View Full Version : [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
Страници :
1
2
3
4
5
[
6]
7
Осмокласници, помощ.
Аз сега съм 7ми клас и днес учителката ми от частните уроци ми даде 180 задачи по математика, за да провери на какво ниво съм. По дяволие, все едно е писано на китайски, абсолютно нищо не разбирам и заради шибаната математика ще се проваля - сигурна съм. А аз толкова задачи за 4 дни не съм решавала през целия си съзнателен живот. Явно ще се наложи да си остана в тъпото квартално училище ;/
На вас също ли ви даваха толкова задачи? Тая ми вика, че на ден трябвало да решавам най-малко по 2 часа задачи, а най-добре било по 3-4. И като се има предвид, че по още толкова трябва да отделям и за БЕЛ и за другите предмети, аз няма да мога да се справя, предчувствам. Не очаквах, че ще е толкова зле. Не знаех, че съм толкова зле. ;/
Ее, ти пък 4 часа задачи на ден.. аз лично не съм решавала толкова. :lol: И си влязох в елитно училище. Ама си зависи от човека де.. първо разбери задачите, пък после решавай. Иначе няма смисъл.
Snickers
09-18-2009, 17:36
^Ами тя така ми каза... ;/
joannalof Ние също имаме родителска..наща е на 24-ти :booooomb:
Осмокласници, помощ.
Аз сега съм 7ми клас и днес учителката ми от частните уроци ми даде 180 задачи по математика, за да провери на какво ниво съм. По дяволие, все едно е писано на китайски, абсолютно нищо не разбирам и заради шибаната математика ще се проваля - сигурна съм. А аз толкова задачи за 4 дни не съм решавала през целия си съзнателен живот. Явно ще се наложи да си остана в тъпото квартално училище ;/
На вас също ли ви даваха толкова задачи? Тая ми вика, че на ден трябвало да решавам най-малко по 2 часа задачи, а най-добре било по 3-4. И като се има предвид, че по още толкова трябва да отделям и за БЕЛ и за другите предмети, аз няма да мога да се справя, предчувствам. Не очаквах, че ще е толкова зле. Не знаех, че съм толкова зле. ;/
Ее, ти пък 4 часа задачи на ден.. аз лично не съм решавала толкова. :lol: И си влязох в елитно училище. Ама си зависи от човека де.. първо разбери задачите, пък после решавай. Иначе няма смисъл.
ехеее 3-4 часа на ден .
много ще се преумориш.
на мен ми се струва нормално около 1-2
и решавай по тест на ден ,от 30-50 задачи някъде
cookie_master
09-18-2009, 17:40
Класа ми се оказа доооста як 8-) .С малки изключения.Особено около моя чин се заформя една компания :grin: .
П.П:Приятелките ми от стария клас ми липсват :cry: .Забавно е ,но не е същото без тях :(
Леле класа ми е супер! По испански имаме мнооого думи ама така е! Е няколко приятелки от стария клас ми липсват, но новия е страхотен. 4 момчета, 25 момичета. Супер направо. Всички са много печени. Аз с тия фр дето преди това се запознах си движа ама то е, защото всички са така. Групички от началото. Е това е малко тъпичко, ама хайде... Учителките по испански са супер. Мислех, че ще ми е странно в началото ама сега в 22-ро все едно съм била години. Айде това е от мен!
faststep
09-18-2009, 18:16
Осмокласници, помощ.
Много отрано си почнал/а с частните. Няма значение на какво ниво си, ако се пръскаш да решаваш задачи, на изпита ще се провалиш. :?
На 15 гледах другите като изтребител, на 16 още ми беше странно, а сега си лафим всички почти без иключение. И най-доброто - момичетата си говорят с момчетата, не са някакви кифли или надувки :D Има 1 момиче с малко височко самочувствие явно, но ще я свалим на земята 8-)
Общо взето готин клас се паднахме, запознахме се с някои от друг 8 клас и са същите, даже момичетата им по-стават за лафене :lol:
elito0o0o0
09-18-2009, 19:05
Всички учителки са много печени :)
Днес се отпуснахме много повече и си говорим.. много са печени някой(на пръв поглед :-o ) Ще ги видим по-нататък :) ... Има една Иванна и една Теодора дет постоянно говорят в клас(шушукат си) и се смеят и някой ден ще помета даскалото с тях .. супер много ме дразнят като говорят,щот те са единствените ,които го правят и на сичкото и отгоре те са най-смотаните :? Това е и неуважение към класната ,а тя е толкова печена .. а тее.. :? :x Мен ако питате.. ако продължават в същия дух.. заслужават да ги ошамря .. тфа да ми шушукат зад мен и да се кикотят.. бахти бебетата :?
Black_Fyed_Peas
09-18-2009, 20:00
^^ ааа тва е супер гадно и ние имаме две такива, ама днес момчетата ги сложиха на място :D
ElenorRugby
09-19-2009, 05:13
Hallo! Четох аз тука неволите ви и искам да ви ЗАКОВА и да не се оплаквате от класните си. В сряда имахме 4 часа НЕМСКИ и взехме азбуката + сто думи. СТО. В четвъртък взехме диалози за запознанство (от сорта на Wie hei
[quote=ElenorRugby]Hallo! Четох аз тука неволите ви и искам да ви ЗАКОВА и да не се оплаквате от класните си. В сряда имахме 4 часа НЕМСКИ и взехме азбуката + сто думи. СТО. В четвъртък взехме диалози за запознанство (от сорта на Wie hei
[quote=ElenorRugby]Hallo! Четох аз тука неволите ви и искам да ви ЗАКОВА и да не се оплаквате от класните си. В сряда имахме 4 часа НЕМСКИ и взехме азбуката + сто думи. СТО. В четвъртък взехме диалози за запознанство (от сорта на Wie hei
И ние сме на Лагуне. За 3 дена сме взели азбуката ( то всъщност в петък нямаме немски) и 70-80 думи, 2 диалога, 1 монолог (как се казваш, откъде си) и сме до 4 стр. на уводния курс. Във сряда-контролно. класната ни е по немски само 8 клас ще ни е тя, още не се знае дали ще имаме т.н. занималня и колко ще ДОПЛАЩАМе. Тая по математика е баси кухата лейка. Имайки впредвид, че съм била 3 години в мг просто...По български господина бива. Носят се слухове, че миналата година от цял випуск е писал само 1 шестица за годината и то с голям зор... Абе още не сме започнали да учим както трябва немския :-o няма място за оплакване.
ПП Забравих да спомена,че класа ми е много забавен. :D
пп2 немската в Бургас
ElenorRugby
09-19-2009, 08:14
Ами те наще учебници са някакви си Direkt, ама не са ги доставили още и минаваме някакъв уводен курс, да :lol:
Ние първия ден бяхме тихички и изплашени зайчета и всяко междучасие ни гониха с моркови :D А в голямото лудите ходили до пазарчето и зелка купили :D Поне бяха културни и ги бяха измили всичките зеленчуци :D Имаше едни даже даваха обелени нарязани на парчета моркови пред стаите :lol:
А класът ми..бива. Не се познаваме и сме някакви супер спечени. Говоря с 3-4 момичета от време на време и прекарвам междучасията из коридора в търсене на приятелките ми от бившото даскало, които са в съседните класове 8-)
VIPkuklichka
09-19-2009, 14:10
Не очаквах, че ще го кажа, но класа взе нещо да ми харесва.. е, не толкова колкото предишния :smt007 .. но мисля, че и този го бива ..в Сряда ще правим контролна :!: ии такам 8-) вчера падаше голям смях.. жалко, че все още не всички са се отпуснали имаме пекани момичета, но уви.. започнахме да ги заговаряме.. абе ще се оправим някак.. изглеждат ми пекани.. разбира се, че има и част от класа, които меко казано са ми противни, но поне се броят на пръстите на едната ми ръка.. мисля, че се формираме як клас.. : ) :lol:
На Лагуне учебници ли сте ? - И минавате Уводния Курс нали ? :D
При мен е същото само че имам общо 200 думи за срядата - когато имам контролно :razz: - И нас ни карат да зубрим 3те форми на глаголите; дер;дас;дии на Съществителните и .... Там някви диалози наизуст или поне да можем да си говорим на такава тема (rofl) ..
Добре де нали си от НЕГ София- кой си клас , щот аз съм в ж и не сме взимали чак такива неща :D
"В" съм и нашта класна е нова в НЕГа - предполагам, че от толкова легенди е взела да се впряга :D
joannalof
09-19-2009, 19:03
Абе знаете ли от къде мога да намеря всички теореми за фигурите от 7клас? Много са ми нужни за входното,че съм ги забОравила :-D
faststep
09-20-2009, 14:59
Леле...На първия ден научихме азбуката, научихме се да четем и ни дадоха 40 думи. Засега сме взели 77 думи и имам още 112 за сряда, когато ще правим контролно от 50 думи. Става въпрос за немски бтв. 8-)
YouCantStopMe
09-20-2009, 16:30
О,темата замря.
Я бързо казвайте има ли хора,които са на един син учебник по английски.С един сърфист отпреде. :Д Мързи ме да гледам сега за издателства и т.н...
Аз знам само за joannalof и VIPkuklichka.
Таа..друг? 8-)
Засега са ни дали и сме платили само първата част-40 лева(учебник + учебна тетрадка).Сега чакам и другите две части,но не ми трябват за момента.. да пристигат когато си искат. 8-)
Ъм.. по математика сме ПАК на 'Архимед'.Аз миналата година не бях много,много доволна от тоя учебник ,но какво да се прави.
Не че съм преписвала,аз съм примерно момиче :oops: ,ама още на първия тест има грешни отговори отзаде. 8-) В смисъл,аз седнах да си ги сверявам(имахме за домашна да решим Входно ниво Тест номер 1,е вече и номер 2 де) ииии.. ето ти-грешни отговори.Пък нататък сигурно има още.
Карай..
Аз тая година няма да си давам зор да я уча много тая математика.. Само като за училище да си изкарвам хубави оценки и толкова.Не мога да я понасям вече,сериозно.
Ъмм..По БЕЛ им мярнах един поглед на учебниците.Госпожата ги показа,ама аз нищо не можах да запомня за издатествто и такива работи.
Оф,не знам защо ни искат учебници по ИТ,Музика и Изобразително.Егати тъпотията.И без т'ва никой няма да ги отваря.Ей там имам един учебник по ИТ,който,заклевам се,не съм го носила в училище НИТО ВЕДНЪЖ.Седи си с залепения диск на корицата,не е подвързан..абе нищо.Мирише си на ново,както се казва. 8-)
За класа ще си запазя коментара.Обстановката става по-добра,но на мен пак не ми се нрави много.Изжлеждат странни.Сякаш не съм си на мястото. :?
Още първия ден ни натовариха с думи,но те повечето си ги знаехме.Оттук нататък идва сложното.3 дена само спелувахме като луди.Той и класният ни е един строооог. :booooomb: 8-)
'Баси колко много тежат тия учебници.Имам 2 тетрадки голям формат по английски по 80 листа,една малък-80 листа,тетрадка-речник-100 или 80 листа,ще излъжа.. + учебник и учебна тетрадка.Тежат ужасно много.'Айде прибави и математиката,и българския.
А,малко дълго стана,ама карай. 8-)
Оо.. забравих да спомена.Скоро трябва да ни вземат мерки за униформата. :grin: 8-)
elito6754
09-20-2009, 16:37
По испански вече напредваме, но на мен още ми е лесно, понеже бях учила езика преди това. Думи взимаме нови всеки ден, граматика също. По математика и по БЕЛ е ОК, разказвателните засега учителите ми харесват, този по физическо малко ме плаши. Класа засега е средна работа, училището става. Учебници вече си имам, родителската среща е на 24 септември, няма да кажат нищо интересно. Правихме вече входно по литература първа част, на 23 септември по български и втората част по литература. По математика по-нататък, а пък входните по разказвателните си наближават. :oops: Не знам за тях какво ще правя, какво ще уча.....
YouCantStopMe
09-20-2009, 16:44
Ели,защо на две части по литература бе?Какво е т'ва мъчение такова... 8-)
elito6754
09-20-2009, 17:06
Ми не, всъщност е преразказ и понеже не ни стигна времето на класа, продължението другия път. Ми не знам как си мисли, че ще успея да преразкажа "Изпит" на Хайтов за двайсет минути. :x
ElinoOor
09-20-2009, 17:11
Хах.. Класа ми- почти пълна трагедия, има само печени момчета и 1 момиче.. Иначе даскалото е яко запознах се с доста хора.А по френски не ни мъчат толкова, въпреки че е доста отегчително.. Онзи ден имах 3 блока :shock: Ама не ми е толкова трудно.. И ние имаме контролно в сряда 8-) да не остана по назад..
Класа ми е много готин.Всички с 1-2 изключения са супер печени и забавни.Всеки ден имам по 4 часа английски :shock: и още от първия ден ни дадоха домашни и съчинения. А, и между другото YouCantStopMe и аз съм с този учебник със сърфа отпред.Госпожата каза, че ще го минем целия за 2 месеца :shock: и после почваме с другия, дето се води 2-ро ниво.По математика не си спомням нищо за учебника ама госпожата е малкоо...строгичка и нищо почти не мога да разбера при нея, ама карай, все някак ще уча.По БЕЛ г-жата ме кефи, добре обяснява.Имам малко притеснения относно този по физическо, защото 2-рия час писа на целия клас закъснения, защото не можахме да намерим съблекалните и закъсняхме с 3 минути.Но като цяло съм доволна. :)
smiLexaga1n
09-21-2009, 11:11
Аз също като VeRoNa съм с по 4 часа английски на ден 8-) (само в петъка по 2 xD).. Ние ще сме с OPPORTUNITIES for Bulgaria на Longman, мисля че се пада първия - т.е. червения:
http://www.longman-bulgaria.com/Admin/News_Files/Covers-web.jpg В най-скоро време би трябвало да ги получим. Ние досега си припомняхме азбуката, гласни - съгласни букви :D , както и държавите, и националностите, писахме имейл, и така :) . Нищо трудно като цяло. И ние трябва до 2 месеца някъде да го свършим учебника, и ще сменим, и трите учебника за 1 година :lol: . Госпожата по английски изглежда малко строга, но така може би е по-добре. :-D
ElenorRugby
09-21-2009, 11:52
[quote=ElinoOor][quote=ElenorRugby]Hallo! Четох аз тука неволите ви и искам да ви ЗАКОВА и да не се оплаквате от класните си. В сряда имахме 4 часа НЕМСКИ и взехме азбуката + сто думи. СТО. В четвъртък взехме диалози за запознанство (от сорта на Wie hei
iiordanova
09-22-2009, 07:38
Аз също като VeRoNa съм с по 4 часа английски на ден 8-) (само в петъка по 2 xD).. Ние ще сме с OPPORTUNITIES for Bulgaria на Longman, мисля че се пада първия - т.е. червения:
http://www.longman-bulgaria.com/Admin/News_Files/Covers-web.jpg В най-скоро време би трябвало да ги получим. Ние досега си припомняхме азбуката, гласни - съгласни букви :D , както и държавите, и националностите, писахме имейл, и така :) . Нищо трудно като цяло. И ние трябва до 2 месеца някъде да го свършим учебника, и ще сменим, и трите учебника за 1 година :lol: . Госпожата по английски изглежда малко строга, но така може би е по-добре. :-D
Аз на курсовете по английски съм с тези учебници. Много добре е написано всичко. Добър учебник са ви избрали. :)
faststep
09-22-2009, 08:06
Аз на курсовете по английски съм с тези учебници. Много добре е написано всичко. Добър учебник са ви избрали. :)
И аз на курсовете съм с тях, обаче е само "Opportunities", няма "for Bulgaria". :-o
OODreamy
09-22-2009, 08:49
http://www.longman-bulgaria.com/Admin/News_Files/Covers-web.jpg В най-скоро време би трябвало да ги получим. Ние досега си припомняхме азбуката, гласни - съгласни букви :D , както и държавите, и националностите, писахме имейл, и така :) . Нищо трудно като цяло. И ние трябва до 2 месеца някъде да го свършим учебника, и ще сменим, и трите учебника за 1 година :lol: . :-D
+1 (т.е. и ние сме с тези учебници + учебни тетрадки)
Но ние си ги получихме още във втория учебен ден и имаме 5 часа АЕ на ден (4 редовни + 1 СИП), само в понеделник са 3.
Иначе наща госпожа иска 1 голяма тетрадка за работа в клас + домашна работа, 1 тетрадка-речник, 1 тетрадка за съчиненията ни и 1 тетрадка за упражнение на думите. Така де, раничката ми тежи 8-)
Стискайте палци утре тест по Немски - на около 150 думи (не се знае колко ще ни даде ама имаме 4 часа на веднъж - така че едва ли и дреме :D ) сега седнах и прегледах думите около 30 не ги знаех доста добре .. сега ги намалих до около 10 - 12 и сега тези останали ще ги понапиша по един ред и съм Ready To Go. :grin:
Но все пак стискайте палци - казвайте ако имате някакви входни.. аз само по Български съм правил и утре сигурно ще ми го връщат :shock:
ПП> За Господина ни по БЕЛ се носят легенди, че на подгответата миналата година е писал 2 шестици за годината от всичките 7 паралелки 8-) Машина :D
faststep
09-22-2009, 13:27
По един ред! :shock: Нас ни карат да пишем думата 20 пъти на немски и 20 пъти на български, направо се скапвам. :o
Съжалявам те... нас ни карат 3 пъти на немски минимум и всичко е по наша преценка... Аз пиша лесните думи по 3 пъти и всички глаголи и съществителни по ред, два... :shock:
Мисля,че 2 реда са предостатъчни да ти се набие в главата думата...
Бтв проверяват ли ви домашното :D ?
Нас ни карат по 10 пъти само. А иначе тва няма да е кой знае кво контролно. Всяка седмица ше пускат такива на думите ии съм сигурна, че няма да е 4 часа :) А около 20 мин, или най- много един час. Не съм сигурна.. утре ще видим
Иначе на нас ни проверява домашното :)
YouCantStopMe
09-22-2009, 14:13
Ние взехме доста думи по английски,но те повечето са ни познати-знаем ги.Взехме и граматика - a/an и the.Взехме и числата,и азбуката. ::: :razz:
Така че утре ще правим на това контролна. 8-)
Домашната я четем.
А пък аз току-що си попълних бележникаааааааа. :-D
Millen4ety
09-22-2009, 17:33
Май утре ще правим контролно, само дето аз последна научавам... знам ги вече нещата горе-долу.. абе майната му вече..
ПП: НЕ МОГА да запомня азбуката!!! :razz:
ElenorRugby
09-22-2009, 18:42
По един ред! :shock: Нас ни карат да пишем думата 20 пъти на немски и 20 пъти на български, направо се скапвам. :o
на немски и на БЪЛГАРСКИ?! Ъъъ.. :shock:
Нашата класна ни каза "Ако искате не ги и упражнявайте, само ги знайте и ги пишете вярно" :lol: :lol: :lol:
iratenax
09-22-2009, 19:08
Нас ни карат всичко по 4 реда. Вчера изписах 25 страници :D :D :D
Май утре ще правим контролно, само дето аз последна научавам... знам ги вече нещата горе-долу.. абе майната му вече..
ПП: НЕ МОГА да запомня азбуката!!! :razz:
аз немската не мога да я кажа :Д ; Мога да я напиша (щот е като английската :Д ) иначе да я казвам ми е зор - че трябва да се замислям как се чете точно 8-)
А утре искам поне 5 да изкарам
:)
:S Утре ще ни връщат входните по БЕЛ :(
Нас по 10 пъти, а днес съм писал около час.. Към два-три листа голям формат изписах. Ама то какво да очакваш, така се учи език. :)
WastingLove
09-22-2009, 20:34
хич не ми се почваше :-D но сега пък не искам да свършва НИКОГААА!!!! толкова е яко, имаме само 2ма нови ученика иииииииииииииииииииииииии и 18 часа английски :grin: :grin:
когато не си по коридорите в дск направо се чудиш къде да ходиш :-D
WastingLove
09-22-2009, 20:36
Нас по 10 пъти, а днес съм писал около час.. Към два-три листа голям формат изписах. Ама то какво да очакваш, така се учи език. :)
еми нас не ни карат да ги пишим 8) 8)
YourStar
09-23-2009, 11:12
^Сега се кефиш,но някой ден може и да съжеляваш,защото първо,че като се пишат повечко думите се помнят по-лесно и второ,че като ги пишеш по 5 реда примерно / аз по толкова ги пиша/ ти се забиват яко в главата и после трудно излизат,което е хубаво,защото нито рез ваканцията забравяш нито нищо...нооо всеки си преценява :)
При нас не е задължително да се пишат. Който както иска да ги учи, важното е да се знаят. :D Аз лично ги пиша, `щото така съм свикнала. :)
YouCantStopMe
09-23-2009, 18:09
КонтролниЧКАТА по Английски мина успешно.Утре ще видя какви съм ги забъркала.Днеска взехме доооооооста думи,но те повечето няк'ви националности,държави.Абе-тъпа работа.В единия час,заклевам се,щях да се тръшна на чина и да заспя. 8-)
Утре ще правим по математика входно.Първото входно засега.Други не сме правили.По БЕЛ не знам,сигурно ще кажат утре.
Олее...всичко съм забравила по тая (тъпа) математика. 8-) Сериозно говоря.Тука взимам да решавам някакъв тест и на геометричнитееее...не е за разправяне.Стискайте палци и се молете за мен. :lol:
По БЕЛ още не сме получили учебниците.
Кой от тук по Математика е на Архимед?
cherrygloss
09-23-2009, 18:15
Мен много много не ми се ходи ама като трябва... тая година съм зайче и ново даскало...автобуси работи, иначе се запознах с нови хора яко е 8) :grin:
antoaneta613
09-23-2009, 18:33
Моя учебник по математика е на Архимед
VIPkuklichka
09-24-2009, 19:19
Хей.. аз не пиша много, много.. но пък за това следя темата редовно !
Вчера направихме контролна по Английски, а днес си направихме входното по Математика.. По Английски беше доста лесна / поне за мен.. знам ли, може да е защото материала го знаех и преди това.. :-D / ..днес ни ги върнаха.. имам пълно 6 :grin: ..НО господина каза, че като цяло положението с контролните е било ТРАГИЧНО :( За жалост, съучениците ми български не могат да говорят / някои /, та камо ли Английски :? Ще се оправят : ) По Математика днес на входното.. теста беше нормален.. нито труден, нито лесен :) Мисля, че се справих.. незнам, ще видим като ги върнат.. По БЕЛ госпожата ни каза, че и тя не знае кога ще правим.. каза, че още не е направила теста, а и можело да не ни предупреди.. когато й скимнело.. :x Какво да ви кажа.. на ден имаме по 8 часа Английски език от 10.. от 7 и 20 до 16 и 40 сме на училище.. демек по цял ден.. на ден имаме около 4-5 часа А уроци, 1 час В уроци, и следобяд имаме 3 часа С уроци.. от 13 и 10 до 14 и 10 имаме почивка : ) Ходим да ядем.. и т.н., всеки както иска : ) Думи сме взели около 200 горе-долу.. Взехме няк'ви въпроси.. :D и така.. А, думите ги пишем.. ами различно.. всеки по колкото иска, но е важно да се знаят ! Тези думи, които ги знам аз ги пиша по 1-2 реда, може и 3.. зависи от думата : ) А пък новите - по 5 / реда /ни посъветваха, та да можем да ги запомним.. За сега ми е лесно, може би е защото знам материала, който взимаме.. незнам.. ще видим след време как ще е.. Айде за сега чао :D :) 8)
Millen4ety
09-25-2009, 10:00
Хей!
Имам пълно 6 на контролното по френски. Днес правихме и входно по БЕЛ. Тест от 50 въпроса, свърших втора и имам само една грешка 8) . Направо не съм себе си. 8-)
Утре пък тест по френски.. Но нищо, нека да е кеф :D
аре, бай :-)
YourStar
09-25-2009, 11:26
Ех,хора и аз съм осмокласничка и не можете да си представите колко ви завиждам .. :) Благородно разбира се 8-) Имали сте изобр,учили сте това,което ви е било на сърце..Просто върха! /сега правите контролни по езиците,които сте си избрали...Върха :) :o А,аз не мога да уча моя любим И С П А Н С К И !! :( Радвайте се на живота си!
И ние вчера правихме контролно ама по английски и имам 92% и съм супер щастлива :grin: входното па математика ще ни е на 1-ви октомври и направо не знам как ще го направя...ужас.По БЕЛ г-жата каза, че щяло да бъде от 30-40 въпроса и нещо по литература, ама можела и да не ни го даде тва литературното ако се държим прилично :-D
smiirnoff
09-25-2009, 12:57
миии .. аз си чакам с нетърпение Хелоуин <3
^^
иначе в училище е ПЕРФЕКТНО ^^
от нищо не се оплаквам, всичко си е върха
класната
хората там
госпожите
господиновците
училището
стаята
ВСИЧКО ^^
sunset_light
09-25-2009, 13:08
Нас не ни карат,но аз си ги пиша по 2-3 реда. :D
И нас не ни карат и аз не ги пиша, някак си ми е супер лесно да ги запомня още в час . . .
Пиша само спрягането на глаголите, че ми се завива свят от тях, ужас. . .
Испанския очаквах да е нещо много по-трудно . . . А то се оказа, че не е толко страшно :D Супер як език!! 8)
cherrygloss
09-25-2009, 16:05
При нас не е задължително да се пишат. Който както иска да ги учи, важното е да се знаят. :D Аз лично ги пиша, `щото така съм свикнала. :)
И аз съм по същия начин... :)
BrainlessROCKBABY
09-25-2009, 16:16
хич не ми се почваше :-D но сега пък не искам да свършва НИКОГААА!!!! толкова е яко, имаме само 2ма нови ученика иииииииииииииииииииииииии и 18 часа английски :grin: :grin:
oO..викам Ъ..и ние така! Ъ, тая я познавам. Ъ..оО..ти ли си бе. 8-) 8-)
WastingLove
09-25-2009, 16:20
oO..викам Ъ..и ние така! Ъ, тая я познавам. Ъ..оО..ти ли си бе. 8-) 8-)
да, аз съм, петинка :razz:
YouCantStopMe
09-25-2009, 16:37
Дадохме бележниците си вече.
Дневникът ни е готов.Даже вече ми е нанесена ПЪРВАТА оценка. :grin: По английски,естествено. 8-)
Следва и втора,по математика,която се надявам да е добра,но молитвите ми едва ли ще са чути.Всички други класове са се издънили адската,за нашия нищо не се знае още.Ще разбера другата седмица,защото утре нямаме Математика.
Утре ще си избираме главен заек 8-) .. Демек-отговорник на класа.Е,те ще са няколко май,де.
Т'ва е общо взето.
От класа съм г/д доволна(вече).
faststep
09-25-2009, 17:05
В нашия клас има един индивид, комбинация от отворко и подмазвач, който много ме нерви. Със другите всичко е наред. 8)
П.П.Домашната ме зове. Auf wiedersehen. 8-)
супер ,класът ми е страхотееен.
даскалите и училището са също 6 точки :---)
Sarafina
09-26-2009, 09:43
Ние не сме правели входни, другата седмица ще има изпитване по АЕ, което г-жата нарича "входно" :D Ама тя каза, че ще е 8 страници и може да не го довършим (то оставаше и друго). Думите ги пишем по 2 реда. Хубавото е че всеки ден проверява, иначе нямаше да имам стимул да ги пиша :D
Днес по БЕЛ взехме разни диалекти, жаргони... и имаше записани думи. Например "дрън" означава сирене. Отиваш в магазина и казваш: "Дайте ми един дрън" :lol:
ах милите зайченца :-)
ядохте ли моркови вече :lol: :lol: :lol:
YourStar
09-26-2009, 12:55
Какво стана беше толкова убедена,че никога няма да свикнеш с тях,и че не ти харесват? 8-)
Sarafina
09-26-2009, 17:03
ах милите зайченца :-)
ядохте ли моркови вече :lol: :lol: :lol:
На нас ни хвърляха цветя :grin: :lol:
:-D :-D :D леле леле леле... ще почакам до темата 12 клас- вижда ни се краят и на нас (или нещо подобно като измислите) и почвам да принта :D :D изпити, оценки тоя мирише, даскалката прилича на кон, купих си потниче за 15-ти, уууфф кога излизат тъпите резултати и некви е такива лайна :D :D не се впрегайте толко колеги :D
sunset_light
09-26-2009, 17:13
:-D :-D :D леле леле леле... ще почакам до темата 12 клас- вижда ни се краят и на нас (или нещо подобно като измислите) и почвам да принта :D :D изпити, оценки тоя мирише, даскалката прилича на кон, купих си потниче за 15-ти, уууфф кога излизат тъпите резултати и некви е такива лайна :D :D не се впрегайте толко колеги :D
А,бе това е добра идея. 8)
elito6754
09-27-2009, 12:56
При мен нещата вървят добре. Утре връщат тестовете по български, във вторник входно по физика, а в петък - по история. Испанския го учим, доста думи имаме, но на мен ми е лесно, защото съм го учила и преди. Училището става. Това е общо взето. :D
ее бр бр аз мн се кефа на даскалото на класа мм вече почнаха да се отпускат ама ощеее е мн злееее ако не закачиш някой щеее мълчат :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: сс рускияя едваа смогвааам :lol: :lol: ако някой знае руски да пише ЛС плс :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
пичагиии от 164 и от немската я си дайте скайповете ве :-P
^ Мдаам.... определено. 8-)
YouCantStopMe
09-28-2009, 17:10
Еми,нормално. :-|
Мда, то вече няма кво да си кажем.
В Петък ми е входното по Математика.
Стискайте ми палци, 'щото не знам ..
Бог да ми е на помощ.
Честно, нямам НИКАКВА идея как съм изкарала 4.54 на тоя изпит..
Какво стана беше толкова убедена,че никога няма да свикнеш с тях,и че не ти харесват? 8-)
абе ,аз непрекъснато си променям мнението .има хора ,които ме дразнят и то не за друго ,а защото не млъкват в час !
едит : по математика правихме и ще имам 6 или 5 ,по-скоро 5,50 8-)
по БЕЛ също правихме там незнам . по литература вече имам 6 ,от едно стихотворение 8-) и такаа :)
Хъъъ... утре имам входно по ИСТОРИЯЯ. (shake)
Хорааа, стискайте палции! :S :-D
Успех ,апф забравих да кажа :lol: днес правих по физика и беше доста лесно. пък и аз съм доста силна в този предмет.бях ходила на няква олимпиада и имах 30/30 т. 8-) .харесва ми ,оценката предполагам ще е добра.и по биологоия правихме и ме затрудни ,защото беше тест - ИЗНЕНАДА . незнаехме за него и доре не бяхме правили преговор :x
ElenorRugby
09-29-2009, 19:00
Как я карате, драги мъченици, учещи немски? :D 8-)
Аз да се похваля - първата ми оценка в бележника е 5 по немски 8)
За сега не много добре :D Иначе в петък имам входно по матем... леле нищо не си спомням .. трябва да преговоря, че иначее :?
iratenax
09-30-2009, 18:49
Засега 2 6-ци на контролни... Правим почти всеки ден :D :D Честито за 5-цата иначе! 8)
faststep
09-30-2009, 19:31
Засега 2 6-ци на контролни... Правим почти всеки ден :D :D Честито за 5-цата иначе! 8)
:-o
Имам 2 петици по френски :Д Лелеее утре български...ужас...не ми се мисли оная на кво ще ни направи :D Може да ни върне входните...
iratenax
10-01-2009, 08:22
абе не точно всеки ден де.. ама доста често
Аз вече имам 3 оценки- 2 6-ци по английски и една 4-ка по БЕЛ на входното.В целия клас нямаше нито една 5-ца или 6-ца.Днес правихме входно и по математика от общо 6 задачи аз реших 2 8-) Утре имаме контролно и по английски, обаче не се притеснявам, защото все още е лесно а и сме в началото.По физическо вече бягахме 50 метра, аз ги изкарах за 8.5 :? утре ще тичаме и 400 иии... така :grin: :)
elito6754
10-02-2009, 14:04
Много сте напред, бе! На нас ни върнаха само теста по български - 6 и теста по гегорафия. Направихме по физика, литература, испански, ама резултати никакви. В понеделник - химия, в четвъртък - ИТ и математика, в петък-история. :)
lillytheone
10-03-2009, 11:22
отвратителен клас
пълни нещастници:))
joannalof
10-03-2009, 12:12
Аз вече взех да посвиквам с класа,а учителите започнаха да се поотпускат.
Ако сте с учебник на Архимед по мататематика,давайте скайп на Лс :D
faststep
10-03-2009, 15:06
Всички, които познавам, са на "Архимед". :-o
П.П. Споделете какво се случва по немски при вас. :)
graceless
10-03-2009, 16:08
аз съм в ПГМД
ако има някой от там да пише :grin:
smiirnoff
10-03-2009, 16:28
на мен учебника на Архимед ми се струва някак си ... лесен :Д:Д:Д
иначе при мен е СУПЕР !
класа е страхотен .. нямам търпение да ходя на даскало :Д
супер си прекарвам там :Д:Д
с тях през целия час се смеем и са страхотни всичките ^^
иначе от учители не се оплаквам :д
имам лека мусколна треска, щото тичахме много по физкултура
..ама нищо де, ще ми мине :Д
от другата седмица почвам тичането и дано господина не ме юрка много много :Д:Д
та така .. супер ми е всичко в момента и от НИЩО не мога се оплача ^^
Всички, които познавам, са на "Архимед". :-o
П.П. Споделете какво се случва по немски при вас. :)
сега за 1ва година аз уча немски и вече правихме 2 контролни... смятай... иначе не е чак тооолкова трудно.. (:
faststep
10-03-2009, 17:44
сега за 1ва година аз уча немски и вече правихме 2 контролни... смятай... иначе не е чак тооолкова трудно.. (:
Ние сме направили над 10 контролни досега. :lol:
абе не точно всеки ден де.. ама доста често
:shock: :shock: :shock: омг !!
Имам 2ка а се спуквам от уцене .. чесТно ри е ?
smiLexaga1n
10-03-2009, 20:46
Не ви е лесно и на вас с немски 8-) , ето за това си продължих с първи английски [-( .. При мен пък е много лесно 8-) .. Все още мисля, че класа ми е дъ бест.. уникални са до един :smt007 и първото ми впечатление не се е променило, опознах ги всичките много или малко, и доста им се кефя. Стария ми клас да го духа :D , новия форевър :-| . Като цяло съм неизмерно доволна и им се радвам на всички. Госпожите също са готини вече започнахме да свикваме и часовете също минават страхотно.. Мога да изпиша цял роман само като обяснявам колко много харесвам класа си. 8-) бтв аз пък съм на 'Анубис' по математика. :D
Не ви е лесно и на вас с немски 8-) , ето за това си продължих с първи английски [-( .. При мен пък е много лесно 8-) .. Все още мисля, че класа ми е дъ бест.. уникални са до един :smt007 и първото ми впечатление не се е променило, опознах ги всичките много или малко, и доста им се кефя. Стария ми клас да го духа :D , новия форевър :-| . Като цяло съм неизмерно доволна и им се радвам на всички. Госпожите също са готини вече започнахме да свикваме и часовете също минават страхотно.. Мога да изпиша цял роман само като обяснявам колко много харесвам класа си. 8-) бтв аз пък съм на 'Анубис' по математика. :D
И аз съм на "Анубис"...Супер шибан е тоя учебник :o
и моя е на Анубис ,засега ми харесва пък ще видим после .Аз повече харесвам на Архимед ..
Black_Fyed_Peas
10-04-2009, 13:39
на мен учебника на Архимед ми се струва някак си ... лесен :Д:Д:Д
иначе при мен е СУПЕР !
класа е страхотен .. нямам търпение да ходя на даскало :Д
супер си прекарвам там :Д:Д
с тях през целия час се смеем и са страхотни всичките ^^
иначе от учители не се оплаквам :д
имам лека мусколна треска, щото тичахме много по физкултура
..ама нищо де, ще ми мине :Д
от другата седмица почвам тичането и дано господина не ме юрка много много :Д:Д
та така .. супер ми е всичко в момента и от НИЩО не мога се оплача ^^
тва все едно за мен си го писала :D
8е :smt007
VIPkuklichka
10-04-2009, 15:27
Ее всичко си е супер.. само дето ме мързи да уча :-D .. и аз съм на 'Архимед' по математика ;]]
Ее всичко си е супер.. само дето ме мързи да уча :-D .. и аз съм на 'Архимед' по математика ;]]
мене малко ме домързява по биология .. :-o
най-ми харесва по АЕ :-)
химия :x :x :x :-x :-x :-x :-x :-x
VIPkuklichka
10-04-2009, 17:50
Мразя тази химия ! :-x
Иначе аз общо взето само по английски уча и там БЕЛ и Математика..
Езикова гимназия съм..ама от другата година ни е бедна фантазийката на английски ще ги учим тея тъпи предмети :-x :x Аз на БГ не мога да ги науча, та на АЕ :razz:
ааа по математика не е в ред веч ще праиме контролно ама не входно а на корен квадрат лтф :D :D :D аа другите класове са при друг учител иии правят преговор а ние никакъв не сме праили те тая седмица ще правят входно ниво а ние вечеее ааааааааааааа :lol: :lol: :lol: :lol: амм класа още не се е отпуснал и аз си седя при другия :D :D класната е супер збърканаа буквалн0о учителят по музика е некъв печеен слушааа метал :grin: :grin: ммм по български НО КОМЕНТ :D :D :D по ФИЗКУЛТУРА уееее кви пичаги сааа :grin: :grin: :grin: ммм по инф.техн същ0о0о мм по рускиии :lol: :lol: :lol: абе екстра саа :lol: :lol: :D :D :-P
[не съм писала отдавна в темата за тва даам инф0о :D :D :D ]
Езикова гимназия съм..ама от другата година ни е бедна фантазийката на английски ще ги учим тея тъпи предмети :-x :x Аз на БГ не мога да ги науча, та на АЕ :razz:
А мен питаш ли ме като аз ще ги уча на ИСПАНСКИ?? ;x
VIPkuklichka
10-05-2009, 15:22
^ горкичка.. :(
И аз, и аз... 8-)
апф ,неска беше ужас по математика.
правихме контролна на корен квадратен и половияния клас не млъкна.
направо г-жата се побърка.
а една като излезе от стаята и каза да умре :shock: .
и се убеждавам ,че повече се разбирам с момчетата .
и с 2 момичета ,които преди бяха в моя клас и там още 1-2 момичета ..
аа запознах се с един скейтър ,готинннн .
имам си още един приятел * момче* :-P
viki7uyuu
10-06-2009, 07:07
офффффффф...... в осми клас наистина е готино с изключение на морковите аз лично съм имала много кумични ситуации :-D но и това ше мине в началото гледаш като паднал от марс но посло всичко си идва на мястото :grin: :grin: 8-)
офффффффф...... в осми клас наистина е готино с изключение на морковите аз лично съм имала много кумични ситуации :-D но и това ше мине в началото гледаш като паднал от марс но посло всичко си идва на мястото :grin: :grin: 8-)
ахах при нас нямаше нищо такова ..
нито моркови ,нито "ейй зайци"
освен една където влезе в стаята и вика "ей зайци да пазете стаята " .. 8)
Леле най-накрая вече ми минаха входните...
По математика 5, бел 6 ...
Уф!! :? Сега идват наред всекидневните контролни по испански... :o
VIPkuklichka
10-06-2009, 15:10
А, на нас още от 20 септември са ни почнали 'всекидневните' контролни по АЕ :?
по мат на входното - 5
по бер още не знам :o
В 8 клас е супер!! :grin: Е,поне според мен..
Много си харесвам училището,съучениците,учит елите(повечето).
И мен много ме кефи този 8 клас :) Върнаха ни входните :? По математика имам двойка :shock: и са трябва много да уча... По БЕЛ имам 4, по английски-6 и по информационни-4.Правихме и по музика :lol: трябваше и по изобразително ( :shock: ) ама господина ни го отмени и така :) По английски всяка седмица правим контролни и ни пише оценки на домашните, които са съчинения на различни теми и е много готино :grin:
LoveRetroMusic
10-09-2009, 17:46
кой ви кара да ходите в езикова .. :smt102
cherrygloss
10-09-2009, 18:28
А, на нас още от 20 септември са ни почнали 'всекидневните' контролни по АЕ :?
И на нас,ама не са мн трудни .. при нас нямаше тея работи с морковите ама ни викат зайци 8-)
faststep
10-10-2009, 08:27
кой ви кара да ходите в езикова .. :smt102
Езикови > all, не знаеш ли? 8)
И мен много ме кефи този 8 клас :) Върнаха ни входните :? По математика имам двойка :shock: и са трябва много да уча... По БЕЛ имам 4, по английски-6 и по информационни-4.Правихме и по музика :lol: трябваше и по изобразително ( :shock: ) ама господина ни го отмени и така :) По английски всяка седмица правим контролни и ни пише оценки на домашните, които са съчинения на различни теми и е много готино :grin:
а ние ги правим всеки ден :booooomb: :booooomb:
Върнаха ни входните...По БЕЛ имам 5 :Д имах само няколко малки грешчици на преразказа,обаче нали госпожата е ****************...По Математика имам и на тестовата и на контролната част 4 :grin:
Абе VeRoNa ти къде учишш? Щото ми напомняш за моето даскало.
И аз да се впиша в темата.. доволна съм, класната (по немски) ни е супер :grin: !! Даскалото мн ме радва - сякаш съм учила там винаги :lol: . В класа сме ебати пичовете :D :D . Да се похваля аз съм математичката на класа - 2.50 на входното :razz: :razz: :razz: . По БЕЛ имам 5-ца (една от малкото :-o ) по музика правихме тест и с тази до мене не спряхме да се хилим, беше колективна работа - аз бях изключително смешна. Провиквам се от позледния чин на първа редица до втроия на първа :lol: :lol: (зада ми подскажат де.. :lol: )
По информатика имам 4 :shock: . Тази е мн тъпа :x
И така ще ви информирам к'во става в 7-мо :)
5 на входното по БЕЛ и сигурно 6 на 2те входни по Мат 8)
а по немски съм машина - четири петици, а за утре се надявам на 4рка :D
Новата тема е създадена за всички бъдещи осмокласници.
Тук ще обсъждаме приготовлението за новата учебна година и емоциите преди и след 15 септември - големият ден за нас :D
Има ли недоволни от новите училища (за кандидатствалите след 7-ми клас) :-P ?
faststep
10-11-2009, 14:28
По немски от над 15 контролни имам 4 петици и всичко друго 6. 8-)
elito6754
10-11-2009, 14:52
Пък аз ей сега дописах едно противно есе и съм готова за утре. Тази седмица ще ни връщат шест теста?! :-o
Mitara6ki
10-11-2009, 16:19
Като чета по колко контролни имате, ми се струва, че яко са ви стегнали :shock:
Мда, наистина яко са ни стегнали . . .
И ВСЕ ПАК [!!] напрежението, което изпитвах в седми клас го няма . . .
Слава Богу!! Иначе до сега да съм робот . . .
elito6754
10-12-2009, 10:55
6 по химия! :grin: и 5 по испански, ама не е важно - ще я оправя.
Оф аз пък имах двойка по математика :shock: И сега май ще имам още една :shock: Ужас... Иде ми да разбия някой... По БЕЛ имах 4, ама утре ще ме изпитва. Само по аглийски имам шестици :grin:
Ама ми е мн кофти щото никога не съм имал ДВОЙКИ по математика!! Ама и той господина ни е едно лайно.... :-x
Ние днес правихме супер гадно контролно по испански . . .
На другата група абсолютно всяка дума я знаех, на моита . . . почти нищо . . . Ужасс. . . Ебаси късмета имам!! :?
Ако имам 4 ще съм щастлива :D
По математика правихме ново контролно на квадратен корен и имам 6 . . . То е елементарно.
По български на контролното имам 6 . . .
И по литература утре предполагам, че ще имам 6 на съчинениетоо . . . :grin:
Днес ми натресоха 4,38 :S
Утре 5 часа немски и вика че ще ни изпитва масово - а мен само 1 ме е изпитвала и сега трябва да се засиля да взема 5 утре ^^
А наште са някакви залухави.. от мен очакват само 6тици едва ли не да имам по тоя шибан немски да го еба в гъза :-x
и класната ни е една швабка.. дърта; руса ; изпита и с никакво чувство за хумор или хуманност.. Но разбира се натегачките получават каквото желаят... абе въобще да се гръмна пак няма да съм спокоен... :x
утре имаме родителска срещааа :-s
бащинското клане
Photophobia
10-14-2009, 00:34
Месец първи:
БЕЛ - 5 и 4
АЕ - 5 и 6
Математика - 5 (гордея се щото само аз съм решила последната задача,пък и няма шестици 8-) )
Взехме доста материал по руски,а аз един път не съм седнала да уча.
Нямам и учебник уж някви поръчки ала-бала пък се дъни работата и аз нямам.
Родителска среща в четвъртък. Дано не съм сгафила нещо и да мъмрят.
Още не ми е подпечатан бележника. Изтървах всички срокове и сега сама ще ходя в дирекцията..
Black_Fyed_Peas
10-14-2009, 07:38
На мен днес ми е първата диктовка по френски и съм се панирала якооо! Оценките за сега са ми 3,25 на входното по математика :D 5 по български, 4 по музикаа :shock: /госпожата ни не е много нормална, няма нито 5-ци, нито 6-тици :D /, 6 по информационни /единствената шестица :grin: / ии май е това.
Миналата седмица имахме родителска среща ии за малко не са ме насолили якоо 8-) .
Класа е повечеее от готин, даже и си хванах гаджее от моя клас :D голям сладурко е :-)
коридора където е нашата стая е 'любовния коридор'-за последните 2 дни там тръгнаха 6 двойки :D
директора и замесник директорите ни мразят супер многоо, което не е много добре, ама кво да се прави 8-)
VIPkuklichka
10-14-2009, 15:49
А пък на нас, САМО на нас искат да ни пускат камерата в класната стая.. във всяка стая и във всеки коридор има камери, но тези, които са в класните стаи не работят, а САМО НА НАС ще ни я пуснат.. :D НО ми се струва, че само ни плашат :?
nestea95
10-14-2009, 15:51
Досега на входното по мат - 5 и 6.
По френски на диктовката - 9 грешки :D
На контролно по френски - 5.06
8-) - при нас на диктовките по немски 1 грешка - 0,50 стотни :D
5,5,5,5,4 са ми оценките все пак и са си много добре ^^
А класа ни е печен :) аз не знам как стана тоя номер от общ чат 10 човека в скайп останах аз и 3те най - хубави момичета от класа 8)
8-) - при нас на диктовките по немски 1 грешка - 0,50 стотни :D
5,5,5,5,4 са ми оценките все пак и са си много добре ^^
А класа ни е печен :) аз не знам как стана тоя номер от общ чат 10 човека в скайп останах аз и 3те най - хубави момичета от класа 8)
начи аз съм си добре
френски - 2,2,2,2,2,2
Бг-език - 3,3
математика - 2 езикова гимназия кеф ^^
начи аз съм си добре
френски - 2,2,2,2,2,2
Бг-език - 3,3
малееееее 8-)
начи аз съм си добре
френски - 2,2,2,2,2,2
Бг-език - 3,3
е ти това за добре ли го смяташ :shock: - такива оценки по БЕЛ не може да имаш, развалят ти успеха :?
8-)
Black_Fyed_Peas
10-15-2009, 20:05
имааааам 5 на диктовката по френскииии :grin: ааа на 7-мото небе съм
elito6754
10-16-2009, 11:15
А при мен нищо интересно в училище...мисля, че скоро ще има още един тест по испански. :-o Нищо не ине казвала....
Абе, john95 , коя смяна си?
А при мен нищо интересно в училище...мисля, че скоро ще има още един тест по испански. :-o Нищо не ине казвала....
Абе, john95 , коя смяна си?
1ва ? Защо питаш ^^ ?
elito6754
10-16-2009, 17:28
Щото познавам хора от немската и затова питам, дали са в твоя клас. :D Радослав имаш ли в класа?
ммм не... :?
А ти знаеш ли кой е Кайз от немската :razz: :razz: ? Сега ще ти дам линк след малко..
http://vbox7.com/play:26b4ee97 Забелязах да се споменава и "Радо' в субтитрите така че това може да е твоя познат :D
elito6754
10-17-2009, 08:13
Ще го гледам след малко. 8-)
Kallyn4eto
10-17-2009, 10:54
И аз да си кажа /в един клас сме/:
Вх. мат - 4 и 5 /оценките бяха две/
Френски диктовка: 8 грешки /като първа дикстовка, без оценки/
Контролно френски: 5.58, но ми го бяха сметнали грешно - 5.88
Сега има една диктовка която трябва да ни върне, но очаквам ниска оценка.
А и ме изпита да разказвам 3 диалога, не можах, панирах се нищо не си спомних...изкара ме на дъската за наай-лесния глагол, не можах :o
В понеделник май пак ще ме изпита, а аз умирам от срам направо и не мога да говоря пред целия клас :-o
Но пък класа ми е страхотен! :grin:
elito6754
10-17-2009, 15:31
Божее, Радослав кво прави, бе?Точно тоя е, със син суичер. А къв е тоя клип, я кажи нещо повече!
Ами не знам точно май са го правили в Бояна някъде.. и правят дебилщини явно правят 'престиж' в новото даскало :D
Но Кайз е звездата запомни ! :razz: :razz:
elito6754
10-17-2009, 16:54
Явно е здезда, личи си. Този кайс е по-тъмния, нали? Говорих с едно момиче от немската и тя ми каза, че бил той. Ама старнно ми беше за Радо, щото в прединото даскало не беше такъв. Явно се е променил. :-o Както и да е. Те са от един клас тея шестимата, нали?
faststep
10-17-2009, 17:04
В немската има ли занималня, дЯца? 8-)
mimeto952
10-17-2009, 17:19
Не в немската в София няма занималня (за съжаление)
аз съм 8 клас .. изобщо не ми се става сутрин ама пък и не ми се ляга вечер ..обичам да купонясвам като всеки тинейджър ..музика ,купони, момчета ,цигари ,алкохол .родителите ми викат че искат да са на мое място ,да ходят на училище ,да пишат домашни ...... :::
AnIcHkAtA
10-18-2009, 13:09
Zdraveite, lubovi moiii !!!
Sujalqvam, che vi pozarqzah malko, ama dosta rabota se subra.
Kak ste??Vurvi li v novite uchilishta?
Pri men v nachaloto beshe izkluchitelno gadno.Obshtitelna sum i sum sviknala da poznavam polovinata uchilishte, a vuv frenskata ne poznavah NIKOGOOO..ujasno beshe.Golemi depresii i golemi radosti.Za 1 chas si promenqh nastroenieto nqkolko puti v razlichnite krainosti.Sega kato che se normalizirat neshtata, ama oshte mi e gadnichko.Nqmam kompaniq ot tam, nqmam mnogo blizki priqteli ot zaicite...Nadqvam se s vremeto tova da se promeni :).
Sujalqvam za latinicata, ama mi se precaka kirilicata...
Pri men v nachaloto beshe izkluchitelno gadno.Obshtitelna sum i sum sviknala da poznavam polovinata uchilishte, a vuv frenskata ne poznavah NIKOGOOO..ujasno beshe.Golemi depresii i golemi radosti.Za 1 chas si promenqh nastroenieto nqkolko puti v razlichnite krainosti.Sega kato che se normalizirat neshtata, ama oshte mi e gadnichko.Nqmam kompaniq ot tam, nqmam mnogo blizki priqteli ot zaicite...Nadqvam se s vremeto tova da se promeni :).
Ани от зайците знаеш ли един келеш - Румен :D - Слуша метъл един такъв русоляв с очила - голям смешник 8-)
AnIcHkAtA
10-20-2009, 12:09
Poznavam Rosen, ama Rumen :?
аре бе john95 , питах те нещо :lol: :lol: , бъди така добър да ми отговориш..
Ти коя паралелка си? Смис "а" ; "б" ; "в" ; "г" ; "е" или "ж"...
Здравейте. :)
При мен добре върви горе-долу.
Някак не си мисля много-много за приятели, ходя с когото ми падне..
Малко кофти е понякога, но се справям.
Ако anito12 беше в моята смяна, животът щеше да е къде-къде по-лек..
Какво да се прави.
Оценките ми са, както следва:
БЕЛ - 6
Математика - 5
Английски - 2х6
Информационни технологии - 6
Физкултура - 5
Доволна съм, мисля.
Повтори за затъпялите през лятото след 7 клас (wasntme) 8-)
nestea95
10-21-2009, 14:38
Но пък класа ми е страхотен! :grin:
Може да се каже.. :)
nestea95
10-21-2009, 14:42
Ани от зайците знаеш ли един келеш - Румен :D - Слуша метъл един такъв русоляв с очила - голям смешник 8-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Руменчо е в моя клас... :D :-D :grin: Веселяк и половина
8-) Знам го аз и сигурно се прави че може да свири на китара :razz: :razz: :lol:
А още ли е с прическа 'Бийтълс' :D
nestea95
10-21-2009, 14:49
8-) Знам го аз и сигурно се прави че може да свири на китара :razz: :razz: :lol:
А още ли е с прическа 'Бийтълс' :D
Една такава .. "купичка" :D
Точно тоя :razz: :razz: :razz: :razz: с купата на главата и очилата дето си ги побутва със средния пръст :lol:
И по френски сигурно няма кой да го бие на тъпотия :D
..мии по кои учебници сте в НЕГ-а и по колко часа седмично имате немски : )) .
..мии по кои учебници сте в НЕГ-а и по колко часа седмично имате немски : )) .
21 часа и ползваме едни Lagune ( 3 учебника + 3 учебни тетрадки)
faststep
10-21-2009, 15:41
Те всички май са с него по немски. :-o
^ мии, ние сме по Direkt - PONS ии те са някви от тази година, иначе ние имаме по 22 часа седмично (като боря и СИП-а) .. учебника е ебати тухлата + учебна тетрдака, ама класната (по немски) хич не го ебава за слива и си пердашим с нейната система .. иначе ни дават секи ден по 6-7 "работни листчета" и имаме няква книжка с тестове и задачки и от там много, ама дърпаме... би треало в карая на 8-ми клас да сме на едно ниво, щото след изпита трябва да сме на ниво В1 : )
ПП. Байкушева ми е класна (7-мо СОУ) , мега добра учителка.. преподавала е и в НЕГ ! И от другъде чувам само добри отзиви за нея, но вече сами се обедихме в компететността й. Дерзайте :) !
Мен ми е Римпова класна и е нова в НЕГ :( Надявах се на някой с опит в НЕГ но и тя се справя добре.. Смисъл тъпото е че както винаги натегачите от класа се мазнят яко за оценки pff и отношението е различно към различните ученици... Аз не съм и особен любимец.. така да го кажем 8-)
Иначе имаме едно жълто Shritt f
Shadowsogirl
10-21-2009, 17:15
Аз не си харесвам много класа... Макар че то проблема е в мен, не знам що тях не харесвам. Имам чувството, че не съм си на мястото. Просто аз не се вписвам. Всички /добре де, почти/ са някакви невероятни красавици, отворени, с приятели... Пък аз... бахти чувствам се като някакво извънземно сред всички тях..
faststep
10-21-2009, 17:57
[quote=john95]Мен ми е Римпова класна и е нова в НЕГ :( Надявах се на някой с опит в НЕГ но и тя се справя добре.. Смисъл тъпото е че както винаги натегачите от класа се мазнят яко за оценки pff и отношението е различно към различните ученици... Аз не съм и особен любимец.. така да го кажем 8-)
Иначе имаме едно жълто [b]Shritt f
ElenorRugby
10-21-2009, 18:41
На Шритчето едни от класа му викаме Шит :D
Kallyn4eto
10-21-2009, 18:57
Точно тоя :razz: :razz: :razz: :razz: с купата на главата и очилата дето си ги побутва със средния пръст :lol:
И по френски сигурно няма кой да го бие на тъпотия :D
:D госпожата много го обича
оня ден му даде числата до 100 по 3 пъти
ам защо да се прави че може да свири на китара :-o
faststep
10-21-2009, 19:06
Same. 8-)
Same. 8-)
Yeah the same Shit we are talking about 8-) 8-) :D
А Румен е шибек не може да свири седи по 2 месеца на интрото на някоя песен и накрая я издокарва с фалшивата си китара :lol:
Не шегувам се разбира се просто с него все си правим някакви шеги ^^ Ааа и ако е голям простак понякога (да си го кажем - винаги..) не се чудете - във всяка гимназия има хора приети с документ от 4 км ^^ :razz: :razz:
dorsichh
10-22-2009, 18:19
Да се включа и аз към темата :D
Значи класа ми може да се каже,че е як има си и смотани хора де,но повечето са пекани...учителския колектив в "елитната" езикова гимназия направо цепи..особено тази по математика - не спира да вика,даже и измислихме и прякор - Здравка Гамата :lol: онзи ден говореше на капачка от маркер,просто и хлопа дъската и е време да се пенсионира :-D Класната ми е яка,само малко в повечко вика,но се свиква ;д Учим многоо и се поуморявам,но съм си доволна.
Досега събрах доста оценки:
френски - 4,5,6,6,6,6
математика - 6
бел - 5,5,6
инф.техн. - 6
фвс - 6
избр.изкуство - 6
ии това е общо взето..кефят ме е зайците от другите класове :-) Първите две седмици ходих с огромно желание,но да ви кажа вече ми омръзна и искам зимна ваканция :D Всяка седмица започвам с мисълта за петък... ;д
elito6754
10-23-2009, 11:12
Ей, колко сте изписали! При мен върви много добре, с едно ГОЛЯМО изключение - май вторият ни език ще бъде френски. :booooomb: Нещо хич не го искам, въпреки че Париж го обожавам. :-) А за оценки:
Испански език - 6,5,5 и сега следва още една, мисля че 6
БЕЛ - 6,6
математика - 5
История - 5
Гегорафия- 6
Физика - 6,6
химия - 6
ФВС - нищо
Биология - 6
Това е. Дволна съм, пък и като се има в предвид, че озенките ми по разказвателните ми са от входни. :)
Proudly1912
10-23-2009, 13:13
айляяк =D>
Ей, колко сте изписали! При мен върви много добре, с едно ГОЛЯМО изключение - май вторият ни език ще бъде френски. :booooomb: Нещо хич не го искам, въпреки че Париж го обожавам. :-) А за оценки:
Испански език - 6,5,5 и сега следва още една, мисля че 6
БЕЛ - 6,6
математика - 5
История - 5
Гегорафия- 6
Физика - 6,6
химия - 6
ФВС - нищо
Биология - 6
Това е. Дволна съм, пък и като се има в предвид, че озенките ми по разказвателните ми са от входни. :)
Ъъ кой клас си ? :D
elito6754
10-23-2009, 14:08
8 клас - НТБГ - Бизнес администрация - ИЕ.
Заклевам се много си се прецакала - Физика / Химия / История / География / Биология - е то по гадни предмети няма, а да ги учиш и 8 клас :X
А си супер добре по оценки на език :shock:
Аз по немски имам : 5,5,5,5,4,5,6 (6тицата нововъведение от днеска :grin: )
AnIcHkAtA
10-23-2009, 15:12
Neeeee, ne Rumen, Rosen e.Prosto sum go prochela greshno.Toq Rumen ne go znam koi e :D .Ma she go izdirq ;)
P.P.:Vuzmojno e da go poznavam, ma imena ne pomnq :D
No kirilica :/ sorka
Ани да ти дам описание - висок не повече от 180 и толкова няма..
Русоляв с очила, тресе го пубертета повече отколкото земетресения е имало въобще, свири на китара ама не знам дали я носи в даскало иии предполагам че по зле от него по френски едва ли има 8-)
AnIcHkAtA
10-23-2009, 15:45
Seshtam se za trima, koito otgovarqt na opisanieto :D
Seshtam se za trima, koito otgovarqt na opisanieto :D
Моя човек блика от тестостерон 8) един пъпчив.. идва от еврейското ... кво друго 8-)
ААА!!!
Прическата му е в стил Бийтълс една 'паничка''купа' абе все едно са сложили паницата на главата му и са рязали всичко надоло :D
Пие, пуши (май само наргиле) абе прави се на пич пред новия клас ^^
Познавам 2ма От ФЕГ и 2ма от НЕГ xD
elito6754
10-24-2009, 07:26
Заклевам се много си се прецакала - Физика / Химия / История / География / Биология - е то по гадни предмети няма, а да ги учиш и 8 клас :X
А си супер добре по оценки на език :shock:
Аз по немски имам : 5,5,5,5,4,5,6 (6тицата нововъведение от днеска :grin: )
Учила съм малко езика преди това. Относно разказвателните - поне няма да ги уча на друг език. 8-)
Нещо будалкаш ли ме 8-) Кой е казал че аз ще вляза в паралелката с изучаване на всичко на немски :-P
Kallyn4eto
10-24-2009, 11:20
Нещо будалкаш ли ме 8-) Кой е казал че аз ще вляза в паралелката с изучаване на всичко на немски :-P
a в коя искаш да си?
Ани тоя Румен е от моя клас.
Не си носи китарата, ама свири веднъж на китарата на учителя по сип-френски /учим песнички/
Мели, ти къде учеше? :-o
a в коя искаш да си?
Ани тоя Румен е от моя клас.
Не си носи китарата, ама свири веднъж на китарата на учителя по сип-френски /учим песнички/
Мели, ти къде учеше? :-o
Тоя по сип-френски,обаче свири яко...А "Здравка-Гамата" да не е Здравка Пискулийска от фег-а :D
elito6754
10-24-2009, 16:12
Еее, може да. Говорех попринцип за останалите езикови, където ги няма тези разпределения след 8 клас и се учат разказвателните на езика.
Бтв, изпита за Лайнстунг задължителен ли е? :oops:
Не ама наште 100% ще ме карат да отида 8-)
ама съм решил, че ще пиша Шпрах диплома (средното тоест)
Не смятам че ще ме приемат в Лайстунга, а пък и всички там ги заклеймяват за лузъри което е тъпо и гадно :?
elito6754
10-24-2009, 16:15
Мхм. Разпределенията ги знам от дне амоя приятелка там. А в Шпрах диплома не се ли учат пак на немски или се лъжа? :-o
Kallyn4eto
10-24-2009, 17:22
и на мен една приятелка ми разказваше за паралелките в немската..
та сега за неразбралите като мен да поясниш.
Доколкото разбрах едната паралелка е по германската система,т.е. биология, физика, химия етц. ще учите на немски, както сме ние в другите езикови (лайстунг?)
За другите две не знам и ако можеш да ми кажеш (тя мойта ми обясняваше ама не си спомням:/ )
faststep
10-25-2009, 07:49
Ама нали в 9ти клас някой предмети ще са на немски, независимо дали искаш? :-o А пък изпита за Лайстунгскласе е след 9ти клас при нас. Разкажете, моля, че нещо не съм информиран. 8-)
Между другото, някой знае ли къде избяга уебпрнг? 8-)
еми не знам точно и аз..
При нас сега началото на 9ти е изпита за Лайстунг май... също така си прав има някой предмети които ще ни преподава немец, ама и българин..
Шпрах (2рото) е пак с малко немци и българи.. но българите преобладават за разлика от Лайстунг.. При нас тъпото е че който влезе в Лайстунг го заклеймяват като зубър и веднага го пишат някъф сдухан.. А преспективите са големи която и паралелка да завършиш- щот научаваш немски и караш изпита за перфектно владеене на немски език..
Просто Лайстунг дипломата ти е все едно си немец и като ходиш в Германия в Университет, има повече места за немците (тоест и за теб, щот си с немска диплома) а ако си Шпрах си в квотата на чужденците.. ама българите пишат високи оценки и ти като завършиш с над 5,50 българска диплома, а немците пишат слаби оценки в Лайстунг, то по изгодно ти е да кандидатстваш с БГ дипломата и те приемат 100% :? ...
Наште 100% ще искат да се пробвам на изпита за Лайстунг ама аз не искам да се записвам отсега съм решил..
Иначе фастстеп ти беше от.. Стара загора ? нали..
Ти в Лайстунг ли искаш и как се справяш по немски ? 8-)
Ванка, името Криси Димитрова да ти говори нещо?
Една от старото ми даскало иначе нямам Кристина в класа ..
Е аз съм с въпросното момиче в 1 клас.
Понеже се заговорихме и се оказа, че се познавате. :-D
мм среден ръст леко пълнa ? ако е тя - предай и много поздрави :)
sunset_light
10-25-2009, 15:43
Джон 95,ти къде учиш? :)
sunset_light
10-25-2009, 16:09
Е ,супер. :):
Е ,супер. :):
Ти ? :)
а някой да му въврят корените... Че нашата госпожа по мат е пълен дебил и нищо не обяснява и сега си нямам идея кво да правя и се мъча над учебника :D
Та имам следната задача.. :
ab|/2 , a>0 b<0 - Внесете множителите под корена? (|/ - корен)
Ще. :)
Внасянето под корен е едно число, повдигнато на квадрат, да мине под корена. Ако а е пред корен, а знаем, че а>0, спокойно си внасяш а на втора и става а.а (а на втора демек).2 (цялото в корен) .. а за б<0, май същото, 'щото б на втора ще стане положително.. :-o
И аз така мисля, но майка ми твърди че понеже 'б' е отрицателно трябва да стане
-|/2a.a.b.b
Но както и да е ще питам някой в даскало и сигурно е както ти казваш
Мерси :)
Е мерси, то голямата помощ. 8-)
на мен корените ми вървят ,нашата г-жа обяснява чудесно . доста съм добра по математика ,мисля че най-добрата в нашия клас 8-) ,а мин. година бях доста зле ..
Kallyn4eto
10-27-2009, 16:58
Темата ни е минала на 2ра страница О.о
На мен по мат не ми върви особено, че госпожата нещо не ни обяснява като хората, я не разбера нищо :/ :o
Кофти е...По бел нещо ми става. Никога не съм била толкова зле /освен в 2-3 клас/ на съчиненията разсъждения пиша пълни глупости. Колкото и да го мисля...
Е на последното съчинение ми беше написала "има увод и теза, но не си доразвила доказателствената част, а има и много елементи на преразказ" или нещо от този сорт. :-o
При вас как върви?
Темата ни е минала на 2ра страница О.о
На мен по мат не ми върви особено, че госпожата нещо не ни обяснява като хората, я не разбера нищо :/ :o
Кофти е...По бел нещо ми става. Никога не съм била толкова зле /освен в 2-3 клас/ на съчиненията разсъждения пиша пълни глупости. Колкото и да го мисля...
Е на последното съчинение ми беше написала "има увод и теза, но не си доразвила доказателствената част, а има и много елементи на преразказ" или нещо от този сорт. :-o
При вас как върви?
Зле :-x И аз нищо не разбирам по математика,утре ще ни връщат контролните и сиг ще имам 2 :-x По БЕЛ оная не мога да я понасям просто :o Офф...а класната иска да ни напусне :o Абе ужас...Абе anichkata ти да не познаваш случайно Бети от "д" клас?
elito6754
10-28-2009, 12:27
Дам, при нас е същото положение. Онзи ден поне ни токаза няква презентация(по математика говоря), та ми се изясниха доста работи. :) Иначе испанския си върви, всичко е ОК. Днес на ВОДНОТО по биология 4 +. Входно, пък то края на октомври. това е. :)
Както и очаквах имам 2 по Математика :-o
smiirnoff
10-28-2009, 12:54
ц, като ви гледам повечето като мен :Д
нашата по математика ни е класна, ама много набързо обяснява и аз не зацепвам много
и вкъщи седя и гледам като идиот учебника о.О
сега в понеделник контролно по математика на корените и някаква 'хубава' текстова задача, дето трябва да направим уравнение о.О
по - другата седмица класно по математика
по БЕЛ във вторник съчинение разсъждение за Лилов или Дебелянов, а аз понятие си нямам как ще го направя като хората
госпожата по БЕЛ ми е супер куха ..
смисъл обяснява нали, ама за съчинението разсъждение много малко ..
то нали в 7ми клас се учи т'ва
ама мойта госпожа в 7ми клас го мина ей така през пръсти т'ва съчинение разсъждение, че да можела да ни подготви с трaнс. преразказ за изпита
и са к'во?
заради старата, на мен ше ми излезе през носа, щото оная ни е 'тренирала' за изпита о.О
нямам думи просто
неска по география контролна ..
на конт. карта сигурно ше имам 3 или 4, щото не можах да направя едни неща о.О
пфу пфу
по история неска половината клас с двойки :х (аз не :Д)
ама тая как изпита 10човека :Х:Х:Х
ужасна е тая по история
МРАЗЯ Я
не мога да я понасям
добре че изкарах на входното 6 (Боже, не знам как я изкарах тая 6ица)
о.О
в понеделник и по физика едно 'леко' контролно, ама там трябва да се справя ^^
и по математика ТРЯБВА ДА ИЗКАРАМ 6 !!!
само много ме притеснява БЕЛ-а .. там ще е гадно ..
охх, ама пък иначе ми е яко :Д
супер забавно е всеки ден
всички от класа са супер
всеки ден се смеем супер много
вече и идиотски снимки си направихме :Д:Д:Д
^^
Аз по математика съм добре... Госпожата се оказа, че ми е позната от Веди, защото съм я виждала миналата година там.. Обяснява супер добре, много организирана жена и ясно си казва какво иска.
По БЕЛ ми е супер лесно с тия съчинения, даже ми е забавно да ги пиша. =]]
Всичко е супер... :grin:
Имам 6 на есе, доволна съм от себе си.
Разбирам задачите, може да се каже.
Утре няма да ходя, защото нещо не ми беше добре тоя следобед и като цяло съм болна от две седмици, та мисля да си почина един ден.
И без друго няма какво да изпусна.
Аз имам 4 по БЕЛ на съчинение :D Господина ни е уникален просто....
6 на входно по мат и задачите ги разбирам горе доло... :-o
Иначе по немски е екстра - 4,60 - 5,00 8-)
^^
iratenax
10-29-2009, 07:44
Аз имам 4 по БЕЛ на съчинение :D Господина ни е уникален просто....
6 на входно по мат и задачите ги разбирам горе доло... :-o
Иначе по немски е екстра - 4,60 - 5,00 8-)
^^
С Бечев ли сте по БЕЛ?
faststep
10-30-2009, 14:39
еми не знам точно и аз..
При нас сега началото на 9ти е изпита за Лайстунг май... също така си прав има някой предмети които ще ни преподава немец, ама и българин..
Шпрах (2рото) е пак с малко немци и българи.. но българите преобладават за разлика от Лайстунг.. При нас тъпото е че който влезе в Лайстунг го заклеймяват като зубър и веднага го пишат някъф сдухан.. А преспективите са големи която и паралелка да завършиш- щот научаваш немски и караш изпита за перфектно владеене на немски език..
Просто Лайстунг дипломата ти е все едно си немец и като ходиш в Германия в Университет, има повече места за немците (тоест и за теб, щот си с немска диплома) а ако си Шпрах си в квотата на чужденците.. ама българите пишат високи оценки и ти като завършиш с над 5,50 българска диплома, а немците пишат слаби оценки в Лайстунг, то по изгодно ти е да кандидатстваш с БГ дипломата и те приемат 100% :? ...
Наште 100% ще искат да се пробвам на изпита за Лайстунг ама аз не искам да се записвам отсега съм решил..
Иначе фастстеп ти беше от.. Стара загора ? нали..
Ти в Лайстунг ли искаш и как се справяш по немски ? 8-)
При нас след 9ти клас правиш изпита за лайстунгсклассе. После в 10ти там преподават немци. Ако си там, можеш заедно с някой германец да си на разменни начала. Той първо идва в България за седмица примерно и после ти му ходиш на гости. С тази диплома, която я дават, можеш да кандидатстваш в немски университети без изпит. Иначе аз за такава шпрах диплома не съм чувал. :-o
П.П. Забравих за оценките. 8-) Ми ние правим контролна 80% от дните. На думите са обикновено по 85 думи, вече почват да дават и по 100. Думата ти е написана на български, ти трябва да напишеш на немски. На глаголите трите форми, на съществителните определителния член и множественото число. Това за 20 минути. Аз досега на всички контролни на думи съм имал 5,50 - 6,00. Граматичните са за цял час и са малко по-гаднички. И така, след всеки раздел правят средно аритметично от всички контролни на думи и пишат оценка, от граматичните контролни също, от устните изпитвания за целия раздел също. Това всичкото в редовните часове. В занималнята, като имаме контролна, обикновено ни диктуват изречения на български за превод или думи, или нещо друго, свързано с новия материал. Общо взето досега съм имал само шестици, само веднъж 5 на контролна от занималнята и 5 на някаква домашна от редовните часове. Брех, огладнях от толкова много писане. 8-) Ааа, да, искам да вляза в лайстунга. :)
joannalof
11-15-2009, 14:15
up 8-) :D
ее забравхме я тая темааа а беше винаги 1ва преди 2месецаа
а ти още си с подписа с моята подготовка :razz: :razz: :razz: :razz:
joannalof
11-15-2009, 14:29
айде сега се похвалете до кога сте в ваканция :grin: :D
мии във вторник аз съм на даскало
smiLexaga1n
11-15-2009, 14:38
мии във вторник аз съм на даскало
и аз. 8-) Нещо тази ваканция ме развали и искам още, и още. :D Въобще не ми се мисли как имаме тестове да правим, колко много уроци ще взимаме..
аа аз си изкарах доста голяма 2 седмици,че бях болна :D
muSicg1rl
11-15-2009, 14:56
аа аз си изкарах доста голяма 2 седмици,че бях болна :D
И аз така :D ама искам още 8-) :D
AnIcHkAtA
11-15-2009, 14:59
Au, au, au, shte poludeqqq !!!
Ne se chuvstvam udovletvorena !
Ochakvah poveche !
Iskam kuponi, iskam jivot!Imam gi, no ne i v uchilishte...
V Petuk bqh na RD na edin devetoklasnik, zapoznah se s dosta hora da vidim dalii shte potrugne vuv votrnik dobre s tqh.
Silno se nadqvam.
Tupo!
vanilievisez
11-15-2009, 14:59
Въобще не искам на училище... като знам какво ме чака.
Вече обявиха датата на класното по английски - 22. декември, ще видим каква ще я свърша...
По математика ще имам проблеми май, но не знам още...
п.с.:Габи съм
ахх аз некво съчинение ще правя по руски иаме контролно0о и по математика и по музикааа :smt010 :smt010 :smt010
YouCantStopMe
11-15-2009, 15:11
Ето ме и мен.
Такаа..Специално си влезнах в рега,за да драсна един коментарец. 8-) Иначе само ви чета.Добре че изкарахте темата..Беше доста позамряла.
Тая ваканция сериозно ме развали и мен.Такъв мързел ме е налегнал,че няма накъде.Чувствам умора от бездействие.Лелее,ужас,ужа .Утре съм на училище.Тука избори нЕма.
Чака ме голямо контролно на думи-60 за един час.Не знам каква ще я свърша.Освен това съм пропуснала някаква важна граматика,защото петък не ходих на даскало.
С маематиката и българския съм г/д добре.По бел имам 6,6 и сега последната оценка не си я знам,защото,както вече споменах,петък ме нямаше и учителката не е казала при връщането колко имам.По математика оценките ми са 5,5,6,6.. Хм,за последните две оценки си се постарах.
Ии това е..Английският е интересен,ама омръзва от толкова много часове.
И така.. т'ва е засега.
бту-учителката по физкултура ми лази по нервичките. 8-)
п.с - Габи,честита ти нова регистрация. 8-)
faststep
11-15-2009, 17:11
Ох, утре не ми се мисли колко контролни ще имаме и колко нова граматика ще взимаме. 8-)
О, здравейте :D
Аз к`во да ви кажа... дскалото много ме кефи, хората са супер. Испанския е лесен сравнително. :D Иии така... учим здраво.
Габи, ти защо с нова регистрация? :)
vanilievisez
11-16-2009, 10:52
Старата ме дразни. 8-)
elito6754
11-16-2009, 15:22
И мен ваканцията ме развали напълно. Едвам ходих на училище днес, защото в нашето училище нямаше избори вчера. Иначе утре ще връщат контролните по математика - въобще не очаквам нещо добро. БЕЛ и испанският вървят, другите предмети са ОК. Само математиката ме тормози. :o Иначе друго няма...
Имам 2 по музика :lol:
честито!! :D
faststep
12-05-2009, 06:32
joannalof
12-05-2009, 09:13
Бяхте ли на Салабшев :lol:
много е трудно в новото даскало ... :(
faststep
12-05-2009, 15:08
ахъ, егати задачите, мн тъпи глешки имам 8-)
BrainlessROCKBABY
12-05-2009, 17:14
^ мне, направих се на ударена 8-)
Гадно ли беше?
много е трудно в новото даскало ... :(
така е !
chocolatee
12-05-2009, 19:06
на мен пък ми писаха 2 по изобразително :-D
иначе 1 седмица бях болна и го ударих на мързел, ама като се сетя, че утре ме чака тоолкова много учене.. лошо ми става.. пф ужас :booooomb:
The_Demon_Girl
12-05-2009, 19:22
Някой има ли отговорите ... :D
Имам 2 по музика :lol:
Ти беше от ФЕГ ако не се лъжа...Кажи ми,как може при Джамджиева да имаш 2...Излагаш се :D
А осмоклсниците можете само да се радвате,че контролните са ви на думи и превод.. >.<
chocolatee
12-05-2009, 20:53
^ + граматика 8-)