Влез

View Full Version : Духовее...

Страници : 1 [2] 3 4 5

StolenBliss
09-20-2010, 19:20
Оф човек изчезвай от темата вече ! Само простотии ръсиш, барем една свестна дума да беше казал ... :-x

Forest_girl
09-20-2010, 19:20
Ти си много смел с едно момиче ,нали?
Смешна работа... и всичко само и само да не повярваш в това, което ще ти избоде очине още малко!

danibebi
09-20-2010, 19:50
Глупаци тъпи, съсипахте хубавата тема с излишни,прости и тъпи коментари. :-x :-x :-x Спрете се малко,бе еее.. :-x :-x :-x

Golqmpi4
09-20-2010, 19:53
Оф човек изчезвай от темата вече ! Само простотии ръсиш, барем една свестна дума да беше казал ... :-x

абе хипи за тебе може да не съм казал свястна дума за тебе свястните думи кфи са ? като си с промит мозък да почна да говоря разни изсмилени историйки ли Хахаха

Golqmpi4
09-20-2010, 19:55
Ти си много смел с едно момиче ,нали?
Смешна работа... и всичко само и само да не повярваш в това, което ще ти избоде очине още малко!

хахаха 1 момиче тя ми каза на лс че ще прати хора казах и в четвъртак час и дата да праща който ще праща но се насра .... много е лесно по нета овчари кое ще ми избоде очите ти зле ли си доказателства за извънземни да не би да има снимки и т.н. има те тоя .!.

StolenBliss
09-20-2010, 19:56
Ама кой лично на теб ти е казал да разказваш квато и да била история ?!?!?!?! И даже със сичките обиди яко почваш да се повтаряш, явно речника ти и в тая област далеч не е богат :?

UnkN0VVn
09-20-2010, 19:56
Глупаци тъпи xax :D

Golqmpi4
09-20-2010, 21:18
Ама кой лично на теб ти е казал да разказваш квато и да била история ?!?!?!?! И даже със сичките обиди яко почваш да се повтаряш, явно речника ти и в тая област далеч не е богат :?

явно и тфоя речник не е богат щом разказваш разни смешни историйки дето всеки ги знае ;)

honeybabe
09-20-2010, 22:05
евала на модераторската "помощ" в този случай ... :D
ако темата е безсмисленна или написана на латиница я заключват,ама къде са,когато се води толкова ожесточен спор да заключат темата :D :)

StolenBliss
09-20-2010, 23:23
Бе за кво да я заключват само заради тоя 'индивид' така да го нарека..
А иначе "пичовски" аз тия истории да не съм ти ги натресла на тебе я, ако щеш вярвай бе, кой те е карал

Golqmpi4
09-21-2010, 06:50
Бе за кво да я заключват само заради тоя 'индивид' така да го нарека..
А иначе "пичовски" аз тия истории да не съм ти ги натресла на тебе я, ако щеш вярвай бе, кой те е карал

аз няам думи как да те нарека освен побъркано хипи :D

КЛЮЧ

StolenBliss
09-21-2010, 12:48
Оо знам че нямаш думи, не се притеснявай ;)

unfetter
09-21-2010, 12:48
Май не си наясно какво е хипи, а ? :shock: :lol: Забавен си .. наистина ! Пък и със самочувствие човекът. \:D/ Научил е думите "хипи", "тъп" , "овца" и изразът "майка ти *********** " и сега да си покаже речника. Бравооо ! Айде сега след като си показа новите умения и знания върви наняде далеееееееееееееееч, че тука вече ни писна от такива като теб. :?

Айде де модчетааааааааааа !!! Какво е това чудо ?? Няма нужда да се заключва темата, защото е хубава. Просто изтрийте тъпите коментари.

Xx7thSiNxX
09-21-2010, 13:44
Аз предлагам да продължим да си пишем по хубавата тема, а споровете да ги загърбим. :) Щом модераторите не се намесват, нека сами да се справим с проблемът.

Golqmpi4
09-21-2010, 14:26
Оо знам че нямаш думи, не се притеснявай ;)

не се притеснявай нямам думи как да те нарека тебе ;) освен боклук което можеби най ти подхожда :)

Golqmpi4
09-21-2010, 14:27
Май не си наясно какво е хипи, а ? :shock: :lol: Забавен си .. наистина ! Пък и със самочувствие човекът. \:D/ Научил е думите "хипи", "тъп" , "овца" и изразът "майка ти *********** " и сега да си покаже речника. Бравооо ! Айде сега след като си показа новите умения и знания върви наняде далеееееееееееееееч, че тука вече ни писна от такива като теб. :?

Айде де модчетааааааааааа !!! Какво е това чудо ?? Няма нужда да се заключва темата, защото е хубава. Просто изтрийте тъпите коментари.

ами ти си тъпо и просто хипи няма кфо да говоря повече :D

StolenBliss
09-21-2010, 15:29
М/у другото да те уведомя, че няма как да ме засегнеш, прекалено си ми под нивото ;) и мисля че е крайно време да напуснеш темата щото никой не те иска тук и няма за кво да се натискаш. Разбирам че ти тряя някой който да ти обърне внимание, ама тук го няма :)

unfetter
09-21-2010, 15:46
Искаш да си хипи, но те е страх да го признаеш ? :-o Така де.. няма значение, защото вече даже не си и забавен :( .

Хораа.. я да ви питам нещо, което ми е супер интересно. Какво мислите, че става след смъртта на даден човек ? Не би могло да е просто нищо. :shock: Трябва да има нещо. Ад, рай, прераждане.. каквото и да е. Какво мислите? Лично аз не приемам, че просто преставаш да съществуваш. Не мога да измисля никаква моя си теория :D , но просто вътрешно знам, че смъртта не е краят. Как си го представяте? :)

StolenBliss
09-21-2010, 15:52
Искаш да си хипи, но те е страх да го признаеш ? :-o Така де.. няма значение, защото вече даже не си и забавен :( .

Хораа.. я да ви питам нещо, което ми е супер интересно. Какво мислите, че става след смъртта на даден човек ? Не би могло да е просто нищо. :shock: Трябва да има нещо. Ад, рай, прераждане.. каквото и да е. Какво мислите? Лично аз не приемам, че просто преставаш да съществуваш. Не мога да измисля никаква моя си теория :D , но просто вътрешно знам, че смъртта не е краят. Как си го представяте? :)

И аз не мисля че смъртта е края, но има супер мн възможности и не можем да знаем точно коя от всичките е, но аз съм за преражданията. Мисля че се прераждаме и отново и отново и тряя да учим по нещо от всеки живот, като класовете, зависи от това което правиш дали ще преминеш в по-горен клас

honeybabe
09-21-2010, 17:28

И аз не мисля че смъртта е края, но има супер мн възможности и не можем да знаем точно коя от всичките е, но аз съм за преражданията. Мисля че се прераждаме и отново и отново и тряя да учим по нещо от всеки живот, като класовете, зависи от това което правиш дали ще преминеш в по-горен клас

Да,или ще е това или пък както по съм склонна да мисля,че душата ти отива някъде и оттам наблюдаваш близките си и ги закриляш.Звучи странно за нас,защото не сме сигурни какво става след смъртта и сме скептични по този въпрос,но аз наистина си вярвам в загробния живот.

danibebi
09-21-2010, 17:51
Глупаци тъпи xax :D

сори, не съм се усетила :D :D :-D

Golqmpi4
09-21-2010, 19:42

не аз кфото съм искал съм го постигнал ;) просто хипита като вас ще им счупя грабнаците ако ви набарам шибаняци с промити мозъци ще те е страх като те начупя от бой ей го онова хипи дадох му всичко което трябваше на лс да ме намери и час му казах даже но се насра ;) само по нета сте силни смешници

Golqmpi4
09-21-2010, 19:43
М/у другото да те уведомя, че няма как да ме засегнеш, прекалено си ми под нивото ;) и мисля че е крайно време да напуснеш темата щото никой не те иска тук и няма за кво да се натискаш. Разбирам че ти тряя някой който да ти обърне внимание, ама тук го няма :)

абе ей роб ти си под моето ниво няма кфо да говоря повече ;) помни само ,че ако те намеря щи тегля коршума веднага в тфа трябва да бъдеш сигурен

StolenBliss
09-21-2010, 20:11
Апфууу стресна ме, нема да спя довечера... :D
Оттук нататък ти бия пълен игнор да знаеш пък ти квото искаш си говори. Най добре сички да му бием игнора бтв щото ще пише ще пише пък ще му писне ако няма кой да му отговаря

Golqmpi4
09-22-2010, 09:05
Оттук нататък ти бия пълен игнор да знаеш пък ти квото искаш си говори. Най добре сички да му бием игнора бтв щото ще пише ще пише пък ще му писне ако няма кой да му отговаря

и аз ще ти бия един шут в гъзъ :D

WaterLilly
09-22-2010, 12:09

:razz:
Тежко е да си на 13 и да нямаш какво да правиш, нали?
Модераторите май пак са заети да си клатят краката...

П.С. След смъртта според мен няма нищо. Всичко си има край. И нямаше да е забавно, ако не беше така.

Golqmpi4
09-22-2010, 16:10

Тежко е да си на 13 и да нямаш какво да правиш, нали?
Модераторите май пак са заети да си клатят краката...

П.С. След смъртта според мен няма нищо. Всичко си има край. И нямаше да е забавно, ако не беше така.

не съм на 13 бе дъртак ;) пък и форума е теен ти ако си над 18 кфо кибичиш тука овчи ;)

WaterLilly
09-22-2010, 17:16
не съм на 13 бе дъртак ;) пък и форума е теен ти ако си над 18 кфо кибичиш тука овчи ;)
Извини ме, 12 исках да кажа.

sladurka122
09-22-2010, 17:58
Боже, боже спорове и нищо интересно.. Какво да се прави.

Golqmpi4
09-22-2010, 19:52

аз изках да кажа да ти еба майката :D

meganet
09-23-2010, 08:07
Абе има си нещо и това.Преди време с един приятел минавахме покрай едно изоставено място на един байр и гледаме в мястото някаква кръгла светлина сеено от горе нещо свети ни нямаше нищо, нито лампа, нито кола, абсолютно нищо какво беше не знам но определено вярвам в извънземни, или на майка ми и се е явил дядо ми нали за коледа се остава храната на масата и тя е оставила храната за вечерта но е прибрала приборите и после сънувала как дядо ми и казал че храната била много вкусна но нямах с какво да ям ;x така че си има нещо

brutaLxxbunny
09-23-2010, 14:52
Вчера вечерта на мен и съквартирантката ми се случи нещо много странно.Значи ние нали си живеем сами.Легнахме си и изгасихме абсолютно всички лампи.Гледахме един филм и по едно време изведнъж лампата в коридора светна :shock: Тя отказа да стане,но аз се престраших и отидох в коридора.Погледнах към вратата,а съквартирантката ми не е заключила,пуснала беше само желязната верижка.Вратат беше притворена ... Умрях.На сутринта пробвахме дали през процепа може да се провре ръка и примерно да светне лампата,но това е невъзможно.Единственото логи„но обяснение е вратата да е паянтова и сама да се е отворила от течение,а за лампата нз .. може би е имало късо съединение или нещо такова.

Golqmpi4
09-23-2010, 16:14
Вчера вечерта на мен и съквартирантката ми се случи нещо много странно.Значи ние нали си живеем сами.Легнахме си и изгасихме абсолютно всички лампи.Гледахме един филм и по едно време изведнъж лампата в коридора светна :shock: Тя отказа да стане,но аз се престраших и отидох в коридора.Погледнах към вратата,а съквартирантката ми не е заключила,пуснала беше само желязната верижка.Вратат беше притворена ... Умрях.На сутринта пробвахме дали през процепа може да се провре ръка и примерно да светне лампата,но това е невъзможно.Единственото логи„но обяснение е вратата да е паянтова и сама да се е отворила от течение,а за лампата нз .. може би е имало късо съединение или нещо такова.

кой филм гледахте ако е ужаси може и да сте влезнали в филма кой знае .....

brutaLxxbunny
09-23-2010, 16:44

Ти май нещо си търсиш само с кого да се заядеш и като никой не си върже на акъла,почваш отначало :lol:

Golqmpi4
09-23-2010, 17:43

Ти май нещо си търсиш само с кого да се заядеш и като никой не си върже на акъла,почваш отначало :lol:

ти май само търсш с кого да се заядеш много си зле тя е написала гледахме филм след като го прочетох я питам ужаси ли беше комедия ли щото ако е бил ужаси може и да са се филмирали логично е ...... деба и криворазбрания скапан народ ......

unfetter
09-23-2010, 18:49
За вратата разбирам.. случва се да се отвори или да не е затворена хубаво, течение.. доста възможности, ама лампата ? :-o Да не да е прецакан ключът? Да сте оставили светнато.. ? 8-) Това не си го обяснявам. На мен ми е падала лампа само :D . Ей така от тавана "БУМ ! " и ми изкара акъла. Явно й е писнало да си виси там. Кой да ти каже какво мисли една лампа. :lol:
Не.. сериозно - как така се е светнала? :shock: Ши умръ, ако съ светни съмъ 8-)

Callisto
09-23-2010, 19:42

аз изках да кажа да ти е** майката :D

Той форума мутира не се безпокой. :D Като гледам вече имаме подфоруми като "Пълнолетник 18+" и нещо за мамите. :D

unfetter
09-23-2010, 19:45
teenagers се водят хората от 13 до 19 :wink: и то заради това "тийн" - fifteen, sixteen.. nineteen. Айде сега пак да му обърнем внимание, защото тъкмо млъкна. :?

Golqmpi4
09-23-2010, 20:34
teenagers се водят хората от 13 до 19 :wink: и то заради това "тийн" - fifteen, sixteen.. nineteen. Айде сега пак да му обърнем внимание, защото тъкмо млъкна. :?

офф проста кранто млъкни .....

unfetter
09-24-2010, 11:59
Лъжа ли ? :lol: Айде сега, ако и за това съм хипи.. :razz:

Golqmpi4
09-24-2010, 12:44
Лъжа ли ? :lol: Айде сега, ако и за това съм хипи.. :razz:

поеми ги в анала си тъпо просто хипи

unfetter
09-24-2010, 13:03
прост си ти - не си запознат с елементарни неща. КОЕ да поема в анала си? Като си мераклия поеми го ти :wink: Ако ще поема нещо някога, то ще е по МОЕ желание и сама ще си реша какво и кога да е. Измисли нещо по-добре, че даже и да ме развеселиш не успя.. :?

Golqmpi4
09-24-2010, 13:29
прост си ти - не си запознат с елементарни неща. КОЕ да поема в анала си? Като си мераклия поеми го ти :wink: Ако ще поема нещо някога, то ще е по МОЕ желание и сама ще си реша какво и кога да е. Измисли нещо по-добре, че даже и да ме развеселиш не успя.. :?

хахаха ще поемеш кура ми в анала ти тъпа проста курво ае щи еба майката ако те намеря ще застрелям ;) ти не си запозната с елементарни неща явно живота ти е толкова скучен че вярваш и в дядо коледа още вярвай и в феята на зъбките ако искаш деба и сектите ......

darsit0
09-24-2010, 16:20
що не напрайте отделна тема да се карате там, че ми стана интересно :D

ПП - не заемам ничия страна

unfetter
09-24-2010, 19:05
Я си изживей детството и си обогати речника, че си жалък ! :razz: Проблем имаш, че вярвам в Дядо Коледа, Снежанка, Седемте джуджета, Феята на зъбките и прочие ? Айде накарай ме да не вярвам в тях ! :lol: Вземи се осъзнай ! Ще ме застрелял той.. абе човеко ! Осъзнай се малко !!

само към модераторите БРАВООООО !!! Когато някой каже "гък" 15 човека му се нахвърлят, а сега след като този кретен * не се обиждай, просто казвам истината - престани да се държиш като такъв и ще престана да те наричам така :wink: * порази цяла една тема вие се покрихте ! Евала !

darsit0 не правим отделна тема, защото няма смисъл. опитахме да продължим, но този нещастник не разбира от дума и явно не знае какво е ЦИВИЛИЗОВАН свят и продължава да обижда наред.

Да бяха изтрили темата поне, че да не се цапа с мненията на такива "пичове" .. :? Ако имаш малко мозък ще престанеш, защото нямам намерение да продължавам тези цигански истории ! Както казах - осъзнай се ! Щом това, че вярваме в нещо ни прави от "секта" - добре ! Аз съм от сектата на хипитата, отдел "побъркани", клас "няма спасение", вид "боже опази ! " . ДОВОЛЕН ??
Нали знаеш, че и тези, които са твърдяли, че Земята е кръгла са ги смятали за луди и вещери/вещици ? Не те карам да вярваш в НИЩО ! Опитахме цивилизовано да ти обясним, че това е невъзможно, но изборът си е твой! Недей вярва ! Аз пък вярвам. Ще продължа да вярвам , че има извънземни (микроби, бактерии или зелени еднооки човечета) . Айде сега изпсувай като за последно (ама хубаво !! целия речник използвай ) и да се свърши, че много внимание ти се обърна. :wink:

StolenBliss
09-24-2010, 19:14
Ей хора, днес писах на лично на модератор и се надявам да се намеси. Дано се отървем скоро от дразнителя

Golqmpi4
09-25-2010, 05:24
Я си изживей детството и си обогати речника, че си жалък ! :razz: Проблем имаш, че вярвам в Дядо Коледа, Снежанка, Седемте джуджета, Феята на зъбките и прочие ? Айде накарай ме да не вярвам в тях ! :lol: Вземи се осъзнай ! Ще ме застрелял той.. абе човеко ! Осъзнай се малко !!

само към модераторите БРАВООООО !!! Когато някой каже "гък" 15 човека му се нахвърлят, а сега след като този кретен * не се обиждай, просто казвам истината - престани да се държиш като такъв и ще престана да те наричам така :wink: * порази цяла една тема вие се покрихте ! Евала !

darsit0 не правим отделна тема, защото няма смисъл. опитахме да продължим, но този нещастник не разбира от дума и явно не знае какво е ЦИВИЛИЗОВАН свят и продължава да обижда наред.

Да бяха изтрили темата поне, че да не се цапа с мненията на такива "пичове" .. :? Ако имаш малко мозък ще престанеш, защото нямам намерение да продължавам тези цигански истории ! Както казах - осъзнай се ! Щом това, че вярваме в нещо ни прави от "секта" - добре ! Аз съм от сектата на хипитата, отдел "побъркани", клас "няма спасение", вид "боже опази ! " . ДОВОЛЕН ??
Нали знаеш, че и тези, които са твърдяли, че Земята е кръгла са ги смятали за луди и вещери/вещици ? Не те карам да вярваш в НИЩО ! Опитахме цивилизовано да ти обясним, че това е невъзможно, но изборът си е твой! Недей вярва ! Аз пък вярвам. Ще продължа да вярвам , че има извънземни (микроби, бактерии или зелени еднооки човечета) . Айде сега изпсувай като за последно (ама хубаво !! целия речник използвай ) и да се свърши, че много внимание ти се обърна. :wink:

абе шматка ти си боклук казвам самата изстина ;) тъпа и проста вещица не ме занимавай с циганските ти истории секти и подобни неща както ти казах ако те намеря ще те застрелям такива хора като тебе нетрябва да има ;) аз не пиша презентация а пиша на лешници като тебе ;) ти си изживей детството че май ти е доста скучен живота и ти се иска да съществуват много неща за да го разнообразиш малко съжелявам те :)

Golqmpi4
09-25-2010, 05:24
Ей хора, днес писах на лично на модератор и се надявам да се намеси. Дано се отървем скоро от дразнителя

дразнителя си ти овчи дано някой отърве света от тебе :)

unfetter
09-25-2010, 10:25
Амбринджинджоуааааа ! Амбринджинджоуааааа !Амбринджинджоуаааааааааа ааааааааааааааааа ! Сега ще се превърнеш в прилен със заешки уши ! :lol: - каза вещицата. - Единственото ти спасение е да се присъединиш към сектата на вещиците или ще бродиш като прилеп със заешки уши за вечни времена !

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Golqmpi4
09-25-2010, 10:45
Амбринджинджоуааааа ! Амбринджинджоуааааа !Амбринджинджоуаааааааааа ааааааааааааааааа ! Сега ще се превърнеш в прилен със заешки уши ! :lol: - каза вещицата. - Единственото ти спасение е да се присъединиш към сектата на вещиците или ще бродиш като прилеп със заешки уши за вечни времена !

хаххаха мене клетви не ме хващат бе овчи :D бахти измекяра .......

unfetter
09-25-2010, 11:16
какво искаш тогава ? :-o доказах, че съм вещица, казах ти, че съм в сектата на хипитата, даже и отдела и вида ти казах, ама ти не ! Айде кажи какво искаш, че да се махнеш,а ? Овете са благородни животни, така че МЕРСИ ! :-)
Осъзнай сеее..

Golqmpi4
09-25-2010, 11:40
какво искаш тогава ? :-o доказах, че съм вещица, казах ти, че съм в сектата на хипитата, даже и отдела и вида ти казах, ама ти не ! Айде кажи какво искаш, че да се махнеш,а ? Овете са благородни животни, така че МЕРСИ ! :-)
Осъзнай сеее..

не приемам съвети от човек служещ в секта и вярващ в глупости ;) и аз искам да се махнеш ама .....
пп викаш кфо искам за да се махна ли ? 1 милярд долара в брой добре ще ми дойдат даже никога няма да ме видиш повече хХаха :D

StolenBliss
09-25-2010, 11:58
Осъзнай сеее..

не приемам съвети от човек служещ в секта и вярващ в глупости ;) и аз искам да се махнеш ама .....
пп викаш кфо искам за да се махна ли ? 1 милярд долара в брой добре ще ми дойдат даже никога няма да ме видиш повече хХаха :D

Че тя никога не те е и виждала, бе мозък :D и по-добре иначе кой знае кви кошмари ще има горката. Айде сега чакам да постотнеш репертоара с хипито, овца да кажеш че ме съжаляваш, че съм от секта и да ме напсуваш. Като отворена книга си , с нищо ново не можеш да се представиш :D

darsit0
09-25-2010, 14:08
Осъзнай сеее..

Че тя никога не те е и виждала, бе мозък :D и по-добре иначе кой знае кви кошмари ще има горката. Айде сега чакам да постотнеш репертоара с хипито, овца да кажеш че ме съжаляваш, че съм от секта и да ме напсуваш. Като отворена книга си , с нищо ново не можеш да се представиш :D

"к***а" забрави :D

unfetter
09-25-2010, 14:52
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

не беше овца, а овчи ! :D

Golqmpi4
09-25-2010, 16:18
Осъзнай сеее..

ти си като отворена книга нали те виждам че ти се иска да вярваш в всичко защото живота ти е прекалено скапан :) както и на оная другата сигурно ако ви видя ще сънувам кошмара ама не ми пречи да ви начупя забите :) тъпа овца била си и оставаш си така :D

StolenBliss
09-25-2010, 17:23
хахаххахахахаах както си знаех нямаш нищо ново за казване :razz: :razz: депресиращо си тъп и елементарен, Саше !! :lol: :lol:

danibebi
09-25-2010, 17:39
:-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

Golqmpi4
09-25-2010, 18:28
хахаххахахахаах както си знаех нямаш нищо ново за казване :razz: :razz: депресиращо си тъп и елементарен, Саше !! :lol: :lol:

хахахах виж се колко си се депресирала да не ти затворят темата :д;д;д; толко те е страх че напрао ........ съжелявам те :) :D

spexx
09-25-2010, 19:51
в извънземни.. нз дали да вярвам .. но не и в тези зелени чудовища с големи черни очи :D .. а в духове вярвам ! .. и мн ме е страх .. особено ако гледам на тъмно филм за духове.. айде после иди сам до кенефа...

Ryapoff
09-25-2010, 20:29
Духове има, лично мнение. Все пак тялото ни е обвивка.
Извънземни, предполагам.
Гледам тука някакъв спор се е заформил, но ми се вижда безсмислен. Десет човека спорят с аргументи, а един ... използва каруцарски изрази, показващи, че може да има и индивиди с отрицателно ниво на интелигентност.

golqmpi41
09-26-2010, 14:18
Духове има, лично мнение. Все пак тялото ни е обвивка.
Извънземни, предполагам.
Гледам тука някакъв спор се е заформил, но ми се вижда безсмислен. Десет човека спорят с аргументи, а един ... използва каруцарски изрази, показващи, че може да има и индивиди с отрицателно ниво на интелигентност.

кфи аргументи имате бе грозен много сте зле за съществуването на извънземни няма доказателства всичко е FAKE AND GAY докато на живо не видя пред мене извънземни както и да изглеждат няма да повярвам много се филмирате всичко е само предположения догатки и легинди смотаняци ГОВОРЯ ЗА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ;)

StolenBliss
09-26-2010, 17:22
Ти май си с нова регистрация а ? Май са те баннали ? Нищо, и за тая регистрация ще съобщя ;)

HardGirl666
09-26-2010, 17:28
Уоу,преди малко стана нещо доста странно.Майка ми ме помоли да си оправя стаята,оправих я,само не прибрах един крем.Преди да отиде до магазина мама каза: ,,Прибери крема в онази чантичка на Рефан." и излезе.Аз продължих да си гледам филма и малко след като мама отиде до магазина се случи нещо,което още не мога да си обясня.Чантичката стоеше върху бюрото ми,бях я сложила навътре,облегната върху моливника ми и изведнъж се чу шум.Станах и отидох до стаята ми да видя какво стана-чантата беше на земята.Наистина не можах да си го обясня как стана при положение,че беше прибрана навътре и облегната до моливника,просто НЯМАШЕ начин да падне?!WTF?!Знам,че дрънкам глупости и звучи много психопатско ама .. :-D

darsit0
09-26-2010, 17:46
Уоу,преди малко стана нещо доста странно.Майка ми ме помоли да си оправя стаята,оправих я,само не прибрах един крем.Преди да отиде до магазина мама каза: ,,Прибери крема в онази чантичка на Рефан." и излезе.Аз продължих да си гледам филма и малко след като мама отиде до магазина се случи нещо,което още не мога да си обясня.Чантичката стоеше върху бюрото ми,бях я сложила навътре,облегната върху моливника ми и изведнъж се чу шум.Станах и отидох до стаята ми да видя какво стана-чантата беше на земята.Наистина не можах да си го обясня как стана при положение,че беше прибрана навътре и облегната до моливника,просто НЯМАШЕ начин да падне?!WTF?!Знам,че дрънкам глупости и звучи много психопатско ама .. :-D

wow :shock: тфа не е ебавка, нали?

vaniliika
09-26-2010, 17:52
абе не може всичко да е око да види ръка да пипне.. принципно и на мен ми са интересни тея неща..ноо няма как да ги видим... това са души просто,не са материя...може с нещо да подскажат за присъствието си ..но е някак си невъзможно да ги видим..освен да ги усетим.. някои подсказват със специфична миризма..други пък с някакви действия и т.н. ако всички са на тая логика че ако не видят значи не е истина са в грешка... има много неща в които вярваме но не сме ги виждали.. просто се оповаваме на нечии теории... мисълта ми е,че смятам,че съществуват,но нали не се надявате да излезете в 00:00 и да видите бяла нощница да се разхожда из стаята ви.. :D.. тея неща ги дават по филмчетата.. пък и освен това има милиони проучвания на тая тема,статии,видео,филми ала бала.. се някак си има нещо.. не може всичко да е измислица... :?

HardGirl666
09-26-2010, 19:30

wow :shock: тфа не е ебавка, нали?

съвсем не :neutral:

golqmpi41
09-27-2010, 07:36
Ти май си с нова регистрация а ? Май са те баннали ? Нищо, и за тая регистрация ще съобщя ;)

защо ме питаш като само си отговаряш на въпросите ? имаш нужда от психиятър побъркано хипо скапано ...... не ме занимавай с глупостите си ;)

golqmpi41
09-27-2010, 07:37
абе не може всичко да е око да види ръка да пипне.. принципно и на мен ми са интересни тея неща..ноо няма как да ги видим... това са души просто,не са материя...може с нещо да подскажат за присъствието си ..но е някак си невъзможно да ги видим..освен да ги усетим.. някои подсказват със специфична миризма..други пък с някакви действия и т.н. ако всички са на тая логика че ако не видят значи не е истина са в грешка... има много неща в които вярваме но не сме ги виждали.. просто се оповаваме на нечии теории... мисълта ми е,че смятам,че съществуват,но нали не се надявате да излезете в 00:00 и да видите бяла нощница да се разхожда из стаята ви.. :D.. тея неща ги дават по филмчетата.. пък и освен това има милиони проучвания на тая тема,статии,видео,филми ала бала.. се някак си има нещо.. не може всичко да е измислица... :?

ти си в голяма грешка без неуспорими доказателства няма да повярвам в извънземните ;)

Forest_girl
09-27-2010, 10:48

ти си в голяма грешка без неуспорими доказателства няма да повярвам в извънземните ;)
ва си е само твой проблем, не знам защо мислиш, че трябва да ни имформираш.

Из вярвам в духове извънземни, не просто вярвам, съм сигурна.. Просто не сме открили още много неща,.

golqmpi41
09-27-2010, 11:08

ва си е само твой проблем, не знам защо мислиш, че трябва да ни имформираш.

Из вярвам в духове извънземни, не просто вярвам, съм сигурна.. Просто не сме открили още много неща,.

тфа си е тфой проблем че ти вярваш в извънземни аз в извънземни не вярвам ;) спирам с спора ае спрете да спамите вече ........

brutaLxxbunny
09-27-2010, 13:53
За вратата разбирам.. случва се да се отвори или да не е затворена хубаво, течение.. доста възможности, ама лампата ? :-o Да не да е прецакан ключът? Да сте оставили светнато.. ? 8-) Това не си го обяснявам. На мен ми е падала лампа само :D . Ей така от тавана "БУМ ! " и ми изкара акъла. Явно й е писнало да си виси там. Кой да ти каже какво мисли една лампа. :lol:

За мен също единственото логично обяснение е нещо ключа да не е наред.И не сме оставили светнато,щото нали ние видяхме момента,в който лампата светна сама.Не знам честно да ти кажа и аз :o

VeNco0
09-27-2010, 13:56

За мен също единственото логично обяснение е нещо ключа да не е наред.И не сме оставили светнато,щото нали ние видяхме момента,в който лампата светна сама.Не знам честно да ти кажа и аз :o

Да, и аз съм на това мнение ! :shock:

mrafka
09-27-2010, 17:37
Абе "пич" не си виждал 2 000 000 000 в брой, обаче ги има, нали? :booooomb:

StolenBliss
09-27-2010, 18:25

защо ме питаш като само си отговаряш на въпросите ? имаш нужда от психиятър побъркано хипо скапано ...... не ме занимавай с глупостите си ;)

Ей олигофренче недорасло, земи се скрий някъде вече и изчезвай оттук че ти спамиш и много дразниш.Няма такава напаст, не си желан тук ама се натискаш. Явно твоя живот е скучен че само се заяждаш. СъжЕлявам те ... Много ми е интересно и IP-то като ти баннат, дали ще те спасят новите регистрации, щото си ебати тъпото и комплексирано до болка същество, което не разбира от дума :-x

SmilezZz
09-28-2010, 09:38
Не му обръщайте внимание,той да си спами там,когато види,че вече никой не му обръща внимание - ще спре сам..

Както и да е...
Давайте още интересни духовити истории 8-)

8-)

golqmpi92
09-29-2010, 10:41

Ей олигофренче недорасло, земи се скрий някъде вече и изчезвай оттук че ти спамиш и много дразниш.Няма такава напаст, не си желан тук ама се натискаш. Явно твоя живот е скучен че само се заяждаш. СъжЕлявам те ... Много ми е интересно и IP-то като ти баннат, дали ще те спасят новите регистрации, щото си ебати тъпото и комплексирано до болка същество, което не разбира от дума :-x

абе ей боклук ае да ти еба путката майна проста не се заяждам а казвам истината няма да повярвам в насраните ви извънземни докато няма доказателства бе побърканячко лекувай се ти си луда ..... съжелявам те даже за секунда се замислих на човек колко трябва да му е СКУЧЕН ЖАЛЪК СКАПАН ПРОВАЛЕН ЖИВОТА че да си фантазира толкова и да му се иска да съществуват извънземни явно ти си живия пример съжелявам те :)

golqmpi92
09-29-2010, 10:43
Не му обръщайте внимание,той да си спами там,когато види,че вече никой не му обръща внимание - ще спре сам..

Както и да е...

8-)

аз не ви обръщам внимание никога .... но тфа не ми пречи да ви псувам нали ? :Д
както и да е спрете с спама боклуцииии ;)

golqmpi92
09-29-2010, 10:45

и ти не си виждал 100 лева ама ги има нали ;) само ще ти кажа че тфа е най простото сравнение защото ти се иска да съществуват извънземните и ще намериш 1000 скапани примерчета но истината е че няма доказателства от там нататака сам си прави изводите мравка ли си муха ли си ;)

mrafka
09-29-2010, 12:28
"и ти не си виждал 100 лева ама ги има нали " не е истина как сам си противоречеш! ;D ММ виждала съм 100 лева! :D

SmilezZz
09-29-2010, 17:12

Както и да е...

8-)

както и да е спрете с спама боклуцииии ;)Да,не ни обръщаш внимание - но отговаряш на всички ни..И ако тове не е обръщане на вниманиее.......

StolenBliss
09-29-2010, 17:14
1во - темата не е твоя че да казваш кой ше спами. Вече казах че само ти спамиш, няма да се повтарям по сто пъти като тебе.
2ро - чухме ти смотаното мнение поне вече 475785 пъти. Никой не го интересува и грам ти дали вярваш в квото и да било.
3то - ти не разбра ли че ще ти се трият регистрациите докато не се махнеш?

JZfan
09-29-2010, 20:37
Еми не съм много сигурна дали съществуват, но една вече, когато си бях на село всички си бяха легнали и беше мноооого късно вечерта и както си лежа и чух някой да ходи в коридора, някой вървеше там, някакви стъпки се чуваха, а всички спяха, от тогава не мога да си го обясня ..

може да е била някоя мишка :)

JZfan
09-29-2010, 20:50
Наскоро гледах един документален филм и там твърдяха че няма....Всичко е плод но въображението....Колкото по-вече си уплашен толково повече си склонен да ти се превиждат разни неща...А дори и да съществуват те не са за лошо ... да се надяваме
А за извънземните напълно ми се вярва поради простата причина , че вселената е необятна и все някаде има живот.

ChoiYoNa
09-30-2010, 14:01
Оф ,човече ,говориш като лапе.Някой ти каза ,че си като отворена книга и ти "Не!Не е вярно пък!ТИ си като отворена книга!" и въобще като чуеш някой по - умен израз само повтаряш .. айде стига толкова.
Разбрахме вече ,че не вярваш в духове.Добре.Обаче тук хората разказват истории за духове и техни преживявания и хората които влизат в тази тема им вярват и им е интересно , за това няма смисъл на всеки ,пуснал история да правиш забележки и да им обясняваш колко са тъпи.Остави ги хората ,пък ти отивай да не вярваш в духове в някоя друга тема.Направо си направи нова със заглавие "Който не вярва в духове , насам!" ;) Никой не трябва да е задръстен , жалък ,със скучен живот за да има различно мнение от твоето ,сеш' се?Обаче мисля ,че главния фактор на това да си досаден спамер който продължава вече 3 страници да се заяжда като лапенце е да си задръстен.И жалък.И скучен.И всичките епитети ,които използва за хората ,които просто си изказаха мнението.Стоп.

SmilezZz
09-30-2010, 18:23
Вижте какви истории намерих,може да сме ги постноли и на по-предни страници,така че предварително се извинявам..

1.
Едно семейство:мъж, жена и малкият им десет годишен син пътували на дълъг път през нощта.
Изведнъж нещо на колата се повредило и останали на пътя... Бащата се сетил,че преди стотина метра е подминал някаква голяма сграда, изглеждаща предимно запустяла, но решил да проверят все пак за телефон. Двамата с майката тръгнали, обаче казали на детето за по-сигурно да се заключи и скрие в колата, и в никакъв случай да не отваря... Минал час, когато изведнъж детето чуло някакво странно дращене по покрива на колата,от страх започнало да реве и трепери и се сгушило се долу. Дращенето не спирало. Изведнъж се чули наближаващите сирени на полицията...
Наобиколили колата и един от полицаите на високоговорител казал на детето да излезе от колата без да се обръща назад, и да отиде при него. Детето излязло, но може би и от страх, решило да се обърне. Оказало се, че някакъв психопат драскал по покрива с главите на майка му и баща му.
А запустялата сграда била психиатрична болница.

2.
едно старо градче хората били много страхливи.Имали огромен страх от мъртавци, демони и други същества, но както на всякъде имало един смелчага който им се смеел и казвал, че не го е страх. Веднъж отишъл в кръчмата и там за да сложи покритие над самочуствието си казал, че в дванайсет полунощ ще отиде на гробището и там ще стой един час.Станало нощ и хората се насабрали на пътя за да гледат как той се качва на горе при гробищата защото те се намирали на хълм. Стоял там един час и решил да си върви.Народът още стоял там и го чакали да се върне.Бил още на сто метра далечина и им подвиквал "Ей, страхливци видяхте ли, че мога"?Тогава един от тръните край пътя го закачил за ризата и той умрял на място от страх защото си помислил, че е някой мъртвец.Така, че не елиминирайте някои неща заради налудничевото им эначение.Няма невъэможни неща!

fpasysh
09-30-2010, 20:32
не вярвам в духове но в извънземни да но не вярвам да дойдат/открием в следващите 100 години...

BlackEyedPeas
09-30-2010, 21:23
Еми не съм много сигурна дали съществуват, но една вече, когато си бях на село всички си бяха легнали и беше мноооого късно вечерта и както си лежа и чух някой да ходи в коридора, някой вървеше там, някакви стъпки се чуваха, а всички спяха, от тогава не мога да си го обясня ..

може да е била някоя мишка :)

Доста силно се чуваше за мишка. То буквално се чуваше как някой ходи, а всичко беше загасено.

golqmpi92
10-01-2010, 15:41
1во - темата не е твоя че да казваш кой ше спами. Вече казах че само ти спамиш, няма да се повтарям по сто пъти като тебе.
2ро - чухме ти смотаното мнение поне вече 475785 пъти. Никой не го интересува и грам ти дали вярваш в квото и да било.
3то - ти не разбра ли че ще ти се трият регистрациите докато не се махнеш?

абе курво да ти еба майката бе на никой не му пука за смотаното ти мнение че вярваш в извънземни тъпо недоносено хипи такова ...... съжелявам те ...........

golqmpi92
10-01-2010, 15:42

Както и да е...

8-)

както и да е спрете с спама боклуцииии ;)Да,не ни обръщаш внимание - но отговаряш на всички ни..И ако тове не е обръщане на вниманиее.......

не просто ви псувам дразна и подминавам с усмивка :)

golqmpi92
10-01-2010, 15:42
Оф ,човече ,говориш като лапе.Някой ти каза ,че си като отворена книга и ти "Не!Не е вярно пък!ТИ си като отворена книга!" и въобще като чуеш някой по - умен израз само повтаряш .. айде стига толкова.
Разбрахме вече ,че не вярваш в духове.Добре.Обаче тук хората разказват истории за духове и техни преживявания и хората които влизат в тази тема им вярват и им е интересно , за това няма смисъл на всеки ,пуснал история да правиш забележки и да им обясняваш колко са тъпи.Остави ги хората ,пък ти отивай да не вярваш в духове в някоя друга тема.Направо си направи нова със заглавие "Който не вярва в духове , насам!" ;) Никой не трябва да е задръстен , жалък ,със скучен живот за да има различно мнение от твоето ,сеш' се?Обаче мисля ,че главния фактор на това да си досаден спамер който продължава вече 3 страници да се заяжда като лапенце е да си задръстен.И жалък.И скучен.И всичките епитети ,които използва за хората ,които просто си изказаха мнението.Стоп.

абе палячо ти си като отворена книга живота ти е толкова скучен че искаш да има извънземни за да се разнообрази малко много ясно че няма да вярвам в въображаемите ти извънземни щото няма доказателства а само догатки палячо ........

golqmpi92
10-01-2010, 15:44
"и ти не си виждал 100 лева ама ги има нали " не е истина как сам си противоречеш! ;D ММ виждала съм 100 лева! :D

хахахах ти си противоречиш не си виждала 100 лева ама незначи че не съществуват ;) цял живот да работиш няма да видиш толко пари освен в някой банка :D

TheSunShineGirl11
10-01-2010, 17:18

абе golqmpi41 ще спреш ли на всички им писна да те слушат! само спамиш няма ли да млъкнеш? :x престани да се правиш на важен защото така само доказваш че си един селянин ходи си в селото и там се заяждай никой не е длъжен да те слуша

darsit0
10-01-2010, 18:28

абе палячо ти си като отворена книга живота ти е толкова скучен че искаш да има извънземни за да се разнообрази малко много ясно че няма да вярвам в въображаемите ти извънземни щото няма доказателства а само догатки палячо ........

golqmpi92
10-02-2010, 15:58

абе golqmpi41 ще спреш ли на всички им писна да те слушат! само спамиш няма ли да млъкнеш? :x престани да се правиш на важен защото така само доказваш че си един селянин ходи си в селото и там се заяждай никой не е длъжен да те слуша

абе селяк не ме карай да питам модераторите за ип то ти да те видя от кое село си щото аз не съм от село но мисля че ти си в някое забутано където веднъж в месеца идват и ви носят храна и вода щото сте забравени от всеки ;д селяк прост на никой не му пука за тфоето мнение такаче не го изказвай ;)

StolenBliss
10-02-2010, 16:32
Да уе щото пък от твойто мнение нали секи се интересува... дето ще го повтаряш двеста пъти, баси баналната раота. Официално си най-простото същество което знам и добре че не те познавам щото иначе щях още повече да се отчаям от тоя свят. А модераторите на тебе няма да ти помогнат душо, от тях можеш просто да очакваш поредното баннване ;)

TheSunShineGirl11
10-03-2010, 10:29

абе селяк не ме карай да питам модераторите за ип то ти да те видя от кое село си щото аз не съм от село но мисля че ти си в някое забутано където веднъж в месеца идват и ви носят храна и вода щото сте забравени от всеки ;д селяк прост на никой не му пука за тфоето мнение такаче не го изказвай ;)

щял да пита модераторите ХА ХА ХА много ме изплаши в кавички! модераторите няма да ме баннат за такова нещо абе аз съм момиче никнейма ми го показва бе идиот и съм от софия не от някое забутано село където веднъж в месеца идват и ми носят храна и вода тогава как ще имам интернет и компютър а? ти си селянина защото един ти направи забележка и ти почваш да обиждаш напусни тази група само пречиш на хората и я развали или ще питам модераторите да те баннат отново. никой не е длъжен да те слуша
PS: това е свободна държава ако искам ще си изказвам мнението

TheSunShineGirl11
10-03-2010, 16:08
Да уе щото пък от твойто мнение нали секи се интересува... дето ще го повтаряш двеста пъти, баси баналната раота. Официално си най-простото същество което знам и добре че не те познавам щото иначе щях още повече да се отчаям от тоя свят. А модераторите на тебе няма да ти помогнат душо, от тях можеш просто да очакваш поредното баннване ;)

съгласна съм с теб

golqmpi92
10-04-2010, 11:00

хахахах модераторите на тебе няма да помогнат курво ;) както виждаш акаунта не е баннат ти си официално най-простата курва с скучен живот отностно темата и на никой не му пука за психарскити мнения отново повтарям НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА ТЕБЕ :) аххаха

КЛЮЧ

golqmpi92
10-04-2010, 11:02

щял да пита модераторите ХА ХА ХА много ме изплаши в кавички! модераторите няма да ме баннат за такова нещо абе аз съм момиче никнейма ми го показва бе идиот и съм от софия не от някое забутано село където веднъж в месеца идват и ми носят храна и вода тогава как ще имам интернет и компютър а? ти си селянина защото един ти направи забележка и ти почваш да обиждаш напусни тази група само пречиш на хората и я развали или ще питам модераторите да те баннат отново. никой не е длъжен да те слуша

умри бе курво ти си в някое село не си то софия нека да питаме модраторите за ип то ти и да провериме откаде си сигурен съм че не си от софия а от някое забутано селце в което те навестяват родителите ти щото са те отлъчили боклук хахахаа аз съм от софия ако имаш смелост ела да ти еба майката

BaffaLsc
10-04-2010, 11:12
Има и още как.. не ми се е случвало кой знае какво ,но на мои приятелки,, :?

BaffaLsc
10-04-2010, 11:13

умри бе к***во ти си в някое село не си то софия нека да питаме модраторите за ип то ти и да провериме откаде си сигурен съм че не си от софия а от някое забутано селце в което те навестяват родителите ти щото са те отлъчили боклук хахахаа аз съм от софия ако имаш смелост ела да ти е** майката
ПРЕСТАНЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!! :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

Carexx
10-04-2010, 11:52

и ти не си виждал 100 лева ама ги има нали ;) само ще ти кажа че тфа е най простото сравнение защото ти се иска да съществуват извънземните и ще намериш 1000 скапани примерчета но истината е че няма доказателства от там нататака сам си прави изводите мравка ли си муха ли си ;)
Боже колко ограничено същество си...Доказателства има.Това че ти не си си помръднал 12 годишния задник да се поровиш из интернет не означава че няма.Новини гледаш ли? Дискавъри или някой друга образователна програма?Никой не те кара да вярваш, това е право на личен избор,само че ако беше малко по-умен щеше да си замълчиш и да не ти се смее цял форум.Хайде бягай да прочетеш някоя книжка и поработи над правописа си.

vaniliika
10-04-2010, 16:12

баш пък неуспорими няма..но за да са започнали тея разследвания и прочие значи има някаква основа нали ;)...пък и аз това го писах за духовете но за извънезмните не знам.. защо пък задължително да има живот само на нашата планета...

georgi499
10-04-2010, 16:45

хаххаха мене клетви не ме хващат бе овчи :D бахти измекяра ....... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D :D :D

Forest_girl
10-04-2010, 20:43
Беше си хубава тема... :D

SmilezZz
10-05-2010, 08:46
Беше си хубава тема... :DБеше,преди някакъв си голям пич да нахлуе в темата и да започне да спами..
Ама няма значение...Ние,както и преди да си разказваме историйки,а пък той там да си спами..

StolenBliss
10-05-2010, 09:23
Беше си хубава тема... :DБеше,преди някакъв си голям пич да нахлуе в темата и да започне да спами..
Ама няма значение...Ние,както и преди да си разказваме историйки,а пък той там да си спами..

Модераторите сега за 4ти път ще му баннат рега, дано се откаже скоро ама и да не се откаже, трябва просто да не му отговаряме на коментарите и як игнор :)

neonskull
10-05-2010, 20:52
Еййй много яки истории особено тази с психопата който отрязал главите на бащата и майката :shock:
Така нека да започна и аз с една история. Значи когато бях малък много мразех да ходя на село Реброво (Стара планина) но ходех с баба и дядо защото ме принуждаваха. Къщичката е малка с една стая и кухня.
И така една вечер след като се навечеряхме си легнахме и леглото ми гледаше точно към прозореца.Както си лежах изведнъж се появи някакво огромно светещо кълбо пред прозореца. Веднага се уплаших и казах на баба и дядо а те ми акзаха че било светулка :D. Не може да е луна защото прозореца гледаше право към гората ( къщата ни е точно последната и всичко нагоре е гора има само 1 кръст по нагоре сложен в чест на Св. Илинден. И така и след време тази история започнах все повече да я забравям и забравям, но един ден дядото на един приятел ни разказваше случка с НЛО. Не обърнах много внимание но като каза село Реброво и аз направо изтръпнах :-o и неговата история беше че са били на лагер с приятели и са спали в палатнки на някаква поляна в селото. Както си лежели изведнъж видял как от небето започнало да се спуска нещо странно и всички се скрили в палатките и това беше неговата история. Пак мина време и точно миналата седмица баба ми е ходила на Реброво за да направят някакъв зид защото къщата е щяла да падне. Когато седнали да пият кафе майсторът(той си е от село Реброво) казал че всеки ден той и неговата жена си гледали НЛО и аз попитах баба ми какво е разказал по-нататък обаче тя каза че не е обърнала огромно внимание за което много съжалявам :( искаше ми се да чуя поне още една история......
P.S направих грешка че разказах всичко това на сестра ми защото сега не иска да ходи на село :D

TheSunShineGirl11
10-07-2010, 09:16

Модераторите сега за 4ти път ще му баннат рега, дано се откаже скоро ама и да не се откаже, трябва просто да не му отговаряме на коментарите и як игнор :)

да права си да го зарежем като не разбира от дума да го зарежем :D

dPa3HuTeJl
10-07-2010, 11:50
Абе ей , писна ми всяка хубава тема да се оспамва, тази тема е много посещавана , ЗАЩО Я СПАМИТЕ БЕ ???????? Решавайте си шибаните лични проблеми на ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ , никой не е длъжен да ви слуша шибаните глупости , кой ще банват и кой не , това модераторите си го решават,НЕ ВИЕ. Тоя "пич" явно е много мразен в сайта , ако беше малко по-умен щеше да престане да пише глупости и да провокира хората да го обиждат и т.н. , а ако вие големите отворковци имахте мозък щяхте да го игнорирате и да не му обръщате внимание ..... Аиде и аз оспамих малко темата, с надеждата да престанете .... Ходете да си пишете домашните най-добре -.-

neonskull
10-07-2010, 17:18
Абе ей , писна ми всяка хубава тема да се оспамва, тази тема е много посещавана , ЗАЩО Я СПАМИТЕ БЕ ???????? Решавайте си шибаните лични проблеми на ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ , никой не е длъжен да ви слуша шибаните глупости , кой ще банват и кой не , това модераторите си го решават,НЕ ВИЕ. Тоя "пич" явно е много мразен в сайта , ако беше малко по-умен щеше да престане да пише глупости и да провокира хората да го обиждат и т.н. , а ако вие големите отворковци имахте мозък щяхте да го игнорирате и да не му обръщате внимание ..... Аиде и аз оспамих малко темата, с надеждата да престанете .... Ходете да си пишете домашните най-добре -.-

golqmpi92
10-07-2010, 18:16

Боже колко ограничено същество си...Доказателства има.Това че ти не си си помръднал 12 годишния задник да се поровиш из интернет не означава че няма.Новини гледаш ли? Дискавъри или някой друга образователна програма?Никой не те кара да вярваш, това е право на личен избор,само че ако беше малко по-умен щеше да си замълчиш и да не ти се смее цял форум.Хайде бягай да прочетеш някоя книжка и поработи над правописа си.

хахахха аз не пиша презентация а пиша на лешници като тебе доказателства няма всички снимки които са в интернет са FAKE AND GAY отностно извънземните докато не ги видя на живот няма да повярвам ей спаняци колко ли прост скучен живота трябва да ви е за да вярвате в извънземни дърти магарета сте станали ...

golqmpi92
10-07-2010, 18:17

баш пък неуспорими няма..но за да са започнали тея разследвания и прочие значи има някаква основа нали ;)...пък и аз това го писах за духовете но за извънезмните не знам.. защо пък задължително да има живот само на нашата планета...

няма неуспорими доказателства и с тоя тъп израз че неможе да има само живот на нашата планета като го повтаряте ... една лажа като се повтори 1000 пъти става истина ... но само за вас щото си го втълпявате за извънземните ........

golqmpi92
10-07-2010, 18:17

е вие спамите аз си изказвам мнението както знаете има свобода на словото и печата такаче ;)

golqmpi92
10-07-2010, 18:18

хахаа абе курви аз ли не разбирам от дума ? че не ми се слушат сектанските ви истории ? жалки сектанти прости некадърни ........

dPa3HuTeJl
10-07-2010, 18:30

хахаа абе к**ви аз ли не разбирам от дума ? че не ми се слушат сектанските ви истории ? жалки сектанти прости некадърни ........ Като не ти се слушат "сектанските" им истории не влизай в темата бе малоумник , бахти идиота не разбира от дума , 11 години имаш ли ? Колко още мнение ще напишеш ? Бахти простото копеле заклевам се , МЛЪКНИ най-добре,а? -.-

lori4kavd
10-07-2010, 18:33
Науката отхвърля съществуването на духове и дава обяснения на тези привидения като халюцинации или измамни илюзии. С тяхното изучаване се занимава парапсихологията. Единствено изследователите, поставени в периферията на научните кръгове, правят опити да измерят достоверността на подобни явления. :grin:

SmilezZz
10-08-2010, 08:25
Ама няма значение...Ние,както и преди да си разказваме историйки,а пък той там да си спами..е вие спамите аз си изказвам мнението както знаете има свобода на словото и печата такаче ;)Какво мнение изказваш,бе животно такова..Споделял мнение,по-точно спамиш и обиждаш останалите потребители - само,защото не са на твоето мнение..
Има свобода на СЛОВОТО,не на ПСУВНИТЕ.. :?

lori4kavd
10-08-2010, 09:34
Ама няма значение...Ние,както и преди да си разказваме историйки,а пък той там да си спами..е вие спамите аз си изказвам мнението както знаете има свобода на словото и печата такаче ;)Какво мнение изказваш,бе животно такова..Споделял мнение,по-точно спамиш и обиждаш останалите потребители - само,защото не са на твоето мнение..

+ =; =P~

twoqtotalno1936
10-08-2010, 15:45
Мм наскоро почина вуйчо ми.. :( Вечерта,преди 40те дни се слагало дрехи,храна,завивки и т.н , за да може мъртвеца да си вземе това което му е нужно. Мен тогава ме бешемн страх да спя сама и спах с мама. Към 3 4 се събудих,щот ми се пиеше вода.. щях да ходя сама,да не будя мама,щото беше уморена.. ама кво се загледах към вратата и точно тогава ми стана мн студено и ми се стори,че видях духа на вуйчо... може би ми се е привидяло, а може би не.. незнам. :( И до ден днешен,когато ида у тях ме побиват тръпки. Но пък вуйчо ме обичаше адски много,така че няма нищо страшно.. но въпрос на психика. Всиси човек приема различно нещата, а аз лично каквото и да стане го приемам мн навътре и тва по някой път не е хубаво. :)

golqmpi92
10-08-2010, 18:02

животно е майкати ;) бе кфото искам ще казвам ти кфо имаш да казваш освен филмарските ти истории ? псувните спадат към словото такаче ае щи еба майката ;)

golqmpi92
10-08-2010, 18:03

абе палячо мене кфо ме интересува че съм мразен в сайта хахахаха боклуци и ще пиша кфото си искам и ще ви дразна нали тфа е целта на занятието ;)

krissy7
10-08-2010, 18:03
За мен съществуват духове . За извънземни - предполагам , че има ...
Много пъти ми се е случвало както си седя и дори не докосвам бюрото ми и нещо да "падне" от него , чак до другия край на стаята.Случвало ми се е и изгасена лампа да мига и то не веднъж.Виждала съм сянки по стената ми докато съм лежала в леглото и всякакви скърцания на ламината и такива простотии.Веднъж си лежах в леглото , в стаята ми беше тъмно , беше вечер и аз нали си бях пуснала някакъв филм на компа . И само гледам по стената няква светлина , обедена съм , че не беше кола . Беше доста силна . Беше нещо средно между синьо и зелено . Изкарах си акъла ама не посмях да видя през прозореца . Може и да се филмирам . Не знам обаче определено не ми е много забавно . :shock: :-#

golqmpi92
10-08-2010, 18:05

хахаа абе к**ви аз ли не разбирам от дума ? че не ми се слушат сектанските ви истории ? жалки сектанти прости некадърни ........ Като не ти се слушат "сектанските" им истории не влизай в темата бе малоумник , бахти идиота не разбира от дума , 11 години имаш ли ? Колко още мнение ще напишеш ? Бахти простото копеле заклевам се , МЛЪКНИ най-добре,а? -.-

ае да ти еба майката бе 15 год лапе ще викаш млъкни на майкати както аз и казвам когато ми иска повече пари за да ти купи дрехи нещасник хахахха скапаняк жалки сектанти ......

neonskull
10-08-2010, 20:33

абе палячо мене кфо ме интересува че съм мразен в сайта хахахаха боклуци и ще пиша кфото си искам и ще ви дразна нали тфа е целта на занятието ;) Tова ли е целта бе боклук, що не се засрамиш като гледам по ника май си на18 или 19 как може да се държиш като дете :razz: да не си мислиш че ни дразниш 8-) айде продължавай в същия дух и ще изядеш банана

dPa3HuTeJl
10-08-2010, 21:05

ае да ти е** майката бе 15 год лапе ще викаш млъкни на майкати както аз и казвам когато ми иска повече пари за да ти купи дрехи нещасник хахахха скапаняк жалки сектанти ...... Мислиш ли че се засягам от изтърканите ти лафове? И нямаш никаква представа на колко съм , стига си си измислял глупости , мястото ти е в кофата на тебе , ама какво правя и аз ... започнах да ти отговарям на постовете :lol:

BlackEyedPeas
10-09-2010, 23:32
http://vbox7.com/play:47fe6944

golqmpi92
10-10-2010, 10:24

абе палячо мене кфо ме интересува че съм мразен в сайта хахахаха боклуци и ще пиша кфото си искам и ще ви дразна нали тфа е целта на занятието ;) Tова ли е целта бе боклук, що не се засрамиш като гледам по ника май си на18 или 19 как може да се държиш като дете :razz: да не си мислиш че ни дразниш 8-) айде продължавай в същия дух и ще изядеш банана

от кфо да се засрама бе палячо като гледам тфоя ник май си на 7 , 8 скоро ще ядеш банана както майкати го яде вчера :D

golqmpi92
10-10-2010, 10:26

ае да ти е** майката бе 15 год лапе ще викаш млъкни на майкати както аз и казвам когато ми иска повече пари за да ти купи дрехи нещасник хахахха скапаняк жалки сектанти ...... Мислиш ли че се засягам от изтърканите ти лафове? И нямаш никаква представа на колко съм , стига си си измислял глупости , мястото ти е в кофата на тебе , ама какво правя и аз ... започнах да ти отговарям на постовете :lol:

хахахах абе палячо не ми се прай , че си на повече от 15 год щото на толкова си имам представа на колко си едно 15 год прецакано келешче което е един боклук ае застреляй се до коша искам те тих нещасник :D няма смисъл да ти отговарям тъпо просто смешно лапе ...

Innocente
10-10-2010, 10:44
Чудя се дали само на мен ми се случва да усещам нещо, като енергия понякога да обикаля из стаята. Значи една нощ не можех да заспя и се преместих в хола. И по едно време усетих как нещо обикаля. Беше като енергия. Не се чуваше стъпки, дишане или глас. Реших, че е котката ми и отидох в моята стая, обаче тя си стоеше там най - спокойно и спеше. :shock: Може ли някой да ми обясни каква е тази енергия?
Като бях малка няколко нощи подред слушах как някой обикаля в съседната стая. Бешер като влачене, както тати върви. Но звучи много нелогично тати да обикаля из кухнята половин час в 2 или 3 през ноща!!!
Веднъж като се прибрах вкъщи си оставих чантата на леглото. Отидох до бюрото и само гледам как химикала, който беше в чантата ми, пада пред мен :shock: :shock: .
Когато бях малка с моята най-добра приятелка си играхме с едно от онези малки топчета, които много добре се топат. Топнахме го, то се топна на пода след това се ТОПНА ВЪВ ВЪЗДУХА без да го пипаме изобщо :shock: . Не знам как стана. И двете бяхме изумени. Всичко това е нищо пред тази случка. Това стана на един рожден ден на една приятелка. Тя си го беше направила в едно заведение, където когато имаш рожден ден нареждат едни камъчета. Тази моя приятелка беше поканила почти всички от нейния клас, амомчетата там са много буйни. И те ни целеха с тази камъчета, целиха ни с пуканки и солети. И едно момче беше седнало пред мен и реши да ме уцели с камъче. Обача една сива ръка с черен ръкав ми изскочи от дясната страна и със светкавични движения удари камъчето. :shock: :shock: :shock: . Момчето реши , че аз съм отблъснала топчето, зад мен е нямало човек.
След тази случка повярвах в духове!!! И много се нервя някой, като аже, че това са глупости без да има доказателства, а още повече се дразня, когато нарекът психясъл някой като мен, който вярва и е виждал. :-x :-x :-x

FernandoTorresIkerCasilla
10-10-2010, 11:50
Сега като си спомня наистина тръпки ме побиват .. :( :( Беше преди 5 години но го помня перфектно .. Пра пра баба ми беше починала и аз бях в Пловдив при пра баба ми и пра дядо ми .. И само с баба ми оправяме леглата, беше вечер, и аз само погледнах към прозореца и видях пра пра баба ми да ме гледа втренчено .. Наистина ме беше страх, и излязох тичешком от стаята, след като се върнах там нямаше абсолютно нищо .. :S Все още не разбирам как се случи но е истина .. :? :? От тогава имам малка фобия от прозорци, и вечер избягвам да ги гледам ...
А също когато бях малка, се събуждах и усещах че съм във въздуха .. Все ме беше страх да си отворя очите, за което сега много съжалявам .. Или ми се е случвало отново като малка, да чувам стъпки по теракота в коридора .. А спах със майка ми и баща ми в една стая, и е невъзможно да е бил някой от тях .. ;ss

StolenBliss
10-10-2010, 12:34
Чудя се дали само на мен ми се случва да усещам нещо, като енергия понякога да обикаля из стаята. Значи една нощ не можех да заспя и се преместих в хола. И по едно време усетих как нещо обикаля. Беше като енергия. Не се чуваше стъпки, дишане или глас. Реших, че е котката ми и отидох в моята стая, обаче тя си стоеше там най - спокойно и спеше. :shock: Може ли някой да ми обясни каква е тази енергия?
Като бях малка няколко нощи подред слушах как някой обикаля в съседната стая. Бешер като влачене, както тати върви. Но звучи много нелогично тати да обикаля из кухнята половин час в 2 или 3 през ноща!!!
Веднъж като се прибрах вкъщи си оставих чантата на леглото. Отидох до бюрото и само гледам как химикала, който беше в чантата ми, пада пред мен :shock: :shock: .
Когато бях малка с моята най-добра приятелка си играхме с едно от онези малки топчета, които много добре се топат. Топнахме го, то се топна на пода след това се ТОПНА ВЪВ ВЪЗДУХА без да го пипаме изобщо :shock: . Не знам как стана. И двете бяхме изумени. Всичко това е нищо пред тази случка. Това стана на един рожден ден на една приятелка. Тя си го беше направила в едно заведение, където когато имаш рожден ден нареждат едни камъчета. Тази моя приятелка беше поканила почти всички от нейния клас, амомчетата там са много буйни. И те ни целеха с тази камъчета, целиха ни с пуканки и солети. И едно момче беше седнало пред мен и реши да ме уцели с камъче. Обача една сива ръка с черен ръкав ми изскочи от дясната страна и със светкавични движения удари камъчето. :shock: :shock: :shock: . Момчето реши , че аз съм отблъснала топчето, зад мен е нямало човек.
След тази случка повярвах в духове!!! И много се нервя някой, като аже, че това са глупости без да има доказателства, а още повече се дразня, когато нарекът психясъл някой като мен, който вярва и е виждал. :-x :-x :-x

:shock: Може да е дух, мисля че не е полтъргайст щото съм чувала, че те по принцип са лоши.. Не знам какво е , но явно иска да те пази, а не да те нарани .. :)

krissy7
10-10-2010, 12:48
Сега като си спомня наистина тръпки ме побиват .. :( :( Беше преди 5 години но го помня перфектно .. Пра пра баба ми беше починала и аз бях в Пловдив при пра баба ми и пра дядо ми .. И само с баба ми оправяме леглата, беше вечер, и аз само погледнах към прозореца и видях пра пра баба ми да ме гледа втренчено .. Наистина ме беше страх, и излязох тичешком от стаята, след като се върнах там нямаше абсолютно нищо .. :S Все още не разбирам как се случи но е истина .. :? :? От тогава имам малка фобия от прозорци, и вечер избягвам да ги гледам ...
А също когато бях малка, се събуждах и усещах че съм във въздуха .. Все ме беше страх да си отворя очите, за което сега много съжалявам .. Или ми се е случвало отново като малка, да чувам стъпки по теракота в коридора .. А спах със майка ми и баща ми в една стая, и е невъзможно да е бил някой от тях .. ;ss

Уау ... тва звучи ... плашещо от всяка гледна точка ... жалко ,че не си си отворила очите сигурно е било незабравимо преживяване :shock:

FernandoTorresIkerCasilla
10-10-2010, 12:56

Уау ... тва звучи ... плашещо от всяка гледна точка ... жалко ,че не си си отворила очите сигурно е било незабравимо преживяване :shock:

Ммда много съжалявам че не ги отворих .. Но бях малка и страхлива дори при трясъка на вратата се плашех, така че нямаше начин .. :S Помня само че чувствах как нещо ме издига нагоре, и след това ме спускаше, и се случваше много често .. :S

JustGirl1000
10-10-2010, 15:01
аз незнам виждала съм мн но съзнанието ми не може да ги приеме страх ме е от тях колкото и да си мисля че не съществуват но някои ги е страх толкова че да си признаят че съществуват по лесно е да кажеш там няа нищо от колкото да признаеш че има нещо което не можем да видим :)

Innocente
10-10-2010, 17:55

:shock: Може да е дух, мисля че не е полтъргайст щото съм чувала, че те по принцип са лоши.. Не знам какво е , но явно иска да те пази, а не да те нарани .. :)

Аз мисля, че е бил дядо ми. Бог да го прости :-# :-# :-#

Vocander
10-10-2010, 18:07
Вие ги виждате защото искате да ги виждате 8-)

SmilezZz
10-11-2010, 06:57
Вие ги виждате защото искате да ги виждате 8-)Точно така - Подсъзнанието може всичко..

Innocente
10-11-2010, 18:48
Вие ги виждате защото искате да ги виждате 8-)Точно така - Подсъзнанието може всичко..

Със сигурност не искам да видя призрак. Ако видя дух може и удар да получа, защото мвого ме е страх. Колкото до онази моя случка камъчето само ли ще се отблъсне? Не бях аз със сигурност. Пък и преди тая случка не съм мислила кой знае колко за призраци или съм гледала някакъв страшен филм.

Nam3less3
10-12-2010, 02:17
Май само странните случки ви карат да вярвате в подобни неща. Добър ден. Хората от хиляди години общуват с "духове". И не става въпрос за подсъзнание, халюцинации и т.н., ами за истински контакти. Примерно окултна медитация и т.н. Който чувства, че има нужда от подобно преживяване, може да намери достатъчно книги по интернет и в книжарниците на тая тема.

impossiblex
10-13-2010, 16:33
Понякога с най-добрите ми праиятелки се събираме в една от тях.Единият от апартаментите има хол,но когато се изгаси осветлението ставам много тъмно.Там всеки път викаме духове.Имаме много спомени с Кървавата Мери и темподобни.Мен лично ме е страх от нея :oops: ,чела съм много истории и малко ми повлия :D ,но ми мина .Бях пристрастена към такива мистериозни истории,но когато си сам в къщи или навън и е тъмно си е страшничко,ако си мислиш за такива неща.С времето обаче отиминава :D :D :D

1234565
10-13-2010, 19:55
вярвам и имам xp ,но не бих споделила с ересници като вас :D :D

Nam3less3
10-13-2010, 20:18
вярвам и имам xp ,но не бих споделила с ересници като вас :D :DКажи какъв е твоят опит?

GD95
10-15-2010, 21:02
...

StolenBliss
10-16-2010, 11:14
Вярвам и супер много ме е страх.Много неща имам за разказване,но предпочитам да стане светло и тогава да ги напиша :lol: Това не е страшно: Например веднъж имах изпит (мисля),много бързах,беше рано сутринта и в последния момент се сетих,че нямам сухи кърпички.Докато си мрънках под носа и търсех, направо буквално си излетя пред мен едно пакетче носни кърпички,очевидно са били на шкафа.о.0Стреснах се малко,но бързо се освестих и ги вдигнах.Даже "благодаря" казах :lol: :lol: :lol: След това си се смях сама и сега ми е смешно 8-)

:lol: :lol:

Sisito941
10-16-2010, 12:12
Вярвам и супер много ме е страх.Много неща имам за разказване,но предпочитам да стане светло и тогава да ги напиша :lol: Това не е страшно: Например веднъж имах изпит (мисля),много бързах,беше рано сутринта и в последния момент се сетих,че нямам сухи кърпички.Докато си мрънках под носа и търсех, направо буквално си излетя пред мен едно пакетче носни кърпички,очевидно са били на шкафа.о.0Стреснах се малко,но бързо се освестих и ги вдигнах.Даже "благодаря" казах :lol: :lol: :lol: След това си се смях сама и сега ми е смешно 8-)

:lol: :lol:

GossipGirl89
10-16-2010, 12:14
Абе аз честно да си кажа не знам дали вярвам срециално в духове. От една страна си мисля че най-вероятно има някаква такава сила, но пък от друга, понеже много ме е страх, и всеки път като се случи нещо странно от сорта на да ми се причуе или привиди нещо, скърцане, тропане посред нощ и винаги се мъча де си го обеснявам с това, че подсъзнанието ми го ражда заради страха. До сега съм нямала никакви такива случки и много се надявам и да нямам щото ако ми се случи нещо такова честно ви казвам ще си пукна от страх :D Няма да забравя как се зарибих по "Шепот от отвъдното" и хем ме беше страх, хем интересно и си бях навила на пръста, че ще изгледам всичките сезони та квото ще да става... Е изгледах ги ама след това седмици наред не можех да спя... толкова много се бях филмирала и нон-стоп ми се причуваха разни работи. Буквално бях станала като няква психарка - вечерно време се оглеждах във всички посоки като луда :D Това е една от причините ужасите да са ми в черния списък с филми - не мога да ги гледам, защото имам прекалено лабилна и слаба психика и всяка една такава случка я приемам навътре и откачам... :)

Иначе още преди години бях гледала документален филм за някакъв замък (не помня къде се намираше) за койко казваха, че плащат луди пари на хора да прекалат една нощ вътре и да излезнат живи и нормални - всеки,който се осмелявал да го направи или умирал от страх, или тези, които успявали да се спасят получавали някакви много сериозни психични увреждания и никой не можел да обесни какво точно е видял вътре... Не знам дали има нещо вярно в цялата тая история :)

А за НЛО и извънземни... На мнение съм, че не може в цялата безкрайна вселена само ние да сме живите същества - 100% има и други светове

WhiteBird
10-16-2010, 13:11
Защо през деня се скъсвате да четете страшни (и не толкова) истории,да гледате клипчета и снимки с духове...а вечерта завити през глава от страх :-o Нима си мислите,че в момента точно на прага на вратата ви ще застане 2 метров призрак с брадва и ще ви заколи?Като ви е страх си задайте този въпрос: Възможно ли е сега да дойде призрак?Ако сте убили човек,или сте викали духове преди 2 минути (не че вярвам че ако ги извикате ще дойдат де) шанса е доста малък...а вие си седите ей така в леглото и чакате да дойде призрака с брадва :lol:
За 90% от нещата си има обяснение...
-Скърцане - къщите не са вечно здрави,и е напълно нормално да скърца нещо...скърца си и през деня,ама тогава има прекалено много шум и не чувате :P
-Стъпки - Я котка си ходи по покрива,я нещо ви ходи из главата...аз не вярвам призрака с брадва да му се ходи до кенефа и да тича през коридора че да не се напикае 8-)
-Гласове...ами има си съседи,има си улици и нищо чудно Мара да вика на бай Пенчо да не хърка :-D
А и защо за бога ви е страх само през ноща??Щото е тъмно?Всичко в ноща си го има и през деня ама не го виждаме щото през деня имаме работа пък през ноща ни е скучно и се чудим какво да правим :)
Иначе вярвам горе/долу в духове...но вие чували ли сте по Новините "Пенчо беше убит от призрак в полунощ?" Не,нали?Защото призрака е енергия която не може да ни нарани :P Мене повече ме е страх от хората,а не от тези безобидни (незнайно дали съществуващи) призраци...толкова от мене : )

wtf2
10-18-2010, 13:16
Абе аз честно да си кажа не знам дали вярвам срециално в духове. От една страна си мисля че най-вероятно има някаква такава сила, но пък от друга, понеже много ме е страх, и всеки път като се случи нещо странно от сорта на да ми се причуе или привиди нещо, скърцане, тропане посред нощ и винаги се мъча де си го обеснявам с това, че подсъзнанието ми го ражда заради страха. До сега съм нямала никакви такива случки и много се надявам и да нямам щото ако ми се случи нещо такова честно ви казвам ще си пукна от страх :D Няма да забравя как се зарибих по "Шепот от отвъдното" и хем ме беше страх, хем интересно и си бях навила на пръста, че ще изгледам всичките сезони та квото ще да става... Е изгледах ги ама след това седмици наред не можех да спя... толкова много се бях филмирала и нон-стоп ми се причуваха разни работи. Буквално бях станала като няква психарка - вечерно време се оглеждах във всички посоки като луда :D Това е една от причините ужасите да са ми в черния списък с филми - не мога да ги гледам, защото имам прекалено лабилна и слаба психика и всяка една такава случка я приемам навътре и откачам... :)

Иначе още преди години бях гледала документален филм за някакъв замък (не помня къде се намираше) за койко казваха, че плащат луди пари на хора да прекалат една нощ вътре и да излезнат живи и нормални - всеки,който се осмелявал да го направи или умирал от страх, или тези, които успявали да се спасят получавали някакви много сериозни психични увреждания и никой не можел да обесни какво точно е видял вътре... Не знам дали има нещо вярно в цялата тая история :)

А за НЛО и извънземни... На мнение съм, че не може в цялата безкрайна вселена само ние да сме живите същества - 100% има и други светове

за двореца който говориш се казва единбургския дворец но не мисля че който е влязал след като е излязал е изперкал ....

xKiFlA
10-18-2010, 13:24
В нас има един дух и вечер идва в 10 когато вечерям . аз го черпя нещо ама малко.. i говоря с него и вобще не е лош nе всеки може да разбере какво искат и мислат че са лоши zа благодарност ми изпълнi желаниe..като вече се сбъдна :P

MegiBoOm
10-19-2010, 14:05
В нас има един дух и вечер идва в 10 когато вечерям . аз го черпя нещо ама малко.. i говоря с него и вобще не е лош nе всеки може да разбере какво искат и мислат че са лоши zа благодарност ми изпълнi желаниe..като вече се сбъдна :P

StolenBliss
10-19-2010, 14:09

Абе все пак да не се окаже някоя златна рибка ? 8-)

wezinka
10-20-2010, 15:54
Това е въпрос на психика, някой вярват други не аз лично не вярвам.

MegiBoOm
10-20-2010, 15:59
ааа снощи преди да заспя четох тука и цяла нощ не съм мигнала! :D

SmilezZz
10-20-2010, 16:35
ааа снощи преди да заспя четох тука и цяла нощ не съм мигнала! :DНяма лошо 8-) :lol:
- Хайде бе хора,пишете интересни историйки тука

krissy7
10-23-2010, 12:14
темата тотално замря :( :D

StolenBliss
10-23-2010, 12:39
^Ми явно никой няма нови такива преживявяния. Аз имам само две и двете ги разказах вече, други нема :)

Единствено една дреболия, че преди около един месец си седях на стола с гръб към стената и изведнъж сякаш няква ръка от плът зад мен ми пипна кичур от косата, толкова светкавичко се обърнах и стреснах че щях си прекърша врата .. 8-)

minionka
10-23-2010, 15:12
Тва лято.. юли някъде правихме парти в една приятелка. И някъде към 12 часа през ноща излизаме вънка, и тамън излизаме от къщата и гледаме от небето падна нещо огромно, бяло, все едно гореше. Ама като казвам огромно, начи огромно :D ! И тва беше за точно 3 секунди. И гледаме натам, никой не обели дума почти минута. Първо предположихме, че е падаща звезда, ама беше прекалено голямо за звезда. И трите си пожелахме по нещо и се сбъднаха и трите желания, е, не веднага, ама някъде посредата на август се сетихме за това и си казахме, че са се сбъднали, аз и едната ми приятелка казахме какво сме си били пожелали, третата не поиска, обаче каза че се е сбъднало. Пак казвам 100% не беше звезда. Падаше право надолу!

burpp
10-23-2010, 15:22
Ами случвало ми се е веднъж-два, но и аз незнам точно какво е :?

wtf2
10-23-2010, 16:25
Тва лято.. юли някъде правихме парти в една приятелка. И някъде към 12 часа през ноща излизаме вънка, и тамън излизаме от къщата и гледаме от небето падна нещо огромно, бяло, все едно гореше. Ама като казвам огромно, начи огромно :D ! И тва беше за точно 3 секунди. И гледаме натам, никой не обели дума почти минута. Първо предположихме, че е падаща звезда, ама беше прекалено голямо за звезда. И трите си пожелахме по нещо и се сбъднаха и трите желания, е, не веднага, ама някъде посредата на август се сетихме за това и си казахме, че са се сбъднали, аз и едната ми приятелка казахме какво сме си били пожелали, третата не поиска, обаче каза че се е сбъднало. Пак казвам 100% не беше звезда. Падаше право надолу!

и се сбъдна ае да ме заведеш там да видиме дали пак ще падне да си пожелаеме здраве и 1 милярд долара стига ми

minionka
10-23-2010, 17:30

и се сбъдна ае да ме заведеш там да видиме дали пак ще падне да си пожелаеме здраве и 1 милярд долара стига ми

ама те не бяха такива желания... и не е в това въпроса

wtf2
10-23-2010, 17:41

а в кое е въпроса ? и в кфи желания бяха ? ако желанието ти е било сърдитото ти гадже да ти звънне сутринта едвали е от нещото което е падало от небето :) ако е падало :D

minionka
10-23-2010, 17:47

а в кое е въпроса ? и в кфи желания бяха ? ако желанието ти е било сърдитото ти гадже да ти звънне сутринта едвали е от нещото което е падало от небето :) ако е падало :D

ами мойто лично.. не се сещам какво беше ...ама май нещо такова! :lol: и да, падаше...незнам какво беше това, честно да си кажа не искам и да знам! ;)

wtf2
10-23-2010, 18:00

ами мойто лично.. не се сещам какво беше ...ама май нещо такова! :lol: и да, падаше...незнам какво беше това, честно да си кажа не искам и да знам! ;)

такова просто нещо едвали е било заради нещото което е падало ;) всички сте си пожелали да речем като тфойто гаджето да ти звънне и някфи тъпотии които едвали са заради нещото ;)

казах ако е падало щото

1. ако сте били пияни или гледали филм на ужасите драматизирате
2. може да е било всичко и да ви се е сторило голямо и неубичайно
3. една лъжа повторена 100 пъти става истина за вас след като се филмирате ...

minionka
10-23-2010, 18:37

такова просто нещо едвали е било заради нещото което е падало ;) всички сте си пожелали да речем като тфойто гаджето да ти звънне и някфи тъпотии които едвали са заради нещото ;)

казах ако е падало щото

не сме гледали филм на ужасите, нито пихме и не сме лъгали... даже едни други приятели бяха с нас и го видяха...

BeezyJey
10-23-2010, 18:43
охх, на мен това дето имаш чувството, че някой ти пипа косата е много гадно .. 8-) после 5 минути блея в нещото е се чудя дали съм си въобразила или не.. :lol:

wtf2
10-23-2010, 19:17

казах ако е падало щото

не сме гледали филм на ужасите, нито пихме и не сме лъгали... даже едни други приятели бяха с нас и го видяха...

10 говеда сте били и никой ли нямаше телефон да го снимате ? :D така не очаквайте никой да ви повярва :)

minionka
10-23-2010, 19:21

казах ако е падало щото

10 говеда сте били и никой ли нямаше телефон да го снимате ? :D така не очаквайте никой да ви повярва :)

е..3 секунди..как според тебе ще го снимаме!!

GD95
10-23-2010, 19:59
...

wtf2
10-23-2010, 20:04

казах ако е падало щото

е..3 секунди..как според тебе ще го снимаме!!

:D требваше да отидете да разберете кфо е то все така някой вижда извънземни да речеме и или няма батерия на телефона или няма телефон или падало за няколко секунди ама нито е гледал ужаси преди тфа нито е пил нито се е филмирал :D :D :D

Akbar
10-25-2010, 15:57
Здравейте и от мен :) За няколко дена изчетох всичките 27 страници :D
Между другото,ако това има значение аз също съм роден в събота :) За странни истории случили се с мен не се сещам.Но имам доста интересни сънища :D

st3finka
10-31-2010, 14:49
Ами аз имам доста историики с духове..
Значи един път призовавахме духчето Каспър..И като го призовавахме на едно момче му паднаха гащите xD..
Значи една приятелка ми разказа,че призовавали някфи момичета Дама пика и с някъф камък в лиген в тоалетната. и призовали я веднъж и тя се появила и казала за кфо ме таковате ала бала втори път я викат и тя зема едната и я поглъща .. :д нз там кфо ми казва то беше преди години..И 3ти път само момичето я призовава без приятелката , аа с едно момче било да :д .. и оназ казала ' за кфо пак ме викате.казах ви да не ме безпокоите' и те изчезнали и те били от на мойта фр. класа.нз може и да е истина може и да не е..
ние се опитахме да призоваваме дама пика ии във входа ама то към 18:00 лятото.. и то тъмно във входа и има едно мазе ПЪЛНА ТЪМНИЦА дето няма врата ;д .. изкъртена от пантите :-D и така призоваваме я ние...ама неще..с кръв я призовавахме :д..След известно време - 2-3 минутки идва един човек с колело...и влиза в мазето и повече не излезе..седяхме до 20:00 там.. отказахме се вече и си отидохме на площадката..Никога повече не видяхме този човек... :( Извинявам се ако имам някакви грешки,ама ме мързи страшно много да пиша..пък темичката ми е интересна xD :)

wezinka
10-31-2010, 14:57
Ми незнам, според мен не съществуват такива неща. :D Тея дет вярват в тях ще съществуват. Тва е фантазия, поне за мен де.

karriikk
11-05-2010, 19:57
Аз пък вярвам . .Както ние съществуваме така и те .К'во му е странното ?Все едно те да не вярват в нас xD

gotinataaaa
11-06-2010, 09:35
Реших да се разровя за съботните хора и намерих това ;

"В българските вярвания събота се смята за ден на мъртвите — всички помени и задушници се правят в този ден от седмицата. Вярва се, че родените в събота притежават свръхестествени способности — те могат да гадаят, да тълкуват сънища и най-вече само родените в събота (т. нар. съботници) могат да разпознават магьосниците и да виждат свръхестествените същества (самодиви, вампири, таласъми и пр.). Самите вампири, устрели и др. пък не могат да излизат от гробовете си в събота, защото тогава губят силата си. Смята се обаче, че къртицата излиза на повърхността на земята само на този ден преди изгрев слънце."

:)

Мдам това съм чувала но в по-опростен вариант просто че сънуват неща които после се сбъдват

:shock: :shock: :shock: Аз съм родена в събота и винаги това,което сънувам ми се сбъдва и :shock:

dPa3HuTeJl
11-06-2010, 11:22
Много се филмирате бе хора :lol: Таласъми , самодиви,дама пика и кво ли още прочетох тука 8-) Поне е забавно ! :razz:

Akulard
11-06-2010, 13:36
винаги съм обичал да гледам филми или да ми разказват за тези свръхестествени неща . Не знам дали е съвпадение ама точно след това което ми се случи вчера и видях темата . Както и да е . Вчера вечерта си лежах и гледах филм и по 1 време (ако искате вярвайте ако искате недейте) всички книги наредени на секцията се мръднаха АБСОЛЮТНО всички . наклониха се и се прибраха по навътре и аз си помислих че просто някоя книга е паднала и е бутнала другите но днес като бях сам у нас и по едно време почнах да чувам някакви шумове ... първо от хола се чуваше тропане сякаш някой тропа по масата после от прозореца в моята стая също имаше тропане и имам чувството че аз се побърквам ...

sToyAncHo
11-06-2010, 19:25
винаги съм обичал да гледам филми или да ми разказват за тези свръхестествени неща . Не знам дали е съвпадение ама точно след това което ми се случи вчера и видях темата . Както и да е . Вчера вечерта си лежах и гледах филм и по 1 време (ако искате вярвайте ако искате недейте) всички книги наредени на секцията се мръднаха АБСОЛЮТНО всички . наклониха се и се прибраха по навътре и аз си помислих че просто някоя книга е паднала и е бутнала другите но днес като бях сам у нас и по едно време почнах да чувам някакви шумове ... първо от хола се чуваше тропане сякаш някой тропа по масата после от прозореца в моята стая също имаше тропане и имам чувството че аз се побърквам ...

И не, че имаш чувството ми си е направо така. Случват се такива работи. Аз седях с баба на терасата и с полезрението си видяхме един дядо дето много приличаше на моя дядо и се уплашихме ама после като приближи се поуспокоихме и така. А веднъж вратата на хола се отваряше леко и се затваряше и аз супер много се изплаших и сърцето ми биеше, все едно ще се пръсне и като отидох гледам ТЕЧЕНИЕ :shock: (не, че съм видял течението ами от течението как вратата се отваря и затваря) И има си и реални случки понякога, но има също и плод на въображение. :)

sToyAncHo
11-06-2010, 19:30
-Стъпки - Я котка си ходи по покрива,я нещо ви ходи из главата...аз не вярвам призрака с брадва да му се ходи до кенефа и да тича през коридора че да не се напикае 8-)

Четох го и се спуках от смях :razz:

LovEsIckk
11-06-2010, 22:04
E aз мисля,че съм разказвала .. ама явно т'ва е по-нова темичка. Ще взема да разкажа аз моите случки.
Преди година-две, с една приятелка немаше к'во да правим и тръгнахме на разходка.. Седнахме на стъпалата на един изоставен завод , зад стъпатала имаше врата , обаче всичко беше обрасло в треволяци. Седим си ние, пушим цигарки ала бала .. и изведнъж от вътре започва да се чува някаква музика като опяване.. Поглеждаме назад - вратата 2-3 пръста отворена.. Газ и да ни няма. Залата в която тренираше приятеля ми беше на близо и решихме да отидем там, уви вече беше късно и залата беше заключена.Останахме пред нея да поговорим малко и изведнъж всички етажи в сградата почнаха да светят.Значи тя е на няколко етажа и с различни помещения.. е всички лампи се светваха и изгасяха наведнъж или се редуваха. Почна да се чува един звук , все едно някой хвърля зарчета.. е така.Уплашихме се и избягахме, а реално в залата нямаше никой. От този ден нататък,винаги вечер като минавах от там , чувах този звук.

Иначи хиляди пъти ми се е случвало да оставя нещо някъде, а след 5 минути да е на друго място.Чист пример - вчера сутринта реша се аз реша се и оставям четката до мен на леглото. След няма и 2 минути четката беше на шкафа до телевизора. :Д

Имало е още 1000000 случки,но не ми се разказва.. И без т'ва е вечер,сама съм .. не знам как ще спя. :Д Дори не искам и да се сещам.

ludiqtzubar96
11-07-2010, 10:20
Първо да кажа,че тази тема е много яка-не бяха духове,извънземни,таласъми ,белки,котки,псувни,ТОАЛЕТН И :D !
Направо трябва да я направим книга тази тема.
Иначе аз съм атеист и разчитам на логиката си,затова не вярвам на призраци,а за извънземните съм сигурен,че ги има,обаче те никога не са идвали тука,а ако дойдат тогаз ще го мислим.
И хората които се страхуват от призраци,бих им казал,че това е въображението им,но всеки да вярва в каквото ще.Лично мене ме е по-страх от госпожата ми по математика,отколкото от призраците.Затова съм нямал случки с тях.И все още не съм видял хорър филми,който до ме изплаши.
П.С.Роден съм Петък,13 януари.

neeDaBosS
11-07-2010, 11:37
толкова много неща имам да разказвам а толкова ме мързиии 8-)
значи..
вечер към 22:00 се прибирам сама покрай една изоставена къща и нещо ме хвана бъз ..гледам аз към къщата някой дереше буквално и крещеше все едно го колят :shock: :shock: като чух това се спрях ослушах се и бях наясно с това което съм чула..обадих се на сестра ми да дойде.. :(

друга случка..
кръстникът почина и през ноща както си спя някой ми чука в раклата :shock: сабуждам се погледждам...няма никой :shock: след 5 мин пак :shock: ужас не искам да се сещам...на сутринта си вземам раницата и ще търгвам за даскало но се сещам че съм забравила портммонето с химикали и другите глупости оставям раницата,вземам нещата обръщам се и гледам раницата се мести все едно има нещо в нея :shock: :shock: :shock: леле ще се побъркам..
на скоро се сабудих през ноща и гледам стола се върти (той попринцип е въртящ) или нещо по земята трака..според мен съществуват такива неща но е по добре да не мислим за това! :)

Shushu11
11-08-2010, 19:21
Това лято аз и един приятел бяхме при една изоставена сграда и си лафихме.Стана към 10 часа и решихме да тръгваме,едва минахме и 50 метра и гледаме някаква светлина,после светлината стана по-голяма и после станаха две.Мислехме да проверим какво е това,но ни хвана страх :D Аз не вярвам много на истории за духове и такива неща,но това си беше странно.

brokeninside13
11-08-2010, 20:44
значи..
вечер към 22:00 се прибирам сама покрай една изоставена къща и нещо ме хвана бъз ..гледам аз към къщата някой дереше буквално и крещеше все едно го колят :shock: :shock: като чух това се спрях ослушах се и бях наясно с това което съм чула..обадих се на сестра ми да дойде.. :(

друга случка..
кръстникът почина и през ноща както си спя някой ми чука в раклата :shock: сабуждам се погледждам...няма никой :shock: след 5 мин пак :shock: ужас не искам да се сещам...на сутринта си вземам раницата и ще търгвам за даскало но се сещам че съм забравила портммонето с химикали и другите глупости оставям раницата,вземам нещата обръщам се и гледам раницата се мести все едно има нещо в нея :shock: :shock: :shock: леле ще се побъркам..
на скоро се сабудих през ноща и гледам стола се върти (той попринцип е въртящ) или нещо по земята трака..според мен съществуват такива неща но е по добре да не мислим за това! :)

ооо са няма да моа да заспя... :shock: аз ще се побъркам ако ми се случи подобно нещо.............

MissChocolate
11-09-2010, 05:06
Аз имам няколко случки, но просто едната си я преживях бая тежко, толкова се стреснах. Ще разкажа първо нея.
Майка ми има шивашка машина и един ден се наложи да шие нещо на нея. Аз бях на компютъра в същата стая. Майка ми реши да си почива и остави машината замалко, отиде да пуши на горния етаж и аз оставам сама, неподозирайки какво ще се случи след момент. Та .. аз си цъкам тука на компютъра, слушам си музика съвсем спокойно .. и тая машина се включи изведнъж. Аз помислих, че нещо съм усилила музиката и не съм чула,че майка ми влиза и спокойно, спокойно си продължавам кефа. След съвсем малко се обръщам да я питам нещо .. и виждам,че стола е празен.. нея я няма, машината продължава да работи. :shock: За да поясня.. машината е с педал и този педал трябва да се натиска постоянно, за да може и да действа. А и забелязах,че майка ми е изключила машината от контакта. :shock: Не знам как съм бягала до другия етаж, обаче може би съм щяла да поставя рекорд. Отивам при майка, вземам й цигарата от устата и още не мога да говоря от шок.. соча надолу. 8-) Тя дойде и машината си спря. Почнахме да "оглеждаме" мястото,обаче .. още един шок за мен .. стената цялата беше на червени петна. А попринцип маслото за шиене е жълто-кафяво. Ужасно беше. Тея петна още стоят, няма как да се махнат.

Другите случки може и да си имат обяснение, но много често се случва вратите да се тряскат без да има течение. :-o

SilverRain
11-09-2010, 13:16
значи..

друга случка..

ооо са няма да моа да заспя... :shock: аз ще се побъркам ако ми се случи подобно нещо.............

:shock: :shock:

neeDaBosS
11-09-2010, 14:38
значи..

друга случка..

:shock: :shock:

не искам да си мисля за тези неща но имам доста още случки..
бях сама в нас и баща мми беше излязъл по едно време
вратата се отваря отивам ааз да проверя...няма никой. връщам се в стаята вратата пак се отваря отивам да проверя...никой :-o а много добре чувам разбира се...
а в нас вратите постоянно се отварят и затварят сами..когато се сетя ще пиша

xKiFlA
11-09-2010, 16:27
ами в нас има един дух който идва вечер като вечерям идва и трябва да му оставам нещо да яде после и ми помага в мн неща и говора с него ама гледам да не ме вижда някой

StolenBliss
11-09-2010, 17:06
^ оф секи твой втори коментар е някъв напълно неадекватен и все се чудя ебаваш ли се, или отвътре ти идва.. :?

ger4etoy
11-09-2010, 18:46
Аз вярвам в духове и извънземни и съм имала много случки които не могат да се обяснят ...
Примерно : Имам куче и напоследък доста често се случва той (мъжко е) да лае по въздуха ... Една вечер със сестра ми си лягаме и изведнъж чуваме кучето да лае ... Ставам да видя какво става паля лампата гледам кучето лае по огледалото викам му спри айде ела да спим и го взимам с мен защото спи при мен. След има няма 2 мин той пак слиза и почва да лае пак паля лампата и пак няма нищо накрая закачихме едно одеало на огледалото и лягаме пак... Решили че кучето ще ни остави да спим - да ама не той пак лае и този път е така по въздуха от тогава много се уплаших защото нали казват кучетата виждат духове :-# :-# :-# ... А сега преди 1-2 дена бях в една приятелка която също има куче и гледам нейното куче гледа въздуха... Лежи на пода в коридора и следи нещо сякаш минава покрай нея . Викаме и ние "Рива" и тя се стресна... :shock: :shock: :shock: :shock:
А един път с приятели ще викаме духа на починал роднина на една приятелка и викаме го ние обаче се появи друг дух ... (Наистина се случи ако щете вярваите !) Той явно беше много самотен и искаше да си говори с някой говорехме си с него и не пожела да ни пусне до 6 сутринта ...
Та най - главно заради тея случки вярвам в духове... :

xKiFlA
11-09-2010, 23:11
^ оф секи твой втори коментар е някъв напълно неадекватен и все се чудя ебаваш ли се, или отвътре ти идва.. :?
Ами винаги съм писала че съм по особена от другите и е така.. :?
Всичко което пиша е вярно без значение дали ми вярва някой или не вярва . не ме интересува кой кво мисли вярва

SmilezZz
11-10-2010, 08:22
ами в нас има един дух който идва вечер като вечерям идва и трябва да му оставам нещо да яде после и ми помага в мн неща и говора с него ама гледам да не ме вижда някойОтвътре й идва..

BloomF
11-10-2010, 14:06
Аз вярвам в духове и извънземни и съм имала много случки които не могат да се обяснят ...
Примерно : Имам куче и напоследък доста често се случва той (мъжко е) да лае по въздуха ... Една вечер със сестра ми си лягаме и изведнъж чуваме кучето да лае ... Ставам да видя какво става паля лампата гледам кучето лае по огледалото викам му спри айде ела да спим и го взимам с мен защото спи при мен. След има няма 2 мин той пак слиза и почва да лае пак паля лампата и пак няма нищо накрая закачихме едно одеало на огледалото и лягаме пак... Решили че кучето ще ни остави да спим - да ама не той пак лае и този път е така по въздуха от тогава много се уплаших защото нали казват кучетата виждат духове :-# :-# :-# ... А сега преди 1-2 дена бях в една приятелка която също има куче и гледам нейното куче гледа въздуха... Лежи на пода в коридора и следи нещо сякаш минава покрай нея . Викаме и ние "Рива" и тя се стресна... :shock: :shock: :shock: :shock:
А един път с приятели ще викаме духа на починал роднина на една приятелка и викаме го ние обаче се появи друг дух ... (Наистина се случи ако щете вярваите !) Той явно беше много самотен и искаше да си говори с някой говорехме си с него и не пожела да ни пусне до 6 сутринта ...

И аз мойта котка я бях виждала няколко пъти да се вторачва в пространството, а определено нямаше нещо, което да зяпа.. но не обърнах особено внимание. Може би просто си гледа 8-) СЕга се сетих: веднъж съм със сестра ми вкъщи и вече беше тъмно/сестра ми тогава беше на 3/. Във всички стаи бяха изгасени крушките, само там, където бяхме ние светеше. Вратата я бях оставила отворена, а в кордиора беше тъмно. По едно време сестра ми нещо погледна към коридора и после бяха при мене и една стресната ми вика "Там има някой." :-o Е действително нямаше никой, но знам ли... може да е и въображението й.. все пак един ден ми обясняваше, че някакъв анимационен герой я гледал през прозореца :lol:

Иначе аз знам доста истории/по действителен случай/, но мисля по - късно или друг ден да разкажа. :)

danibebi
11-12-2010, 19:36

И аз мойта котка я бях виждала няколко пъти да се вторачва в пространството, а определено нямаше нещо, което да зяпа.. но не обърнах особено внимание. Може би просто си гледа 8-) СЕга се сетих: веднъж съм със сестра ми вкъщи и вече беше тъмно/сестра ми тогава беше на 3/. Във всички стаи бяха изгасени крушките, само там, където бяхме ние светеше. Вратата я бях оставила отворена, а в кордиора беше тъмно. По едно време сестра ми нещо погледна към коридора и после бяха при мене и една стресната ми вика "Там има някой." :-o Е действително нямаше никой, но знам ли... може да е и въображението й.. все пак един ден ми обясняваше, че някакъв анимационен герой я гледал през прозореца :lol:

Иначе аз знам доста истории/по действителен случай/, но мисля по - късно или друг ден да разкажа. :)

моля те, разкажии ниииии :grin: :grin:

Peshec
11-12-2010, 22:10
Сега се сещам за 1 случка,като по-малък,дето направо щях да умра от страх.Живеем в къща и се топлим на дърва.Котела в мазата,а дървата в съседната стая.Един ден прибирахме дървата,но пребирането представляваше общо взето трупане,никакно нареждане.И така седя си аз вечерта към 11 и 30 и гледам по Нешънъл Джеографик филм за извънземните и изведнъж някви шумове се чуват от мазата.Някво тропане,нещо мърда.Аз някъв супер спекох.На сутринта се оказа,че просто дървата са се свлекли надолу. :razz: :razz: 8-) 8-)

wtf2
11-14-2010, 11:13
лол ебати филмарите

BloomF
11-14-2010, 15:42
У моето село бродеха шейтани :D , тоест дяволи. Бая истории има свързани с тях. Даже има една за един мъж/почина преди по малко от година/, той я е разказвал. Прибирал се от работа вечерта и тъй като не работи до селото, ами близо до него върви по пътя пеш. Появили се два ангела и почнали да го носят нанякъде. На някои от вас може да ви се стори смешно, ама съм почти напълно сигурна, че не е лъжа. Все пак 30-40 годишен мъж ще тръгне ли да лъже така? Та носили го на гробищата, но изглежда се били объркали 8-) и го понесли на другаде. Чак сутринта го оставили в едно близко село и оттам той се прибрал пеша. Този човек почина някъде през януари или февруари тая година и съм чувала, че всяка вечер жена му оставяла по една чаша ракия на прозореца/от вътрешната страна/ и на сутринта била изпита..

Пак в селото ми: на гости при една жена са едни познати. Жената има бебе. Събрали са се хората в едната стая, а в съседната бебето си играе на леглото и жената ходи да го наглежда. Единия път като отишла почнала да вика 'Детето се вдигна във въздуха'. Другите не са видели, но тя тръгнала да се кълне в библията и била уплашена.. Същото бебе пък ми казаха, че говорело с едната си кукла. Аз си мисля, че то е говорело на куклата, а взеха, че ми проясниха, че куклата му говорила :shock: това бая ме стресна и не повярвах.. но все пак майката ще тръгне да лъже ли? Даже май мислят, че има някаква магия направена, ама не знам...

Като стана дума за магии: в петък с една приятелка ходихме при една баба да ни гледа на боб. И друг път сме ходили и тъй като останахме доволни решихме пак да идем.. Та тя обясняваше, че една сутрин както си спи чува някакъв глас да й казва 'Стани и излез в двора. Имаш магия.' Станала тя и отворила входната врата и обяснява "Седя и гледам изтривалката за обувки как има все едно изсипана вода на нея, а нямаше нито роса или слана, нито пък беше валяло." След това каза, че имало там някаква жена, която се опитвала да й направи такива мръсотии и най вероятно е била тя. Разказа също как имала комшийка със същото име като нейното. Тя умряла, а малко след това някаква друга комшийка сама се издала като казала на бабата "Ама тя магията беше за тебе, а не за нея". И други неща разказа, но сега не си спомням.

BlackEyedPeas
11-15-2010, 12:42
:shock: :shock: :shock:

ludiqtzubar96
11-15-2010, 13:43
Всъщност сега се сещам една история,не е точно с дух ама е интересна.
Преди 2 години на село всички ме закачаха с духове,извънземни и всячески се мъчиха да ме уплашат,ама не можеха.Пробваха с хорър филми(всички се разбягваха до 50та минута на филма,а аз си стоях и гледах до края :-D ),да ме изплашат с маски,ама не ставаше.Те го правиха това защото им бях заявил,че съм атеист и изобщо не вярвам на таквиз неща.Затова се хванахме на бас-в полунощ да отидем на гробището и аз да прекарам там 1 час.Отидох на гробище и си стоях там-чух два-три шума в тревата,ама то бяха кучета,котки,плъхове,змии и т.н.Изтече 1ят час и мойте приятели дойдоха да ми кажат,че печеля.Тамън тръгвахме и аз поглеждан и виждам някаква жена,облечена в зелено и надвесена над някакъв гроб.Тя ни видя и се запъти към наз и всички други газ и да ги няма.Обаче аз останах.На ум си повтарях "духове няма,учените не са го доказали",обаче бях препариран от страх.Жената дойде съвсем до мене и аз бях готов да побегна,ама тя извика''Баби, какво правиш на гробищата посред нощ".Аз и' обясних и след това я попитах тя какво прави тука по това време.Тя каза,че мъжът и' е починал по това време и тя затова идва нощем на гроба му.Казах и',че ми е било приятно и се прибрах.След това на другия ден приятелите ми дойдоха да ме видят дали съм още жив и като им разказах историята,те се спукаха да се смеят. :D

SmilezZz
11-15-2010, 13:48
BloomF - Недей да вярваш на всяка една
дума на възрастните..Моята баба редовно ми обясняваше,
че имало духове..Или еди-какво си да правя,за да се
предпазя от духовете и ми разказваше всякакви
истории,които всъщност нямат нищо общо с
реалността..
А първата история просто е :razz: :razz: ...Човека
видял ангелите,които първо са го донесли в гробището,
а после в някаква съседно село..
- Първото,което е - духовете и ангелите,не се виждат
/ако въобще ги има де/..Както и да е..

wtf2 - Темата е такава..Да се разказват
преживени истории за духовете и тем подобни...
Сега дали са истина,е друг въпрос..

BloomF
11-15-2010, 14:07
BloomF - Недей да вярваш на всяка една
дума на възрастните..Моята баба редовно ми обясняваше,
че имало духове..Или еди-какво си да правя,за да се
предпазя от духовете и ми разказваше всякакви
истории,които всъщност нямат нищо общо с
реалността..
А първата история просто е :razz: :razz: ...Човека
видял ангелите,които първо са го донесли в гробището,
а после в някаква съседно село..
- Първото,което е - духовете и ангелите,не се виждат
/ако въобще ги има де/..Както и да е..

Разказвали са ми още доста/особено с дяволи/. Не казвам, че вярвам на 100%, но някои хора трябва да са с ебахти развихреното въображение.. Да не говорим, че един приятел като се прибирал една вечер някаква негова роднина/мъртва/ му се появила насреща. Той се направил, че не я вижда, но тя там му казала две думи/няма да обяснявам за какво точно, щото не е толкова важно/. А момчето едва ли лъже, след като майка му е отишла и казала на една друга жена, тоест той трябва да е излъгал майка си, което му съвсем не ми се вярва..

ivyy
11-15-2010, 14:14
Еми,то моето не е точно свързано с духове,хо тая случка ще я запомня за винаги. С брат ми бяхме спали в хола и по едно време вечерта се събудих и погледнах към масичката с радиото(не знам защо натам просто така реших) и там видях силуета на брат ми,а той спеше на леглото. Първо си помислих,че сънувам,но после разбрах,че съм напълно будна. Тогава бях май в 3 или 4 клас и много се уплаших.

П.П. Та вярвам в духове.

BloomF
11-16-2010, 16:48
Еми,то моето не е точно свързано с духове,хо тая случка ще я запомня за винаги. С брат ми бяхме спали в хола и по едно време вечерта се събудих и погледнах към масичката с радиото(не знам защо натам просто така реших) и там видях силуета на брат ми,а той спеше на леглото. Първо си помислих,че сънувам,но после разбрах,че съм напълно будна. Тогава бях май в 3 или 4 клас и много се уплаших.

П.П. Та вярвам в духове.

Няма ли вероятност брат ти да е бил станал за нещо?

gandalfepi4
11-16-2010, 17:56
Да не говорим, че един приятел като се прибирал една вечер някаква негова роднина/мъртва/ му се появила насреща. Той се направил, че не я вижда, но тя там му казала две думи/

:"Fuck off!" :D

danibebi
11-16-2010, 19:05
Да не говорим, че един приятел като се прибирал една вечер някаква негова роднина/мъртва/ му се появила насреща. Той се направил, че не я вижда, но тя там му казала две думи/

:lol: :lol: :lol: :lol:
И за да не е спам: напълно абсурдно и невъзможно ми се вижда. :? Пък и, ако стане нещо такова, със сигурност няма да може да се направи, че не я вижда, такова нещо няма как да се избегне. :? Иначее, аз бих припаднала от страх, буквално. 8-)

bootyboy
11-16-2010, 20:03
не само съм виждал ами съм го и правил с призрак..духче хубу ду*а 8-)

BloomF
11-17-2010, 14:37

И за да не е спам: напълно абсурдно и невъзможно ми се вижда. :? Пък и, ако стане нещо такова, със сигурност няма да може да се направи, че не я вижда, такова нещо няма как да се избегне. :? Иначее, аз бих припаднала от страх, буквално. 8-)

Той не се страхува. И други неща е разказвал. А и това щом след половин година продължава да твърди, че е вярно и го разказва с подробности... но както и да е. Никой не карам да вярва.

danibebi
11-17-2010, 19:22

Той не се страхува. И други неща е разказвал. А и това щом след половин година продължава да твърди, че е вярно и го разказва с подробности... но както и да е. Никой не карам да вярва.

:) Няма проблем. Възможно е да е истина, но ми е интересно как ще се направи, че не я вижда, просто. Нали ако видиме такова нещо, първата ни реакция ще е учудване, страскане, въобще няма да мислим за друго.. нзм.. :?

BloomF
11-18-2010, 11:50

:) Няма проблем. Възможно е да е истина, но ми е интересно как ще се направи, че не я вижда, просто. Нали ако видиме такова нещо, първата ни реакция ще е учудване, страскане, въобще няма да мислим за друго.. нзм.. :?

Еми и аз му се учудих как не се е стреснал, ама той и много други неща е разказвал, а и е чувал всякакви истории от дядо си и други роднини. Когато му казах "Е ти как така не се стресна? Аз ако съм ше умра.", той каза "Еми не ме е страх особено, щото знам, че нищо няма да ми направи. Само се появява и това е."..

danibebi
11-18-2010, 12:48

Еми и аз му се учудих как не се е стреснал, ама той и много други неща е разказвал, а и е чувал всякакви истории от дядо си и други роднини. Когато му казах "Е ти как така не се стресна? Аз ако съм ше умра.", той каза "Еми не ме е страх особено, щото знам, че нищо няма да ми направи. Само се появява и това е."..

аха.. :)

kokosety
12-12-2010, 09:44
Темата замря.....Искам обаче да разкажа нещо,което скоро ми се случи ! Бях сама вкъщи и на компютъра,а вратата към хола ни беше отворена и там тъмно.( попринцип аз мразя малко хола,че има картина от тези,който сякаш си мърдат очите) та стоя си аз и по едно време чувам крачки и викам сигурно са от горният етаж (то се чува) после пак обаче някак си близо и си викам а някой да не се прибра ако се е прибрал ще влезе обаче никой не идва да ме извести че си е дошъл и аз се обръщам и нищо след малко обаче чух как вратата се отвори поглеждам и тя открехната изкарах си акъла не отидох да я затворя обърнах се към монитора и си чатих беше много страшно после се прибраха наще разказах им и те викат страховито а?

WTFBBQ
12-12-2010, 13:02
kokosety нещо неразбрах кое му е страховитото лол всички тука си въобразявате неща .. мислите си такива неща и почвате да си въобразявате ..

kokosety
12-12-2010, 13:19
не аз го казах а наще и то с надмсмешка и не е страховито а странно кво аз да не съм халюцинирала че вратата беше отворена :D :D

WTFBBQ
12-12-2010, 13:27
е кво ти викат страховито .. вратата се отворила ти се насираш .. много филми ..

kokosety
12-12-2010, 13:37
не съм се насирала :lol: :lol: Ма ми е интъересно от какво вееднага да се заядете бееее :o

WTFBBQ
12-12-2010, 14:16
ма аз ти казвам,че преувеличаваш у филмо си и те тва е ..

biolojkata95
12-12-2010, 15:21
не ми са се случвали такива неща

cAnDyYy
12-12-2010, 16:20
И на мен ми се случват странни неща.Айде сега хейтърчетата пак... Аз няколко дни преди да започна да харесвам Джъстин Бийбър /преди го мразех/ го сънувах,че носи цветя и плаче :? Или ей така както си стоя и се сещам да пусна музикалния канал и дават някоя негова песен. Например веднъж го пускам канала, свършва няква песен тъкмо и веднага почва негова песен... :oops:

BlackEyedPeas
12-12-2010, 19:16
А, спомням си как преди 1 година си стоя сама в стаята. Беше някъде около 3 часа вечерта. Както си стоя и си цъкам на компа (Мисля, че гледах някакъв филм) и изведнъж чувам как котката ми ръмжи. Обръщам се и я гледам как гледа към стената и съска уплашено, абе доста уплашена беше. Беше я страх да се приближи, аз погледнах към стената, но нищо нямаше. Бая се наплаших тогава, защото там няма нищо, а тя така изглеждаше все едно е видяла .... призрак. :shock: На стената нямаше нищо, нито някаква сянка да е видяла или пък някаква муха или нещо такова. Абе нищо нямаше, а тя съска и козината и беше настръхнала. След 5 минути пак така стана. Никога няма да го забравя...

StolenBliss
12-12-2010, 19:23
И на мен ми се случват странни неща.Айде сега хейтърчетата пак... Аз няколко дни преди да започна да харесвам Джъстин Бийбър /преди го мразех/ го сънувах,че носи цветя и плаче :? Или ей така както си стоя и се сещам да пусна музикалния канал и дават някоя негова песен. Например веднъж го пускам канала, свършва няква песен тъкмо и веднага почва негова песен... :oops:

Само не разбрах тва по какъв начин може да е свързано с духове или нещо свръхестествено? :-o

bloodandhonour88
12-13-2010, 19:14
Научно погледнато човекът е извънземно... :shock: 8)

xdennyx
12-15-2010, 11:18
Аз също никога не съм била свидетел на такива изпълнения с духове,но баба ми ми разказа една история дето ме побиха тръпки от нея..
Значи,аз знам,че баба ми не би ме излъгала,а пък и беше сериозна докато говорише.
Преди много години,когато майка ми е била на 13-14 години и баба ми я е чакала да се върне от училище.И както си седяла вкъщи и телефонът звъннал.Тогава не е изписвало на телефоните кой се обажда и тя нали вдигнала.А,забравих да спомена,че 2 месеца преди това обаждане Майката на баба ми е починала.Та баба ми вдигнала телефона и нали казала Ало ии някой започнал да охка и да пъшка като болен човек(да спомена,че майката на баба ми е починала от рак и е охкала точно така преди да почине) ии баба ми казала Извенете,кой се обажда..И съответната жена казала,много ме боли моля те помогни ми.. и се задушавала и кашляла.Баба ми познала гласа естествено и казала -- мамо къде си,разплакала се даже,ама от другата страна нищо само кашляне и задушаване..Баба ми отново я молила да и каже къде е,че ще я намери(налии в такива ситуаций не знаем какво говорим) ии жената и казала моля те Кате(така се казва баба ми) помогни ми !! И баба ми адски много се уплашила и затворила телефона.След 15 минути отново вдигнала да види дали още е там и да,пак се чувало кашлянето и пъшкането..Тя затворила телефона и легнала да спи,а на сутринта го вдигнала отново и вече давало свободно.

Но всичко си е и до психика,защото като почина баща ми преди 5 години,аз като си стоях в стаята вечерта все още го чувах как върви отвън.И наистина все едно вървеше някой,а като отворя нямаше никого..
И все пак вярвам в това до някаква степен.От както баща ми почина имам наистина огромен късмет във всичко,сякаш той ми помага по някакъв начин.

asimerr
12-16-2010, 17:21
И аз вярвам в духове и извънземни...
Една вечер докато се прибирам и случайно погледнах към небето и видях "нещо" да се движи. Беше чисто бяло и се отличаваче от звездите, беше си и по-голямо. Имаше тънко тяло и големи бели крила (не беше птица, сигурен съм). Не можеше да е птица, защото си личеше, че беше много на високо и едвам помръдваше... weird
А за духовете...
Случвало ли ви се е докато сте в опасност да се отървавате, както му се вика "на косъм"
Например докато пресичате улицата и изведнъж ви изкочи кола и вие рязко се отдръпвате назад и имате чувството, че "нещо" или "някой" ви е дръпнал? :smt101 :smt103 :smt120 :smt119
Само аз си вярвам де.... :lol: Na men mi se e sluchvalo shteshe da me blusne kola i sqkash neshto me drupna nazade a az nezabelqzax 4e shteshe da me blusne kola.Zatova vqrvam v duxove sorry che pisha latinica ama mi e mnooogo po lesno.

criminalminded
12-16-2010, 17:46
Аз една вечер се бях събудил към 3 и си блея в стената когато ми се вижда точно пред очите някво топче от намачкана хартия.Обръщам се-никой.Обръщам се пак към стена и топчето го няма. :shock: :shock: :shock: Доста странничко,а?

sladurka122
12-20-2010, 19:21
Аз съм нямала такива срещи с духове, но вярвам в тя.

gandalfepi4
12-20-2010, 19:43
Аз една вечер се бях събудил към 3 и си блея в стената когато ми се вижда точно пред очите някво топче от намачкана хартия.Обръщам се-никой.Обръщам се пак към стена и топчето го няма. :shock: :shock: :shock: Доста странничко,а?

зрителен ефект е. някои хора са по предразположени и аз съм един от тях. знам го щото първия път като го видях топчето да се стрелка щях да си изплюя сърцето за малко и доста се мотивирах да разнищя случая.

после направих малко рисърч и се консултирах с една позната лекарка. нормално е, почти винаги се случва късно нощем, когато ти се спи много и няма некви полтъргайстове дето се ебават с тебе, споко

(ма наистина щях да се накендзам тогава, не мога да разбера ти как си спал без бухалка в стаята)

SmilezZz
12-22-2010, 07:50
^ И аз съм имала такъв случай,но не знам и
аз как - не ме беше страх..
Бях си помислила,че пак нещо си внушавам
и може би заради това не съм помисляла за
духове..

DeVilTerroR
12-22-2010, 13:24
Много Supernatural гледате :D

secretstar
12-22-2010, 16:56
Всичко е възможно! ;]

ludiqtzubar96
12-22-2010, 19:06
Научно погледнато човекът е извънземно... :shock: 8)
Сакън недей-като си представя цяла планета с такива като него ми иди да повърна.

ritch
12-23-2010, 10:14
И аз вярвам в духове и извънземни...
Една вечер докато се прибирам и случайно погледнах към небето и видях "нещо" да се движи. Беше чисто бяло и се отличаваче от звездите, беше си и по-голямо. Имаше тънко тяло и големи бели крила (не беше птица, сигурен съм). Не можеше да е птица, защото си личеше, че беше много на високо и едвам помръдваше... weird
А за духовете...
Случвало ли ви се е докато сте в опасност да се отървавате, както му се вика "на косъм"
Например докато пресичате улицата и изведнъж ви изкочи кола и вие рязко се отдръпвате назад и имате чувството, че "нещо" или "някой" ви е дръпнал? :smt101 :smt103 :smt120 :smt119
Само аз си вярвам де.... :lol:
Хаха направо ги покани у вас :lol: :razz: :lol:

swetlie
12-26-2010, 22:06
и на вас не ви е леко..

tarlyo
12-26-2010, 22:42
Сам съм в нас и ми е супер яко, никви такива глупости не ме плашат... :grin:

SmilezZz
01-02-2011, 10:30
http://www.vbox7.com/play:4e3ccc6b?r=google

GirlYyYXD
01-02-2011, 10:54
Е,на мен ми се случи една случка :-D Начи стъмнява се вече и аз и една моя(вече бивша) фр играем на площадката пред блока.И изведнъж вдигнах поглед към небето и съзрях как нещо черно,но очевидно с крайници :razz: се мята във въздуха.Беше пределно ясно,че не беше човек,нямаше ни делтапланер,ни нищо...Не беше и птица. :lol: И се приближи към една голяма звезда и изчезна в нищото....Не знам как да го приемам това,извънземно да слезе на земята и да почне да фърчи по небето?! :razz: :razz: :razz: :razz:

bazingaaaa
01-02-2011, 19:47
А, спомням си как преди 1 година си стоя сама в стаята. Беше някъде около 3 часа вечерта. Както си стоя и си цъкам на компа (Мисля, че гледах някакъв филм) и изведнъж чувам как котката ми ръмжи. Обръщам се и я гледам как гледа към стената и съска уплашено, абе доста уплашена беше. Беше я страх да се приближи, аз погледнах към стената, но нищо нямаше. Бая се наплаших тогава, защото там няма нищо, а тя така изглеждаше все едно е видяла .... призрак. :shock: На стената нямаше нищо, нито някаква сянка да е видяла или пък някаква муха или нещо такова. Абе нищо нямаше, а тя съска и козината и беше настръхнала. След 5 минути пак така стана. Никога няма да го забравя...

Котките са животни с добра природа, свързани са със света на духовете и могат да усещат злите сили...

Jus7DreamBoy
01-02-2011, 19:53

Това го гледах по ТВ то и ми стана супер странно забележете всички са със сини очи :shock: .... мнооо яко 8-)

StolenBliss
01-04-2011, 14:48

Това го гледах по ТВ то и ми стана супер странно забележете всички са със сини очи :shock: .... мнооо яко 8-)

Oх тва искам да го гледам ама вбокс мноо бавно зарежда :(((

Gerityyy08
01-05-2011, 17:49
Не знам за вас, но аз много вярвам в такива неща. Преди време, когато бях на погребение на дядо ми и се слага шшише с вино на гроба.. В този момент и аз и майка ми го видяхме в шешето.. Или как ще си обясните , това че един ден сии похапвах в кухнята на баба и шкафа се отвори, идна порцеланова чаша падна на земята и не се счупи а е теракот.. Не съм го сънувала нито си го измислям! Даваха дори и по новините, или предаване ли беше, мисля че нешънал джууграфик за духовете! :shock: :shock: :shock:

StolenBliss
01-06-2011, 12:02
На мен преди няколко дена ми се случи нещо странно, което реших да пренебрегна. То не е и кой знае кво.. Ама бях у една фр на гости и то беше някъде късно. Не знам дали си помислих, че трябва да преместя стола(щот се оправях да лягам) или не, ама кат си седях до него и си разтребвах бюрото, той се завъртя :-o . Той нали от тия дет се въртат и просто облегалката му се завъртя. :-o :?

yolaiza
01-06-2011, 13:17
На един мой рожден ден се бяхме събрали около 10 човека вкъщи. Тръгнах по едно време към кухнята да оставя едни чаши и само гледам някакъв дим около дом. телефон. Просто си стоеше там и не се разсейваше вув въздуха. Извиках една моя приятелка и стурчим и го гледаме като гръмнтати. след 5 мин. се върнахме при другите и после пак като излязохме в коридора димът вече го нямаше. Така и не намерихме логично обяснение. :-k

mnogoznaikO
01-06-2011, 13:42
духове ?! пхжхпжахпжахпажхажхпажхпа жхажхажхажжахпжахжахпжахж ахпаапахахахахахаахахапаа хпхахапхахапхпахап :D :D :D :-D :lol: :lol: :lol: 8-) :razz: :razz: :razz: :razz:

господ (бог, исус) ?!?!?! ппхахпахпапхах :razz: :razz: :razz:

fanpire
01-06-2011, 16:55
Вярвам в духове.
Случката стана някъде преди две седмици.Мама,тате и баба спят ама баба е в другата стая а мама и тати в хола с мене.Огасила съм лампата да не преча на наще да спят и съм си легнала на леглото и чета книга като си светя с телефона ;Д Изключила съм си фотоапарата и съм го сложила да се зарежда.И изведнъж апарата сам се включи и му се повдигна обектива.А той попринцип като се зареди не се вклюва сам.А странното е,че преди няколко дена беше починала на баба сестрата ... ;х

TechnoAddicted
01-06-2011, 16:59
Аз пък съм имал ... както си гледах тази тема .. и изведнъж един дух се появи от монитора и каза ... не ги нареждай .. те са просто тъпи .. -.-

Тъ така .. по темата : Не съм вярващ ... примерно господ исус етц ... и всякви други религии ... макар да ми е интересно да кажем сатанизма какво изучавам и такиа глупости но не ме е влечало толкова да започна да практикувам или занимавам с такиа раоти :D случвало ми се е да ми се пречува потропване да ми се превиждат разни глупости и винаги съм мислил , че са плод на въображението ми .... до преди 1 седмица ... едвали някой му се занимава да чете мойте глупости такаче ш се опитам да скъся малко детайлите :Д седя си аз в парка пииваме биричка и сме айляци и по 1 време цък от сроежа ( Пловдив кв.Коматево ) в градинката на даскалото има 1 строеж което би трябвало да бъде училище но някфи финансови проблеми а-у ... и от стоежа някфи цъкания ама поне 5 минути и ние сме седнали точно под него смисъл пейчица и айляк ... но тфа вече ни насира ... цък цък цък .. шубе отсякаде :shock: :shock: :shock: качихме се .. с 300 зора и нищо брато ама пак цък цък цък ... прас черта надолу по стълбите :Д на следващия ден ... аз щот минаам през там да си фана рейса качих се и нищо ... просто тоя звук ме измъчваше цяла вечер в главата.. но така и така нищо ...

За UFO ... отворен съм към идеята смисъл толкова много галакити , планети и глупости и само ние :shock: hard е да си в невидение , но мога даживея с болката , че няма да видя зелено човече :lol:

fanpire
01-06-2011, 18:07
Разрових се в началото на темата и прочетох интересни неща за хората които са родени в събота.И искам да попитам те истина ли са? Защото например аз съм родена в събота:20 юли 1996 год. И съм сънувала,че бягам от едно цунами,но се събудих... И ако наистина е вярно,че сънищатата на "съботниците" се сбъдват значи ли,че аз ще умра като ме удави цунами? :lol: Ето една случка:сънувам едно черно,малко куче с малки остри уши което е обесено за едно дърво в хола ни. :neutral: И на следващия ден същото куче [което е на една жена от селото на баба ми,но аз никога не съм го виждала] охапа баба ми за единия крак. :shock:

fanpire
01-07-2011, 12:00
Сетих се за още една странна случка която стана през лятото.Баба ми си беше на село и в апартамента бяхме само аз мама и тати.Наще вечерят в кухнята а аз съм в мойта стая.Затворила съм вратата,пуснала съм си тихо музика и си редя разни плакати и списания по леглото.Изведнъж се почука три пъти на вратата [Бог ми е свидетел както се вика] и първоначално аз помислих,че е майка ми,щото аз попринцип ям в мойта стая пред компа и тя ми носи яденето с поднос и няма как да си отвори сама.И аз и казах влизай.Ама никой не влиза.И после се усетих и се уплаших и замръзнах.Звъннах по тела на наще и те дойдоха до мойта стая;Д и попитах майка ми дали тя е почукала на вратат и тя каза,че не е и,че през цялото време е била с тати в кухнята.А в апартамента нямаше никой друг. :neutral:

TheSunShineGirl11
01-08-2011, 15:26
Сетих се за още една странна случка която стана през лятото.Баба ми си беше на село и в апартамента бяхме само аз мама и тати.Наще вечерят в кухнята а аз съм в мойта стая.Затворила съм вратата,пуснала съм си тихо музика и си редя разни плакати и списания по леглото.Изведнъж се почука три пъти на вратата [Бог ми е свидетел както се вика] и първоначално аз помислих,че е майка ми,щото аз попринцип ям в мойта стая пред компа и тя ми носи яденето с поднос и няма как да си отвори сама.И аз и казах влизай.Ама никой не влиза.И после се усетих и се уплаших и замръзнах.Звъннах по тела на наще и те дойдоха до мойта стая;Д и попитах майка ми дали тя е почукала на вратат и тя каза,че не е и,че през цялото време е била с тати в кухнята.А в апартамента нямаше никой друг. :neutral:
:shock: WTF
на една приятелка и се случила нещо по страшно
значи си е била вкъщи с майка си а баща и трябвало да се върне от работа и както вечеряли се почукало по входната врата и отворили само че никой после пак и така 3-4 пъти после сякаш нещо я дръпнало по косата а след това всички врати и входната също се отворили изведнъж! тя и майка й излезли пред входа след 15 минути дошъл баща й като му разказали какво се е случило си събрали багажа и отишли при баба й върнали са се след броени дни и нищо странно повече не се случило

Pa3yMeH
01-08-2011, 17:58
xdennyx - Мале,не знам дали наистина се е случило,но пък ако на мен ми се случи нещо такова - направо ще умра..
Побиха ме тръпки направо - при условие,че не вярвам в "свръхестествени" неща..
А и като каза,че баба ти го е разказала се сетих какво ми обясни баба днес..

Тази сутрин е сънувала дядо /той почина преди две години :-k / и той седял при нея и си си говорили..Обаче когато се е събудила дядо стоял пред нея и й се усмихнал,и й казал да не се притеснява заради него,че е добре и да не плаче,заради него и заради чичо /той също почина миналата година :-k ...Тя му обещала,че ще се опита да не плаче и след това дядо изчезнал..
Ама не знам дали се е случило наистина или пък на баба ми се е привидяло това..

Абе и аз не вярвам, но най-спокойно се чувствам когато има стена зад гърба ми. Просто като малък бях гледал Хари Потър 2 супер много и си вярвах, че го има, и от тогава имам някакви странни тръпки в гърба понякога o_O А някой като ме стресне иззад гръб или ще почна да викам, или инстиктивно се обръщам и му бия един :D

jeezloxxy
01-08-2011, 19:25
ако имаш здрава психика нищо няма да видиш.ако имаш слаба и звездички ше ти се виждат :lol:

А ако си напълно изперкал,щом погледнеш към небето,ще видиш не една,не две,а много звездички :shock: :shock: :shock:
Това,мисля,показва какво мисля за духовете и извънземните