View Full Version : Относно 90 дневната диета
Здравейте момичета :-$
Видях,че на предишните страници някой беше питал за сосове за спагети :) Ето ви една темичка ЦЪК!!! (http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.0),в която има много рецепти за различните дни :)
Аз също съм решила от началото на другия месец да започна диетата и ще съм я свършила точно за Нова година :)
И за да ви надъхам още повече ще похваля една моя съученичка,която вече е на 9-ти ден и за сега се е смъкнала с един размер дънки надолу и 2 или 3 дупки на колана (но за килограми не знам :-o ) :) По принцип тя е висока и слаба и прави диетата заради подобието й на хранителен режим и за сега се справя добре :) Много се надявам и аз да съм с воля като нейната (не,че имам много кг. за сваляне - около 6 са ама все пак ... :))
Айде успех и казвайте резултатите ;) :-)
pathetic
09-27-2009, 13:08
Аз пък съм на тестени работи.
ядох един банан сутринта и сега тиквички за обед хаха.
довечера - БИРА :)
Complicated
09-27-2009, 13:24
Добре дошли и усепх на новите! :-)
pathetic - бира? :shock: :shock:
KristinCavallari - Дано минеш водния. Аз го карах воден до 4 и после ядох различни неща, ама все пак ми беше рожден ден и не ми пукаше. :D И аз правя доста грешки напоследък. :( Ама дано се стегна малко.
и аз съм на въглахидратен :) Закусих с 2 ябълки мм после не ме сдържа и изядох 1 крайче хляб с полувин сушеница 8-) към 13:30ч ядох баница със сладко от ябълки и смятам да вечерям към 19ч пак баница :)
pathetic
09-27-2009, 13:26
еми, бира, я!
Какви грешки?
просто не ядете и толкова.
бахти.
:razz:
и аз се присъединявам към вас от утре :P
Complicated
09-27-2009, 13:49
и аз се присъединявам към вас от утре :P
Успех! :-) Колко искаш да свалиш?
ами аз попринцип нямам какво толкова да свалям...
но бих се зарадвала на 2-3 кг
:D
ще се стремя по-скоро към здравословното хранене
съчетано със спорт :)
:-)
забрвих да ви питам най-важното :shock:
сутрин мога ли да пия кафе ( аз попринцип го пия с мед , а не със захар)
и през останалата част от деня може ли?
Complicated
09-27-2009, 15:11
забрвих да ви питам най-важното :shock:
сутрин мога ли да пия кафе ( аз попринцип го пия с мед , а не със захар)
и през останалата част от деня може ли?
Не знам дали може, обаче във форума на bg mama казват, че пият сутрин. Така, че не е голям проблем. Но през другото време не знам.
biskwitkatta
09-27-2009, 15:11
Кафето е позволено, но да се пие без захар.. :-D :-)
Complicated
09-27-2009, 15:16
Айде и аз да питам нещо. :shock: 8-) Може ли да се яде трушия? Нали има само зеленчуци в нея и като салата за обяд и вечеря би трябвало да може или?
biskwitkatta
09-27-2009, 15:27
Според мен може.. :D :-)
Айде и аз да питам нещо. :shock: 8-) Може ли да се яде трушия? Нали има само зеленчуци в нея и като салата за обяд и вечеря би трябвало да може или?
1.Не е тРУшия,а тУРшия ама айде ... 8-)
2.Не може :? Тя е прекалено солена,а в никоя диета не се позволява прекалено голямата консумация на сол,защото тя задържа вода в организма :?
Complicated
09-27-2009, 17:24
1.Не е тРУшия,а тУРшия ама айде ... 8-)
2.Не може :? Тя е прекалено солена,а в никоя диета не се позволява прекалено голямата консумация на сол,защото тя задържа вода в организма :?
Абе от къде да знам как ше пише. 8-)
Мерси, ама е късно, ядох. 8-) Все тая, вече няма. 8-)
GreenMimss
09-27-2009, 17:42
Аз до петък я карах мн добре (5ден ми беше) , но събота и неделя се улях :( 8-) и от утре почвам пак със плодов ден ^^
KristinCavallari
09-27-2009, 17:57
^Еее кофти,аз пък се улях тези петък и събота :-x :( Ама няма да почвам отначало 26-ти ден ми е днес :)
Complicated
09-27-2009, 18:04
Аз 2 дни ядох смесено, заради тоя РД. :-x И до сега само грешки, ама всеки ден стават по-малки, така че ще свикна пак. Иначе и аз няма да почвам от начало, все пак 34 дни.. 8-)
Абе не се притеснявайте толко от тея грешки. Всеки греши.. :-)
KristinCavallari
09-27-2009, 18:09
Абе грешките са поправими,Но проблема,че не правя упражнения е много лош и нз :( :( :(
GreenMimss
09-27-2009, 18:16
Аз бях стигнала до 5ти ден , утре ще го броя за 6ти 8-)
KristinCavallari,лошо е , но поне като ходиш на училище и изразходваш доста енергия ^^
KristinCavallari
09-27-2009, 18:18
Да,ама ако правех упражнения,защо избощо ги спрях :-x вече ми е много скъсено свободното време :?
Complicated
09-27-2009, 18:23
И аз много се дразня, че правя все по-малко, ама нямам време. :( Обаче често ми се налага от даскало до нас пеша, 'щото тока спира и следователно няма тролеи. 8-) И ако правя упражнения най-много 15 мин. :( , а пък за баскет да не говорим. :o
KristinCavallari
09-27-2009, 18:24
Аз също ходя и се прибирам от даскало пеша ама не е голяма работа.Разхождам кучетата и тичам с тях,което е супер :) Но не всеки ден го правя :(
Оф, утре тъпия 5-ти ден.
Някой може ли да даде някакви по леки и приятни рецепти за бобовите, че незнам вече какво да ям..
Complicated
09-28-2009, 11:37
Оф, утре тъпия 5-ти ден.
Някой може ли да даде някакви по леки и приятни рецепти за бобовите, че незнам вече какво да ям..
Печени картофи или ориз. :grin:
на мен ми е първи ден и за сега
се справям добре :D
KristinCavallari
09-28-2009, 11:48
А защо лютеницата е позволена във въглехидратния ден? :-o :-о
Аз днес съм на Въглехидрати и в последния момент се сетих за лютеничката и хапнах 1 филийка :-)
biskwitkatta
09-28-2009, 13:07
всичко оплесках.. :( Днес ми беше втори ден, но бяха ни намалили часовете и междучасията бяха по 5 минути.. :o И не бях яла до 14ч. И накрая не издържах и си взех сандвич.. :( От утре почвам на ново.. :o
Complicated
09-28-2009, 17:16
Е ТОВА БЕШЕ!! :booooomb: Сгреших ОТНОВО. :x Не знам какво ми става напоследък, обаче ще се гръмна. :| Бобов ден ми е, а изядох 1 сандвич със салам и лютеница, 'щото нямаше друго. Оффффффф. :booooomb: Ама няма да спра просто ей така. Карам си я 90 дни, пък каквото ще да става. Обаче увеличавам спорта. Не ми пука колко време имам. :?
Престанете да се обвинявате. Аз също грешах, като я правих, но резултатите си дойдоха.
Имам тяло, което супер мн харесвам и то НЕ защото се обвинявам.
Просто гледайте да не става навик.
Complicated
09-28-2009, 17:42
Престанете да се обвинявате. Аз също грешах, като я правих, но резултатите си дойдоха.
Абе аз по принцип не се обвинявам, защото за 1 месец имах много малко грешки, но от няколко дни само греша и е кофти. С всеки ден се старая да спра, и се получава г/д, ама не напълно. :-D
И ти ли си била на диетата? Колко си свалила, ако не е тайна? :)
Абе аз по принцип не се обвинявам, защото за 1 месец имах много малко грешки, но от няколко дни само греша и е кофти. С всеки ден се старая да спра, и се получава г/д, ама не напълно. :-D
8 кг, но съм я пазила само 50 дни.
Тоест, 170 см висока, бях 60 кг, сега съм 52.
biskwitkatta
09-28-2009, 17:52
8 кг, но съм я пазила само 50 дни.
Тоест, 170 см висока, бях 60 кг, сега съм 52.
Това са супер резултати.. :-) Брав на теб..
KristinCavallari
09-28-2009, 17:57
Наистина супер резултати Sintya :-) мечтаните за мен :-)
Мерси момичета, ще се радвам ако има въпроси да помогна :-)
Аабе какво се косите бе 8-) Били посгрешили ее голям праз.. ми аз вчера ми беше въглехидратен ден, но тъй като петъка съм на хижа и ще има мн за ядене (а кльопачката НЕ се изпуска!!!) , а в петък ми се пада ПЛОДОВ ден :x иии днеска направих 2ри въглехидратен, утре ще е плодов и така :P
mynichka
09-28-2009, 18:48
И аз почвам от утре :)
Complicated
09-28-2009, 19:34
Sintya, поздравления, стахотни резултати. :-)
Аз искам да те попитам само голяма грешка ли е, че първия воден не беше воден, а смесен, 'щото имах РД. 8-)
Sintya, поздравления, стахотни резултати. :-)
Аз искам да те попитам само голяма грешка ли е, че първия воден не беше воден, а смесен, 'щото имах РД. 8-)
Аз лично правих само 1 воден ден и постигнах тези резултати.
Но си е до организъм. :)
pathetic
09-29-2009, 05:54
Спокойно бе хора, нищо не сте сгрешили.
изяли един сандвич или не знам си какво.
то идеята на диетата е да не се чувстваш ограничен.
ясно?
:grin:
KristinCavallari
09-29-2009, 17:07
Еми не трябва да се чувстваме виновни като си позволиме някой гаф :) Ама .... :lol: Аз се чувствам перфектно,днес плодов ден идеално изкарах,а утре Воден ден 8) хаха ще се справя :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) пишете какво става с вас???? :-)
ммм Здравейте! Аз ще почвам диетката от четвъртък, заедно с мъжо :D та... искам да ви питам.. Понеже в четвъртък ми е мн натоварен деня и общо взето цял ден ще съм навън и чак вечерта ще се прибера, мога ли да си взема Активия например? Нали е въглехидратен ден. Или да ми предложите нещо, което мога да си взема докато съм извън къщи, което мога да си купя от супермаркет :oops:
Мерси много и ще споделям резултати :-)
pathetic
09-29-2009, 20:54
купи си евтино кисело мляко.
в тях има най-много мляко. активия не яж никога повече.
седни в някой ресторант и си поръчай една пилешка супа да речем.
вземи си маслини от вас.
или си сложи просто малко кашкавал или си свари яйца и си ги вземи от вас.
не се ограничавай с активия, яж всякакви млечни и месни продукти, е не ги смесвай де, но имаш много шансове!
pathetic, мерси много :-) Предполагам, че и някакво мляко за пиене или айрян например пак става.
pathetic
09-29-2009, 21:13
и таратор! :grin:
mArMaLaDkA
09-29-2009, 21:15
Ако мислиш да си вземаш някакво мляко за пиене на Данон или от онея на Фибела - недей!
И аз почвам от утре :)
Малко ме съмнява да издържа повече от 3-4 дена (макс) ама айде :oops:
А ако случайно хвана поне 10 дена ще вдигна банкет с картофена салата 8-)
Айде успех момичета,а аз днес мисля като за последно да си хапна някой друго вредно изкушение 8-)
ммм Здравейте! Аз ще почвам диетката от четвъртък, заедно с мъжо :D та... искам да ви питам.. Понеже в четвъртък ми е мн натоварен деня и общо взето цял ден ще съм навън и чак вечерта ще се прибера, мога ли да си взема Активия например? Нали е въглехидратен ден. Или да ми предложите нещо, което мога да си взема докато съм извън къщи, което мога да си купя от супермаркет :oops:
Мерси много и ще споделям резултати :-)
Никаква Активия, обикновено кисело мляко, то е много по полезно. Ако си в ресторант - супа или салата / зависимо от деня.
KristinCavallari
09-30-2009, 09:48
Как стее? ;)
Днес съм на ВОДИЧКА 8-) За сега се чувствам добре :) ама...не пия много вода от сутринта да съм изпила една голяма чаша и тва е,като пия водата ми става зле и мн. ме боли корема...
мен вече ме е срам да ви споделя кфо стана с мойта диета 8-) изкарах 7 дни и реших че повече не мога, в последствие на което се натъпках с сирене `щото то ми липсва най-мн от всичко 8-) днес, наблюдавайки се, реших че същност е имало от тия 7 дена резултат [о.О] но искам да стана сууууупер клечава и това ше е цената която ще платя /да не ям сирене и мляко 8-) / нямам думи просто, ужасно смешно е 8-) 8-) 8-) и днес ядох ябълка, преди малко две сварени яйца с две филийки с сирене и салата от пресни краставички, искам да ви питам дали вместо филийка с сирене на вечеря може да речем чаша мляко?
8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
аз днес съм на 3тия ден и се справям чудесно
честно казнао никакво ядене не ми липсва
може би мъничко газираното , ама не е болка за умиране :)
silviau66
09-30-2009, 14:09
Оххх... здравейте :-) :-) Днес ми е 16ти ден.. :-) :grin: Е разбира се с доста грешки.. 8-) Нямам идея за резултати не съм се теглила от МНОГОО време... ;( А утре съм на рожден ден... бобов ден ми е май ще прегреша мъничко нямам идея иначе как ще стане...Охх обаче нямам идея защо обаче се чувствам още по дебела от началото смисъл маи никаква външна разлика... ;( Или аз не мога да я заележа... ;( Ааа днес ми беше първата тренировка по волейбол за тази година... Много съм щастлива... Мина перфектно при положение, че бяхме с нов даскал... :) ... Успех на новите и на старите... :-) :-) 8-)
^^ И на мен от утре много ще ми липсва газираното ама няма как :)
Някои неща искат жертви ;)
За това пък днес съм си взела два литра кока-кола и до 3-4 часа мисля да я изпия с цел да ми се пренасити организма и няколко дена да не ми се пие газирано :-D
аз до тук нямам нито една грешка 8-)
silviau66
09-30-2009, 14:25
:smt038
Пожелавам си твоята воля :shock: :shock: :shock:
Ама едва ли ще я имам 8-)
е ама на мен ми е 3 ден :D
^ Еее аз съм решила поне първите 4 дена да не правя грешки,но после ... :-o 8-)
аз няма да правя :D
ама нямам и идея колко време ще съм на диетата
днес като разбраха ,че искам да свал 3-4 кг всички ми се караха 8-)
silviau66
09-30-2009, 14:38
аз няма да правя :D
ама нямам и идея колко време ще съм на диетата
днес като разбраха ,че искам да свал 3-4 кг всички ми се караха 8-)
Ами то си е за каране... Как може 3-4 кг. Кой знае какво си слабичко и искаш 3-4 кг. :? :-x Е ама като си решила... :-)
^^ Тази диета не е подходяща за смъкване на толкова малко килограми,защото после няма да успееш да се храниш правилно и да задържиш теглото си :)
Е то и аз искам да смъкна едни 7 кг. долу-горе,но освен това я правя с цел да си забързам метаболизма,защото ми е адски бавен и ми налага ограничения :? :)
ее не ми се карайте и вие де :D
пък и аз попринцип си се храня горе- долу здравословно,така че се надявам да не кача :)
иначе не съм толкова слабичко 165 и съм 49-50 кг 8-)
silviau66
09-30-2009, 14:41
^^ Тази диета не е подходяща за смъкване на толкова малко килограми,защото после няма да успееш да се храниш правилно и да задържиш теглото си :)
Е то и аз искам да смъкна едни 7 кг. долу-горе,но освен това я правя с цел да си забързам метаболизма,защото ми е адски бавен и ми налага ограничения :? :)
+1 Аз в началото тръгнах с желанието за 15 кг. след 4тия ден бяха 12 сега нямам идея...
silviau66
09-30-2009, 14:44
пък и аз попринцип си се храня горе- долу здравословно,така че се надявам да не кача :)
Не си слабичко ли ... 8-) Малее :razz: Аз съм почти толкова висока малко по - малко и искам 50 щото в началото бях 65 ти ... :oops: :o :shock:
абее няма да ми навредят 3 кг или 4 :-o
8-) :-)
silviau66
09-30-2009, 14:48
абее няма да ми навредят 3 кг или 4 :-o
8-) :-)
е ти си знаеш това си е мое мнение... ;) :oops: :-)
silviau66
09-30-2009, 14:54
Ако искаш може да кажеш скайп ... :)
Не си слабичко ли ... 8-) Малее :razz: Аз съм почти толкова висока малко по - малко и искам 50 щото в началото бях 65 ти ... :oops: :o :shock:
Нещо подобно е и при мен :oops: 8-)
KristinCavallari
09-30-2009, 16:17
И аз вече съм 59-60кг. след днешния воден ден ще видиме,тези дни ще се премеря :-) Успех на всички :-)
айдеее мина ми и 3-тия ден :D
И аз вече съм 59-60кг. след днешния воден ден ще видиме,тези дни ще се премеря :-) Успех на всички :-)
а колко беше в началото на диетата? :) Чисто любопитство
АЗ я започнах на ново диетата, защото предния път я спазвах 9 дена стриктно и свалих ама после се паднаха празнични дни :) Та сега съм от 6 дни на диетата, но от 4 я спазвам както тр да си е :)
Pepincetyy
10-01-2009, 06:41
Днес ми е 4-я ден дано да издържа :( , че нещо цял ден на плодове ... :o
KristinCavallari
10-01-2009, 10:08
а колко беше в началото на диетата? :) Чисто любопитство
АЗ я започнах на ново диетата, защото предния път я спазвах 9 дена стриктно и свалих ама после се паднаха празнични дни :) Та сега съм от 6 дни на диетата, но от 4 я спазвам както тр да си е :)
65-66кг. :)
И аз почвам от утре :)ЛоЛ !! :shock:
като те гледам на снимките си клечка и до колкото си спомням си 39 кила.. за какво ти е диета :shock:
:lol: ........
междудругото хора
не съм чела дали спортувате нещо ама със спорт би било много по ефективно отслабването )
ии не прекалявайте много със свалянето на килца 8-)
п.п.лелеее :shock: в тая диета има 1 ден в който сте само на вода доколкото прочетох........... как издържате :lol: :lol:
имам
въпрос
на плодови ден как трябва да се храня на 2 часа по един вид плод
или закуска- плод,обяд- плод и вечеря- плод ?
mynichka
10-01-2009, 13:32
като те гледам на снимките си клечка и до колкото си спомням си 39 кила.. за какво ти е диета :shock:
междудругото хора
не съм чела дали спортувате нещо ама със спорт би било много по ефективно отслабването )
п.п.лелеее :shock: в тая диета има 1 ден в който сте само на вода доколкото прочетох........... как издържате :lol: :lol:
всъщност нямам за цел да свалям, а проста да не качвам, аз ще ям в огромни количества от позволената храна... 8-) както и да е, така или иначе се отказах от диетата!
още нямам грешкиии :grin:
biskwitkatta
10-01-2009, 13:34
Офф.. :( Аз ще я почвам от начало.. Тая практика в даскалото ми прецака всичко :( :(
утре ще ми е белтъчен
и няма да съм си в къщи за обяд
кажете ми моля ви какво да ям навън :(
biskwitkatta
10-01-2009, 13:57
утре ще ми е белтъчен
и няма да съм си в къщи за обяд
кажете ми моля ви какво да ям навън :(
Пробвай с айран.. :)
ама аз искам да ям
не да пия :D
biskwitkatta
10-01-2009, 14:18
Еми не знам :lol: :-D Смисъл.. с него поне ше се залъжеш там.. :lol:
не не
не искам да се залъгвам
искам да яяяям :lol:
biskwitkatta
10-01-2009, 14:27
не не
не искам да се залъгвам
искам да яяяям :lol:
Можеш да отидеш в някой ресторант и да хапнеш яйца по панагюрски примерно.. :-D
biskwitkatta
10-01-2009, 14:32
Pukee
искам месоо :lol:
Пилешка пържола с гъби, Печено пиле със салата, Пиле фрикасе, Пържола с кашкавал :D
GreenMimss
10-01-2009, 15:16
междудругото хора
всъщност нямам за цел да свалям, а проста да не качвам, аз ще ям в огромни количества от позволената храна... 8-) както и да е, така или иначе се отказах от диетата!
Между другото и аз се отказвам... не е за мене това нещо, пък и щом казвате, че не става за сваляне на малко килограми.... Бях на диетата 5 дена и най-много ми тежеше, че не мога да ям сладко или пък, това което ми се прияде ... на мен ми става мн лошо, пада ми кръвното ако не ям сладко ...о.О за сега ям от сичко ... днес ядох доста 8-) , но пък на велоалгометъра изгорих 250 калории :)
Complicated
10-01-2009, 15:39
Здрасти! :-)
Не съм писала от много време, ама няма кога. :(
Аз от поредица грешки спрях да греша. 8-) Като изключим малко снощи, ама имаше причина. 8-) Само дето днеска обяда ми беше в 4, заради тъпите тролеи. :x :x 8-) Та както и да е. Успех отново на новите и на старите. Ааа и на мен. :lol: 8-)
Бреййй мина ми първия ден ама нещо го изкарах по-скоро плодов,от колкото белтъчен 8-)
Менюто за днес:
07:00ч. две кивита :)
15:00ч. кренвирш и мааалко кашкавал :) (знам,знам,че кренвиршите не са подходящи,но нямах време да отида до магазина)
18:00ч. една малка скумрия + греипфрут за десерт
19:00ч. два малки банана
Като си погледна менюто и се плаша :( Днес съм яла повече,от колкото преди диетата :(
Е нищо :) Първи ден ми е,така че ми е простено :oops: А и цял ден нито газирано,нито сладко,нито хляб ... Това си е цял рекорд за мен ;)
Успех на останалите :-)
KristinCavallari
10-01-2009, 17:09
Хей :-) Одеве се мерих и тежа 58 :-P Утре ми е бобов ден и ще съм на варени картофи :-) Успеххх :-)
pathetic
10-01-2009, 17:10
утре плодове.
демек вино.
8)
49 си е екстра при моите бивши 55,6 кила за 1 месец си е чук.
:)
Хей :-) Одеве се мерих и тежа 58 :-P Утре ми е бобов ден и ще съм на варени картофи :-) Успеххх :-)
И аз ще тъпча картофи и по-точно картофени салати 8-) + малко сурови бадеми между обяда и вечерята (ако огладнея де) :-D
KristinCavallari
10-01-2009, 17:15
Аз пък днеска хапнах между храненето орехчета :-P
girl4eety
10-02-2009, 07:21
има ли ефект от тая диета??
pathetic
10-02-2009, 07:30
има.
KristinCavallari
10-02-2009, 12:15
pathetic На кой ден си? :) аз съм 31-ви :-)
уффф днес направих грешка
тъй като бях навън и нямах възможност да ям месо... реших да пропусна обяда
ама се наложи да хапна пица, щото шях да припадна,защото съм болна
:( :( :(
^ Защо не си взе вакумирана пилешка пържола или кашкавал или кисело мляко ... Вариантите са много :neutral:
Аз днес също прегреших и изядох една многооо мъничка сладка :oops: ,но за сметка на това на обяд не хапнах нищо,защото нямах апетит :?
А за утре майка ми е взела едни хубави нещица подобни на кифлички без захар,мая,мляко и яйца :) и са с ябълка :grin: Надявам се да са хубави,че иначе ... :o
еми някак е странно да върви из града с вакъмирана пържола в ръка
Complicated
10-02-2009, 15:45
еми някак е странно да върви из града с вакъмирана пържола в ръка
:razz: Така си е, ама може мляко. :)
8-) еми наблизо видях само пица
пък ми беше много зле
И аз прегреших с три бири "Шуменско специално" :oops: ама се успокоявам с това,че на обяд ядох само портокал :oops: :-D :-)
Утре мисля да хапна за обяд няколко от ония глупости с ябълката,които майка ми е купила,а след това само на плодове ... + някой друга бира вечерта,защото ще съм на едно купонче и няма как просто :oops:
Е поне през седмицата съм стриктна :---)
pathetic
10-02-2009, 20:42
ядох лайна и ги повърнах.
да ви серем на грешките.
:shock:
Complicated
10-03-2009, 06:13
Споко бе хора. Аз греша от водния, ама пука ли ми.. 8-) Обаче днес няма. Закуска-1 ябълка и половина; обяд-лютеница; вечеря-сладолед с бисквити.
pathetic - На кой ден си? :)
pathetic
10-03-2009, 06:47
сега съм на белтъчините... ама вчера се осрах много!
KristinCavallari,Complicated - на 38 :)
Complicated
10-03-2009, 06:54
Е, споко. И аз се осрах. 8-)
Аз съм на 40тия. Колко бързо се минава т'ва време...
pathetic
10-03-2009, 07:09
мдаа.
ама не е хубаво да повръщам.
пък ми се случва.
голяма съм глупост аз.
:-o
silviau66
10-07-2009, 17:26
Аиде пишете бе.. Каде се губите... Нямате ли резултати... :)
Complicated
10-07-2009, 17:38
Ааа, добре, че я изкара на 1ва страница. 8-)
Хораа, аз ви напуснах ония ден. :-)
40 дни изкарах и съм много доволна. От сега нататък ще се храня здравословно и спорт, когато мога докато отслабна коклкото искам и после яко спорт. 8-)
TeenSpirit
10-07-2009, 18:02
Аз от утре я почвам отново.
Тоя път ще ми е нужна по- силна воля, тъй като послените 2 седмици се тъпча като прасенце и не знам как ще спра изведнъж :-D
И аз от днес почвам.. :grin: :-)
silviau66
10-11-2009, 17:42
И аз от днес почвам.. :grin: :-)
Ми казвай резултати .. :)
ofthestory
10-12-2009, 15:04
Здравейте на всички.. :-) Днес ми е 3`ти ден.. но все още не виждам резултати.. :(
Първите два дни минаха добре и ги спазих от - до.. :) Но днес понеже бях на училище и не закусвах плод.. След това като се прибрах кам 15ч. изядох една пастичка и преди малко изядох 5 блокчета щоколад.. Ще има ли скоро резултати.. :( А иначе съм висока 164 см , тежа 59 кг.. :) Утре ми е плодов ден :-)
silviau66
10-12-2009, 17:27
Здравейте на всички.. :-) Днес ми е 3`ти ден.. но все още не виждам резултати.. :(
Първите два дни минаха добре и ги спазих от - до.. :) Но днес понеже бях на училище и не закусвах плод.. След това като се прибрах кам 15ч. изядох една пастичка и преди малко изядох 5 блокчета щоколад.. Ще има ли скоро резултати.. :( А иначе съм висока 164 см , тежа 59 кг.. :) Утре ми е плодов ден :-)
Ами зависи от организма и от това колко имаш да сваляш.. :) Аз имам доста смис някаде 12 кг. и на 4тия де някаде бях -3 кг ... Обаче след това я оклепах като отидох на един РД и то не от торта или нещо таков а, а щото пихме многоо бира.. А алкохола е забранен и от днес съм пак.. :) Успех и споделяй ако постигнеш резултати.. :) :-)
еми да зависи от това колко имаш да сваляш и от това колко бързо самият ти организъм сваля. Аз например исках само 3 кг да сваля и за по-малко от седмица бях готова, даже си ги запазих :)
ofthestory
10-12-2009, 17:40
Мхм... Ами аз вече минах 3`ти ден .. Не съм се мерила, но и не усешам разлика.. :( Мисля да се меря чак след първият воден ден.. :) ..
еми да зависи от това колко имаш да сваляш и от това колко бързо самият ти организъм сваля. Аз например исках само 3 кг да сваля и за по-малко от седмица бях готова, даже си ги запазих :)
Уу да. И аз мисля, скоро пак да я почна, че и аз имам да свалям толкова.
Но от др седмица, може би ;Д
EMILIEprincess
10-13-2009, 16:33
Мен утре ми е 5`ти ден.. Гадното е че имам практика и ще готвим руло " стефани" , салата от зеле и моркови, мляко с грис и картофено пюре. :-D Учителката задължително ни кара да ядем от всичко.. :( само ще си прецакам диетата :(
silviau66 аз бях в същата ситуация 8-) Гадна,гадна бира ... 8-)
ofthestory взела си едно прекрасно решение :) Обаче няма да е зле в началото на диетата да се притеглиш и да се измериш (гръдна обиколка,бедра,ханш,корем ...) и после ще си още по-доволна от резултатите ;)
Аз цяла седмица се тъпчех с разни сладки,картофки със сирене и доста бира (все пак бях на четири РД-та :oops: ),но за щастие не съм качила и килограм ... От днес обаче отново съм на режима и мисля този път да издържа поне месец 8-)
Успех момичета и много минуси :-)
MichellePhan
10-13-2009, 19:21
И аз почвам диетата :grin: :grin: 155/50кг :oops: Само да попитам може ли за закуска вместо плод да изпия един сок? :-o
И аз почвам диетата :grin: :grin: 155/50кг :oops: Само да попитам може ли за закуска вместо плод да изпия един сок? :-o
Да, ест.
Irenchety
10-13-2009, 21:24
А може ли във въглихидратния ден за вечеря да се яде палачинка със сладко?Аз от утре почвам да я спазвам стриктно, защото до след обяд я спазвам и вечерта съм 9-10 се наям едно хубаво с каквото ми падне.Най-много мажа филии с шипков мармалад.Обаче да ви кажа аз пия чая със сладко от къпини :D , дали може ако слагам една малка лъжичка :(
MichellePhan можеш да изпиеш фреш от някакъв плод (но плода да е само един вид),но не и натурални сокове,защото в тях има захар и други глупости,които не влизат в диетата.
Irenchety не може!В сместа за палачинките се слага мляко и яйца,а те се консумират през белтъчния ден!!!
silviau66
10-19-2009, 17:21
Резултати имате ли... Какво се умълчахте.... :) Има ли някой на диетата в момента... :??? :) Абе споделяйте.... нещо... 8-)
Irenchety
10-19-2009, 17:41
Абе аз я спазвам на половина :D за закуска ям само ябълки а обед и вечер каквото е сготвила баба :D :D :D
TasteOfSin
10-19-2009, 19:50
Не ми се четата 70 страници, за това ще попитам.Танцувам по 3-4 пъти седмично по 3-4 часа, достатъчно ли е за да не ми се отпусне тялото след диетата? Смятам да сваля 5-6 килограма :-D
Не ми се четата 70 страници, за това ще попитам.Танцувам по 3-4 пъти седмично по 3-4 часа, достатъчно ли е за да не ми се отпусне тялото след диетата? Смятам да сваля 5-6 килограма :-D
напълно достатъчни са :)
Абе аз я спазвам на половина :D за закуска ям само ябълки а обед и вечер каквото е сготвила баба :D :D :D
Това твоето не е никакво спазване :? Нито на половина,нито 1/3 ... Даже не е и 1/10 :-D
А иначе аз я прекратих ОТНОВО,защото пак ми се бяха събрали 4 Р.Д.-та за 3 дена и нямаше как просто :D За сметка на това пък си хапвам задължителния плод и гледам долу-горе да спазвам правилата на режима (т.е. да не се смесват различните видове храни и т.н.),но не редувам така дните :) Обачеее си мисля да изчакам началото на ноември и да я врътна за поне 2 седмици (защото първите 2 седмици няма рожденици 8-) ),но не с цел отслабване,а за да си разтоваря малко организма :)
Успех на останалите :-)
TasteOfSin
10-21-2009, 06:57
Ох вече ми е втори ден иии искам да питам дали ако за обяд ям царевица, а за вечеря ориз е някакъв проблем? За мен най трудното е да ям същото :( Иначе първият ден мина перфектно, изобщо не съм почувствала глад :)
Ох вече ми е втори ден иии искам да питам дали ако за обяд ям царевица, а за вечеря ориз е някакъв проблем? За мен най трудното е да ям същото :( Иначе първият ден мина перфектно, изобщо не съм почувствала глад :)
Вечерята ти трябва да е 1 / 2 от обяда. Винаги. ;)
Съжалявам, че се намесвам, но ми прави впечатление, че който и да е почнал тази диета рано или късно прегрешава или я зарязва. Ученици се, излизате, забавлявате се...нормално. Защо просто не смените диетата? Очевидно не е подходяща за вас. Това е може би за някой, който има достатъчно време да отделя за себе си.
Всичко казвам с най-добри чувства :)
TasteOfSin
10-21-2009, 17:03
Да за това знам, но дали е наложително ако съм яла царевица, вечерта пак да е царевица или може да е друго от позволените за деня храни?
Да за това знам, но дали е наложително ако съм яла царевица, вечерта пак да е царевица или може да е друго от позволените за деня храни?
Каквото си яла на обяд, за вечеря трябва да е същото, но да е половин порция.
Каквото си яла на обяд, за вечеря трябва да е същото, но да е половин порция.
Вечерта се препоръчва да се консумира същата храна,но на половина,защото организма по-бързо я усвоява,НО НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!Ако на някого не му се яде същото няма за к'во да го прави на сила,но така резултатите ще дойдат по-късно :)
Съжалявам, че се намесвам, но ми прави впечатление, че който и да е почнал тази диета рано или късно прегрешава или я зарязва. Ученици се, излизате, забавлявате се...нормално. Защо просто не смените диетата? Очевидно не е подходяща за вас. Това е може би за някой, който има достатъчно време да отделя за себе си.
Това не е точно диета,а хранителен режим,чрез който успяваш да смъкнеш килограми :) Казвам го,защото (както всеки знае) при диетите се гладува и се яде по определено количество храна,а тук всеки си хапва,колкото му се иска и пак смъква ;) А грешките се случват,защото човек е устроен така,че винаги иска това,което не му е позволено :) Аз лично всеки път исках да си хапна нещо,което ми е позволено чак на другия ден,а когато този следващ ден настъпеше въобще не се и сещах за "изкушението" :)
напълно права си хоти
а и на тая възраст диети и измислени режими са напълно вредни-РАСТЕТЕ !!
ако толкоова мн сте дебели ходете на диетолог-той ще ви даде съвети - диета спец. за подрастващи плюс мн спорт ..
ако сте за някакви 5-6 кила - МНОГО СПОРТ И НИКАКВИ БОКЛУЦИ ! ! ;)
това е ..
само ще се разболеете с тая диета и после ще си върнете кг, а тия плодове сутрин на гладно разбутват стомаха, гастрита ви е в кърпа вързан и аз не ядях сутрин хляб. карах на плодове и ето, че ме сполетяха киселините, но сега като закусвам сутрин хляб със сирене или кашкавал, всичко е ок
Добре и хранителен режим да е, все още смятам, че не е подходящ за вас. След като прегрешихте хиляда пъти, защо не смените хранителния режим? Толкова по-лесно е малко повече движение и спорт ....(съгласна с clever)
само ще се разболеете с тая диета и после ще си върнете кг, а тия плодове сутрин на гладно разбутват стомаха, гастрита ви е в кърпа вързан и аз не ядях сутрин хляб. карах на плодове и ето, че ме сполетяха киселините, но сега като закусвам сутрин хляб със сирене или кашкавал, всичко е ок
:shock: Ядеш нещо толкова тежко рано сутрин?!
Лелеее ... Аз ако изям и половин филия хляб сутринта и после цял ден ще ми е тежко и няма да ми се яде :shock: :?
Относно това за плодовете сутрин ... Аз от 12 години всяка сутрин ям плод,но така като гледам гастрит нямам!!!Извод:Всеки организъм приема храната по различен начин!
Хоти,всеки приема това "прегрешение" по различен начин :) За някои прегрешението е след половин шоколадов бонбон или ч.л. зехтин в салатата (както бях аз,когато спазвах стриктно режима),а за други е смесването на белтъчини и въглехидрати (например) в един ден.
Що се отнася до спорта - миии не всички имат време за бягане и повече движение ;) Аз лично цяло лято бягах до крепостта + 5 обиколки на самата крепост (общо около 8км.) ама сега ходя на астрономия,на уроци по Микробиология,Биология и Биохимия (заради тъпите държавни изпити :o ) и нямам време за спорт (освен упражненията вкъщи естествено :)),така че този режим беше единствения начин да се оттърва бързо (и без тъпия йо-йо ефект) от няколкото излишни килограма :) А и така като гледам не само на мен не ми остава време за спорт,а и на доста от момичетата,които пишат в темата :)
Време за спорт винаги има - вместо седене накомпютъра, вместо някой филм, вместо киснене по кафета. Така, че това не го приемам. Моите приятели като ми кажат нямам време и им се изсмивам, защото не е вярно.
А иначе за мен този "хранителен режим" е вреден. Трябва да се яде от всичко по малко , всеки ден, защото имаш нужда от витамини, калции и т.н.
А относно гастрита е вярно - плод на гладно може да ти повреди стомаха(не е задължително, но може), а да не говорим, че ти се издува корема от сурови плодове и зеленчуци на гладно. Винаги трябва да е придружено дори с 2 залъка хляб.
С най-добри чувства :)
MichellePhan
10-23-2009, 16:11
Ами аз за спорт нямам време-ходя на уроци по математика,английски,бълга рски и после за 1-2 часа съм навън с приятели и от 6.00 до 20.00 съм заета,ама вкъщи правя коремни преси и клякание и това....просто не мога...пък и то до нас няма много места за трениране,а пък и аз няма с кой да се запиша,защото не искам да ходя сама!
EcstazyBaby
10-23-2009, 16:51
аз също я започвам от понеделник :) :) само да питам понеже аз вс ден тренирам по един час на фитнес уреда вкъщи и ходя на танци три пъти в седмицата мога ли отвреме на време да променям диетата?знам че не е хубаво ама на обяд мн рядко се прибирам вкъщи и тряа да си купувам от някви магазини :D и още един въпрос понеже не ми се четат 70 страници може ли някой да каже колко е свалил ама за цялата диета- 90 дена :)
^ Не можеш да я променяш.Целта на диетата е организма да свикне,че през определен период от време (4 дни) ще приема един и същ вид храна и благодарение на това се смъкват килограмите.Освен това едва ли цял ден си на танци,така че преспокойно можеш да си хапваш вкъщи,а през останалото време можеш да хапваш плодове :)
Що се отнася до килограмите - при всеки са индивидуални (в зависимост от това,колко килограма над нормата е :)).Във форума на БГ-мама има момичета,които за 3 месеца са смъкнали над 25кг. :) Но както вече казах - всичко си зависи от човека,от организма,от физическата активност и от това,до каква степен спазвате режима :)
Лелеее ... Аз ако изям и половин филия хляб сутринта и после цял ден ще ми е тежко и няма да ми се яде :shock: :?
Относно това за плодовете сутрин ... Аз от 12 години всяка сутрин ям плод,но така като гледам гастрит нямам!!!Извод:Всеки организъм приема храната по различен начин!
Хоти,всеки приема това "прегрешение" по различен начин :) За някои прегрешението е след половин шоколадов бонбон или ч.л. зехтин в салатата (както бях аз,когато спазвах стриктно режима),а за други е смесването на белтъчини и въглехидрати (например) в един ден.
Що се отнася до спорта - миии не всички имат време за бягане и повече движение ;) Аз лично цяло лято бягах до крепостта + 5 обиколки на самата крепост (общо около 8км.) ама сега ходя на астрономия,на уроци по Микробиология,Биология и Биохимия (заради тъпите държавни изпити :o ) и нямам време за спорт (освен упражненията вкъщи естествено :)),така че този режим беше единствения начин да се оттърва бързо (и без тъпия йо-йо ефект) от няколкото излишни килограма :) А и така като гледам не само на мен не ми остава време за спорт,а и на доста от момичетата,които пишат в темата :)
въобще не е тежко, аз тръгвам в 7 за училище, 4км на отиване и 4 на вртщане, общо 1 час път и с филия хляб и кашкавал карам до обяд и избегнах гастрита, защото не ям сутрин плодове и да добава, че кафе на гладно също разваля стомаха
хора ..
кога ще разберете че закуската трябва да е стабилна
плод !?! -ми не става .. трябва да го съчетаете с овесени ядки с мляко например - така би била нормална закуската или пък филийка с нещо :)
за добро ви го казвам .... :?
mihichkaaa
10-31-2009, 18:59
Здравийте!
Интересува ме може ли да се яде печена тиква и в кой ден е позволена..? Благодаря предварителна и много успехи на всички :smt008 :smt008 :smt008 :smt008
AngelLady
10-31-2009, 19:20
искъм да питам може ли да ям Верея ягода ?? и пържени филийки ??
а пък сега покрай тия вирОси е направо абсурдно да се подлагате на диети ... :?
Здравийте!
Интересува ме може ли да се яде печена тиква и в кой ден е позволена..? Благодаря предварителна и много успехи на всички :smt008 :smt008 :smt008 :smt008
Тиква може,но само във въглехидратните дни :)
искъм да питам може ли да ям Верея ягода ?? и пържени филийки ??
Мляко може да хапваш през белтъчните дни,но мисля,че тия подсладените млека с разни вкусове не се препоръчват,защото имат захар :? А що се отнася до пържените филийки - тях ги забрави :?
kuklichka_bg
11-01-2009, 06:44
тцтцтц мега тежко
как може сутрин,когато трябва най-много да се яде да ядете хляб
тцтцтц мега тежко
как може сутрин,когато трябва най-много да се яде да ядете хляб
Ми да за мен това е тежка храна!И к'во?!
Ти като можеш да се тъпчеш с хляб от сутринта - добре!Аз обаче не мога ;) ,а и не искам,защото после се чувствам като плондер,тежко ми е,гадно ми е ... Абеее чувствам се дискомфортно! :?
И както казах в горния пост - всеки организъм приема храната по различен начин!
kuklichka_bg
11-01-2009, 07:01
1 сандвич не е тъпкане! :)
^ За теб един сандвич не е тъпкане,но аз (например) от 12 години сутрин ям плод и ако изям дори половин филия хляб и ще ми стане тежко :-D
Но нека спрем със спора до тук :) Нито е по темата,нито ще стигнем до някъде,защото всеки има различен хранителен режим :) За едни хляба сутрин е нещо нормално,за други (като мен) е нещо недопустимо и така :) Различни хора,различни навици,различни разбирания ;)
myl0weee
11-01-2009, 13:51
айде спрете се вече с тия диети по време на тия страшни грипове!
AngelLady
11-02-2009, 06:40
Здравейте и от мен , и аз съм на 90 дневната диета и вчера ми беше Плодовия ден , малко трудно го изкарах , днеска ми е 5 ден и се чуствам много добре , айде успех на всички ви :smt002 :-)
PinkFloydSound
11-02-2009, 07:42
Аз не съм на 90-дневната, но да се похваля, че със здравословно хранене и упражнения за 2 седмици съм свалила 5 килограма. 8-)
айде спрете се вече с тия диети по време на тия страшни грипове!е и аз тфа викам ама никой не чува..
то си е за тях .
KristinCavallari
11-24-2009, 17:28
Има ли някой,който да е на диетата в момента?
Нещо да се похвалите с резултати?
Аз съм на тази диета. Днес ми е осми ден и вече съм 2 килограма на долу :grin:
TeenSpirit
01-22-2010, 15:57
Мога ли в белтъчния ден за вечеря да ям не това, което съм яла на обяд- например за обяд омлет, а за вечеря месо?
TeenSpirit
01-22-2010, 16:21
Айде, бе, хора... никой ли не знае?
vanilievisez
01-22-2010, 17:15
Бе, като че ли навсякъде казват, че трябва да е същото като обяда, ама ако нямаш възможност, яж к'вото има... стига да са белтъци, не мисля, че е проблем. :-o
MichellePhan
01-22-2010, 18:14
Какво се яде на белтъчния ден?Кажете ми по-обяснително,моля...В смисъл не млечни продукти,а кисело мляко,прясно и т.н
Какво се яде на белтъчния ден?Кажете ми по-обяснително,моля...В смисъл не млечни продукти,а кисело мляко,прясно и т.н
Да, кисело, прясно мляко, варени яйца, месо, риба... :)
MichellePhan
01-22-2010, 18:40
Месото задушене,печена,варено какво може и какво се препоръчва да се консумира :)
Месото задушене,печена,варено какво може и какво се препоръчва да се консумира :)
Всичко без пържено. Най - добре варено, защото не се използва мазнина, но в краен случай може и печено.
MichellePhan
01-22-2010, 18:44
Мерси :) Ами пречи ли ако се пропусне закуската?
Не. В смисъл, пропускаш я, но не си я "взимаш" после през останалото време от деня.
TeenSpirit
01-22-2010, 19:21
Плодове всеки ден ли могат да се ядат/ освен закуската/?
vanilievisez
01-22-2010, 22:11
Май да, ама за въглехидратния не знам.
В белтъчния през 4, а в този с варивата - през 2 часа.
Не. В смисъл, пропускаш я, но не си я "взимаш" после през останалото време от деня.
Ти чуваш ли се?!
Закуската е най-важното хранене най-вече при хората,които са на диета!!!Тя е З-А-Д-Ъ-Л-Ж-И-Т-Е-Л-Н-А!!!
MichellePhan
01-23-2010, 08:25
Ти чуваш ли се?!
Закуската е най-важното хранене най-вече при хората,които са на диета!!!Тя е З-А-Д-Ъ-Л-Ж-И-Т-Е-Л-Н-А!!!
Имам предвид ако се успа и стана в 10-11 часа.Аз ако ям то ще е за обяд. :?
vagarious
01-23-2010, 08:28
Eм ще ставаш маалко по-рано, щом искаш ефект. :) Плюс това, не мисла, че с 1 ябълка ще се наобядваш. :)
myl0weee
01-23-2010, 08:29
момичета, 90 дневната диета е НАЙ- ДОБРАТА ДИЕТА! плюс това е ужасно лесна! Не се излагайте, пазете я, от нея ефект ще има. това е най- най- добрия начин за отслабване!
за да спазваш диета ти трябва силна воля :D
myl0weee
01-23-2010, 08:37
за да спазваш диета ти трябва силна воля :D
най- вече.
:-) :-) :-) :-)
TeenSpirit
01-23-2010, 08:42
:-o Като чета коментарите на някой, си мисля, че не знаят от колко до колко да си вземат закуската, обяда и вечерята...
Закуската определено не е най-важната храна за деня!
Това, че бабите ни ни будят още в 7 часа, за да ядем от вкусната баница, не означава, че е най-важната храна и че изобщо е полезно да се яде рано сутрин.
Ти чуваш ли се?!
А ти чуваш ли се ?? Била задължителна...Човек като става в 12 (примерно) за каква закуска става въпрос ? Просто пропуска и нищо не става. Не умира, не припада, не получава гърчове. По - спокойно.
Аз никога не закусвам - сутрин нямам апетит. Добре съм си.
TeenSpirit
01-23-2010, 09:59
Плодове всеки ден ли могат да се ядат/ освен закуската/?
знам че плодовете е добре да се ядат до 4 следобяд а после не :)
TeenSpirit
01-23-2010, 10:06
В диетата пишеше, че ако след 8 огладнеем можем да ядем плод...
Мен ме интересува дали след обяда мога да ям плод... или след вечерята?
Ти чуваш ли се?!
Имам предвид ако се успа и стана в 10-11 часа.Аз ако ям то ще е за обяд. :?
Ми изяждаш някакъв плод като станеш (което си се води първо хранене или закуска),изчакваш 4 часа и си обядваш ... Толкова ли е трудно?! :-o
Goddess,аз ако ще и в 15ч. да стана пак ще започна с плод като закуска ... После ще изчакам поне 4 часа и ще хапна отново.Все пак не съм толкова ужасна,че да си тормозя организма с разни тежки храни още от ставането :?
Goddess,аз ако ще и в 15ч. да стана пак ще започна с плод като закуска ... После ще изчакам поне 4 часа и ще хапна отново.Все пак не съм толкова ужасна,че да си тормозя организма с разни тежки храни още от ставането :? [/b][/color]
Няма значение какво ще ядеш - дали ще е тежко или не. То просто не е закуска. Закуската казват, че е важна, именно заради ранния и прием, защото през останалата част от деня, организмът я смила и се изразходва.
dreamer4etoo
01-23-2010, 14:34
имам въпрос нали няма възрастови ограничения за тая диета щото аз сам на 13 нали тва не пречи? и примерно ако искам да сваля по малко килограми трябва да я спазвам по кратко или какво тряя да направа? 8-)
TeenSpirit
01-23-2010, 14:39
Няма ограничения, защото не се лишаваш от никоя от хранителните групи.
Можеш да я спреш по всяко време, когато решиш, че си постигнала това, което искаш.
dreamer4etoo
01-23-2010, 21:41
а наистина ли деиства :-o или е поредната заблуда
MichellePhan
01-23-2010, 22:06
а наистина ли деиства :-o или е поредната заблуда
Ами в наистина много форуми за отслабване има теми за отслабване с 90 дневна диета с от 3 до 70 vol. Всички са доволни.
dreamer4etoo
01-25-2010, 13:24
ок. мерси аз ся я почнах неска и ша вида ко ша стане 8-)
rauwkost
01-25-2010, 16:03
Спазвах я 2 месеца и половина, свалих ~20кг., супер равномерно, от всякъде, от деня в който я спрях (някъде началото на Август месец беше) до сега не съм качила нито 1кг. а си ям всичко каквото ми се прияде. Супер добра е диетата, здравословна и най-вече лека!
bezobraznica
03-07-2010, 06:49
От утре я почвам.. Направо като гледам какви резултати вадитее.. :smt007 Иначе за сега съм 2 дена на много ограничения за да мога по-лесно да привикна и да не се свивам от глад... Иначе съм висока 162 см.. И тежа 66 кг.. :) Някой навит от утре да япочва с мен :grin:
StreetFame
03-07-2010, 07:03
От утре я почвам.. Направо като гледам какви резултати вадитее.. :smt007 Иначе за сега съм 2 дена на много ограничения за да мога по-лесно да привикна и да не се свивам от глад... Иначе съм висока 162 см.. И тежа 66 кг.. :) Някой навит от утре да япочва с мен :grin:
Аз. :D
Само може ли да кажете какво ядете през въглехидратния ден, 'щото само сладко не става, а не обичам макарони и спагети.... :(
bezobraznica
03-07-2010, 07:13
[/i] Може да се ядът различни пици.. Пица със зеленчуци , Пица с лук и маслини .. Баница с тиква , Питки със зеленчуци .. Горе/долу такива неща.. :D
StreetFame
03-07-2010, 07:17
[/i] Може да се ядът различни пици.. Пица със зеленчуци , Пица с лук и маслини .. Баница с тиква , Питки със зеленчуци .. Горе/долу такива неща.. :D
Мерси. Значи ще си ям лютеница и сладко. :D
Ти колко искаш да сваляш?
bezobraznica
03-07-2010, 07:26
Искам около 10тина.. да стана поне 55 :D Ами ти?
StreetFame
03-07-2010, 07:41
Нз. :D Аз ще я спазвам само до първия воден ден.
Infinity
03-07-2010, 07:44
Преди около два месеца реших да я спазвай ей така " пробно" 8-)
и я спазвах 4-5 дни , а свалих 3 кг. :)
Още не съм ги качила. :)
bezobraznica
03-07-2010, 07:49
Преди около два месеца реших да я спазвай ей така " пробно" 8-)
и я спазвах 4-5 дни , а свалих 3 кг. :)
Още не съм ги качила. :)
Това е супер.. : :grin: :-)
titinkaa
03-07-2010, 08:02
Аз да питам във бобовия ден леща,грах сготвени ли,смисъл на супа?Вие така ли ядете?
Infinity
03-07-2010, 08:08
^ Аз тогава ядох леща на супа. :)
как за 6 дена 3 кила ...
то ако я спазваш 90 дни тря станеш -
мисля , че става дума за вода и за това кога си се теглил :)
TheCinderella
03-07-2010, 09:14
А при мен не знам защо, но вече ми е 25 ден и съм свалила около 2 кг .. може ли причината да е това, че имам да свалям по-малко кг - около 5 ?
И още се колебая дали да я продължа.
bezobraznica
03-07-2010, 09:23
А при мен не знам защо, но вече ми е 25 ден и съм свалила около 2 кг .. може ли причината да е това, че имам да свалям по-малко кг - около 5 ?
Изчакай да мине водният ден.. :) Ако след него резултатите не ти харесват я спри... Но си мисля че по време на водният ден ще свалиш някоя кило.. :-)
titinkaa
03-07-2010, 09:42
По принцип хората,които имат да свалят малко ги свалят бавно кг,а тея които са по пълни свалят бързо
Infinity
03-07-2010, 09:45
как за 6 дена 3 кила ...
то ако я спазваш 90 дни тря станеш -
мисля , че става дума за вода и за това кога си се теглил :)
Е, да, но нали , ако бяха от вода свалени тия килограми зях да ги кача? Просто преди това хапвах стабилно и вероятно затова..
Не знам, но наистина не съм качила и грам.
otlichnichkata
03-08-2010, 11:34
днеска ми е девети ден от диетката и съм с 3 килограма "на доле" :D макар че онзи ден здравата я оплесках а вчера бяях на рд пэк ми беше плодов .. ама какво да се прави :) днеска продължавам макар че до сега нищо не съм яла и не ми и се яде .. ще си взема едно кюфтенце май .. пък довечера една активия напитка и това ще е за днес :P
bezobraznica
03-08-2010, 15:10
Днес ми е 1ви и успешен ден .. :grin: :grin: :grin:
Менюто ми беше : За закуска 1 банан, обяд 2 сварени яйца и полувин кофичка кисело мляко.. За вечеря Ще си доям млякото само :-)
Infinity
03-08-2010, 15:19
^ Бананите не са ли за въглехидратния ? :-o
bezobraznica
03-08-2010, 16:25
^ Бананите не са ли за въглехидратния ? :-o
Вярно че имат много бъглехидрати, но имах много малко време да закуся нещо набързо че имах писмено :lol:
imaginaryx
03-08-2010, 17:26
а за втория ден,за `бобови храни и варива` пишеше,че може ориз.. а със спанак ?
StreetFame
03-08-2010, 17:38
Пф, целия ден мина перфектно и като се прибрах от даскало се натъпках..... :( Утре я почвам отново.
vanilievisez
03-08-2010, 18:32
пф, аз банани ям всеки ден..
Първи ден ми е днес :)
Да ви питам хора на салатата може ли да се слага зехтин. Обожавам салати, но не мога да си представя да ям примерно салата зеле и моркови или марулка с краставици без зехтин :shock: Вие как мислите? :-o
bezobraznica
03-09-2010, 12:05
Първи ден ми е днес :)
Да ви питам хора на салатата може ли да се слага зехтин. Обожавам салати, но не мога да си представя да ям примерно салата зеле и моркови или марулка с краставици без зехтин :shock: Вие как мислите? :-o
[i] Слагаш си разбира се ;)
otlichnichkata
03-09-2010, 12:45
а за втория ден,за `бобови храни и варива` пишеше,че може ориз.. а със спанак ?
Попринцип спанакът е за белтъчения ден ама ти си преценяваш :)
bezobraznica
03-09-2010, 14:33
Утре се очертава да съм цял ден при леля.. питах я какво ще приготви и тя каза спаначена супа с ориз и толумбичкии.. :-x Утре ми е въглехидратен ден.. Ако ям супата без спанака и ориза.. :( и без толумбички :oops:
cskasladyrana
03-10-2010, 17:39
Имам един въпрос.... Днес ми е 2рия ден от диетата,а утре ми предстои въглехидратен и смятам да си направя милинки... Таа въпроса ми е колко милинки г/д мога да изям на обяд???
Infinity
03-10-2010, 18:18
^ Както при повечето диети " колкото по-малко , толкова повече".
То попринци мисля , че няма точно определени грамажи , но това не означава да забравиш , че си на диета. Яж толкова , колкото да не чувстваш глад. :)
cskasladyrana
03-10-2010, 18:27
^ Както при повечето диети " колкото по-малко , толкова повече".
То попринци мисля , че няма точно определени грамажи , но това не означава да забравиш , че си на диета. Яж толкова , колкото да не чувстваш глад. :)
Благодаря ти за бързия отговор ^^
Извинявам се, ако е имало такъв въпрос. Като разглеждах в нета обяснения около диетата имаше и примерни менюта за разлините дни. Имаше предложения за хляб. Може ли да се яде по една - две филийки на ден (без плодовия и водния ден)
billytalent
03-12-2010, 16:20
Разбира се,че може за обяд по-една
Разбира се,че може за обяд по-една
Мерси за инфото :-)
roshlichka
03-12-2010, 19:09
но да е пълнозърнест
но да е пълнозърнест
Мерси за уточнението.. :-)
afrodizia4ka
03-13-2010, 13:05
Здравейте! И аз се вкючвам в тази тема. Днес ми е първия ден от 90 дневната диета.. закусих с 2 портокала кам 9 часа , обядвах шопска салатка с мноогоо сиренце към 1 часа... и така дано да издържа до края на деня..
Имам няколко въпроса:
1. За вечеря задължително ли е да ям половината от обяда ? Защото мисля да ям риба тон със краставици или пък 2 3 сварени яйца със салата от домати и краставици, или пък кисело мляко?
2.Мога ли да смесвам маслини с белтъчния и бобовия ден?
3.И последен въпрос- мога ли да смесвам кис.мляко с мюсли,обес.ядки и овес.трици?
Благодаря
И аз я започвам от утре :)
И аз я започвам от утре :)
И аз. Аз това ми е третата диета, която ще почвам, но тя ми се струва нй - добре, защото хем си сит, хем ще отслабнеш. Предишните на първия или втория ден все не издържах, защото много огладнявах... :D Искам да питам за Въглехидратния ден. Навсекъде пише, че може да се яде сладкиши. Тогава мога ли да ям по мъничко течен или няколко паренца шоколад?
roshlichka
03-14-2010, 09:28
да можеш.. попринцип аз бях чела че във въгехидратния ден трябва да се яде 1 ред или това са 4 блокчета натурален шоколад, но и аз съм на тая диета и ядох бял шоколад защото такъв имаше в къщи и пак отслабвам..
Lunatique
03-16-2010, 18:34
Аз я почнах от вчера, но не съм се премерила от колко кг. съм стартирала. По принцип съм около 54, 164 см. Таа мечтата ми е да сваля около 7-8 кг. Засега всичко върви добре, но се колебая каква храна да подбера за въглехидратния ден утре, защото сладкото ми е голяма слабост, а не искам пак да преяждам..
Някой друг, който е почнал наскоро? Да се подкрепяме.. :D
Lunatique
03-16-2010, 19:27
^ от колко кг почна? и колко искаш да свалиш :)
elen4eto
03-17-2010, 03:51
Здравейте мадами ;)
И аз започнах тази диета, четох тук и се мотивирах :)
Днес ми е 2-ри ден, а вече съм -1.5кг
Изглежда работи добре! 8)
Lunatique
03-18-2010, 16:17
въпросче: дали може да ям сухари вместо хляб? (не че те не са хляб де :D )
shakira96
03-18-2010, 16:37
Аз тържествено обещавам да я почна от Понеделник. Лесно се разколебевам и затова се отказвам. Надявам се да се мотивирам достатъчно и да я издържа. Иначе съм 164 см. и 53/54 кг. Целта ми е да смъкна няколко килограма, да прибера корема и да стагна бедрата. :)
Имам въпрос: Понеже сутрин ще правя упражнения как е по добре- 1-во да закусвам и после спорт или 1-во спорт и после закуска? :-o
Infinity
03-18-2010, 16:51
След тренировките според мен е по-добре да закусваш.
shakira96
03-18-2010, 16:53
След тренировките според мен е по-добре да закусваш.
И аз си мислех така. Мерси иначе! :)
Аз я почнах от вчера, но не съм се премерила от колко кг. съм стартирала. По принцип съм около 54, 164 см. Таа мечтата ми е да сваля около 7-8 кг. Засега всичко върви добре, но се колебая каква храна да подбера за въглехидратния ден утре, защото сладкото ми е голяма слабост, а не искам пак да преяждам..
Някой друг, който е почнал наскоро? Да се подкрепяме.. :D
Аз въглехидратния ядох филийка с шоколад, а на вечеря - сладолед на Jimmy's - шоколадов, в който няма сметана...май.. ;д
elen4eto
03-22-2010, 17:24
Как върви диетата??
Отслабвате ли вече?
Аз започнах от 61.1 :oops: ... и току що се премерих - вече съм 58.2! За една седмица :D
Lunatique
03-22-2010, 17:43
Вече съм 1 номер надолу.
аа, днес ми беше плодовия ден, но си съгреших доста... не издържах и си направих супичка. че и хляб ядох... :D
Glamour92
03-22-2010, 19:33
Мисля уж и аз утре да я почвам.Искам да сваля едни 4 кила.Проблемът е,че мотивацията доста ми куца.Иначе знам много неща за диетите,спорта и отслабването като цяло...но подсъзнателно явно се мисля за слаба и не се старая въобще 8-)
Аз я спирах и я почвах 5 пъти вече ;х :-D Мисля от утре да я почна пак иии без никакви прегрешения повече 8-)
Glamour92
03-22-2010, 20:26
Аз я спирах и я почвах 5 пъти вече ;х :-D Мисля от утре да я почна пак иии без никакви прегрешения повече 8-)
А иначе колко кг свали за 5те пъти :)
бтв,няма да е лесно без никакви прегрешения-идват празници :-D
Мм точно това е ,че я правя 2 дена и после .. :? Почвах я отначало няколко пъти вече , но все се отказвам .. този път мисля да го давам по сериозно 8-)
MichellePhan
03-22-2010, 21:24
Аз я започвам от утре(Вторник,де).Смятам 1 ден да го карам на салата и сирене на микровълнова :?Пожелайте ми успех :)
TeenSpirit
03-22-2010, 21:32
Аз ще я започна лятото, този път сериозно.
Мисля, че тогава е най-подходящото време. А и ще имам повече време, успоредно с диетата, да спортувам нещо.
elen4eto
03-23-2010, 05:46
Ох и аз все нещо си хапвам извън диетата... ама да ви кажа не прави чак толкова огромна разлика, пак намалявам теглото, дънките са ми доста широчки вече :grin: Все пак нямам намерение да гладувам.
Днес е белтъчен ден мисля варени яйца да хапна със маруля... не знам дали маслини може, май не, ама аз без маслини на салатката... няма как :D Ммм и пилешка пържолка....
Хич не е трудна за спазване, успех на тези, които ще започват скоро! :)
moonlitcandy
03-23-2010, 06:04
Може ли линк към тази диета? :(