Влез

View Full Version : всичко за косата..

Страници : 1 [2] 3 4 5 6 7

pressiana
06-28-2011, 10:31
FuCKkK13, не ме разбра. Говорех за маските по принцип, не за тази с тривитаминол. Например да се направи един списък с продукти за мазна коса, суха коса и нормална коса. И всеки да си избере каквото му трябва и да си направи маска. Уточнявам, че не бива да се ползват само омазняващи/изсушаващи продукти, така че всеки да си реши сам за себе си колко и какви продукти ще сложи. Освен това исках и да напишем кои продукти могат да се заменят в маските и с какво. Пример:

зехтин/бадемово масло
ракия/водка
зехтин/мас

А за списъка - кисело мляко, мед, зехтин - подходящи за суха - а хума - за мазна. Просто да го структурираме, за да е по-лесно за всички да си правят маски с продуктите, с които разполагат в дадения момент. Сега разбра ли ме? :)

titinkaa
06-28-2011, 10:52
Аз Себорала го купувам за 2лв.

FuCKkK13
06-28-2011, 11:04
FuCKkK13, не ме разбра. Говорех за маските по принцип, не за тази с тривитаминол. Например да се направи един списък с продукти за мазна коса, суха коса и нормална коса. И всеки да си избере каквото му трябва и да си направи маска. Уточнявам, че не бива да се ползват само омазняващи/изсушаващи продукти, така че всеки да си реши сам за себе си колко и какви продукти ще сложи. Освен това исках и да напишем кои продукти могат да се заменят в маските и с какво. Пример:

зехтин/бадемово масло
ракия/водка
зехтин/мас

А за списъка - кисело мляко, мед, зехтин - подходящи за суха - а хума - за мазна. Просто да го структурираме, за да е по-лесно за всички да си правят маски с продуктите, с които разполагат в дадения момент. Сега разбра ли ме? :) ами да разбрах те.. преди мен някое от момичетата мисля че беше направило за продуктите, които могат да се заменят.. ако искаш напиши ти за каквото се сещаш, че последните дни нямам много време.. а аз после или другите момичета ще допълваме, дори може да го сложа в началото на темата.. извинявам се, но наистина имам много работа напоследък :)

Shia
06-28-2011, 11:39
Оригиналната маска:
2 с.л. тривитаминол (ново име- АД3Е/мастна основа, Виалитон/водна основа)- купува се от ветеринарна аптека, струва около 4-5 лв за 100 мл.
1 с.л. свинска мас - заменя се с бадемово масло (най - мощният стимулант за израстване на коса); зехтин; масло от гроздови семена (за регулиране на омазняването); масло от пшеничен зародиш (за много суха, накъсана, цъфтяща коса), масло от шеа/карите , масло от жожоба, .... инфо тук
1 с.л. ракия - или друг алкохол - водка, ром, коняк
1 с.л оцет - за да се избегне миризмата на салата, можете да замените с лимонов сок
2-3 капки газ - за блясък ако е с изтекъл срок на годност мирише по - слабо. Купува се от железария или евентуално магазин за домашни потреби.

Регулиращи:
Всички видове масла
- бадемово масло (най - мощният стимулант за израстване на коса);
- масло от гроздови семена (силен антиоксидант, подходящо за мазна коса и кожа)
- масло от пшеничен зародиш (за много суха, накъсана, цъфтяща коса - нанасяйте предимно в краищата)
- масло от шеа/карите (ревитализира косата)
- масло от жожоба (за блясък,обем и гъвкавост на косата)
- кокосово масло
- маслиново масло

Изсушаващи:
- кисело мляко - за еластичност на косъма
- мед – за всеки тип коса, прави косата мека и подхранена
- жълтък - подхранва, но „извлича” боята от боядисаната коса , затова ще се наложи да се боядисвате по – често. Изсушава леко. Да се измива внимателно с хладка вода, тъй като ако започнете с гореща, ще се пресече и „свари” – ще останат малки топченца, които трудно се премахват и започват да гният в косата.
- аспирин – за растеж и п-в пърхот
- хума - има различни видове хума - зелена, жълта, бяла, розова, синя, - консистенцията е подобна на кашичка. Ще е необходимо по - голямо количество, за да се покрие цялата коса.ИНФО ТУК).

Маската може да се редува с готови маски. След измиване, при желание се нанася подходящ балсам в краищата на косата. За по - лесно разресване може да се втрият две-три капки кристали/масло от жожоба/карите. Против цъфтящи връхчета е подходящо втриването на пшенично масло (има лек "мокър" ефект).

neeDaBosS
06-28-2011, 12:32
Днес си взех Себорал за 1,86 8-) Себорал Форте е червения,а синия е само Себорал.Леле не е истина просто как ме болят краката,обиколих сигурно всички възможни аптеки и никъде не намерих хининов шампоан :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x !!!! Тази сутрин си изправих косата и сега като я погледна....цъфнала е,чак вързала вече..след малко отивам на фризиьор 8)

pressiana
06-28-2011, 12:33
Благодаря много. :)
А да ви се оплача, не мога да пробвам с лайката /изрусяването/, защото е облачно. Много ме е яд. 8-)

blondeVIP
06-28-2011, 13:53
^ И аз от съботата се опитвам и все няма слънце да пробвам ;д
А вие откъде си купувате лайката??

MegiBoOm
06-28-2011, 13:55
Aз моята я купувам от аптека в една жълта кутия. :D

neeDaBosS
06-28-2011, 13:55
Аз си имам домашна лайка,от баба..но момичета ако са ви тъмни косите няма да има голям ефект.На BlondeVIP е по-русичка и ще има ефект..На pressiana не съм я виждала :)

LudotoDevoiche
06-28-2011, 14:23
neeDaBosS , как мина фризиьора? :P

Аз миналото лято си плакнех косата с лайка всеки път след баня... След това излизах на слънце и ефект наистина имаше. Макар и малко косата ми наистина се беше поизсветлила. Сега почнах същата процедура... :)

neeDaBosS
06-28-2011, 14:27
Още не съм ходила :( чакам една приятелка..сама не ми се ходи ;д ще се похваля като се върна 8-)

pressiana
06-28-2011, 14:50
Аз си имам домашна лайка,от баба..но момичета ако са ви тъмни косите няма да има голям ефект.На BlondeVIP е по-русичка и ще има ефект..На pressiana не съм я виждала :)

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/223138_222629617752488_100000163550370_1129745_258 7286_n.jpg

Ето я. Нещо като златисто кестеняв е, или пък тъмно рус.
Иначе лайката си я взех от аптеката в едно хартиено пакетче. По-малко от 1лв беше цената.

blondeVIP
06-28-2011, 14:57
Тя и моята е домашна от баба, ноо не знам дали скоро ще си ходя на село и ако се харесам ще ходя да си купя още ...вие как я правите "отварката" ? ;д

LudotoDevoiche
06-28-2011, 15:13
blondeVIP , аз я правя точно както обикновен чай 8-) Количеството е за около две чаши.

Момичета ползвалили сте капсулите Фитовал и доволни ли сте от тях ?

MegiBoOm
06-28-2011, 15:17
Аз да попитам създателката на темата, ако може да сложи снимка на шампоана на орифлейм с УВ филтри, който каза,че има, за да погледна в каталога и да го поръчам! (:

pressiana
06-28-2011, 15:28
На Балеа сега продават шампоан и спрей с UV филтър и струват заедно около 7-8 лева.

MegiBoOm
06-28-2011, 15:33
^Верно, верно, верно лии? :shock: :D

къдеее? плс кажи, ако знаеш в кой ДМ и дали в този на Славейков го има (ако си от София де?) 8-)

Minerva
06-28-2011, 16:30
^ Аз в този на Славейков ги виждах миналата седмица.

LudotoDevoiche аз съм пила фитовал и шампоана ползвах, но не останах доволна, не ми помогна за косопада.

djidji_to
06-28-2011, 16:51
На Балеа сега продават шампоан и спрей с UV филтър и струват заедно около 7-8 лева.
Дам ,аз днес бях в ДМ и видях промопакета струва 6.79, мислех да си купувам ама се отказах.Сега се чудя дали утре да не мина и да си ги взема..

FuCKkK13
06-28-2011, 17:03
на шампоана не можах да намеря, но това е маската, шампоана е абсолютно същия - ест. в шишенце де :D ето я :http://bg.oriflame.com/catalog-images/product/global/16270_1.png .. шампоана е същия и капачката му е оранжева

FuCKkK13
06-28-2011, 17:09
бтв. забравих да кажа, братовчедка ми си изсветляваше косата с лайка и наистина и стана по-светла .. и аз трябва да пробвам, но ме е страх да не стана много жълтеникава :D

blondeVIP
06-28-2011, 17:19
А колко време седи ефекта? Много ми е интересно :Д

MegiBoOm
06-28-2011, 17:21
Охооо, утре отивам там! 8-)

FuCKkK13
06-28-2011, 17:23
А колко време седи ефекта? Много ми е интересно :Д ами честно да ти кажа не знам .. тя доста време се изсветляваше така.. когато имаше слънце, но косата й изсветля до едно положение.. :) .. и аз това ще го пробвам, но след морето..

MegiBoOm
06-28-2011, 17:36
Понеже утре ще отида да се сдобия с промо комплекта на Балеа (^.^), ще ми кажете ли какво включва? 8-)

malka_sladkka
06-28-2011, 18:39
Понеже утре ще отида да се сдобия с промо комплекта на Балеа (^.^), ще ми кажете ли какво включва? 8-)

Какъв е този промо пакет? Колко струва? 8-)

MegiBoOm
06-28-2011, 18:40
somebody? :(

neeDaBosS
06-28-2011, 18:44
Сега се върнах..абе махна ми връхчетата,но определено има още какво да се желае..май утре сама ще се дооправя.Сега целта ми е отново хининов шампоан,маска за коса (май ще е на Глис розовата) ии ампулите на Денис..някой нещо за ампулите?

MegiBoOm
06-28-2011, 18:49
Слънцезащитни неща за косата, ама никой не иска да ми каже кои се точно тези две неща :D

pressiana
06-28-2011, 19:00
Шампоан и спрей. :)

malka_sladkka
06-28-2011, 19:00
Сега се върнах..абе махна ми връхчетата,но определено има още какво да се желае..май утре сама ще се дооправя.Сега целта ми е отново хининов шампоан,маска за коса (май ще е на Глис розовата) ии ампулите на Денис..някой нещо за ампулите?

Каква марка е този шампоан? Аз преди време си търсих и в нито една аптека в града ми нямаше :? Предложиха ми само 1 който беше прекалено скъп. Имат ли добър ефект, понеже косата ми се омазнява често и сега, като използва един на Нивеа положението е малко по-добре, затова ме е страх да си сменя шампоана :( Маските за коса, тези готовите от магазина все си мисля, че нямат никакъв ефект... Ампулите съм ползвала преди мноого време и за кратко, за това не мога да кажа нещо за ефект

LudotoDevoiche
06-28-2011, 19:40
Аз преди използвах хининов шампоан на SN (някакъв червен беше). Но не останах доволна... Не се отрази на разтежа на косата ми, нито ми я измиваше както трябва :? Затова и не съм си взимала повече...

Днес си направих следната маска : тривитаминол, бадемово масло, кокосово масло, аспирин, оцет, зехтин, яйце и хининова вода. Стоях 3 часа и половина... Незнайно защо маската миришеше на изгоряло 8-) Изплакнах си косата с лайка и като поизсъхна втрих в корените Себорал Форте. Сложих си и малко балсам без отмиване. Косата ми изглежда много добре и стои доста подредена... По принцип като се къпя ми пада повечко коса, но този път паднаха едва няколко косъма :)

FuCKkK13
06-28-2011, 19:57
Сега се върнах..абе махна ми връхчетата,но определено има още какво да се желае..май утре сама ще се дооправя.Сега целта ми е отново хининов шампоан,маска за коса (май ще е на Глис розовата) ии ампулите на Денис..някой нещо за ампулите? ами и аз като теб винаги имам чувството, че косата ми е много скъсена, а това което е трябвало да се махне точно то си седи :D .. ами за ампулите съм чувала доста положителни коментари.. лично аз както казах по-назад в темата, ампули си купувам периодично и по малко - примерно 5-6 ампули.. което ми стига за около 3 седмици и не виждам кой знае какъв ефект, но за тази на Денис са добри предполагам - аз като ги ползвах нямах оплаквания, баща ми ползваше техни за косопад и остана доволен :)

neeDaBosS
06-29-2011, 07:29

Каква марка е този шампоан? Аз преди време си търсих и в нито една аптека в града ми нямаше :? Предложиха ми само 1 който беше прекалено скъп. Имат ли добър ефект, понеже косата ми се омазнява често и сега, като използва един на Нивеа положението е малко по-добре, затова ме е страх да си сменя шампоана :( Маските за коса, тези готовите от магазина все си мисля, че нямат никакъв ефект... Ампулите съм ползвала преди мноого време и за кратко, за това не мога да кажа нещо за ефект
Ами лятото си купих един на Милва точно такъв беше http://ehealthbeauty.com/images/milvahinsh.jpg беше 2,50лв..свърши и след това си взех пак такъв,прекрасен е.И двата пъти го купих от малък магазин за козметика,но там вече го няма..дори ми казаха,че изобщо не доставяли :? Не ми бухва косата,не е тооолкова къдрава,лека и мека на допир и най-вече различна..ползвах го когато почивах от маските с тривитаминол и определено имаше голям ефект.Много бях доволна и от Глис 19 repair,но време е да го сменя 8-) За ампулите..по-нататък.Скоро бях споменала,че много тормозя косата си и май е така..малко почивка ;д М/у Себорала мирише.............ъмммм повече от ужасно :oops: Аз може би имам някакви проблеми с обонянието...но :lol:

malka_sladkka
06-29-2011, 10:33

Ами лятото си купих един на Милва точно такъв беше http://ehealthbeauty.com/images/milvahinsh.jpg беше 2,50лв..свърши и след това си взех пак такъв,прекрасен е.И двата пъти го купих от малък магазин за козметика,но там вече го няма..дори ми казаха,че изобщо не доставяли :? Не ми бухва косата,не е тооолкова къдрава,лека и мека на допир и най-вече различна..ползвах го когато почивах от маските с тривитаминол и определено имаше голям ефект.Много бях доволна и от Глис 19 repair,но време е да го сменя 8-) За ампулите..по-нататък.Скоро бях споменала,че много тормозя косата си и май е така..малко почивка ;д М/у Себорала мирише.............ъмммм повече от ужасно :oops: Аз може би имам някакви проблеми с обонянието...но :lol:

И аз щях да си купя Себорала, ама в аптеката нямаше и не ми се обикаляше да търся другаде. Аз съм доста чувствителна към миризми, затова малко се замислям длаи да си го звема :lol: И аз много тоемозех косата си, ама от известно време, може би от както се стопли времето не й правя нищо, мия я само с шампоан и нищо друго не слагам, даже не я и суша, преса използвам от време на време веднъж на една-две седмици най-много и е много добре. Подстригах се и направо все едно се родих 2-ри път :D Винаги съм искала да се изкъпя и да мога да излезна веднага след това без да правя нищо по косата си :D Не знам що, ама след балсам за коса или маска от магазина после косата ми винаги изглежда супер сплескана :( Хининовия шампоан може да го потърся в моя град, ама щом не го доствят вече сигурно е спрян от производство :? Спрейчето на Глис е доста добро, харесва ми ефекта, обаче после много ми се хлъзга пода :lol: :lol: :lol:

neeDaBosS
06-29-2011, 10:54
Как се подстрига? :) Оф ма*ка му косата ми е страшно цъфнала..на това му се казва фризиьорка с 2 леви ръце :shock: И аз я изправям 1 път на седмица..понякога 2 пъти нааай-много.Наистина днес ще се доуправя..иначе косата ми е доста скъсена сигурно с 1-2 пръста (за мен това е много :Д) но пак навсякъде се вижда изгоряло..пфф :-x Според мен е много по-хубаво да се грижим за косата си през зимата..Аз не мога в момента без ластик/шнола..адски горещо ми е.През зимата също се вържа,но много по-рядко.Като знам,че ластиците са вредни ме хваща яд и си пускам косата,но пък тая жега ще ме довърши.За морето..мислех да се вържа по моя си начин ;д мако кокче на високо,но аз като правя всякакви простоий във водата така или иначе като се гмуркам под вода ще се намокри ;д така,че няма друг изход няколко дни ще я потомозя :lol:

FuCKkK13
06-29-2011, 12:00

И аз щях да си купя Себорала, ама в аптеката нямаше и не ми се обикаляше да търся другаде. Аз съм доста чувствителна към миризми, затова малко се замислям длаи да си го звема :lol: И аз много тоемозех косата си, ама от известно време, може би от както се стопли времето не й правя нищо, мия я само с шампоан и нищо друго не слагам, даже не я и суша, преса използвам от време на време веднъж на една-две седмици най-много и е много добре. Подстригах се и направо все едно се родих 2-ри път :D Винаги съм искала да се изкъпя и да мога да излезна веднага след това без да правя нищо по косата си :D Не знам що, ама след балсам за коса или маска от магазина после косата ми винаги изглежда супер сплескана :( Хининовия шампоан може да го потърся в моя град, ама щом не го доствят вече сигурно е спрян от производство :? Спрейчето на Глис е доста добро, харесва ми ефекта, обаче после много ми се хлъзга пода :lol: :lol: :lol: на мен пък ми харесва как мирише Себорала :D всеки с мнението си.. а между другото продуктите на милва.. хининова вода съм ползвала, но шампоана не.. и въпреки това мога да твърдя, че са хубави.. и аз искам като теб да излизам без да й правя нищо, но който иска дълга коса ще полага грижи :D .. а като се стопли времето преди маска и аз се чудя, защото в тия жеги едно че ме мързи, друго че ми е ужасно в тая жега, но няма как сега преди морето трябва да я поддържам...а за спрейчетата на глис и аз съм доволна от тях :) ...

pressiana
06-29-2011, 12:07
Аз трябва да си взема нов шампоан, защото и 2та ми в момента са на свършване. Насочих се към GLISS, ама те мат поне 3 серии за суха коса. Бежовата не ми харесва, така че искам да питам - някой ползвал ли е черната /със златисти капачки/? Ако не взема от него, ще е пак 19 Repair или жълтата серия за накъсани краища, че не съм ги взимала скоро.

FuCKkK13
06-29-2011, 12:08
Как се подстрига? :) Оф ма*ка му косата ми е страшно цъфнала..на това му се казва фризиьорка с 2 леви ръце :shock: И аз я изправям 1 път на седмица..понякога 2 пъти нааай-много.Наистина днес ще се доуправя..иначе косата ми е доста скъсена сигурно с 1-2 пръста (за мен това е много :Д) но пак навсякъде се вижда изгоряло..пфф :-x Според мен е много по-хубаво да се грижим за косата си през зимата..Аз не мога в момента без ластик/шнола..адски горещо ми е.През зимата също се вържа,но много по-рядко.Като знам,че ластиците са вредни ме хваща яд и си пускам косата,но пък тая жега ще ме довърши.За морето..мислех да се вържа по моя си начин ;д мако кокче на високо,но аз като правя всякакви простоий във водата така или иначе като се гмуркам под вода ще се намокри ;д така,че няма друг изход няколко дни ще я потомозя :lol: .. и аз съм като теб с ластик и ме е жал, но в тая жега друг изход няма... а за фризьорката.. ти си добре.. последния път - началото на април ми взе 6 см. точно... как ги измерих ли ? - познайте.. беше ми оставила 4 неподстригани косъма.. и обикновен човек ще го забележи и ще ги подстриже - ако твоята е с две леви, моята не знам с колко трябва да е :razz: :-x .. и мен много ме е яд, защото я попитах много ли е изгоряла - от септември 2010 до април 2011 бях ползвала преса 1 път.. а сешоар 3 пъти .. питах я сложи си косата ми на нейната рака и каза - не.. излизам .. 4 пръста (6 см) .. дорева ми се :( :o .. на мен на морето ще се наложи да не я тормозя толкова т.е някой от дните да не си мокря косата, защото това са 10 дена слънце, солена вода и тук-там преса .. а няма да имам време за маски ..утре ще си правя маска и ще ви споделя... аз я правя 2 пъти в седмицата, понякога 1 .. но скоро ще ми свърши тривитаминола и 2-3 пъти ще я правя без тривитаминол, защото няма смисъл да отварям другото шишенце, при положение че ще ми трябва за 2-3 пъти.. вие на колко време се подстригвате ? а и аз питам как се подстрига ? :)

LudotoDevoiche
06-29-2011, 12:12
Преди няколко дена си взех жълтия спрей на Глис срещу цъфтене, със 7 масла. Всъщност си взех и шампоана и балсама с отмиване 8-) Може пък и да спре да ми цъфти тооолкова много косата...

FuCKkK13
06-29-2011, 12:13
Аз трябва да си взема нов шампоан, защото и 2та ми в момента са на свършване. Насочих се към GLISS, ама те мат поне 3 серии за суха коса. Бежовата не ми харесва, така че искам да питам - някой ползвал ли е черната /със златисти капачки/? Ако не взема от него, ще е пак 19 Repair или жълтата серия за накъсани краища, че не съм ги взимала скоро. ами аз в момента съм с новия - прозрачен и течността прозрачно-оранжева с 7 масла мисля че е .. ей сега ще ти напиша точно кой.. и косичката от него ми става много мекичка, дори продавачката сподели че с двете й дъщери го използват и са доволни - ето този : http://www.gliss.bg/uploads/tx_templavoila/BG_CEE3_GK_ON_SHP_260x400_02.png

malka_sladkka
06-29-2011, 12:23
Как се подстрига? :) Оф ма*ка му косата ми е страшно цъфнала..на това му се казва фризиьорка с 2 леви ръце :shock: И аз я изправям 1 път на седмица..понякога 2 пъти нааай-много.Наистина днес ще се доуправя..иначе косата ми е доста скъсена сигурно с 1-2 пръста (за мен това е много :Д) но пак навсякъде се вижда изгоряло..пфф :-x Според мен е много по-хубаво да се грижим за косата си през зимата..Аз не мога в момента без ластик/шнола..адски горещо ми е.През зимата също се вържа,но много по-рядко.Като знам,че ластиците са вредни ме хваща яд и си пускам косата,но пък тая жега ще ме довърши.За морето..мислех да се вържа по моя си начин ;д мако кокче на високо,но аз като правя всякакви простоий във водата така или иначе като се гмуркам под вода ще се намокри ;д така,че няма друг изход няколко дни ще я потомозя :lol:

Подстригах се на степени, дължината изобщо не съм я променяла, най-горния пласт ми е доста къс, някъде 10-тина см, следващип е малко по-дълъг ии така цялата коса, стои доста по-обемно от преди, достатъчно че да нямам мужда да си правя обем по изкуствен начин. Фризьорката се оказа добра, точно колкото й казах толкова ми отряза, но почти нямах цъфтеж, защото си подстригвам само връхчетата редовно сама. А бе направо съм супер доволна, за мое голямо учудване. По принцип след фризьора съм с по 4-5 см по-къса коса :shock: Сега в момента не е чак толкова жега, но когато не се търпи и аз се връзвам, макар че хич не ми харесва вързана :? Обичам я пусната целогодишно :D Не мисля, че за няколко дни във водата нещо кой знае какво ще й стане на косата ти. Аз не си я мокря в морето или в басейн и без това не мога да плувам :D
FuCKkK13 , аз нямах предвид да не се грижа за нея, ами да не й правя прическа, за да изглежда в що горе добър вид. Преди не можех да изляза без да я изправя, макар че тя си е почти права :lol: и без да и сложа вафли в корените, дори понякога да я тупирам и всичко това без да изглежда тип телевизор като кифлите, ами за нормален обем :? Сега си почивам малко от маските и от всички мазаници. Достатъчно ми е дълга, в смисъл, че дължината ми харесва - до средата на гърба е, от това колкото повече, толкова повече (казал Мечо Пух :D )

LudotoDevoiche
06-29-2011, 12:24
Аз се подстригвам 2 пъти в годината... Правя изключение само ако е много зле положението :D

malka_sladkka
06-29-2011, 12:28
.. и аз съм като теб с ластик и ме е жал, но в тая жега друг изход няма... а за фризьорката.. ти си добре.. последния път - началото на април ми взе 6 см. точно... как ги измерих ли ? - познайте.. беше ми оставила 4 неподстригани косъма.. и обикновен човек ще го забележи и ще ги подстриже - ако твоята е с две леви, моята не знам с колко трябва да е :razz: :-x
Твоята направо е с 2 леви крака, не ръце :D

FuCKkK13
06-29-2011, 12:36
Аз се подстригвам 2 пъти в годината... Правя изключение само ако е много зле положението :D +1 .. най-много след море да я подстрижа 2 месеца подред и след това след половин година и идва точно по 2 пъти в годината :)

mynichka
06-29-2011, 12:37
аз в момента се подстригвам на 3 месеца горе- долу :) даже в петък ще я подстригвам, само връхчета и прав бритон

FuCKkK13
06-29-2011, 12:38

Подстригах се на степени, дължината изобщо не съм я променяла, най-горния пласт ми е доста къс, някъде 10-тина см, следващип е малко по-дълъг ии така цялата коса, стои доста по-обемно от преди, достатъчно че да нямам мужда да си правя обем по изкуствен начин. Фризьорката се оказа добра, точно колкото й казах толкова ми отряза, но почти нямах цъфтеж, защото си подстригвам само връхчетата редовно сама. А бе направо съм супер доволна, за мое голямо учудване. По принцип след фризьора съм с по 4-5 см по-къса коса :shock: Сега в момента не е чак толкова жега, но когато не се търпи и аз се връзвам, макар че хич не ми харесва вързана :? Обичам я пусната целогодишно :D Не мисля, че за няколко дни във водата нещо кой знае какво ще й стане на косата ти. Аз не си я мокря в морето или в басейн и без това не мога да плувам :D
FuCKkK13 , аз нямах предвид да не се грижа за нея, ами да не й правя прическа, за да изглежда в що горе добър вид. Преди не можех да изляза без да я изправя, макар че тя си е почти права :lol: и без да и сложа вафли в корените, дори понякога да я тупирам и всичко това без да изглежда тип телевизор като кифлите, ами за нормален обем :? Сега си почивам малко от маските и от всички мазаници. Достатъчно ми е дълга, в смисъл, че дължината ми харесва - до средата на гърба е, от това колкото повече, толкова повече (казал Мечо Пух :D ) и аз това имах в предвид .. извинявай ако не си ме разбрала :) .. и все пак и аз искам моята да изглежда г/д. добре след баня.. като че ли повече си харесвам косата като се изкъпя и на другия ден . :)

FuCKkK13
06-29-2011, 12:39
.. и аз съм като теб с ластик и ме е жал, но в тая жега друг изход няма... а за фризьорката.. ти си добре.. последния път - началото на април ми взе 6 см. точно... как ги измерих ли ? - познайте.. беше ми оставила 4 неподстригани косъма.. и обикновен човек ще го забележи и ще ги подстриже - ако твоята е с две леви, моята не знам с колко трябва да е :razz: :-x
Твоята направо е с 2 леви крака, не ръце :D :razz: :razz: .. направо ! .. аз ако бях с две леви сама щях да се подстригвам, понеже пиша с лявата, но при мен е обратното с 2 десни съм :D :D :D

malka_sladkka
06-29-2011, 12:47
Твоята направо е с 2 леви крака, не ръце :D :razz: :razz: .. направо ! .. аз ако бях с две леви сама щях да се подстригвам, понеже пиша с лявата, но при мен е обратното с 2 десни съм :D :D :D

Аз за това си се подстригнам сама :D Имам фризьорски ножици - нормална и филираща, особено 2рата ми върши много добра работа, когато ми е много нацъфтяла :D На фризьор ходя 1-2 пъти в годината, заради такива като твоята :?

LudotoDevoiche
06-29-2011, 12:49
malka_sladkka откъде си взе филиращата ножица ? :)

malka_sladkka
06-29-2011, 12:55

Подарък ми е от дядо ми, не знам къде продават иначе не съм виждала никъде по магазините за съжаление

FuCKkK13
06-29-2011, 14:02

Подарък ми е от дядо ми, не знам къде продават иначе не съм виждала никъде по магазините за съжаление за огромно съжаление.. и аз искам да си взема.. а колкото до фризьорката, заради такива като нея ми се реве още като влезна е фриз. салон, камоли като изляза :?

MegiBoOm
06-29-2011, 14:29
хей хорицааа :grin: :grin: :grin:
купих си комплектчето на бале, което съдържа шампоан и спрей със защита против слънцето (в жълто-оранжева опаковка са). Много съм щастлива, защото за 6,79 двете, изглеждат чудесно, по късно ще кача и снимка, за да ги видите :grin: 8-)

LudotoDevoiche
06-29-2011, 14:30
Момичета имат ли някакво значение % на киселото мляко за маска ? :-o

LudotoDevoiche
06-29-2011, 14:33
хей хорицааа :grin: :grin: :grin:
купих си комплектчето на бале, което съдържа шампоан и спрей със защита против слънцето (в жълто-оранжева опаковка са). Много съм щастлива, защото за 6,79 двете, изглеждат чудесно, по късно ще кача и снимка, за да ги видите :grin: 8-)

Ще чакам снимката :D Някой знае ли до кога ще е тази промоция ?

MegiBoOm
06-29-2011, 14:36
Пишеше Limited edition тоест до изчерпване на бройките според мен 8-)
Ако ен се лъжа е по-добре млякото да е по-голям процент. (:

LudotoDevoiche
06-29-2011, 14:46
Пишеше Limited edition тоест до изчерпване на бройките според мен 8-)
Ако ен се лъжа е по-добре млякото да е по-голям процент. (:

Благодаря ти :-)

MegiBoOm
06-29-2011, 15:07
Според мен тези двете ще ми стигнат точно до края на лятото, с моето миене на коса два пъти в седмицата 8-) :
http://prikachi.com/images/342/3510342z.jpg

Такам, това вляво е шампоан и балсам в едно и е 250 мл. (аз отделно ще си доизразходвам един био балсам дето имам), а това в дясно е спреят, който е 150мл.
Обаче според мен ако го нанасям на суха коса, да кажем преди излизане, няма ли да ми я омазни? :(

LudotoDevoiche
06-29-2011, 15:23
Според мен няма да ти я омазни :)

titinkaa
06-29-2011, 15:56
Не е хубаво да се подстригвате 2 пъти в година,защото косата като нацъфти и цъфтежа почва да се качва нагоре по косъма и затова фризьорките ви взимат по 4-5 пръста коса,щото е много нацъфтялото.Косата трябва да се реже на 2 месеца 1 път,т.е. 5-6 пъти в годината.
Аз се подстригвам на 2 месеца в краен случай на 3,но е много рядко.И колкото по често я подстригвате и през това време слагате продукти за растеж,толкова по-бързо расте,по моята коса съм го забелязала.А и когато е нацъфтяла,самия цъфтеж спира растежа дори и да й слагате куб продукти за растеж пак няма да има ефект.

FuCKkK13
06-29-2011, 16:22
Не е хубаво да се подстригвате 2 пъти в година,защото косата като нацъфти и цъфтежа почва да се качва нагоре по косъма и затова фризьорките ви взимат по 4-5 пръста коса,щото е много нацъфтялото.Косата трябва да се реже на 2 месеца 1 път,т.е. 5-6 пъти в годината.
Аз се подстригвам на 2 месеца в краен случай на 3,но е много рядко.И колкото по често я подстригвате и през това време слагате продукти за растеж,толкова по-бързо расте,по моята коса съм го забелязала.А и когато е нацъфтяла,самия цъфтеж спира растежа дори и да й слагате куб продукти за растеж пак няма да има ефект. ТВЪРДО НЕ ! .. цъфтежа се качва нагоре -да .. фризьорката сама ми каза че не ми е цъфнала коса и аз виждам че не е (последния път ходих защото взе малко да се заплита, не за друго) ЦЪФТЕЖА НЕ ПРЕЧИ НА КОСАТА ДА РАСТЕ ! това кога ще го проумеете бе хора ? ... косата от подстригване не расте по-бързо - тя се освежава и подсилва, но не расте по бързо ! - косата си расте средно с 1-1.5 см. за месец.. !!! ..а и между другото след море по принцип ходя 2 месеца подред - да ми се съживи косата от солената вода, слънце и т.н.. пост-нах снимки.. след като се върнах от морето косата ми беше малко по къса от снимките, които ви показах 1вия път Август ми взе 4/5 пръста- съгласна от морето е изтощена.. Септември пак толкова и косата ми стана над сутиена ? айде някой да ми обясни тия фризьори ако така подстригват винаги и ходя на 2 месеца след половин година с колко коса ще остана ? .. не се заяждам просто не знам кога ще спрете да вярвате на тези МИТОВЕ

pressiana
06-29-2011, 16:29
Аз ще си го взема този спрей на Балеа. Искам дълга коса, а 2 седмици море ще ми я съсипят просто. И да ви се похваля - взех си шампоанче Кря-кря, сега косата ми ще стане супер гладка. :P

BaffaLsc
06-29-2011, 16:33
Вече има такава тема.

titinkaa
06-29-2011, 16:44
FuCKkK13
На 2 месеца е добре да се подстригват само връхчетата,колкото да падне нацъфтялото,т.е. 1 пръст само се маха от косата,а и като се замислиш не е ли същото като идеш на 6 месеца 1 път и ти вземе 5 пръста на един път си личи нали,а като махаш по 1см на 2 месеца изобщо не си личи че си се подстригвал.В класа ми половината учим фризьорство и всички сме на мнение,дори и госпожата ни го е казвала,че КОГАТО НАЦЪФТИ КОСАТА,ТОГАВА СЕ ЗАБАВЯ РАСТЕЖА.И все пак всички сме с хубави,поддържани и дълги коси,макар че се подстригваме често,да не говорим,че 1-2 момичета се подстригват всеки месец по 1 пръст и имат супер яки коси,така че всеки с мнението си.Дори и мойта фризьорка ми го е казвала,че цъфне ли косата и веднага трябва да се подстригва,макар че на мен не ми взима по 4-5 пръста,като на вас.Сменете си фризьорите.

neeDaBosS
06-29-2011, 16:50
Вече има такава тема.
В която никой вече не пише и е забравена от всички :-o Като нямате какво да кажете,изобщо не пишете.

pressiana
06-29-2011, 16:56
...цъфне ли косата и веднага трябва да се подстригва,макар че на мен не ми взима по 4-5 пръста,като на вас.Сменете си фризьорите.

Съгласна съм с теб. И на мен понякога ми взимат повечко, но като ми е нацъфтяла косата, какво са виновни фризьорките. + това винаги има малко цъфтежи, които остават, въпросът е да не са много. Ако са много, отивате на друг фризьор и готово.
Аз пък като видя цъфтежи и много се панирам. 8-) Гледам да си пазя косата и видя ли, че започва да цъфти, отивам да ми ги оберат, за да се чувствам по-спокойна. Но всеки си избира за себе си. :)

LudotoDevoiche
06-29-2011, 17:00
Аз съм на мнението на FuCKkK13... и според мен цъфтежа не пречи на разтежа. Поне на мойта коса не съм забелязала да е проблем...

FuCKkK13
06-29-2011, 17:14
FuCKkK13
На 2 месеца е добре да се подстригват само връхчетата,колкото да падне нацъфтялото,т.е. 1 пръст само се маха от косата,а и като се замислиш не е ли същото като идеш на 6 месеца 1 път и ти вземе 5 пръста на един път си личи нали,а като махаш по 1см на 2 месеца изобщо не си личи че си се подстригвал.В класа ми половината учим фризьорство и всички сме на мнение,дори и госпожата ни го е казвала,че КОГАТО НАЦЪФТИ КОСАТА,ТОГАВА СЕ ЗАБАВЯ РАСТЕЖА.И все пак всички сме с хубави,поддържани и дълги коси,макар че се подстригваме често,да не говорим,че 1-2 момичета се подстригват всеки месец по 1 пръст и имат супер яки коси,така че всеки с мнението си.Дори и мойта фризьорка ми го е казвала,че цъфне ли косата и веднага трябва да се подстригва,макар че на мен не ми взима по 4-5 пръста,като на вас.Сменете си фризьорите. като не й е нужно на косата защо да я подстригвам ? ... + това повярвай ми... където и да съм ходила като кажа да ми се вземе не повече от 2 пръста и те кълцат 4-5 пръста без да е толкова нацъфтяло.. все пак съм се посъветвала и с майка ми и с приятелки т.е да ги попитам много ли е нацъфтяла и те казват не.. фризьорката каза не и накрая 6 см :x .. еми това за мен не е нормално ..и фризьорката ми е на ясно, че ще пускам дълга грива, но пак взима по толкова имам чувството че всички фризьори имат професионално изкривяване и за тях 4-5 пръста са нищо :shock:

FuCKkK13
06-29-2011, 17:30
Аз съм на мнението на FuCKkK13... и според мен цъфтежа не пречи на разтежа. Поне на мойта коса не съм забелязала да е проблем... така е.. защото края на косъма няма нищо общо с началото .. дори мажем маските за коса по краищата не защото едва ли не от там расте, а защото на по-дългите коси веществата с които се подхранват от корена не достигат до краищата.. и т.н .. така че всеки с мнението си .. + това все още си оставам на мнение, че дори фризьорите да казват на месеца по 5 пъти за мен косата ако няма нужда - не я подстригвам .. :)

titinkaa
06-29-2011, 17:44
FuCKkK13
На 2 месеца е добре да се подстригват само връхчетата,колкото да падне нацъфтялото,т.е. 1 пръст само се маха от косата,а и като се замислиш не е ли същото като идеш на 6 месеца 1 път и ти вземе 5 пръста на един път си личи нали,а като махаш по 1см на 2 месеца изобщо не си личи че си се подстригвал.В класа ми половината учим фризьорство и всички сме на мнение,дори и госпожата ни го е казвала,че КОГАТО НАЦЪФТИ КОСАТА,ТОГАВА СЕ ЗАБАВЯ РАСТЕЖА.И все пак всички сме с хубави,поддържани и дълги коси,макар че се подстригваме често,да не говорим,че 1-2 момичета се подстригват всеки месец по 1 пръст и имат супер яки коси,така че всеки с мнението си.Дори и мойта фризьорка ми го е казвала,че цъфне ли косата и веднага трябва да се подстригва,макар че на мен не ми взима по 4-5 пръста,като на вас.Сменете си фризьорите. като не й е нужно на косата защо да я подстригвам ? ... + това повярвай ми... където и да съм ходила като кажа да ми се вземе не повече от 2 пръста и те кълцат 4-5 пръста без да е толкова нацъфтяло.. все пак съм се посъветвала и с майка ми и с приятелки т.е да ги попитам много ли е нацъфтяла и те казват не.. фризьорката каза не и накрая 6 см :x .. еми това за мен не е нормално ..и фризьорката ми е на ясно, че ще пускам дълга грива, но пак взима по толкова имам чувството че всички фризьори имат професионално изкривяване и за тях 4-5 пръста са нищо :shock:

Не всички фризьори са такива,че да подстригват 4-5пръста при положение,че си казала 1 пръст.Например мойта фризьорка,като й кажа 1 пръст и толкова маха.

FuCKkK13
06-29-2011, 17:56
^ твоята е от тия дето са 1 на 100 :P

titinkaa
06-29-2011, 17:58
^Еми така е,и много се радвам.

MegiBoOm
06-29-2011, 18:24
Аз ще си го взема този спрей на Балеа. Искам дълга коса, а 2 седмици море ще ми я съсипят просто. И да ви се похваля - взех си шампоанче Кря-кря, сега косата ми ще стане супер гладка. :P
Кой е този шампоан ( ако може снимчица ) :-P

pressiana
06-29-2011, 18:39
Кой е този шампоан ( ако може снимчица ) :-P

http://plamboy.com/images/Kria-Kria-shampoo-neven.jpg

Г/д така изглежда. Не си ли го чувала? Като бях много малка, ми взимаха такъв. 8-) Дано не са го променили и си е какъвто беше преди. А да ти кажа, тоалетното им мляко е убиец. Много е хидратиращо и мирише на бебенце.

MegiBoOm
06-29-2011, 18:59
ааа за това ли става на въпрос, сетих се ;)
А каква цена е и за какъв тип коса е? 8-)

pressiana
06-29-2011, 19:12
ааа за това ли става на въпрос, сетих се ;)
А каква цена е и за какъв тип коса е? 8-)

Ми бебешки е, значи може би за нормална към суха коса. Цената е към 1,50-2лв. Гледах и някакъв "Пате", ама не го знам какъв е.

MegiBoOm
06-29-2011, 19:13
Ахам мерси за отговора. А горе долу нещо по-различно в косата ти или някакъв ефект да откриваш? 8-)

LudotoDevoiche
06-29-2011, 19:28
А къде се продава това шампоанче ? :D

pressiana
06-29-2011, 19:41
Не знам къде, мама ми го купи. 8-) Гледай по-малките магазини.
Иначе косата ми от него става мекичка, много приятна на допир.

psych0
06-29-2011, 19:42
хора утре ще се правя лилава стискайте палци да стане хубав цвета :Д
може да пусна снимки, ако искате :Д

LudotoDevoiche
06-29-2011, 19:45
Аз искам 8-) ...

FuCKkK13
06-29-2011, 19:45
кря кря трябва да има в аптеките :)

LudotoDevoiche
06-29-2011, 19:47

Тези дни ще го потърся :grin:
FuCKkK13 , ти използвала ли си го ?

FuCKkK13
06-29-2011, 19:47
хора утре ще се правя лилава стискайте палци да стане хубав цвета :Д
може да пусна снимки, ако искате :Д и аз искам :-P

psych0
06-29-2011, 19:50
добре, ще снимам и ще постна ! :smt001

FuCKkK13
06-29-2011, 20:02

Тези дни ще го потърся :grin:
FuCKkK13 , ти използвала ли си го ? да няколко пъти много хубаво мирише и се отразява добре.. сестрата на най-добрата ми приятелка е на 19 и го ползва от 3 години естествено от време на време други шампоани, но е много доволна :)

malka_sladkka
06-29-2011, 20:28
Вече има такава тема.
В която никой вече не пише и е забравена от всички :-o Като нямате какво да кажете,изобщо не пишете.

+1 много ме дразнят такива мнения :-x и като има кво? оосбено пък, ако става въпрос за тема, която я има ама е от 2006-2008 още повече ме дразнят :-x бахтии хората, нямат си друга работа, нямат какво да кажат, ама айде да напишат нещо в темата :?

FuCKkK13
06-30-2011, 08:24
момичета, понеже нямам много време за маска си направих за 5 мин. маска с 2 жълтъка,оцет,ракия, зехтин и кисело мляко, ще стоя с нея 1 час, защото както казах нямам време и дано да има ефект - положителен надявам се.. преди съм си правила подобна маска и косата ми стана хубава.. сега ще видим какво ще се получи :grin: :)

MegiBoOm
06-30-2011, 08:35
Искам да ви попитам колко пъти седмично си миете косата, колко пъти седмично си правите маски за коса? :)

FuCKkK13
06-30-2011, 08:43
Искам да ви попитам колко пъти седмично си миете косата, колко пъти седмично си правите маски за коса? :) 2 пъти седмично си я мия и 2 пъти си правя маска в седмицата, но ако нямам примерно сряда или четвъртък време са маска си правя само в неделя т.е. 1 път в седмицата, но това става рядко.. ако имам малко време измислям нещо по-кратичко както днешната ми маска.. :)

pressiana
06-30-2011, 08:44
Аз си я мия 2 пъти, ползвам купени маски предимно.

victoriassecret1
06-30-2011, 08:48
Добре ли е, ако си направя маска с тривитаминол и бадемово масло за 2ри път за тази седмица?

FuCKkK13
06-30-2011, 08:52
Добре ли е, ако си направя маска с тривитаминол и бадемово масло за 2ри път за тази седмица? ами аз по принцип си я правя 2 пъти в седмицата, но правя доста големи почивки ..примерно 2 месеца правя по 2 пъти в седмицата ако нямам време 1, но това става много много много рядко ..и правя почивка 1 месец, но от всякакви маски... купена само сега началото на лятото слагах, защото това слънце :? .. но иначе няма проблем... ако си я миеш 2 пъти в седмицата прави 2 пъти в седмицата маска.. или може да редуваш 1 път с тривитаминол другия път без и така :)

LudotoDevoiche
06-30-2011, 09:36
Аз си мия косата три пъти в седмицата, а маска си правя в повечето случаи само 2 пъти :)

FuCKkK13
06-30-2011, 09:55
Аз си мия косата три пъти в седмицата, а маска си правя в повечето случаи само 2 пъти :) ами да 3 пъти ще я натовариш много.. 1-2 е нормално :)

psych0
06-30-2011, 09:56
еееей не ми хвана лилавото, само на бритона и няколко кичура отпреде...
мисля утре пак да пробвам, ама тоя път ще седя повече. Ще ми стане ли нещо на косата, ако пак я боядисам с шампоана?

titinkaa
06-30-2011, 10:35
Току що си купих ампула за коса на Денис с плацента+.И е 10мл,та са чудя дали 5мл ще ми стигнат за едно мазане или направо цялата ампула да си сложа на главата,но пък ме е малко страх да не пренаситя косата с цялата ампула?!Дайте мнения по въпроса,че нз кво да правя.

FuCKkK13
06-30-2011, 10:39
еееей не ми хвана лилавото, само на бритона и няколко кичура отпреде...
мисля утре пак да пробвам, ама тоя път ще седя повече. Ще ми стане ли нещо на косата, ако пак я боядисам с шампоана? ами по-добре според мен е да изчакаш около 1 седмица и тогава, но не мисля че ще я уреди много, но все пак .. :)

FuCKkK13
06-30-2011, 10:41
Току що си купих ампула за коса на Денис с плацента+.И е 10мл,та са чудя дали 5мл ще ми стигнат за едно мазане или направо цялата ампула да си сложа на главата,но пък ме е малко страх да не пренаситя косата с цялата ампула?!Дайте мнения по въпроса,че нз кво да правя. ампулите на Денис са доста големички.. и по-добре я раздели на две.. аз преди няколко пъти ги слагах целите, няколко половината, но по-добре половината, все пак ампулите са доста концентрирани.. :)

LudotoDevoiche
06-30-2011, 10:54
И според мен по-добре я раздели за два пъти. :)

titinkaa
06-30-2011, 10:57
Добре,ама с 5мл течност дали ще ми стигне за цялата коса,т.е. за корените на цялата коса?И с какво нанасяте ампулата-с пръсти или с тея четки за боядисване?

neeDaBosS
06-30-2011, 11:41
Добре,ама с 5мл течност дали ще ми стигне за цялата коса,т.е. за корените на цялата коса?И с какво нанасяте ампулата-с пръсти или с тея четки за боядисване?
Здрасти и от мен :)) Аз като съм позлвала ампули ги слагам с пръсти,хубаво втривам в корените.Току що си направих маска от:
бадемово масло
оцет
кисело мляко
3 жълтъка
лимонов сок
ракия
хининова вода

Да видим какво ще стане :)) тоя път ще стоя до вечерта..щото попринцип стоя по 30 минути иили 1/2 часа..

FuCKkK13
06-30-2011, 13:02
Добре,ама с 5мл течност дали ще ми стигне за цялата коса,т.е. за корените на цялата коса?И с какво нанасяте ампулата-с пръсти или с тея четки за боядисване? аз съм си купила едно шишенце за парфюм - от тези наливните парюми и шишенцата са малки.. там сипвах половината или цялата пръскам в корените на косата като разделям косата, за да може да напръскам навсякъде после разнасям с пръстчета все едно масажирам и готово :)

FuCKkK13
06-30-2011, 13:03
а момичета забравих да кажа.. след банята косата като ми беше мокра стана малко твърдичка, но сега е добре и с доста обем :D

ElManana
06-30-2011, 13:16
Когато я слагате на 2 пъти ,как съхранявате това ,което е останало за втория път?

titinkaa
06-30-2011, 13:19
Добре,ама с 5мл течност дали ще ми стигне за цялата коса,т.е. за корените на цялата коса?И с какво нанасяте ампулата-с пръсти или с тея четки за боядисване? аз съм си купила едно шишенце за парфюм - от тези наливните парюми и шишенцата са малки.. там сипвах половината или цялата пръскам в корените на косата като разделям косата, за да може да напръскам навсякъде после разнасям с пръстчета все едно масажирам и готово :)
Добра идея за шишенцето,не се бях сетила за него.

FuCKkK13
06-30-2011, 13:58
Когато я слагате на 2 пъти ,как съхранявате това ,което е останало за втория път? ами сипваш я цялата в шишеце и пръскаш г/д. до половината другото остава в шишенцето и нищо му няма :)

victoriassecret1
06-30-2011, 18:16
Препоръчайте ми спрей, шампоан или балсам, на който да е траен аромата. : )

sunshine01
06-30-2011, 19:32
Писах в една тема, но не ми отговориха и сега ще попитам тук. 8-)
Ползвали ли сте някоя от тези маски? Ако сте, какво мислите? http://plamboy.com/beauty-formulaskozmetika-kosa-c-81_159.html

neeDaBosS
06-30-2011, 19:39
Ето снимка след маската днес,и след като се подстригах самичка .. малко да ми подвити крайщата,но определено си е скъсена.И не обръщайте внимание на кърпата :lol:
http://www.prikachi.com/images/402/3516402E.jpg

FuCKkK13
06-30-2011, 20:04
Препоръчайте ми спрей, шампоан или балсам, на който да е траен аромата. : ) на мен от Шаума шампоана и балсама с отмиване косата ми миришеше после доста време.. на глис шампоаните миришат хубаво... и може след това спрейче на глис да си пръскаш и те миришат хубаво и ще ти стои аромата :)

FuCKkK13
06-30-2011, 20:06
Писах в една тема, но не ми отговориха и сега ще попитам тук. 8-)
Ползвали ли сте някоя от тези маски? Ако сте, какво мислите? http://plamboy.com/beauty-formulaskozmetika-kosa-c-81_159.html не съм ги ползвала :)

FuCKkK13
06-30-2011, 20:07
Ето снимка след маската днес,и след като се подстригах самичка .. малко да ми подвити крайщата,но определено си е скъсена.И не обръщайте внимание на кърпата :lol:
http://www.prikachi.com/images/402/3516402E.jpg :grin:

neeDaBosS
06-30-2011, 20:16
определено кълцах много,жал ми беше..но като гледам целия косъм до горе цъфнал как се ядосвам 8-) м/у днес стоях точно 2 часа с маската и според мен ефекта беше по-голям..

FuCKkK13
06-30-2011, 20:21
определено кълцах много,жал ми беше..но като гледам целия косъм до горе цъфнал как се ядосвам 8-) м/у днес стоях точно 2 часа с маската и според мен ефекта беше по-голям.. колкото повече толкова повече :grin: ..и аз не търпя да ми е цъфнала някъде косата.. може 1 косъмче ама трябва да го отрежа, а ако са повече отивам да ми зимат връхчетата, но това е рядко .. пак ще порасне.. аз по-малко от 3 часа когато имам време не стоя :)

djidji_to
06-30-2011, 21:01
Аз днес си правих маска с:
хума
оцет
лим.сок
зехтин
бадемово масло
рициново масло
кис.мляко
стоях 3 часа
ии в маската си за коса капнах масло от пшеничен зародиш и сложих само на краищата стоях 5/6 мин ,ноо нещо косата ми стана много мазна и сега като я пипам забелязвам ,че не е измита хубаво,а уж се старах щото знам,че трудно се измиват маските..

Colombia
06-30-2011, 23:30
Здравейте! :) =D> :smt003

Записвам се да изчета всичко,което сте постнали и ще пиша често,защото се инатересувам от темата!Четох,четох...очите ме заболяха,ако се задържа още малко може да си посрещна Джулай морнинг като нищо :D :D 8)
Уникални съветчета има...мерси :)

Айде и със здраве от мен! :smt006

neeDaBosS
07-01-2011, 07:52
хума
оцет
лим.сок
зехтин
бадемово масло
рициново масло
кис.мляко
стоях 3 часа
ии в маската си за коса капнах масло от пшеничен зародиш и сложих само на краищата стоях 5/6 мин ,ноо нещо косата ми стана много мазна и сега като я пипам забелязвам ,че не е измита хубаво,а уж се старах щото знам,че трудно се измиват маските..
Ако косата ти е малко мазничка,нормално е да стане така.Прекалила си с маслата..зехтин,бадемово масло,рициново масло и пшеничен зародиш са си доста неща наведнъж :)

Здравей и на теб,Colombia :-)

titinkaa
07-01-2011, 12:49
хума
оцет
лим.сок
зехтин
бадемово масло
рициново масло
кис.мляко
стоях 3 часа

Защо не ги редуваш маската,един път си направи маска с едното,на следващия път с другото масло и така ги редувай,и хем по лесно ще отмиваш маската хем и няма да ти се омазнява на втория ден косата от толкова масла. :)

djidji_to
07-01-2011, 12:54
така и ще правя вече,ама аз викам айде да сложа каквото имам :) ии днес пак ще трябва да мия косата пък уж гледам вече да я мия 2-3 пъти в седмицата..

FuCKkK13
07-01-2011, 16:50
така и ще правя вече,ама аз викам айде да сложа каквото имам :) ии днес пак ще трябва да мия косата пък уж гледам вече да я мия 2-3 пъти в седмицата.. ако няма да излизаш, защо не си я оставиш ? вържи я ако не можеш да я понасяш и изчакай поне д утре :) .. здравей Colombia :)

psych0
07-01-2011, 16:59
искам да ви се оплача :(
получих алергична реакция от шампоана, цялата съм в пъпки-ръцете ми, лицето ми, гърба ми.. нещо ужасно еееееее :(
не знам какво да правя, да ходя ли на лекар, защото ме е страх, че ще стане още по-зле или да изчакам няколко дена.. :(

FuCKkK13
07-01-2011, 17:06
получих алергична реакция от шампоана, цялата съм в пъпки-ръцете ми, лицето ми, гърба ми.. нещо ужасно еееееее :(
не знам какво да правя, да ходя ли на лекар, защото ме е страх, че ще стане още по-зле или да изчакам няколко дена.. :( изчакай 24 часа ако не се махнат или не избледнеят на 50% бягай при лекар !

pressiana
07-01-2011, 17:16
не знам какво да правя, да ходя ли на лекар, защото ме е страх, че ще стане още по-зле или да изчакам няколко дена.. :(

Какъв шампоан?
Отивай на лекар според мен.

psych0
07-01-2011, 18:08
Marion беше.

LoveChocolate
07-01-2011, 18:10
дали зехтинът помага за сухи краища ?? :-s ако има някой който е пробвал да ми каже :)

titinkaa
07-01-2011, 18:17
^Доколкото знам помага.

MegiBoOm
07-01-2011, 18:18
ОбичамШоколад пробвак да смесиш 1 лъжица зехтин с 1 лъжица мед (мисля,че така беше) и нанеси дадената смес само по краищата на косата! Помага! ;)

Междудругото мисля,че си получила алергична реакция към шампоана, защото го използва толкова често. Всмисъл ти се "боядиса" с него само преди два дена. Може заради честата употреба се е появил проблема. Сега намажи засегнатите участъци обилно с крем здраве, а ако нямаш крем бочко и на сутринта ни алармирай! (:

Colombia
07-01-2011, 18:41
ЕТО МЕ! :grin:

ДА КАЖА ОТНОСНО ОБРИВА ОТ ШАМПОАНА!
Аз получих такъв от head and shoulders.И веднага ходих на лекар-изписа ми нещо за мазане(не помня какво точно).
Но веднага спри употребата на шампоана и ако до утре не започне да изчезва с крем ''Здраве''иди на лекар! :)

FuCKkK13
07-01-2011, 19:40
момичета не мислите ли, че темата трябва да стане важна, понеже във важната тема никой не пише ? .. а колкото до шампоана и аз съм на мнение 24 часа не минат ли отиваш веднага на лекар.. аз съм имала алергия от сапун :( .. :)

FuCKkK13
07-01-2011, 19:44
ЕТО МЕ! :grin:

ДА КАЖА ОТНОСНО ОБРИВА ОТ ШАМПОАНА!
Аз получих такъв от head and shoulders.И веднага ходих на лекар-изписа ми нещо за мазане(не помня какво точно).
Но веднага спри употребата на шампоана и ако до утре не започне да изчезва с крем ''Здраве''иди на лекар! :) eй избра ли си нещо от темата, което да направиш на твоята коса :) ? .. а и на по-задните страници бяхме казали че ще пускаме снимки на косите си пост-ни и ти една снимчица ако искаш :)

FuCKkK13
07-01-2011, 19:48
дали зехтинът помага за сухи краища ?? :-s ако има някой който е пробвал да ми каже :) да така е.. зехтина и всяко едно масло .. препоръчвам ти от пшеничен зародиш, защото е и против цъфтеж.. а сухите краища цъфтят, но ако нямаш и зехтина е доста добър и помага доста :)

Colombia
07-01-2011, 19:56
Оп!
Аз моята коса съм я хлепала с какво ли не...Тривитаминол,кисело мляко,хининова вода,жълтък,алкохол,стимул нт на Икаров,бира...и каквото има в хладилника :D :lol: :grin:
Обаче от много време нищо не съм и правила...всъщност само оня ден си направих маска с к.мляко и жълтък.Това беше.Обаче мисля сериозно да възобновя маските 8) :grin: :grin:
Ама искам първо да ида да ми вземат връхчетата и после да се мажа с маслата.(много се запалих по тия на Икаров-освен стимуланта)Тъкмо така ще започна всичко на чисто :lol: Иначе...сега ще ги измажа тия масла на косата и след няколко дена,ще ме офъкат :-D :lol: 8-) Тц...след като се подстрижа ще е!До тогава само мляко и яйце.

А отнсоно снимките...то това хубаво ама кабела на апарата ми се прецака. :D Като мога ще кача.

merilin2
07-01-2011, 20:21
..кажете някоя маска за сгъстяване на косата :П

FuCKkK13
07-01-2011, 20:30
..кажете някоя маска за сгъстяване на косата :П прочела ли си темата ? .. ако не.. значи косата ако преди ти е била гъста и от преса или нещо подобно е оредяла - можеш да я сгъстиш с всякакви маски за подхранване.. но ако по рождение ти е рядка няма как.. може само да я накараш да изглежда по-добре, но не и да я сгъстиш.. препоръчвам ти маската с тривитаминола.. върни няколко страници назад и ще видиш .. :)

Colombia
07-01-2011, 20:31
Защо не пробваш с Тривитаминол?
Ето я и маската:

2с.л. тривитаминол,
1с.л. мас,
1с.л. оцет,
1с.л. алкохол,
2-3 капки газ (газта не се препоръчва за изрусявани момичета).

Естествено можеш да добавиш и други съставки,каквито са ти на сърце и смяташ,че са ОК за твоята коса :)

Аз слагам към съставките и кисело мляко.След това си слагам някаква найлонова шапка,отгоре хавлиена кърпа и понякога дори спя така.На сутринта я отмивам с малко повече шампоан.

Иначе пише,че трябва да се стои около 2 часа или повече.Колкото искаш.Но не я прави много често.Да речем 1 път в седмицата...поне според мен.

Също за сгъстяване и Хининовата вода май ще ти свърши работа.
Пък може да си вземеш и Геритамин Нео.

titinkaa
07-02-2011, 11:01
Ето и снимки от мен на косата ми:

преди-> http://prikachi.com/images/919/3521919f.jpg

сега-> http://prikachi.com/images/934/3521934Y.jpg

:) :-)

LoveChocolate
07-02-2011, 11:01
направих си маска със жълтък , мед и зехтин .. след малко ще си измия косата .. ако успея да го измия :D

victoriassecret1
07-02-2011, 11:23
titinkaa много ти е красива косата. :) За колко време ти порасна толкова?

titinkaa
07-02-2011, 11:34
titinkaa много ти е красива косата. :) За колко време ти порасна толкова?

Мерси,ми за няма и 1г.,г/д за 7-8 месеца успях да я пусна толкова,и сега я пускам още,искам да порасне още 10-15см. :)

Colombia
07-02-2011, 11:50
titinkaa евала за косата!!! :grin:

Хора,снощи се чудих нещо...как ли действа прясното мляко на косата?За киселото ОК,но прясното...
Трябва да пробвам :D 8) :grin:

Alekssandyr
07-02-2011, 12:21
Мацки, щом лайката изсветлява косата за мен е удоволетворяващо. Под каква форма трябва да я взема, как се приготвя?

yelkata
07-02-2011, 12:51
Може ли да питам за добър шампоан за .. оформяне на къдрици или каквото и да е за тази цел. Косата ми е къдрава, но само в краищата на букли .. а аз искам ако е къдрава да е поне цялата..

amar4eto
07-02-2011, 13:29
da pitam(sry 4e ne e na kirilica ama na toq komp nqma :( ) moje li da mi prepor14ate ne6to za mazna kosa i edna fr me pita za ne6to protiv p1rhot? 6te s1m blagodarna :)

MegiBoOm
07-02-2011, 14:09
Титинка би ли сподели какви грижи полагаш за косата си, защото погледнах ето така щом отворих втората снимка :shock: Много ти е хубава и здрава косичката! :) Бих се радвала, ако помогнеш (:

Амарчето за мазна коса, можеш да си купиш хума на Джанкар (продава се в аптеките) и да си правиш маски с хума, защото принципно тази съставка има изсушаващо действие. Колкото за приятелката ти може да си вземе дълго коментираният Себорал Форте.Продава се отново в аптеките, до три лева е и помага при косопад или пърхот (:

PerFectGirl
07-02-2011, 15:27
Понеже не ми се четат 27 страници, да попитам за някоя домашна маска за заздравяване на косъма ? Чувала съм за коприва, но не знам нито как се приготвя нито нищо :? Косата ми е доста изтощена от преси, сешоари и т.н. , но за сега съм го понамалила и искам да пробвам някоя маска :)

titinkaa
07-02-2011, 16:16
MegiBoOm

Първо,като почнах да си пускам косата започнах със Себорал форте-червения.Ползвах го някъде 2-3 месеца,и имаше ефект.След това си дадох малко почивка около месец без да я мажа с нищо.И след това чух за Тривитаминола и реших да пробвам,мажех се с него 2 пъти в седмицата,в началото го правех като маска с много продукти,но после не ми се занимаваше и мажех само тривитаминол без нищо друго към него.И така 1 месец се мажех,1 месец не се мажех,и така,иначе се пренаситва косата,защото в Тривитаминола има Витамин А,а именно той е източника на растежа,и ако се пренасити косата може да доведе до обратен ефект.Същевременно реших да пия и хапчетата Геритамин нео,от тях в началото имаше ефект върху косата ми,но после спря,и от него общо взето най-добър ефект видях върху ноктите и кожата.Та това е общо взето,с което най-много ми порасна косата,но и друго има.Ако искаш хубава и здрава коса с блясък и всичко останало е хубаво да започнеш да ползваш професионална козметика-шампоан и маска.Казвам го,защото от както почнах с такава козметика косата ми е повече от хубава на живо особенно на слънце много си личи.Ползвам маска за коса от фризьорката ми я поръчах-професионална е,но откакто я ползвам се родих,толкова хубава маска не бях ползвала до момента-16лв е,1л е,но вече я ползвам 8 месеца и имам за около още 1 месец.Шампоана също е страхотен,косата не ми се омазнява на втория ден,както с другите шампоани.И откакто го ползвам си мия косата 2 пъти в седмицата,изобщо не се замазнява като преди.Той пък е 13лв и е 1л.Не знам с него колко ще изкарам,защото и майка го ползва,но до момента вече 2 месеца го ползвам и още не съм стигнала до средата на бутилката.
ТАКА,ЧЕ ХОРА,АКО ИСКАТЕ КРАСИВИ КОСИ,ПОЛЗВАЙТЕ КАЧЕСТВЕНА КОЗМЕТИКА! :)

victoriassecret1
07-02-2011, 16:22
Понеже не ми се четат 27 страници, да попитам за някоя домашна маска за заздравяване на косъма ? Чувала съм за коприва, но не знам нито как се приготвя нито нищо :? Косата ми е доста изтощена от преси, сешоари и т.н. , но за сега съм го понамалила и искам да пробвам някоя маска :)

Слагаш си копривата в една тенджера и я оставяш да поври. Като пусне цвят водата значи е готова и прецеждаш. Слагаш си я в някакъв съд и след баня поливаш косата без да я отмиваш. Останалата вода може да си я пресипеш в някакво шишенце или пулверизатор да си впръскваш в корените. :)

PerFectGirl
07-02-2011, 16:35
Значи тази вода я слагам само по краищата след баня, а след това може и в корените ?

victoriassecret1
07-02-2011, 16:41
Не е задължително само в краищата. Обливаш си цялата коса с водата и ако ти остане си я пресипваш в друг съд, за да можеш да си я впръскваш. :)

MegiBoOm
07-02-2011, 16:59
MegiBoOm

Първо,като почнах да си пускам косата започнах със Себорал форте-червения.Ползвах го някъде 2-3 месеца,и имаше ефект.След това си дадох малко почивка около месец без да я мажа с нищо.И след това чух за Тривитаминола и реших да пробвам,мажех се с него 2 пъти в седмицата,в началото го правех като маска с много продукти,но после не ми се занимаваше и мажех само тривитаминол без нищо друго към него.И така 1 месец се мажех,1 месец не се мажех,и така,иначе се пренаситва косата,защото в Тривитаминола има Витамин А,а именно той е източника на растежа,и ако се пренасити косата може да доведе до обратен ефект.Същевременно реших да пия и хапчетата Геритамин нео,от тях в началото имаше ефект върху косата ми,но после спря,и от него общо взето най-добър ефект видях върху ноктите и кожата.Та това е общо взето,с което най-много ми порасна косата,но и друго има.Ако искаш хубава и здрава коса с блясък и всичко останало е хубаво да започнеш да ползваш професионална козметика-шампоан и маска.Казвам го,защото от както почнах с такава козметика косата ми е повече от хубава на живо особенно на слънце много си личи.Ползвам маска за коса от фризьорката ми я поръчах-професионална е,но откакто я ползвам се родих,толкова хубава маска не бях ползвала до момента-16лв е,1л е,но вече я ползвам 8 месеца и имам за около още 1 месец.Шампоана също е страхотен,косата не ми се омазнява на втория ден,както с другите шампоани.И откакто го ползвам си мия косата 2 пъти в седмицата,изобщо не се замазнява като преди.Той пък е 13лв и е 1л.Не знам с него колко ще изкарам,защото и майка го ползва,но до момента вече 2 месеца го ползвам и още не съм стигнала до средата на бутилката.
Би ли снимала шампоана и маската, за да видя как изглеждат? (:

PerFectGirl
07-02-2011, 17:01
Не е задължително само в краищата. Обливаш си цялата коса с водата и ако ти остане си я пресипваш в друг съд, за да можеш да си я впръскваш. :)

Meрси много ^^

titinkaa
07-02-2011, 17:22
MegiBoOm

http://prikachi.com/images/266/3523266j.jpg :)

MegiBoOm
07-02-2011, 18:46
MegiBoOm

http://prikachi.com/images/266/3523266j.jpg :)

Благодаря ти много за цялото инфо. Колкото за маската, съм чела много добри отзиви за нея, а шампоана все още никъде не го бях срещала :( Може по-натам, ако се наложи, да си взема тези две неща (:

FuCKkK13
07-02-2011, 20:02
Мацки, щом лайката изсветлява косата за мен е удоволетворяващо. Под каква форма трябва да я взема, как се приготвя? ами купуваш си от аптеката лайка или ако имаш домашно набрана, вариш я.. точно както си правиш чай и след като се изкъпеш поливаш косата с водата от лайката и излизаш на слънце, след като си обляла косата не отмивай водата от лайката :)

FuCKkK13
07-02-2011, 20:13
Може ли да питам за добър шампоан за .. оформяне на къдрици или каквото и да е за тази цел. Косата ми е къдрава, но само в краищата на букли .. а аз искам ако е къдрава да е поне цялата.. ами аз си оформям косата след баня с масло по краищата.. иначе има активатори за къдрици, но ти препоръчвам професионален от фриз. салон, защото тези по магазините не всички са качествени и не действат.. ако някое момиче ползва да ти препоръча :) и ако е доволна от някакъв от магазина да казва :)

millmii
07-02-2011, 20:21
Мацки, щом лайката изсветлява косата за мен е удоволетворяващо. Под каква форма трябва да я взема, как се приготвя? ами купуваш си от аптеката лайка или ако имаш домашно набрана, вариш я.. точно както си правиш чай и след като се изкъпеш поливаш косата с водата от лайката и излизаш на слънце, след като си обляла косата не отмивай водата от лайката :)

А има ли значение температурата (на "отварата") :)

FuCKkK13
07-02-2011, 20:58

А има ли значение температурата (на "отварата") :) ами не.. да не е много гореща защото не е хубаво за косата, но и да не е студена.. абе г.д. колкото ти е температурата на водата докато се къпеш :)

FuCKkK13
07-03-2011, 07:48
момичета направих си маска с жълтък,оцет,ракия,мед,зехти н,кисело мляко, масла - бадемово, кокосово, пшеничен зародиш,аспирин,тривитамин ол,хума.. ще стоя около 4-5 часа и ще ви кажа какъв е бил резултата.. знам че доста неща съм сложила, но миналия път нямах много време за маска и сега ще стоя повече време и съм сложила повечко неща.. не мисля че ще се претрупа, защото в банята я мия само с шампоан.. а като изляза не й слагам нищо .. днес ми е 4ти ден в който пия геритамин нео.. за 3ти път си купувам..предишните 2 по 20 капсули, сега си взех от 40 :) .. дано да има ефект..а да ви попитам мислите ли, че е добре при положение, че преди съм си взимала хининова вода и нямаше ефект, сега да си взема и да я пръскам когато съм на море, защото няма да имам време за маски.. ако не за растежа то поне малко да ми подсилва косата когато съм там.. е.. какво ще кажете по въпроса .. да си взема ли ? :)

FuCKkK13
07-03-2011, 07:53

:) :-) бтв. косата сега е много хубава.. а да те питам това естествения ти цвят ли е или си боядисана ?

LudotoDevoiche
07-03-2011, 08:07
FuCKkK13 , според мен ще е добре да си вземеш хининова вода за морето. Малко или много мисля, че ще е добре за косата ти. А колко време си я ползвала преди ? :)

titinkaa
07-03-2011, 08:08

:) :-) бтв. косата сега е много хубава.. а да те питам това естествения ти цвят ли е или си боядисана ?

Мерси,това ми е естествения цвят. :)

FuCKkK13
07-03-2011, 08:09
FuCKkK13 , според мен ще е добре да си вземеш хининова вода за морето. Малко или много мисля, че ще е добре за косата ти. А колко време си я ползвала преди ? :) около 4 месеца, може и малко повече да е било и нямаше ефект :o .. има хора които хининовата вода им действа като някаква магия, а на мен :(

LudotoDevoiche
07-03-2011, 08:24
Да ти кажа и аз не виждам кой знае какъв ефект от нея (за разтеж), но виж ефекта на подхранването се забелязва :)

FuCKkK13
07-03-2011, 08:27
Да ти кажа и аз не виждам кой знае какъв ефект от нея (за разтеж), но виж ефекта на подхранването се забелязва :) това е проблема, че аз не видях почти никакъв ефект :(

victoriassecret1
07-03-2011, 08:55
Хининовата вода (на мен лично) ми изсушава косата. Може би е индивидуално, но ако бях на твоето място нямаше да рискувам с нея предвид слънцето и морската вода, но както си решиш. :)

FuCKkK13
07-03-2011, 09:04
Хининовата вода (на мен лично) ми изсушава косата. Може би е индивидуално, но ако бях на твоето място нямаше да рискувам с нея предвид слънцето и морската вода, но както си решиш. :) а на мен ми се омазнява косата от нея... ох имам чувството че аз съм сбърканата, а хининовата вода си действа :shock: .. на другите хора им действа на мене не, на теб ти изсушава -на мен обратното :( .. ами и аз така мисля.. имам едно овлажняващо за коса на ейван. много добре ми действа.. мисля него да пръскам.. защото той овлажнява, а на морето ще ми е много суха косата и то по принцип е за сухи коси, но аз си го ползвах преди.. сега просто след баня не искам да слагам нищо на косата ми, за да почине от кристали,масла по краищата,спрейчета на глис и други такива неща.. :) .. някой ако го е ползвал да каже .. е не мога да го намеря в интернет на картинка... но пише : овлажняващ спрей за коса. С макадамия и алое.. купих го преди около 3 месеца.. ако някой др. го е ползвал да каже доволен ли е, защото на мен ми се отразява добре :)

FuCKkK13
07-03-2011, 09:06
а, ето намерих го.. точно това е : http://images.izideal.com/img/product/8242161/l/uk/avon-naturals-madadamia-amp-aloe-moisturising-mist-hair-spray.jpeg

titinkaa
07-03-2011, 09:38
И на мен хининовата вода ми я омазняваше косата.Ползвах я около месец и нещо и ефект едвам едвам видях и я спрях.

MegiBoOm
07-03-2011, 09:46
Аз пък сега ползвам една на Милва. Преди 2-3 месеца я ползвах и после един месец спрях, защото не видях никакъв ефект и бях доста отчаяна. Сега наскоро отново започнах да я ползвам.
Бях на фризьор и ми махнаха краищата, което костваше на косата ми 2-3 пръста от дължината й, затова и започнах отново да впръсквам хининовата вода в корените на мокра коса след баня. В момента косата ми е точно толкова дълга, колкото, когато отидох да се подстрижа, с изключение на това,че почти няма цъфнали крайчета! (:

FuCKkK13
07-03-2011, 10:06
Аз пък сега ползвам една на Милва. Преди 2-3 месеца я ползвах и после един месец спрях, защото не видях никакъв ефект и бях доста отчаяна. Сега наскоро отново започнах да я ползвам.
Бях на фризьор и ми махнаха краищата, което костваше на косата ми 2-3 пръста от дължината й, затова и започнах отново да впръсквам хининовата вода в корените на мокра коса след баня. В момента косата ми е точно толкова дълга, колкото, когато отидох да се подстрижа, с изключение на това,че почти няма цъфнали крайчета! (: и аз ползвах на милва.. тази точно с таралеж дето е отпред и пак нищо.. за 4 месеца.. нищо.. а има хора на които след 2рата 3тата седмица се вижда ефект..и сега се отказах... евтина е - да, но защо да я купувам като не ми действа.. за това на морето ще си използвам това което пост-нах по-отгоре :)

titinkaa
07-03-2011, 10:21
И аз точно тази на Милва ползвах и нямаше ефект.Братовчедка ми също я ползваше и тя не бива ефект.

pressiana
07-03-2011, 10:24
Значи Себорал е за растеж, така ли?
Имам суха кожа на скалпа, ще ми помогне ли?
И синия ли да купувам, или червения? :)

FuCKkK13
07-03-2011, 10:31
Значи Себорал е за растеж, така ли?
Имам суха кожа на скалпа, ще ми помогне ли?
И синия ли да купувам, или червения? :) за растеж, против пърхот и помага за косопада.. ами той по принцип изсушава така че не съм много сигурна дали ще ти се отрази добре.. синия е по-слаб от червения.. синия се казва - себорал, а червения - себорал форте.. :).. не знам ти си реши щом имаш сух скалп, но ако искаш задължително да пробваш ти препоръчвам първо синия - по-слабия и ако ти се отрази добре си вземи червения, аз ползвам червения и съм доволна, но сега съм в почивка от всичко бе домашни маски
.. :)

victoriassecret1
07-03-2011, 13:58
Хининовата вода (на мен лично) ми изсушава косата. Може би е индивидуално, но ако бях на твоето място нямаше да рискувам с нея предвид слънцето и морската вода, но както си решиш. :) а на мен ми се омазнява косата от нея... ох имам чувството че аз съм сбърканата, а хининовата вода си действа :shock: .. на другите хора им действа на мене не, на теб ти изсушава -на мен обратното :( .. ами и аз така мисля.. имам едно овлажняващо за коса на ейван. много добре ми действа.. мисля него да пръскам.. защото той овлажнява, а на морето ще ми е много суха косата и то по принцип е за сухи коси, но аз си го ползвах преди.. сега просто след баня не искам да слагам нищо на косата ми, за да почине от кристали,масла по краищата,спрейчета на глис и други такива неща.. :) .. някой ако го е ползвал да каже .. е не мога да го намеря в интернет на картинка... но пише : овлажняващ спрей за коса. С макадамия и алое.. купих го преди около 3 месеца.. ако някой др. го е ползвал да каже доволен ли е, защото на мен ми се отразява добре :)
Него не съм ползвала, но преди имаше един друг, само че с бадем. Беше с много приятен аромат и ми харесваше, но не съм го виждала скоро ... За последно ползвах този спрей с черешов цвят:
http://www.malinka.bg/media/products/46-big.jpg
Много добре освежава. Сега гледах, че са пуснали серум и спрей с лимонов цвят и върбина. :)

pressiana
07-03-2011, 14:03
Защо не си купите спрейовете на Глис?
Не са скъпи, а са много добри. Всичките ми познати са адски доволни от тях, докато тези на Ейвън... това, че освежават и имат приятен аромат, не значи, че помагат на косата. :?

Sunshin3
07-03-2011, 14:11
^аз мислех да си купя този против цъфтящи краища или не знам... обаче ми излезна пърхот от шампоана и балсама им и сега се чудя :?

pressiana
07-03-2011, 14:15
^аз мислех да си купя този против цъфтящи краища или не знам... обаче ми излезна пърхот от шампоана и балсама им и сега се чудя :?

Имам го и съм много доволна.
Той е без отмиване, така че не е толкова вреден за косата, затова го предпочитам пред маските, които се мият след 5 мин.

MegiBoOm
07-03-2011, 14:21
Всъщност спрейчетата на Глис наистина са хубави, но когато става въпрос за тези на Ейвън, е добре да се ползват в комплект с шампоана, за да се забележи поне някакъв ефект (:

pressiana
07-03-2011, 14:25
Между другото, за ускоряване на растежа на косата има 3 неща, така ли?
Себоралът изсушава, хининовата вода не се знае дали действа, а тривитаминолът е за овце. Супер! 8-)

MegiBoOm
07-03-2011, 14:29
Еми май е така :grin: :razz: :razz: :razz:

http://domashnimaskizakosa.blogspot.com/2008/02/blog-post_1310.html :)

FuCKkK13
07-03-2011, 15:07
Защо не си купите спрейовете на Глис?
Не са скъпи, а са много добри. Всичките ми познати са адски доволни от тях, докато тези на Ейвън... това, че освежават и имат приятен аромат, не значи, че помагат на косата. :? ами аз без спрей на Глис в нас не оставам :D .. сега съм с оранжевия, но имам шампоана -жълтия против цъфтеж и се чудя дали да си взема жълтото спрейче, въпреки че това моето оранжевото с което съм сега ми е свършило точно 3 пръста т.е. около 1-/7ма от шишенцето, но пък мисля утре да си взема жълтия, а този на морето (оранжевия) и ако трябва повечко да си овлажня косата и с това на Avon :) .. а и това на Avon не го купувам да ми помага, защото от продуктите им за коса не съм доволна, а просто защото овлажнява доста и ще е добре за морето - защото там косата ми става много суха.. изобщо не съм си и помисляла че ще помогне по някакъв друг начин на косата ми освен да я овлажни :)

LoveChocolate
07-03-2011, 15:18
Еми май е така :grin: :razz: :razz: :razz:

http://domashnimaskizakosa.blogspot.com/2008/02/blog-post_1310.html :)

мисля да си направя тази за мека и лъскава коса :)

titinkaa
07-03-2011, 15:30
Добре де тези спрейчета за кво ги ползвате,ква им е функцията(Глис)?

pressiana
07-03-2011, 16:10
Добре де тези спрейчета за кво ги ползвате,ква им е функцията(Глис)?

Всеки има различна функция. Виж в http://www.gliss.bg/ :)

FuCKkK13
07-03-2011, 16:18
Добре де тези спрейчета за кво ги ползвате,ква им е функцията(Глис)? различно, но аз най-често ги купувам за лесно разресване :) .. бтв. от Глис съм изцяло доволна, не само от спрейчетата.. :)

Colombia
07-03-2011, 18:18
някой може ли да ми каже каква е цената на това чудо? :)

http://www.gliss.bg/index.php?id=5724

LudotoDevoiche
07-03-2011, 18:30

Мисля, че към 7, 8 лв. :)

pressiana
07-03-2011, 18:36

http://shopix.bg/Gliss-Oil-Nutritive-Magicheski-sprei-serum :)

Colombia
07-03-2011, 18:37
Мерси,мерси и на 2-те :|

FuCKkK13
07-04-2011, 08:46
момичета... бях си сплела малко косата, но не стана много хубаво понеже беше почти суха и стана г/д права.. но както и да е.. косичката ми е много мекичка, но краищата и бяха много сухи и пръснах оранжевото спрейче на Глис, а днес ще ходя да си купя жълтото ...мислите ли че с шампоана против цъфтене и флуида ще има по-голям ефект ? .. :)

rebeccaa
07-04-2011, 08:49
Определено ще има , и аз днес мислех да хода да си ги взема , ако ми остане време :)

FuCKkK13
07-04-2011, 08:55
Определено ще има , и аз днес мислех да хода да си ги взема , ако ми остане време :) ами аз шампоана вече го ползвам 2ра седмица... ами днес ще ида до магазина.. :) .. че това слънце много изсушава косичките ни :(

Ani777
07-04-2011, 09:01
Дълго четох темата. Видях предложението със снимките и мисля да се включа и аз.
http://storage1.album.bg/47c/28591_1335415310393_1381390404_30902951_6140518_n_ 6c142_23623252.jpg Преди

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/230804_1761095792139_1381390404_31608416_3635251_n .jpg Сега

Косата ми порасна много бързо за съвсем кратък период от време, благодарение на хининовия шампоан и хининовата вода.

FuCKkK13
07-04-2011, 09:25
http://storage1.album.bg/47c/28591_1335415310393_1381390404_30902951_6140518_n_ 6c142_23623252.jpg Преди

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/230804_1761095792139_1381390404_31608416_3635251_n .jpg Сега

Косата ми порасна много бързо за съвсем кратък период от време, благодарение на хининовия шампоан и хининовата вода. :) .. косата наистина доста ти е пораснала, но за съжаление на моята явно хининовата вода не й действа :( ..а някакви маски правиш ли и.. и за домашни и за купени питам :) .. а бтв. много си хубава :-)

titinkaa
07-04-2011, 09:27
Ani777 и ти си хубава и косата ти е хубава. :)

LoveChocolate
07-04-2011, 09:54

Косата ми порасна много бързо за съвсем кратък период от време, благодарение на хининовия шампоан и хининовата вода.

от колко време използваш хининовата вода , аз я използвам от около година и ми върши работа , но искам да знам горе-долу за колко време ще ми порасне и на мен толкова косата :D ... мисля и аз да си взема хининов шампоан :) :) :) :) :) много си хубава :)

screamst
07-04-2011, 10:56
аз редовно си чета темата и съм се зарибила и аз да си правя домашни маски ^^ отразяват ми се много добре, сега се чудя дали да не почна да си я правя маската с тривитаминола...
FuCKkK13 не си единстжена, и аз не видях никакъв ефект от хининовата вода и хининовия шампоан :( оххх много искам дълга коса.. та това е, ще продължавам да следя темата :grin:

пс: страхотни коси имате момичета :]

neeDaBosS
07-04-2011, 11:07

Извинявай,но как ТОВА момиче от снимките което си пуснала,ще прилича на ТОВА момиче за което се представяш в темата 'как бяхте на бала си' там си пуснала тази снимка http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/253757_1744281534501_1462623545_31471750_3413376_n .jpg и още доста..сега открих,че снимките са на sweetybebi,от темата http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=8846194&highlight=#8846194 ? Също така си пуснала снимки с вашия бански http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/254338_1755104525069_1462623545_31486173_5280958_n .jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/248198_1758384647070_1462623545_31490192_6147410_n .jpg

Не е хубаво да се крадат снимки..и за да не е спам ще кажа,че съм много доволна от кокосовото масло :))

billytalent
07-04-2011, 11:09
Аз до сега съм била доволна само от една хининова вода и то на Kassy, от другите косата ми се омазняваше ужасно и ми се появяваше пърхот :o
Аз от 9 дни някъде започнах да се мажа с ампули всеки ден и корените вече са ми излезнали , което значи че косата ми расте и ще продължавам тази процедура :D

titinkaa
07-04-2011, 11:19
Тъкмо излизам от банята и да ви питам ако отворя ампулата и я използвам половината,после другата половина как да я съхранявам,къде да я сложа-в хладилник дали е добре да стои?

FuCKkK13
07-04-2011, 14:12
Тъкмо излизам от банята и да ви питам ако отворя ампулата и я използвам половината,после другата половина как да я съхранявам,къде да я сложа-в хладилник дали е добре да стои? ами аз я сипвам цялата в шишенце за парфюм и пръскам половината, а другото го оставям на стайна температура, но не на слънце... :) ...

FuCKkK13
07-04-2011, 14:15
аз редовно си чета темата и съм се зарибила и аз да си правя домашни маски ^^ отразяват ми се много добре, сега се чудя дали да не почна да си я правя маската с тривитаминола...
FuCKkK13 не си единстжена, и аз не видях никакъв ефект от хининовата вода и хининовия шампоан :( оххх много искам дълга коса.. та това е, ще продължавам да следя темата :grin:

пс: страхотни коси имате момичета :] мерси .. а защо не си снимаш косата сега и след маските след около 3 месеца примерно.. и качиш двете снимки след 3/4 месеца колкото решиш да видим разликата :) .. ако искаш де :-)

FuCKkK13
07-04-2011, 14:16

Извинявай,но как ТОВА момиче от снимките което си пуснала,ще прилича на ТОВА момиче за което се представяш в темата 'как бяхте на бала си' там си пуснала тази снимка http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/253757_1744281534501_1462623545_31471750_3413376_n .jpg и още доста..сега открих,че снимките са на sweetybebi,от темата http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=8846194&highlight=#8846194 ? Също така си пуснала снимки с вашия бански http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/254338_1755104525069_1462623545_31486173_5280958_n .jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/248198_1758384647070_1462623545_31490192_6147410_n .jpg

Не е хубаво да се крадат снимки..и за да не е спам ще кажа,че съм много доволна от кокосовото масло :)) м/у първия път не бях доволна от кокосовото масло, но това, че косата ми стана гадна може и да е било от друго .. сега следващите 2 пъти (понеже единия път не сложих) косата ми стана много хубава дано да е от кокосовото масло ... :)

FuCKkK13
07-04-2011, 14:18
а забравих да ви кажа.. купих си жълтия флуид на Глис 7 масла против накъсване какъвто е и шампоана ми и дано има ефект :)
п.с. много хубаво мирише :grin:

Colombia
07-04-2011, 14:44
FuCKkK13 супер,кажи след няколко напръскавания как ти се отразява на косата! :)

Сега аз да попитам за маслата за коса,че май започнах да се обърквам...
Има ли значение какви са.Например бадемово,кокосово и т.н. или другия вид както се в водят етерични-лавандулово,лимоново...
И всички ли масла стават за маски?

Ниастина се обърках.

Я кажете :) :smt006 :smt003

FuCKkK13
07-04-2011, 15:07
FuCKkK13 супер,кажи след няколко напръскавания как ти се отразява на косата! :)

Сега аз да попитам за маслата за коса,че май започнах да се обърквам...
Има ли значение какви са.Например бадемово,кокосово и т.н. или другия вид както се в водят етерични-лавандулово,лимоново...
И всички ли масла стават за маски?

Ниастина се обърках.

Я кажете :) :smt006 :smt003 добре.. ами за маслата... всички масла ще се отразят добре на косата, но някой си имат определено действие.. например масло от жожоба прави косата еластична и обемна.. масло от пшеничен зародиш помага за цъфтежите, бадемовото масло най-много подсилва косата да расте..кокосовото помага за пърхот и може да се използва като балсам - няколко часа преди да измиете косата, но ние го слагаме в маските.. добро е за изтощена косата.. сега точно не мога да се сетя за др. ако някой се сеща да казва.. но според мен всяко едно масло е полезно както за косата така и за кожата, но някой са по полезни за косата други за кожата и така.. а сега се сетих.. маслото от авокадо съдържа същите витамини които ги има в тривитаминола, но в по-малки количества, но също е полезно за косата.. сусамовото масло също, но забравих за какво беше.. ако някой друг се сеща да казва.. а за другите.. лимоново мисля че може, защото лимона се отразява добре на косата... мисля че бях чела маска за коса с масло от лавандула, но не съм много сигурна.. :) .. и другите момичета да казват каквото знаят за маслата :) :-)

pressiana
07-04-2011, 15:42
Здравейте! Днес си купих масло от пшеничен зародиш на Икаров и спрея на Балеа с УВ защита. След 2 седмици съм на море и искам да си пазя косата възможно най-много от слънцето. После, след като се върна, ако няма нужда от подстригване, може би ще си взема и аз бадемово масло, за да порасне още малко. :)

sLaDkagRe6ka
07-04-2011, 15:45
Здравейте! Днес си купих масло от пшеничен зародиш на Икаров и спрея на Балеа с УВ защита. След 2 седмици съм на море и искам да си пазя косата възможно най-много от слънцето. После, след като се върна, ако няма нужда от подстригване, може би ще си взема и аз бадемово масло, за да порасне още малко. :)

колко си го взе че и аз искам да го пробвам казаха ми че е хубав :)

FuCKkK13
07-04-2011, 15:47
Здравейте! Днес си купих масло от пшеничен зародиш на Икаров и спрея на Балеа с УВ защита. След 2 седмици съм на море и искам да си пазя косата възможно най-много от слънцето. После, след като се върна, ако няма нужда от подстригване, може би ще си взема и аз бадемово масло, за да порасне още малко. :) добре.. и да кажеш доволна ли си от спрея,маслото и морето :D .. знам че не е по темата (извинявам се) , но къде ще ходиш на море.. ? :)

pressiana
07-04-2011, 15:51
FuCKkK13, до Китен ще съм. 8-)
sLaDkagRe6ka, спреят струваше 4лв. Като пробвам нещата, ще ви кажа дали имат ефект. А утре ще си правя банята с лайка за пръв път /дано да е слънчево/, и за нея ще кажа. :)

titinkaa
07-04-2011, 15:57
Да кажа какво направих относно ампулата....Имах 2 пръста течност от Себорала и сипах всичката ампула в него,разклатих го добре,и си напръсках косата в корените.Имам за още 1 път. :)

neeDaBosS
07-04-2011, 16:01
а забравих да ви кажа.. купих си жълтия флуид на Глис 7 масла против накъсване какъвто е и шампоана ми и дано има ефект :)
На каква цена е? Днес си купих тривитаминол..мисля да си направя маска от ракия,тривитаминол,жълтък и кис.мляко и да преспя с нея 8-) Проблема ми е ,че попринцип като правя маски с тривитаминол мноого ми се втвърдява косата..на 1вия час сигурно е адски твърда,не си представям какво ще стане ако я оставя така цели 24 часа :-o

titinkaa
07-04-2011, 16:04
^Щом е така не стой повече от 2 часа и се измий.

LudotoDevoiche
07-04-2011, 16:19
Момичета за колко пъти ви стига Себорала ? :-o

titinkaa
07-04-2011, 16:29
^На мен ми стига за 4-5 пръскания.

LudotoDevoiche
07-04-2011, 16:32
^На мен ми стига за 4-5 пръскания.

Явно и на мен ще ми стигне за толкова... Впръсквала съм си едва 2 пъти и вече ми е на половината...

MegiBoOm
07-04-2011, 17:06
Странно, но моят себорал не мога да го впръсквам, защото е в шишенце с отворче ;/

иначе аз сега в края на юли съм на море и все още не съм започнала да я подхранвам, а и не мисля, защото моята коса е в изряден вид...Ползвам био шампон и балсам, след баня впръсквам хининова вода, не я суша, а ако трябва да я суша или изправям или къдря ползвам предпазни средства 8-) Сега щом ми свършат био глупостите, започвам с нещата на балеа против слънце, които си купих и такам (:

titinkaa
07-04-2011, 17:21
MegiBoOm
То по принцип е в такова шишенце с отворче,но аз си го пресипвам в друго с пулвенизатор,по равномерно се нанася,а и е по удобно.

MegiBoOm
07-04-2011, 17:27
А откъде мога да взема празно шише с пулверизатор?

Colombia
07-04-2011, 17:28
Доообре.Относно маслата изяснихме темата :D :grin: :grin:
Сега ще изчакакм фризиорката ми да е на линия,ще се подстрижа и започвам с маските. :)

Colombia
07-04-2011, 17:29
А откъде мога да взема празно шише с пулверизатор?

Хммм...ами от някой празен парфюм да речем?Измии го хубаво и така :)

MegiBoOm
07-04-2011, 17:33
Лошото е,че сега нямам празен или привършващ парфюм. Нищо след като изхабя хининовата вода, смятам да започна със себорала и да го нанасям с тампон в корените! (:

FuCKkK13
07-04-2011, 17:34
FuCKkK13, до Китен ще съм. 8-)
sLaDkagRe6ka, спреят струваше 4лв. Като пробвам нещата, ще ви кажа дали имат ефект. А утре ще си правя банята с лайка за пръв път /дано да е слънчево/, и за нея ще кажа. :) и аз съм на китен на 22.07 :grin:

victoriassecret1
07-04-2011, 17:35
Пулверизатори има в обикновените магазини по лев; хининовата вода на "Милва" също върви с пулверизатор или пък от някой спрей.

FuCKkK13
07-04-2011, 17:38
На каква цена е? Днес си купих тривитаминол..мисля да си направя маска от ракия,тривитаминол,жълтък и кис.мляко и да преспя с нея 8-) Проблема ми е ,че попринцип като правя маски с тривитаминол мноого ми се втвърдява косата..на 1вия час сигурно е адски твърда,не си представям какво ще стане ако я оставя така цели 24 часа :-o ами 6.20 :) .. не знам защо ти става твърда косата... прибвай с повече масла и виж дали пак така ще става :)

FuCKkK13
07-04-2011, 17:41
MegiBoOm отиваш в някоя парфюмерия и искаш само шишенце за парфюм то е около 1 лв. зависи колко голямо ще си вземеш и така.. а колкото до себорала странно, но на мен половин шишенце от парфюм (от най-малките шишенца) ми стига за едно напръскване след баня в корните и разнасям с пръсти.. т.е. целия себорал ми стига за около месец и половина или 2 месеца (мия си косата 2 пъти седмично) ..

FuCKkK13
07-04-2011, 17:44
Странно, но моят себорал не мога да го впръсквам, защото е в шишенце с отворче ;/

иначе аз сега в края на юли съм на море и все още не съм започнала да я подхранвам, а и не мисля, защото моята коса е в изряден вид...Ползвам био шампон и балсам, след баня впръсквам хининова вода, не я суша, а ако трябва да я суша или изправям или къдря ползвам предпазни средства 8-) Сега щом ми свършат био глупостите, започвам с нещата на балеа против слънце, които си купих и такам (: ами косата ти е добре, но от морето доста се изтощава, зашо нещо не си направиш 1/2 маски колкото да ти се подсили косата? .. иначе и аз съм края на този месец на море и от сега си поддържам косата че като знам солена вода + слънце каква комбинация е за косата ми направо ми се плаче :o .. :)

MegiBoOm
07-04-2011, 17:46
Ами може би ще прозвучи мега тъпо, но нещата, които и правя сега мисля,че са й достатъчни за момента 8-)
Иначе след като се върна от морето със сигурност ще си купя маската с костен мозък и плацената и на седмица по два пъти ще я ползвам, за да си подхраня косата! (:

FuCKkK13
07-04-2011, 17:53
Ами може би ще прозвучи мега тъпо, но нещата, които и правя сега мисля,че са й достатъчни за момента 8-)
Иначе след като се върна от морето със сигурност ще си купя маската с костен мозък и плацената и на седмица по два пъти ще я ползвам, за да си подхраня косата! (: не е тъпо все пак ти си познаваш косата най-добре от който и да било .. това ти го казах защото лятото ни прави косите на.. няма да казвам :D .. мисля че през лятото особено ако ще ходим на море трябва да се грижим най-много за косите си .. :)

titinkaa
07-04-2011, 18:01
MegiBoOm,ползвай шишето от хининовата вода.

MegiBoOm
07-04-2011, 18:02
Дам затова и сега гледам да използвам (както в момента) шампоани без вредни и съсипващи скалпа съставки шампоани, които в същото време да я подхранват и да й дават блясък и сила.
Тези био неща ще свършат точно преди морето, а аз за морето и нататък ще ползвам нещата за след и против слънце на Балеа (:

pressiana
07-04-2011, 18:03
Ами, FuCKkK13, можем да се видим някъде по плажовете значи 8-)
MegiBoOm, откъде си намери хининова вода, която се пръска? Моята е с обикновен отвор и бая зор виждам с нея.

neeDaBosS
07-04-2011, 18:05
MegiBoOm,и аз тъкмо това се чудех,пък взех,че измислих да пресипя себорала в шишенцето от хининовата вода,така и така вече е свършила :lol:

titinkaa
07-04-2011, 18:08
Тези дни до 11.07.11г. са благоприятните дни за подстригване на косата,ако искате да ви расте бързо,и да имате буйна и здрава коса.Аз даже мисля тези дни да се подстрижа. :)

FuCKkK13
07-04-2011, 19:02
Ами, FuCKkK13, можем да се видим някъде по плажовете значи 8-)
MegiBoOm, откъде си намери хининова вода, която се пръска? Моята е с обикновен отвор и бая зор виждам с нея. :D e едва ли ще те позная или ти мен :D

FuCKkK13
07-04-2011, 19:06
Дам затова и сега гледам да използвам (както в момента) шампоани без вредни и съсипващи скалпа съставки шампоани, които в същото време да я подхранват и да й дават блясък и сила.
Тези био неща ще свършат точно преди морето, а аз за морето и нататък ще ползвам нещата за след и против слънце на Балеа (: ами да.. то био нещата винаги са по-добре.. аз се чудя.. сега имам шампоан на Глис против цъфтене.. имам един който не съм го почнала с ув-филтър него ще ползвам на морето и се чудя като ми свърша дали да не си взема хининов шампоан.. хининовата вода не ми действа, но шампоана може да подейства.. пък и да не подейства поне няма куп химии в него .. вие как мислите.. да си взема ли при положение че хининовата вода не ми действа ?

MegiBoOm
07-04-2011, 19:11
Шампоанът ти с УВ филтри на орифлейм ли беше и дали знаеш дали в сегашният им каталог го има?

Хининова вода с пулверизатор си взех просто от една малка и обикновена аптека за 1,20 8-)

FuCKkK13
07-04-2011, 19:22
Шампоанът ти с УВ филтри на орифлейм ли беше и дали знаеш дали в сегашният им каталог го има?

Хининова вода с пулверизатор си взех просто от една малка и обикновена аптека за 1,20 8-) ами да на Oriflame е.. но до колкото гледах в сегашния каталог мисля че го нямаше, но все пак провери да си сигурна.. а това за хининовата вода за мен ли беше ? .. защото аз питах за хининовия шампоан :D

MegiBoOm
07-04-2011, 19:30
Не, беше за момичетата по-горе, защото питаха откъде съм намерила такъв с пулверизатор.
Иначе защо не пробваш да си миеш косата с хининов шампоан и после да впръскваш хининова вода? Може да има ефект? :)

FuCKkK13
07-04-2011, 19:42
Не, беше за момичетата по-горе, защото питаха откъде съм намерила такъв с пулверизатор.
Иначе защо не пробваш да си миеш косата с хининов шампоан и после да впръскваш хининова вода? Може да има ефект? :) ами като ми свършат тези 2 шампоана ще си купя хининов, но от хининовата вода съм се отказала :) ..

LudotoDevoiche
07-05-2011, 09:15
Днес си направих следната маска: тривитаминол, жълтък, оцет, ракия, бадемово масло и кокосово масло. Ще стоя към 3 часа с нея, за да не изпусна по-силното слънце навън, че ще си правя и това с лайката :D Останала ми е половин ампула, която ще използвам след това, въпреки, че невиждам ефект от нея...
Въпрос за кокосовото масло: Предполагам, че преди да го сложите в маската си и вие го разтапяте ? На мен понякога ми се случва да го разтопя и докато направя цялата маска, то отново да се втвърди 8-)

screamst
07-05-2011, 09:25

пс: страхотни коси имате момичета :] мерси .. а защо не си снимаш косата сега и след маските след около 3 месеца примерно.. и качиш двете снимки след 3/4 месеца колкото решиш да видим разликата :) .. ако искаш де :-)

ами то аз мислех така да направя, но нито имам батерия на фотоапарата, нито мога да слагам линкове, защото съм нова :(
ама все пак като си взема батерии по-натам ще се снимам и все някога ще ги кача. Сега мислех да си направя маска, но у нас няма нищо освен яйца :[

ПС: Преси, ние с тебе отново се срещаме по форумите :Д

pressiana
07-05-2011, 12:36
Хора, от 4 до 5 слънцето силно ли е, защото имах ангажимент по-рано и не можах да се измия с отварата от лайка :( ?

neeDaBosS
07-05-2011, 12:52
Драстииииииииио :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Сега се прибрах и съм супер доволна ! Обиколих незнам колко магазина,и във всички ми казваха или '' в момента няма маската на глис кюр 19 repair '' или '' нямаме нищо на глис кюр '' :shock: :lol: :lol: За разлика от това обаче,се сдобих с адската маска ! На Денис е,жълтаа (синята е за косопад,жълтата за сухи коси,а червената за боядисани коси).За сухи коси..изглежда ми префектна,точно това което търсех.Отзад в упътването пише,че доста добре оправя изтощените от преси коси и от морска и хлорирана вода (По-късно може да поста самото упътване защото не можах да ви обесня точно ;д доста примамливо изглежда).Точно това търсех,определено.А,и взех си една ампула с пчелно млечице на Денис (една за да пробвам,ако ми хареса ще взема още) и се чудя за колко пъти ще ми стигне? Цялата ли да я слагам :o Ииии преди малко си направих маска с мляко,2 жълтъка,2л тривитаминол и малко оцет.Не можах да намеря ракията 8-)

FuCKkK13
07-05-2011, 14:59
Днес си направих следната маска: тривитаминол, жълтък, оцет, ракия, бадемово масло и кокосово масло. Ще стоя към 3 часа с нея, за да не изпусна по-силното слънце навън, че ще си правя и това с лайката :D Останала ми е половин ампула, която ще използвам след това, въпреки, че невиждам ефект от нея...
Въпрос за кокосовото масло: Предполагам, че преди да го сложите в маската си и вие го разтапяте ? На мен понякога ми се случва да го разтопя и докато направя цялата маска, то отново да се втвърди 8-) еми ако ти е първата ампула няма как да видиш още от сега видим резултат.. ами моето го разтапям заедно с маста и меда (меда ми се захаросва, защото е домашен и за това го разтапям) .. ами прави маската и последно слагай кокосовото масло.. и да кажеш доволна ли си от маската и процедурата с лайката :)

FuCKkK13
07-05-2011, 15:01

ами то аз мислех така да направя, но нито имам батерия на фотоапарата, нито мога да слагам линкове, защото съм нова :(
ама все пак като си взема батерии по-натам ще се снимам и все някога ще ги кача. Сега мислех да си направя маска, но у нас няма нищо освен яйца :[

ПС: Преси, ние с тебе отново се срещаме по форумите :Д е можеше да си направиш маска с яйце и ракия (едва ли няма у вас ракия ) и примерно кисело мляко .. но нищо.. следващия път :) .. ами като си заредиш апарата се снимай и аз имах предвид да се снимаш сега и след 3-4 месеца и след 3-4 месеца да качиш и двете снимки наведнъж до тогава ще ти позволят да качваш :)

FuCKkK13
07-05-2011, 15:04
Хора, от 4 до 5 слънцето силно ли е, защото имах ангажимент по-рано и не можах да се измия с отварата от лайка :( ? мисля, че закъсняхме с отг. , но все пак ако има слънце го направи пък колкото толкова.. нищо не губиш.. ако е слабо следващия път на по-силно :) ... аз да ви кажа за това на Глис 2ри ден го ползвам и косата не ми е толкова суха по краищата от слънцето.. пък и аз съм ползвала други техни флуиди и съм била доволна и от този съм, знам че е рано да казвам, но као цяло съм доволна от Глис и сега също тези 2 дена косата не ми толкова суха :) .. и шампоана е много хубав придава доста обем :) .. както споменах по-рано и продавачката каза, че го ползва и е доволна :)

FuCKkK13
07-05-2011, 15:19
Драстииииииииио :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Сега се прибрах и съм супер доволна ! Обиколих незнам колко магазина,и във всички ми казваха или '' в момента няма маската на глис кюр 19 repair '' или '' нямаме нищо на глис кюр '' :shock: :lol: :lol: За разлика от това обаче,се сдобих с адската маска ! На Денис е,жълтаа (синята е за косопад,жълтата за сухи коси,а червената за боядисани коси).За сухи коси..изглежда ми префектна,точно това което търсех.Отзад в упътването пише,че доста добре оправя изтощените от преси коси и от морска и хлорирана вода (По-късно може да поста самото упътване защото не можах да ви обесня точно ;д доста примамливо изглежда).Точно това търсех,определено.А,и взех си една ампула с пчелно млечице на Денис (една за да пробвам,ако ми хареса ще взема още) и се чудя за колко пъти ще ми стигне? Цялата ли да я слагам :o Ииии преди малко си направих маска с мляко,2 жълтъка,2л тривитаминол и малко оцет.Не можах да намеря ракията 8-) aми ампулите на Денис са доста големи.. както прецениш.. може и на 2 пъти може и цялата да я сложиш (на 1 път) :) .. аз преди съм слагала и цяла и по половин.. :) и кажи как ти се отрази маската :) .. предполагам добре, но повече са изсушаващите продукти а като слушам от описанието на маската ти.. по-добре за твоята коса е в маските да има повече масла и ъ.н. :) и по-малко изсушаващи :)

MegiBoOm
07-05-2011, 15:26
Здравей, мисля да си взема жълтата маска на Денис, за да я ползвам в комплект с нещата на Балеа против слънце, докато съм на морето и след това.
Би ли постанала снимка и цена към маската. Благодаря!
Отнася се към Имамнуждаотшеф! :)