PDA

View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5

Страници : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

XTREMEFREERIDE
07-25-2009, 06:23
ТООЛКОВА ВЛЮБЕНАА!!! :smt003 :smt003 :smt003 ТОЙ ме кара да се чувствам по уникален начин. Няма по - щастлив човек от мен!!! :grin: :grin: :grin: Между другото .. спи ми се. :roll: Днес пак ще ходя в приятеля ми да му изправям косата. Довечера пак концерт. :grin: :grin: :grin: Само че не е сигурно дали ще мога да отида. :smt089 Тати каза, че ще направи всичко възможно да отидем, но не обещава. Уговорих се с една приятелка да отидем с техните, обаче и това не е сигурно. Всичко е фифти/фифти. :-s А толкова много искам да отидаа. :-# :-# ДАНО ДА СТАНЕ!!! СТИСКАЙТЕ МИ ПАЛЦИ!!! 8-)
Идея си нямам как ще мине днешния ден.
Зависи от много неща.
А аз съм тоолкова ВЛЮБЕНАА!!!! :-) :-) :-)

selens
07-25-2009, 06:52
Влюбена май .. ужас :oops: 8-)

Priceless
07-25-2009, 08:22
ИЗНЕРВЕНА ! До краен предел ... :booooomb:

XTREMEFREERIDE
07-25-2009, 08:47
Whoaa.. :grin: излизам от банята! :grin:
Страхотия.
Днес ще е мноого топло. =|
Мразя жегата.. така де.. са ше се разкапя сигурно.. :x

Assshley
07-25-2009, 09:09
Нашите ме вбесиха още от сутринта и направо ще избухна след малко..едвам,едвам се сдържам. :booooomb: :o Ммм един човек пак го няма или отново е на инкогнито дори ме е страх да попитам какво има незнам какво става. :neutral: Супер горещо ми е .. !!!!!!!!!!!!!!!!! :booooomb: Апък трябва да ходя за подарък най-вероятно .. апфффф оффффффф неска пак ще бъде скапанн деннннн !!!!! :-x

3oPuTy
07-25-2009, 09:23
Лелеее навън е такава жега,а след 2 часа трябва да излизам :shock: Направо не ми се мисли :? Ама к'во да се прави ... Трябва да взема една приятелка от работа и после да отидем да си купя спортен екип,защото от понеделник ще ходя да бягам с едни приятелки :) Време ми беше ... Напоследък започнах да водя доста застоял начин на живот и направо не мога да се трая в тялото си :? Амааа вече имам стимул (на пук на милото съм решила да махна към 5 килограма :D ),имам и компания за бягането (7 лигави приятелки :D )
Аххх стискайте палци да не се изпържа докато стигна до работата на тая приятелка :D
Лек ден на всичкиии :-)

П.П.XTREMEFREERIDE ще стискам палци да отидеш и дано да си изкарате яко ;) А после да пуснеш пак някой друга снимка :oops: :-D :-P

kombarka
07-25-2009, 09:27
Ааа изнервям се... страшна жега е :booooomb: Сигурно ще се излиза късно... :lol:

П.П. XTREMEFREERIDE и аз стискам палци :grin:

Priceless
07-25-2009, 09:28
ГОРЕЩО ми е 8-) Мнооого горещо 8-)

XTREMEFREERIDE
07-25-2009, 09:36
И на краката стискайте!!! :lol:
Мерси, мерси. Ще гледам да има снимки.

slun4ice_90
07-25-2009, 10:24
Полудяла за един ден,ей така се чувствам...Зори,Хайдеее на морееееееее :D :-) Сърдита съм ти.. :lol: :-o

smiirnoff
07-25-2009, 10:34
мии тъпо ми , ужасно топло ми е ;д ... до са с тати гледахме некви досадно смешни филми и се счупих да се смея ;дд .. а и цял ден се тъпча с диня ;д .. офф излиза ми се с Него , ама на Тоя пак ше замине хамалина ;дд .. сега се чудя как да накарам една приятелка да излезе малко от тях да излезем по - късно щото цял ден в нас ше Полудея ;хх :lol: :lol:

Assshley
07-25-2009, 10:44
2 без 15 е,а аз още не съм влязла да се къпя .. |( ;; На всичкото отгоре тая жега ме побърква незнам как ще изляза да обикалям да й търся нещо ..Всичко се провали за довечера ама пък и без това нямам желание за нищо . :( ТЪПО МИ Е.

rozovsluncho
07-25-2009, 13:11
Ммм...това е дневник в раздел Любов - нетрябва ли да споделяте какво е любовното ви състояние, а не какво правите в момента :-D

mOBSCENE
07-25-2009, 13:15
Заядлива..закачлива..
Много ми е нервно.

3oPuTy
07-25-2009, 13:54
Ммм...това е дневник в раздел Любов - нетрябва ли да споделяте какво е любовното ви състояние, а не какво правите в момента :-D
Темата се казва "Как се чувствате",а не "Какво е любовното ви положение в момента"

По темата:Обиколих няколко магазина докато си харесам спортен екип :o Влюбих се в един на Адидас,но беше почти 80 лв. ... Почти се бях навила да си го взема,защото ми стоеше страхотно,но се отказах,защото екипа ще го нося седмица-две докато ходим да бягаме и после ще го зарежа в гардероба :?
Иначе като цяло ми е горещооооо :o Тази жега направо ме убива :?
А и милото още не ми е звъняло :o Сигурно се цупи заради СМС-а,който му пратих снощи :?
Нооо както и да е :) Сега съм решила да си релаксирам :-)

kindergarden
07-25-2009, 14:15
Сутринта станах да тичам.Върнах се.Изкъпах се.Легнах да спя.Звънна ми телефонът.Събуди ме.Говорих по телефона.Пуснах си пц-то.Гледах един филм.Филмът свърши.Отворих браузъра си.Цъкнах гугъл.Написах името на сайта.Влязох си в акаунта.Започнах да пиша.

Виждате колко ми е интересно ежедневието.Бихте ли били така добри да споделите някой филм,който да си струва. 8-)

kombarka
07-25-2009, 14:16
Най-после се охладих с един студен душ и няколко ледчета в сока :lol:
Деня се очертава доста интересен... ама мързела ме е хванал и не ме пуска :? Надявам се една приятелка да ме издърпа от нас, защото ми писна да събирам прах само :o :D

XTREMEFREERIDE
07-25-2009, 14:30
Уффф, нервна съм за пъви път тая ваканция!!! :o Още не се знае дали тати, ще ме откара на концерта. А толкова искам да отидаа. :-# :-#

smiirnoff
07-25-2009, 14:34
странно .. ;х :lol:

ThePowerOfLove
07-25-2009, 14:34
Малко ми е топло, иначе съм супер. :) Излизам да си търся плувна шапка :grin:

Assshley
07-25-2009, 14:43
Нямам настроение за нищо след добрата новина,която ми поднесоха,а трябва да излизам довечера. ;х;х;х;х;х

sladur4etyYy
07-25-2009, 15:09
аааа, днес е още по- топло от вчера, бе. не се трае направо :o valdesbg, нали обеща по- хладно време за днеска... нещо не се получи :D
сега ям студена диня, после ще гледам филм и довечера към 8-9 евентуално ще изляза, ама не е сигурно. иначе съм си добре (засега) :P

lipsvashh_mi
07-25-2009, 15:34
Сутринта станах да тичам.Върнах се.Изкъпах се.Легнах да спя.Звънна ми телефонът.Събуди ме.Говорих по телефона.Пуснах си пц-то.Гледах един филм.Филмът свърши.Отворих браузъра си.Цъкнах гугъл.Написах името на сайта.Влязох си в акаунта.Започнах да пиша.

Виждате колко ми е интересно ежедневието.Бихте ли били така добри да споделите някой филм,който да си струва. 8-)
Не си казала,не сме ти препоръчали 8-) А ти какви филми обичаш да гледаш?Ако искаш пиши на ЛС да не спамим тук :)
Аз днес съм си точно хамал делукс.
Станах в 6 и 45 ,закусих и с мам отидохме при баба.Дойдоха ни приятелите и почнахме да разглобяваме леглата и шкафовете и да ги фърляме,че ремонт ни чака-мен адски много ме бива във влаченето на табли и рамки на легла-това останових :oops: :lol: Абе просто-кеф...После малко още почистихме,хапнахме и аз се строполих да подремна,че бях капнала..Добре,че при баба е хладно и по най-големите жеги не бяхме в нас или навън..иначе слънчевия удар или топлинния в кърпа ни бяха вързани :lol:
сега най-голямата ми дилема е да ям сладолед или да не ям-просто супер сложния избор :razz:

selens
07-25-2009, 15:36
Засега съм супер :) :grin:

SuNsEt
07-25-2009, 15:38
Чудя се на хорската простотия и ми е топло.

XTREMEFREERIDE
07-25-2009, 16:55
ЙЕС, ЙЕС, ЙЕС!!! :grin: :grin: :grin: Отивам с тати, брат ми и две приятелки!!! :grin: :grin: :grin: ЙЕССССС!!!
Сигурно ме огря, защото ми стискахте палци. :D
В 9 без 15 тръгваме. ЙЕС ЙЕС ЙЕС!!!!!!!!!!!! :smt002 :smt002 :smt002 :grin: :grin: :grin: :smt002 :smt002 :smt002
Утре ше пиша как е минало!!! :grin: :-)

elsy
07-25-2009, 18:19
Супер неадекватна съм цял ден

kalpazanka
07-25-2009, 18:50
Супер ми е на 20 градуса вкъщи. Не си представям обаче как ще изляза навън след малко....адски задух... Като изключим болките в корема, идеята да гледаме филм ме радва :-) Още повече ме радва идеята за почивка на планина с Него. :-)

selens
07-25-2009, 19:03
Много напрегната и то без причина 8-) Даже разходката с приятели не помогна .. какво ли ми става и на мен :D

gLypChenCee
07-25-2009, 19:05
До сега киснах навънка ..
Ама ми стана тъпо и се прибрах ..

Snuffles
07-25-2009, 19:12
изгоряла,да го еа

Priceless
07-25-2009, 19:17
Искам да заминааа .. искам искам искамммм! :( :(
Само дано майка ми да се навие да ме пусне .. :?

smiirnoff
07-25-2009, 19:46
охх , много съм щастлива , винаги ме разсмива , когато ми е гадно ( а днес просто ми беше супер кофти ;хх ) .. ама сега ми е весело , току що се прибирам , до сега смях и навънка ;дд :lol: :lol: .. Мони , обичам те ;д , голям смях е с теб ;д :razz: .. ии сега Ме разсмива яко тоя човек ;дд :lol: , добре , че е той ;хх .. щях да се поболея ;х :( :-# .. сега просто трябва да оправя всичко иии .. Everything will be ok ! :smt011

.. просто всичко ще се оправи , всичко ще си е окей , въпреки всичкото .. иии .. оллл колко ми е хубаво .. днеска си седях ей така на една пейка в тъмното , самичка ( само за 10 минути де , после се домъкна Мони ;д ) , гледах , целият свят с главата надолу .. и когато гледам светът надолу с главата , сякаш ми изглежда по - подреден от всякога ;х :-o .. някак си супер странно беше и се почуствах доста добре .. ( може би , защото кръвта не стигаше до главата ми , докато висях надолу с главата ;д )

.. и сега си ми е супер , ииии ще направя така и за него ;д :)

.. охх ;д преядох с диня ;д :lol: :lol:

slun4ice_90
07-25-2009, 19:48
Малкия ми брат станава на 18 год. днес и купонясвяме в нас. :grin: Голямо диване е.Да ми е жив,здрав много корав и да ме слуша повече. :lol: Сама не си вярвам хах.Вечерта ми минава страхотно. :---) :smt006 :-({|= :grin:

3oPuTy
07-25-2009, 20:44
^ Да ти е честит рожденика и да почерпиш :D

По темата:Още по-щастлива и още по-влюбена съм!!! :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-) Докато бяхме в бирарията милото ми звънна и си лафихме към 30 минутки :-) Каза ми някои неща,които ако се осъществят ще съм страшно щастлива :-) Лелеее не мога да повярвам,че съм толкова хлътнала по момче и то точно по него :-) :grin: Честно казано май започвам да си го обичам (въпреки,че сме от доста скоро заедно :oops: ) ... Хммм ама любов от пръв поглед - к'во да се прави :-) :-) :-) Аххх още 6 дена и ще сме си заедно :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-)

slun4ice_90
07-25-2009, 20:47
^ Да ти е честит рожденика и да почерпиш :D

По темата:Още по-щастлива и още по-влюбена съм!!! :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-) Докато бяхме в бирарията милото ми звънна и си лафихме към 30 минутки :-) Каза ми някои неща,които ако се осъществят ще съм страшно щастлива :-) Лелеее не мога да повярвам,че съм толкова хлътнала по момче и то точно по него :-) :grin: Честно казано май започвам да си го обичам (въпреки,че сме от доста скоро заедно :oops: ) ... Хммм ама любов от пръв поглед - к'во да се прави :-) :-) :-) Аххх още 6 дена и ще сме си заедно :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-) О,Зори само ела тук в Сф и ще стане адския купон. :-) :-D Много се радвам,че това момче те прави щастлива.Успехи от мен,защото си страхотна и заслужаваш най-доброто! :---)

Sladurchoo
07-25-2009, 21:02
ох кат гледам всички кви са щастливи :-D .. направо им завиждам .. на мен ми е някво тъпо .. нищо не ми се прави .. направо искам да свършва лятото .. :(

Assshley
07-25-2009, 21:18
Дае всички са много щастливи само аз не отново .. въпреки,че и аз бях горе-долу щастлива преди днеска.Прибрах се естествено .. обаче и без това нямах никакво настроение за дискотека апък и той щеше да е там ...може би и приятелката му .. хах .. Апък като казах на мойта патка какво е станало и тя ми каза просто "Казах ли ти " .. и за пореден път се убедих,че трябваше да я послушам .. да де аз си знаех,че така ще стане ама .. все пак. Адски ми е гадно ... и някои хора не го разбират и продължават да ме занимават с глупости. :o Мисля,че тая вечер ще се отдада на страдание и депресия. :-D #-o :cry:

DevilWish
07-25-2009, 21:36
Ми кефя се :) Пак съм си чернокоса от днеска, утре ще ходя към Гент, чувствам се по-малко депресирано, решила съм много неща да напрая със себе си :) Тоест всичко е окей :)

Hilary_
07-26-2009, 03:51
.. апфф цяла нощ с Гогии по скайп си говорихмеее :grin: :grin: :D :D

...ии изобщо не ми се спи ... суупер добрата нощ .. :lol: :lol: 8)

slun4ice_90
07-26-2009, 07:37
Още не мога да си отворя очите,но и т'ва ще стане.Днес ме очаква един шантав ден. 8-) :-P :grin:

kombarka
07-26-2009, 07:40
Станах сутрин по много кофти начин 8-) и сега се съвземам. Мисля като изляза да се размотавам до другия край на града при една приятелка дето ще ме запознае с компанията и :)

Като цяло денят се очертава прекалено предвидим... :?

Priceless
07-26-2009, 07:49
Ужасно .....

smiirnoff
07-26-2009, 08:04
чувствам се перфектно :grin:

XTREMEFREERIDE
07-26-2009, 08:25
ОЩЕ ПО - ВЛЮБЕНА ОТ ВЧЕРАА!!! :smt050 :smt050 :smt050 Конацерта мина перфектно!!! :grin: :smt002 :grin: Направо еше невероятно. Отиваме там с тати, брат ми и една приятелка. И нали видях се с Ники, и като го наобиколиха едни девойки да му искат автографи. Т'ва не се беше случвало. :lol: Имаше мотористии и бираа и кеф. 8-) Ама озвучаването беше кофти.. :? Нищо де, изкарахме си суперско.
:grin: :grin: :grin:
И сега бебчо е една седмица почивка, без репетиции, без концерти.. САМО МОЙЙЙЙ!!! :grin: :-) :grin:
Снимки ше кача по - късно. ;)

selens
07-26-2009, 08:28
Много напрегната и то без причина 8-) Даже разходката с приятели не помогна .. какво ли ми става и на мен :D
+1

Snuffles
07-26-2009, 08:34
некфо яко ми е заради дъжда..обичам да вали,а и довечера ще гледам Hary Potter 6..at last x)

XTREMEFREERIDE
07-26-2009, 08:35
ох кат гледам всички кви са щастливи :-D .. направо им завиждам .. на мен ми е някво тъпо .. нищо не ми се прави .. направо искам да свършва лятото .. :(

ПЕПЕЛ ТИ НА УСТАТА!!! 8-)

mir4eto93
07-26-2009, 09:15
В момента ми е супер горещо и малко ми се спи, абе не съм мн добре :(

SiNiStEr
07-26-2009, 09:23
Всичко ми е едно и също,вече ми омръзна.
Един човек,който на времето беше много за мен,сега ми падна в очите адски много.
Което е добре де,разбрах вече какъв е и не си струва :)
Сега само чакам август месец да дойде и се почват купоните. :grin:

selens
07-26-2009, 09:34
Гадно .. спомних си за някои неща и ми стана много гадно. :(

Sladurchoo
07-26-2009, 10:56

ПЕПЕЛ ТИ НА УСТАТА!!! 8-)

хах .. дори и аз вече незнам кви ги говоря .. 8-)

lipsvashh_mi
07-26-2009, 11:08
мързеливо ми е днес,освен това времето допринася :D мисля да легна и да си доспя,че тая нощ имма няма 5 часа съм спала само :-D

y0uRfav0ritedRuG
07-26-2009, 11:51
Амии.. странно :o и аз незнам как се чувствам..

kindergarden
07-26-2009, 12:03
интересни неща се случват :-o

valdesbg
07-26-2009, 12:05
интересни неща се случват :-o

Какви бе Ивенце?

Кажи да сме информирани.

Аз съм...някво никакво. Хем ми е топло, и съм се разплул като течен сапун по дъното на лъжица, хем ми е някво яко, щото пък вчера бяхме на витоша :)

kindergarden
07-26-2009, 12:08
Е някой хора интересни теми започват,интресни неща замислят и така нататък 8-) и да точно теб визирам лалугер :-) :D

valdesbg
07-26-2009, 12:13
Е някой хора интересни теми започват,интресни неща замислят и така нататък 8-) и да точно теб визирам лалугер :-) :D

Ъ? :-o

Пак аз у шамарите ... Де*а какво съм Ви направил толкоз бе хора? 8-) :D

kindergarden
07-26-2009, 12:14
нека не се пренасяме във форума :D

smiirnoff
07-26-2009, 12:38
чувствам се неописуемо .. не знам вече и аз какво да направя , какво да кажа или покажа .. май нищо вече няма да става и оставям всичко ей така .. :-o .. боли ме корема , пак онази гадна болка все едно огромна топка е заседнала и не иска да се махне .. обхванала ме е и се свива , и колкото повече се свива , толкова повече ме боли .. ;хх

.. :-# :-# :-#

Dgaduin
07-26-2009, 12:44
Спи ми се . . . :smt015

ElinoOor
07-26-2009, 13:30
чак пуша от яд заради татко.. :-o

Hilary_
07-26-2009, 13:38
... офф офф спах до сега заради оня мърльо .. и пак ми се спи бее .. офф явно пак ще се спи ама дано този път не ме събудят!! :x :D :D

kindergarden
07-26-2009, 13:42
защо е толкова топло :x

valdesbg
07-26-2009, 13:44
^
Стига си мрънкала бе :)

Мен ми е супер :)

Hilary_
07-26-2009, 13:44
^
Стига си мрънкала бе :)

абее я не се карай на момичето бе ... и на мен ми е топло .. :D :D

.. ама няма как сънят ме зове .. :oops: :lol: :lol:

ThePowerOfLove
07-26-2009, 13:46
Леко скука е :?

valdesbg
07-26-2009, 13:46
Иве, Я кажи на другото Иве дали ти се карам :)

Иве, ти що не се обаждаш за добро утро.

Hilary_
07-26-2009, 13:48
Иве, ти що не се обаждаш за добро утро.

апфф к'во добро утро бе... изобщо не е добро утрото .. :lol: :lol:

Цяла нощ съм будувала пак заради тоя скайп и един лигльо и напрауу 2 не виждам .. :lol: :lol: айдее лека там .. ии после ше драсна пак ... :D :D

П.С. И не се карай на адашката!! :x :-D

kindergarden
07-26-2009, 13:50
Иве, Я кажи на другото Иве дали ти се карам :)

:lol: да! Малтретираш ме!Искаш да ме убиеш!Та карането е най-малкото,което правиш!Страх ме е от теб! 8-)

valdesbg
07-26-2009, 13:53
Иве, нали ползвахте презервативи :D А като е лигльо що будуваш заради него?

Иве, тиии още малко ще кажеш че да те изнасилвам искам?! Недей така, тука НСБОП четат...после кой ще те тормози, като ме опандизят неоснователно?

kindergarden
07-26-2009, 13:54
Неоснователно?! :lol: че ти си за доживотна бе 8-) :-) :D

valdesbg
07-26-2009, 14:03

Е втора ли. Заради теб вече имам една :-o

ElinoOor
07-26-2009, 14:07
терориста ме ядоса :x :?

kindergarden
07-26-2009, 14:08

Е втора ли. Заради теб вече имам една :-oоще! още! Може и смъртна да измислим :oops: 8-)

Assshley
07-26-2009, 14:27
Чувствам се ТЪПО . Още не бях станала и почнах да рева като някоя шматка. ](*,) После като ми писа първо се зарадвах после .. баси краткия разговор и то за тая глупост. Дано пак да ми пише .. дано да поддържаме някаква връзка,защото иначе ще откача честно .. или поне по-бързо да минава времето,защото се чувствам ПРЕМАЗАНА иначе. :-#

Hilary_
07-26-2009, 14:47

Абе еййй т'ва е скайп неее в къщи е така .. :lol: :lol: Има разлика .. :D

.. ии аз се чудя защо останах до толкова след като е лигльо!! :D :D
Ужас напрауу не мога да спя .. въртях се .. праих к'во праих и пак не можах да заспя .. ужас :D :D

kombarka
07-26-2009, 14:50
Господарката ме ядоса :-x
Нищо де... след малко излизам 8-)

goGu
07-26-2009, 15:08

Абе еййй т'ва е скайп неее в къщи е така .. :lol: :lol: Има разлика .. :D

.. ии аз се чудя защо останах до толкова след като е лигльо!! :D :D
Ужас напрауу не мога да спя .. въртях се .. праих к'во праих и пак не можах да заспя .. ужас :D :D

Абее не съм лигльо аз съм си нормален човек хаха заради мен седяла хаха не се прай ти спа аз не !! :D :D :D

selens
07-26-2009, 16:24
Търпи се 8-)

Hilary_
07-26-2009, 16:37
Абее не съм лигльо аз съм си нормален човек хаха заради мен седяла хаха не се прай ти спа аз не !! :D :D :D

.. апфф я па т'фа .. не стига, че седях ... апфф .. не бил лигня .. ахаьхаха .. :lol: :lol: .. тихо са :oops: :D :D

По темата: Апфф не можах да спа и т'фа си е .. баси .. :D :D

smiirnoff
07-26-2009, 19:28
пак ме боли корема ;дд :(

:lol:

300
07-26-2009, 19:32
Напрегнат съм май май ми предстои раздяла и ми е кофти :(

3oPuTy
07-26-2009, 19:36
Тоя петък пак заминавам :grin: Една приятелка има Р.Д. и ще й го празнуваме извън града :grin: В събота сутринта милото ще дойде до апартамента,в който ще е Р.Д.-то и ще ме вземе и от там нататък ще съм само с него до неделя или до сряда (зависи,колко ще им е почивката) :grin: :-) :grin:
Оффф в момента хич не ми се спи,но трябва да легна за да мога утре да стана в 07:00ч. и да отида на кафе с приятелки,а после да бягаме :o

mArMaLaDkA
07-26-2009, 19:39
Егати смотаното същество, цялата ми почивка развали.
За другия пък си мислех едни неща, а те излязоха други.
Третия няма какво да го мисля вече, нещата приключиха отдавна.
Добре, че беше четвъртият, та да ми оправи настроението.

И те така. Не ми е лесно. 8-)

selens
07-26-2009, 20:08
Така искам да му го върна .. но знам че е тъпо :-o 8-) ох мамка му тва желание е по-силно от мен. :booooomb: :booooomb:

TheDevilInMe
07-26-2009, 20:41
Eм г/д. На момнети тъжна, липсват ми едни хора, няма как да ги гушна, да ми кажат, че всичко ще се оправи. От друга старна мисля, че наранявам други. :?

Kukumqvka
07-26-2009, 20:44
Оох супер съм .. само дето съм леко раздразнена 8-)

taffy
07-26-2009, 21:07
Бясна ! Бясна, бясна, бясна, БЯСНААААААААААА !!!!!!!!!!!!!!!

КАК МОЖЕ ве ??? Израстнах с нея !!!!

Д*ба и предателки лъжливи лицемерни ши*ани !!! :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

Dgaduin
07-26-2009, 21:16
Как се радвам че го има тоя форум иначе нямаше да има на какво да се смея сега :D :D :D

naia
07-26-2009, 22:21
писна ми да мисля за него........чувствам се отвратително....искам да му кажа само че ми липсва а нямам право,,,,,,,,,,,,,

Priceless
07-27-2009, 00:54
Ми .. за 4 сутринта .. се чувствам повече от перфектно 8-) :-)

П.П. Ивенцееее... любоФ 8-) :-)

Hilary_
07-27-2009, 00:59

.. апфф чувствам се сууупер якоо :grin: :grin: охх .. :oops: :oops: :-)

П.С. Лилиии .. спамерке мояя .. лофф теее :grin: :-) :-) :smt003
.. ии мерси :oops: [-o< [-o<

Priceless
07-27-2009, 01:01

.. апфф чувствам се сууупер якоо :grin: :grin: охх .. :oops: :oops: :-)

П.С. Лилиии .. спамерке мояя .. лофф теее :grin: :-) :-) :smt003
.. ии мерси :oops: [-o< [-o<

Ама нямаш проблем (мечкиии) 8-) :-)

ElinoOor
07-27-2009, 04:10
ми.. той ми се обажда.. после аз му се обаждам.. излязохме 3-4 пъти..нещата се развиват добре.. :-o

3oPuTy
07-27-2009, 04:21
Добро утро :-)
Преди малко събудих милото за работа и сега отивам на кафе,а после да побягам с приятелки :-)
Лек ден на всички :-)

valdesbg
07-27-2009, 05:46
Другата шефка пак се е развихрила днес :)

Мен малко ми се спи, един колега има РД таа ме зареди с шоколад :)

Punisherrr
07-27-2009, 05:48
Еми изпълнявам си задълженията :D Още от сутрин рано се вади секирата...иначе ще се зарием с боклЮк. 8-)

lipsvashh_mi
07-27-2009, 06:42
супер ядосана съм-пропадна ццелия план дет си го бях направила,няма да видя бебо и ми е до гуша значи...а така исках да видя едно следко малко 4тиридневно бебче...пфффу,горкия ми 2ри братовчед как ще го преживее не знам-да го изпишат без аз да съм там :-x ...
Утре сутрин имам пък да връщам едни книги дето 7ми месец след срока за връщане ги държа като 1та съм я потурчила и аз нз къде и още повече се нервирам :x

Priceless
07-27-2009, 07:39
Ми .. нещо смесено ми е 8-) В смисъл .. хем ми е яко, хем ми е тъпо..НО няма да позволявам пак да се сдухвам!! :o

XTREMEFREERIDE
07-27-2009, 08:30
Супер съм!!! Вчера със щурчо си прекарахме чудесно!!! :-) :grin: Толкова беше мил. :smt003 Направо много ме радва така, защото по принцип не си пада лигльо.. пък и мен ме направи такава, да не му се разтапям.. ии като стане нещо такова и е по - нежен.. и на двамата ни е супер яко. :smt011 :-)
След малко влизам в банята. После се заемам да не остане косъмче по мен. :D Ии не мога да си харесам бански, а се очертава другиден да ходим на плаж. :smt012
Трябва ми време.. :o

selens
07-27-2009, 08:35
Засега съм добре :)

kombarka
07-27-2009, 08:44
Чувствам се страхотно. :grin: Имам предчувствие, че днес ще се случи нещо специално :P :lol:

3oPuTy
07-27-2009, 09:09
Преди малко се прибрах :) Направихме 5 обиколки на крепостта,което ще рече 5 км. и половина (амаааа ни хвана мързела заради стълбите и през повечето време само ходихме),после пообиколихме околностите и като цяло за 2 часа сме минали 10-тина километра :-D Интересното е,че все още имам сила,нооо приятелката ми се отказа и се прибрахме :-D Е нищо - утре пак :)
Иначе като цяло съм супер!!!Говорих с майка ми за петък и всичко вече е уредено :grin: Остана само да купя подарък за рожденичката и милото да се прибере :grin: Хах дори не съм и очаквала,че може ваканцията ми да бъде толкова интересна,вълнуваща и емоционална :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-) :grin: :grin: :grin:
А и как няма да е :) Влюбена съм до уши в едно прекрасно момче :-) Обиколих половин България и всеки път храната и спането ни бяха платени :D Освен това сме запланували още няколко екскурзии с компанията и просто ще си избухнем на макс!!! :grin: :grin: :grin:

sladur4etyYy
07-27-2009, 09:56
ми... сега ставам, така че съм доста сънена :D днеска все още не знам какво ще правя, ама има време... ще решим 8-) дано да стане да излезем с 1 момче, ама може и да не стане, щото изобщо не го знам къде е иии така :D

Assshley
07-27-2009, 09:59
Сега ставам.Очите ми са подути и кървясали дори незнам защо ама няма значение не ме и интересува. :-D Снощи легнах със супер добра нагласа и днеска мисля,че станах със същата,което е много добре,но все още има доста голяма част от мене,която е побесняла и й идва да строши цялата къща,но ще се въздържа. :? Повече без слаби раути.:) Днеска смятам да изляза с адската ми рокляя (сън) .. пхх дано да го видим .. искам да му правя мръсно . :x Донесоха ми да ям и съм щастлива... общо взето горе-долу добър старт на деня.

lipsvashh_mi
07-27-2009, 11:32
депресирах са-обмислям самоубийство по най-брутален начин...той виновника знае кой е...
ПП ако си мислиш ,че ша ти пиша-лъжеш се...да те е яд ПЪК~! :lol:

Priceless
07-27-2009, 11:34
Странно .. искам го ! 8) 8-)

valdesbg
07-27-2009, 11:36
депресирах са-обмислям самоубийство по най-брутален начин...той виновника знае кой е...
ПП ако си мислиш ,че ша ти пиша-лъжеш се...да те е яд ПЪК~! :lol:
Айде бе, самоубивай се. Нали жито ще има :Р Идеята с парапланера, подксазвам.. :)

kindergarden
07-27-2009, 11:37
и аз го искам 8)

lipsvashh_mi
07-27-2009, 11:38
Тихо там,жито за тебе така или иначе няма да има 8-)

valdesbg
07-27-2009, 11:41
Аз па не ГО искам:)

Аз Я искам(биричката, по възможност студена) 8)

kindergarden
07-27-2009, 11:44
Туборг? 8)

Priceless
и аз го искам 8)

Той е МОЙ :? 8-) 8-)

DJEB
добре съм,щастлива съм.Имаме семеен празник,най-сетне цялото семейство се събра,наще са върхът,сестра ми е най-якото хлапе,август наближава,най-добрата ми приятелка е щастливо влюбена,другата пък се е вкиснала нещо,ама се случва... Много ми е добре 8-) :)

xplay
07-27-2009, 11:48
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Супер съм !!! Идеално даже!
В петък вечерта се окъпах хубаааавооооо в басейнчето на вилата в Табачка! :) :) :)
Въздуха е невероятно свеж и чист.
После следваха 2 пиянски вечери, гости, купони...
Видях се с мойта Яничка :-) :-) :-)
Лелеее и съм доста изгоряла по лицето ... 2 дни само бира-басейн, бира-басейн... 8-) 8-) 8-)
и така, върнах се в Русе и в 5 часа хващам рейса за Силистра :)
Лек ден на всички!

П.С. Зори трябва да се видим :-) :D

kindergarden
07-27-2009, 11:49
и аз го искам 8)

Той е МОЙ :? 8-) 8-) е не твоя де 8-) вибратори има много :-D

Priceless
07-27-2009, 11:50
и аз го искам 8)

:lol: Да, ама той е само един единствен. Тоолкова .. мощен 8-)

kindergarden
07-27-2009, 11:53
и аз го искам 8)

:lol: Да, ама той е само един единствен. Тоолкова .. мощен 8-) е да си го ползваш със здраве и да внимаваш,че като е много мощен,може да стане грубичко 8-) моят е с бобърче отгоре :-P 8-) :lol:

valdesbg
07-27-2009, 11:55
Дами, не се карайте.. :)
Едната вечер съм в Плевен, другата във Варна, ще ги редуваме 8)

Само Туборг да има :)

kindergarden
07-27-2009, 11:59
Влади ще ти е трудно...пътят не е малко :-D а Туборга винаги ще го има :smt006

valdesbg
07-27-2009, 12:04
а Туборга винаги ще го има :smt006

Ем значи няма ядове. Пък нека ми е лошо :)

slap2trap
07-27-2009, 12:06
зле - болен съм .. :-x

YouCantStopMe
07-27-2009, 12:09
Ами...никак. :D
Жадна съм.

GossipGirl89
07-27-2009, 12:38
Супер 8)

3oPuTy
07-27-2009, 12:43
kindergarden,Priceless айде поспрете се малко с тоя спам-чат :x

По темата:Милото ме събуди :( След тренировката реших да легна малко и т'ва диване взе,че ми се обади :D Е нищо :-) На него не мога да му се сърдя :-) Пак ме предупреди да се приготвям за срещата с техните в събота и направо ... :? Толкова ми е нервно и то за първи път :?

Hilary_
07-27-2009, 12:58
Странно .. искам го ! 8) 8-)

.. и аз ама не твоята баничка .. а моят Рудолфчо .. :oops: :oops: :lol:

.. апфф как съм .. ммм малко объркана .. иии замечтанааа... :oops: :-D

П.С. Спамерке моя ... май днес забравих да ти кажа .. :oops:

.. лоффффффффф теее :oops: :-) :-) :-)

Dgaduin
07-27-2009, 13:13
Супер весело :D

Nakadah
07-27-2009, 14:58
не питай...

ThePowerOfLove
07-27-2009, 15:04
Супер съм засега :)

Assshley
07-27-2009, 15:05
Цял ден си пишем и се чувствам добре .. хах чак да не повярваш. :) Сега излизам ии ще си правя кефа на макс .. :-P И мога да се хвана на бас,че довечера пак ще ме потърси. 8) Общо взето добре съм .

mOBSCENE
07-27-2009, 15:17
Писна ми да се правя на щастлива.. :-k

ItalianMafia
07-27-2009, 15:37
Писна ми да се правя на щастлива.. :-k

Абсолютно ! :(

pLqmi92
07-27-2009, 16:27
:-s зле ми еее ..

lipsvashh_mi
07-27-2009, 18:11
сега вечерях и ще отивам да се боядисвам преди да ми е минал мерака.... :D

kombarka
07-27-2009, 19:18
Зле покрай приятелките ми... :?
Едната я зарязаха, а другата мисли, че приятелят и и изневерява...
Абеее яко филмиране. :o

А мен ме хвана дълбоката философия и по цял ден дрънкам всевъзможни глупости... 8-)

Kostadin_682
07-27-2009, 19:52
Офф... уморен, ама скоро се прибирам и съм адски мн щастлив :grin: :grin: :grin:

ThePowerOfLove
07-27-2009, 19:54
Топло ми е..иначе съм супер :-P

DevilWish
07-27-2009, 20:10
Супер тъпо ми беше и гадно и изведнъжжжжж чух ,че едно момче от Б-я много се зарибявап о мен :grin: и се зарадвах :D супер фън ми е :lol:

elsy
07-27-2009, 20:34
Като нещо средно между дрогирана и пияна :lol: :lol: А, да, и съм много изморена :lol:

XTREMEFREERIDE
07-27-2009, 20:37
Супер ВЛЮБЕНАА!!!Супер ЩАСТЛИВА!!!СУПЕР СУПЕР СУПЕР!!! :grin: :-) :grin: Със щурчо си изкарахме страхотно и днес!!! :grin:

Priceless
07-27-2009, 20:49
Повече от странно...не мога да проумея как човек за толкова малко време ще ми влезе така в мислите ... :?

Dgaduin
07-27-2009, 20:52
Мразя хора които не умеят да спорят ! грррр

selens
07-27-2009, 21:27
Супер :grin:

Hilary_
07-27-2009, 21:47
.. апфф бааси тъпото се получи!!! ](*,) ](*,) ](*,) #-o #-o :?

:-k :-k

zxcvbnmasdfghjkl
07-27-2009, 21:54
в момента тъпо :( : :x :x

Amateur
07-27-2009, 22:17
Добре но леко самотен...

mOBSCENE
07-27-2009, 23:15
дупето ме боли :lol:

Hilary_
07-28-2009, 05:09
.. апфф и аз пак цялата нощ не спах ... и пак беше ааадската нощ .. :oops: :grin: :grin: :grin: :D :D

Priceless
07-28-2009, 05:17
.. апфф и аз пак цялата нощ не спах ... и пак беше ааадската нощ .. :oops: :grin: :grin: :grin: :D :D

:-)

Аз пък нещо не съм на кеф .. :? По необясними причини.. 8-)

Hilary_
07-28-2009, 05:18

:-)

Аз пък нещо не съм на кеф .. :? По необясними причини.. 8-)

Аз знааам .. аз знааам .. ама тиХо са да не ни чуят .. :oops: :D :D

П.С. :-) :-) :-)

l0lz
07-28-2009, 05:21

:oops:

valdesbg
07-28-2009, 05:23
лолз земи си махни тоя аватар...баси изродския е :Р

Аз си легнах снощи в 10 ииии ми беше супер ;) Тая сутрин едвам се отлепих, щото ми се спеше като на куче :D

l0lz
07-28-2009, 05:26
НЯМАА! 8)

lipsvashh_mi
07-28-2009, 05:44
тая сутрин за разлика от вчера ми е супер весело...
Оказа се,че бебо не са го изписали вчера и ще е тея дни-знаех си ,че мен ме чака брадчеда да го изпиша... :) Обаче много се радвам ,че ще го видя и ще го подържа-ОБИЧАМ МАЛКИТЕ БЕБЕНЦА...особено ако са роднини :grin:
освен това страшно се кефя на цвета на косата си-евала,че не ме домързя вчера и се боядисах..пука ми ,че беше в 11 :oops: 8-)

selens
07-28-2009, 06:52
Перфектно :grin:

XTREMEFREERIDE
07-28-2009, 07:51
Перфектно :grin:

xplay
07-28-2009, 07:54
:) :) :) Супер ми е яко няк`во такова :D
Хвърлях малко ези-тура дали ще стигна жива до Сс, но ето ме тук, пристигнах :D :D :D
Вчера се видях с мойте батита и каки 8-)
Всичките заминават на някъде... :( ще ми липсват..
А сега мисля да хапна и евентуално да отида да поплувам малко :) :-) :-)

3oPuTy
07-28-2009, 08:11
Кофти ми е :( Разширила съм си една вена на крака и днес не можах да отида да побягам :( Знаех си,че вчера с тия 10-тина километра съм се пренатоварила (все пак не бях бягала от доооста време) и така ме е яд :-x :(
Иначе като цяло ми е готино :) Остават още 3 дена до двата голями купона :grin: :grin: :grin:

smiirnoff
07-28-2009, 08:14
мии чувствам се перфектно ;д :-P .. до сега плямпах с една приятелка по телефона ;дд .. правих и коремни преси и съм в прекрасно настроение ;д :lol:

BloodyAmy
07-28-2009, 08:22
О, чувствам се страхотно и причините за това са доста. ;д

selens
07-28-2009, 08:59
Супер :grin: едно бивше гадже не спира да ме размива :D

kindergarden
07-28-2009, 10:19
страдам от хроничен недостиг на сън и инсомния 8-)

valdesbg
07-28-2009, 10:50

Среднощния секс има такъв страничен ефект.

На мен ми е лигаво :D

3oPuTy
07-28-2009, 11:21
Бясна съм!!!Една приятелка си преинсталирала компа и всички снимки от Варна са изтрити :-x :-x :-x ,а имахме толкова хубави снимки :-x :-x :-x

Kukumqvka
07-28-2009, 11:24
Супер съм .. хубав рожден ден беше 8-)

elsy
07-28-2009, 12:31
Мързи ме да гледам :x

GossipGirl89
07-28-2009, 12:34
Амиии добре се чувствам физически и психически :D ама ми е супер скучно. Няма с кой да изляза щото всички са на работа или ги няма в града... а пък от друга страна ми е и топло и не ми се размотава по жегата :? От сутринта зяпам филми... :( Чакам с нетърпение да дойде 7-ми и да отлитам към морето :grin:

kindergarden
07-28-2009, 12:44

Среднощния секс има такъв страничен ефект.

Тогава повече никакъв секс! 8-)

Priceless
07-28-2009, 12:47
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) Защо все аз по дяволите?!

kombarka
07-28-2009, 13:31
Страшно разочарована от всичко... :? :x

Assshley
07-28-2009, 13:34
Болна съм .. супер ми е отпаднало. :( И на всичкото отгоре тея шматки пак ме вбесиха. :-x :o

Hilary_
07-28-2009, 13:34

Ейй любоФф не те искам тъжнаа .. :( :-) :-) Лофф си те :-)

По темата: Замечтана и щастлива заради някой ... :oops: :grin: :grin: ии добро утро на всички ... :D :D :D

NeZaPoznat
07-28-2009, 13:35
Охоо ! Добро утро в 4:30 следобяд ? Тежка нощ ще да е било :-P :-P :-P

Priceless
07-28-2009, 13:38

Ейй любоФф не те искам тъжнаа .. :( :-) :-) Лофф си те :-)

По темата: Замечтана и щастлива заради някой ... :oops: :grin: :grin: ии добро утро на всички ... :D :D :D

Еми какви да направя. Знаеш, че не съм аз виновна ;)
А иначе- супер много се радвам за тебе :-)

XTREMEFREERIDE
07-28-2009, 13:40
ИЗЛИЗАМ С БЕБООО!!! :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-) :grin: :grin: :grin:

lipsvashh_mi
07-28-2009, 13:40
мм понеже имам супер много свободно време седнах и почнах да размишлявам...гадното е ,че прекалено много въпроси има,а отговори не...и най-важния-дали съм си втълпила всичко..
баси,супер гадно е когато не знаеш как се чувства човека отсреща,а ти си така безвъзвратно загубен :x

gLypChenCee
07-28-2009, 14:57
Като парцал ..
Некво тъпо и кофти ми е ..
Същевременно още обичам бившия, но усещам, че между мен и един приятел прихвърчат искри .. Даже говорихме за тва .. :shock: Мислим си, че се влюбваме един в друг.. А не трябва щото обичам бившия.. А и ще си погубим приятелството .. :?

taffy
07-28-2009, 15:37
шЪ оцелея . . :booooomb:

ThePowerOfLove
07-28-2009, 16:09
ся малко скука, ама иначе бива :)

selens
07-28-2009, 16:53
Ужас,за втори път ме хапе едно тъпо куче и пак 5 инжекции :-x :-x ще го отровя накрая тоя помяр мръсен. 8-)

gLypChenCee
07-28-2009, 17:19
Wtf.. Ебах майката на всичко и всички ..
Теглих окончателно майната на бившия.. И всички "харесващи ме" ги пратих подяволите щото от дума не разбират .. И взе та се оказа че колкото повече ги режа и не искам ги виждам , толкова повече ми тичат по гъза.. :shock:
Та .. що годе бивам..
Ама.. Тва с един от най-добрите ми приятели много ме мъчи.. :( Абе знаете ли .. Ш взема да направа една темичка .. 8-) 8-)

shutthefuckup
07-28-2009, 19:04
ми 0бъркана ... защ0 м0мчетата незнаят какв0 искат ?
приказват едни неща а правят съвсем др.. ... :booooomb:

:(

Priceless
07-28-2009, 19:07
Мммм.. щастлива .. 8) :-)

Faces
07-28-2009, 19:10
Яяя и защо ли я сподели baby :-P :-)

Priceless
07-28-2009, 19:12

Защото те има,baby ... :oops: :-) :grin:

ameli
07-28-2009, 19:17
кво общо има тая тема с любовта :-o

иначе се нервя на тъпите момчета :x

Faces
07-28-2009, 19:19

Защото те има,baby ... :oops: :-) :grin:
:) до теб съм слънчице знаеш го много добре :-) :-) :-)

kombarka
07-28-2009, 19:57
Днес взех важно решение... загърбвам разочарованията и започтвам от началото. Нищо няма да ми попречи да прекарам едно незабравимо лято... :grin: :grin: :grin:

cookie_master
07-28-2009, 20:50
досега ми беше сдухано,но послушах малко музика и ми се оправи настроението :)

Hilary_
07-28-2009, 21:01
Амии как се чувствам ??

От една страна разбрах, че някои хора не ценят това, което имат и просто няма смисъл след като няма значение за тях ... или има, но ги е страх от някви си трети хора, което е мноооого жалко, но за тях ... :?
От друга ... има хора, които ме карат да се усмихна и ми стига това, че ми правят компания .. [-o< :oops:

П.С. ИскЪм да кажа на моята шматка, че мнооого съм й благодарна за тези два дни ... за това, което направи ... лоффф те мноооогу!! :-) :-)

elsy
07-28-2009, 21:02
Потрошена :lol:

Priceless
07-28-2009, 21:06
От друга ... има хора, които ме карат да се усмихна и ми стига това, че ми правят компания .. [-o< :oops:

П.С. ИскЪм да кажа на моята шматка, че мнооого съм й благодарна за тези два дни ... за това, което направи ... лоффф те мноооогу!! :-) :-)

Обичам те, бе Ивенцееееееееее :-) :-)

По темата: Още по - щастлива 8-)

Kukumqvka
07-28-2009, 21:07
досега ми беше сдухано,но послушах малко музика и ми се оправи настроението :)

;-)

Beau
07-28-2009, 21:33
радвам се че не съжалявам...както тя каза...

ThePowerOfLove
07-28-2009, 21:44
Ем добре ми е :)
С моя май скъсахме ама..

NaNa_SladuRana
07-28-2009, 21:48
тъжна...и от някалко дни,седмица адски нервна :?

Faces
07-28-2009, 21:51
Леко изнервен ама няма как не може нещата да се задържат прекрасни...

Priceless
07-28-2009, 22:09
Леко изнервен ама няма как не може нещата да се задържат прекрасни...

:? :?

Hilary_
07-28-2009, 22:20
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o :-k :-k :-k

MoHuTo
07-28-2009, 22:20
Замаяна :oops:

Faces
07-28-2009, 22:31
Ммм да май нещата се прецакаха ](*,)

Dgaduin
07-28-2009, 22:40
Леобвеовилно ;]

Priceless
07-28-2009, 22:42
Ммм да май нещата се прецакаха ](*,)

Нищо не се е прецакало .. Поне от моя страна ;)
Едит: И .. не знам какво още трябва да направя, за да разбереш колко много ми пука за тебе .. :?

teenems
07-28-2009, 23:29
оф пак съм влюбена :smt095
от тоя даже не мога да заспя .

Priceless
07-28-2009, 23:36

+ 387184 :? :?

mArMaLaDkA
07-29-2009, 00:02
Днес взех важно решение... загърбвам разочарованията и започтвам от началото. Нищо няма да ми попречи да прекарам едно незабравимо лято... :grin: :grin: :grin:

Така и трябва!
А колкото до мен: разлигавена съм, щастливо ми е и се радвам, че отново му досаждам. 8-) Дори и да ме разкара, поне пробвам, тоя път директно, пък ако не се усети или ми се направи на интересен - жив и здрав! Нали на мен ми е забавно.. :D Мисля да престана да си прекарвам времето в самосъжаления и безпочвено подценяване. Лято е и ми беше време да погледна по-оптимистично(и реалистично) на нещата

valdesbg
07-29-2009, 05:35
мм понеже имам супер много свободно време седнах и почнах да размишлявам...гадното е ,че прекалено много въпроси има,а отговори не...и най-важния-дали съм си втълпила всичко..
баси,супер гадно е когато не знаеш как се чувства човека отсреща,а ти си така безвъзвратно загубен :x

Кви философски теми си подхванала сега бе, Яна? Дай малко по ведро, ще мислиш и размишляваш на стари години :)

Аз съм п-е-р-ф-е-к-т-н-о. Наспах се, закусих като хората и сега очаквам предизвикателствата на деня :)

lipsvashh_mi
07-29-2009, 05:43
лесно ти е на тебе да го кажеш ама като не си в мойто положение... :lol:
аз днес съм доста по-добре..ще ходя в библиотеката да си върна книгите,и после с мама малко ще се размотаваме по магазините...
Освен това за мое добро реших просто да съм непукист и да не ми пука,че ако пак попадна в собствените си размишления става лошо :oops:

valdesbg
07-29-2009, 06:03
^
На мен винаги ми е лесно да кажа каквото и да било. Щото всичко е лесно и просто. И си го решавам на момента :)

smiirnoff
07-29-2009, 06:35
мии тъпо малко се чувствам , не се наспах ( 9 часа са ми малко ;д :-x ) .. в 9 ме събудиха тъпите вивателци :-x :-x .. сега поне е тука дъ фъкин бой , който ме разсмива яко + тва сега се наливам със сок .. ии почва да ми се оправя настроението

.. аа и неска най - вероятно ше караме лодка с дистанционно ( ау правилно го написах ;д ) с Него в некво езеро ;д .. ( само да не я потопя , че ше ме убие после ;д :lol: :lol: :lol: )

anonimchetou
07-29-2009, 06:46
миииии чуствам се незнам как :D изпих си кафето с една цигарка и ся чета тука някви раоти.. леко тъпо се чуствам чудя са ко ши праа неска пак ии дано да не е жега .. :D

vesSynkaa
07-29-2009, 06:50
Малее така ми се спиии :? Отивам плащам тока и телефона и пак лягам да спя ( дано успея да заспя :? )

Jumbie483
07-29-2009, 06:51

+ 387184 :? :?

и аз се присъединявам към вас.. :roll:

щях да пиша, че съм супер днес, ама видях това за изчезналата тийнейджърка и малко ми се развали настроението..

devi
07-29-2009, 07:40
Ужасно-гаджето ми полудя и си искара всичко на мен. :(

3oPuTy
07-29-2009, 08:50
Чувствам се страхотно :grin:
До сега давах идеи на един съфорумник :) Сега ще чакам да видя резултатите от тези идеи :-P :P :-P
Освен това един приятел ми се обади и ми стана едно такова хубавичко (мечкиии)
И за капак на всичко петък наближава :grin: :grin: :grin:

Priceless
07-29-2009, 10:27
Сдухана :? Тъпо ми е, че снощи се развиха така нещата .. :?
Толкова много искам да се оправят нещата.. толкова много се надявам да не се е прецакало всичко ... :-# :-#

kindergarden
07-29-2009, 10:38
Не ми понася добре,когато ме събуждат насилствено! :x 8-) Спи ми се...ама вече се успокоих 8-)

Kukumqvka
07-29-2009, 10:51
Добре съм .. ама немога да мръдна от нас,щото един нещастнк пак ще ми се натиска 8-)

XTREMEFREERIDE
07-29-2009, 11:36
Kukumqvka, нека ти е зле! 8-)

Аз току що се връщам от плаж. :grin: :grin: Бяхме с щурчо, братовчед му, братовчедка му и още няколко приятелчета. Изкарахме чудесно. Даже не съм изгоряла. :shock: :grin:
Ммм, в басейна, искам в басейна.. беше НЕВЕРОЯТНО ЯКО!!! :grin: :-) :grin:
Нищо, че се държахме 'малко' неприлично пред малките дечица. :-D :smt011

Сега отивам да му ударя една следобдна дрямка, че съм скапана. Ии довечера със слънцето пак навънка. :grin: :-) :grin:

elsy
07-29-2009, 11:49
Гадно ми е нещо...

Faces
07-29-2009, 11:59
Стабилно вкаран в поредната интрига...на кой да вярвам мамка му :o

Kukumqvka
07-29-2009, 12:04
Kukumqvka[i], нека ти е зле! 8-)

Ах ти :shock:
Гадна си 8-)

xplay
07-29-2009, 12:06
Супер съм :) :) :)
След малко ще излизам с най-добрия си приятел и един бивш..
Абе добре е работата :D

Assshley
07-29-2009, 12:07
Чувствам се добре днеска . Мисля,че съм пооздравяла вече. :P Днеска трябва да се очертава хубавичка вечер . :grin:

Priceless
07-29-2009, 12:08
БЯСНА СЪМ!!!! Само да намеря малкото лайненце, което ми се бърка в живота .. :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Hilary_
07-29-2009, 12:25
Амм добро утро .. макар, че лошото ми настроение още ме държи от вчера ... :? :? :x

П.С. Някой ше си го отнесе мноооого здраво ...!!!! :x

Kostadin_682
07-29-2009, 12:37
Адска жегаа.... ама поне това лято се надявам да е незабравимо 8-)

NeZaPoznat
07-29-2009, 12:43
БЯСНА СЪМ!!!! Само да намеря малкото лайненце, което ми се бърка в живота .. :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Ориентирай се по миризмата :D

slun4ice_90
07-29-2009, 13:21
Пържа си тиквички и съм супер. :grin: :-P

selens
07-29-2009, 13:34
Чудя се да го гръмна или да го отровя тоя помяр дето ме ухапа вчера,и днес се опита ама тоя път не успя. 8-)

myNameIsImmortal
07-29-2009, 13:43
просто, ясно и кратко: СУПЕР! :grin:

DiabolicAngel
07-29-2009, 14:56
Спи ми се :smt015

Priceless
07-29-2009, 15:07
Не искам да го губя ве .... :?

Hilary_
07-29-2009, 15:14
Пълната шитня ... много много съм изнервена иии вече се чудя на кой да си го изкарам .. и май пак ше избера себе си ... !!!!!! #-o #-o Писна ми от тъпите детски истории ии скапаните филми, в които ме вкарват .. и за кфо ... после пак ти си виновен за всичко!!!! :? :?

пффффф ... баси шита .... ](*,) ](*,) :-k

lipsvashh_mi
07-29-2009, 15:55
^
На мен винаги ми е лесно да кажа каквото и да било. Щото всичко е лесно и просто. И си го решавам на момента :)
еми браво....за разлика от богоизбраните кат теб,на някои им се налага доста дълго да се мъчат в собствените си размишления :D
мога да кажа,че денят беше НЕВЕРОЯТЕН....изписаха бебо най-накрая и отидохме да го видим-по-сладка мишко няма-пу да не му е уруки..ама е такъв бонбон..на леля златцето ми то :smt007 влюбих се в мишленцето...толко е мъничък и крехък,и толко сладко се усмихва-ааххх бубата ми той :smt058 после бяхме щастливите родители да се почерпим за здравето на бебо и бешемн готино изкарването....Брадчедите да номер едно обаче-супер приятната компания за пиене :oops: :P

r3s53c7
07-29-2009, 15:59
Много влюбен и същевременно ядосан. :?

DeadSilence
07-29-2009, 16:04
ми излъгана от много хора!

ThePowerOfLove
07-29-2009, 16:15
Супер съм! Утре заминавам на море :grin:

DevilWish
07-29-2009, 16:39
Оф ми тъпичко ми е.Мисля си за него, а не трябва :#
Отделно, че това ,което стана днес е отвратително и не зная от къде ще си намери тези 4000 евро ,за да си плати глобата :# Ужас... :#

YouCantStopMe
07-29-2009, 16:40
Спи ми се :smt015

Faces
07-29-2009, 16:42
Все повече неща разбирам а не държа да ми ги казват...само не мога да проумея защо всичко трябваше да е няква лъжа не виждам смисъла в играта в коя се замесих :-o

haritov
07-29-2009, 19:03
ооо спам !без теб не мога аз да ям.
оо спам без теб не тежа дори и грам.
ооо спам за мене ти си храм.
ооо спам липсваш ни аз знам.
ооо спам

мноооо яко :D

kombarka
07-29-2009, 19:08
И аз не знам... всичко започна да губи смисъл :? Сега смисъла е да се намери смисъл :-D

smiirnoff
07-29-2009, 19:20
мии чувствам се повече от перфектно :-P .. до сега бях навън с едни много забавни хора ;д , счупих се от смях просто ;д , малко се посдрърпахме с Него , ама аз ще му оправя настроението :lol: :-D
.. ии карах днеска лодката Му с дистанционно управление , голяма играчка , супер зарибяваща , искам утре пак :lol: .. дано се навие 8-) .. че не ми се разделя с него така , както днеска ;х .. 1 седмица не е много ама не е и малко .. защо прави проблем не знам :-o .. нм , аз ще го оправя ;д :lol: 8)
.. та утре силно се надявам да излезем , пак да си се позабавляваме с лодката ;д ( баси , около езерцето се струпа цяла детска градина да гледа ;д , че то и по - големите гледаха като паднали от небето ;д , особено жените ;д ) .. и се пак да се разделим по - подобаващо , не така :? .. ох , как да не го обича човек ;д :lol: , като те погледни с тия ГОЛЕМИИИ очи или с някоя тъпа физиономия ;дд :lol: :-) .. направо да го олигавиш целия ;д , ама се сдържам все пак ;д :lol:

.. ии в петък с тати заминаваме :grin: .. ще ни е супер , имаме си всичко : голяма къща , голям двор , на който ще се припичам по цял ден ;д , супер музика в колата , пушка да постреляме малко там :lol: , смотани съседи , дето да ги дразним докато стреляме ;д .. абе всичко ще си е супер и по план 8) .. една седмица без нет .. голям Рай :lol: , е поне кабелна има ;д .. и после като си се прибера в София , още куп забавления :grin:

.. супер ми е готино в момента , само и на него да му оправя настроението и всичко ще бъде СУПЕР :-P

YourPoison
07-29-2009, 19:26
супер яко ..

YouCantStopMe
07-29-2009, 19:30
В момента имам нужда някой да е до мен,аама.. няма такъв.

Hilary_
07-29-2009, 19:41
Миии как ... за сега съм в добро насторение ... очертава се една аадска нощ с някои хора .. :oops: [-o< .. е поне няма да ми липсва компания .. :D :D
Отделно навивам една светулка да дойде на рожденния ми ден ... и ще дойде няма начин .. :D :D :-P

Само се ядосвам заради една любофф дету я нервят ии ше бия някой ... :x :x

П.С. Душко лофф тее :oops: :-) :-)

Faces
07-29-2009, 19:44
Е аз се чувствам...някак поне ми отвориха очите :) и като добавка адскиии разочарован :?

Kostadin_682
07-29-2009, 19:45
ОХооо екстра ще съм, само след 3 дена :grin: Ще си видя любовницата :grin: :grin: :grin: