View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Страници :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
soul1199
06-04-2010, 21:13
Ся си оправям леглото и си лягам :)
Само да има късмета да не е заминал и такъв шут ще му вкарам, че ще го изпратя не в Англия, 'ми в САЩ чак! 8-) Пак ми е хъгъбъл и мисля да хъгвам Спайк и да спя, 'щото то няма чак толкова неща за правене.
XTREMEFREERIDE
06-04-2010, 21:50
Суперски ден. Енергичен и полезен. Хек мастър ставам, заеби. :lol: И ония беха много добри. :shock: Биричката беше студена, а лигавщината с Алекс на макс! :grin:
Kukumqvka
06-04-2010, 22:28
Мисля,че тотално откачам.От една страна това е хубаво,от друга сякаш не. 8-)
ъммм тряа лягам, ама... нз... утре ше излизам с нея, надявам се ест... ако не ме отреже по телефона хаххх.. иначе супер вечер беше.. ракийката хубава, биричката и тя :D
SacredBoy
06-04-2010, 23:09
Не мисля, че мога да си върна всичко по старому, но ще опитам да направя новото модерно.
SolemnityOfDeath
06-04-2010, 23:18
По вечерному, типично...
от две седмици някъде ти чета постовете и се питам защо не се стегнеш и не спреш да се самосъжаляваж?! Много ли ти е приятно да си жертва,толкова ли не можеш да осъзнаеш че той може би е целял точно това? :? стегни се :)
Той е целял да се превърна в негова жертва? Да страдам? Що за глупост...
Нещата не са такива каквито изглеждат в очите ви, Вики...
Малко хора са наясно за какво става въпрос.
Иначе се надявам, че знаеш, че със "стегни се" в 99% от случаите не се постига никакъв резултат. :wink:
И така... извинявай са нервния пост... ама по това време на ноща не ми се отдава да пиша...
И все пак няма ли някой буден?
lubomirky
06-05-2010, 01:03
има, ама само депресирани.
^ А ти приспадаш към тях?
lubomirky
06-05-2010, 01:16
ми в 04:15 да не можеш да заспиш и да няяш какво да правиш не е приятно ;>
AnotherAccount
06-05-2010, 01:22
^ компания? 8-)
Чувствата са взаимни...
Говорили ли ти се? С някого, и за нещо, без значение какво...
Ако имаш нужда/желание, драскай...
valdesbg
06-05-2010, 05:37
Еееее след цяла нощна смяна съм чук :)
Само изпих един черен чай и съм свеж като краставичка. Мисля да не лягам (:
Ще пратя днес писмото на една от любимите ми съфорумки. Малко мистерия ще оставя за името, освен ако не се издаде девойчето разбира се (:
Ииии така (:
Надоспала ... Снощи се прибрах от работа към 12 и до 2 не заспах :shock: и май още съм си много болна, а исках днес да съм по-добре и да се видя с милото ... Тъпа гадна ангина :o
valdesbg
06-05-2010, 06:37
http://vbox7.com/play:0563b521
Добро утро, деца мои (:
Сега официално с чаша кафе в ръката.
ще ходим на хижа и тр си оправям багажа, а ме мързи нещо .... тъпо ми е не се чухме вчера и днес нз дали :( оххх всичко ще се оправи в понеделник :)) хубави почивни дни на всички
dqvolcheto9
06-05-2010, 07:04
Като изключим гадния грип ,който ме е налегнал съм добре..Ще уча по англ и по физика за 6 пък може и да излезна със шматкитее :-) :grin:
vikitolove
06-05-2010, 07:33
като изключим това че някой хора решиха че трябва да ме будят в 8:00 съм мн добре :D няма да ходим на бъги щото било тъпо днеска :? ама ако си мисли че ътре ще стана рано отново жестоко се лъже :? :D
прекараснооо :grin: преди полувин час се прибрах,не съм спал от има няма 1 ден и полувина.....наще ми се чудят как е възможно да не ми се спии,а аз отговарям: ЖИВЕЕЕ МИ СЕЕЕЕЕ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
XTREMEFREERIDE
06-05-2010, 08:01
Бях се настроила за депресарско настроение, пък то какво стана. Добре съм. Добре. Ама имам някаква такава супер дразнеща болка в корема. Bad butterflies. :smt086 Незнам от какво е, незнам как да я махна, ама искам да я махна. Е така, да я няма. Близнах си пак от безгрижието и може би ме е страх да се хвърля и да го налапам цялото. Идея си нямам. В един момент ми е добре, в друг съвсем не е така. Смисъл, добре ми е, ама има нещо, което ми липсва и не мога да го открия.
Whatever.
Днес и утре смятам да поуча по всичко. Да си наваксам исзпуснатото и да се представя добре тоя месец в училище. Все пак за това съм тук. Пък и добре, че Алекс е с мен. Ако нея я нямаше, незнам какво щях да правя. Може би да умра от скука, което не е в мой стил. :smt102
XTREMEFREERIDE
06-05-2010, 08:08
ЪЪЪЪЪ, да има някой желаещ да реши една задача по Логика?!! :-o
valdesbg
06-05-2010, 08:09
Райдърке - дай насам :)
XTREMEFREERIDE
06-05-2010, 08:17
Секунда, Влади, само да я открия по тетрадките. 8-)
valdesbg
06-05-2010, 08:19
Ей това ми е коронния номер - разни хора ме познават по име и ме поздравяват.. а аз... по незнайни прични не знам техните имена и не помня къде/кога сме се запознали.
Голяма съм шматка :D
(райдърке за теб става дума - не ти знам заглавието - сподели го, моля)
XTREMEFREERIDE
06-05-2010, 08:23
Пирина. И да не се смееш много. 8-)
valdesbg
06-05-2010, 08:27
А няма(много)
Дай сега задачката, че... теб чакам да ми я дадеш. :)
Едит: Изчезвам.. ако не е спешна - като се върна ще ти предложа решение (:
XTREMEFREERIDE
06-05-2010, 08:33
Ей сега ще ти я напиша на лично. :)
Трябва да ходя на курс. :( Дано се представя добре, за разлика от миналата седмица. Такъв срам не бях брала... :(
И съм в кофти настроение. Мда, естествено. х.х Какво да се очаква изобщо...
soul1199
06-05-2010, 08:57
Добре съм :)
DevilWish
06-05-2010, 08:58
Хмм добре съм.Наспах се.Искам Кемал да се събуди и да дойде.Да каже по-бързо дали ще ме води на солариум или директно отиваме на центъра.
странно ,но и аз се чуствам добре :grin: :grin: :grin:
kindergarden
06-05-2010, 09:43
вчера беше многооо добра вечер 8-) биричка с картофки...блъскащи колички...и сексът и градът 2.... 8) :lol:
kindergarden
06-05-2010, 09:46
ЪЪЪЪЪ, да има някой желаещ да реши една задача по Логика?!! :-oминалата година имах преживявания с нея ако Влади не ти я е решил вече сподели... 8-)
чувствам се прекрасно, довечера ще празнуваме рожден ден :)
LoveRetroMusic
06-05-2010, 09:50
гадна сутрин, дано да не се повтаря :smt087
Assshley
06-05-2010, 10:01
Добре съм.Всичко е окей.:)
Чувствам се осакатена. Цялото това бездействие ме убива. И мисля, въпреки че няма по/за какво, да седна да уча. Ебаси... Тооолкова няма какво да правя.
DollDaggaBuzzBuzz
06-05-2010, 10:22
Не се чувствам 8-)
Поредната убита сутрин (то вече е обяд, де, ама...)
Тая нощ толкова се изкефих на филмчето, че ми се иска пак да го гледам. 8-)
Иначе ще запомня тази дата. Всъщност... специална е... много....
// :oops:
valdesbg
06-05-2010, 10:52
Иначе ще запомня тази дата. Всъщност... специална е... много....
// :oops:
Яяя издай тайната защо :)
^ Защо ли си мисля, че имаш някакви очаквания? (:
Недей...
Нещо, за което въобще не предполагаш е.
А иначе това "// :oops:" вече имаше скрит замисъл...
Умничък си, знам че ще се сетиш...
SacredBoy
06-05-2010, 11:25
Супер си поспах.. днеска е суперски ден за непукизъм :)) ще мързелувам, ще пия натурален сок, ще хапна в повечко и довечера може да поиграя тенис и да потренирам малко.. Секстра :) Очертава се на 11 юли да ида на моренце малко така.. леко-технично.. и напрао сичко ми е ток в момента нищо друго не ми требва :))) е.. има некои неща, но се въздържам :Р
valdesbg
06-05-2010, 11:29
^Аз.. какви очаквания да имам? Интересно ми беше с какво тази дата е специална за теб, и защо ще я запомниш :) И по точното нещо което искам да знам е причината, която прави датата специална и запомняща се. Наречи го любопитство.
Нищичко не съм предполагал предварително :)
А човечето... мисля че се сетих защо е :)
:-) :grin:
^ Аз... ще ти кажа, но... изчаквам момента. Макар да знам че въобще няма да ти хареса.
Така де... не го мисли сега :)
Знаех си. 8-) :-)
Много сте се разпуснали тука.
valdesbg
06-05-2010, 11:45
Ми.. окей :)
Да видим.. какво е това нещо, което чакаш да дойде момента да миго кажбеш, и знаеш че няма да ми хареса. Т.е. щом знаеш че няма да ми хареса... защо се налага да чакаш някакъв определен момент за него, предвид вече споменатия факт че.. резултата, няма да се промени(независимо от момента на мен все още няма да ми харесва)? И с какво този момент е важен за да ми бъде съобщено точно тогава :Р
В тоя път на логика мога доста да си продължавам... мисля да спра до тук :) Щото си умничка и знаеш какво искам да ти кажа :)
*гуш*
Шефе.. така е, като няма кой да ни стяга. Но не приемай това като знак че ни липсва модераторски контрол. Напростив. Знаем си мярката :)
М'да, добре го написа... сега ще драсна едно ЛС.
Он: Студено ми е... и чакам Вики да се обади - трябва да решаваме тестове.
Лениво ми е, но май взех да се оправям :grin: .. И след малко ще си оправя косата и в 6 ще се видя с милото :-)
Глупаво ми е. Чакам момента, в който ще изляза от нас..
Скоро 8-)
Sisito941
06-05-2010, 12:10
НЕ съм добре..разделихме се.. :( :( Ама съм си казала,че няма да рева..каквото и да става..е вероятно пред най-добрата ми приятелка може ама...тя ме разбира.. :-) :-) :-)
XTREMEFREERIDE
06-05-2010, 12:19
Т'ва е най - ползотворната книга, която съм чела от много време. Отдавна нищо не ми беше въздействало така на психиката. Не, изобщо не съм лабилна. Напоследък дори прекалявам със твърдостта и въздържанието да се трогвам от малките неща, ама т'ва беше уникално. Точно 2 реда и настръхнах цялата. Все едно за мен е писал. Чудно. Мисля да предложа на един човек да я прочете също. Би било полезно за нас (да речем).
И това мисля, че ще бъде последния напън с пълна сила.
Ако не стане, явно не става.
Ама се съмнявам да не става.
Converse333
06-05-2010, 12:20
Снощи си изкарах супер яко, но днес не трябваше да му казвам да отложим срещата... :(
IndependentGirl
06-05-2010, 12:21
Прекрасно.. :grin: Днес съм в настроение.. 8-)
Но, пък от друга страна за довечера имам планове и дано не завали, защото ще ми се отрази на настроението и нагласата за вечерта.. ;x
Priceless
06-05-2010, 12:27
Кино с момичетата довечера .. как да ми е 8-) Само моя да не се направи пак на чукнат, шото ще го убия вече !
Готова съм да ходя на гости на милото, и ще се мотам още 15 мин. и тръгвам ... Само като гледам какво е вън и си знам, че ще завалиии :o
mArMaLaDkA
06-05-2010, 13:49
Имам най-най-НАЙ-прекрасното семейство на света! :smt003
Избрах най-хубавият подарък и получих подкрепа от хората, от които най-много имах нужда.
Само да си взема изпита с прилична оценка и ще си ударя дупето в тавана. 8-) Ще се ходи на море, ще се ходи и НА СофияТА... 8) Току-виж на 29.08 пак взема, че изчезна от града... 8-) Въобще и изобщо, всичко е толкова розово, че чак е трудно да се повярва. :oops:
lubomirky
06-05-2010, 13:55
наш'те са ебати идиотите. супер тъпи грешки правят и съм сигурен, че пак ще паднат.. ;<
DaemonBoy
06-05-2010, 15:34
Изнервен, скапан ден като цяло. Годишнина от погребението, всеки си пуска музика....
XTREMEFREERIDE
06-05-2010, 15:37
Мога да стоя цял ден и да гледам в една точка. Не мога да откъсна очи от монитора. Днес почти му писах. Ама не трябва. Тоя път ще сме сериозни.
Какво се опитвам да направя?! Да удавя болката във фалшиви усмивки?! Това не съм аз. И защо точно сега решиха всички да започнат да ми говорят мили думички?! Не ме интересува какво ми говорят. На пук ще го обичам, ама ще обичам Него.
tanch3t093
06-05-2010, 15:45
Ох чакам милото да се оправи и ще излизаме :grin: Днес правим 6 месеца :P :-) Хаиде деееее слънце по-бързо нямам търпение да те видя :-)
SacredBoy
06-05-2010, 15:56
навънка тресе яко дъждец, а аз изчезвам от тази шибана къща. Живот ме чака там навън
Нях, добре мина курса, ама нещо съм настинала и сега ще си стоя вкъщи уикенда. :? Както и да е, ще го преживеем. 8-)
vikitolove
06-05-2010, 16:27
след душа се чувствам като нова :grin: цялата бях прашасала :-D
но утре няма да стана пак рано че да ходя на бъги :? отново :?
DevilWish
06-05-2010, 16:50
Добре, само искам моя да не ходи никъде довечера.
December
06-05-2010, 17:24
Скучно ми е. Искам да се запозная с нови хора ^^.+1
Желаещи 8-) :lol:
XTREMEFREERIDE
06-05-2010, 18:48
Олекна ми.
Пак започвам да чета книгата.
vikitolove
06-05-2010, 18:57
Скучно ми е. Искам да се запозная с нови хора ^^.+1
Желаещи 8-) :lol:
аз съм желаещ :D
няма с кого да си кажеш един лаф :D бях сп уморена и ся се разсъних :? супер чувство :? като изключим това ще си намеря с някой да пиша и ще мине вечерта :D
iiordanova
06-05-2010, 19:01
Сега ли трябваше да се разболея ? 8-)
И вали гадно .. тц , тц!
Гледам , чв другата седмица жеги идват .. йес , бе ! 8-)
miletooo
06-05-2010, 19:33
Чувствам се отчайващо ... :-o Имаме да прави сайт по информационни (трябваше да сме група, а си останах сама) но това не ме притеснява много, защото почти го привърших ! :-o
Сега се притеснявам за вторник - изходно по информационни (учене :o )
с една дума - УЖАС !
Както и да е - не ми се мисли ... :lol:
smiirnoff
06-05-2010, 19:36
Скучно ми е. Тая рисунка вече 5ти ден я рисувам и ми писва, ама ще я завърша, за да си я сложа в рамка..
Пак ме дразни, не знам нарочно ли го прави, НО супер много ме дразни така като говори пълни глупости о.О
Определено имам нужда от нещо ново. В понеделник се заемам, защото вече ми е скучно с едни и същи хора и едни и същи занимания -.-
Assshley
06-05-2010, 19:37
Изпразняло ми е.;// Искам утре да е хубаво времето и да ходя на плаж.И искам той да се прибере ама тая вечер май няма да е възможно преди 3,4.;// Уфф .. тъпа работа.И ми се яде сладолед,а няма.
valdesbg
06-05-2010, 20:38
Душичке - когато прочетеш ЛС-то, драсни ми да знам. Че.. бях рязък малко.
Иначе спи ми се на куче и изчезвам след малко. Че и съм на бачкане от 7:00 утре и.. мамата си е*ало...
IrRePlAcEaBlE
06-05-2010, 21:06
Офф много ми е тъпо, страшно тъпо! Трябва да науча 30 програми по информатика, на които всеки ще бъде изпитан.. и трябва да ги знам перфектно, защото и без това положението с оценките ми не е розово. Иначе пак съм на диета (дано има резултат този път). И плюс това оня глупак не предприема нищо, само се прави на интересен. Общо взето скука.. :?
Kukumqvka
06-05-2010, 21:15
Понякога си мисля,че ценностната система на другите е ужасно различна от моята.Не мога да разбера защо всички около мен са толкова повърхтностни..
Толкова... объркана...
Определно сестра ми ми липсва. Определно искам да е тук, искам да й разкажа, да поговорим, да... го обсъдим.
А нея я няма...
Трябва време, а имам чувството, че то изтича...
Трябва да си намеря нещо за правене. Ще се побъркам! Мисля да почна да ходя на работа или на фитнес, или и аз не знам какво. Писна ми да си лягам уморена от собственото си отегчение. Искам емоции да ме морят, някаква активност, каквато и да е!
FuCkInBuBbLeGuM
06-05-2010, 22:08
Имам чувството, че колкото и да се надявам нищо няма да се получи. Чудя се дали да не се откажа, но ще изчакам още малко... Кофти е :(
мммм тя си има приятел... интересното е, че не ми стана гадно от тоя факт.. смисъл не много.. пак си изкарах яко, пак ше излизам... и по-странното - пак си намерих с кого да се задявам хахах...
и се чудя на всичките лапетии, дето се притестискат да кажат кво чувстват, след като тва е един живот и треа се живее! Айде ДЗЪН и да са и*е!
Lincheto
06-05-2010, 23:23
:@@@
един път няма ли да признае, че той е виновен :booooomb:
mrazqkindergarten
06-05-2010, 23:36
Не мога да мисля за нищо друго и не ме хваща сън, а утре ще ставам рано. :booooomb:
Крива още от сутринта ... Последно време съквартирантката ми много ме изнервя и се радвам, че след 2 дни ще се изнесе и ще остана цяло лято самааааа ... Сега трябва да се оправям, че ще ходя на кафенце с колежките и после малко задачки и хоп утре пак на работа ... Колко бързо минава почивката :o
Sisito941
06-06-2010, 08:12
Добре съм..сега съм за 30 мин някъде на компа и после ще уча..майка ми като се прибере ще вляза да се къпя..понеже не мога да оставя брат ми да се гледа сам..рано му е..след това мисля да уча..че всеки ден през тази седмица ще ме изпитват или имаме класни и контролни и ...изобщо няма да излизам..трябва да се справя и да изкарам хубави оценки за срока и за годината..искам и стипендия да вземам,а да видим дали ще се получи..
пп: той иска пак да се съберем.. :-s
kindergarden
06-06-2010, 08:14
приближава се гадният изпит
а с него и денят на моята свобода :grin: :D
само да мине захвърлям всичко и почвам да си клатя краката с чиста съвест
не че сега не го правя ама ми тежи някак си бездействието :( :D
FromAutumToAshes
06-06-2010, 08:33
К'во прайте бе форумци... Живи ли сте :D Ухх от кога не бях влизал тук оО Ц цц ц xD
По темата ----- пак разбит, но този път не знам що не го приемам толкова тежко.. макар че наистина много ми пука за нея оО Нооо въпреки всичко мисля че има надежда. July morning-а ще покаже :D :D =]
unwritten13
06-06-2010, 08:40
Главата още ме боли... :o
kindergarden
06-06-2010, 08:42
К'во прайте бе форумци... Живи ли сте :D Ухх от кога не бях влизал тук оО Ц цц ц xD
По темата ----- пак разбит, но този път не знам що не го приемам толкова тежко.. макар че наистина много ми пука за нея оО Нооо въпреки всичко мисля че има надежда. July morning-а ще покаже :D :D =]There I was on a July morning
Looking for love
With the strength
Of a new day dawning
And the beautiful sun 8-)
FromAutumToAshes
06-06-2010, 08:55
По темата ----- пак разбит, но този път не знам що не го приемам толкова тежко.. макар че наистина много ми пука за нея оО Нооо въпреки всичко мисля че има надежда. July morning-а ще покаже :D :D =]There I was on a July morning
Looking for love
With the strength
Of a new day dawning
And the beautiful sun 8-)
Да да да... точно това си мислех и аз :D
EndlessVoid
06-06-2010, 09:06
:smt015 сега ставам, а вече се чувствам уморен :D Трябва и да уча :smt067 :smt119 гаден, дълаг и тежък ден ще е днес :smt120
givemereasontolive
06-06-2010, 09:12
:smt015 сега ставам, а вече се чувствам уморен :D Трябва и да уча :smt067 :smt119 гаден, дълаг и тежък ден ще е днес :smt120
+това,че ми е криво още от сутринта,нямам си на идея какво да правя ,апък не ми се сяда да уча ... няма с кой да отида на кафенце,кой го знае къде е ... изобщо...скапан ден
vikitolove
06-06-2010, 09:22
остана ми само да си напиша разказа,ако свърша навреме може да порешавам малко задачи преди да е дошъл :D с това класно си е цяло чудо че излизам :? за предните две класна си скъсах задника от учене,въпреки,че едното ми го отложиха,а за това не да седна да си науча ами само навънка ми се седи :-D :?
DevilWish
06-06-2010, 09:28
Трябва да уча.
Но по-лошото е ,че ме е страх да не сме скарани.
LoveRetroMusic
06-06-2010, 09:42
Ех, дано да стане.. ще полудея от радост! :smt048
SolemnityOfDeath
06-06-2010, 10:47
"Only through struggle have I found rest
with a piece of me taken away
I begin to understand..."
EndlessVoid
06-06-2010, 10:57
Времето ме кефи :grin: Остава само да завали и загърми и ще съм на седмото небе :grin:
Priceless
06-06-2010, 11:01
Филма снощи беше Н Е В Е Р О Я Т Е Н. Очаквах да е по-гаден от първия, като всяка втора част, ама ... първата ряпа да яде пред тая ;d Супер много се изкефих.
tanch3t093
06-06-2010, 11:03
Ее супер съм .. Само това, че трябва да уча .................. Е, след малко ставам, почивка съм 8-)
Тъжно ми е ,занимавам се с глупости ,от които само ще страдам . Много ми липсва ,имам нужда от него ,а това тъпо растояние само до усложнява нещата. :(
Assshley
06-06-2010, 11:20
Това скапано време ми уби настроението и ми развали всички планове. :o И ми е толкова мързеливо,че ми идва да легна и да заспа пак.
Умирам от тъпотия. Знаех си аз, че трябваше да отида с майка до апартамента, тъкмо да видя как вървят нещата, ама на` сега ще си умирам от тъпотия вкъщи, заедно с лекарствата. :x
Нещо ме е налегнал мързела...утре имам класна, но ще уча после...гладен съм обаче заради мързела, който споменах не ставам да си сготвя нещо. Трябва да чистя, да разходя кучето...неска нещо настроението ме е напуснало :?
sladko_teenche_v
06-06-2010, 12:38
натъжена и много объркана ;[[[[
DevilWish
06-06-2010, 13:24
Супер съм, видях се с милото, не ми се сърди всичко е 6.Обожавам го бе еййй :)
Assshley
06-06-2010, 13:48
Адски ми е кривооооо и изнервено иии тъпооо и искам да изляза. :booooomb:
valdesbg
06-06-2010, 13:57
Ех... все за нещо трябва да съм крив.....
Sisito941
06-06-2010, 14:20
Засега съм супер..успях да си науча за контролното(още едно доказателство,че не ме мързи за нищо)...няма да излизам,но какво пък..не ме интересува..тъпата игра conquiztador пак не иска да зарежда и май довечера наистина ще пропусна турнира.. :o :o
Както и да е.. :grin: :grin:
^^ Какво е станало бате?! (мечки)
По темата:Гадно ми е ... Утре имам изпит по практика ама май няма да отида :? Достатъчно неприятни неща ми се случиха тия дни и ако ми се падне някоя гадна тема ще избухна и ще си го изкарам на някого :?
Е поне успях да измисля страхотен подарък за моя (но още е рано за него :-D )
Еххх много го обичам това диване :-) Радвам се,че беше до мен в труден момент като онзи ... Ако не беше той сигурно все още щях да плача и да не ям,но благодарение на него вече съм спокойна и апетита ми се върна :) Нямам търпение да си го видя довечера :-)
kindergarden
06-06-2010, 14:52
е деба мързи ме бе ....
вече почнах да си съставям планове за края на учебната година
къносване в червено
ходене на козметик
ориенталски танци
и още куп други забавни нещица и промени :D
kindergarden
06-06-2010, 15:04
ейй заключиха ми веднага темичката тууу :booooomb: 8-)
valdesbg
06-06-2010, 15:08
Шефче - имаш една бира от мен по тоя повод :)
Иначе аз съм по добре. Даже йекстра :)
lipsvashh_mi
06-06-2010, 15:09
ее,Иве,ще се научиш ти :D браво,браво за идеята за червена коса...от личен опит по-забавно е да си червен..
аз пък взех да се замислям за лещи-зелени по възможност ,но ще са за другата година сигурно... :D
и аз си правя планове за края на учебната година-10 на 100 с моите хора ще пообиколим малко БГ не сме решили само къде точно ще ходим....от море се отказах нещо ми е писнало-все едно и също :D
иначе може да мина малко на село -пък и вече си имам компания там няма да тъпея...
пф и учене за тея изпити естествено-тая ваканция няма да е хубавата почивка от миналата година и това си е :lol:
kindergarden
06-06-2010, 15:11
те е яд моите очи са зелени 8) :lol: иначе мда много ти завиждам за цвета на косата :x :lol:
kindergarden
06-06-2010, 15:11
Шефче - имаш една бира от мен по тоя повод :)
Иначе аз съм по добре. Даже йекстра :)тцтц до къде стигнахме :D
valdesbg
06-06-2010, 15:15
Ивелино - аз с шефа си приказвам за бизнес дела. Къде се набута в темите за разговор сега?
Янче - здрасти :)
kindergarden
06-06-2010, 15:17
ааа виж го ти Ивелино
ба деба само аз съм си заслужила такъв груб тон 8-)
Всичко, което съдържа бира е бизнес.
kindergarden
06-06-2010, 15:18
Всичко, което съдържа бира е бизнес.хайде да си говорим за бизнес тогава 8)
ще те черпя каса бира ако делнеш един акаунт :oops: :lol:
Дай да чуем за чий акаунт става дума.
valdesbg
06-06-2010, 15:21
Шефа е неподкупен :) Ивелинче - пак те секнаха.
Иначе Чавдаре... ония бири дето едно време ги имахме... кво ще кажеш да ги пренесем от неопределното минало към малко по конкретно настояще или близко бъдеще?
Надъхан съм. Да си призная често това съвсем ми излетя от главата.
Не бих казал, че имах кой знае колко свободно време след като си подпалих кухнята.
valdesbg
06-06-2010, 15:23
Ми супер тогава. Петък вечер как ти звучи?
Иначе ти си зает човек с доста бизнес ангажименти. Нормално е :)
lipsvashh_mi
06-06-2010, 15:24
ареее,алкохолици-пак почнахте сделки да поливате с алкохол....тц не предполагах,че сте подкупни модераторите-уж честни хора,а то...не било :D
Иначе ако сме за бирата включвайте ме и мене-все ще извъртим далаверката в наша полза...въпреки,че каса бира за 3 ма човека е лееко -като за начало :D
бтв ич не ти завиждам за очите и ако ще умра няма да е от яд...а за косата-моля,заповядай със завистта....ама да ти кажа по-добре не я каносвай-каната в повечето случаи по-вреди от боя :?
Вече съм в сесия, така че всяка вечер ми е свободна :Д
valdesbg
06-06-2010, 15:30
Е ти си в сесия, ама аз съм бачкатор. И само петък вечер ми е свободна :) Пък може да вземеш/м още някой по принцип. Да е весело (:
Янче - модераторите имат по два рожденни дни :) Просто единия го знаят само определени хора.
kindergarden
06-06-2010, 15:32
Янче давай по една каса бира и ти и да подкупваме господина модератор 8) ще сме напълно властващи над него :oops: 8-)
после ще отидем при мачо да го напием и форумът ще е наш :grin: :lol:
Той мачо на по-физически награди би се отдал.
valdesbg
06-06-2010, 15:40
Ааа я да ви питам аз вас мамини чавенца Ивето и Янчето - като завладеете форума(което няма да стане, щото Алекс е чоека който ви трябва, пък той... е женен :D , но все пак - мечтите са безплатни) какво аджеба ще го правите?
kindergarden
06-06-2010, 15:40
ще му посвирим на пиано 8-)
kindergarden
06-06-2010, 15:42
Ааа я да ви питам аз вас мамини чавенца Ивето и Янчето - като завладеете форума(което няма да стане, щото Алекс е чоека който ви трябва, пък той... е женен :D , но все пак - мечтите са безплатни) какво аджеба ще го правите?Алекс е по-душичка от мачо 8-)
valdesbg
06-06-2010, 15:44
Абе.. лесно се отплесваш.. ей затова акцията ти "да присвоиш форума"(че и куп други) е обречена :)
Иначе... Алекс е скрита лимонка.
kindergarden
06-06-2010, 15:47
не се отплесвам
ще визмам пари от форума мнол ясно 8)
че земаш чушки и друг заразават.
kindergarden
06-06-2010, 15:49
:lol: че земам на мачо дупето :oops: :lol:
valdesbg
06-06-2010, 15:50
Че зимаш пари ама през крива спагета :)
Земи 'апни малко млЕко с калций и банани :)
kindergarden
06-06-2010, 15:52
ее чш много сериозно ги зимате нещата
8-)
valdesbg
06-06-2010, 15:54
А що бе - мен ми е весело. Ти кво се заоправдава не знам :)
kindergarden
06-06-2010, 16:01
еее добре бе добре
айде стига спам в скъпия ти раздел за днес 8-)
lipsvashh_mi
06-06-2010, 16:01
пфф Иве,много малки мечти душа...аз света ще превзема ти форума искаш-недей само ще ти късат нервите малките деца....ще се саднеш,ще станеш емо и после какво ще те правим-и червената коса и все ще зарежеш...
иначе за бирата аз викам ние да си я изпием-те модераторите да си се оправят.... :D
kindergarden
06-06-2010, 16:10
ок ако имам идване към София ще ти споделя и ще идем да се почерпим и да обсъдим плановете за превземането на Вселената :)
DevilWish
06-06-2010, 16:38
Добре съммм :) И ще ставам все по-добре мисля ,че . . :)
lipsvashh_mi
06-06-2010, 16:54
ок ако имам идване към София ще ти споделя и ще идем да се почерпим и да обсъдим плановете за превземането на Вселената :)
а така....сигнал дай ако идваш да пием по 1..
иначе за да не е баш спам-притеснена,научих си темите но нямах време за задачите...ех,мързел съм итова е
mArMaLaDkA
06-06-2010, 17:07
Някой ми е разместил настройките на компютъра и си късам нервите от 5 часа вече. :| СмЕрт!
Че и по нищо не съм седнала да уча, пък утре сутринта няма да съм си вкъщи и... да. Или трябва да не спя тая вечер, или да си чакам двойката. 8-)
Някво шибано ми е...
Чувствам се предадена и то от много близка приятелка, която ми беше като сестра, а се оказа, че е говорела зад гърба ми и е настройвала много хора срещу мен... Сега просто не знам как да обясня на всички, че тая е осрала мен, за да изглежда по-добре в очите на другите... Нямам думи просто... :x
Snickers
06-06-2010, 18:14
офф, човърка ме нещо, а няма на кой да кажа..., и се чудя дали да пусна тема, ама хич не е любовно...
все тая, де
зле съм.
TheBeliever
06-06-2010, 18:20
Малко съм раздразнена. Пак си кани гости без да ме пита дали ми е до събирания. Че да съм оправяла иска. Тея на някой друг.
DevilWish
06-06-2010, 18:22
Супер съммм ,ама супер много ми липсва милотооо ама утре ще го видя.
Sisito941
06-06-2010, 18:30
Не съм добре..заради смотания ми комп не можах да довърша турнира.. :-x ](*,) :-s :neutral: :?
Доста гадно.Особено след,като изгледах филма....и все пак ще го гледам пак и още няколко пъти,дори и да плача толкова много...
Кой филм?
Он: Щастлива съм... и същевременно се чувствам зле... заради желанията ми.
Такива работи...
tanch3t093
06-06-2010, 18:41
Еми ... Странно ми е .. Имам някакво гадно предчувствие :?
един фр ме дразни ама страхотно мн, но няма значение... важното е че вчера си говорих с милото 2 часа и вс път когато го чувам го обичам още повече той е човекът който ме прави щастлива и когато го чувам или виждам, когато ме прегърне... нищо друго няма значение страхотно просто страхотно :-)
Assshley
06-06-2010, 18:45
Много съм скапана тая вечер и само един човек може да ми пооправи малко настроението,а той не ми звъни.Гледах "Стъклен дом" иии сега се чудя какво да правя.Яде ми се нещо ии май ще нападна кекса отново. 8-) Оф и утре съм на училище .. направо не ми се мисли.Трябва да се взема в ръце малко и да се стегна за последно.
Lestat357
06-06-2010, 19:24
:smt078
(въпреки че по-рано днес не беше точно така; ще ми мине, сигурно; нямам избор)
DevilWish
06-06-2010, 19:31
Липсва миии <3 добре, че утре е при менн <3
И съм уморена.И малко ме е страх за изпита утрее.....
Sisito941
06-06-2010, 19:40
Мисля да ви оставям и да си лягам..Лека нощ!!!Успешен ден утре ! :grin: :-) :-)
mArMaLaDkA
06-06-2010, 19:47
Беше хем изненадан, хем възхитен от подаръка ми, много мило ми стана. :)
Променям се, и то за/към добро.
Сърбят ме ръцете, да идва по-бързо август. 8-)
Ии си свърших работата на компютъра за днес(слава Богу), очите ме болят, главата ме боли, мисля да ходя да гледам/заспивам на "Сливър". 8-)
Малко съм объркана, малко раздразнена, разочарована. Не мислех, че нещата ще свършат толкова бързо и по такъв начин. Дано да съм се бъркала и да не е наистина края.
DevilWish
06-06-2010, 19:58
Лягам си.
Лека на всички.
ThePowerOfLove
06-06-2010, 19:59
Леко заспало ми е. Но днес беше весело :))
smiirnoff
06-06-2010, 20:01
Днес научих една доооооста ободряваща новина. Най - накрая ще си заживея живота, който ще е по - добър от сегашния. Обичам ги <3.
Утре тоя трябва да дойде, въпреки че имам да пиша едни глупости искам да дойде, за да се разберем, че пак почна миналогодишната си простотия. Ама накрая на него ще му излезе през носа, не на мен. Този път аз ще съм желязната, не той. Да видим какво ще стане, силно се надявам на хубава развръзка (все пак си правихме хубави планове за лятото .. не ми трябва точно сега всичко да се разпадне .. ии к'во зависи от мен ще го направя де, няма да дам лесно всичко ей така да се разпадне).
От друга страна утре .. :razz:
Боооожееее, дано никой не му е казал, щото няма да спре да ме бъзика и ще е още по - настоятелен, а може пък и да прекъсне 'секва връзка с моето същество :Д (ама леле ако разбере и спре да ми говори ония ще го пречукам и повече няма да му проговоря, че ми проваля приятелствата .. оО). Ае, дано да си е в ред утре ^^.
Хъхъхъ, иии дано утре е като мен <3<3<3. Колко ще се радвам ^^ 8-)
Става ми леко на душицата като си пиша глупостите :Д
Сеееега след 3,2,1 .. звънкам му, да видим къде и после да не се оплаква, че не му звъня.
Дааааа, изключен му е телефона -.-
Ми хуу, няя му звъня .. после да посмее да мрънка за нещо -.-
Ииии, сега трябва да досаждам на някого, за да ми мине скучното :Д
^^
P.S Eminem - Not Afraid <3
Ах, ободряваща е ^^
DollDaggaBuzzBuzz
06-06-2010, 20:02
Охх и аз не знам да се радвам ли,да се съмнявам ли ? :o
Иначе ми е едно хубаво,ама докога ли ще е :)
smiirnoff
06-06-2010, 20:13
От нослето се надига еластичен млад сопол, сос от храчка го настига да танцуват rock`n`roll ^^
:lol:
ПМС. Лееекичко сдухвам и параноясвам. Нищо, сега ще се отегча до смърт с тъпия сериал и си лягам.
FromAutumToAshes
06-06-2010, 21:10
А как я обичам само... ;/
LoveRetroMusic
06-06-2010, 21:39
'баси тъпотията, добре че се спря..
тъпкано ще се връща, ама да видим кога.. :)
Kukumqvka
06-06-2010, 21:44
Държа се много просташки днес. 8-)
Някак ми се искаше тази вечер да е различна...
Иначе Бевър (малкото ми, рижаво, пухесто, котенце) умира... сега... а на мен не ми остава нищо друго освен да... чакам.
И, да, утре вечер официално си спират и-нета. Жалко...
И главата ме боли, и утре съм на даскало, и трябва да лягам... а той не се обади и някак ме мъчат разни съмнения, и... абе глупава работа просто...
Утре имам контролна по Химия, за която не знам НИЩО и трябва да седна да уча, а аз не искам. Вчера разбрах, че бившият ми ходи с някво девойче, 6 години по-малка от него... Заеби :? Като цяло се чувствам зле.
BlueKnife
06-07-2010, 00:34
чудно..
всичко мноо хубаво, само тва, че ше станем добри приятели как го изтряска... всичко се развива мноо добре, даже леко бързичко... само тряа излезем, да й покажа, че тва "приятели" не стои добре.. пък юли ше я водя на Nature-All Fest, ако я пуснат, ъф корс!
smiirnoff
06-07-2010, 05:35
чудно..
Assshley
06-07-2010, 07:11
Пълен тъпак.Снощи ми допровали вечерта. :o Както и да е .. Пия си кафето и всичко е добре за сега и естествено като отида на даскало всичко ще стане един голям СПЕК отново.;) Тъп ден ще е .. пречувствам го.
XTREMEFREERIDE
06-07-2010, 07:11
Днес е първият ден от остатъка от живота ми. :)
И това ме прави някак си странно и безпричинно щастлива. Имам желание да пиша, да рисувам, да посвиря дори. Да направя нещо красиво, нещо ново и искрено. Толкова ми е добре.
kuklichka_bg
06-07-2010, 07:21
Добре,спрямо предните няколко денаа
Сег аще си изпия кяфето и трябва да си направя пищовааа и съв готова 8-) :P
smiirnoff
06-07-2010, 08:19
По - зле едва ли ще стане.
Умирам си от скука ..
не съм на даскало и трябва да се кефя .. а мисле само за глупости които ме разтройват ..
Незнам как да правя с приятеля си ..
Дори незнам какво искам ...
:( #-o :oops:
Хиляди емоции :-D
Предчувствам, че днешния ден ще е... отвратителен.
mArMaLaDkA
06-07-2010, 09:06
Депресари! 8-)
От сутринта денят ми потръгна добре. Да не споменавам пък колко съм яка след посещението във фризьорския салон. 8-) Тоя път не съм правила радикални промени като миналия път, обаче резултатът е... 8) Нях-нях.
MaLkaTa_LaDy
06-07-2010, 09:55
Имам чувството, че не живея в реалността, странно е.
DevilWish
06-07-2010, 11:52
Хмм добре, защото мисля, че изпита ми мина добре + това си научих по френски супер лесно.
Но защо милото не ми отговаряяя искам да пишииии.И нз как ще чакам още 4 часа без него.
Мармаладкеее, днес в какъв цвят ще се лакираме? 8-)
Иначе аз съм си айляк. Сутринта бях малко по - дейна. Ходих да си нахраня зайчовците и пиленцата и някак се заредих. Получих ценна информация за кандидатстването, но това хем ме обнадежди, хем засили агонията от чакането. На всичко отгоре другите резултати още не са излезнали и цялата ситуация малко ме изнервя. Мразя да чакам! Трябва да си харесам филмче за довечера.
Изморена съм, спи ми се, мразя даскалото.
Чувствам се страхотно.
Ужасно.
Напрегната съм, уморена съм, бясна съм..
Чувствам се добре, след вчера... леле, цял ден прекарахме в парка и почвам да си мисля, че я харесвам. :о
DevilWish
06-07-2010, 12:53
странно, изплашено, неговите приятели са го отблъснали.Искам да знам причината :?
tamarichka
06-07-2010, 12:56
някак си мързеливо и във същото време адски некомфортно заради този стомах /подут е ужасно/.. искам да спрат да ме наричат бременна :booooomb:
sLowm0tioN
06-07-2010, 13:04
мм.. може да се каже,че съм добре .
DaemonBoy
06-07-2010, 13:10
Аве трима музикантиии :grin: :lol:
chocolatedidi
06-07-2010, 13:57
Уфф,трябва да уча по Биология,защо ли поисках да ме изпита,ЗАЩОО !
LoveRetroMusic
06-07-2010, 14:19
Всичко се в - р - ъ - щ - а !
Summer jam, arlight :oops:
искам ваканцията .. ASAP!
LoveRetroMusic
06-07-2010, 14:25
Всичко се в - р - ъ - щ - а !
Summer jam, arlight :oops:
искам ваканцията .. ASAP!
lipsvashh_mi
06-07-2010, 15:11
добър ден в делови план,в личен провал...
имам 2-6ци на последните изпитвания
иначе забелязвам ,че хората нещо в наши дни стават все по-невъзпитани..или просто думи като Благодаря трайно са зачеркнати от речника им.....ех,накъде ни отива възпитанието-все пак на никой не сме задължени да правим услуги....поне 1 благодаря заслужаваме ако не друго :D
DiabolicAngel
06-07-2010, 15:15
Объркана,тъжна,отегчена,за ислена,мързелива ...
Все приятни работи! 8-)
TheBeliever
06-07-2010, 15:23
Не особено добре. Леко безразлично... Затишие пред буря.
Странно... май съм добре...
И някак искам да видя на лента предстоящите няколко дни, защото... сякаш съм в застой, не знам... искам да види какво ще се случи, имам лошо предчувствие...
glorka94
06-07-2010, 16:32
гадно, гаднооо, много гадно, след днескашните гадни оценки и очакващите ме утре гадно класно и гадно контролно, може би и гадно изпитване, а тоя гадния мързел не ме пуска
абе тая седмица ще е гадна
малко ядосана,леко объркана :booooomb:
mArMaLaDkA
06-07-2010, 16:57
Ягодки със захар и кисело мляко! <333
След малко ще си къпя косата и после ще залягам над учебниците, 'щото мамата си е ебало, особено тая седмица. Пък от 20.06 'ептен ще омажа положението, ама нека не се стресирам излишно. 8-)
А днес споменах ли колко прекрасни са нашите? Май не. Е, прекрасни са! 8-)
kindergarden
06-07-2010, 17:38
не мога да повярвам,че ме нарисува наистина O_O олеле :oops: :smt007
Sisito941
06-07-2010, 17:49
Еми уж добре..мързеше ме да си науча по история...а може би утре ще ме изпита..имам 4 по микро,понеже не исках да ме изпитва още.. :( Утре трябва да бягам 300 метра по физическо..как го мразя това... :-x :-x :-x
Kukumqvka
06-07-2010, 18:06
Временно ми е зле. 8-)
Assshley
06-07-2010, 18:34
Всичко се проваля ...
FromAutumToAshes
06-07-2010, 18:40
И к'во.. отидох до Бургас специално заради нея, и к'во ? Не ми обели и думичка... Яката работа ^^
Бях необвързана, щастлива и безгрижна...
Ся съм необвързана и бясна !!! :-x
1. Една от даскалките ми е дебил!! Ще вдигна целия свят на крак, ама ще си извоювам моето !! Иначе съм сериозно загазила !!
2. Даже вече няма кво да кажа и на кого да кажа. Станала съм такъв социопат !! :?
3. Защо всички ми повтарят, че ме грее ?! Не ме грее !! Не искам да ме грее. Не искам пак да се връщам към болката. А той може да ми донесе само това... Болка! Всичко свърши преди доста време... преди почти три месеца и няма връщане назад... :(
Priceless
06-07-2010, 18:53
Йеп .. знаех си ...
Супер мързеливо ми е, а трябва да се лакирам. Утре трябва да изглеждам перфектно!
Чувствам се жадна, което ме подсеща, че трябва да си допълня чашата с нещо освежаващо.
Иначе не знам как съм. Днес ми беше такъв хубав ден (като изключим непоносимото слънце и зАдуха), но разбира се, все ще се намери някой простодушен човечец, който да ти скапе цялото настроение. Е в моя случай бяха двама, но то си е същото. Благодаря.
XTREMEFREERIDE
06-07-2010, 19:21
Не спирам да чувствам онова "щрак", което ми трябваше.
Щастлива съм.
:)
rosencetooo
06-07-2010, 19:27
Ъмм.. адски изморена и ей сега се тръшкам в леглото :)
kuklichka_bg
06-07-2010, 19:39
И аз нз как.Дано утре не ни викат пак при директорката,но конското от класната трябва да го изтърпя някак си.Оф....шибан ден като цяло.. :)
Мм.. нещо ми е леко сдухано от следобяд.. надявам се до утре да ми е по добре .. :(
Ако малкият лигльо си мисли, че много ми пука к'ви ги мисли и за к'ва ме смята... 8-) Ще има да чака. :D
Утре имам контролна по английски, а как не ми се учи. Може би сутринта ще погледна нещо... може би. 8-)
Днес - ммм, бялото страшно му отива. :oops: И с тези сини очи <333 И май си падал по мен 8-) Дано. :-D 'Щото с всеки ден хлътваме все повече и повече и...
Ама малко кофти работата.. Даже много, ако имаме предвид страничните фактори. :?
mArMaLaDkA
06-07-2010, 20:33
'Бахти, много ще съм радостна, ако утре не ме цепи главата/не ми се повръща/нямам сенки под очите. Такъв миш-маш съм, че направо ще ходя да се тръшвам в кревата. Утре ще трябва обаче да стана по-рано(тоя път наистЕна), че да си изкъпя косата и да си донауча, че ми остана някъв мат'рял.
lubomirky
06-07-2010, 23:21
пфу пак ще спя 4 часа.. само да свърши месеца и ще ходя да си направя едни изследвания дали не съм си направил нещо ;/
Сутринта ми започва зареждащо с музичка ... Сега още малко ще мързелувам и ще седна да порешавам задачки, че изпита е в събота :shock: ... Последния за сесията :grin: ... И после 2 ликвидациики и хоп :D
всичко се развива мноо добре, харесва ми... като се замисля засега приятелство ме устройва горе-долу... докато свърши тъпото даскало, че... откак реших с момичета да се занимавам, две 2ки имам :D (не че зависи от тях де, ползвам ги за оправдание) :D иначе не се знае като излизам с нея, колко ше издържа без да я целуна... евентуално.. щото знам, че има нещо повече в исканията и на двама ни... нещо повече от приятелство. И ако я вземат на раота пък.. мноо ше се радвам :)
kuklichka_bg
06-08-2010, 06:31
пф тъпо...имам 13 листа с задачи от урока,а не мога и 1 да реша. :o
Как ми се спиии -.-" И как не прочетох нищо по английски 8-) Не че не си знаехме, де.
Моля се днес да вали, няма да караме физическо. 8-) Един час по-малко.
Иначе залагам на... хм.. сиво днес. А дали ще позная? :-D
Боли ме гърлото...и ме чака цял ден учене на теми...Чувствам как ще си извадя щоколадовата торта от хладилника и ще си пусна филм :D
Assshley
06-08-2010, 07:43
Ужасно време и съм в ужасно настроение и постоянно мисля за това .. незнам пфф .. ужасен ден ще е трябва да намеря да се разсея с нещо.
XTREMEFREERIDE
06-08-2010, 07:46
Отново успявам да видя красотата дори във най - малките детайли.
Прекрасно е. Дано не ме напуска скоро това чувство.
Притесненнннн...ще ме изпитват върху целия учебник по логика и по биология :(
Priceless
06-08-2010, 08:53
Днеска съм в настроение .. определено. Да се надяваме, че няма да се намери кой да ми го развали 8-)
EndlessVoid
06-08-2010, 09:03
Смачкано :smt101
BlueKnife
06-08-2010, 09:07
ми гадно ми стана :/
kindergarden
06-08-2010, 11:29
днес ми даде портрета...невероятното е...всички разбраха ама не ми пука...баси за пръв път някой прави нещо такова за мен :oops: :grin: :grin: :grin:
TheBeliever
06-08-2010, 11:35
Замина... Тъпо ми е, скучно, самотно.
lubomirky
06-08-2010, 12:27
ако пак не се сети за мен, днес ще е края .
mechtaq_za_teb
06-08-2010, 12:30
Как.. все едно съм на един ужасен кръстопът и правилно решение няма! Ужас.. де да можеше да има и друг вариант! :(
LoveRetroMusic
06-08-2010, 12:41
пука ни и на двамата, но сме инати
толкова много губим
като се държим така
-
забавно се получи
от два пъти, нито един успешен :x
DevilWish
06-08-2010, 13:02
Добре съм =)
Glamour92
06-08-2010, 13:54
ако продължава да се държи като ощипана девица ще си изяде боя...бясна съм :-x
SolemnityOfDeath
06-08-2010, 15:22
Троши ми се нещо и се чувствам безсилен.
Ще мине, но е дразнещо.
Kukumqvka
06-08-2010, 16:01
Нарочно го прави..ама защо си мисли,че ме дразни по този начин ?
8-)
TheBeliever
06-08-2010, 16:29
Добре съм. Липсва ми, но не е толкова зле.
Axe_vs_Sword
06-08-2010, 16:29
onestar липсва :x
EndlessVoid
06-08-2010, 16:35
Змазан ](*,)
Assshley
06-08-2010, 16:47
Не се чувствам добре,нямам настроение и ми е изморено.;/
DevilWish
06-08-2010, 16:50
Добре съм, радвам се, че видях милото, утре пак ще го видя :* Много го обичам беее еййй.
mArMaLaDkA
06-08-2010, 17:01
мишооока той, малкото ми комплексирано човече. :-) ще му прекърша вратлето с уж нежните си ръчички. :oops:
И тва се случва на края на годината... Тая ми сра на дипломата... :-x
Нямам думи... Притеснена, ядосана, разтревожена, нещастна... объркана... :x
dqvolcheto9
06-08-2010, 17:24
Оф деня ми беше супер Шит :x В даскалото беше уж добре ...У нас си умрях от тъпотия..Поне си пушнах 9 цигари –и няма да казвам на никой за добре ,че ако милото разбере ще ме разкръсти .. :o
XTREMEFREERIDE
06-08-2010, 17:38
Въпреки всичките глупости, които ме удрят по главата покрай училището, се чувствам необяснимо добре. Спокойна съм някак. Щастлива.
Sisito941
06-08-2010, 17:46
Сега вече съм добре.. :grin: :-)
DevilWish
06-08-2010, 18:17
Радвам се на това, което си говорим с любимият :)) :-)