View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Страници :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
Priceless
02-27-2010, 15:13
Събота ... гадна събота.. мразя събота. :?
sladyr4etoo
02-27-2010, 15:19
просто суперр :grin:
малко странно...всъщност мнооооого...
Беше супер петък вечер...купон...музика, танци, пиене ииии обяснение в любов, от човек, който най-малко съм очаквала :shock: 10000 пъти го питах дали е пиян..не беше изпил и грам алкохол :-o Не знаех кво да му кажа, тъй като сме от различни градове...както и да е.....най-странното беше, че ми каза, че ме обича :shock: а сме си говорили адски малко.... :? Аз пък имам симпатии към други 3 момчета :D Неква супер оплетена ситуация.....ама супер е меко казано....Филмииииии :booooomb: На всичкото отгоре ми е адски лошо....
AraBella
02-27-2010, 15:24
Леле откога не съм писала тук.Изгубила съм всякакво желание да върша някаква работа.Ноо тази седмица беше страхотна ии направо нямам търпение да дойде четвъртък и дано се уцелим пак с французите.Колко беше сладък и ме гледаше усмихнато с прекрасните си сини очи.Всъщност досега не съм се кефела на сини очи, но винаги има първи път за всичко.
Днес разбрах, че една приятелка, на която държах адски много говорила за мен, че съм зла и гадна и съм я обиждала и т.н. и най-тъпото е, че го е разправяла на момиче, което не ме познава, а на Рали, която ме познава по-добре и от мен самата не е посмяла да каже и дума, защото знае, че са лъжи.Ебати толкова добре съм се държала с нея винаги....
DevilWish
02-27-2010, 16:32
Вече се чувствам добре.Тоя ми харесва.Но тоя път вече никви целувки никви работи все още....Но все пак ми харесва. :oops:
mArMaLaDkA
02-27-2010, 16:38
Чувствам се като в психо трилър. 8-) Не мога да повярвам, че пак ми се случва! Ето защо беше кисел тези дни, ето защо така странно ме гледаше как ще реагирам, ЕТО ЗАЩО!
* чак сега схващам, това е един от многото показатели, че съм бавна. И пак по-добре късно, отколкото никога(въпреки, че по-любимо ми е обратното, и по-добре щеше да е в случая нищо да не бях разбирала)
vikitolove
02-27-2010, 17:19
писна ми вече,от един месец не сме се виждали и накрая да не дойде,дори и телефона си не е вдигнала :? повече въобще да не ме търси когато има нужда да поговори с някого :?
като оставим това съм си супер след дрямката :D боже кой нормален спи до 7 и 30 :lol: 8-) накупих си мартеници,не съм решила на кого ще давам,ама сякаш не му пука много много :? ще му мисля в понеделник :D
kuklichka_bg
02-27-2010, 18:13
пуши ми се :( тъпо ми е
След 1 час разговор с милото съм повече от добре, и випреки всичко ми е тъпо че няма да се видим още 1 седмица ... Искам да си го гушна :-)
Priceless
02-27-2010, 18:44
Мразя тееееееееееееееееее, обичам теееее... мразя тееее, обичам тееее :-({|= :-({|= :-({|=
Ако си седя още малко в нас ще се побъркам :shock: Напълно !
DevilWish
02-27-2010, 18:48
Суперр :) Наядох се с биричка в ръка съм и си мисля за тоз хубавец :-) айй утре ще го видя :oops:
ScionOfStorm
02-27-2010, 18:53
Aбе, девил, къде отиде ВЕЛИКАТА несекваща любов? Баси майката.
-
Добре съм. Ям и си довърших разказа за конкурса. Много приятен следобед. (:
О , не !Мисля ,че започвам вече да ставам параноичка :shock: още утре ще взема нужните мерки и да си докажа,че напразно се вкарвам във филма.. :-s :neutral:
DevilWish
02-27-2010, 18:59
Aбе, девил, къде отиде ВЕЛИКАТА несекваща любов? Баси майката.
-
Добре съм. Ям и си довърших разказа за конкурса. Много приятен следобед. (:
Боря се със зъби и нокти, след като той ме разочарова.. не си чул развитието на нещата ;) :booooomb:
По темата - трябваше да уча.ужас направо :( :С
kuklichka_bg
02-27-2010, 19:12
оф не може просто ей тей да се появявааааааа :x :x адски ми е тъпо инъче! :o
Priceless
02-27-2010, 19:17
Оф .. мразя го !
LoveRetroMusic
02-27-2010, 19:27
всичко е наред, само ме е яд, че си спуках дисплея на телефона ..
дано да си намеря нов :Д
Разболявам се още повече. Тези лекарства имат обратен ефект май :-x
IndependentGirl
02-27-2010, 19:37
многоо ми е скучно.. общо взето тъпа вечер.. ;x
FromAutumToAshes
02-27-2010, 20:01
Мамка му... Доста разочароващ завършек на един доста приятен ден... Честно казано тайх надежди, но уви когато човек го прави много често остава разочарован ;/
мии малко ми е тъпичко и съм уморена .. :? сигурно скоро ще си лягам.. :) :smt010 :smt010
Assshley
02-27-2010, 20:05
Мразя Събота вечер,когато той е на дискотека,а аз реша да не ида или пък просто майка се е направила на интересна.Мразя и тъпите му приятели,които го отвличат от мен нон-стоп,мразя и всички простутии,които правят,мразя,когато искам да прекарам цял ден с него апък той има работа .. искам да му потроша телефоните и да ги потроша и тея свине .. общо взето да потроша всички и всичко! :-x 8-)
guinessgirl
02-27-2010, 20:46
<333333
XxTheOnexX
02-27-2010, 21:19
Чувствам се объркана..вече 2 седмици подред че и повече. Отделно ме боли корема щот пих много кола а и ми се спи :D
shmurkam
02-27-2010, 21:38
Зле.
Вече едва си отварям очите, но не искам да заспивам, за да не сънувам отново някой гаден кошмар.
Не знам на кво съм способна и кво ще направя след няколко дена. Господ да ми е на помощ...
П.П. Пз Криско-Дай ми джина :lol: 8-) :D
Kukumqvka
02-27-2010, 22:25
Нечовешките болки цяла вечер..ужас.Писна ми,всичко и всички ме дразнят ;//
Priceless
02-28-2010, 03:13
Оф искааааааааааааааам ...
- искам да ме прави щастлива, както беше преди, а не да търся това щастие с друг(и)...
- искам да върна дните назад, когато и аз, и той още не бяхме направили нищо, с което да нараним другия..
- искам да спра да се измъчвам, да сложа край, но не мога ..
- искам да СПЯ по дяволите, това ми е последния ден, в който мога да се наспя, а в 6 часа сутринта аз съм будна, за да мисля за това лайно :shock:
Един SMS мамка му .. толкова ли е трудно?!
DevilWish
02-28-2010, 07:59
Оф искааааааааааааааам ...
- искам да ме прави щастлива, както беше преди, а не да търся това щастие с друг(и)...
- искам да върна дните назад, когато и аз, и той още не бяхме направили нищо, с което да нараним другия..
- искам да спра да се измъчвам, да сложа край, но не мога ..
- искам да СПЯ по дяволите, това ми е последния ден, в който мога да се наспя, а в 6 часа сутринта аз съм будна, за да мисля за това лайно :shock:
Един SMS мамка му .. толкова ли е трудно?!
И аз го изпитвах същото :( Дръж се :smt056
по темата - добре съм за сега.Искам да се уговоря с тоя нещо.Дано не спи до късно, че не знам как ще се уговорим, защото малко по-късно тръгвам за Антверпен. :С
Има адски много стаен гняв в мен. За толкова много неща... Защото съм избрала просто да си премълча... И усещам, че всеки момент ще изригна, усещам се как съм на ръба, обаче... Ако изригна какво? Ако се изпокарам с всички? Къде ще отида? И зат'ва от време на време ме избива кротко на рев и продължава да си се събира в мен...
LoveRetroMusic
02-28-2010, 08:17
Писна ми, сега ще се прибере с нова блуза/панталон/сако, а
на мен само ми вика, пф! Имам толкова неща за вършене, играе ми се тенис, ама друг път :Д
Assshley
02-28-2010, 09:28
Станах и трябва да сядам да уча,а само при мисълта ми се скапва всичко. 8-) Тоя незнам снощи прибрал ли се е ама и няма да си направя труда да му се обаждам сега,защото сигурно спи .. ох незнам,незнам писна ми 24/7 да мисля за него. :? Сега си правя уговорката за довечера и това е .. въпреки,че искам плановете да са съвсем други.;)
soul1199
02-28-2010, 10:12
Вече се чувствам добре.Тоя ми харесва.Но тоя път вече никви целувки никви работи все още....Но все пак ми харесва. :oops: кой ти харесва,оня за дето пусна темата ли :shock: ся по темата:ами станах,изкъпах се,ядах и ся слушам музика :) не помня снощи,кво съм му приказвала на Наско :oops: ама сиг и той не помни. 8-) Сънувах мн странен сън луди раути 8-)
Мисля че пак се влюбвам... и пак в неподходящия... и тря'а да го видяя... :(
kuklichka_bg
02-28-2010, 10:25
Добре съм изпих си кафето,пуших си.Сега чакам да мо донесът сладоледдд м и да ме боядисат. =P~
Ядосват ме само едни фр,дето се скарахме,но..... не смятам аз да им пиша защото не съм виновна с нищо. :?
Отделно имам да уча,надявам се довечера да гледам някое филмчее. :)
FromAutumToAshes
02-28-2010, 11:23
Оф айде да става 3 по-бързо ...
Sladurcho
02-28-2010, 11:37
Тъпо, гадно , бясно аеееееееее с 2 думи ще откача.... ей ся паля и заминавам на някъде писна ми от всичко :-x
soul1199
02-28-2010, 11:53
ми чувствам се отвратително :?
vikitolove
02-28-2010, 12:05
не мога да повярвам колко е трудно да намериш с кого да излезеш в такова хубаво време :D слва богу че намерих иначе щях да откача :-D :D
Искам да изляза на разходка.
Но понзатите ми софиянци си седят по домовете.
фак.
soul1199
02-28-2010, 12:51
откачам вкъщи вече,искам да идва утре и тва е :?
Assshley
02-28-2010, 12:58
Нямам желание за нищо общо взето .. ;//
soul1199
02-28-2010, 13:28
Нямам желание за нищо общо взето .. ;//еми и аз съм така :?
DevilWish
02-28-2010, 13:31
Вече се чувствам добре.Тоя ми харесва.Но тоя път вече никви целувки никви работи все още....Но все пак ми харесва. :oops: кой ти харесва,оня за дето пусна темата ли :shock: ся по темата:ами станах,изкъпах се,ядах и ся слушам музика :) не помня снощи,кво съм му приказвала на Наско :oops: ама сиг и той не помни. 8-) Сънувах мн странен сън луди раути 8-)
Ne ,ne edno drugo mom4e,koeto otdavna mi e simpati4en ,no ne mu obry6tah vnimanie za6toto imah drug.no sega sym free.
Po temata - perfektno ... toi tykmo mi pisa.
Sorry, za latineca :(
kuklichka_bg
02-28-2010, 13:42
Мн добре.боядисах се сега се оправям и излизам. =P~ :smt006
soul1199
02-28-2010, 13:50
DevilWish,щом ти харесва действай :) ся по темата:ами кофти ми е :?
mrazqkindergarten
02-28-2010, 14:18
Зле, толкова ми липсва вече, че не се търпи... ;[[[[
Чувставам се сякаш нещо се е пречупило в мен и съм толкова разочарована :?
DevilWish
02-28-2010, 14:32
nali? 2 godini bqh zakliu4ena samo toi be6e moq svqt ne sym izlizala sega e vreme za party
Priceless
02-28-2010, 14:38
Мии .. добре съм. Видях се с един бивш :D Снощи толкова го надъхвах да се видим, ама нещо ми се дърпаше.. иии неска ми се обади да пием кафе 8-) Тъпото е, че аз ПАК само за Него мислех. Не мога бе .. не мога просто ...
Малиии колко имам да зубра по география...!
Малии как ме мързи...!
:shock:
А иначе вече се отказах от любовта, момченцата и любовта с момченца :D :grin:
XTREMEFREERIDE
02-28-2010, 15:27
hmm , да видим .. гледам фигурно пързаляне , ям (най-после) и чакам Важния господин да ми пише вече .. заеби , чак ме дразни така .. Учил го бил да свири на китара , пфф ! However. Болна съм си аз , дори съм на антибиотици , витамини и още някви гадни хапчета , blahh ! Ще си стоя вкъщи Понеделник и Вторник , което означава , че ще отида на училище чаак в Четвъртък ! :grin: Супер доволно !!
Нещо съм се сдухала , а не трябва. Изобщо не си влизам в ролята по тоя начин. Живота ми не трябва да прилича на това , което е в момента. Не съм си го направила , тъпо е , че позволявам да МИ го направЯТ. Абе shit. Всичко си е ебало майката вече , писна ми !
kindergarden
02-28-2010, 15:34
голям математически рожден ден имах :D
Почти се наспах :-D
Сега остана и мъжлето ми да се събуди и всичко ще е супер :-)
Утре мисля да отида на даскало за да видя как са моите шматки :-D ,че вече им домъчняло за мен :) Ама то е нормално - не сме се виждали от 2 седмици все пак :) :-D
smiirnoff
02-28-2010, 15:36
тъпак ..
vikitolove
02-28-2010, 16:17
така мога да се смея само с нея :D :grin: страшни снимки :D ооо а на мен какви снимки ми направи :D :D "страхотна " съм :-D :D
SoStarstruck
02-28-2010, 16:22
ВЕЛИКА събота! :grin: :grin: Доволна съм,и снимки направихме,за да я увековечим! 8-) 8-) Но по-добре да не се виждат от мн хора... :D
Сега си слуша музика,пиша си с 2 момчета,ама единия нещоо... другия е по-общителен,радва ме! 8-) Абе,ще видим ..
dqvolcheto9
02-28-2010, 16:30
Тъпо КОПЕЛЕ ! Мразя те... :-x
Иска ми се да излизам по-често
ГРРР.
Толкова съм бясна,че тъпча каквото вида вече... 8-)
DevilWish
02-28-2010, 17:36
В нас съм си и съм ядосана.Срещата ми се провали мамка му стара :# :# шибаноооо.Дано утре да мога, защотоооооооо :o :(
Кога ше умрееееееееееем?! :lol: :lol:
Vilencety
02-28-2010, 17:56
Голяма математичка излязохххх :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: чуствам се страхотнооооооооооооооооо оооооо :grin: :grin:
soul1199
02-28-2010, 18:12
nali? 2 godini bqh zakliu4ena samo toi be6e moq svqt ne sym izlizala sega e vreme za partyименно,малко да се разсееш ще ти дойде добре :) по темата:вече е крайно време да спре да ми дреме!!!!!!!тва е,няма никакъв смисъл не откривам вече,утре малко на дск да се разсея,после Вторник малко по магазините и да се пострижа и Сряда време за фр :grin: но докато дойде утре вече 1000 пъти се почувствах кофти :?
vesito13
02-28-2010, 18:14
Снощи не можах да спя, надявам се тази вечер, да си поспя хубаво, защото имам нужда от това. Изморена съм, боли ме главата ... :(
soul1199
02-28-2010, 18:18
ака ми се 8-) 8-) :razz: :razz: :razz: :razz: малее само ти успя да ме разсееш с тва :razz: леле^^ :razz:
Priceless
02-28-2010, 18:22
Мммм .. страхооотен деннннн :-D
ThePowerOfLove
02-28-2010, 18:30
чудя се кво да прая, май не го харесвам :?
Искам да се откъсна от него ,а не мога ... мамка му ,защо не мога ! :x Винаги ми е било лесно да забравя някой след като ме е разочаровал ,но сега просто не мога . Не искам пак да повтарям същото ,а не знам реално какво и да направя .. защо ми беше да се влюбвам толкова . Едно приятелство щеше да е много по-добре отколкото да съм в тази ситуация сега ,но не :? Толкова много ми се иска нещата просто да бяха по-лесни ,без излишно главоболие :cry:
valdesbg
02-28-2010, 18:57
Мдааааа, определено някой ще падне от два стола на земята. Даже знам защо. И най-веселото е че всички карти са в тоя някой.
А след като ми е ясно какво ще се случи най-вероятно, значи няма какво да ме изненада.
И душевния ми мир, ще се запази. Ще ми се да преживея някое сътресение, трябва ми нещо нелогично, в което не мога да открия връзки, закономерности и да предвиждам бъдещето.
Ех.. :)
ScionOfStorm
02-28-2010, 18:59
Got my pills 'gainst mosquito death
My buddy's breathin' his dyin' breath
Oh god please won't you help me make it through
Yeah they come to snuff the rooster, ah yeah
Yeah here come the rooster, yeah
You know he ain't gonna die
No, no, you know he ain't gonna die
I think it's gonna rain
Oh, when I die.
Eбаси, сигурно от два-три месеца не си ги бях пускал...
kindergarden
02-28-2010, 19:00
Мдааааа, определено някой ще падне от два стола на земята. Даже знам защо. И най-веселото е че всички карти са в тоя някой.
А след като ми е ясно какво ще се случи най-вероятно, значи няма какво да ме изненада.
И душевния ми мир, ще се запази. Ще ми се да преживея някое сътресение, трябва ми нещо нелогично, в което не мога да открия връзки, закономерности и да предвиждам бъдещето.
Ех.. :)блаб :oops: :D
lipsvashh_mi
02-28-2010, 19:05
ако се окаже,че за пореден път си слагам главата под сатъра за глупости ще ми е за последен път обещавам си..някои хора просто не заслужават да си добър с тях :D
soul1199
02-28-2010, 19:07
чакам да стане утре..
LoveRetroMusic
02-28-2010, 19:11
Не искам да седя вкъщи. Умирам от скука и затъпявам на компютъра.
Дано да почнат тренировките, че да се поразмърдам малко. О, като почнат ще ме засипят с уроци, доклади, презентации .. яко:Д
DevilWish
02-28-2010, 19:49
Охх щастлива съм :) не, защото изпих 2 бутилки бира :D ,а защото ми обеща утре да дойде :-) сладък еееееее :-) :-) И си лягам, защото искам утре да съм фреш за даскало.
SoStarstruck
02-28-2010, 19:55
Кефи ме новата песен на Рияна Rude Boy. :) А иначе не мога да се наслушам на "Нежен рап". :smt007 :smt007 :smt007
Сегаа ядох шоколад и торта,много вкусни бяха. :-) Даже сега ставам да си отрежа още едно парче и после ще гушам,че утре пак ще се озоря на т'ва даскало. Иначе днес беше един наистина прекрасен ден,вълшебен! :)
Лафя с мъжо си по телефона :---)
Щом не сме си заедно в леглото,ще се преспиваме по телефона :-D :-)
Само се надявам да заспя рано,защото свикнах 2 седмици да лягам късно и да ставам по-къничко и не знам как утре ще съм готова до 8 без 15 :?
XTREMEFREERIDE
02-28-2010, 20:25
Даа , най-после се сети да се обади , НАЙ - ПОСЛЕ ! Сега чакам да се обади отново , освен ако не е заспал , че като го знам какъв е наньо .. :-D Защо го обичам ? Незнам. Идея си нямам. Просто го обичам. Винаги съм била малко наранена , но част от мен винаги е принадлежала на него. Ама винаги. Какво ми направи това момче , че така летя при мисълта за него ? Незнам и може би така е по-добре. Леле , солото на тая песен ме праща в спомении .. <3
Нямам търпение да стане утре за да се видя с Мария , след това да отида до студиото да им дам мартеници на ония шматароци. След това Принцът ми ще ме води с него на фризьор за да му избера АЗ прическа. =P~ След това ще отидем към тях най-вероятно за да оправим компютъра му най-после. Ехх , хубаво е да си си вкъщи и да не ходиш на училище , хъх. Обожавам си градчето , обожавам си момчето , обожавам си приятелите и всичко тук .. не искам да заминавам пак.. :(
anonimkata18
02-28-2010, 21:04
леко изморена... и изпълнена в мисли страх и съмнения, че може би не ме харесва, но от друга страна нямам търпение да заспя и да го видя (h)
Kukumqvka
02-28-2010, 21:07
Айде и март месец дойде..ей,трябва се стягам.Как ще завърша с 5.00.
8-)
kuklichka_bg
02-28-2010, 21:17
Супер съмм.. :)
Инъче сега с това пълнолуние нз как ще спя.Още 4 месеца и лято вече не идържам.
Честита Баба Марта на всичкии. :)
BigFakeSmile
02-28-2010, 21:34
отпаднала физически и психически...трябва ми силно кафе..
mrazqkindergarten
02-28-2010, 21:35
Аууу той ми писа :shock: Гадно е, но пак е нещо...
BlueKnife
02-28-2010, 22:56
нещо хич не ми се спи, а утре трябва рано да ставам..
iiordanova
03-01-2010, 03:01
<3 Честита Баба Марта ! ((:
Днес съм в супер добро настроение ..
:grin:
И имам толкова много .. нови блузки и неща!
DevilWish
03-01-2010, 05:43
Мили българчета, честита баба мартааа :))) Аз нямам тука такива работи, ама поне на вас да ви честитяяяя :-) :-)
Иначе аз съм перфектно.Оправих се на време станах по-рано, перфектно се чувствам.След малко ще пушаа,.Ще го вида днессссс.Всичко е супер като изкл., че вали.
smiirnoff
03-01-2010, 06:18
Сутринта се събудих в страхотно настроение ^^
Имам си вече ПЪРВАТА супер сладка мартеничка ^^ (добре де, втората е, ама вчера онази със Спондж Боб моментално си я закачих на раницата :Д .. ама като малките деца съм 8-) )
И днес колко мартеници имам да давам о.О. И мен като ме натрупат като коледна елхичка о.о
Все едно .. обичам мартенички (НО ги мразя, когато трябва да ги купувам .. все правят много грозни -.-)
Ама мама ми намери едни супер сладки ^^.
Пфу пфу .. к'во дете съм :Д.
Отивам да напиша т'ва по литература, после да уча малко по география .. цял час ще изпитва, ама вече ще ми пише 6ца на тия тъпи карти :Д ..
^^
Честита Баба Марта и от мен :grin: :grin: :grin:
Ох чувствам се доста странно, днес се връщам в София, но милото няма да го има до петък ... И аз ще го видя чак в неделя и до тогава ще му пазя мартеничката купена специално за него "Обичам те" :-)
valdesbg
03-01-2010, 07:00
Честита Баба Марта и от мен на всички форумци! здрави и усмихнати да сте поне още една година.
Assshley
03-01-2010, 07:26
Хубав старт на деня. :smt007 До сега си говорих с миличкото ми,пуша си цигарата и си пия кафето и съм в добро настроение,въпреки,че знам,че като отида на даскало ще ме засипят с мартеници. :lol: След малко влизам да се къпя и да се оправям после. :twisted: Охх .. обичам сутрините,когато първото нещо,което чувам като се събудя е неговия глас. :oops: . .
Мале колко е пораснала малката ми братовчедка. :shock: Вече има 4 зъбчета. :-) Направо не можах да я позная, а кака щеше да ми изкара въздуха като ме прегръщаше само, но аз много си я обичам естествено. :-)
Радвам се, че в сряда няма да сме на даскало, защото тогава имаме физика, а тая много луда и контролно щяла да пуска. Тя от началото на срока го пуска, де, и все не успява. 8-)
Не ми остана никакво време. Трябва и храна на Рошко да купя и дано да не закъснея за даскало.
А, и честита Ви Баба Марта форумници!
Живи, здрави и само усмивки. :)
giveupbitch
03-01-2010, 08:07
епа,добре :D
kuklichka_bg
03-01-2010, 08:43
суперррррр 8-) пуша си и заминавам ва даскало,може едно кафенце преди това и после мартенички охх 8-) :-P
xXxAngerfisTxXx
03-01-2010, 08:52
заспал...
FromAutumToAshes
03-01-2010, 09:08
Чувствам се ПЕРФЕКТНО :grin: От доста време не съм бил така ^^ ХАха знам ли може и да е поради причината, че съм изпил 4 кафета :lol: :lol:
XTREMEFREERIDE
03-01-2010, 10:10
Охх , супер , днес се очертава прекрасен ден ! Поспах си до 11 , станах , пих си дозината хапчета , ядох и пак си легнах. Какво му трябва на човек ? 8-) Сега чакам да ми почне сериала. След това ще излизам с Марчу да си разменим мартенички , а и да я видя , че от цяла седмица не съм я виждала. След това към студиото .. абе ПРЕКРАСЕН ДЕН. И е слънчевоо ! :grin:
SoStarstruck
03-01-2010, 10:14
^^ Честита Баба Марта,сладури!! :) :-) :-)
Чувствам се СТРАХООТНО! Ще постоя малко пред компа,после отивам да си уча и един бърз отскок до фитнесаа. Следва --> Malcolm In The Middle :smt007 :smt007 :smt007 ако ми остане време ще си почета малко от книгата и излизам на дълга и изморителна разходка с брат'чедката. Важното е да си направим много снимки,за да я увековечим! :-) :-)
iinlowee
03-01-2010, 10:50
Първо Четита Баба Марта !
~ преди малко се прибрах от училище..
~ денят ми мина страхотно , разменяне на мартенички , но как можах :X не съм добре сега , цял ден не съм яла нищо , скарах се с милото :X
Надявам се вие да прекарате деня си по-добре от моя :)
:) :) :) :)
Vilencety
03-01-2010, 11:00
...~... Чесита Баба Марта ...~... страхотно настроение съм днес :-P
kombarka
03-01-2010, 12:59
В очакване на нещо.. само дето и аз не знам какво. Абе кой е като мен 8-)
супер :D получих мартенички (sun) Обожавам когато дойдемесец Март .. приближава лятотооо
iiordanova
03-01-2010, 13:15
Хейй ..
Като коледна елха съм.. целите ръце! 8-)
Толкова много мартеници !
Той .. днес пак бе полудял. <3 :lol:
След малко съм на фризьор.. пълна процедура : подстригване , къпане , изправяне. 8-)
Днес времето не ми харесва! Облачно е .. :?
Ама пък аз съм в хубаво настроение.
Aма съм била и по-добре ..
Бабаа Мартаа! :P
tWiLigHtgIrL
03-01-2010, 13:17
Екстра :grin:
kukli4kata001
03-01-2010, 13:27
охх супер супер.
Ама трябва да уча пфуууу,
пък сега ще се изтегли филма искам да го гледам..ама не.
Математика и английски..офф лелее няма как ](*,) #-o
ще се учи и ще се правят домашни, пък филмите послее :(
LoveRetroMusic
03-01-2010, 13:37
Колко неща имам да свърша, а няма да успея.
- изобразително
- информатика
- география
- английски :smt095
//With or without you..
Не ми пука. :smt048
Дааа ... Милото вече сигурно се цупи,защото за пореден път отказах поканата за ходене в бабини му :? Ама к'во да направя ... Малко ме е срам,а и не искам да го виждам в костюм :-D
Иначе като цяло деня ми е готин :) Отидох на даскало за 3 часа,видях се с шматките,разменихме си мартенички ... Абе яко беше :)
Единственото гадно нещо е тъпия ПМС :? Имам чувството,че съм със силикон :? ,стомаха ми е подут ... Ужас :? А и това неразположение ми пречи да започна с Онова нещо,което си обещах :? :)
Кофти ми е щото не ми е звънял днес.. и ме съмнява да ми звънне. Но като се сетя за вчерашните дълги и толкова лични разговори, не мисля, че трябва да се притеснявам.. :) И все пак много искам да му чуя гласа :? Мамка му, вчера се видяхме, говорихме сума ти време, а вече толкова ми лиспва - откачила съм!! :-o А и тея мои съмнения към него.. не мога да разбера това 7мо чувство ли е или просто страх да не го загубя.. :oops:
XxTheOnexX
03-01-2010, 14:28
...~... Чесита Баба Марта ...~... страхотно настроение съм днес :-P
LovEsIckk
03-01-2010, 14:36
Стабилно ..за сега :D
6okolad4ety95
03-01-2010, 14:50
чуствам се лудо влюбена :lol:
DevilWish
03-01-2010, 14:57
Aмии перфектнооооо :-) :booooomb: Имам среща след около часссссссс ;) Изкъпах се ся се лакирам, след това трябва да пооправя косата и грима и съм готоваа :-) малеее как искам да го видя.Ааах днес направих голяма крачка.......скъсах и хвърлих снимката на бившия от портмонето си =) Бравоо :)
Леле кой ли ден тия мои нерви и пребързани реакции ще ми донесат гоооляма беля така и не се научих първо мисли после действай.Добре че тя е съкровище и даже не се е разсърдила даже не се е ядосала а първа и мисъла е била да не е да ме загуби :-) :-) :-) Как да не я обичам тази вечер ще си я схрууускааамммм :-) :-) :-)
SoStarstruck
03-01-2010, 15:44
Видях го .. не може да бъде!! Просто съм толкова очудена,къде ли отиваше с онази .. офф,както и да е,трябва да спра да мисля само за това,той вече не е моя грижа,ама ... </3
Иначе беше добре,похапнахме пицаа :grin: и си говорихме с бащата на Тишо. На мен пък ми беше приятен човека,даже ми стана жал малко че беше сам,но братовчедка ми пък много му се изнерви. Абе не знам .. :? :?
Иии за финал: No Doubt-Dont speakk (h) .. Oт днес нататък да се оправя всеки кой кат' можеее! :---)
vikitolove
03-01-2010, 16:21
имам да пробвам три костюма,трябва да говоря с класната утре да ме освободи,да ходя на концерт,да говоря с треньора си да се разберем с отбора кога имаме трен и в сряда пак имам концерт и на всечкото отгоре искам да изляза със шматката,ако въобще намеря време 8-) три дена нямам спиране :lol: 8-) дано четвъртъка да е по-лек да идва петъка и да после два дена спане :grin: :-D :D като цяло нямам време да мисля за лоши неща :-D ай не ги предпочитам :-D как да с е чувствам :grin: :-D :D
vesito13
03-01-2010, 16:36
Доста добре се чувствам :) И Честита Баба Марта :)
dead_princess
03-01-2010, 17:02
чук съм хахаха :lol:
как си са барнала :razz: :smt020
danibebi
03-01-2010, 17:27
Тъжно ми е..бившата фр. яко ме разочароваа :? :( :( ии ми е някфо тъпо :(
smiirnoff
03-01-2010, 17:31
Страхоооооооооотен първи март <333.
Супер-уникално-прекрасно-летящо-невероятно беше ^^.
Направо не мога да се побера в кожата си .. :Д
Ииии утре ПАААААК <3.
Охх .. неее, на сто и седмото небе съм ^^. 8-)
С бати нетърпението чакам утре да отида на училище :Д :razz:
Съвсем съм се побъркала :Д
Сега тука си разплитам хиляда и шестотинте мартеници :Д
Леле колко обичам Баба Марта .. :Д
Такааа .. имам и ШЕСТ по география ^^ !
Днес съм супер щастлива, дано цялата седмица да съм така .. пък и винаги де :Д !
^^
Сега ще напиша т'ва по история набързо, ще реша и задачите и съм готова ^^
Ииии тоя сега го чакам да ми пише .. :oops:
Assshley
03-01-2010, 17:40
Незнам какво ми става тия дни.Единствената мисъл в главата ми е само ТОЙ,ТОЙ,той,ТОЙ,ТОЙ,той,той .. :shock: Чувствам се като преди година и половина в началото на връзката ми,когато ме вълнуваше толкова много.Искам да го удоша от гушкане. :lol: :smt007 Иначе тея в даскало цял ден ме изнервят и накрая направо ми идваше да ги пребия . .баси лигавите шматки,заболя ме главата от тях. :-x Апък аз трябва да се хващам здраво да уча и да започвам с уроците,защото иначе никак не става. ;// А така не ми се учи . . 8-) Малееее и цигари нямам ужас . . ;хх
kuklichka_bg
03-01-2010, 17:41
След фитнеса чудесно...само където сега съм гладна :oops: 8-)
Днеска беше як ден...мартеничи...6-тици... 8-) И правихме планове за Сряда и Събота,че и Петък май вмъкнахме.КОправих се с най-добрата ми фр,абе всичко е супер..Сега само един пижо ми липсва,но не е толкова зле и без него. :-D
Priceless
03-01-2010, 17:49
Просто няма да сме ние, ако не се скараме 8-)
YourFavouriteDrug
03-01-2010, 18:40
Как се чувствам? Оооо, много добре.
Току що научих, че момчето, което харесвах 10 месеца, чието внимание се опитвах да привлека, и за което бях сигурна, че е достатъчно смело, за да покани момиче на среща, предпочита открити момичета, които правят първата стъпка. Не го харесвам вече, преодолях го... но ако тръгна да споделям с приятелките си колко тъпо се чувствам в момента, ако го кажа на глас, ще...се почувствам още по-тъпо
:-x
DevilWish
03-01-2010, 19:08
Уникалноооооооооооооооооо ооооо :-) :-) :-) :-) :-) :-) Простоооооооооо.... :oops: оххх това бяха най-хубавите ми 3 часа от месеци. :oops: Лелее страхотен е :oops: А как целува :oops: Малеее малее :oops: ОфФф единствения проблем е, че сега трябва още да уча, а аз искам просто да спя :# ЛеЛЕелЕе, дано го видя утре.Побърква ме.
Най-накрая след 5 часово пътуване съм си отново в София и съм доволна, малко ми е самотно - съквартирантката ми я няма, милото ми е на 300 км ... Искам вече да е неделя и да го видя :-) :o
Priceless
03-01-2010, 19:16
Искам .. някого. Простооо някого. Пф. Искам да го видя, да го гушна, да стоя гушната в негооо, да го чувствам до себе си. Искам да ме обичааа както преди. Искам да ми го казва, да ми го показва. ИСКАМ ! Искам нов телефонн... :? Искам да пуша.. искам да се сближа пак с най-добрия ми приятел както бяхме преди, искам да не бях толкова проста преди и да се занимавам с глупости.. офф .. абе искам ПРЕДИ :-# :-#
kindergarden
03-01-2010, 19:26
хората само ме разочароват :(
SpOrTs_GiRl
03-01-2010, 19:34
Никак.
Не мога да се оплача от деня - беше пълноценен, хубав, дори забавен. Може би не съм имала такъв хубав ден отдавна.
Но празнината е по-голяма.
AraBella
03-01-2010, 19:50
Охх, имам толкова да уча,а все отлагам.Искам четвъртък, ако не го нацеля просто... >.<
Kukumqvka
03-01-2010, 19:53
То не бяха мартеници,то не бяха пожелания,то не бяха прегръдки,то не беше снимки .. направо чудо днес.Много съм добре,че и имам шест по Немски 8-)
kuklichka_bg
03-01-2010, 19:56
Така отдавна не се бях смяла,чак ме заболя стомаха. 8-) 8-) 8-)
Priceless
03-01-2010, 19:59
Бах му майката.. ще се обезводня скоро ако продължавам така :shock: Май трябва да се стегна,амаа.. не могааа ](*,) :-# :-#
LoveRetroMusic
03-01-2010, 20:04
Аплодисменти за огромният ми мързел! 8-)
Прекрасен е! http://www.free-emoticons.co.uk/emoticons/Love/love0065.gif
shmurkam
03-01-2010, 20:04
говоря някви пълни глупости. в нервна криза съм. съсипвам си връзката, защото нареждам като ненормална, искам капчица любов, получавам нищо, а от мен се изисква много, абе светът е страхотен хъ 8-)
SoStarstruck
03-01-2010, 20:13
Ох ... </3
Priceless
03-01-2010, 20:39
Ох .. добреее .. точно от един такъв разговор имах нуждаа :smt007 :smt007
XTREMEFREERIDE
03-01-2010, 21:21
Искам да спре тая лудост вече.
ShtrudeL
03-01-2010, 21:23
Човече...сега се прибирам...не си усещам крайниците. Оо Все едно съм вървяла хиляди километри... толко далече...и пеша... Оо ох Оо
FromAutumToAshes
03-02-2010, 04:57
Майка му стара, Майка му стара,Майка му стара, Майка му стара, Майка му стара, Майка му стара, :-x :-x :-x :( ...
Честно! Ще го убия! Как може да ме накара да се събудя толкова рано и сега него да го няма. :-x Повече няма да му говоря.. не стига, че от преди ми се насъбра много, а и сега ме прави на луда. Ем, да прави каквото си иска. :? Само да беше близо и да не ме мързеше, щях да го дигна с ритници от леглото.. Ако е там, де. Дори не знам къде е и какво прави. :o Само ми развали началото на деня. Нямам думи просто.. :?
DevilWish
03-02-2010, 05:37
Охх събудих се с усмивка, но 2 неща бяха зле.Имах смс от бившия "Как си любов моя" ядосах се, обърнах се на другата страна, заспах.Ама след това в 4:30 се събудих и от тогава не съм спала. :# Ужассс.И не го знам т'ва по френски.......ама карай неска сигурно ще го видя :-)
Много гадна бях снощи,но какво да направя ... Сетил се той в 01:30ч. да ми звъни ... :? Побеснях!Такива неща му надрасках в 2-та СМС-а ... :( Ама няма да му се извиня :? Знам,че грешката е моя ама няма :?
А иначе днес отидох в даскало за един час и се прибрах 8-) Знаех си,че не трябваше въобще да ходя ама ... късмет :-D
За сега съм добре .. след малко на даскало за два часа и после на фитнес с една приятелка , а и времето е страшно приятно :grin:
Assshley
03-02-2010, 08:04
Страаашно време.С лодка трябва да ходя до даскало после.Ох мразя да вали,когато трябва да ходя някъде.Обичам само като съм си в къщи и спа. 8-) Добре,че утре почиваме,че не го издържам тва даскало.;//
Чувствам се..като времето! ;д..
kuklichka_bg
03-02-2010, 08:24
Добре като изключим,че за малко да се оспялллли и имах "мн приятна изненада" като станах :x оф как може точно днес пфппф.Инъче има слнцеееееее.Днес ще бъде як ден... :) :)
XTREMEFREERIDE
03-02-2010, 08:39
Дано днес да е по-хубав ден. Не мога да повярвам , че вчера ми се разфука за една мартеница. Глупчо. И трябваше да ми направи много хубаво навънка за да може после в скайп да разбие всичко , ОТНОВО. Писна ми от тия тъпи работи вече , писна ми да се нараняваме взаимно всеки път , писна ми просто , не искам да живея така с него , не искам !
Както и да е , поне съм си вкъщи и това е прекрасно. ^^
SoStarstruck
03-02-2010, 09:19
Уредих се и се прибрах малко по-рано. Ядох от любимото миии и сега ще се излецавам ЦЯЯЯЛ ден,ще гледкам филмчета,ще си чета книжката :-D .. И така,супер съм!! :)
FromAutumToAshes
03-02-2010, 09:30
Знам,че грешката е моя ама няма :?
Тоя женски инат... :? :lol:
Пе темата - мега тъпото ми е, иии не спирам да мисля за ... да няма значение :lol: Въпроса е, че не знам к'во да си мисля оО
Времето ме кефи.
на меда.
XTREMEFREERIDE
03-02-2010, 10:43
Ух , какво слънчице е пекнало. Sweet.
Знам,че грешката е моя ама няма :?
Тоя женски инат... :? :lol:
Пе темата - мега тъпото ми е, иии не спирам да мисля за ... да няма значение :lol: Въпроса е, че не знам к'во да си мисля оО
Не се изказвай неподготвен ;)
Не знаеш как точно стоят нещата за да твърдиш дали е женски инат или нещо друго!
По темата:Как можа да ме събуди :? Айде да идва по-бързо,да й дам парите за сметката ми и да си лягам пак :?
искам да спре скапания дъжд иначе се чувствам перфектно 8)
Priceless
03-02-2010, 11:17
Оф само се измъчвам с тоя телефооонн... :D Няма да мирясам докато не го отворяя :?
Това време навън ме побърква ... Искам да изляза по магазините, но няма как като вали :-x
LoveRetroMusic
03-02-2010, 12:58
'баси наказанието е брат ми.. :smt093
lipsvashh_mi
03-02-2010, 13:01
по-добре от година насам :grin: настроението на 6,нервите на 6,Жоци на 6-абе живот...и като съберем всичко това с най-добрите приятели евър какво би искал повече човек :-)
XTREMEFREERIDE
03-02-2010, 13:04
Ее , не , тая майка ми нищо не разбира. :o
soul1199
03-02-2010, 13:22
не ми ба4кат някой коп4ета от клавиетурата и полудявам :-x :booooomb:
XxTheOnexX
03-02-2010, 14:11
Оф добре..нормално ли е да имам чувства към него при положение, че си имам приятел който би дал всичко за мен?! Обаче го искам..ебаси. #-o
Мъжлето ми се обади ... и пак ме събуди :?
Е този път не реагирах така остро,поговорихме,каза,че снощи са били в Сс и за това ми е звънкал ... Е не се видяхме,но утре ще си го видя :) :-)
Сега малко се ядосвам,защото още не ми е пусната сметката ... :? Добре,че на другите два телефона имам по малко ваучер,защото иначе щях да издивея :?
Мисля още малко да помързелувам в леглото,а после да си направя екопроекта по ООС и презентацията по Свят и личност (ако не ме домързи ... ОТНОВО :-D )
SoStarstruck
03-02-2010, 15:22
Искам шоколадд. :smt007 Сега си пиша с Мрън,слушан си песничката и се чудя да излизам ли довечера ии с кой?!
DqVoLsKoJeLaNiE
03-02-2010, 15:28
полу заспала... 8-) 8-) 8-)
kuklichka_bg
03-02-2010, 15:44
:( много ме боли стомаха оффф.... :(
Инъче съм много добре,имам 6 на невъзможното контролно,доволна съм от себе со доста. :) след макло излизам ииии съм перфе,само тъпия стомах ми разваля всичко и се чувстав 120 кг и се едно съм глътнала бидона офф 8-)
Чухме се преди точно два часа :D , ноо пак ми е гадно.. Как може толкова да ми липсва?!?!?! :? :? Дано поне утре отида, чее може и да се мернем.. Иначе мисля да гледам филм.. а и утре няма даскало :grin:
Тъпо ми е цял ден само лежа и мързелувам и вече издивявам искам навънн,но времето е мега мега зле и милото започва все по-силно да ми липсва, дано само да се обади днес по-рано,че искам вече да го чуя... Как може да го обичам толкова и аз не знам :-) :oops:
vesito13
03-02-2010, 17:01
Ох защо трябва гърлото да ме боли така. Кашлям отвратително :? Иначе прекрасен ден :)
soul1199
03-02-2010, 17:03
:? :?
XxTheOnexX
03-02-2010, 17:06
Денят ми беше страхотен..а той тотално ми скапа настроението и на всичкото отгоре си нямал представа защо съм се държала така?! Заради него се държа така..щото вече не мога повече да продължавам..нямам сили :(
pisety000
03-02-2010, 17:10
Чувствам се страхотно.. мн ми е весело :grin: :D
аа бе, майка ми за бебе ли ме има, как може да не ми даде да преспа у приятелка ..
но пък може и да мисли, че я лъжа, че ще съм у тях.
и все пак вече съм прекалено голяма, за да съм наясно с какво се захващам. това щеше да е безобидно купонче без алкохол мамка му.ох
тая най - после ми върна паричките .. сега мога да си се кълча на воля пред огледалото и майка ми да м се смее понеже не всеки ден се вижда кълчене с фон - надут до дупка метълл :D ..
ох как го обичам това момченцее. дано излезим утре ..
ама ах, как не съм свикнала да излизам с малко хора ..
яя къв готин филм рекламират ..
аа пак си претоварих мозъка.
vikitolove
03-02-2010, 17:29
ацката прецакня съм тая седмица :?
искам да спя :x мия се малко упражнения,докато стане поне 10 по дяволи** и да се баням и да си лягам,че съм като прбита :lol: 8-) поне ще спя като бебе :D :grin:
Priceless
03-02-2010, 18:16
М добре се получи сякаш... мдааа...доста добре. Ако продължават така нещата и по-добре може да стане .. определено ! :D Само нашите да не разберааат за телефона, шото ще има обществен разтрел. Дирекшън 8-)
DevilWish
03-02-2010, 18:48
М добре се получи сякаш... мдааа...доста добре. Ако продължават така нещата и по-добре може да стане .. определено ! :D Само нашите да не разберааат за телефона, шото ще има обществен разтрел. Дирекшън 8-)
Поддддддписааа тии :D :grin: Велик е :D
Офф чувствам се уникалноОоОоООоОО.По дяволите влюбена съм!!!! :shock: Не искам беее :D :D :D :D
FancyGirl
03-02-2010, 18:50
Поддддддписааа тии :D :grin: Велик е :D
Офф чувствам се уникалноОоОоООоОО.По дяволите влюбена съм!!!! :shock: Не искам беее :D :D :D :D
Много бързо се разлюби и влюби... :)
Оказа се,че съм отшелник
на меда.
DevilWish
03-02-2010, 18:52
Ако си минала през ада, който и аз и ти ще искаш да се разлюбиш ;) :)) Наистина!! ;) А пс - бившия днес ми писа, че не може да живее без мен и иска да се съберем, no way . . .не искам пак да страдам...
FancyGirl
03-02-2010, 18:58
[quote=FancyGirl]
Ако си минала през ада, който и аз и ти ще искаш да се разлюбиш ;) :)) Наистина!! ;) А пс - бившия днес ми писа, че не може да живее без мен и иска да се съберем, no way . . .не искам пак да страдам...
Дам може би, не знам как стоят нещата но така ми се стори :)
п.т искам да пише ма няма келеша сладък :oops: :smt007
Assshley
03-02-2010, 19:02
Боли ме главата днеска цял ден .. ии тоя ме вбеси тотално и май май ще продължава да ме вбесява. :x Иначе хубава разходчица си направихме с тея .. 8-)
LoveRetroMusic
03-02-2010, 19:09
Оле, побърках се, 'баси човека е.
Само глупости ръси и ме заболя гърлото да се смея..
АААААААААА, иначе лошо :oops: .. или не! 8-)
XTREMEFREERIDE
03-02-2010, 19:34
ААХАА , Ели , само така ! Гордея се с теб ! :-({|=
Денят ми мина СТРАХООТНОО !! Направо прекрасно !! Само колко го обичам , шаляля ля ляя .. { } Ааа , само той е виновен , че съм толкова щастлива и весела и .. аах. =P~ Искам всеки наш ден да минава така , искам си го е такъв , човекът в който се влюбих , бее..
oбъркана.. искам го ;/ :smt007
ShtrudeL
03-02-2010, 19:47
Гузно. И съвсем малко тъжно.
XxTheOnexX
03-02-2010, 20:21
oбъркана.. искам го ;/ :smt007
ShtrudeL
03-02-2010, 20:26
http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs458.ash1/25206_105077502847567_100000359521526_123183_80485 12_n.jpg
DevilWish
03-02-2010, 20:27
ААХАА , Ели , само така ! Гордея се с теб ! :-({|=
Денят ми мина СТРАХООТНОО !! Направо прекрасно !! Само колко го обичам , шаляля ля ляя .. { } Ааа , само той е виновен , че съм толкова щастлива и весела и .. аах. =P~ Искам всеки наш ден да минава така , искам си го е такъв , човекът в който се влюбих , бее..
:-) :booooomb: :-) :-) :-) Налиии и аз се гордея :D :D :-)
Ох уморена съм, лягам си.Язък ,че съм сама :razz: хах не, бе не ми трябва никой за сега ;)))
SoStarstruck
03-02-2010, 20:27
Оф този ме кефи все повече и повече с всеки изминал ден... Мисля,че това е началото на едно прекрасно приятелство. И точно от това имам нужда. :)
kuklichka_bg
03-02-2010, 20:36
Всичко днеска беше прекрасно,но прибера ли се в нас и.... :( :( се сещам пак.Толкова ми е умряло сега.
ShtrudeL
03-02-2010, 20:55
Чувствам се... Обичаща ^^
Чудя се...дали да не си взема морско прасе <3 За сега ще е хамстер...ама ного не дават да ги гушкат и да им се радват пък на мен ми трябва точно такова нещо ^^
Пък свинчовците са толко сладки и квичащи и дебели и и ...миризливи <3 ^_^
Kukumqvka
03-02-2010, 21:37
Дали?Или? .. или пък не.
Едно такова весело ми е,едно такова хубаво.
ScionOfStorm
03-02-2010, 21:38
Изнервен.
Предадена е много силно казано. По - скоро неприятно изненадана, разочарована. Очаквах много повече от този човек
SoStarstruck
03-02-2010, 22:05
Защо трябваше да става от компааа. Скучно ми е,искам гоо. Слава на Бога,че утре пак сме на кафе. Да се посмеем и да ме разведри за пореден път. Имам нужда от него ..
mrazqkindergarten
03-02-2010, 22:45
незначима
kuklichka_bg
03-03-2010, 05:58
Супер.Преди малко станах,сега ще пия кафе, ще се къпя и после по магазините,дано да работят днес. :-D
ReachlessGirl
03-03-2010, 06:03
Ранобудна както винаги ( :lol: ) .. малко ми е скапано заради вчера ама това време на вън ми пълни душата .. дано днес си изкараме добре! :grin:
Слънчицето ме събуди тази сутрин и много добре тръгна деня :grin: ... Сега ще се изкъпя и хайде по магазините ... И милото снощи ме зарадва,че се прибира утре, но ние все пак ще се видим май чак в неделя :( :-)
vikitolove
03-03-2010, 06:26
кашлям и имам хрема как да съм :-D точно сега не е най-подходящото време да се разболявам :-D
иначе се радвам че днес поне не ми е толкова натоварено :)
и съм пак необичайно веселичка :grin: :D 8-)
lipsvashh_mi
03-03-2010, 06:57
о,денят ми нямаше как по-добре да почне...мързелувам ,а след малко излизам да взема един приятел,че каза,че нямало да се оправи до нас :D хах,не предполагах,че точно той ще е 1вият човек на гости в новият апартамент :-)
valdesbg
03-03-2010, 08:49
Ми днес съм на рожден ден :)
Надявам се да си прекараме добре.
Колежке, кой е тоз господинчо, блока ти се намира супер лесно :)
slun4ice_90
03-03-2010, 09:11
Смесени чувства и спомени нахлуват,ей така... :-o 8) Обаче аз съм жИлязна и няма да се сдувам... :D :P
Assshley
03-03-2010, 09:14
Станах и си пия кафето и се чудя къде съм аз в неговия живот по-точно?! . . Няма да му се обадя и днеска да видим ..Иначе вероятно ми се очертава обикновенната вечер за кафе с шматките,което пак е нещо.;)
XTREMEFREERIDE
03-03-2010, 09:22
Йес , поспах си до 11:30 , хапнах и сега се радвам , защото ще ходим на театър около 15 човека и ще бъде страхотноо !! :grin:
monituuu
03-03-2010, 09:29
Времето е страхотно :grin: .. след малко ще излизам с мойте шматки, а после с мойто момче :oops:
ПРецакана !!!! :smt021 :smt021
SoStarstruck
03-03-2010, 09:49
Аххх,само да влезе в Skypee .. (mm) :smt077
Priceless
03-03-2010, 09:57
Пуши ми сеееееееееееее.. искам да излязаааа :?
Converse333
03-03-2010, 10:04
Ядосана съм. :o И навън е някакво мрачно такова блаа. :? Но въпреки това аз ще изляза. 8-)
Kukumqvka
03-03-2010, 10:14
О,да.Ей това е! 10-часов сън без никой да ме събуди.ЧУДЕСНО :)
Днес май няма да се излиза.Мисля,че е време да хвана юздите,да огранича забавата и да се захвана сериозно с учене. :)
kuklichka_bg
03-03-2010, 10:31
^хаха и аз така викам ама не се получава. 8-)
Инъче съм перфектно,купих си яки неща,но няма нищо по магазините бе. :x
Баси сутринта времето беше толкова яко,а сега е мрачно и плановете ми за пещерите се провалиха :? :x :o
Добре.. първия тур на разходката мина, но наистина по магазините нищо нчма аз веднъж ще реша да похарча малко пари и то кфо :-o ... Добре че успях да си взема поне едни слънчеви очила :grin: .. Сега ще се преоблека и хайде пак навън :D .. Иска ми се и милото да беше в София и да си излезем двамата, но увиии :?
DevilWish
03-03-2010, 11:00
Странно ми е днес е първият ден, в който няма да го видя =)) Искам да съм при него честно казано..
Офф майка ми е още на работа, а си мислих, че ще дойде рано :# ПфФфФ гладна съм, но ме мързи да слезна да си зема нещо :D И трябва да уча и после да се къпя, а единствено, което искам е да съм при него =)
Някой надъхан да дойде с мен на парада? :Д
ThePowerOfLove
03-03-2010, 11:11
Тъпо ми е, гадно ми е..
vesito13
03-03-2010, 11:14
Трекна ми сега за една песен, а не мога да я намеря. LadyDi или krem4et0, са я пускали няколко пъти тук във форума. Пееше се нещо, че след любовта, не може да има приятелство и доколкото знам е стара песента. Помагайте моля ви :)
Иначе аз продължавам да боледувам :)
LoveRetroMusic
03-03-2010, 12:01
О, колко уроци по математика съм пропуснала.
Тая геометрия не ми харесва нещо, а и не я разбирам много.
Понеделник контролно, трябва да уча тооооооолкова много, а
времето е тоооооооолкова хубаво. :smt087 Днес няма да излизам повече :Д
ScionOfStorm
03-03-2010, 12:25
Тъп ден, никакво настроение нямам, предполагам няма и да дойде.
Assshley
03-03-2010, 12:35
След половин час започвам да се оправям и излизам ии не ми дреме вече за нищо. :lol:
DevilWish
03-03-2010, 12:55
Изгледах филма прочетох коментарите в темата ми и . . :-) щастлива съм.Господ ми е свидетел, че не съм се чувствала така от месеци. :shock: Как искам сега да е при мен :oops: Не знам как ще изтрая днес и утре без него :С Дано дойде =)) :-)
Мразя,когато нещата стават в последния момент :?
Сетил се той кога да ме кани на Р.Д. ... :?
Че и един приятел има Р.Д. ... т.е. трябва да ходя за 2 подаръка В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ :shock: :o
Мисля,че ще пропусна,защото и един бивш ще е там,и един 'дет още ме харесва ... :? А и предпочитам да се видя с моя,вместо да ходя на Р.Д.-тата :-D
писна ми от вманиячени обожатели |-( :-x :-x :-x
ef4etyYy
03-03-2010, 15:26
объркана съм..
:( :booooomb:
kuklichka_bg
03-03-2010, 15:33
днес е бахти якия ден.Супер съм след малко излизам с мойтее . :smt006 :---) :smt046 :smt003
sladur4etyYy
03-03-2010, 15:52
оф, още съм малко болна, ама утре вече явно ще трябва да се ходи на даскало :o иначее май трябва да спра да се занимавам с по няколко момченца едновременно, понеже накрая винаги нещо се прецаква с всичките.. 8-)
dqvolcheto9
03-03-2010, 16:25
СУПЕР СЪМ!Утре имам рд и съм супер щастлива.Днеска с тия шматки умрях от смях :Д Как се уредих да играя на концерта на даскалото :Д:Д.Уж учих по гео дано шмати да е учила ,чее ужас..Тая класната се е шашнала нещо ама както и да еее :-) Дано да бъде утре хубав ден :grin: :-)
Уф.
Очевидно ще си излизам сам на разходка.
Neopitom3na
03-03-2010, 16:57
Обичана
ScionOfStorm
03-03-2010, 17:43
Уф.
Очевидно ще си излизам сам на разходка.
Супер познатото, ама понякога така е по-яко, особено като имаш музика, с която да си щъкаш.
По темата - разочарован и тъжно-ядосан. :>
YouDontKnowMe
03-03-2010, 17:47
Уф, домачадието само ме дразнят . Събрахме се 30000 човека у баба :\
Досадници.
ПМС :?
Май не било шибана измислица :x
Иначе, стаа.....
Kukumqvka
03-03-2010, 18:27
Пак нищо не направих .. поне обиколих улиците обширно 8-)
SpOrTs_GiRl
03-03-2010, 18:46
Никак .. само бягам от едната крайност в другата - ту се отчайвам и ми иде да се заровя някъде.. ту се обнадеждавам и започвам да се радвам на силната си вяра .. И така по цял ден ......
DevilWish
03-03-2010, 18:48
Боли ме корема, окото ме сърби, уморена съм, не учих. . . лягам си. . обаче си мисля само за него.Писна ми вече.Искам да ми пише вече, че се е прибрал, защото . . . .
Помотах се 2 часа из центъра.
Лошото е,че в Хеликона са докарали Unseen Academical(последната книга на пратчет), пък е с твъри корици и струва 30кинта. Та сега трябва да гладувам, а да си я купя.
Фак.
Vilencety
03-03-2010, 18:51
Офффф днес всичко ми е на опаки :x майната му на живота :booooomb: :booooomb: :booooomb:
Priceless
03-03-2010, 19:02
ОФ !
Obsession
03-03-2010, 19:04
Подразнена. Писна ми, искам да спре да ми се обажда, да не ме търси, въобще не ми трябва. :x
мм отностително Не хубав ден. Е не беше лош..
щеше да мине къде къде по добре ако изцяло ми бяха подредени мислите. започна добре.. развитието куца ..
поне свърши наред и се наядох хубаво на китайския ..
абе нали не съм на дскл.
апък Ти мамка му . не го очаквах от теб. какви са тези глупости дет пишеш..
Офф .. какво става в главата ми. Горещо ми е.
А как ми се лигави. Ще си попиша малко още тука и лягам, че утре пак тряа си дигна задника раноо.
И пак си мисля какво щях да правя на компа ако го нямаше Тийнпроблем.
kuklichka_bg
03-03-2010, 19:16
Скапана,толкова ммн ми се спи.........
Assshley
03-03-2010, 19:19
Скапано настроение .. искам да го чуя.:(
Converse333
03-03-2010, 19:21
Чувствам се ужасно! Харесвам едно момче, което харесваше една моя приятелка. Но те днес се скараха, аз го успокоявах и хоп тази вечер той ми изтърси, че иска да тръгне с моята бфф. Тя не го харесва, поне така казва... И аз тъпата естествено се разревах... :booooomb: :-x
vikitolove
03-03-2010, 19:26
ооо не :?
писна ми :?
искам седмицата да свърши :?
не ме интересува дали ще ми кажат нещо или не утре отивам на театър :? :x
vikitolove
03-03-2010, 19:31
Чувствам се ужасно! Харесвам едно момче, което харесваше една моя приятелка. Но те днес се скараха, аз го успокоявах и хоп тази вечер той ми изтърси, че иска да тръгне с моята бфф. Тя не го харесва, поне така казва... И аз тъпата естествено се разревах... :booooomb: :-x
едва ли си тъпа,просто го харесваш и щом си се разблакала от признанието му то е било заради чувствата си :wink: повярвай ми с времето всичко ще отмине,не се депресирай заради едно момче което не те харесва,защото може би има дуго което те обича :wink: щом не е видял чувствата ти не те заслужава :wink:
XTREMEFREERIDE
03-03-2010, 19:39
Бясна , бясна , бясна , бясна , БЯСНА !!! Направо не издържам вече.. трябва да се стегна. Определено.
lipsvashh_mi
03-03-2010, 19:47
много щастлива и скапана-сега ще лягам,та за утре да съм бодра и да мога да се излюпя рано както винаги :-D
monituuu
03-03-2010, 20:18
Давате ми стимул , давате ми зор , а не ми давате време ! :-x :smt013