View Full Version : Духовее...
MySelf97
01-09-2011, 16:00
Мне...но това е доста дълга тема.
Първо трябва да се запитаме има ли задгробен живот,т.е. след като един човек умре физически,и душата му ли си отива с него,или продължава да живее като дух?
Аз лично съм по-склонна да вярвам,че такива работи няма,защото не съм видяла нищо убедително,само страшни истории.
А и да има духове,те едва ли са толкова страшни,колкото си ги представяме.
FernandoTorresIkerCasilla
01-12-2011, 11:28
Пф .. 8-)
scrooper
01-12-2011, 17:08
Случвало ли ви се е докато сте в опасност да се отървавате, както му се вика "на косъм"
Например докато пресичате улицата и изведнъж ви изкочи кола и вие рязко се отдръпвате назад и имате чувството, че "нещо" или "някой" ви е дръпнал? :smt101 :smt103 :smt120 :smt119
Само аз си вярвам де.... :lol:
Това го има при мене е при мои познати. Като малка често ми се случваше. Например веднъж се бях качила върху един шкаф ( от височките, ест 8-) ), който беше супер нестабилен. Та, загубих равновесие и залитнах назад, като вече предчувствах как ще си разбия главата. За части от секундата даже си помислих, че ще умра. Дори не се опитвах да са наклоня на някъде или да направя нещо, за да "се спася".
Просто не виждах начин. И малко преди да падна, нещо СИЛНО ме тласна напред. Казах на наште, но не ми повярваха, а и ми се скараха. Но на баба ми й са се случвали такива неща. Явно има нещо/ някой, който ни пази и в такива ситуации помага :)
scrooper
01-12-2011, 17:15
има неща, които хората (поне повечето) не виждат. Духове ли са, сили ли са, не знам, но ги има и този, който не вярва, за мене е ограничен човек. Защото какво е да си реалист? Всъщност никой не знае какво е реалността, че да обяснява как свръхестественото не съществувало. Истории няма да разказвам, но реалистите да се замислят доколко човекът познава вселената, че да знае какво трябва да бъде "трезвото" мислене. А на другите, които искат преживяват странни случки само от скука- ами, по- добре да си намерят някакво друго занимание, защото не е шега работа човек да предизвиква тези непознати сили или каквото са там.
Такаммм...Порових се тук,защото преди малко гледах предаването "На Кафе" и там си говореха за полтъргайста Кики.Лично аз да си призная ВЯРВАМ в рези неща и много лесно се плаша.Когато се замисля обаче НЕ трябва да се плашим от тези неща,защото те не по-малко се плашат от нас(в интерес на истината е така,нали? :smt045 ).А и както споменаха в предаването (например полтъргайстите) полтъргайста Кики е бил добре настроен,защото и самото семейство е подходило така към него.Колкото до такива странни случки..Сигурна съм,че на абс всеки са се случвали(ще разкажа една)..
-----------------------------------------------------------------------------------
Беше лято(миналата год.)Имаше мн. чужденци и аз си бях хванала едни приятелчета(от Норвегия).Момиченцето беше Карън(колкото мен,разбирахме се на английски).Една вечер,нз откъде ми хрумна да викаме Дама Пика :-D Между др. Карън нямаше никаква представа за нея,но аз настоявах...Някъде бях чувала,че се вика с помощта на огледало и някакъв смешен ритуал(както и да е).Изпълнихме го(горе във флаято на хотела). Нищо не стана и ние решихме да слезем долу и да изиграем една игра на джаги.На стълбите усетихме нещо като леко земетресение(за части от сек.).Признавам си малко се изплаших.Попитахме персонала дали и те са го усетили,но те отговориха НЕ.След това се качихме до хотелската стая да си оставя картите,които ни трябваха за ритуала.Изведнъж лампата започна да премигва(да се изкл. и вкл.)Ние с Карън така се изплашихме,че се прегърнахме(като Скуби Ду и Шеги :D ).Когато спря да премигва бързо изтичахме до ресторанта на хотела(не правя реклама на хотела де...).След това изчезваха неща и пак се появяваха на различни места,но изписах цял роман ии друг път още.. :razz: Сега като го разказвам ми се струва малко смешничко,но преживяването е направо....
BlueFairy
03-04-2011, 20:29
Аз пък докато гледах ''На Кафе'' имаше една табела там и тъкмо разправяха за духове и табелата падна :D Гала започна да си изпуска кафето... :D :shock:
Сега аз да ви разкажа една история.Беше преди 3,4 годинки.Пра-Дядо ми беше болен и баба ни извика ако искаме да се сбогуваме(те са в друг град).Ние така и направихме, отидохме.Дядо беше ляко... взел да откача.Вече питаше кой си ти и някакви такива.Аз заспах.Като се събудих майка ми каза че дядо ми е починал.И ми разказваше какво е говорел.Казал и е: ''Виж, виж... виждаш ли тея хора?'' Болни са, бършат си носа със кърпи''.После започна да си спомня минали моменти когато е бил млад.
-''А, заляпиха ми се рацете, не мога да ги отлепя''А той ги беше хванал една за друга.Накрая е казвал на някакъв нвгов починал роднина: ''О, здравей! Какво правиш тука?'' И казал каде ме затваряте?! ''Виж колко пясък има на тавана''. И на края е казал: ''Пуснете ме!!! Къде ме водите, оставете ме?!!! :shock: :shock:
:shock: Още в началото когато е казал, че е виждал хората болни е виждал какво става на погребението му.Всички хора са болни, т.е плачат затова им тече носа и използват салфетки.Имам чувството, че животът му е минал на лента.И когато носеха ковчега имахме един черно-нял котарак и много интересно нали когато почине човек не трябва да има котка за да не го прескочи за да не стане еди какво си.Баба гонеше котаракът, обаче той бягаше и искаше да влезе в стаята като ненормален бягаше.И се скри под масата и гледаше все едно незнам...някой ще го убие.Нали знаете какви стават очите на котките като се уплашат?Едни меко казано ОГРОМНИ му бяха зениците. :shock: :shock: :shock:
BlueFairy
03-04-2011, 20:34
Иняче вярвам във всичко.НЛО, духове.... тази тема ми е една от любимите.На мен само мистика и загадки ми дайте :D :D :D ... Мисля, че и НЛО съм виждала :D звучи смешно, но факт
Намирайки тази тема искам да ви споделя нещо много странно..
Миналата или по - миналата седмица си легнах късно, защото гледахме накакъв филм по новатв, за някаква худо магия, някакви негри дето се вселяват в по-млади хора и душите на младите отиваха във вече остарялите тела на худо негрите.. ( не знам как да го обясня :D, беше г/д страшен ).
Легнах си и всичко ОК, докато не се събудих по едно време ( нз колко часа е било ) и усещам някакво присъствие в стаята и чувам как паркета скърца леко, но първоначално си помислих че е котката, защото тя живее със нас в къщата.. спя сама в стая!
След малко си затварям очите и по едно време някой ме погали по косата.. не беше силно, но беше достатучно за да го усетя!
Замалко да се попикам.. не посмях да си отворя очите и чух пак леко скърцане.. поседях будна около 1 час със силно стиснати очи.. беше ме страх да дишам!
Заспала съм и сутринта мама влиза в стаята ми и ме буди за училище казвайки ми думите " ще убия тая котка.. цяла нощ спи върху мене "
тогава разбрах че не е котката, но и 100% не са били мама и тате, защото врата скърца и щях да я чуя ако някой беше влизал!
Следващата нощ вобще не съм спала, но нямаше нищо и така до днес!
Определено вярвам в такива неща! Случвали са ми се и са ми разказвали!
Веднъж едно момиче ми разказава как през зимата били в една стая с татко и ( на село ) и изведнъж видяли как стъклото се запотява в кръг се едно някой диша много близо до него, баща и видял и станал, отишъл до стъклото което нямало перде ( се пак на село няма нужда от пердета на 2-рия етаж) и се опитъл и нямало никой! Майка и била в другата стая ( оправяла леглата ) и изведнъж ги извикала.. те отишли и тя казала на бащата че сула някой да удря 2 пъти в стената..
Приятелката ми била малка тогава и каза, че ни си спомняла дали било точно така, но си спомняла това за стъклото много добре!
Има и други истории но друг път ще ги напиша!
-------
Искам да се извиня ако имам някакви правописни грешки! (:
BlueFairy
03-05-2011, 17:52
Това е много интересно...Нямам търпение пак да ни разкажеш нещо.
Жалко, че тази темичка рядко се коментира. :( Но е страшно интересна!!!
Много хора са слушали за фаталната жена Дама Пика и даже са пробвали да я призоват. Но дали знаят легендата за живота на този страшен призрак...
Легендата разказва, че Дама Пика е била девица, която е живяла през XIII -ти век в едно селце. Тя е била най–красивото и най–желаното момиче там. Всички мъже в селото въздишали по нея, но тя не им обръщала внимание, тъй като била много целомъдрена и затворена в себе си. Скоро отблъснатите ухажори се озлобили срещу нея. Решили да я нападнат и обезобразят. След като извършили своето намерение, я прокудили от селото и я обявили за вещица. Причината, чрез която я обявили за такава е, че тя успяла да омае всички мъже в селото и околностите.
Обезобразено, момичето обикаляло дълго време из горите с мисълта за отмъщение. Тази мисъл я обсебила и тя лека - полека се превърнала в истинска зла вещица. Преди да умре направила необичайна магия. Заточила своята зла сила в едно огледало. От този момент всеки, който застанел пред това огледало, след като я призове полудявал, защото в огледалото се появявало обезобразеното лице на вещицата, покрито с черен воал. Имало и такива, които привидно били пощадявани от гнева й. Тя им задавала три изключително сложни въпроси и след като не успеят да отговорят на тях, те били затваряни при нея в огледалото и изчезвали завинаги от този свят, без да оставят никаква следа след себе си…
Има само един ден в месеца, в който може да се призове този адски студен, но чаровен призрак и той е при пълнолуние. Тя трябва да бъде призована точно в 24 часа, тъй като тогава тъмните сили имат най–голяма сила.
Когато бяхме малко често викахме Дама Пика, но нищо не ставаше! ( просто нещем не можехме да спим от страх )
Викахме и Сапунчо.. :D
Имаше едно момиче, Петя тя беше по - голяма от нас с няколко години а ние да сме били на 7-8 ( не повече ) и тя ни викна в тях да викаме Сапунчо..
Беше подготвила всичко.. и сапуна и свещите!
Бяхме общо 4 с нея и си затворихме очите ( бяхме около свешите и сапуна ) викахме там 5 пъти " Сапуунчооооооо... Сапунчоо "
Когато си отворихме очите имаше стъпки и яко се стреснахме обаче няма и след 5 минути тя ни каза че била направила стъпките с нож предварително и кога сме си затворили очите просто обърнала сапуна!
Вярвам в духове, но в Дама Пика и Сапунчо.. НЕ! :D
LuD_i_SaVaRsHeN
03-06-2011, 00:57
Пффффф стреснахте ме бе :|
И аз да разкажа една случка,която ми се случи преди няколко години ..
Лятото на 2007 отидохме на море във Варна и останахме да нощуваме в едни наши роднини.Бяхме бащата,майката,сестрата и аз.Роднините ни живеят в една грамадна къща на 3 етажа и имаше много място.Ние със сестра ми решихме да си легнем заедно защото сме си близки пък и обичаме да си говорим преди да заспим.До нашата стая беше спалната,иии имаше стъклени врати,които деляха двете стаи.Както се унесохме изведнъж от другата стая се чу нещо като шум а всички бяха долу в градинката и пиеха още.По едно време ние се изправихме ии видяхме че в другата стая е пуснато нещо като телевизор но .. по принцип сме ходили там и знаем,че такъв няма .. Ние усетихме как този светещ квадрат се доближаваше до нас и веднага с разтуптени сърца изскочихме от леглото и бягахме със всичка сила да долу..Така цяла нощ стояхме будни,сън не ни ловеше .. На другия ден разказахме за случката на леля ни,която е вярваща и каза,че това е бил нашия чичо,който същата година се обеси точно на Великден и стоя 3 дни на въжето,без никой да го открие ..Оказа се,че ние бяхме легнали на негово легло и оттогава не сме стъпвали в тази стая ..
Това и до днес ми остана като белег и като се сетя целия настръхвам ..
брр ...
sladkatafenka78
03-06-2011, 07:44
Еми..Зависи от гледната точка.Едни вярват,други-не.Аз лично май не съм се срещала с такива..
Намерих една история по истински случай в интернет!
Един таксиметров шофиор си карал и минал през едно гробище.Навън било много студено, а на пейката пред гробището стояло едно малко русичко,бледо момиченце със синя рокличка с презрамки. Тъй като навън било много студено,а момиченцето било самичко,шофиорът го качил в колата и му дал якето си и го закарало в къщи.Момиченцето посочвало пътя само с мимики. Най накрая стигнали и мъжът казал на момичето ако иска да влезне да вземе пари да му плати и момичето кимнало.Изминал се половин час, но детето не дошло и затова мъжът решил да звънне на вратата да си вземе поне якето и му отворила една жена. Той казал на жената че преди половин час тук е влезнало едно момиче,като подробно дал описанието на момичето и жената му казала: Вие знаете ли,че преди една седмица погребаха дъщеря ми изглеждаща по този начин!След време същият този мъж отишъл на гроба на един свой приятел и съседният гроб бил този на момичето върху който било поставено якето му!
Изчетох всичките 35 страници дотук с голям интерес и забелязах,че доста от случките са идентични.Смятам,че има някаква енергия,която остава след като почине човек и тази енергия е причината за странните случки.
Преди малко мама видя,че съм отворила тази тема и ми каза,че във форума,в който тя влиза имало тема ,написана от 1 жена,която организирала вечеря и били две семейства и изведнъж една от чиниите на масата просто се пръснала от нищото.Всъщност ако човек се поинтересува ще се натъкне на много такива феномени та това ме навява на мисълта,че не сме сами със сигурност :)
Освен това се заинтересувах и от така наречените "съботници" и се сетих за леля,която ни разказа веднъж,че сънувала как я залива цунами и точно на следващия ден гледала по новините,че огромно цунами заляло бреговете на Япония(май там някъде беше,но няма значение де).Питах току що мама и както очаквах се оказа,че леля е родена в събота.Освен това на мама мъжът е леко странен(симпатично странен :D ),но и за него имах някакво предчуствие и погледнах...оказа се,че и той е съботник.Отново преди малко го попитах дали е имал подобни пророчески сънища и той ми отговори,че вече даже не им обръщал внимание!!! Повече не съм го и питала,че нещо не ми изглеждаше в настроение :D
Гледам,че стана малко дълго,обаче има и още :)
Татко ми почина преди 8 години и баба също преди около 4,но всъщност никога не съм имала странни случки свързани с това.НО на задушница(беше скоро) бях сама останала вкъщи и още през деня си стоях в хола и нещо си скубах веждите и през това време си работи телевизора.. е изведнъж звука започна да се намалява сам и като погледнах дистанционното си беше пред мен,така че няма как без да искам да съм натиснала копче.Поуплаших се и отидох в моята стая на компютъра да се поразсея и скоро след това се чу някакъв трясък във вратата(входната,която е желязна).Е тогава страшно се стреснах ,веднага взех телефона и звъннах на първия ми попаднал номер и си говорих с момичето 20 минути.Тя и тя е малко шашава :D та ми каза,че няма от какво да се притеснявам и че така просто починалите показват,че са тук и че ни пазят.После звъннах на мама и на мъжа и и той ми препоръча да сложа свещ и вино и просто да не се притеснявам.После се оказа,че копчето на телевизора(за звука) е натиснато и предположихме,че малкия ми брат го е направило,но пак е странно как точно тогава е започнал да се намаля звука..
Извинявам се,че съм написала такива романи,а пък и като се знам как пиша може и да не се разбира много :D
Аз съм сигурна, че си има духове. За извънземни...не знам, но може би има. На мен лично са ми се случвали много странни неща, които мога да свържа с духове! Затова не се съмнявам, че ги има!
desadesa
03-08-2011, 18:34
Вярвам !
По принцип не вярвам в такива работи, но един път ми се случи една случка. Не е страшна, а за мен дори по-скоро беше тъжна. Абе, лежа си аз една нощ и се мъча да заспя, сигурно беше 1-2 часа през нощта и изведнъж чувам как някакви животински лапи вървят по плочките в коридора, ако сте имали/имате куче би трябвало да знаете какъв е звука. Ние по принцип имахме женски Доберман, който бяхме отгледали от много малък и много си я обичахме, но остаря много, имаше какви ли не здравословни проблеми и се наложи да я умъртвим. Беше ни много гадно, но ни беше жал да я гледаме как се мъчи. Та, щом чух стъпките и веднага се сетих за нея. Стана ми едно тъжно, толкова пъти съм я чувал да върви из коридора, докато беше жива, и звукът беше абсолютно същия, все едно наистина беше тя и идваше към стаята ми. Станах, за да се уверя, че в коридора няма някоя гадинка, влязла през терасата, но естествено нямаше нищо.
Други неща не са ми се случвали, вероятно и затова не вярвам. Като бяхме по-малки, аз и няколко приятелчета от квартала, сме викали всякакви Дами Пики, Сапунчовци, Мапунчовци и какви ли не такива глупости, но нищо необикновено не е ставало, с изключение на това, че един път, докато уж бягахме от сянката на Дама Пика, един от "групата" се спъна и си охлузи яко десния крак. 8-)
В НЛО и извънземни вярвам, понеже преди 1-2 години, минавайки с баща ми през пътя Плевен-Ловеч, и двамата видяхме някакви необичайни светлини в небето, което беше доста ясно тази вечер, но като цяло да си говорим за "извънземни" е много относително, защото накрая ще вземе да излезе, че ние самите сме извънземни, преселили се от някоя друга планета... :D
Принципно не съм виждал и не мисля,че има... но всеки вижда това,което иска... Лошо е,когато фантазията и реалността започнат да се преплитат :razz:
да определно има духове, макар да съм реалист и да не ми се вярва, чувала съм скърцане по дъските в хола посред нощ, затръшващи се врати, на 40 на дядо ми всички в къщи чули как на 2 етаж врата се затръшнала а там нямало никой и преди това баба ми разказа, как се събудила една нощ от хлопане по прозореца(тя живее сама след като почина дядо на село) а там жива душа няма :( тъжно ми е за нея защото е самичка и това е голям стрес, тя още не може да прежали дядо, аз обаче не се плаша от тези неща би ми било интересно да срещна дух но не бих истрясала, трябва да свикваме с тези неща, те са част от Света :-o
И аз веднъж помислих, че съм видял призрак, но се оказа, че е била баба ми :lol: :lol: :lol:
bettyblackdewil
03-28-2011, 19:15
разправят че ако телевизора изпука значи някой твой близък починал е при теб
о.О леле това ме от всичките истории дето изобщо не ме изплашиха това направооо.. значиии дядо ми почина преди няколко години и нз дали преди това телевизорът е правил така но доста често го чувам да изпука при това 95% от пътите е през ноща... о.О охх това вече си ме стресна....
Greennight
03-28-2011, 19:31
http://vbox7.com/play:340f3c2d // .. Това незнам, или е монтаж или някой който е искал да ги изплаши. Незнам и аз, вие какво ще кажете ?
По темата: В духове, незнам, ама в извънземни вярвам. Хахахаха :lol: Ебати долнопробния опит...Не си самовнушавай.
1.Виж колко е лошо качеството,онова "червеното" изобщо не се различи дали е парцал или глава,или маска...
2.Ако имаше такива "демони" във всеки изоставен кенеф половин БГ щеше да ги е виждала 8-)
3.Такива същества няма
4.Духове в големи градове няма,или поне никой не е виждал
5.Духовете са активни предимно след 11-11:30 вечерта(поне аз няколкото пъти,в които виждам е все около полунощ)
6.Духовете са тъмни силуети,понякога имат доста отличителни форми,но все пак са безцветни(а не яркочервени)
Та,който иска да си вярва в тролове,караконджули,гобли ни и други глупости,но според мен такива неща няма и няма да повярвам в тях,докато не ги видя с очите си! :)
bettyblackdewil
03-28-2011, 19:51
вярвам, че някъде има извънземни,все пак съществуват около 400 000 000 галактики...
ти си вярвай като си вярваш незначи , че е истина :) аз пък вярвам , че от 23231231322212343212939328989239923 галактики сме САМО НИЕ :)
тии що не си повярваш че ти си центъра на Вселената а? ; )
Иначе вярвам в духове.Беше преди 2 години.1 седмица след като дядо се обеси аз и мама си седим в хола към 1:00 и гледаме филм.И изведнъж по прозореца на терасата започва да се чука ..първо 3 пъти,после спря и пак 3 пъти ..вратата леко се отвори.В къщи си бяхме само двете с мама. :shock: :shock: :shock: живеем на 4-тия етаж.
BlackEyedPeas
03-29-2011, 14:39
Снощи в 1 часа (С какъв акъл го гледах по това време . . . не знам) тръгнах да гледам история по действителен случей. Мен попринцип тези неща хич не ме плашат, но след като изгледах документалния филм, не знам какво ми стана, но ми стана едно страшно. Хич не се плаши от такива работи, но просто този филм леко ме накара да изпитвам страх, не знам защо.
http://vbox7.com/play:8ed1f06f
Снощи в 1 часа (С какъв акъл го гледах по това време . . . не знам) тръгнах да гледам история по действителен случей. Мен попринцип тези неща хич не ме плашат, но след като изгледах документалния филм, не знам какво ми стана, но ми стана едно страшно. Хич не се плаши от такива работи, но просто този филм леко ме накара да изпитвам страх, не знам защо.
http://vbox7.com/play:8ed1f06f Малее..чудя се дали да го гледам..страшно ли е?
BlackEyedPeas
03-29-2011, 21:22
http://vbox7.com/play:8ed1f06f Малее..чудя се дали да го гледам..страшно ли е?
Еми честно казано и аз не знам правилния отговор. За едни ще е страшно, за други пък нищо особенно, но за мен си беше страшничко, щом подскачах дори и на най-малкия звук.
kokosety
04-01-2011, 16:39
Отдавна не бях поглеждала тука и понеже мн вярвам и се плаша лесно яко ме стреснахте хора особено онази история с хората който са се обесили първо за дядотто и после за чичото малеее o.O
да постоянно имам и не ми е особено кеф (и не е щото ме удря съчмата) :D
shamLess
04-03-2011, 12:53
да постоянно имам и не ми е особено кеф (и не е щото ме удря съчмата) :D
Е , че разкажи някоя история , а по темата нямам вяра , но все пак мисля , че съществуват
леле хораа откакто почнах да гледам ,,Свръхестествено" започнаха да ми се пречуват някакви неща,страх ме е от тъмното :lol: снощи изгледах 6 епизода и легнах в 3:00..и се събуждам в 3:30 аадски много ме болеше лявата ръката .. отидох в банята да пина малко вода и както си се гледах в огледалото някой почука!!!.изпуснах чашата и се порязах на пръста на лявата ръка :shock: 8-) ОМФГ
Jus7DreamBoy
04-03-2011, 14:03
леле хораа откакто почнах да гледам ,,Свръхестествено" започнаха да ми се пречуват някакви неща,страх ме е от тъмното :lol: снощи изгледах 6 епизода и легнах в 3:00..и се събуждам в 3:30 аадски много ме болеше лявата ръката .. отидох в банята да пина малко вода и както си се гледах в огледалото някой почука!!!.изпуснах чашата и се порязах на пръста на лявата ръка :shock: 8-) ОМФГ
По коя ТВ го гледаш ? Яко се вкарваш ... 8-)
RainbowGirl
04-03-2011, 15:15
По коя ТВ го гледаш ? Яко се вкарваш ... 8-) Според мен го тегли от интернет.. :D
RainbowGirl
04-03-2011, 15:20
По коя ТВ го гледаш ? Яко се вкарваш ... 8-) Според мен го тегли от интернет.. :D
kokosety
04-03-2011, 15:55
Ма за какво се раправя това сериалче. Чувала съмго ма не знам.
Cybershot
04-03-2011, 16:41
Много Supernatural гледате....
HotHeaded
04-03-2011, 16:54
Ауу тая тема преди доста време я прегледах цялата..много интересна ми беше :D
Амм днес стана нещо странно.Ходихме на един манастир с наще ии там имаше една градинка.Та ние бяхме в градинката..аз и майка ми бяхме една до друга и по едно време усетих,че някой ми хвана ръката..НЕ докосна,а буквално ме хвана за ръката.Питах мама,дали това беше тя ии тя каза не...
Преди години,когато спях в хола почти всяка вечер чувах скърцане.Тогава бях много малка..като легнех да спя и все едно стените скърцаха.Адски много ме беше страх,а сега ми се струва глупаво и невъзможно :D
Jus7DreamBoy
04-03-2011, 20:21
Преди години,когато спях в хола почти всяка вечер чувах скърцане.Тогава бях много малка..като легнех да спя и все едно стените скърцаха.Адски много ме беше страх,а сега ми се струва глупаво и невъзможно :D
Виж ся ако на вашите спалнята скърца ...
HotHeaded
04-04-2011, 05:35
Виж ся ако на вашите спалнята скърца ...
:lol: Мне..не беше това :D
По коя ТВ го гледаш ? Яко се вкарваш ... 8-) Нали :lol: свалям си го от замунда :д Разказва се за двама братя които пътуват и срещат всякакви паранормални неща :д много е интересно 6 сезона е аз още съм на 1-вия :д Ето http://www.zamunda.net/details.php?id=251672&hit=1
Bonbonchencetyy
04-04-2011, 08:44
Здравейте!Ще ви кажа какво стана снощи,но моля ви без подигравки!
Вчера гледах един индийски филм за любовта по БТВ.Нашите бяха на село да оправят нещо,но аз си останах вкъщи(не ми се ходеше).И така,пуснах 8 часа вечерта тв и гледам филма.Котарака ми идва при мен по време на рекламите и мяука силно.Аз го пускам да си легне при мен,но той продъжава да мяука.По едно време той огладнява и чака да го пусна.Ставам и отивам да отворя вратата,но моя човек не иска да излезе.Аз се ядосвам и отивам да взема храната му.Вървя по коридора,но не светвам,защото ме мързи.И както си вървя някой ме докосва по рамото.Аз не се плаша и казвам ,,Здрасти!,, .Никой не отговаря,затова светвам.Гледам,че съм сама в коридора.Мисля си,че може да е от елека ми(на гуглата му има пухчета) и продължавам.Влизам в кухнята и светвам.Вземам храната на котарака и се връщам.Гледаме без Ченко(котарака ми) да мяука.Филма свършва 00:00 вечерта.Аз угасям ,но не ми се спи.На Ченко също.Имам някакво лошо усещане.Изведнъж някой чука по стъклената врата в хола.Понеже в стаята е угасено от (не ме е стах от тъмното) не искам да отварям.Вместо това взимам една от дървените ми бухалки,завивам се с котарака ми под юргана и така седим до 00:40.Някъде около 00:30 чукането спира,но аз съм уплашена.Изчаквам 10 мин. и отивам с бухалката да проверя кой е.През дупката за големия ключ виждам сянка-мъжка,около 1.50,слаба.Изплашвам се и си лягам.Така до сутринта.
Е,може да ми се е привидяло,но мисля,че не.Моля ви,не ме смятайте за куку.Просто аз видях сянката.Пък и ми са се случвали и др. неща.Ако искате да научите и др. неща ми пишете ЛС.
Честно казано искам да ви питам,случвало ли ви се е като излизате от тоалетната да усещате странно присъствие?На мен това ми се случва много често. :(
shamLess
04-04-2011, 15:22
По напред в темата пишат че имат такова усещане :) А иначе аз нямам :)
sashinka95
04-05-2011, 18:17
Да, усещала съм. За повече инфо ЛС.
Много Supernatural гледаМЕ :D :-D :oops:
Bonbonchencetyy
04-06-2011, 10:35
Хора,надявам се,че има някои като мен,дето са родени събота,защото може би е обяснението защо ни се случват странни работи...Ако искате повече инфо ми пишете ЛС...
djipsito
04-06-2011, 11:01
А защо не пишеш в темата ? Просто ни разказвай, предполагам, че на всеки ще му е интересно ;р
Иначе майка ми също е виждала сянка на мъж, по-точно лице, като била малка и спяли с леля ми в едно легло. И като се събудила видяла някакав образ, само сянката, очертанията на лицето му и каза, че я е гледал.
А една колежка преди няколко страници писа за странно усещане все едно се издига във въздуха... и на майка ми се е случвало и й изтръпнало цялото тяло.
А чичо ми е разказвал как се прибирал една вечер с някви негови приятели и от пътя излязал господ и му казал нещо ама не си спомня кво :-o
Не знам доколко са верни тия работи, ама много искам да ми се случи нещо такова, сигурно ще умра от страх ама ми е интересно ;д
sashinka95
04-06-2011, 11:10
Не знам доколко са верни тия работи, ама много искам да ми се случи нещо такова, сигурно ще умра от страх ама ми е интересно ;д
Страшничко си е.
nomatterwho
04-06-2011, 12:08
Искам да кажа, че прочетох цялата тема (е почти де, че беше съпроводена от спорове, които ми убиха желанието за четене) и видях, че много са писали, че са усещали странно присъствие в коредора на апартамента им и само там от целия апартамент.
Аз съм така. Апартамента ни е голям и единия коредор е дълъг и на него се намира WC-то и винаги, когато изляза от там бягам (точно както момичетата/момчетата, писали по-горе. Сега не мога да цитирам, тъй като е чак на пета страница и много занимавка, ама който е чел цялата тема ще се сети за какво му говоря). Имам чувството, че някои е зад мен и дори не се обръщам на там. Да не говорим за крайните стаи (стаите след този коредор) - там не стъпвам. Вечерта дори и да имам работа там не ходя. 8-)
Просто ако започнем да обръщаме внимание на всички малки звуци, които чуем ще се побъркаме. :D
Случвало ми се е да ми падат неща, които няма как, ама това не си ме плаши. 8-)
Ама веднъж се къпах и точно спирам водата, за да изляза и отварям стъклата на душкабината и посягам към хавлията, взимам я и излизам и съм на сантиметри до душкабината, когато стъклата й започват да се тресят някво брутално и душа пада на земята (той е сложен върху едно, което го държи). И през тва време сякаш ми беше леко причерняло или и аз не знам, сякаш нещо мина през мене. Абе усетих нещо. И дим да ме няма от банята. :D
Оле мале имам толкова истории, за които се сещах докато четях темата, ама ся нещо забравих.
А сега се сетих. (пиша в последователност на мислите си 8-) )
Значи като бях малка и си играх в апартамента и тогава по едно време паднах, в смисъл не точно, но в играта реших да си се плъзна по земята и тогава сякаш нещо ме хвана отзад за блузата и ме дръпна. Аз се обърнах бързо, но нямаше нищо. Та не го мислих, колкото и странно да ми се струваше и си мислех дали не се бях объркала, ама просто нямаше как. Сигурна съм. :wink: Нямаше къде да съм се закачила, тъй като зад мен беше празно пространство (хола и дневната ни бяха свързани, само една малка стена ги делеше, нямаше врата между тях и просто нямаше нищо зад мен, затова и си играех там.
Иначе може пак да е било причуване или нещо друго, вечер какво ли не чувам понякога. А от пукането на телевизори, паркети, микроволни и т.н. не се плаша, тъй като от майка ми знам (като малка тя ми беше казала, защото си мислех, че има духове посред нощ 8-) ), че вечер всички мебели и т.н. изстиват и пуканията на микроволновата например вечер са от това, че тя като не се използва и ... изстива. Не мога да ви го обясня по-добре, съжалявам. 8-)
И така... Ако се сетя нещо още от многото ми приключения ще разкажа, но сега просто ми изчезнаха всичките истории. Пък и се сещам за много, ама не са толкова стряскащи - може да са причувания, превиждания в тъмното. Аз и горили съм виждала като малка в тъмното (даваха Кинг Конг по телевизията и се зазяпах в тъмното, не съм халюцинирала :lol: ).
respectfull
04-06-2011, 18:57
една зимна вечер сънувах, че сутринта в 8 часа отивам някаде и се подхлъзвам [защото тогава валеше сняг и асвалта беше замръзен] и един бял микробус ме блъска и умирам. Сутринта леля ми се обажда за да ида у тях.. Представяте ли си почти се случи същото в съня мил :shock: В 8 часа минавам от онзи път, където бях сънувала и на същото място се подхлъзвам и падам, и по тва време същият микробус минава обаче от другата страна на пътя [защото пътищата се разделят на 2] :o незнам дали е съвпадение или една от игрите на съдбата.. :)
След малко си затварям очите и по едно време някой ме погали по косата.. не беше силно, но беше достатучно за да го усетя!
От както прочетох това,не съм спала 3 нощи.Затваряха ми се очите обаче аз едвам ги държах отворени,защото ме беше страх [дори заспивах на светната лампа ;д].Пък и подобно нещо се случи във филма "Гняв 3".Момиченцето [едно от главните герои] си беше легнало да спи.И момчето дух [изглеждаше много страшно] започна да я гали по лицето.Момичето се събуди и започна да крещи,момчето също.И сега когато разбрах какво се е случило на ex7azy и като се сетя за филма,направо ме е страх да си затворя очите нощем. :shock:
Bonbonchencetyy
04-07-2011, 11:26
Реших да разкажа за съботните неща и др.Ето една историйка от мене:
Една събота с баща ми,леля ми,другата ми баба и братовчед ми отидохме на гроба на дядо ми(мир на прахта му).Та възрастните чистеха,баба ми седеше в колата,а ние с братовчед ми отидохме под едно дърво.То изглеждаше някак странно,но все пак отидохме там.Седнахме на пейката и гледаме напред.Точно срещу нас има един гроб,а отзад-празно място.Седим си с братовчед ми и изведнъж някой ни хвана по рамената отзад(не бяха клоните,защото те бяха нависоко,а и нямаше вятър).Ние се обърнахме,но не видяхме никой.Уплашихме се и панически избягахме.После като ни поотмина страха се върнахме там(между другото дървото беше близо и ние постоянно гледахме натам).Като наближихме видяхме издълбан кръст на пейката,който преди го нямаше.Уплашихме се още повече и повече не приближихм там.После отидохме на една друга пейка.Седнахме и си приказвахме.Изведнъж братовчед ми ми каза ,,Како,има някой зад нас!,, .Обърнах се,но не видях никой.Казах на умника ,,Няма никой,Ники. ,,.Той ми каза да се обърна пак.Аз се обърнах и видях някаква черна фигура.Хванах братовчед ми и избягахме.Повече не сме сядали на такива пейки.
BlackEyedPeas
04-07-2011, 15:45
Онзи ден, като бях вънка, изведнъж усетих нещо. Сякаш някой ме беше хванал за ръката за около 10 секудни. Не знам, но беше странно.
Абе да ви питам, вие понякога виждали ли сте странни образи със периферното си зрение? Чувала съм, че единственно с него може да се види дух Понякога виждам странни сиуети, като снощти например. Легнах си и видях някакъв образ до вратата, като погледнах по към него, пак го виждах, но много мътно.
fenix100
04-08-2011, 01:10
Не. :-D
nomatterwho
04-08-2011, 07:07
Който иска да гледа 2 истории за полтъргайси да си пусне " На кафе ". 8-)
StolenBliss
04-16-2011, 13:58
Малко ъп на темата.
Който се интересува от такива неща (и знае английски, щото няма субтитри) може да гледа предаването Ghost Adventures.
Накратко, малко е като Ghost Hunters, но е по-хубаво 8-)
Трима, Зак, Ник и Ерън посещават места, за които се разправя, че са обитавани от духове. Първо се разказва историята на мястото, след това среща с очевидци, които са преживели странни неща там, и след това тримата ги заключват на това място от залез до изгрев, за да разследват. Всичко си е реално, няма нищо преувеличено и е много интересно. Горещо го препоръчвам на интересуващите се. В youtube ги има всички епизоди
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Ghost_Adventures_episodes
а това е листа на епизодите. Enjoy, за който ще го гледа, аз вече започвам 4ти сезон :)
idioticallystupid_
04-16-2011, 17:11
Интересна тема..
Не съм родена в събота но ми се случват много странни работи 8-)
Преди една седмица се събудих към три часа сутринта и видях силует до леглото ми /уличната светлина осветява достатъчно и всичко се вижда в стаята ми/. Първо помислих че е майка ми.. формата беше черна. Като че ли се молеше: беше клекнала със събрани ръце. Видях я за няколко секунди, после светнах лампата и изчезна.
На сутринта иконата ми на Дева Мария /която е на нощното ми шкафче, близо до мястото където беше силуетът/ беше паднала. Сякаш нещото се молеше на иконата.. О.О Може би си въобразявам 8-) а и бях полу-заспала...
Една вечер през зимата не можех да заспя защото чувах шумове от долния етаж. Нашите си бяха легнали /на третия етаж/, а при мен /на втория/ беше само сестра ми /която не може да излезе от креватчето си понеже има огради/. Чуваха се звуци сякаш някой се качва по стълбите, отваря вратите и прозорците и светка лампите. Едновременно. :shock: Помислих че ни ограбват и щях да напиша смс на мама / :D / но ги чух да слизат с втория ми баща и излязох от стаята ми.. и те бяха чули затова провериха всички стаи. Нямаше никого, а всички лампи бяха огасени. О.О
После си легнахме и само чух стълбите /стаята ми е точно до стълбището/ да скърцат отново. После нищо..
Не мога да си го обясня.
В тази къща сме само от година и майка ми искаше да вика светец да освети къщата защото откакто сме тук все имаме проблеми и болести.. ://
Също така, преди три-четири години /била съм на 10 или 11/ отидох да спя при една приятелка. Преди да си легнем в стаята видяхме нещо бяло, като пушек и изтичахме в хола. После се събудих през нощта и не можех да мърдам, цялата бях изтръпнала, не можех да дишам нито да говоря /пробвах да крещя/. Имах чувството че някой ме държи за гърлото и чух нещо като "шшшт". Успях да си отворя очите и бях толкова уплашена, че седях будна до сутринта и даже не посмях да събудя приятелката ми. 8-)
По-късно четох за това в интернет - парализа на съня или нещо такова.. но все пак ме уплаши.
Имам още много такива случки но ме мързи да пиша всичко...
StolenBliss
04-17-2011, 14:13
^ Може да има нещо в къщата. Запозната ли си с историята и? Предишни обитатели, какво е ставало ?
Определено не вярвам :D Докато не видя нещо такова с очите си, няма да повярвам че съществува. Е, за извънземните допускам, че може и да има.. все пак в цялата вселена ние да сме единствените живи същества.. Ама за духове и такива простотии... :lol: Тва си е въпрос на психика. Ако си гледал някакъв филм, който да ти повлияе, нищо чудно да виждаш и двукраки коне да падат от небето в кофи с мед :D Всичко е в главата.
vankata5555555
04-19-2011, 20:43
Само ще ви кажа,че не ви и трябва.Да,виждал съм и е доста неприятно.
ch0purche
04-20-2011, 12:15
имала съм,въображаеми преживявания у нас с духове :D :grin: много е забавно! :D :D :D
MegiBoOm
04-21-2011, 11:10
Аз да кажа за първи път какво ми се случи вчера - не е нищо фрапиращо, ама все пак ми стана доста странно!
Значи седя си аз на масата в кухнята и пиша по математика докато си готвех там некви замразени глупости, за да ям...и ставам нали да видя докъде са се отмразили в тенджерата и си оставям химикалката върху тетрадката (помня го много добре) ии нали вече съм видяла и се връщам и започвам да пиша и гледам химикалката ми я няма! :-o Викам си - нали тука я оставих няма къде да е и се огледах,абсолютно никъде я нямаше...
И знам, че не е нищо особено, ама някво хипер странното ми стана! :booooomb: :D
SisiStrange
04-22-2011, 15:43
Много интересна тема :) Аз съм родена в събота. Започнала съм да се раждам малко преди полунощ на петък 13ти и в крайна сметка съм изскочила в събота (на 14 ноември). Много (ама много много) рядко сънувам кошмари, които се отличават от обикновените кошмари. Някак по-реални са и по-цветни, освен това са ми много емоционални. Събуждам се разплакана от тях. До няколко дена след като сънувам такъв сън, се случва нещо много лошо, което ми преобръща живота напълно.
Преди няколко години, няколко месеца след като дядо почина (ние бяхме много близки и го понесох тежко) се разболях много. Помня, че ме боляха зверски гърло и глава и бях вдигнала някаква неописуема температура (39,8 или нещо от сорта беше). По някое време през нощта заспах и заради температурата не мога да определя дали съм сънувала или бълнувала точно (а в случая не е и от значение), но видях дядо. Беше много ярък сън. Каза ми нещо, което не разбрах, а на сутринта осъмнах здрава като кукуряк. Сигурно всички ще си кажат, че е съвпадение, но аз бях много много тежко болна и едва ли ми е минало просто ей така. До ден днешен вярвам, че тоя сън и дядо ме излекуваха тогава.
Като цяло вярвам в духове, но не като сложни фигури, пипане на коса, преследване до WC-то и тн. Аз също вярвам, че след като умре човек оставя енергия. А какво става със самия него, с душата му, все още не се знае и аз си мисля, че ако някога се разбере, последиците ще са катастрофални. Някои неща е по-добре да си останат тайна.
idioticallystupid_
04-23-2011, 14:49
^ Може да има нещо в къщата. Запозната ли си с историята и? Предишни обитатели, какво е ставало ?
Ами самата къща е построена само преди 15 години така че няма много дълга история. Миналите собственици /които са първите/ нищо не са ни казали.
Между другото вчера отново като се събуждах и не можех да мърдам.. бях като в капан в тялото ми, не можех да се събудя :-# :-#
Потърсих в гугъл и намерих какво е.. http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_paralysis
сънна парализа О.О
RoSKo0o0
04-24-2011, 20:38
Важното е, че виждате нещо невидимо, йо! :D:D:D :razz:
RoSKo0o0
04-24-2011, 20:41
Ами самата къща е построена само преди 15 години така че няма много дълга история. Миналите собственици /които са първите/ нищо не са ни казали.
Между другото вчера отново като се събуждах и не можех да мърдам.. бях като в капан в тялото ми, не можех да се събудя :-# :-#
Потърсих в гугъл и намерих какво е.. http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_paralysis
сънна парализа О.О
да ве... и аз съм имал такива работи... в съня съм ама се събуждам и все едно някой ме бута много гадно ама като се събудя бой :D :D :D не, наистина е кофти ама ко да се прави :D that's the human body yo sorry :D without sleep we would be zombies man :D
Grommash
04-25-2011, 00:49
Много ми е странно, хората не вярват в духове, а цял живот се страхуват от тях. :?
Greennight
04-25-2011, 06:56
^Пич и аз не вярвах и се смях на подобни "простотии",докато на 2 пъти не видях дух с очите си.
RoSKo0o0
04-25-2011, 08:34
Аз не се страхувам, защото няма :) Иска ви се да има, защото не искате земния ви живот да свърши и край... нищо друго няма. И аз искам да има нещо след смъртта, но никой не се е върнал от мъртвите, че да ни каже :) Всички сънища, халюцинации са породени от желанието ни да създадем друга реалност, да ни даде спокойствие, че когато умираме, ние ще отидем на друго място.
Grommash
04-25-2011, 09:32
Аз не се страхувам, защото няма :) Иска ви се да има, защото не искате земния ви живот да свърши и край... нищо друго няма. И аз искам да има нещо след смъртта, но никой не се е върнал от мъртвите, че да ни каже :) Всички сънища, халюцинации са породени от желанието ни да създадем друга реалност, да ни даде спокойствие, че когато умираме, ние ще отидем на друго място.
+1
StolenBliss
04-25-2011, 10:01
Абе аре гледай малко Ghost Adventures 8-)
RoSKo0o0
04-25-2011, 22:19
Абе аре гледай малко Ghost Adventures 8-)
Гледал съм много такива работи и са страшни, признавам! И ми е кеф да ги гледам. :)
Никой неможе да е сигурен дали съществуват или не неща като духове и НЛО, защото в нашия свят има супер много неизвестни... Аз лично вярвам в такива неща, защото съм гледал и чел супер много работи за паралелните светове, за енергии, за вселената... Но пък и мисля, че повечето хора, които вярват, че са видели духове, всъщност силно вярват в това и си втълпяват, че примерно стъпките, чуващи се от горния етаж, ги прави дух...
Аз не съм имал подобна среща, но едно странно нещо се беше случило на морето - Още от малък (2 годишна възраст) докато не навърших 14 години, ходих с баба ми и дядо ми на море на Ахтопол, в една и съща станцийка с бунгала (там при лунапарка, ако някой се сеща 8-) ) И поредната година, трябва да съм бил на 6 или 7, докато бях на море с баба ми и дядо ми, майка ми беше в София, бременна в 9тия месец със сестра ми. Тогава, на 21ви Юли, както си обядвахме една бяла птица, не съм сигурен каква - нито аз, нито баба ми, нито дядо ми, нито хората, които седяха с нас на масата, не бяха виждали такава, кацна на една пейка, на около 30 сантиметра от дядо и го гледаше в очите около 10 секунди. Всички мълчахме и гледахме дядо и птицата, която гледаше само него, и той гледаше нея. После птицата отлетя и повече не я видяхме, и след няколко часа ни се обадиха от София, че точно по времето, по което ние обядвахме и птичката дойде, се е родила сестра ми... До ден днешен немога да си го обясня това, но не ми се вярва да е случайност...
Понеже живея близо до село Еленово, за което има доста такива слухове покрай един кладенец или т.н. "Кладенеца на самодивите". Казват,че там водата е кристална смисъл не се мърда дори, просто кистална, блестяща, чиста, тиха, спокойна.... хвърлиш ли камъче то падало с нормална скорост в водата и след няколко секунди се чували звуци наподобяващи викове, крясъци, стенения на самодивите, а през ноща там се събирали много светулки. Аз и още няколко мой приятели решихме да проверим дали това е вярно. Отидохме до това село и до кладенеца... и наистина водата беше като замръзнала. Хвърлихме камъче и в първия момент нищо нередно не се случи, след това отново хвърлихме и наистина се чуваха тихи звуци като от писъци. Мисля, че има някакви сили наистина, но не се плаша от това, напротив намирам го за доста интересно. : )))
Greennight
04-27-2011, 14:26
Rosko,не е нужно да казваш,че няма при положение,че не си сигурен.Поне кажи "не знам,аз не вярвам",отколкото да се изказваш компетентно.Ще е интересно и на теб да ти се случи,щото аз бях същото перде и се присмивах на такива глупости,до нощта,в която видях за 1ви път.Оттогава за всичко си давам повече време за размисъл и оценка,преди да се изкажа.
Леко съм скептик на тая тема,но и аз преди като бях малък чувах да дрънчат чинийте и вилиците и доста си плашех,сега ми се причува и да се местят столовете в кухнята а съм сигурен че съм сам..Не е много по-темата,но когато ходехме на море много години подред на едно и също място и винаги покрай рождения си ден се разболявах(РД ми е на 21 юли)а през юли не са много болните то в тия жеги как се настива...и да болници съм стигал и до всякакви дивотии.Сменихме мястото и оттогава никога не съм се разболявал през лятото...Незнам дали е съвпадение или не но 6 пъти подред съм си болен на РД-то...
RoSKo0o0
04-28-2011, 10:38
Rosko,не е нужно да казваш,че няма при положение,че не си сигурен.Поне кажи "не знам,аз не вярвам",отколкото да се изказваш компетентно.Ще е интересно и на теб да ти се случи,щото аз бях същото перде и се присмивах на такива глупости,до нощта,в която видях за 1ви път.Оттогава за всичко си давам повече време за размисъл и оценка,преди да се изкажа.
Моля ти се... виждал съм какво ли не! Моето въображението е прекомерно голямо и разнообразно. Не мога да кажа "не знам, аз не вярвам". АЗ не вярвам, защото НЕ съществуват. Аз съм реалист, искам да има нещо след смъртта, но НЕ искам да се самозалъгвам и да давам повод на въображението ми да бачка излишно.
nomatterwho
04-29-2011, 14:15
Третата..едно лято с един фр решихме да събираме некролози :D цял ден обикаляхме и откачвахме. Като се свечери се прибрахме у нас и ги залепихме с тиксо всички на стената. Цели 3 стени заеха.. И почнахме да се ебаваме с шибаните им снимки :D плюехме ги,драскахме ги И се наливахме с бира :D после закъртихме здрав сън. И се събудихме от странно шумолене и писъци. Прозореца се беше отворил,и духаше гаден вятър. Насякъде хвърчаха некролози и се чуваха странни гласове.. :(
Що за глупост и неуважение. Ще плюете по некролози и ще ги драскате. :? Тия странни гласове и тоя вятър са ви били в малко.
Ти кат умреш и след две години някой кат ти пикае на некролоза много ли ще се кефиш?
neeDaBosS
04-29-2011, 17:15
ъм дай да ти лепна 2 шамара па дано се стоплиш
Greennight
04-29-2011, 17:31
Третата..едно лято с един фр решихме да събираме некролози :D цял ден обикаляхме и откачвахме. Като се свечери се прибрахме у нас и ги залепихме с тиксо всички на стената. Цели 3 стени заеха.. И почнахме да се ебаваме с шибаните им снимки :D плюехме ги,драскахме ги И се наливахме с бира :D после закъртихме здрав сън. И се събудихме от странно шумолене и писъци. Прозореца се беше отворил,и духаше гаден вятър. Насякъде хвърчаха некролози и се чуваха странни гласове.. :(
Що за глупост и неуважение. Ще плюете по некролози и ще ги драскате. :? Тия странни гласове и тоя вятър са ви били в малко.
Ти кат умреш и след две години някой кат ти пикае на некролоза много ли ще се кефиш? дааааа :D ще ми е топличкоо :D :D :DЕй хероин,не се ебавай с такива неща бе.
XxXEmoLifeXxX ти нормален ли си ве, изруд !? Някво уважение нямаш ли, ще плюе некролози ?! :shock: :shock: :shock:
Аз също вярвам, че след като умре човек оставя енергия. А какво става със самия него, с душата му, все още не се знае и аз си мисля, че ако някога се разбере, последиците ще са катастрофални. Някои неща е по-добре да си останат тайна. Аз съм на абсолютно същото мнение ! Вселената е енергия, ние сме енергия, всичко около нас е енергия... Когато умрем, ние не отиваме в "рай" или "ад". Ние умираме, но енергиите ни остават. Така поне мисля аз : )
Аз също вярвам, че след като умре човек оставя енергия. А какво става със самия него, с душата му, все още не се знае и аз си мисля, че ако някога се разбере, последиците ще са катастрофални. Някои неща е по-добре да си останат тайна. Аз съм на абсолютно същото мнение ! Вселената е енергия, ние сме енергия, всичко около нас е енергия... Когато умрем, ние не отиваме в "рай" или "ад". Ние умираме, но енергиите ни остават. Така поне мисля аз : )
това, че сме енергия, мисля че е доказано, аз също вярвам в това
blackking
04-29-2011, 18:46
Мда има такава тема в раздел "Философия и Религия" там съм си постнал мнението ;)
StolenBliss
04-29-2011, 20:56
Тва с некролозите не го бях видяла. Нямам думи за каква изродщина си говорим !!!!! Тъпи пишлемета....... :booooomb:
Сори, ама тва е... :x :x :x :x
И подкрепям nomatterwho
Да това с некролозите е много гадно, вие май сте некви наркоманчета а?
Нямам доказатеслтва, но мисля, че съществуват.
shokoladd
05-01-2011, 11:45
Тази нощ, мисля че беше към 12 часа, си легнах, изгасих лампата и след няколко минути чувам как нещо падна :shock: Викам си сигурно е някоя книга или сувенир, но въпреки това през глава и трепера :D Minaha oshte nqkolko minutki i 4uvam nqkakvo skurcane na poda а той скърца така само когато някои ходи по него :shock: :shock: не за първи път ми се случва такова нещо...една нощ си спомням как тъкмо бях заспала но се събудих защото нещо ми шумолеше над главата :? а съм сама в стята и врата е затворена..няма как накои от наще да е влязъл
често усещам странно напрежение, като енергия в стаята и не мога да си го обясня ..сякаш някои ме гледа
shamLess
05-01-2011, 13:30
често усещам странно напрежение, като енергия в стаята и не мога да си го обясня ..сякаш някои ме гледа
И аз съм така,само че когато прекаля с историите за духове.И почвам да се оглеждам на всички страни за да видя дали няма някой. :D
Tва са пълни простотии духовее.. или призрации много ясно че не съществуват .. явно някой деца си фантазират че и има и вече дай да плашим обществото с пълни безмислици.
CupcakeMonster
05-01-2011, 15:33
Tва са пълни простотии духовее.. или призрации много ясно че не съществуват .. явно някой деца си фантазират че и има и вече дай да плашим обществото с пълни безмислици.
Не знаех,че имало учени във форума. 8-) Ти си ТЪП,братле..
Не можеш да си сигурен в нищо в този свят.
Еми според тебе ей ся зад тебе да не би да има дух или нещо от сорта ... :razz:
Такааа... Виждам че темата леко е позамряла :( , ама айде и аз да се разпиша:
Аз лично вярвам в духове, но не съм имала кой знае какви срещи с тях. Врати са се отваряли и съм чувала звуци, но не им обръщам голямо внимание. За телевизори и лампи да не говорим, ама аз си знам, че където и да отида цялата техника се скапва и след това сама се оправя :lol: . Мои близки са ми разказвали за разни истории,но не са чак толкова страшни освен тия които пра баба ми е разказвала на баба 8-) , ама тя го е правила за да я плаши :D . Самата баба казва, че ся не вярва на тия истории. Обаче "екстрасенса" в семейството си остава леля. Не съм проверила още дали е родена в събота, но... Сънува веднъж някакъв параклис или каквото беше там в който не е ходила и не е гледала снимки, но на съня си си е знаела, че е той. След това го е гледала на снимки в нета и е бил абсолютно същия :shock: :shock: . Същото се случи с една пейка която тя не е знаела, че е била на мястото където я е сънувала, но после баба й разказа, че преди е стояла точно там :shock: :shock: :shock: .
Някой по-горе разказваха, ча като са излизали от WC-то са имали чувството, че някой ги преследва, но на мен това пък никога не ми се е случвало. Напротив: по-скоро докато отида до там съм се чувствала така :D . Бе ддз...
neeDaBosS
06-18-2011, 08:53
Леле за колко неща се сетих :o Незнам дали всъщност съществуват,не мога да бъда напълно сигурна.Когато някой идва към стаята ми/към мен винаги усещам присъствието му точно преди да влезе..много пъти ми се е случвало да усещам,че има нещо зад мен ..е обръщам се няма никой.Обаче продължавам да го усещам..Случвали са ми се най-различни неща..ето вчера бях на горния етаж (беше вечер и си бях светнала лампата) бях пуснала музика и се лакирах.Чувам шум от другите две стай обаче не му обръщам внимние..след около 10 минути продължителен шум реших да проверя какво става.Спирам музиката и тръгвам да гася лампата..натискам копчето НЕ СЕ УГАСЯ..wtf xx натискам го няколко пъти,надолу-нагоре,надолу-нагоре и така в продължение сигурно на 5-6 натискания :-o След посления път се спря обаче нещо примигна..запътвам се към хола защото чувам адски шум на гътане/хвърляне влизам НЯМА НИКОЙ и шума спря..Друг път като съм в банята и вече е супер горещо,ще излизам тъкмо и ми се появяват някакви форми от въздух :? Абе не си е работа..А това със скърцането на врати,странни шумове винаги ми се случва. :-x
LoveChocolate
06-18-2011, 10:29
хаха нз дали има такава тема, но ми е много интересно някой имал ли е някво такова странно преживяване свързано с извънземни, духове ала бала..Е поне хората, които вярват в такива неща :) И темата е сериозна, не е ебавка !
не вярвам на такива неща :D
ccdesigns
06-18-2011, 11:19
Само аз ли мисля, че съботниците трябва да се гордеят с това, че са родени в този ден? Виждат неща, които никой друг не може. 'Баси кефа! :D Иначе аз истории с призраци и такива глупости нямам. А не мога да разбера, защо точно нощем ще излзиат всички да ни насират от страх, ми нито един не е излязъл през деня. Няма логика. Иначе като по-малък много ме беше страх от такива щуротии, ама сега рядко... А за това, че имате чувството, че нещо ви преследва в коридора до кенефа - като малък и аз се насирах след 22:00 да ида до кенефа и тичах до там, ама вече не ми прави вЧеПатление. А за всякакви странни гърмежи в апартамента обивнявам котката и не обръщам внимание :D
Мисля,че не са точно духове от сорта на Каспар :Д ,ами това е някакъв вид енергия примерно..не мога да го обясня..Но хайде,нали на всички ни се е случвало да си мислим ,че има някой в стаята?Че някой ни гледа отзад?Че случайно се чу някакъв тропот докато къщата е празна?Че сме видели някоя сянка,която не би трябвало да е там?Прекалено много доказателства има за духове или по-точно за такава енергия,за да отричаме съществуването и.
ccdesigns
06-18-2011, 14:15
Toва, че имаш чувството, че има някой зад теб според мен е въпрос на психика. Аре са ми отговори реално колко често някой е стоял зад теб и реално не си го усещал и ти е правил зайчета примерно. ;] Не отричам съществуването им, просто много хора си въобразяват разни неща. :) А това за докосванията по ръката и другите глупости - може да са най-различни тикове причинени от стрес и т.н. :) Абе не знам. Докато не го видя с очите си няма да се убедя.
ЕDIT: Иначе "извънземни няма. Виждал съм, но няма!" :D
zviar7539
06-18-2011, 20:06
вижте това видео http://vbox7.com/play:c39e271b50 и преценете дали е истинско
тцтц... вчера изчетах темата до 30 страница и днес я свърших до края.. имаше няколко страници спорове които си прескочих но да ви кажа наплаших себе си супер яко и един приятел също.. успях да заспя... щото бях уморена не че нещо.. Та така... ся пак ме е шубе... ако някой е наблизо да пише е
скайп : alis4eto1313
Начи ся и аз да ви разкажа една историйка. Родена съм в понеделник ама ми се случват странни неща..и то много
Един ден си вървиме по центъра с една френдка и пред нас идват още две приятелки. Отстрани са се скупчили няколко човека и си лафят и имаше някфи коли и нали тамън сме се запътили към другите две момичета и по едно време се оглеждам нали дали идват коли, обаче гледам хората отстрани са замръзнали, гледам моята фр не мърда, другите две тамън са останали в поза на вървене а колите не се движат... и само аз са оглеждам.. тва стана г/д за 30 40 секунди... напрао ви казвам не знам кво беше станало.. не е точно по темата де но все пак...
Ето нещо което мое да е повече по темата. Начи седя си аз на прозореца и рева :oops: :D ТАмън се успокоих и съм се загледала в шосето и там нали осветява се почти навсякъде от уличната лампа. И само се вижда някакъв силует.Ама то беше 3 презноща някъде и излизам на двора да проверя.. и само едно дърво ми пречеше да видя лицето, тамън са надвесвам от портата да видя кой е и изведнъж изчезна... напрао :shock:
Една вечер са прибирам и нали няяше кой да ме изпрати и то тъмно.. и само си вървя на наща улица и имаше по надолу една улична лампа.. и само срещу нея една жена пълзи на колене.. и аз само се обръщам назад да видя дали има някой да ми помогне.. може да е зле жената... докато се обърна към нея вече я нямаше... И после турбо до къщи... има още много ама ся ме мързи а и ме е шубе.. ако искате на лс или скайп :)
Най-странното нещо, което ми се е случвало стана миналата година, лятото, но съм склонна да вярвам, че е плод на въображението ми, въпреки че изглеждаше нереално истинко :) .
Къщата ни е двуетажна и спалните са на първия етаж, а прозорците им гледат към улицата и са точно до тротоара ( поради причината, че едно време е имало планове да бъдат магазини :) ). Та една вечер си седя на PC-то, може би е било към 22:40-22:50, защото в 23:00 изгасят уличното осветление. По едно време чух някой да вика, тъй като бях отворила прозореца нагора, за да влиза хлад от вън. Често ми се случва да чувам крясъци, защото на 100 метра има заведение, та аз станах, изгасих лампата и отидох до прозореца да видя. Леко дръпнах щората и на отсрещния довар видях някаква жена на около 50-55 години и един мъж (30-35 год) който я беше притиснал до стената. Тя държеше една от онези големите, жълти чанти. Точно в този момент мъжът изкара нож!! Аз супер много се оплаших и се махнах от прозореца. След около 2 минути пак погледнах, но няше никой :-o ...
Често ми се случва късно вечер, докато гледам ТВ или съм на компятъра 'някой' да ми свети с фенерче или лазер на прозореца, но когато отида няма никой :shock: ! Преди си мислех, че се лепват до стната или клякат, но е напълно невъзможно, защото всичко се вижда :? .
Despicable95
07-06-2011, 12:00
Аз па вярвам че има извънземни :-D Една вечер видях. Преди няколко години прибирам се аз с баща ми някаде сме ходили не си спомням беше много тъмно и имаше много звезди. Както си вървяхме с баща ми и гледахме звездите и се загледахме в един самолет как светеше и се движеше и изведнъш доста по-назад имаше някакво като точки така наредени в триъгълник. Движеха се бързо и не светеха както самолетите ами само като звезди но се движеха отборно. Движеха се толкова бързо и за секунди минаха самолета. Аз реших да извадя камерата защото беше с нас с баща ми някакъв концерт бяхме ходили и снимахме. Извадих снимах на приближено и веднага щом се прибрахме погледнахме снимката самолета се вижда, звездите също .. онова "нещо" също трябваше да бъде там но.. уви нямаше и следда от него :? Който иска да вярва аз сериозно си говоря :P 8-)
Аз вървам, че има извънземни, но съм далеч от мисълта, че кръжат около нас :D .
Помислете, ако ние разберем, че на Марс, да речем, има живот, няма ли да изпратим някой да се опита да направи контакт. Все си мисля, че ако знаят, че съществуваме, ще изпратят някой :-D ...
Аз вярвам, че има и извънземни, и духове..
Преди няколко дена, сигурно седмица-две, бяхме на село и гледах звездите и изведнъж една от тях.. не знам дали беше звезда де, щото се уголеми и тръгна наляво, след това изчезна :neutral: Всички ме убеждаваха че е било самолет, но то се движеше прекалено бързо за самолет а и беше големичко.. а и по себе си нямаше нищо мигащо .. Не твърдя, че е било НЛО със сигурност, но все пак за ви кажа :neutral:
Чела съм какви ли не истории за духове, а и една нощ.. бях си легнала и бях сама. Кучето лежеше до мен и спеше. И по едно време чух нещо като нокти.. понеже кучето като ходи и се чуват как му тракат ноктите 8-) и то се чуваше от другата стая.. така, все едно кучето ходи.. и аз си помислих че е то нали.. ама Джена /псето/ седеше до мен :shock: Друг път пък ми се е случвало да падат неща ей-така, от самосебе си.. ии .. ткаа...
Но все пак вярвам :)
:grin:
Не знам дали на вас ви се случва, но напоследък постоянно изпитвам онова чувство наречено 'Дежа ву' :-o .
Сякаш времето спира за момент и осъзнавам, че това нещо ми се е случвало и друг път :shock: .
Не знам дали на вас ви се случва, но напоследък постоянно изпитвам онова чувство наречено 'Дежа ву' :-o .
Сякаш времето спира за момент и осъзнавам, че това нещо ми се е случвало и друг път :shock: .
ооо да и на мен ми се случва и то доста често!
Аз имах "навика" като малка да сънувам нещо и на следващия ден то да се случва... :? :neutral: :neutral:
Да и аз много често съм имал Дежа ву.
Например един път, като се прибирах от даскало си вървях по тротоара а отсреща беше съседа, в същото време отгоре идваше една кола и съседа който беше отсреща дигна ръка и аз помислих, че на мен дига ръка (то пък било на идващата кола отгоре). И изведнъж след 2-3 дена просто от нищото се сетих за тази случка и имах чуството , че и преди ми случвал този момент.
Или пък един ден с дядо ми излизахме с колата и той отби до тротоара и почна говори с един негов приятел.Та така, неговия фр му разказваше как са го спрели полицаите и са му търсили талона за колата и той нарочно казал че не си го носи, и в този момент жена му отворила жабката и казала а ето го талона. Просто в този момент направо осъзнах, че този разговор е бил воден и преди. Но на кой ли да кажа, едва ли някой ще ми повярва.
Колкото до извънземните. Ми не съм виждал някфи странни явления по небето, но майка ми става в 6 часа сутрин за робота и ми разказа как за път към работа няма ло никой по улиците и над една от кооперациите видяла нещо като летяща чиния. Но нз дали е вярно. Понякога се случват неща, който дори ние (самите себе си) не можем да си обясним.
Мхмм и аз така.. Буквално през повечето време знам какво ще се случи след 2-3 сек. :-o :D
Доста често.. но попринцип имам чуството че се намирам някъде другаде... и някой трябва да ме удари за да се усъзная...
SummerBrizz
07-12-2011, 06:46
На мен ми се случи нещо подобно. Както си играх на компютъра звънна телефона. Вдигнах го и се чува как някав човек върви. Помислих си че е мой приятел защото се бяхме скарали. Затворих телефона. Звъннах на него по скайпа и той каза че не ми е звънял. Вдигнах пак телефона и кво да чуя тоз човек пак се чува. ОБЯСНЕТе ОТ какво може да е това :smt059 :smt099 :smt099 :smt099 :smt099 :smt099 :smt099
С дежа ву-то и на мен много често ми се случва.Ама аз съм викала духове 8-) И знам, че никой няма да повярва ама става.Значи ето аз как ги виках:
На един голям лист (по-добре е да е картон) пишете най-отгоре (с големи букви) ДА и НЕ.След това по-надолу пишете азбуката също с големи букви и накрая с големи циври числата 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 <--в тоя ред.След т'ва ви трябва една капачка от буркан, на която да отрежете дупка голяма колкото буквите.И сте готови да ги викате.Значи трябва да сте повечко хора (аз съм го правила с 6, 4 и 2-колкото сте повече толко по-бързо се движи капачката).И викате 3 пъти името на някой близък починал и му задавате въпрос.Най-точно отговаря с ДА и с НЕ.С буквите пишат някви йероглифи 8-) Слагате си всички ръцете на капачката и тя почва да се мести.Никой не я мести и аз първоначално така си помислих ама после ме оставиха сама и пак се мести ама по-бавно.И съм сигурна че става, даже в "One Tree Hill" имаше един епизод, където викаха духове по същия начин.
Иначе понякога сутрин си мисля че дух ме гледа в очите, но като ги отворя виждам сестра ми :-D
exxxclusive
07-12-2011, 15:57
И аз веднъж помислих, че съм видял призрак, но се оказа, че е била баба ми
лоол :razz:
темата е замряла :? бог да я прости
случвали са ми се странни неща такива, няколко пъти, но не ми се разкава че ми става гадно
На мен ми се случи нещо подобно. Както си играх на компютъра звънна телефона. Вдигнах го и се чува как някав човек върви. Помислих си че е мой приятел защото се бяхме скарали. Затворих телефона. Звъннах на него по скайпа и той каза че не ми е звънял. Вдигнах пак телефона и кво да чуя тоз човек пак се чува. ОБЯСНЕТе ОТ какво може да е това :smt059 :smt099 :smt099 :smt099 :smt099 :smt099 :smt099
Еми ти не попита ли "Кой е?" или нещо от сорта. Пък и някой може да се е базикал... Аз вярвам в духове, но е хубаво да се обмислят всички възможности преди да решим, че е било дух.
VampireGirl95
07-22-2011, 13:54
Аз вярвам, че съществуват и не ми пука какво говорят за мен и мнението ми! :-D
гледах темата още от началото,имаше едно момиче което пише,че усеща присъствие в коридора и всеки път като излезе от тоалетната бяга :Д то и аз бягам като съм гледала страшен филм от хола до ВЦ-то и от ВЦ-то обратно до хола :D иначе имам и аз няколко истории които са ме убедили в някои неща .. но много пъти съм писала във форума за тях.. може и в тази тема да има нещо ..
JustForFun
07-22-2011, 20:08
Малко не е по темата но.. Един път когато се прибирах от даскало с един приятел, бях отнесена нещо и без да мисля откъснах един некролог.Приятелят ми беше казал, че ако откъснеш некролог от мястото,където е залепен, ще ти се случи нещо лошо. (когато той е откъснал, си е счупил ръката на следващия ден). След няколко дена се разболях от шарка. Сигурно е съвпадение, но аз никога повече няма да докосна некролог.
Казах на майка да не загасва лампата, че се понаплаших малко :D и тя забрави и я загаси (или поне така си мислих). Отидох да й се накарам и тя вика, че не я е гасяла :shock: . А татко спи... Няма кой да я е загасил :shock: . Май щеше да е по-малко плашещо ако не й бях казала да остави светнато :D :D .
онази вечер с пирятели ходихме в гробищния парк :( не знам защо ..половината бяхме пияни и пушихме трева .повечето ни искаха да влезнат ама аз и още един влезнахме за мн малко и той започна да бяга към вратата и аз след него..последва много смях ест 8-) обаче на мене ми се превидя при един гроб някъв човек с бели дрехи ..не знам беше в гръбб ...обачее никой не ми повярва и ми казват,че е заради тревата ..Дали наистина е имало някой това си остава загадка :?
student456
07-25-2011, 11:43
Аз съм от онези хаховци, които вярвят в съществуването на извънземна раса(има и доказателства за това).Познавам хора, които твърдят, че са виждали странни летящи обекти в небето.Но мен това не ме изненадва.Все 1 да ме изненадват хората по улицата.Колкото до наличието на духове, привидения, вампири и върколаци-смятам го за пълна измислица.По-скоро мисля, че човек се ражда, размножава се и умира.Както казва и Никола Вапцаров
"Какво тук значи някаква си личност?!
Разстрел, и след разстрела – червеи"
SlowDownBaby
07-25-2011, 16:50
И аз съм така по принцип...и баща ми винаги много ми се е чудел,стой на 2-3 метра от врата ми и аз просто усещам,че ще влезе,а той си мисли,че съм го гледала....
Имах един момент в който каквото сънувам след време се случваше,не съм засичала след колко време,но определено ми липсва донякъде това...Една вечер сънувах,че вървя по центъра надолу и точно до едно червено павильонче ми звънна един приятел.Ест. не обърнах внимание сън като сън....след няколко дни (не повече от 2 със сиг.) вървях по центъра само че нагоре,а не надолу както в съня ми и точно до това червено павилиьонче ми звънна този приятел...и чак когато се прибрах усетих какво е станало :shock:
Иначе на село,къщата е на 2 етажа и е на горе-долу 100 години и са починали доста хора там.Винаги ходя с приятелка на село,за да не ми е скучно,та една вечер стояхме на леглата (те са 2 двойни и между тях има съвсем малка пътечка да се мине,като на хотелите) та на тази пътечка бяхме сложили един стол и бяхме изсипали монополито за да играем.Самата игра беше най-отдолу,отгоре бяха талоните и най-отгоре парите със зарчето ,което беше обърнато на 6.Когато почнах да раздавам парите една от тях изчезна някъде,аз се обърнах назад за да погледна да не е зад мен,а приятелката ми се наведе към земята за да провери да не е там.После и двете се изправихме и зарчето го нямаше.Аз естествено помислих,че го е взела тя,защото аз бях с гръб,но просто видях,че тя е толкова потресена колкото мен,че го няма.Наведохме се едновременно към земята за да потърсим и когато се изправихме зарчето си беше на мястото,само че обърнато на 3.............Просто не знам какво беше това нещо,а съм УБЕДЕНА,че никоя от нас не го е местила.... :shock:
Аз веднъж си подхвърлях една монета и я изпуснах по едно време някъде. Наведох се да я взема, ама не я намирам. Цялата стая претърсих, защото много се учудих (все пак не може просто ей така да изчезне... или може...) и така и така не я намерих :shock: :D .
И преди съм писала 2 пъти в темата, но беше отдавна, защото до вчера нищо интересно не ми се беше случвало ..
Седя си аз на леглото и гледам телевизия .. вратата е леко отворена и изведнъж влиза котката ми и се качва на леглото до мен!
Както си лежа и изведнъж забелязвам че се е втренчила право в мен и ме гледа с едни големи, ококолени почерняли ( разширени зеници, когато е тъмно, ядосана е или дебне нещо ) очи , нищо не я ядосваше в този момент и беше светло!
Седя аз сигурно минута и повече и я гледам така втренчено ( както тя мен ) на бъзик и изведнъж и казах ( Мацо, какво става бе? ( смеейки се ) и изведнъж тя подскочи и избяга от стаята .. и от вчера кога тръгна да я хвана или пипна бяга и хъска .. не знам какво стана!
Мина ми през главата, че може да се е замислила нещо, но като се сетя как ме гледаше с тези почерняли очи и направо тръпки ме побиват ..
Не знам каква е причината сега да бяга от мен и да хъска като ме види ..
Одеве си ядеше в кухнята и аз като влязох да пия вода тя като ме видя излетя през вратата със сто .. !!
От малка я отгледах аз и не е правила така до сега .. тя е много гальовна и се ми се увърташе в краката - поне до вчера!
Ще кажете, че преувеличавам, но сякаш нещо се беше вселило в нея!
muhtesemfan
07-27-2011, 17:35
Аз лично в духове вярвам,тъй като съм чувала баба да разказва как е чувала стъпки на двора,някой е вървял и аз си помислих,че се шегува,но...Преди няколко седмици(все пак е лято),си оставих прозореца отворен,и чувам някой върви на двора направо му чувам стъпките и аз будалата излязох навън чувам някой върви,ама няма никой,когато минават хора навън се чува съвсем нещо друго,а той направо все едно,че някой върви до мен,е преди бая време,изведнъж така рязко,погледнах прозореца и видях силует на човек в бяла,направо светеше и беше минал много бързо,не беше светлина.. :smt059 :-# :smt013
martin97
07-27-2011, 17:49
преди половин година,Януари/Февруари месец тази година аз бях последния,който си легна(към 00:00)беше неделя срещу понеделник и щях да съм на даскало.Легнах си и заспах!Към 2:00-3:00 се събудих и чух някакво блъскане в кухнята,отидох да видя какво става,напикан от страх.Отворих вратата и видях една черна сянка на старица(сигурен съм,че беше покойната ми баба,защото тя издъхна вкъщи)и сянката изведнъж изчезна.Направо откачих!След тази случка заспах на светнати лампи!Никой не ми повярва,майка ми каза"разбирам",но усетих негативна енергия.Аз знам какво видях и това преживяване промени мисленето ми за духове ЗАВИНАГИ!!!
martin97
07-27-2011, 17:51
Аз лично в духове вярвам,тъй като съм чувала баба да разказва как е чувала стъпки на двора,някой е вървял и аз си помислих,че се шегува,но...Преди няколко седмици(все пак е лято),си оставих прозореца отворен,и чувам някой върви на двора направо му чувам стъпките и аз будалата излязох навън чувам някой върви,ама няма никой,когато минават хора навън се чува съвсем нещо друго,а той направо все едно,че някой върви до мен,е преди бая време,изведнъж така рязко,погледнах прозореца и видях силует на човек в бяла,направо светеше и беше минал много бързо,не беше светлина.. :smt059 :-# :smt013
Пич,т'ва е много страшно!
Bonbonchencetyy
07-28-2011, 11:33
Хора,моля ви се,каже сега к'во е това нещо???
От няколко дена точно в 00:30 и 03:15 се чуват някакви стъпки в хола.Като си отворя очите няма никой,но стъпките се чуват.Питах нашите да не би нарочно да си правят майтап с мен,те викат ,,От какъв зор ще ставаме посред нощ да си правим майтап с теб или някой друг??,, .Донякъде си мисля,че си внушавам или ми се причува,но това нещо не е спряло 4 дена...
:(
^ хммм и при мен се случва.. Попринцип чувам шумове от балкона но излезна ли няма никой..
А четох по горе за нещо с котки. Мойта котка също одраска майка.. замалко да й пререже вените, но тя била в градината с ракавици. Незнам... понякога ме плашат тези животни.. Ама нищо чудно.. кват съм и пъзла..... :D :D
^ хммм и при мен се случва.. Попринцип чувам шумове от балкона но излезна ли няма никой..
А четох по горе за нещо с котки. Мойта котка също одраска майка.. замалко да й пререже вените, но тя била в градината с ракавици. Незнам... понякога ме плашат тези животни.. Ама нищо чудно.. кват съм и пъзла..... :D :D Мене питаш ли ме с 4 котки у дома-две от тях черни :lol:
superstar33
07-29-2011, 10:08
Аз вярвам и в духове и в извънземни и това си е доста страшно :-# макар че досега не съм виждала.
muhtesemfan
07-30-2011, 09:06
Пич,т'ва е много страшно!
Ако това е подигравка :-P Чувах стъпки и излязох,а нямаше никой,и както казах погледнах рязко през прозореца и видях силует на жена,облечена в бяло,уплаших до смърт,и беше към 11 часа,а нашите ги нямаше,отидоха до село,уж до 2 часа щяха да се върнат,акъла ми излезе :shock: :cry: :-# :smt059
Uncontrollable
07-31-2011, 07:39
Аз попринцип в момента в който ми ги разказват ме е бъзе ;дд и ми се пречуват разни неща.. ама след 1-2 часа съм забравил и не вярвам.. ;д
lemonademouth123
07-31-2011, 23:24
Аз вярвам, не знам дали бях сънувала, или не, но когато бях по-малка видях едно извънземно на прозореца ми :shock: беше като снимките с такава форма на главата, но червена а не зелена и със светещи жълти очи....... Но мисля че може да е било сън, щото същия ден даваха по новините за разбито НЛО........ Също така преди време, както си лежах видях ръка, само ръка и ми махаше :shock: :shock: :shock: разпищях се и цялата къща се събра при мене.....
omg... как вси ги виждате тез духово бре :О Аз една вечер имаше силна буря и не ми се спиеше, и бях излезнал на терасата и шлюпих семки 30 мин... и не видях никви духове... като се има напредвид, че гробищата са на 20 метра от мен...
Вярвам,че има,но не съм виждал,но съм чувал,че има.
Усещала съм присъствие като в стаята съм само аз.. сигурно е било от тъмното :D Иначе не съм виждала, ама съм чувала някои да казват, че са виждали и то не на майтап :lol:
Ся не се ебавам това което ще кажа си е самата истина \:D/
Преди окло 2 месеца бях съвсем сама в апартамента за около 1-2 седмици.Една вечер преди да вляза в банята отидох да проверя дали съм заключила вратата(заключена беше :D ии си отидох в банята). И когато се канех да спра душа чух как някой\нещо почука с пръсти на вратата.Беше УЖАСНО!!! Не знам, никога преди не съм била толкова уплашена!!! Както и да е, събрах смелост и излязох от банята,проверих целия апартамент и НИКОЙ не намерих, ии реших да си легна,НО на светната лампа.
На следващата сутрин идва една приятелка и й обяснявам случката. И най-интересното беше това което ми каза,цитирам:,,Нали се сещаш преди две вечери, когато спахме у вас- реших са се изкъпя. ЕЕ докато се къпах и аз чух същия звук,който ти сега ми описваш.Помислих ,че си ти и за това не му обърнах внимание и реших да ти направя забележка,когато изляза,но докато стигна до хола и забравих.'' :-D :D :D
Казвам го защото има една част от мен която вярва в .. и аз не знам в какво :D но вярвам :)
въъй кви страхотии тука, не че аз нямам за разказване де
преди около месец майка ми видяла нло на терасата и ме извика-видях го как си заминаваше беше точно като по снимките
скърцането по пода сякаш ходи човек също ми е добре познато, отивам да видя няма никой, като се върна пак почва, а за разместени вещи постоянно намирам къде ли не :lol: онзи ден бях си правила майтап и бях нарисувала картина и я бях закачила за антената на радиото и вечерта прозорците бяха затворени а листа започна да се движи, но да ви кажа не ме плаши това, по-стряскащите истории са по-напред в темата където някой беше писал, че вижда как мъж изважда нож с/у жена а после изчезват и др страшна беше за жената която пълзяла на улицата а после я нямало :shock: :shock: :shock:
SmilezZz
08-18-2011, 20:36
Ехее.. Мале.. Аз нямам като цяло такива истории. Особено ако видя само една махаща ръка - не знам какво ще направя,ужас.
А иначе преди два дена нещо като си вървях - изведнъж спрях,защото сякаш нещо ми държеше крака. Ама не вярвам да са били духове. Ще продължавам да следя темата.
Nikolcheto24
08-18-2011, 20:45
Живеем в къща и от двора се отива в градината и там има една малка железна вратичка и след това се излиза на терасата.Къщата е на два етажа и е построена така, че детската стая е от страната на терасата и точно там е прозореца.От другата старана на детската има нещо като стая-барака и там се влиза от външната страна.Та надявам се горе долу да сте рабрали, за да разберете за какво ства въпрос.Значи една вечер си бяхме легнали-беше към 3 часа.Сестра ми беше в детската, аз в хола и майка ми в спалнята.По едно време сестра ни ни събуди и двете-тя е по-голяма от мен на 17 така че няма да ни лъже и ни каза как е чула железната врата откъм градината да се затваря.След това е чула нещо като стъпки и после тропане от баракато по стената в детската.Когато отидохме все още се тропаше, но не постоянно.После след две минути чухме ак някой ходи горе по тавана и след около двайсет минути утихна.Незнам какво е било, но една приятелка ми беше разправяла няколко дена преди това за някакви полтъргайсти и е чула горе долу същите неща.Как се наплаших тогава..
ccdesigns
08-19-2011, 00:22
Аз нямам такива истории. Докато чета темата съм съвсем леко наплашен и 5 минути след като спра да чета ми минава :D Аз такива истории съм нямал. Само като малък си представях всякакви глупости, ама дете=огромно въображение :D A това за присъствието в стаята си е също просто и само въображение. Как когато някой наистина е зад теб не усещаш нищо? Или пък това, все едно някой те държи. Според мен просто се е схванал крайникът или нещо подбно и пак просто си въобразявате.
Nikolcheto24
08-19-2011, 00:32
Аз пък си вярвам в такива неща.Наистина за това, че някой те наблядава или други подобни вероятно са пълни измишльотини.Макар че аз много често имам такова чувство.Но пък са ми разказвали неща за които съм убедена че са истина.
ccdesigns
08-19-2011, 00:53
Разкажи и аз да се убедя.
mrankoniiii
11-26-2011, 19:28
мани мене много ме е страх , макар че вярвам
sapphire5
11-26-2011, 19:56
Наистина за това, че някой те наблядава или други подобни вероятно са пълни измишльотини.
Ти пък си казала, че са измишльотини...
Иначе по-темата- вярвам, да, но до една степен. А мненията който сте писали, мисля утре сутринта да ги прочета, сега няма да е добре.. 8-)
alexchyyyyy
11-26-2011, 20:06
Наистина за това, че някой те наблядава или други подобни вероятно са пълни измишльотини.
Ти пък си казала, че са измишльотини...
Иначе по-темата- вярвам, да, но до една степен. А мненията който сте писали, мисля утре сутринта да ги прочета, сега няма да е добре.. 8-) Мани..Прочетах ги и..Нема спъ :lol: :lol:
lolabunny7
11-27-2011, 11:36
Ами аз веднъж като бях малка, татко седнал на земята с гръб към прозореца и ми облича пишамката и аз съм с лице към прозореца и само гледам и се оглеждам над неговото рамо и изведнъж на прозореца с появи няква черна сянка, много зловеща, с няква странна форма. то тва стана за секунди минава бързо и изведнъж се спира и сякаш ме погледна с някви много зловеещи червеникави очи и в този момент аз супер се стреснах ии започнах да пищя и се разплаках и като извиках и то замина. Беше много гадно незнам, какво беше, но това ми е един от най-ганите спомени. :(
Добре де, хора, не мога да разбера защо не вярвате. Нима сте толкова ограничени, просто не мога да си представя?! Все едно, че да мислите само за себе си. 8-) Вече има толкова много доказателства, ама все пак то за който не вярва няма обяснение.
xXxAngerfisTxXx
11-27-2011, 12:26
Добре де, хора, не мога да разбера защо не вярвате. Нима сте толкова ограничени, просто не мога да си представя?! Все едно, че да мислите само за себе си. 8-) Вече има толкова много доказателства, ама все пак то за който не вярва няма обяснение.
+... не всичко е химия и физика
ReTarDeT
11-27-2011, 12:43
По принцип си падам реалист ,но хем вярвам в свръх естественото хем не.. Според мен има извън земен живот. Според мен господ не съществува. (ще започна да вярвам ,когато очите ми видят някое *чудо* (освен българските хубавици) ). А за духове.. както казаха в по горните коментари - Всичко е Химия и Физика.
Аз съм от групата на вярващите. Ще пропусна обясненията, които вече са изписани от други, които също вярват и направо ще ви разкажа моите истории.
1. Нали ги знаете тези ароматизатори, които се активират щом засекат движение? Та един ден се прибирам от училище и направо в детската на компа. Вратите отворени и както си човъркам чувам как ароматизатора в хола изпръска. То това повече ми се струва като някакъв дефект от самия ароматизатор, но тогава едва не се нааках.
2. Веднъж се събудих късно вечерта, не помня какво сънувах. Моето легло се намира от дясно на стаята, а на брат ми от ляво. Когато отворих очи видях как някакъв човек стои на ръба на леглото на брат ми. Беше подпрял лакътя си на коляно и подпираше брадичката си с ръка. Когато премигах няколко пъти го нямаше. Може би просто въображението ми си е правило шеги с мен, не знам.
3. Случвало ми се е пак подобно нещо да се пробуждам от нищото посред нощ, но този път фигурата стоеше права до вратата /която е до леглото на брат ми/.
4. Веднъж бях на село. Всички си бяхме легнали /аз и брат ми спяхме в една стая, а майка ми и баща ми в друга/. Леглото, което спах аз се намира точно срещу вратата, която по незнайна причина бяхме оставили отворена. Нямах никакви проблеми със заспиването. Обаче късно вечерта се пробудих и видях как в коридора завесите от прозореца се движат /не помня дали прозореца беше отворен/. Още щом се събудих сълзите ми започнаха да бликат като водопади от очите ми. Усетих странното чувство сякаш някой ме беше хванал за врата и се опитваше да ме удуши. Започнах да удрям по стената и да викам докато майка ми не се събуди. Разказах й, но тя помисли, че съм сънувала, но аз не можех да се отърся от това ужасно чувство. Накарах я да легне до мен, но дори и тогава не можех да спя спокойно.
Темата ми е ужасно интересна. Прочетох абсолютно всички истории и направо ме побиха тръпки. Ама аз съм се сетила кога да ги чета /в 5 сутринта/. Ще продължавам да следя темата.
bettyblackdewil
12-31-2011, 18:46
Аз не се сещам за такива ситуации, но понякога само с периферното зрение имам чувството, че нещо се движи в коридора/ вратата между коридора и хола има стъклени прозорци/ и винаги е на едно и също място някакво все едно блестящо, но не премигващо ами постоянно все едно си има блясък и се движи ту бавно ту бързо и като погледна, а става доста често просто несъзнателно като го видя и се обърна и нищо не виждам. А това не е много по темата, но много често сънувам кошмари / аз си и обичам да сънувам кошмари/ като тичам, бягам от някой, викам нямам сили.. просто падам на земята и започвам да лазя и да се опитвам да крещя, но не мога и след това като се събудя се чувствам адски изтощена все едно наистина съм се мъчела да тичам и крещя..
BrainlessROCKBABY
01-01-2012, 09:42
като изключим спама отпреди няколко страници, темата е адски интересна (:
ще ви помоля да надрастнете незначителните заяжданки със случайни личности от форума ;д не е показателно просто (:
MissHouse
01-06-2012, 13:58
аз в извънземни вярвам :D
EffinSick
01-06-2012, 16:37
Бабата на една приятелка й го е разказала на нея, а тя на мен:
Една жена(приятелка на баба й) имала мъж и дете. :D
Детето било болно.Една вечер състоянието на му взело, че се влошило и тя се мъчила да му помогне по някакъв начин ама файда йок.Мм..не знам точно к'во е станало ама ... абе да кажем, че разбрала, че детето ще умре..Бащата бил на работа.
Жената почнала да плаче и по едно време чула стъпки...Видяла някакви сенки...
Попитали я:
- Бащата или детето?
Тя избрала бащата.
И след 2 часа и звъннали по телефона и й казали, че бащата е мъртъв.
мн странно ;d
Пък като бях малка с мама ходехме на гробищата при прабаба ми. :С И всеки път щом кажех "Ще ми се баба да беше тук" някаква котка идваше при мен и мяукаше ...
охх бабо... :cry:
sapphire5
01-07-2012, 13:35
Много ми е смях като ви чета тука историите, карче знам , че не трябва да се смея :д Аз честно казано вярвам, че има някакви такива неща... но не искам да коментирам . Някои преди мене беше пуснал това вдео, но остана на по задни страници, заради това го поствам пак, за да се гледа http://vbox7.com/play:8ed1f06f . :D
xXxAngerfisTxXx
01-07-2012, 13:51
духове, демони съществуват и лично съм се уверил... който не вярва като се сблъска с тях ще види. А който иска да види със сигурност да изпуши една 10-ка и е готов
xNirvanAx
01-07-2012, 14:50
Аз съм виждал духове и имам доказателства!!! http://vbox7.com/collection:1454259
sapphire5
01-07-2012, 16:59
xNirvanAx Какви са тези клипове бе? От къде си ?
xXxAngerfisTxXx
01-07-2012, 17:24
http://www.youtube.com/watch?v=FmqyvwoLd_A изгледайте всички клипове от този канал и пак ще си говорим ;)
Не искам да ви пукам балончетата , ама си внушавате...или поне повечето от вас :)
Аз например сънувах , че ми пада зъб. Събудих се от болка и си помислих , че наистина зъба ми пада , защото болеше адски много , ама като го размърдах си беше добре ... боля ме 2-3 минути и пак заспах . На сутринта пак го ръчках , ама нищо му нямаше...и до сега не ме е болял.
Една седмица след това сънувах , че съседната стая гори.Събудих се , миришеше ми на пушек , боляха ме гърдите , изтичах в другата стая , но нямаше нищо , даже на терасата излезнах да не би да се е запалил някой съсед , ама и там нямаше нищо. Легнах си и заспах. На сутринта питах съквартиранта дали е пушил в стаята , но каза , че не е.
Таа... внушението си е голяма сила :)
xXxAngerfisTxXx
01-08-2012, 12:07
както казах по горе вярвам в такива неща защото съм имал случки... ето някои от тях
Преди около година някъде беше към 2-3 през нощта и понеже не ми се спеше играх на компа. По едно време чувам телефона на майка ми звъни от хола. Хола е бая далеч а телефона и звъни супер силно викам закво да ходя той ще спре сам. Звъня към 3 минути и не спря. Отивам гледам номер 0000000000... затворих го. Таман се връщам в стаята ми и пак звъни. Отивам в хола точно преди да го взема и да затворя той сам се спря. Викам си тоя телефон е развален и го изключих. Върнах се поцъках още малко и си легнах. По едно време ставам да отида до кенефа беше към 4-5 сутринта и понеже съм оставил вратата на хола отворена чух как някакво шише се счупи. Веднага изтичах, цъкам лампата и кво да видя... секцията отворена и вътре едното шише с ракия строшено по много странен начин, все едно е прерязано и горната част е сложена върху капачката (ако ме разбирате) и ракията си тече по секцията. Огледах се дали няма някой но не... моите спат, навсякъде заключено, няма кой да го направи. Затворих шкафа и прибрах се в стаята си и заключих. На другия ден всички се чудим как е станало. Чичо ми лека му пръст почина от цироза следствие от алкохола... сигурен съм че това е бил той.
Попринцип хола ни е най-страшното място. Една вечер седа там и гледам комиците, и чувам как едната вратичка долу на секцията издрънча. Цъкам гледам няма нищо... Друг случай седя си пак в хола и чувам съвсем ясно как се почуква на прозореца... няма какво да почука - терасата ни е остъклена и затворена. Друг случай преди 1 месец някъде. Отивам до тоалетната през нощта и чувам как вратата на хола се затваря и то доста силно. Почти се блъсна. А нямаше вятър, всичко затворено, няма течение. Също след като почина дядо ми около 1 седмица след това снимах майка ми в хола... като видях снимката се потресох... горе над главата и имаше едно като топка, бяло и много ярко. Показах и снимката тя вика това е дядо ти... не се учудих нито ми стана страшно. Както знаете хората като починат до 40-тия ден душата им обикаля мястото...
А призрак мисля че съм виждал но не съм сигурен. На село на стадиона имаше една изоставена сграда, доста страшна с изпочупени стъкла, почти рухнала. На втория етаж имаше нещо като тераса. И един ден валеше и аз бързах да се прибера и като минах от там видях на терасата нещо бяло, прозрачно високо около 1.70 как се носи бавно по терасата... Имаше човешки силует... помислих го за облак :lol: Стоя си там потресен и го гледам. Изведнъж изчезна все едно се изпари. Тръгнах пак към къщата ни, обърнах се и то пак беше там. Просто стои във въздуха и се носи наляво надясно. Тръгнах си и тва беше. Сега тая сграда я реставрираха стана уникална :) И както казах съществуват такива неща. Един ден всички ще се уверим нали ;)
DisappointedDreamer
01-08-2012, 12:18
Не знам дали да вярвам в духове и такива, но онзи ден майка ми ми правеше 3 в 1 и изведнъж изпусна пакетчето и то се разля на земята. Майка ми се кълнеше, че някои и е бутнал ръката. Каза, че не е ходила на гробище отдавна пък и пра-дядо ми (неин дядо) почина 2010, а той обожаваше 3 в 1.
Concussion
01-08-2012, 12:23
Не вярвам в духове, НО за извънземните или по-скоро паранормалните явления не съм толкова сигурна. Веднъж, в Несебър, преди няколко години на бунгалата майка, вуйчо, леля ми, както и други хора от съседните бунгала са видели насекомо с малко по-голям размер и с четири или шест крака, което е имало човешко лице! Съвсем сериозно. Било си е изкопало дупка под някакъв бордюр и майка ми го е видяла точно защото се е обърнало, т. е. не е гледало като животно, а сякаш е имало интелект. До ден днешен не мога да открия никъде в нета, не знам, това някакъв опит ли е, какво е, омагьосан човек ли е ( :lol: ) ... Но се радвам че не съм го видяла, щях да откача. :lol:
FuCKkK13
01-08-2012, 12:26
^ интересна тема,а това за гробищата - не само на теб се е случвало .. само не знам,защо всички се страхувате от тия духове.. добре де,ако тия духове са ваши близки починали дали ще ви мислят злото или по-скоро ви пазят ? 2рото нали ?! а вие като чета все гадни случки.. или си внушавате или не пишете истини..
абе аз вярвам в всичко що годе реално :D :D :D
serinaaa
01-08-2012, 13:29
Всичко е трик на мозъка :)
sapphire5
01-08-2012, 17:47
ПОЧТИ всичко е до психиката на човека ! :) {}
Btw xXxAngerfisTxXx . ако ме поканиш някой ден във вас, гледай да не е в прочутият ви ХОЛ :D
xXxAngerfisTxXx
01-08-2012, 19:15
ама що :lol: там е най-яко от целия апартамент :grin:
LookAtMeNow
01-08-2012, 19:52
Вярвам единствено в един извънземен марсианец - Бойко Борисов под прякора Министъра.
DisappointedDreamer
01-09-2012, 06:07
Вярвам единствено в един извънземен марсианец - Бойко Борисов под прякора Министъра.
+1 Това страшно много ми хареса! :lol:
princesk1
01-12-2012, 15:56
Аз съм виждал духове и имам доказателства!!! http://vbox7.com/collection:1454259
това е зловещо! ;д
xXxAngerfisTxXx
01-14-2012, 21:28
случка от преди 2 минути... Преди час отивам до кухнята, моите спат нали, отивам де си взема една бира, всичко е ок... пих малко отивам да я оставя, и кво да видя... имахме едно шише половин литър от вода и го намерих в мивката...... а преди половин час си беше на мястото горе на шкафа... не се учудих и изплаших понеже съм свикнал на такива неща у нас... говоря истината за тези които не вярват...
почвайте да ръсите със светена вода :D
Аз вярвам ама се убедих в паранолманите истории още повече преди някъде 1 час...
Прибирам се аз от лелини, а нашата къща е в покрайнините на града и някъде има няма 50м от нас започва гората. И аз нали като се прибирам гледам към тази гора, защото е точно отпреде ми.... Та така по едно време някаква светлина видях, но си помислих, че минава кола, но след като се загледах видях, че не е кола, а нещо странно някаква бяла светллина, която някакси примигва и се движи бързо към вътрешностите на гората. Когато го видях уличните лампи започнаха да изгасват един по един и пак да светят. Забележителното е че не почуствах страх, а напротив почуствах спокойствие незнам защо!? Незнам какво съм видял и все още се чудя. Но най - странното е че не ме хвана страх, като се има предвид, че от най - лекия шум ми иде да се напишкам.... Странно ако някой има предположения да каже :)
xXxAngerfisTxXx
01-15-2012, 19:57
има горски духове самодиви и та нататък...
shmatarok
01-18-2012, 09:46
Вчера бях много изненадана от това, което братовчедка ми ми разказа. Тя ми сподели, че вечер редовно виждала някакво лице до леглото си и мислела, че това е дядо ни, който почина през 2005. Не й повярвах особено, защото тя беше малка като стана това и не вярвах, че го помни, но ми описа какво вижда с такива подробности, че няма съмнение, че е бил дядо. Естествено, не изключвам възможността да си фантазира, защото сто процента е виждала негови снимки, но по думите й, лицето просто стояло покрай леглото и я гледало, а на няколко пъти се е опитало да й каже нещо. Иска ми се да вярвам, че това наистина е той, защото той беше много добър и много ни обичаше и ми липсва, но от друга страна... като знам моето собствено въображение колко е богато, чудя се нейното до къде ли се простира. Иначе някой по-горе беше писал, че е имал чувството, че някой го е издърпал, за да не му се случи нещо лошо... Подобно нещо ми се случи и на мен, след като се хлъзнах на идеално сух път и сякаш нещо ме задържа преди да се нацеля на тротоара, не изключвам възможността и просто тялото ми да е реагирало мега яко 8-) ама все пак... известно време стоях като парализирана в доста нелепа поза между изправена и падаща :D
Ох, ще ви разкажа нещо... не знам, мисля, че е по скоро смесица... Щото едно лято преди 1-2 години с наще пребоядисвахме стаята ми и нали трябваше да махнем всички картини и плакати. И след като махнахме един плакат НАД ЛЕГЛОТО МИ видяхме, че има силует на извънземно (а не би трябвало да има нещо, нали, по скоро само един голям бял правоъгълник, според очертанията на плаката...). Ама тоя силует как ме наплаши, толкова рязко се очертаваше на фона на мръсната стена... Питах баща ми, и той каза, че му прилича на извънземно, и майка ми също (а те по принцип смятат тези работи за простотии.)
Кофтито беше, че беше станало много късно и нямаше как да боядисаме стената над леглото ми... и така трябваше да си спя. Като легнах първо се подпрях с ръка да си оправя одеалото, обаче има няма минута и усещах, че ръката ми потъва в дюшека. Буквално, станах от леглото и проверих да некви дъски са счупени, ама не... Легнах си пак с лице към стената и по едно време се унасям. Има няма минута- две усетих, че леглото се разтресе (тука не се стреснах, понеже баща ми понякога правеше такива номерчета... но като се обърнах, видях, че го няма.) Леле, помислих, че е станало земетресение, пффт, ходих да питам майка ми дали го е усетила, тя каза нищо подобно не е имало. Баща ми през цялото време е спал, ужас... После колко майни теглих на паранормалните явления (уж) за да се опитам да заспя, не е за вярване. :D:D Иначе съм усещала някой да ме бута отзад, докато се опитвам да заспя.
Само аз ли мисля, че съботниците трябва да се гордеят с това, че са родени в този ден? Виждат неща, които никой друг не може. 'Баси кефа! :D Иначе аз истории с призраци и такива глупости нямам. А не мога да разбера, защо точно нощем ще излзиат всички да ни насират от страх, ми нито един не е излязъл през деня. Няма логика. Иначе като по-малък много ме беше страх от такива щуротии, ама сега рядко... А за това, че имате чувството, че нещо ви преследва в коридора до кенефа - като малък и аз се насирах след 22:00 да ида до кенефа и тичах до там, ама вече не ми прави вЧеПатление. А за всякакви странни гърмежи в апартамента обивнявам котката и не обръщам внимание :D
Ми аз четох някъде, че след 12:00 ноща се отварял портала на отвъдното, некви такива. Иначе си вярвам във всичко. Вярвам, че душата ни се преражда или отива някъде като рая и ада.
nadq_malkata
01-19-2012, 09:47
спомням си как като много малка с другарчетата се събирахме и викахме разни дами пики и сини нокти и очи и кво ли не и дори нищо да не ставаше се побърквахме по една седмица после ни гонеше параноя... сега ми е много интересно да слушам разни изтрещели истории на кой кво му се е случило но не съм склонна да повярвам защото хората имат уникалното качество супер много да преувеличават нещата и да си изкривяват истината ....
и аз съм викал, единия път след като бяхме викали дама пика с едни приятели, заваля много силен дъжд с гръмотевици, много се изплашихме
Вярвам да.
Миналата година зимата ми се случи нещо ужасно, което никога няма да забравя!
Събуждам се аз през ноща,било е сигурно някъде към 2-3 и отивам до тоалетна.След това се връщам и лягам и по едно време чувам зад мене все едно някой ми диша точно във врата.Ама някакво супер гадно и психарско и така, все едно не му достига въздух.Ужасно. И аз с всичкия си акъл, вместо да стоя със затворени очи и да не мърдам под юграна, се обръщам да вида какво е.Обаче нямаше нищо зад мене.Тамън се успокоявам и пак се унасям в сън, когато чувам как нещо се удря по прозореца.Беше си бая силно и не може да е бил човек, защото живеем на 7мия етаж.И аз пак вместо да се завия и да лежа под юргана на безопастно, ставам, светвам лампата и умираща от страх дърпам пердето и тогава точно пред мене за 2-3 секунди най-много виждам някакво лице с ококорени очи, все едно ще изкочат всеки момент да ме гледа с някаква зловеща и психарска усмивка.Беше точно за 2-3 секунди и след това изчезна и аз от там един писък :D кучето ми се разбуди и започна да лае, майка ми и тя явно се е събудила и дойде и крещи и тя ,,КАКВО СТАНА,КАКВО СТАНА?!" , а аз някаква седя и не смея да мръдна,при което и разказах всичко и тя така ми се ядоса и ми вика сънувала си, не знам си какво .. Не ми повярва де.
След това стоях будна докато не дойде изгрева и чак тогава заспах.Повече нищо такова не ми се е случвало, с изключение на някакви гадни и странни звуци понякога,но на тях вече не им обръщам внимание.
Иначе си беше доста гадно. ;/
Вярвам да.
Миналата година зимата ми се случи нещо ужасно, което никога няма да забравя!
Събуждам се аз през ноща,било е сигурно някъде към 2-3 и отивам до тоалетна.След това се връщам и лягам и по едно време чувам зад мене все едно някой ми диша точно във врата.Ама някакво супер гадно и психарско и така, все едно не му достига въздух.Ужасно. И аз с всичкия си акъл, вместо да стоя със затворени очи и да не мърдам под юграна, се обръщам да вида какво е.Обаче нямаше нищо зад мене.Тамън се успокоявам и пак се унасям в сън, когато чувам как нещо се удря по прозореца.Беше си бая силно и не може да е бил човек, защото живеем на 7мия етаж.И аз пак вместо да се завия и да лежа под юргана на безопастно, ставам, светвам лампата и умираща от страх дърпам пердето и тогава точно пред мене за 2-3 секунди най-много виждам някакво лице с ококорени очи, все едно ще изкочат всеки момент да ме гледа с някаква зловеща и психарска усмивка.Беше точно за 2-3 секунди и след това изчезна и аз от там един писък :D кучето ми се разбуди и започна да лае, майка ми и тя явно се е събудила и дойде и крещи и тя ,,КАКВО СТАНА,КАКВО СТАНА?!" , а аз някаква седя и не смея да мръдна,при което и разказах всичко и тя така ми се ядоса и ми вика сънувала си, не знам си какво .. Не ми повярва де.
След това стоях будна докато не дойде изгрева и чак тогава заспах.Повече нищо такова не ми се е случвало, с изключение на някакви гадни и странни звуци понякога,но на тях вече не им обръщам внимание.
Иначе си беше доста гадно. ;/
Омг... ама наистина ли е имало лице? :D Въпреки че ме побиха тръпки, ми стана смешно... имала съм подобни работи, но без второто.. АМа............... ама наистина ли, не мог ада повярвам, както казваш 7 етаж?... втф... той влизал ли е в стаята ти? само не ми казвай, че вратата си я оставила отворена на балкона пффт
Омг... ама наистина ли е имало лице? :D Въпреки че ме побиха тръпки, ми стана смешно... имала съм подобни работи, но без второто.. АМа............... ама наистина ли, не мог ада повярвам, както казваш 7 етаж?... втф... той влизал ли е в стаята ти? само не ми казвай, че вратата си я оставила отворена на балкона пффт
Не е балкон,а голям прозорец с перде.Няма как никой да е влизал в стаята ми през прозореца.А и не беше човек,лицето беше черно или поне така изглеждаше през ноща.Дълго време си мислех да не е било отражението ми,защото и аз си бях бая ококорена :D но не беше,защото ясно го видях как се изпари пред очите ми. Голяма психария беше.
CherryBell13
01-21-2012, 15:47
И аз вярвам в духове и тези работи които разказахте... На мене не са ми се случвали такива работи освен много странни сънища. Дядо ми наскоро почина и понеже беше купил на брат ми часовник Ориент брат ми не го сваляше, но един път го забрави и на вечерта сънува дядо да му казва: Защо не си носиш часовника? Или понеже имаме много злата вкъщи изведнъж изчезнаха всичките и никой не може да ги намери и сънувах, че дядо взема златата и казва: Ще ги продам всичките. Също и как ми се кара, че не си развръзвам обувките. Не е кой знае какво, но ми е много странно.
И аз вярвам в духове и тези работи които разказахте... На мене не са ми се случвали такива работи освен много странни сънища. Дядо ми наскоро почина и понеже беше купил на брат ми часовник Ориент брат ми не го сваляше, но един път го забрави и на вечерта сънува дядо да му казва: Защо не си носиш часовника? Или понеже имаме много злата вкъщи изведнъж изчезнаха всичките и никой не може да ги намери и сънувах, че дядо взема златата и казва: Ще ги продам всичките. Също и как ми се кара, че не си развръзвам обувките. Не е кой знае какво, но ми е много странно.
Не че нещо, но дядо ти май е искал да ви каже нещо? Не знам, по принцип знам, че когато се сънуват такива съвпадения, то имате нещо недоизказано, нещо несвършено? Може и да не е така...
CherryBell13
01-21-2012, 15:59
И аз мисля така. Всички го сънуваме и понеже майка ми има проблеми с алкохола, а той й е баща точно на деня когато го погребвахме тя седеше пияна над него,когато беше жив даже плачеше когато я видеше пияна и баба ми го е сънувала да казва да се погрижи за мен, защото стават скандали, а най странното е, че го сънуваме точно преди да се навършва някакъв период от смъртта му и сякаш ни напомня за него ;(
И аз мисля така. Всички го сънуваме и понеже майка ми има проблеми с алкохола, а той й е баща точно на деня когато го погребвахме тя седеше пияна над него,когато беше жив даже плачеше когато я видеше пияна и баба ми го е сънувала да казва да се погрижи за мен, защото стават скандали, а най странното е, че го сънуваме точно преди да се навършва някакъв период от смъртта му и сякаш ни напомня за него ;(
Аха, а иначе тези сънища с дядо ти притесняват ли те, разстройват ли те по някакъв начин? Ходила ли си някъде да споделяш? Нали ако например намериш решение, ще се оправят нещата.
CherryBell13
01-21-2012, 16:32
Не съм се замислила. Не ме притесняват само ми става мъчно за него. А това което казваш е работа за психолог. Мислех, че е нормално да сънуваш близък човек, който е починал. Една приятелка каза, че е сънувала баба си и дядо си само един път и мисли, че е така защото почиват в мир. Явно нещата който стават в нашето семейство не могат да оставят дядо да почива в мир, поне така мисля аз.
Аха, и аз така мисля. Сори, че те разпитвам, просто ми беше интересно. :) Аз имах случай,загина едно момче от старото даскало, само веднъж сме си говорили. И почти се навършва една година и го сънувам... плачех, той се смееше... и аз го питах защо се смее. И той просто ми се сумихна. Повече не съм го сънувала.
CherryBell13
01-21-2012, 17:37
Олее как можах да забравя какво стана снощи... Беше към 11 часа и реших да си легна при кучето. Всички спяха и нали лягам всичко изгасено и отгоре се чуват стъпки сякаш някой бяга, но много силни. Много се изплаших, след няколко минути се повтори. И да странно е, защото от години в горният апартамент не живее никой... :Х И не за пръв път става. Преди чувах как тракат токчета. Мислех, че има съседи, но като попитах майка ми тя каза, че и до сега няма никой там...
Наскоро имах да пиша курсова на такава тема. Призраците са често срещано явление, макар че на мен не ми се е случвало или е имало случаи, но не фрапиращи и не съм обръщал внимание. Духовете, според теориите на специалисти в областта, са хора, които са имали травмиран живот и не са успели да минат в следващото измерение и са заклещени в материалния свят. Характерни са хлопанията на врати, прозорци, тропането и обикновено обитават мястото на смъртта си или място, което е било важно за тях, когато са били живи.
Съществува и теорията, че това е просто съвкупност от витаеща енергия, която няма цел, а виденията са плод на въображение и следствие от психологическа нагласа.
Пробвайте тоя филм, ако са ви стабилни нервите, и да знаете, че е фикция и това не вярвам да може да се случи. http://www.imdb.com/title/tt1179904/
Пробвайте тоя филм, ако са ви стабилни нервите, и да знаете, че е фикция и това не вярвам да може да се случи. http://www.imdb.com/title/tt1179904/
мисля да ходя на кино за 3-тата част :D:D:D
xXxAngerfisTxXx
01-22-2012, 11:57
3ката я има в замунда вече и на 1080p
3ката я има в замунда вече и на 1080p
Еее, на кино си е друго, голямо пространство и изгасени лампи :D:D:D Амаа не ми се вярва че ще пуснат на кино тоя филм :(
xXxAngerfisTxXx
01-22-2012, 12:44
3ката е яко тъпа... най-тъпия от поредицата :lol: да го пускат... ще е за над 18 щото има голи сцени :lol:
3ката е яко тъпа... най-тъпия от поредицата :lol: да го пускат... ще е за над 18 щото има голи сцени :lol:
Съгласна съм, че и трите части са мега тъпи :D:D
Bonbonchencetyy
01-22-2012, 12:53
Вчера едва не си умрях от страх...
Беше към 23:25.Отивам до WC.Като вървя обратно към стаята си нали е тъмно и по едно време нещо издрънча.Аз веднага хукнах да бягам,за да светна.Оказа се,че 5-6 закачалки са паднали от секцията в коридора. :D :d
Само дето така се стреснах...
Аз съм имала такива стряскащи моменти, ама сега не мога да се сетя.
Колкото до сънищата, дядо ми беше починал и баба го прие много тежко, оплакваше го 3 години и все ходеше с черни дрехи.. Накрая получи тумор и почина.. Така де, това са подробности. Скоро след като баба ми почина ги сънувах и двамата с дядо ми в една мнгоо красива градина, обсипана с цветя. И имаше една беседка, в която седеше баба и ми се усмихваше, а дядо седеше по-напред... И дядо ми каза някакви неща, не помня какви бяха, след това и двамата ме прегърнаха... След това не съм ги сънувала и сега си мисля, че съм ги сънувала в Рая, как си вземаме сбогом... Двамата много се обичаха (баба затова и не преживя смъртта му) и си мисля, че след като баба почина, двамата са се събрали най-сетне.. И вярвам, че щом не ни безпокоят, почиват в мир, но знам, че ни пазят отгоре.
А една друга вечер, бях по-малка, както си спях, изведнъж съня ми спря на никъде и ми стана като черен екран и ми се изписа "И страхът е сила". Много ясно го помня, след като ми се появи пред очите се събудих, много ми беше странно, бях някак си абсолютно сигурна, че това ми го е казал Господ. :D Знам, че звучи смешно, ама тогава бях малка и всеки ден минавах покрай едни батковци, беше ме много страх, все пак са по-големи :D И имах нещо като фобия, беше ме страх да ходя сама напред-назад, та след като сънувах този... надпис, спря да ме е страх...
Weird, знам. ;дд
CherryBell13
01-22-2012, 18:36
Аз се сетих за една случка с майка ми. Бяхме двете в един магазин и понеже тя обожава перилни препарати (като маниачка е на тази тема) и почна да мирише някакъв омекотител и тъкмо отваря шишето помирисва го и нали го дъжеше с дясната ръка, ръката и се изви надясно и разля шишето. Майка ми каза, че не е било нещо като спазъм или рефлекс, а сякаш някой й хванал ръката и я обърнал о.О
Аз се сетих за една случка с майка ми. Бяхме двете в един магазин и понеже тя обожава перилни препарати (като маниачка е на тази тема) и почна да мирише някакъв омекотител и тъкмо отваря шишето помирисва го и нали го дъжеше с дясната ръка, ръката и се изви надясно и разля шишето. Майка ми каза, че не е било нещо като спазъм или рефлекс, а сякаш някой й хванал ръката и я обърнал о.О
Майкоо... от такива работи мн ме е страх.. Някой да ми такова нещо и да си праи квот иска.. :D
xXxAngerfisTxXx
01-22-2012, 18:42
един от малкото ИСТИНСКИ клипове... погледнете накрая лицето и... ;x
http://www.youtube.com/watch?v=Og3GjHuNPQY
Ехх, тази Тереза... <3
Колко страх съм брала заради нея, веднъж ми пратиха спамерско съобщение, а аз не вярвам на таква неща. Но си беше страшно :D
CherryBell13
01-22-2012, 19:23
Охх и мене много ме беше страх от нея ама нали да не изпусна всичко да видя :D
xXxAngerfisTxXx
01-22-2012, 19:35
Друго което не мога да си го обясня е тва...
http://www.youtube.com/watch?v=G6UHLd_zxuo
един от малкото ИСТИНСКИ клипове... погледнете накрая лицето и... ;x
http://www.youtube.com/watch?v=Og3GjHuNPQY
Пиши Teresa Fidalgo и влез в wikipedia линка. Продуцентът на клипа пише, че е копирал идеята от филма The Blair Witch Project. Иначе казано - fake.
Пиши Teresa Fidalgo и влез в wikipedia линка. Продуцентът на клипа пише, че е копирал идеята от филма The Blair Witch Project. Иначе казано - fake.
Еех... Добре бе, фейк да е... ама поне да ни подхранва фантазията.
Ох... да спя или да не спя с нея... :D:D
HolyShit
01-22-2012, 20:46
Аз па вярвам,да има!! И то много духове !! Не е въобще ебавка !! Всички се мъчат да ме убият,ама измират,защото пърдя като ак47!!! Нека им е гаднo..
Аз па вярвам,да има!! И то много духове !! Не е въобще ебавка !! Всички се мъчат да ме убият,ама измират,защото пърдя като ак47!!! Нека им е гаднo..
Каквоооо, кой пърдел :D:D:D Ох хвана ме лигнята!
HolyShit
01-22-2012, 21:00
Дори докато спя те се мъчат да стигнат до мен и да ми навредят,но даже през завивките ги убивам!! Силата на пръднята!!!! Бивши пърдалници са и тия духове и за тва завиждат!!! Пръдльо Пръдлев от село Пръдлево,приятно ми е !!!
ПС: Знам,че в момента четете шибани духове и нека ви е яд !!! ПРЪДНЯТА МИ ЩЕ ВИ СЪСИПЕ !!!
^ Пич, риъли, нещо май си си взел... :D:D:D :lol:
HolyShit
01-22-2012, 21:11
Квото пишеш,те могат да го четат и виждат!!! НЯКОЙ ПЪТ МЕ ОБСЕБВАТ И ПИШАТ ЧРЕЗ МЕН!!!!! Но тогава ще се разбере!!!!
ВНИМАВАЙТЕ МНОГО !!!! ЯЖТЕ БОБ ДА ГИ ГОНИТЕ И УМНАТА!!
xXxAngerfisTxXx
01-23-2012, 11:08
боб + яйца за двоен демидж... :grin:
HolyShit
01-23-2012, 16:43
боб + яйца за двоен демидж... :grin:
:D :D :D :D :D :D :D
SunnyBlue
01-25-2012, 20:50
Браво, супер тема ама защо трябваше да я чета през нощта. Сега не мога да отида до тоалетната ;ххх
Да , аз като бях малък се някви странни неща ми се случваха и ме беше страх да вървя по коридора нощем и се тичах от страх и си представях как ме гони някво чудовище :D:D:D
miss_selena_
01-29-2012, 12:22
Прочетох голяма част от историите ви и наистина се убеждавам,че не съм единствената луда :D
Аз съм родена в събота и както в началото на темата пише,че хората родени в събота виждат свръхестествени неща.
Майка ми разказа,че когато баба ми починала аз съм била на 2г.Не съм могла да говоря и ми разказа,че през 40 дни след като е починала аз съм ходила в кухнята където е спала до нейното легло и съм говорила на неразбираем език (бебешки който никой не го разбира).С часове съм киснала там и все едно съм си приказвала с баба ми.Това съм го правила само през 40-те дни след смъртта й.Хваща ме шубе само при мисълта,но съм била малка и не съм разбирала.Също миналата година пра дядо ми почина и си спомням,че точно на 40 ден го сънувах.Беше много странен сън как аз стоя на една пейка точно срещу нашата къща и тъй като улицата е на нагорнище виждам как пра дядо ми се задава от т.н горна улица млад,изтупан с костюм и се приближава към мен и със всяка една изминала секунда той се застарява.И когато вече стигна до пейката на която седях той беше стар и сбръчкан.Все едно го видях през целия му живот.Имам още странни случки,но те вече според мен са плод на моето въображение. :)
Преди 2 години , когато баща ми почина , той беше в болница и вечерта към 3 часа , се събудих стряскащо и прозореца беше притворен , съвсем леко отворен и точно когато се събудих прозореца се отвори с огромна скорост на вътре и се чу 1 голямо тракане и пердетата се разхвърчаха , когато станах да го затворя ,вън нямаше и помен от вятър.. Веднага след като го затворих телефона на майка ми звънна и тя дойде при мен плачейки и ми каза , че баща ми е починал...
scrooper
01-29-2012, 17:03
Прочетох голяма част от историите ви и наистина се убеждавам,че не съм единствената луда :D
Аз съм родена в събота и както в началото на темата пише,че хората родени в събота виждат свръхестествени неща.
...
Заради тебе проверих и се оказа, че и аз съм родена в събота :D. И на мен са се случвали бая страннотии, но обикновено са знаци и серии от съвпадения. Духове ме посетиха един път в живота ми и се надявам- последен. Може темата да е интересна, но има твърде много недоброжелателни караконджули, които по- добре да не предизвикваме.
darinnkaa
02-07-2012, 20:14
Аз съм много плашлива и като шавне нещо и аз веднага подскачам иначе се самоубеждавам,че не съществуват,че не вярвам . :D
Принципно за духове не знам,не съм виждала ,но понякога го има това ужасно чувство,най-вече като съм си сама у нас или в стаята,че някой ме гледа. Стои ми зад гърба и гледа. Просто е ужасно,сигурно знаете за какво говоря.Има и една история ,ама все си мисля,че се е заблудила нещо :мама минава през стаята и излизам на терасата и нещо се провикна и я питам на кого викаш и тя: ВИкам на баща ти да дойде да ми помогне и аз: Ами той не се е върнал от работа и тя,ама как седеше точно зад теб...малеее умрях си от ужас като ми го каза.След това ми каза,че е била убедена,че е имало някакъв мъж зад гърба ми ,който много е приличал на баща ми. Изтръъъпвам като ви го пиша това.
supersonic0
02-08-2012, 16:02
Принципно за духове не знам,не съм виждала ,но понякога го има това ужасно чувство,най-вече като съм си сама у нас или в стаята,че някой ме гледа. Стои ми зад гърба и гледа. Просто е ужасно,сигурно знаете за какво говоря.Има и една история ,ама все си мисля,че се е заблудила нещо :мама минава през стаята и излизам на терасата и нещо се провикна и я питам на кого викаш и тя: ВИкам на баща ти да дойде да ми помогне и аз: Ами той не се е върнал от работа и тя,ама как седеше точно зад теб...малеее умрях си от ужас като ми го каза.След това ми каза,че е била убедена,че е имало някакъв мъж зад гърба ми ,който много е приличал на баща ми. Изтръъъпвам като ви го пиша това.
О.о Сериозно? Не ми изглежда като да се шегуваш де, но си е доста странно... Страшничко си е като се замислиш за такива странни неща , които се случват понякога :D
Майка ми е най-големият скептик ,когото познавам. Точно тя да ми се кълне,че го е видяла...ама си викам - въобразила си е нещо. Не мога все още да го повярвам и си мисля , че минавайни бързо нещо е погледнала друго ,знам ли. Все си мисля ,че не е било така ,щото ме побиват тръпки. А усещането си го имам почти всеки ден,ужасно е...все едно те наблюдава и ми настръхват косъмчетата по врата...
Преди 1 седмица отивам до тоалетната в 3 сутринта и след свършване на работата се обръщам рязко и гледам в тъмното некъв човек в непосредствена близост , то се оказа яке оставено на простор в коридора ;)
Отдавна спрях да се филмирам , но понякога си вкарвам мухата заради тръпката сигурно .
Cold_Tearsss
02-08-2012, 20:33
Единственото "свръхестествено" нещо, което да ми се е случило, това са сбъднали се сънища. При това не един или два.
BrainlessROCKBABY
02-09-2012, 12:06
Майка ми е най-големият скептик ,когото познавам. Точно тя да ми се кълне,че го е видяла...ама си викам - въобразила си е нещо. Не мога все още да го повярвам и си мисля , че минавайни бързо нещо е погледнала друго ,знам ли. Все си мисля ,че не е било така ,щото ме побиват тръпки. А усещането си го имам почти всеки ден,ужасно е...все едно те наблюдава и ми настръхват косъмчетата по врата...
дори не се сещам за подобаващо логично обяснение ;д аура?
HolyShit
02-09-2012, 12:20
Аз съм дух и сега всичките тук ще ви погна !!
Край с вас!!
Bloody-girl
02-09-2012, 15:32
Аз съм дух и сега всичките тук ще ви погна !!
Край с вас!!
Донеси сладолед. ;рр
Когато бях малка бяхме на село и къщата беше стара.. и нали вечерта си спим с баба ми и баба ми изведнъж се събужда и чува някакви стъпки.. това не било нито котка, нито орех ( защото имаше един орех до къщата ) и следователно усетила, че може би е дух . и направила кръст там и казала някакви думи и той изчезнал.. когато другата ми баба се върна .. тая баба ми дето си бях с нея тогава разказала на другата какво се е случило и другата ми баба казала, че тя чувала някой да тропа на горния етаж по сред бял ден .. wow. замислих се доста и мисля, че наистина би било възможно да е това ... защото преди ние да купим тази къща имало някакъв турчин, които заровил златото си и с една дума искал да си го върне.. даже вуйчо ми искал да ходи да го копае обаче нашите го спрели, защото може би е било прокълнато..
xXxAngerfisTxXx
02-16-2012, 20:04
оня ден пък стана нещо "странно" :lol: свикнал съм на тея работи и ми стана смешно. Отивам в кухнята, всичко е ок, взимам си една бира за стаята, пих малко и след половин час отивам да я оставя и кво да видя - вратата на кухнята затворена и лампата свети... аз никога не цъкам лампи и помня много добре че вратата беше отворена... наще спят, само аз обикалям. Бахти кефа в нас има призраци... първо хола ся кухнята.
BrainlessROCKBABY
02-17-2012, 07:18
оня ден пък стана нещо "странно" :lol: свикнал съм на тея работи и ми стана смешно. Отивам в кухнята, всичко е ок, взимам си една бира за стаята, пих малко и след половин час отивам да я оставя и кво да видя - вратата на кухнята затворена и лампата свети... аз никога не цъкам лампи и помня много добре че вратата беше отворена... наще спят, само аз обикалям. Бахти кефа в нас има призраци... първо хола ся кухнята.
аз у вас няма да идвам :D:D:D
an0niimka
02-17-2012, 14:08
^ аз също... :D
Glamour92
02-17-2012, 14:36
...на мен пък ми изчезнаха 2 блутуут устройства и един юесби кабел.И съм убедена,че ги оставих на едно определено място :/ на оня свят явно си имат проблеми с трансфера на данни
HolyShit
02-17-2012, 15:37
И на мен ми се случи нещо такова вчера.Затварям вратата гася лампите на кухнята и след към половин час отивам да пия вода и кво да видя ?? Отворена врата,лампата свети.............Дядо станал да яде ..Пух axxahxahhxa
xXxAngerfisTxXx
02-17-2012, 15:52
аз у вас няма да идвам :D:D:D
у вас е по яко ;):D
Здравейте! От много време ви чета. Прочела съм почти всички истории, и сега и за ще ви разкажа нещо.
Дядо ми се беше разболял не помня точно от какво, но така и не успяхме да го накараме да отиде на лекар. Много се обвинявам за това, че не го закарахме с майка ако трябва насила, ама да го прегледат и да с оправи. Разболя се, и 10-15 дни пиеше само вода, беше му лошо, не се хранеше, даже имаше дни когато се чувстваше по-добре, други по-зле.. И така докато един ден, когато трябваше да ставам да училище, видях как дядо излиза от кухнята, и светна абсолютно навсякъде, в коридора, в банята. Доста се застоя в банята. Не след дълго , мама и баба отидоха да видят какво става, и дядо започна да се задушава, беше ми ясно какво ще стане. Издъхна в клиниката :(. Вечерта след като се прибрах, мама и баба ми съобщиха тъжната новина. Аз започнах да се смея и държа абсолютно неадекватно, явно защото не можех да повярвам или не исках. В един момент целият свят се срути, беше ми гадно много дълго време. Та, да се върнем на момента, когато започнах да се смея. Мама и др ми дядо отидоха да купуват уреждат и купуват неща, които ще са нужни за погребението, аз останах с баба вкъщи. Продължих да се държа неадекватно, постоянно се оглеждах, щото ме беше страх ДОКАТО нещо не ме цапна по ГЛАВАТА ама СИЛНО. КАЗВАМ ВИ ЕЙ ТОГАВА НАПРАВО ОСТАНАХ БЕЗ ДЪХ. Както бях станала от самия УДАР по главата седнах на дивана :shock: Баба ме пита кво става а аз бях супер уплашена, просто й казах, че дядо ме удари. Нямаше по адекватно обяснение от това.
Миналото лято пък, или по миналото имах някаква сянка в стаята на МЪЖ. Сетих се за дядо, макар,че той не е идвал в този апартамент, в който живея сега. Та тази сянка преди няколко лета беше на друго място, после се премести над главата ми. Не знам как съм спала спокойно в тая стая, дори виках баща ми да я види, а той ми се смее и вика, че си втълпявам. Изобщо не си втълпявам, няма как да се появи сянка на тези две места и да е една и съща нали? Скоро не се е появявала, но ако се появи направо се изнасям :D.
И на мен ми се случи нещо такова вчера.Затварям вратата гася лампите на кухнята и след към половин час отивам да пия вода и кво да видя ?? Отворена врата,лампата свети.............Дядо станал да яде ..Пух axxahxahhxa
Ужас! Как не си се наакал не знам.. :D
vikenceto1212
02-19-2012, 19:06
Единственото странно нещо в живота ми беше когато несъзнателно предсказах как прабаба ми ще почине.Три дни преди да почине сънувах как я погребват и как ми казва да не се притеснявам за нея, че за нея това ще е по-добро място и да не плача за нея.След три дена разбрах, че е мъртва ;( ;( ;(
kibagirl
02-20-2012, 17:38
Вярвам в тези неща......... Веднъж когато си бях на село и лягам да спя в кухнята 6тото е по топло там. Тъкмо се унесох и изведнъж чух нещо да се тропа по тавана, ама точно като стъпки на човек. Първо си помислих че е крадец, защото в тавана може да се влезне от вън ако се покатериш малко по покрива :D а и сме близо до циганската махла и има много кражби. Ама после ми щракна, че не е възможно да е крадец защото иначе бих го чула още при влизането, щото на покрива има некви ламарини и се чува ако се ходи по тях. Помислих си да не е котка, ама котка така да тропа като стъпки на човек. И само неква тишина и тва тропане по тавана и отгоре на всичко чешмата капеше. След около половин час стъпките спряха и аз заспах. На сутринта питах дядо ми и баба ми дали са 4ули не6то и те казаха 4е не са ( баба и дядо си чуват перфектно и би трябвало да се 4уе и при тях в другата стая) Дядо ми реши да провери на тавана. На тавана бяхме вързали някакви въжета и на тях бяхме окачили празни чували понеже имахме много. И дядо се качи да види и намери белка (това е животно :D ) някакси се беше заклещило между въжетата понеже те бяха кръстосани и се беше обесила. :O
егати как ще се обеси само :О и как може да издаде такова тропане
xXxAngerfisTxXx
02-20-2012, 17:41
Единственото странно нещо в живота ми беше когато несъзнателно предсказах как прабаба ми ще почине.Три дни преди да почине сънувах как я погребват и как ми казва да не се притеснявам за нея, че за нея това ще е по-добро място и да не плача за нея.След три дена разбрах, че е мъртва ;( ;( ;(
аз пък снощи сънувах съвсем ясно как умира Христо Гърбов ?
Реално никой не може да каже дали наистина съществуват духове. Все пак това, че не можеш да видиш нещо не доказва, че то не съществува. Най-простият пример е въздуха... не го виждаме, но си е там :D
Аз лично нито вярвам сляпо, нито пък ги отричам.:) Е, някой ден всички ще знаем със сигурност :D
Реално никой не може да каже дали наистина съществуват духове. Все пак това, че не можеш да видиш нещо не доказва, че то не съществува. Най-простият пример е въздуха... не го виждаме, но си е там :D
Аз лично нито вярвам сляпо, нито пък ги отричам.:) Е, някой ден всички ще знаем със сигурност :D
Колкото това с въздуха ... ела в Перник и ще си промениш мнението! :D
-------------
По темата:
Вчера си легнах и почнах да се унасям и по една време чух как някоя врата в коридора се скръцна, но си казах, че е мама или тате и са тръгнали на тоалетна .. няма след пет минути чух някой да тропа по вратата ми .. ама силно тропане и аз много се стреснах ( завих се през глава ). След няколко минути усетих как вратата се отвори и лампата се светна и мама ми вика какво съм тропала посред нощ ;хххх после цяла нощ не можах да мигна!
CherryBell13
02-27-2012, 20:58
Хайде малко да съживим темата. Малко не знам до колко ще се върже, но пак сънувах дядо ми. Беше облечен в неговия си червен работен гащеризон и като го видях го питах: "Дядо, какво правиш?" а той ми отговори: "Опитвам се да ви оправя живота." а родителите ми имат зависимост към алкохола от години и това много ни тормозеше. Просто като каза това много се замислих, а и го сънувах вечерта след задушница, а баба ме помоли да ида да взема нали това дето се раздава, но аз бях болна и не отидох. След като сънувах този сън влязох да се окъпя и посегнах към горният рафт на едно чекмедже за да взема шампоана и ме удари ток. Не знам от къде, но до сега никога не ме удряло. Около 5 пъти посегнах и пак ме удряше ток до толкова, че не можех да си мърдам ръката. Не знам дали има нещо свързано. Понякога когато съм в баба ми усещам присъствието му. Друго нещо по така плашещо не ми се е случвало.
xXxAngerfisTxXx
02-27-2012, 21:10
виждам че тук пишете за сънища, и аз да пиша за много странен сън. Снощи сънувах всички мои починали роднини (които ги сънувам супер рядко) че се качват на един автобус, и накрая баба ми, дето почина 2000 година ми каза - "до сряда" просто все едно го чух наистина, беше супер ясно... и тя е качи и автобуса и тръгна. Супер много се стреснах... какво до сряда ??? Дотогава ще умра ли кво ???
CherryBell13
02-28-2012, 07:32
виждам че тук пишете за сънища, и аз да пиша за много странен сън. Снощи сънувах всички мои починали роднини (които ги сънувам супер рядко) че се качват на един автобус, и накрая баба ми, дето почина 2000 година ми каза - "до сряда" просто все едно го чух наистина, беше супер ясно... и тя е качи и автобуса и тръгна. Супер много се стреснах... какво до сряда ??? Дотогава ще умра ли кво ???
Аз мисля, че това че си ги сънувал всички да тръгват с автобус е знак, че вече нямат работа в този свят и са готови да продължат, а това дето баба ти е казала "До сряда." мисля, че ще те навести пак в Сряда или пак ще я сънуваш. Така го разбирам аз.
BrainlessROCKBABY
02-28-2012, 08:04
да спреш да пушиш до сряда ;*
xXxAngerfisTxXx
02-28-2012, 08:36
:lol::lol::lol:
an0niimka
02-28-2012, 13:40
И аз преди няколко дена имах странен сън. Сънувах,че дядо (почина тази година, януари месец) ми се прибира вкъщи и ми казва, че обувките му са малки и не му стават. После се събудих и на следващия ден разказах на майка ми какво съм сънувала и тя ми каза, че преди да погребат дядо са му сложили обувки, които си е купил, но са му били малки. След това останах с един изумен поглед, защото аз дори не знаех това за обувките.. ;O
Иначе у нас какво ли не се случва... :D Чуват се стъпки, вдига се шум незнайно откъде... :D Луда работа...
Вчера бях сама с брат ми вкъщи и се карахме (нищо ново :D ) и по едно време се чу някакъв шум и двамата млъкнахме. След като отидохме да проверим видяхме, че една ваза беше счупена, а няма как да падне сама и да се счупи... Ние предположихме, че е бил дядо ни, защото той много мразеше двамата да се караме... ;x За сега това от мен :)
евала на темата знам много за тях и вярвам духове и извънземни постоянно чета за тях когато бях на 14 години видях дух без майтап беше странно и неописуемо бяхме 4 приятелчета в една гора към 24 вечерта беше страховитоо но видях беше красива женаа на около 30 годинии и така нататък . друго за духовете остават само когато са убити или по насилствен начин умрели абе ако някои иска да знае повече да ми пише на azzimola@abv.bg