View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
kuklichka_bg
04-02-2010, 06:53
Суперр...таман станах,пия кафе и ще излизам. :-D
vikitolove
04-02-2010, 06:58
Моят ден дойдее :grin: .. Честит рожден ден на мен 8-)
Честит рожден ден :-) :-) пного пожелания за здраве,любов,щастие и да изпиташ най-хубавата страна на живота :wink: :-)
Еййй пак съм ранобудна :-D Аз като казах на мойто диване,че не мога да спя до късно :-D
Сега си пия студена кола с лимон и ми е супер :---)
Ще изчакам да се разсъня още малко и пак се захващам с албума :grin:
ХаХ,от както съм с това диване ми е дошла музата и постоянно ми се въртят разни идеи в главата за неща,които мога да измайсторя и да му подаря ей така - без повод :-)
Най-накраят да дойде и моят ред да бъда щастлива ... Обичам го ,ужасно го обичам .Искам да е при мен и да го гушна ,но и това ще стане скоро . :-) Днес се очертава да бъде страхотен ден ,въпреки времето . :grin:
unwritten13
04-02-2010, 08:01
Скапана... До сега бягахме с една фр. да слабеем, че лятото иде 8-)
LoveRetroMusic
04-02-2010, 08:02
И това за какво беше?! 'Баси скапанта вечер беше вчера, по-добре да си бях седяла вкъщи. Днес ще остана, ако мислят да се сърдят
и да обикаляме като луди. E, не е само това, но главното..
// :smt007 :-#
lunichkataaa
04-02-2010, 08:09
Наспах се,пих кафе и сега трябва да седна да уча,защото изпитът ми е другата седмица и вече нямам почти никакво време.
Priceless
04-02-2010, 08:15
Искам да изляза. 8-)
ScionOfStorm
04-02-2010, 08:22
:-# :smt085
не съм се чувствал толкова ненужен досега, мисля. :/
cherry23
04-02-2010, 08:32
чувствам се влюбена и много щастлива..мм нямам търпение да стане време да се видим :smt008
monituuu
04-02-2010, 08:50
Супер съм .. излизам да си купя лак за коса и лак за нокти и после отивам в мойта да сее оправямее .. довечераа е голямата вечер :grin:
Snickers
04-02-2010, 08:51
Влюбена съм. И това май е плюс, НО агх. :Д
Очакваше се.
Добре съм и след малко трябва да излизам. )
Assshley
04-02-2010, 09:07
Хм добре съм .. чудя се какво да правя довечера.Няма да му се обадя ама може и да се обадя на онея лигльовци,че имат материал доста. 8-) Луда работа.Нямам цигари и явно ще трябва да приватизирам пак от майка ама карай. :lol:
XTREMEFREERIDE
04-02-2010, 09:24
Хмм .. прекрасно се чувствам .. влюбено ми е. ^^
След 40мин. излизам с my love :smt106 , a довечера
ще се видя с Него и другите приятели. Хубава ваканция!
kuklichka_bg
04-02-2010, 09:59
Малко изморено,но пък си купих супер яки неща.Сега мислех да ходя на фитнес,но пък ме викнаха да излизаме.Малко ще си почина и пак трябва да си оправям и да излизам...оххх хубаво е да си ваканцияя и довечера на рддд ммммм...... :P
Скучно ми е .. тъпо ми е .. искам на вън .. искам го и него!!! :?
не съм се чувствал толкова ненужен досега, мисля. :/
:smt003
Чувствам се... зле. :)
soul1199
04-02-2010, 10:36
ами как да съм,след сношните диваци,просто.. ся трябва да си приготвям багажа,че път ме чака :(
smiirnoff
04-02-2010, 10:37
Свит ми е корема.
Вчера денят беше ужасен, а вечерта беше добре, посмях се и не мислих за случилото се.
Искам да ми се обади. Пратих му смс, не знам какво става и дали е по - добре и се побърквам. :/
не съм се чувствал толкова ненужна досега, мисля. :/
Priceless
04-02-2010, 11:19
Продължавам да искам да изляза 8-) С правилните хора ми е по-хубаво ..
Assshley
04-02-2010, 12:54
Той е вкиснат и аз се вкиснах още повече около него и незнам до къде ще я докараме така .. ;[
LoveRetroMusic
04-02-2010, 12:59
Колко време трябваше да мине, за да разбера
колко много означава за мен. Надявам се вечерта
да се получи.. ама едва ли. :smt102
mArMaLaDkA
04-02-2010, 14:14
много хубаво започна денят, дано и да завърши така. утре ще боядисваме яйчица и съм ентусиазирана, че ще се намацам доволно. 8-) по-късно ще ходя да купувам бои и кристали(евентуално), пък преди това мисля да се изкъпя, да свърша малко домакинска работа и така. пък довечера, ако ми остане време може и да си потърся някой интересен филм, че да си уплътня времето.
DevilWish
04-02-2010, 15:40
Бях перфектно.Последния ми ден на стажа мина, имам 2 седмици ваканция утре ще спя при НЕГО :shock: :-) Чувствах се ЧуДеСнО, ама ся малко са издразних :С :С
Ейй много ми е весело. :grin: Всичко се нареди толкова добре. Понякога се чувствам голяма калитарка, особено в такива моменти! :-)
Локото биха Пирин :grin: :grin: :grin:
обачее нещо мн ме боли гърлото :o
охх,чакам да стане поне 10 че да излиза :grin:
Озлобление и примирение, не се събирам в кожата си. Безсилието ме изнервя още повече. Не може ли просто да ме няма тук, да не виждам какво се случва. Никога не съм предполагала, че мога да си мисля нещо толкова долно и гнусно, но... МРАЗЯ ГО! Той съсипва всичко до което се докосне.
smiirnoff
04-02-2010, 17:18
Мамка му значи. Не знам вече какво да направя. Пак е така, 5ти ден, ще се побъркам :х. Ако трябва ще прекося цяла София, за да си докарам задника до шибания Студентски град, ако тряя го приспя, но ако още една вечер не спи просто не знам :Х.
К'во да правя - не му се говори, едвам се свързвам с него, едвам ми говори. Освен да седя и да чакам к'во да направя :Х. Побърквам се, не знам просто какво става в момента .. :/
Daqn4eto0o
04-02-2010, 17:23
многоооо ми е веселоо .. многоо ми е якооо :-) :D
LoveRetroMusic
04-02-2010, 17:23
Явно няма да излизам, нека скуката започне ... СЕГА!
Едит: стана по-зле - можех да изляза, щях да излизам,
ама организираните се отказаха в последния момент.
И сега само ще се чудя к'во прави и ще се надявам да се обади или
да дойде до вкъщи, ама едва ли...
DeinStern
04-02-2010, 18:00
Е те тва беше един много як петък. 8-) Пък и остават само 3 денаааа :grin:
lipsvashh_mi
04-02-2010, 18:07
говоря си с духовната ми жена и се хилим на простотии някви.
Кой е казал ,че с думи човек не може да разреши и най-сложния проблем-доказах противното днеска....дипломация му е майката...А тя взела,че си пробила езика наща-стоях 5 минути в шок 8-) май доста неща пропускам..
Скоро с момичетата сме на коктейлчета,което ми напомня да им звънна да се разберем...
ех,хубаво нещо е това-ваканцията :-)
SoStarstruck
04-02-2010, 18:14
Нищо няма смисъл. Снощи на купона е казал,че ме харесва. Сякаш има значение. Всеки си се събра с някого,гушкаха си се,само аз седях отстрани и пиех (както винаги). И днес по skype се правих на луда пред него,все едно нищо не са ми казали,а когато ми писа преди малко се направих,че ме няма и не отговорих...
Така или иначе няма смисъл. Нищо няма смисъл. Без него и купоните са ми сухи,и нощите безвкусни. И не искам никой друг,няма какво да ме молят "Помисли си,помисли си" ... Айде.
Snickers
04-02-2010, 18:17
:smt049 :smt051
sladkish_14
04-02-2010, 18:40
В момента изключително весела и бодра,, беше време след всичко, което преживях последните 2 дена.. Все още съм объркана и не знам на къде да поема, но междинното положение и лутането все пак имало хубави страни стига да успееш да ги намериш. Затова в момента се радвам на това, което имам до себе си и не мисля за това, което все още нямам :smt007
Едно... никакво ми е.
Трябва да помогна на някого, за да помогна на себе си. Желаещи?
Егати...
smiirnoff
04-02-2010, 19:06
Баси, помогни ми на мен о.О
Пратих му смс, вторачила съм се в телефона си и чакам да видя, че е доставен :х
Само се моля да заспи и утре сутринта да ми се обади и да говори нормално :/
Priceless
04-02-2010, 19:15
Пречистена. 8-)
Assshley
04-02-2010, 19:18
Незнам как успява да ме прави най-щастливия човек на земята само за секунди ..
Баси, помогни ми на мен о.О
Пратих му смс, вторачила съм се в телефона си и чакам да видя, че е доставен :х
Само се моля да заспи и утре сутринта да ми се обади и да говори нормално :/
Мхм... прехвърлям на ЛС.
Още ми е... никакво.
soul1199
04-02-2010, 21:12
добре съм :)
охх,и добре и зле,излезнахме с приятели както винаги шумна компания,имаше смях,но аз бях някъв сдухан,дадох 25 лв. за цигари :-x
и още толкова за пиене,и си мисля дали изобщо да се занимавам или просто да не си правя труда....толкова ми е объркано че няма на къде :x
Връщам си старото аз, там някъде в миналото нямаше болка нито радост, само непукизъм и студенина. Беше безопасно.
mrazqkindergarten
04-02-2010, 23:05
Много ми е зле ..
monituuu
04-03-2010, 00:56
Страшна вечер !!! Обичам ви ! :smt007
ScionOfStorm
04-03-2010, 01:33
@ onestar и mrazqkindergarten:
http://www.youtube.com/watch?v=mSi1oCGqFN0
чуйте я :р
--
лягам да спя, хубав ден, доста емоционален. :) и хубав, и лош всъщност, но мисля, че беше за добро.
Спи ми се,но не мисля да лягам.Все пак е 06:36АМ, 8) 8) За мен е още ден :grin:
Priceless
04-03-2010, 05:52
Mи добре съм. Ям сандвич, пия кафе и кола .. сега остава само и пари за схема да намеря и всичко ще е точно 8-)
ReachlessGirl
04-03-2010, 06:01
*цензура* .. :-x много ЗЛЕ!! .. :?
Vilencety
04-03-2010, 06:51
Е как може естествено зле и потисната.... :( пак съм болна пф :-x и за капак на всички ми липсва ужасно многоо :cry: , кога ще дойде срядааа :cry: :cry: :cry:
kuklichka_bg
04-03-2010, 06:57
Мн добре..снощи уж бях на рд накрая на диско.... 8-) 8-) днеска пак рд и диискооо как да съм...перфектно,само където ми се спи малко,а трябва да излизам. 8-) :P
DevilWish
04-03-2010, 07:44
Повече от перфектно, кат изключим ,че нямам пари нито кредит в телефона :Д Иначе тая вечер ще спа в тях ,така че съм повече от хепи.Цяла нощ в ръчичките му :Р :) Иначе ще сме 'послушни' :Д
sweetyytweety
04-03-2010, 07:56
Влюбена.... и до накъде зле :oops: :grin:
Ми,вчера първо на Рожден Ден,след това ходихме в един познат,след това се разкарвахме с колата,ходихме на кръчма,прибрах се към 1 часа,в 8 станах,ходихме на кафе...ся тря отида се,окъпя,обръсна,си наглася дрехите,и към 4 ще излизам,след това сме на РД и ще има много див запой....
двуетажна къща с 10 спални + 20 момчета и 15 момичета,и няма грам родители...ще става мазало :grin: :grin: хах,много добре се чувствам
soul1199
04-03-2010, 08:21
добре съм :) ей ся излизам :)
Priceless
04-03-2010, 08:43
Пф .. лошо ми ееее ;[[[[
LoveRetroMusic
04-03-2010, 08:51
Защо не си е взел компютъра.. агррр!
Поне се наспах, а сега нямам представа какво ще правя.
Тенис може да играя, ама едва ли някой ще се навие.. то вали. 8-)
TheGirlNextDoor
04-03-2010, 09:04
зле..зле зле и пак зле :-x :cry:
SmilezZz
04-03-2010, 09:48
долу-горе добре..
Assshley
04-03-2010, 09:51
Изумявам се какви прости момиченца може да има на тая планета. :-o Днеска цял ден ще има просто игнорррррр 8) .. Майка ме кара да боядисвам яйца с нея лудата. :lol: И с миличкото трябва да поговоря и да уточним работите за довечера и всичко е 6.
daninka823
04-03-2010, 10:10
супер зле съм.. незнам дали изобщо някой ще може да ми оправи настроението.. цял ден ще тъпея. може да излеза с фр.. :smt022 :smt085
Priceless
04-03-2010, 11:58
М излизам на разходка с миличкото след малко .. доста добра разходчица ще си направим. 8-) Общо взето .. хубав ден се очертава. Много даже.
Обичана и щастлива :mrgreen:
mArMaLaDkA
04-03-2010, 13:02
Използвана се чувствам. Баща ми ме тика да се мацам при боядисването на яйцата, че да не се мацал той. :lol: Както и да е де, супер хубави ми се получиха яйцата, шаренки такива. След малко ще ходя да се глася, че ще излизам и така. :)
kuklichka_bg
04-03-2010, 14:51
суперрррррр парти таймммм :P :smt003 :smt006 :-({|=
Днес правим 4 месеца с моето мило,а аз не съм била по-объркана :?
Защо трябваше Мариян да ми казва всички тия неща :(
Толкова съм объркана ... Дано след час като се видим с моя нещата да се оправят или поне да се изяснят :( :?
LoveRetroMusic
04-03-2010, 16:12
Кой ме би по главата да го правя това..
Сега не знам как ще се оправям. :x
ми от 4-дена в дома се прибирам само да спъ...след малко пак излизам,че ще се очертава един много добър рожден ден
Епаа средно положение :lol:
Защо 90 % от приятелите и познатите ми са хора, които нямат мозък в простите си тикви? Виждам, че правят грешки и знам, че не трябва да им се меся и че не трябва постоянно да им давам тон в живота, обаче как да не се меся, по дяволите!? Как да не се меся като те по-малоумни не могат да бъдат!? Може ли постоянно да мислят за чуждото щастие? Може ли постоянно да страдат? Това е мазохизъм. Събрала съм се с мазохисти. :smt067
SoStarstruck
04-03-2010, 17:54
Хах,малко ми е зор дали ще остави снимките във facebook или ще ги изтрие. Ама хич не ми дреме. Предната година изкарах великденската ваканция (и не само нея) 1000 пъти по-самотна и прецакана,с 1000 пъти по-вкиснато настроение. Та сега ще се спичам .. няма пък ! На всичкото огоре тая година няма да съм сама - има си хора,които държат на мен и се отнасят що годе нормално - е т`ва ми стига. Пък с другите,ако ще и никога повече да не ги видя .. Всичко ще е едно голямо "Whatevaaa"
unwritten13
04-03-2010, 18:12
мускулна треска :o :-x ...
dqvolcheto9
04-03-2010, 18:14
Защо 90 % от приятелите и познатите ми са хора, които нямат мозък в простите си тикви? Виждам, че правят грешки и знам, че не трябва да им се меся и че не трябва постоянно да им давам тон в живота, обаче как да не се меся, по дяволите!? Как да не се меся като те по-малоумни не могат да бъдат!? Може ли постоянно да мислят за чуждото щастие? Може ли постоянно да страдат? Това е мазохизъм. Събрала съм се с мазохисти. :smt067
и аз съм така.Просто съм нервна и незнам вече какво да правя..Баси гадната е тая дето ми се пишеше до преди 1 месец за "наи-добра фр" мръша..И кво ся..минава подминава ме и едно здрасти не ми казва и по телефона само ми звъни да пита къде е еди -кои си ? ш и каа на ма*ната си. ..Баси тъпото ми е..Мислех ,че ще искарам хубава ваканция и кво нищо ? :( :( :-x :-x
Priceless
04-03-2010, 18:36
Дроб. Отвсякъде. Искам да се натъпчааа и да легна да спя и да спя 8592895239 дена.
Assshley
04-03-2010, 18:58
Никакво ми е .
TheGirlNextDoor
04-03-2010, 19:14
Никакво ми е .
lipsvashh_mi
04-03-2010, 19:18
дебна да стане 12 да ям козунак :D и се лигавя с една приятелка
супер общо взето
mArMaLaDkA
04-03-2010, 20:15
^ Аз козунака го подкарах още наобяд. 8-)
Супер убитата вечер. Много мразя пиянски изцепки, особено от същества от женски пол. Супер грозните истории, супер малоумните изречения, нямам думи. Утре цЕл ден ще си спя, пък когато съм будна ще се влача по пижама из нас и ще нагъвам козунак и плодове и тва е. Ник'во мърдане поне 2 дни от нас, и без тва ми се уби желанието за квото и да било. :? Че и температура имам
ЕДИТ: Христос Воскресе! :)
mrazqkindergarten
04-03-2010, 21:46
Мисля си как е възможно толкова да го обичам, влезе ми под кожата тва момче .. неговата любов отслабва, моята се заслива с всеки изминат ден.. шанс :)
Lestat357
04-03-2010, 21:50
зле;
TheBeliever
04-03-2010, 21:59
Скучно ми е и ми писна от тоя град. Искам да си ходя вече.
ужасно се чуствам.. както винаги ;( ще умра... не не
Ми бивам си, ама се притеснявам как ще съм след 4-5 часа :lol:
BlueKnife
04-04-2010, 03:51
spi mi see ;D
Priceless
04-04-2010, 05:44
Христос Воскресе !:)))
По темата: МРАЗЯ ГИИИИИИИИИИ ! :x Винаги, винаги, винаги, ВИНАГИ провалят всичко. Всеки един празник, всяко едно семейно събиране или почивка - просто ги провалят ! :x На всичкото отгоре съм и нервна още повече, щото ми закъснява .. и простоо .. приказка.
NuclearAttack
04-04-2010, 06:40
Копче съм :grin:
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ и от мен :) :-)
По темата:Един път да спя до малко по-късно и трябваше да ми дойде и да се събудя с адски болки :?
Като за капак съм толкова нервна на моя ... Как,по дяволите,може да си мисли,че съм му изневерила и за това съм се била държала по-хладно?! :? Толкова много възможности имах,дори онзи ден спах на едно легло с друго момче и НИЩО не направих ... :? Аххх много ми е нервно :?
Както и да е :) Той сам реши да прецака нещата с това си съмнение и това,че ми каза чак снощи,а не когато се е появило ... :) Вече всичко зависи от него,от желанието му да си ме върне и от начина,по който ще го направи :) Аз нямам намерение да правя,каквото и да било :)
Оффф отивам за още лимон и лед,че нещо взе да намалява,а след малко ще подхващам втората бутилка с кола :-D
XTREMEFREERIDE
04-04-2010, 07:34
Честит празник. :)
Много ми е странно. Ваканцията върви прекрасно, но .. ми е странно. Абе това на страна. Мислех си снощи, колко чудно нещо е любовта. Как понякога толкова боли, че все едно изгаряш отвътре, а друг път не само че чувстваш, че имаш криле, ами сякаш си намерил пространството за да можеш да ги размахаш. hmm ..
Хубаво е. Всичко ми е хубаво. Обещах си вече да се радвам на нещата, които имам, пък и те нямаше да са толкова ценни ако имах нещата, които нямам. Охх, пак се отплеснах в едни разсъждения и тълкувания .. а той живота си тече .. е, поне съм доволна от ежедневието си.
:smt050 :smt050
Хубаво ми е... :smt054 Преди малко станах. Сега ще хапна нещо и ще чакам да стане 12:00, за да се реши дали ще си организираме една страхотна разходка в планината. :grin: Дано само времето не се развали...
Всъщност имам толкова много проблеми... особенно големи са тези с нашите, а на мен сякаш не ми пука. :-| Щастлива съм... :---) :smt007
smiirnoff
04-04-2010, 08:01
Събудих се преди 5 минути и съм в добро настроение ^^.
Днес просто предчувствам, че ще бъде един много, много хубав ден <3.
Снощи ходихме на църква, този път попа не беше пиян :razz:
Хубаво си изкарахме, успях да си домъкна запалената свещичка до нас ^^
Сегааа ще изчакам тия мързеливци да станат, закусваме и заминаваме на някъде :Д (^^)
ДНЕС ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА Е ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН!
Просто трябва да е така :Д
Ще стане и още по - прекрасен, ако ми се обади (:smt050) и каже, че е по - добре :/
karmelinna
04-04-2010, 08:07
чувствам се добре :grin: а и ако той беше до мен сегаааа :grin: щях да съм на 8мото небе :grin:
iiordanova
04-04-2010, 08:18
Честит празник!
Очаква се хубав ден.
:---) :smt050
givemereasontolive
04-04-2010, 08:19
Скапано.
Събудих се и бях в скапано настроение ... Дойдоха гостите,ама пак е така ... Нашите постоянно ми мрънкат,че съм седяла на компютъра и доже не съм била говорила вече с тях .. пф .. да ме оставят на мира...Приятелката ми е на село,няма с кой да изляза .. Него го няма в skype кой знае къде е ... Абе изобщо .. скапан ден ще е и тва е .. Само дето времето е хубаво,ама както е тръгнало днеска,може и то да се развали ... [b] :(
Скапано.
Събудих се и бях в скапано настроение ... Дойдоха гостите,ама пак е така ... Нашите постоянно ми мрънкат,че съм седяла на компютъра и доже не съм била говорила вече с тях .. пф .. да ме оставят на мира...Приятелката ми е на село,няма с кой да изляза .. Него го няма в skype кой знае къде е ... Абе изобщо .. скапан ден ще е и тва е .. Само дето времето е хубаво,ама както е тръгнало днеска,може и то да се развали ... :( Аз съм точно така :shock: . Само че съм момче....
givemereasontolive
04-04-2010, 08:58
Скапано.
Събудих се и бях в скапано настроение ... Дойдоха гостите,ама пак е така ... Нашите постоянно ми мрънкат,че съм седяла на компютъра и доже не съм била говорила вече с тях .. пф .. да ме оставят на мира...Приятелката ми е на село,няма с кой да изляза .. Него го няма в skype кой знае къде е ... Абе изобщо .. скапан ден ще е и тва е .. Само дето времето е хубаво,ама както е тръгнало днеска,може и то да се развали ... :( Аз съм точно така :shock: . Само че съм момче....
Хах еми кво да се прави ... ;x Поне ще си изгубя времето от 2 до 5 мисля да гледам Малкълм без това няма какво да се прави .. само трябва да си измиля занимание преди 2 и след 5 ... 8-)
Хах еми кво да се прави ... ;x Поне ще си изгубя времето от 2 до 5 мисля да гледам Малкълм без това няма какво да се прави .. само трябва да си измиля занимание преди 2 и след 5 ... 8-) По кой канал ще го дават? :)
@ onestar и mrazqkindergarten:
http://www.youtube.com/watch?v=mSi1oCGqFN0
чуйте я :р
Радва. ^^ :)
mrazqkindergarten
04-04-2010, 09:48
Олееееее не мога да го понасям тва животно !!!!!! ;xxxxx Нямам търпение да дойде майка ми, че без нея ебахти ада е.. и тва половината ваканция, дето уж се почива .. аааааа бясна съм !!!!!!!!!! :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
ReachlessGirl
04-04-2010, 09:53
Дано поне днес не ми се провалят плановете .. :o
givemereasontolive
04-04-2010, 09:55
Хах еми кво да се прави ... ;x Поне ще си изгубя времето от 2 до 5 мисля да гледам Малкълм без това няма какво да се прави .. само трябва да си измиля занимание преди 2 и след 5 ... 8-) По кой канал ще го дават? :)
Btv Comedy :)
Assshley
04-04-2010, 11:40
Честит Празник.:)
Нашите ме изнервят още от 11 часа на обяд.Три дена не съм спала като хората заради тях и от недоспиване получих кръвоизливи на очите и съм като някой изруд. :-x Направо полудях. Добре,че ги оставих в баба ми,че да не ми лазят по нервите особено майка.Дано не се приберат докато изляза.Изядох една кутия шоколадови бонбони и сега отивам да си лежа на шезлонга на терасата .. направо мога да хвана тен на това слънце. :D Което ме подсеща,че трябва да ходя на солариум.Което пък ме подсеща,че ми се обикаля по магазините за нови дрешки. :-D
playhard1
04-04-2010, 12:07
Ами горе/доло бива :P
Странен ден ,общо взето не ми е до нищо .Поне се очертава да е хубава вечерта ,ще се забавлявам докрай :-P :grin:
Странно весела ... :D Сякаш напушена.. :-o /но НЕ съм !/
:D :D :D
vikitolove
04-04-2010, 13:10
христос воскресе
Oбичан се чувствам. :smt035 8-)
Хах, лигльото се прибра и заспа, вместо да излезем. 8-) Но довечела няма да му се размине. Сестра ми излезна с най-добрия му приятел... а като се върне е мой ред да я открадна за малко. :grin:
Общо взето съм добре, малко ми е скучно, но... търпи се. :)
sian4eto
04-04-2010, 14:20
перфектно :)
mArMaLaDkA
04-04-2010, 14:28
ЕДИТ: Интересно е как едно телефонно обаждане може да промени ТУЙ ОНУЙ. 8-) И няма как да не спомена - обичам, когато става така, както АЗ искам! 8-)
shmurkam
04-04-2010, 14:29
Мисля, че...ах, не знам, вече не знам какво да мисля. Всичко свърши, това ми е ясно, изглежда сме започнали да го превъзмогваме.На място любовта усещам как идва омразата. Допреди няколко часа си мислех, че има надежда, но вече не. ЧАК сега го осъзнах, просто ми стана ясно. Няма смисъл да се заблуждаваме.
Край. Ето тук ми беше чертата, повече не мога.
BonbonaBaby
04-04-2010, 14:43
Орта-Будала :grin:
vikitolove
04-04-2010, 15:43
баси как ме прецакаха сичките :lol: :lol: едните не си вдигат телефоните,шматката на село,др шматка не може да излиза,третата шматка и тя на село,баси как ме прецакаха за един ден :lol: определено ще издирвам някой да излзиаме,няма да издържа :lol:
I'm inlove with an uptown girl :D 8)
LoveRetroMusic
04-04-2010, 16:33
"Искам да се почуствам отново значим за теб"
.. Кога си спирал да бъдеш? :-|
bubeto101297
04-04-2010, 17:35
Определено съм зле :-# Харесвам го! Всъщност направо го ОБИЧАМ! :-) И той ме харесваше, но от няколко месеца не е така както беше преди. :smt089 Сега мисля, че харесва едно друго момиче и ми е супер гадно. :smt012
givemereasontolive
04-04-2010, 17:39
Сега ми е по-весело отколкото в началото на деня...Излязохме с компанията и беше много весело :grin:
smiirnoff
04-04-2010, 17:40
Не вдига цял ден, а и вчера вечерта. Не мога да се свържа по НИКАКЪВ начин с него и ще се побъркам :/
Пфу
Поне денят мина супер ^^
Пихме по биричка, не мислих за тия простотии. Сега след около час пак ще излезем, че ни стана студено :Д (^^)
Ще ям, ще поседя на компютъра и излизам.
И повече няма да звъня .. въпреки че издивявам така като не знам добре ли е и дали е станало нещо :/
Кофти ми е от това, ама какво друго да направя .. нито знам къде е, нито добре ли е .. :х
Искам само да ми се обади и да ми каже, че вече е по - добре :/
Пфу .. само това искам сега ..
shmurkam
04-04-2010, 17:53
Слушам жици и се хиля като побъркана. :shock: :lol:
Светът е сериозно ретардирал, мисля, че няма място за повече кентаври :shock:
Сериозно, ако още една бараба ми се изпречи пред очите, отиват да се удавя в бира.
gLypChenCee
04-04-2010, 18:01
Супер ми е. 8-)
Мисля, че започнах да го преглъщам ..
СВЕТА НЕ СВЪРШВА С НЕГО! :)
Тоя ме дразни ..
Ебати умреляка ;/
BluesCat
04-04-2010, 18:02
Супер съм. :D
mrazqkindergarten
04-04-2010, 18:24
:x :x :x :-x :-x :-x
Assshley
04-04-2010, 18:44
Адски ми е убито.От тъпня само ям. :( Искам тоя дебил да ми се обади или да се прибере направо.Просто исках цялллллл ден да ме гушка .. ;//
Priceless
04-04-2010, 19:28
Mи .. добре съм. Чакам да ми се изтегли игричката и почвам да играя. Сигурно цяла вечер ще играя..ебаси зарибяващата игричка е това 8-) Само че .. не знам дали в нормално състояние ще ми е интересна. 8-)
Бахти как може да съм такъв кавал,да мисля непрекъснато за нея,почти във всеки текст виждам буквата й...хах дори и в това изречение я има :-D
офф,ми не ми е много добре,макар и последните дни да ги карам само на купон 8)
Много мразя неделите. Адски тегави са ми неделните вечери. Май ми е малко самотно. Празно ми е, плаче ми се, самичка съм си и мога да си поплача наволя, ама... уви. Не тръгват пусти сълзи, а имам чувството, че ако поплача ще ми олекне. От половин час съм на депресантска музика и нищо.
LoveRetroMusic
04-04-2010, 19:52
Брат ми е най-голямото зле, което може да същестува.
Нямам думи! Сега заради него трябва да се притеснявам
и да се чудя какво може да стане, а той само си седи
и гледа телевизия.. Няма, ще си понася последствията!
Assshley
04-04-2010, 20:16
Искам да ми се обадииииииииии и да ми каже,че ме обичааааааааа . 8-)
kuklichka_bg
04-04-2010, 20:31
вчера беше просто лош сън,туко що стана реалност.... :cry: :(
FromAutumToAshes
04-04-2010, 20:48
Пффф най-накрая съм си вкъщи :smt026
mArMaLaDkA
04-04-2010, 21:30
Хубава вечер с приятна компания. :)
Нещо се опитват бъбреците да ме болят, стомаха пък си ме боли от вчера, чувствам се като 50-годишна. 8-)
И компютърът нещо забива, май ще трябва да се преинсталира. :(
Така е то. Където съм аз, там всичко се разваля/чупи/умира. 8-)
Assshley
04-04-2010, 22:00
Дразни ме .. !! И си лягам след малко и им тегля по една майна на всички. :x
Добре съм. 8-) Едно такова... весело ми е. :) Разходката днес мина просто перфектно, онези идиоти в колата малко ни стресираха, но хубавото е, че избягахме. 8-)
Ония лигльо ми се развика за една глупост и не му проговорих цяла вечер. 8-)
Поне се сети да се обади... след тези 40 мин. се чувствам като нова. :smt050
Sladurcho
04-04-2010, 22:39
Напих саааааааааааа и напраууууууу фъррррррррррр не издържаааааааааам .... почнах да си мисля за едни стари раоти и малко са подепресирах ама майната му.. квот било било фък Ю на всичкото и това еее :grin: Ай ся жегаааааааааа и обратно в лютеницатааа :smt001 :smt006 :-({|=
FantaMen
04-05-2010, 05:42
Ужасно !! Защо по дяволите станах толкова рано :X
ReachlessGirl
04-05-2010, 06:15
Абе денят ми не започна много весело с един "приятен" смс .. :?
Дано не мине и целия ден така ..
ricogross123
04-05-2010, 06:43
абе ще ходим да си закачаме, демек някой от тях мартениците по някви КУрдаци, пък и щием по едно и дано стане интересното.....
Priceless
04-05-2010, 06:53
Оф .. тая майка ми в кви филми се вкара пак не знам .. Ебаси животното 8-) Иначе .. май съм добре. Само заради шибаната игра се ядосвам .. не мога да го мина това нивооо ... :x :x
Кара ми се де'а. Да им акам на шибаните нови документи!
XTREMEFREERIDE
04-05-2010, 07:03
Офф, от снощи ми е супер скапано. Нещо средно между нещо и нищо.
Пък и ми е малко странно. Направи нещо, което не исках. Не трябваше да избързва така. Не му беше нито времето, нито мястото. :smt095 Абе, просто не трябваше. Ама каквото било, било. Сега пък отказвам да го мисля. Все едно не е било. И днес ще бъдем цял ден навън и ще се почувствам по - добре предполагам.
Ооо, само като се сетя, че имам да решавам и 50 задачи, направо лошо ми става. Какво и трябваше на тая да реши, че не са толкова "тежки религиозни празници" и че трябва да даде домашно. Пфуу. :smt076
nymphadora
04-05-2010, 07:12
Гадно!
Времето е гадно,нямаме вода и не мога да се изкъпя и най-много мразя да сънувам нещо яко и да се събудя,осъзнавайки,че всичко е било само сън.. :(
Priceless
04-05-2010, 07:15
ОФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ ФФФФФ .. БЯСНА СЪМ ! :-x :-x :-x :-x :-x :-x Майка ми не е добре. Наистина. Не мога да разбера какви работи си мисли, още повече, че точно този път са без никакво основание. Пффффффффффффффффф ....
Леле направо се шашнах като го видях да плаче :shock:
И все пак още ми е нервно,но нещата ще се оправят ... Сигурна съм :-D :-)
Свежа и бодра, слънцето навън пече страхотно и дано по-късно се появи някой с когото да направя една разходка :grin:
Тая сутрин си легнах в 2:46,станах в 8:00 и до ся бачках :-x мии уморен съм :o
SmilezZz
04-05-2010, 10:14
Ами добре съм..Дано и да продължа така.. :D
Priceless
04-05-2010, 10:17
Тая тъпата игра ... пффф .. 8-) За 4ти път сигурно почвам от начало и всеки път бъркам нещо .. тъпото е, че като сбъркаш нещо и не можеш да го поправиш .. Ама и аз съм тъпа и не си запазвам игрите .. :?
playhard1
04-05-2010, 10:17
скука :(
Assshley
04-05-2010, 10:23
Спокойна сутрин.Тъпкам се с кузонаци и яйца. :lol: Трябва да ходя на солариум ама ме мързи и ще пропусна най-вероятно.Иначе това лайно не го знам пак къде е ама и нямам зор да разбера.Нека продължава да не ми звъни и пак ще реве накрая. 8) 8-)
Тая тъпата игра ... пффф .. 8-) За 4ти път сигурно почвам от начало и всеки път бъркам нещо .. тъпото е, че като сбъркаш нещо и не можеш да го поправиш .. Ама и аз съм тъпа и не си запазвам игрите .. :?
Коя игра.
Платих си нета и времето се скапа.
На меда.
Priceless
04-05-2010, 11:59
Коя игра.
Платих си нета и времето се скапа.
На меда.
Куест. Art of murder.
mArMaLaDkA
04-05-2010, 14:23
Гадно ми е. Наумила съм си да правя супер якия сладкиш, обаче като тръгнах да ровичкам из шкафовете, разбрах, че нямам сума ти продукти. Пък тея дни бая пари изхарчих, включително и от спестените, които трябваше да опазя поне за още месец. Да му се невиди! Такова желание имам и то пак в най-неподходящия момент. 8-)
mrazqkindergarten
04-05-2010, 14:26
Мноооого съм щастлива. :grin: Да не повярваш, ейй. 8-)
Миии как да съм?!
Спи ми се,налегнал ме е един мързел,а трябва да се къпя ...
Като за капак в главата ми се въртят разни мисли ... :?
Хем искам да се видя с моя и да си го гушна,хем искам да си остана вкъщи и да не мисля нито за него,нито за Мариян ...
Оффф много съм объркана :? Да кажеш,че имам няк'ви чувства към Мариян - нямам,а вкъщи все си мисля за нещата,които си казахме тогава ...
Като за капак всичките ми приятели са с различно мнение по въпроса - единия ми казва да не се занимавам въобще с Мариян (дори като приятел да го отбягвам),другия ми казва,че бил доста свестен,третия - нещо друго ... :?
Пффф ... Вече наистина не знам :?
На всичкото отгоре вчера,преди да замине за Германия,му обещах,че след седмица,когато се върне,ще излезем на кафе ... Че и подарък ще ми носи :?
Мамка му,как можах ОТНОВО да се забъркам в подобен филм бе?!К'во яко ми беше,когато не знаех,че Мариян изпитва няк'ви симпатии към мен,когато не знаех и за Ицо ... Гррр ... :-x
Ми като се прибах тая сутрин от работа към 12 и нещо легнах да спя,та чак сега ставам,хапнах,окъпах се,обръснах се,и след няколко часа ще има бирен фест :grin:
dqvolcheto9
04-05-2010, 16:35
тъпотия..
DevilWish
04-05-2010, 17:03
Шибанооооооооо :# :# Всичко се прецака.Т'ва беше най-яката ми вечер в живота, а той беше най-милото същество на планетата както винаги, докато не се появи ТОЙ на следващият ден и не прецака всичко, само защото му отказах. а.к. бее
soul1199
04-05-2010, 18:16
добре съм :)
zvezdichkaaa
04-05-2010, 18:33
Злее :(
Дано утре е по-хубав ден
ScionOfStorm
04-05-2010, 18:44
зориту, сама знаеш, че реално няма за какво да има дилема, така че не се самонавивай. нали знаеш ти какво изпитваш (:
--
цял ден съм неадекватен, а сега майка ми с влизането подхвана скандал, който донякъде е оправдан, ама все пак. и се разболявам..
DevilWish
04-05-2010, 18:44
Главоболието ме убива :С Отслабана съм 5 кила :shock: ся пак съм яла само сутринта и грам не ми се яде :shock: Пфф.Нз, ама не е на добре.След 15 минути излизам.
Priceless
04-05-2010, 18:59
Добре ми еееее 8-)
Assshley
04-05-2010, 19:20
МАЙКА ЩЕ Я УБИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!:@:@:@:@:@:@:@:@@:@ :-x :-x :-x :-x :-x :-x :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:
ShtrudeL
04-05-2010, 19:46
...мислех,че това,че не вярвам на никой не ми пречи,което е вярно,но не и когато се отнася за близки... блях Оо
Gr0zDan0v
04-05-2010, 20:06
Скука баце..
Нервно ми е. Скучно ми е. Всичко ме дразни. Искам да се скарам с някого... и същевременно не ми се говори с никого, а защо по дяволите, тогава съм на линия?
Нашите прекалиха. Наистина. Вчера някакъв ме спира на главната и ми казва "Христос Воскресе" и аз го гледам ей така. :shock: Ибати малоумника.
Цяла седмица ще вали. Провалят ми се всички планове. Последните дни от седмицата ще бъда на експедиция. 80 човека? :shock: Истинска лудница. Искам спокойствие. А ония не искам да го виждам.
DevilWish
04-05-2010, 20:10
Стана доста по-късно от колкото мислих, но сега излизам :) И това ме радвааааааа :)
soul1199
04-05-2010, 20:20
не мога да го разбера,той е единственния на който съм дала повече от 2 шанса и той пак ги пропиля,исках само да го опозная,знам,че не е такъв мамка му,къф е тоя срам,ко са прай не мога да си обясня,искам си го само за себе си :? знам,че не ме заслужава,но не ми пука,искам си го,грешно е но......
Assshley
04-05-2010, 20:28
Спокойна съм,изяснихме нещата с малумната ми майчица. 8-) Сега смятам да си запаля една цигара да си слушам дъжда и да си отдъхна .. и лайненцето ми да ми се обади ако може нали .
Colouring
04-05-2010, 20:30
Ох,не знам..
Тъпо ми е/както винаги/.
От една страна много се радвам за случилото се в последните дни.Хубаво беше,но жалко,че не се случва по-честичко.
От друга страна ми е адски смотаното,защото се чувствам самотна.Гледам,че наоколо всеки е с някого,а аз.. самичка,както обикновено.
Take_That
04-05-2010, 20:35
Ох,не знам..
Тъпо ми е/както винаги/.
От една страна много се радвам за случилото се в последните дни.Хубаво беше,но жалко,че не се случва по-честичко.
От друга страна ми е адски смотаното,защото се чувствам самотна.Гледам,че наоколо всеки е с някого,а аз.. самичка,както обикновено.
Ей, не се отчайвай, всяко нещо с времето си. Любовта ще те споходи, когато най-малко очакваш :)
По темата - добре съм :) Вече започвам да усещам напрежението покрай предстоящите изпити, но се надявам да се справя :)
Ох,не знам..
Тъпо ми е/както винаги/.
silwinka ? o.O
Нов рег или просто нов потребител имаме :smt083
kuklichka_bg
04-05-2010, 21:24
боли ме тлавата,ще пуша и лягам,че съм доста изморенаа
FiRe_LaDy
04-05-2010, 21:36
Объркана .. :(
От почти 5 месеца съм разделена с бившия и вчера ме потърси.Държа се супер мило и ме покани,ако искам да се видим тези дни.Днес му писах да го видя как е .. и се държа ужасно :? На кеф л ие бил вчера или какво .. незнам.Но само ми обърква живота.
...ЩЕ Я УБИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!:@:@:@:@:@:@:@:@@:@ :-x :-x :-x :-x :-x :-x :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:
+1 :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-s :smt075 :smt075 :smt075 :smt068 :smt068 :smt068 :smt068 :smt070 :smt070 :smt070 :smt097 :smt097 :smt097
Мии добре,бяхме с приятели на по бира.....въпреки че малко ми е гадно,заради едно момиче :-x бахти :o
Assshley
04-05-2010, 22:04
Започвам прекалено много да мисля и прекалено много да се депресирам,което значи,че ще се спии. 8-) :smt010
Lestat357
04-05-2010, 22:15
Като времето навън.
mArMaLaDkA
04-05-2010, 22:18
^ Че то е хубаво. :-o Приятно хладно, няма я оная гадна влага във въздуха, улиците са тъмни и пусти и е толкова тихо... с удоволствие бих отишла на разходка, ако не ме хващаше страх. 8-)
ScionOfStorm
04-05-2010, 22:26
да, но той имай има предвид, че вали...
и аз съм така. вън и вътре си вали :) и...сложно е, толкова много неща...
mArMaLaDkA
04-05-2010, 22:31
Знам, че имаше друго предвид. :)
Впрочем, и тук заваля преди малко. 8-)
Он: след малко ще отида да си взема един ободряващ душ, после ще поиграя малко conquiztador, че да убия време, а и след 1 форумът е празен. :D Спах до късно и пак не ми се спи, ама все тая. За утре ми бръмчи главата колко неща трябва да свърша, ама по-добре така, отколкото после да си блъскам главата.
FancyGirl
04-05-2010, 22:37
#-o
FromAutumToAshes
04-06-2010, 02:59
Има ли живи бе оО Не мога да спя и се чудя с кого да си говоря :-o
Priceless
04-06-2010, 06:20
Ебасииииии гадното време е вънка. :? Някакво мрачно, никакво .. БЛАХ.
DevilWish
04-06-2010, 06:59
Оф супер кофти ми е :С Не знам как ще си подредя живота :С Чувствам се тъпо и гадно.Трябва да се отърва от всичко и всички и да почна на ново.Просто не мога повече.Най-накрая всичко ми се върна... влюбих се :( :( :(
Притеснена съм ... Приятелят ми много често взе да ми говори за евентуално прибиране в родния му град или заминаване за морето, а аз не съм готова да го загубя, но не мога и да го последвам .. Ох всичко започва да се обърква и не сам го виждама вече 2 седмици и не се знае кога ще се видим ... Искам да ме гушне и да ме успокой :(
smiirnoff
04-06-2010, 07:12
Като времето навън.
Някак си ми е едновременно гадно и весело :/
Не ми се излиза, но като излезна няма да ми е чак толкова гадно .. поне ще се посмея.
Ако си остана вкъщи - ще си седя на топличко, че тъпча шоколад и козунак, ще дебелея и ще ми е гадно :/
Пфу
LoveRetroMusic
04-06-2010, 07:25
Усещам, че ще закъснея, ама не бързам :Д
Не ми се ходи, поне не с него, ама ще отида.
Вчера ми беше толкова неудобно... днес по-добре да не излизам.
Walkin On Sunshine! 8-)
Sladurcho
04-06-2010, 07:54
Бесен... някъв тапанар спрял пред гаража и не мога да изкарам колата :-x
RedLabel
04-06-2010, 08:06
много добре :grin:
Ае чудя се дали спането на отворен е било добро решение.
Ае трябваше да се отмиришат тея цигари.
Утре съм на стаж :-D Нямам търпение да отидем :) Само се надявам времето да е хубаво,че иначе - не знам :?
Ако и ония тъпаци от сервиза решат да се обадят ще е супер,защото имам намерение на стажа да съм с лаптопа :o
Оффф като за капак китката ме боли от сутринта ... Явно,защото се разваля времето :-o И гърлото ме боли :?
Както и да е :) Влизам в банята,защото от 30 минути съм с една маска на косата и е време да я махам :-D
Преди малко станах...
Събудих се с адски болки в гърлото и врата. Милата ми сестричка решила да остави прозореца отворен, за да може котето да се прибере... :shock: :?
Оф, направо ми е много нервно. До петък трябва да съм в отлично състояние, а ми се струва, че вместо това ще вдигна температура и... :neutral:
ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ ТРЯБВА ДА ХОДЯ НА ЛЕКАР БЕЗ ПРИЧИНА.
Е не понеже някой случааайно каза на майка ми ,че може да съм болна от анемия :-o ,щото скоро съм леко жълта иии
АЙДЕ ЕМИЛИЯ НА ЛЕКАР ДА ТИ ВЗЕМАТ КРЪВ И УРИНА WTF ?! :shock:
Ами ако не искам такива тъпи прегледи ?
Брех човек ,малко да пожълтее ии :booooomb:
Че и едно тъпо времее :booooomb: ,разбира се нали сме ваканция.
Другата седмица като почнем даскало ще е 20 градуса сигурно :booooomb: :booooomb:
gLypChenCee
04-06-2010, 09:39
Ми мърдам още тука..
Поредният безличен и безсмислен ден ..
http://www.vbox7.com/play:c7f217df
meriLinka
04-06-2010, 10:26
Ми мърдам още тука..
Поредният безличен и безсмислен ден ..
http://www.vbox7.com/play:c7f217df
Съжалявам,че се меся,но какво стана с твоето момче :( ?
Споделяме една съдба,между другото ;хх ..
Иначе съм добре .. излизам след малко, за да си избера някакъв подарък ..
Добре това с лекаря се отложи .. за утре.
Но сега се оказа ,че ще си стоя цял ден в нас.
Понеже някой хора ги е страх да не ги завали дъжда или по точно родителите им.
И кво сякаш нямаме чадъри или качулки.
Че и имах работа до центъра .. поредния пропилян ден ..
без коментар съм просто ..
ЕДИТ : Ще си изляза самичко :smt081
vikitolove
04-06-2010, 10:54
ооо егати деня :lol:
станах 10 минути преди репетисия 8-) щях да се пребия докато се оправях :lol: :D и насичкото отгоре почнахме 1 час след уговореното :? :D не можах да си оправя краката без музика,а те искат да ги уча :D увствах се като малоумна всезнайница :lol: :D
kuklichka_bg
04-06-2010, 11:30
Супер гадно време..едно ми е изморено такова,но смятам след малко да се замъкна на фитнес
пф мислех да ни пуша от днес,ама намерих една оф 8-)
XTREMEFREERIDE
04-06-2010, 11:55
ВРЕМЕТО ТРЯБВА ДА Е СКАПАНО ТОЧНО ПРЕЗ ВАКАНЦИЯТА, НАЛИ?! :smt093
Faceshlqk. Писна ми да ми е тъпо. Явно имах някакви huge очаквания за ваканцията и сега, като не става така ми е смотано. Абее пфф .. :smt037
Поне днес ще се шетна до студиото да си взема момчето. Дано не са приключили, слуша ми се малко от техния revolting metal or fuckin' blues xD. След това ще гледаме Питър Пан у ТЯХ и незнам после какво ще правим. Дано не е тъпо и там. Амин. :smt092
DevilWish
04-06-2010, 12:12
Половината ден мина, а аз седя като търтей на компа и сега ,когато трябва да се оправям за излизане, продължавам да си седя.Мързи ме, уморена съм, спи ми се, липсва ми, искам го за мен :((
ThePowerOfLove
04-06-2010, 12:23
ТЪПО!!! и супер ПРЕЦАКАНА :booooomb:
iiordanova
04-06-2010, 12:24
Пфф .. това време! :smt013
Колко бързо минава ваканцията!
А аз .. имам нужда точно сега от някой. Чувствам се самотна. :smt012
SoStarstruck
04-06-2010, 12:28
Положих много сериозна клетва... И ще я спазя,само Господ да ми е на помощ.
Иначе не съм никак добре. Довечера трябва да изляза... Принудена съм просто. Сигурно ще се засеча с ония,ще преглъщам и така... Ще си се прибера за Биг Брадър и т'ва е.
Assshley
04-06-2010, 12:29
Времето е отвратително.Пак ще се оправя и като изляза навънка ще заприличам на нищо. :o И на всичкото отгоре тоя идиот ако продължава да ме изнервя още малко и да не ми звъни видя ли го ще го подмина директно .. не ме интересува дали е приятеля ми или е папата. :x
Priceless
04-06-2010, 13:22
.. и за добро утро реших да се направя шах мат 8-)
vikitolove
04-06-2010, 13:46
проспала съм целия ден :lol:
gLypChenCee
04-06-2010, 14:20
:x :x :x
kuklichka_bg
04-06-2010, 14:49
толкова ми е тъпо,че ще тегля няква играа
DevilWish
04-06-2010, 15:20
Пф бях навън много е топло, т'ва е хубаво, ама ми е супер тъпо.Повече никога няма да чуя нищо от него :С Ще го забравя, за мен не е проблем, проблема е, че не искам :С
Иначе ся ми се яде нещо ама не знам какво. . . .. И ми се пушииии.
monituuu
04-06-2010, 15:36
зле .. много зле ! как може да има толкова малоумни хора :shock:
LoveRetroMusic
04-06-2010, 15:38
игнор е т'ва ще е.. fuck you :C
Едит: получава се много добре. 8-)
gLypChenCee
04-06-2010, 15:48
игнор е т'ва ще е.. fuck you :C ++1
Одобрявам.
Priceless
04-06-2010, 16:08
Одобрявам.
Хахаха нали знаеш...как влиза сутрин с чаша горещо кафе? 8-)
DevilWish
04-06-2010, 16:25
Депри. Отивам да събирам дрехите.
Еййй зема стана емо и да са режа :D
Охх, криво ми е , болна съм, всичко ме боли, времето е гадно, вали, студено е, липсва ми, искам да го видя, искам гуш, а него го няма... глупаво време, скапан ден, искам го до мен... пфу.
Успява да ме размекне само с няколко изречения и две прегръдки... дразня се на себе си вече... оф. ](*,)
SoStarstruck
04-06-2010, 16:45
Главата и сърцето ми ще се пръснат. Обаче няма да се дам. Ще продължа... И няма да се спра. Нямам такова намерение. ;)
Priceless
04-06-2010, 17:05
Имам много остри прояви на ПМС. :?
mArMaLaDkA
04-06-2010, 17:15
^ Аз такива имам целогодишно. 8-)
Ще има сармички за вечеря, от което по-хубаво няма. :grin: Те компенсират и за гадната влага навън, и за гадните червеи по улиците, и за проваленото излизане днес. Сармички за закуска, сармички за обяд, сармички за вечеря и по една мешана скара за гарнитура към всяко хранене. 8-)
FromAutumToAshes
04-06-2010, 17:20
Не ме е страх...
lunichkataaa
04-06-2010, 17:27
Ваканцията свърши,утре сме на училище...как да съм? Не особено добре!
FromAutumToAshes
04-06-2010, 17:29
Свърши за тези които сме последна година... За другите има още една седмица. Нека горят в ада за това :lol:
Priceless
04-06-2010, 17:33
Ревах/а 15 минути, защото шоколада ми е гаден о.О Трагично е ..
Take_That
04-06-2010, 17:36
Свърши за тези които сме последна година... За другите има още една седмица. Нека горят в ада за това :lol:
8-) 8-) 8-) Абсолютно 8-)
lunichkataaa
04-06-2010, 17:40
Напълно съгласна 8-) 8-) 8-)
miss_asi
04-06-2010, 17:48
Изморена.След цял ден смях и лигавщини как иначе.Сега си мислех за най-добрата ми приятелка,с коята се скарахме наскоро.Чак сега усещам липсата й.Някак си ми липсва.
Четох блога на една позната,последния й пост е точно това,което имам нужда до Му кажа.А Той е ... офф дори не знам къде е,но съм 100% сигурна,че случката от преди 2 вечери се повтаря и просто издивявам,а Той дори не знае за чувствата ми :-x Супер!
Kukumqvka
04-06-2010, 18:21
Общо взето 5 дена само релакс и вино с лимонадка вечер.И партия карти - Идеално!
DevilWish
04-06-2010, 18:50
Реших се, че трябва да го изтрия от мислите си.Ще стане.Мога да изтрия всеки.И всеки да забравя за една цигара време, ама защо не искам бе мамка му стара..
Colouring
04-06-2010, 18:53
Ох,не знам..
Тъпо ми е/както винаги/.
silwinka ? o.O
Нов рег или просто нов потребител имаме :smt083
ъ? 8-)
Не знам за какво става въпрос. 8-)
-
Иначе май съм добре..
Assshley
04-06-2010, 19:10
Опитвам се да не се изнервям и да не мисля какво става нон стоп .. и да продължавам да се тъпча като свиня . 8-)
Eдно... размекнато ми е, такова... :smt048
Иначе съм почти добре. Болна съм, физически съм зле, но искам да се усмихна. :) Всъщност... плаче ми се. :) Няма конкретна причина, може би искам да плача за щастието ми.
Егати идиотщината...
soul1199
04-06-2010, 19:56
искам да идва Петък,само това,6е да си с прибера у нас и 6е съм добре
ScionOfStorm
04-06-2010, 20:47
бивам
цикля, формим яко спам-чат с една съфорумничка и слушам стрийткор да си поприпомня. жената ми липсва деа :р
dqvolcheto9
04-06-2010, 20:55
яко лафче.. :-)
I feel super because....As sum inlove :booooomb: tup tup tup :razz: :razz: :razz:
Assshley
04-06-2010, 21:19
Добре съм.Един нацепващ смс винаги върши работа. 8-)