View Full Version : [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
Страници :
1
2
3
4
5
6
[
7]
YouCantStopMe къде учиш?
Иначе по темата може би не трябва да пиша понеже съм 11 клас но да споделя моите впечатления от 8 клас.
Уча в езикова гимназия "Ромен Ролан" което значи че в 8 клас аз имах точно 40 часа немски на седмица :) не знам какво се оплаквате с вашите 18 часа език но.. първите няколко месеца в 8 клас ми се видяха.... да не казвам как и откъде ми излезнаха. На всичкото отгоре класа ми до 7 клас беше уникално як, от новия клас не познавах никого и абсолютно всички ми изглеждаха като пълни олигофрени :grin: . С течение на времето се свиква със всичко, винаги има страхове в началото. Идва коледа ==> ако не сте се опознали добре винаги можете да предложите едно събиране на класа
някъде около празниците - варианти има стига вие да поискате
ПС: за оценките - завърших 8 клас със най-малко 50 двойки от контролни на думи и имам 5 за годината така че - не се панирайте, това са ви най-лесните контролни, като почнете после да пишете съчинения от всякакъв тип на съответния език лошо ще ви се види :о
faststep
12-07-2009, 15:16
При коя госпожа си бил в осми клас? :shock:
joannalof
12-12-2009, 10:09
Минаха ли ви класните? Ако не, кога са?
Наближва краят на срока,колко ви се оформя по главните предмети :D
Минаха ли ви класните? Ако не, кога са?
Наближва краят на срока,колко ви се оформя по главните предмети :D във ваканция сме от 24-ти а на 21-ви имаме класно по математика :-x :-x :-x :-x :-x :-x тая седмица ни е класното по БЕЛ, а по английски нямаме класни - праивм тест всеки понеделник :-x :-x :-x :-x
Аз другата седмица имам 3 класни, 1 контролно и родителска среща...ужас..По БЕЛ за сега имам 4,5,3,5, а по математика 2,5,3,6 не знам защо така става...уж ги разбиран нещата ама... по английски първо много се кефех, ама сега като имам по 5 часа на ден и в последните 2 вече се побърквам и не мога да внимавам и си говоря с притялки :)
faststep
12-13-2009, 10:27
Пишете дее, тъпо ми е. ._.
chocolatee
12-13-2009, 12:49
Ами класните по математика и БЕЛ ни минаха. На 21 ни е по английски : )) По БЕЛ наща ше пише 2 оценки - една на теста и една на съчинението / имахме да пишем само увод и теза /. Мисля, че на теста съм се поизложила, но.. не знам =| ще видим в понеделник. По математика не знам колко ще ми остави.. : )) За 6 ще трябва да поуча, ама ме мързи нещо.. иначе 5чката си я имам 8-) Друго, друго.. не знам.. Това е за сега :booooomb: Мнооого съм се отпуснала, за Богааа... голям мързел съм :x
Аз другата седмица имам 3 класни, 1 контролно и родителска среща...ужас..По БЕЛ за сега имам 4,5,3,5, а по математика 2,5,3,6 не знам защо така става...уж ги разбиран нещата ама... по английски първо много се кефех, ама сега като имам по 5 часа на ден и в последните 2 вече се побърквам и не мога да внимавам и си говоря с притялки :)
или идвате при нашия клас, да ни навестите 8-) 8-)
ПП: ..само се моля баща ми да не иде на родителскатааааа :-# :-# , че иначе свят ще ми се извие :smt021
Даа.. и при мен мързелът е в изобилие.
Класните по БЕЛ и Математика минаха.
По БЕЛ имам 5 и 6 на класната(две оценки) по Математика-6.
По Английски ще правим на 21-ви.Малко съм се отпуснала там,ама трябва да се стегна.
Това е.. Чакам ваканция. :-|
chocolatee
12-13-2009, 16:12
^ не си единствена 8-)
само дето е много малка.. 10 дена :x :booooomb:
но пък пак е за предпочитане пред даскалото :lol:
joannalof
12-21-2009, 19:49
up up :-D
Jus7DreamBoy
12-21-2009, 20:39
ОФф пичове супер много ми е убит новия клас че и познавам 5,6 човека :x
DevlLady666
12-21-2009, 22:52
ооо аз не мога да се оплача.В един клас съм с двете си най-добри прителки и класа ми е жесток.Повечето са от предишното ми даскало.Само дето по математика съм 3,2,2,5 :D
gret4ety
12-23-2009, 07:13
Еми като познаваш 5,6 човека запознай се с останалите де. Аз в началоот на годината познавах 3 човека ама още първата седмица ги познавах всичките. Е не казвам че си струва защото са много зле.... :-D
Jus7DreamBoy
12-23-2009, 09:52
Еми като познаваш 5,6 човека запознай се с останалите де. Аз в началоот на годината познавах 3 човека ама още първата седмица ги познавах всичките. Е не казвам че си струва защото са много зле.... :-D
По добре да не ги бях познавал и аз познавам другите запознахме се но са некфи супер зле ... там има 1,2 ма само Метал човече цял ден с слушалките и чете некфа книга на металика има там 5,6 само за коли мислят само за туй приказват а останалите си говорят само за ИГРИ(компютърни) !!!!Смятай ......
Отначало мислех,че ние сме най-убитият клас от целия випуск,но ето,че нещата се промениха.Доволна съм от съучениците. 8-)
п.с-ваканцияяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяяяяяяя! 8-)
faststep
12-26-2009, 11:54
Какво стана, що никой не пише? :-o Драскайте някой ред и споделяйте какво се случва. :)
Нашият клас кърти, с госпожите се разбирам горе-долу, всичко е ОК. За ваканцията имам доста за писане, но имам време. :D
chocolatee
12-27-2009, 14:03
Темата умря съвсем вече. :( И аз първоначално не бях никак доволна от класа си, но в последствие като се опознахме..се оказаха доста печени, а и са големи симпатяги.Много приятни хорица са :lol: Иначе даскалото някак върви, бутаме го там.. :D За ваканцията нямаме почти никакви домашни /е, имаме малко, де/, което е добре, доста добре 8-) Това е май.. 8-)
joannalof
01-09-2010, 18:00
up 8) :D
BrainlessROCKBABY
01-09-2010, 18:45
колко да е умряла :D
Темата умря съвсем вече. :( И аз първоначално не бях никак доволна от класа си, но в последствие като се опознахме..се оказаха доста печени, а и са големи симпатяги.Много приятни хорица са :lol: Иначе даскалото някак върви, бутаме го там.. :D За ваканцията нямаме почти никакви домашни /е, имаме малко, де/, което е добре, доста добре 8-) Това е май.. 8-)
+1 :] Zaщо темата умря :x
elito6754
01-13-2010, 12:56
Защото вече май няма какво толкова да говорим или обсъждаме.
ех тоз 8 клас много яко си беше :D 8-) казвайте много ли ви мъчат по езиците 8)
Имам 2 по музика :lol:
Ти беше от ФЕГ ако не се лъжа...Кажи ми,как може при Джамджиева да имаш 2...Излагаш се :D
А осмоклсниците можете само да се радвате,че контролните са ви на думи и превод.. >.<
Еми кво да направя :D Издразни ми се,защото показах някви знаци с ръка и ми писа 2 :D
аре и аз ще се включа :lol: . Еми класа ми е готин. Е, сега.. да изключим факта, че съм по - гъста с момчетата 8) . Иначе, имаме си 2 кифли, които не ги оставяме на мира :o , 2 позерки и един позер :? . ;дд ..мм, така като го описвам, не е много яко, ама истината е че по - голямата маса сме пичове :) . Аз се радвам, че попаднах там. Намерих нови и добри приятели, а и класната ни е супер готина - и като преподавател, и като човек :) . На мен немския си ми върви доста добре ( въпреки, че яко ме мързи и не полагам мн усилия :? ) БЕЛ ми е стихията, госпожата ме иска за олимпиадата, даже. По музика и изобразително, физическо съм си за шестица 8-) (то оставаше и да не съм 8-) 8-) ) ... обаче по математика съм гола вода :x !!! и ако госпожата ми остави 3-ка ще се радвам :) .. :lol: .
Shadowsogirl
01-20-2010, 18:07
Аз не си харесвам класа. Всъщност не са ми виновни те, ами аз. Уж съм си общителна, а-у, пък в крайна сметка нещата не се получават. Всички са супер отворени и отракани, чувствам се като някоя... Не зная. Кофти ми е. Дайте някакви съвети как да стана малко по... Не зная. Да се впиша някак. То не ченяма хора дето не познавам и дето се движа с тях, ама искам и другите да опозная.
prettytweety
01-22-2010, 17:05
Здр!
Има хора от класа с които още не съм си казала и дума! :-| Просто нямаме никви общи интереси! :o Тва което много ме дразни е че се разделихме на групи- по точно някои хора се отцепиха. Има дни в които даже не си казваме ЗДРАСТИ! Ужасно е! :smt087 Гледаме се като врагове!
dqvolcheto9
01-22-2010, 20:11
Номер едно си ми е класа.Харесвам си 2-ма от класа ми :-)
joannalof
01-28-2010, 16:41
С колко завършихте?
Как ще изкарате "ваканцията"?
:-D
Millen4ety
01-28-2010, 17:28
Имам 2 по музика :lol:
Ти беше от ФЕГ ако не се лъжа...Кажи ми,как може при Джамджиева да имаш 2...Излагаш се :D
А осмоклсниците можете само да се радвате,че контролните са ви на думи и превод.. >.<
Еми кво да направя :D Издразни ми се,защото показах някви знаци с ръка и ми писа 2 :D
а на мен ми писа отсъствие, че съм седнала 1 място надясно 8-) 8-) 8-)
иначе е добре, имам 5 само по физическо :D
cvetinka95
01-28-2010, 17:36
Ами..аз да споделя? :)
Първо, че се изложих много и съм доста разочарована от себе си за срочните оценки.. В ПМГ съм, профил биология, ама въпреки това 4 часа английски на ден..
1.АЕ - 6
2.Математика - 6
3.БЕЛ - 5
4.ФВС - 6
Само по това са оценките за първия срок..А биология и химия СИП се води ама и там имаме срочни..И по двете 5 имам :( .Заради всичкия този английски аз забравих как се учи и толкова ме мързи вече, че не е истина..
Всички с даскало са с предрасъдъци относно биолозите.. :?
Всички за най-задръстения клас ни имат, ама всъщност :-o
А класа е под всякаква критика..има към 3-4 групички, момчетата са 5, а момичетата 22...около 10 от тях са много надути и нямам изобщо приказка с тях..Държат се много надменно и сякаш са повече от другите..
Поне другите са все трезвомислещи хорица, които знаят за какво са там.. Иначе..взех та си харесах едното момче
8-) , то пък със сестра-близначка, която след като и споделих се оказа че си пасваме перфектно та ми стана най-добрата приятелка.. 8) Абе..доволна съм си..Те двамата компенсират за всичките морално-деградирали надувки...И така.. :-D
Учителите биват..само по БЕЛ много ме мъчи, но втория срок ще имам повече време за учене следобед и уж ще се стягам :)
А ваканцията вероятно вкъщи ще се мотая, ще си преписвам някои работи и много ще се глася за предстоящите олимпиади..Че на 7ми е първата и то по Химия.. :(
cvetinka95 без да се обиждаш ама си бая зубър...
cvetinka95
01-29-2010, 12:13
^
Хмм..щом казваш хубаво. :lol:
Не помня да съм искала на някого коментара? Просто споделях, мисля, че затова е темата?
Явно и ти си от онея, жалките, които говорят на изуст. Не ме касае особено.. 8)
Ако виждаш нещо лошо в това едно дете на 14 години да се интересува от знанията си и да мисли за бъдещето, мисли си, ама моля те си спести жалките коментари. :)
ехх браво цветинка добре го подреди тоя :lol: ма си и и много права :-D ... аз к'во да споделя срочните ми оценки са 5 по всичко само по физе нямам щот' съм освободена 8).. хъмм с класа г/д стават приказките но се чуствам не на мястото си някак си ... размишлявам за ново даскало но все не се спирам на друго и за т'ва май си оставам в настоящето -.- :lol: ех значии много претенции имам да му се невиди :-x
^
Хмм..щом казваш хубаво. :lol:
Не помня да съм искала на някого коментара? Просто споделях, мисля, че затова е темата?
Явно и ти си от онея, жалките, които говорят на изуст. Не ме касае особено.. 8)
Ако виждаш нещо лошо в това едно дете на 14 години да се интересува от знанията си и да мисли за бъдещето, мисли си, ама моля те си спести жалките коментари. :)
Зубриш и това, не ми се обеснявай като зубър 8)
БЕЛ - 5 :grin:
Френски - 4 :D
Математика - 4 :grin: :grin: :grin: Неземно щастие :grin: :D
Физкултура - 5 :?
Супер зле съм,трябва да се стягам :D
Infinity
01-30-2010, 09:56
WR10 доста си зле , човече.. :lol:
BlackKeys
01-30-2010, 10:00
ехх браво цветинка добре го подреди тоя :lol: ма си и и много права :-D ... аз к'во да споделя срочните ми оценки са 5 по всичко само по физе нямам щот' съм освободена 8).. хъмм с класа г/д стават приказките но се чуствам не на мястото си някак си ... размишлявам за ново даскало но все не се спирам на друго и за т'ва май си оставам в настоящето -.- :lol: ех значии много претенции имам да му се невиди :-x
Да, и аз не се чувствам на място...
Ако имаше друго толкова добро училище или поне втора паралелка със същия профил като моя, евентуално щях да се преместя...
Оф,дано нещата да се променят.
WR10, това, че има повече 6-тици въобще не я прави зубър. :?
smiirnoff
01-30-2010, 10:27
^^
Аз не мога да се оплача от НИЩО! ^^
Класа ми е невероятен, с всички се разбирам супер, излизаме заедно, смеем се постоянно, голям купон пада с тях ^^.
Учителите повечето са готини.
Господина по Химия е просто НЕВЕРОЯТЕН пич :Д
Бележниците още не са ни ги върнали :Д
Ама оценките ми са:
БЕЛ - 5 (госпожата просто супер много я уважавам, че ми писа 5ца, щото видя, че имам прогрес от началото до сега .. се пак ги бях наредила 3,4,5,5, ама накрая изкарах 4ка на един тест и станах за 4.20, но тя ми писа 5ца ^^)
Английски - 6
Математика - сигурно се е направила на ударена и ще ми пиша 4 о.О, въпреки че съм за 5 ..
Биология - 6
Физическо - 6
Физика - 5
по другите нямаме срочна.
Тази по математика само имам некви оплаквания от нея (то целия клас има, че дори и от другите класове о.О - тя преподава се едно някой я гони, пише, пише, изписва цялата дъска, ние г-жо изчакайте нали да го препишем щото е много, тя - няма да чакам, и почва да си говори .. еми ние как да разберем, като хем пиши, хем отговаряй, хем слушай, хем разбирай о.О?
Другите учители са си супер, много ги уважавам всичките!
Сега на 13 и 14 февруари ще ходим на екскурзия с ГОСПОДИНА ПО ХИМИЯ и ще бъде просто невероятно!
Както той казва - 'На 13 ще се напием като за Трифон Зарезан, а на 14ти ще си тръгнете с гаджета ! :Д:Д'
Страхотен пич е, всички много го харесват, а и е много добър учител ^^.
Само понякога е малко странен, ама пък е супер забавен :Д !
8-)
Таа, от нищо не мога да се оплача, СТРАХОТНО е в моето училище, много се радвам, че влезнах там! ^^
^^
темата напред ;d Как почнахте втория срок? Аз :
БЕЛ - 4
Френски - 3,5,3 ... и 5 в дневника :grin:
Математика - 2 :(
Злее...Само по френски,като че ли има малък прогрес :D