09-10-2009, 17:12
^ Не пия. И аз ги ненавиждам! 8-)

TeenSpirit
09-10-2009, 17:13
^^Права си :) другото,което пропускам е онези парченца шоколад,които се ядат във въглехидратния ден...

Аз обичам шоколад и до сега не съм пропуснала. 8-)

Complicated
09-10-2009, 17:25

Аз обичам шоколад и до сега не съм пропуснала. 8-)
И аз преди обичах, ама от 1ви август до като почнах диетата т.е. някъде 25ти не бях яла и вече мога и без него. 8-) Отначало не го ядох, ама вече 2-3 пъти го ям.

pinki
09-10-2009, 17:47
и аз не пия :)

trittico
09-10-2009, 18:18
о и аз не ги пия...утре ми е плодов ден :grin: бтв кога може да се яде шоколад...странно това съм го пропуснала :lol:

Complicated
09-10-2009, 18:26
о и аз не ги пия...утре ми е плодов ден :grin: бтв кога може да се яде шоколад...странно това съм го пропуснала :lol:
През въглехидратния. Даже е задължително 4 блокчета май (или 3 бяха нз :D ) черен шоколад след вечеря. За въглехидратния ден става въпрос.

falshiwata
09-10-2009, 18:29
Олее.. днес оплесках всичко.. :( Станах закусих с ябълка.. и излязох обаче не обядвах и с прибрах и имаще мекици и изягох 3-4.. :o какво да правя сега.. да продължа ли или да я почна на ново.. :oops: или да повторя деня.. :o

Complicated
09-10-2009, 18:34
Олее.. днес оплесках всичко.. :( Станах закусих с ябълка.. и излязох обаче не обядвах и с прибрах и имаще мекици и изягох 3-4.. :o какво да правя сега.. да продължа ли или да я почна на ново.. :oops: или да повторя деня.. :o
Не го повтаряй. Продължи си. :)

falshiwata
09-10-2009, 18:38

Еми има ли смисъл като по принцип ми е 2ри ден.. :oops:

Complicated
09-10-2009, 18:41

Ааа, щом е 2ри може да си почнеш отначало. :D

falshiwata
09-10-2009, 18:44

Дано този път да не прецакам пак нещо.. :D :-)

Complicated
09-10-2009, 18:51

Успех! :-)

falshiwata
09-10-2009, 18:58

Успех! :-)

Благодаря.. :-)

TeenSpirit
09-10-2009, 19:31
:-# ... незнам как да го кажа.... 8-)

Изядох 1 малка пържола и малко манджа с филия хляб ....
Ужас.. не мога да се понасям :smt078

Утре съм на плодове... не мисля да почвам от начало.
Дали съм си върнала някой кг... Ужасно съм глупава...

falshiwata
09-10-2009, 19:38

Не си.. няма как просто.. :-)

KristinCavallari
09-11-2009, 06:37
^Еми изяла си ги,няма връщане,продължаваш диетата :) Сега прави всичко в диетата стриктно :-)

Complicated
09-11-2009, 06:38

На теб вече май не ти е 2ри ден и по-добре си продължи. Може да си качила няколко грама, ама може и да не си.
Аз к'во да кажа като във въглехидратен ден ядох лазаня с кайма и кашкавал, и картофи с пилешко. 8-) Ама ми беше 14-15 ден и си продължих.

Днес съм на варива. Закуска-грозде, обяд и вечеря-печени картофи. :)

KristinCavallari
09-11-2009, 06:42
^И аз съм на варива :) Само,че днес ще съм на леща :-D :)
..Толко искам да се премеря да видя какво става с теглото ми ноо...айде де нямам кантар и никоя фр няма :shock: ще отида във фитнеса,там поне 100% има :D
Айде успехх на вс. :-) :-) :-)

Complicated
09-11-2009, 06:48
^И аз съм на варива :) Само,че днес ще съм на леща :-D :)
..Толко искам да се премеря да видя какво става с теглото ми ноо...айде де нямам кантар и никоя фр няма :shock: ще отида във фитнеса,там поне 100% има :D
Айде успехх на вс. :-) :-) :-)
Мерси, успех и от мен на всички. :-)
Бтл и аз нямам кантар. 8-) Сигурно като ходя до лекарката за здравно профилактична карта тогава ще разбера, обаче си личи че съм смъкнала. :D

TeenSpirit
09-11-2009, 17:51
От седмица съм на диетата и вече съм свалила 2 см от обиколката на талията и бедрата. За мен е голямо постижние, защото свалям наистина бавно.

Complicated
09-11-2009, 18:13
От седмица съм на диетата и вече съм свалила 2 см от обиколката на талията и бедрата. За мен е голямо постижние, защото свалям наистина бавно.
Браво, продължавай все така! :-)
Аз ще се премеря след водния ден (който ще е плодов, защото във форума на бг мама казаха, че се зацикляло иначе).
И само познайте-пада се точно на рождения ми ден. :lol: 8-)

TeenSpirit
09-11-2009, 18:27
И аз ще съм все още на диета на рождения ми ден 8-) ... дано поне тогава да ми се пада въглехидратния ден :o
А ти не знам как ще е справиш само... 8-)
Успех ти пожелавам :-)

Complicated
09-11-2009, 19:48
И аз ще съм все още на диета на рождения ми ден 8-) ... дано поне тогава да ми се пада въглехидратния ден :o
А ти не знам как ще е справиш само... 8-)
Успех ти пожелавам :-)
Мерси. :-) Ама хубавото е, че няма да го празнувам. 8-) Ще ходя до София при най-добрата ми приятелка и мислех с нея да идем на ресторант, ама май ще правим нещо друго. 8-)

Аз утре ще съм на форнети за обяд, :grin: а за вечеря може мед, ама не е сигурно. Най-после измислих нещо, което да ми харесва за тоя ден. 8-)

pinki
09-12-2009, 08:33
Aз да се похваля пак с резултати 8-) Действа окуражително на новобранците :P Днес се мерих пак и установих, че съм намаляла със 1,5см от ханш, 2см от гръдна (сланинките на гърба), 1см още от талията (общо 4см) :grin: само за допълнение, че от 9 дена съм на диетата :P Хайсе успех!

trittico
09-12-2009, 09:07
на мен ми е 5 ден и съм -3кг....всеки ден тичам по 30 минути :grin:

Glamour92
09-12-2009, 11:33
Аз съм 3ти ден и вече съм -2,5кг,дано да продължа в същия дух,че имам още 3кг да свалям :?
btw,диетата е мн хубава,аз ходя на фитнес през ден и засега не усещам слабост и умора,както при др диети :-D

TeenSpirit
09-12-2009, 12:12
Аз пък си мисля, че ако почна да спортувам нещо ще огладнявам много повече, зат'ва нищо не правя.

billytalent
09-12-2009, 12:18
Аз пък си мисля, че ако почна да спортувам нещо ще огладнявам много повече, зат'ва нищо не правя.
Така е...преди време ходих 1-2 седмици на фитнес и бях постоянно гладна :D

falshiwata
09-12-2009, 12:22
Така е...преди време ходих 1-2 седмици на фитнес и бях постоянно гладна :D

Аз реводво ходя на фитнес когато съм на училище.. :) Иначе си имам колело в нас :) И не се чувствам гладна..вече ми е 2ри ден и се чувствам добре.. :)

billytalent
09-12-2009, 12:31
Значи нещо в мен не е наред :D аз я започвам от понеделник,че ми се събраха много рожденни дни и всичко се провали

Complicated
09-12-2009, 13:14
Май само аз не огладнявам от спорта. 8-)
Аз по принцип играя по г/д цял ден баскет, ама сега времето е гадно, а и трябва да съм в нас да гледам сестра ми, 'щото майка ми си счупи крака и няма как. :( Ама като почнем даскало, ако имам време за нещо след него почвам. Аз без спорт не мога. По-скоро без баскет. :D

pinki
09-12-2009, 14:08
Аз я оплесках МЪНИЧКО 8-) Днеска ми е ден на бобови варива ииии ок обяда - всичко точно ама мама е мн гадна ! Наготви пиперена манджа и аз не се сдържах :o ебаси... аз иначе си продължавам де ама все пак мама е виновна :-D 8-)

Complicated
09-12-2009, 14:16
Аз я оплесках МЪНИЧКО 8-) Днеска ми е ден на бобови варива ииии ок обяда - всичко точно ама мама е мн гадна ! Наготви пиперена манджа и аз не се сдържах :o ебаси... аз иначе си продължавам де ама все пак мама е виновна :-D 8-)

8-) А вие през колко часа ядете в бобовия и въглехидратния? Нали за белтчения пише 4, а за плодовия 2, ама за другите нищо не пише и аз чакам 4 часа. :D

pinki
09-12-2009, 14:21

8-) А вие през колко часа ядете в бобовия и въглехидратния? Нали за белтчения пише 4, а за плодовия 2, ама за другите нищо не пише и аз чакам 4 часа. :D
честно да ти кажа аз лично не се съобразявам толкова с тези часове :) е Спазвам го само за белтъчния на горе долу 4 часа ям, но пред другите дни на 2-3 часа :) е ако не съм гладна не ям де, но през такъв интервал :)

trittico
09-12-2009, 14:29
на мен всички дни са ми с еднакъв режим , освен плодовия, в който ям през 2 часа....закуска 8 или 9....обяд....12 или 13.....следобяд 16....вечеря 18...и край :)

pinki
09-12-2009, 14:32
на мен всички дни са ми с еднакъв режим , освен плодовия, в който ям през 2 часа....закуска 8 или 9....обяд....12 или 13.....следобяд 16....вечеря 18...и край :)
аз не мога така, защото ставам към 12ч и вече 3-4 пъти пропуснах плодовете сутринта.. но сега като започнем даскало ще вляза в крачка

Complicated
09-12-2009, 14:58
аз не мога така, защото ставам към 12ч и вече 3-4 пъти пропуснах плодовете сутринта.. но сега като започнем даскало ще вляза в крачка
Аз ставам в 6:30-7 8-) Ама напоследък към 8-8:30 и закусвам най-късно в 9. Обяд 12 или 13 и вечеря 18, а следобяд ако съм много гладна ям някакъв плод към 16.

Ufff
09-12-2009, 15:52
плс ако не ви мързи много, пускайте си менютата от различните дни, че нещо не мога да се ориентирам.. :? мерси.

falshiwata
09-12-2009, 16:04
Белтъчен ден..
Примерни менюта:
1. Печено месо ( пилешко, телешко, свинско) със салата;
2. 2 сварени яйца със сирене и домат;
3. Гюведже - сирене, яйце, шунка, домат, лук и т.н.;
4. Печена/ панирана риба със салата;
5. Бъркани яйца със сирене, салата, хляб;
6. Свинско със зеле;
7. Паниран кашкавал;
8. Яйца по панагюрски;
9. Специалитета на Leo с кайма, топено сирене и кисели краставички;
10. Пилешка пържола с гъби;
11. Панирани чушки;
12. Агнешко със спанак;
13. Печено пиле със салата;
14. Сирене по шопски;
15. Яйца на очи;
16. Кашкавалено суфле;
17. Кавърма;
18. Кебап;
19. Кюфтета сос/кис. мляко/;
20. Пиле фрикасе;
21. Пържола с кашкавал;
22. Дробчета по селски с доматено пюре, лук и печени чушки;
23. Пиле на грил;
24. Кюфтенца и салатка от домати;
25. Сандвич със салам и сирене;
26. Сирене под капак;
27. Руло Стефани;
28. Запечено горно пилешко бутче с моркови и сметана;
29. Пържола пилешка на скара, сложена в микровълновата със топено сиренце и отгоре настърган кашкавал;
30. Супа топчета;
31. Консерва Скумрия с доматен сос;
32. Пилешки пържолки на тиган със сметанов сос със синьо сирене;
33. Диетична извара, малко ки.мляко и настъргани сварени яйца - всичко объркано;
34. Сандвич с шунка и кашкавал и яйца с луканка, сирене и кашкавал;
35. 2 пържени яйца с гъби, поръсени с червен пипер;
36. Патешко с кисело зеле;
37. Печено заешко и броколи;
38. Пилешки сърца;
39. Сирене в микровълнова поръсено с риган и червен пипер;

Ufff
09-12-2009, 16:37
^ мерси.

имам още 1 въпрос - навсякъде където чета за въглехидратния ден не пише че вечерята е 1/2 от обяда, а например обяд пица и вечеря торта вместо обяд 1 пица а вечеря 1/2 пица ??

иии задължително ли е да се яде СЪЩОТО за вечеря като на обяда в другите дни - ако на обяд ям свинско може ли на вечеря пиле или не?

п.п. извинявам се ако вече е отговорено на тези въпроси, но нямах нерви да изчета всички 40 страници.

Complicated
09-12-2009, 16:52
^ мерси.

имам още 1 въпрос - навсякъде където чета за въглехидратния ден не пише че вечерята е 1/2 от обяда, а например обяд пица и вечеря торта вместо обяд 1 пица а вечеря 1/2 пица ??

иии задължително ли е да се яде СЪЩОТО за вечеря като на обяда в другите дни - ако на обяд ям свинско може ли на вечеря пиле или не?

п.п. извинявам се ако вече е отговорено на тези въпроси, но нямах нерви да изчета всички 40 страници.

През въглехидратния може на обяд например: пица, спагети със сос от гъби, макарони (без сирене) и етц, а за вечеря нещо сладко, ама и на обяд може сладко, както си решиш.
За белтъчения и бобовия е задължително вечеряа да е същата като обяда, но половината.
А бтл свинското не е много препоръчително, ама пак става. :)

Ufff
09-12-2009, 17:11
благодаря, стана ми ясно вече :)

falshiwata
09-12-2009, 18:20
БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА

Примерно меню:
1. Картофено пюре без мляко и масло;
2. Варена царевица;
3. Постни сърмички – ориз, гъби, моркови, стафиди;
4. Зеленчуков микс – грах, зелен боб и моркови;
5. Ориз с гъби и зеленчуци;
6. Ризото със спанак и гъби;
7. Гъбена супа с ориз;
8. Ориз с праз и маслини;
9. Варени картофи с праз;
10. Леща;
11. Боб чорба /на фурна/;
12. Яхния от картофи или печени на фурна;
13. Салата варени картофи с лимонов сок и зехтин + зелен лук;
14. Варени картофи с

falshiwata
09-12-2009, 18:21
ДЕН 3 - ВЪГЛЕХИДРАТЕН

Примерно меню:
1. Пица със зеленчуци;
2. Лазаня, без месо;
3. Солен кекс със зеленчуци;
4. Пица с лук и маслини;
5. Спагети болонезе само с гъби;
6. Питка с мед и орехи;
7. Сладкиши;
8. Юфка с гъби и доматен сос;
9. Филийка със сладко;
10. Лютеница;
11. Тиквена баница и печена тиква;
12. Палачинка с шоколад или сладко;
13. Макарони със захар;
14. Ядки;
15. Торта.

Ufff
09-12-2009, 18:32
фалшивата, благодаря ти. с нетърпение чакам ден 3 :D

falshiwata
09-12-2009, 18:37
фалшивата, благодаря ти. с нетърпение чакам ден 3 :D

Аз я почвам от понеделник пак че малко сгафих.. :oops: ти на кои ден си..? :-D :-) :-)

Ufff
09-12-2009, 18:41
от утре започвам. стана ми интересна, защото включва всичко, а пък като ви гледам коментарите - всички сваляте... аз години го карам на месо и зеленчук.. плодовете и въглехидратите почти не присъстваха в менюто ми. малко ме е страх да не кача даже, ще видим.. :)

Complicated
09-12-2009, 18:53
^Мен във всеки въглехидратен ме е страх. :booooomb: Винаги си мсиля, че надебелявам, ама свалям. 8-)

TeenSpirit
09-12-2009, 19:21
А може ли да ям варени картофи с масло?

falshiwata
09-12-2009, 19:26
Мисля че мож само картофите.. :)

KristinCavallari
09-12-2009, 19:26
В бобовия ден - да :)

TeenSpirit
09-12-2009, 19:38
Интересува ме маслото, не картофите.

KristinCavallari
09-12-2009, 20:19
Интересува ме маслото, не картофите.
Чесно да ти кажа..незнам..маслото е животински продукт и не спада към бобови храни и варива...може би в много малко количество е позволено.........

TeenSpirit
09-13-2009, 06:23
Ами тогава ще ги направя с маргарин, въпреки, че няма да е толкова вкусно...

KristinCavallari
09-13-2009, 06:36
Ами тогава ще ги направя с маргарин, въпреки, че няма да е толкова вкусно...
Ако ще ги правиш с нещо и избора е масло или маргарин,направи ги с масло,маргарина е по-мазен :)

TeenSpirit
09-13-2009, 07:53
Не знам дали е по-мазен, но е от растителен произход.

Ufff
09-13-2009, 12:56
още 1 въпрос имам - гъбите минават ли за зеленчук? примерно в деня за белтъчините вместо месо със салата може ли месо с гъби?

TeenSpirit
09-13-2009, 13:26
Ами щом във въглехидратния може спагети със сос от гъби...

Complicated
09-13-2009, 16:36
Абе хора, вие винаги ли вечеряте същото ядене като обяда?
И смесвате ли през белтъчения ден например месо и яйца или сирене?

alehole
09-13-2009, 16:51
Аз не смесвам в белтъчния ден ,както и в другите дни..
А относно обяда и вечерята,опитвам се да ям еднакво,но ми е доста трудно..И рядко се получава :(

trittico
09-13-2009, 17:04
аз не ги бъркам...и всичко беше ок ..до днес...е сега за вечеря ядох много май...и ориз и леща...ужас...мисля че отивам да се издрайфам :D

TeenSpirit
09-13-2009, 17:08
Да... винаги ям каквото и на обяд, но в същото количество... не по-малко или повече... И не ги смесвам... само във въглехидратния ден на обяд ям нещо солено, а вечерта задължително сладко и шоколад... утре понеже ще ям кит-кат ще пропусна шоколада. :)

KristinCavallari
09-13-2009, 17:37
TeenSpirit от колко време си на диета :) и колко си свалила аз съм точно 2 седмици :-P , но незнам колко кг. съм минус : )

miminka__94
09-13-2009, 17:40
аз не смесвах храните и спазвах рецептите дадени във форума на мамите :) и не вечерях каквото на обяд понеже пропусках вечерята понякога пиех само сок от портокал ако огладнеех вечерта и пак имах ефект :P

TeenSpirit
09-13-2009, 17:55
TeenSpirit от колко време си на диета :) и колко си свалила аз съм точно 2 седмици :-P , но незнам колко кг. съм минус : )

От миналия петък (:... не съм се мерила на кантар, но съм свалила 2 см от обиколката на талията, бедрата и краката. (:

s3xy
09-13-2009, 17:56
почвам я и аз от утре, покрай училище ще ставам рано за закуската, иначе я проспивам 8-) мисля да погладувам тия 3 месеца и се надявам да стане .. а вие по коя рецепта точно сте?

ето моета : http://www.dieti-otslabvane.com/90-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D0%B4%D0%B8% D0%B5%D1%82%D0%B0_%D0%B7%D0%B0_%D0%BC%D0%B0%D0%BA% D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE_%D0%BE%D 1%82%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B1%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0% B5

Complicated
09-13-2009, 18:15
^ Няма да гладуваш, повярвай ми. :) А как по коя рецепта сме?

П.П. Бтл питах ви, понеже и аз винаги съм яла на вечеря същото като на обяд, и никога не съм ги смесвала, ама сега ми се ядат и яйца и месо и само т'ва имам за утре, и не знам к'во ще права.. 8-)

s3xy
09-13-2009, 18:20
и двете са позволени през деня, не ми се вярва да е проблем смесването :)
п.п. не забравяй салатата!

на коя седмица си?

Complicated
09-13-2009, 18:27

на коя седмица си?
Да, знам, че са позволени, обаче не може да се смесват по принцип. :( А салатата не я забравям никога. :D
19 ден ми е днес. :)

adizitk1
09-13-2009, 18:37
Кви сте такива да си определяте сами диети бе..ходи се на диетолог..прайте се на .....
това с диетолозите е мн рисковано... отидох на диетолог дори заедно с разните ми изследвания там и той ми каза 14 дни да карам само на сурови плодове, зеленчуци и ядки... е, започнах я тая диета и първия път я спрях на 4-тия ден защото ми беше адски зле, виеше ми се свят, кръвното ми беше под 80/60, нямах енергия да ходя дори и тн... след това я почнах за втори път и я спрях на 7-мия ден поради същите причини... а той дори и много спорт ми препоръча :razz:

не се знае на какъв човек може да попадне... :)

s3xy
09-13-2009, 18:37

на коя седмица си?
Да, знам, че са позволени, обаче не може да се смесват по принцип. :( А салатата не я забравям никога. :D
браво!
до сега свали ли килограми? до колкото знам в началото е най-трудно ..

Complicated
09-13-2009, 19:02

на коя седмица си?
браво!
Еми не съм се мерила, ама номера на дънките спадна с 2. :shock:
Ще се премеря след водния. :) Абе не беше толко трудно, 'щото преди т'ва не бях яла сладко, тестени глупости, пържено и захар почти месец и г/д бях свикнала.

s3xy
09-13-2009, 19:04

на коя седмица си?
браво!
Ще се премеря след водния. :) Абе не беше толко трудно, 'щото преди т'ва не бях яла сладко, тестени глупости, пържено и захар почти месец и г/д бях свикнала. евала! леле почвам и аз от утре ;дд

Complicated
09-13-2009, 19:09

на коя седмица си?
браво!
Ще се премеря след водния. :) Абе не беше толко трудно, 'щото преди т'ва не бях яла сладко, тестени глупости, пържено и захар почти месец и г/д бях свикнала. евала! леле почвам и аз от утре ;дд
Успех! :-) Ама аз имам повече за сваляне 10-12кг и за т'ва е по-бързо в началото. :)

KristinCavallari
09-14-2009, 06:51
И аз имам около 10-12кг. за сваляне :)

Complicated
09-14-2009, 07:04
И аз имам около 10-12кг. за сваляне :)
А ти колко кг или см си свалила за тея 2 седмици?

KristinCavallari
09-14-2009, 18:09
Еми немога да ти кажа,защото не съм се мерила......но днес след пазаруването съм Удивена и Радостна: -2 номера на дънките :-) :-) :-) :-P Най-яката диета :-)

KristinCavallari
09-14-2009, 18:21
Ох диетата е върхааа :-)
Но.. :-o Мацки,сега като почна даскало ще излизам в 7ч. и ще се връщам към 14ч. може и по-късно :( как ще успявам да ям в точните часове :smt017 :-# уфф :-o пък и как ли ще издъжам по 6-7 часа без храна само на няколко плода лелеее :( :( :(

TeenSpirit
09-14-2009, 18:54
Ами, ако си вкъщи към 15ч. обядваш и след това в 19-19 и нещо... иначе, ако ги нямаше часовете м/у храненията щеше да е по-лесно...

Complicated
09-14-2009, 19:45
Но.. :-o Мацки,сега като почна даскало ще излизам в 7ч. и ще се връщам към 14ч. може и по-късно :( как ще успявам да ям в точните часове :smt017 :-# уфф :-o пък и как ли ще издъжам по 6-7 часа без храна само на няколко плода лелеее :( :( :(
Ама то не е задължително ТОЧНО след 4 часа, а просто не може по-рано от 4 часа. Аз ще закусвам към 7 без нещо и на обяд към 2. Иначе в даскало ако някъде се продават плодове може и там да закусвам, ако не-вода и дъфки орбит. 8) 8-)

s3xy
09-14-2009, 21:56
Ама то не е задължително ТОЧНО след 4 часа, а просто не може по-рано от 4 часа. Аз ще закусвам към 7 без нещо и на обяд към 2. Иначе в даскало ако някъде се продават плодове може и там да закусвам, ако не-вода и дъфки орбит. 8) 8-) и аз така го мисля 8-) мн вода, плод [солидно количество ;д] и после ще бързам към нас за обяда 8-) дано стане работата, като ви слушам с тия 2 размера дънки ми иде да не ям седмица :D

stelit0
09-14-2009, 22:10
хора в даскало вече ще има плодиве млечни продукти няма да има чипсове снаксове дъвки бонбони и тн. знам защото мама работи на лавката и днеска и саобщиха

KristinCavallari
09-15-2009, 03:10
^Радвай се...при нас май няма да стане така,че да има здравословни неща,а направо ще затворят стола...
..s3xy , просто,когато пробвах панталона се чувствах уникално като се погледах,а вчеращния ден , ако съм се срещнала с 20 човека на улицата и 20-тте са ми казали колко съм отслабналаа :-) много съм щастлива,дано всички да имате резултатите,които желаете! :-)

silviau66
09-15-2009, 09:27
Здравейте имам няколко въпроса ...
МмМ картофено пюре (купено) в белтъчния ден ли може да се яде, защото се съмнявам, че има нещо общо с картофите, обаче се приготвя с мляко...???
И мога ли да ям Активиа закуска в белтъчния ден :? ????
МмМ като ви слушам с тия резултати много ме надъхвате и се надявам и аз да успея, зашото имам нужда да се почувствам добре... :) Благодаря предварително... :) :-) :-) :) :oops:

Complicated
09-15-2009, 11:33
^Радвай се...при нас май няма да стане така,че да има здравословни неща,а направо ще затворят стола...
..s3xy , просто,когато пробвах панталона се чувствах уникално като се погледах,а вчеращния ден , ако съм се срещнала с 20 човека на улицата и 20-тте са ми казали колко съм отслабналаа :-) много съм щастлива,дано всички да имате резултатите,които желаете! :-)

Оо, и аз съм така. И се чувствам прекрасно. :---) Успех на всички! :-)

KristinCavallari - ти колко кг беше преди да я започнеш?

silviau66 - картофеното пюре може през бобовия, ама май без мляко, нещо такова бях чела. А активия не може никаква. :-D

Бтл днес не закусвах нищо.. :( Все пак бъзах за даскало. Купих си царевица за обяд, ама беше ОТВРАТИТЕЛНА и ядох яйца, 'щото нямаше нищо друго, а ми е ден за варива. :( Според вас утре варива ли да карам или както си му е реда и въглехидратен?

KristinCavallari
09-15-2009, 12:17
Карай както ти е подред,аз днес също съм на варива :)
А по-късно ще ходя да една фр и ще се премеря и ще ви кажа :-P

silviau66
09-15-2009, 12:21
Ммм...Благодаря за отговора... Чакам да кажете резултати за по голям стимул .... :D

Complicated
09-15-2009, 12:46
Карай както ти е подред,аз днес също съм на варива :)
А по-късно ще ходя да една фр и ще се премеря и ще ви кажа :-P
Ок, дано са добри резултатите. :-) Ама аз питах колко си била преди диетата. :D

silviau66 - Моля. :) Еми не знам на кг, обаче 2 номера дънки по-малки /вече казах/ и те вече ми стават все по-широки. :D

silviau66
09-15-2009, 12:54
МмМ...Браво :smt038 :smt038 Ох ... и аз искам, ама ще видим...какво ще стане... #-o :smt022 :-k

Complicated
09-15-2009, 13:02
МмМ...Браво :smt038 :smt038 Ох ... и аз искам, ама ще видим...какво ще стане... #-o :smt022 :-k
Дано успееш. :) Колко кг искаш да свалиш? Ако са около 10 или повече се сваля много по-лесно, ама само ако не си 50 и искаш да си 40. 8-)

silviau66
09-15-2009, 13:22
ХмМм...някаде 15кг. ... ;( Доста са,ама... Ами висока съм някаде 162-163 и тежа г/д 65кг. ;( ;( :? :( :o :-# :-k :smt022 Ама какво да се прави...

Complicated
09-15-2009, 13:29
ХмМм...някаде 15 ... ;( Доста са,ама... Ами висока съм някаде 162-163 и тежа г/д 65 ;( ;( :? :( :o :-# :-k :smt022 Ама какво да се прави...
Е чак 45кг. ?? :shock: Според мен 50 ще са по-добре, ама щом искаш така, така да бъде.
Успех все пак! :-)

silviau66
09-15-2009, 13:34
Хмммм....казах, че съм 65 кила и искам г/д 15 ;) , което е 50... :) Благодаря>.. :) :) :-) :-) :) :-D

silviau66
09-15-2009, 13:44
А да попитам Complicated ти спортуваш ли нещо... :) А и останалите може да отговорят, ако искат... Аз играя волейбол. Може би не е от голяма помощ, но аз го правя заради удоволствието... :) А може да казвате и някакви упражнения, който правите и имат ефект... :) :-) :) :-) :-)

s3xy
09-15-2009, 14:37

silviau66 - картофеното пюре може през бобовия, ама май без мляко, нещо такова бях чела. А активия не може никаква. :-D

Бтл днес не закусвах нищо.. :( Все пак бъзах за даскало. Купих си царевица за обяд, ама беше ОТВРАТИТЕЛНА и ядох яйца, 'щото нямаше нищо друго, а ми е ден за варива. :( Според вас утре варива ли да карам или както си му е реда и въглехидратен? и аз съм на варива днес, пропуснах закуската и ядох ябълка в 12 часа 8-) после към 2 и половина ( нали през бобовия може да се яде през 2 часа) ядох царевица и аз :D сега туко-що ядох салатка с маалко ориз и мисля повече да не ям, или ако ям да е само салата ( която принципно е с ВСЯКО хранене) :)

малко ме съмнява че може да се яде тоя ден и плодовия през 2 часа ама умирах от глад .. ;д

Complicated
09-15-2009, 15:18
Хмммм....казах, че съм 65 кила и искам г/д 15 ;) , което е 50... :) Благодаря>.. :) :) :-) :-) :) :-D
Олее, много сори. Мислех, че съм зле по математика, ама не знаех, че е чак толко лошо положението. 8-) 8-)

Да, играя баскет. Преди играех по цял ден, ама някъде от 20-ти август не съм, 'щото нямам никакво време, понеже трябва да гледам сестра ми. :( И правех по 4-5 обиколки на игрището, ама то е малко, така че... И упражнения в нас по 20-30 мин. И сега правя, ама по 10тина минути най-много, обаче мисля да се запиша някъде да тренирам баскет след 1-2 месеца.

За упражнения - изтегли си от замунда пилатес, или нещо такова. След малко ще потърся линковете и ще ги постна.

Complicated
09-15-2009, 15:38

Бтл днес не закусвах нищо.. :( Все пак бъзах за даскало. Купих си царевица за обяд, ама беше ОТВРАТИТЕЛНА и ядох яйца, 'щото нямаше нищо друго, а ми е ден за варива. :( Според вас утре варива ли да карам или както си му е реда и въглехидратен? и аз съм на варива днес, пропуснах закуската и ядох ябълка в 12 часа 8-) после към 2 и половина ( нали през бобовия може да се яде през 2 часа) ядох царевица и аз :D сега туко-що ядох салатка с маалко ориз и мисля повече да не ям, или ако ям да е само салата ( която принципно е с ВСЯКО хранене) :)

малко ме съмнява че може да се яде тоя ден и плодовия през 2 часа ама умирах от глад .. ;д

В тоя май е като белтъчения-през 4, ама не съм сигурна. То не пише за варивата и въглехидратния през колко, ама през плодовия може през 2 часа.

silviau66
09-15-2009, 15:54
Олее, много сори. Мислех, че съм зле по математика, ама не знаех, че е чак толко лошо положението. 8-) 8-)

Да, играя баскет. Преди играех по цял ден, ама някъде от 20-ти август не съм, 'щото нямам никакво време, понеже трябва да гледам сестра ми. :( И правех по 4-5 обиколки на игрището, ама то е малко, така че... И упражнения в нас по 20-30 мин. И сега правя, ама по 10тина минути най-много, обаче мисля да се запиша някъде да тренирам баскет след 1-2 месеца.

За упражнения - изтегли си от замунда пилатес, или нещо такова. След малко ще потърся линковете и ще ги постна.

Няма нищо...Случва се... :-D
МмМ Ок ще потърся в замундата благодаря... :) :-) :-) :-)
Обаче преди малко сгафих... ;( :( Изядох един шоколадов бонбон... :o :-| :cry: :cry: :-# :neutral:
А не ми е ден за въглехидрати... Мога ли да продължа диетата, защото вече за 2 път я почвам от начало.. Вярно на 4ти ден съм ама ми писна дните започнаха да стават Белтъчен, белтъчен, въглехидратен, белтъчен... и ми писна :D :oops: :oops: 8-)

Complicated
09-15-2009, 16:03

Обаче преди малко сгафих... ;( :( Изядох един шоколадов бонбон... :o :-| :cry: :cry: :-# :neutral:
А не ми е ден за въглехидрати... Мога ли да продължа диетата, защото вече за 2 път я почвам от начало.. Вярно на 4ти ден съм ама ми писна дните започнаха да стават Белтъчен, белтъчен, въглехидратен, белтъчен... и ми писна :D :oops: :oops: 8-)
Споко, т'ва е само един бонбон. 8-) И аз един път в бобов ден изядох един, 'щото ме почерпиха, а нямаше кофа, в която да го хвърля и ми стана не удобно да не го изям. 8-) Продължавай си я.
Аз днеска яко се прецаках-вместо варива, пак белтъчен, ама от къде да знам, че тая царевица няма да ми хареса. 8-)
Потърси и упражненията на Синди /така май се казваше/, много са добри, ама не намирам линковете. :(

silviau66
09-15-2009, 16:18

Споко, т'ва е само един бонбон. 8-) И аз един път в бобов ден изядох един, 'щото ме почерпиха, а нямаше кофа, в която да го хвърля и ми стана не удобно да не го изям. 8-) Продължавай си я.
Аз днеска яко се прецаках-вместо варива, пак белтъчен, ама от къде да знам, че тая царевица няма да ми хареса. 8-)
Потърси и упражненията на Синди /така май се казваше/, много са добри, ама не намирам линковете. :(

Аха :) ок ... МмМ мен пък ме черпят за 15ти щото аз още учкам :) и тей благодаря за упражненията аз ще потърся, ако не в замунда поне във вибокса :)

s3xy
09-15-2009, 16:56
ох момичета .. почвам я от начало 8-) ядох и шоколад .. и съм оплескала часовете .. :lol: ужас ужас .. ;д

silviau66
09-15-2009, 16:57
А от колко време си на диетата???
И имаш ли някакви резултати s3xy ??? :) :)
Чесно да си призная аз също не спазвам много много часовете, но ... :D 8-) Сутрин не закусвам, старая се да обядвам около 2, иначе се случва и да не обядвям 8-) , ммм най-важното - сега ще ми е по-лесно с това училище да вечерям навреме, иначе може и в 10 да вечерям,а сега се случва към 6 и 30 :) 8-) :-D А вече вероятно и ще закусвам тъй като ставам в 6 и..., а през лятото 11 и 45 :П :Д :Д :D 8-)

s3xy
09-15-2009, 17:00
А от колко време си на диетата???
И имаш ли някакви резултати/??? :) :) не, зарибих се оня ден, неска е втория 8-) тоя 15ти всичко ми обърка 8-) утре пак белтъчен .. ;х

silviau66
09-15-2009, 17:23

silviau66
09-15-2009, 17:25
Аха ок :) :) Успех. Това на снимката ти ли си ???? :-)
Ако да - много си готина, само че не ми изглеждаш на човек, който има да сваля нещо ?? ... :-) :-) :-D :o :oops:

s3xy
09-15-2009, 17:28
Ако да - много си готина, само че не ми изглеждаш на човек, който има да сваля нещо ?? ... :-) :-) :-D :o :oops: хах ем аз съм и нямам мн да свалям, слава богу, ама се вманиачих лятото и сега докато не стана 40 кг няма да спра 8-) нищо че съм висока 175 .. ;ддд
дано стане, успех и на тебб! :-)

Complicated
09-15-2009, 17:31
И на мен тоя 15-ти ми обърка всичко. :smt075
Добре, че не съм в началото, че щях да я почна на ново. :D
А по-добре прочетете колкото може повече за диетата. Ето тук http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=425676.0 пише всичко, също и в предишните и теми. :)

KristinCavallari
09-15-2009, 17:44
Така :) Първо обещах да кажа колко тежа .. преди диетата бях 65кг. сега съм 61кг. :) за 2 седмици толкоз 3-4кг. и 2 размера на дънките :) Много добре се чувствам само сутрин едвам издържам днес щях да припадна в даскало на около 5-6 пъти :( Първите 5 дни правех яки тренировки за около час,после ги намалих на половин,сега почти изчезнаха, а не трябва,ама ме мързи :( коремни преси само правя :-P

silviau66
09-15-2009, 17:51
Ако да - много си готина, само че не ми изглеждаш на човек, който има да сваля нещо ?? ... :-) :-) :-D :o :oops: хах ем аз съм и нямам мн да свалям, слава богу, ама се вманиачих лятото и сега докато не стана 40 кг няма да спра 8-) нищо че съм висока 175 .. ;ддд
дано стане, успех и на тебб! :-)

Не е ли много 40 кг. смисъл няма ли да станеш много слаба..?
Мерси! :-) :-) :-)
KristinCavallari - Браво! :) :) :-) :-) :-)
Complicated - МмМ дам и на мен 8-) :)

Complicated
09-15-2009, 18:08
KristinCavallari - Брвавоо. :-) А колко точно искаш да станеш?
s3xy - и според мен наистина е много малко. :shock: Щом казваш, че не са много ти дори сигурно не си и 50кг, а за 175см т'ва е доста под нормата. :shock:

Complicated
09-15-2009, 18:10
Абе хора вие след вечеря ядете ли някакъв плод, че съм малко гладна и се чудя да ям ли. Офф, тоя тъп ден.. :booooomb: Ако не бях пропуснала шибаната закуска всичко щеше да е добре, ама... :-#

s3xy
09-15-2009, 18:12
KristinCavallari - Брвавоо. :-) А колко точно искаш да станеш?
s3xy - и според мен наистина е много малко. :shock: Щом казваш, че не са много ти дори сигурно не си и 50кг, а за 175см т'ва е доста под нормата. :shock: уф имам най-ужасните кости .. 6о съм ..

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs137.snc1/5850_1150049124970_1639884141_361322_2351915_n.jpg искам да отсабна още .. опр имам нужда

silviau66
09-15-2009, 18:27
Ами аз след вечеря досега не ми се е случвало да огладнея, а и сутрин не съм гладна... Ама може да се яде щом огладняваш би трябвало да няма проблм да ядеш плод или салата... :)
МмМ s3xy ti ... какво ти има бееее...оле аз ако изглеждах такаааа нямаше нищо да правя :-# ](*,) #-o :smt089 :smt089

TeenSpirit
09-15-2009, 18:35
Кирилицата е задължителна !

KristinCavallari
09-15-2009, 19:01
Complicated винаги,когато изпиташ силен глад хапвай по някой плод :)
Иначе на въпроса ти...еми искам да стана най-малко 55кг. ще е супер никога не съм била толко слаба..а то сигурно ще сваля под 55кг. :-P само като се замисля иии :-) :-)
Офффффффффффф а сега тряяя някак си да се настроя да ставам толко рано и до към 14ч. да съм на няколко плодааа :shock: трудно ми е ...

s3xy
09-15-2009, 19:07
Иначе на въпроса ти...еми искам да стана най-малко 55кг. ще е супер никога не съм била толко слаба..а то сигурно ще сваля под 55кг. :-P само като се замисля иии :-) :-)
Офффффффффффф а сега тряяя някак си да се настроя да ставам толко рано и до към 14ч. да съм на няколко плодааа :shock: трудно ми е ... ако пиеш повече водичка не е трудно, пробвай :-)

silviau66
09-15-2009, 19:08

Че каде има латиница освен в никовете :D 8-) :lol: :razz: :-D

Complicated
09-15-2009, 19:11
Офффффффффффф а сега тряяя някак си да се настроя да ставам толко рано и до към 14ч. да съм на няколко плодааа :shock: трудно ми е ...
Аз по принцип винаги ям плод като огладнея, ама след вечеря за пръв път ми се случва да съм гладна.
И аз някъде там искам, понеже след това почвам яко да стягам тялото, защото искам ЛЕКИ мусколи на ръцете и определено пложки на корема, а те тежат повече от мазнините.. ама по-скороо искам 58, не знам зашо, ама много си харесах това число. :-D ДаркКисс ме вдъхнови. Толкова са яки. :smt049 Само че аз искам по-малки. :D

TeenSpirit
09-15-2009, 19:13

Kuv vi e problema... edno edinstveno mnenie imam na latinica... i da s tva stavat 2 :smt116

KristinCavallari
09-15-2009, 19:13
Офффффффффффф а сега тряяя някак си да се настроя да ставам толко рано и до към 14ч. да съм на няколко плодааа :shock: трудно ми е ... ако пиеш повече водичка не е трудно, пробвай :-)
Мерси,мацка,но днес изпих много вода,защото нямаше какво друго и едвам се домъкнах до нас... като пия вода ми става злеее :( абе мн. ми е странен организма...за утре за даскало съм приготвила 2 големички круши :grin: и водичка ще си нося,защото за сега нямаме лафка.. :P

Complicated
09-15-2009, 19:16
Еми що не си носиш в даскало? Кво ти пука к'во ще кажат другите. Ти си яж здравословни храни, пък те нека се тъпчат. 8-) Или може например в белтъчения да си купиш кисело мляко у да го разбиеш по хубаво, и да го пиеш в даскло. В бобовия може гъбена супа на Маги (Според мен са ужасни, ама има и хора, които ги харесват. 8-) ). Във въглехидратния нещо сладко, аз утре ще си купя форнети към 13 и 30 като свърша и така, обаче ще си ям в нас, поне мога да издържа.

silviau66
09-15-2009, 19:18

Kuv vi e problema... edno edinstveno mnenie imam na latinica... i da s tva stavat 2 :smt116

Няма проблем бе... :) :)

s3xy
09-15-2009, 19:21
Мерси,мацка,но днес изпих много вода,защото нямаше какво друго и едвам се домъкнах до нас... като пия вода ми става злеее :( абе мн. ми е странен организма...за утре за даскало съм приготвила 2 големички круши :grin: и водичка ще си нося,защото за сега нямаме лафка.. :P бе аз четох някъде че ябълките засищат най мн а почти нямат калории .. щото имали някакви витамини дето ги нямало едиси къде си 8-) чували ли сте го и вие това?

silviau66
09-15-2009, 19:21
Мерси,мацка,но днес изпих много вода,защото нямаше какво друго и едвам се домъкнах до нас... като пия вода ми става злеее :( абе мн. ми е странен организма...за утре за даскало съм приготвила 2 големички круши :grin: и водичка ще си нося,защото за сега нямаме лафка.. :P

Мм и аз мисля да си нося плодове например на училище ама ще видя как ще тръгне дали ще издържам :) Успех на всички и лека нощ че утре даскало ме чака.. :) :) :-) :-)

silviau66
09-15-2009, 19:22
Аз това за ябълките не съм го чувала, ама може и да е вярно... Пак лека нощ! :)

s3xy
09-15-2009, 19:23
Аз това за ябълките не съм го чувала, ама може и да е вярно... Пак лека нощ! :) лека, и аз съм първа смяна, как ше ставам не ми се мисли ;х :-)

KristinCavallari
09-15-2009, 19:25
Еми що не си носиш в даскало? Кво ти пука к'во ще кажат другите. Ти си яж здравословни храни, пък те нека се тъпчат. 8-) Или може например в белтъчения да си купиш кисело мляко у да го разбиеш по хубаво, и да го пиеш в даскло. В бобовия може гъбена супа на Маги (Според мен са ужасни, ама има и хора, които ги харесват. 8-) ). Във въглехидратния нещо сладко, аз утре ще си купя форнети към 13 и 30 като свърша и така, обаче ще си ям в нас, поне мога да издържа.
Не става :D Абе аз съм много сложна относно ядене не ям такива супи Маги и какви и да е от този род :-D мляко не пия..само плодово Данон :( което не е позволено.....храните,които хапвам през диетата обикновенно са яйца(варени ако са,са ми идеални за даскало),филия със сирене или кашкавал,зелева салата или само зеле...........бял ориз със сол,грах,зелен боб,варени картофи или запечени.........и 3-тия въглехидратен ден,квото си искам :D и после плодов :P ) някой са ми лесни да ги нося в даскало,но други дни мн. трудно например картофите те ще станат на задник до обяд :( пък и немога да ям манджи в даскало :-o :-o срам ме е малко :(

s3xy
09-15-2009, 19:27
Не става :D Абе аз съм много сложна относно ядене не ям такива супи Маги и какви и да е от този род :-D мляко не пия..само плодово Данон :( което не е позволено.....храните,които хапвам през диетата обикновенно са яйца(варени ако са,са ми идеални за даскало),филия със сирене или кашкавал,зелева салата или само зеле...........бял ориз със сол,грах,зелен боб,варени картофи или запечени.........и 3-тия въглехидратен ден,квото си искам :D и после плодов :P ) някой са ми лесни да ги нося в даскало,но други дни мн. трудно например картофите те ще станат на задник до обяд :( пък и немога да ям манджи в даскало :-o :-o срам ме е малко :( и мен .. 8-) да си нося манджи и готвено в даскало .. се едно съм оная от `моята голяма гръдска сватба` 8-)

KristinCavallari
09-15-2009, 19:28
Особено приложение намират плодовете в диетите за намаляване на наднормено тегло. Разбира се за тази цел са необходими ябълки от сортовете с по-ниска захарност. Желателно е да се консумират сутрин на гладно, но могат да се ядат по всяко време на деня. Това е един невероятен плод, в който няма мазнини, калориите са малко, беден е на натрий и липсва холестерол, следователно е безкрайно подходящ за диетично хранене.

Виж кво намерих за ябълките :-P

s3xy
09-15-2009, 19:30
Особено приложение намират плодовете в диетите за намаляване на наднормено тегло. Разбира се за тази цел са необходими ябълки от сортовете с по-ниска захарност. Желателно е да се консумират сутрин на гладно, но могат да се ядат по всяко време на деня. Това е един невероятен плод, в който няма мазнини, калориите са малко, беден е на натрий и липсва холестерол, следователно е безкрайно подходящ за диетично хранене.

Виж кво намерих за ябълките :-P даа, и аз за това говорехх! а мама преди пиеше Пектин, който е само в ябълките и засища сууупер мн, 5 мг пектин на прах = 2 кг ябълки и хем е полезно хем не си ХИЧ гладен .. за даскало е далавера, да не озверяваш докато се прибереш!

KristinCavallari
09-15-2009, 19:32
При мойта фитнес инструкторка се продава Пектин в опаковка , не повече от левче струва,ама не се бях сетила да я питам за него :-D става иначе да засити за даскало :)

s3xy
09-15-2009, 19:35
При мойта фитнес инструкторка се продава Пектин в опаковка , не повече от левче струва,ама не се бях сетила да я питам за него :-D става иначе да засити за даскало :) дори идеално! Сега се сетих за него, като мислех за ябълките 8-) знаех си че нещо изпусках .. ;д иначе мен ако ме питаш е по добре на таблетки, не на прах че с тия мерителни лъжици и всичко .. пък и ако се разсипе .. 8-) не е вкусен, ама го пиеш с водичката :) освен това е 100% естествен, все едно чисти ябълки

KristinCavallari
09-15-2009, 19:38
^За сега ще хапвам ябълки,защото съм се заредила с тях,пък като свършат ще обмисля и вариант за Пектина :)
s3xy отивам да лягам...утре пиши какво става..аз утре съм на Въглехидрати :)
Айде,лека! :-)

s3xy
09-15-2009, 19:41
^За сега ще хапвам ябълки,защото съм се заредила с тях,пък като свършат ще обмисля и вариант за Пектина :)
s3xy отивам да лягам...утре пиши какво става..аз утре съм на Въглехидрати :)
Айде,лека! :-) лека и мека, аз почвам наново утре 8-) смотан 15ти ..

trittico
09-15-2009, 20:46
йееей супер, хайде поне двете ще сме със s3xy-to :-) и аз започвам пак

silviau66
09-16-2009, 04:10
Доброутро :-) 8-) :-)
Щом я почвате отначало - успех!!! Хммм... мен днес ми е бобов ден 8-) 8-) :-D Закуската я пропускам, Обяда вероятно ще е ориз, вечерята също... :) :) :) Айде пишете отзиви и как сте изкарали деня... :) :-) :-) :-)

Ufff
09-16-2009, 10:08
3ти ден, -1,2 кг.... единственото, което не спазвам е, че се наливам нон стоп с бири.

днес ще ям само талиатели с доматен сос, може и някоя салатка да вкарам на обяд.

silviau66
09-16-2009, 11:14
йееей супер, хайде поне двете ще сме със s3xy-to :-) и аз започвам пак

Хмм... аз съм един ден преди вас вчера я почнах от начало :-D 8-)

silviau66
09-16-2009, 11:21
3ти ден, -1,2 кг.... единственото, което не спазвам е, че се наливам нон стоп с бири.

днес ще ям само талиатели с доматен сос, може и някоя салатка да вкарам на обяд.

може ли да попитам какво е талиатели с доматен сос ???

s3xy
09-16-2009, 11:52
охх мн се мразя 8-) днес ПРИНЦИПНО тряваше да е въглехидратен ден, УЖ щях да я почвам от начало .. и накрая се натъпках с пица с приятелки 8-) 8-) 8-) направо .. не се дишам 8-) мисля утре да карам на плодове и вместо 90 да я направя 95, първите да не се броят 8-)

шейм он ми :D

silviau66
09-16-2009, 12:00
охх мн се мразя 8-) днес ПРИНЦИПНО тряваше да е въглехидратен ден, УЖ щях да я почвам от начало .. и накрая се натъпках с пица с приятелки 8-) 8-) 8-) направо .. не се дишам 8-) мисля утре да карам на плодове и вместо 90 да я направя 95, първите да не се броят 8-)

Еее спокойно ммм направи си я 90 дни или там колкото ти е нужно, и ако след 90сетте дни не се чувстваш добре я направи още 5 дни просто мисля, че ще ти е много и 90 дни смисъл може да я спреш по някое време... ;) а и ти изглеждаш доста добре... ;) ;) :-)

А по въпроса за мразенето аз също се мразя... Днес изядох още един шоколадов бонбон :( и съм просто докато не го взема се чувствам горе - долу добре, но след това ми иде да отида и да го повърна... Чувствам се гузна... (днес не ми е въглехидратен ден..) :-# :-k :smt089 :smt089 :smt078

s3xy
09-16-2009, 12:12

Еее спокойно ммм направи си я 90 дни или там колкото ти е нужно, и ако след 90сетте дни не се чувстваш добре я направи още 5 дни просто мисля, че ще ти е много и 90 дни смисъл може да я спреш по някое време... ;) а и ти изглеждаш доста добре... ;) ;) :-)

А по въпроса за мразенето аз също се мразя... Днес изядох още един шоколадов бонбон :( и съм просто докато не го взема се чувствам горе - долу добре, но след това ми иде да отида и да го повърна... Чувствам се гузна... (днес не ми е въглехидратен ден..) :-# :-k :smt089 :smt089 :smt078 мерси :-) иначее .. тооооолкова мотивирана се събуждамм .. ама после като дойде обяд и като стане следобед .. 8-) мразя се, мразя се 8-)

silviau66
09-16-2009, 12:17

А по въпроса за мразенето аз също се мразя... Днес изядох още един шоколадов бонбон :( и съм просто докато не го взема се чувствам горе - долу добре, но след това ми иде да отида и да го повърна... Чувствам се гузна... (днес не ми е въглехидратен ден..) :-# :-k :smt089 :smt089 :smt078 мерси :-) иначее .. тооооолкова мотивирана се събуждамм .. ама после като дойде обяд и като стане следобед .. 8-) мразя се, мразя се 8-)

хахх и аз тей :P 8-) обаче май ще ми е по лесно да пропускам закуските (дали ще пречи)???

Аа и още един проблем :
Когато не ми е въглехидратен ден ми се яде нещо пълно с въглехидрати, а когато дойде въглехидратния ден не ми се яде нищо такова... 8-) :o

s3xy
09-16-2009, 12:23

хахх и аз тей :P 8-) обаче май ще ми е по лесно да пропускам закуските (дали ще пречи)???

Аа и още един проблем :
Когато не ми е въглехидратен ден ми се яде нещо пълно с въглехидрати, а когато дойде въглехидратния ден не ми се яде нищо такова... 8-) :o не мисля :) въпреки че пише че захарта от плодовете отива за нервите или нещо такова хаха ;д тъй че внимавай 8-)

silviau66
09-16-2009, 12:24

Аа и още един проблем :
Когато не ми е въглехидратен ден ми се яде нещо пълно с въглехидрати, а когато дойде въглехидратния ден не ми се яде нищо такова... 8-) :o не мисля :) въпреки че пише че захарта от плодовете отива за нервите или нещо такова хаха ;д тъй че внимавай 8-)

Да не би поради тази причина сутрин да съм леко крива... :shock: :lol: :lol: :razz: :-D :D 8-) :P

s3xy
09-16-2009, 12:29

Аа и още един проблем :

Да не би поради тази причина сутрин да съм леко крива... :shock: :lol: :lol: :razz: :-D :D 8-) :P хахахахахаха 8-) днес пих голямо капочино от `Starbucks` на гладно .. да знаеш после как съм се лигавила лелее .. ;х 8-) {кафе - нерви}

Complicated
09-16-2009, 12:34
Здрасти! :-)
К'во се мразите бе, хора? :D Обичай те себе си. Любовта ще спаси света. :mrgreen: 8-) 8-)
И аз вчера се мразех, ама днес се обичам. 8-) 8-)
Закуска 1 банан /то по принцип не е хубаво да се закусва банан или грозде, 'щото имат много захар, ама нямах време за ябълка./ и за обяд към 12:30 форнети с шоколад. След малко ще ходя да се снимам за бележника и ще видя к'во да ям довечера.
Има ли някой с мен? Т.е. да е на въглехидратен?
А бяхте писали нещо за ябълките-така е. Аз ако изям 2 средно големи и ядене търся след 5-6 часа.

silviau66
09-16-2009, 12:34

Аа и още един проблем :

Да не би поради тази причина сутрин да съм леко крива... :shock: :lol: :lol: :razz: :-D :D 8-) :P хахахахахаха 8-) днес пих голямо капочино от `Starbucks` на гладно .. да знаеш после как съм се лигавила лелее .. ;х 8-) {кафе - нерви}

Хахаха ммм аз сигурно от плодовете --- днес бях простоо уникално зле.... :grin: 8-)

Complicated
09-16-2009, 12:37
Аз пък днес си бях много добре. 8-) И даскалото, и класа ми са прекраснии! :smt049

silviau66
09-16-2009, 12:39
Аз пък днес си бях много добре. 8-) И даскалото, и класа ми са прекраснии! :smt049

Аммм на колко си и сеху- то може да каже 8-) (може и кой клас) (съжалявам за ника ти ама не ми бачка нещо латиницата) :) :) :-D :oops:

s3xy
09-16-2009, 12:40
и аз съм на въглехидратен, нали питаше 8-) уфф мн оплесках вчера ама ще си внуша че не ми пука 8-)

едит: на 15, 9 клас .. с ужасен клас .. ;д

Complicated
09-16-2009, 12:43
и аз съм на въглехидратен, нали питаше 8-) уфф мн оплесках вчера ама ще си внуша че не ми пука 8-)

А така. Да не ти пука. 8-) И аз вчера опесках яко, ама к'во да се прави.. 8-)

Аз съм зайче т.е. 8ми клас-14 год. 8-) Ти кой клас си?

s3xy
09-16-2009, 12:48

А така. Да не ти пука. 8-) И аз вчера опесках яко, ама к'во да се прави.. 8-)

Аз съм зайче т.е. 8ми клас-14 год. 8-) Ти кой клас си? зайчеее :---) и ние сме само с зайците в смяна и където и да погледнеш - заек 8-) 9 клас съм, късно единтнах мнението ;д

silviau66
09-16-2009, 12:50

А така ;) ;) :) :-) :-) ммм начи май аз съм най малката ... за моя жалост и най - дебелата май ама ... :-# ](*,) :smt089 :( ммм на 13 съм 7ми клас :-# :-# :-# :smt089 :smt089

Complicated
09-16-2009, 13:07

А така ;) ;) :) :-) :-) ммм начи май аз съм най малката ... за моя жалост и най - дебелата май ама ... :-# ](*,) :smt089 :( ммм на 14 съм 8ми клас ммм до 7ми ми беше най - якия клас страхотни са и много ги обичам ... :)
Ти къде учиш? и s3xy да каже, ако може де.
Вие като сте на плодове по колко ядете на ден? (Само за т'ва се сетих, за да не е спам. 8-) )

silviau66
09-16-2009, 13:11

А така ;) ;) :) :-) :-) ммм начи май аз съм най малката ... за моя жалост и най - дебелата май ама ... :-# ](*,) :smt089 :( ммм на 14 съм 8ми клас ммм до 7ми ми беше най - якия клас страхотни са и много ги обичам ... :)
Ти къде учиш? и s3xy да каже, ако може де.
Вие като сте на плодове по колко ядете на ден? (Само за т'ва се сетих, за да не е спам. 8-) )

Ами аз съм от Балчик (до Варна) ;) Еми училището се казва "Кирил и Методий" :grin:

А за плодовете да си призная днес ми е 2ри ден, няколко пъти я почвам от начало и затова не мога да ти кажа... :oops: :oops: :( :-)

Ufff
09-16-2009, 13:31

вид паста

silviau66
09-16-2009, 13:32

вид паста

Аха ок :) мс

А да питам във въглехидратния ден вечерята трябва да е нещо сладко задължително или може да е друго нещо с въглехидрати ...???

Complicated
09-16-2009, 14:53

вид паста

А да питам във въглехидратния ден вечерята трябва да е нещо сладко задължително или може да е друго нещо с въглехидрати ...???
Чак задължително не е, ама е препоръчително. :D

silviau66
09-16-2009, 15:11

вид паста

Аха ок питам, защото не съм убедена, че ще издържа изобщо цял ден на въглехидрати... :oops: :-D 8-) 8-) Не е толкова лесно колкото изглежда..

Complicated
09-16-2009, 15:32

вид паста

Аха ок питам, защото не съм убедена, че ще издържа изобщо цял ден на въглехидрати... :oops: :-D 8-) 8-) Не е толкова лесно колкото изглежда..
Знам, на мен това ми е най-трудния ден. 8-)

silviau66
09-16-2009, 15:34
МмМ дам ... 8-) Въпреки, че никога не съм предполагала, че няма да мога да издържа цял ден на въглехидрати... ама ... 8-) 8-) :lol:
Резултати пишете мацки хвалете се сега е времето, че да ме укоражавате... :P :-P 8-) :D :-D 8-) 8-) :-) :-) :-)

Complicated
09-16-2009, 15:43
Значи ония ден дънките ми бяха нормални, смъсл нито широки, нито тесни. Вчера леко широки, а днес още по-широки. :shock: Сериозно говоря. Аз даже не мога да повярвам. :shock: Толко си ги харесвам тея дънки и ще ми е трудно да се разделя с тях след няколко месеса, когато ми станат супер големи. :( 8-) Мина ми времето, в което носех смъкнати, ама може пак да се замисля. 8-)

KristinCavallari
09-16-2009, 16:48
Здравейте :-) Видях,че сте на въглехидратен ден :P аз също :) Обаче днес обядвах хот-дог..цял ден бях в движение и нищо не ми се ядеше и после минах покрай една будка и ми потекоха лигите и си взех един :(
*Аз съм на 17год. и съм 11 клас :-)

silviau66
09-16-2009, 16:53
Значи ония ден дънките ми бяха нормални, смъсл нито широки, нито тесни. Вчера леко широки, а днес още по-широки. :shock: Сериозно говоря. Аз даже не мога да повярвам. :shock: Толко си ги харесвам тея дънки и ще ми е трудно да се разделя с тях след няколко месеса, когато ми станат супер големи. :( 8-) Мина ми времето, в което носех смъкнати, ама може пак да се замисля. 8-)

Браво!!! :smt041 :smt041 :smt041 :smt038 :smt038 :-) :mrgreen: :-)

silviau66
09-16-2009, 16:55
Здравейте :-) Видях,че сте на въглехидратен ден :P аз също :) Обаче днес обядвах хот-дог..цял ден бях в движение и нищо не ми се ядеше и после минах покрай една будка и ми потекоха лигите и си взех един :(
*Аз съм на 17год. и съм 11 клас :-)

:-) Аз съм утре... :-) :P МмМ не знам как ще издържа, ама ще видим... :-) :o

KristinCavallari
09-16-2009, 17:09
Утре съм на плодове :)

silviau66
09-16-2009, 17:12
Утре съм на плодове :)

А да попитам пишеше, че не е препоръчително банани... Вие ядете ли...??? :-)

TeenSpirit
09-16-2009, 17:17
Вчера си сготвих пилешки бутчета за днес... но на обяд като ядох не ми харесаха ииии за вечеря не съм яла нищо.... само към 5 и нещо изядох една маринована чушка, която не съм сигурна, че ми е позволена...

KristinCavallari
09-16-2009, 17:20
silviau66 до сега не съм яла банани,но някой ден може да си позволя 1 :P

silviau66
09-16-2009, 17:25
silviau66 до сега не съм яла банани,но някой ден може да си позволя 1 :P

Ок в такъв случай и аз ще се старая да ги избягвам(досега не съм яла),но ... Мм ти на кой ден си??? (вероятно си казала обаче съм изчела всичките 50 страници и ми е малко объркано) 8-) :oops:

KristinCavallari
09-16-2009, 17:31
Еми 15 дни съм на диета :-)

silviau66
09-16-2009, 17:34

Уау браво... :-) :-) Успех до завършването... :-)

KristinCavallari
09-16-2009, 17:37

Еее мерси,дано :-)
Айде и на тебе,всъщност на кой ден си? :)

silviau66
09-16-2009, 17:44

Еее мерси,дано :-)
Айде и на тебе,всъщност на кой ден си? :)

:oops: :oops: Амии...на 2рия, щото вече трети път я почвам наново (няколко пъти напраих грешки смисъл ядох месо в плодовия ден) и така... :oops: 8-) :-) Но този път съм решена да я свърша въпреки, че направих една малка грешка, ама както и да е ....

Complicated
09-16-2009, 17:46
Браво. :-) Аз банан днес ядох за първи път за закуска, 'щото бързах. 8-)

TeenSpirit - нищо, не се притеснявай толкова.. А ти си от повечко всеме на диетата, какви са резултатите?

akinom
09-16-2009, 17:51
Bravo na tezi koito izdarjat sedmica na tazi dieta.. a za 90 dni, prosto neznam ima li takiva shampioni
? :D

KristinCavallari
09-16-2009, 18:07
Еми айде да напрайме рекорд и да издържиме всички тая диета :-) :-) със много воля :-P

kuklichka_bg
09-16-2009, 18:16
От утре съм и аз.Вече сериозно. 8-) :)

Утре ще ям-паниран кашкавал
Бобовия ден-варени картофи
въгх-спагети

само незнам на даскало как ще устисквам да не ям
Те плодовете след 12 ли трябва да се ядът?

silviau66
09-16-2009, 18:24
Еми айде да напрайме рекорд и да издържиме всички тая диета :-) :-) със много воля :-P

Ммм аз имам голямо желание, ама... дано да стане.. и наистина ще трябва много воля, а вие тук честно казано ми давате голяма част от нея... и за което съм много благодарна и тази тема ми хареса много... всички си помагат и указват подкрепа.. :-) :-) :-)