View Full Version : всичко за косата..
Страници :
1
2
3
[
4]
5
6
7
Svetozara
07-09-2011, 20:06
ами не ми е много тамна косата.Светло кестенява е , а ще се изсветли ли повече? ами пробвай.. ако не ти я изсветли поне ще ти я подхрани - нищо не губиш... но аз мисля че дори и да ти я изсветли ще е много малко., но все пак опитай :)
в какъв вид трябва да е лайката шампоан балсам или да преваря лайка?
аз мога и да се боядисам руса,но не искам понеже ми предстои бал а прическата ми ще е наполовина вдигната и корените ще се виждат.А няма да миже да се боядисат напълно корените....така че.....
Благодаря за помощта все пак :-)
bloodymirror
07-09-2011, 20:14
Уф,лоши новини :( днес бях уж при много добра фризьорка и си мислех,че действително е такава,а всъщност беше доста калпава..дори балсам не ми сложи,нито пък ми изсуши косата,само ми взе парите,не й споменах,че не искам да ми я изтънява,а тя го направи,преди ми беше по-гъста косата,а сега е няква като тънка станала ;@ направо не знам вече..предполагам си спомняте моите снимки,които пуснах преди около седмица на косата ми,искам такъв ефект да направя http://www.examiner.com/images/blog/wysiwyg/image/TyraBanks(2).jpg на черта,гъста и с блясък,обаче не знам как да си възвърна предишния вид,знаете ли с какво мога да оправя изтъненото? :(
Colombia
07-09-2011, 20:19
Мммм да.И аз имах подобна случка.От тогава смених фризьорката и сегашната ми е :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ами освен с маски...друго не знам.Сега трябва да я подхранваш за да започне да добива вида,който искаш :) И някакви спрейчета можеш да изполваш.За блясък например...
bloodymirror
07-09-2011, 20:25
Мммм да.И аз имах подобна случка.От тогава смених фризьорката и сегашната ми е :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ами освен с маски...друго не знам.Сега трябва да я подхранваш за да започне да добива вида,който искаш :) И някакви спрейчета можеш да изполваш.За блясък например...
Наистина почвам да се уморявам..какво ли не съм ползвала и тъпата ми коса нито става мека,нито се сгъстява,нито нищо.. не знам само дали да почна отново с тривитаминолът иначе някакви идейки други как мога да придобия вида на косата на Тайра? ;д
FuCKkK13
07-09-2011, 20:27
ами не ми е много тамна косата.Светло кестенява е , а ще се изсветли ли повече? ами пробвай.. ако не ти я изсветли поне ще ти я подхрани - нищо не губиш... но аз мисля че дори и да ти я изсветли ще е много малко., но все пак опитай :)
в какъв вид трябва да е лайката шампоан балсам или да преваря лайка?
аз мога и да се боядисам руса,но не искам понеже ми предстои бал а прическата ми ще е наполовина вдигната и корените ще се виждат.А няма да миже да се боядисат напълно корените....така че.....
Благодаря за помощта все пак :-) ами вариш лайка като чай, прецеждаш и обливаш косата след като си я изкъпала.. и не отмивап след това.. излизаш на слънце докато изсъхне и така :)
Colombia
07-09-2011, 20:28
Според мен започвай с Тривитаминола без да се чудиш.И масла също слагай към маските!Защо не си вземеш Геритамин Нео? :)
Аз в момента пия :)
FuCKkK13
07-09-2011, 20:30
Наистина почвам да се уморявам..какво ли не съм ползвала и тъпата ми коса нито става мека,нито се сгъстява,нито нищо.. не знам само дали да почна отново с тривитаминолът иначе някакви идейки други как мога да придобия вида на косата на Тайра? ;д ако ти е нормална по рождения няма как да стане много гъста или гъста каквото и да правиш няма да стане.. изтъненото .. ами с маски.. а за блясъка поливай косата с оцет и вода след баня, ако не искаш да мирише с вода и сока от един или два лимона без да отмиваш :)
bloodymirror
07-10-2011, 07:42
Наистина почвам да се уморявам..какво ли не съм ползвала и тъпата ми коса нито става мека,нито се сгъстява,нито нищо.. не знам само дали да почна отново с тривитаминолът иначе някакви идейки други как мога да придобия вида на косата на Тайра? ;д ако ти е нормална по рождения няма как да стане много гъста или гъста каквото и да правиш няма да стане.. изтъненото .. ами с маски.. а за блясъка поливай косата с оцет и вода след баня, ако не искаш да мирише с вода и сока от един или два лимона без да отмиваш :)
Благодаря,а какви маски ?
LudotoDevoiche
07-10-2011, 08:27
Момичета днес ще си правя маска с тривитаминол... но вкъщи нямаме нито яйца, нито кисело мляко :D ... таа става ли маската да бъде примерно само тривитаминол и бадемово масло? Мислех да добавя и някакъв алкохол или оцет, но ще стане много течно :o Някакъв друг продукт, който да сгъсти маската знаете ли?
FuCKkK13
07-10-2011, 09:50
aми домашни маски.. някое от момичетата преди мен ти каза маска с мед и сока от 1-2 лимона.. също така от майонеза и пчелен прашец на прах... можеш да си направиш оригиналната маска с тривитаминола която се състои от 2 сп.л тривитаминол,2-3 капки гас,1 сп.л мас,1сп.л ракия и 1 сп.л оцет :) .. стоиш с маските около 2 часа :)
FuCKkK13
07-10-2011, 09:51
Момичета днес ще си правя маска с тривитаминол... но вкъщи нямаме нито яйца, нито кисело мляко :D ... таа става ли маската да бъде примерно само тривитаминол и бадемово масло? Мислех да добавя и някакъв алкохол или оцет, но ще стане много течно :o Някакъв друг продукт, който да сгъсти маската знаете ли? ами не мога да се сетя такива които сгъстяват :( .. ако имаш хума може..
Може ли да попитам нещо изпробвано за обем? Може и да не е продукт, а техника или нещо такова. Супер ми е мека и гладка косата и още като се изкъпя и се зализва. :(
bloodymirror сори, че ти отговарям аз, обаче косата на Тайра си е до голяма степен и резултат от нейния ген - както знаеш тъмнокожите имат много гъсти и къдрави коси с дебел косъм. Е, като се изправи такава коса и става разкошна няма как. И другото е подстрижката - тя е на каре. Ако ходиш и те правят на пластове - това взима много от плътността и гъстотата на косата, особено ако е по-рядка. И фризьорките масово ако не им кажеш както обичат да изтъняват и става чудо.
Преди месец се подстригах точно, като нея на тази снимка, даже малко по-късо исках да ме направят и определено изглеждах с повече коса отколкото когато ме правеха на пластове.
Иначе може да звучи страшно разочароващо, обаче с каквото и да се намажеш не можеш да накараш да ти поникнат повече косъмчета отколкото ти е заложено щом вече си на една възраст, на която организмът ти се е развил. От тази гледна точка не можеш да си сгъстиш косата, но можеш да се грижиш за добрия и вид и това да е здрава.
FuCKkK13
07-10-2011, 10:31
Може ли да попитам нещо изпробвано за обем? Може и да не е продукт, а техника или нещо такова. Супер ми е мека и гладка косата и още като се изкъпя и се зализва. :( ами изсушаване надолу с главата, пияни.. за друго точно сега не мога да се сетя.. има такива серуми за обем от корените, но повечето не са много ефикасни.. за др точно сега не мога да се сетя :)
FuCKkK13
07-10-2011, 12:18
момичета, днес си напраих маска с мед,тривитаминол,оцет,раки ,бадемово масло, начуках аспирин,жълтък и много малко хума, защото толкова ми беше останала стоях 3 часа и половина и сега чакам косата да ми изсъхне да видим :) .. вече ми свърши тривитаминола, а преди морето имам още 3 маски и няма да слагам тривитаминол.. може да опитам маската с доматения сок :)
pressiana
07-10-2011, 13:11
Аз пък стоях 1 час с бадемово масло в корените, отгоре с найлон и кърпа. Сега съхна точно, ама май добре се отрази. Косата ми е много мекичка. :)
Между другото, колкото повече расте, толкова повече ми се струва, че е по-тънка. Знам, че е нормално, защото все пак като имах коса до раменете, ми беше супер бухнала. Въпреки това се притеснявам, не знам и аз защо. Интересното, е че като ми изсъхне на 100% косата, даже може би на 2рия или 3тия ден, е супер плътна и готина такава, стои много добре. А, искам да питам нещо тези, които имат бритон настрани. Като излезете от банята, щръква ли ви бритонът? 8-) Защото моят, като ми поизсъхне малко косата, щръква настрани страшно много и трябва да го минавам с пресата. Супер дразнещ и смешен е, честно. Същото е, когато вали дъжд. :?
FuCKkK13
07-10-2011, 14:16
спокойно това че косата ти е по рядка - така ти се струва, защото си свикнала да ти е късичка и цялата коса да ти е на едно място..по принцип винаги късите коси са по обемни и за това така ти изглежда.. а за бритона.. аз съм със страничен на стълбички .. и моя като изсъхне е олеле майко.. чуплив -айде да не кажа направо къдрав.. и аз го минавам с пресата, понякога с сешоара, защото моя е такъв с приставки и с четките мога да се изправям..а иначе аз не знам защо.. понякога след като изляза от банята без да пипам косата си т.е. без да и правя нищо е много чуплива, а понякога без да я пипам е почти права :shock: :-o :booooomb: .. защо става така не знам.. и майка ми все ми вика ''остави я да ти видя естествената коса'' а аз не я пипам :D и винаги като и кажа ''е това ми е естествената'' тя ''как така единия път ти е много чуплива, другия почти права'' .. ако някой има обяснение да казва
:D че след баня винаги съм с различна прическа :D .. а моята коса изсъхна, но краищата са й малко сухи.. и ги напръсках с това овлажняващото на Ейвън и сега е г/д. добре :)
titinkaa
07-10-2011, 16:05
Днес не можах да си направя маската с тривитаминола,защото с наще си ходихме на село,и само си измих косата.но в сряда ще си направя маската. :)
neeDaBosS
07-10-2011, 16:17
Днес не можах да си направя маската с тривитаминола,защото с наще си ходихме на село,и само си измих косата.но в сряда ще си направя маската. :)
По аватара съдя,че това си ти.Наистина много си хубава,косата ти е просто разкошна!
titinkaa
07-10-2011, 16:22
По аватара съдя,че това си ти.Наистина много си хубава,косата ти е просто разкошна!
Мерсии. :P
Е остава и да не е хубава,след толкова поддържане. :)
neeDaBosS
07-10-2011, 16:33
Мерсии. :P
Е остава и да не е хубава,след толкова поддържане. :)
Е,разбира се. :) Просто помня,че косата ти беше късичка на кичури,и сега като погледнах аватара просто :shock: дълга коса с толкова блясък и живот в нея..мега яко 8-) определено си личи,че я поддържаш.
titinkaa
07-10-2011, 16:36
^Мхм да,определено има доста голяма разлика от преди и сега,не само в дължината ами и блясъка и всичко останало. :)
neeDaBosS
07-10-2011, 16:41
^Мхм да,определено има доста голяма разлика от преди и сега,не само в дължината ами и блясъка и всичко останало. :)
Дано и моята след някой месец да стане така.Впрочем днес от 10h до 6h бях на басейн,косата ми изсъхваше и се мокреше доста честичко заради силното слънце,НО все още е жива! Много гадно миришеше..на хлорирана вода и другите му глупости.Преди 30 минути си направих маска с 2л тривитаминол и 1л свинска мас.Само това..мислех и жълтък,мляко и други неща да слагам,но от самата вода в басейна косата ми стана толкова суха,че допълнително изсушаване не ми е нужно 8-) Сега е някаква мнооого мазна,ама наистина много :-s Ще видим какво ще стане като я измия,ще стоя поне 2 часа щото ми е жал да хабя тривитаминола и примерно да го измия след няма и 1 час. :lol:
FuCKkK13
07-10-2011, 17:06
^ да кажеш как ти се е отразило :) .. а между другото тия басейни направо се гаврят с косите ни.. и на мен ми е забавно като ходя на басейн, но като се сетя какво си причинявам на косата и ме хваща жал, но нали все пак за това правим маски :D
titinkaa
07-10-2011, 17:08
^И при мен става така с косата,като ида на басейн.После е една гадна,суха и изглежда като изтощена.Но тази година все още не съм ходила на басейн,но съм решила,че као ида няма да си мокра косата.
FuCKkK13
07-10-2011, 17:31
и аз тази година още не съм.. но няма как да не си намокря косата, но един два пъти нищо няма да и стане :) .. все пак й правя маски.. :) за мен морето е по фрапиращо :( :?
pressiana
07-10-2011, 17:42
Но тази година все още не съм ходила на басейн,но съм решила,че као ида няма да си мокра косата.
Да, но все се намира някой, който да те бутне/метне във водата.. 8-)
titinkaa
07-10-2011, 18:45
Но тази година все още не съм ходила на басейн,но съм решила,че као ида няма да си мокра косата.
Да, но все се намира някой, който да те бутне/метне във водата.. 8-)
Е да,ако в компанията има момчетаа...иначе ако сме момичета няма кой да ме бутне. :D
Сега излизам от банята и си измих косата 2 пъти с шампоан от маската с тривитаминол и не слагах балсам.Сега като изсъхне да сложа ли кристали?
titinkaa
07-10-2011, 19:03
Сега излизам от банята и си измих косата 2 пъти с шампоан от маската с тривитаминол и не слагах балсам.Сега като изсъхне да сложа ли кристали?
Да,може,кристалите не пречат на това че си си правила маска. :)
titinkaa
07-10-2011, 19:07
ХОРА,КАЗВАМ ВИ ОТКАКТО ПОЧНАХ ДА СЛАГАМ КРИСТАЛИ(ОКОЛО 2Г. ВЕЧЕ) ЗАБЕЛЯЗАХ,ЧЕ КОСАТА В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ СТРАШНО МНОГО МИ ЦЪФТИ ТОЧНО ОТ ТЯХ.РАЗБРАХ,ЧЕ Е ОТ ТЯХ,КАТО ГИ СПРЯХ.СЕГА ВЕЧЕ БЛИЗО 2 МЕСЕЦА НЕ СЪМ СИ СЛАГАЛА И КОСАТА СПРЯ ДА МИ ЦЪФТИ,А ПРЕДИ БЕШЕ НЕЩО СТРАШНО,ТЪКМО СЕ ПОДСТРИЖА И ПОЧНА ПАК ДА СЛАГАМ КРИСТАЛИ И СЛЕД ПЪРВОТО СЛАГАНЕ И СЛЕД ДЕН ДВА СЕ ЗАБЕЛЯЗВАШЕ ЛЕКО ЦЪФНАЛКО.ВЕЧЕ НЕ СМЯТАМ ДА СЛАГАМ КРИСТАЛИ,И ТАКА СИ МИ Е ДОБРЕ,А И ТЕ Н ЕПОМАГАТ ЗА НИЩО ДРУГО,ОСВЕН ЗА ЛЕСНО РАЗРЕСВАНЕ. :booooomb: :x :(
FuCKkK13
07-10-2011, 19:16
какви са ти кристалите ? защото аз от кристали съм доволна..
titinkaa
07-10-2011, 19:24
Ами първите ми кристали бяха на MAGY-български,а другите на Ейвън.То и аз в началото бях много доволна,но сега от няколко месеца хич не съм доволна,и търпях търпях,все си виках,че сигурно самата ми коса си е такава,ама накрая се реших и ги спрях да пробвам кво ще стане,и ето че сега косата не ми цъфти толкова бързо.
pressiana
07-10-2011, 19:32
Аз искам да ви питам нещо. Става въпрос за ужасните ми стъпала. Така, първо да кажа, че стъпалата са ми един вид "задължителни" - косата ми е гъста и просто не мога да съм на черта, ужасно е. Лошото е, че точно пред лицето ми се струпват стъпалата отпред и са ужасни. Понякога ги извивам навън с пресата, но все пак това ми е НАЙ-сухата част от косата - по-светли са от останалата част.. Искам да ви питам за някакъв начин да ги разкарам от лицето си, без да ги връзвам отзад, да вдигам 1/2 от косата, да ги прикрепям назад с фиби и т.н., защото не ми се прави всеки ден това. Един път пробвах да ги навия навън, да ги закрепя с фиба и да ги напръскам със спрей, за да се намокрят леко и да застанат после така. Е, пуснах ги, бяха супер, но след като спах така, се бяха развалили. Според вас със ролки ще стане ли, или след баня просто да ги дръпна назад някак си.. ?
neeDaBosS
07-10-2011, 19:34
Здрасти отново..и аз незнам дали ми се отрази добре,нали не :booooomb: раздвоена съм..значи косата ми има адския блясък,както никога е толкова жива и готина няма и след от сухата изтощена коса,но..имам чувството,че на места е мазна :-o Всичко е перфектно,гладка,мекичка..и изведнъж отстрани в корените тоооолкова мазно хорааа :booooomb: :booooomb: :booooomb: направо на клечки си стои..като мокра е,само там..само,че мазна.Не е мокра,определено се суших доста време просто е мазна :-x :-x някакви идеи,нещо? измих си косата 2 пъти с шампоан,след това маската на Денис и себорал форте в корените,след което розовото на Лореал..може би пък съм прекалила с маста,попринцип се слага по-малко,а аз точно отстрани мазах доста :booooomb: Направо се ядосвам,изобщо не е бухнала както преди,жива и мека и извъднъж острани като залята с масло :-x Титинка,кои точно на Ейвън ти бяха кристалите?
titinkaa
07-10-2011, 19:36
pressiana...За бритона ли говориш или самата коса отстрани?
titinkaa
07-10-2011, 19:40
Здрасти отново..и аз незнам дали ми се отрази добре,нали не :booooomb: раздвоена съм..значи косата ми има адския блясък,както никога е толкова жива и готина няма и след от сухата изтощена коса,но..имам чувството,че на места е мазна :-o Всичко е перфектно,гладка,мекичка..и изведнъж отстрани в корените тоооолкова мазно хорааа :booooomb: :booooomb: :booooomb: направо на клечки си стои..като мокра е,само там..само,че мазна.Не е мокра,определено се суших доста време просто е мазна :-x :-x някакви идеи,нещо? измих си косата 2 пъти с шампоан,след това маската на Денис и себорал форте в корените,след което розовото на Лореал..може би пък съм прекалила с маста,попринцип се слага по-малко,а аз точно отстрани мазах доста :booooomb: Направо се ядосвам,изобщо не е бухнала както преди,жива и мека и извъднъж острани като залята с масло :-x Титинка,кои точно на Ейвън ти бяха кристалите?
Ей тези зелените... http://i46.tinypic.com/2wqradc.jpg
А колкото до твоя проблем,може да е от маста и тривитаминола...а и понякога и от себорала на мен ми става леко гадна в корените.Измий я утре пак,но не забравяй да я търкаш добре в корените,за да падне мазното.
pressiana
07-10-2011, 19:44
Отстрани.
titinkaa
07-10-2011, 19:48
^Щом е за отстрани...нямам си на идея кво да е правиш.Слагай я зад ушите. :)
FuCKkK13
07-10-2011, 19:51
Отстрани. защо не пробваш да я правиш на много отпуснати плитки докато ти е влажна ? .. иначе с ролки може и да стане - пробвай.. титинка - от Ейвън и Орифлейм като цяло не съм доволна от продуктите им за коса.. от някой съм доволна, но от повечето -не ! .. ами аз ползвам кристали повече от година и съм си доволна.. щом така ти се отразяват слагай масло от пшеничен зародиш вместо кристали :) ... а колкото до другото момиче..просто явно не си отмила хубаво :)
titinkaa
07-10-2011, 20:00
^Да,пшеничен зародиш ще слагам вече,ще си го купя тея дни,а каква му е цената?
NqkfaNikakva21
07-10-2011, 20:01
имам спешна нужда от нещо против косопад !
ако карам така в скоро време ще остана без коса
помагайте ;с
titinkaa
07-10-2011, 20:03
помагайте ;с
Ампули за коса на Денис с плацента-против косопад и пърхут са+себорал форте.
FuCKkK13
07-10-2011, 20:19
^Да,пшеничен зародиш ще слагам вече,ще си го купя тея дни,а каква му е цената? сега погледнах моето и е 3.70 :)
NqkfaNikakva21
07-10-2011, 20:36
помагайте ;с
Ампули за коса на Денис с плацента-против косопад и пърхут са+себорал форте.
благодаря :)
mi6eto942
07-10-2011, 23:21
Някой може ли да ми каже начин как да махна черната боя от косата си,без да използвам супра или други изрусители?Искам да си върна естествения цвят,който е много светло кафяво.Боядисвамм се с черно от година и половина...Благодаря предварително!
titinkaa
07-11-2011, 05:54
Някой може ли да ми каже начин как да махна черната боя от косата си,без да използвам супра или други изрусители?Искам да си върна естествения цвят,който е много светло кафяво.Боядисвамм се с черно от година и половина...Благодаря предварително!
Единствено фризьорката ти,може да ти бутне боята с обезцветител.
Здравейте :P :-)
Сега съм намазана с малко тривитаминол, кокосово масло, хининова вода, ракия и какао. След 2 часа ще се измия.
Да ви питам колко почивка трябва да се прави от тривитаминола? Може ли да 2 седмици примерно?
neeDaBosS
07-11-2011, 08:17
Сега съм намазана с малко тривитаминол, кокосово масло, хининова вода, ракия и какао. След 2 часа ще се измия.
Да ви питам колко почивка трябва да се прави от тривитаминола? Може ли да 2 седмици примерно?
До колкото знам се правят маски 1 месец,след това 1 месец се почива.
Колкото до моят проблем,оправи се ;д косата ми е повече от прекрасна.....направо постоянно я гледам и и се наслаждавам :-)
LudotoDevoiche
07-11-2011, 08:43
Момичета незнам какво става ама напоследък ми пада доста коса... особенно докато си я мия. Използвам Себорал Форте редовно, правя маски 2 пъди седмично (като единия от тях задължително е с тривитаминол), шампоана ми е добър (Орзен) ... Както ми е с тънак косъм и не особенно гъста всеки косъм е от значение. Ако пия Геритамин Нео и правя маските с тривитаминол, няма ли да стане пренасищане на витамин А ? Препоръчайте ми някакъв шампоан за косопад (който наистина да действа), въпреки, че съм си взела този на Глис 7, както и балсам с отмиване и този без, тъй като този на Орзен скоро ще свърши... И още един въпрос... Чувала съм, че копривата е срещу косопад. Ако си изплаквам косата с такава отвара след баня има ли вероятност да ми потъмнее косата... Защото се опитвам да я изсветля и да не стане обратното.
Незнам дали е точно косопад това, защото като я сресвам докато е суха не падат чак толкова косми... Но все пак...
titinkaa
07-11-2011, 09:27
^Спри маските с тривитаминол,може да си пренаситила косата с витамини и сега да се получава обратния ефект.Спри го и слагай само себорал форте,и виж дали има подобрение,ако няма,бягай на лекар.
FuCKkK13
07-11-2011, 10:15
До колкото знам се правят маски 1 месец,след това 1 месец се почива.
Колкото до моят проблем,оправи се ;д косата ми е повече от прекрасна.....направо постоянно я гледам и и се наслаждавам :-) аз на всеки месец и 2 седмици правя почивка две седмици.. но понякога почивам по месец, а ако ме мързи да си направя маска по месец и половина :D
FuCKkK13
07-11-2011, 10:19
^Спри маските с тривитаминол,може да си пренаситила косата с витамини и сега да се получава обратния ефект.Спри го и слагай само себорал форте,и виж дали има подобрение,ако няма,бягай на лекар. аз мисля че е още рано за лекар ... а за тривитаминола съм съгласна.. от колко време го ползваш ? и от кога не си правила почивка ? .. иначе аз пия геритамин нео и правя маски с тривитаминол и нищо ми няма.. момичета сега ми свърши тривитаминола и ще правя последните 3-4 маски без.. също така на мен ми се струва, че ползваш много неща за коса..глис балсам с отмиване,без...шампоан,маск ,себорал форте.. сега и фрикции с коприва :? .. за това спри маските с тривитаминол..и махни поне единия балсам.. :)
LudotoDevoiche
07-11-2011, 10:47
Маски с тривитаминол си правя едва от две седмици... Имах много дълга почивка от няколко месеца. Преди това го ползвах зимата и ефекта беше много по-добър... Ако не ползвам балсам обаче косата ми става суха и гадна (без корените).. Кой е по-добре да оставя този с отмиване или този без? За тривитаминола: понеже го ползвам два пъти в седмицата и слагам по две с.л., мисля първо да пробвам да си правя маската един път в седмицата с по 1 с.л. ... Ако продължи да ми пада косата ще го спра. Забравих да кажа, че по принцип си изправям косата, но отначалото на месеца въобще не съм я пипала.
FuCKkK13
07-11-2011, 10:55
ами аз винаги съм била ЗА балсамите с отмиване, но ако ти е суха косата определено слагай този без отмиване.. значи не от тривитаминола може би... както ти казах слагаш доста неща опитай да махнеш някое.. нали каза, че имаш балсам и шампоан не на Глис ами други .. и балсама ти е на свършване.. ако искаш слагай само на Глис без отмиване... но продължавай със себорала.. иначе не мисля че ще ти се потъмни косата :)
LudotoDevoiche
07-11-2011, 11:16
Благодаря много за съветите :) Ще намаля маските с тривитаминол и няма да си слагам толкова неща, пък да видиме какво ще стане. А и вече се реших да си взема Геритамин Нео :)
rebeccaa
07-11-2011, 15:52
Момичета ПОМОЩ !
Миналия месец си подстригах косата малко над гърдите, защото цъфтеше прекалено много от пресата и ми ПАДАШЕ, и от тогава си казах, че няма да ползвам преса и сешоар, докато не ми порасне пак (тя беше дълга до кръста). Сега си правя маски , пръскам се със жълтото спрейче против цъфтене не съм ползвала от един месец грам сешоар или преса и ПАДА страшно много направо ме е страх да не оплешивея ..... иначе в петък си взех Себорал Форте-то и сега ще видим дали има ефект.
Та.. някой може ли да ми каже от какво толкова много ми пада косата..?
иначе - ето я косата ми преди : http://prikachi.com/images/994/3479994w.jpg
pressiana
07-11-2011, 16:51
Ами.. правиш ли си маски? Може да е от найлона, който слагаш на главата, ако го държиш много. На мен само от 1 час стоене ми падат по 15-20 косъма после, докато се къпя, а иначе нямам такива проблеми. Мисля, че ако продължава така обаче, трябва да се посъветваш със специалист.
Други неща ползваш ли? Примерно лак, гел, пяна?
rebeccaa
07-11-2011, 16:57
Не, от година не ползвам пяна и лак, само че не си правя маската с тривитаминла все още и не си слагам найлон на главата за друга маска, не знам от какво друго може да е .
titinkaa
07-11-2011, 17:42
^спри всякакви маски,и слагай само себорала.
rebeccaa
07-11-2011, 17:54
Мерси :) .. Дано намалее косопада..
titinkaa
07-11-2011, 18:06
^А сега се сетих.Вземи си и ампули за коса на Денис с плацента,те са за косопад и пърхот,може да вземеш 2 ампули и да ги супеш в себорала,и преди нанасяне разтръскай шишенцето.Даже си вземи някакво шише с пулвенизатор и ги сложи там двете неща,и пръскай в корените-по лесно е. :)
LudotoDevoiche
07-11-2011, 18:16
На моя Себорал пише, че трябва да се съхранява в оригиналната опаковка... Няма ли да му стане нещо ако се пресипе? titinkaa, ти пробвала ли си го това с добавянето на ампулите ?
rebeccaa
07-11-2011, 18:18
^А сега се сетих.Вземи си и ампули за коса на Денис с плацента,те са за косопад и пърхот,може да вземеш 2 ампули и да ги супеш в себорала,и преди нанасяне разтръскай шишенцето.Даже си вземи някакво шише с пулвенизатор и ги сложи там двете неща,и пръскай в корените-по лесно е. :)
Мерсии титинке, утре ще ида да си ги взема :)
titinkaa
07-11-2011, 18:26
На моя Себорал пише, че трябва да се съхранява в оригиналната опаковка... Няма ли да му стане нещо ако се пресипе? titinkaa, ти пробвала ли си го това с добавянето на ампулите ?
Абе то пише,ама аз го пресипвам в такова с пулвенизатор.Ми да аз ампулата я смесих със себорала,и си пръскам след баня в косата,за сега нищо ми няма. :)
Adynamia
07-11-2011, 18:26
:( и на мен ми трябва малко помощ..
Косата ми е суха. Ужасно суха, особено горния пласт/слой... От половин година не я третирам с нищо. Нито лакове, нито гелове, преси, сешоари и т.н. Използвала съм много видове шампоани - никакъв ефект. Суха, суха и СУХА! Някакви идеи как да я пооправя? :smt022 :(
titinkaa
07-11-2011, 18:37
Косата ми е суха. Ужасно суха, особено горния пласт/слой... От половин година не я третирам с нищо. Нито лакове, нито гелове, преси, сешоари и т.н. Използвала съм много видове шампоани - никакъв ефект. Суха, суха и СУХА! Някакви идеи как да я пооправя? :smt022 :(
Започни да я подхранваш с маски от тривитаминол.Той не е само за растеж,а и е много подходящ точно за сухи коси,защото си подхранва доста добре.И също ти препоръчвам да си вземеш шампоан за суха коса на Bacchara.Моя е такъв,но си го поръчах от фризьорката и съм мн доволна,защото и моята коса е суха по дължина,а мазна в корените.1л=13лв. :)
FuCKkK13
07-11-2011, 18:59
Започни да я подхранваш с маски от тривитаминол.Той не е само за растеж,а и е много подходящ точно за сухи коси,защото си подхранва доста добре.И също ти препоръчвам да си вземеш шампоан за суха коса на Bacchara.Моя е такъв,но си го поръчах от фризьорката и съм мн доволна,защото и моята коса е суха по дължина,а мазна в корените.1л=13лв. :) +1 .. и бих допълнила... повечко масла в маската..е г/д. умерено де.. или ако са ти мазни корените.. прави маска и слагай и хума примерно и мажи корените на коса, а по дължината примерно с някакво масло и тривитаминол, но и в маската за корените да има тривитаминол :) и мисля че ще има ефект :) .. така ще стане изсушаване на корените (ако са ти мазни) и омазняване на сухата част на косата (естествено нормално-да не ти е чак мазна) .. и така ще ти се нормализира косата :) .. а ако не ти се занимава с 2 маски.. правиш една,мажеш косата и по краищата слагаш масло или тривитаминол :)
Adynamia
07-11-2011, 19:47
:) Благодаря момичета. Задължително ще пробвам. :)
titinkaa
07-11-2011, 19:57
rebeccaa,може ли да качиш снимка на косата ти след скъсяването на косата...много искам да я видя на черта как изглежда. :)
rebeccaa
07-11-2011, 21:05
Добре титинке, тези дни като ми остане време, ще се снимам и ще кача :)
Colombia
07-11-2011, 22:06
Сега съм намазана с малко тривитаминол, кокосово масло, хининова вода, ракия и какао.
Да попитам.Какаото такова сладкарско ли е?Дето се слага в сладкишите :D 8-) :lol:
Ще пробвам.
Здравейте?Какво мога да направя,за да вкарам малко обем в корените на косата си?Когато я изкъпя,първият ден е обемна,но после се сплесква и на корените стои така все едно е залепена направо за главата... :?
victoriassecret1
07-12-2011, 06:27
Сега съм намазана с малко тривитаминол, кокосово масло, хининова вода, ракия и какао.
Какаото за какво се слага? :)
titinkaa
07-12-2011, 07:22
Здравейте?Какво мога да направя,за да вкарам малко обем в корените на косата си?Когато я изкъпя,първият ден е обемна,но после се сплесква и на корените стои така все едно е залепена направо за главата... :?
купи си ампулка за коса на Денис за обем и след баня си пръскай в корените. :)
LudotoDevoiche
07-12-2011, 07:35
И на мен ми е интересно какаото за какво се слага? И да питам: като изхабите едно шишенце от Себорала, правите ли почивка или може поне още едно да се използва и тогава почивка?
neeDaBosS
хора отивам да си измия косата,видя ми се добре положението,но нещо съм се объркала..адски мазна е,все едно мокра на клечки само,че като пипна остава мазно по ръцете ми :lol: сериозно..и цялата мирише на мас,направо не издъжам! Майка ми каза,че съм луда понеже не съм сложила ПОНЕ жълтък..обеснява ми нали понеже преди и тя си е правила и каза,че задължително се слага жълтък защото той един вид помага малко при измиването после,поема част от мазнината.Пък аз да сложа само тривитаминол и свинска мас,хаха 8-) само като си помириша косата имам чувството,че ще се издрайфам ;д незнам как изобщо издъжах до днес..А на момичето което иска обем в корените,не мога да и помогна защото аз си го имам без да слагам нещо по-специално,но бях чувала някъде за домашна маска с някакъв алкохол,ще потърся и ще пиша.
choparkopar
Правили ли сте си маска с желатин?Четох някаква рецепта за домашен яйчен шампоан като към обикновен шампоан се добавя жълтък и желатин, но на мен ми се иска да постоя по-дълго.Та какво да сложа в тази маска?
А относно какаото:
http://woman.hotnews.bg/n/maska-za-tunka-i-iztoshtena-kosa.9281.html
titinkaa
07-12-2011, 07:39
И на мен ми е интересно какаото за какво се слага? И да питам: като изхабите едно шишенце от Себорала, правите ли почивка или може поне още едно да се използва и тогава почивка?
Себорала може да го ползваш едно след друго без почивка,но не повече от 2 месеца,после направи почивка.
titinkaa
07-12-2011, 07:41
neeDaBosS
друг път недей слагай мас.Аз не слагам и пак има ефект от тривитаминола. :)
LudotoDevoiche
07-12-2011, 07:52
Благодаря ти титинке :-)
titinkaa
07-12-2011, 07:55
^Няма проблем :) :-)
neeDaBosS
07-12-2011, 08:03
neeDaBosS
друг път недей слагай мас.Аз не слагам и пак има ефект от тривитаминола. :)
оо никога не бих повторила :? сега тъкмо излизам от банята,сложих само маската с костен мозък и плацента и ще пръсна себорала,.
FuCKkK13
07-12-2011, 08:49
само аз ли нямам никакъв проблем с маста ?
neeDaBosS
07-12-2011, 08:55
По колко слагаш? :-o
FuCKkK13
07-12-2011, 09:08
По колко слагаш? :-o ами г/д. 2 сп.л :)
neeDaBosS
07-12-2011, 09:17
ами може би е от това,че слагаш много други неща..аз сложих само тривитаминол и мас :) иначе сега ми е супер косата добре,че я измих :grin: 8-)
FuCKkK13
07-12-2011, 09:21
ами може би е от това,че слагаш много други неща..аз сложих само тривитаминол и мас :) иначе сега ми е супер косата добре,че я измих :grin: 8-) ами да.. ти не си сложила нищо изсушаващо и е станало много мазно и трудно за миене... е добре.. :) .. бтв. маста е много полезна за косата :)
FuckingFreak
07-12-2011, 10:03
Момичета, по колко пъти си миете косата на седмица? Защото аз се мия както винаги - 2 пъти, но си мисля, че е малко, а пък мисля, че ако прекаля, ще се изсуши още повече .. :-o
neeDaBosS
07-12-2011, 10:04
Момичета, по колко пъти си миете косата на седмица? Защото аз се мия както винаги - 2 пъти, но си мисля, че е малко, а пък мисля, че ако прекаля, ще се изсуши още повече .. :-o
аз поприцип я мия 1-2 пъти най-много..може за някой да е супер малкото,но косата ми е ужасно суха и се изсушава още повече като я мия често..
Bonbonenata
07-12-2011, 10:06
2 пъти седмично :)
Colombia
07-12-2011, 10:12
Благодаря на choparkopar,че даде линка за маската с какао!Остава да сложа само малко к.мляко и жълтък и ето ти кекс :grin: :razz: :lol:
Така,искам да попитам за ампулите за коса.До сега не съм ползвала.
Тези от вас,които са ги изполвали биха ли обяснили малко повече за тях:
От кои марки са най-доволни?Какви са функциите им-задравяване,блясък,обем и т.н.?
Цена?Как се нанасят?И наистина ли има ефект от тях?
И каквото още се сетите :D
Ок,балгодаря ви!
Въпросите станаха доста,ама...
:-)
FuCKkK13
07-12-2011, 10:25
и аз си мия косата 2 пъти в седмицата
Благодаря на choparkopar,че даде линка за маската с какао!Остава да сложа само малко к.мляко и жълтък и ето ти кекс :grin: :razz: :lol:
Така,искам да попитам за ампулите за коса.До сега не съм ползвала.
Тези от вас,които са ги изполвали биха ли обяснили малко повече за тях:
От кои марки са най-доволни?Какви са функциите им-задравяване,блясък,обем и т.н.?
Цена?Как се нанасят?И наистина ли има ефект от тях?
И каквото още се сетите :D
Ок,балгодаря ви!
Въпросите станаха доста,ама...
:-) ами аз съм доволна от Ревалид и тези на Дниес.. за функциите не виждам какво има да се обяснява.. цена.. при всички е различно, но са около 1.50 за ампула.. някой са по повече мл. ...ефект -зависи какви си вземеш и как ти действа на организма.. при всеки е различно, но до сега като съм си взимала за възстановяване винаги е имало ефект... като цяло са доста концентрирани и повечето хора от ампули са доволни .. :) .. дано съм ти помогнала :)
thecreator
07-12-2011, 10:29
Мисля да си правя маска с оцет,зехтин и доматен сок .. дано се получи нещо..импровизация е :D дали да сложа к.млако
Colombia
07-12-2011, 10:31
Да,благодаря ти. :)
А колко често могат да се използват?И след впръскване в корените не се отмиват нали?
neeDaBosS
07-12-2011, 10:31
Мисля да си правя маска с оцет,зехтин и доматен сок .. дано се получи нещо..импровизация е :D дали да сложа к.млако
каква ти е косата? ако е мазна сложи
titinkaa
07-12-2011, 10:34
Момичета, по колко пъти си миете косата на седмица? Защото аз се мия както винаги - 2 пъти, но си мисля, че е малко, а пък мисля, че ако прекаля, ще се изсуши още повече .. :-o И аз я мия 2 пъти седмично.Достатъчно е.
titinkaa
07-12-2011, 10:40
А колко често могат да се използват?И след впръскване в корените не се отмиват нали?2 пъти седмично по половин ампула,демек общо 1 ампула.Ампулите на Денис не се отмиват.
FuCKkK13
07-12-2011, 10:46
А колко често могат да се използват?И след впръскване в корените не се отмиват нали?2 пъти седмично по половин ампула,демек общо 1 ампула.Ампулите на Денис не се отмиват. има такива, които се отмиват и такива които не се.. 2 пъти.. ако си мие косата 2 пъти в седмицата.. а половин.. ако тя си реши и 1 може да сложи.. аз съм слагала и по половин и по цяла и общо взето няма точно определение по колко.. колкото ти решиш толкова.. естествено не повече от 1 ампула.. като си купиш от аптеката или някой козметичен магазин питай дали се отмиват :)
Colombia
07-12-2011, 10:52
Дообре благодаря ти за отговора. :-)
И последен въпрос (за сега :D )към FuCKkK13
Беше казала някъде,че си вземаш ПОЧЕЛЕН ПРАШЕЦ или нещо такова... :oops: Не помня :)
От къде го купуваш,за колко и как се ползва.
Айде оставям те на мира :-D
FuCKkK13
07-12-2011, 10:57
Дообре благодаря ти за отговора. :-)
И последен въпрос (за сега :D )към FuCKkK13
Беше казала някъде,че си вземаш ПОЧЕЛЕН ПРАШЕЦ или нещо такова... :oops: Не помня :)
От къде го купуваш,за колко и как се ползва.
Айде оставям те на мира :-D ами да.. пчелен прашец :D .. от ветеринарна аптека.. към 4 лв. 100 грама е.. можеш да го натрошаваш и да го слагаш в маска за коса, а може и да го пиеш т.е. хапваш .. с лъжичка по мъничко всеки ден.. г/д. по 1/3 от лъжичка за кафе.. т.е. много малко, защото е доста концентрирано.. и помага като цяло.. коса,кожа,нокти, имунна система и т.н. .. ами общо взето е много полезно :) :-)
LudotoDevoiche
07-12-2011, 11:38
Аз си мия косата 3 пъти в седмицата. Корените много бързо ми се омазняват, а пък дължината и връхчетата са ми сухи :(
GrippingBosh
07-12-2011, 11:38
Въпрос - ампулите за коса на влажна коса ли се слагат или когато изсъхне ,слага се само в корените нали :) :-)
titinkaa
07-12-2011, 11:40
Как така се яде тоя прашец,все пак е от ветеринарна аптека?! :-o
FuCKkK13
07-12-2011, 11:41
Въпрос - ампулите за коса на влажна коса ли се слагат или когато изсъхне ,слага се само в корените нали :) :-) ами на влажна - подсушена с кърпа и да - само в корените :)
FuCKkK13
07-12-2011, 11:43
Как така се яде тоя прашец,все пак е от ветеринарна аптека?! :-o е и? ти виждала ли си, че ти е странно ? ... пчелен прашец.. все едно меда да не е полезен :? ... и е леко сладникаво.. не виждам какъв в проблема, все пак това е преработено.. не съм много сигурна дали само във ветеринарна, но баща ми от там ми го взима.. :)
titinkaa
07-12-2011, 11:43
Въпрос - ампулите за коса на влажна коса ли се слагат или когато изсъхне ,слага се само в корените нали :) :-)може и на влажна,може и на суха,само в корените.
FuCKkK13
07-12-2011, 11:44
Въпрос - ампулите за коса на влажна коса ли се слагат или когато изсъхне ,слага се само в корените нали :) :-)може и на влажна,може и на суха,само в корените. по-добре е на влажна, защото някой ампули доста омазняват... :)
titinkaa
07-12-2011, 11:46
Аз си мия косата 3 пъти в седмицата. Корените много бързо ми се омазняват, а пък дължината и връхчетата са ми сухи :(започни да я миеш по 2 пъти,и няма да ти се омазнява толкова.
Мацки, а от коя хининова вода бяхте доволни? Аз сега си взех на Милва, преди ползвах на Кокона. Ползвала съм и още 2, но не бях доволна, омазняваха ми косата.
LudotoDevoiche
07-12-2011, 16:06
Аз съм доволна от хининовата вода на АДДА :) Сега съм си взела на Милва, но още не съм я пробвала.
titinkaa
07-12-2011, 17:14
Как така се яде тоя прашец,все пак е от ветеринарна аптека?! :-o е и? ти виждала ли си, че ти е странно ? ... пчелен прашец.. все едно меда да не е полезен :? ... и е леко сладникаво.. не виждам какъв в проблема, все пак това е преработено.. не съм много сигурна дали само във ветеринарна, но баща ми от там ми го взима.. :)
Е аз нищо лошо не казвам,просто се учудих,че е от ветеринарната аптека пък и хора могат да го ядат. :)
FuCKkK13
07-12-2011, 20:06
Е аз нищо лошо не казвам,просто се учудих,че е от ветеринарната аптека пък и хора могат да го ядат. :) ей не го казах с цел да се заяждам.. то е едно като топченца и мирише малко на цветя.. и като го хапнеш се разтапя направо в устата и е леко сладникаво.. ако искате утре ще ви снимам бурканчето .. :) а за хининовата вода - не бях доволна - ползвах на Милва :)
Colombia
07-12-2011, 20:08
Ххахах хора!Доста често прибягваме до ветеринарната аптека ми се струва за тая коса! :grin: :D :D :D
То не е тривитаминол,прашец...сигур но има и още нещо,само че за сега не го знаем :razz: :D :D
pressiana
07-13-2011, 08:29
Абе мама е купила някакъв бирен шампоан.. такова чудо не съм виждала. Е, да, освен тези на Орзене, но този е на Милва.. пише, че трябва да се нанесе 2 пъти, ама ми е много съмнителен, а и не мирише хубаво. :?
LuniChkaa
07-13-2011, 08:31
Косата ми е много бухнала, незнам какво да я правя. Ако я среша докато е суха има някаква подобна форма http://news.fashion.bg/img10/marc-jacobs_hair.jpg :D поне, ако не е сресана по има някаква форма,но пак не мми харесва :-o Не съм я боядисвала и изправяла повече от 1 година правя и маски: бадемово масло, тривитаминол това онова, но с всеки изминал ден става все по-смотана и по-смотана :o . С какво мога да я мажа да се позаглада малко, да добие някава форма, защото наистина вече съм на прага да я подстрижа мноооого късо нищо че ще стане по-зле :D
titinkaa
07-13-2011, 08:54
^Долкото виждам е на един пласт,защо не я направиш на 2-3 пласта,ще е по раздвижена и няма да изглежда толкова зле колкото казваш?!И ако може разкажи как си правиш маските,за да ти кажем къде бъркаш или просто да ти дадем някакъв съвет,за да се подобри състоянието й. :)
Хей,понеже в момента нямам достатъчно време да прочета всичките страници :( Ще ми препоръчате ли нещо за изтощена коса,понеже след малко ще ходя до аптеката и незнам какво да си взема :( Благодаря предварително
titinkaa
07-13-2011, 10:46
Искам да се подстрижа на черта.Сега съм на 3 пласта като средния е почти колкото най-дългия,а най-горния ми е вече някъде под ушите,като дължина.Та съм решила да изравня двата долни пласта и да стана на 2 пласта.И искам да ви питам дали ето такава прическа ще ми отива?
http://prikachi.com/images/710/3563710P.jpg
Стремя се към такъв бритон като на Анелия и такава права,но ще е малко по-дълга де,не искам чак толкова да я скъсявам.Другия вариант е този...
http://prikachi.com/images/722/3563722M.jpg
Но с бритон като на Анелия,и по дълга,на дължина,но да е такава чертата....
Дайте мнение! :)
vixrenkka
07-13-2011, 12:34
Супер ще ти седи според мен !!!!!!!
По темата: Каква хининова вода да ползвам? От коя сте доволни вие? Иии как точно се нанася на косата? :)
titinkaa
07-13-2011, 12:47
^На Милва и Кокона са хубави хининовите води.
Иначе мерси за мнението. :)
pressiana
07-13-2011, 12:55
barbie7, аз си взех масло от пшеничен зародиш, нанасят се 2-3 капки в КРАИЩАТА на косата след баня. Можеш да си купиш и някое спрейче на Глис, примерно жълтото или оранжевото, а може и черното /последното не съм го пробвала/.
Обаче дай повече инфо. Цъфти ли, или просто е суха? Защото пшеничното масло е против цъфтеж например. Ако просто имаш сухи краища, ползвай балсам за суха коса при всяко къпане. Пак препоръчвам Глис, а също и Орзене. Прави си домашни маски за суха коса. Можеш да пробваш тази с тривитаминола, но аз не съм я ползвала и не мога да кажа как е. :)
А, пробвах бирения шампоан. Усещам си косата много приятно, а и не мирише зле, както очаквах. Бива.
Чертата най-добре стои като е късичка. Иначе черта с такъв бритон е много добре. Една позната е така, само че косата и е колкото на Тайра и с бритонче като на Анелия и е много готино.
П.П А бихте ли казали какви шампоани, балсами ползвате, също спрейчета и подобни.
LuniChkaa
07-13-2011, 13:18
^Долкото виждам е на един пласт,защо не я направиш на 2-3 пласта,ще е по раздвижена и няма да изглежда толкова зле колкото казваш?!И ако може разкажи как си правиш маските,за да ти кажем къде бъркаш или просто да ти дадем някакъв съвет,за да се подобри състоянието й. :)
На пластове съм просто дадох пример доло горе каква става(някава опърпана сякаш е адски изтощена, но всъщност не е в чак толкова лошо състояние). Тя е някаде до гърдите а най-горният пласт е до края на ухото. А относто маските доскоро си правих с тривитаминол и мас, понякога когато имам свободно време си слагам само бадемово масло, доста често си правя и маска с мед и лимонов сок и общо взето това рядко правя нещо по различно. Преди си правих и с яяице, но не ми харесва каква ми става косата след това :D . И един друг въпрос имам. Вчера се намацах с шампоан оцветител в червено ( не че стана много червено, но има гаден оттенък :D ), но не се харесвам и ако днеска си сложа кафяв дали ще се стане да не вземе да се получи няккаав странен цвят. :D
FuCKkK13
07-13-2011, 13:25
Чертата най-добре стои като е късичка. Иначе черта с такъв бритон е много добре. Една позната е така, само че косата и е колкото на Тайра и с бритонче като на Анелия и е много готино.
П.П А бихте ли казали какви шампоани, балсами ползвате, също спрейчета и подобни. в момента Глис с 7 подхранващи масла - шампоан и съшия балсам (флуид) .. и съм доволна :)
FuCKkK13
07-13-2011, 13:28
На пластове съм просто дадох пример доло горе каква става(някава опърпана сякаш е адски изтощена, но всъщност не е в чак толкова лошо състояние). Тя е някаде до гърдите а най-горният пласт е до края на ухото. А относто маските доскоро си правих с тривитаминол и мас, понякога когато имам свободно време си слагам само бадемово масло, доста често си правя и маска с мед и лимонов сок и общо взето това рядко правя нещо по различно. Преди си правих и с яяице, но не ми харесва каква ми става косата след това :D . И един друг въпрос имам. Вчера се намацах с шампоан оцветител в червено ( не че стана много червено, но има гаден оттенък :D ), но не се харесвам и ако днеска си сложа кафяв дали ще се стане да не вземе да се получи няккаав странен цвят. :D косата къдрава ли ти е? .. ако е къдравите коси са сухи и към маските трябва да слагаш доста масла.. ако изглежда изтощена значи все пак е.. подстрижи я малко.. оформяй си косата с пръстчета след баня.. можеш да си купиш балсам (флуид) без отмиване мисля, че ще ти помогне.. и за какво ти е сега да слагап друг цвят шампоан като този ще се отмия след 3-4 отмивания.. недей, все пак това е химия :)
FuCKkK13
07-13-2011, 13:32
момичета.. тъй като ми свърши тривитаминола, а до морето имам да правя още 3 маски.. реших да слагам каквото ми падне.. и днес сложих - аспирин,зехтин,кисело мляко,ракия и оцет.. преди да се намажа с това по дължината на косата сложиш масло от пшеничен зародиш.. по дължината - не по корените.. и ще стоя 30 мин. :) .. дано има резултат - положителен :)
titinkaa
07-13-2011, 13:59
Днес и аз си правих маска с тривитаминол,ракия,оцет,ба емово масло,жълтък,аспирин,хума.Д аже сега съм още с маската и след малко влизам да се къпя.Като я измия ще ви кажа как ми е косата. :)
mi6eto942
07-13-2011, 14:15
Аз си правя маска с магданоз,против косопад е и прави косата много мека,придава бляък и обем.много съм доволна. :)
LudotoDevoiche
07-13-2011, 14:25
Аз си правя маска с магданоз,против косопад е и прави косата много мека,придава бляък и обем.много съм доволна. :)
Как точно се прави тази маска? :)
sweetybebi
07-13-2011, 14:41
Така имам един въпрос.. току що прочетох, че ако се разтвори една чаена лъжичка хума в една чаша вода и се изпие.. растежа на косата ще се ускори.. Какво мислите.. аз не знаех, че хумата може да се пие.. искам да попитам някой знае ли нещо повече по въпроса.. ?
thecreator
07-13-2011, 14:44
Момичета днес си направих само маска с яйце - най-обикновена , защото в събота заминавам на море и няма да има повече ;сс .. Купила съм си една на ГЛИС с ший и кашмир - нея ще ползвам на морето .. че от солената вода .. ще ми съсипе сигурно всички усилия дето съм полагала по нея :( :D
mi6eto942
07-13-2011, 14:48
Ами взима се една шепа магданоз и се сварява в около 1 литър вода,докато заври.След това се слага капака на тенджерата и така стои 15 минути да се запари.прецежда се магданоза.След като се изкъпеш се поливаш с водата,но не се отмива и това е .
Не ми се прави нова тема, така че ще пиша тук:
1.Косата ми постоянно цъфти... Разгледах по-горе за пшеничното масло, ще го пробвам, взех си и кристали... Моля ви препоръчайте ми някакви домашни маски, които наистина помагат ( сори, ако въпроса ми се повтаря,но не ми се рови в 60 страници) :)
2.Колко пъти в седмицата използвате кристалите за коса ?
Благодаря за вниманието ! :P ;-)
pressiana Благодаря за съвета :) и да цъфти и е увредена от пресата :(
FuCKkK13
07-13-2011, 16:11
Така имам един въпрос.. току що прочетох, че ако се разтвори една чаена лъжичка хума в една чаша вода и се изпие.. растежа на косата ще се ускори.. Какво мислите.. аз не знаех, че хумата може да се пие.. искам да попитам някой знае ли нещо повече по въпроса.. ? ами баба ми ми е казвала, че едно време са взимали истинска хума и са гълтали по мъничко.. но сега тази, която е преработване и не е чиста хума ме съмнява дали няма да ти стане нещо, за това по-добре недей :)
sweetybebi
07-13-2011, 16:23
Така имам един въпрос.. току що прочетох, че ако се разтвори една чаена лъжичка хума в една чаша вода и се изпие.. растежа на косата ще се ускори.. Какво мислите.. аз не знаех, че хумата може да се пие.. искам да попитам някой знае ли нещо повече по въпроса.. ? ами баба ми ми е казвала, че едно време са взимали истинска хума и са гълтали по мъничко.. но сега тази, която е преработване и не е чиста хума ме съмнява дали няма да ти стане нещо, за това по-добре недей :)
мм аз си купувам натурална хума..
FuCKkK13
07-13-2011, 16:30
1.Косата ми постоянно цъфти... Разгледах по-горе за пшеничното масло, ще го пробвам, взех си и кристали... Моля ви препоръчайте ми някакви домашни маски, които наистина помагат ( сори, ако въпроса ми се повтаря,но не ми се рови в 60 страници) :)
Благодаря за вниманието ! :P ;-) за кристалите - преди като ползвах слагах само след като се изкъпя.. т.е. 2 пъти в седмицата.. а ето ти една маска против цъфтеж - жълтък,ракия,зехтин ( можеш да добавиш и мед) :)
FuCKkK13
07-13-2011, 16:33
мм аз си купувам натурална хума.. да, но не можеш да си сигурна какво има в нея.. ако искаш пробвай .. ако е истинска няма да ти навреди с нищо.. аз имам у нас хума от село - камък и преди съм я правила на прах, но това си е камък и като направя маската и то става като утайка.. и за това сега си купувам :)
Благодаря за вниманието ! :P ;-) за кристалите - преди като ползвах слагах само след като се изкъпя.. т.е. 2 пъти в седмицата.. а ето ти една маска против цъфтеж - жълтък,ракия,зехтин ( можеш да добавиш и мед) :)
Ок , мерси ! =P~
titinkaa
07-13-2011, 17:14
Косата ми е уникално мека и има адски блясък.Сега се сплетох на плитки,че искам малко разнообразие в прическата,че все права права,то ми омръзна. :)
LudotoDevoiche
07-13-2011, 17:22
Косата ми е уникално мека и има адски блясък.Сега се сплетох на плитки,че искам малко разнообразие в прическата,че все права права,то ми омръзна. :)
Сложи снимка като се разплетеш, ако стане хубаво 8-) На колко плитки се сплете? ... На мен къдренето напоследък с плитки изобщо не ми се получава :?
titinkaa
07-13-2011, 17:42
^На 4 плитки съм,исках ти ама отзад половината нямаше да стане и затова я направих отзад на 2,и по 1 от двете страни.
Добре утре ще пусна снимка.
Ами защо не спиш с тях,така стават много хубави и къдравото стои по дълго време,не пада веднага.Аз ще спя с тях,и се сплетох на влажна почти мокра коса. :)
LudotoDevoiche
07-13-2011, 18:02
титинке аз спя с тях, обаче като се разплета и особенно ако се среша ставам бомба със закъснител в главата :o А ако не се среша седи някво неоформено... Твойта коса права ли е по принцип?
FuCKkK13
07-13-2011, 18:05
и аз искам да видя как ще стане.. иначе аз преди 5-6 месеца ходих само така и сега ми е тотално омръзнало.. искам да видя, защото аз по-малко от 6 плитки не съм си правила и ако ми хар. и аз може скоро да се сплета на 4 или на 2, ще видим :-D .. :) .. а иначе на мен косата ми изсъхна и ми е много хубава..мислих, че ще мирише на оцет, защото сложих около 3-4 лъжици, но не мирише.. :) :grin:
titinkaa
07-13-2011, 18:11
Ми да,косата ми е права по принцип,с тук там някоя чупка.Както е на аватара такава ми е по принцип.На аватара не ми е изправяна с преса. :)
LudotoDevoiche
07-13-2011, 19:04
^ Моята е чуплива и сигурно за това не ми се получава добре :-o
П.П. титинке много ти е хубава косичката :)
titinkaa
07-13-2011, 19:26
^Мерси. :-)
Colombia
07-13-2011, 21:30
Хммм момичета по колко опаковки ''Геритамин Нео''пиете 1 след друга без почивка? :)
LoveChocolate
07-13-2011, 21:32
някой може ли да ми каже колко струва хининовият шампоан ?
mi6eto942
07-13-2011, 21:59
След като си сложа хининова вода,мога ли да ползвам сешоар,защото днес като си сложих и изчаках половин час и след това я издухах малко,иначе ми седи много сплескана...
pressiana
07-13-2011, 22:02
След като си сложа хининова вода,мога ли да ползвам сешоар,защото днес като си сложих и изчаках половин час и след това я издухах малко,иначе ми седи много сплескана...
Може. :)
LoveChocolate
07-13-2011, 22:14
хмм .. а дали не прая тъпо че веднага след като си напръскам косата с хининова вода .. сресвам я и веднага я изсушавам .. и може ли да ми каже някой колко струва хининовият шампоан :)
mi6eto942
07-13-2011, 23:16
Някой ходил ли е да му обезцветят черна коса при фризьор,ако да кажете колко горе долу струва.Искам да стана в такъв цвят:
http://www.lorealparisbulgaria.com/_bg/_bg/products/product-sheet.aspx?code=HCo1_14
ако някой го е ползвал,става ли такъв,какъвто го показват
titinkaa
07-14-2011, 05:51
Като изпиеш 1 опаковка Геритамин нео,е добре да починеш малко
thecreator
07-14-2011, 05:54
някой може ли да ми каже колко струва хининовият шампоан ?
http://apteka.framar.bg/30005059/%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%BD-%D1%85%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2#.Th6EfF 0RSuQ
Но сигурно можеш да го намериш и на по-ниска ;д
titinkaa
07-14-2011, 05:55
хмм .. а дали не прая тъпо че веднага след като си напръскам косата с хининова вода .. сресвам я и веднага я изсушавам .. и може ли да ми каже някой колко струва хининовият шампоан :) Косата ти се сплесква от хининовата вода,и при мен беше така.Купува се от аптеката шампоана,и струва 3-4лв.
FuCKkK13
07-14-2011, 08:51
титинка айде пусни снимки де :) .. иначе моята коса от маската за 30 мин :-D стана много хубава :grin:
titinkaa
07-14-2011, 09:48
Добре,ей сега.
FuCKkK13
07-14-2011, 09:57
чакаме :grin:
titinkaa
07-14-2011, 10:04
http://prikachi.com/images/822/3567822z.jpg
http://prikachi.com/images/823/3567823B.jpg
LudotoDevoiche
07-14-2011, 10:08
Момичетаа... преди малко си измих косата и направо щях да умра :shock: Толкова много коса ми падна, имах чувството, че ще оплешивея. А преди да вляза в банята я разреших хубаво и пак ми падна доста коса. След баня същата работа, дръпнах и ми останаха сумати косми в ръката :( Тази седмица това ми е първото миене на косата, следващото ще е в неделя както ме посъветвахте (да не си я мия 3 пъти в седмицата, а само 2)... Маска не съм и правила, балсам не слагала (само малко такъв без отмиване)... Само от Себорала си сложих. Не съм я изправяла от доста време, сешуар не ползвам, какво става :cry: Казах на майка ми и тя ми вика, че било нормално, че ми се "обновявала" косата и че понеже постоянно съм и правила маски затова сега ми пада така... Аз не мисля, че е заради маските, ноо... В неделя да си правя ли маска с тривитаминол, или да се намажа само с бадемово масло ? Или най-добре нищо да не и слагам, само Себорал?...
Утре ще си взема Геритамина, предполагам, че помага за косопад?
titinkaa
07-14-2011, 10:11
^На ден е нормално да падат по 100 косъма,на тяхно място излизат нови.Ползвай само сеоборала.
LudotoDevoiche
07-14-2011, 10:13
^На ден е нормално да падат по 100 косъма,на тяхно място излизат нови.Ползвай само сеоборала.
Ама то беше страшно :shock: Мисля, че бяха повече от сто...
titinkaa
07-14-2011, 10:17
Ама то беше страшно :shock: Мисля, че бяха повече от сто...
Тогава ползвай известно време себорала,то даже отзад си пише на шишето за косопад колко време да се ползва,и ако не спре да ти капе иди на лекар,че тва не е шега работа.А сега се сетих друго...търкай корените на косата с чесън,против косопад е,и наистина действа,макар че после ще ти мирише косата.
LudotoDevoiche
07-14-2011, 10:29
^ А след това предполагам, че се отмива косата?
А според теб Геритамина дали ще ми помогне да не капе толкова?
titinkaa
07-14-2011, 10:32
^Да може да се отмие,но не я мий веднага след като я натъркаш с чесъна,остави да си попият съставките добре и след час два я измий,но не забравяй,че и водата не влияе добре на косите ни.А колкото до Геритамина-да,ще ти помогне,пробвай нищо не губиш,все пак са витамини. :)
LudotoDevoiche
07-14-2011, 10:37
Още утре взимам Геритамина и почвам да го пия... А това с чесъна мирише, не мирише мисля да почна да го правя преди къпане.
Btw много сладки са ти станали вълничките титинке :)
titinkaa
07-14-2011, 10:42
^Да,мажи се с чесъна,по-добре да мирише отколкото да се влоши състоянието на косата.
Благодаря ти :) :-)
victoriassecret1
07-14-2011, 11:36
FuCKkK13, ти ли беше споменала, че не е препоръчително да се използва 2в1 шампоан и балсам? :)
http://prikachi.com/images/378/3568378D.jpg Някой ако го е ползвал да каже дали има ефект
LoveChocolate
07-14-2011, 12:08
хмм .. а дали не прая тъпо че веднага след като си напръскам косата с хининова вода .. сресвам я и веднага я изсушавам .. и може ли да ми каже някой колко струва хининовият шампоан :) Косата ти се сплесква от хининовата вода,и при мен беше така.Купува се от аптеката шампоана,и струва 3-4лв.
не с сплесква :D
а и отностно мнението за цената на хининовият шампоан
>> :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: не бих дала толкова пари .. 17 лева за шампоан .. не и в този живот .. дали го има по евтин :D
neeDaBosS
07-14-2011, 12:16
аз си вземам хининовия шампоан за 2.50лв и е на Милва.
LoveChocolate
07-14-2011, 12:19
аз си вземам хининовия шампоан за 2.50лв и е на Милва.
аа така по става .. ко е тва 17 лева :D :D :D :D :D
LudotoDevoiche
07-14-2011, 12:19
http://prikachi.com/images/378/3568378D.jpg Някой ако го е ползвал да каже дали има ефект
И аз се интеренсувам :)
pressiana
07-14-2011, 12:51
Всъщност аз съм, което е странно. Сега се сетих.
Нямах проблем с косопада, ама го имахме вкъщи и се пръсках с него. :D
Хубаво е спрейчето, придава блясък на косата.
А за шампоаните 2в1, не са хубави. Много пъти така съм чувала. Все пак ако корените са мазни, а краищата - сухи /а то често е така/, кой продукт едновременно ще регулира омазняването и ще хидратира краищата?
FuCKkK13
07-14-2011, 14:12
Ама то беше страшно :shock: Мисля, че бяха повече от сто... и аз съм на мнение само себорал..ако искаш може бадемово масло, но не за повече от 30 мин или 1 час,че косата може да ти се е претрупала.. а иначе.. косата ако ти е дълга така ти се струва, че са били много.. :) .. успокой се, да не вземеш а получиш косопад от стрес :-D ... :)
FuCKkK13
07-14-2011, 14:18
FuCKkK13, ти ли беше споменала, че не е препоръчително да се използва 2в1 шампоан и балсам? :) да.. продуктите 2в1 3в1 и т.н. изобщо не са полезни за косата.. а колкото до другия въпрос, кое ще регулира - има маски за тая работа.. а и както всички знаем шампоаните изсушават косата и е препоръчително да си мажеш косата само в корените,а когато тръгнеш да отмиваш и стигне до връхчетата -това им е достатъчно т.е. само обливането и минаването на шампоана и водата през тях.. извинявам се за обяснението ама преди 10 мин станах.. титинка получило ти се е добре
sunnnnnnnn
07-14-2011, 16:00
Вярно ли е , че ако си втрия чесън в корените на косата, тя ще започне да расте по-бързо?Това го бях прочела някъде за веждите, но сигурно е същото...
Не знам дали сте коментирали този въпрос, стана ми интересно. Не съм чела цялата тема,но виждам, че има едно момиче, което отговаря на въпросите на всички и се надявам и на мен да отговори !
Някой да е ползвал http://apteka.framar.bg/30018425/%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D0%B0%D1%80-%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%BD-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%B8%D1%82%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D0%B4-400-%D0%BC%D0%BB-
и да е доволен???
FuCKkK13
07-14-2011, 16:33
Вярно ли е , че ако си втрия чесън в корените на косата, тя ще започне да расте по-бързо?Това го бях прочела някъде за веждите, но сигурно е същото...
Не знам дали сте коментирали този въпрос, стана ми интересно. Не съм чела цялата тема,но виждам, че има едно момиче, което отговаря на въпросите на всички и се надявам и на мен да отговори ! ами да... така е, но много мирише.. чесъна дори събужда лукувичките на косата които са спрели да растат (оплешивяване) и е много полезен, но заради миризмата почти никой не го използва.. :)
pressiana
07-14-2011, 18:35
Аз се реших да си взема тривитаминол. Каква му е цената? :)
titinkaa
07-14-2011, 18:54
^аз го взимам на 5,30лв,но за всеки град и всяка аптека е различно.
victoriassecret1
07-14-2011, 18:54
Уауу аз си го взех за 7 лв. :-o
FuCKkK13
07-14-2011, 20:10
Уауу аз си го взех за 7 лв. :-o +1 :?
pressiana
07-14-2011, 21:36
Хихи как се възмущавате само .. 8-)
Аз утре отивам в едната ветеринарна аптека, дано да имат.. Решила съм след морето да ги правя маските с тривитаминола, щото след 9 дена плажове.. :?
FuCKkK13
07-14-2011, 21:49
Хихи как се възмущавате само .. 8-)
Аз утре отивам в едната ветеринарна аптека, дано да имат.. Решила съм след морето да ги правя маските с тривитаминола, щото след 9 дена плажове.. :? и аз така, че и аз съм 10 дена на море и направо косата ще ми стане на нищо !
Хах...аз си взех тривитаминола за 7.50 ;дд май на-скъпо от на всички ;дд
Аз преди 2 години си го вземах за 5,50, после за 7, сега за 8.. :shock:
Сега съм с маскаааа, сложих стимулант, бадемово, рициново и кокосово масло, карите, ракия, хининова вода и мед. :P Ще си я измия с хининов шампоан, ще я изплакна с вода с оцет и ще я напръскам с малко балсам и след това хининова вода в корените.
FuCKkK13
07-15-2011, 08:56
Сега съм с маскаааа, сложих стимулант, бадемово, рициново и кокосово масло, карите, ракия, хининова вода и мед. :P Ще си я измия с хининов шампоан, ще я изплакна с вода с оцет и ще я напръскам с малко балсам и след това хининова вода в корените. да кажеш как ти се е отразило, но според мен имаш достичка масла и може да ти се омазни :)
pressiana
07-15-2011, 10:28
Снимах си косата. Ето я (http://i54.tinypic.com/dh50fc.jpg).
Първата снимка е от преди 1 седмица, 2рата е от днес. Идея нямам защо на 2рата косата ми изглежда по-тъмна, може да е от светлината.. Правих се на 2 френски плитки и спах така с леко влажна коса. Доста добре стана, макар че тук изобщо не се вижда..
А, забравих да кажа, че не видях почти никакъв ефект от лайката. Всъщност той ефектът може вече да е отминал, те минаха 10-12 дена оттогава.
FuCKkK13
07-15-2011, 10:51
^ хубава ти е косата.. ами за лайката - трябва постоянство и не при всички коси ефекта е голям.. :)
Сега съм с маскаааа, сложих стимулант, бадемово, рициново и кокосово масло, карите, ракия, хининова вода и мед. :P Ще си я измия с хининов шампоан, ще я изплакна с вода с оцет и ще я напръскам с малко балсам и след това хининова вода в корените. да кажеш как ти се е отразило, но според мен имаш достичка масла и може да ти се омазни :)
Аз по принцип повечко масла слагам, отразяват ми се добре. Преди малко се измих.
pressiana пораснала ти е косата, много готина :P как се грижиш за нея?
pressiana
07-15-2011, 11:01
Мерсии. :oops:
Ами всеки ден хининова вода, 1 път седмично бадемово масло в корените преди къпане, а пшенично - на мокра коса след баня. Мия си я с различни шампоани, вкъщи имаме 7. 8-) Балсами ползвам на Глис предимно. Понякога пръскам краищата със спрей - в момента ми е на Глис, един бежов.
neeDaBosS
07-15-2011, 14:13
pressiana,за 2 сед косата ти е пораснала доста 8-)
pressiana
07-15-2011, 14:19
Тя май втората снимка е по-отблизо и затова така изглежда, не знам, щото иначе би било абсолютно невъзможно. 8-)
Иначе току-що си взех тривитаминол от ветеринаря на кучето ми за 4лв. Имам привилегии като редовен клиент, хихи..
Colombia
07-16-2011, 17:53
Утре смятам да пробвам маската за коса с какао.Ще кажа как ми се е отразила :)
MegiBoOm
07-16-2011, 19:19
Здравейте момичета. :grin:
Върнах се от село и имам да наваксам с 20 страници, но обещавам всичко да прочета!
Поздрави! :-)
FuCKkK13
07-16-2011, 22:23
днес бях изправена и ми снимаха косата (понеже ви казах, че изправена нямам) .. утре ще пусна снимки :) :-)
Искам да ви питам каква прическа ще отива на моята коса тя е нещо такова http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://woman.hotnews.bg/uploads/content/stef/gorgeous-hair_76439378.jpg&imgrefurl=http://woman.hotnews.bg/n/bozhestvena-kudrava-kosa-.7898.html&usg=__UOPL6JSZU85R-blk7twsO3fI6k8=&h=330&w=438&sz=37&hl=bg&start=38&zoom=1&tbnid=qTrf5sEaI9qVHM:&tbnh=149&tbnw=192&ei=Z6YiTq26N5H1-gb4iOG-Aw&prev=/search%3Fq%3D%25D0%25BA%25D0%25BE%25D1%2581%25D0%2 5B0%2B%25D1%2581%25D0%25BD%25D0%25B8%25D0%25BC%25D 0%25BA%25D0%25B8%2B%25D0%25BA%25D1%258A%25D0%25B4% 25D1%2580%25D0%25B0%25D0%25B2%25D0%25B0%26hl%3Dbg% 26biw%3D1024%26bih%3D677%26tbm%3Disch&itbs=1&iact=rc&dur=212&page=3&ndsp=16&ved=1t:429,r:4,s:38&tx=97&ty=24 но по бухнала :д И съм на фризьор след около 2 часа и не знам как да се направя :С моля ви за съвет :)
FuCKkK13
07-17-2011, 09:41
ами честно да ти кажа не знам.. може на пластове, но не знам дали няма да бухне още.. отиди при фризьорката си и я питай как ще ти отива и тя ще прецени най-добре :)
момичета ето я моята косичка:
http://www.prikachi.com/images.php?images/690/3579690b.jpg
FuCKkK13
07-17-2011, 09:43
аа, забравих да кажа.. на тази снимка е излезнала малко тъмничка :)
LudotoDevoiche
07-17-2011, 09:57
^ Колко ти е дълга косичкатааа, СТРАХОТНА Е! :-) :-)
FuCKkK13
07-17-2011, 10:05
мерсиии :-)
LudotoDevoiche
07-17-2011, 10:06
А каква ти е попринцип чуплива/къдрава? :)
момичета ето я моята косичка:
http://www.prikachi.com/images.php?images/690/3579690b.jpg
страхотнаааа :-)
FuCKkK13
07-17-2011, 14:48
А каква ти е попринцип чуплива/къдрава? :) ами чуплива.. :)
pressiana
07-17-2011, 15:04
Мале, колко ти е дългаа! Обаче повече ми харесва на аватара ти, не знам какво е правена, но е много готина.
Иначе аз сега съм с бадемово масло в корените и пшенично в краищата + двете масла в неголямо количество по дължините.. Утре вече отивам на море, а като се върна, почвам маските. :)
titinkaa
07-17-2011, 15:28
Току що си идвам и си направих маска....тривитаминол,бадем во масло,какао,хума,мляко,жълт ък,аспирин,ракия.Сега ще се мажа.
FuCKkK13 яка коса имаш. :)
FuCKkK13
07-17-2011, 15:30
Мале, колко ти е дългаа! Обаче повече ми харесва на аватара ти, не знам какво е правена, но е много готина.
Иначе аз сега съм с бадемово масло в корените и пшенично в краищата + двете масла в неголямо количество по дължините.. Утре вече отивам на море, а като се върна, почвам маските. :) :D на аватара съм пак изправена и пак с обем в корените :-D .. абсолютно същата е.. просто на аватара е на втория ден и е леко начупена отпред на краищата :)
FuCKkK13
07-17-2011, 15:34
Току що си идвам и си направих маска....тривитаминол,бадем во масло,какао,хума,мляко,жълт ък,аспирин,ракия.Сега ще се мажа.
FuCKkK13 яка коса имаш. :) мерси :) .. и да кажеш как ти се е отразило какаото.. а преди от кафето в маската бях доволна, но с какао до колкото помня мисля, че не съм си правила :)
titinkaa
07-17-2011, 16:20
^С какао си правих и миналия път заедно с всички тези неща и много добре се отрази. :)
LudotoDevoiche
07-17-2011, 18:46
Да предположим, че косопада ми се е получил от пренасищане с тривитаминола... Редно ли е да почвам да пия Геритамина?
MegiBoOm
07-17-2011, 19:09
LudotoDevoiche по-добре сега започни с купешки маски и добре подбрани шампон и балсам. Остави настрана витамините и добавките, докато състоянието на косата ти не се възобнови!
:)
titinkaa
07-17-2011, 19:22
LudotoDevoiche,маза ли си косата с чесъна?
MegiBoOm
07-17-2011, 19:35
Момичета искам ПоМоЩ!
Понеже от септември смятам да си изправям доста честичко косата, защото много повече се харесвам с изправена, знам че тя доста ще се поразвали. И за да не допусна това поразваляне искам да ми предложите цялостна грижа, която да полагам за нея и да бъде наистина ефективно. Ще й правя и почивки де, но засега така съм решила.
Знам,че ще стане малко по-суха, но точно за това търся помощ за продукти от вас, за да успея да запазя блясъка, мекотата и здравината й! :)
LudotoDevoiche
07-17-2011, 19:38
^ Днес нямах никаква възможност, тъй като се очерта около мен да има много хора. И ефекта за мен можеше и да е добър, ама за тях :D ... След няколко дена вече задължително, защото и при днешното измиване количеството коса беше същото... :( За това и се чудя дали да почвам с Геритамина...
FuCKkK13
07-17-2011, 20:15
Момичета искам ПоМоЩ!
Понеже от септември смятам да си изправям доста честичко косата, защото много повече се харесвам с изправена, знам че тя доста ще се поразвали. И за да не допусна това поразваляне искам да ми предложите цялостна грижа, която да полагам за нея и да бъде наистина ефективно. Ще й правя и почивки де, но засега така съм решила.
Знам,че ще стане малко по-суха, но точно за това търся помощ за продукти от вас, за да успея да запазя блясъка, мекотата и здравината й! :) ами ще правиш маски.. ще си купиш шампоан за суха и изтощена коса... шампоан и балсам естествено (на една и съща марка) и гледай да имат подхранващи съставки .. ще полагаш малко повече грижи.. ако не ползваш термозащитен продукт си купи..и някакъв флуид, които ще ти овлажнява косата поне малко, защото от пресата наистина ще ти изсъхне много.. аа забравих да кажа.. ако използваш лак шампоана освен подхранващ трябва да почиства в дълбочина..ох.. точно сега за друго не се сещам.. доста съм изморена и не ми се мисли.. дано съм ти помогнала :)
bloodymirror
07-18-2011, 04:49
http://www.pakcosmetics.com/images/content/productimgRegular/Elvive2in1.jpg Използвали ли сте го? И какви са мненията ви? :)
titinkaa
07-18-2011, 07:50
^ Днес нямах никаква възможност, тъй като се очерта около мен да има много хора. И ефекта за мен можеше и да е добър, ама за тях :D ... След няколко дена вече задължително, защото и при днешното измиване количеството коса беше същото... :( За това и се чудя дали да почвам с Геритамина...
Почвай го.
LudotoDevoiche
07-18-2011, 08:44
^ Още днес :)
MegiBoOm
07-18-2011, 08:53
Момичета искам да Ви попитам дали ще е уместно да смеся две супени лъжици рициново масло с една супена лъжица с масло от чаено дърво и получената смес да сложа върху дължината и краищата на косата! :)
LudotoDevoiche
07-18-2011, 09:06
^ Според мен, ако ти е много суха - да, но иначе по-добре недей, защото рициновото масло е много мазно. Или ако решиш да си я правиш тази маска, сложи 1 с.л. рициново масло и примерно 1 жълтък. :)
MegiBoOm
07-18-2011, 09:10
Добре тогава ще си правя маска:
- 1с.л. рициново масло
- 1с.л. масло от чаено дърво
- 1 жълтък
FuCKkK13
07-18-2011, 09:14
Добре тогава ще си правя маска:
- 1с.л. рициново масло
- 1с.л. масло от чаено дърво
- 1 жълтък
:) ами и аз мисля, че така е по-добре.. аз днес мисля довечера да се намажа с бадемово масло и в краищата и по дължината и да спя така... :)
bloodymirror
07-18-2011, 12:23
Мисля че тук има по-голям шанс да ми помогнете,търся си шампоан и балсам,които да придават мекота,блясък и да заглаждат косата.. съществуват ли? 8-)
Я кажете някаква маска за изтощена и нацъфтяла...
FuCKkK13
07-18-2011, 14:14
^ не се сещам точно сега.. ако някое момиче е ползвало да ти каже.. даже е по-добре защото ще ти каже дали е била доволна
Я кажете някаква маска за изтощена и нацъфтяла... .. меда много помага за изтощена коса.. а масло от пшеничен зародиш помага за цъфтящите краища.. можеш да ги смесиш в всяка една маска.. но все пак ето ти няколко маски :
[1]най-лесната е с бадемово масло и жълтък(като към тази маска можеш да сложиш и някакъв алкохол и маслото от пшеничен зародиш).. разбиваш и слагаш на косата - стоиш 2 часа..
[2] майонеза и пчелен прашец (аз съм я пробвала и е много хубава)..
[3] пак жълтък,рициново масло,кисело мляко и мед (към тази маска също можеш да сложиш масло от пшеничен зародиш) аа и алкохол..
ами за друго точно сега не мога да се сетя.. че бързам - ще излизам.. някое от момичетата да помагат :)
Мисля че тук има по-голям шанс да ми помогнете,търся си шампоан и балсам,които да придават мекота,блясък и да заглаждат косата.. съществуват ли? 8-)
Изключително много ми харесва на Глис лилавата серия - http://www.schwarzkopf-consumer.co.uk/uploads/tx_templavoila/asia.png
Ползвала съм шампоана и балсама.
Ароматът на орхидея е възхитителен, много добре ми се отразяваше на косата. За изглаждане не мога да кажа, косата ми е силно чуплива и един шампоан не може да я изглади.
Като цяло от масовите шампоани съм най-доволна от Глис
FuCKkK13
07-19-2011, 10:26
момичета днес си намазах косата с бадемово масло и масло от пшеничен зародиш..след 3-4 часа ще отмия и да видим какво ще стане :)
LudotoDevoiche
07-19-2011, 12:19
^ Ще чакамее :grin: ... Аз когато се мажа само с бадемово масло съм много доволна. Ползвала съм и това от пшеничен зародиш против цъфтенето. Ама май нещо не ми помогна особенно... Вие като го нанасяте само в крайщата на суха коса (след баня) не ви ли става много мазна? Знам, че има мокър ефект ама на мене ми изглежда супер мазното... Какво количесто горе долу слагате и намалява ли цъфтенето наистина?
MegiBoOm
07-19-2011, 15:21
Здравейте момичета.
Днес бях на басейн ( с хлорирана вода) и въпреки, че сега съм супер скапана, смятам да си направя маската с двете масла и жълтъка.
След това ще я отмия с шампоана на Балеа за след слънце и с един био балсам. Дано пак си стане мекичка. :(
FuCKkK13
07-19-2011, 16:45
^ Ще чакамее :grin: ... Аз когато се мажа само с бадемово масло съм много доволна. Ползвала съм и това от пшеничен зародиш против цъфтенето. Ама май нещо не ми помогна особенно... Вие като го нанасяте само в крайщата на суха коса (след баня) не ви ли става много мазна? Знам, че има мокър ефект ама на мене ми изглежда супер мазното... Какво количесто горе долу слагате и намалява ли цъфтенето наистина? ами косичката ми стана много мекичка :grin: ..ами аз слагам по 2-3 капки, разтривам на ръцете и по краищата на косата и ми е добре косичката :) .. а за цъфтенето.. не знам.. моята коса по принцип цъфти бавно, но има много добри мнения за това масло :)
MegiBoOm
07-19-2011, 17:57
Пфффф.
Загуба на време. Тва маслото от чаено дърво щеше да ме задуши с гнусната си миризма, а пък и на всичкото отгоре сега косата ми има мирис на него. Не виждам особена разлика и затова Никога повече няма да си правя тази "маска" :booooomb: 8-)
След като се върна от морето обмислям да започна ампулите на Денис с пчелно млечице. Това ще бъде някъде към 1 август. Според Вас дали ще е проблем, ако ги ползвам до 15 септември всеки път щом се изкъпя?
titinkaa
07-19-2011, 19:05
^Да,добре ще е,ще ти се възстанови след морето. :)
MegiBoOm
07-19-2011, 19:14
Добре тогава след морето почвам ампулите на Денис, та чак до 15 септември :)
Момичетаааа ПОМОЩ!
Косата ми е толкова ужасна - смачкана, гадна, суха, хвърчаща, твърда, че не мога да го опиша просто! Уж правих "маската" и то без никакъв ефект. Иде ми да убия някой. Дайте някакви предложения, моля Вии! :(
FuCKkK13
07-19-2011, 20:05
Добре тогава след морето почвам ампулите на Денис, та чак до 15 септември :)
Момичетаааа ПОМОЩ!
Косата ми е толкова ужасна - смачкана, гадна, суха, хвърчаща, твърда, че не мога да го опиша просто! Уж правих "маската" и то без никакъв ефект. Иде ми да убия някой. Дайте някакви предложения, моля Вии! :( за ампулите -добре идея.. а колкото до това, че се суха.. аз моята нес я намазах с бад. масло и масло от пшеничен зародиш и ми беше много хубава.. защо не си намажеш косата с бад. масло и не преспиш така ? .. :)
Colombia
07-19-2011, 21:27
Момичетаааа ПОМОЩ!
Косата ми е толкова ужасна - смачкана, гадна, суха, хвърчаща, твърда, че не мога да го опиша просто! Уж правих "маската" и то без никакъв ефект. Иде ми да убия някой. Дайте някакви предложения, моля Вии! :(
Мммм да,щом ти е суха и твърда,наистина наблягай на маслата!!! :)
Пробвай да добавиш и мед към маската си за коса :)
MegiBoOm
07-20-2011, 10:35
Момичета, ето малко инфо:
http://forum.rozali.com/viewtopic.php?t=4014 :)
Макар и дадени само за кожата (действието им), можем да различим кое и как можем да използваме върху косата! (:
MegiBoOm
07-20-2011, 13:37
Здравейте отново! :booooomb: 8-)
Днес си купих от аптеката масло на Икаров от авокадо.
Бихте ли ми казали как мога да го използвам самостоятелно и с какви още неща мога да го смесвам, за да получа маска? :)
FuCKkK13
07-20-2011, 15:58
Здравейте отново! :booooomb: 8-)
Днес си купих от аптеката масло на Икаров от авокадо.
Бихте ли ми казали как мога да го използвам самостоятелно и с какви още неща мога да го смесвам, за да получа маска? :)ох.. всяко едно масло(което има благоприятно действия върху косата ) може да се смесва с всяко едно нещо .. и ако не се лъжа маслото от авокадо съдържаше същите витамини като тривитаминола... следователно.. също можеш да го смесваш с каквото и тривитаминола..
една маска - масло от авокадо,зехтин и мед.. или само масло от авокадо и кисело мляко.. :)
MegiBoOm
07-20-2011, 16:05
Благодаря ти много за отговора! :)
titinkaa
07-20-2011, 17:39
Днес не ми се правеха маски и затова само си я измих и сложих себорала с ампула. :)
Здравейте момичета :)
някоя от вас ползвала ли е този спрей на Syoss за топлинна защита (http://apteka.framar.bg/30018723/%D1%81%D0%B0%D0%B9%D0%B0%D1%81-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B9-%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%B8%D1%82%D0%B0#.TicURWHEZXU) ? И изобщо доволни ли сте от продуктите на Syoss?
А също и това кокосово масло пак в аптека ли трябва да го търся? :-o
FuCKkK13
07-20-2011, 18:26
Здравейте момичета :)
някоя от вас ползвала ли е този спрей на Syoss за топлинна защита (http://apteka.framar.bg/30018723/%D1%81%D0%B0%D0%B9%D0%B0%D1%81-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B9-%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%B8%D1%82%D0%B0#.TicURWHEZXU) ? И изобщо доволни ли сте от продуктите на Syoss?
А също и това кокосово масло пак в аптека ли трябва да го търся? :-o ами за термозащитния спрей не мога да ти кажа... за марката.. бях ползвала техен шампоан за обем и не ми хареса :? .. а за кокосовото масло.. да! - от аптеката :)
^^ Аз точно за това се колебах, защото и аз съм ползвала същия шампоан и не бях много доволна. Ама прецаках се вече, няма как ..
Мерси за отговора. :)
А и това кокосово масло как се използваше? В маска/слагаш в краищата/дължината? Толкова много неща сте писали чак започнах да се бъркам вече. 8-)
rebeccaa
07-20-2011, 18:42
Здравейте момичета , понеже от 2 седмици някъде вече ползвам Себорала , можете ли да ми кажете при вас след колко време горе долу имаше ефект ?
sweetybebi
07-20-2011, 20:08
Момичета днес бях да си купя хининова вода.. обикновено си купувам на Milva, но в аптеката беше свършила и си взех на '' Купро'' не съм я използвала до сега.. Някой знае ли дали е хубава..
LudotoDevoiche
07-20-2011, 20:12
insane7, аз от спрея за топлинна защита изобщо не съм доволна... ужасно твърда ми става косата и много трудно си я изправям. Ноо има доста момичета които са доволни :) А за кокосовото масло: аз го го добавям в маските и го нанасям на цялата коса. :)