View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
искам нещо по ръба, почеши ме по гърба
Assshley
06-20-2010, 07:53
Спи ми се,а трябва да уча и ме мързи адски много.;// Ходеше ми се на плаж ама тоя глупендер спи и не искам да го събуждам.Ох .. май ще пуша една цигара ии ще хващам учебниците. :-o
Искам да го видя! Сърцето ми тръпне щом се сетя за него. Взе ми акъла, пикльото. :grin: :D Мразя го. :D
Мързелувам пред компа и слушам KISS. Чувствам се недоспала и тооолкова ме мързи, ама трябва да порешавам задачи по математика, за да не си подпиша смъртната присъда ей така на края на годината. :?
Последна седмица даскало и като че ли дойде и края на нещо друго. Е, за него края дойде още преди три месеца, ама :-D
p3tinc3t0
06-20-2010, 10:25
Офф..скарахме се много жестоко :( Не знам колко ще издържа така. .
nicolepcd
06-20-2010, 11:21
Ми добре, ама трябва да уча, кофти чувство 8-)
Ми супер :) гледам из темите и чиста :-D
Magi4eska_Kiss
06-20-2010, 12:06
:shock: направо изумена как може да ме подмине дори без да ми каже здрасти , дори без да ме погледне , какво му става ? защо ? искам си старото готино приятелче ! Какво да направя, за да си го върна ? Какво трябва да му кажа ? Сякаш не разбира, че го обичам и че искам да е до мен > #-o :-# :smt087 Просто искам всичка да е както преди . Много ли е ?
имам същия шибан проблем.. :(
и аз.. :?
Glamour92
06-20-2010, 12:21
:shock: направо изумена как може да ме подмине дори без да ми каже здрасти , дори без да ме погледне , какво му става ? защо ? искам си старото готино приятелче ! Какво да направя, за да си го върна ? Какво трябва да му кажа ? Сякаш не разбира, че го обичам и че искам да е до мен > #-o :-# :smt087 Просто искам всичка да е както преди . Много ли е ?
имам същия шибан проблем.. :(
и аз.. :?
същото...................................... ............. :shock:
DollDaggaBuzzBuzz
06-20-2010, 13:01
Настроението ми клони към ужасно...Снощи направих такава глупост и казах такива неща,че има вероятност да го загубя и като приятел вече :(
(но вината за всичко казано и сторено беше само негова,заслужи си го,като иска да ми се обижда,аз ревах пред всички заради него,докато той се занимаваше с няква фльорца) :x :(
Sisito941
06-20-2010, 13:48
Толкова е забавен..макар че вчера родителското тяло ме изнерви ужасно много..сега влизам в скайп,пратил ми е такива съобщения..че се засмях най-сетне..ауу толкова ми се иска сега да е тук.. :) :grin: :-)
Ебааааааааааси красавецааааааааааааа :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-) Аааа не е реално тва...точно мечтата ми за външен вид на едно момче, точно глупавия ми, смешен идеал, който никой не разбира... :-D На всичкото отгоре е ебаси умния :-D :grin: Ллелелелелле няма втора такава вечер и нощ...Може би нищо няма да излезе, но ми остава приятен спомен :) Да...готино ми е :grin:
Sisito941
06-20-2010, 15:18
Такам..добре съм..трябваше да седна да си науча по химия,обаче първо мисля да си взема един душ и после..той още не ми е отговорил,но нищо.. :)
DaemonBoy
06-20-2010, 15:20
Перфектно :grin: Отпочинах си на вилата, оформен съм по всичко. Ще видя кога да отида до Търново да видя братовчеда и евентуално да зарибим нещо
Превъзбудена ... Снощи беше доста добър рожден ден и спах едва 2 часа, но пък цял ден днес бях в Южния парк и се забалявах до разбиване ... Сега качвам снимките в нета и ще почина, че съм на работа утре :D
Миии и аз не знам как точно ми е?! :-o
Гледах едни снимки от 2007 година ... Спомних си за хората,с които се събирах тогава ... Стана ми мъчно за едно момче,защото знам,че сега лежи в някоя килия в Белене заради няколко кретена,които му съсипаха живота :? Просто беше по-отворен и живееше в грешния квартал :o :-k Слушах във ВиБокса песента,която един бивш направи за него и се разплаках ... :( Сега ми е куцо :(
Сетих се и за още едно момче,с което още от тогава много започнахме да се уважаваме и с което си прецакахме приятелството с няколко целувки ... :o
Като за капак от няколко часа слушам български рап,а това не ми се беше случвало от няколко месеца.Пускам си балада,след балада ... Все песни,напомнящи ми за миналото.Буквално се самоизмъчвам :o
Като за капак и с моя не съм се виждала от петък вечер и ми е още по-куцо :?
Хах как ми се искаше най-добрата ми приятелка да почне работа в онова кръчме ... Щях поне с второто момче да се видя и да поговорим,защото имам нужда да се изясним.Искам да знам дали думите на другите са били истина :-o Не,че щях да съм с него ако бяха истина,но поне щях да се държа с него по-хладно или ... и аз не знам ...
Оффф,мамка му,защо трябваше да попадам на точно тези снимки ... :o
Поздрав за мене ... Поне тази песничка не ми навява разни спомени :)
http://www.vbox7.com/play:585b57c5
Чувствам се като пред понеделник - супер! :-D
SummerDream
06-20-2010, 17:10
Бях във възможно най-доброто си настроение, докато не ми го развалиха..
LoveRetroMusic
06-20-2010, 17:11
а така, идеално
чувствам се ужасно и това
няма да се промени скоро, хах..
DaemonBoy
06-20-2010, 17:12
Хмм ми да кажем добре
Зори не живей в миналото!
Пииисна ми от тая математика ... :x Реших 35 задачи (не преучеличавам !!) и ми остават още 13 :?
Ужасттт !! :(
Хмм ми да кажем добре
Зори не живей в миналото!
Не живея в него :) Просто си спомних за неща от миналото и ми стана мъчно ... :)
По темата:Моя пак не е добре ... И на лекар не иска да отиде :o Утре май ще се караме :?
А иначе продължавам да си слушам български рап,но вече се метнах на по-агресивни и надъхващи песнички :)
BlueFace
06-20-2010, 18:34
Супер :grin: Днес се представих много добре на стрийтбола в Бургас и съм в много добро настроение :) :grin:
VampirellaS
06-20-2010, 18:42
И по-добре съм била, ноо ... хD
DaemonBoy
06-20-2010, 18:46
Добреее :)
smiirnoff
06-20-2010, 18:59
Днес денят беше прекрасен - времето беше хубаво, в парка беше удивително зелено и красиво ии с него си прекарахме доста добре (въпреки там тия глупости :Д).
Ииии като малките дечица бяхме с тия балончета :Д - те ги правят ние скачаме и ги духаме към небето ^^ (xD)
Оууу, и днес показах колко съм грамотна :Д - реших този тест ''Бъди грамотен" с 8/8 и ми дадоха книга 8-). Книгата много не ми харесва, по - добре щеше да бъде, ако ми бяха дали някаква литература, ама мама и тати се зарадваха на тая книга :Д
Като бях в метрото се зачетох, ама не ми хареса.
^^ Като цяло денят беше хубав, но с малки изключения.
(<3)
:-# :-# :-# :-# :-# По дяволите, ДРЪЖ СЕ, Алекс !! :-# :-# :-# :-# :-# Всички сме с теб и не ни оставяй !! :-# :-# :-# :-# Обичаме те, не се предавай !! :-# :-# :-# :-# :-#
MaLkaTa_LaDy
06-20-2010, 19:29
Симпатичен е, ок. Хубав е, ок. Ама е нереално тъп! Да отиде да се изучи малко...
Как се чувствам..? Изморена съм. Напоследък го карам на автопилот. Ох, само да дойде джулая... (mm)
супер гадно, да си оставя ли гажето
Assshley
06-20-2010, 20:04
Чувствам се супер тъпо и убито.Може би,защото утре е Понеделник.;// И не ми се ходи на училище.Чакам го да се прибере и най-вероятно ще си лягам,дано да действа по-бързичко.
DaemonBoy
06-20-2010, 20:20
Много добре, всички теории бяха оборени! :grin:
SolemnityOfDeath
06-20-2010, 20:44
Средна работа..
lubomirky
06-20-2010, 20:55
малко тъпо.. не мога да изгоря равномерно, кофти раота :<
Ооо, утре ще е толкова изморителен ден. С всичкото това напрежение... Нямам търпение да отида до Стара Загора. Може да е гадно от моя страна, но все се надявам, че нашите ще ме оставят да отида сама и ще си направим една екскурзийка с приятелите ми. Толкова съм въодушевена, че най - накрая ще изляза от нас!
MaLkaTa_LaDy
06-21-2010, 06:33
Все съм чувала, че това което искаш, ще дойде, когато най-малко очакваш, ама никога не съм вярвала. Е, сега се уверих... Всъщност не знам дали това е добре... Объркана му работа. Каквото стане, такова.
Как не ми се ходи на даскало. :-/ искам да отида на басейн, не в оная забита дупка. Знаех си, че трябваше да стана преди два часа, ама майка е виновна - к'во ми се мота из стаята тъкмо като смятам да ставам. 8-) Много мразя така... тя да ми говори, докато още не знам на кой свят се намирам.. Тц. Чудя се и какво да обличам за даскало, трябва да се консултирам с прогнозата за времето 8-)
Мисля си, че знам нещо, ама може и да бъркам. Дано да бъркам, макар че май наистина съм права. Ако съм права, както си мисля (омг :lol: ), ще трябва да мисля някакъв нов план. 'Щото т'ва ще значи, че някои хора знаят някои неща, дето хич не им влизат в работата и... Мда, мда...
chemist9009
06-21-2010, 07:27
Тъпо 8) 8) 8)
AnimePrincess
06-21-2010, 09:32
Ужасно :cry:
Гледам се в огледалото и не мога да повярвам какво прасе съм станал :cry: А след два месеца на море,ужс :/
ShtrudeL
06-21-2010, 09:34
Скучно ми е. И ми е ужасно мързеливо както винаги.
dAimIk0z
06-21-2010, 09:37
днеска е много тъп ден
няма да ходя на даскало,щото нямам сили и през 5 мин повръщам
снощи зверски се напих на две рд-та и се прибрах днеска към 8-9
и спах с момиче,на което й забравих името 8-)
и ест се засякох с бившата като се прибирах и тя отново ме видя размазан и сега ми е някво супер гадно и тъпо и малоумно и идиотско и сякво :booooomb:
днеска е много тъп ден
и ест се засякох с бившата като се прибирах и тя отново ме видя размазан и сега ми е някво супер гадно и тъпо и малоумно и идиотско и сякво :booooomb:
братле знаеме че си пълен пиандурник :D няма нужда да го изтъкваш във всеки пост :o Ей мачоо ;дд :-D
DollDaggaBuzzBuzz
06-21-2010, 09:48
Вече перфектно,вратата ми за него вече е залостена,омотана с вериги и катинари и пазена от Тиранозавър Рекс 8-) Изневярата си е изневяра [-(
dAimIk0z
06-21-2010, 09:50
днеска е много тъп ден
братле знаеме че си пълен пиандурник :D няма нужда да го изтъкваш във всеки пост :o Ей мачоо ;дд :-D
8-) 8)
Бивам ,като изключим ,че имам да подреждам и прибирам толкова неща . Е ,поне скоро ще съм си с него . :-D
DevilWish
06-21-2010, 10:30
От както се събудих свърших много работа ,но и една малка беля.Дано не е фатално :o :-o А моя искам да се събуди по-късно и накрая да не излиза с тях.И ми дължи кратки обяснения.Макар че нямам желание за спор.
DaemonBoy
06-21-2010, 10:45
ПРЕКРАСНО! :grin: Всичко се нарежда, мога да хвана 5.53 за годината, говорих с Поли, оправих нещата с Биляна и Светла и всичко е на 6.
hahavteen
06-21-2010, 10:55
Линк към новата тема http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=7496995#7496995 :)