Влез

View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11

Страници : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

mechtaq_za_teb
03-23-2010, 06:00
Зле, нещастно влюбена, отчаяна... и за какво? За какво ми беше да се поддавам? Не можах ли веднъж да постъпя правилно? Не. Както винаги след дъжд качулка... айде..

kuklichka_bg
03-23-2010, 06:17
зле,боли ме стомаха,целия се е подул ++ това времето е отвратително.Днес пак контролннооо и пак ще се прибера довечера нз кога.... :( супер натоварени дни напоследък

gLypChenCee
03-23-2010, 06:23
Вчера.. :-# беше приказно.. :-# искам пак .. :smt007

Седяхме по средата на центъра на една пейка и се боричкахме.. аз си забивах ноктите да ме пусне, пък той още по-силно ме прегръщаше.. 8-) ахх .. :smt007 някои ще кажат, че тва баси тъпотията.. да ама тва си беше наше и беше невероятно! Обичам го. :) :smt007

deadprincess
03-23-2010, 07:09
пхах...ами отчаяна :(

Assshley
03-23-2010, 07:37
Заспала,а днеска имам супер много работи за вършене.Ебаси гадния ден ще е.;)

gLypChenCee
03-23-2010, 07:54
Ебаси, исках да съм в добро настроение и днеска..

ама това е невъзможно ест ..

Всички трябва да ме вбесяват за да ми е гадно.. :x

LofYou
03-23-2010, 08:59
уморена съм и многооо мързелива днес :o

SoStarstruck
03-23-2010, 09:22
Тя вече не ми е приятелка. През какво ли не бяхме преминали заедно,винаги съм й заставала зад гърба,но тя така си е наумила и .. щом иска,нека си върви.

.. You and me,we used to be together,everyday together,always.. I really feel that I`m loosing my best friend. I can`t believe this could be the end ..

silky92
03-23-2010, 09:58
Нищо не е същото и не знам въобще кога ще бъде ...

За жалост - никога, или поне в 99% е "няма да бъде същото". И аз колко съм искал в дадени моменти да бъде така, но уви.. Life ain't fair ;] Вдигаме глава и продължаваме напред. Не знам какъв ти е случая, но най-добре сякаш да направиш това... В смисъл просто съвет(без да ти давам наклон на, което и да било xD), иначе ти си знаеш :)

Yeah ,Life ain't fair .. Понякога промените са и и за добре . Просто искам да съм шастлива ,влюбена и спокойна ,а все не става.. :)

На работа съм и досега имах съвсем малко работа ,общо взето един нормален ден . Вътрешно продължавам да се чувствам по същият глупав начин :-s

iiordanova
03-23-2010, 13:24
Искам вече ваканция!
Нямам търпение..
Сега ще си науча за утре и после ще скучая.
Искам и времето да е слънчево , а не такова облъчно.
Имам и такива нови , хубави дрешки! :smt007
Днес съм в настроение - good!
Не съм особенно весела , но бива!

ScionOfStorm
03-23-2010, 13:26
Смотано,
ще поспя предполагам или почета да се поразсея и после ще го видим (:

SoStarstruck
03-23-2010, 13:32
Чудя се довечера да излизам ли,да не излизам лии .. Бее,чакай да си пусна един епизод на отчаяните съпруги,пък ще реша. 8-) Те са ми щастието. Преди One Tree Hill ми беше пък утехата (докато не стана пълна боза),сега само съпругите ми останаха .. Ще си ги гледкам,после 1 душ,вечеря ии .. ако е писано навън. Въпреки,че хич не ми се пристъпва извън прага,дори носа не искам да си подавам от у нас при мисълта,че той може пак да е там. И пак същата история .. Да не повярва човек,че 2 години ще станат скоро,а нещата не отминават и не отминават .. Трябваше отдавна да са забравени и преживяни вече,но НЕ ! Господ си прави много жесток ташак с мен. :? :? Ще видим...

"Когато съдбата ти обърне гръб,изчакай я да се наведе"...

Priceless
03-23-2010, 13:37
Йееееп. Добре съм. :D Смисъл .. абе добре съм :D Разбрахме се с него, имам 2 часа да се оправя. Е, 2 часа - не, ама час и половина поне имам. 8-) А как ще стане не знам. Ще се опитам. 8)

FromAutumToAshes
03-23-2010, 13:45
:-o И те така ....

vesito13
03-23-2010, 13:54
Защо ми се сърди, не аз съм виновна :( Какво можех да направя :o
Както и да е, въпреки че не зависеше от мен ми е гадно, съсипах му настроението, ако въобще имаше такова... :?
Ох трябва да се амбицирам, мързела не е хубаво нещо. Дразня се на себе си :x

DevilWish
03-23-2010, 16:24
Добре съм, имах много работа днес, чак не съм влезнала във форума.Боли ме главата ужасно.Моя си е взел книжката :) Сега ще си кара без страх ;))) :-D Иначе аз си мисля за някой и той си знае кой е, а се чупих да му се хиля на смс-а, че кръста го болял от оня ден, интересно защо :D :-D Пф трябва ми почивка.И то активна.

ScionOfStorm
03-23-2010, 16:49
Paradise Lost - Erased.

MakeMeLaugh
03-23-2010, 16:57
отвратително

XTREMEFREERIDE
03-23-2010, 16:58
^ :smt020

Днес беше чудничко. Намерихме го тоя магазин и направо се разбих като си взех тия кецове. ВЕЛИКОЛЕПНИ СА !! И всичките други неща, които си взех са направо БРУТАЛНО ЯКИ !! На кеф съм днес ! :grin:

SummerMakesMeHappy
03-23-2010, 17:04
Объркана съм.
Дали беше там или не беше? Може и да не е бил. Не го видях.
Офф тая вече ми лази по нервичките. Омръзна ми от нея. :-x

gLypChenCee
03-23-2010, 17:08
И аз ако знам как се чуствам ..

аз ако знам той кво чуства ..

след като видях онези неща.. не знам ..

май си има друга.. макар, че я беше кръстил `сестра ми` зяпах и профила в бгстар .. [не кръвна сестра де..] ама.. сестра му "" едва ли би питала има ли си гажде..

оф не знам .. :booooomb:

Аз го обичам .. и не искам да го загубя.. :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt007 :smt089 :smt089 :smt089

vikitolove
03-23-2010, 17:35
гаден ден :? :lol:
утре си е просто жесток :lol: :? ебаси тъпите учители и министерство на образованието и сички който са измислили,че след като правим вътрешно оценяване,трябва да си продължим часаовете :shock: :? яко прецакана съм :? :x и после съм на състезание,кой знай и там колко време ще седим :x :x
а как ме е налегнал мързела тая седмица :lol: :-D станах си вчера с мързела си и си останах с него,неска бях по-добре пък да видим утре :lol: 8-) :-D :D

gLypChenCee
03-23-2010, 17:43
Говорихме - изяснихме се.

Всичко е шест.

Обичам го.. :-) :-)

SoStarstruck
03-23-2010, 18:44
Чудя се .. Да се предам ли или да продължа да се боря ?! В такива моменти ми е просто безсмислено да отстоявам някакви позиции пред когото и да е .. и въпреки това все още ми кипва на моменти и се зареждам се ентусиазъм ..
Оххх,не знам .. всичко е толкова объркано. Не знам. Имам нужда от помощ и съвет,а няма към кой да се обърна .. Пффф. Пак ще действам на своя глава. Май. И после пак ще съжалявам. Май. Еххх,да можех да върна всичко точно 2 години назад,точно сега !! ..

Take_That
03-23-2010, 18:47
Чудя се .. Да се предам ли или да продължа да се боря ?! В такива моменти ми е просто безсмислено да отстоявам някакви позиции пред когото и да е .. и въпреки това все още ми кипва на моменти и се зареждам се ентусиазъм ..
Оххх,не знам .. всичко е толкова объркано. Не знам. Имам нужда от помощ и съвет,а няма към кой да се обърна .. Пффф. Пак ще действам на своя глава. Май. И после пак ще съжалявам. Май. Еххх,да можех да върна всичко точно 2 години назад,точно сега !! ..

Попитай ни, напиши ни една тема във форума 8-) 8-)

Eclipsercho
03-23-2010, 18:48
Чувствам се като тюфлек. :-D

Поне се радвам, че си свърших работата за деня и съм, така да се каже, безгрижен за деня. :grin:

SoStarstruck
03-23-2010, 19:12

Попитай ни, напиши ни една тема във форума 8-) 8-).. Чудя се,може в тия дни и това да стане. 8-)

LoveRetroMusic
03-23-2010, 19:32
Пак не стана, ама имаше.. :oops:
Утре дано да имаме късмет! GO GO GO 8-) :smt109

//За пореден път се разочаровам. Съжалявам..

XTREMEFREERIDE
03-23-2010, 19:41
Тъпо ми е. Искам ваканция. :o

Assshley
03-23-2010, 19:45
Старата песен на нов глас.;)

Take_That
03-23-2010, 19:47

Попитай ни, напиши ни една тема във форума 8-) 8-).. Чудя се,може в тия дни и това да стане. 8-)

Ама, не се страхувай, ние не хапем, престраши се 8-) 8-)

По темата - ужасно много ми се спи вече и разглеждам набързо форума и айдее думбала в леглото

mrazqkindergarten
03-23-2010, 19:52
; ((((((((((((((((

Priceless
03-23-2010, 19:55
Отвратително. Наистина. Не исках така да става, ама .. той се хваща за всяка моя дума и само гледа да се драчи. Днеска цяяяял ден това прави. Писна ми от най-малкото да се ядосва и да вика. Наистина писна ми. Съсипва ми психиката, нервите и всичко до краен предел просто. Не знам колко още ще продължавам да се самоизмъчвам. Не знам. Имам чувството, че съм мазохистка някаква вече. То никой човек на моето място не би изтърпял това. Ама не мога бее. Не мога просто да го оставя. Сигурна съм, че ще ми е по-хубаво без него. Убедена съм на 100 процента. Само това трябва да направя, ама не мога. Искам, но не мога. Нещо ме спира .. Сигурно ще съжалявам, че съм го направила, ама .. ОФ ! Наистина не мога повече по тоя начин да продължавам просто. Нервите ми и търпението ми са изчерпани. За самоуважение няма да говоря, шото то е сринато отдавна. Просто вече всичко направих и той пак не може да го оцени и пак се държи като абсолютното лайно. Като най-голямото лайно на тоя свят. Писна ми един ден всичко да е наред, а два да е някакъв пълен ад.
Избор имам.. не е като да нямам. Ама това момче ми е взело акъла и всичко. Искам си го обратно ! И акъла, и сърцето, и всичко останало. Просто си го искам. Да ми ги върне и да си заминава. И да не ме търси повече по възможност. Ама знам, че няма да стане. Няма как...

То колко дълго стана :shock: Ама няма как трябваше да си го излея някъде...

DarknessAngel
03-23-2010, 20:02
Среща утре ... как мразя да се чувствам конфузно ... :smt107
и това ще мине. Предполагам. :smt102 :smt105

Hayles
03-23-2010, 20:53
бавно умирам... не ,не не самоубийство

mArMaLaDkA
03-23-2010, 20:56
Тъпо ми е. Искам ваканция. :o
Като тръгна някой път да се замечтавам как вече е 1 април, толкова реалистично ми става, че на преден план вече ми излиза въпроса какво ще правя. 8-)

За протокола: станала съм супер лигава, отвратителна и себична в отношенията си с околните. Абсолютно (ще) си го заслужавам, ако(когато) тя не ми (про)говор(еше)и. След малко ще ходя да се самозакривам, само да си приключа превода.

Assshley
03-23-2010, 21:23
Няма да заплача .. малко ми остава ама няма.;) Не искам повече да чувам нищо за него.Дори нямам думи.

gLypChenCee
03-24-2010, 05:20
Добре съм .

Майка преди малко ми звъни :

-- Айде стана ли?
- Кво да не съм станала .. дъртия звъня, алармата звъня, моя звъня .. ся ти.. то от вас може ли да се спи? :x :lol:

Беше прекрасно.. :oops: искам пак! :oops: :smt007 =P~ :---) :---)

XTREMEFREERIDE
03-24-2010, 06:09
А той дори не знае колко много го обичам. И никога няма да разбере, че не само той се бори за мен. Няма да разбере, че всяка сутрин като стана, все за него си мисля и че всяка вечер като лягам не искам да заспивам, защото ме е страх, че няма да го срещна в съня си. Би ми липсвал през тези 8 часа сън. Той не вярва, вече не вярва. Не вярва, че след 2 години аз все още мога да бъда влюбена в него до уши. И докато не го повярва ще тъпкаме на едно място. Вече и аз незнам какво да правя с него. Толкова обнадежден беше, какво стана ?!

Иначе, добре съм. Гледах прогнозата за времето. В събота ще си е чисто лято. 21 градуса. Перфектно просто. Слънцето много ме радва. А сега трябва да седна да уча по математика, химия, английски, немски, биология .. шаляляляя .. чудничко.
:smt119 :smt103 :smt120

Assshley
03-24-2010, 07:37
Чувствам се никак.Точно никак.Все едно съм безчувствена.

LofYou
03-24-2010, 07:57
Мързеливо ми е отново ... Утре се прибирам в родния ми град и няма да видя милото 2 седмици :(

enjoyth3lif3
03-24-2010, 07:59
Да не повярва човек,че 2 години ще станат скоро,а нещата не отминават и не отминават .. Трябваше отдавна да са забравени и преживяни вече,но НЕ ! Господ си прави много жесток ташак с мен. :? :? Ще видим...

"Когато съдбата ти обърне гръб,изчакай я да се наведе"...
И аз се чувствам по същия начин при мен скоро ще станат 3 години на 1 април стават три години ... Мъчно ми е и съжалявам че всичко отиде по дяволите ... Ий така дойде един моминт в който приказката свърши ... И да, всичко беше като в приказка! Как искам отново да почувствам същото бих дала всичко да върна времето назад! Скоро го видях ... подминахме се като пътни знаци! Хората се проминят минаха 3 години забога ... искам си ги пак отново, искам си мойте момчета! Но ... времето минава и неможе да идлекува раните! Той ги остави отворени :smt007 :cry: Не минаваше и ден без да се видиме, аз съм си виновна явно аз постъпих така ме той да се отдръпне ...

gLypChenCee
03-24-2010, 08:47
Оф ше се разплача.. и ше ми се разтече грима за шибаното даскало .. ама как да ида така на дск .. след като .. всеки момент ш ревна бе.. не исках не исках!! :smt089 :smt089 край.. разревах се.. ;x Господи защоооооооооо? :-#

*Ден съм щастлива, сто съм нещастна..*

vikitolove
03-24-2010, 08:57
скапано начало на деня :?
добре че си тръгнах от 5 час нямаше да се разберем с тоя :? 8-) само дето др час трябва да му нося готова рисунка,ама как ме мързи :lol:
сега остава само мача,дано се справим :grin:

SoStarstruck
03-24-2010, 09:24
Really tired .. Не спирам да се ядовам и ядосвам. Днеска тотално се скарах с оная (пфф :? ) но т'ва ми е най-малкият проблем. Даже ми е по-добре без нея,тамън няма да има кой да ми квичи и да ми скача по главата. Както съм зле с нервите само това ми липсва .. По-добре да съм си сама
Истински проблем е като изляза довечера (което не знам как ще стане) дали ония изроди ще ни се натресат за пореден път,че май им стана навик нещо,хах .. :? :? И онзи: За какво ми се меша в живота,помни разни дреболии от преди година и само ми се обяснява .. Ама грам да не ме занимава,бе .. Учудващо е,че още има доблестта да ми говори и да ме гледа в очите,но заеби...

Priceless
03-24-2010, 11:24
Бяснааааааааааааааааааааа аааа :-x :-x :-x :-x

Lestat357
03-24-2010, 12:18
1) Тъжен.
2) :smt078
3) а би следвало да съм донякъде доволен; всичко е наред поне привидно;

iiordanova
03-24-2010, 12:29
Трябва ми една дъъъъъъълга почивка..!
А имам да уча по - математика , физика , география! :smt012
Днес не ми е ден .. , ама нищо.
Утре ще бъде слънчево времето! :---) Супер!!
Винаги слънцето ме зарежда с много положителна енергия.
*Никога не е късно! *

SoStarstruck
03-24-2010, 15:43
Иска ми се да можех да погледна 1 година напред във времето .. Иска ми се тоооолкова много .

dqvolcheto9
03-24-2010, 16:44
Нещо съм много нервна тези 2 дена и нз кво ми става..Всички ме нервят .. И б*си самочувствието имат вс..Нервна съм яко и нз кво да правя.. :booooomb: :booooomb:

DevilWish
03-24-2010, 17:06
Една дума - ИЗТОЩЕНА :shock: :oops: милото трябваше да остане да ядем заедно, ама бързаше :С Чудя се къде е баща ми по-бързо да ми готви, че съм гладна :Д

XxStupidMuffinxX
03-24-2010, 17:21
Хмм .. изморена. :D

Assshley
03-24-2010, 17:22
Искам да върна времето назад .. или просто да погледна в бъдещето.;)

silky92
03-24-2010, 17:35
Усещам една липсва ,която не знам дали времето ще успее да излекува...

XiPiXoPiGiRL
03-24-2010, 17:53
използвана най-вече.. иначе объркана, самотна, ядосана, заспала, уплашена, много уплашена от това, което може да се случи, нерешителна, проста, наивна, смешна, жалка.. да продължавам ли...?
:-k :-k :-k

anyfany2
03-24-2010, 18:09
Ще може, миличка.. Времето лекува всичко !
:-)

b3b3t0y
03-24-2010, 18:15
ИЗЦЕДЕНА!
Най-вече от това,че труда ми остана неоценен!
4 години на вятъра :cry:
... последен опит! :cry:

gir
03-24-2010, 18:16

Така си е. С времето и настинките минават. А има и хора, които, както са казвали "Два пъти карах СПИН на крака!"...

По темата - аз се чувствам мнооооооооооооого супер и няма как да е иначе. То днес писах в онази "какво искате да кажете на гаджето си", та който е чел е наясно...

gir
03-24-2010, 18:18
ИЗЦЕДЕНА!
Най-вече от това,че труда ми остана неоценен!
4 години на вятъра :cry:
... последен опит! :cry:

Сещам се за израза на футболни коментатори:

"Съдията ограби труда на момчетата!"

Случва се...

gLypChenCee
03-24-2010, 18:18
[21:09:42] -Той [h] каза: a tova (h) za koi e
[21:09:44] Той [h] каза: (wasntme)
[21:12:25] аз каза: mi ;d .. nz.. za koiito go iska..
[21:12:39] Той [h] каза: a da be :(
[21:12:42] Той [h] каза: basi ako go iska nqkoi druG :(
[21:12:43] Той [h] каза: (doh)
[21:13:03] аз каза: mi sh si pazishh teritoriiqta be (chuckle)
[21:13:11] Той [h] каза: nachi da q markiram :D
[21:13:15] Той [h] каза: (rofl)
[21:13:32] аз каза: aa ne
[21:13:33] аз каза: : D
[21:13:34] Той [h] каза: :D
[21:13:36] аз каза: tyka weche ne p0zna
[21:13:37] аз каза: : D
[21:13:41] Той [h] каза: a tq taiq teritoriq ako ma obicha :D
[21:13:42] Той [h] каза: nqma smisal da si q paziq
[21:13:46] Той [h] каза: 6toto sha si e moiq :P
[21:14:00] аз каза: emi da ama ako q pysneshh terit0riqta sh d0bie kraka i sh si otide
[21:14:00] аз каза: : D

Това беше най-голямата простотия просто.. :razz:

stealthyGirl
03-24-2010, 18:42
Малко изнервена... Два дена на нерви и вече отслабнах. :(

mArMaLaDkA
03-24-2010, 19:01
Нямам намерение да пиша романи, нито да опищявам целия форум, за това, как се чувствам, 'щото най-малкото отстрани ще изглежда изкуствено; все тая, де. Ще кажа само, че всичко, което търсих толкова време, най-сетне го намерих; че хората около мен ме ценят като човек, ценят и труда ми, затова не съжалявам за нито една минута, която съм прекарала вместо в кафенето отсреща, вкъщи с учебниците и книгите; чувствам се прекрасно и мисля, че най-сетне си намерих мястото.

darkPaladin
03-24-2010, 19:06
размишлявам

kindergarden
03-24-2010, 19:07
горе-долу...ще трябва да се спи след малко :D

SoStarstruck
03-24-2010, 19:43
Леле,не мога да повярвамм,че това се случваа .. Даже и по новините го дадохаа! Познавахме ги тия хора,божее .. *прекръствам се* .. В следващите няколко дни мога само да съм благодарна на Господ,че съм жива и да не се ядосвам за такива маловажни неща вече .. *(whew)*

DevilWish
03-24-2010, 19:43
Малеее неска имахме празник с моя хахахахаха :Д и двамата забравихме хем бяхме заедно.мале направо се влюбих в това момче, защото ми пееше. :))) хахаха :)) сладур. много яко пее. /не е буквално ,че съм влюбена/. :Д дамм :)

silky92
03-24-2010, 20:10

Благодаря ти :)

Priceless
03-24-2010, 20:17
То не е лесно в такова състояние да правиш презентация. Пф .. счупих се тая вечер много брутално.

Take_That
03-24-2010, 20:21
Иска ми се да можех да погледна 1 година напред във времето .. Иска ми се тоооолкова много .

Човек се учи от грешките си, затова не можеш да погледнем в бъдещето :)

Shely
03-24-2010, 20:24
Екстра съм, не се оплаквам 8-)

mrazqkindergarten
03-24-2010, 21:45

Винаги ми четеш мислите май май. :)

XTREMEFREERIDE
03-25-2010, 06:41
I can't wait for for Saturday! :grin: Въпреки че няма да се прибирам, но пък за сметка на това ще си сменя ластиците на брекетите и ще си пострижа косата най-после вече. :grin: Днес имам 3ти час физкултура :grin: направо прекрасно .. и това слънце навън така ме радва again. :grin: Абе нещо ми е хубаво. Нека да е лятоо.. :grin:

kuklichka_bg
03-25-2010, 06:55
Стомаха ми най сетне се оправи-последните дни се едно бях глътналааа бидона 8-)
Сега ще ходя на фитнес и се чудя дали да си купувам цигари или вече да ги отказвам... 8-)

kuklichka_bg
03-25-2010, 06:56

Винаги ми четеш мислите май май. :)

кой не го иска товаа :)

Assshley
03-25-2010, 07:22
Поредния ден,в който ставам и се чувствам .. никак. :? Трябва да влизам да се къпя и после да се оправям и да ходя към даскало.Днеска просто трябва да се счупим за сметка на вчера. 8-) И .. май свикнах с мисълта,че,когато телефона ми звънне вече няма да е той или пък не.Ох незнам .. трябва ми време да обмисля нещата. :-o

SoStarstruck
03-25-2010, 07:58
Прибрах се от даскало (още в 9 и нещо,не че се фукам .. 8-) ) И за утре нямам намерение да пипвам по нищичкоо! Цял ден ще си се излежавам,после ще отскоча до аеробиката. Може да се зарадват да ме видят,все пак сигурно им липсвам вече .. 8-) Ии довечера някое хубаво приятно филмче,relaxx и приятно похапване. ;p

silky92
03-25-2010, 10:14
На работа съм и за сега е спокойно ,дано продължи така цял ден. Чувствам се добре ,а и се опитвам да се вгледам в малките и хубави неща в живота ми и това ме кара да се усмихвам (радвам се ,че се запознахме ) :smt003

DevilWish
03-25-2010, 10:25
ми половината ден мина, оня не ме разбира кво искам да му кажа, тоя път имам що годе работа, ама гадна.Неска като мине ми остават точно 6 дни стаж няма да мрънкам толкова ... Искам да го видя ама знам ,че няма да дойде.... Ля-ля-ляя

vikitolove
03-25-2010, 10:34
отива ме на зона :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
един фр се прибра :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
едва не заспах в часа по бг :-D :D :D :D
за сега нямам досадници на главата си :grin: :grin: :grin:
ще си правя яйца (любимото ми) :grin: :grin: :grin: :grin:
е как да не се усмихвам на живота :grin: :grin: :D :grin:
вчерашните ми тъпи,неблагодарни мисли почти избледняха :grin: :grin: :grin:

anyfany2
03-25-2010, 11:05
Малко изнервена... Два дена на нерви и вече отслабнах. :(
Еххх, ако и аз така слабеех.. :oops: Мечти, мечти !@ :-D

Metal
03-25-2010, 11:14
По-гадно от сега не се бях чуствал във живота си....

tanch3t093
03-25-2010, 11:21
Ммм милото е болноо чудя се да му звънна ли сега или после ма ме е страх, че ще го събудя щото ми каза, че ще спи. Днес не бях на училищееее кеф кеф :grin: :P Навън времето е много примамливо ... :D

Priceless
03-25-2010, 11:30
Ми добре .. чакам да ми пишат, за да видя дали ще изляза и кога...

LoveRetroMusic
03-25-2010, 12:33
Започвам, достатъчно време изгубих.. as usual.
Доста ще ми отнеме да го напиша + т'ва ще
се опитам да го направя добре, ако бях почнала
преди час, дори преди два, щях да съм наполовината. :x

Jessie
03-25-2010, 12:47
обичам го .. !!

мразя ги .. ЦИГАНИ ПРОКЛЕТИ, ДАНО ДА ИЗМРЕТЕ !!! :x :-x

TheSunshine01
03-25-2010, 12:59
Доста зле .. преди малко казах на бившия ми приятел че още имам чуства към него а той ми каза че сега се занимавал с друго момиче и искал да сме приятели стана ми доста гадно :(

ScionOfStorm
03-25-2010, 13:06
Умерено зле и глупаво.

Имам Fields of the Nephilim обаче :)

All our days are numbers
We bare the face of men
The rain, the skies are changing
But I will fly again.

mynichka09
03-25-2010, 16:27
Добре,благодаря :)

DevilWish
03-25-2010, 17:07
Супер като изключим, че компа пак е долу и след това сигурно ще е зает + мразя да гледат кво правя. + няма да мога да пея ,а исках да се запиша и да му пратя песните :(

w0sh
03-25-2010, 17:09
Купих си супер яката тениска на пакман.

Малко съм гладен и ще си объркам едни Яйца.

XTREMEFREERIDE
03-25-2010, 17:15
Добре мина деня. Хубаво,хубаво. Много слънце и сладолед. <3
Сега остана Той да се прибере (ако изобщо се прибира) и съм ток и жици.

Assshley
03-25-2010, 17:42
Нямам настроение за нищо.;//

SoStarstruck
03-25-2010, 18:01
Слушам музичка и малко се поотпуснах от скандала .. Предната седмица точно по това време как се пържехх на кладата обаче. 8-) 8-) Тази дата дълго ще се помни,и то все с лошо. Дамм...

vesito13
03-25-2010, 18:04
Мързелът отново надделява в мен :o

gLypChenCee
03-25-2010, 18:06
Нямам настроение за нищо.;// :( :( :( me too.. :( :( :(

pisety000
03-25-2010, 18:09
Чувствам се страхотно :grin:

DevilWish
03-25-2010, 18:22
Много съм добре.Изкъпах се и всичко.Ама се чувствам уморена.Пее ми се.Ама не може :С И ми се яде, ама не искам да стана 100 кила ;С Тъкмо свалих още 3 кила ;С

lipsvashh_mi
03-25-2010, 18:30
слушам музика и се смея на реакцията му днес....уж нищо ама само разпитва за разни момчетии и кой щял да ми е кавалер на бала... :-D ех,пристрастявам се към някои хора...а тя само да е посмяла да си играе с чувствата му ще й хвръкне главата-не ми дреме чия приятелка е и в какви отношения сме..няма да позволя да го използва зареже и той да се депресира-прекалено ще ме боли да го гледам такъв,а имам чувството,че натам отиват нещата и хич-ача хич не ме радва :x
иначе учих по философия за утре е малко съм на тръни

kindergarden
03-25-2010, 18:38
утре заминавам за Ямбол :oops: 8-) ще има спирка в София за смяна на влака и такамз ако спирката е за повечко време може да се обадя на някой познат от там да се видим ама ще видим какво ще се случи :D

FromAutumToAshes
03-25-2010, 18:40
Cuz there ain't no harder, harder style
And there ain't no harder, harder kind
Showtek will be fucking up your mind !

:smt002 :smt002 :smt002 :smt002 :smt002 :smt002

Иначе казано кофея на музика 8)

TheGirlNextDoor
03-25-2010, 18:47
супер тъпо ми е....
надявам се утре да е по-добър ден :]]
ако някои хора не спрат да се държат по тоя тъп начин скоро ще настъпи end-а

kuklichka_bg
03-25-2010, 19:08
абе както и да съм няма да съм тей както искам да бъдаа 8-)
офф спи ми се май 8-)

SoStarstruck
03-25-2010, 19:40
Искам да влезе в Skype и да прочете какво съм си написала на профила. Искам и оня да се раздвижи малко във фейсбук,че не ми е удобно да го шпионирам така,и то точно сега .. `` искам всичко да се върне 2 години назадд !!

Misty91
03-25-2010, 19:45
някво тъпо ми е, след малко ще лягам.

BlueParadise
03-25-2010, 19:47
хм ... някво тихо ми е .. представям си какво ще е през лятото .. купоните,момичетата,пиячка та(разбира се :D ),морето,дискотеките,плажа, овите запознанства ... хубаво ми е на душата като мисля за това,но искам вече да идват тези миговее :)

kuklichka_bg
03-25-2010, 19:56
хм ... някво тихо ми е .. представям си какво ще е през лятото .. купоните,момичетата,пиячка та(разбира се :D ),морето,дискотеките,плажа, овите запознанства ... хубаво ми е на душата като мисля за това,но искам вече да идват тези миговее :)

и аз ги чакам тия мигове......само че 3 месеца не са малко 8-)

Thealwaysthinkingone
03-25-2010, 20:02
Хмм тъжно ми е...и то не вмомента ами от доста време...Най Най близките ми хора приятелката, най-добрите приятели и други приятели заминавам да учат в чужбина, а аз си оставам сам тук, защото си имам супер работа и няма как да я оставя

darka1
03-25-2010, 20:06
Гадно ми е, защото всички ме предадоха :booooomb:

IoaHka
03-25-2010, 20:30
Утре май ще се ходи за някакви обувки за бала..
Супер ми е ^--^

Assshley
03-25-2010, 20:44
Потънала в спомени ..

mrazqkindergarten
03-25-2010, 20:52
Потънала в спомени ..

Same here .. ;/

mArMaLaDkA
03-25-2010, 21:05
Егати простите задачи. Мразя я тая математика, много!
Че няма и кой да ми помогне, никой не ги схваща, пък и стана късно.
Още не съм си написала домашното по литература, 12 стана вече. Много ми е умряло, спи ми се, а помня как доскоро не ми пречеше да вися досред нощите, да уча, да спя после 2-3 часа и сутринта да съм свежа като краставичка. Много мрън!!! Да идва петък, че ми писна.

Иначе(паразитно е вече ^^) днес беше приятен ден. На училище едвам гледах, после си оставих набързо нещата в нас и ходих да се видя с една приятелка. Карах я да ми реши една задача. 8-) Пихме кафе, после я изпратих да ходи да си прави контролното, пък аз ходих да ям паста, сам-самичка. 8-) Докато се прибера, изгорих калориите от прегрешението 8-) и така. И спах, и сега пак ми се спи. Младостта ми премина в сън. :D

fgirl14
03-25-2010, 21:44
Чувствам сее зле и ми се пие .. мисла че тая вечер ще го правя да (отнаво) :cry:

XTREMEFREERIDE
03-26-2010, 06:10
Отново ям. Какво ми става? Само ям. 8-) Толкова е забавно. А времето? Слънцето? Уляляя .. :smt101 Най-якото е пролетта. Най-якото е! Нямам търпение до Събота вече. <3

Офф, тъпата задача по математика не излиза и това си е. А колко искам да я реша и да ми пише 5 вместо 4 .. :smt076 Ще си умра тук. Пък по Английски тая ще изпитва и там трябва да уча. Абе положението не е много цветущо. Дано 10ти клас бъде по-добре. Амин. :smt108

Assshley
03-26-2010, 07:24
^ И аз си мислех,че 10ти клас ще е по-добре ама не познах. :lol:

Иначе съм горе долу добре.Пия си кафето и след 30 мин почвам да се оправям.

LofYou
03-26-2010, 07:41
Ммм сутринта започна доста добре ... Пак съм си в родния град и сега само ако някой ми донесе едно кафе както съм в леглото ще е супер :-D
И си крада нет от някой :D

enjoyth3lif3
03-26-2010, 07:57
Мразя тая тъпа история!!! Защо трябва да я учимее? Реве ми се вече! Трябва да учаа, за да си изкарам изпита по английски :( Колко неща трябва да свърша преди да дойде лятната ваканцияя :o А колко малко време имам ... :shock: Трябва да не мисля само за забавления... :?

Priceless
03-26-2010, 09:18
Още се чудя дали да ходя утре. Няма какво да правя там с тези хора :?
Иначеее .. мисля, че тази вечер трябва да се размажа. Пак.

gLypChenCee
03-26-2010, 09:18
Снощи му казах. Не се сдържах ..
Когато му казах последното изречение в гърдите ме заболя..
не можех да дишам ..
и сега още ме боли ..
не се преструвам за подобно нещо..
пък и болката е адска.. точно гръдния кош ;xx
аа fuck ;x :x :(

XeBaveca95
03-26-2010, 09:57
Не се чуствам добре

Vilencety
03-26-2010, 10:22
хехе отивам сега на Търново да видя моя сладурррррр :grin:

anyfany2
03-26-2010, 10:29
Ай, ай, ай !
Само аз си знам как се чувствувам. :-D

Take_That
03-26-2010, 11:17
Егати простите задачи. Мразя я тая математика, много!
Че няма и кой да ми помогне, никой не ги схваща, пък и стана късно.

Може би мога да ти помогна, все пак ще кандидатствам с математика 8-) 8-)

По темата - весело ми е, времето навън е прекрасно и ме зарежда с много положителна енергия :)

ShtrudeL
03-26-2010, 11:24
лелеле такова хубаво време,така ми се пътува ама мноооого и много надалече....или...Крошуна <3 мм ^^

ScionOfStorm
03-26-2010, 11:26
Ебаси, един ден да съм по-зле като състояние и за един час 5 души ми звъннаха за някакви уговорки.. О.о

kukli4kata001
03-26-2010, 12:55
Днес ще се наспя най-сетне и ще се въргалям в леглото, колкото си искаммммммммм :grin: :smt015

vikitolove
03-26-2010, 13:00
имам нужда от промяна на обстановката :( не издържам вече да виждам едни и същи неща и хора ,да приятно ми е искам да съм с тях,но ми трябва промяна :? това вече сякаш не съм аз не се радвам,не съм щастлива както преди,не ставам със желание,не понасям никого и нищо дразнят ме 1000 неща,които преди са ми били приятни :(
дано утрешното ми ходене до дядо да ме разведри малко :( :?

buuu
03-26-2010, 14:22
уморенаааааа :smt010 но след малко излизам :grin:

liolito0
03-26-2010, 15:08
mnogo typo :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 moeto :---) :---) :---) :---) slynce go nqma.veche 4 dni ne sme se vijdali i :neutral: :neutral: ](*,) ](*,) #-o #-o neznam kakvo da pravq lipsva miiiiiiiiiiiiiiiii mnogoooo :( :( :-# :-# :-# :-# :-s :smt007 :smt007 :smt007

Priceless
03-26-2010, 15:17
М май няма да излизам днеска. :? Уффф ... а за утре още се чудя 8-)

blondeVIP
03-26-2010, 16:58
Ами интересното е че от сряда съм като ходещ труп и не мога да се спря да плача, и сега когато всичко така неочаквано свърши не пролях и една сълза, може би защото въпреки чче го обичам повече от всичко, думите му ми отнеха желанието да съм с него, а и някак си знам и вярвам, че няма да може да ми ги каже в лицето . . :)

Priceless
03-26-2010, 17:00
Бясна. Не, всъщност не бясна. Сдухана май е по-точната дума. Искам да изляза, ама няма. На инат. И утре няма да отида. Пак на инат. Мразя го тоя инат.

dqvolcheto9
03-26-2010, 17:49
Много готин ден бешееее днессс!Много щастлива.Маи тои пак почва старата песен на нов глас :-o Дано утре да го видя да ме повози малко със скутерчетоо (съннн) :-)

XTREMEFREERIDE
03-26-2010, 18:35
Bях на концертче на БТР ^^ и си прекарахме НЕВЕРОЯТНО. Снимахме се с Наско и си взехме автографи. Абе хубавото си е хубаво. Само ми бяха смешни тея пред сцената. Отиваш на концерт на рок група и виждаш най-отпред пред сцената, някакви кифли с токчетата и квадратните обеми се изчекнали там да привличат внимание. Бая зад тях бяха тези, които наистина се кефеха на музиката. Тея от пред не им трепна един косъм бате.. стояха като пънове и не знаеха нито една песен,ама нищо,важното е,че бяха забелязани.. OMG. :smt101

Сега чакам господин моята любов да се прибере и да ми пише. Малее, не съм го виждала от 5 дни и няма да го видя до 1ви Април. :smt089 Много ми липсва ама страшно много. Толкова искам да се гушна в него и да ми каже пак "никога няма да те пусна". :smt049 Охх..

gLypChenCee
03-26-2010, 18:36
Потънала в спомени ..

enjoyth3lif3
03-26-2010, 18:49
Потънала в спомени ..
+1

DevilWish
03-26-2010, 19:02
Слушам си музика, добре съм, обаче ревах от болка 30 минути, т'ва беше мега кофти преживяване :С И се случва често.Ако пак стане на доктор ще ида :С Страх ме е.
Трябва да правя диск за после като излезем с милото с колата, да имаме какво да слушаме.Трябва да изчистя малко компа....Трябва, трябва ама седя тука.

Kukumqvka
03-26-2010, 19:59
Много ме е налегнал пролетният мързел.Добре,че само три дена останаха до тая ваканция.Гот ми е..като знам,че има възможност да ида до Сс.
Ама да не се надявам много.Абе и тук да съм,пак ще си е кеф.
Утре мисля да си направя кичури 8-) .А пък в неделе,ще ходим да гледаме къщи.. Добре съммм.

Assshley
03-26-2010, 20:01
Чудя се дали тая вечер да не му кажа каквото искам .. То се е видяло,че сигурно сме приключили окончателно .. Интересно е как се опитвам да се заблудя,че не ми пука и,че съм твърда и донякъде се получава.Само дето откъдето и да мина все има нещо,което да ми напомня за него.

stylo
03-26-2010, 20:45
не ми е добре ...

DarknessAngel
03-26-2010, 20:50
Той сериозно ли ми го заяви ?! :shock:

Rounder
03-26-2010, 20:51
Щувствам се и добре и зле,как да го опиша,бяхме на едно парти с момичето което харесвам (явно и тя) ама тя си има приятел(тои не беше там) цяла нощ танцувахме,дори накрая ме изкара на вънка и ми вкара няколко езичета :grin: :-)
Но сега като си помисля че е с него иииииииииииииии :-x :booooomb: :shock: :o

smiirnoff
03-26-2010, 20:57
Денят мина ПЕРФЕКТНО - всичко ми е на шест. Чувствам се супер щастлива. Преебах си диетата, ама не ми пука - т'ва все пак са торти и бонбони - а т'ва не мога да откажа :lol:

Ама сега ми е супер скучно, гледам ги тия по нова телевизия идиотите и се чудя с кой да си лафя .. ама то няя никой :Д

sladur4etyYy
03-26-2010, 21:17
супер беше в клуба, пийнахме стабилно, полафихме си, малко нови запознанства.. сега ще се къпя и лягам, че не издържам 8)

Assshley
03-26-2010, 22:01
Лягам си .. претъпкана съм от мисли и главата ми ще се пръсне .. време е да спя.;)

mrazqkindergarten
03-26-2010, 23:36
Зле ми е, досега плаках .. а иначе трябва да го приема, животът не е филм с хепи енд, той няма да се върне никога вече .. ; (

Priceless
03-27-2010, 04:31
Пф .. поредниия гаден ден ще бъде. Усещам го. Не ми се ходи, ама .. имам чувството, че ако не отида ще ми се разсърдят. :? И защо ПО ДЯВОЛИТЕ съм будна в 7.30 сутринта в събота ?!

soul1199
03-27-2010, 07:14
спииии ми сее 8)

valdesbg
03-27-2010, 07:19
Абе добре ми е.

SoStarstruck
03-27-2010, 07:22
Сега пък се сетих за тая песен .. сдухване на max. :( Снощи се чувствах ужасно,виеше ми се свят и си легнах страшно рано. Никой не ми е звънял => никой не е забелязал,че съм потънала вдън земя .. еми,супер. :) НЯМА да излизам. И днес,и утре,и вдругиден,и следващата седмица,и по-следващата,и другия месец...

kuklichka_bg
03-27-2010, 07:28
супер......страхотно време..и ще излизам по магазините
само където тя ми липсва,но няма да и пиша първа..не съм винова аз...пф :( :o

dqvolcheto9
03-27-2010, 07:38
Супер съм..Само чакам вече да идва следобяд.. да видя тия от моита компания как ще реагират като ни видят двамата или по точно като тои доиде да ме вземе малии :Д:Д :grin: Ся си чакам малката лазарка да я намачкамм (сън..) :-) Ох да идва следобяд вече нямам търпение.. :D :-) :-)

DevilWish
03-27-2010, 07:39
Пфф спах 4 часа.Вчера с милото се прибрахме чак в 2 и нещо и от тогава до 6 спах след това братчето почна да реве и Ерик като стана вече цялата къща беше будна..... пфф . След малко ще си изпия редбула ,защото съм мъртва.
Почнах да работя по това за стажа...
Днеска ще е много скучен ден.Не ми се седи в къщи.Пуши ми се.Тъпо ми е.Нямам пари ,не мога да ида да пазарувам, след миналият път дето накупих толкова.. Пф ..

LoveRetroMusic
03-27-2010, 07:42
Не ми се ходи на урок, а направо мисля да отида да играя тенис.
Пак ще сме много хора, ама к'во да направя .. :-|

Vilencety
03-27-2010, 07:43
Сега отивам малко на кафенцеее и после фризьор да ми направят прическаа :grin:

ReachlessGirl
03-27-2010, 08:26
Искам го при мен!! .. :o

babity
03-27-2010, 08:29
Готова съм за дълъг и тежък ден.

Priceless
03-27-2010, 08:58
Днеска май в нас ще си стоя. Ама така е. Като съм инат. :?

Assshley
03-27-2010, 09:38
Пия си кафето и се приготвям за поредните тъпотии днеска.

SoStarstruck
03-27-2010, 09:45
Май на всички съм им крива ... в скоро време няма да се мяркам наникъде и няма да затормозявам никого. ; )) Да си отдъхнат .

lipsvashh_mi
03-27-2010, 09:45
хах,и аз не знам как съм-но нека да кажем ок...времето ехубаво,ама съм на урок,а не съм си написала задачките пффф :? поне си научих темите та съвсем да не отида на гости :lol:
мислите ми витаят просто и няма как да се съсредоточа,което е лошоо за мен...и на всичкото до понеделник остават цял ден и половина-живота е гаден :-x

onestar
03-27-2010, 09:59
Нещо ми е криво...
Чудя се дали да не предложа на сестра ми да се разходим до стадиона. Времето е хубаво... ще бъде приятно.
Иска ми се онзи лигльо да се обади и да се видим. Минаха вече 5 дни, в които се скъсва от работа, а преди се виждахме всеки ден. Чакам да дойде понеделник и да се поосвободи малко, че ще полудея. :?

Jessie
03-27-2010, 10:20
Да си основем клубче: " Дне ми е супер криво". :( :cry: :cry: :cry: :cry:

Priceless
03-27-2010, 10:20
^ Вътре съм.

SoStarstruck
03-27-2010, 10:26
^ Вътре съм.

Assshley
03-27-2010, 10:35
^ Вътре съм.

silky92
03-27-2010, 10:49
Мисля си как може толкова много хора да те оценяват като човек ,а само този ,който ти искаш да не може ... живота е странен :neutral:

XTREMEFREERIDE
03-27-2010, 11:00
Йес,йес,йеес нова прическаа .. шаляля .. :grin: :grin:

ReachlessGirl
03-27-2010, 11:25
^ Вътре съм.
и аз и аз .. ^^

meriLinka
03-27-2010, 11:49
^ Вътре съм.
и аз и аз .. ^^
аз също ..

valdesbg
03-27-2010, 12:04
Е айде основете го де.

Кво само се каните? :D

XTREMEFREERIDE
03-27-2010, 12:26
Да основем клубИЩЕ "днес ми е по-хубаво от вчера и по-малко хубаво от утре" ?! :smt081

valdesbg
03-27-2010, 12:29
Да основем клубИЩЕ "днес ми е по-хубаво от вчера и по-малко хубаво от утре" ?! :smt081

Айде :) Кандидатирам се за co-founder :)

sladur4etyYy
03-27-2010, 12:37
^ Вътре съм.
и аз и аз .. ^^
аз също ..

и аз.

баси, кво става напоследък не мога да разбера, ама така жестоко се карам с майка ми, че просто не мога да издържам в нас. оффф... нямам думи просто.
силно се надявам деня ми да се пооправи.

Auby
03-27-2010, 12:42
разочарована

Faces
03-27-2010, 12:45
Когато вляза в ритъм веднага пиши два плюса искам цицата ти нон стоп да се друсаааа ляляля.Мега мощен ден само яки неща ми се случват след малко ще си гушна и моето слънчево момиче :-) :-) Музиката на макс кефа също джоба подплатен със стабилни кинти имам супер яките приятели бахти кво мога да искам повече :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

XTREMEFREERIDE
03-27-2010, 13:01

Приет си. Тука май само депресирани същества има. Стегнете се бе хора .. вижте к'во слънце е навън. :smt026

w0sh
03-27-2010, 13:11
I am Ubercool

Priceless
03-27-2010, 13:29
Добре съм. Продължавам да се друсам с тоя Ефизол :D Дано да се измисли нещо за по-късно, че два дена ... много ми се виждат. Вчера се изчистих малко, стига ми толкова :D

SoStarstruck
03-27-2010, 13:35
Наистина още си мисля за онова нещо с машината навремето .. 2 години назад или напред.. Абе,каквото може,само да не ми е настоящето. ; ))

Assshley
03-27-2010, 13:42
Голяма приказка си ударихме с тоя. 8-) Оказа се,че е прекалено разбран.Ако го видя някъде навънка ще ми е много яко.Пък и лайното ще умре от яд. :lol: Излизам да си правя кефа. :grin:

babity
03-27-2010, 14:33
Айдееее, пак си останАх без книжка... :? А сега така да ми се излиза... :?

girlche
03-27-2010, 14:38
пфу, кофти :x

Priceless
03-27-2010, 14:41
Не искам вкъщии. Искам да постя някъде. :? :?

slun4ice_90
03-27-2010, 15:01
Малко ми е скучно,иначе съм добре,май... :-o Оф,как се дразня,че все пропускам възможностите.Утре имам имен ден,въпреки всичко се надявам да си изкарам мега-яко... :grin: :-P

Jessie
03-27-2010, 15:16
Гадно.. :x Боли ме главата, имам да правя тъпа презентация по физика, а на това хубаво време Сълнчицето ми е на работа. :-x :-x :-x :-x :-x

TheGirlNextDoor
03-27-2010, 15:21
зле мн зле..аз съм си виновна ](*,)

lipsvashh_mi
03-27-2010, 15:47

Приет си. Тука май само депресирани същества има. Стегнете се бе хора .. вижте к'во слънце е навън. :smt026
и аз,и аз искам....наистина ако вярваш,че утрешния ден ще е по-хубав от днешния така и става..пък напоследък нямам лош ден,което е показателно :grin:

kuklichka_bg
03-27-2010, 16:19
добре....чакам да стане 8 че да излизамммммммм 8-)

Priceless
03-27-2010, 16:27
ЙЕС ! ЙЕС ! :grin: Май ще стане това, което искамммммммм 8-) Дано, щото .. нямам никакво настроение. Трябва да усмихна малко положението.

valdesbg
03-27-2010, 16:51
А Янче как ще се спогаждаме след като ти ми се сърдиш?

Иначе.. :) Аз съм си окей, оптново. Утре вероятно ще ходя на имен ден при леля ми.

soul1199
03-27-2010, 16:57
супер съм,утре ще е як ден :grin:

insane7
03-27-2010, 17:03
Пак ме прецака, пак си останах без пазаруването. Писна ми вече. От колко седмици се опитвам да си купя поне 1 дрешка и искам тя да е с мен, защото иначе сигурно няма да се видим и тя все има работа, и аз все съм прецакана, и само се дразня. :o
На всичкото отгоре гърлото ме боли ужасно много и нищо не ми се прави вече. :?

SoStarstruck
03-27-2010, 17:08
Искам си приятелитееее,без тях човек е за никъдее. Вчера много болно ми стана на центъра... И в даскалото също... Защо не го проумяват това тия хора,имам нужда само от тях и от никой друг. :smt007 :(

Linns
03-27-2010, 17:09
Уморена, объркана, разочарована, тъжна, самотна, глупава, наивна..

LoveRetroMusic
03-27-2010, 17:12
Нямам желание за нищо вече. Деня беше .. ужасен.
С изключение на 2 момента(?) <3
Сега трябва да излизам, ама ще взема слушалките и
ще си представя, че съм някъде там.. :Д

mArMaLaDkA
03-27-2010, 17:16
Утре и аз имам имен ден, което означава, че така трябва да си разпределя времето, че да успея и да видя всички(и да ги почерпя следователно), и да си реша задачите по математика.

Иначе работите се развиват повече от добре във всяко едно отношение. Чакам да мине тая безкрайна седмица(която още не е започнала даже) и да идва събота, че да го видя.

DevilWish
03-27-2010, 17:31
Днеска мега тъп ден.Скучен, цял ден работих в нас.Вчера спах 4 часа.Този не знае дали ще идва, а мен ми се излиза.А моя ме пита мога ли да ида на дискотека ,а мен ми се сви корема като разбрах кой ще е там.Няма да ходи пък. Точка. :-o

Assshley
03-27-2010, 17:49
Само това ми липсваше на главатаа .. :booooomb:

lipsvashh_mi
03-27-2010, 19:04
^
прави се,че не ме познаваш,както смятам и аз да правя и ще се разбираме чудесно....пък и всеки ще си живее живота щастливо :)
иначе тея задачи ще ме уморят ама няма да им се дам :-D
боже,къв е тоя непознат номер детоптолкова късно е звънял-абе няма да звъня,ако иска ще звънне пак

gabi7u
03-27-2010, 19:06
Вече трети ден се караме, сдобряваме, караме, сдобряваме .. а не можехме ли да избегнем това, не можеше ли да не хабим толкова сълзи, не можеше ли да се разберем то цивилизования начин ..
защо трябва да сме такива инати ..
А можех да съм в мола цял ден и да разтоварвам пазарувайки нови парцалки, но неее аз се жертвам за нас и какво получавам в замяна, цял ден БЕЗ теб, понеже ти имаш ' нужда' да си с тоя дето го виждаш всеки ден и явно ти е по приятно с него, отколкото с мен .. и после било нелепо да ревнувам от момче - ай не на мена тия..
И майка ми и тя, не вижда ли че ми е някво кофти(или по скоро не и пука) а ми крещи само и си го изкарва на мене..
Добре че бяха двамата прекрасни приятели, които разведриха деня ми, дори само за 2 часа, защото иначе щях да полудея .. обичам ги адски много.

valdesbg
03-27-2010, 19:27
^Ахаа, значи да се игнорираме. Звучи.. лесно :) Но след като ще се игнорираме - защо изобщо ще сме на едно ис ъщо място, по едно и също време?

Наистина ли нищичко не научи от всичко което стана?

Priceless
03-27-2010, 19:35
Направо се родих. Пффффф ... обичам ги ! :smt007

w0sh
03-27-2010, 19:37
След 5 голми картофа и една буца сирене се чувствам на меда.

SoStarstruck
03-27-2010, 19:54
Ох,този човек ме разведрява адски много. Май само той ми остана в крайна сметка,де. :) Обичкам го. :

SoStarstruck
03-27-2010, 19:55
Ох,този човек ме разведрява адски много. Май само той ми остана в крайна сметка,де. :) Обичкам го. :smt007 :smt007 :smt007
Довечера "ТО" (след "Екзорсистът" страшно ще ми се отрази,както съм и сама вкъщии 8-) ) , после му тегля един здрав сънн (заедно с който и една голяма майна на всички нерви от днескаа!) ии утре кафенце .. Брей,имам желание за живот отново,бе. И без шушулката добре се спрвям засега. ;)

XTREMEFREERIDE
03-27-2010, 19:58
Толкова много ми липсва. Не знам как ще издържа до Четвърък без да го видя. Много искам да се гушна в него и никога да не се отдръпна от прегръдките му. Никога да не ме пусне. Искам да го нацелувам. Искам да го усещам, да знам, че е мой..

Обичам го много .. :smt049

Faces
03-27-2010, 20:19
БГ хип хоп-а никога няма да умре!!! http://www.vbox7.com/play:893598ad КАЖИ ИМ КОЙ СИ ТИ КАЖИ ИМ КОЙ СИ ТИИИИИ :smt002 :smt002 :smt002 Адския сладур е тоя малкия :)

nicolepcd
03-27-2010, 20:30
Емииииииииииии суперскооооооооооооооо :grin: 8-) Веселко ми е :D

LoveRetroMusic
03-27-2010, 20:48
За трети път днес, но нищо. Можех, ама нямаше как..
Мислех да продължа с книгата, ама няма да ме оставят :Д

//Ще ми лиспва.. толкова се зарадвах! :smt007

Assshley
03-27-2010, 21:07
Излях си всичко сега пуша една цигара и лягам да спя . Само съня ми е спасението. 8-)

DarknessAngel
03-27-2010, 21:13
Разпиляна.

ByK
03-27-2010, 21:49
хем весело ,хем някво лигаво , хем ми е на кеф ,хем съм бясна ама се старая да не го показвам :-|

XTREMEFREERIDE
03-28-2010, 07:20
Охх .. още не мога да се възприема с новата прическа. :smt101 Дано успея до утре. ;dd .. Сега вали дъжд, защо вали дъжд ?!?! :smt087 :smt087 Хич не го искам .. искам си топлото слънчице. :smt089 Дано баба ми ми е оставила нещо вкусно за хапване, че си умирам от глад ..

soul1199
03-28-2010, 07:56
станах,изкъпах се и ще си празнувам празника :grin: :---) :-|

Priceless
03-28-2010, 08:15
Имам имен ден. Йей. *затъпяване* . Пфф .. какво почнаха да се превъзнасят всички.. все едно е нещо кой знае какво. Ми няма да ги черпя пък.

Faces
03-28-2010, 08:16
Снощи в диското беше лудницааа голи мадами стриптийзи разни мухахаха точно мой тип психария :D Кафенцето беше и то голямо шоу сервитйорките са големи палавници което издразни доста слънцето ми ноо добре че знам как да я успокоявам :D :-) :-) :-) Обичам си я адски мамка му :-)

HexGirl
03-28-2010, 08:22
още ми е криво от снощи ...
на моменти е такъв идиот ... Но все пак го обичам

DevilWish
03-28-2010, 08:24
Имам имен ден. Йей. *затъпяване* . Пфф .. какво почнаха да се превъзнасят всички.. все едно е нещо кой знае какво. Ми няма да ги черпя пък.
Честит имен деннннн :-) :-) :-) :-) :-)

Хах чувствам се странно, вчера майка ми ми позволи да пуша цигара :D Още не ми се вярва.Добре ми стана, като изключим, че в беше 22:30 и на вън духаше и беше много гадно струдено, ама на наща ще й мирише на цигари и не мога да пуша на прозореца :Д Малее позволи ми. :lol: :shock: Дано неска излезна с някой, защото полудявам от тъпотия иначе.И най-сетне се по наспах.Ееее вчера милото щеше да ходи на дискотека и заради мен не е отишал получих смс "Без теб не мога" :oops:

Assshley
03-28-2010, 08:59
Снощи го разбих просто.;// Да видим днеска какво ще стане.

soul1199
03-28-2010, 09:37
ся се оправям и изчезвам,взех тука едни бонбони,дано стигнат :lol: :)

Priceless
03-28-2010, 10:13
Тооолкова много да ме боли коремммммм. ;/

w0sh
03-28-2010, 10:13
Само да ми мине изпита и да завивам кашето, че вече ме сърбят пръстите.

XTREMEFREERIDE
03-28-2010, 10:18
Толкова много ми се рисуваа.. :smt069
Ама първо трябва да си науча. ://

Priceless
03-28-2010, 10:19
Ах, тея две глави в джоба ми как ме изкушаваат... ше ми мине корем и всичко 8-)

w0sh
03-28-2010, 10:20
Че се надцакваме ли?

Priceless
03-28-2010, 10:22
А? .. Не, просто се сетих като прочетох поста ти 8-)

w0sh
03-28-2010, 10:23
От другия месец съм с пари.

Карл Кокс + схеми.

Очакват се приятни Април и Май.

Eliii
03-28-2010, 10:25
Тооолкова много да ме боли коремммммм. ;/

и мен :(
Имам и да уча....
Ама ми е толкова скапано, искам вече да сме ваканция...
Оф, и тия слушалки :x

И знам, че всеки има своето право да търси щастие и любов с който си поиска, но той прави грешка!! :?

DqVoLsKoJeLaNiE
03-28-2010, 10:37
суперр :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

onestar
03-28-2010, 10:45
Преди около час станах. Нещо ми е... тъпо. Времето е гадно, вали, студено ми е, трябва да уча, довечеря няма да излизам. Иска ми по-бързо да минат тия три дни... :?

boryto
03-28-2010, 11:19
Суперрр ..

Ям МИЛКА с ягоди :grin:

Linns
03-28-2010, 11:50
Нервиранаааа :x :-x :booooomb:

dqvolcheto9
03-28-2010, 12:30
Преди около час станах. Нещо ми е... тъпо. Времето е гадно, вали, студено ми е, трябва да уча, довечеря няма да излизам. Иска ми по-бързо да минат тия три дни... :?

vikitolove
03-28-2010, 13:04
малко ми е криво :(
сама съм си виновна знам го и ме е яд заради това :?
не е в скайп и ми е някак скучно като не си пишем,а не искам да е така,точно в момента нямам желание за нещо повече от причтели :( :?
трябва да уча :?

Assshley
03-28-2010, 13:09
Не е възможно да го обичам толкова много.;хх :smt007 ](*,)

gLypChenCee
03-28-2010, 13:27
Скарахме се .. Отново.

И пак за поредната глупост ..

Оф що просто не осъзнае колко го обичам .. ?! :-k

p3tinc3t0
03-28-2010, 14:00

същото. .....

XxStupidMuffinxX
03-28-2010, 14:12
Много зле. Пиша си с бившия и той ми се обяснява в любов. Вече не изпитвам нищо към него. :(

onestar
03-28-2010, 15:04
Много зле. Пиша си с бившия и той ми се обяснява в любов. Вече не изпитвам нищо към него. :(
Абсолютно! :shock: И среща вече взе да уговаря. :shock:
Нервна съм, ще го отрежа деликатно (до колкото е възможно), яде ми се сладко, и дори не съм започвала да уча...

vikitolove
03-28-2010, 15:23
Абсолютно! :shock: И среща вече взе да уговаря. :shock:
Нервна съм, ще го отрежа деликатно (до колкото е възможно), яде ми се сладко, и дори не съм започвала да уча...
няма деликатно отрязване :wink:

скапано боли ме главата имам да уча :? хич не ми се занимава ама няма как :?
и има малко светлина в мрака :grin: :D

DollDaggaBuzzBuzz
03-28-2010, 15:28

същото. .....

Същата работа и при мен :(

Zarity
03-28-2010, 15:58
аве тоя ме кефи,мамка му... :shock: :D

TheGirlNextDoor
03-28-2010, 16:03
аве тоя ме кефи,мамка му... :shock: :D

и мен мамка мууууууууууу :oops: 8-)

soul1199
03-28-2010, 16:19
супер як ден :) (не очаквах,че толкова много хора ще се сетят да ми честитят) :)

DiabolicAngel
03-28-2010, 16:27
Тъпо ми е.Незнам защо се държа така.Той за нищо не е виновен! :(

babity
03-28-2010, 16:29
Умирам от скука!!! :?

snufff
03-28-2010, 16:29
перфектно 8)

XTREMEFREERIDE
03-28-2010, 17:56
Как ме изнерви тоя, ебаси. :smt093

BloomF
03-28-2010, 18:02
Ммммм мое се каже, че доста добре. Ям филийка с фъстъчено маслко, чатя, написах по важното домашно, вкъщи е спокойствие/не може да бъде/, той ми звъня и разбрах, че вчера ме е хванал на местопрестъплението :D :D Приятеснявам се за утре, щото имам контролно :? :? Оффффф да дойде четвъртък :P :P