View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
Страници :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
Нещо не ми е добре, обливат ме някакви топли вълни..
Чувствам се доста объркана. В мен бушуват толкова много чувства... Весело ми е, но като се сетя за реалността :( веднага се натъжавам. Има толкова неща, които трябваше да направя, но не ги и сега ми е доста гадно като се сетя за тях. :cry: Виня себе си за пропуснатото време, но същевременно като видя колко приятели имам до себе си, се радвам :oops: Но все пак си остават преливащи чувства :-k
Kostadin_682
07-17-2009, 19:30
Екстра съм :grin:
Dark_Angel_F
07-17-2009, 20:17
Супер съм !!! Успях да оправя нещата... и сега си умирам то кеф :grin: А утре цял ден ще прекараме заедно :grin: Идва ми да извикам от радост!
Сега съм горе-долуу добре, ама утре ква мускулна треска ще имааам... :lol:
bubinkaa
07-17-2009, 21:31
ми бива :D
suunnseT
07-17-2009, 21:32
Охх супер странно ...
Писна ми от всичкии момчета,
не искам никой да виждам ....
Утре басейн и дано да се пооправя :)
YourPoison
07-17-2009, 21:49
еми супер яко ..
XTREMEFREERIDE
07-18-2009, 07:58
:grin: :grin: :grin: Уооу.. времето със приятеля ми си го изкарвам страхотно. Мислех, че никога вече няма да ни е толкова хубаво, колкото първото лято, но това даже е много по - яко. :grin: :grin: Вчера ходихме на разходка в гората и ни хрумна да идем до вилата ни. Тати беше заключил, или поне така изглеждаше. Обаче се оказа, че Господ за първи път е на наша страна и открихме, че единия катинар не е заключен и си влезнахме. Но това беше на оградата. Вратата за вътре си беше заключена и нямаше ключ. ](*,) И все пак си изкарахме страхотно. Понахранихме рибките в езерцето, пръскахме се с вода и играхме на гоненица. :lol: :grin: Лапешки му изпълнения, ама е забавно. 8-)
Днес обаче няма да се видим с Йохи. :-# Ше ходя на вилата с нашите и най - добрият ми приятел и техните, и най - добрата ми приятелка, и техните. :smt047
Хубав ден на всички.
UnhappyGirL
07-18-2009, 09:10
Тези дни нямам настроение ... :-# :?
Kostadin_682
07-18-2009, 09:47
:grin: Екстра съмммм !!! :grin: :) :) :)
slun4ice_90
07-18-2009, 09:48
Топя се,като сладолед... :D :? Чакам братовчедка ми да се върне от урок. :-o Тази вечер пак ще излизаме да купонясваме на макс.Супер съм. :grin: :-P :-({|=
Kostadin_682
07-18-2009, 09:49
Топя се,като сладолед... :D :? Чакам братовчедка ми да се върне от урок. :-o Тази вечер пак ще излизаме да купонясваме на макс.Супер съм. :grin: :-P :-({|=
Ако има бира да дойда и аз? 8-)
slun4ice_90
07-18-2009, 09:52
Ако има бира да дойда и аз? 8-) Идвай,хайдеее задължително ела. 8-) :grin: :-P Ще има бира само,заради теб. :-D
evelinka1122
07-18-2009, 09:55
утре заминавам за планина при приятелка и няма го видя 7-8 дена... баси тъпото... ще ми липсва, но все ще се върна :)
DivoTo_KoTe
07-18-2009, 12:47
От снощи адски сдухано и тъпо....
ItalianMafia
07-18-2009, 12:57
Ще ида на мореееееееееее :-P :lol: :grin: :grin:
... искам утре :lol: :grin: :grin:
SiNiStEr
07-18-2009, 14:13
някакво никакво.......
вчера трябваше да си направя кефа,ама се сетих за него и всичко се прецака....
valdesbg
07-18-2009, 14:44
а готино се чувствам :)
Сега си пека картофи на фурна и ще хапваме със съквартирантката.
И съм свеж и изкъпан с тая жега. яко, нали? :)
ItalianMafia
07-18-2009, 14:48
много много много ядосана.. тъпа алергия . :-x
sladur4etyYy
07-18-2009, 15:42
ще ПУКНА от жега !
и в добавка ме мързи да мръдна дори до кухнята за сладолед :D иначе съм добре (засега) :-D
slun4ice_90
07-18-2009, 16:03
Не издържам...тая жега и всичко,което се случва. 8) Май ще излизам сама тая вечер,а не искам да съм сама. :? :-o :(
Sladurchoo
07-18-2009, 16:54
Лятотоо на макс .. :grin: :grin:
Гладна и ми е топло и ми се пие вода...
Snuffles
07-18-2009, 17:00
Чистаа
(poolparty) :D
lipsvashh_mi
07-18-2009, 17:48
супер яко ми е-прибрах се най-накрая и вечерях,сега ще влизам да си взема душче и такам..
на село за разлика от всичките ми очаквания прекарах много добре,пък и видях новите съседи с 2мата им сина,големи бонбони са и те и така.беше голям смях просто-особено как излязох след следобедната друмка разчорлена и прочие,а те събрали голямата комрания и ми се хилят и махат някви-абе ужас :-D :-D
видях си поне родата,и брадчеда,който всеки ден ръсте кът гъбка-мн е сладъ ама е голям разбойник 8-) интересно ми е да го видя след време като тийн какъв ще е...простоо не ми се мисли :shock:
Като изключим, че ме боли, съм в добро настроение 8-)
... ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) #-o #-o всичко се провали беееее.... ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Ядосвам се на тъпи и ограничени хора като цяло,и то пак ,защото винаги става от човек ,когото най-малко мислиш ,че ще може да направи това.Иначе съм си в добро настроение- с нови мисли ,желания и неща,които си обещавам и ще постигна. 8-)
valdesbg
07-18-2009, 20:56
Ивенце, какво стана душа?
Яна, не ме споменаваш вече в постовете, многокраките пак ще те налазят :)
Аз се чувствам перфектно :) Преди малко говорих с kindergarden(е леко пийнала беше, в компанията на още две съфорумнички дето не им знам никовете) и така. Иначе пихме бира и си лафихме със съквартирантката :)
Punisherrr
07-18-2009, 20:58
Разтичам се... много жежко бре :o
Ии смятам да гаврътна един литър вода на X :D
YourPoison
07-18-2009, 21:05
приятелят ми си дойде..не го бях виждала от около 20 дена и съм ужасно много щастливааа..на седмото небе съм .. : )
sladur4etyYy
07-18-2009, 23:59
^ и аз, ама вече си измих зъбите... няма да ям пък! :D
Чувствам се повече от добре :grin: В четвъртък вечерта бях с милото и си прекарахме страхотно :-) Прибрах се към 03:30ч.,а сутринта трябваше да ставам в 05:00ч. :D Бях малко във Варна за да гледам състезанията по гребане и ветроходство :grin: Силистренските отбори отново са на челни места - първо място и в двете дисциплини за момчетата и първо или второ за момичетата на гребане (нищо,че женския отбор беше само един,но там се гледа времето) :grin: Трябваше да се прибера днес,но вчера се изпържих като рак и предпочетох да се прибера малко по-рано :-D Сега целия гръб ме боли :? ,но поне хванах и доста тен :P За съжаление,обаче,милото нямаше време да дойде до Варна,а така исках да сме заедно през тези 3 дена :o Като за капак с един съфорумник така тъпо се разминахме,че направо ... Точно,когато аз бях във Варна,той вече беше тръгнал за София :o
Е както и да е :) Важното е,че си прекарахме яко :-) Сега остана да ми мине гърба и лицето и всичко ще е 6+++ :grin: :-) :grin:
Еххх няма по-влюбен и по-щастлив човек от мен :P :P :P
Едит:Като за капак току-що получих две СМС-чета от милото и от един много добър приятел :) Много ме зарадваха и двамата :-) Нямам търпение да си ги видя,но за съжаление с милото ще се видим чак на първи август (е освен ако не му отида малко на гости на Златни пясъци),а с другото момче сигурно не по-рано от средата на август :( Както и да е :) След малко ще стане 10ч. и мойто коте ще ми се обади да се чуем :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-) :grin: :grin: :grin:
Jumbie483
07-19-2009, 06:44
Днес се чувствам просто прекрасно.
Станах с усмивка..
Видях, че имам sms от една от най-добрите ми приятелки.. sms с МНОГО добра новина :grin: Страшно се радвам за нея.
Сякаш днешния ден има повече цветове и по-ярки от вчерашния..
С две думи: перфектен ден ! :grin:
psdsquared
07-19-2009, 07:01
Супер .
lipsvashh_mi
07-19-2009, 07:08
много готино ми започна деня,да видим как ще завърши :-D
valdesbg
07-19-2009, 07:30
Малти, ти ко правиш тук е :Р
Яна, е как - готино ще завърши, разбира се :)
Аз се събуждам преди малко и мисл да си направя нещо хубаво за хапване :) Сънено ми е още.
Малти, ти ко правиш тук е :Р
Яна, е как - готино ще завърши, разбира се :)
Аз се събуждам преди малко и мисл да си направя нещо хубаво за хапване :) Сънено ми е още.
Е кфо да правя..пиша :D
XTREMEFREERIDE
07-19-2009, 07:45
Хъмм... вчера на пикника си прекарахме чудесно!!! :grin: :grin: :grin: Свирих си аз на китарата, другите пяха... страхотно. :grin: Прибрахме се към 1:00 някъде.
Цяла нощ не съм спала зарати котето ми. :-x Ама сутринта идва д ами се гушка и да ми се мазни гадината. 8-) 8-) Както и да е.
Днес е концерта на "Атмосфера" (групата на приятеля ми). :grin: Направо умирам от кеф. :grin: :grin: След малко, чакам да ми пише, ще почистя у дома и отивам към тях да му направя прическа и да му избера дрешки. Стилистка го раздавам. 8-) Мале ше се изкъртим довечера!!! :smt002 :smt002 :smt002
Хубав ден ви желая.
slun4ice_90
07-19-2009, 08:05
Снощи отидох до братовчедка ми и излязохме.Беше една страхотна вечер запознахме се с четири готини момчета. :D Започнахме да се бъзикаме и беше яко.Към 2 часа се прибрахме с нея и си лафихме един час за момчетата.Утре ще очаквам обаждане за среща,но се чудя дали въобще да се срещаме пак. :-o Е,ще видя к'вото трябва ще стане. :grin: :-P Имахме едни планове,но пак си прекарахме яко.Едното момче много ми хареса,но него май няма да го видя повече.Сините му очи ме омагьосаха. :shock: :smt007 Той не спря да ме сваля,но ми се стори несериозен... 8) :( :-o Днес се очертава готин ден,отново с много емоции,което ме радва.
Priceless
07-19-2009, 09:38
Болна :? И няма да го видя следващите няколко дена .. и вече ми липсва тоолкова много :?
Определено имам неотложна нужда някой да ме вкара в правия път...
8-[ :smt067 :-s
Направо ще откача!!!
Вчера моето момче се направи на интересен за пред бившата си, с която бях навън.
Каза, че ще се присъедини към компанията (15 човека) и не дойде, дамо дето го чакахме.. :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067
После видях едно сладурче, което определено ми грабна окото, но пък е супер прост и не ми се занимава с него, че ще ми докара много проблеми :smt065 :smt065 :smt065 :smt065 :smt064 :smt064 :smt064 :evil:
Ооуу, как искам да изляза с 1 мъжко блонди, за да си го върна тъпкано на моето момче за снощи дето не дойде.. 8) 8) 8) 8)
.. смотано се чувствам още от вчера :? :? супер тъпо се получи бе да му се невидиии ... :-x ](*,) ](*,) много се ядосах .. и все още съм нервна .. :? тц .. се се преебават нещататочно, когато не трябва .. :? :?
Obsession
07-19-2009, 10:47
Чувствам се объркана. Потърси ме човек, с който не съм предполагала, че отново ще контактувам, макар да сме били изключително близки в определени минали моменти. Не знам дали да вярвам, talk is cheap after all. :?
Но определено нещата се подреждат и съм много по-спокойна, по-себе си и по-на място (=
довечера заминавам на планина :grin: гадното е че трябва да ходя до софия с влака ама ще го преживея някакси :grin:
Определено имам неотложна нужда някой да ме вкара в правия път...
8-[ :smt067 :-s
Направо ще откача!!!
Вчера моето момче се направи на интересен за пред бившата си, с която бях навън.
Каза, че ще се присъедини към компанията (15 човека) и не дойде, дамо дето го чакахме.. :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067
После видях едно сладурче, което определено ми грабна окото, но пък е супер прост и не ми се занимава с него, че ще ми докара много проблеми :smt065 :smt065 :smt065 :smt065 :smt064 :smt064 :smt064 :evil:
Ооуу, как искам да изляза с 1 мъжко блонди, за да си го върна тъпкано на моето момче за снощи дето не дойде.. 8) 8) 8) 8)
Лапе страхотна снимка - браво :-)
Що се отнася до Марто - кажи му "момче" и не го обиждай повече :D
По темата:Най-после успях да поспя няколко часа,но все още съм изморена :( Все пак през последните 4 вечери съм спала общо 3 часа и половина + около час в колата на връщане и липсата на сън започна да си казва думата :o Както и да е :) В момента обмислям варианта за хходене във Варна другия месец за да се видя с една приятелка и да пообиколим кръчмите,а и така ще съм почти нон-стоп заедно с моето момченце,което в момента бачка там :-) Оффф само да ми минат изгарянията по гърба от слънцето и айде пак на път из Черноморието :grin: :-) :grin: Аххх това е една от най-хубавите ми летни ваканции :grin:
А и как няма да е?!Оттървах се от стажа :-D Влюбена съм в страхотно момче,което за няколко часа успя да ми докаже,че няма причина да се съмнявам в него и в чувствата му към мен!Успя да ме накара да повярвам,че се е променил и че вече не е оня плейбой,който не търси сериозна връзка :) Освен това имам страхотни приятели,които обичам повече от себе си :-) И като за капак тези мои приятели ми се връзват на акъла и постоянно ходим някъде извън града :grin: Еххх не искам да свършва ваканцията :-) :-) :-)
Bandolero
07-19-2009, 16:17
Самотен ( вече от прекалено много време :( )
VerryBerry
07-19-2009, 18:22
тъпо ми е :?
LedenooMomiche
07-19-2009, 18:31
Чудесно :grin:
gangstata
07-19-2009, 18:56
Напоследък пиостоянно ми е кеф, след тая среща настроението ми е перманентно хубаво.. :D
заминавам за рила :grin: :grin:
Боли ме, нервно ми е и ми се доспива
lipsvashh_mi
07-20-2009, 05:47
чувствам се перфектно-наспах се както никога...10 часа и отгоре :D просто не ми е присъщо...сънувах само хубави неща,ама да видим дали ще се сбъднат :lol:
ама много мразя филма пързаляй се нежно когато на мен ми го прожектиррат или това с мухата...сега да видим какво ще става,ако изобщо стане де...аз съм инат и достатъчно търпелива,тъй че 8-) 8-)
иначе тея дни планирам излизане с мушмороците за по била-2-3...кой колкото носи...пък и тук-там се появил друг алкохол хах :oops: :oops: :D
Priceless
07-20-2009, 05:52
Спи ми се .. сдухано ми е :? Да се надяваме,че като изляза ше се опрая малко 8)
... мокра съм :D
Спи ми се, не съм спала не знам от кога :shock:
Сега като се облека и изсуша ще отида да си купя нещо за хапване, че умирам от глад :D
Мм.. днес се очертава интересен ден... може да се видя с мистър блонди, а с мойто момче мислим да излизаме на кафе към 1 часа. :P :-) :-)
Той ОТНОВО се появи в живота ми :-x Мамка му никога ли няма да мога да го разкарам от там бе :-x Освен това ми се спи супер много!Снощи (или по-точно днес сутринта) се прибрах в 06:00ч. и съм спала само 4 часа :-x Като за капак и моя не ми е звънял вчера и направо ... :-x :-x :-x
Аххх добре,че към 6:30ч. ще излизаме по женски с моите шматки,че иначе не знам ... Сигурно щях да убия някого :? :x :-x
XTREMEFREERIDE
07-20-2009, 10:06
WHOAA!!!! :grin: :smt002 :grin: Концерта вчера мина страхотноо!! :grin: Беше СУМАТИ ЯКО! :grin: Направо се изкъртихме със компанията. :grin: Момчетата бяха невероятни. Очарована съм. Направиха около 20 песни от които една беше инструментал, ама беше страхотия! :grin: Даже, когато свириха Metallica - Nothing Else Matters извадихме запалки. :lol:
:smt002 :smt002 :smt002
Ето малко снимки:
Ники (бас китара (защото басиста на групата беше в софия да си взима изпитите и мойто мило го замести, по принцип е на ритъм) и вокал) и Пешо (соло китара и бек вокал):
http://storage3.album.bg/56e/niki_i_pesho_47846_15935239.jpg
Пешо (соло китара и бек вокал) и Ваньо (вокал):
http://storage3.album.bg/930/pesho_i_wanio_8c37d_15935276.jpg
Боби (барабани) и Пешо (соло китара и бек вокал):
http://storage3.album.bg/769/pesho_i_bobi_2cbb4_15935264.jpg
Има още мноого много снимки, но да не прекалявам.
Абе вчерашния ден мина страхотно. И настроението ми е на 6+++. :grin: Надявам се днес да си прекараме хубаво. Към 3 излизам с приятеля ми. Днес е само мой! :-) Няма да има други ангажименти. Покрай тези концерти и репетиции и двамата сме доста заети и нямаме време един за друг. Ама ето НА, днес си е само само мой!!! :-) :-) :-)
Приятен ден на всички!
urbangirl
07-20-2009, 14:36
тъжна , самотна (не от страна на приятели) и изобщо не съм в кондиция
Чувствам се просто страхотно,слушкам си готина музика и ми е яко :D :-({|=
Snuffles
07-20-2009, 16:27
тотааално преебана и тъпа и наивна
>.<
Dark_Angel_F
07-20-2009, 17:52
Супер съм ! Днес осъзнах ,че съм мнооооого по - хлътнала от колкото си мислех ... и сега направо полудявам искам пак да го видя , а бяхме заедно до преди 2-3 часа... Пристрастих се към него :grin:
miss_asi
07-20-2009, 18:53
Просто изморена от борба,борбата за нещо,което вече го няма.И вътрешно много ме боли,дори изгарям в този час,а нямо кой да охлади душата ми.От любов боли,това едва ли някога ще се промени ... Просто изповед,хора.Изразявам се,ама дори и тва е малко :? Life sucks :? :x Love too :cry: :-#
Изморена съм, страх ме е, нервно ми е, боли ме... супер направо
Priceless
07-20-2009, 19:36
Объркана .. и нервна!!!
И ме заболя дупето да стоя на тъпия стол да го чакам да влезе в скайп!! :x 8-)
TheGirlNextDoor
07-20-2009, 19:38
'просто бях в джаза, а ти ме отряза ' :-({|= :-D
Тъпо, ужасно наивна съм мамка му и не съм спала от около 30 часа.
Черни очи! :-k
lipsvashh_mi
07-20-2009, 19:43
Объркана .. и нервна!!!
И ме заболя дупето да стоя на тъпия стол да го чакам да влезе в скайп!! :x 8-)
хах,а ти що го чакаш изобщо :D
по темата: чувствам се супер.Най-накрая пилето се вслуша в съвета ми и постъпи като хората...та съм доволна от себе си донякъде...е,добреде-МНОГО :oops: :-D :-D :-D
Иначе ангажиментите валят ли валят -ваканцията е супер..само да не свършва :P ...Обаче мишоците отказват бира,че били на въздържание и няма с кой да пия-тъжнааа съм :-# то да пиеш сам е скучно беее....
ще видя как ще ги изкуша аз-1 бира никога не е за отказване в правилната компания и с точния човек..мани го факта,че след тая 1 бир ми става весело и почвам да пея,което за околните хииич не е на добре :smt003 :smt003
DevilWish
07-20-2009, 19:56
Зле :( Искам си пак в България :(
Kostadin_682
07-20-2009, 20:20
Екстра ден... слънце, вълнение, работа, кеф :)
Хем тъжна ... Хем весела ...
Тъжна съм,защото милото ми прати СМС,в който пишеше,че утре може да замине за Пловдив по работа за около месец :cry: Ако това стане не знам как ще издържа без него :( Толкова силно се привързах към него,че чак ми идва да се разрева като бебе :-k :-# :cry:
От друга страна съм щастлива,защото говорихме по телефона цели 21 минути :-) Казахме си толкова много неща,за толкова кратко време ... Усетих как гласа му започна да трепери,как започна да говори по-тихичко ... Усетих как му стана гадно,защото е далеч от мен :( :-) Очите ми се насълзиха,но съм му обещала да не плача и да не си развалям настроението заради километрите,които ни делят в момента :-)
Аххх влюбена съм!!!Влюбена съм така,както не съм била през последните 2 години и половина :-) Искам го постоянно при мен!!!Дори обмислях варианта да замина при него на Златни пясъци за лятото,но заради тъпия вариант с местенето в Пловдив всичко се прецака ...
Хммм май е време да си лягам :) Лека вечер на всички :-)
FancyGirl
07-20-2009, 20:32
Тъжна тъжна и пак тъжна.... :(
Obsession
07-20-2009, 21:23
Самотна
Vortex92
07-20-2009, 21:33
много зле ,подтиснат , тъжен ии самотен :-o :-o :-o :-o :-o :-o :( :(
.. апффф пиша в общ с едни спамерчета от тукааа :grin: :grin: :grin: .. а утре пак с моята шматка въънн .. :grin: :grin: :grin: :-)
mOBSCENE
07-20-2009, 21:41
Странно.Глупаво. :shock:
Добро утро :-)
Днес се чувствам ... нервна :o
След час и половина милото трябва да ми се обади и да ми каже дали ще го пращат в Пловдив или не ... :-k :-# Толкова ми е напрегнато,че просто не е истина :(
Пффф днес се очертава да е един много напрегнат и емоционален ден ... :(
AutumnTears
07-21-2009, 06:27
Предадена, изиграна и самотна...
тези чувства няма да си тръгнат скоро :?
XTREMEFREERIDE
07-21-2009, 06:48
Добро утро. :-$
Вчерашния ден мина супер. С Ники ходихме до един язовир, на един час път пеша от града. Постояхме там, полюбувахме се на природата и си тръгнахме. Почти бяхме стигнали до града и се сетих, че съм си забравила телефона на една маса при язовира. :lol: Сещате се.. върнахме се обратно, починахме и пак... обратно. :-D
Днес Йохи пак е само мой!!! :smt001 Няма да имат репетиции и пак ще сме заедно около 6-7 часа. :smt057
Очертава се забавен ден.
slun4ice_90
07-21-2009, 09:14
Един от въпросните момчета,с които се запознахме с Биби не спря да ми звъни вчера...Откачих направо. :shock: :o :-o Все едно ходим,баси. :D Той звънеше,а аз не вдигах тела.Най-накрая се реших да поговоря с него и така разбрахме се.Знам,че е хлътнал по мен и т'ва не ми харесва... :( А,аз луднах по момче,което няма да видя повече.Само веднъж го видях и само за него мисля.Вкарах се пак във филми и т'ва си е.Вчера подлудих и братовчедка ми,за което съжалявам.Тя започняа да ме упреква,че пак ще изпусна готино момче.Каза,че не ме разбира.Аз се разплаках,защото си спомних и за един друг,който ме нарани жестоко.Биби после ми обясни,че ме познава много добре и знае,защо постъпвам така,но другите,които не ме познават ме мислят за момиче,което реже нон-стоп момчетата.Спирам до тук,че се улях вече с този разказ.Нервно ми е...и ми се плаче. ](*,) :cry: :-s
Като изключим факта, че ми се спи .. съм добре, защото ще излизам с едно момченцее .. :D :grin: :grin: а и времето е много хубавко .. :grin:
slun4ice_90,a ми каза да не си скапвам настроението заради момче ...
По темата:Лафих си с мойто мило и той каза,че още не знае дали ще заминава за Пловдив ... Чак към 16-17 часа ще им кажат,а аз съм на път да полудея :-# :cry: Не искам да заминава толкова далеч ](*,) Ама к'во да се прави като в по-малките градове или няма работа или се изкарват няк'ви тъпи минимални заплати :o
Оффф отивам да гледам ТВ пък дано да се разсея малко :-)
slun4ice_90
07-21-2009, 10:25
По темата:Лафих си с мойто мило и той каза,че още не знае дали ще заминава за Пловдив ... Чак към 16-17 часа ще им кажат,а аз съм на път да полудея :-# :cry: Не искам да заминава толкова далеч ](*,) Ама к'во да се прави като в по-малките градове или няма работа или се изкарват няк'ви тъпи минимални заплати :o
Оффф отивам да гледам ТВ пък дано да се разсея малко :-) Ех,Зори дам казах... :( Поне ти не бъди тъжна,ей. :-) Всичко ще се оправи.
Moonchild
07-21-2009, 10:51
Ужасно като след раздяла
sladkalady
07-21-2009, 11:03
Чувствам се много зле...не знам дали някога ще се оправя
ThePowerOfLove
07-21-2009, 11:08
Добре съм :)
Чувствам се много зле...не знам дали някога ще се оправя
me 2
GossipGirl89
07-21-2009, 12:30
Днес съм добре. В настроение за излизане съм само дето нямам пари и няма как да стане :D Иначе днес е първият ден от доста време насам, в който ВСЕ ОЩЕ никой не ме е ядосал :D Дано се задържи така до довечера :grin:
Ужасно,цял ден съм в нас и слушам депресии...
kindergarden
07-21-2009, 12:55
чувствам се невероятно добре :grin: :grin: :grin: :grin:
Jumbie483
07-21-2009, 13:06
имам си чисто нов тен :grin: :grin: :grin:
чувствам се страхотно :smt041
Оффф отивам да гледам ТВ пък дано да се разсея малко :-) Ех,Зори дам казах... :( Поне ти не бъди тъжна,ей. :-) Всичко ще се оправи.
Да бе ... Така ще се оправи ако го пратят в Пловдив,че просто не е истина :? За първи път от няколко години хлътвам толкова силно по някое момче и на края к'во ... ?! :-x :cry: :-x
Както и да е :) Обещах му,че няма да се натъжавам :-)
И по темата:Чувствам се заспала :-D Току-що станах и се чудя дали да си направя едно кафе за разсънване :) :-)
SpOrTs_GiRl
07-21-2009, 13:46
Боли ме главата.. Днес много ми се излизаше, но нечий телефон не беше вдигнат, та поради тази причина си останах у нас.. Изчистих едно хубаво .. Таааа така. Мечтая си моето момченце, да се телепортира при мене, ама ..
.. ужасно!!! #-o #-o :-k :-k :-k :-k :-k
Kostadin_682
07-21-2009, 19:44
Оф.. не много добре, преди 15 мин си дойдох от работа и съм капнал :(
lipsvashh_mi
07-21-2009, 19:49
леко съм притеснена за пилето,особено след смса дет получих,но ми обеща утре да ми разкаже и ако има проблем ще го оправим заедно някак си :-s
иначе слядата и четвъртъка са ми заети все с положителни хора,които определено ще ми оправят настроението...най-тъпото е,че си обещах да не се ядосвам за глупости,а правя точно това...ако поне можех да спра да мисля щеше да е най-добре :neutral: :neutral:
след малко ще лягам,че след днешния ден съм капнала и едвамм мърдам пък камо ли да вися още пред твто или компа :? :?
DevilWish
07-21-2009, 20:16
Как да се чувствам :С :( пак не спрях да плача :С :( кофти ми е много :( нз как ще се оправя :С :(
XTREMEFREERIDE
07-21-2009, 20:18
Еех, хубав ден беше. :-) Бяхме с Йохи в тях и тамън си полегнахме и незнам къде се отнесохме и си преспахме. 8-) Хубава следобедна дрямка беше. Гушнати през цялото време. :smt003 :-) После си поговорихме, послушахме музика и то стана 22:00ч. и трябваше да се прибирам. Той пъх отиде с хората от групата да се разбират за някакъв си концерт. Пак... :grin:
След малко ще лягам, така че, лека нощ на всички.
TheDevilInMe
07-21-2009, 20:19
Средна работа, уж съм добре мн даже, но определено има и неща, които ме натъжават.
smiirnoff
07-21-2009, 20:29
чувствам се ужасно , целият ден беше огромна ГРЕШКА ;хх .. :-# // иска ми се да не се познавахме , да не знаех кой е , дори не искам да съществува ;хх .. just don't know what do :neutral: .. днес толкова много неща си казахме , всичко щеше да приключи за секунди , просто ей така .. толкова много неща казах , които исках да се случат и все още искам , но просто нещо ме спира , нямам представа кое е правилно и кое не ? ! :neutral: :-# :-# .. обичам го , но знам , че винаги ще става така и понякога наистина ми се иска да не съществува ;х ( както сега :-# ) //
.. супер много съм ядосана :-x , днеска се опитвам да угодя на всеки , а те идиотите ;хх .. никой не знае какво иска , мамка му неска въобще някой знае ли кво иска :lol: ..
... дааааа , а най - лошото е , че и аз не знам какво искам :( .. а ТОЙЙ .. не не не днеска ми се искаше да му отвъртя една .. ;хх ( малко шамари му бих ;д :lol: ) .. д*ба днеска всички трябваше да ме ядосат и нервирВат ;д
.. поне сестра ми заминава след 18 дена за 1 седмица на море и ще имам малко спокойствие , ЕВЕНТУАЛНО с Него ;х
.. офф ммного се дразня ;д
.даа , се едно ;д , Лека нощ на всички ;дд
hamacs563
07-21-2009, 20:48
Общо взето г/д. :) Ходих при фризьора си постригах се, бях цял ден с приятели запознах се с едно прекрасно момче ( 1.90 около 90-95 кг кестеняво мн сладко и доста богато :-D ) поиска да излеземе ....Ииииии пак съм недоволна и все за бившия мисля :-x :-x :-x :-x ](*,) Аз съм болна.... :o :o :o
elysunny
07-21-2009, 20:56
Ми добре ...обаче.... мамка му ... липсва ми :shock: :shock: :shock:
shmurkam
07-21-2009, 21:35
доста богато
Заради такива като тебе мъжете си мислят, че всички жени са курви :-x
По темата:
До следобед бях в леглото. Мн ми е отпаднало, защото май леко съм настинала. Бяхме заедно с моето момче, май взаимно сме се заразили 8-) , нищо, ще се оправим. И все пак весело ми е, щом той е до мен. Общо взето влюбена и загубена :-D :-)
Не се чувствам, ама грам добре даже мисля, че след малко сърцето ми ще се пръсне.
slun4ice_90
07-22-2009, 07:22
След снощи,съм зле...Онова момче,което мислях,че ме харесва ме харесва. :-o Снощи имахме среща и той ми го каза,въпреки че нямаше нужда да ми го казва.Аз винаги усещам нещата... :( Жалко,че друг харесвам,който пък хареса братовчедка ми.Е,съдба какво да се прави.Ще чакам другия влак. :) :-P
Ужасно .. признах си нещо което не трябваше и сега вече няма да ми даде шанс дори да говоря с него :x Повече нищо няма да си признавам,мамка му :x
slun4ice_90,oбаче винаги сме в такива тъпи ситуации ... Забелязала ли си?! :-o
По темата:Чувствам се ужасно!!!Реве ми се!!! :smt089 Преди малко говорих с приятеля ми и той ми каза,че след 10-тина дена заминава за Пловдив и че преди това ще се опита да се прибере за ден-два за да се видим :smt089 Когато го попитах,колко време ще е там ми отговори "Не знам точно коте,но не повече от 2 месеца" :shock: Поне ме успокои като ми каза,че все пак ще може да се прибира,но ще е по-рядко от сега,което означава,че на около 2 седмици може и да се виждаме за по 2-3 дена :shock: :smt089 :smt089 :smt089 :shock:
Аххх,защо винаги се влюбвам в неподходящите момчета :( или по-скоро,защо винаги се появяват подобни пречки :o
y0uRfav0ritedRuG
07-22-2009, 10:31
Като премазана от валяк :-# :-# ](*,)
slun4ice_90
07-22-2009, 10:53
3oPu,още преди време ти казах,че все едно имаме обща съдба... :-o Звучи смахнато,но аз така го усещам.Знай,че каквото и да става,въпреки че сме далеч можеш да разчиташ на мен.Аз съм с теб! :-) Аз вече свикнах всичко да ми се скапва,но се надявам все някога нещата да се обърнат в моя полза."На сила хубост,не става!"Няма как да избягаме от това,което ни е писано.(гуш) Горе главата момиче,ние сме силни! :) :wink:
XTREMEFREERIDE
07-22-2009, 10:53
Боли ме корема. :-# Днес май ще си стоя вкъщи и няма да излизам. Милото е на репетиция от 5 до 7 и явно няма да се видим. :-# Ще го ударя на релакс.
В Събота пак ше има концертче, на някакъв мотосъбор. :grin: :grin: Очертава се прекарасТно. ( 8-) )
Много бясна, това копеленце вече почва адски мн да ми лази по нервите :-x
fuck_brainpants
07-22-2009, 14:02
Зле, отегчена, нервна, излъгана :x :x :x :x :x :x :x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Jumbie483
07-22-2009, 14:13
от точно 5 часа и 13 минути се чувствам ужасно :-D
... все така тъпо, безлично, смотано, скапано .. :? :? :-k :-k :-k
Мимс,моята глава е вдигната само,защото обещах на моя да не си скапвам настроението заради това заминаване :-) Ако не беше той да ме успокоява последните 3 дена сигурно щях да съм зарината от носни кърпички и да плувам в море от сълзи :-# Обаче не мисля да хленча,защото му обещах да си карам кефа,а и на 1 и 2 ще се прибере и ще сме 48 часа заедно :-)
По темата:Слушам http://vbox7.com/play:4bbdc12a и се смея с една приятелка,с която си лафим за предишното ни ходене във Варна :D
Освен това говорих с приятеля ми 67 минути и съм на седмото небе :-) :-) :-)
Влюбена съм!!!Влюбена съм в най-сладкото същество на тоя свят :-) Е как да не се чувствам добре,а?! :grin: Аз си го обичам,той си ме обича ... и дори тъпите му шефове няма да ни провалят връзкат :grin: :-) :-) :-) :grin:
много много зле :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry:
Ужасно СКАПАНА и без никакво желание за каквото и да е.
Obsession
07-22-2009, 18:24
Неразбрана...
InloveAgain
07-22-2009, 18:27
Чувствам се като човек ,от който никой не се интересува.. ,но ще дойде ден ,в който ще ме потърсят , но мен няма да ме имаа.. ша-ля-ля 8-)
Нервна съм... и малко изморена
executor313
07-22-2009, 19:37
объркан..тъжен...предаден и изморен от тренировката днес
Priceless
07-22-2009, 19:41
Объркана .. тъжна ... изморена :?
DevilWish
07-22-2009, 20:01
Явно ,че не съм единствената ,на която й е супер шибано.Трябва ми поне 1на цигара ,защото ще гръмна :(
sladur4etyYy
07-22-2009, 20:42
аааадски ми се спи, последните дни почти не съм лягала, направо съм скапана :D
irr3plac3able
07-22-2009, 20:59
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :-k ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :-k :-k :cry: :cry:
buntar90
07-22-2009, 21:15
изподран :D
hamacs563
07-22-2009, 21:21
До преди 1 час доста добре дори може да се каже влюбена :oops: ноооооооооо сега съм мн ядосана и кълна ще го убия 8) (бившия)
Priceless
07-22-2009, 21:38
Вече малко по-добре .. добре, че има хора, които ме успокояват... :-D :-)
Пиша с едни спамери .. :grin: :grin: :grin:
+ че съм объркана ... :( :( :?
Priceless
07-22-2009, 22:04
Кои те? Аз спамери не познавам :? 8-)
Аз познавам една спамерка ... детуу обеща да ме лоФкЪъ мен и още 2ма спамери ?? :D :D :D :-)
Аз познавам една спамерка ... детуу обеща да ме лоФкЪъ мен и още 2ма спамери ?? :D :D :D :-)
знам знам :D :D :D :D
Priceless
07-22-2009, 22:08
Въъъх ни думай :lol: Това май съм аз бе?! 8-) Бтв ако не беше единия от тея спамери сега сигурно щях да съм се побъркала 8-)
Въъъх ни думай :lol: Това май съм аз бе?! 8-) Бтв ако не беше единия от тея спамери сега сигурно щях да съм се побъркала 8-)
спам!!!!!!!!!!!!!
спам!!!!!!!!!!!!!
двоен спамм!!! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
А после аз съм била спамерка ... :D :D
Priceless
07-22-2009, 22:11
спам!!!!!!!!!!!!!
Къде ?! :shock: :shock: Убий го мръсника! :x 8-)
:D :D :D :D :D тръгнала с даскала си да се мери :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D тръгнала с даскала си да се мери :D :D :D :D :D
Иии кво ше си мерим викате ?? :grin: :grin: :D :D
Priceless
07-22-2009, 22:14
Каквото и да е - аз печеля 8-) 8-)
Каквото и да е - аз печеля 8-) 8-)
абе те и германците бяха така 94 ама друго стана 8-)
Чувствам се прецакана :D
Снощи милото ми се обади и си лафихме само 15 минути :o
След това ми се обади един много близък приятел и ми каза,че до 30 мин. ще влезе в скайп да си полафим ... Е влезе ама след час и половина :-D Като за капак освен с него си лафих и с още 7 човека от компанията му,които през цялото време ме караха събота и неделя да ходим на палатки в резервата Сребърна край Сс ... :-D
След това пък "Великолепната шесторка" мислехме да се събираме в нашето кръчме,защото не се бяхме виждали от 2 дена ( :shock: ),но едната мацка беше с температура и се наложи всички да й се изсипем в тях :-D
Абеее като цяло вчера цял ден нещата не вървяха точно така,както аз исках ама айде :)
Днес съм супер :grin: :-) :-) :-) :grin:
Сутринта мойто кретенче дойде до нас с част от момчетата,с които си лафих снощи по скайп.Поканих ги в нас,защото не ми се ходеше на кафе :) До преди малко се лигавихме ама им се наложи да заминават :( Прекарахме си повече от страхотно :-)
+ това милото трябва да ми се обади след 1 час :-) Нямам търпение да му чуя сладкото гласче :oops: :-) :grin:
Аххх дано днес нищо да не се обърка :o Деня ми започна много добре и не искам някой да го прецака :o
Еххх любов,любов :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-) :grin: :grin: :grin:
lipsvashh_mi
07-23-2009, 07:07
Направо съм бясна!Отложи ми се излизането с една приятелка,че била болна,патето заминава на село за месец и ще я чувам 3 пъти седмично едва едва,и като за капак кампа ми е бъгнат с някви вируси и докато чичо и леля не се върнат от морето трябва да забравя за скайп(не се отваря) и да се ровя в нета за по 30на мин...ще откача направо...останалото е,че ми се излиза адски много,а всички са заети с изпити и т.н. и простооо....апф ноу комент как се вика :-x :-x :-x :-x
XTREMEFREERIDE
07-23-2009, 09:52
Вчера излязох за малко със приятеля ми. Трябваше да ми смени една струна на китарата и се наръга с нея под нокъта. :shock: :lol: Ама я сменихме накрая де. 8-) После си посвирихме, подари ми едно цветенце и си тръгнахме. :-) Аз спах в баба ми, защото нашите ги било страх да ме оставят сама в "толкова голяма къща" при положение, че брат ми щял да спи в баба, а те са в Благоевград. :x И пак не се наспах. Сигурно вече имам 4-5 безсънни нощи за наваксване. Ама през деня не ми се спи. 8-)
Към 17:00 ще ходя пак в репетиционната да погледам групата и нещо да им помогна. После ще направим едни записи и излизаме. :grin: :grin: :grin:
Чувствам се прекрасТно!!! :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-) :grin: :grin: :grin:
slun4ice_90
07-23-2009, 10:05
Объркана .. тъжна ... изморена :? Присъединявам се... :( :-o ](*,)
Перфектно се чувствам и няма как иначе, щом вече съм приета Дентална медицина :grin: :grin: :grin: скачам си от радост :P :grin: :grin: :grin:
Priceless
07-23-2009, 10:28
Страх ме е :?
YouCantStopMe
07-23-2009, 10:58
С едно момиче щяхме да излизаме,но ме прецака.
На мен ми се спи.Ужааааасно много ми се спи.
Тия дни нямам никаква енергия.
То е нормално,де-тая вечер съм спала само 5 часа,заради тъпото куче. :?
cookie_master
07-23-2009, 11:28
под напрежение съм 8-)
sladi4ka_qni4ka
07-23-2009, 11:45
чувствам се уморена :(
smiirnoff
07-23-2009, 12:01
плаче ми се , а нямам представа защо :shock: :-# :-#
Kukumqvka
07-23-2009, 12:08
идЯлно са чувствам :lol:
Snuffles
07-23-2009, 18:43
Перфе съм :D
gLypChenCee
07-23-2009, 18:45
Ако прочетете темата ми ще ви стане ясно .. :x :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089
Kostadin_682
07-23-2009, 19:44
Перфе съм 8-)
Assshley
07-23-2009, 20:05
Хич не съм на кеф. Днеска целият ден почти си го прекарах в спане . И най-важното СТРАДАМ ОТ ЛИПСА НА ВНИМАНИЕ от един човек от почти два дена,което направо ме вбесява. :o
mOBSCENE
07-23-2009, 20:07
Суперр!Отново още един прекрасен ден с моя човек 8) :-)
.. скапана съъъм от тоя волей с батковцитеее в паркаа .. :oops: :grin: апфф.. баси сладурковците бяхааа ... и утре пааак .. :grin: :grin: :D
Kostadin_682
07-23-2009, 20:24
.. скапана съъъм от тоя волей с батковцитеее в паркаа .. :oops: :grin: апфф.. баси сладурковците бяхааа ... и утре пааак .. :grin: :grin: :D
Тая па тая пааа. .разгонила се е :razz: 8-)
kinkygirl
07-23-2009, 22:46
малко (drunk) i много happy! :grin: :---) :smt060
малко happy и много (drunk) :?
8992LIGHTER
07-23-2009, 23:33
зле съм пребиха ми момченцетооо :o :cry: :cry: :cry: :cry:
зле съм пребиха ми момиченцетооо :o :cry: :cry: :cry: :cry:
баце
така е като си в неподходяща компания
Priceless
07-24-2009, 02:37
М .. по много начини попринцип.
Ядосана, предадена,тъжна, нервна, спи ми се ... :?
Снощи беше вечерта, в която разбрах на кого колко му пука за мене :) Не искам повече да имам нищо общо с тея хора .. нищо !! Да си гледат живота, да си гледат разгонените мърши - аз бях до тук ! :?
Priceless
07-24-2009, 05:09
Сега вече ми е скучно 8-) Защо няма никой в тоя форум ?! :? 8-)
Днес бликам от чувства и емоции :) :-) :-) :-) :)
1.Влюбена съм!!!Заедно сме от тооолкова скоро и въпреки това съм тооолкова хлътнала по него,че ми идва да си хвана багажа и да му отида на гости до края на месеца и после да се приберем заедно :-) :-) :-) Обаче няма смисъл да го правя,тъй като е на работа до 18:00ч. и после се прибира,къпи се,излиза да пие 1-2 бири и ляга да спи ... ,т.е. няма да имаме много време :?
2.Лигаво ми е!!!Снощи с ,моите мацки се спукахме от лигавене в барчето :grin: :lol: :grin: Лелеее така си избухвахме ... Просто не е истина :lol: И като знам,че днес ме чака същото ... :shock: Направо не ми се мисли :lol: и после се чудя,защо имам мускулна треска на стомаха 8-)
3.Леко кофти!!!Сънувах едни приятели,които в момента не са в града и ми стана много кофти :( Супер искам да ги видя тия двама диваци ... Да си ги гушна и да си ги нацелувам,както аз си знам :(
4.Нервна!!!Като се сетя,че на 1 и 2 ще се видим с милото и после ще замине по работа за Пловдив и направо ми идва да се разрева :cry: :cry: :cry:
Сега съм решила да си пусна химна на компанията ни и да си избухна яко (или поне да забравя,защо съм нервна :-)) :grin: :grin: :grin:
valdesbg
07-24-2009, 07:39
Перфекто съм!
Невероятно е как една отпуска може да се отрази на човек. Купих си фото и вече определено мога да кажа че има смисъл от товва което правя!
Харесва ми да снимам.
Оттървах се от оная депресия, в която бях попаднал. Зори-то има пръст в това, и още един човек, дето не пише тук :)
Диванета - обичам ви :-)
8992LIGHTER
07-24-2009, 07:41
зле съм пребиха ми момиченцетооо :o :cry: :cry: :cry: :cry:
баце
така е като си в неподходяща компания
;-) дааа тва е вярноо
ии момиче съм снощи докачиха най добрата ми приятелкаа ама тва с компанията си остава вярноо
Легнах си в 5 и се събудих в 10 не спах никак добре и ме боли главата.
Навън е топло и лошо ми става :(
Перфекто съм!
Невероятно е как една отпуска може да се отрази на човек. Купих си фото и вече определено мога да кажа че има смисъл от товва което правя!
Харесва ми да снимам.
Оттървах се от оная депресия, в която бях попаднал. Зори-то има пръст в това, и още един човек, дето не пише тук :)
Диванета - обичам ви :-)
Аааа невинна съм :oops: :-)
По темата:ЩАСТЛИВА СЪМ!!!Говорих с приятеля ми и той ми каза,че заминаването за Пловдив за сега се отлага :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Еййй няма по-щастлив човек от мен!!! :-) :-) :-) :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-)
gLypChenCee
07-24-2009, 07:57
По-скоро ядосана от колкото разстроена .. ;/
Но пак ми е кофти ..
Знам, че не трябва ама .. ;/
Като се замисля преди време най-добрият му приятел ме харесваше ..
Дали още ме харесва .. ;/
Мнее прекалено подло ще е от моя страна въпреки всичко което ми причини ..
Объркана съм .. :smt104
Ааа .. Сетих се :smt115
В близкия месец ако го видя някъде на обществено място такъв скандал ще му вдигна, че хораа да се заседят и да гледат как го правя на две стотинки .. (Както е и правил с мен) ;/ :-| :-|
XTREMEFREERIDE
07-24-2009, 08:00
Юхуу. :grin: Добро утро!!! :grin: :grin: :grin: Дано за вас да е толкова добро, колкото е за мен. Направо ми е много на кеф. :grin: Сега ще излизам с 3 приятелки дето не ги бях виждала повече от месец. :shock: :grin: Мноого ми липсваха! :-) :grin:
Приятелят ми снощи е свирил до 5 (или по - скоро тая сутрин) и е станал в 8 пак да свири. :shock: Хич не е у ред с главътъ. 8-) От 13:00 е на репетиция, а на мен нашите ми казаха, че им трябвам от 15:00 до към 17:30, и явно ще се видим след репетициите му. Тоест към 7-8 вечерта. :-# А как само ми липсва. Ама ми липсва по тоя готиния начин. :smt007 Колко съм влюбена в него, само аз си знам. :grin: :smt007 :smt007
ОБИЧАМ ТЕ НИКСССС!!!! :-) :-) :-)
XTREMEFREERIDE
07-24-2009, 08:01
По-скоро ядосана от колкото разстроена .. ;/
Но пак ми е кофти ..
Знам, че не трябва ама .. ;/
Като се замисля преди време най-добрият му приятел ме харесваше ..
Дали още ме харесва .. ;/
Мнее прекалено подло ще е от моя страна въпреки всичко което ми причини ..
Объркана съм .. :smt104
Ааа .. Сетих се :smt115
В близкия месец ако го видя някъде на обществено място такъв скандал ще му вдигна, че хораа да се заседят и да гледат как го правя на две стотинки .. (Както е и правил с мен) ;/ :-| :-|
Добра идея, при положение, че той така си е играел с теб!
Давай! :evil:
gLypChenCee
07-24-2009, 08:06
Кое от всичко .. ;/
Щото ако знаеш колко идеи ми идват в главата ..
по темата :
За пред приятелите и нашите съм супер ..
А от вътре имам чуството, че ше рухна .. ;/
XTREMEFREERIDE
07-24-2009, 08:12
Кое от всичко .. ;/
Щото ако знаеш колко идеи ми идват в главата ..
Това, да си поиграеш малко с него.
Накарай го да се почувства така както си се чувствала ти през цялото това време, когато той се е правил на интересен.
Жалко е от негова страна.
lipsvashh_mi
07-24-2009, 08:13
Как може едно излизане така да ти оправи настроението не е реално...Иначе днес още със ставането бях в супер настроение,взех си душче,закусих сладолед :lol: ,изправих си косата и след малко се оправям и излизам....ще се помоткаме с диванетата навън,ще отидем на кино,на кафенце и по някое време вечерта пристигам в нас.. :lol:
само да не забравя книгата на една приятелка да й я върна,че 2ри месец я държа...пфф много забравям напоследък 8-)
ПП Ей колега,каква депресия ,какви 5 лва те е била подгонила тебе?!...Последния път кат се видяхме си беше на 6 всичко :?
kindergarden
07-24-2009, 08:54
Спи ми се!Едни идиоти цяла сутрпин цепеха дърва и кучето ми лаеше по тях и ме събудиха :(
Супер съм !
Легнах в 3, станах в 4. В 6 и 30 тръгнах за Русе с автобуса, чиЙто шофьор се оказа бахти малоумника... по-зле и от предишния!
Сега съм в Русе, към 5 заминавам за ТАБАЧКА - ТАМ ИМА ВИЛА С БАСЕЙН И 1 ПРИЯТЕЛКА ЩЕ Е ТАМ! :) :) :) :)
Зори, Владо, Иве и всички останали - Обичам ви! :-) :-)
Супер съм !
Легнах в 3, станах в 4. В 6 и 30 тръгнах за Русе с автобуса, чиЙто шофьор се оказа бахти малоумника... по-зле и от предишния!
Сега съм в Русе, към 5 заминавам за ТАБАЧКА - ТАМ ИМА ВИЛА С БАСЕЙН И 1 ПРИЯТЕЛКА ЩЕ Е ТАМ! :) :) :) :)
Иве и аз те обичам,но виж к'во ти писах в скайп за да не се караме другия път ;) :-D
Extremescream
07-24-2009, 11:39
Бясна на тъпите майстори....
Мама им,искам да отида до Славейков да си купя книгата,а те вместо да дойдат в 11 дойдоха чак сега! :shock:
Да ги ебъ и търтейте :-x
vesSynkaa
07-24-2009, 11:57
Мии супер , гледам си сериалааа , хапвам праскови :---)
YouCantStopMe
07-24-2009, 12:23
Тъпо ми е.Днес съм си вкъщи.Нещо ми е отпуснато и нямам енергия.Искам да си пиша с някой в скайп,ама няма с кой.
Хах..И ми се пие Девин Фреш. 8-)
valdesbg
07-24-2009, 12:57
И аз малчо :) И аз :)
slun4ice_90
07-24-2009, 15:47
Извиних му се за кофтито ми държание,а май не трябваше...Сега няма да ме остави и пак ще ми надува главата,че ме харесва и т.н. С приятелят му,въпросния и Биби ще излизаме пак.Стискайте палци,да не лудна съвсем.Не искам да го нараня,но май така ще стане и този път.Ех,писна ми. :-o :? За сега съм добре,пък времето ще покаже какво ще стане. :---) Все на мен ми се случват такива неща,омг.
lipsvashh_mi
07-24-2009, 15:48
просто супер съм....думи нямам да кажа колко яко прекарахме с момичетата...просто идеално-и филмчето на 6,и кафенцето и приказките...а съседите по места в залата бяха големите следури :oops: :-D то в цялата зала беше така де,ма подробности-аз уж си следях филма :lol:
утре ще се крия на хладничко при баба и току виж съм видяла компанията ,дет се събирахме преди години :) тея хора ми липсват и след време по-честичко ще се събираме де ама има време :) :)
уроците ми се отложиха с още седмица и съм доста щастлива :-)
засега е горе-долу това
valdesbg
07-24-2009, 15:49
Шефката не е на кеф днес :)
Но аз съм :)
sladur4etyYy
07-24-2009, 15:56
адски мн съм се разплула тука, никъде не ми се ходи в тая жега :D ядосват ме тука едни шматки, щото са егати шматките. отивам да ям сладолед и д си пусна някой филм, пък утре като захладнее с 1 градус, пак съм в центъра на купона :D
8992LIGHTER
07-24-2009, 15:57
Ми уж да не го харесвам уж само да си играя с него щото той същото прави с мене ... и кфо стана...аа даа .. преебах се щото зех ,че го харесах
как може да съм такава тиква бе мамка му ... :?
valdesbg
07-24-2009, 16:01
адски мн съм се разплула тука, никъде не ми се ходи в тая жега :D ядосват ме тука едни шматки, щото са егати шматките. отивам да ям сладолед и д си пусна някой филм, пък утре като захладнее с 1 градус, пак съм в центъра на купона :D
Сестра ми в коя точка на Бг си в момента? Че и тука е адската жега... :)
Сладоледа да е от боровинки и шоколад, ако обичаш :)
Утре захладнява с 3 градуса, поръчал съм го 8)
sladur4etyYy
07-24-2009, 16:10
Сестра ми в коя точка на Бг си в момента? Че и тука е адската жега... :)
Сладоледа да е от боровинки и шоколад, ако обичаш :)
Утре захладнява с 3 градуса, поръчал съм го 8)
централна северна България, местонахождение- Плевен :D а иначе има промяна в плановете- излизам. дано оживея и не се изпържа ;д за всеки случай ще се настаним на някое прохладно местенце и ще пийнем по коктейл 8-)
valdesbg
07-24-2009, 16:15
Како, стига слухтя драскай тука в темата постове да правим :)
централна северна България, местонахождение- Плевен :D а иначе има промяна в плановете- излизам. дано оживея и не се изпържа ;д за всеки случай ще се настаним на някое прохладно местенце и ще пийнем по коктейл 8-)
А такаааа :)
В кайлъка е хубаво, а вечерно време водната каскада казаха че била уникална :)
Пий и за мен ;)
Айде :)
Зори, Владо, Иве и всички останали - Обичам ви!:-) :-)
И аз си те обичам Ивенцееее... :grin: :grin: :-) :smt007
sladur4etyYy
07-24-2009, 16:25
Како, стига слухтя драскай тука в темата постове да правим :)
А такаааа :)
В кайлъка е хубаво, а вечерно време водната каскада казаха че била уникална :)
Пий и за мен ;)
Айде :)
познавач си май, а? 8-) айде аз излизам, много поздрави :P а бтв ти откъде си?
valdesbg
07-24-2009, 16:40
^
Софиянец съм :)
Обачее пътувам из милата ни родина :)
Да кажеш довечера как е минало :)
SunSmile
07-24-2009, 16:41
спокойна и добре
радвам се, че ще изляза, защото почти цяла седмица не съм...
чувствам се и обидена... наивна съм!
.. апфф за пореден път се убедих, че съм заобиколена от мърльовци .. :? :? #-o #-o #-o #-o
valdesbg
07-24-2009, 17:32
.. апфф за пореден път се убедих, че съм заобиколена от мърльовци .. :? :? #-o #-o #-o #-o
Ко било, Ивенце?
леко гладен.. иначе няма от какво да се оплача :)
Kostadin_682
07-24-2009, 17:56
Ко било, Ивенце?
А бе защо ли си мисля, че и аз съм там при тях 8-)
valdesbg
07-24-2009, 17:57
Попе ти де се буташ в шамарите?
И кво правиш та се не обаждаш :)
Аз съм си супер готино, лафим с кака ми Зори и хич не ни пука :)
Kostadin_682
07-24-2009, 17:59
Попе ти де се буташ в шамарите?
И кво правиш та се не обаждаш :)
ТЕка тека... къде да се бутам... аз знам, че съм там 8-)
кофти, кофти, кофти, кофти.. !!!
проклет Хари Потър дет треаше да го гледам доо 5,00 сутринта !!
Проклето спане до 14,30 !!
Проклет филм, дето ме разрева като бебе !!! :lol:
Ко било, Ивенце?
.. ее те си знаят кои са!!! :x :x [-(
Kukumqvka
07-24-2009, 18:11
Търпи се 8-)
същото 8-)
InloveAgain
07-24-2009, 18:13
прекрасно :smt003 \:D/ :P
InloveAgain
07-24-2009, 18:14
Търпи се 8-)
същото 8-)
абе случайно се загледах ..
в подписа ти не трябва ли да пише .. "страхливец или мъж ЩЕ си за мен ..какво избираш .. " ????
Kostadin_682
07-24-2009, 18:15
Ко било, Ивенце?
Айде бе ..единия съм аз кои са другите ? 8-)
Ко било, Ивенце?
Айде бе ..единия съм аз кои са другите ? 8-)
Не може да си на всякъде ... :D :D седи грей се .. :D :D
Assshley
07-24-2009, 18:33
ЗЛЕЕЕЕЕЕ ЗЛЕЕЕ ИИ ПАК ЗЛЕЕЕЕЕЕ ! :-s :-s :-s
rozovsluncho
07-24-2009, 18:37
Радвам се,че му е тъпо и даже ме ревнува,а даже не се познаваме подяволите :razz: :P :lol: :lol: :lol:
Даммм съгласна съм :-D
По темата:Лафя си с бати Владо и ми е супер яко :-) :grin: Преди малко му пратих един роман написан на латиница и се чудя как не ми направи забележка :D
Еххх много ми е готино :-) :grin:
http://vbox7.com/play:c408f624 :-({|= :-({|= :-({|= :smt007 :-({|= :-({|= :-({|=
valdesbg
07-24-2009, 18:44
Даммм съгласна съм :-D
По темата:Лафя си с бати Владо и ми е супер яко :-) :grin: Преди малко му пратих един роман написан на латиница и се чудя как не ми направи забележка :D
Еххх много ми е готино :-) :grin:
http://vbox7.com/play:c408f624 :-({|= :-({|= :-({|= :smt007 :-({|= :-({|= :-({|=
Е ти обеща да ме водиш в Дунавската градина и по кръчми, така че за латиницата ще я прежалим :)
shmurkam
07-24-2009, 18:47
Самотна.
Видях един човек, който ме накара да ме боли цели три месеца и заради него бях в пълната депресия.
Сега без моето момче наблизо се сетих за онези мрачни дни и отново ме заля пълната депресия...Усещам как цялото тяло ме изгаря от ужас. Обичам си момчето, но онзи човек ме накара да си спомня за невинното си сърчице, което от толкова удари накрая почти стана безчуствено...Кубче лед. :(
Priceless
07-24-2009, 19:56
Перфектно :grin: :grin: :-) :-) :-)
sladur4etyYy
07-24-2009, 20:02
страОтно си прекарах. пийнахме, поприказвахме си, посмяхме се, с 1 приятелка направихме малко планчета за предстоящите ни рождени дни.. :D дано се осъществят и да си прекараме добре :grin:
gLypChenCee
07-24-2009, 20:06
Правя се, че съм си супер и, че не ми пука .. Нали всички тва искат?
А иначе как се чуствам в момента само аз си знам .. :)
smiirnoff
07-24-2009, 20:14
боли ме корема .. :(
slun4ice_90
07-24-2009, 20:22
Лека нощ,лягам си. :roll: П.С.Коце,пак се появи и не се сещаш за мен...Ще го запомня т'ва. :D :-)
valdesbg
07-24-2009, 20:26
Май нот лост систър, кога имате рд-та с твойта френдка?
Иначе браво че сте изкаарли яко.
Мен продължава да ме държи готиното настроение, дето с кака Зори си го направихме:) И ако някой иска да го заразя - нека смао драсне :)
sladur4etyYy
07-24-2009, 20:30
Май нот лост систър, кога имате рд-та с твойта френдка?
Иначе браво че сте изкаарли яко.
Мен продължава да ме държи готиното настроение, дето с кака Зори си го направихме:) И ако някой иска да го заразя - нека смао драсне :)
ами аз съм сега идната сряда, а тя е в началото на август и планираме да си ги направим заедно :D
Батеее като влезеш в скайп и видиш снимките кажи как са :grin: :)
По темата:ВЛЮБЕНА СЪМ!!!Щастлива съм!!!Направо съм на седмото небе!!! :grin: :grin: :grin: Тъкмо бях започнала да се унасям и чувам песничката на Галена и Малина - Мой ... Веднага скочих,защото на тази мелодия ми звъни само милото :grin: :grin: :grin: :-) :grin: :grin: :grin: Вдигам му и още преди да кажа "Ало" чувам "Как си коте?!Не те събудих,нали?!" и направо сърцето ми щеше да изскочи :smt007 :smt007 :smt007 Говорихме си близо 20 минутки,но телефона ми изпищя,че нямам батерия и се наложи да му затворя :( :-) За тия 20-тина минути си казахме толкова много неща ... Оффф вече нямам търпение да дойде следващия петък и той да се прибере :( Имаме да говорим за толкова много сериозни неща,че направо не знам как ще ни стигне времето за всичко :-o :( :-)
Едит:Батеее,мерси за изслушването,за съветите абеее за всичко от днес :-) Честно казано ми помогна да си събера мислите в главата,а и до някъде ми помогна да разкарам ония съмнения ... освен това и той помогна с разговора от преди малко :grin:
Аххх ей тия двамата ( :smt011 ) ако сега бяха при мен щяха да се чудят как да избягат!!!Така ще си ги намачкам,нагушкам и нацелувам като ги видя,че просто им е бедна фантазията :oops: :-) :-) :-) :grin: :grin: :grin:
8992LIGHTER
07-24-2009, 22:18
Ми ... 8-)
Чувствам се излъгана!Добре си ми беше животеца...правех си супер щури неща...и без момче ми беше ЕкСтра ...Братттттттттт за кфо ми тряяяше да се увличам и без друго си знаех ..че тия любовни глупости не са ми нужни ...плановете ми не включваха тва на което съм подложена ...и тва гъделичкане в корема направо ме побърква...не стоях будна до 5 сутринта потопена в мечти аа си спях като пън бате и багер не може да ме събуди....
Искам да съм си пак оная щурата :o
valdesbg
07-25-2009, 02:30
Хайде първия ранобудник да пише след мен ;)
Аз се чувствам яко. Досега гледах едно филмче, мисля да изгледам и някой епизод на Доктор Хаус. Не ми се спи :)
[B]a[N]D[i]T[k]a
07-25-2009, 02:32
супер яко се чувствам! :)влюбена и загубена... :smt007 :smt008
ми зле как щом пиша толкова рано
Нервно ми е, зле съм, успях да спа само 3 часа...
a[N]D[i]T[k]a]супер яко се чувствам! :)влюбена и загубена... :smt007 :smt008
+1 Само,че още не съм загубена :D
Аххх снощи почти не съм спала :grin: Към 01:00ч. тъкмо,когато бях заспала получих един страхотен СМС от милото :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-) :grin: :grin: :grin: Малеее над 10 минути стоях и си гледах телефона с ей такъв поглед ---> :shock: Бях на път да се разплача от кеф ... :-) :-) :-) Искаше ми се да се кача на леглото и да почна да скачам и да викам,и пак да скачам и пак да викам :grin: :grin: :grin: амааа нашите спяха :D След 30 минути реших да му отговоря,нооо ми се струва,че пак бях леееко груба :o амааа нищо :)
Лелеее днес се очертава да е един страхотен ден :grin: :grin: :grin:
П.П.Батеее чакам си снимките,нали знаеш ;) :-)
ElinoOor
07-25-2009, 06:12
-> наредиха се нещата с училището, не е толкова зле
-> разменихме телефони, ще изчакам още час-два ако не се обади аз ще звънна
-> не съм спала.. това е от както ме гонеха нервите преди седмица, още не съм си оправила режима ;с
MetalZone
07-25-2009, 06:15
Едно такова... :smt050 :smt050 :smt050 Това момиче ме кара да се усмихвам :oops: Направо :smt055