View Full Version : [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
Страници :
1
[
2]
3
4
5
6
7
Нашата родителска среща е преди 15-ти.. за пръв път не ме е страх, че ще ме портат :grin: още незнам дали ще сме с униформи...те ще кажат на родителската.. познавам само 4 човека даже не е и сигурно дали ще сме в един клас :razz: аз съм от ЕГ Плевен.. едни фр ми казаха че ще играем физическото с 11 клас :shock: хем искам да почнем хем не искам :x
Ваканции, учебна 2009/2010 година:
за първи клас 05.11.2009 г. – 09.11.2009 г. вкл.
Коледна 24.12.2009 г. – 03.01.2010 г. вкл.
Срочна 29.01.2010 г. – 31.01.2010 г. вкл.
Пролетна за І-ХІ клас 01.04.2010 г. – 11.04.2010 г. вкл.
Пролетна за ХІІ клас 01.04.2010 г. – 06.04.2010 г. вкл.
Неучебни дни:
01.11.2009 г. – Ден на народните будители
14.05.2010 г. – ДЗИ по български език и литература
17.05.2010 г. – Втори ДЗИ
25.05.2010 г. – Неучебен ден по повод Деня на славянската писменост
Край на втория учебен срок на учебната 2009/2010 година:
21.05.2010 г. – I клас ( 13 учебни седмици )
07.05.2010 г. – XII клас (13 учебни седмици)
31.05.2010 г. – II-IV клас (14 учебни седмици)
15.06.2010 г. – V-VIII клас ( 16 учебни седмици )
30.06.2010 г. – VIII клас (18 учебни седмици за паралелки с прием след завършен седми клас с интензивно изучаване на чужд език)
30.06.2010 г. – IX, X, XI клас (18 учебни седмици )
... http://mon.bg/opencms/opencms/left_menu/vacations/
OODreamy
09-05-2009, 12:47
Ох, аз днеска си накупих половината неща за училище (под формата на дрехи), ама остава още толкова 8-)
бтв: подочух, че учебниците при нас щели да струват към 140 лв, а не мисля че са включени учебни тетрадки и помагала към цената :booooomb:
mArMaLaDkA
09-05-2009, 13:00
Все едно не сме плащали предните години пак по толкова. Свиркай си.
HappyPeopleBeSmile
09-05-2009, 13:52
Здравейте, "съЗайци" 8-)
И аз ще съм в осми клас като вас.
Как се подготвям?...никак. Тетрадки след 15-ти ще купувам, щото едните учители искат с 60-листа тетрадки, другите с по 80, 40, тетрадка речник, абе остави. :P
Дрехи имам от миналата година достатъчно, пък и не ми трябват прекалено много, нали сме с униформи, които междодругото са хубави :)
Бележник - ухх, това винаги го забравям, купувам си чак когат ще ни ги събират :D Снимка си имам от личната карта...ама се опасявам да не е големичка :-o
За учебници изобщо не съм мислила, след 15-ти разбира се, но ще са около 200лв с тетрадките :shock:
Цвете - разбира се!
Грим - спирала и гланц...
Прическа - е тряа се пострижа нз от кога се каня и се чудя дали да си напрая крив бретон :-o
Та такаа...Успехчета :-)
Millen4ety
09-05-2009, 14:22
Хей!
Напоследък си купих доста дрешки, но не съм си намерила хубави обувки, така че ще цъфна с маратонки, дънки, някоя по-хубава блузка, прическа и дъвка (за самочувствие 8-) )
Ох, трябва да отида да си попълня здравно-профилактичната карта...
за цвете - мисля да нося, ако не намеря хубав букет ще взема един гербер с панделка...
още 10 дена остават..
8-) 8-) 8-) 8-)
:D :D :D
:razz: :razz:
8)
ПП: чалнах се :grin:
AnIcHkAtA
09-05-2009, 14:43
Сладури, вие възнамерявате ли да ходите на родителската :-o .Бях чувала, че има такава практика, ама на мен ми е странно.Никога не съм ходила на родителска среща с нашите.
Хелоу.
Аз днес си купих чанта.
Средно голяма, черна, изчистена.
Харесва ми.
Не исках нещо изчанчено.
Освен това си купих панталон с триста зора.
Тъмно зелен.
Ама е хубав де.
И сако си взех.
Доста е хубавичко.
За есента - перфектно.
Извадих си и карта за градския транспорт.
Друго, друго... тетрадки майка ще взима. Не ме интересува какви са, стига да са офсет и със спирала.
Учебници и етц няма да взимам още, рано е.
Бележник имам.
Не съм се снимала.
Вероятно ще стане на 15-ти септември, както обикновено.
Обувки... намерих едни, с които ще ходя на петнайсти. Ако си харесам някакви други дотогава, може и да си купя.
Блузи имам предостатъчно, така че не ми трябват още.
Но бих си купила още един панталон... или пола. Или .. абе, не че ще я нося тая пола, ама де да знам.
Пф, никакви дънки не можах да си харесам, само размери за манекенки и хора с наднормено тегло по тия магазини. :-x
Ани, интересно ми е каква ще ти е прическата.
Аз нищо не съм измислила.
Въобще...
Сигурно ще се къдря.
Ще видим, както ми хрумне.
Но тая седмица ще направя пробно веднъж да видя как ще се получи, че мойта маша е едно чудо на техниката...
О, т'ва ме подсеща, че ми трябва и пяна за коса...
Я кажете някоя хубава марка, че ми писна вече.
Ахах, днес си купих (най-накрая) книгите, които трябва да четем.
Ще ги почвам вече, че нищо не съм чела.
Ужас...
И т'ва е де.
Достатъчно ви занимавах. :D
HappyPeopleBeSmile
09-05-2009, 14:51
Сладури, вие възнамерявате ли да ходите на родителската :-o .Бях чувала, че има такава практика, ама на мен ми е странно.Никога не съм ходила на родителска среща с нашите.
Така е, странно си е :-o
В бившето ми училище, който иска ходи с техните, който неиска - не ходи.
Аз лично не съм ходила, щото ще ми е няkфо тъпичко там учителя да се оплаква и аз да съм там и да се мръщя, докато ме поглежда майка ми и тя намръщена 8-), или пък да ме хвалят и да незнам кво да прая :D Абе ддз, някак си Не... :-o
xcomplicatedx
09-05-2009, 14:56
.........
OODreamy
09-05-2009, 15:06
Пф, аз пък искам вече да започнем, че ми писна да смятам още колко дена остават :D
бтв: това чудо няма ли да престане най-сетне да ме изхвърля от регистрацията :o
HappyPeopleBeSmile
09-05-2009, 15:10
Пф, аз пък искам вече да започнем, че ми писна да смятам още колко дена остават :D
И аз :!: Много обичам училището :!: Много обичам да уча :!:
Millen4ety
09-05-2009, 15:21
И аз :!: Много обичам училището :!: Много обичам да уча :!:
+ 8-)
Родителите ми няма да ходят на родителската и ще пращам баба ми. 8-)
OODreamy
09-05-2009, 15:26
И таз добра, аз дори не знам дали ще има родителска и съответно кога е :lol:
едит: тъпа регистрация
^ И аз не знам дали ще имаме родителска. 8-) 8-)
AnIcHkAtA
09-05-2009, 15:33
Габи, http://www.youtube.com/watch?v=0CneZF9engo
Мда, и аз ще се къдря май. :D
AnIcHkAtA
09-05-2009, 15:44
Аз даже смятам да си ходя САМ на родителската среща.
В смисъл без родител. 8-)
Ходил съм много често на родителски срещи.
Просто нашите са на чужбина, а живея с баба и дядо, които пък не са кой знае колко на 'ти' с нещата, така че по-добре аз да ходя да си разбера всичко :)
А някой ще ми обясни ли за тая 'здравно-профилактичната карта' или какво се нарича..
Къде трябва да ходя да си го попълня, от къде се купува и т.н. :)
От книжарницата си го купуваш.Струва стотинки и личния ти лекар трябва да го попълни.Пише разни неща от сорта на колко тежиш, колко си висок, обиколки разни.Нищо интересно
mArMaLaDkA
09-05-2009, 15:46
Здравно-профилактичната карта мисля, че беше това, което се взема от личната лекарка винаги в началото на учебната година. Преслушват ти сърцето, мерят те, претеглят те и т.н. Някой да ме поправи, ако греша.
Аз за прическата... бях се замислила по 1 време, че може да си събера част от косата отзад със шнола(мисля, че се сещате за какво става въпрос). Уви, косата ми е на пластове и няма как. Пресата ми се счупи, а нямам излишни 70 лв. за нова(старата ми беше мноого по-евтина, но беше пък боклук) и най-вероятно само ще си оформя къдриците с един продукт от Ейвън, уж за по-лесно разресване, но фиксира косата.
ЕДИТ: Пак ме изпревариха. 8-)
woow! http://img.zamunda.net/pic/smilies/blink.gif Жестока ее.... :grin:
AnIcHkAtA
09-05-2009, 15:52
ЕДИТ: Пак ме изпревариха. 8-)
Пука ти 8-)
woow! http://img.zamunda.net/pic/smilies/blink.gif Жестока ее.... :grin:
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
mArMaLaDkA
09-05-2009, 15:56
Точно за такава прическа, като от клипчето говорих.
Само дето моята коса е по-дълга, чуплива и с прав бритон. Иии на пластове. 8-)
AnIcHkAtA
09-05-2009, 15:58
Моята беше дълга, обаче ми писна и като отидох да се подстрижа, ми свалиха 20-30 см от косата 8-) .Сега е като на мацката от клипчето.Само бретона е малко по-различен.
Хелоуу
Направо ви завиждам на половината колко сте наясно с себе си :Д
Аз идея си нямам какво ще обличам .. камо ли пък с каква прическа ще съм .. та аз дори нз дали ще вали на 15ти .. чакай бе вие знаете ли ?:Д
А иначе съм си зела нови кецове .. раница и наколко блузки но са ми предостатъчни ..
Тетрадки ще си взимам след 10ти / тогава имаме родителска среща /
пък понататък ще си изкарам и бележник и лична карта но честно казано мнооого мразя този момент защото на снимките винаги приличам на Квазимодо :Д
това е от мен .. (:
успех "Д
Millen4ety
09-05-2009, 16:02
оффтопик: д*ба хора, закъсах я...
днес си купих първата преса :D 8-) дотук хубаво, ама нататък...
имам олигофренски въпрос: как да си изправя косата отзад на тила?
8-) пред огледалото пробвах, ама не виждам отзад.... просто съм изостанала с пресите 8-)
готина е тая прическа, дето Ани показа! :-)
OODreamy
09-05-2009, 16:03
А, да, като стана дума за снимки, и аз трябва да си направя. Кофти момент от подготовката. Познавам хора, които си правят прическа и грим само заради едната му снимка, докато аз си отивам и изглеждам обикновено :lol:
Абе, раздвоена съм, щом стане дума за снимките към бележника. 8-)
'Арна е.
Прическата де.
Искам снимки после. 8-)
AnIcHkAtA
09-05-2009, 16:05
.. та аз дори нз дали ще вали на 15ти .. чакай бе вие знаете ли ?:Д [/b]
Винаги вали, за да допрецака работите :D .Така или иначе ще трябва чадър заради морковите...
Миленке, изкарай я тая коса отпред и я дърпай така.
AnIcHkAtA
09-05-2009, 16:07
Искам снимки после. 8-)
Ти съмняаш ли се :lol:
Millen4ety
09-05-2009, 16:10
^ ама и аз съм един олигофрен 8-) мерси ;]
ох, смених докторката... сега ме е шубе да ида при новата.. при нея имало накакъв друг ред на приемане и прочие.
а на тея снимки за бележника - имам готови.. ама на всичките снимки в този размер за карти изглеждам все едно не съм се къпала от година :-D голяяма преебавка :o 8-)
ПП: 8-)
а най ужасния момент в цялата работа е само като си представя че нама да познавеюам никой и само ще стоя на едно място и ще чакам някой да ме уцели с морков :Д:Д страхотно просто :Д
бай дъ уей .. вие ще имате ли униформи .. аз не / да .. малко се хваля :д/ ноо една моя фр има най ужасните униформи на света .. но готиното е че май министъра / този ''сладур''/ е казал че е задължително да се носи само една част от униформата .. следователно може да се носи само ризата , полата .. или вратовръзката или нз .. нещо ..
mArMaLaDkA
09-05-2009, 16:16
Имам униформа, частична, ще ми я връчат на 15-ти => на 15-ти за последно ще облека потник, някоя тениска.
Не ми пука, че ще вали, обувчиците ми са идеални за плаване. 8-)
OODreamy
09-05-2009, 16:29
Въпрос:
Хора, купихте ли си екипи? Понеже в бившето училище бяха задължителни по физическо, а за новото само предполагам...
rauwkost
09-05-2009, 16:30
Е, да ама нали се сещате, че в някой училища няма да се учат някои от предметите и учебниците ще излязат по-евтино. :)
mArMaLaDkA
09-05-2009, 16:33
Аз съм в езикова и се чудя дали да си вземам изобщо учебник по изобразително. Като се сетя минали години колко пъти съм го отварялааа...
Millen4ety
09-05-2009, 16:41
Въпрос:
Хора, купихте ли си екипи? Понеже в бившето училище бяха задължителни по физическо, а за новото само предполагам...
аз си купих два, но имам и един стар, но изглежда като нов... ако не ни се налага винаги мога да ги използвам вкъщи или до магазина...
ПП: 8-)
YouCantStopMe
09-05-2009, 16:51
Йабааа 8-) ,колко много сте изписали. Оо
Аз днес си купих сиви(майче ;д) дънки.Знам,че много вече станаха масови и всички си купуват,ама дреме ми.Аз исках много.Любим цвят все пак. :D Иии...горнище си взех.Сучичър,но е доста подплатен.Доволна съм. (: Добре,че умея да се пазаря...отстъпка ми направиха. 8)
Маратонки НЕ можах да си намеря.Пуууу...Просто за моя тъп и голям крак нищо не се намира. 8-) Та както и да е де.Ще си намеря,само дето ще е друг път.
да се оплача:видях сууууупер яките блузки с дълъг ръкав.Ама направо к'во да ви кажа,любов от пръв поглед,обаче не ми станахааааа.Все малки номера.Егати.Аз не съм манекенка все пак.Както габи каза-то има смао за манекени и хора със свръх тегло.А според мен имам нормална стуктура.
Сега колан ми остана и евентуално някоя блуза..ама едва ли.
Ох..спирам да говоря за дрехи,че тая тема яко я оспамвам напоследък. 8-)
Понеделник съм за тетрадки,както вече споменавам в два-три поста.
Иии така..През седмицата може да се отида до училището да видя дали няма нещо интересно.Хах.
HappyPeopleBeSmile
09-05-2009, 16:57
Аз съм в езикова и се чудя дали да си вземам изобщо учебник по изобразително. Като се сетя минали години колко пъти съм го отварялааа...
Аз няма да си взимам, както и предните 3 години и въпреки това по ИИ съм нямала оценка под 6 (само веднъж ми писаха 4, щото като поядисвахме чинии и една некадърна съученичка си изсипа водата в мойта чиния :lol: е, верно накарах я да я пречисти по някакъв начин, но тя пречисти и боята и..."Джонка получаваш Четворка" 8-) )
AnIcHkAtA
09-05-2009, 16:59
Няма абсолютно никаква ползва от тия учебници..И аз не ги отварям.Ако е мн настоятелна художничката, ще си купя.
HappyPeopleBeSmile, извинявай, че ми убягва тоя детайл, ама къде ще учиш?
HappyPeopleBeSmile
09-05-2009, 17:05
Няма абсолютно никаква ползва от тия учебници..И аз не ги отварям.Ако е мн настоятелна художничката, ще си купя.
HappyPeopleBeSmile, извинявай, че ми убягва тоя детайл, ама къде ще учиш?
Няма нужда от извинения, нова съм във форума :wink:
А иначе аз не съм от София :)
П.П: Може да ми викаш "Джони" 8-) Незнам така ми викат всички :D
mArMaLaDkA
09-05-2009, 17:07
Така е, ама не искам да оставям някакво лошо впечатление, че съм неподготвена. Достатъчен факт е, че надали и тая година ще си нося всеки час моливи или бои, поне учебник да имам, да си разглеждам картинки, не за друго. 8-)
нито съм си купила раница, нито дрехи, нито обувки, нито тетрадки, нито съм решила какво да обличам
направо трябва да се засрамя :/
обаче се записах на обичайните уроци по немски, сложих всичките учебници, тетрадки и хартийки от седми клас в един голям кашон и почнах да чета книгите от списъка
а, да, имам и бележник и снимка
(:
YouCantStopMe
09-05-2009, 17:33
Какъв цвят е бележника?Вече продават ли пак кафеви?
Millen4ety
09-05-2009, 17:37
Какъв цвят е бележника?Вече продават ли пак кафеви?
зелени са 8-) (лигавя се 8-) )
на мен в книжарницата ми казаха, че ще са сини, амааааа.... абе де да ги знам тия идиоти какво ще направят накрая
joannalof
09-05-2009, 17:56
Наистина ли може да не си взимаме учебника по изобразително :-o Ако е така - чудесно .. Носих бои до 5 клас и край :D В 6 ти и 7ми носих по 3-4 молива и рисунките ми става доста ... едноцветни,амаа :lol: :razz:
Иначе главо ми остана да си взема дънки и блузи. За тетрадките - няма да бързам. Прическа си харесах в youtube,дрехите за 15ти почти съм избрала,само обувки се двоумя :) :-D :-D :-D :-D
Снимки имам от тези за личната карта,ама са голям формат и НЕ стават за бележник ... ще си сложа няква стара,нямам излишни 10лв за нови
Kallyn4eto
09-05-2009, 17:56
Хорааа...
Имам чувството че са нищо няма да ми стигне времето.
Днес си купих две тениски, две блузи с дълъг ръкав, яке и някакви гривнички и глупости.
И само за това 100 лв. То от якето де...амааа
След 10-ти (род. среща) ще си купя тетрадки - преполагам че тогава ще кажат какви искат. Учебници...пак тогава.
Аничке как са ти дали учебници, като сме по новата програма :o
Ммм колан си купих,ама нз какъв. Не ми става. Явно ще е за над блузата :-o
Снимки...не още.
Трябва да мина през зъболекарката...
И черните дънкииииии :D
Но мисля, че горе долу съм в добро положение де... Наполовина
Само не знам какво ще си облека на 15-ти. :o
8)
joannalof
09-05-2009, 17:59
На Аничката са й подарили учебници,вече го запомних `щото половината питаха
Искам да питам вие ще си купувате ли блузи с къс ръкав или направо с дългия. Аз мисля,че само с дълъг трябва,защото съм убедена,че бързо ще се захлади ...?
^Може ли да видя прическата, която си харесала? Смсл да пуснеш линка. :)
Ами аз повече блузи с къс ръкав за тази година май няма да купувам. :D Имам доста от лятото. Освен ако не си харесам няк`ва супер,супер, най. :D
joannalof
09-05-2009, 18:12
http://www.youtube.com/watch?v=Rk7IrFXR8Yg&feature=channel
:D тази,но още не съм сигурна,понеже зависи с какви дрехи ще съм
mArMaLaDkA
09-05-2009, 18:40
Тея глупости със специалната прическа за 15-ти не ми се нравят, ама не се сдържам да не попитам: каква прическа мога да си направя аз? Просто нещо по-различно, 'щото после цяла година ше ме гледат със спусната коса, понеже ме е мързяло да се занимавам. Отново: косата ми е дълга до раменете и малко по-надолу, чуплива, на пластове. Именно заради тея пластове не мога да си направя опашка или да си защипя косата със шнола назад. Очаквам предложения. :D
AnIcHkAtA
09-05-2009, 19:01
Тея глупости със специалната прическа за 15-ти не ми се нравят, ама не се сдържам да не попитам: каква прическа мога да си направя аз? Просто нещо по-различно, 'щото после цяла година ше ме гледат със спусната коса, понеже ме е мързяло да се занимавам. Отново: косата ми е дълга до раменете и малко по-надолу, чуплива, на пластове. Именно заради тея пластове не мога да си направя опашка или да си защипя косата със шнола назад. Очаквам предложения. :D
Начупи я с пяна или пък я изправи.Може и две плитки или опашки с баретка.Или пък лента, топирано зад нея и небрежно хваната половината коса на тила.
YouCantStopMe
09-05-2009, 19:03
Ани,значи на тази прическа си се спряля.
'Аресвам я. 8-)
mArMaLaDkA
09-05-2009, 19:10
Аз със пяна няма да я начупвам, ползвам един друг продукт.
Ама аз цяла година ше я правя тка.
Както и да е.
Накрая май нищо по-специално няма да си правя, както си го бях и замислила, и така.
Благодаря все пак за идеите. :)
Хъх, наш`та тема е за Козметика и диети. 8)
Ох вече направо ми идва да се гръмна . . .
Днеска цял ден обикалях за кецове и никакви не си харесах . . .
По едно време ми мина през ума идеята да си взема като старите дето ми се скъсаха. . . На runners от миналата серия, бели на зелени цветчета . . . Много ме кефят, ама нали съм имала вече таква, та се позачудих . . .
Иначе хасерах си едни бяло и розово амааа . . . розово много много не нося, пък и нямаше моя номер та пак увиснах . . .
Иии цял ден обикалям и за подарък на една фр, ама тя не ще да е козметика, да не е плюшка, да не е дреха, да не е книга, да не е дневник, пъзел и тем подобни, да не е сувенир . . . И аз в чудо се видях . . .и накрая й взех една рамка за снимка, амаа . . . може и да не й хареса, знам ли. . . Ама много съжалявам, нищо не мога да направя повече . . . :(
И така. . . един пропилян ден . . .
faststep
09-05-2009, 19:27
Вие сте мега шопинг маниаците. :shock: Ако бях на мястото на родителите ви, дори не бих ви поверил пари за хляб.
Ти си момче, какво ти разбира главата от приготовления и вълнения за външния вид.
Лесно ви е на вас.
Една тениска, кецове и дънки и готово..
OODreamy
09-05-2009, 19:30
Към LiRRRa:
Хей, защо не сложиш ваша снимка (в рамката)? От дъ бест момента или деня, който сте прекарали заедно, та да и напомня за тебе? :smt002
Ти си момче, какво ти разбира главата от приготовления и вълнения за външния вид.
Лесно ви е на вас.
+1
faststep
09-05-2009, 19:42
Лесно ви е на вас.
Разбира се, какво правя аз за външния си вид...Сутрин си мия зъбите и лицето, сресвам се, даже се и къпя поне по веднъж на ден, не като вас, о, божествени модни диктатори.
П.П. Никога не ходя с кецове, предпочитам маратонки. :/
П.П.2. Ами вие какво толкова се приготвяте, не виждам нужда от цялото това суетене.
YouCantStopMe
09-05-2009, 19:46
Не се приготвяме чак толкова много.Поне за себе си мога да кажа.
Просто обичам да говоря за дрехи,прически..бла-бла.
Купих си някои неща,да..Просто защото има дрехи от миналата година,които са ми станали малки.Ако нямаше нужда,повярвай ми,нямаше да взимам пари от нашите.Никога не съм купувала нещо излишно.Знам какво ни е дереджето,така че,смея да твъртя,мога да се ограничавам.Но какво да направя,като просто се нуждая от нещо?Ами..няма решение.Купуваш и толкова.
joannalof
09-05-2009, 19:51
Един път ще е този специален 15ти,един път съм осми клас ... ще видя хората,с които ще прекарам най-вълнуващите си години,с тях ще съм на бала си - да,не ми пука какво казват някои, ще си направя прическа специална :x :lol:
Едит - И не на мене тия,че не е важен вида - та те ще те видят за първи път и от де да знаят колко ти е бил бала или колко тестове си решил ...
mArMaLaDkA
09-05-2009, 19:58
Аз ще съм в клас с около 26 момичета.
Вече чувствам задух, какво остава за след 5 години... 8-)
Лесно ви е на вас.
Разбира се, какво правя аз за външния си вид...Сутрин си мия зъбите и лицето, сресвам се, даже се и къпя поне по веднъж на ден, не като вас, о, божествени модни диктатори.
П.П. Никога не ходя с кецове, предпочитам маратонки. :/
П.П.2. Ами вие какво толкова се приготвяте, не виждам нужда от цялото това суетене.
Абе, не е същото, драги мой.
Просто не е същото.
Каквото и да ти кажа, няма да ме разбереш.
Благодари се, че не си момиче.
Не става въпрос само за гласенето.
О, и още нещо.
Прекарваме толкова време в обсъждане и приготвяне, за да се харесаме И на вас, а на вас ви е все тая.
Поне да оценявахте.. :D
your_secret
09-05-2009, 20:05
Оооо, аз си знам поне от 1 месец какво ще нося на 15ти 8-) 8-)
Синя тениска на http://www.clipartof.com/images/emoticons/xsmall2/364_blinky_pacman_ghost.gif от new yorker /мн ме кефи/ 8-)
Тъмно син суитчер
Лилави къси панталонки от теранова
Кецове от converse :-)
плс, не си мислете, че имам само маркови дрешки, даже обратното, просто искам да съм маааааалко по-издокарана за 15ти септ 8-)
joannalof
09-05-2009, 20:15
Ти знаеш ли,че е септември? Бая ще има да се клатиш с тия къси панталони... особено като е сутрин 8-9ч ... :lol:
your_secret
09-05-2009, 20:16
знам, спокойно 8-) нищо ми няма, и без тва винаги като изляза с къси панталонки завалява 8-)
to6ominator
09-05-2009, 20:21
Колко мило ми стана! И аз се чудя колко бързо минаха тия почти 7 години, от първия ми учебен ден в 8ми клас. Беше неповторимо. Направо идилия. Тогава за първи път видях, че класът ми е пълен с олигуфрени, които щяха да ме спукат от подигравки. Имаше голямо количество момичета (66,6% от всички), които харесваха олигуфрените, а аз бях прекалено "задръстен" за да заслужа тяхното внимание. Кой би искал нещо по-добро от това? Хубавото беше, че бях едър, а те дребни и трудно можеха да ме набият, дори ако са няколко човека едновременно срещу мен. Бях станал експерт и развалях всякакъв опит да ме бият, поливат с вода, замерват с гъбата за дъска, тебешир и други предмети. Понякога дори взимах за заложник раницата на някой недоброжелател, за да се измъкна. Славни години бяха. Може да са били олигуфрени и да се опитваха да ме унижават, но си бяха МОИТЕ олигуфрени, и аз се гордея с тях. Нямате представа, колко разтоварващо е да участваш в масов побой с тях. Веднъж дори, стените на стаята бяха попили сериозно количество вода от кофата, защото единият от олигуфрените реши, че е добра идея да цели другите с нея. Беше един от многото дни, в които даскалката по английски я нямаше, а ние имахме основно английски....
абе не при всички 15-ти септември 8 клас ще е един път ;д :razz:
mArMaLaDkA
09-05-2009, 20:27
^ Веднага се сетих за 2 познати, които ще усетят това неумоверно щастие. 8-)
Колко мило ми стана! И аз се чудя колко бързо минаха тия почти 7 години, от първия ми учебен ден в 8ми клас. Беше неповторимо. Направо идилия. Тогава за първи път видях, че класът ми е пълен с олигуфрени, които щяха да ме спукат от подигравки. ...
Кой е 'олигуфренът'?
Маркови дрешки, вика. :lol:
аз се подстигах между другото.. отзад късо отпред дълго..и с бритонче :) сеееш ли се :D мисля да си изправя гривата и тва е 8) или пък предложете нещичко по-специално :-)
mArMaLaDkA
09-05-2009, 20:49
Е те тва не си го представям как е. Снимков мат'рял.
http://vbox7.com/play:7706535b кат рияна в тоз клип :grin: само че с бритон :D
to6ominator
09-05-2009, 20:52
олигуфрен - мн. олигофрени, м. 1. Спец. Слабоумен човек. 2. Разг. Пренебр. Глупак.
Ако не знаеш думата, в една дебела книга наречена Тълковен речник е обяснена. Спокойно, такива сложни думи не са за всеки. Целта на предишния ми пост беше да подготвя част от посетителите на този форум, като ги предупредя какво ги очаква, а друга част от тях - да се опитам да им "налея" малко човечност, за да унижават по-малко съучениците си.
аз се подстигах между другото.. отзад късо отпред дълго..и с бритонче :) сеееш ли се :D мисля да си изправя гривата и тва е 8) или пък предложете нещичко по-специално :-)
Колко късо? 8) С тази прическа мисля, че е най-добре просто да я изправиш. :)
Моята коса е почти до лактите на ръцете. Ще я накъдря или изправя. Бретона ще е дигнат. :oops:
Колко късо? 8) С тази прическа мисля, че е най-добре просто да я изправиш. :)
Моята коса е почти до лактите на ръцете. Ще я накъдря или изправя. Бретона ще е дигнат. :oops:
еми малко над раменете :oops:
mArMaLaDkA
09-05-2009, 20:53
Черта демек.
Изправяш и слагаш фибичка.
Хах.
Това ми хрумва само.
абе не чертаааа отпред малко по-дълго :D :D
mArMaLaDkA
09-05-2009, 20:56
Леля ми беше на черта и беше точно така - отзад по-късо, отпред малко по-дълго.
Продължавам да си държа на моето. 8-)
:grin: :grin: :grin: :D ми и черта да му каиш става :lol:
joannalof
09-05-2009, 20:57
Френска черта му се вика май :-o Аз ще се режа след 15ти късо - т.е. до раменете :D
ми май да.. и фризиора викаше нешо такова ма аз не го запомних 8-)
олигуфрен - мн. олигофрени, м. 1. Спец. Слабоумен човек. 2. Разг. Пренебр. Глупак.
Ако не знаеш думата, в една дебела книга наречена Тълковен речник е обяснена. Спокойно, такива сложни думи не са за всеки. Целта на предишния ми пост беше да подготвя част от посетителите на този форум, като ги предупредя какво ги очаква, а друга част от тях - да се опитам да им "налея" малко човечност, за да унижават по-малко съучениците си.
Не мога да повярвам,че отворих тълковния речник, за да проверя дали наистина е с ''О''.
Каква е логиката в единствено число да е с ''У'', а в множествено с ''О''?
ед.ч - ОЛИГОФРЕН, мн.ч- ОЛИГОФРЕНИ
YouCantStopMe
09-05-2009, 21:01
Ахахах.Ама тук наистина стана 'Козметика и диети'.
Карай. :lol:
Ох..скучно ми е.Я кажете нещо свързано с УЧИЛИЩЕТО. 8-)
Примерноо..униформи,съучен ци,там нещо за някой предмет,тетрадки.
Скучно ми еее... 8-)
ох и на мен ми е скучно ](*,) аз мисля да ида с едни фр на родителската.. в смисъл мама ще си е вътре ние отвънка..ням търпение да разбера аааааааабсолютно всичко :grin:
elito0o0o0
09-05-2009, 21:04
пахах .. Ели от колко време ти обсъждат прическатаа? :razz: И според мен с изправена коса и с дигнат бретон ти е много добре въпреки ,че няма нужда да се изправяш от тя косата ти си е права 8-) 8-) ... та за тфа дали е ме замергат с моркови ич ни ма интересува.. кат са вика.. дреме ми на фараа :oops: 8-) .. аа BTW чудя се как да се подстрижа.. някой да има идея за няква по-такава.. хубава прическа :-) :oops: .. хЪх а относно тфа дали съм се приготвяла за даскалото.. хич не съм .. нито чанта нитко тетрадки съм си купила.. не съм се подстригала .. нит дрехи нит обувки съм си зимала .. абе НИЩО :shock: 8-) :lol: :lol: :smt046
оо но но но не ми е права косата човек .. в смисъл зависи с къф шампоан съм се изкъпала .. неска например :shock: 8-) 8-)
elito0o0o0
09-05-2009, 21:10
аа ни тЪ знам.. аз па кат сменям шампоаните непрекъснато и почва да ма сърби кратуната :D :D ба и аз искам да разбера дали сме с униформи .. и ако сме .. кфи шса те :( :oops: 8-) .. аапъ иначе да не ти говоря за моята коса,че я знаеш колко е ЗЛЕ!.. :lol: 8-)
YouCantStopMe
09-05-2009, 21:12
Ее...вярно,че и аз пиша доста често за такива глупости,ама прекалихме вече.Наистина! 8-)
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!:smt006
(Я да видим кой не обича историята...)
усещам се..но скуката ме.. :? Ам чудя се как ще си намеря класа и класната.. дано даскалите ни сберат..
усещам се..но скуката ме.. :? Ам чудя се как ще си намеря класа и класната.. дано даскалите ни сберат..
Водещите на програмата щели да кажат къде да се наредят 8-мите класове. Поне от това,което разбрах. :shock:
elito0o0o0
09-05-2009, 21:20
ОО аз "обожавам" историята човек.. направо като чуя история ми иде да повърна .. толкоз мноо не я обичаам.. бахти гадната :-D :grin: :razz: :D
Ееее дано.. иначе си отивам :razz: даже не знам кой точно клас съм :shock: :D 8-)
elito0o0o0
09-05-2009, 21:22
ауе някой да знае щ0 не ми излиза снимката? :oops: :oops: :?
YouCantStopMe
09-05-2009, 21:28
Офф..за всякаква ме мислете,ама вие наистина прекалихте.Давайте по скайп,ЛС и какъвто и да е друг метод,само не тук.
Ако имате да казвате нещо по темата-давайте.
Обсъждаме училището,новите учители,съученици,учебници ,стара/нова програма,какво сме си купили ЗА УЧИЛИЩЕ,как ще сме на първия учебен ден и така нататък.Това ни е интересно.
Но... 'айде без такива-'К'ва прическа да си напрая?'Емии..има си 'Козметика и диети' за тая работа.Там пускайте тема.
Нито пък тук е мястото за - ''ауе някой да знае щ0 не ми излиза снимката?''
И за незапознатите..
''Съединението на България е актът на фактическо обединение на Княжество България и Източна Румелия през есента на 1885.''
( http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%8A%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D 0%B8%D0%B5_%D0%BD%D0%B0_%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D 0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F )
elito0o0o0
09-05-2009, 21:32
доуре де .. успокой са само :? .. :neutral: просто попитах .. пък и ни е скучно ;) :( :(
elito0o0o0
09-05-2009, 21:44
айде де.. пишете.. някой да каже ще има ли униформи :grin: тоест .. сигурно ли е ,че ще ги има .. и ако има .. кфи ша са :shock: 8-) :D :grin:
айде де.. пишете.. някой да каже ще има ли униформи :grin: тоест .. сигурно ли е ,че ще ги има .. и ако има .. кфи ша са :shock: 8-) :D :grin:
В новото ми училище няма да има - засега. В старото имахме, но само малките ги носеха. Бяха меко казано ужасни. :D
elito0o0o0
09-05-2009, 21:50
Къде е било тоВа??? :?
Пазарджик
Лека вечер от мен.
elito0o0o0
09-05-2009, 21:55
Пазарджик
Лека вечер от мен.
Ее.. ам аз съм от Плевен.. в Езиковата гимназия и ми е много чудно дали ще имаме униформи.. ама ако ще имаме неискам да са някфи отвратителни
YouCantStopMe
09-05-2009, 21:56
Да,но не ти решаваш дали ще са някФи отвратителни.
elito0o0o0
09-05-2009, 22:35
Да,но не ти решаваш дали ще са някФи отвратителни.
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: мислиш ли ,че незнам? :? :? уеуе уеуе.. пък мога да ти кажа ,че ако не ми харесат мога да се преместя.. това си го решавам аз ;)
elito0o0o0
09-05-2009, 22:42
Btw мисли ме за каквато си искаш ,но нали поиска да пишем по темата? ето.. пишем .. апък ти почваш да се ояждаш ... :? :? :?
OODreamy
09-06-2009, 09:22
Уау, какво затишие...
По темата:
Хм, вие имате ли лавка, стол или подобие в училището, че да се прилагат тези нови забрани (относно храната)? Понеже докато бях в миналото school постоянно отивахме да си вземем нещо от магазина в съседство. И сега, един вид, новите забрани нямат никакво значение в такива случаи, така ли? :-o
Едит:
Е, `убаво де, не можах да измисля нещо по-умно, за да раздвижа темата, а и от известно време се чудя по въпроса 8-)
elito0o0o0
09-06-2009, 09:33
Ми според мен,ако няма трябва да се постараят малко и да направят един хубав стол и примерно да си плащаме на месец да си зимаме кфат си искаме храна кат например шведска маса.. както е по другите държави,а не тука сяко междучасие отиваме да ядем боклуци.. колкото и да се опитваш да отбягваш да ги ядеш,пак си ги ядеш :? :? :? мхм.. тфа никак не ми харесва :? :? ся уж ше спират газираните напитки и чипсовете и тия.. ама като ги спрат отново остават боклуци за ядене :x .. това супер ама супер много ме дразни в Даскалото... :? ай дано им скефне да направят нещо по въпроса,че съм сигурна ,че сяко междучасие ше е едно и също... :? искам да кажа секи ден едно и също.. ;)
Sarafina
09-06-2009, 09:36
В моето училище няма стол :( ама е на Главната и има откъде да си купувам. Иначе учебниците вече си ги разбрах. Този вторник ми е родителската среща, не мога да повярвам колко бързо мина лятото :(
elito0o0o0
09-06-2009, 09:53
В моето училище няма стол :( ама е на Главната и има откъде да си купувам. Иначе учебниците вече си ги разбрах. Този вторник ми е родителската среща, не мога да повярвам колко бързо мина лятото :(
:grin: да ама те са длъжни да направят стол.. ние в тая България сме бахти мизерниците.. крадът.. крадът и викат ,че е криза баце.. ццц :? :? :?
еии здравейте :grin: и аз още не съм готова нито матерялно , нито психическии :D за сега съм си купила само чанта и маратонки :) тая седмица ще ходя за някоя дрешка ала-бала... :grin: тетрадкии от метроо :D :D
prudlioto
09-06-2009, 10:03
Оо , супер , 15ти . Вече си купих морковчетата - да се поразвалат малко .. Споко , не е страшно , само първите 1-2 седмици .
Sarafina
09-06-2009, 10:07
:grin: да ама те са длъжни да направят стол.. ние в тая България сме бахти мизерниците.. крадът.. крадът и викат ,че е криза баце.. ццц :? :? :?
Не се оплаквам, че няма стол :D В предишното училище имаше и нищо хубаво нямаше :D
YouCantStopMe
09-06-2009, 10:11
Имаме стол,барче и лавка отвън.Освен това сме заобиколени от хранителни магазини(един близо и няколко по-нататък...но не е проблем да отидеш до тях).
Сега не не знам как ще е,защото нали уж щяло да има промени.
prudlioto
09-06-2009, 10:11
^ а в близкото кафене предлагат мн хубави сандвичи , нали ? Аз пък мога да ви кажа ,че ако можех , щях само в стола да се храня . Крайно време е да се научим да ядем супа вместо пица . Затова и в стола не дават запръжка . Понеже е здравословно ( до известна степен , потта не се брои) яденето там.
YouCantStopMe
09-06-2009, 10:13
Всъщност във всяко училище е различно.За теб може да е най-добре да се храниш в стола,но ела да видиш в някои други училища на какво ниво е така наречения стол.
kombarka
09-06-2009, 10:17
Еее и аз ще съм заек :grin:
Ще имаме стол (в мазето) и сладкарница на 1-вия етаж. :-o
Похвалили са ми баничките в стола. :D
OODreamy
09-06-2009, 10:29
Хъх, в стола - здравословно?! О, не! :-o
бтв: да ви се похваля: взех си чанто-раница за училище, ама непромокаема. Никога няма да забравя как веднъж в малките класове си суших учебниците на радиатора :lol:
smiLexaga1n
09-06-2009, 10:36
Хъх, в стола - здравословно?! О, не! :-o
бтв: да ви се похваля: взех си чанто-раница за училище, ама непромокаема. Никога няма да забравя как веднъж в малките класове си суших учебниците на радиатора :lol:
При мен пък т'ва е често явление да си суша учебниците и тетрадките на радиатора/прозореца 8-) . Защото винаги ми се разлива шишето с вода :lol: и после 'сичко мокро.. А пък веднъж така се беше разляло, че още бях в час и чантата зад мен.. после и панталоните ми бяха мокри :D , не си личеше, но беше ужасно и бях мокра :D. Поне живеех на 5 минути от даскалото :D , сега новото не ми е от първа близост.
OODreamy
09-06-2009, 10:41
Кофти ситуация 8-)
бтв: у, другарче на тема "Мокри учебници" :-) 8-)
А, да, и след като се изсушат учебниците ставаха едни-такива на вълни :lol:
едит: май този път прекалих с емотиконите.
smiLexaga1n
09-06-2009, 10:46
Ами то и аз в миналият ми пост с тези хилещи се емотиконки 8-) прекалих . Ей другарче, ново си имам. :lol: =P~ Да най-гадното беше, че ставаха вълнисти :D и на всичкото отгоре трябваше да ги връщам после (нали, защото бяха безплатни) и хич не завиждам на хлапето, което ще ги получи :lol: . Защото бяха станали някои толкова зле. Имах и някои, които дори се късаха, защото хем бяха намокрени и на вълнички, хем често ги използвах, защото имах много часове по тях. :D
elito0o0o0
09-06-2009, 10:46
ЕЕ.. нз оправяйте се! :?
elito0o0o0
09-06-2009, 10:56
аз само 2 пъти съм си измокряла учебниците.. 1-ния път с кола ,а другия със сок.. ай ми се е случвало и със вода .. ама какво да се прави :D непременно трябва да отида да си зема тетрадки,чанта,дънки,марат нки,блузи,суитшърти.. да се подстрижа и да ида на козметик .. и аз и аз както си обичам винаги във последния момент да направя сичко .. :? :-D
OODreamy
09-06-2009, 10:57
elito0o0o0, спокойно, оправяме се :lol:
Внимание! Внимание! Следващия текст не е предназначен за всеки, по следните причини:
1. Той е тъп
2. Той е скучен
3. Той е тъп
У, като е станало дума за връщане на учебници (незнайно защо точно тук си припомних Трелони), и аз не бях по-добра. Или може би бях?
Факт е, че все не можехме да уцелим момента с безплатните учебници и родителите яко се охарчваха, затова единственото лошо нещо, което последователите, приели старите учебници, видяха от мен бяха стотиците, не, не, хилядите остатъци от драсканици по учебниците. 8-) Не можех да се сдържа, докато чакам г-цата да дойде да провери задачата ми, да не надраскам нещо лигаво. :booooomb:
Ех, спомени, спомени, много спомени идват с тея учебници, но от сега нататък няма да драскам по тях, отсега нататък ще бъда примерна (о, каква прекрасна лъжа).
elito0o0o0
09-06-2009, 11:01
отсега нататък ще бъда примерна (о, каква прекрасна лъжа).
да.. и аз :razz: :? "ще бъда примерна ученичка,която си учи уроците".. :lol: кого залъгвам.. :lol:
Хъх. . . сега за мен тече следващия прекрасен ден от ваканцията . . .
В момента трябваше да съм на супер мега як рожден ден . . . но ме наказаха.Била съм й виновна на майка ми днеска за всичко. . .
Наще като са в лошо настроение и само стой и гледай. . .
И така . . . сега ми е мега забавно и мисля нон-стоп само за училище, та се сетих и тук да пиша . . .
Вчера си набелязах супер яки тетрадки и утре отивам да си ги вземааа :grin:
AnIcHkAtA
09-06-2009, 12:59
да.. и аз :razz: :? "ще бъда примерна ученичка,която си учи уроците".. :lol: кого залъгвам.. :lol:
Аз наистина ще бъда бе !!Стига сте се майтапили :-D .Бих жертвала ученето в името на забавата, ама ако нямам нещо хипер интересно за правене, бих си учила супер съвестно :) .
elito0o0o0
09-06-2009, 13:47
Мене ако ме видиш да уча свестно ми се обади.. :lol:
Millen4ety
09-06-2009, 13:52
Аз наистина ще бъда бе !!Стига сте се майтапили :-D .Бих жертвала ученето в името на забавата, ама ако нямам нещо хипер интересно за правене, бих си учила супер съвестно :) .
+ Напълно подкрепям..
Не знам как, но досега съм успявала да съчетая купон и разтоварване със старателно учене. Надявам се и занапред да е така.
ПП: оффтопик.. вчера не можах да заспя докъм 4, че ме болеше гърло и написах супер дълго стихотворение за стария си клас.. а после 2 часа четох от учебника по гео.. 8-) полезни изкопаеми, льос, мусони, климат, откриватели, географско положение, релеф.. след това капнах и безпроблемно си заспах 8-)
Kallyn4eto
09-06-2009, 13:52
Аз това си го обещавам всяка година.
Постригах се.
Ма само малко. Връхчетата. "Дошубя" ме да се острижа яко. (извинявам се за ммм думите...)
Не знам с каква прическа ще съм. Нито с каква блуза. Алелеле...
А да не повярвате но моите учебници бяха толкова здрави. По простата причина че със съседката по чин си деляхме - половината носи тя, другите - аз. А и не го спазвах мн мн...
А най се чудя на хора които целогодишно си носят учебниците, а накрая всичките са все едно чисто-нови. :o
Таа, за какво говорехме?
Millen4ety
09-06-2009, 13:58
Хей, уотс ъп Кали.?
Сори за флууда, скука ми е..
ПП: Калс, тряа се видим тея дни..
напомни ми: Вчера се подстригах, само дето бях при едно нова сето така ме оскуба... вече съм с една трета коса... пак ми е много :D
да не е флууд: май утре ще ходя да си търся тетрадки.. абе, нали сме в езикови гимназии повечето, та колко горе-долу тетр ще си купувате..? нали сме с малко предмети..?
ако трябва да се задоволя с 5 ще се гръмна :shock:
мии и аз съм с езиков профил :D и съм прешила да си вземаа по езика, БЕЛ и математика голям фрормат с малко повечко листа .. (някъде околоо 7-8 тетрадкии :D ) .. и на менн тетрадките са ми една маняя ама тая годинаа май няма много да купувам ... :o :o
Black_Fyed_Peas
09-06-2009, 14:08
Аз съм си поставила за цел тази година да завърша както трябва :D но да видим какво ще се получи :D . Вчера бях до 'Метро' и си взех тетрадки-6 със спирала, 6 без спирала /голям формат/, и 16/2стека/ малак формат. Много си ги харесвам :grin: . А относто лафките покрай училище, има едно магазинче което се води 'плод и зеленчук' обаче никога не съм виждала там плодове и зеленчуци :D , има нещо като форнети, но забравих как се казва-'чичо Хранко' май бяха 8-) , има палачинки и две кафета в който правят сандвичи. Ааа има и един магазин такъв хранителен, но е много скъпо, има и супермаркет наблизо.
Видях, че сте питали и за униформи, моята включва риза, пола, панталон, поларена жилетка, няколко тениски и фишу, ето и снимка http://img46.imageshack.us/img46/2169/img325jm8.jpg това е лятната унифрома т.е. панталона и жилетката се водят зимни.
elito0o0o0
09-06-2009, 14:10
Аз това си го обещавам всяка година.
Постригах се.
Ма само малко. Връхчетата. "Дошубя" ме да се острижа яко. (извинявам се за ммм думите...)
Не знам с каква прическа ще съм. Нито с каква блуза. Алелеле...
А да не повярвате но моите учебници бяха толкова здрави. По простата причина че със съседката по чин си деляхме - половината носи тя, другите - аз. А и не го спазвах мн мн...
А най се чудя на хора които целогодишно си носят учебниците, а накрая всичките са все едно чисто-нови. :o
Таа, за какво говорехме?
мойте си бяха запазени щот нито ги носех повечето нито нищо и без тфа ако ги носа другите не ги отварям изобщо.. пък и ние като се разберем едната да носи едната част другата другата част.. ии така.. ама втория срок не се разбирахме кой кфо да носи и даже почти не съм носила учебници и си бяха чисто нови с изключение на тоя по Математика :-D аа и по Руски понеже го бях надраскала целия ама аз него съм си го купила със собствени пари :-D :grin: иначе за тфа с оливанията се беше случило 5 ..6 клас не 7ми.. ;)
Kallyn4eto
09-06-2009, 14:13
^ мацка, къде си учила?
и къде ще учиш сега, че нещо ми убягва...
elito0o0o0
09-06-2009, 14:17
ами попринцип и аз нали съм си наумила тази година .. пък и не само тази да я завърша добре,, но наистина ще видим .. крайно време е да спра с лиготинщините и да залягам над уроците,че ако не уча .. най-много да стана чистачка в некой офис :-D :-D даже бих казала ,че и тфа ще е много ако излезна тъпа от даскалото,но едва ли.. ХЪХЪ .. надявам се да стана човек :? :) :-D
joannalof
09-06-2009, 14:19
мойте си бяха запазени щот нито ги носех повечето нито нищо
не ги отварям изобщо.. ама втория срок не се разбирахме кой кфо да носи и даже почти не съм носила учебници и си бяха чисто нови
Олееле,много си яка :-) :P
Kallyn4eto
09-06-2009, 14:19
ами попринцип и аз нали съм си наумила тази година .. пък и не само тази да я завърша добре,, но наистина ще видим .. крайно време е да спра с лиготинщините и да залягам над уроците,че ако не уча .. най-много да стана чистачка в некой офис :-D :-D даже бих казала ,че и тфа ще е много ако излезна тъпа от даскалото,но едва ли.. ХЪХЪ .. надявам се да стана човек :? :) :-D
Ъъъъъ *тръшка се* защо не ми отговорииии? 8-)
elito0o0o0
09-06-2009, 14:27
Моля? .. :-D последното не го разбрах :D
Kallyn4eto
09-06-2009, 14:29
В кое даскало си учила и къде ще учш сегаа? :P
М.И.Л.Е.Н.4.Е.Т.У. веднага личнитее си провери! 8-)
Millen4ety
09-06-2009, 14:45
ОК К.А.Л.И.Н.4.Е.Т.У 8-)
имам си тетрадка с черешкиииии :grin: :razz:
ПП: много се надявам темата да си остане и в близкото бъдеще :P
AnIcHkAtA
09-06-2009, 14:53
ОК К.А.Л.И.Н.4.Е.Т.У 8-)
имам си тетрадка с черешкиииии :grin: :razz:
ПП: много се надявам темата да си остане и в близкото бъдеще :P
Аз мисля, че на 15 вечерта няма да можеш да се доредиш да пишеш, камо ли да изчезне...
Black_Fyed_Peas
09-06-2009, 14:53
Ооомойте учебници бяха почти като нови когато ги връщах. Когато ни ги раздадоха ведга им сложих облекла :D и с другарката по чин се бяхме разбрали кога коя какво да носии.
За прическа още се чудя дали да отида да ме изсушат или да се изправя. Вие какво ще кажете-постригана съм тип 'френско каре'
ето и две снимки да кажете как е по-добре :D
изправена (http://i30.tinypic.com/jpzmhd.jpg)
изсушена (http://i29.tinypic.com/2lc8h12.jpg)
faststep
09-06-2009, 14:54
Какво стана с Уебпрнг и с Ванката, къде ги приеха, нищо е съм чул от тях? :-o
AnIcHkAtA
09-06-2009, 15:09
Black_Fyed_Peas, изсушена.
faststep, Ванката е в НЕГ, а другия другар не го знам где е.
Black_Fyed_Peas, според мен се изправии :) :)
И аз също мисля да се изправяя, но стига да не валии, защотоо ще ми се начупии :( :(
off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?
elito6754
09-06-2009, 15:17
Мале, кога стигнахте 27 страница, бе? Моята унифпома включва панталон, риза, сакопуловер без ръкав. Лятната е панталони до коляното и тениска.
eeee s yniforma e lesno :P :P
Ами Black_Fyed_Peas , аз имам същата прическа :) иначе май по-добре да се изправиш 8)
elito0o0o0
09-06-2009, 15:31
:? ваща е лесна.. вече сте подстригани,ами аз кфо да прая а? :?
Братле, дреме ли ми к'во ще правиш или не?
'Айде спрете се вече или се изнесете в Козметика и диети/Кофата/Скайп, че вече сериозно дразните и буквално СПАМИТЕ.
joannalof
09-06-2009, 15:50
^ ;-)
:smt002
elito6754
09-06-2009, 15:55
Сега видях една тема в Козметика и диети - как ще сте облечени на 15. Божее, вече наистина много се прехласнахте. Защо трябва да ходите на фризьор за 15 за прическа? 8-)
elito0o0o0
09-06-2009, 16:06
апф :?
YouCantStopMe
09-06-2009, 16:14
Абе и аз ви казах вчера,ама вие си продължихте.
Няма к'во 'апф'..така е.
Или спирате да спамите,или просто модераторите ще заключат темата,заради 'гениалните' умове на някои хора.
elito0o0o0
09-06-2009, 16:25
#-o #-o #-o #-o
^Сериозно, престаните наистина с тея прически ии етц.
Аз днеска бях на MtelBeachMasters. :D И сии имам много яка ръкавичка-възглавничка.
А Ванката къде изчезна, бе? Другар си ни беше той... :(
elito0o0o0
09-06-2009, 16:39
^Сериозно, престаните наистина с тея прически ии етц.
Аз днеска бях на MtelBeachMasters. :D И сии имам много яка ръкавичка-възглавничка.
А Ванката къде изчезна, бе? Другар си ни беше той... :(
уеуе мауе.. я виж ти за кфо почваш да говориш.. за некфи ръкавички -възглавнички.. :? аз па вчера ходих на Марс и си иам камъче ;) :? :lol:
Kallyn4eto
09-06-2009, 16:43
:-o Сега всички виновни ще кажат "айде верно престанете" или пък ще започнат спор...
Аз пък ще кажа...ок ок преставаме.
Обаче до една степен това е свързано с началото на училището.
МОмичето с прическата дето питаше изправена или изсушена - изправена. ;)
elito0o0o0
09-06-2009, 16:45
Обаче до една степен това е свързано с началото на училището.
МОмичето с прическата дето питаше изправена или изсушена - изправена. ;)
съгласна!.. ;)
^Целта на моя пост беше защо john95 не пише вече тук. ;]
Няма смисъл да се заяждаш, това всеки го може.
и да не е спам: изсушена ( за момичето с прическата )
faststep
09-06-2009, 17:12
ЕлитОоОоООо, престани с глупавите си изцепки и се научи на елементарен правопис и пунктуация.
За тези, които ще са зайци в езикови гимназии: При всички ли в осми клас ще има задължителна занималня? Защото при нас ще има, ще трябва да стоим до адски късно и няма да имаме и грам свободно време. :(
^ Ами, не. За първи път чувам за задължителна занималня :-o
ее то май по-добре да имаа занималния .. защото може би ще ни помагат повече с езика :) ноо нее да е задължителна :( :(
smiLexaga1n
09-06-2009, 18:12
И аз чувам за първи път, че занималнята е задължителна. То дори не знаех, че има занималня за по-големите от 2-3 клас. 8-)
elito0o0o0
09-06-2009, 18:14
ЕлитОоОоООо, престани с глупавите си изцепки и се научи на елементарен правопис и пунктуация.
Точно ти недей да ми казваш как да пиша,че съм 100% сигурна,че съм изкарала повече от теб на изпита по български. Айде като неискаш да ти досаждам с изцепките си ,недей да ме провокираш! ясно?! :? :? :o
mArMaLaDkA
09-06-2009, 18:17
Изпита по български вика. :lol:
Ооох, оох... :razz:
elito0o0o0
09-06-2009, 18:18
И мога да ти кажа,че занимални имахме от 1 до 4 клас и то не задължителни. Така че твоето училище е супер тъпо бих казала ,за да изисква задължителна занималня и то до късно ;)
elito0o0o0
09-06-2009, 18:19
Изпита по български вика. :lol:
Ооох, оох... :razz:
Мармаладка върви да прайш мармалад ,че огладнях и не ме занимавай ;)
mArMaLaDkA
09-06-2009, 18:21
Брех, брех. :lol:
Не ти е лесно ей!
smiLexaga1n
09-06-2009, 18:22
И спорът тепърва започва 8-) .. Сериозно трябва да спрем да флуудим в темата :) (включително и аз де :oops: )
elito0o0o0
09-06-2009, 18:24
той спора може да си почне и без мен,защото аз нямам намерение да се разправям с лиглички ;);) :?
AnIcHkAtA
09-06-2009, 18:24
Айде като НЕИСКАТЕ спор ...
да изядем по една пица, примерно... xD
elito0o0o0
09-06-2009, 18:25
Добре де.. имаш ли пица поне? :-D.. за AnIcHkAtA се отнася ;)
AnIcHkAtA
09-06-2009, 18:28
Съжалявам, току-що свърши... 8)
Едит:Ели, извинявай за неудобния въпрос, ама моля те кажи колко имаш на теста по БЕЛ абсолютно искрено без да прикриваш нито десетохилядна
не мога да си представя че 15 септември е другия вторник :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
elito0o0o0
09-06-2009, 18:31
Защо бе ?
joannalof
09-06-2009, 18:32
На Елито0о0 всички тук са й криви само тя е правя :razz:
И как смееш да споменаваш думата правопис като пишеше НЕ слято с глагола :lol:
AnIcHkAtA
09-06-2009, 18:33
На Елито0о0 всички тук са й криви само тя е правя :razz:
И как смееш да споменаваш думата правопис като пишеше НЕ слято с глагола :lol:
И аз опитах на това да наблегна в предишния си пост, ама тя май не разбра.
Та затова питам.
elito0o0o0
09-06-2009, 18:34
Тук ще си пиша както си искам ясноо?
YouCantStopMe
09-06-2009, 18:36
Мне,не е ясно. :lol:
Ох..не ми пука,че темата се превърна в спор,защото сама си го заслужи.'Айде де..признай си колко имаш на теста по български,като си толкова отворена.И,ГОСПОДИ,изооооо общо не вярвам да имаш повече от faststep.
AnIcHkAtA
09-06-2009, 18:37
хихи, окей
Май наистина не трябваше да питам, че стана страшно 8-)
Абе, запетайка пред яснОО трябваше ли да има ;?
Аз НЕМИСЛЯ че не се пише
elito0o0o0
09-06-2009, 18:37
Ми явно е зубарка :-o щото мога да ти кажа ,че аз не съм отваряла да чета по БГ ;) а имам 5 тка,че кфот и да си говоримм..
YouCantStopMe
09-06-2009, 18:40
...кФот и да си говорим..ъ.. си оставаш тъпа.Казах си го.
'Айде.. приятна ти вечер.
У лево.
elito0o0o0
09-06-2009, 18:42
мии ако ще да е хермафродит.. още по-зле звучи .. момче зубар :-o .. така чее.. лека ти вечер и на тебе .. и мога да ти кажа ,че нне съм проста и няма и да си остана ;) просто си мисли каквото си искаш ;)
AnIcHkAtA
09-06-2009, 18:43
Ми явно е зубарка :-o щото мога да ти кажа ,че аз не съм отваряла да чета по БГ ;) аимам 5 тка,че кфот и да си говоримм..
Даже рода му обърка...
Все тая.
Първо.Имаш по-малко от половината от тук, така че не се отваряй, ама хич.
Второ.Не виждам защо се гордееш с това, че не си отваряла.
Трето.5 по БЕЛ изобщо не е много и не съдя само по собствени наблюдения.
СПРИ
BlueAvalanche
09-06-2009, 18:44
Личи ти, че не си отФОрила да четеш по БГ :D Малоумна си на копеле, чак си смешна :D
Е и аз съм имал петици по физика, ама не знам даже какво се изучава в този предмет, това автоматично ли ме прави умен ?
elito0o0o0
09-06-2009, 18:47
Ми съжалявам.. не съм МУ гледала профила ,защото изобщо не се интересувам от него. И не ме интересува дали е добре или не. Има хора ,които през годината имат само 6-ци и на изпитите имат 3-ки ,така че .. ОЩЕ 1 ПЪТ ще го кажа. НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВО МИСЛИТЕ . хаха палете се колкото си искате не ми пречите
YouCantStopMe
09-06-2009, 18:49
Добре де.. 'айде.
И ние ще спрем с думите по твое име,но и ти СПРИ.
У лево,казах! 8-)
AnIcHkAtA
09-06-2009, 18:50
Добре де.. 'айде.
И ние ще спрем с думите по твое име,но и ти СПРИ.
У лево,казах! 8-)
:-)
elito0o0o0
09-06-2009, 18:50
Ми аз спирам и вие продължавате.. хаха :razz: ми нема па У лево.. У десно па! :P
Хъх... като не те интересува какво мислиМ, не пиши в нашата тема...
Съгласна с Криси. У лево.
elito0o0o0
09-06-2009, 18:51
Кой е зубар бе? омг :razz: :razz:
YouCantStopMe
09-06-2009, 18:52
Така де..стига със споровете,защото някой мод ще влезе и опааа...заключена тема.
Та така.
Вие разбрахте ли кой/коя ще ви е класен/класна?
При мен нищо още не се знае.Ще разбера на 15ти,защото преди това няма да имаме родителска.
Кой е зубар бе? омг :razz: :razz:
...исках да кажа, че се пише с Ъ omg :razz: :?
btw: И аз не знам кой ще ми е класен, защото и при нас няма родителска преди 15ти. 8-)
От кога не съм ви виждала във форума повечето... :P
AnIcHkAtA
09-06-2009, 18:54
...зубЪр
ЗубАр пък!Ти ли ще ми кажеш как е, аааа???
Ще си пиша както си искам, яснооооо???
Пълен зубар си
НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВО МИСЛИШ!!
Пали се колкото си искаш мен не ме интересува
Хъ
Ти ще ми кажеш как да пиша
:lol:
elito0o0o0
09-06-2009, 18:54
Ми ето.. ти знаеш щото си зубЪр :razz:
Ами май утре ще разбера.
Сори, но не мога да се сдържа... :lol: justt ти казва, че се пише с Ъ. Ти дори т`ва не разбра.
Unendlich
09-06-2009, 18:56
Хайде, хайде, спрете да се карате, задклавиатурни боеве ли ще гледаме ?! :D Един тест по БЕЛ не е вече такъв критерии за умение, по простата причина, че на въпросите се преписва много, интересно дали сте ходили да си четете рецензиите след като са ви излязли оценките ?! Там е истинското знание и умение - на самия преразказ :P Я сега се похвалете как вървят приготовленията за новата учебна година :grin: :-P
AnIcHkAtA
09-06-2009, 18:56
Ами май утре ще разбера.
Сори, но не мога да се сдържа... :lol: justt ти казва, че се пише с Ъ. Ти дори т`ва не разбра.
Оооооо ще си пиша както си искам, разбра лиии??
Сички тука сте зубари
elito0o0o0
09-06-2009, 18:57
е ай стиа сте ми опявали вече на главата ;) айди айди разбрах, че искате да се правите на интересни ,само че при мен не става .. айде ;)лека вечер иняма да пиша във вашата "златна" тема :razz:
AnIcHkAtA
09-06-2009, 18:58
айди лека и на тебе
зубАрка
Мелиии, скъпа, как си??И ние от доста време не сме те виждали.Къде си приета?
YouCantStopMe
Оф,лека Ви вечер.Темата стана като тия в ковата.Айде еlito0o0o0,спами си коооолкото искаш.Не издържам на твоя 'велик' ум.
Егати.Стана непоносимо вече.
Millen4ety
и аз още не съм разбрала кой ще ми е класен... дано да е някой свестен човечец, че иначе здравата ще я закъсаме..
elito0o0o0 - разбрахме, че не ти пука за никой, разбрахме, че си велика, разбрахме, че си природно умна, разбрахме, че сме зубъри.. сега те умолявам да не се заяждаш с всеки в темата.
ПП: У лЕво! 8-)
ПП2: лека и мека ;)
Благодаря ти от сърце.
Сега поне няма опасност да ни заключат тИЕмата заради ТИЕб. :-)
YouCantStopMe
09-06-2009, 19:00
Еее..ама тя се е махнала преди мен.Тогава няма нужда да си отивам,златни моооои. :-) 8-)
Чудя се към колко тетрадки да си взема утре.Моята любооов...тетрадките. :smt007 8-)
Millen4ety
09-06-2009, 19:02
Еее..ама тя се е махнала преди мен.Тогава няма нужда да си отивам,златни моооой. :-) 8-)
Чудя се към колко тетрадки да си взема утре.Моята любооов...тетрадките. :smt007 8-)
взе ми поста 8-)
и аз много се чудя.. няма да преживея да са под 10.. в никакъв случай!
ох, имам фобия от личната лекарка. ще ида с мама 8-) :razz:
AnIcHkAtA
09-06-2009, 19:03
Само аз ли не обичам тетрадки :D ?
При мен е пълно бездействие.Вече реших всичко и сега ми е тъпо да се шматкам безцелно по улиците :D .
Аз още нищо не съм си купувала за училище. :D
Е, само дрехи. 8-)
Тетрадки на 15ти ..учебниците по-нататък. 8-)
Millen4ety
09-06-2009, 19:08
:smt022 :-#
поздрав за всички: http://www.youtube.com/watch?v=M_bvT-DGcWw :smt033
мале хора кво прайте вие? За един ден колко сте изписали
При мен е пълно бездействие.Вече реших всичко и сега ми е тъпо да се шматкам безцелно по улиците :D .
И аз не обичам... :D
YouCantStopMe
09-06-2009, 19:11
Еми.. аз ще си взема:
една от 80 листа по БЕЛ - малък формат,със спирала,бели листи - 80,защото ми казаха как правят в даскалото..пишат по български отзад напред в тетрадката,а по литература-отпред назад. 8-)
по математика една от 80 листа - голям формат,със спирала,бели листи..обмислям карирана или с редове,но май ще е второто.
по английски - 3 тетрадки от 100 листа,на редове,със спирала,голям формат(трябват ми отделни тетрадки по А,Б и Ц уроци..та затова взимам три)
И това общо взето..Ако се нуждая от още тетрадки-след 15ти.
Е..няма да пропусна и другите джунджурии.. тефтерче,химикали,моливи,о трилки ииии..сещате се. 8-)
AnIcHkAtA
09-06-2009, 19:14
На мен всичките ми тетрадки са еднакви-80 листа, формат А4, спирала, светли листа.Само по математика ми е 100 карирани тъмни листа, шита (май така се води).
Kallyn4eto
09-06-2009, 19:18
И аз...
Според мене Елито0о0о само натрупва постове :D
ъъъ още САМО 6 дена :shock:
AnIcHkAtA
09-06-2009, 19:19
И аз...
Според мене Елито0о0о само натрупва постове :D
9, драга, не ни шашкай
Millen4ety
09-06-2009, 19:22
я пак? 8-)
абе много започнах да се чудя дали да не отида един-два дена на даскало към 7, защото не съм свикнала с градския транспорт.. да не взема да закъснея първата седмица 5 пъти
аа, някой знае ли как ще са смените?
AnIcHkAtA
09-06-2009, 19:24
я пак? 8-)
абе много започнах да се чудя дали да не отида един-два дена на даскало към 7, защото не съм свикнала с градския транспорт.. да не взема да закъснея първата седмица 5 пъти
Нека не игнорираме другите :D
Иначе-1 срок-1, втори срок-2
YouCantStopMe
09-06-2009, 19:26
8-)
ахаха.. вЕрно,изплаших се,като погледнах това 6 дена. :lol:
Ох..всичко добре.Купих си най-нужното(за дрехи става въпрос),останаха малко неща..утре пък си купувам тетрадки.Измислих как да съм облечена,само прическата малко не съм я доизмислила,ама и това ще стане.Всичко хубаво,амаа..някак не съм готова психически да започна училище.Хем искам,пък хем нещо отвътре не иска да започваме.
Имам чувството,че вчера обявиха резултатите и едва сега би трябвало да започне ваканцията,а то..една седмица има само и пак почваме.
Като сега ще е и по-зле от миналата година,защото ще съм(сме) по цял ден на училище.Това значи да започвам час в 7:20 и да свършвам в 16:40.
Някак странно...Учи ми се,ама то ще е около седмица.Оттам нататък(мисля) пак ще се моля за ваканция.
Едно таковаа..странно ми е.
Другата неделя по същото време ще се чудя как така ще започваме на следващия ден.Всичко отначало..учене,стоене до късно,защотооо...о,да..ИМАШ ДА УЧИШ! :booooomb:
Дълго стана. 8-)
VampireGirl9
09-06-2009, 19:26
аз мисля,че е различно..
Millen4ety
09-06-2009, 19:27
я пак? 8-)
Нека не игнорираме другите :D
Иначе-1 срок-1, втори срок-2
БЛАГОДАРЯ ГОСПОДИ! :grin:
тъй де, на общо основание питам..
ама и аз днес ги говоря едни
майната ми 8-)
joannalof
09-06-2009, 19:27
Аз мразя тетрадки със спирали,щото като ги мятам и лесно се късат листовете. Освен това ненавиждам и карета :( Иначе класния на 9ти ще го знам,а и ще сме на смении [суперрррр :-) :-P :lol: ]
8-)
Black_Fyed_Peas
09-06-2009, 19:29
9 денаа :-#
И аз съм маняк на тема тетрадки :D
взех си 6 голям формат, спирала, 80листа, редове, офсет
8 голям формат, с телчета, 80 листа, редове, офсет
16 малък формат, с телчета, 40 и 60 листа, редиве, офсет
взех си и тетрадка речник 150листа, офсет със спиралааа :grin:
взех си и цветни химикалчета, комплект линйка, триъгълници и транспортир, пергел, етикети, несесер, а утре отивам за тефтерче, химикали и моливиии 8-) малеее много се кефя на тетрадките :grin:
ПП. имам въпрос: Има ли такива който ще учат френски, да си помагаме през учебната година :-o
AnIcHkAtA
09-06-2009, 19:33
аз мисля,че е различно..
Аз също.Преди учехме за истинско знание, което в нито един момент не можеш да оцениш точно.Казват ти "Ще те приемат", ама гаранция не дават и това те побърква.Учиш още и още, защото имаш цяло безкрайно море за учене и знаеш, че на изпита могат да те хванат на каквото си поискат.Имаш несигурност и неспокойствие и дори когато си зубкал цял ден имаш още много по толкова да учиш.А сега какво ни пука?Учим за оценка, за оценка подчертавам, и на всичкото отгоре тая оценка какво ни бърка?Абсолютно нищо.Имаме спокойствие вече, защото сме вътре и ще ни дърпат, искаме, не искаме :D
AnIcHkAtA
09-06-2009, 19:34
ПП. имам въпрос: Има ли такива който ще учат френски, да си помагаме през учебната година :-o
Аз, Калинчето, Миленчето и сега за други не се сещам.Дори сме в една гимназия :D
Да не си в пловдивската ФЕГ?
Кали, не ме стряскай с тея 6 дена. :lol:
Аз психически не съм готова. Времето лети,лети... и миналата година по тва време не бях... ама тя си мина, замина, донесе ми това, което исках, ваканцията и тя мина иии хопп- айде отначало. :D
joannalof
09-06-2009, 19:37
Аз се чувствам като първолаче 8-) :D
rauwkost
09-06-2009, 19:38
Много е различно за смените, някъде са по цяла година една смяна, демек да речем 8 клас 1-ва смяна, като станат 9 клас 2-ра смяна и т.н., накъде пък са смесени смени - днес 1-ва утре 2-ра.
AnIcHkAtA
09-06-2009, 19:40
Много е различно за смените, някъде са по цяла година една смяна, демек да речем 8 клас 1-ва смяна, като станат 9 клас 2-ра смяна и т.н., накъде пък са смесени смени - днес 1-ва утре 2-ра.
:-D Много правилно, ама ние сме от едно училище.Точно затова казах "Да не изолираме останалите".
Millen4ety
09-06-2009, 19:43
мерси за разясненията :-)
след един час ще остават 8 дена 8-)
8-)
Black_Fyed_Peas
09-06-2009, 19:59
Аз, Калинчето, Миленчето и сега за други не се сещам.Дори сме в една гимназия :D
Еее, суперр. Иначе исках във ФЕГ, но влзенах в математическата :)
OODreamy
09-06-2009, 20:10
Хъх, аз преди няколко дена рабрах от бъдеща съученичка, че класната щяла да бъде по БЕЛ и била подчертавам стриктна към учениците си :-o Хм....
Както и да е, относно тетрадките, ще изчакам 15-ти, че имаше година, в чието начало си взех тетрадки предварително и се оказа, че ми трябват с повече страници. Ух, а бяха в комплект. 15-20 тетрадки отидоха на вятъра :lol:
п.п - не ми беше особено смешно тогава
спам:
Защо, ако не е тайна, това чудо все още ме изхвърля от регистрацията ми? :-o
AnIcHkAtA
09-06-2009, 20:28
Еее, суперр. Иначе исках във ФЕГ, но влзенах в математическата :)
Еееех, една любов имам от Пловдив аз... :smt060
Дрийми, нямам идея...
elito6754
09-07-2009, 06:57
Вече са осем дена. Сега се върнах от лекарката да ми вземе кръв за кръвна група и на 14 ще си взема резултат и ще ми попълни картона. :)
Тетрадки не купувам още, въздържам се.
^Леле.. колко рано си станала. Мене на т`ва време ме мързи кучето до изведа, пък ти до лекарката чак. :-D
elito6754
09-07-2009, 07:12
Майка ми ме строи в седем да стана, за да отида при нея. :booooomb: Да съв свиквала за училище. :-o
Black_Fyed_Peas
09-07-2009, 07:29
Добро утро :)
Охх горката ти... и аз трябва да започвам с по-ранно ставане, че не знам как ще се получи :o . Много мразя да ставам рано, особенно ако е за даскало. :(
elito6754
09-07-2009, 07:32
Мхм. Поне ще ме карат на даскало, та няма да се занимавам с автобуси и трамваи. :)
YouCantStopMe
09-07-2009, 07:33
Добро утро и от мен.Сега ставам и към 11 и нещо излизам.
Обичайното..пак за неща за училище.
Е,за да се видя и с една приятелка де.
Амии... така и не разбрах за какъв картон говори Елито. :-o
И защо,за Бога,ти е нужно т'ва с кръвната група?
Разкажи,че не можах да разбера много,много.
elito6754
09-07-2009, 07:37
Нали всяка година носиш нещо на лекарката в училище? Е, викат му май картон, който се попълва от личната. И в този картон има място, където да си напишеш кръвната група и понеже не сия знам, днес отидоха да ми вземат кръв да я разбера.
^ Не му ли се викаше здравно-профилактична карта?!
Или нещо аз се бъркам?! 8-)
Black_Fyed_Peas
09-07-2009, 07:40
този картоон май е онези листчета, който трябва да си вземеш от личната и да ги дадеш на класната ти. На тях пише колко си висок, колко тежиш, дали имаш въшкиии и рани такива