Влез

View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 [8]

tuzaro
06-19-2010, 22:35
искам нещо по ръба, почеши ме по гърба

Assshley
06-20-2010, 07:53
Спи ми се,а трябва да уча и ме мързи адски много.;// Ходеше ми се на плаж ама тоя глупендер спи и не искам да го събуждам.Ох .. май ще пуша една цигара ии ще хващам учебниците. :-o

loliii
06-20-2010, 08:01
Искам да го видя! Сърцето ми тръпне щом се сетя за него. Взе ми акъла, пикльото. :grin: :D Мразя го. :D

Eliii
06-20-2010, 10:13
Мързелувам пред компа и слушам KISS. Чувствам се недоспала и тооолкова ме мързи, ама трябва да порешавам задачи по математика, за да не си подпиша смъртната присъда ей така на края на годината. :?

Последна седмица даскало и като че ли дойде и края на нещо друго. Е, за него края дойде още преди три месеца, ама :-D

p3tinc3t0
06-20-2010, 10:25
Офф..скарахме се много жестоко :( Не знам колко ще издържа така. .

nicolepcd
06-20-2010, 11:21
Ми добре, ама трябва да уча, кофти чувство 8-)

spopi
06-20-2010, 11:27
Ми супер :) гледам из темите и чиста :-D

Magi4eska_Kiss
06-20-2010, 12:06
:shock: направо изумена как може да ме подмине дори без да ми каже здрасти , дори без да ме погледне , какво му става ? защо ? искам си старото готино приятелче ! Какво да направя, за да си го върна ? Какво трябва да му кажа ? Сякаш не разбира, че го обичам и че искам да е до мен > #-o :-# :smt087 Просто искам всичка да е както преди . Много ли е ?

имам същия шибан проблем.. :(
и аз.. :?

Glamour92
06-20-2010, 12:21
:shock: направо изумена как може да ме подмине дори без да ми каже здрасти , дори без да ме погледне , какво му става ? защо ? искам си старото готино приятелче ! Какво да направя, за да си го върна ? Какво трябва да му кажа ? Сякаш не разбира, че го обичам и че искам да е до мен > #-o :-# :smt087 Просто искам всичка да е както преди . Много ли е ?

имам същия шибан проблем.. :(
и аз.. :?
същото...................................... ............. :shock:

DollDaggaBuzzBuzz
06-20-2010, 13:01
Настроението ми клони към ужасно...Снощи направих такава глупост и казах такива неща,че има вероятност да го загубя и като приятел вече :(
(но вината за всичко казано и сторено беше само негова,заслужи си го,като иска да ми се обижда,аз ревах пред всички заради него,докато той се занимаваше с няква фльорца) :x :(

Sisito941
06-20-2010, 13:48
Толкова е забавен..макар че вчера родителското тяло ме изнерви ужасно много..сега влизам в скайп,пратил ми е такива съобщения..че се засмях най-сетне..ауу толкова ми се иска сега да е тук.. :) :grin: :-)

gabi_94
06-20-2010, 14:34
Ебааааааааааси красавецааааааааааааа :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-) Аааа не е реално тва...точно мечтата ми за външен вид на едно момче, точно глупавия ми, смешен идеал, който никой не разбира... :-D На всичкото отгоре е ебаси умния :-D :grin: Ллелелелелле няма втора такава вечер и нощ...Може би нищо няма да излезе, но ми остава приятен спомен :) Да...готино ми е :grin:

Sisito941
06-20-2010, 15:18
Такам..добре съм..трябваше да седна да си науча по химия,обаче първо мисля да си взема един душ и после..той още не ми е отговорил,но нищо.. :)

DaemonBoy
06-20-2010, 15:20
Перфектно :grin: Отпочинах си на вилата, оформен съм по всичко. Ще видя кога да отида до Търново да видя братовчеда и евентуално да зарибим нещо

LofYou
06-20-2010, 15:52
Превъзбудена ... Снощи беше доста добър рожден ден и спах едва 2 часа, но пък цял ден днес бях в Южния парк и се забалявах до разбиване ... Сега качвам снимките в нета и ще почина, че съм на работа утре :D

3oPuTy
06-20-2010, 16:47
Миии и аз не знам как точно ми е?! :-o
Гледах едни снимки от 2007 година ... Спомних си за хората,с които се събирах тогава ... Стана ми мъчно за едно момче,защото знам,че сега лежи в някоя килия в Белене заради няколко кретена,които му съсипаха живота :? Просто беше по-отворен и живееше в грешния квартал :o :-k Слушах във ВиБокса песента,която един бивш направи за него и се разплаках ... :( Сега ми е куцо :(
Сетих се и за още едно момче,с което още от тогава много започнахме да се уважаваме и с което си прецакахме приятелството с няколко целувки ... :o
Като за капак от няколко часа слушам български рап,а това не ми се беше случвало от няколко месеца.Пускам си балада,след балада ... Все песни,напомнящи ми за миналото.Буквално се самоизмъчвам :o
Като за капак и с моя не съм се виждала от петък вечер и ми е още по-куцо :?
Хах как ми се искаше най-добрата ми приятелка да почне работа в онова кръчме ... Щях поне с второто момче да се видя и да поговорим,защото имам нужда да се изясним.Искам да знам дали думите на другите са били истина :-o Не,че щях да съм с него ако бяха истина,но поне щях да се държа с него по-хладно или ... и аз не знам ...
Оффф,мамка му,защо трябваше да попадам на точно тези снимки ... :o

Поздрав за мене ... Поне тази песничка не ми навява разни спомени :)

http://www.vbox7.com/play:585b57c5

06-20-2010, 16:49
Чувствам се като пред понеделник - супер! :-D

SummerDream
06-20-2010, 17:10
Бях във възможно най-доброто си настроение, докато не ми го развалиха..

LoveRetroMusic
06-20-2010, 17:11
а така, идеално
чувствам се ужасно и това
няма да се промени скоро, хах..

DaemonBoy
06-20-2010, 17:12
Хмм ми да кажем добре

Зори не живей в миналото!

Eliii
06-20-2010, 17:28
Пииисна ми от тая математика ... :x Реших 35 задачи (не преучеличавам !!) и ми остават още 13 :?
Ужасттт !! :(

3oPuTy
06-20-2010, 18:07
Хмм ми да кажем добре

Зори не живей в миналото!
Не живея в него :) Просто си спомних за неща от миналото и ми стана мъчно ... :)

По темата:Моя пак не е добре ... И на лекар не иска да отиде :o Утре май ще се караме :?
А иначе продължавам да си слушам български рап,но вече се метнах на по-агресивни и надъхващи песнички :)

BlueFace
06-20-2010, 18:34
Супер :grin: Днес се представих много добре на стрийтбола в Бургас и съм в много добро настроение :) :grin:

VampirellaS
06-20-2010, 18:42
И по-добре съм била, ноо ... хD

DaemonBoy
06-20-2010, 18:46
Добреее :)

smiirnoff
06-20-2010, 18:59
Днес денят беше прекрасен - времето беше хубаво, в парка беше удивително зелено и красиво ии с него си прекарахме доста добре (въпреки там тия глупости :Д).
Ииии като малките дечица бяхме с тия балончета :Д - те ги правят ние скачаме и ги духаме към небето ^^ (xD)

Оууу, и днес показах колко съм грамотна :Д - реших този тест ''Бъди грамотен" с 8/8 и ми дадоха книга 8-). Книгата много не ми харесва, по - добре щеше да бъде, ако ми бяха дали някаква литература, ама мама и тати се зарадваха на тая книга :Д
Като бях в метрото се зачетох, ама не ми хареса.

^^ Като цяло денят беше хубав, но с малки изключения.

(<3)

Jessie
06-20-2010, 19:17
:-# :-# :-# :-# :-# По дяволите, ДРЪЖ СЕ, Алекс !! :-# :-# :-# :-# :-# Всички сме с теб и не ни оставяй !! :-# :-# :-# :-# Обичаме те, не се предавай !! :-# :-# :-# :-# :-#

MaLkaTa_LaDy
06-20-2010, 19:29
Симпатичен е, ок. Хубав е, ок. Ама е нереално тъп! Да отиде да се изучи малко...
Как се чувствам..? Изморена съм. Напоследък го карам на автопилот. Ох, само да дойде джулая... (mm)

tuzaro
06-20-2010, 19:29
супер гадно, да си оставя ли гажето

Assshley
06-20-2010, 20:04
Чувствам се супер тъпо и убито.Може би,защото утре е Понеделник.;// И не ми се ходи на училище.Чакам го да се прибере и най-вероятно ще си лягам,дано да действа по-бързичко.

DaemonBoy
06-20-2010, 20:20
Много добре, всички теории бяха оборени! :grin:

SolemnityOfDeath
06-20-2010, 20:44
Средна работа..

lubomirky
06-20-2010, 20:55
малко тъпо.. не мога да изгоря равномерно, кофти раота :<

babity
06-20-2010, 20:57
Ооо, утре ще е толкова изморителен ден. С всичкото това напрежение... Нямам търпение да отида до Стара Загора. Може да е гадно от моя страна, но все се надявам, че нашите ще ме оставят да отида сама и ще си направим една екскурзийка с приятелите ми. Толкова съм въодушевена, че най - накрая ще изляза от нас!

MaLkaTa_LaDy
06-21-2010, 06:33
Все съм чувала, че това което искаш, ще дойде, когато най-малко очакваш, ама никога не съм вярвала. Е, сега се уверих... Всъщност не знам дали това е добре... Объркана му работа. Каквото стане, такова.

Monstre
06-21-2010, 06:58
Как не ми се ходи на даскало. :-/ искам да отида на басейн, не в оная забита дупка. Знаех си, че трябваше да стана преди два часа, ама майка е виновна - к'во ми се мота из стаята тъкмо като смятам да ставам. 8-) Много мразя така... тя да ми говори, докато още не знам на кой свят се намирам.. Тц. Чудя се и какво да обличам за даскало, трябва да се консултирам с прогнозата за времето 8-)
Мисля си, че знам нещо, ама може и да бъркам. Дано да бъркам, макар че май наистина съм права. Ако съм права, както си мисля (омг :lol: ), ще трябва да мисля някакъв нов план. 'Щото т'ва ще значи, че някои хора знаят някои неща, дето хич не им влизат в работата и... Мда, мда...

chemist9009
06-21-2010, 07:27
Тъпо 8) 8) 8)

AnimePrincess
06-21-2010, 09:32
Ужасно :cry:
Гледам се в огледалото и не мога да повярвам какво прасе съм станал :cry: А след два месеца на море,ужс :/

ShtrudeL
06-21-2010, 09:34
Скучно ми е. И ми е ужасно мързеливо както винаги.

dAimIk0z
06-21-2010, 09:37
днеска е много тъп ден
няма да ходя на даскало,щото нямам сили и през 5 мин повръщам
снощи зверски се напих на две рд-та и се прибрах днеска към 8-9
и спах с момиче,на което й забравих името 8-)
и ест се засякох с бившата като се прибирах и тя отново ме видя размазан и сега ми е някво супер гадно и тъпо и малоумно и идиотско и сякво :booooomb:

Team
06-21-2010, 09:44
днеска е много тъп ден
и ест се засякох с бившата като се прибирах и тя отново ме видя размазан и сега ми е някво супер гадно и тъпо и малоумно и идиотско и сякво :booooomb:

братле знаеме че си пълен пиандурник :D няма нужда да го изтъкваш във всеки пост :o Ей мачоо ;дд :-D

DollDaggaBuzzBuzz
06-21-2010, 09:48
Вече перфектно,вратата ми за него вече е залостена,омотана с вериги и катинари и пазена от Тиранозавър Рекс 8-) Изневярата си е изневяра [-(

dAimIk0z
06-21-2010, 09:50
днеска е много тъп ден

братле знаеме че си пълен пиандурник :D няма нужда да го изтъкваш във всеки пост :o Ей мачоо ;дд :-D

8-) 8)

silky92
06-21-2010, 10:20
Бивам ,като изключим ,че имам да подреждам и прибирам толкова неща . Е ,поне скоро ще съм си с него . :-D

DevilWish
06-21-2010, 10:30
От както се събудих свърших много работа ,но и една малка беля.Дано не е фатално :o :-o А моя искам да се събуди по-късно и накрая да не излиза с тях.И ми дължи кратки обяснения.Макар че нямам желание за спор.

DaemonBoy
06-21-2010, 10:45
ПРЕКРАСНО! :grin: Всичко се нарежда, мога да хвана 5.53 за годината, говорих с Поли, оправих нещата с Биляна и Светла и всичко е на 6.

hahavteen
06-21-2010, 10:55
Линк към новата тема http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=7496995#7496995 :)