View Full Version : Духовее...
StolenBliss
08-23-2010, 13:42
хаха нз дали има такава тема, но ми е много интересно някой имал ли е някво такова странно преживяване свързано с извънземни, духове ала бала..Е поне хората, които вярват в такива неща :) И темата е сериозна, не е ебавка !
Backspace93
08-23-2010, 13:50
Аз вярвам в духове понякога, ама не съм виждала :lol: Особено вечер имаше едно предаване за истински истории за духове, уж и казват, нали, като стане 00:00 и идват. И една вечер си бях на село и беше след 12, нали, и излизам, имаше пълнолуние, беше доста светло и ми се видя една жена в бяла рокля, ама същата жена я гледах в онова предаване :lol: Омг :razz: Иначе едно момче миналата година ми разказваше толкова правдоподобни истории за един дух, че му повярвах... O:) Ма вярно мисля, че съществуват, имам доказателства :D :D
SmilezZz
08-23-2010, 14:33
^ Нали не си ги виждала,какви доказателства имаш ? (Нищо лично,стана ми интересно)..
Иначе не съм виждала,нито пък вярвам,че ги има..
Има ги всякакви истории,ама нито една не е станала
реалност,поне при мен.. :? Някакви си простотии там..
Нищо друго.. 8-)
И аз вярвам в духове и извънземни...
Една вечер докато се прибирам и случайно погледнах към небето и видях "нещо" да се движи. Беше чисто бяло и се отличаваче от звездите, беше си и по-голямо. Имаше тънко тяло и големи бели крила (не беше птица, сигурен съм). Не можеше да е птица, защото си личеше, че беше много на високо и едвам помръдваше... weird
А за духовете...
Случвало ли ви се е докато сте в опасност да се отървавате, както му се вика "на косъм"
Например докато пресичате улицата и изведнъж ви изкочи кола и вие рязко се отдръпвате назад и имате чувството, че "нещо" или "някой" ви е дръпнал? :smt101 :smt103 :smt120 :smt119
Само аз си вярвам де.... :lol:
dPa3HuTeJl
08-23-2010, 14:55
Bullshits :lol: Нито вярвам в духове,нито в извънземни , е ... поне в извънземни защото съм 1000% сигурен че не може от 32365329-65239526592 галактики само ние да сме :lol: Духовете съм 100% сигурен че не съществуват, случаите когато разказват че някой е видял "дух" това си е до психиката и въображението .. ако имаш здрава психика нищо няма да видиш.ако имаш слаба и звездички ше ти се виждат :lol:
JustMe92
08-23-2010, 14:57
Това са пълни глупости.Превиждат ви се неща които искате да видите 8-)
SmilezZz
08-23-2010, 15:17
Това са пълни глупости.Превиждат ви се неща които искате да видите 8-)Точно така..Нито съм ги видяла,нито пък вярвам,че ги има..И сигурно за това,нищо не ми се е привиждало 8-)
Макар,че някои от познатите ми се обясняват,че са видели духове - въобще не ми се вярва..Абсурдно ми се струва..
Веднъж един ми беше обяснил,че като се връщал от някъде късно вечерта /може би към 01:00/.. е видял някаква жена в бяло,прозрачно 8-) ,която носела вода в гробището.. И след това започнал да бяга.. - Но просто това ми се струва абсурдно..
Духове ? Никой не е можал да ги докаже,че ги има..
Както е и с извънземните..Да,това е по-възможно,но никой не е успял да ги докаже..Просто някои от учените твърдят,че ги има - други не..
Или пък веднъж баба ми беше обяснила,че след 00:00 часа - духовете /в гробищата/ са излизали и се разхождали,и нещо такова беше..Но веднъж с компанията се бяхме събрали пред една приятелка,която живее до гробищата,беше минал 00:00ч.,ама нямаше нищо.. :? 8-)
teddyx33
08-23-2010, 15:25
Вярвам!...Още помня когато сестра ми ме остави за първи път сама бях с кучето и голям кеф даже на приятелките си се обадих ,че съм самичка вкъщи.В тоя момент угасна тока и почна да се пуска и да гасне ии след това почнах да чувам как от чешмата текат капки или по-точно кучето ,защото него почна да го е страх.Преместихме се в другата стая и си сгушихме и имаше едно като четка и аз не знам какво беше и тя падна долу ,ей така.Басси ,а после като звънна някой на вратата ее тогава даже и кучката ми имаше сълзи.Добре,че се оказа мама ;дд
Или веднъж докато готвеше майка ми и аз в другата стая и излизам от стята да отида при нея и в стената се виждаше някой как готви...и как подяволите се едно беше майка ми ,ама нейната врата беше затворена..не може вратата да прозира или нещо такова... :lol:
-имам и още амъъ-
Вярвам,вярвам и още как. :lol:
Ако си изплашен до смърт и си кажеш има дух пред мен мн ясно,че ще има :D Мен не ме е страх от такива неща,а и никога не съм ги виждала.Иначе баба ми наскоро ми разказваше,че когато била някаде на 30-40 години,си стояла в стаята вечерта и гледала телевизия,и изведнъж,телефонът звъннал.Е да преди 40 години едва ли телефоните са изписвали кой звъни и затова е нямала как да разбере.Вдигнала и чула нещо като охкане,абее затруднено дишане нещо такова.Познала,че това е гласът на нейната баба,защото преди да почине правила по същия начин.Но все пак баба ми попитала : Кой е на телефонът ? Отговорът бил : Аз съм .. При което моята баба казала : Бабо ?? .. и въпросната жена казала - Боли ме,измъкни ме от тук,не ми е приятно.Тя се стреснала,разплакала се и я питала Къде си Къде си,обаче отговор нямал...Но баба ми била в транс и затворила телефона.След около 30 минути,когато се осъзнала,вдигнала телефона и това с дишането още се чувало.Затворила телефона и на сутринта го дигнала отново,но давало свободно. :?
)
Леле като ми го разказваше стоях с отворена уста,но и казах,че не и вярвам.А тя каза,че никога не ме е лъгала и ми казва истината.Пък и няма да е нещо като депресия заради това,че е починала,защото баба и е починала,когато моята баба е била на 7,така че е минало доста време..
SmilezZz
08-23-2010, 16:53
teddyx33 - първото ми прозвуча,като епизод от някакъв филм,ама си го представям как си се чувствала..Само като си го представя как тока угасва и после идва,пак угасва - направо доста страховито изглежда..
xdennyx - Мале,не знам дали наистина се е случило,но пък ако на мен ми се случи нещо такова - направо ще умра..
Побиха ме тръпки направо - при условие,че не вярвам в "свръхестествени" неща..
А и като каза,че баба ти го е разказала се сетих какво ми обясни баба днес..
Тази сутрин е сънувала дядо /той почина преди две години :-k / и той седял при нея и си си говорили..Обаче когато се е събудила дядо стоял пред нея и й се усмихнал,и й казал да не се притеснява заради него,че е добре и да не плаче,заради него и заради чичо /той също почина миналата година :-k ...Тя му обещала,че ще се опита да не плаче и след това дядо изчезнал..
Ама не знам дали се е случило наистина или пък на баба ми се е привидяло това..
StolenBliss
08-23-2010, 17:14
Един път като бяхме малки с една приятелка от блока и аз нз с какъв акъл ходихме на гроба на едно момиче, за което бяхме чули, че баща му убил нея и майка и..На нас ни стана жал и отидохме да запалим по една свещичка на гроба и. Къде бяхме тръгнали и ние не знаемм... Това момиче се е казвало Преслава. Та след тва следобяд решихме аз и мойта фр (Гергана) да и идем там да се качим на едни гаражи на около 200-300 метра от нашия блок. Отидохме и изведнъж някой почна да вика 'Гергана' с женски глас и то едно такова забавено 'Гергааа-наа' а там не познавахме абс никой. Ние офейкахме мн бързо и се върнахме пред нашия блок.След тва разказахме за тва на други приятели от блока и те решиха да се върнат там..:Х мен ме беше много страх (хаха) прибрах се и гледах от терасата кога ще се върнат. 5 минути преди да се върнат, Бог ми е свидетел, изведнъж се появи в небето облак във формата на усмивка.... :shock: Те дойдоха след тва аз слязох доло и ми казаха следното: 'Отидохме там и намерихме две дървета точно приличаха на майка и дъщеря, клоните се преплитаха така сякаш се бяха хванали за ръце, едното по малко от другото. Седяхме и се чудехме как е възможно тва и тогава погледнахме нагоре и видяхме как с облаци се изписват буквите П-Р-Е-С (от Преслава) и избягахме..' :О:О:О аз не можах да повярвам. Това беше преди 5 години. Наскоро питах няколко фр които бяха там дали тва е истина (щото ако са лъгали тогава след 5 години няма смисъл да продължават още) и те пак ми казаха, че е истина. .... Х-Х
Backspace93
08-23-2010, 17:43
Определено съществуват такива "свръхестествени" неща, не вярвам толкова в съвпадения. Например, баба ми, която почти никога не сънува сънища (или поне не помни да е сънувала), точно тая вечер беше сънувала някакъв много странен сън. На следващия ден е готвела на печката и и тя сама не можа да ми го обясни, но каза, че е чувала как звъни телефонът (той в е кухнята) и просто не е вдигала. Все едно просто не трябва да вдига. И така телефона звънял, звънял и тя най-после се е осъзнала и като го е вдигнала са й казали, че баща й е починал тая нощ :(
Имаше и за едни наши много близки роднини. Бяха свекърва и снаха, но бяха в страхотни, ама СТРАХОТНИ отношения, обичаха се адски много и много си доверяваха. Когато свекървата се разболя, тя поиска именно снаха й да я гледа. На снаха й 3 дена подред й се е причувало някакво момченце, което й говори нещо, даже не точно момченце, ами детски глас и точно на третия ден, малко след това жената почина. :(
И други неща съм чувала, разказвали са ми, но сега нямам време...
mlakniwe2
08-23-2010, 17:47
И аз веднъж помислих, че съм видял призрак, но се оказа, че е била баба ми
Има ги, а когато не знаем за тях, е по-добре. Живеем в твърде много измерения, за да сме сами със себе си! И духовете, и НЛО, което видях с очите си на 11 август в 7 часа и 5 минути!!! Едва ли някой ще ми повярва, така че всичко ще си остане ОК. И все пак аз го видях и си вярвам. Представял съм си понякога, че има дух, може и да е имало, но съм си казвал - все някога ще си замине. И да ви кажа честно - надявам се да си НЯМАМ среща с подобно същество..
StolenBliss
08-23-2010, 18:31
Има ги, а когато не знаем за тях, е по-добре. Живеем в твърде много измерения, за да сме сами със себе си! И духовете, и НЛО, което видях с очите си на 11 август в 7 часа и 5 минути!!! Едва ли някой ще ми повярва, така че всичко ще си остане ОК. И все пак аз го видях и си вярвам. Представял съм си понякога, че има дух, може и да е имало, но съм си казвал - все някога ще си замине. И да ви кажа честно - надявам се да си НЯМАМ среща с подобно същество..
Аз нямам доказателство, но също мисля, че и извънземните и духовете съществуват, но си напълно прав за това че въобще не ни трябва да ги срещаме.. особено ако са негативно настроени
Claymore
08-23-2010, 19:19
Аеее сега пак ще сънувам кошмари като ги прочетох тия неща, понеже се хващам лесно на всичко. Ама и аз имам история...
Бяхме с 2 мои приятелки и бяхме чули, че металистите ходят на гробището след даскало и си правели "ритуали". Та решихме да отидем да погледнем. Беше зима и колкото повече се приближавахме, толкова повече мъгла имаше и гарвани. И по едно време...лелее...като ни връхлетяха поне 10-тина гарвана. Та с това се отървахме. До гробището минава влак. И понеже бяхме малки и не внимавахме, минаваше влак, но не го видяхме. Пишехме с пръчки по снега до гробището и изведнъж нещо ни изтласка - избута и 3-те паднахме. След 2-3 сек влака мина зад нас. Леко тъпо, но да го бяхте видели на живо. После 1 седмица се будех от кошмари... :(
danibebi
08-23-2010, 19:27
Ох,тази тема ми е много интересна, ще я следя с интерес.Чак и мен сега ме хвана малко страх.. :shock:
sapphire5
08-23-2010, 19:29
Ох,тази тема ми е много интересна, ще я следя с интерес.Чак и мен сега ме хвана малко страх.. :shock:
аххам и мен :shock: много злавещи .. :lol: :( ;xx
StolenBliss
08-23-2010, 20:16
Аеее сега пак ще сънувам кошмари като ги прочетох тия неща, понеже се хващам лесно на всичко. Ама и аз имам история...
Бяхме с 2 мои приятелки и бяхме чули, че металистите ходят на гробището след даскало и си правели "ритуали". Та решихме да отидем да погледнем. Беше зима и колкото повече се приближавахме, толкова повече мъгла имаше и гарвани. И по едно време...лелее...като ни връхлетяха поне 10-тина гарвана. Та с това се отървахме. До гробището минава влак. И понеже бяхме малки и не внимавахме, минаваше влак, но не го видяхме. Пишехме с пръчки по снега до гробището и изведнъж нещо ни изтласка - избута и 3-те паднахме. След 2-3 сек влака мина зад нас. Леко тъпо, но да го бяхте видели на живо. После 1 седмица се будех от кошмари... :(
В случая това 'нещо' ви е спасило и според мен няма от какво да се страхувате а даже може би да се радвате
teddyx33 - първото ми прозвуча,като епизод от някакъв филм,ама си го представям как си се чувствала..Само като си го представя как тока угасва и после идва,пак угасва - направо доста страховито изглежда..
xdennyx - Мале,не знам дали наистина се е случило,но пък ако на мен ми се случи нещо такова - направо ще умра..
Побиха ме тръпки направо - при условие,че не вярвам в "свръхестествени" неща..
А и като каза,че баба ти го е разказала се сетих какво ми обясни баба днес..
Тази сутрин е сънувала дядо /той почина преди две години :-k / и той седял при нея и си си говорили..Обаче когато се е събудила дядо стоял пред нея и й се усмихнал,и й казал да не се притеснява заради него,че е добре и да не плаче,заради него и заради чичо /той също почина миналата година :-k ...Тя му обещала,че ще се опита да не плаче и след това дядо изчезнал..
Ама не знам дали се е случило наистина или пък на баба ми се е привидяло това..
От това ме побиха тръпки, като се има напредвид, че не се плаша лесно. Страшничка история...
brokeninside13
08-23-2010, 21:49
аххам и мен :shock: много злавещи .. :lol: :( ;xx
аха......прочетох 3-4 поста и спрях :shock: :shock: :shock: утре ще довърша, но ще я следя тая тема с интерес!
Не знам дали вярвам, но ме фана голям страх :shock: :lol: Не смея са да отида да се изкъпа :? .... офф стегни се бе!
Таа на мен не са ми се случвали такива работи иии нз дали да вярвам или не....
ToXiCtHeBeSt
08-23-2010, 21:55
Една вечер докато се прибирам и случайно погледнах към небето и видях "нещо" да се движи. Беше чисто бяло и се отличаваче от звездите, беше си и по-голямо. Имаше тънко тяло и големи бели крила (не беше птица, сигурен съм). Не можеше да е птица, защото си личеше, че беше много на високо и едвам помръдваше... weird
да не си видял облак :-o
danibebi
08-23-2010, 22:15
чисто бял облак посред нощ ли? :lol:
ToXiCtHeBeSt
08-23-2010, 22:19
чисто бял облак посред нощ ли? :lol:
епа ддз
:lol: :lol:
FunkyBoy
08-23-2010, 22:20
Не мога да кажа, дали вярвам или не, защото такива неща, нито са ми интересни, нито ме вълнуват.
ToXiCtHeBeSt
08-23-2010, 22:23
аз вярвам в blody mery (кървавата мери) ако сте чували за нея
:lol: :lol: сега ми е смешно като пиша но след малко май няма да ходя си мия зъбите тази нощ
danibebi
08-24-2010, 11:08
Сега е мой ред да разкажа нещичко 8-) по принцип не вярвам в духове,но вярвам в извънземни.Както беше казал един потребител преди мен,неможе от 1000 планети да сме само ние.. 8-) такам,започвам: макар,че моите не са зловещи 8-)
една вечер си излязох по тъмно на двора, и точно съм на стълбите и погледнах към небето и видях нещо много странно да се движи.Имаше някаква особенна форма,не беше самолет.. приличаше ми на летяща чиния 8-) колкото и смешно да звучи.И до ден днешен се чудя,какво всъщност беше.
А сега друго, това беше преди повече от 3 години,излизам аз на двора замалко, а беше много късно и бях с кака ми..понеже тогава имаше една котка която само ни досаждаше и влизаше в двора 8-) ии видях някакъв бял силует,и незнам защо казах на кака,че това е котката 8-) ако имам някаква друга случка ще разкажа,макар,че тези не са интересни.
ToXiCtHeBeSt
08-24-2010, 11:50
Сега е мой ред да разкажа нещичко 8-) по принцип не вярвам в духове,но вярвам в извънземни.Както беше казал един потребител преди мен,неможе от 1000 планети да сме само ние.. 8-) такам,започвам: макар,че моите не са зловещи 8-)
една вечер си излязох по тъмно на двора, и точно съм на стълбите и погледнах към небето и видях нещо много странно да се движи.Имаше някаква особенна форма,не беше самолет.. приличаше ми на летяща чиния 8-) колкото и смешно да звучи.И до ден днешен се чудя,какво всъщност беше.
тва с летящата чиния и аз го вярвам макар че не съм го видял .. чичо ми един ден е погледал през прозореца късно вечерта и е видял летяща чиния .. не е сигорен дали е летяща чиния обаче 99% твърди че е така .. все пак е на 38 години знае какво е видял
Светлинните явления и въображението понякога раждат страшни образи. 8-)
Cveti097
08-24-2010, 14:26
Аз вярвам и в духове и в извънземни. На мен са ми се случвали много странни неща, а и какви истории са ми разказвали майка ми и леля ми когато са били малки. Например сега ще ви кажа една исотрия която се случи на мен, майка ми, леля ми и братовчедите ми.
Дядо ни тук що бе починал и бяхме на село. Купихме плодове и зеленчуци. Дядо ни го подреждаше по определен начин първо зеленчуците, а после плодовете, по друг начин не сме го виждали да прави. Мама и леля ги подрехиха точно обратно на него. Аз и братовчедите ми огладняхме и когато отворихме хладилника видяхме, че няма хляб. И всички отидохме до магазина, за да може и ние да си избереме нещо от там. Когато се пребрахме телевизора беше включен, хладилника отворен и плодовете и зеленчуците разместени: първо зеленчуците, а после плодовете. Аз и братовчедите ни направо изтрещяхме от страх :shock: :shock: :shock: :shock: . А за леля и мама незнам. Те неискаха да говорим по тази тема. Но ние си знаехме, че става нещо. Децата спяхме в едната стая, а те в другата. И през ноща ние гледахме няакаъв филм.. комедия (бяхме си взели и лап-топа) и чухме как някой изкреща от другата стая и ние веднага станахме и леля беше до мама прегърнати. Когато ти попитахме какво е станало те казаха, че са видели дядо.. и на сутринта веднага си тръгнахме.
SmilezZz
08-24-2010, 15:12
^ А няма ли вероятност някой друг да е разместил
плодовете и зеленчуците ? Да е включил и телевизора ?
А второто - въпрос на психика..Или ддз,започвам и аз
да вярвам в "свръхестествените" неща ?
Не може ли просто да са привидели,че дядо ти е
дошъл при тях ??
Но иначе още от древността хората вярват в това,че
първите 40 дни (или и аз не знам колко) починалия обикаля
постоянно из къщата..Храни се и т.н..,но това са просто "поверия",
нищо особено..
Може би пък не им вярвам защото (за поверията става въпрос),
че просто на мен не ми се случи нищо необичайно..
Когато беше починал дядо,
ние с братовчедите ми спяхме в неговата стая..
Включихме лаптопа на братовчед №1 8-) и си играхме,
гледахме филми и т.н..,но нищо не ни се случи на нас,както и на
останалите в къщата..
Въпрос на психика..
А иначе тази история на StolenBliss - доста ме заинтригува..Изписването на имена,дървета със сплетени
клони..На места забавна,на места страховита..
Както и останалите истории..
Тази тема и на мене доста си ми харесва /то си личи де/.. 8-)
OtkrovennoBezrazlichna
08-24-2010, 16:21
духове като видя ама дa видя не да усетя и ш повярвам
извънземни.. много искам да видя :D
и аз съм си въобразявала някви работи че виждам и чувам ама не си вярвам :Д:Д се се е случвало след някой филм
кат гледах Паранормал активити и тогава ми се привиждаха и причуваха некви работи :D :D ама знам че си въобразявам 8)
StolenBliss
08-24-2010, 16:38
духове като видя ама дa видя не да усетя и ш повярвам
извънземни.. много искам да видя :D
и аз съм си въобразявала някви работи че виждам и чувам ама не си вярвам :Д:Д се се е случвало след някой филм
кат гледах Паранормал активити и тогава ми се привиждаха и причуваха некви работи :D :D ама знам че си въобразявам 8)
ААААААааа..... на тоя филм напрао го снесох от страх.. лелелееееее :Х:Х:Х:Х :D и аз тъй после чувах некви раоти хаха
WaterLilly
08-24-2010, 16:46
Като бяхме малки си правехме от картон едни кръгчета, пишехме буквите по края, пишеш "да" от едната страна, "не" от другата и там "призоваваш" някой, като държиш игла на конец и тя се мести на към някоя буква. Таа, при мен уж се получи, говорих с дядо ми. :D Иглата си се местеше сама, изписваше си думи и всичко.
И все пак не вярвам в духове. Не знам защо, съзнанието не ми позволява да го вярвам, прекалено логична съм. Бих намерила 300 нормални и правдоподобни обяснения, които да отричат съществуването им.
Cveti097
08-24-2010, 16:54
[b]^ А няма ли вероятност някой друг да е разместил
плодовете и зеленчуците ? Да е включил и телевизора ?[/i] 8-)
И ние това си мислехме, но никой не е влизал в къщата.. питахме и съседите. А за мама и леля.. незнам.
teddyx33
08-24-2010, 17:53
Като бяхме малки си правехме от картон едни кръгчета, пишехме буквите по края, пишеш "да" от едната страна, "не" от другата и там "призоваваш" някой, като държиш игла на конец и тя се мести на към някоя буква. Таа, при мен уж се получи, говорих с дядо ми. :D Иглата си се местеше сама, изписваше си думи и всичко.
И все пак не вярвам в духове. Не знам защо, съзнанието не ми позволява да го вярвам, прекалено логична съм. Бих намерила 300 нормални и правдоподобни обяснения, които да отричат съществуването им.
WTF?? :shock:
Аз щях да се напикая още в секундата,в която нещо мръднеше.
WaterLilly
08-24-2010, 18:22
WTF?? :shock:
Аз щях да се напикая още в секундата,в която нещо мръднеше.
Бях малка и някак не осъзнавах, че трябва да ме е страх. 8-) А и бях с хора все пак...
LuxurySk0B
08-25-2010, 05:51
няма духове има само мелници
dPa3HuTeJl
08-25-2010, 12:21
Aaaa баси попиках се от смях като ви чета мненията :lol: :lol: Аз пък много искам да "видя" дух .. ние всъщност нито знае какво е духа нито дали го виждаме нито нищо , не се хващайте от филмите че тва е някъв прозрачен човек където се появява и ви говори 8-) духа по-скоро е един вид лоша енергия най-вече , и ние нали сме живи и ги привличаме по някакъв начин тия енергии, но те нищо не могат да ни направят,поне в това съм се убедил :) а тва с летящите чинии ме закопа просто :razz: леле смях смях в тия форуми всеки ден сълзи ми текът просто :lol:
Greennight
08-25-2010, 16:04
За духове не знам,но съм чувал разни истории.Според мен никой умен човек не може да не вярва в съществуването на извънземни.То в наща слънчева система дето е 1 прашинка в космоса има живот,шанса в хилядите галактики да няма поне 1 слънчева система с поне 1 планета с подходящи условия за живот граничи с 0.
Cveti097
08-25-2010, 16:15
^ Аха. Все пак космоса е супер голям.
OtkrovennoBezrazlichna
08-25-2010, 17:36
^ и условията за живот не е задължително да са като тези на земята!!!!
Ние като малки се тъпчехме в мазите и викахме дама пика и джокер
и си разказвахме измислени 'страшни' истории и даже си вярвахме
въпреки че секи си знаеше, че лъже кат дърт циганин. :lol:
Не е доказано, че няма духове.. но не е и доказано, че има..
Честно казано мен доста ме е страх .. :oops:
SmilezZz
08-25-2010, 17:44
Тази "Дама Пика" и ние сме я правили..Спомням си как в 00:00 часа се събрахме у една приятелка,уж за купон - ама ние отидохме в една стая и приготвихме нвсичко - вода,кърпа,огладала,карти и т.н. 8-) и викаме "Покажи се дама пика" там 3-4 пъти и вместо "Дама Пика" се беше появила майката на приятелката ми 8-) ...
Голям смях си беше
vanity23
08-26-2010, 13:44
да аз вярвам в такива неща
веднъж бях заспала в кухнята и сутринта се събуждам и чувам че мама и баба (след смърта на дядо баба живее с нас) си говорят и за да чуя се првя още на заспала и баба разказва и с един такъв растроен глас и вика ан мама че видяла дядо , явил и се .......... предната вечер докато плакала и казала яви ми се Кольо яви ми се и на др ден докато била в кухнята както всички врати анвсякуде били затворени и на кухнята се отворила и се затворила точно колкото да мине човек и тя се разплакала и казала ти ли си Кольо и се хлопнало само и това бешше вика и аз също съм ан мнение че не си измсиля защото още е с всичкия си и ми стана едно такова притеснено защото нали перди погребението ковчега беше на голямата маса в хола и всеки път когато минавам от там изтръпвам :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :shock: :shock: :shock: е
е това беше от мен
anonimchetou
08-26-2010, 14:48
Вярвам ,че има такива неща. Незнам духове ли са или просто сила. . Предполагам знаете ,че цялата вселена е енергия,следователно и ние хората.След като един човек почине енергията му не се изгубва ,тя няма как да се изгуби.. : ) На мене са ми се случвали доста неща ,но с очите си дух не съм виждала. Имам един спомен за нещо подобно (смисъл ,че съм видяла) ,но не съм сигруна ,защото бях малка и няма смисъл да го разказвам. Сещам се обаче един реалн случай,който никога няма да забравя. Майка ми почина доста отдавна и много обичаше да свири на китара.. Един ден си стояхме аз,сестрата и още едно момиче и от другата стая се чу като дрънкане на китара (не свирене ,а просто някво дрънкане) . Естествено аз си помислих,че пак тъпата комшийка се е разсвирила на пианото.. но уви не беше тя. Всички яко се уплашихме.. Няма да го забравя този ден. И още доста подобни неща са ми са се случвали.
BlackEyedPeas
08-26-2010, 14:54
Еми не съм много сигурна дали съществуват, но една вече, когато си бях на село всички си бяха легнали и беше мноооого късно вечерта и както си лежа и чух някой да ходи в коридора, някой вървеше там, някакви стъпки се чуваха, а всички спяха, от тогава не мога да си го обясня ..
anonimchetou
08-26-2010, 14:57
и на брат ми му се е случвало същото със стъпките.. малко след като баба ни почина..
BlackEyedPeas
08-26-2010, 15:06
Точно, там бабата беше починала и не знам колко време след смъртта й беше, но се заклевам, че ги чух. Вярвам в извънземни и духове!
BlackEyedPeas
08-26-2010, 15:17
[b]
...Но иначе още от древността хората вярват в това,че
нищо особено.. ...
Аз съм чувала, че първите 40 дни, починалия се превъплъщава в някакъв предмет или животно. Като например да рече комар, муха, пчела абе всякакви такива. Когато почина баба ми, майка ми ми каза, че след като е починала майак й, в апартамента изведнъж се появила някаква муха, която постоянно обикаляла, но майка ми не знае защо, но просто не искала да я убива тази муха. И след като минали и 40-те дни, мухата изчезнала. Може и да Ви се стори смешно, но аз си мисля, че това е съвсем нормално.
dqvolcheto9
08-26-2010, 19:37
[b]
...Но иначе още от древността хората вярват в това,че
нищо особено.. ...
Аз съм чувала, че първите 40 дни, починалия се превъплъщава в някакъв предмет или животно. Като например да рече комар, муха, пчела абе всякакви такива. Когато почина баба ми, майка ми ми каза, че след като е починала майак й, в апартамента изведнъж се появила някаква муха, която постоянно обикаляла, но майка ми не знае защо, но просто не искала да я убива тази муха. И след като минали и 40-те дни, мухата изчезнала. Може и да Ви се стори смешно, но аз си мисля, че това е съвсем нормално.
леле на една приятелка баба и почина .. и имаше една муха която беше я убила и след 1 ден започна да лети да става много студено в стаята .. да се гаси лампата абе страшничко си беше :?
brokeninside13
08-26-2010, 20:06
Аууу леле....Тва със стъпките ако ми се случи на мене аз ще УМРА от страх....Всъщност квото и такова подобно нещо "свръхестествено" да ми се случи ще си умра...
anonimchetou
08-27-2010, 06:00
През първите 40 дени от смъртта на починалия се знае , че той обикаля и "събира стъпките си" . Един вид отива навсякъде ,където е бил през живота си. За това е нормално да чуваме разни неща и тем подобни. Поне аз вярвам в това.
Аз вярвам, че съществуват духове.......Но при тази мисъл, настръхвам...
chemist9009
08-27-2010, 07:54
вяра в извънземни и духове....по-голяма простотия не бях чувал.Щом не е научно доказано значи не съществува :D :D :D 8-) 8-) :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol:
NoShTnO_iZkUsHeNiE
08-27-2010, 08:46
Вярвам в духове да,в извънзмни също,защото не може да сме единствената форма на живот в цялата галактика
dPa3HuTeJl
08-27-2010, 14:06
вяра в извънземни и духове....по-голяма простотия не бях чувал.Щом не е научно доказано значи не съществува :D :D :D 8-) 8-) :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: Тъпо копеле си пич признавам ти го ! 8-)
SilverRain
08-27-2010, 15:05
да аз вярвам в такива неща
веднъж бях заспала в кухнята и сутринта се събуждам и чувам че мама и баба (след смърта на дядо баба живее с нас) си говорят и за да чуя се првя още на заспала и баба разказва и с един такъв растроен глас и вика ан мама че видяла дядо , явил и се .......... предната вечер докато плакала и казала яви ми се Кольо яви ми се и на др ден докато била в кухнята както всички врати анвсякуде били затворени и на кухнята се отворила и се затворила точно колкото да мине човек и тя се разплакала и казала ти ли си Кольо и се хлопнало само и това бешше вика и аз също съм ан мнение че не си измсиля защото още е с всичкия си и ми стана едно такова притеснено защото нали перди погребението ковчега беше на голямата маса в хола и всеки път когато минавам от там изтръпвам :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :shock: :shock: :shock: е
е това беше от мен уау :shock:
kokosety
08-27-2010, 16:48
Хора хвана ме страх да мръдна от тези истори в извънземни вярвам не иска да се повтарям като другите но наистина не може да сме едни в безкарйния космос въпреки че безкрай не мога да си представя( а вие?) иначе преди много ме беше страх от духове но сега не чак толкова просто не съм видяла с очите си но мама ми е разказвала някакви паранормални рабо
1.Една вечер сънувала как нейна приятелка се подстригва късо и си купува нов кожен панталон на другата сутрин приятелката звъннала да се
похвали за същите неща който мама сънувала
2.Чела книга обаче късно след работа и била изморена и заспала обаче дюшеците тогава били парцалени и лампата паднала върху дюшека и тои се запалил мама щяла да се задуши обаче някой звъннал и я събудил така и не разбрала кой е?Пита всички приятели роднини така и не разбрала може и грешка да е било но това я спасило :shock: :shock: :shock:
pepelq64ica
08-27-2010, 16:59
аз също вярвам,но и аз не съм сиг дали са духове или някаква сила...Знам,че духовете(ако ги има)могат да пращат сънища послания а аз в един период сънувах неща които се сбъдваха...за случаи-не съм виждала...
SmilezZz
08-27-2010, 17:43
Всъщност,когато казахте за мухата си спомних,че и при
нас имаше такова нещо..И при дядо,и при чичо..
Даже веднъж се опитах да убия една,но без резултат..
После сама изчезна - т.е. или както вие казвате просто изчезва
или е избягала през вратата 8-)
Аз не съм чувала такива стъпки или просто не съм обърнала
внимание..Но пък ако ми се случи нещо такова,ще умра
от страх..
Даже като си повисля - изтръпвам....
Незнам какво е било, но когато съм бил малък (някъде 2001,2002) година точно когато пра баба почина и котката ми изчезна след няколко дни тамън си заспивам нали, но чувам мяукане и женски глас да вика името ми ... стреснах се и станах и нищо нямаше .. след като заспах сънувах кошмар където през прозореца влиза някаква луда и се скрива под леглото ми и после ми дърпа одеалото, а аз немога да се помръдна и виках на баба ми която спеше на другото легно, но не ме чуваше (това е естествено защото е сън :D ) и после тая лудата се появи и от там нататък не си спомням .. след това 1,2 години не съм спал сам и винаги съм чуствал, че има присъствие (чуждо) Но сега 2010 съм голям и вече мисля да го забравя 8-) :) А и това с лудата жена има връзка с баба ми защото пра дядо ми е бил винаги пиян и я е заключвал в стаята по седмици .. и тя полудяла и почина от инфаркт .. също така след 1 година когато пра дядо ми беше в болница той беше в безсъзнание и точно преди да умре (бил е в безсъзнание) леля ми го е хванала за ръката и той я е стиснал много силно и когато починал я е пуснал .. това си спомням само :)
Ми никога не съм виждала нещо странно, но все пак си ме е шубе.
ignoretheagony
08-28-2010, 13:30
От историята на MattFTW ме хванаха леки тръпки...не знам дали е истина, но определено си е стресиращо!
kokosety
08-28-2010, 13:52
От историята на MattFTW ме хванаха леки тръпки...не знам дали е истина, но определено си е стресиращо!
Съгласна съм, дори снощи преди да заспя се сетих за нея и ме хвана страх! (Scary Thoughts) :-# :-#
kokosety
08-28-2010, 13:57
Абе филма: Паранормал активити много ли е страшен, че искам да го гледам викат, че е бил гаден?
CupcakeMonster
08-28-2010, 14:30
Отидете в Единбургския дворец и прекарайте 1 нощ там.До сега всички,които са спали там са чували или виждали силуети из коридорите. :D
А иначе,при мен,когато почина кучето ми,няколко дена след това,седях пред колибката му и си спомнях за него.Изведнъж изсъхналите листа,който бяха паднали от дърветата в/у тревата,започната да мърдат ии да пукат,все едно някой ходи в/у тях.Нямаше вятър,беше много спокойно.Ии това продължи около 10 секунди,през които аз замръзнах ии след това избягах. :shock:
И по паркет съм чувала стъпки,все едно аз като ходя,съвсем същото ии като ги чух бях легнала с гръб към стаята ми и не смеех да се обърна.
В училище 1 път аз и още 2,3-ма бяхме отишли мн по-рано от другите към 6 и нещо,7.. ии естествено навън тъмно,вътре също и беше само охраната.Влезнахме в стаята и вратата беше отворена,изведнъж видях някой да минава,в бяло,просто мина,нито стъпки се чуваха нито нищо,аз веднага станах и се провесих през вратата,ноо и на двете страни не видях никой..нз.. :Х
kokosety
08-28-2010, 14:46
http://www.izvanzemni.com/%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/1219/%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B7%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8-%D0%B2-%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D 1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F-%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86/
Вижте това за единбургският дворец и вижте черното съобщение което ще излезне след като натиснете линка горе в ляво :-# :-# :-# :-# :-# :-#
http://www.izvanzemni.com/%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B8/2/%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B1%D0%B8%D1%82-%D0%B4%D0%B8%D1%81%D0%BA-%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%B9-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE-%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D 0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%B0/
didenceeto
08-28-2010, 14:47
Изобщо не вярвам в "свръхестествени" сили мисля, че е глупаво :D
SmilezZz
08-29-2010, 08:37
Призраците могат да бъдат различни, зависи кого попитате. Въпреки че 32% от населението вярва в духове според проучване от 2005, има разминаване в мненията относно това, което представляват призраците. Парапсихолози смятат, че по-подходящ е термина привидение, защото е по-точен. Привиденията са смятани за нематериални, но могат да изглеждат истински и плътни.
Ох, лично аз не съм виждала духов еи etc, нито мисля, че са ми се привиждали, обаче все пак DAMNT IT, живея на има - няма 100 метра от градските гробища и малко или много това все някак ми действа. :( Преди 2 месеца почина една съученичка /шибан, НЕЛЕП инцидент :-x :-#/ и от тогава насам само 1 нещо странно ми се е случвало, макар че всеки ден си мисля за нея /лека й пръст на Алекс :-#/.
Живея в къща. Не е на 2 етажа, но е нещо подобно. Просто немога да го обясня. В частта, където е моята стая има 2 стаи - моята и още една, която по принцип не се ползва. В частта, където спят нашите - тяхната спалня и кухнята. Една сутрин, наистина раничко, към 4 и 30 сутринта един приятел /С./ ми звънна по телефона да ми каже как току-що минал покрай къщата на Алекс и двете ромбоидни прозорчета на баща й на гаража присветнали и угаснали амо за секунда. Малко след като ми затвори С. и при мен стана нещо подобно - по принцип по това време рано сутрин майка ми става за работа първа смяна. През моя прозорец видях, че в кухнята свети. Майка ми, ок. Точно тогава чих някакшо дишане пред вратата на стаята си. Бога ми, изтръпнах. Сковах се на мястото си. Секунда-две след това чух как външната чешма вече тече. Това наистина беше майка ми. Дойде после до стаята ми и я питах - идвала ли си тук преди малко, и тя ми каза НЕ ! :shock: Сега идвам. :shock: Ужас ....
anonimchetou
08-29-2010, 14:25
От много години насам единствено на едно място от апартамента ни усещам, че сякаш има нещо там постоянно . И това място е коридорът , който е доста дълъг. Винаги когато съм там , или като излизам от WC-то , усещам , че просто зад мен има нещо.. и винаги бягам колкото и смешно да ви звучи.. Само там от целия апартамент..го усещам точно тва.. иначе и други неща са ми се случвали.. Бяхме купили вдна вили в едно малко селце. И странно , но както във филмите комшиите ни гледаха някак странно,все едно крият нещо.. Чуваха се слухове ,че преди години са изезвали житони и са намирани кокалите им на покрива на тази къща и всякакви такива слухове.. Единият от собствениците ,които ни я продадоха беше е починал дефакто жена му ни я продаде. Баба ми тогава заколиха петел и там пръскаха с кръв ,за да може ако има нещо да се махне. След това на самият двор от външната страна се случи нещо много странно. Баба ми както си вървяла и паднала на едно точно определено място,след това и сестра ми паднала на същото място,. Ходихме при някаква бабка, която каза да напълним един леген с пепел или пясък не помня вече и да го обърнем точно на мястото , където са паднали баба и сестра ми. Имало две възможности или там да има заровено злато,или под самия двор да е гробище. Естествено бабанта ни предупреди, че този който остави легена трябва да бяга много бързо , защото ако е нещо лошо може да го застигне.. Ние не рискувахме и нищо е направихме по въпроса.. И още много подобни неща са се случвали в нашето семейство.
BlackEyedPeas
08-29-2010, 14:34
http://www.izvanzemni.com/%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/1219/%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B7%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8-%D0%B2-%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D 1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F-%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86/
Вижте това за единбургският дворец и вижте черното съобщение което ще излезне след като натиснете линка горе в ляво :-# :-# :-# :-# :-# :-#
http://www.izvanzemni.com/%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B8/2/%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B1%D0%B8%D1%82-%D0%B4%D0%B8%D1%81%D0%BA-%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%B9-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE-%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D 0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%B0/
Щом толкова те е страх от извънземни, провери в нета (Или гледай научния филм) за Зона 51 (Area 51)! После няма да можеш да спиш сигурно седмица! Никой не знае какво точно става там. Едни казват, че е най-мощната военна база в света, други казват, че е и лаборатория за трансплантации на катастрофирали извънземни на Земята, там даже през нощта, над тази база се виждат премигащи НЛО-та. Там се намират всички тайни за извънземните, но не ги показват, защото ще стане пълен хаос с хората. Толкова е забранено да се влиза, че ако направиш още няколко крачки да навлезеш - изчезваш безследно и изтриват всичката информация за теб. Даже тези които работят там, като напуснат, след време получават някаква неизлечима елергия и обрив и след 3 месеца умират!
пич спри филмите тръгнал да ми говори за зона 51 като хем е строгосекретно а нашия зел да гадае кфо ставало с хората след като спрат да работят и с тези който влезнат вътре нито има доказателсва нищо нищо всеки прост и див селянин си казва ( те не казват за извънземните защото щяло да настане хаус 1 во никъф хаус няма да стане и 2 ро след като нямаш доказателсва не се вкарвай в филми и не гадай може изобщо да не става на въпрос за извънземни ...........)
vampireee
08-29-2010, 15:54
или като излизам от WC-то , усещам , че просто зад мен има нещо.. и винаги бягам колкото и смешно да ви звучи..
дааа и на мен ми се е случвало абсолютно същото доста пъти просто усещам присъствие в коридора и стомаха ми се свива и аз като теб бягам :Д
mecheeeee
08-29-2010, 16:01
Много филми гледате :D:D:D
BlackEyedPeas
08-30-2010, 04:14
Ем, за т'ва не знам колко е вярно, просто гледах един научен филм.
е не им вярвай ;) няма да има извънземни там кадето все дигало най-много шум наслага ли табели и незнам си колко войници го пазат ;) може да правят екперименти с нови летателни апарати ..... а ако въобще има извънземни и ако някъде са пазени в тайна то няма да е мястото зона 51 ами на хиляди километри от него където никой незнае къде се намира .....
iiordanova
08-30-2010, 07:54
Реших и аз да се разпиша в темата. (:
Темата ми е много интересна и ще я следя.
На въпроса дали вярвам в духове , извънземни и т.н. - да , вярвам.
Но част от всичко това е игра на подсъзнанието.
За извънземните вярвам , защото едва ли сме само ние. От всички планети само ние ли съществуваме .. едва ли. Определено има и други създания, които все още не са открити. Не знам извънземни ли са , какво са, но определено има нещо или по-точно някои. :smt101
За духовете - сигурна съм , че има нещо , което не може да се обесни.
Тук прочетох доста страшни истории , от които настръхнах! :smt120 И на мен са ми се случвали доста странни случки. И мисля , че духове има. Но като , че ли ''дух'' не е точната дума. Според мен е нещо друго , което не мога да си обесня точно. :smt105
Извънземни , духове .. сигурна съм , че има и още неща и същества , за които все още ние хората не знаем.
UnkN0VVn
08-30-2010, 08:40
Относно Area 51 http://vbox7.com/play:cf284dc0 http://vbox7.com/play:cf39a40a гледайте и двата клипа разкавазват доста интересни неща
ако вярваш че в ареа 51 има извънземни или държат доказателсва относно тях вярно требва да си много прост ........ 1 во както вече казах ако имат доказателства или ги държат ще бъде на место кадето никой няма да знае а не на такова където всеки ден се вдига най - много шум а отностно до хората видяли някфи неща в небето и си мислят че са извънземни са много зле 1 во е неиндифициране летящ обект и второ именно в зона 51 може да правят експерименти с нови летателни апарати като летящи чиний и други ...........
UnkN0VVn
08-30-2010, 09:26
ако вярваш че в ареа 51 има извънземни или държат доказателсва относно тях вярно требва да си много прост ........ 1 во както вече казах ако имат доказателства или ги държат ще бъде на место кадето никой няма да знае а не на такова където всеки ден се вдига най - много шум а отностно до хората видяли някфи неща в небето и си мислят че са извънземни са много зле 1 во е неиндифициране летящ обект и второ именно в зона 51 може да правят експерименти с нови летателни апарати като летящи чиний и други ........... Направи ли си труда поне да излгедаш клиповете ?..
dPa3HuTeJl
08-30-2010, 14:28
Реших и аз да се разпиша в темата. (:
Темата ми е много интересна и ще я следя.
На въпроса дали вярвам в духове , извънземни и т.н. - да , вярвам.
Но част от всичко това е игра на подсъзнанието.
За извънземните вярвам , защото едва ли сме само ние. От всички планети само ние ли съществуваме .. едва ли. Определено има и други създания, които все още не са открити. Не знам извънземни ли са , какво са, но определено има нещо или по-точно някои. :smt101
За духовете - сигурна съм , че има нещо , което не може да се обесни.
Тук прочетох доста страшни истории , от които настръхнах! :smt120 И на мен са ми се случвали доста странни случки. И мисля , че духове има. Но като , че ли ''дух'' не е точната дума. Според мен е нещо друго , което не мога да си обесня точно. :smt105
Извънземни , духове .. сигурна съм , че има и още неща и същества , за които все още ние хората не знаем. Думата е "енергия" защото когато умреш енергията ти не се губи .. човек си остава там където е починал , хубавото е че енергията не наранява никой,само може да ни изплаши до смърт,иначе ако можеше да наранява няма да има много живи по-света :lol: така че хора ако чуете нещо,вместо да се криете под завивките отидете и вижте какво е , колко и страшно да ви звучи , 1-во може да има съвсем просто обяснение , и 2-ро като отидете един път 2рия път като чуете нещо няма да ви е страх,така се преодолява страха от "духовете" не като четете в интернета глупости как можело нещо в тъмното да изскочи и да ви убие .. :D
Wasilewaa
08-30-2010, 14:35
Вярвам..вярвам и понякога ме е много страаах :D
ако вярваш че в ареа 51 има извънземни или държат доказателсва относно тях вярно требва да си много прост ........ 1 во както вече казах ако имат доказателства или ги държат ще бъде на место кадето никой няма да знае а не на такова където всеки ден се вдига най - много шум а отностно до хората видяли някфи неща в небето и си мислят че са извънземни са много зле 1 во е неиндифициране летящ обект и второ именно в зона 51 може да правят експерименти с нови летателни апарати като летящи чиний и други ........... Направи ли си труда поне да излгедаш клиповете ?..
а ти направили си труда да прочетеш кфо ти казвам ? тфа че коментират правят догатки и има няколко снимки незначи че са изънземни а точно обратното военните експериментират с нови летателни апарати смотаняк ...............
Понякога имам чувството,че някой обикаля около вратата на стаята през нощта. :D А и от време на време чувам как вратата на банята се отваря,а в действителност никой не е станал. :shock: (когато майка ми става,светва лампата,а тези неща се чуват на съвсем тъмно)..Но съм почти сигурна,че си втълпявам. 8-)
miminka__94
08-30-2010, 16:17
Не вярвам! Определено ... всичко е на подсъзнателно ниво ... както когато гледаш психо трилър и психиката ти е нестъбилна и не че чуваш или виждаш нещо просто си втъпляваш и изтръпваш ... като малка ме беше страх и вечер като трябваше да ида до тоалетната и аз бягах по коридора ама веднъж си викам " що пък се хабя да бягам" и спрях и нищо не стана... нито чух нещо нито видях просто ми се пикаше 8-) и преди спях завита през глава ама пак се осъзнах,че нищо не става ... като мислиш реално и не си втълпяваш глупости е много по-лесно 8)
honeybabe
08-30-2010, 20:41
Ах колко истории,подобни на тези на Claymore съм чувала.Не са ми се случвали до сега,но им вярвам на 100 %,защото са се случвали на мои близки хора.А за мен мога да кажа,че няколко пъти съм чувствала присъствие в стаята си като си легна.И не,със сигурност не е внушение.Толкова е истинско.Но аз някак си не се страхувам от тъмното и от въпросното присъствие,защото си мисля,че не е от лошите,колкото и напудничево да звучи. :)
s0b1esk1
08-30-2010, 23:16
Незнам какво е било, но когато съм бил малък (някъде 2001,2002) година точно когато пра баба почина и котката ми изчезна след няколко дни тамън си заспивам нали, но чувам мяукане и женски глас да вика името ми ... стреснах се и станах и нищо нямаше .. след като заспах сънувах кошмар където през прозореца влиза някаква луда и се скрива под леглото ми и после ми дърпа одеалото, а аз немога да се помръдна и виках на баба ми която спеше на другото легно, но не ме чуваше (това е естествено защото е сън :D ) и после тая лудата се появи и от там нататък не си спомням .. след това 1,2 години не съм спал сам и винаги съм чуствал, че има присъствие (чуждо) Но сега 2010 съм голям и вече мисля да го забравя 8-) :) А и това с лудата жена има връзка с баба ми защото пра дядо ми е бил винаги пиян и я е заключвал в стаята по седмици .. и тя полудяла и почина от инфаркт .. също така след 1 година когато пра дядо ми беше в болница той беше в безсъзнание и точно преди да умре (бил е в безсъзнание) леля ми го е хванала за ръката и той я е стиснал много силно и когато починал я е пуснал .. това си спомням само :)
лелее много психарско.. особено съня
brutaLxxbunny
08-31-2010, 08:50
Вярвам и съм убедена,че има.Аз нямам кой знае какви случки,но никога не съм си правила оглушки с мъртвите и не съм ги викала без причина.Често обаче като съм в някаква опастност чувам мяукане около мен,без да има котка.Нашето семейство са власи и открай време,още от времето на дядо ми,са ни наричали "Котките" :-D
Иначе аз помня веднъж,бяхх .. малка бях,около 11-12 годишна.И бях излязла от нас в 12 през нощта,тка де бях избягала,и седнах на едни стълби да си поплача.Изведнъж чух мяукане и моята сянка я покриваше огромна котешка.Аз веднага се обърнах да видя за някоя котка,обаче никъде не се виждаше жива душа.Претърсих,но нищо.След това често съм се паркирала пак там,но никога не се появи отново.
honeybabe
08-31-2010, 10:45
Много често съм чувала сънища с котки и от мои приятелки.Интересно ми е какво символизира котката в сънищата
Forest_girl
08-31-2010, 11:30
Много често съм чувала сънища с котки и от мои приятелки.Интересно ми е какво символизира котката в сънищата
Попринцип значи, че имаш неверен приятел, но съм чувала, че не важи за хората, които много обичат котки..
JackSparrow
08-31-2010, 12:10
Аз ви сънувах, как спирате с ЛСД-то.. :-o
WaterLilly
08-31-2010, 16:50
Понякога имам чувството,че някой обикаля около вратата на стаята през нощта. :D А и от време на време чувам как вратата на банята се отваря,а в действителност никой не е станал. :shock: (когато майка ми става,светва лампата,а тези неща се чуват на съвсем тъмно)..Но съм почти сигурна,че си втълпявам. 8-)
Или просто чуваш съседите над/под вас?
П.С. Аз пък сънувам кокошки и пауър рейнджъри, това какво значи?
xXxinsatiablexXx
08-31-2010, 19:52
и аз да драсна нещо ,.
1во да вярвам и съм голяма БЪЗЛА :)
ето и спомените ми ;
*преди много години почина баба ми :-# /шибаните лекари объркаха лекарствата/ аз научих 2дни след погребението била сам на 5/6г. плаках много легнах на спалнята на баба и дядо ест от нейната страна като се сабудих бях вир вода но усетих студ беше сякаш две ръце докосват гарба ми /може да съм си въобразила но се надявам да е била тя/ :(
**седяхме в една приятелка в бога ми се заклевам в цялата къща бяхме само АЗ, ТЯ И ПРА БАБА Й КОЯТО ЕДВАМ МАРДАШЕ,. та седим ние си говорим /леглото е срещу вратата която е със стъкло/ и виждаме човек и двете яко стрес обаче заради течението вратата се отвори и ние вече още повече стресирани тва което беше зад вратата не сме го видяли вече даже направиха разместване на мебелите ;д
***преди 5/6 месеца живата ми баба се качва горе да говори с майка аз се правя на заспала там да не ме занимава и баба зе да плаче да обяснява на маика как и званят по домашния и чувала гласа на баща си който се обеси преди 5 години /не мисля че е излъгала жена на възраст е вярно но все още не е изперкала/
нищо интересно ама нямам обяснение на нито едно от преживяното :)
BoBa4eWeR
08-31-2010, 20:16
Аз вярвам и съм виждал такива неща неискам да разказвам ,защото няма да ми повярват повечето и ще се смеят , а мен ме дразни когато някой се смее на това което неможе да види сам!
WaterLilly
08-31-2010, 21:02
Аз вярвам и съм виждал такива неща неискам да разказвам ,защото няма да ми повярват повечето и ще се смеят , а мен ме дразни когато някой се смее на това което неможе да види сам!
Сподели де, всичките толкова глупости наприказвахме, пък ти да се въздържиш... :D
или като излизам от WC-то , усещам , че просто зад мен има нещо.. и винаги бягам колкото и смешно да ви звучи..
дааа и на мен ми се е случвало абсолютно същото доста пъти просто усещам присъствие в коридора и стомаха ми се свива и аз като теб бягам :Д
и на мен тва ми се случва в коридора, точно пред WC направо тръпки ме полазват като съм там :shock:
mtg1992bg
08-31-2010, 21:22
Не бих казала че вярвам в духове , но не мога и със сигурност да кажа че не съществуват, просто няма от къде да знам. А като се е почнало със странните истории, ще взема и аз да се разпиша :D
Дядо ми е починал преди много време (преди да се родя), а баба ми понякога го сънува. Дотук добре, ще си кажете, мъчно и е на жената, нормално е. Обаче тук идва странното - тя твърди че той идва когато иска да "прибере" някого :shock: Единия път го сънувала, а на другия ден един приятел на баща ми загина в трудова злополука. После пък го сънувала да си идва - в съня си тя била на терасата и го видяла как върви по улицата и влязла вътре да го чака, но той така и не се качил. На другия ден съседа от долния етаж почина (той и дядо ми са били приятели). Според баба не се е качил, защото е останал на долния етаж да си го вземе със себе си :shock: Нз, тя със сигурност го е сънувала и друг път и нищо не е ставало, но това със съседа направо ме разби :? А съм сигурна че баба ми не лъже, дори по принцип е доста скептично настроена към тия свръхестествени истории...
SmilezZz
09-01-2010, 08:34
^ Аз пък преди някой да почине,го сънувам...
Всичките ми познати,приятели,роднини,р� �дители и т.н. ми
влизат в съня,като някоя "филмова лента" са и снимката на този,
който ще почине "излиза" по-напред,и след това виждам починалия..
Така се случи и при дядо,и при чичо,и при една приятелка...
``Значи сънувам аз дядо в една поляна /цялата зелена/ и
той облечен в бяло - викам му,но той не идва при мен.. :-k
- тръгна си към някоя друга поляна и не се върна...
Когато на сутринта се събудих - нашите ми съобщиха,че
дядо е починал /Точно на 1 април../..
``И при чичо беше така - само,че той преди да тръгна у тях /в съня ми/,
ме погледна,усмихна се и си тръгна..Пък после рано сутринта
леля ни съобщи,че чичо е починал..
Така като чета разказите и отделно ,че на вънка има страшно силен вятър ме хваща не страх ми не знам какво .. :D
Иначе да вярвам в духове,извънземни.Въпроса е да не ми се явяват,че тогава ще става страшно .. 8-)
ggirl4eto15
09-01-2010, 13:17
и на мен тва ми се случва в коридора, точно пред WC направо тръпки ме полазват като съм там :shock:
и на мен ми се е случвало, но мисля че духавете са пълна измислица :-D , а в извънземни вярвам и даже мисля, че са добри и лоши :D
Тва за Зона 51 ми стана някво кофти след като го изгледах.
Иначе...като почина моя дядо преди почти 2 години после баба ми каза,че го е сънувала как вика и удря по ковчега си.Демек,че е погребан жив...После казваше,че го е чувала по нощите да я вика и се е събуждала изведнъж.Това се случва в тези прословути 40 дни.Тя сега вече не спи в стаята,в която са спели двамата.Даже не обича да влиза там и казва,че когато е вечер и се наложи да влезе докато светва лампата си затваря очите,защото на няколко пъти и се е сторвало,че той лежи на кревата.Аз пък спя в стаята,в която го положиха на погребението...На мен нищо не ми се е случвало.Понякога вечер като е тъмно в коридора и на мен ми се струва,че има нещо и гледам да съм спокойна и да не обръщам внимание.Даже като ми стане така и имам чувството,че точно преди да вляза в стаята ми,където е светло,има нещо зад мен.Ама...това си е човешко въображение.Макар,че баба ми е казвала,че на времето е живяла в наща къща заедно с майка си и майката на дядо ми.Неговата майка била много лоша жена и почти никога не излизала от стаята си,а майката на баба била много добра(и мама казва същото...за жалост,когато е починала аз още не съм била родена).Таа...тази лошата живяла в кухнята май ,а добрата в моята стая,но никога не ми се е случвало да чувам разни работи.Като малка само чувах,че някой ходи в коридора и се скърцаха врати и мислех,че на втория етаж от къщата има някой и вечер ме беше страх да се качвам...
Но като ви чета историите и ме побиват тръпки.Не мога да кажа,че вярвам или не вярвам...не знам.
StolenBliss
09-01-2010, 18:26
^ Аз пък преди някой да почине,го сънувам...
Всичките ми познати,приятели,роднини,р� �дители и т.н. ми
влизат в съня,като някоя "филмова лента" са и снимката на този,
който ще почине "излиза" по-напред,и след това виждам починалия..
Така се случи и при дядо,и при чичо,и при една приятелка...
``Значи сънувам аз дядо в една поляна /цялата зелена/ и
той облечен в бяло - викам му,но той не идва при мен.. :-k
- тръгна си към някоя друга поляна и не се върна...
Когато на сутринта се събудих - нашите ми съобщиха,че
дядо е починал /Точно на 1 април../..
``И при чичо беше така - само,че той преди да тръгна у тях /в съня ми/,
ме погледна,усмихна се и си тръгна..Пък после рано сутринта
леля ни съобщи,че чичо е починал..
В събота ли си родена ?
В
unfetter
09-01-2010, 18:32
Интересно ми е.. Какво за съботните хора? :-o
xXxinsatiablexXx
09-01-2010, 18:46
Реших да се разровя за съботните хора и намерих това ;
"В българските вярвания събота се смята за ден на мъртвите — всички помени и задушници се правят в този ден от седмицата. Вярва се, че родените в събота притежават свръхестествени способности — те могат да гадаят, да тълкуват сънища и най-вече само родените в събота (т. нар. съботници) могат да разпознават магьосниците и да виждат свръхестествените същества (самодиви, вампири, таласъми и пр.). Самите вампири, устрели и др. пък не могат да излизат от гробовете си в събота, защото тогава губят силата си. Смята се обаче, че къртицата излиза на повърхността на земята само на този ден преди изгрев слънце."
:)
dPa3HuTeJl
09-01-2010, 18:48
и на мен ми се е случвало, но мисля че духавете са пълна измислица :-D , а в извънземни вярвам и даже мисля, че са добри и лоши :D защо толкова ви е страх от WC-то бе хора? :lol: :lol:
StolenBliss
09-01-2010, 19:19
Реших да се разровя за съботните хора и намерих това ;
"В българските вярвания събота се смята за ден на мъртвите — всички помени и задушници се правят в този ден от седмицата. Вярва се, че родените в събота притежават свръхестествени способности — те могат да гадаят, да тълкуват сънища и най-вече само родените в събота (т. нар. съботници) могат да разпознават магьосниците и да виждат свръхестествените същества (самодиви, вампири, таласъми и пр.). Самите вампири, устрели и др. пък не могат да излизат от гробовете си в събота, защото тогава губят силата си. Смята се обаче, че къртицата излиза на повърхността на земята само на този ден преди изгрев слънце."
:)
Мдам това съм чувала но в по-опростен вариант просто че сънуват неща които после се сбъдват
Брей това за съботата е интересно...Ма аз май съм родена в Сряда...трябва да питам мама. 8-)
unfetter
09-01-2010, 19:41
В известен смисъл е така .. :)
SuNsEt - вземаш си телефончето и връщаш назад до твоята дата и година на раждане (има и опция отиди на дата) :wink:
28 януари 1994 година-Петък жалко... :oops: Пък една от най-добрите ми приятелки е родена на 29ти -събота и много често ми е разказвала разни странни работи свързани с нея.
unfetter
09-01-2010, 20:52
Разкажи малко.. При мен е странно. :-o Сънувам работи дето се случват, ама не целият сън дословно (имам и такива де, но мнооооого малко 8-) ), ами по-скоро трябва да се .. разтълкува ли, де да знам.Смисъл.. Трудно е за обяснение, ама аз си го разбирам :D Но мисля, че като цяло всеки има такива сънища, предчувстия и т.н. Поне на мен ми се случва понякога да знам какво ще ми кажат (може би познавам приятелите си и реакциите им прекалено добре :-D )
kamucheto0
09-01-2010, 21:36
Леле това за съботниците малко ме стресна, защото и аз съм родена в събота. Сънувала съм доста странни и необясними неща..
А по темата вярвам в духове определено, не съм виждала, но са ми се случвали много неща с мойте приятелки, когато сме били заедно ..
Ами...тя каза,че понякога сънува много странни и продължителни сънища и хора,които след като ги сънува после ги вижда.Не всеки път сънува такива неща,но последния път случката беше с един сън,който го сънува в продължение на 4-5 нощи. :shock: И после се оказа,че ще отиде на мястото от съня в действителност и че знае къде е ...и човека от съня после май разбра кой е...Тя сама ми е казвала,че понякога и се случват странни неща и като цяло тя самата е странна...Плашещо е колко последователни са и сънищата...Много пъти ми е помагала при разтълкуването на сънища иии попринцип,когато имам проблеми и т.н. винаги ми казва какво да правя и до сега като гледам май не е сгрешила.Примерно ...беше ми пожелала за рождения ден да си хвана най-накрая гадже от София-хванах си(тва не е чак толкова... 8-) ) после и разказах малко за него и тя каза "Аз съм с две ръце за това момче" иии ...до сега той се оказа може би човека,с който съм изпитала най-силни чувства от А до Я. Също да кажа,че ...веднъж си говорихме за фантазии и се оказа,че сме фантазирали почти едно към едно супер много неща...сякаш тя ми е била в главата или аз в нейната...Д. ако четеш това и...не съм ти казала,че разказах за теб във форума -извинявай !
danibebi
09-01-2010, 22:29
За миг си помислих,че и аз май съм родена в събота, но видях,че съм родена в сряда. 8-) Ии по-добре.. :-D :grin:
И на мен ми се случват странни неща ,, или просто бълнувам ;дд
както си спя и отведнъж някой ми удря силен шамар,, събуждам се и бузата ми е изтръпнала 8-)
Когато се обърна към стената докато съм на леглото имам усещането сякаш някой се взира в мен,,
веднъж се събудих и гледам някакво малко момченце на стола до бюрото което ме вика xDD луда му работа
SmilezZz
09-02-2010, 17:17
Аз съм родена в понеделник :-D
StolenBliss
09-02-2010, 17:38
Аз съм родена в понеделник :-D
me too 8-)
SmilezZz
09-03-2010, 16:19
Пишете нещо,бе хора !!!!
.....че темата нещо "замря" 8-)
Има неща, наречени самолети.
kokosety
09-03-2010, 17:12
Питах за филма Паранормал Активити много ли е страшен?
vampireee
09-03-2010, 17:25
Питах за филма Паранормал Активити много ли е страшен?
на мен лично не ми хареса имаше 1-2 момента, които те държат в напрежение, но общо взето през целия филм нищо интересно не стана :-o
Интересно ми е.. Какво за съботните хора? :-o
аз съм родена в събота
Съ̀ботник, съботнѝк в българските народни вярвания се нарича човек, роден в събота. Вярва се, че тези хора имат свръхестествени способности и могат да виждат и разпознават злите демонични същества като вампири, устрели, самодиви, болести и т.н.; единствено съботниците могат да преследват и да унищожават тези същества. Освен това съботниците могат да различават магьосниците измежду хората, както и самите те да гадаят, да тълкуват сънища и пр.
Раждането на дете в събота е голяма радост за семейството, тъй като на това раждане се гледа като на божие благоволение. Смята се, че къща, в която живее съботник, е предпазена от магии, болести и духове.
Брей това за съботата е интересно...Ма аз май съм родена в Сряда...трябва да питам мама. 8-)
http://margaritta.dir.bg/0302rojden_den.htm провери тук :)
StolenBliss
09-03-2010, 17:50
Ок аз имам още една история. Начи пак бяхме малки и с децата от блока сме чували че в моя вход на последния етаж на таванските стаи имало духове или от простотиите с дама пика :D (въпреки че кат бях малка мноо ме беше бъз от историите за дама пика хах). Та те решиха да се качат горе да проверат. АЗ разбира се пак останах в нас да гледам от терасата кат се върнат че мн ме беше страх омфг пак.. :oops: Та качиха се аз гледах през терасата. След малко се върнаха и почнаха нали да разправят че видели някво малко счупено столче, детска обувка, счупено огледало, разхвърляни карти и прочие. Всички бяха момичета,имаше само едно момче дето беше с 2-3 години по голямо от нас-И. Та И. се обръща докато разправя и аз гледам Голям мъжки отпечатък на ръка точно по средата на гърба му. Той беше тогава с тениска на Стийв Остин :D Та той се обръща и се чуди тва от къде е и сички се чудехме щото неговите ръце бяха най-големи а той няма как да го направи точно по средата на гърба си.. То беше такъв прашен отпечатък ама се виждаше супер ясно. Та тва е, беше супер зловещо :shock:
SmilezZz
09-04-2010, 07:20
http://margaritta.dir.bg/0302rojden_den.htm провери тук :)
Тъкмо сега проверих и от нас само батко е роден в събота..
Ма няма нищо различно..Обикновен човек си е 8-)
SunnySmile1313
09-04-2010, 07:55
Много интересна тема. Вярвам в духове и в извънземни. Аз лично не съм виждала такива неща, но и аз като излизам от WC-то имам чувството, че зад мен има някой #-o
Попринцип мен ме е страх и от тъмното, имам и голямо въображение, та доста си ме е шубе :( Като по-малка на един лагер аз и 2-3 момичета и момчета викахме дама пика, а после и сапунчо :lol:
Резултатът беше, че вместо дама пика или сапунчо на вратата се появи.. класната :razz:
Често като гледам нощем небето ми се привиждат разни летящи неща, но съм убедена, че са плод на фантазията ми :lol:
А сега една страховита случка :shock:
Един път една приятелка дпа у нас. Така де, не спахме естествено :grin: Трябваше да спим на дивана в хола, където е фотографската лампа и светкавицата на майка ми. Бяхме загасили всички лампи и само лампата на улицата светеше, но то беше съвсеееееем леко. Някъде към 2:30-3 часа лампата от тавана примигна :shock: :shock: След около час фотографската лампа примигна, а после и светкавицата :-s :-#
Тоя сайт, дето го дадохте ми излиза с йероглифи. На телефона ми показа, че съм в събота. Може ли някой да провери вместо мен 20.01.1996 :-o
Щото поне при мене половината неща за съботника не са вярни, на места даже абсурдни...
SmilezZz
09-04-2010, 10:56
Тоя сайт, дето го дадохте ми излиза с йероглифи. На телефона ми показа, че съм в събота. Може ли някой да провери вместо мен 20.01.1996 :-o
Щото поне при мене половината неща за съботника не са вярни, на места даже абсурдни... Събота (: ...
Между другото - по-голяма съм от тебе с 5 дена 8-)
Сряда :D .А моите истории няма да ги разказвам,защото сега кат се замисля си имат обяснение.Примерно стоим двамата с братовчед ми в детската и започва да се хлопа на вратата и да се тръшка вратата на хола.А тогава имаше силен вятър и беше отворен прозореца на кухнята.Стига съм чел повече,че нещо ми се вдигна адреналина :D
iiordanova
09-04-2010, 12:10
Аз съм във вторник родена .. 8-)
Harmonyy
09-04-2010, 12:14
И аз съм съботниче и мога да кажа ,че наистина много често ми се случва да знам кво ще каже и кво ще направи човека отсреща.. може би е така щото познавам приятелите и близките си прекалено добре , но нз 8-)
nessinka
09-04-2010, 12:15
Аз също вярвам в "свръхестествените" неща!Не е възможно от всички тези планети които съществуват ,само ние да сме единствените форми на живот!!
Също така вярвам и в духове :shock: :shock: ..Преживяла съм неща които наистина ме карат да мисля че "паранормалното" и духовете съществуват.Не ви ли се е случвало понякога да усещате,че някой ви гледа и че трябва да се обърнете,или пък че някой или нещо е зад вас и ви диша във врата.. :smt107 :smt107
smilelady
09-04-2010, 12:20
на мен също ми се струва че някой е зад мен кат излизам от WC-то :D :D а ето нещо много странно което ми се случи преди няколко години
Бях сама вкъщи и си гледах тв (вечерта)....ама тока изведнъж спря и аз се стреснах....(беше хипертъмно и реших че няма да мърдам от дивана за да не се потроша някъде)бяха минали около 3 минути и телевизора изпука...(разправят че ако телевизора изпука значи някой твой близък починал е при теб)и аз малко се поуплаших :oops: реших че е крайно време да се обадя за тока и затърсих телефон ама точно като станах от коридора се чу думкане (все едно някой удря по стената :shock: :shock: )направо ме побиха тръпки и бързо отидох до прозореца да видя дали тока на целия квартал е така....(не исках да си мисля за коридора изобщо :( :( :( )и точно тогава тока дойде :grin: и като отидох до коридора там нямаше никой :shock: после като си лягах сънувах дядо ми който беше починал наскоро :? :-# :-# :-# наистина бече мн странно
babylove
09-04-2010, 16:20
на мен също ми се струва че някой е зад мен кат излизам от WC-то :D :D а ето нещо много странно което ми се случи преди няколко години
Бях сама вкъщи и си гледах тв (вечерта)....ама тока изведнъж спря и аз се стреснах....(беше хипертъмно и реших че няма да мърдам от дивана за да не се потроша някъде)бяха минали около 3 минути и телевизора изпука...(разправят че ако телевизора изпука значи някой твой близък починал е при теб)и аз малко се поуплаших :oops: реших че е крайно време да се обадя за тока и затърсих телефон ама точно като станах от коридора се чу думкане (все едно някой удря по стената :shock: :shock: )направо ме побиха тръпки и бързо отидох до прозореца да видя дали тока на целия квартал е така....(не исках да си мисля за коридора изобщо :( :( :( )и точно тогава тока дойде :grin: и като отидох до коридора там нямаше никой :shock: после като си лягах сънувах дядо ми който беше починал наскоро :? :-# :-# :-# наистина бече мн странно
А това за изпукването на телевизора не съм го чувала. Доста често изпуква телевизорът в нас и компютърът също. Даже снощи изпукаха поне 2 пъти. Сега ме хвана страх. :D ... :shock:
nessinka
09-04-2010, 17:08
И аз като се замисля в къщи доста често пукат телевизора,компютара,гарде роба,шкафа ... май са за ремонт :D :D Но и аз не го бях чувала това за пукането и сега ме хвана малко страх .. :shock:
StolenBliss
09-04-2010, 17:15
Тва за пукането на твто малко нз..предишния ни телевизор пукаше нон стоп. Сегашния не пука. Тва май е просто някво суеверие
абе за филма паранормал активити кажете 2 рата част кога излиза викат тея месеци ама кога ???????
StolenBliss
09-04-2010, 18:34
И аз нз от първия напрао го снесох от страх ама ше рискувам и с втория :D ама тряя се види в гугъл кога ке излиза
SmilezZz
09-04-2010, 19:17
Това с пукането надали е вярно..Т.е. надали
означава нещо друго,освен пукане 8-)
Въобръжение,суеверия и накрая се получава ето
това..Та както и да е..
Спомних си за една история,която ми беше разказала
една приятелка..Чула е това отнякъде,та:
Имало едно момиче,което е загубила най-добрата си
приятелка..И нали приятелката й започва да й липсва,
затова тя взеля посреднощ да отиде при приятелката си
в гробищата и взела някакъв нож..Казали са на това момиче,
че ако забие ножа в гроба на някакъв починал прави "добро"
за мъртвия..Та направило това,обаче "забила" и роклята си и тогава
тя чула някакъв шум и поискала да избяга..Обаче нали заради
своята грешка не можа да мърда - помислила,че приятелката й се е
"оживила" и я държала,за да я вземе при себе си..
И когато нали помислила това,тя се уплашила и от този страх
починала..
На сутринта я намерили мъртва при гроба на приятелката си,
обаче ножа бил забит в стомаха й - и всички си помислили,че
се е самоубила заради приятелката си..
Не е нещо страшно или кой знае какво "духовито",но на мен ми
стана доста интересно,докато ми я разказваха..
^Аз знам почти същата история,но с войник.
Войници на времето се шегували един с друг кой ще отиде на гробището сам през нощта ии решил един от войниците да види какво ще стане.Тръгнал той,през целия път до там си повтарял,че не го е страх,че няма от какво и т.н. но бил супер много изплашен.Стигнал до някакъв гроб и се навел,обаче точно тогава чул шум зад себе си и се стреснал.Тръгнал да става,обаче някакъв клон го закачил за дрехата,а той си помислил,че е покойника и се попикал от ужас.Умрял от сърдечен удар...и на сутринта го намерили.
Тая тема е много интересна,ама как така на толкова много хора им става някво кофти като излизат от тоалетната?Щото и на мене също ми е така...точно като излизам или вървя по коридора.
А имали ли сте чувството,когато е тъмно,че някой ви гледа през прозореца?Преди няколко нощи си лежах в кревата ии понеже в момента съм в къща и пред моята стая има разни клони растения и когато свети само уличната лампа в стаята ми влизат сенките на дърветата и понякога е малко страшничко.Та в онази нощ се събуждам от някакви страхотни шумове от двора...Затваряне на врати и шум ...И реших да видя какво става,беше много късно,имаше само лек бриз и никакви признаци за течение.Та ставам аз и си викам..."ужас" и тръгнах лека полека да се приближавам към прозореца,обаче понеже имам егати въображението,че може да изскочи нещо се опитах да бъда внимателна с поглеждането през прозореца.Иии с бавни крачки стигам аз,стоя някви секунди без да мръдна и се чудя кво да правя,да погледна ли или не...и накрая се престраших и си допрях главата до прозореца.После се чуха още звуци,обаче беше толкова тъмно,че не можах да видя нищо.Умрях от страх и реших да си легна...Абе кофти беше.
И аз нз от първия напрао го снесох от страх ама ше рискувам и с втория :D ама тряя се види в гугъл кога ке излиза
мене не ме изплаши тоя филм :Д ....... ама се чуда кога ще излезне 2 рата част .........
Тва за пред тоалетната - май от тръбите се създавало някво магнитно поле и явно вие го усещате. Така бях гледала, така че няма нищо у вас. :D
На прозореца ми има един голям кактус и като светнат уличните лампи, сянката му се отразява на тавана, точно като физиономия с очи и зяпната уста. И затва спускам пердето, че да не го виждам :D
В коридора има 2-3 огледала и като ми е леко открехната врата имам чувството, че някой ме гледа от тях :lol:
Иначе сънувам някой, който не съм го виждала одавна и на следващия ден случайно се срещаме :D
babylove
09-05-2010, 09:10
SmilezZz може би приятелката ти е чела страшна история или са и я разказали... от тези истории, които ги има в Google. Мисля си, че няма как някой да знае, че момичето не се самоубило, ами е направило неволна грешка. Само тя си знае, а тя е починала. ;pp
SmilezZz
09-05-2010, 10:15
SmilezZz може би приятелката ти е чела страшна история или са и я разказали... от тези истории, които ги има в Google. Мисля си, че няма как някой да знае, че момичето не се самоубило, ами е направило неволна грешка. Само тя си знае, а тя е починала. ;ppАз споменах,че приятелката ми я е чула тази история отнякъде..Явно са й разказали това (:
Blo0dRos3
09-05-2010, 13:35
Това с пукането надали е вярно..Т.е. надали
означава нещо друго,освен пукане 8-)
Въобръжение,суеверия и накрая се получава ето
това..Та както и да е..
Спомних си за една история,която ми беше разказала
една приятелка..Чула е това отнякъде,та:
Имало едно момиче,което е загубила най-добрата си
приятелка..И нали приятелката й започва да й липсва,
затова тя взеля посреднощ да отиде при приятелката си
в гробищата и взела някакъв нож..Казали са на това момиче,
че ако забие ножа в гроба на някакъв починал прави "добро"
за мъртвия..Та направило това,обаче "забила" и роклята си и тогава
тя чула някакъв шум и поискала да избяга..Обаче нали заради
своята грешка не можа да мърда - помислила,че приятелката й се е
"оживила" и я държала,за да я вземе при себе си..
И когато нали помислила това,тя се уплашила и от този страх
починала..
На сутринта я намерили мъртва при гроба на приятелката си,
обаче ножа бил забит в стомаха й - и всички си помислили,че
се е самоубила заради приятелката си..
Не е нещо страшно или кой знае какво "духовито",но на мен ми
стана доста интересно,докато ми я разказваха..
:razz: :razz: :razz: Окей - хората от къде знаят пък че въпросното момиче е забило ножа в роклята си и си е помислило че приятелката и я държи и умряла от страх :razz: :razz: Ебати измишльотината :razz: Амии чесно да ви кажа вярвам...щото съм чела че като умре човека тялото му става по-леко с няколко грама ли беше...и ми е чудно къде отиват мама му стара тея грамове :? Не съм виждала...обаче все пак една частица от мене си вярва :oops:
Вярвам и в духова и в извън земни,но не искам да имам срещи с тях.
От това,което изчетох,довечера няма да мога да спя,не се майтапя. :D
SmilezZz
09-06-2010, 10:09
И какво - заспа ли ? 8-)
iiordanova
09-06-2010, 10:32
Това за пукането на тв , компютър .. не го знаех.
А това за чувството , че някой те гледа през прозореца го имам и аз. Голямо ми е въображението и ..
Понякога сядам до прозореца (вечер) и гледам. И естествено ивждам голямата улица , която почти винаги е с движение и тук-там минаващи хора и някак като чувам шум и не се плаша чак толкова.Много обичам вечер да седна и да гледам ноща. Но понякога въображението ми си играе с мен и става гадно. 8-)
А за историята за момичето с роклята , и войника според мен има нещо , сигурно , но едва ли е чак толкова страховито. Това са истории , породени от слухове и други истории. Сигурно сте чували за други като - Момичето с червените ботушки или нещо такова беше. 8-)
iiordanova
09-06-2010, 10:35
8-) Вижте чичо гугъл какво намери ;
Жани и Лили били студентки и големи купонджийки. Също така и споделяли едно общежитие заедно и били най-добри приятелки. Една събота вечер имало голям купон и те, естествено решили да отидат. Тоно преди да тръгнат /към 22:00 часа/, на Лили и станало лошо и решила да остане в леглото и да си почива. Жани искала да остане с нея, но Лили и казала да не се тревожи и да тръгва за купона. Когато Жани излязла от входа и се заптила към купона се сетила, че си е забравила телефона и решила да се върне. Когато стигнала пред входната врата, решила да не пали лампата, за да не притеснява приятелката си, ако е заспала. Намерила телефона си и тръгнала за купона. Прибрала се сутринта към 8:00ч. и решила да иде в спалняа да провери Лили. Когато влязла в стаята видяла приятелката си с прерязано гърло и извадени очи, а на огледалото пишело "Радвай се, че не светна лампата"
относно филма паранормал активити в тая тема и в една друга в коментарите пишете , че ви е мн било страх от тоя филм аз го гледах тея дни в нецензурираната версия дето накрая жената заколва мъжа и си реже гърлото пред камерата ама не ме хвана страх от тоя филм :) относно 2 рата част излиза на 22 октомври тая година !
http://www.imdb.com/video/imdb/vi430835225/
ето ви трейлъра на новата част
Жани и Лили били студентки и големи купонджийки. Също така и споделяли едно общежитие заедно и били най-добри приятелки. Една събота вечер имало голям купон и те, естествено решили да отидат. Тоно преди да тръгнат /към 22:00 часа/, на Лили и станало лошо и решила да остане в леглото и да си почива. Жани искала да остане с нея, но Лили и казала да не се тревожи и да тръгва за купона. Когато Жани излязла от входа и се заптила към купона се сетила, че си е забравила телефона и решила да се върне. Когато стигнала пред входната врата, решила да не пали лампата, за да не притеснява приятелката си, ако е заспала. Намерила телефона си и тръгнала за купона. Прибрала се сутринта към 8:00ч. и решила да иде в спалняа да провери Лили. Когато влязла в стаята видяла приятелката си с прерязано гърло и извадени очи, а на огледалото пишело "Радвай се, че не светна лампата"
голям филм :lol: :lol: :lol:
iiordanova
09-06-2010, 11:09
:lol:
Цитат от една тема във форума на бг-мамма.
По реален случай , то не е страшно , а по скоро поучително , истина , че всичко се връща един ден.
"И аз ще ви разкажа една история, не е страшна, просто отговаря на поговорката "Не прави на другите това, което не искаш на теб да ти се случи!" или "Каквото правиш на себе си го правиш!":
Историята е по действителен случай, случи се преди около 10 год. в моето село.
Един мъж на околко 55-60год. (зъл) си имал едно старо куче. Един ден решил, че вече не му трябва и дошъл тук при нашата къща заедно с кучето (имам един съсед, който обожава да убива животни) та съседа ми да го застреля. Той направил това, което възрастния поискал от него и застерлял кучето, но само 1 път. То не умряло. Но злия стопанин го хванал за един от задните крака и го влиачил до най-близкия боклук, който се намира поне на 2 км от селото. И го оставил там полуживо-полумъртво.
След 2-3 години нашия зъл човек отива на работа в гората с коня. Качил се на него, обаче конят се е уплашил от нещо и почнал да бяга на долу по гората със все сила. Старият мъж паднал от гърба му, обаче единият му крак се е закачил за седлото и конят го е влачил след себе си с километри... Когато го намериха беше обезобразен и целият в кръв... Умира точно така както кучето..."
danibebi
09-06-2010, 12:07
Снощи като изгасих телевизора и трябваше да спя вече, като се замислих за такива гадни неща, духове,ала бала и като изпука телевизора, само си казах : "Ей ся ако умирам, ще умра от страх" :lol: :lol: :lol: хвана ме яко шубето, по едно време даже ме беше страх да си отворя очите, абе страшна работа :D
vampireee
09-06-2010, 13:43
тва го гледах в Свръхестествено сезон 1, епизод 7 "Мъжът с куката" ;d
dPa3HuTeJl
09-06-2010, 16:16
Жани и Лили били студентки и големи купонджийки. Също така и споделяли едно общежитие заедно и били най-добри приятелки. Една събота вечер имало голям купон и те, естествено решили да отидат. Тоно преди да тръгнат /към 22:00 часа/, на Лили и станало лошо и решила да остане в леглото и да си почива. Жани искала да остане с нея, но Лили и казала да не се тревожи и да тръгва за купона. Когато Жани излязла от входа и се заптила към купона се сетила, че си е забравила телефона и решила да се върне. Когато стигнала пред входната врата, решила да не пали лампата, за да не притеснява приятелката си, ако е заспала. Намерила телефона си и тръгнала за купона. Прибрала се сутринта към 8:00ч. и решила да иде в спалняа да провери Лили. Когато влязла в стаята видяла приятелката си с прерязано гърло и извадени очи, а на огледалото пишело "Радвай се, че не светна лампата" Тук трябва да се смея или да плача? Радвай се че не светна лампата... :lol: :razz: :lol: :razz:
относно филма паранормал активити в тая тема и в една друга в коментарите пишете , че ви е мн било страх от тоя филм аз го гледах тея дни в нецензурираната версия дето накрая жената заколва мъжа и си реже гърлото пред камерата ама не ме хвана страх от тоя филм :)
Абе много си лош, що им казваш края?! И аз го гледах тва, най ми беше смешно като я хвана за крака и я дръпна :lol: Умрях си тогава :razz: Иначе не бих казала, че филма е страшен, да видим и втората част.
Някой гледал ли е филма, дето дават 10 000?
относно филма паранормал активити в тая тема и в една друга в коментарите пишете , че ви е мн било страх от тоя филм аз го гледах тея дни в нецензурираната версия дето накрая жената заколва мъжа и си реже гърлото пред камерата ама не ме хвана страх от тоя филм :)
Абе много си лош, що им казваш края?! И аз го гледах тва, най ми беше смешно като я хвана за крака и я дръпна :lol: Умрях си тогава :razz: Иначе не бих казала, че филма е страшен, да видим и втората част.
Някой гледал ли е филма, дето дават 10 000?
ако погледнеш тая тема и др тема с най-страшния филм на ужасите ще видиш че почти всеки вика за паранормал активити неща от сорта ( насрах се , снесох , немога да спа , ) изтеглих го и не трепнех за секунда :)
StolenBliss
09-06-2010, 18:10
^Ами супер мн стряска според мен заради тва как е сниман с любителска камера и е супер реалистичен, не може на секи да действа еднакво, но като цяло е мн страшен, поне за мен и мн други хора, сигурна съм
И какво - заспа ли ? 8-)
:razz: :razz: :razz: Дааа :razz:
StolenBliss
09-06-2010, 18:13
^ЕЕ хора спете спокойно моля ви са, тая тема не е напраена с цел да ви стряска 8-) и се извинявам ако се получава тоя страничен ефект :oops:
^Ами супер мн стряска според мен заради тва как е сниман с любителска камера и е супер реалистичен, не може на секи да действа еднакво, но като цяло е мн страшен, поне за мен и мн други хора, сигурна съм
е аз не трепнах някой казват че имало действителни събития по тоя филм но дори и така да е пак не ме стрестна ще видим 2 рата част ако е 3д може и на кино да хода да я гледам :)
iiordanova
09-06-2010, 21:47
Жани и Лили били студентки и големи купонджийки. Също така и споделяли едно общежитие заедно и били най-добри приятелки. Една събота вечер имало голям купон и те, естествено решили да отидат. Тоно преди да тръгнат /към 22:00 часа/, на Лили и станало лошо и решила да остане в леглото и да си почива. Жани искала да остане с нея, но Лили и казала да не се тревожи и да тръгва за купона. Когато Жани излязла от входа и се заптила към купона се сетила, че си е забравила телефона и решила да се върне. Когато стигнала пред входната врата, решила да не пали лампата, за да не притеснява приятелката си, ако е заспала. Намерила телефона си и тръгнала за купона. Прибрала се сутринта към 8:00ч. и решила да иде в спалняа да провери Лили. Когато влязла в стаята видяла приятелката си с прерязано гърло и извадени очи, а на огледалото пишело "Радвай се, че не светна лампата" Тук трябва да се смея или да плача? Радвай се че не светна лампата... :lol: :razz: :lol: :razz:
:lol: Малко перверзно прозвуча. 8-)
Разгледайте из Гугъл, има интересни неща. И истории , и статии..
Според мен духовете са нещо , което никога няма да може да се обесни. Колкото и да се мъчат учените няма да успеят да разгадаят какво става.
sunshine1
09-06-2010, 21:53
много яко се ебавам с приятелки по тая тема :smt096 :evil: :D :D
FlowerPower
09-06-2010, 22:20
Твърдо вярвам! Имам достатъчно преживявания, за да съм сигурна, ноо ще разказвам посред бял ден, че няма да заспя иначе.
:lol: Малко перверзно прозвуча. 8-)
Разгледайте из Гугъл, има интересни неща. И истории , и статии..
Според мен духовете са нещо , което никога няма да може да се обесни. Колкото и да се мъчат учените няма да успеят да разгадаят какво става.
не вярвай на всичко което пише в гоогле :)
qg0dkata
09-09-2010, 20:48
Тъй малко да живна темата с нещо, което ми се случи днес към 7 часът, вечерта ..
У нас имаме една кухня, която е в двора на къщата, ама тя е стара и баба я използва само като готви там .. таа .. януари месец, тая година, почина дядо ми .. От тогава съм имала няколко случая, когато съм го сънувала, но нищо повече .. Таа днес .. Щях да излизам и минах през тая кухня и понеже стъклата са й тъмни се огледах в тях, за да си видя косата как ми е .. ии даже си оправях панталона .. когато се загледах пред мивката в кухнята стоеше дядо ми ( като беше жив си го спомням, че когато се миеше все така заставаше, както когато го видях днес ) .. Супер много се шокирах, защото си вярвам в тея неща, а тва изобщо не очаквах да го видя .. загледах се леко, за да се уверя и наистина си имаше фигура, която си стоеше пред мивката .. веднага се изпарих от мястото, защото ми стана супер кофти ..
От друга страна се радвам, че станах свидетел на такова нещо, отдавна исках да видя нещо подобно ..
SmilezZz
09-11-2010, 13:52
Ето една история от интернет:
По истински случай
Едно момиченце било в кома близо 3 месеца и накрая родителите решили да изключат поддържащия живота му апарат. Вечерта след погребението майката сънувала сън, в който дъщеря и плачела, изглеждала ужасно раздърпана и уплашена и и говорела : "Мамо, защо ме пратихте на такова тъмно и студено място, защо ме оставихте самичка, елате да ме вземете, страх ме е..." Майката не обърнала внимание на съня, било нормално да сънува обичната си дъщеря, която загубила толкова нелепо. На следващата вечер обаче сънят се повторил. Дъщерята плачела и молела да я приберат вкъщи, питала защо са я заровили жива и т.н. Сънят се повтарял всяка нощ и накрая майката придумала бащата да разровят гроба. Когато отворили ковчега пред тях се разкрила ужасна гледка. Момичето, погребано с най-хубавата си рокля, било свито в единия ъгъл, а не както го оставили спокойно лежащо по гръб, с разкъсана рокля, а по пръстите имала рани, ноктите били мръсни и изпочупени. По вътрешната страна на ковчега ясно личали дълбоките резки, оставено от ноктите и имало вдлъбнатини, сякаш от удари с юмрук. Момичето, неясно как събудило се след комата вече погребано, изпаднало в ужас от страха, тъмнината и недостига на кислород, се е борило да излезе от ковчега няколко часа, докато накрая се е задушило....Била погребана жива!
bloodysunrise
09-11-2010, 15:39
На мен не ми са се случвали, но имам един приятел, чието село май е известно с такива истории и имат някаква стара и изоставена къща, там се случвали интересни неща... доколко е вярно, не знам.
sapphire5
09-11-2010, 16:58
Ето една история от интернет:
По истински случай
Едно момиченце било в кома близо 3 месеца и накрая родителите решили да изключат поддържащия живота му апарат. Вечерта след погребението майката сънувала сън, в който дъщеря и плачела, изглеждала ужасно раздърпана и уплашена и и говорела : "Мамо, защо ме пратихте на такова тъмно и студено място, защо ме оставихте самичка, елате да ме вземете, страх ме е..." Майката не обърнала внимание на съня, било нормално да сънува обичната си дъщеря, която загубила толкова нелепо. На следващата вечер обаче сънят се повторил. Дъщерята плачела и молела да я приберат вкъщи, питала защо са я заровили жива и т.н. Сънят се повтарял всяка нощ и накрая майката придумала бащата да разровят гроба. Когато отворили ковчега пред тях се разкрила ужасна гледка. Момичето, погребано с най-хубавата си рокля, било свито в единия ъгъл, а не както го оставили спокойно лежащо по гръб, с разкъсана рокля, а по пръстите имала рани, ноктите били мръсни и изпочупени. По вътрешната страна на ковчега ясно личали дълбоките резки, оставено от ноктите и имало вдлъбнатини, сякаш от удари с юмрук. Момичето, неясно как събудило се след комата вече погребано, изпаднало в ужас от страха, тъмнината и недостига на кислород, се е борило да излезе от ковчега няколко часа, докато накрая се е задушило....Била погребана жива!
:shock:
преди няколко години се беше случило.. сам в нас.. един шкаф, който дори не се отваря лесно.. там слагаме подправки (над масата е).. аз си бях хапнал хубаво и бях прибрал всичко нужно, включително шарената сол в това шкафче.. след има-няма 10 минути нещо издрънча на масата - стъкленицата с шарената сол! Вратичката беше отворена почти до края, а стъкленичката с шарената сол седи навътре в шкафчето.. да съм я оставил близо до ръба - не съм, щях да помня.. от нищото вратичката се е отворила, стъкленицата е паднала... как ли? Не знам, но това ми е останало в съзнанието! :?
хм, тва с момичето в комаи аз го знам. доста то историите в гугъл са пълна измислица, ама тази тема ми въздейства мада фака 8-) аз лично нищо страшно такоа не съм виждала 8-) и не искам :lol: сега ще си взема телефона и ще видя дали съм съботничка 8-) и после ще гледам филм :lol: информирам ви, защото мн ме е страх в момента 8-)
SmilezZz
09-11-2010, 18:37
fuckme - Да,повечето са измислици..
Ама тази е просто....странна..
Не знам...
TheSunShineGirl11
09-13-2010, 06:25
И аз имам истории :D
Братовчедка ми ми разказа, че винаги като е сама се случват странни неща: лампата се светва, телевизорът се включва, вратите се отварят, а един път както се седяла моливът и помръднал
И всичко ставало постепенно първо лампата после телевизорът после всичко едновременно и дори котката й измяукала един път без причина!:shock:
SmilezZz
09-13-2010, 10:34
Братовчедка ми ми разказа, че винаги като е сама се случват странни неща: лампата се светва, телевизорът се включва, вратите се отварят, а един път както се седяла моливът и помръднал
И всичко ставало постепенно първо лампата после телевизорът после всичко едновременно и дори котката й измяукала един път без причина! :shock:За другите не знам,ама котката може да си мяука..
То си е животно все пак..И моята мяука и то без причина 8-)
TheSunShineGirl11
09-13-2010, 13:09
И всичко ставало постепенно първо лампата после телевизорът после всичко едновременно и дори котката й измяукала един път без причина! :shock:За другите не знам,ама котката може да си мяука..
То си е животно все пак..И моята мяука и то без причина 8-)
Искам да кажа че може да е измяукала защото животните виждат духове и такива свръхестествени неща, които хората не могат да видят и може да е измяукала точно поради тази причина
BaRcEloNa4
09-13-2010, 13:45
бахти филмите като се случвали всички тия неща вземете снимайте и напрайте филм не само да казвате вратите се отваряли затваряли тв превключвало на порно канали :lol:
SmilezZz
09-13-2010, 14:19
Искам да кажа че може да е измяукала защото животните виждат духове и такива свръхестествени неща, които хората не могат да видят и може да е измяукала точно поради тази причинаТова не го знаех...
iiordanova
09-13-2010, 21:03
Я кажете за мухата малко по-подробно .. 8-)
StolenBliss
09-13-2010, 21:09
Твърдо вярвам! Имам достатъчно преживявания, за да съм сигурна, ноо ще разказвам посред бял ден, че няма да заспя иначе.
Хейй, ти нали щеше да разказваш?
BaRcEloNa4
09-14-2010, 07:12
в форума , четях за някфи тряскащи се врати за увеличаване на звука на тв то и намаляване за превключване на канали и на нищо не ви вярвам тфа е плод на въображението ви :) .... като всяка вечер се тряскат вратите що не земете да снимате пък току виж сте продали правата на някоя продуценска компания и сте спечелили милиони :D без доказателство няма кой да ви повярва :)
honeybabe
09-14-2010, 09:47
Да ти кажа някой се филмират,но не всичко е плод на въобажението.Лично аз съм имала много достоверни истории,просто ако не ми се бяха случвали нямаше да повярвам,че наистина има чуждо присъствие в ежедневието ни.
BaRcEloNa4
09-14-2010, 09:54
Да ти кажа някой се филмират,но не всичко е плод на въобажението.Лично аз съм имала много достоверни истории,просто ако не ми се бяха случвали нямаше да повярвам,че наистина има чуждо присъствие в ежедневието ни.
СНИМАЙ :) казвам , че повечето се филмират :)
honeybabe
09-14-2010, 10:17
какво да снимам?! Че както си седя изведнъж вратата се тряска,без да съм очаквала ли ? това са глупости с това снимане,повечето неща се случват бе да ги очакваме...
Xx7thSiNxX
09-14-2010, 10:24
Аз пък съм си твърдо убедена, че има извънземни. Невъзможно е да има толкова много плането на този свят и да няма живот на никоя друга (под каквато и да е форма била то човек, странно същество или микро организъм). За духове съм склонна да вярвам. Когато пра баба ми умря известно време след смъртта и я виждах (до тогава даже не знаех, че ми е пра баба) и баба ми беше много изненадана, когато и описах как изглежда майка и при полужение, че досега не я бях виждала. Не ме интересува дали има извънземни,духове и тн и как да настроени, но аз си ценя дяволския капан пред вратата на стаята ми и солта по ъглите. :D Някакси ме карат да спя по-спокойно нощем. :-D
BaRcEloNa4
09-14-2010, 10:33
какво да снимам?! Че както си седя изведнъж вратата се тряска,без да съм очаквала ли ? това са глупости с това снимане,повечето неща се случват бе да ги очакваме...
хахаха точно обратното ти си вярваш и чакаш да ти се случи и то ти се случва защото е плод на въображението ти и се филмираш :) ае сложи 1 камера в стаята ти да е включена 24/7 и ще се види кфо става ако наистина има нещо такова в къщата ти ;) по скоро тфа което ти казваш са глупости и пълни филми СНИМАЙ ;) иначе никой няма да ти повярва никога :)
BaRcEloNa4
09-14-2010, 10:36
Аз пък съм си твърдо убедена, че има извънземни. Невъзможно е да има толкова много плането на този свят и да няма живот на никоя друга (под каквато и да е форма била то човек, странно същество или микро организъм). За духове съм склонна да вярвам. Когато пра баба ми умря известно време след смъртта и я виждах (до тогава даже не знаех, че ми е пра баба) и баба ми беше много изненадана, когато и описах как изглежда майка и при полужение, че досега не я бях виждала. Не ме интересува дали има извънземни,духове и тн и как да настроени, но аз си ценя дяволския капан пред вратата на стаята ми и солта по ъглите. :D Някакси ме карат да спя по-спокойно нощем. :-D
абе за духове може и да има ама за извънземни ме съмнява всеки прост човек казва не ми се вярва от цялата вселена да сме само ние тфа е най-жалкото оправдание да вярваш в извънземни като дойдат на земята ще повярвам до тогава не ;)
honeybabe
09-14-2010, 10:50
хахаха точно обратното ти си вярваш и чакаш да ти се случи и то ти се случва защото е плод на въображението ти и се филмираш :) ае сложи 1 камера в стаята ти да е включена 24/7 и ще се види кфо става ако наистина има нещо такова в къщата ти ;) по скоро тфа което ти казваш са глупости и пълни филми СНИМАЙ ;) иначе никой няма да ти повярва никога :)
Хаха,ама аз не съм седнала да убеждавам някой да вярва в това,което и аз или пък да ми вярва - негов проблем.Случката беше преди 3 години и определено се случи,когато най-малко очаквах,изобщо не съм седнала да мисля да слагам камери и такива глупости.Ставаше дума за мой близък починал роднина,затова не я споделих,но определено преобърна моя живот и на роднините ми.Мисълта ми беше,че и аз бях скептик,докато не се случи това.И защо си седнал да убеждаваш всички,че си прав в твърденията си и си толкова убеден?Всеки има лично мнение.Гледам и другите са имали странни случки в живота си.Аз лично съм реалист и много трудно бих седнала да се филмирвам,че нещо ми се случва,когато всъщност не се случва. ;)
BaRcEloNa4
09-14-2010, 11:11
Хаха,ама аз не съм седнала да убеждавам някой да вярва в това,което и аз или пък да ми вярва - негов проблем.Случката беше преди 3 години и определено се случи,когато най-малко очаквах,изобщо не съм седнала да мисля да слагам камери и такива глупости.Ставаше дума за мой близък починал роднина,затова не я споделих,но определено преобърна моя живот и на роднините ми.Мисълта ми беше,че и аз бях скептик,докато не се случи това.И защо си седнал да убеждаваш всички,че си прав в твърденията си и си толкова убеден?Всеки има лично мнение.Гледам и другите са имали странни случки в живота си.Аз лично съм реалист и много трудно бих седнала да се филмирвам,че нещо ми се случва,когато всъщност не се случва. ;)
ами нз според мене са филми :) и подобни глупости и плод на въображението ти за да се докаже слагаш 1 камера и говото аз не говорех за тфоя случай а за една дето вика , че всеки ден и се трескали вратите като се тресне 1 път вратата слагаш камера и готово ;) не очаквай обаче да ти повярвам след като не си снимала и нямаш доказателство за мен ще са глупости ;) неможе 10 пъти на ден да се тряска вратата както каза 1 по горе и там за тв превключвало каналите еми слагаш 1 камера и снимаш бе майка му деба никой няма да ти повярва НИКОГА докато няма доказателства си оставят едни приказки на хора с високо развинтено въображение ;)
danibebi
09-14-2010, 12:26
Ами като се тряскат вратите, може и течение да става.Хиляди обяснения може да има, не е задължително да има дух. ;)
BaRcEloNa4
09-14-2010, 12:32
Ами като се тряскат вратите, може и течение да става.Хиляди обяснения може да има, не е задължително да има дух. ;)
точно :)
BlackEyedPeas
09-14-2010, 13:07
Абе някой може ли да ми обясни за к'во не било хубаво вечер да се гледаш в огледалото?
honeybabe
09-14-2010, 13:42
Абе някой може ли да ми обясни за к'во не било хубаво вечер да се гледаш в огледалото?
Ами това са бабешки поверия според мен.Аз съм се оглеждала.Но поверието гласи,че ако се отглеждаш вечер в огледалото Дяволът идвал и взимал красотата на красивите момичета.А един мой учител,твърдеше,че ако вземеш нож и започнеш да драскаш по огледалото на тъмно си щял да видиш бъдещето си и след това да умреш...това съм чувала,но е леко преувеличено сякаш.
bebchoOoOoOo
09-14-2010, 13:55
Аз пък вярвам в духове, защото лично на мен и на мои близки са се случвали разни неща, но ме мързи да разказвам сега 8-)
SmilezZz
09-14-2010, 15:21
Абе някой може ли да ми обясни за к'во не било хубаво вечер да се гледаш в огледалото?Мене миналата година майка ми ме плашеше,че ще си намеря грозен съпруг 8-) ..Иначе наистина са бабешки поверия,нищо няма да ти се случи..Споко (:..
Иначе това,което ти каза honeybabe за огледалото е вярно..
И аз така съм чувала (:
Ами това са бабешки поверия според мен.Аз съм се оглеждала.Но поверието гласи,че ако се отглеждаш вечер в огледалото Дяволът идвал и взимал красотата на красивите момичета.А един мой учител,твърдеше,че ако вземеш нож и започнеш да драскаш по огледалото на тъмно си щял да видиш бъдещето си и след това да умреш...това съм чувала,но е леко преувеличено сякаш.
За огледалото и аз знам, че е, защото красотата ти оставала там.
Пък това за ножа и огледалото е супер малоумно - каква логика има да видиш бъдещето си, което няма да имаш, след като ще умреш ?
honeybabe
09-14-2010, 19:16
Еми бабешки поверия,каква логика може да има :D
Все пак,ако някои се престраши да го направи,да казва после дали е оцелял. :D :)
Все пак,ако някои се престраши да го направи,да казва после дали е оцелял. :D :)
+1 ;)
sapphire5
09-15-2010, 10:28
:D
Xx7thSiNxX
09-15-2010, 12:40
абе за духове може и да има ама за извънземни ме съмнява всеки прост човек казва не ми се вярва от цялата вселена да сме само ние тфа е най-жалкото оправдание да вярваш в извънземни като дойдат на земята ще повярвам до тогава не ;)
Само да кажа, че за теб понятието "извънземно" отговаря на извънземните от филмите. Да кажем нещо такова:http://www.displaystatues.com/images/lg04alien02017.jpg
Аз лично съм израстнала сред биолози и учени и за мен понятието "извънземен живот" не значи само някакво си човече 100 пъти по-умно от нас и бла бла бла...За мен това е всякаква форма на живот било то и микроорганизъм. Стига само да има вода на една планета и от нея може да се създаде живот,а даже и да няма живот може да се пресели на дадената планета.
Ето например един от спътниците на Юпитер, Европа. Горният и слой е замръзнал, но отдолу се смята, че съществува солен и подвижен океан. Ето ти вода. Е както се сещаш даже и в океаните на Земята има все още неоткрити същества, понеже ние все още не сме се научили да се гмуркаме толкова надълбоко, без да умрем от налягането.Щом напоследък откриваме все повече същества от дълбините, защо да няма такива и в океаните на Европа. Нали се сещаш, че всеки вид се приспособява към заобикалящата го среда и условия. Може би не всички същества се нуждаят от въздух, а може би от друго нещо. Всяко същество се пригажда към ситуацията ,за да оцелее. Има едни рибки, които имитират харемите. Ходят в група от по 3 (1 мъжки и 2 женски). Ако се случи така, че мъжкият да умре, една от женските се превръща в мъжки и заема функциите му.
Казваш само един прост човек би вярвал на тези неща...ми миличък незнам какво знаеш ти, но 100% знам за биологията повече от теб. Обиколола съм целия свят, общувала съм с едни от най-добрите в областта на биологията и геологията, такаче ми простти, че не мога да се съглася с теб.
danibebi
09-15-2010, 14:11
е ако не е оцелял, как ще каже? :D
Greennight
09-15-2010, 16:57
Ми аз да ви кажа наистина,миналото лято на село(не вярвах на духове в нашия свят поне),но бяхме 4ма души на една пейка на около 60 метра от нас.Излезе висок и строен женски силует от нас.Помислих,че е баба ми и извиках:Бабо,ей сега се прибирам чакай.Никакъв отговор.Бабо чакай идвам.Никакъв отговор.Бабо там ли си и станах.Никакъв отговор.Това "нещо" светкавично се шмугна в нашия двор без дори да се чуе звук от скърцащата ни врата.Тичайки влезнах вкъщи и даже събудих баба да я питам.Каза,че спи от близо час.Странна работа.Сетих се,че 1 баба ми не е толкова висока "нещото" беше около 1.80 баба е 1.58 и 2ро хич не е стройна,"нещото" беше като манекенка....После ми казаха бабичките от селото,че ако говориш на дух някой от семейството ти ще умре и такива...-Ефект никакъв(дори да има духове не ме е страх)
KinkiDinki
09-16-2010, 19:53
Май се регистрирах, заради тази тема. :-D
За духовете не знам, повече се интересувам от извънземни. (ако не вярвате в тях или сте по-скоро скептични, моля не четете надолу, защото сигурно ще ме псувате, задето говоря глупости. не очаквам някой да ме вземе насериозно, но да си кажа :( )) Та да продължа. Извънземните са на земята от доста време. Знам най-много за така наречените "рептили" - гущероподобни в човешко тяло. Като цяло има и по-напреднали видове, които доколкото помня си пътуват през времепространството. Няма смисъл да казвам същото, както в един сайт, ако случайно на някой му е интересно, нека пише едно ЛС да му дам сайта, за да не се смята като реклама..
http://www.robertprice.co.uk/robblog/images/hampton_court_ghost_400x400.jpg
Тва ако го видиш ще ти е*е майката.
Случки не съм имал. Помня едно време как се оглеждах докато гледах "Случки с духове" в хола. Струваше ми се, че ще ме издебне някой и...
Golqmpi4
09-17-2010, 10:14
http://www.robertprice.co.uk/robblog/images/hampton_court_ghost_400x400.jpg
Тва ако го видиш ще ти е*е майката.
Случки не съм имал. Помня едно време как се оглеждах докато гледах "Случки с духове" в хола. Струваше ми се, че ще ме издебне някой и...
що за простотия е тфа бе Хахахахаа
Golqmpi4
09-17-2010, 10:15
Само да кажа, че за теб понятието "извънземно" отговаря на извънземните от филмите. Да кажем нещо такова:http://www.displaystatues.com/images/lg04alien02017.jpg
Аз лично съм израстнала сред биолози и учени и за мен понятието "извънземен живот" не значи само някакво си човече 100 пъти по-умно от нас и бла бла бла...За мен това е всякаква форма на живот било то и микроорганизъм. Стига само да има вода на една планета и от нея може да се създаде живот,а даже и да няма живот може да се пресели на дадената планета.
Ето например един от спътниците на Юпитер, Европа. Горният и слой е замръзнал, но отдолу се смята, че съществува солен и подвижен океан. Ето ти вода. Е както се сещаш даже и в океаните на Земята има все още неоткрити същества, понеже ние все още не сме се научили да се гмуркаме толкова надълбоко, без да умрем от налягането.Щом напоследък откриваме все повече същества от дълбините, защо да няма такива и в океаните на Европа. Нали се сещаш, че всеки вид се приспособява към заобикалящата го среда и условия. Може би не всички същества се нуждаят от въздух, а може би от друго нещо. Всяко същество се пригажда към ситуацията ,за да оцелее. Има едни рибки, които имитират харемите. Ходят в група от по 3 (1 мъжки и 2 женски). Ако се случи така, че мъжкият да умре, една от женските се превръща в мъжки и заема функциите му.
Казваш само един прост човек би вярвал на тези неща...ми миличък незнам какво знаеш ти, но 100% знам за биологията повече от теб. Обиколола съм целия свят, общувала съм с едни от най-добрите в областта на биологията и геологията, такаче ми простти, че не мога да се съглася с теб.
само да кажа , че си много зле как може да си мислиш за мене кфо са извънземните като за мене въобще не са тфа може всякак да изглеждат но казах без доказателство за съществуването им без фейк снимки няма да повярвам като го видя а живо тогава ;) дотогава всичко за извънземните остава FAKE AND GAY :D
Е как ще каже дали е оцелял, ако не оцелее :lol: Ще се върне да съобщи на някой под формата на.. дух?! :lol:
Аз като бях малка сядах пред огледалото и можех да зяпам в него с часове. И майка ми винаги ми казваше да правя грозни физиономии, че щяло да ми стане нещо после :D Не знам дали има някаква връзка или просто да ме откаже от вредния навик :D
Yancheto
09-17-2010, 20:51
само да кажа , че си много зле как може да си мислиш за мене кфо са извънземните като за мене въобще не са тфа може всякак да изглеждат но казах без доказателство за съществуването им без фейк снимки няма да повярвам като го видя а живо тогава ;) дотогава всичко за извънземните остава FAKE AND GAY :D
Просто не разбирам как не те е срам да си пускаш елементарното и неграмотно написаното мнение след това, което написа момичето. Ясно е, че тя е много по-навътре с нещата от теб. Аз също вярвам в съществуването на извънземни организми, невероятно е да сме сами в цялата вселена. По-голямо доказателство от написаното по-горе не ти трябва, приеми очевидното.
За призраци и други свръхестествени същества- вярвам в тях! Има толкова много истории, статии, че дори и снимки, няма как да не съществуват. Досега почти нищо странно не ми се е случвало, но има време... Единствено съм усещала чуждо присъствие в стаята, с ъгъла на окото си съм улавяла някакви движения. Много ми е интересно да чета за преживяванията на други хора, доста стряскащи неща има.
За това с огледалото- аз съм чувала, че не бива да се оглеждаш на слаба светлина, защото ще ти се загуби привлекателността. А смелчагата, който ще опита да драска по огледало, да напише едно мнение и ако после не се появи отново във форума- ясно е какво е станало. :D
Golqmpi4
09-18-2010, 05:58
[quote=Xx7thSiNxX]Аз пък съм си твърдо убедена, че има извънземни. Невъзможно е да има толкова много плането на този свят и да няма живот на никоя друга (под каквато и да е форма била то човек, странно същество или микро организъм). За духове съм склонна да вярвам. Когато пра баба ми умря известно време след смъртта и я виждах (до тогава даже не знаех, че ми е пра баба) и баба ми беше много изненадана, когато и описах как изглежда майка и при полужение, че досега не я бях виждала. Не ме интересува дали има извънземни,духове и тн и как да настроени, но аз си ценя дяволския капан пред вратата на стаята ми и солта по ъглите. :D Някакси ме карат да спя по-спокойно нощем. :-D
Просто не разбирам как не те е срам да си пускаш елементарното и неграмотно написаното мнение след това, което написа момичето. Ясно е, че тя е много по-навътре с нещата от теб. Аз също вярвам в съществуването на извънземни организми, невероятно е да сме сами в цялата вселена. По-голямо доказателство от написаното по-горе не ти трябва, приеми очевидното.
За призраци и други свръхестествени същества- вярвам в тях! Има толкова много истории, статии, че дори и снимки, няма как да не съществуват. Досега почти нищо странно не ми се е случвало, но има време... Единствено съм усещала чуждо присъствие в стаята, с ъгъла на окото си съм улавяла някакви движения. Много ми е интересно да чета за преживяванията на други хора, доста стряскащи неща има.
За това с огледалото- аз съм чувала, че не бива да се оглеждаш на слаба светлина, защото ще ти се загуби привлекателността. А смелчагата, който ще опита да драска по огледало, да напише едно мнение и ако после не се появи отново във фору
момичето не е по навътре в нещата от мене тфа , че сте в някфи секти и всичко е плод на въображението ви и с тъпата фраза неможе да сме сами ами може сами сме ;) и не пиша презентация а не лешници като тебе или филмирани курви приеми очевадното , че всички снимка са фейк и няма доказателства за абсолютно нищо тъпа проста и филмирана курво можеби ти се иска да има извънземни за да си разнообразиш жалкият скучен живот съжелявам те :)
Golqmpi4
09-18-2010, 06:02
За това с огледалото- аз съм чувала, че не бива да се оглеждаш на слаба светлина, защото ще ти се загуби привлекателността. А смелчагата, който ще опита да драска по огледало, да напише едно мнение и ако после не се появи отново във форума- ясно е какво е станало. :D
момичето не е по навътре в нещата от мене тфа , че сте в някфи секти и всичко е плод на въображението ви и с тъпата фраза неможе да сме сами ами може сами сме ;) и не пиша презентация а не лешници като тебе или филмирани курви приеми очевадното , че всички снимка са фейк и няма доказателства за абсолютно нищо тъпа проста и филмирана курво можеби ти се иска да има извънземни за да си разнообразиш жалкият скучен живот съжелявам те :)
rauwkost
09-18-2010, 12:18
А да ви ... у главите прости, стига сте цитирали т'ва дълго мнение!!! :booooomb:
Golqmpi4
09-18-2010, 13:01
А да ви ... у главите прости, стига сте цитирали т'ва дълго мнение!!! :booooomb:
овчи зимай си кожите и се махай бе :D
chococookie
09-18-2010, 14:47
Стига с тия филми 8-) Сега ще ви разкажа една история по действителен случай..Значи ние сме си на село, имаме 3 къщи там и ние сме в една от тия къщи и излизам навън да пикая 8-) без бъзик и по едно време се чува нещо в градината с доматите и аз като се изплаших и не се доизпишках и почнах да викам да излезе някой. Излезе мама с един фенер и един чадър и влезе при доматите и кво да види-белка :razz: А тя влиза навътре в градината и с чадъра почва да удря по доматите...Така си изкарах акъла с тая белка. Едни съвет от мене : Не излизайте през нощта по малка нужда, че и голяма, да не изкочи някой таралеж върху вас. Историята е истинска
WaterLilly
09-18-2010, 17:11
Golqmpi4, много си прост, бе мен. Като грешиш, поне си признай. За да вярваш в нещо ти трябва или желязна логика, или доказателство. Макар че второто го няма, първото е налице. Да кажем, че има вода на Марс - значи ще има и организми в нея, говорим за амеби, бактерии и подобни микроскопични симпатични живинки. Това е извънземно - какъвто и да е организъм, който не е на Земята, не става въпрос за зелени човечета.
AutomatiC
09-18-2010, 18:12
вярвам, че някъде има извънземни,все пак съществуват около 400 000 000 галактики...
Golqmpi4
09-18-2010, 19:26
Golqmpi4, много си прост, бе мен. Като грешиш, поне си признай. За да вярваш в нещо ти трябва или желязна логика, или доказателство. Макар че второто го няма, първото е налице. Да кажем, че има вода на Марс - значи ще има и организми в нея, говорим за амеби, бактерии и подобни микроскопични симпатични живинки. Това е извънземно - какъвто и да е организъм, който не е на Земята, не става въпрос за зелени човечета.
абе овца кой ти говори за зелени човечета тъпа проста селска пръчко и си признай , че грешиш остави водата никой не ти говори ако има вода на марс ....... говориме за други неща дето си мислите че има извънземни наблюдават ни и т.н. нито имате доказателства всичко е фейк ГЛУПАЦИ :D
Golqmpi4
09-18-2010, 19:27
вярвам, че някъде има извънземни,все пак съществуват около 400 000 000 галактики...
ти си вярвай като си вярваш незначи , че е истина :) аз пък вярвам , че от 23231231322212343212939328989239923 галактики сме САМО НИЕ :)
unfetter
09-18-2010, 21:31
ти си вярвай като си вярваш незначи , че е истина :) аз пък вярвам , че от 23231231322212343212939328989239923 галактики сме САМО НИЕ :)
Математически е навъзможно, пък да не говорим колко е ограниченочено мисленето ти, щом си напълно убеден, че сме само ние. Не обиждай така хората. Не са ти виновни другите, че са малко (някои доста) по-умни от теб. Браво, че не вярваш. И ние какво? Медал ли да ти дадем, че обиди всички и ни удостои с гениалните си постотве?
Golqmpi4
09-19-2010, 07:19
Математически е навъзможно, пък да не говорим колко е ограниченочено мисленето ти, щом си напълно убеден, че сме само ние. Не обиждай така хората. Не са ти виновни другите, че са малко (някои доста) по-умни от теб. Браво, че не вярваш. И ние какво? Медал ли да ти дадем, че обиди всички и ни удостои с гениалните си постотве?
абе ае да ти еба майката бе нещасник да дай ми медал че ебах майкати :D математически било невъзможно то много неща са невъзможни но стават глупак някои хора са доста по умни от тебе и стига ми се прай на учен щото си мишка с пропаднал живот и 200 лева заплата глупак :D казах докато на живо не видя извънземни или поне да има 100 % доказателства за съществуането им няма да повярвам дотогава с тфойте извънземни отивате на майкати в газа ;)
SmilezZz
09-19-2010, 11:56
Стига сте пълнили темата с вашите глупости..
Всеки в каквото иска,в това да вярва..
Никой няма право да го обижда,заради това..
sapphire5
09-19-2010, 12:02
Стига сте пълнили темата с вашите глупости..
Всеки в каквото иска,в това да вярва..
Никой няма право да го обижда,заради това..
съгласна съм :x ..
StolenBliss
09-19-2010, 14:30
Да, доста обиди се изсипаха и то ненужни..!
Golqmpi4
09-19-2010, 15:03
КЛЮЧ :booooomb:
kokosety
09-19-2010, 16:51
Абе хич не си пич бе голямпич :D :D даже си много зле като си ограничен тип какво се отваряш аре да не обиждасх да не ти заключа един тупаник :-x :-x
Golqmpi4
09-19-2010, 16:55
Абе хич не си пич бе голямпич :D :D даже си много зле като си ограничен тип какво се отваряш аре да не обиждасх да не ти заключа един тупаник :-x :-x
абе помяр ти си много зле бе ограничено копеле ако те набарам ще бия така , че ваще ще си помислят че те е блъснал влак скапаняк :D
SmilezZz
09-19-2010, 16:55
КЛЮЧ :booooomb:И за какво да ни заключат темата..
А и щом не ти харесва и не можеш да уважаваш мненията на останалите потребители - напускаш темата..
SmilezZz
09-19-2010, 16:59
абе помяр ти си много зле бе ограничено копеле ако те набарам ще бия така , че ваще ще си помислят че те е блъснал влак скапаняк :DНапусни темата,бе идиот..
Не kokosety е ограничен/а,а ти самия си такъв..
Ако се мислиш,че си забавен - грешиш..
Напротив - Хипер си ни тъп :?
StolenBliss
09-19-2010, 17:04
Тука модератор тряя се намеси ама не да заключва темата а да се погрижи само за 'големия пич', човека явно няма кво да праи и гледа как да си избие комплексите.. :?
shokoladd
09-19-2010, 18:09
И аз вярвам в духове и извънземни..Много често ми се струва, че в стаята ми има някой.Сякаш виждам сенки на телевизора(докато е изключен де :-D На няколко пъти когато съм си легнала сякаш някои ходи в стаята ми :-# чувам скърцането на дъските :shock: много ме е страх..нз въобразявам ли си или..
Xx7thSiNxX
09-19-2010, 19:19
Именно, точно това се опитвах да му обясня...личи си, кой може да вдене и кой не.
А ти "Golqmpi4", щом така отхвърляш науката с лека ръка искаш ли да те заведа в природонаучния музей, който беше 15 години на баща ми, да видиш с какво се занимават учените в западното крило, понеже там не само има изложби на животни, зародиши и тн, но и задната му част е иследователски център. Да те научат малко на биология. А ако тогава не се убедиш, че вероятността да сме сами е направо невъзможна и, че е пълно с планети, на които е възможен живот, то тогава ще те заведа при една много добра моя приятелка. Тя е професор в Биологическия факултет и се занимава точно с математика на биологията. Там такива точни цифри ще ти тресне за вероятности, че свят ще ти се замая.
Всеки организъм се приспособява към средата около него. Рибите си имат океан и си седят в него. Това, че нашият въздуш не става за тях, не значи, че ние хората не можем да дишаме на повърхността. Ето това доказва, че разликата в средите не пречи да съществуват различни видове, които се нуждаят от различни условия, за да продължават да живеят. В самото начало животът е бил най-примитивната си форма. Благодарение на поредица от мутации ние сме еволюирали до такова ниво, че да се пригодим към условията на Земята. Тези, които не са могли да се пригодят са измрели. Поради това сега хората сме еднакви, а не един с пипала, друг с хриле и тн.
Не ме интересува, каква е твоята представа за извънземно. На практика дефиницията на понятието "извънземно" означава всяка форма ни живот идваща от извън нашата родна планета Земя. Било то зелено човече, микроорганизъм, чудовище с пипала, котенце и тн. Гаранция ти давам 100%, че има ли вода, има ли источник на топлина има и живот.
Ти поинтересувал ли си се, как е възникнал животът на земята? Изобщо тази тема е много интересна и ще се радвам да я проучиш.
Всъщност, който го интересува да прочете тази статия. Не е перфектна, но е по-добре от това да вярваме в Адам и Ева.
http://spaceguide.hit.bg/Earth-life.htm
Golqmpi4
09-19-2010, 19:53
КЛЮЧ :booooomb:И за какво да ни заключат темата..
А и щом не ти харесва и не можеш да уважаваш мненията на останалите потребители - напускаш темата..
.!.
Golqmpi4
09-19-2010, 19:54
абе помяр ти си много зле бе ограничено копеле ако те набарам ще бия така , че ваще ще си помислят че те е блъснал влак скапаняк :DНапусни темата,бе идиот..
Не kokosety е ограничен/а,а ти самия си такъв..
Ако се мислиш,че си забавен - грешиш..
Напротив - Хипер си ни тъп :?
ей овца зимай си кожите и се махай бе майкати деба откачена ;)
Golqmpi4
09-19-2010, 19:54
Тука модератор тряя се намеси ама не да заключва темата а да се погрижи само за 'големия пич', човека явно няма кво да праи и гледа как да си избие комплексите.. :?
абе палячо явно ти няма кфо да правиш и пускаш скапани теми и си избивате комплексите скапани хипита с промити мозъци ей тфа сте вие скапаняци ..........
Golqmpi4
09-19-2010, 19:56
Именно, точно това се опитвах да му обясня...личи си, кой може да вдене и кой не.
А ти "Golqmpi4", щом така отхвърляш науката с лека ръка искаш ли да те заведа в природонаучния музей, който беше 15 години на баща ми, да видиш с какво се занимават учените в западното крило, понеже там не само има изложби на животни, зародиши и тн, но и задната му част е иследователски център. Да те научат малко на биология. А ако тогава не се убедиш, че вероятността да сме сами е направо невъзможна и, че е пълно с планети, на които е възможен живот, то тогава ще те заведа при една много добра моя приятелка. Тя е професор в Биологическия факултет и се занимава точно с математика на биологията. Там такива точни цифри ще ти тресне за вероятности, че свят ще ти се замая.
Всеки организъм се приспособява към средата около него. Рибите си имат океан и си седят в него. Това, че нашият въздуш не става за тях, не значи, че ние хората не можем да дишаме на повърхността. Ето това доказва, че разликата в средите не пречи да съществуват различни видове, които се нуждаят от различни условия, за да продължават да живеят. В самото начало животът е бил най-примитивната си форма. Благодарение на поредица от мутации ние сме еволюирали до такова ниво, че да се пригодим към условията на Земята. Тези, които не са могли да се пригодят са измрели. Поради това сега хората сме еднакви, а не един с пипала, друг с хриле и тн.
Не ме интересува, каква е твоята представа за извънземно. На практика дефиницията на понятието "извънземно" означава всяка форма ни живот идваща от извън нашата родна планета Земя. Било то зелено човече, микроорганизъм, чудовище с пипала, котенце и тн. Гаранция ти давам 100%, че има ли вода, има ли источник на топлина има и живот.
Ти поинтересувал ли си се, как е възникнал животът на земята? Изобщо тази тема е много интересна и ще се радвам да я проучиш.
Всъщност, който го интересува да прочете тази статия. Не е перфектна, но е по-добре от това да вярваме в Адам и Ева.
http://spaceguide.hit.bg/Earth-life.htm
офф не ми пука че баща ти е имал музей дворец или бентли ..... 2 ро не ми се слушат сектанските ти проповядвания не си попаднала на правилния човек скапано хипи с промит мозък ае махай се преди да съм те намерил и застрелял :) като не вдяваш и живота ти е толкова скучен си мисли ,че има извънземни казах докато няма неуспорими доказателства и не ги видя на живо няма да повярвам дотогава ти с тфойте измислени извънземни на майкати гъза ;)
Xx7thSiNxX
09-19-2010, 21:28
офф не ми пука че баща ти е имал музей дворец или бентли ..... 2 ро не ми се слушат сектанските ти проповядвания не си попаднала на правилния човек скапано хипи с промит мозък ае махай се преди да съм те намерил и застрелял :) като не вдяваш и живота ти е толкова скучен си мисли ,че има извънземни казах докато няма неуспорими доказателства и не ги видя на живо няма да повярвам дотогава ти с тфойте измислени извънземни на майкати гъза ;)
Абе лайно я внимавай с езика преди да съм ти видяла IP-то, че ще пострадаш, ако ми се изрепчиш още веднъж. Аз търпя, търпя, ама не дърпай дявола за опашката.
Сядай си на гъза, заципи я тази уста, чети и се опитай поне един път в този живот да мислиш преди да нападаш!
Първо нищо лошо не съм ти казала досега, че да ми говориш така.
Второ в този форум всеки има правото да се изкаже и да каже собственото си мнение. Ако някога си учил право в училище (така като те гледам даже не си го посещавал) щеше да знаеш, че всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права. Те са надарени с разум и съвест и следва да се отнасят помежду си в дух на братство, който ти и грам не проявяваш.
Член 54
(1) (Доп. - ДВ, бр. 29 от 1990 г.) Гражданите имат свобода на словото, печата, събранията, митингите и манифестациите. Те могат свободно да изразяват и разпространяват своето мнение по въпроси от политически, икономически, социален, културен и религиозен характер чрез слово, печат и по друг начин, както и да се информират при свободен избор на източниците на информация. Цензура не се допуска.
Като имаме в предвид написаното по-горе буквално мога да си казвам и пиша всичко, което поискам стига това да не е по националния ефир или да застрашава националната сигурност.
Трето: никъде не съм се хвалила колко пари имат наще или дали са бедни или богати. Това, че е учил, че се е трудил и тн е само повод за гордост и ако един човек има пари в повечето случеи е, понеже си е заслужил. Ти като си едно твърдоглаво нищо стой си у калта и проси стотинки, щом за теб парите са толкова важни, че първи ти грабнаха окото.
Четвърто: Нито съм сектантка нито нищо. Щом си толкова навътре в тези неща трябва да се зачудиш дали самият ти не си такъв.
Пето: Хипи е баба ти, а ти гъза на майка ми няма да го видиш. Такава гледка трябва да се заслужи. Мъже са се били за този гъз и през тях ще трябва да минеш, за да я видиш тази жена.
Шесто: МОЛЯ ЗАПОВЯДАЙ! НАМЕРИ МЕ И МЕ ГРЪМНИ! Точен адрес да ти дам ли, че в центъра на София катот е гледам не си стъпвал? :grin: Споменах ли, че хобито ми е стрелба. С военни съм се състезавала и имам по-точен мерник от тях. Още един път ми кажи нещо и ще почне купонът. Така ще си викна приятелите от Mlada Boleslav, Видин, Петрич и София, че ще стане играчка плачка. Просто си нямаш и на представа какви проблеми можеш да си навлечеш. Искам да го видя.. ЕЛА! Искам да ти видя грозния фейс и тресящия шкембак. Некво лапе ще ми се отваря...никога няма да го допусна. Седи си там, трай си, сдухвай се, понеже докато не започнеш да се обосноваваш като хората и не ми представяш факти твоята защита не струва и губиш. По-добре си трай и не се прави на голяма работа, понеже е просто жалко.
Ти миличък какво искаш до тебе ли да ти довлека извънземното. Ох или искаш да ти платя билета за една екскурзия до Марс? Какво искаш от мен? ....Снимки искал...,а гъза не искаш ли да ти обърша? Отиди и си ги направи сам, като толкова искаш снимков материал! Аз ти давам само научните материали.
Golqmpi4
09-20-2010, 07:08
Абе лайно я внимавай с езика преди да съм ти видяла IP-то, че ще пострадаш, ако ми се изрепчиш още веднъж. Аз търпя, търпя, ама не дърпай дявола за опашката.
Сядай си на гъза, заципи я тази уста, чети и се опитай поне един път в този живот да мислиш преди да нападаш!
Второ в този форум всеки има правото да се изкаже и да каже собственото си мнение. Ако някога си учил право в училище (така като те гледам даже не си го посещавал) щеше да знаеш, че всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права. Те са надарени с разум и съвест и следва да се отнасят помежду си в дух на братство, който ти и грам не проявяваш.
Член 54
(1) (Доп. - ДВ, бр. 29 от 1990 г.) Гражданите имат свобода на словото, печата, събранията, митингите и манифестациите. Те могат свободно да изразяват и разпространяват своето мнение по въпроси от политически, икономически, социален, културен и религиозен характер чрез слово, печат и по друг начин, както и да се информират при свободен избор на източниците на информация. Цензура не се допуска.
Като имаме в предвид написаното по-горе буквално мога да си казвам и пиша всичко, което поискам стига това да не е по националния ефир или да застрашава националната сигурност.
Трето: никъде не съм се хвалила колко пари имат наще или дали са бедни или богати. Това, че е учил, че се е трудил и тн е само повод за гордост и ако един човек има пари в повечето случеи е, понеже си е заслужил. Ти като си едно твърдоглаво нищо стой си у калта и проси стотинки, щом за теб парите са толкова важни, че първи ти грабнаха окото.
Четвърто: Нито съм сектантка нито нищо. Щом си толкова навътре в тези неща трябва да се зачудиш дали самият ти не си такъв.
Пето: Хипи е баба ти, а ти гъза на майка ми няма да го видиш. Такава гледка трябва да се заслужи. Мъже са се били за този "задни части" и през тях ще трябва да минеш, за да я видиш тази жена.
Шесто: МОЛЯ ЗАПОВЯДАЙ! НАМЕРИ МЕ И МЕ ГРЪМНИ! Точен адрес да ти дам ли, че в центъра на София катот е гледам не си стъпвал? :grin: Споменах ли, че хобито ми е стрелба. С военни съм се състезавала и имам по-точен мерник от тях. Още един път ми кажи нещо и ще почне купонът. Така ще си викна приятелите от Mlada Boleslav, Видин, Петрич и София, че ще стане играчка плачка. Просто си нямаш и на представа какви проблеми можеш да си навлечеш. Искам да го видя.. ЕЛА! Искам да ти видя грозния фейс и тресящия шкембак. Некво лапе ще ми се отваря...никога няма да го допусна. Седи си там, трай си, сдухвай се, понеже докато не започнеш да се обосноваваш като хората и не ми представяш факти твоята защита не струва и губиш. По-добре си трай и не се прави на голяма работа, понеже е просто жалко.
Ти миличък какво искаш до тебе ли да ти довлека извънземното. Ох или искаш да ти платя билета за една екскурзия до Марс? Какво искаш от мен? ....Снимки искал...,а гъза не искаш ли да ти обърша? Отиди и си ги направи сам, като толкова искаш снимков материал! Аз ти давам само научните материали.
1 во ХИПИ Е БАБА ТИ
2 РО ШИ ЕБА МАЙКАТА КУРВЕНСКА
3 ТО ОТ СОФИЯ СЪМ КАЖИ МИ АДРЕС И ОЩЕ ТЕЯ ДНИ ИДВАМ И ТИ ТЕГЛЯ КУРШУМА :) и ще ти наритам дебелия скапан задник ако искаш викай приятели да им набия шамарите и на тях кой знае от кое село си а ми се хвали от софия била сигурен съм , че не си стъпвала в софия или ако си стъпвала си дошла от провинцияа нали познах ? :grin: тъпа овца не ме заплашвай с кой си имам работа имам си работа с тъпа курва и инвалидните и приятели майкати ще еба :)
още нещо няма да повярвам в извънземни докато не вида неуспорими доказателства а не догатки на хипита с промити мизъци скапаняци ......
затваряй си немитата уста и не изпадай в истерий и се замислям дали въобще си струва да бия пътя до някое село за да набия шамарите на някфа овца :D в много филми влезна да не живееш в америка :lol: още нещо работи си още като продавачка в книжарница и не ме занимавай с жалкият ти мизерен живот проси си стотинките копай си на нивата и не ме занимавай ;) като се замисля на тебе ти се иска да има извънземни и живееш в тфой си свят за да разнообразиш малко жалкият си скапан провален смачкан живот .... съжелявам те :( а направи ми впечатление като се похвали че баща ти имал музей или нещо такова мене кфо ме интересува бе ако ще да кара и самолет много се фукаш ;) тъпа овца .......
Xx7thSiNxX
09-20-2010, 08:39
Член 54
Пето: Хипи е баба ти, а ти гъза на майка ми няма да го видиш. Такава гледка трябва да се заслужи. Мъже са се били за този "задни части" и през тях ще трябва да минеш, за да я видиш тази жена.
1 во ХИПИ Е БАБА ТИ
2 РО ШИ е** МАЙКАТА КУРВЕНСКА
3 ТО ОТ СОФИЯ СЪМ КАЖИ МИ АДРЕС И ОЩЕ ТЕЯ ДНИ ИДВАМ И ТИ ТЕГЛЯ КУРШУМА :) и ще ти наритам дебелия скапан задник ако искаш викай приятели да им набия шамарите и на тях кой знае от кое село си а ми се хвали от софия била сигурен съм , че не си стъпвала в софия или ако си стъпвала си дошла от провинцияа нали познах ? :grin: тъпа овца не ме заплашвай с кой си имам работа имам си работа с тъпа к***а и инвалидните и приятели майкати ще е** :)
още нещо няма да повярвам в извънземни докато не вида неуспорими доказателства а не догатки на хипита с промити мизъци скапаняци ......
затваряй си немитата уста и не изпадай в истерий и се замислям дали въобще си струва да бия пътя до някое село за да набия шамарите на някфа овца :D в много филми влезна да не живееш в америка :lol: още нещо работи си още като продавачка в книжарница и не ме занимавай с жалкият ти мизерен живот проси си стотинките копай си на нивата и не ме занимавай ;) като се замисля на тебе ти се иска да има извънземни и живееш в тфой си свят за да разнообразиш малко жалкият си скапан провален смачкан живот .... съжелявам те :( а направи ми впечатление като се похвали че баща ти имал музей или нещо такова мене кфо ме интересува бе ако ще да кара и самолет много се фукаш ;) тъпа овца .......
Простите хора са си прости. Благодарение на теб сега ще спасим Земята от един тъпак с прекалено голяма уста. Аз си трая и се сдържам, предупреждавам, но като си толкова тъп да дърпаш дявола за опашката е сега ще си търпиш последствията.
П.С. От София съм и цял живот съм си живяла тук, както и няколко поколения назад. В интерес на истината родът ми произлиза от Велико Търново, а по-български град от това нз. В родът ми е имало 7 войводи, докато в твоя е имало пъзльовци, свинари, копачи и орачи. Пък и не мисля, че даже и някой да е от село това е нещо лошо. Всички сме хора, всички сме българи в родината си с изключение на теб. В теб няма нищо патриотично. Ти не испитваш нито гордост, че си българин нито любов. Ти си жалко подобие на кюфте и нищо повече. Нз как ще ми риташ дебелия задник...може би ще е по-добре да го преправиш на анорексичния задник, понеже съм 40кг и ако сваля още малко нема си ми нужен ти с въображаемите ти куршуми. Комплексар си и нищо повече. Ще ми се пише Голямпич.., че си голям в корема голям си, но пичовското от къде го измисли? Що за мъж си изобщо да говориш така на едно момиче. Що за мъж си изобщо да заплашваш едно момиче...ти си просто едно жалко лайно!
Сега ще те видим как стоят нещата с майки, бащи, гаджета и тн. Ядоса ме прекалено много.
Golqmpi4
09-20-2010, 08:59
Член 54
1 во ХИПИ Е БАБА ТИ
2 РО ШИ е** МАЙКАТА КУРВЕНСКА
3 ТО ОТ СОФИЯ СЪМ КАЖИ МИ АДРЕС И ОЩЕ ТЕЯ ДНИ ИДВАМ И ТИ ТЕГЛЯ КУРШУМА :) и ще ти наритам дебелия скапан задник ако искаш викай приятели да им набия шамарите и на тях кой знае от кое село си а ми се хвали от софия била сигурен съм , че не си стъпвала в софия или ако си стъпвала си дошла от провинцияа нали познах ? :grin: тъпа овца не ме заплашвай с кой си имам работа имам си работа с тъпа к***а и инвалидните и приятели майкати ще е** :)
Простите хора са си прости. Благодарение на теб сега ще спасим Земята от един тъпак с прекалено голяма уста. Аз си трая и се сдържам, предупреждавам, но като си толкова тъп да дърпаш дявола за опашката е сега ще си търпиш последствията.
П.С. От София съм и цял живот съм си живяла тук, както и няколко поколения назад. В интерес на истината родът ми произлиза от Велико Търново, а по-български град от това нз. В родът ми е имало 7 войводи, докато в твоя е имало пъзльовци, свинари, копачи и орачи. Пък и не мисля, че даже и някой да е от село това е нещо лошо. Всички сме хора, всички сме българи в родината си с изключение на теб. В теб няма нищо патриотично. Ти не испитваш нито гордост, че си българин нито любов. Ти си жалко подобие на кюфте и нищо повече. Нз как ще ми риташ дебелия задник...може би ще е по-добре да го преправиш на анорексичния задник, понеже съм 40кг и ако сваля още малко нема си ми нужен ти с въображаемите ти куршуми. Комплексар си и нищо повече. Ще ми се пише Голямпич.., че си голям в корема голям си, но пичовското от къде го измисли? Що за мъж си изобщо да говориш така на едно момиче. Що за мъж си изобщо да заплашваш едно момиче...ти си просто едно жалко лайно!
Сега ще те видим как стоят нещата с майки, бащи, гаджета и тн. Ядоса ме прекалено много.
хахаххаха кфо ще ми направиш 1 во нали знаеш че ип то не ми е реално :) 2 ро родът ти произлиза от пияници отрепки свинари просяци пъзльовци, проста овца много заплашваш ако те намера ще те наплюя тфа ти стига проста курва аз съм българин а ти си турска отрепка ще си говоря кфото искам нали има свобода на словото и печата овчи ;) ама аз щи еба путката майчина ако те намера кого заплашваш ма курво пребита смачкана майкати ще еба измекярска
охооо ама и ти джудже си била 11 клас 165 см аххХАХХАхахахХАХ съжелявам те :) ще отърва света от боклук като тебе :) давай вика си гаджетата от 11 клас ХАХхахаха няма кфо да ми направиш освен да ми напрайш 1 свирка с въображаемите ти приятели много си силна в нета чакам да вида кфо ще ми направиш Хаххахаа комплексарка си нищо повече много ти знае немитата уста а нищо неможе да правиш на 2 магарета сламата неможе да разделиш .....
Golqmpi4
09-20-2010, 09:13
КЛЮЧ
Golqmpi4
09-20-2010, 10:16
на овцата и казах даже къде да дойде да ме потърси в младост 2 но явно не и стиска само на думи е силна ;) хахахаха
Стига спамихте в темата бе! Друга работа нямате ли си?!
Останалите толкова ли сте елементарни (с риск да ви обидя), че не знаете поговорката: УБИЙ ГЛУПАКА С МЪЛЧАНИЕ! Какво му се връзвате на простотиите на тоя. Не разбирате ли, че е фейк и го прави САМО, за да ви дразни?!
Всеки има правото да вярва в духове, извънземни - въображение, психика.. Хубаво е всеки да си има теза и да я защитава, но не я бутайте, като никой не ви я иска.
Сега се придържайте към темата. А тея модератори да си вършат малко повече работата :?
Golqmpi4
09-20-2010, 12:38
Останалите толкова ли сте елементарни (с риск да ви обидя), че не знаете поговорката: УБИЙ ГЛУПАКА С МЪЛЧАНИЕ! Какво му се връзвате на простотиите на тоя. Не разбирате ли, че е фейк и го прави САМО, за да ви дразни?!
Всеки има правото да вярва в духове, извънземни - въображение, психика.. Хубаво е всеки да си има теза и да я защитава, но не я бутайте, като никой не ви я иска.
Сега се придържайте към темата. А тея модератори да си вършат малко повече работата :?
'
фейк е майкати ;) аз кфо да направя , че тъпата курва по горе се заяжда ;) даже адрес и дадох на лс и я фана страх да дойде .......
unfetter
09-20-2010, 16:07
Golqmpi4 искеро извинявай, че не ти отговор, но не успях вчера.. сега като гледам момичето е свършило прекрасна работа! :-D * БРАВО ! :D :-) * Не можеш ли да говориш нормален български език, БЕЗ ПСУВНИ ? Как разбра, че всички сме курви ? Айде на това ми отговори и те признах! :razz: Курви ! Ти виждал ли си ме?? Виждал ли си НЯКОГО от всичките хора, които обиди, че да им лепваш такива етикети? (дори и да са такива - ЛИЧЕН ИЗБОР :wink: не можеш да ги съдиш, че са такива) Виж, по начинът ти на изразяване - ТОЕСТ КАК ГОВОРИШ - ни става ясно, че си прекъснал рано, рано ПРЕКАЛЕНО рано училище, пък възпитанието.. :? (такива хора не бива да създават, отглеждат и ВЪЗПИТАВАТ деца :x )
Айде модареторите да се задействат *моля*, че темата беше хубава ПРЕДИ един човек да я развали с нечистия си език. *Няма лошо хората да имат различни мнения, но не налагайте своите на другите и НЕ ги обиждайте, само защото НЕ мислят като вас. :wink: *
* Ако се държиш така и в реалният свят, по-добре се скрий, че ще си намериш майстора. :? :-D *то всъщност не е смешно.. *
** Извинете за думата к*рва, но така и така се разбира за какво става дума... 8-) (ако кажете, ще я цензурирам)
DrIfteRbg
09-20-2010, 17:42
Има духове, зомбита, извинземни и върколаци САМО ВЪВ ФИЛМИТЕ И ВИДЕОИГРИТЕ!!! Не вярвам докато не видя. За извънземни- можеби имо, но да ли са идвали на земята е друг въпрос..
Xx7thSiNxX
09-20-2010, 18:08
'
фейк е майкати ;) аз кфо да направя , че тъпата к***а по горе се заяжда ;) даже адрес и дадох на лс и я фана страх да дойде .......
Ти бъзльо добре ми даде адрес ма ден и час даде ли ми? :D Пред карате клуба...да догодина нали? На много наперен се правиш и се фукаш, че ме е хванало страх, ама това си го написал баш като си ми пратил писмото. Ти сещаш ли се, че за разлика от теб аз ходя на училище и си имам гадже и личен живот. Не кибичя пред компа по цял ден да те чакам да ми пишеш.
Аз като по-умна ще прекратя този спор и ще си замълча, пък ти прави каквото искаш. Не си струва да си губя времето с теб. :)
Golqmpi4
09-20-2010, 18:59
'
фейк е майкати ;) аз кфо да направя , че тъпата к***а по горе се заяжда ;) даже адрес и дадох на лс и я фана страх да дойде .......
Ти бъзльо добре ми даде адрес ма ден и час даде ли ми? :D Пред карате клуба...да догодина нали? На много наперен се правиш и се фукаш, че ме е хванало страх, ама това си го написал баш като си ми пратил писмото. Ти сещаш ли се, че за разлика от теб аз ходя на училище и си имам гадже и личен живот. Не кибичя пред компа по цял ден да те чакам да ми пишеш.
Аз като по-умна ще прекратя този спор и ще си замълча, пък ти прави каквото искаш. Не си струва да си губя времето с теб. :)
хахахах и аз не стоя по цял ден на компа няколко дни имам свободни и вече ти написах дата и час къде да се срещтнеме да видиме кфо ще ми напрваиш доволна ли си ????? ае сега бъзло да видиме дали ще дойдеш :) пп мене кфо ме ебе че имаш гадже и т.н. не е нужно да ми се изповядваш на лс че на вилата ти стреляш с лък и стреляш с пушка :D ...... ма ся се чуди кфо оправдание да намериш за да не дойдеш ..........
Golqmpi4
09-20-2010, 19:01
Golqmpi4 искеро извинявай, че не ти отговор, но не успях вчера.. сега като гледам момичето е свършило прекрасна работа! :-D * БРАВО ! :D :-) * Не можеш ли да говориш нормален български език, БЕЗ ПСУВНИ ? Как разбра, че всички сме к**ви ? Айде на това ми отговори и те признах! :razz: к**ви ! Ти виждал ли си ме?? Виждал ли си НЯКОГО от всичките хора, които обиди, че да им лепваш такива етикети? (дори и да са такива - ЛИЧЕН ИЗБОР :wink: не можеш да ги съдиш, че са такива) Виж, по начинът ти на изразяване - ТОЕСТ КАК ГОВОРИШ - ни става ясно, че си прекъснал рано, рано ПРЕКАЛЕНО рано училище, пък възпитанието.. :? (такива хора не бива да създават, отглеждат и ВЪЗПИТАВАТ деца :x )
Айде модареторите да се задействат *моля*, че темата беше хубава ПРЕДИ един човек да я развали с нечистия си език. *Няма лошо хората да имат различни мнения, но не налагайте своите на другите и НЕ ги обиждайте, само защото НЕ мислят като вас. :wink: *
* Ако се държиш така и в реалният свят, по-добре се скрий, че ще си намериш майстора. :? :-D *то всъщност не е смешно.. *
** Извинете за думата к*рва, но така и така се разбира за какво става дума... 8-) (ако кажете, ще я цензурирам)
абе овца куца ти възпитанието на тебе аз не смятам да цепя басма на никой никога ще си нареждам който и както искам ясно ? и аз не пиша презентация а пиша на лешници като тебе :) ще си намериш майстора такива хора като вас тъпи и прости хипита не трябва да отглеждат деца а трябва да ги разстрелят някъде .........