PDA

View Full Version : Спортно-хранителен режим за стегнато женско тяло.

Страници : 1 2 [3] 4

Dizziness
11-25-2009, 19:59
ХУАХАХАХАХХАХА :razz:

Такам... всичко зависи от структурата и гена на човек. Седем години съм спортувала и продължавам да спортувам лека атлетика. Ям каквото си пожелая, какви бяха тези солети, какви салати, омг :razz: :razz: :razz: ... за да спортуваш, човек трябва ДА СЕ ХРАНИ, организмът му трябва да поема храни богати на желязо, не спирайте ПЪРЖОЛИТЕ и МАЙОНЕЗАТА! :D За тяло - никакъв проблем, имам 6 плочки, перфектна коремна преса, бицепс 31 сл, бедро и пръсец като малка топка, която сякаш е извън кракът ми... и какво правя?! Никакви ДИЕТИ, само МЕСОООО!!! Не се подлагайте на диети има възможност да се получи йо-йо ефект, :grin:
Яжде, каквото ви душа пожелае, един живот живеем, вече ако се прецени, че имате нужда от отслабване, дайте на салатки и плодове за известно време, но това си е живо мъчение за организма. И не ви препоръчвам перфектната форма, понеже ставате обект да внимание, обсъждане, завиждане, мразене. :) Това е от мен.

mmKamm
11-25-2009, 21:48
солети?!?! :shock: :lol: :lol: :lol:
да СОЛЕТИ ! СОЛЕТИ ми се ядат и СОЛЕТИ ще ям.

пт - значи няма да сваля дразнещите ме кг. , защото дори и да искам няма как да се храня само с готвени и здравословни неща. Както и няма начин да се храня навреме. Закуската (ако я има) е към 12:00 , обяда към 16:00 , а вечерята към 19:00 или 20:00.

terawatt
11-26-2009, 07:25
ХУАХАХАХАХХАХА :razz:

Такам... всичко зависи от структурата и гена на човек. Седем години съм спортувала и продължавам да спортувам лека атлетика. Ям каквото си пожелая, какви бяха тези солети, какви салати, омг :razz: :razz: :razz: ... за да спортуваш, човек трябва ДА СЕ ХРАНИ, организмът му трябва да поема храни богати на желязо, не спирайте ПЪРЖОЛИТЕ и МАЙОНЕЗАТА! :D За тяло - никакъв проблем, имам 6 плочки, перфектна коремна преса, бицепс 31 сл, бедро и пръсец като малка топка, която сякаш е извън кракът ми... и какво правя?! Никакви ДИЕТИ, само МЕСОООО!!! Не се подлагайте на диети има възможност да се получи йо-йо ефект, :grin:
Яжде, каквото ви душа пожелае, един живот живеем, вече ако се прецени, че имате нужда от отслабване, дайте на салатки и плодове за известно време, но това си е живо мъчение за организма. И не ви препоръчвам перфектната форма, понеже ставате обект да внимание, обсъждане, завиждане, мразене. :) Това е от мен.
Генът и структурата са само част от нещата. Има и други влияещи фактори - хранене, сън, нерви и т.н.

Плодовете и салатите са лека храна. Какво толкова мъчително има в това да ги консумираш???

PinkFloydSound
11-26-2009, 07:33

пт - значи няма да сваля дразнещите ме кг. , защото дори и да искам няма как да се храня само с готвени и здравословни неща. Както и няма начин да се храня навреме. Закуската (ако я има) е към 12:00 , обяда към 16:00 , а вечерята към 19:00 или 20:00.
Е, човек, не можеш ли да направиш някои жертви?! Да станеш 2 часа по-рано, да закусваш, да обядваш към 12, следобед към 4 да ядеш и в 7 вечерта да вечеряш? Не е толкова трудно...

Sintya
11-26-2009, 07:39

Е, човек, не можеш ли да направиш някои жертви?! Да станеш 2 часа по-рано, да закусваш, да обядваш към 12, следобед към 4 да ядеш и в 7 вечерта да вечеряш? Не е толкова трудно...
Този режим който си описала е невъзможен, защото аз примерно съм на училище от 12, 30.
За да отида до там, трябва да тръгна от тук 11 и 50, а като се наям в 11 и 30 ми става тежко и е просто невъзможно.
Но виж, ако си първа смяна, така става.
Иначе аз съм си на за обяд почти нищо не ям, точно заради това.
А пък и + това като си хапна активията на закуска, въобще не ми се яде, някъде към 4 ми се прияжда и то нещо сладко.
Така, че не за всички е възможно да спазват режима, колкото и да искат.
Макар че, както казаха, ако се спортува достатъчно, няма проблем да си хапваш каквото искаш.

mmKamm
11-26-2009, 07:55
Мога, ама попринцип ако стана по-рано не съм гладна, защото ми става лошо от храната, когато ми се спи. Тва значи да се тъпкам насила :Д
Ето...сега е 11 без 10, а аз си закусвам с кис.мляко :) След това в 12 тръгвам на училище...няма как да стане, а в 19:00 свършвам даскало и ще пътувам към къщи :)
Явно тва не е за мен :-o Мога да си позволя да се храня правилно само събота и неделя, когато имам достатъчно време :)
Мерси все пак за съветите :)

POLLINA
11-26-2009, 15:16
ходя на фитнес
краката си ги стегнахх както казах много им се радвамм 8-)
ама почват да стават едни такиваа , прекаленоо е очертан мускула, а не искам да става така
някакъв съвет 8-)

Ufff
11-26-2009, 15:27
пиша тук за да не отварям нова тема. имам няколко въпроса свързани с интервалното бягане:

1. след спринта следва ходене или бавно тичане? четох го и в двата варианта..

2. колко мин приблизитено трябва да продължи тренировката? до колкото разбрах се тича оптимално, без да се претоварваш прекалено. и все пак, какъв е минимума за да има ефект?

Canis_Dirus
11-26-2009, 16:44
пиша тук за да не отварям нова тема. имам няколко въпроса свързани с интервалното бягане:

1. след спринта следва ходене или бавно тичане? четох го и в двата варианта..

2. колко мин приблизитено трябва да продължи тренировката? до колкото разбрах се тича оптимално, без да се претоварваш прекалено. и все пак, какъв е минимума за да има ефект?

Ама ти сериозно ли?

1. каквото можеш следва

2. Колкото можеш - 5-6 минути ако докараш е перфектно.

POLLINA
11-26-2009, 18:39
5-6 минути бягане не е ли прекалено малко?
тя няма да бяга спринт, а ще си поддържа нормално темпо.
аз лично не бягам, но мои приятели бягат по 20-30 минути :)

Canis_Dirus
11-26-2009, 18:57
5-6 минути бягане не е ли прекалено малко?
тя няма да бяга спринт, а ще си поддържа нормално темпо.
аз лично не бягам, но мои приятели бягат по 20-30 минути :)
Говорим за интервални тренировки със СПРИНТОВЕ.
Там 5 минути са МНОГО. Ако спринтовете са истински и на макс де.
След 5 минути, ако си спринтирал на макс лежиш на земята и не знаеш къде се намираш.

То не е въпроса да горим мазнини в тия 5 минути, или 45 минути, или 90 минути 3-4 пъти седмично. Седмицата е 168 часа. Ефекта, който се търси е друг.

POLLINA
11-26-2009, 18:59
ясно.
не разбрах ,че говорите за спринт :)

TheGirlNextDoor
11-26-2009, 19:33
от спринтовете развиват ли се мусколи на краката?
8-)

Canis_Dirus
11-26-2009, 19:39
8-)
Ми пробвай. За няколко години може и да успееш.

HexGirl
11-26-2009, 19:43
ето и моя въпрос
Тъй като по цял ден съм заета имам време да тренирам от 8 до 9 вечерта , има ли ефект така ?

TheGirlNextDoor
11-26-2009, 19:48
8-)
Ми пробвай. За няколко години може и да успееш.

нее..погрешно ме разбра.Аз не искам мусколи..искам да стопя малко мазнинки и понеже имам малко мусколи ме е страх да не стане по лошо.

Canis_Dirus
11-26-2009, 19:58
нее..погрешно ме разбра.Аз не искам мусколи..искам да стопя малко мазнинки и понеже имам малко мусколи ме е страх да не стане по лошо.
По принцип жените винаги много лесно правите мускули. Поне всички разказват така по форумите, ама в действителност не съм виждал много мускулести жени. Даже тези с големите мускули са на някакви хормонални препарати.

ето и моя въпрос
Тъй като по цял ден съм заета имам време да тренирам от 8 до 9 вечерта , има ли ефект така ?
Няма да има. Стой си на гз по-добре. 8-)

mycel
11-27-2009, 05:53

защо си толкова категорична? просто си промени режима

Този режим който си описала е невъзможен, защото аз примерно съм на училище от 12, 30.
За да отида до там, трябва да тръгна от тук 11 и 50, а като се наям в 11 и 30 ми става тежко и е просто невъзможно.
Но виж, ако си първа смяна, така става.
Иначе аз съм си на за обяд почти нищо не ям, точно заради това.
А пък и + това като си хапна активията на закуска, въобще не ми се яде, някъде към 4 ми се прияжда и то нещо сладко.
Така, че не за всички е възможно да спазват режима, колкото и да искат.
Макар че, както казаха, ако се спортува достатъчно, няма проблем да си хапваш каквото искаш.

да... само ТИ ходиш на даскало
никой друг в тоя свят не ходи ...
и не е невъзможен режима
просто, вкарвайки негативните си мнения, го правите такъв
тъпа работа
тука става въпрос за елементарно спазване на график за разделно хранене, и всички серете, д*ба на това мнение :)
50 човека се изредиха да казват как това за тях е невъзможно ... ми дръжте си безмислените коментари за себе си ебати ........ кво всички се оправдавате, че не можете?
'щото с тия тъпи мнения само демотивирате хората, които имат желание да се хранят правилно ... и правите гадно и на себе си, и на останалите
а всъщност няма нищо вярно, в това което казвате, тва е още по-тъпата работа
просто нямате достатъчно воля и може би, не можете да повярвате, че правилното хранене не е невъзможно в "забързаното ви ежедневие"
:smt039

mmKamm
11-27-2009, 08:38

явно проблема в случая е, че не искам. Не мога да ям в 9-10 сутринта мляко и плод и след 2 часа т.е. в 12ч. да ям пил.пържола със салата...Просто....след тая моШна обекуска едва ли ще ми се яде филийка пълнозърнест хляб с парченце кашкавал за следобедна закуска т.е. след още 2 часа :) (освен тва няма кой да ми готви)

Реших вече кво ще правя, мисля че ще има ефект.

Sissy90
11-27-2009, 08:43

явно проблема в случая е, че не искам. Не мога да ям в 9-10 сутринта мляко и плод и след 2 часа т.е. в 12ч. да ям пил.пържола със салата...Просто....след тая моШна обекуска едва ли ще ми се яде филийка пълнозърнест хляб с парченце кашкавал за следобедна закуска т.е. след още 2 часа :) (освен тва няма кой да ми готви)

Евала, стигнахме до същината на проблема.

terawatt
11-27-2009, 09:48

Евала, стигнахме до същината на проблема.
Добро утро. То си се подразбираше още от предните й постове :D

PinkFloydSound
11-27-2009, 19:45
ето и моя въпрос
Да, и аз тренирам към толкова и хич не се оплаквам от липса на ефект.
Дори смятам, че тогава е по-добре, защото гориш вече поетите през деня калории и е някак си по-ефективно. Не знам дали само си втълпявам, ама съм на тоя принцип. 8-)

DarkKisss
11-28-2009, 11:31
Що да няма ефект, има си:)

PinkFloydSound
11-28-2009, 11:38
MmKamm, и аз ходя на училище, и на мен ми е зор да ставам сутрин рано, и на мен ми се ще да ставам в 12, и на мен не ми се яде по 1000 пъти на ден, и аз се чудя какво да ям в даскало, и на мен ми е трудно.
И с всички е така. Ама искаш ли нещо – правиш нужните жертви и се кефиш на резултата.
Ако ли не, не знам въобще какво търсиш в тая тема. Това не е за хора, които ги мързи, които "не искат", а в същото време очакват всичко да им дойде наготово.

Luscious_Heart
12-05-2009, 15:19
Тук четох за алкохола... Еми сега ще ходим на екскурзия класа и всички ще се напиват без мене сигурно. 8-)
Направо ми идва да им кажа, че няма да пия, ама ще ме вземат за още по-голямо куку. : x
Пък аз просто мисля за мозъчните клетки, които ще умъртвя със спирт.
Не че афиширам анти-алкохол идея, просто не ме кефи на вкус. То пък и кое лапе на 15 няма да го хване алкохола де.
И много мисля да се запиша на баскетбол вече или поне да си намеря компания, с която да се науча. :oops:
Друг някой трезвен на Коледа ще има ли? :D

Sissy90
12-05-2009, 15:38
Какво лошо има да не пиеш? Та ти си на 15! Аз за пръв път пих алкохол на 14, на Нова година, и то 20 грама уиски. За пръв път се напих на 17 (не се гордея с това, но понякога се случва). Не трябва това, че се напиваш, да е някакво мерило, че си особено готин и вървежен. Ако някой съди по теб за това дали и колко се напиваш, той е боклук, а не ти. Вземи сама решение дали ще пиеш и не се сравнявай с останалите. Аз пия когато и колкото ми се пие (това означава един-два пъти в месеца две чаши вино).

mmKamm
12-05-2009, 15:41
За алкохолизъм чували ли сте? Много по-различно нещо е от гъзарията и т.н. 8-)

balon4eeeee
12-05-2009, 19:36
Лелее искам да си те купя от някъде и да те имам в къщи да ми казваш кво да правя винаги хахах
То аз 9 год тренирам плуване и също имам доста медали и тн... но сега се случи най-ужасното ... пропуших и заебах трениравките . Цялата ми мускулна маса все едно започна да се привръща в мазнини ... Сега обаче се мотивирах супер много брагодарение на теб и още от утре ще настъпи коренната промяна ... не си заслужава иначе тези 9 год трениравки . Евала ! ;-)

terawatt
12-06-2009, 15:57
^ Тия работи са излишни да ги следиш. Най-добре е да се научиш кога какво да ядеш.

Canis_Dirus
12-06-2009, 16:05
Телесен индекс мазнина 19,2 кг/м2
А каква е тази единица кг/м2
килограми на квадратен метър?
Пълна глупост.

terawatt
12-06-2009, 16:16
Аз освен в проценти, други измервания не съм виждал. Даже тази измишльотина за 1-ви път я срещам.

PinkFloydSound
12-06-2009, 16:24
Не че нещо, ама елементарна математика.
Аз примерно съм 1,7 м. 1,7 на квадрат е 2,89. Разделям теглото си (51) на 2,89 и се получава приблизително 17,65. Това са и процентите.

terawatt
12-06-2009, 16:27
Аз примерно съм 1,7 м. 1,7 на квадрат е 2,89. Разделям теглото си (51) на 2,89 и се получава приблизително 17,65. Това са и процентите.
И къде са ти мазнините? Равномерно разпределени по цялото тяло ли? ... Това обсъждаме, че е глупав този индекс.

PinkFloydSound
12-06-2009, 16:28
И къде са ти мазнините? Равномерно разпределени по цялото тяло ли? ... Това обсъждаме, че е глупав този индекс.
Точно, че е глупав, но ако някой иска по-подробно измерване, да ходи да се мери с калипер.

m1nik
12-06-2009, 22:49
Искрено ти завиждам за фигурата. Елава за усилията!! Малко хора биха се назорили да спазват такъв режим и да вложат толкова старание в оформянето на тялото. Отново браво! :) :) :) :) :) :)

xXxYannyxXx
12-12-2009, 20:07
Супер тяло имаш.. за себе си мога да кажа,че едва ли бих издържала такава диета и то да я спазвам винаги без изключения... но може и да пробвам... :grin:

Gwendoline
12-13-2009, 15:25
в кои храни се съдържат белтъчини? най-простото, което ми дойде на ума са яйцата, но не мога цял ден с яйцата в джобовете да ходя и да ги ям, когато трябва, та нещо друго...?

Sissy90
12-13-2009, 15:30
в кои храни се съдържат белтъчини? най-простото, което ми дойде на ума са яйцата, но не мога цял ден с яйцата в джобовете да ходя и да ги ям, когато трябва, та нещо друго...?
Месо, мляко и млечни изделия, ядки, бобови храни (там има и въглехидрати повечко). И във всички други храни, свъщност, но в минимални количества, в захарта и меда няма никакви.

Luscious_Heart
12-15-2009, 17:02
DarkKisss, сетих се да те питам - сега не ви ли разпуснаха тренировките навън (леката атлетика)? Продължаваш ли да тичаш?

DarkKisss
12-16-2009, 09:17
^ е разбира се:) целогодишно!!! дори сега повече с тежести и т.н. подготвителен период е все пак;)

Luscious_Heart
12-16-2009, 16:58
Тичаш с тежестиии или аз нещо не разбрах? Как успяваш в тоя сняг да бягаш, какво обличаш изобщо?

DarkKisss
12-17-2009, 05:54
^ Да тичам И с тежести:) Обличам се с доста слоя дрехи:клин, боди, вълнени чорапи, шушлек, 2 вълнени блузи, шал, шапка, ръкавици и си ми е екстра. Във Варна няма сняг:) А дори и да имаше, пак се тича, тичала съм, по сняг е като по пясък, само че дори по-лесно!
Сега много тичам по пясък, с тежести, стълби изкачвам .. Правя сила на краката. (:

Sissy90
12-17-2009, 08:34
^ Да тичам И с тежести:) Обличам се с доста слоя дрехи:клин, боди, вълнени чорапи, шушлек, 2 вълнени блузи, шал, шапка, ръкавици и си ми е екстра. Във Варна няма сняг:) А дори и да имаше, пак се тича, тичала съм, по сняг е като по пясък, само че дори по-лесно!
Сега много тичам по пясък, с тежести, стълби изкачвам .. Правя сила на краката. (:
Честито, вече и във Варна има сняг :D На мен ми е неприятно да бягам като духа и от седмица-две съм се поотпуснала... А не е никога да не съм бягала в студ и сняг, знам, че не се умира от това.

DarkKisss
12-17-2009, 09:36
^ знам, гадост :/ косата ми стана на висулки докато изтичам от басейна до съблекалнята ..

Luscious_Heart
12-17-2009, 18:42
Аз напоследък съм се разколебала доста. С твоята упоритост и дисциплинираност наистина успяваш да амбицираш хората. : ) Чудя се дали да се заема професионално с лека атлетика и да правя като твоето натоварване, или само за форма и т.н. :D
Отпреди 9 дена не съм тренирала, по дяволите. :booooomb: Миналия вторник скачах на въже в нас, в коридора ми е удобно, пък и отдолу има един детски забавачен център. :lol:

DarkKisss
12-18-2009, 22:25
^ Радвам се, че мотивирам:)) 8-)

iLoVeHiLlS
12-19-2009, 20:27
Здр от мен,

DarkKisss нямаш грешка ,супер си ако все така продалжаваш ще станеш атлет и от европейска и световна класа,само гледай като си малка още да не претренираш нещо да контузиш че тръгнеш ли на операции си е**ло всичкото.Амбиция с мярка 8-)
Аз съм бегачка на дълги разстояния едно време в бг тренирах и ходих даже да бягам европейско по планинско бягане(уточнение за незапознатите:тотално физическо и психическо разбиване).После бе първич ми маратон(42.195км) в шотландия-станах 10-та (а гте бяха кам 700) ,а таю година ще бягам маратона в :grin: :grin: :grin: ЛОНДОН :grin: :grin: :grin: -един от най-добрите,пролетта ,нема такъв филм та се готвя усърдно(макар че тая седмица яко болна та едвам ходех и не тренирах).Иначе -две тренировки всеки ден,по към 20 км на ден,2 пъти в седмицата отсечки и темпо и гадости,+25 км дълго в неделя...звучи като че ли достатъчно ама имам толкова грехове дет 1/2 от труда го закопават...като лапане на шоколадче и сладкала в промишлени количества теста секви гадости... :-P най-вече.Да не говорим че извън бягането не правя нищо ни коремни само ме мързи-предлог-оцеляване до следваща тренировка.Но твоите успехи мн ме мотивираха-както тялото ти така и медалите.Евала.Затова аз реших по твоя път-да почна допълнително да правя упражнения + хранителен режим.последното ми е мн необходимо щото въпреки нечвещките усилия за 3 месеца хранене квото си искам качих 5 кила и ми тежат да ти кажа...а на маратона треба да си супер лек.Та днес излапах последния си шоколад(огромен при това че после ще е голема суша),и от понеделник към всичкото шишарстване прибавям вечерни упражнения + як режим на хранене.(неделя пътувам целия ден та само храненето ще спазвам нема как да тренирам :( )Храненето ще е адски трудно за ламя спаска като мен ама е за тва се вклучвам тук кат ми е гадно и ми се яде да ви помрънквам тук таме.Трябва да свалщ към 5-6 кила да към 20 април което с цялата тая програма май е реалистично.Поздрави и лека нощ 8)

Korrnyy
12-19-2009, 22:04
Поздравявам те :) Имаш супер тяло :)

terawatt
12-19-2009, 22:43
DarkKisss, ще ти откъсна главата за тези тежести !!! :-x

DarkKisss
12-20-2009, 07:22
^ Илкооооо, греда .. Аз бягане 2 седмици няма да видя, ни фехтовка, ни нищо свързано с движение на краката .. Вчера на тренировка по шибана фехтовка кофти скочих ОТНОВО, само че саразъмът е, че този път е левият ми глезен. Не е толкова 'шарен', защото няма скъсана вена, но боли сякаш повече .. Дори не знам, не мога да стъпя, в понеделник ще ходя на диспансера, чак ми се повръща от болка .. ](*,) :smt012

iLoVeHiLlS, ще се радвам да успееш)

shutUp
12-20-2009, 08:15
аз само да попитам, за да не правя нова тема 8-)

можете ли да ми кажете някакви упражнения за стягане на вътрешната част на бедрата..? :)

terawatt
12-20-2009, 09:02
^^ Слагай на високо крака и яко лед тия 2-3 дена!!! На НГ да си на линия за тичане :)

DarkKisss
12-20-2009, 10:47
аз само да попитам, за да не правя нова тема 8-)

можете ли да ми кажете някакви упражнения за стягане на вътрешната част на бедрата..? :)

прочети темата, захарче, всичко има .. давай няколко стараници назад

iLoVeHiLlS
12-22-2009, 05:30
Хей ,мерси много DarkKisss :-D
Ти глезена ли си изкълчила?Не се притеснявай това минава ако го движиш минимално+лед,споко,скоро ще си отново на линия :)
Take care

DarkKisss
12-22-2009, 08:51
^ Thanks:) Но имам пукната кост на ходилото. (metatarsal bone)
В момента съм с наложен гипс до 28, след което ме чака физио терапия и ще съм като нова, в момента съм в състояние само да правя коремни преси и бицепц с гири. Много е кофти, дори не се храня нормално, т.е. не като спортист, почти не ям, защото не се чувствам отговорна, защото не върша никаква активност освен да ида да се изпикая или преси и бицепц. Важното е че след 6 дни ще ми го махат. НЕ го пожелавам никому.

viksit0y
12-22-2009, 09:02
^ Ужасно :(
Бтв, ако си с патерици май те видях в мол Варна в неделя :-D

DarkKisss
12-22-2009, 09:05
аз съм 8-)

iLoVeHiLlS
12-22-2009, 09:34
Представям си как се чувстваш минавала съм го тоя път.Единственото което мога да ти кажа-бъди позитивна и прави всичко точно както ти казват за рздвижвания и простотии адски скучно и депресиращо е ,но тва е начина.Прави нещо да те отплесва от гадни мисли и че не тренираш и се храни-тва е важно за да се възстановиш-малко но здравословно иначе няма да се излекува раната толкова бързо.Така че:
Горе главата!
:P :P Аз преди около година имах операция на коляното и после три месеца уцах и едвам ходех и никой не вяваше че ще пробягам.После почнах полека да започвам да бягам,мн внимателно и половин година след операцията ,когато бях повъзстановила,отидох на състезание и си направих лично на 10км.
Пожелавам ти подообен че и по-голям късмет.Стей позитив тудай,бе а машин тумороу :D 8)

DarkKisss
12-22-2009, 09:37
Мерси:)

DarkKisss
12-27-2009, 10:44
Утре ми махат гипса! :smt081

Ще мога да ходя вече!

Кофти ми атрофираха мускулите краката, може 10 дена да се струват малко, но .. свалих ..

---> http://i48.tinypic.com/2q9kwon.jpg

iLoVeHiLlS
12-27-2009, 17:29
Поздравления =D>

Ей сега трябва да внимаваш как започваш да тренираш да не сбъркаш нещо.Тва с атрофията да не те притеснява той мускулът бързо ше се развие без гипса ако правиш специалните упражнения на физиотерапията или каквото възстановяване правиш.На мен едно време дънките ми висяха на единия крак а на другия опънати след операция ,гледка :D

Леле,егати ужаса не мога да издържа без сладко.Тва със сушените плодове и меда работи донякъде ,ама...На цялата ти програма тва ми е най-трудното.Иначе упражненията ми е лесно ,само дет сутрин кат отида на тренировка съм малко скована ,ама воля за тренировка винаги имам,ама храната и най-вече сладкото...хапвам тук таме некво късче натурален,или некво микроскопично парченце вафла,ама се надявам до седмица-две да свикна без нищо.

DarkKisss
12-27-2009, 18:19
Ахх ..
Успех човек, в началото е винаги най-трудно нали знаеш :wink:

elenkaaa
12-28-2009, 17:26
Можете ли да ми кажете нещо за плодовете имам предвид добър вариант ли са за диета или не щото има някои спазват здравословно хранене но без плодове ??

StreetFame
12-28-2009, 17:37
Можете ли да ми кажете нещо за плодовете имам предвид добър вариант ли са за диета или не щото има някои спазват здравословно хранене но без плодове ??
:razz: :razz: Ти ме разби. :razz: :razz:
Много ясно, че са добър вариант. Може само бананите да отбягваш, ама и тях си яж. 8-)

PinkFloydSound
12-28-2009, 17:42
Много ясно, че са добър вариант. Може само бананите да отбягваш, ама и тях си яж. 8-)
Да, бе. Това, че всички са луднали по диети с плодове и т.н., не ги прави наааааааааааай-полезната храна на света. Дори има доста диети, които изключват точно плодовете, тъй като има глюкоза в тях, която кара организмът да отделя повече инсулин в панкреаса и така се натрупват повече мастни депа.
Все пак грейпфрутът, ябълката и т.н. са доста полезни, де.

StreetFame
12-28-2009, 18:00
Да, бе. Това, че всички са луднали по диети с плодове и т.н., не ги прави наааааааааааай-полезната храна на света. Дори има доста диети, които изключват точно плодовете, тъй като има глюкоза в тях, която кара организмът да отделя повече инсулин в панкреаса и така се натрупват повече мастни депа.
Все пак грейпфрутът, ябълката и т.н. са доста полезни, де.
Не съм казала, че са най-полезни. Много ясно, че ако ядеш само плодове през деня не е добре, но е хубаво да се ядът по 1-2 плода на ден, защото съдържат доста витамини. :)

terawatt
12-28-2009, 18:09
...Много ясно, че ако ядеш само плодове през деня не е добре, но е хубаво да се ядът по 1-2 плода на ден, защото съдържат доста витамини.[/b] :)
Кое му е много ясното??? И защо да не е добре?

Luscious_Heart
12-28-2009, 18:41
...Много ясно, че ако ядеш само плодове през деня не е добре, но е хубаво да се ядът по 1-2 плода на ден, защото съдържат доста витамини.[/b] :)
+
Ай стига с тая храна ве...
Спуках се от смях в една друга тема, там диетуващите мацки опяваха, че ако ядеш само кренвирши, няма да напълнееш. :D
Плодовете са си полезни и това е! 1-2 на ден е малко дори!
Именно те съдържат ПОЛЕЗНА захар, а не рафинираната, която я има в любимите ви вафлички и шоколадченца.
Естествено, който трябва, ще ги избягва. Баба ми е с диабет за жалост и не й дават картофи дори (заради въглехидратите сигурно), както и мед не си позволява.
Спортистите могат да си позволят да ядат повече от нетрениращите.

dody
12-28-2009, 18:44
pak az ne spazvam nikiv dieti ... ii treniram kogato moga :P

i tova sam az :P http://www.impulse.bg/photos/by/8308273/view/5825640

http://www.impulse.bg/photos/by/8308273/view/6880892
http://www.teenproblem.net/teenid/gallery/dody/49419.html
:) :) :) :}

DarkKisss
12-28-2009, 19:45
^ Пич очаквах мацка да напише подобен коментар, но ти ..
Не се излагай, приятелски съвет :wink:

dody
12-28-2009, 20:00
ии със какво сам се изложил ??
вярно имаш яко тяло ;)

StreetFame
12-29-2009, 05:52
Кое му хубавото да яде САМО плодове всеки ден?

terawatt
12-29-2009, 09:02
Даже не отговори на въпросите...

"ако ядеш само плодове през деня не е добре" и "САМО плодове всеки ден" не е едно и също... Кое точно имаш в предвид от 2-те ?

DarkKisss
12-29-2009, 11:45
Илко, ЛЕКЦИЯ!
Искаме Л-Е-К-Ц-И-Я! 8-)

StreetFame
12-29-2009, 17:43
Даже не отговори на въпросите...

"ако ядеш само плодове през деня не е добре" и "САМО плодове всеки ден" не е едно и също... Кое точно имаш в предвид от 2-те ?
Момичето/момчето питаше дали плодовете са добър вариант за хранителен режим и след това Бианка каза, че не са най-полезната храна като за диета. А в повечето диети, което сега са "модерни" по принцип се яде едно и също. 8-) Абе не мога да обясня какво имах предвид, ама както и да е. Не се разбрахме. 8-)

Бду DarkKisss много си яка. Следя темата ти откакто е направена и мога да ти кажа едно огромно ЕВАЛА! Хубаво е да гледаш хора, които спортуват, а не такива, които ядът пред компа.
Успех за напред, въпреки че не ти е нужен.
:)

iLoVeHiLlS
12-29-2009, 18:03
Аз съм чувала за 5 на ден-5 порции плодове/зеленчуци на ден или 7-10 порции за по активните.Аз знам че най-добрите бегачи които са супер слаби и супер тонизирани,се хранят с 80% растителна храна-зеленчукови манджи+ много разни тропически плодове дет растат там. Те тренират по 200км на седмица де...
Иначе диети много ,вицове също те май са едно и също :D Диети с шоколад , с вино,с не знам кво.Който си е башка луд да опитва,да опитва...успех :D :D

DarkKisss
12-29-2009, 18:25
^ :lol: :lol: :lol:

П.П. Днес ми беше първият ден след махането на гипса, в който имах триразова тренировка, чивствам се прекрасно .. Преродена .. Ахх :smt118

terawatt
12-29-2009, 18:30
Момичето/момчето питаше дали плодовете са добър вариант за хранителен режим и след това Бианка каза, че не са най-полезната храна като за диета. А в повечето диети, което сега са "модерни" по принцип се яде едно и също. 8-) Абе не мога да обясня какво имах предвид, ама както и да е. Не се разбрахме. 8-)

Бду DarkKisss много си яка. Следя темата ти откакто е направена и мога да ти кажа едно огромно ЕВАЛА! Хубаво е да гледаш хора, които спортуват, а не такива, които ядът пред компа.
Успех за напред, въпреки че не ти е нужен.
:)
Аз като прочета виждам какво е писала, и на Бианка и разчитам добре шрифтовете... Ама ще ти поясня. САМО плодове през деня (1 ден примерно) и САМО плодове ВСЕКИ ден - коренно различно... Ако искаш препрочети пак... Явно не си уловила смисъла какво съм писал :) Карай случват се такива неща :)

Която си прави модерните (измислени) диети, тя да му мисли - орговорността си е нейна.... Аз правя диети и не ги свързвам с отслабване-напълняване, а с лечебни и профилактични цели...

iLoVeHiLlS, за какви бегачи става дума??? За маратонци ли става дума???

terawatt
12-29-2009, 18:31
Илко, ЛЕКЦИЯ!
Искаме Л-Е-К-Ц-И-Я! 8-)
И за теб има лекции - глезени, колене... След 2 дена почват :)

DarkKisss
12-29-2009, 19:03
^ Изчети ми ги, you peaceful warrior 8-)

(весело ми е)

sunshine955
12-29-2009, 21:21
Браво :) хубаво тяло.

Gwendoline
12-30-2009, 20:04
Искам да попитам разбиращите...

Сега на Коледа бяхме на село и там беше половината рода и имаше СТРАШНО много манджи. От една страна майка ми сипва, от една страна баба ми и всички ядат и не питат. Тогава изядох толкова много храна, че буквално ми се доповръща по едно време. После на следващия ден, баш Коледа, пак същата история. От там до сега гледам да ям по-малко, ама повечето подаръци бяха шоколади, вафли и т.н. и няма какво друго да ям и само с боклуци се тъпча. Направо .. много съм зле, много ме е яд. Със страшни мъки в спорта отслабнах 8 кг, повече от половин година не съм близвала всякакъв хляб, газирано, пържено и мазно, а сега всичко се пропиля. Имам чувството, че съм на дъното. Днес съм изпила около 2 л вода, уж за да се изчистя, ходих до кенефа сигурно 10 пъти, но пак си стоя подута като шамандура, не мога да се мръдна.

Дайте съвет, как да ям. Да си продължа по старому както си ядох, по-малко ли да ям на ден, какво да правя :( :( :(

направо ми идва да се хвърля от някъде. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

как да процедирам от тук нататък

iLoVeHiLlS
12-31-2009, 04:17
iLoVeHiLlS, за какви бегачи става дума??? За маратонци ли става дума???

Ами сякви дето бягат м/у 1500 и маратон.Въпроса е че то и среднистите си покриват едно 150-180 км на седмица.

http://www.active.com/running/Articles/Eating_practices_of_the_best_endurance_athletes_in _the_world.htm на Daily Nutrients.

Само така,Дарк Кис :grin:

DarkKisss
12-31-2009, 05:59
^ Абе остави аз вчера играх турнирче по фехтовка и станах 1 8-)
Е на тренировка разбира се .. Абе сакатичка съм и още не мога да тичам, но след празниците бомба!:)

iLoVeHiLlS
01-02-2010, 06:38
Дайте съвет, как да ям. Да си продължа по старому както си ядох, по-малко ли да ям на ден, какво да правя

не че супер мн разбирам ама според мен не трябва да си тровиш живота за това.ако се мериш и си качила много тва 2/3 са задържана вода ,а не сланини.Просто яж чисто и ако те боли корем изчакай или хапни банан/кисело мляко/нещо такова.

Аз вече напълно изключих лошите храни ,трябваха ми две седмици да свикна без да ми е мъка.Корема ми почна да се оформя също :D сега сладки боклуци не ми се ядат,ама за сметка на това компенсирам с огромни количества мюсли и сушени плодове които при мойте тренировки не биха ми качили килата,ама въпроса е че аз трябва да свалям ,а не да поддържам.Затова реших изобщо да ги изключа поне за известен период .Освен това аз не мога да издържа на три хранения-имам закуска тренировка обяд и след 6 часа още една тренировка.После вечера и после въжата и разните коремни преси.Та в тия 6 часа смо на плод не става мозъка ме боли от глад. Та затва ще се ъпгрейдна на следното:
храна-без зърнени ,а само:плодове ,зеленчуци+месо/риба/яйца/млечни и 2-3 пъти седмично картоф(ако е мн тежко)-по 4-5 пъти на ден
тренировки:мойте си (80-100 км на седмица)+въжата и коремните на Дарк Кис.
Разчитам до края на февруари да съм състезателно тегло(6 кила надолу :-s ) че иначе няма да стане то бързината.Имам след две седмици една 10-ка която ще е голямото ос****е,ама нейсе ,важното е маратона 8)

emin3mchet0
02-04-2010, 20:54
Тялото ти е уникално! Поздравления за постигнатото :grin: Моя въпрос е как мога да сваля мазнини предимно от краката (бедрата и по възможност прастците) Мисля, че първо трябва да ги стопя тези мазнини и тогава да започна упражнения за стягане.

DarkKisss
02-05-2010, 05:08
^ Единствения начин е тичането и скачането на въже, както съм споменавала много пъти до сега, от това се топят мазнинки:) Пий много вода също!

ferit0
02-05-2010, 06:04
^ Единствения начин е тичането и скачането на въже, както съм споменавала много пъти до сега, от това се топят мазнинки:) Пий много вода също!
А от изкачване на стълби топят ли се мазнинки??

TheGirlNextDoor
02-05-2010, 07:38
и аз искам да питам разбиращите..дали ако правя тази програма ще има ефект(целта ми е да сваля излишните мазнини)

Първи ден - кардио вариант 1
Втори ден - тренировка за мускулите в горната част на тялото, кардио
Трети ден - кардио вариант 2
Четвърти ден - тренировка за мускулите в долната част на тялото, кардио
Пети ден - кардио вариант 1
Шести ден - почивка
Седми ден - почивка

Кардио ден вариант 1
20 мин. велоергометър с целеви пулс 60% от маскималния допустим за възрастта
20 мин. ходене по наклон с целеви пулс 70% от максималния
Коремни преси - 3 х 20-30
Повдигане на краката от наклонен лег с частична амплитуда - 3 х 15-20

Кардио ден вариант 2
10 мин. велоергометър с целеви пулс 60% от маскималния допустим за възрастта
10 мин. степер с целеви пулс 70% от максималния
10 мин. велоергометър с целеви пулс 60% от маскималния допустим за възрастта
10 мин крос тренацор с целеви пулс 70%
Коремни преси - 3 х 20
Повдигане на краката от наклонен лег с частична амплитуда - 3 х 30

Тренировка за мускулите в горната част на тялото, кардио
Придърпване на вертикален скрипец - 3 х 12
Пек-дек - 3 х 10-12
Придърпване на долен скрипец - 3 х 12-15
Хибридни Арнолд преси - 3 х 10-12
Кик-бек - 2 х 12-15
Бицепсово сгъване с дъмбели - 3 х 10-12

Тренировка за мускулите в долната част на тялото, кардио

Лег-преса - 3 х 25-35
Напади - 3 х 15 за всеки крак
Бедрено сгъване - 3 х 25-30
Бедрено разгъване - 3 х 15-20
Хиперекстензии, Гръбни преси - 3 х 15-25

emin3mchet0
02-05-2010, 15:22

Мерси много :-)

DqVoLsKoJeLaNiE
02-05-2010, 15:33
Искам да попитам разбиращите...

Сега на Коледа бяхме на село и там беше половината рода и имаше СТРАШНО много манджи. От една страна майка ми сипва, от една страна баба ми и всички ядат и не питат. Тогава изядох толкова много храна, че буквално ми се доповръща по едно време. После на следващия ден, баш Коледа, пак същата история. От там до сега гледам да ям по-малко, ама повечето подаръци бяха шоколади, вафли и т.н. и няма какво друго да ям и само с боклуци се тъпча. Направо .. много съм зле, много ме е яд. Със страшни мъки в спорта отслабнах 8 кг, повече от половин година не съм близвала всякакъв хляб, газирано, пържено и мазно, а сега всичко се пропиля. Имам чувството, че съм на дъното. Днес съм изпила около 2 л вода, уж за да се изчистя, ходих до кенефа сигурно 10 пъти, но пак си стоя подута като шамандура, не мога да се мръдна.

Дайте съвет, как да ям. Да си продължа по старому както си ядох, по-малко ли да ям на ден, какво да правя :( :( :(

направо ми идва да се хвърля от някъде. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

как да процедирам от тук нататък

спокойно, на много голяма част от хората им се случва :)
пий водичка и яж кисело мляко плодове, мюсли и ако тямаш време за фитнес, се разхождай всеки ден :)

DarkKisss
02-05-2010, 17:16
TheGirlNextDoor
мисля че 2 дена почивка са множко, после ще ти е по-трудно да започнеш в 1 ден:) нека е 1 ден.
на 6 ден може да потичаш;)

bambinogirll
02-06-2010, 22:52
Не прочетох всичко което пише в това форумче,но ще кажа само,че DarkKisss имаш уникално тяло...евала наистина.Сега искам да те питам някои неща значи...ще започна този твои режим които си написала дано да го спазам защото неее мога да се ограничавам от сладко от пържено и такива неща предполагам че ти в началото като си започнала си била така..как си се справяла с това?И същоо значи аз съм висока 1.72 тежа 55 кг. но искам да стана поне 53 там някаде ноо и да имам хубаво стегнато тяло..трябва да наблегна над корема и вътрешната част на краката..какво да правя за да ги стегнаа тези проблемни части.И акоо пия чай за отслабване ще ми помогне ли по бързо защото искам в рамките на 3 месеца да получа някакав резултат.И акоо може някаква програмкаа да ми измислиш.Благодаряя ти мноооооого :)

DarkKisss
02-07-2010, 06:08
Предлагам ти да се върнеш няколко страници назад, доеи картинка съм пуснала за упражнения за вътрешната част на бедрата и за корема))
иначе в началото ми беше много добре даже, сега е по-трудничко честно казано, изминаха 2-3 години така ..

bambinogirll
02-07-2010, 12:22
Само не разбрах ако пия и този чай за отслабване "Инхуа" (мисля,че беше) чела съм много за него тук,дали ше имам по голям и по бърз ефект,защото тука от 2-3 дни се тъпча с адски вредни храни и го осъзнавам,но не мога да спра.Също така имам плочки ноо не се виждат много защото имам мазнини по корема и чакам да се стопли и да правя тези неща които ти си написала във форумчето но нямам голяма вяра че аз ще успея а пък много искам :( . Тялото ми по принцип не е много дебело,трябва само да се стегне защото има излишни мазнини,Най - вече корема преди не бях такаа ии сега много се ядосвам. :? :-x :x

ImmortalSportFreak
02-07-2010, 12:53
^^ Мани чайовете за отслабване.. Беги на фитнес и прави кардио и други упражнения и ще се стегнеш..

otlichnichkata
02-07-2010, 13:00
Да знаете само как ме нахъсахте :) Аз си правя всеки ден по 200 коремни преси от ... май станаха 2 седмици, обаче сланината пречи :x ии нямам търпение да се махне тоя сняг, че да почвам да треса сланини в двора на даскало. След като цял ден чета темата накрая взех едно старо въже и скачах .. доста време. Кажи речи цял следобед, с малко почивки 8-) Щото на мене рядко ми се случва да се нахъсам пък и нямаше какво да правя.. ох само с храната незнам как ще се справя, ама като че ли ми е за първи път .. 8-)
P.S.: Страхотно тяло вадиш DarkKisss. Добре че има такива хора, които да действат мотивиращо, че иначе всички (по-скоро прецаканите с гаден ген) щяхме да се таркаляме до магазина за нова кутия с Фафли 8-)

DarkKisss
02-07-2010, 13:29
^ Абе честно казано генът не е чаак толкова от значение, ако ти кажа, че моят ген е да трупам мазнина по корема как ти се вижда? Просто толкова се ядосвах на корема си и исках да си докажа че генът не би могъл да ме спре, та стигнах прекалено далеч и плочките станаха прекалено изразени, а сега съм зарибена страшно много .. Като дрога, която не мога да спра, ако спра ще ми се обърка всичко сякаш ..

ReachlessGirl
02-07-2010, 13:36
Темичката съвсем не ми се вижда лоша .. това, което обаче бих взела от нея е само режима на хранене .. :) Всичко останало не бих направила по простата причина, че нито има постоянство в мен ( :D ), нито бих искала да ми се виждат мускулите на ръце, корем и тн .. 8-)

Успех на останалите! :)

anna93
02-07-2010, 13:42
DarkKisss много ти се възхищавам. От утре започвам по твойто меню за храна, ще ходя на фитнес и се надявам да постигна някакъв ефект, че ще е трудбо на се въздържам от газирано, пържено и сладкото... :( Но все пак с воля всичко се постига. :D

otlichnichkata
02-07-2010, 13:42
Напълно те разбирам. Само че аз толкова пъти се опитвах и по едно време толкова ми беше писнало от ограничения и упражнения, че казах майната му на тялото .. и това беше последното за което мислех в продължение на половин година. Обаче скоро се погледнах в огледалото, така, по-продължително и гледката изобщо не ми се понрави и си викам - последен опит. Ако не стане, ще се преселя в някоя пещера и тва е. Така че дано удържа фронта, защото ще се отчая тотално (да чукна на дърво) .

anna93
02-07-2010, 13:59
^ И аз съм така. Аз вече избягвам да се гледам в цял ръст, защото гледката ужасно много ме отчйава, но наистина и аз трябва да се взема в ръце, че аз не в пещера, а на някоя друга планете ще се изселя, ако не издържа този режим и не получа някакъв ефект. :D :D

otlichnichkata
02-07-2010, 14:08
Аз няма как да не се гледам, огледалато ми почти покрива вратата на стаята ми :x . Ами радвам се, че не съм само аз.. в смисъл не се радвам, че и ти си в това положение 8-) ама е друго като знаеш, че не си единствен. Айде аз от утре почвам сериозно без сладко, тестяно, газирано не пия така че не ми е проблем ии само на кисело мляко, чай и салатки ще карам. Ест. и продължавам да си скачам 8-) . Дано стане нещо :)

DarkKisss
02-07-2010, 16:19
браво момичета, само така! =D>

PinkFloydSound
02-07-2010, 16:23
Аз няма как да не се гледам, огледалато ми почти покрива вратата на стаята ми :x . Ами радвам се, че не съм само аз.. в смисъл не се радвам, че и ти си в това положение 8-) ама е друго като знаеш, че не си единствен. Айде аз от утре почвам сериозно без сладко, тестяно, газирано не пия така че не ми е проблем ии само на кисело мляко, чай и салатки ще карам. Ест. и продължавам да си скачам 8-) . Дано стане нещо :)
Карай си само на кисело мляко, чай и салатки, пък после се чуди къде ти е бил акълът, като се погледнеш в огледалото и видиш, че си два пъти по-едра от преди...

mArMaLaDkA
02-07-2010, 16:44
Що бе, Би? Ако салатките са овчарска и всякакви от тоя род(с пилешки късчета, риба, някакви такива), че и грамажа е солиден, 'що пък да не го кара на тоя режим? Мен лично една овчарска ме наяжда солидно(пак зависи от грамаж, продукти и т.н., но все пак). Плюс това някои отиват на заведение, поръчват си 2 свински пържоли и на марулята отстрани й викат салата и после има изречения "аз снощи ядох салата". 8-)

otlichnichkata
02-07-2010, 16:53
Карай си само на кисело мляко, чай и салатки, пък после се чуди къде ти е бил акълът, като се погледнеш в огледалото и видиш, че си два пъти по-едра от преди...
Това ще стане само ако след време ми писне и изпразня хладилника, но това няма да стане. Поне се надявам. :wink:

otlichnichkata
02-07-2010, 17:40
Не може цял живот да гладуваш. :)
Ами няма да има нужда да гладувам, понеже стомахът ми ще се свие след 2-3 дена и ще се задоволява с малко количество храна, пък и да не се, в магазина краставици и домати колкото щеш 8-) Просто ще спра да ям боклуци. Това е. :)

mArMaLaDkA
02-07-2010, 17:45
Не знаех, че плодовете, сиренето, кашкавала, яйцата, месото, рибата са боклуци.

otlichnichkata
02-07-2010, 17:53
Не знаех, че плодовете, сиренето, кашкавала, яйцата, месото, рибата са боклуци.
Това че не съм ги споменала не значи че няма да приемам и тези , просто дадох пример с салатките и т.н. то само на зелено ще ми омръзне на 2-я ден. Мислех, че се подразбира, но явно не съм се изказала правилно. :)

otlichnichkata
02-07-2010, 18:00
90% от плодовете и зеленчуците е вода, с вода не се живее. не се живее без мазнини и белтъчини.
стомахът ти не е самостоятелен, а е в система със всичките ти органи, които без храна не могат да живеят, свиването на стомаха няма нищо общо с процеса на отслабване
и най-важното, не се отслабва с малко количество храна :)
казвам ти го съвсем приятелки, защото да караш на зеленчуци си е чист глад.
трябва да ядеш мазнини, белтъци и въглехидрати, защото тогава тялото ти има възможността да гори мастните клетки, защото има енергия да го прави. с зеленчуците и киселото мляко не виждам как може да си набавяш необходимите вещества.
махни на една кола горивото и опитай да я запалиш :)

Права си :)
Благодаря все пак

Luscious_Heart
02-07-2010, 19:04
Хехе, хора! :D Пък аз си умирам за огледало в стаята... Понеже сменяхме стаите с нашите, в моята си нямам. Евентуално ще поискам едно да ми монтират върху гардероба, защото ОБОЖАВАМ ДА СЕ ГЛЕДАМ В ЦЯЛ РЪСТ. :grin: Малко е нарцисистко, но е хубаво да имам подобен изглед. Причината е, че там, където е голямото огледало в коридора, е твърде тясно. :?
Пък що се отнася до гена... В нашия род пълни хора няма. Но това не означава, че не е нужно да спортувам. А иначе DarkKiss, евала, че именно това те е мотивирало за плочките! В момента правя по 400 коремни преси с 3кг, без да спра, но чакам да се покажат още. започнал е само горният ред. Та още съм не бегинър, ами към интермедиат май вече. ;дд

ImmortalSportFreak
02-07-2010, 19:57
^^ Браво човек.. супер че оформяш коремни мускули ;) моите се виждат ама слабо.. Правя всеки ден коремни но без тежести.. тия с тежестите как се правят изобщо незнам... къде се слагат тия тежести.. :lol: :lol: :lol:

MichellePhan
02-07-2010, 20:09
Darkkiss ти тренирала ли си по време на това?(нали там петобой май тренираше).Ами онези упражнения настрани по 50 пъти как се правят?

DarkKisss
02-08-2010, 05:06
По време на кое по-точно?:)
Да, тренирах, режимът се започна успоредно с тренировки .. дори ако не се лъжа .. започнах да тренирам сериозно без пропуски и да давам поне 90 % от себе си, и после започнах режимът без сладко и т.н. Беше наистина тежко, свалях мазнина доколкото беше възможно, но след 6 месеца когато такава не остана започнах да припадам от липса на мазнини, белтъци. Не се хранех достатъчно, а тренирах зверски по 3 тренровки дневно.
Мисля че ако ядете точно толкова колкото изразходвате, това ще е перфектна програма за поддържане на килограмите!
А за сваляне, малко по-малко ядене от колкото изразходване, но качествена храна! Мускулът се нуждае от белтък, т.е. месо, не говоря за мускули като моите))
Упражнянията на стани стават по точзи начин: http://i49.tinypic.com/4puzpy.jpg

MichellePhan
02-08-2010, 20:55
Аз смятам да почна това,но +диета.Пак ще избягвам онези храни,който не трябва да се ядът.Искам да се запиша на нещо,но не знам.И ти си от Варна.Моля те препоръчай ми спорт + място за трениране(за Варна).В чудо се виждам-не мога да намеря!Ами може ли сутринта да бягам на място 30 мин?Защото сутринта съм от 7.30 на училище и няма как пък и в тези студове...

gabi_94
02-09-2010, 07:02
Дарк кис, аз исках да те питам относно коремните преси...не съм дебела, корема ми е малък, но ме дразни...та по колко коремни преси да правя на ден само да стопя там мазнините, не искам нали плочки, а просто да ми е стегнат корема....Защото бях чела нали, че ако правиш много коремни наведнъж нали, примерно по 200,300 на ден и свикнеш така и нали почва да ти се стяга корема и после ако спреш се отпускал много гадно...Вярно ли е това?
И също да те питам за краката, нали бедрата по-скоро, ако тичам примерно всяка сутрин по 1 час ще помогне ли да се стопят излишните мазнинки....

DarkKisss
02-10-2010, 05:02
MichellePhan,
лека атлетика! Залата е страхотна човек :smt007

gabi_94,
коремните преси НЕ топят мазнина!!! Прави 2 по 50 за стягане, не за топене на мазнини ..
А за тичането, да става ..

Sissy90
02-10-2010, 09:34
MichellePhan,
Коя е залата? Може ли всеки да отиде да бяга или само които са към някой клуб? Аз ходех на стадион Спартак, че ми беше наблизо, но сега е много студено и като се върна по-другата седмица във Варна надали ще е много по-топло и пак нямам къде да бягам...

tItEufFf
02-10-2010, 12:58
На мен спорта ми е достатъчен. Никога не съм била дебела, но тялото ми беше отпуснато и все пак ваканциите винаги надебелявах малко или много.
Откакто почнах да тренирам волейбол проблеми с теглото и тялото ми НЯМАМ. Не се ограничавам изооообщо. Ям каквото искам, когато искам, колкото искам. Тялото ми се стегна, самата му форма стана по фина ... Да не говорим за всичките положителни емоции, които ми носи спорта :grin:

suunnseT
02-10-2010, 14:43
и аз един въпрос,ако може:

Тренирам 5 дена в седмицата : кик бокс,денс аеробика и тае-бо по близо 2 часа на ден.
164-50кг
Плочки и всичко е налице само нямам успех в задните части,някакъв съвет само за там,да ги стегна тотална,че ми писна ?
Иначе не пия газирано,спирам тотално сладкото (а дано) само плодове и почвам с 2 литра вода на ден и все пак се чудя къде бъркам ?

MichellePhan
02-10-2010, 14:47
MichellePhan,
Коя е залата? Може ли всеки да отиде да бяга или само които са към някой клуб? Аз ходех на стадион Спартак, че ми беше наблизо, но сега е много студено и като се върна по-другата седмица във Варна надали ще е много по-топло и пак нямам къде да бягам...
Да и аз искам да ми обясниш коя зала.^^Абе вобще тези въпроси + може ли да бягам на място,15-20мин и да правя онези упражнения за паласките.
П.С:Аз искам само да махна сланинките и малко да се стегна,защото преди съм тренирала супер много и съм г/д стегната достатъчно :/ или то мускулите,който имах преди вече ги няма :(

DarkKisss
02-10-2010, 17:46
suunnseT, изкачване на стълби на бегом, скачане на въже.
И ей това горното: http://www.tialoto.bg/images/slideshows/000000607.jpg

MichellePhan, стадион Локомотив, до пожарната. Там бягат спортно училище и други клубове по лека атлетика, аз също тичам там, когато е лошо времето)) Не могат да тичат обаче случайни хора там((

smiirnoff
02-10-2010, 17:53
Привет на всички!
DarkKisss, да те попитам, знаеш ли подходящи упражнения за стягане на бедрата ?
От около месец правя упражнения, защото реших, че имам нужда от стягане - правя преси за горна и долна част на корема (всъщност тук видях, че има специални преси за долната част), страничните упражнения (които не знам как се казват точно :Д) и други.
Ходя и на народни танци и за сега мисля, че е достатъчно, но ако може да ми кажеш и подходящи упражнения за крака, и най - вече за бедрата.
(:

Мерси

DarkKisss
02-10-2010, 18:05
http://i47.tinypic.com/11smdxj.jpg

8-) не ога да го обясня и го нарисувах!

smiirnoff
02-10-2010, 18:12
Мерси, горе - долу зацепих, ще импровизирам :Д:Д:Д

ImmortalSportFreak
02-13-2010, 23:41
Какво стана бе хора.... забравихте я тая тема.. :lol: 8-)
Тия седмици се чувствам адски тъпо защото не спортувам нищо освен че вкъщи правя всекидневните ми упражнения (коремни преси и пр.).. От другата седмица смятам да ходя на фитнес и плуване .. поне 1 път на плуване и 2-3 пъти на фитнес седмично че ще се побъркам....................
Ски също ми се карат... тая зима карах само веднъж.. ще видим как ще стане...

Толкова от мене.. вие как сте... спортувате ли нещо зимата... :lol: :lol:

DarkKisss
02-14-2010, 06:16
То вече стана пролет:)

ImmortalSportFreak
02-14-2010, 14:27
^^ така е.. :lol:
Днес бягах в парка.. :lol: Смятам да се запиша да тренирам лека атлетика ! :grin: :grin:

BlackKeys
02-15-2010, 15:51
DarkKisss, кляканията за какво по-точно са и има ли ефект от тях? И по колко пъти е добре да се правят?

TheGirlNextDoor
02-15-2010, 16:22
кажете ми кво да правя във фитнеса....неща с които ще отслабна а няма да правя мускули (особено на бедрата) :(

DarkKisss
02-15-2010, 17:20
BlackKeys клековете стягат бедрата и да има ефект:) А колкото до количеството, то ако изобщо не си правила то прави примерно 2 по 40 пъти. Между тях 1 мин. почивка.

TheGirlNextDoor всякакво кардио. Крос тренажор, пътечка, колело:)

dorsichh
02-22-2010, 18:34
искам да питам..какви бяха упражненията за долния ред на корема,подходящи за домашни условия? защото на горния вече почти направих плочки и стнаах доста стегната ;д

BlackKeys
02-22-2010, 18:38
DarkKisss, кардието навсякъде ли гори мазнини? Всмисъл искам от корема като цяло, но съм и в по горната част на корема, под бяста, там с кардио ще стане ли?

ImmortalSportFreak
02-22-2010, 19:02
DarkKisss, кардието навсякъде ли гори мазнини? Всмисъл искам от корема като цяло, но съм и в по горната част на корема, под бяста, там с кардио ще стане ли?
да
не съм тази която питаш ама все пак ти отговорих :lol:

darkflower
02-22-2010, 19:24
Аз като съм 40 килограма се радвам, че не трябва да правя някакви упражнния. Стига ми само 2 пъти в седмицата да си тренирам във училищния фитнес и това е. Не спазвам никакви режими, даже може да се каже, че пребивавам на шоколад и кола. :D

m0nzii
02-24-2010, 14:34
еми тичането и въжето са основни елементи, за да се сваля мазнината се "друса" .. Бягай леко, но важното е да се бяга и ще свикнеш и аз съм била така .. :)

Може ли да ги заменим с танци и волейбол ? :-o

FlowerPower
02-24-2010, 16:18
еми тичането и въжето са основни елементи, за да се сваля мазнината се "друса" .. Бягай леко, но важното е да се бяга и ще свикнеш и аз съм била така .. :)

Може ли да ги заменим с танци и волейбол ? :-o

Кардиото е незаменимо, а при тичане и скачане пулсът се ускорява на макс, но танците, ако са интензивни, също са добър вариант. Все пак каквото и да правим е по- добре от нищонеправенето :D

ImmortalSportFreak
02-24-2010, 17:35
Ехее колко е хубаво да се тренира лека атлетика. :grin: Просто исках да споделя.. Чувствам се по-яко от всякога! :lol:

BlackKeys
02-24-2010, 17:48
BlackKeys клековете стягат бедрата и да има ефект:) А колкото до количеството, то ако изобщо не си правила то прави примерно 2 по 40 пъти. Между тях 1 мин. почивка.

TheGirlNextDoor всякакво кардио. Крос тренажор, пътечка, колело:)

А как е правилно да се правят клековете? Смисъл примерно с по-събрани, по-раздалечени крака, по-бързо или по-бавно?

JeAsUS
03-01-2010, 23:05
Еднообразните упражнения не помагат . Трябва да се сменят иначе тялото ви се натренирва . избягвайте прекаленото кардио то забавя метаболизма ви и топи мусколите . за да заместите кардиото изберете си спорт с който да избягвате еднообразните кардио упражнения

magiiito
03-12-2010, 10:20
не е по темата, но само един въпрос - Боядисвала ли си се? :)

Glamour92
03-19-2010, 16:04
Искам да попитам нещо-при бягането има ли някаква техника,някакъв начин,за да не се натоварват ставите прекалено?Настилката(клей, сфалт...)?Маратонките(с плътна,тънка подметка)?Има ли значение видът им?

DarkKisss
03-19-2010, 16:25
BlackKeys гори от всякъде мазнини, но също така зависи от организъма ти и от метаболизъма:) А за клековете ако ги правиш по-бавно е по-мъчително и правиш релеф.

m0nzii зависи от ефекта който искаш да постигнеш и колко бързо искаш да го постигнеш.

NoContinuation в Бургас не практикуват;)

magiiito да, бях червена, а сега пак съм си с естествения рус цвят:)

DarkKisss
03-19-2010, 16:29
Искам да попитам нещо-при бягането има ли някаква техника,някакъв начин,за да не се натоварват ставите прекалено?Настилката(клей, сфалт...)?Маратонките(с плътна,тънка подметка)?Има ли значение видът им?

ами най-добре е да се бяга с дебели подметки, т.е. тези каквито имат класическите маратонки за тичане:) а настилката е хубаво да е трева или тартан, но като няма, и асфалта върши работа:)

BlackKeys
03-19-2010, 16:58
А тъя като сега като се стопли смятам да ходя да бягам, та как трябва да бягам, зада има ефект? Килограми нямам да свалям, само мазнини по корема, това ми е целта. Колко бързо трябва да бягам, колко време, трябва ли да има някакви почивки, да е на интервали? Всеки ден ли...?

По колко километра?

Infinity
03-19-2010, 17:01
И аз искам да питам нещо.
С колко обиколко на стадиона трябва да започна да тичам първоначално? Не съм тичала от месец-два. 8-)
Мисълта ми е да не стане така после да легна със мускулна треска, а на следващия ден пак да мога да си тичам , но пък и да има ефект.

DarkKisss
03-19-2010, 19:04
BlackKeys тичай средно бързо .. два пъти по 15-20 мин. и почивката между тях да е не повече от минута две ..

Infinity нека бъдат 5 + упражнения и увеличавай през два дена с 1:)

ro6lio
03-25-2010, 19:33
имам въпрос след като не ям всичко това
ядки може ли примерно бадеми ,фъстаци?бях чъвал че не трябва :-D
а и с въжето съм начинаещ тоест как по колко да скачам първите пъти за да усвоя упражнението :) щото ся 20 да напрая и са спъвам :D

DarkKisss
05-05-2010, 05:01
^ Бадемите и фъстъците и изобщо ядките са доста калорични, така че избягвай..
А за въжето, скачай като за начало по 10 мин. :)

DarkKisss
05-05-2010, 05:02
^ Бадемите и фъстъците и изобщо ядките са доста калорични, така че избягвай..
А за въжето, скачай като за начало по 10 мин. :)

MyAll
05-05-2010, 14:44
Имаш уникално тяло и преди и сега.. Мм аз вместо тичане правя ето тези:

http://www.youtube.com/watch?v=uLIfN-31Bgs&playnext_from=TL&videos=TwqeTXFFApw

http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY&feature=related

Не знам до колко ще подействат..

foreverr
05-05-2010, 15:56
[quote="DarkKisss"]^ Бадемите и фъстъците и изобщо ядките са доста калорични, така че избягвай..
А за въжето, скачай като за начало по 10 мин. :)[/quote
А аз не мисля, че си права в мнението за ядките.Вярно е, че са калорични, но са много полезни, собено ако са сурови, така, че могат спокойно да се хапват 1-2 пъти седмично по 50-100 грама.

DarkKisss
05-05-2010, 16:21
Съгласна съм, но не и пържени фъстъци и не всеки ден.
Разбира се, че е добре да се разнообразява 1-2 пъти седмично и по 50 грама.
Бадемите и орехът специално са по-богати на белтъчини, докато другите ядки, особено фъстъците са чиста мазнина.

Canis_Dirus
05-05-2010, 16:24
Бадемите и орехът специално са по-богати на белтъчини, докато другите ядки, особено фъстъците са чиста мазнина.
Стига лъга хората. Фъстъците имат повече белтъчини от бадемите и орехите, но не са ядки, а бобово растение. ;)

MyAll
05-05-2010, 16:30
Благодаря на тези които ме подкрепят :)

djuki
Точно ако бях момче щеше да е смешно с такива леки плочки и кльощави крака. За момиче е супер, е това е мое мнение все пак))хубаво си е да си имаш мнение как аз имам и за мен това е грозно. Особенно жена плувкиня мязат повече на момче отколкото на момиче . Някак си перфектно оформения релеф те прави груба , а една жена / момиче трябва да е нежно и елегантно

Майка мии е плувкиня и искам да ти кажа, че си е много нежна.. пфф говориш глупости.. по-добре ли е да тренират спортна гимнастика .. да стоят плоски като дъски ?!

DarkKisss
05-05-2010, 16:37
Стига лъга хората. Фъстъците имат повече белтъчини от бадемите и орехите, но не са ядки, а бобово растение. ;)

фъстъците имали белтъчини .. ?? :-o
глупости ..

Canis_Dirus
05-05-2010, 16:47
фъстъците имали белтъчини .. ?? :-o
глупости ..
Имат. както и всички бобови. Виж тук:
http://www.spidersport.com/calories.php
или в която и да е друга таблица.
примерно
http://caloriecount.about.com/calories-peanuts-all-types-dry-roasted-i16390
http://www.thecaloriecounter.com/foods/1600/16087/food.aspx

Можеше да питаш гугъл преди да се излагаш.

DarkKisss
05-05-2010, 16:58
не виждаш ли че мазнините преобладават?

Canis_Dirus
05-05-2010, 17:05
не виждаш ли че мазнините преобладават?

Също както и в бадемите и орехите. Даже от трите фъстъците имат най-малко мазнини и най-много белтъчини.

Точно обратното на това, което твърдиш.

pepsinka
05-05-2010, 17:17
Аз в момента спазвам хранителен режим много близък до описаното в темата и също бягам към 9 вечерта в парка за около час като го съчетавам с упражнения за самозащита (понеже имам такъв човек, който да ми помага с това) и досега съм усетила ефект, но продължавам защото се надявам и на по-добри резултати :)

DarkKisss
05-05-2010, 17:59
^ супер :)
от къде си?

foreverr
05-05-2010, 18:14

djuki
Точно ако бях момче щеше да е смешно с такива леки плочки и кльощави крака. За момиче е супер, е това е мое мнение все пак))хубаво си е да си имаш мнение как аз имам и за мен това е грозно. Особенно жена плувкиня мязат повече на момче отколкото на момиче . Някак си перфектно оформения релеф те прави груба , а една жена / момиче трябва да е нежно и елегантно

Майка мии е плувкиня и искам да ти кажа, че си е много нежна.. пфф говориш глупости.. по-добре ли е да тренират спортна гимнастика .. да стоят плоски като дъски ?!
Аз тренирам спортна гимнастика и не съм съм плоска като дъска, нито пък приличам на мъж!!!Ако искаш даже и снимка ще пусна, само кажи.

pepsinka
05-06-2010, 12:56
^ супер :)
от къде си?

Русе

AfterDarkGirl
05-11-2010, 04:41
Здравейте, аз сега се уча на правилно хранене,защото май имам нужда да посваля малко килограми :) 1,65 съм висока, 54 килограма, уж влизам във нормите обаче съм супер отпусната и затова искам да се стегна :) Засега се занимавам с каланетика, ако някоя е пробвал и има ефект, може да каже, защото аз съм още в началото и тепърва ще се уча

make_me_love_you
05-12-2010, 09:36
Здравейте на всички :)
Първо да кажа на Darkkisss , че има страхотно тяло и тайничко и завиждам :oops:
Прочетох всички мнения в темата и много се запалих, а и аз без това имам нужда да отслабна и да се стегна. Започнах режима преди 7 дена и вече съм свалила 2-3 кг. Опитвам се да се храня здравословно от както почнах не сам яла сладко,хляб, и всякакви чипсове и снаксове :D Малко ми е трудно,особено за сладкото,но като видях,че има ефект се надъхвам още повече 8-)
Не правя кой знае какви упражнения: скачам 10х30 на въже и правя тези упражнения за бедрата, също и наклоните встрани.
Таа.. исках да попитам Darkkisss дали мога да си позволя един ден в месеца примерно да ям сладко или каквото ми се прияде :D

ivonka11
05-13-2010, 17:21
Аз искам да питам, ако не искаш никакви мускули а само премахване на манините в долната част на корема и дупето какво се прави? За тичане знам обаче от него не ми се махат манините по корема

DarkKisss
05-14-2010, 21:31
make_me_love_you, разбира се, аз дори всяка неделя си мелих каквото исках, но той стомахът ми се сви и не можех много много да ям и така ..

ivonka11, махат се :)

Luscious_Heart
05-14-2010, 21:35
А, Льонката била тука. :oops:
Я ми кажи каква скорост е най-добра за рутинното бягане (примерно към 6-7 километра, ако си правя). 9, 10, 12 км в час?

Между другото, в началния пост на темата си пишеш, че сушените плодове са допустими. Е на сега на мама й донесоха някаква грамадна кутия със сушени ананаси и каисии, обаче не мога да ги ям, прекалено сладки са ми. :D
Иначе били в собствена захар... Абе мен ли нещо ми хлопа?

DarkKisss
05-14-2010, 21:56
Ми не мога да ти кажа с колко км в час но приблизително 8 км за 40-50 мин. (за небягащ индивид, т.е. непрофесионален) :)

Luscious_Heart
05-14-2010, 22:04
^ А тези, които искат да... бе не баш да гонят титли и десетки медали, ами да са семи-про? :)
Преди месец и нещо треньорът ни изкара всички на футболния стадион, а на мен ми даде 10 обиколки, обаче настояваше да ги правя бавно.

DarkKisss
05-15-2010, 10:39
Не знам, зависи за какви дистанции тренираш ..

sHaDy_sOuL
05-15-2010, 12:01
Аз като тичам и ме заболява от дясно малко под пъпа. А тренирам народни танци и се натоварваме. Но като тръгна да тичам ме заболява и край. Посъветвай ме, незнам и аз какво.. :(

DarkKisss
05-15-2010, 18:07
Ами тръгвай да тичаш по-бавно с бавно темпо и вдишай и издишай дълбоко !!

whitediamond
05-15-2010, 20:26
Аз като тичам и ме заболява от дясно малко под пъпа. А тренирам народни танци и се натоварваме. Но като тръгна да тичам ме заболява и край. Посъветвай ме, незнам и аз какво.. :( И при мен това се случва още от малка. Като тичам и усетя,че ме боли намалявам и след това болката спира. Някой да знае от какво може да е ? :(

ana19
05-16-2010, 08:00
Аз като тичам и ме заболява от дясно малко под пъпа. А тренирам народни танци и се натоварваме. Но като тръгна да тичам ме заболява и край. Посъветвай ме, незнам и аз какво.. :( И при мен това се случва още от малка. Като тичам и усетя,че ме боли намалявам и след това болката спира. Някой да знае от какво може да е ? :(
И аз съм така, при мене е заради въздуха (поне така съм забелязала). Дори и да тичам в парка пак ми се получава така, а когато съм извън София нямам никакви проблеми и никакви болки ...

loovvvee
05-16-2010, 08:02
И аз съм така, при мене е заради въздуха (поне така съм забелязала). Дори и да тичам в парка пак ми се получава така, а когато съм извън София нямам никакви проблеми и никакви болки ...
Аз пък не дишам правилно и не ми достига въздух и трябва да спра, иначе нищо не ме боли. Може ли да ми кажете как е правилно да се диша? :(

ana19
05-16-2010, 08:05
Ами за дишането ти трябва да си го усещаш... Незнам как някой може да ти обясни как да тишаш. Дишаш бавно и умерено. Незнам това е което мога да ти кажа, сама трябва да си го усетиш :(
P.S. мое мнение .. :D

PinkFloydSound
05-16-2010, 08:15
Като тичаш: едно, две (крачки) и вдишваш на третата; едно, две и на третата издишваш. АЗ поне така правя и не се измарям толкова бързо.
Дано ме разбра.

hgfh
05-16-2010, 10:06
[b]

[color=red]Ето и физическото натоварване

Ако искате да се стегнете не е лошо първо да стопим малко мазнинка(ако има). Това става с тичане сутрин около 30 минутки (без спиране по възможност) и скачане около 15 минути на въже. След обяд може да се разходите на по-бързо темпо пак да потичате. Вечер след вечеря, която трябва да приключи до 19 часа, започнете към 20 и 30 коремни преси на серии. Да речем 3 пъти по 50 обикновенни преси ръцете зад тила и краката опънати, клякания пак така на серии, между сериите 1 минута почивка, след коремните ЗАДЪЛЖИТЕЛНО лягате по корем и се опъвате назад с изпънати ръсе, за да няма мускулна треска и да се разтегнат коремните мускули, за извайване на талията наклони встарани по 50 пъти. Когато посвикнете гледайте да слеете сериите и всичко наведнъж да се прави и лека полека когато се чувствате готови увеличавайте с по 10 пъти и така.

Супер \:D/
Мерси.

Luscious_Heart
05-16-2010, 14:57
Ами за дишането ти трябва да си го усещаш... Незнам как някой може да ти обясни как да тишаш. Дишаш бавно и умерено. Незнам това е което мога да ти кажа, сама трябва да си го усетиш :(
P.S. мое мнение .. :D
Именно! Дори когато бях аматьор, не съм си брояла крачките и др. глупости. Дишането става автономно с тренинга. Така ми казва и треньорът.

А DarkKisss, ами искам да се подготвям за кросове и т.н. Вероятно мойта с късия спринт няма да я бъде. ;) А и като цяло искам издръжливост, горене на мазнини; да знам че съм пробягала толко и толко за еди си колко минути.

BriToHchi
05-17-2010, 07:52
искам да попитам авторката на темата значи аз бягам всеки ден по 3км първо бягах по 2км после увеличих на 3км и то както казваш ти без да спирам но един приятел спортист ме посъветва да бягам 1км след това една обиколка вървене след това упражнения за крака на едни стълби като подскачаш сигурно се досешащ за какво говоря и така правя три серии обиколки и упражнения.Та въпроса ми е кое е по-добре това което правех преди или сега.П.С идеално тяло евала даже ти завиждам :) и на мене адски много ми се искам да имам такова

Luscious_Heart
05-17-2010, 08:27
^ Оо, и аз съм се чудила за стълбичките. :grin: Защото на тренировка няколко пъти съм правила. :) Те са повече за сила според мен, освен за слабеене.

freak1
05-17-2010, 18:48
И аз имам един въпрос относно коремните преси- в началото започваш с обикновени и така колко месеци да се правят, след някакво време не се ли минава да кажем само към 4 вида упражнения само са подържане?

DarkKisss
05-18-2010, 17:16
loovvvee мен са ме учели да вдишвам през носа и да издишвам дълбоко през устата да освобождавам въглеродния диоксид така, но аз не дишам точно по този начин, по скоро както дойде, а болките са в черния дроб най-често, понеже е резервоар на кръв и когато тръгнеш малко по-бързичко и кръвта преижда от резервоара в мускулите и не може да се напои толкова бързо пак с кръв и затова те заболява ..

Luscious_Heart ами давай, успех))) Ако ти трябват времена, питай! ;)

BriToHchi ами този твой приятел ти е обяснявал една типична бегова загрявка преди основен крос ;) Преди да тичаш примерно 5 км с еди каква си скорост за еди колко си минути, трябва да загрееш подобаващо в рамките на 1-2 км + упражнения и стълбички и разтягания и т.н (за всеки си е индивидуална повече или по-малко загрявката) :) Аз смятам да си останеш на стария ти режим т.е. 3 км на цяло, защото цялото ти бягане е 15 мин. не е толкова много, а когато минеш на по-дълги кросове 6-7 км тогава прави както казва приятелят ти. Дано ме разбра :)

freak1 еми зависи от структурата ти, от това каква основа имаш за коремни мускули и т.н Лично аз 8 месеца бях на обикновени след това минах на тези 'видовете' , после разнообразих и т.н

Luscious_Heart
05-19-2010, 12:55
ДаркКис, сподели някои персонални рекорди за време. :) Любопитно ми е.

Колко време си правиш кроса по 8-10 км или там колкото правиш?

youloveme
05-19-2010, 15:02

djuki

Аз тренирам спортна гимнастика и не съм съм плоска като дъска, нито пък приличам на мъж!!!Ако искаш даже и снимка ще пусна, само кажи.

Darkkiss не ги слушай много е красиво момиче с плочки :oops:

Lunatique
05-19-2010, 15:40
евала за волята, за тялото и режима. :)
Има ли начин как да си... "издължа" прасеца? Защото ми е много развит и чак е някакво грозно такова като застана до момичета с по-слаби прасци. Краката ми са слаби, но прасците ми са ужасно големи, а и съм нисичка и си личи. За намаляване знам, че няма как да стане...

DarkKisss
05-19-2010, 16:44
Luscious_Heart еми ..

- 300 метра: 47 сек.
- 1 км: 3.20 мин.
-2 км: 7.35 мин.
-3 км: 11.40 мин.
- 8 км: 36.25 мин. --> леле щях да умря вярвай ми .. :o
- 15 км: 1 час и 10 мин.

Аз не съм ги подобрявала тези времена от година сигурно, смисъл не ми се е случвало )))
А тези на 300м., 1км, 2 км са времена от преди 2 години, нямам предтсава в момента как е положението. Иначе най-скорошния ми 'рекорд' е този на 8 км .. Ах, то беше великата тренировка!!

Lunatique не знам наистина как да ти помогна :(

Luscious_Heart
05-20-2010, 12:39
^ бахти машината си!!!!! :) На мен последното ми време беше 300 м за 50 секунди. Други не съм засичала (по-дълги). Но когато бягам 3 км, гледам да го правя винаги под 20 минути.
А когато бягаш 3 км, 8 и нагоре, на колко често ти идват спринтовете? Изобщо на 15-те прави ли почивки (в смисъл вървене)? На нашите тренировки не тренираме за кросове (но аз самата искам индивидуални изяви) и изобщо не знам какъв алгоритъм на бягане трябва да следвам.
В Бургас няма петобой, мама му. :D

BriToHchi
05-21-2010, 06:03
Luscious_Heart Понеже и аз съм от Бургас ми се иска да те попитам ти къде тренираш лека ателтика ? :) :)

DarkKisss
05-22-2010, 05:33
Luscious_Heart да ти кажа зависи от самата ми тренировка. Понякога ми казват тичай 1 час без спиране, а пък колкото дойдат, понякога казват тичай 8-10 км колкото се може по-бързо .. Спринтове на 3 км правя последните 400 м. но тва на състезание ..

Luscious_Heart
05-22-2010, 10:04
БРИТОНЧИ, пратих ти ЛС! :)
Мерси за инфото, ДаркКис. Като се сетя още нещо, ще питам.

m1nich3t0
05-26-2010, 15:20
Много полезна тема. Браво!!! :-)

HexGirl
05-26-2010, 16:01
DarkKisss,
имам питанка към теб :)
Пуснах тема в сайт за боди билдинг но с риск да ме нахраните ще питам и тук .
Така ходя на фитнес от 3 месеца с изготвена програма от инструктор и има ефект но имам малко мазнинки под формата на паласки и под дупето на бедрата отзад . Та тичам ходя на финес и искам за 1-2 седмици да пия л-карнетин но още не съм наясно с малрките . Знам че се пие сутрин на гладно и 30 мин преди трен , но точно по колко трябва и тн .
Моля те ако имаш инфо помогни ми :)

HexGirl
05-26-2010, 16:02
DarkKisss,
имам питанка към теб :)
Пуснах тема в сайт за боди билдинг но с риск да ме нахраните ще питам и тук .
Така ходя на фитнес от 3 месеца с изготвена програма от инструктор и има ефект но имам малко мазнинки под формата на паласки и под дупето на бедрата отзад . Та тичам ходя на финес и искам за 1-2 седмици да пия л-карнетин но още не съм наясно с малрките . Знам че се пие сутрин на гладно и 30 мин преди трен , но точно по колко трябва и тн .
Моля те ако имаш инфо помогни ми :)
просто искам да се оформя и да се стегна

Sunny_stz
05-27-2010, 14:41
Yey! :grin: Много подредена и полезна статия.
Аз съветвам хората, които смятат да правят упражнения като посочените по-горе коремни преси, наклони в страни и прочее, да идат един или два пъти на транировка от рода на тае-бо, аеробика, пилатес. Там ще научите как точно да правите упражненията, защото ако не се правят правилно нямат ефект. А тези, които нямат въжможност, като в по-малките градове където няма такива групи, си изтеглете от интернет.
Ако питате мен, по-добре се запишете за постоянно. Ще изградите навици и няма да си позволявате да мъзелувате. Така стана и с мен. Имало е дни, в които единственото нещо, което ме държало е мисълта, че вечерта съм на тренировка. Чувствам виновна, когато не ида на тренировка.

А ти от къде си?Ако си от София можеш ли да препоръчаш някое място където да е изгодно,да не е много скъпо?Имам желание да ходя на аеробика,преди съм ходила и наистина се чувстваш по-добре и изгаряш излишните мазнини!Иначе Darkkiss мисля че и преди тялото ти е било хубаво,просто не е било толкова оформено както сега!Плочките на корема се правят изключително трудно, за мен е почти недостижимо!

Sunny_stz
05-27-2010, 15:22
DarkKiss Искам да те питам някои неща относно стягането на тялото.Имам желание първо да отслабна малко и после да започна да го стягам,какъв спорт би бил ефективен за мен като за начало?Трябва ли задължително да спазвам стриктен режим на хранене,защото моето ежедневие е натоварено и мисля че няма да мога да спазвам точен режим :/ Лошо ли ще е ,ако примерно след тичане хапна малко шоколад?Защото съм чувала че след тренивовка трябва да се изяде шоколад или месо заради мускулите?Искам да отслабна с 5,6 килограма и да стегна тялото.Не искам да правя чак такива плочки като твоите искам просто корема ми да няма тлъстини :)

anonymous708973
05-27-2010, 15:27
- 300 метра: 47 сек.

:shock: Сериозно ли? На нас в даскало нормативът ни е 300 метра за 1.05 мин и пак едвам се вместваме.
Альона, какво значи основа за коремни мускули - тия дни отслабнах две кила и половина само от ограничаване в яденето на сладко, тестено и храни в "шумящи опаковки"... присвоявам си го тоя лаф :-D Та, да питам какво е основа на коремна преса? И беше нарисувала едно упражнения за бедра - то прави мускули или какво...?
Ии как по-точно мога да си направя дупето малко? (После ще мислим за стегнато) :oops:

DarkKisss
05-27-2010, 17:11
HexGirl , не пия Л-Карнитин и не бих могла да ти препоръчам нещо за жалост :(

Sunny_stz , да, би било добе ако се храниш всеки ден в едни и същи часове, така огранизъмът ти ще свикне с това и няма да огладняваш 'по някое време' .. Препоръчвам ти бягане! Това е най-добрият спорт за мен!! И все пак избягвай сладкото! [-X

PinkPan7her , 'основа на коремна преса' аз лично наричам състоянитето, в което коремът е без мазнина и с леко оформени 6 плочици, след това състиояние следва 'надграждане' или т.нар. 'правене на релеф' .. Онова, което бях нарисувала е стягане на вътрешната част на бедрата, често срещан 'проблем' при мацките :)
За дупето .. Ами тичане и скачане на въже, колело .. ролери също така!

BlackkStar
05-27-2010, 17:19
DarkKisss и аз искам да те питам нещо.
Правя тези упражнения за стегнат корем.Достатъчни ли са? И колко пъти в седмицата даги правя(съчетавам ги с кардио дейност винаги, когато имам време)?
http://vbox7.com/play:c500421d

И другото-може ли да ги правя на легло, че нямам какво да постеля?
Иначе мисля, ако намира на прилична цена да си взема отонея постелки.

И тъй като взе пак не мога без сладко(всъщност аз на килограми даже бих казала съм малко под нормата) би ли попречило да хапвам отвреме навреме?

HexGirl
05-27-2010, 17:48
DarkKisss ще ида направо в магазин специализиран да ми кажат :)
иначе мерси

Имам още питанки обаче .... Така тичам сутрин по 2 км и половина преди да тичам пия кафе , въпроса ми е след колко време мога да ям ?
И друго ходя на фитнес следобяда , подходящо време ли е ?
Всъщносз помяната си я виждам вече спортувам активно от коледа и вече краката ми са малко по стегнати корема е по твърд абе добре вървят нещата :) Искам стегнато тяло с леки мусколи това е .
Реших да намлегна на храните богати на протеини и да ям плодове само до 12 на обяд , че прекалявам малко с тях . Правелно ли е ?

DarkKisss
05-28-2010, 04:38
^ Можеш да ядеш 2 часа след тренировка.
А що се отнася за храните аз лично знам, че въглехидрати се ядат до обяд тъй като се изразходват през деня, на обяд се ядат протеини и мазнини, а вечерта е хубаво да е нещо леко, за да не натоварваш стомаха, като плодове, салатка или нещо такова. За фитнеса много добре че е след обяд)))

Sunny_stz
05-28-2010, 09:11
^ Можеш да ядеш 2 часа след тренировка.
А що се отнася за храните аз лично знам, че въглехидрати се ядат до обяд тъй като се изразходват през деня, на обяд се ядат протеини и мазнини, а вечерта е хубаво да е нещо леко, за да не натоварваш стомаха, като плодове, салатка или нещо такова. За фитнеса много добре че е след обяд)))

A ако си правя упражнения вечер ефективно ли е и ще имат ли ефект също така ако ги правя на легло, а не на земята?

silver_moon
05-28-2010, 12:18
такам, значи аз съм слабичка (172-173см - 53кг), но малко се позанемарих и доста се поотпуснах :( Отдавна съм спряла с консумацията на боклуци, газирано, от време на време ям нещо сладко на закуска, вечерям рано- към 18-18.30 със салата и кисело мляко обикновенно.
Та започнах отново да ходя на плуване, та искам да питам, по колко пъти седмично е добре да ходя, целта ми е само стягане, без отслабване. А, и ходя за по 1 час :)
И още едно въпросче, кой стил най-добре оформя корем, защото аз си падам по бруст-а, за бедрата е супер, но за корема незнам

мерси предварително :)

BlackkStar
05-28-2010, 15:45
DarkKisss и аз искам да те питам нещо.
Правя тези упражнения за стегнат корем.Достатъчни ли са? И колко пъти в седмицата даги правя(съчетавам ги с кардио дейност винаги, когато имам време)?

И другото-може ли да ги правя на легло, че нямам какво да постеля?
Иначе мисля, ако намира на прилична цена да си взема отонея постелки.

И тъй като взе пак не мога без сладко(всъщност аз на килограми даже бих казала съм малко под нормата) би ли попречило да хапвам отвреме навреме?

DarkKisss
05-29-2010, 04:55
Sunny_stz няма проблем да ги правиш вечер, но на земя, защото опората е по-стабилна. А и не мисля, че е добре за гръбначния стълб .. (но знам ли) Аз лично не мога на легло.

silver_moon 4 пъти в седмицата смятам за достатъчно)) А делфинът (бътърфлай) оформя съвършенно всички мускули, на мен ми е много сложен този стил, аз плувам основно кроул ..

BlackkStar ами прави през ден тези упражнения за корем, ходи 3 пъти в седмица да правиш кардио и ще е добре. Постели си на земята някой юрган 8-) На легло не мисля, че е хубаво .. Хапвай сладко примерно веднъж в седмицата в неделя или нещо такова ..

BlackkStar
06-02-2010, 15:09
Мерси. А достатъчни ли са като натоварване за корема? И през ден не е ли малко? Но аз не съм наясно де, ти знаеш по-добре. :)

А може ли да ми препоръчаш някакви упражнения за вътрешната част на бедрата+обяснение колко пъти да ги правя? Мисля, че беше пускала по-напред някакво, но не знам точно къде.

Vikito0o
06-02-2010, 16:56
Ох :D аз до сега бях на аеробика.За първи път ходя и доста се изморих.Но предполагам,че ще свикна по нататък!Сега краката се едно не си ги усещам!!! :D :D :D

HexGirl
06-02-2010, 17:00
еееи да се похваля купих си Л-карнетин най-сетне !!!
Обясниха ми всичко както трябва и така :) доста пари ама поне е хубав .....

DarkKisss
06-02-2010, 17:04
BlackkStar ами не е малко през ден като се има предвид, че в деня в който не правиш, ти ходиш на фитнес или нещо друго.
Иначе за краката потърси назад, трябва да е на 30 страница или нещо такова, мързи ме пак да рисувам :(

HexGirl е супер, колко се изръси?

Canis_Dirus
06-02-2010, 17:26
еееи да се похваля купих си Л-карнетин най-сетне !!!
Обясниха ми всичко както трябва и така :) доста пари ама поне е хубав .....

А обясниха ли ти, че действа на принципа на плацебо-ефекта? Но е хубаво, че си дала повече пари - така ще е по-ефективен 8-)

HexGirl
06-02-2010, 17:41
ами не просто ми казаха че има някакви фалшиви и да внимавам какво копувам ... пък и някак си още нямам вяра че ще подеиства както казват ..... ама дано де , сега и без това имам много време за тичане и трениране :)
ами 46 лв е течен карнетин по малка разфасовка защото не смятам да пия много от него около 2 седмици и половина ще пия
а това че е внушение и аз си го мисля от доста време 8-) но ще вярвам и тренирам ииии така 8-) като няква секта значи

anonymous708973
06-02-2010, 19:41
Попринцип упражнения не се правят на легло, защото всъщност тялото хлътва и няма опора. И се натоварват ставите, вместо мускулите :)

Sunny_stz
06-03-2010, 11:40
Аз имам още един въпрос.Дали мога да пия аминокиселини като тренирам и някои знае ли как се пият?Имат ли някакъв ефект върху тялото или са просто да те държат във форма и да не се чувстваш толкова уморен??Баща ми не спортува,но ги пие за да не се уморява,въпреки че,не знам дали това е правилно :?

TopNotchGlamorChick
06-03-2010, 15:05
Искам да питам защо не е добре да се яде след тренировка.. Аз винаги след тренировка съм гладна като вълк.. 1 ябълка или банан голям проблем ли е :-o

Sunny_stz
06-03-2010, 15:07
Искам да питам защо не е добре да се яде след тренировка.. Аз винаги след тренировка съм гладна като вълк.. 1 ябълка или банан голям проблем ли е :-o

Ами разбира се че се яде ,но трябва да изчакаш поне 30,40 мин. след тренировка и тогава да хапваш :) Можеш да пиеш повече вида преди да ядеш.

DarkKisss
06-04-2010, 04:57
Sunny_stz аминокиселините се пият за сила и за мускулна маса. Спортистите ги пият, понеже натоварването е нон стоп, а почивката никаква. По-бързо се възстановяват с помощта на аминокиселините.

TopNotchGlamorChick ами то няма проблем и веднага да ядеш ама няма да има резултат. Т.е. трябва да мине поне 1 час след тренировка, за да хапнеш и да се възстановиш за следваща тренировка и разбира се 1 ябълка няма да ти е проблем, та тя е има няма 30-40 килокалории.

Sunny_stz
06-04-2010, 09:32
А тези които не спортуват толкова усилено не е добре да ги пият така ли?Примерно ако почна аеробика и тае-бо и ще се изморявам доста,ще помогнат или ако ги пия или си е за ,,вманиачени'' спортисти така да кажаа :Р

Luscious_Heart
06-04-2010, 16:10
Sunny_stz аминокиселините се пият за сила и за мускулна маса. Спортистите ги пият, понеже натоварването е нон стоп, а почивката никаква. По-бързо се възстановяват с помощта на аминокиселините.

TopNotchGlamorChick ами то няма проблем и веднага да ядеш ама няма да има резултат. Т.е. трябва да мине поне 1 час след тренировка, за да хапнеш и да се възстановиш за следваща тренировка и разбира се 1 ябълка няма да ти е проблем, та тя е има няма 30-40 килокалории.
Аха.. Когато човек е тренирал, храната, с която ще утоли естествения глад след тренировката, трябва да е бърз въглехидрат. Ябълката е чудесен вариант, защото плодовете се разграждат много бързо, има-няма 15-20 минути и са аут от стомаха. След трен не е подходящо например да скочиш на фъстъци и т.н., това са фибри, белтъци (макар и не колкото другите ядки например)... Плодът е идеален вариант.

FamauseBaby
06-04-2010, 16:25
т0 на теб ти е стегнато тял0то .. :(

DarkKisss
06-04-2010, 19:18
А тези които не спортуват толкова усилено не е добре да ги пият така ли?Примерно ако почна аеробика и тае-бо и ще се изморявам доста,ще помогнат или ако ги пия или си е за ,,вманиачени'' спортисти така да кажаа :Р

ами не го пият само 'манияци' :D
просто според мен щом нямаш някаква наложителна нужда, т.е. не те държат на каиш да гониш времена и т.н. няма за какво да си натоварваш черния дроб с добавки ;) (лично мнение)

BlackkStar
06-05-2010, 09:27
Мерси отново. Обаче пак да те питам, че не ми отговори: достатъчки ли са само тези управнения за корем или да добавя още някакви, или прото да правя повече повторения?

И оше един въпрос: при скачането на въже кое е от значение бройката или времето? Защото аз скачам доста бързо и правя доста скокове за не толкова мнгого време. И всъщност колко време горе-долу е подходящо да се скача(като изключим това, колко мога да издържа)?

DarkKisss
06-09-2010, 09:44
^ Прави повече повторения, с времето ги увеличавай.
А за скачането, по-добре на време, почни от 15 мин.

malkataa
06-09-2010, 16:20
Не съм съгласна с 2 неща,свързани с позволените и забранените храни.
1:Сред забранените храни е лютото,а е доказано,че в малки количества топи скоростно килограми.
2: Сред позволените храни са плодовите сокове.Те освен,че не са истински са и много калорични.Полезни са и могат да помогнат само в случай,че са изцедени от истински плодове.

magince
06-09-2010, 19:02
2: Сред позволените храни са плодовите сокове.Те освен,че не са истински са и много калорични.Полезни са и могат да помогнат само в случай,че са изцедени от истински плодове.

+ тва имат и много много захар

DarkKisss
06-10-2010, 04:45
съгласна съм, но в малки количества, защо не :)

DimovB
06-10-2010, 08:37
DarkKiss, защо така брутално си си изрязала част от бедрата на снимката? Забелязвам, че и друг път си го правила.

beachgirl
06-14-2010, 08:11
аз ли нещо съм се объркала или ... ? http://i32.tinypic.com/2dumjwo.jpg --> това не ми прилича на плочки (постнала си го като първите ти плочици )

Amelly
06-14-2010, 08:31
Дарккис забелязах ,че си от варна и да те попитам нещо глуповато...
Смятам да почвам да тичам ,но искамд ае на някакво по безлюдно местенце,тъй ще ми е по добре.Мислех за морската от пантеона до почивка и обратно.Ти къде бягаш или само на тренировки.
А и сега през лятото,мога ли да тичам с къси дънкени панталонки или все пак е по -добре с анцунг?

beachgirl
06-14-2010, 08:39
ааа може ли нещичко за стягане ... не искам чак плочки (ако може по-скоростно след месец и нещо съм на море :D )

Sunny_stz
06-14-2010, 09:22
ааа може ли нещичко за стягане ... не искам чак плочки (ако може по-скоростно след месец и нещо съм на море :D )

хаха и аз така :oops: :D

DarkKisss
06-19-2010, 05:55
аз ли нещо съм се объркала или ... ? http://i32.tinypic.com/2dumjwo.jpg --> това не ми прилича на плочки (постнала си го като първите ти плочици )

8-) ох хахах объркала съм линк, ще го поправя :)

DarkKisss
06-19-2010, 06:00
Amelly аз тичам в зависимост от тренировката ми.
На Локомотив ако бягам отсечки и ако тичам на дълго в морската от басейна и чак до Почивка ..
Ами доста безлюдно е като се качиш от мостчето към детския кът и продължиш по пътечката край булеварда и като минеш игрищата за тенис и футбол и там има само храсти и никой, така си минаваш зад делфинариума и можеш и до Почивка да отидеш ако ти стигнат силите. Дано си ме разбрала де :D

meriit0
06-27-2010, 09:42
Ето и физическото натоварване

Ако искате да се стегнете не е лошо първо да стопим малко мазнинка(ако има). Това става с тичане сутрин около 30 минутки (без спиране по възможност) и скачане около 15 минути на въже. След обяд може да се разходите на по-бързо темпо пак да потичате. Вечер след вечеря, която трябва да приключи до 19 часа, започнете към 20 и 30 коремни преси на серии. Да речем 3 пъти по 50 обикновенни преси ръцете зад тила и краката опънати, клякания пак така на серии, между сериите 1 минута почивка, след коремните ЗАДЪЛЖИТЕЛНО лягате по корем и се опъвате назад с изпънати ръсе, за да няма мускулна треска и да се разтегнат коремните мускули, за извайване на талията наклони встарани по 50 пъти. Когато посвикнете гледайте да слеете сериите и всичко наведнъж да се прави и лека полека когато се чувствате готови увеличавайте с по 10 пъти и така.
Ако тези упрайнения ги правя всеки ден в продалжение на 1 месец нали няма да ми напражят мусколи на краката,ръцете и корема :( :( :smt017 :smt089

lovey0u
06-28-2010, 15:02
Имам един въпрос.
Напоследък с една приятелка бягаме вечерта към половин час. Само че не на стадиона, а по улиците. Та въпросът ми е: пречи ли че бягаме по един баир нагоре?
споря с едно момиче и то твърди, че било вредно за дишането...

DarkKisss
06-30-2010, 06:44
Не е права.
А и вече ти отговорих на лично :)

anitapz93
07-02-2010, 09:59
Аз от вчера започнах да ходя на стадиона да бягам, но много бързо започвам да се уморявам, да се задъхвам и няма и 5 минути спирам... Причината може би са или многото ми килограми или това, че не съм свикнала да бягам много. Но не се предвама и всяка сутрин ще продължавам да бягам, докато свикна с бягането.

DarkKisss
07-03-2010, 06:11
Почни с бързо ходене например !?

anitapz93
07-03-2010, 10:50
^ Това ще бъде решението. Отначало с бързо ходене и след това да премина към бягането.

vesna12
07-07-2010, 15:15
:smt039 И аз искам да попитам нещичко...
Имам 2-3килограма, които са в областта на дупето и бедрата(вътрешната част).Пробвах да се отърва няколко пъти от тях с всякакви упражнения и умерено хранене,обаче резултатът е нарастване на мускула,а мазнините са си все още там. Та въпросът ми е как да процедирам този път :?: Мисля си да включа и тичане сутрин,изкачване на стълби и скачане на въже към ограниченото хранене и упражненията.
Моля за съвети как най-после да се отърва от тези килограми :)

anitapz93
07-07-2010, 15:25
Според мен това, което си избороила бягане, скачане на въже, ограничено хранене ще ти помогне да отслабнеш.

MichellePhan
07-07-2010, 15:32
Аз днеска бягах 10 мин(за 1 ден) и ся ме болят прасците.Утре да продължа ли или да изчакам да ми минат.

anitapz93
07-07-2010, 15:45
Аз днеска бягах 10 мин(за 1 ден) и ся ме болят прасците.Утре да продължа ли или да изчакам да ми минат.

Ако те болят много изчакай, а ако болката е поносима, според мен продължи да бягаш.

DarkKisss
07-07-2010, 20:04
Мускулна треска се лекува с натоварване. Отивай да тичаш пак. =)
А пък за момичето с килограмите скачане на въже и бягане са идеално решение =)

MichellePhan
07-07-2010, 21:05
Мускулна треска се лекува с натоварване. Отивай да тичаш пак. =)
Вече ми мина :D Аз от утре почвам да правя Pump it up и Slim and Seek и ще скачам на въже към 10 мин( от 3 години не съм спортувала :shock: и сега почвам по по-малко) и ще бягам този път 15-20 минути.Ама с храната ще оплескам нещата :D .Ще се ОПИТАМ д ане ям сладко,тестено и храни в "шумяшти опаковки :-D " .Обаче например ако ям гадни храни,но там си правя тези всички упражнения ще има ли ефект?

DarkKisss
07-08-2010, 05:51
На практика няма да има ефект =(

dorsichh
07-19-2010, 08:05
искам тези упражнения http://www.vbox7.com/play:3bce109c#commentTop по колко пъти на седмица мога да ги правя? Аз не искам да прая плочки,общо взето само да нямам отпуснат корем..дали ще са подходящи?

up0tr3b3na
07-20-2010, 14:49
Аз никога не бих издържала .. Браво на теб .. А ето и моят начин за хубаво тяло. Не е много труден (даже изобщо) :razz: Ям каквото искам, но не в големи количества и отделно ходя на тае бо. Не препоръчвам диети, защото ако ядете малко, но поне 3 - 4 пъти на ден и спортувате, ще се махнат повече калории (защото като сте яли има какво да махнете, а като не сте яли няма ко да махнете )

CupcakeMonster
07-20-2010, 15:42

А вместо тичане става ли каране на велоергометър? :( Около 20 километра на ден? Че имам около 7,8 кила да свалям..