PDA

View Full Version : Тема за единадесетокласниците- 2011/2012 :)

Страници : 1 2 [3] 4

Zorin
02-13-2012, 20:27
Хич не беше по-топло, същата работа, а и един гаден сняг валя цял ден, излязох до книжарницата за един химикал и щях да пукна ...

granger
02-13-2012, 21:07
Хич не беше по-топло, същата работа, а и един гаден сняг валя цял ден, излязох до книжарницата за един химикал и щях да пукна ...

Same here, a 13 градуса беше при нас...идилия!

bloodyF
02-13-2012, 21:18
Блуди,Блуди много си заблудена!:D :D

е пифи, ще ме извиняваш, и аз уча философия-и по точно диалектика, време, нищо и подобни извратени неща
така че хич не се оплаквай...
добре че тая година изпуснах 2/5 месеца философия /г-на много отсъства/ и не сме взели всичките уроци, че щеше да ми е много лошо в момента 8-)

едитвам да ви кажа за днеска
МОМЧЕТАТА ОТ МОЯ /11/ КЛАС СА ПЪЛНИ ДЕБИЛИ!!!!!!!!
ВСИЧКИ ДО 1.
представете си, вчера си купих шише за вода /от по-твърдата пластмаса/ и днеска някой гений ми го беше продупчил отдолу :@ :@ :@ :@
и защо? да ги пита човек и те не знаят
не ми е толкова за шишенцето /макар че беше яко, а до метро пак няма да ходя скоро, а на друго място тук не съм виждала/ ами затова,че се държат като 6 годишни
уотевър, класната си приказва, кучетата си лаят, керевана си върви и това е

имахме празен по БЕЛ, ходихме да пием кафе и разбирате ли, те почнаха да обясняват как толкова са се напили, че единият е искал да изнасилва другия, защото си е мислел че е женско..без коментар

при вас така ли е момичета? успокойте ме малко, че съм бясна направо..
и някой ще ходи ли на кеймбридж състезание?

за Т в стаите-и при нас беше клинч.

Biskfitka
02-13-2012, 22:40
И при нас момчетата,с изключение на 2-3 са много зле,отвратителни загорели пубери,без коментар.

А философията е лесна бе ;д

И при нас беше студено..

granger
02-13-2012, 22:50
Момчетата от моя клас...абе свестни са, имаме си лаф. Естествено изпростяват на мменти,но се търпят. Случили сме на точни момчета. 7-8 момчета има в класа свестни са, можем да си говорим за сериозни неща,може и да се бъзикаме. Абе като цяло са пичове. Не се оплаквам.

bloodyF
02-14-2012, 08:13
вие коя смяна сте?
аз съм 2ра /3ти ден/ и направо е ужасно, ставам, пия кафе, къпя се и отивам на училище
никакво учене 8-)

Thrombocyte
02-14-2012, 08:34
В защита на момчетата ще кажа само, че повечето сме започнали да водим полов живот вероятно преди по-малко от 3години и е нормално да ни се иска постоянно. Това е бремето да имаш пенис :d

Иначе в даскало вчера бе около 10-14 градуса и дори бяха ни дали няква духалка, за да се греем...ама в 40кв.м стая от тая печка нямаше файда/колко готина думичка/.

Днес времето е слънчево и предполагам, че температурата навън е около 5-8 градуса.

bloodyF
02-14-2012, 08:39
поне са ви дали нещо
на нас не, ще видим днес как е
а Т в момента при нас е 7, но се усеща като -2 8-)

учителките над 48 са луди /почти всички/, най-много тая по АЕ
отивам да уча уж 8-) приятен ден на всички

granger
02-14-2012, 11:38
Аз съм си целогодишно първа!Днес беше отново кучешки студ,ама кво да правим. По случай Свети Валентин за всеки клас имаше бонбони...ммм поне ми подсладиха малко от часа по физика :D

vesito13
02-14-2012, 12:51
Колко много работи изписахте. Аз чета редовно, но все ме мързеше да се разпиша. Та сега да наваксам.

Завърших срока с 5.82, което е сравнително добре. 5-ци имам по физкултура и английски, но и двата предмета никога не са ми били от най-силните.

Разпределението на часовете по предмети при мен са:
3 часа БЕЛ
5 часа АЕ
2 часа НЕ
6 ч. Математика
3 ч. Информатика
2 ч. История
1.5 ч. География
1.5 ч. Философия
2 ч. Биология
2 ч. Физика
2 ч. Химия
2 ч. Физкултура
Природоматематически профил с разширено изучаване на английски език.

Винаги сме първа смяна, за което съм безкрайно благодарна. Преди години, когато бях втора смяна, времето не ми стигаше за нищо, хич не я обичах.

Матура ще държа по математика, както не веднъж отбелязвам, но нали стана на въпрос. Не мога да кажа, че се готвя специално за матура, но решавам доста по математика.
На олимпиадите по математика, физика и филосифия се класирах за 2 кръг. Ще ходя на 1 кръг на олимпиадата по БЕЛ. На олимпиадата по химия не ми стигнаха 6-7 точки да се класирам, но все пак съм доволна. По биология си чакаме резултатите все още, но и тя не беше особено трудна.

По литература все още сме на "Чичовци". Часове по български въобще нямаме, все не стига време. За матурата догодина ми е нещо много мътна работата, ще трябва повече да наблягам вкъщи и така.

Температурите в стаите са сравнително добре, не беше студено. Но навън не е точно така, сутринта беше -17, към обед вече беше -6 и имаше слънце, та дори беше приятно. И все пак сравнение с предишните седмици, когато беше -23,-24 градуса, сега е доста търпимо. Свикнали сме си, сняг има много...

И общо взето май е това. :)

pifiella
02-14-2012, 14:15
Хелоу и от мен!
Днеска в училище имаше нещо като викторина и си извадих листче, на което пишеше:"ПЕЧЕЛИШ" и аз веднага "Леле печеля,какво?" и то презерватив...раздаваше ги тая по психология.Та днеска ми върви..
А иначе за момчета,няма да коментрам,а само ще ви спомена как миналата година ми бяха пробили киселото мляко,което си е седяло беззащитно на чина и като го разклатих станах цялата в мляко(лицето и косата) и им беше много забавно как съм била омазана не в мляко, а в друго...........Смятам,че това стига за да добиете представа и за "моите" момчета :D но има и добри, не го отричам!

bloodyF
02-14-2012, 17:56
здрасти
днеска имаше някакви игри в училище-момче си тегли номерче и момиче и после се търсят взаимно, ама аз докато отида и бяха свършили
получихте ли валентинки? аз да 8-)
пихме вино иначе, бяха донесли 8-)
абе беше приятен ден

granger
02-14-2012, 19:12
Получих валентина от най-добрата ми приятелка,колко мило... :D
Утре смятам да им разкажа играта по история и да изкарам 3та 6ца, за 3ти пореден ден :D Малко съм се вкарала във филма, а г-на е предоволен,че има кой друг да предава уроците вместо него...ох История...Иначе по Английски утре щели да ни влизат проверяващи-супер и пред тях ще се покажем колко сме Хумни! Не ме притесняват те,никак даже, анлглийския е благодат, притеснява ме само как класната цял час ще се прави на нещо,което не е- ще говори само на английски,ще използва мултимедия(ако успее да я пусне) даже и с интерактивната дъска щяла да пробва...Кво толкова важно ,че ще влизат проверяващи,те нас ще слушат повече! Въх,чудо голямо!

bloodyF
02-14-2012, 20:47
8-)
интерактивна дъска, ебати якото 8-)
при нас такива филми нЕма..
уф, нещо ми се приспа, отивам да чета Майстора и Маргарита, много оплетена, но много интересна книга, дано да успея да си напиша и доклада накрая 8-)

granger
02-15-2012, 13:11
Оф ...по История г-на болен и го заместваше тоя по спорт :D Разказвахме си вицове. По английски класната така се беше спекла ,че си обърка презентацията,добре че се справяме и ние с дъската,то кво ли има да се справяш толкова с нея де ,ама... та се оправихме. Смехория. Иначе вървим по график,доколкото е възможно , взимаме по 2-3 урока...учим по 2-3 урока и ...изпуших вече,а е само сряда.

maximxxl
02-15-2012, 18:24
Мм добре беше днес в даскалото... като изключим факта, че имам 2-ка по история беше ОК. :D :D :D 1 урок не бях учил и и се извиних, ма тя ми написа 2-ка :D ... Оh well... :) По математика започнахме тригонометричните функции... ще видим как ще върви натам... класната казва, че това е един от най-трудния за възприемане материал, макар че сме ги учили в 9 и 10 клас... Даскалицата по химия ни даде по 1 елемент на всеки от класа. На мен ми се падна С /въглерод/. Написах го отдавна, ама чак другата сряда ще го чета. Иначе доста ми излезе, най-вече съм описал неорганичната част, защото сега сме на нея, пък и органичните съединения на С за милиони О.о. Взехме днес "Дядо Йоцо гледа", утре "Чичовци"...Иначе по история сме до Г. Раковски и емигрантските борби на бг.... Утре имам кофти тест по география на Югозападен,Западен Тракийско-Родопски и Източен Тракийско-Родопски регион...изобщо не ги помня и сега трябва пак да ги преговарям... Ужас... :Х Вие? Как беше днес в даскалото? Нещо интересно? :P

bloodyF
02-15-2012, 19:01
класната ви лъже
като стигнете на стереометрия и ще се чудиш кой идиот го е измислил това..
и вие ли учите бг история? фак..аз съм си на хитлер още 8-)
по география нито пиша, нито уча
днеска беше добре, ама нещо втората смяна зле се отразява на всички..5,6,7 час сме много лигави и момчетата постоянно ми/ни се натискат 8-)

Thrombocyte
02-15-2012, 19:39
Като цяло днес денят бе много позитивен и бе изпълнен със смях. Изкарах първата си 6-ца, а ръководството ме посрещна още на вратата на класната стая и влезе след мен, за да ни чете конско.
Денят бе прекрасен, но вечерта и по-скоро пътуването с автобуса беше ужасно. В нашия град автобусите са уж със 100 места, но само 25-30 са седящи и можете да си представите какво става, когато цяло смяна свърши по едно и също време и се опита да се качи. Бяхме се натъпкали като копърка в евтино пластмасово бурканче, с единствената разлика, че копърката е омъртвена преди да бъде брутално натикана в малкото пространство, което и е отредено.
Запознаха ни с един проект и семинар, на който смятам да отида - не че се вълнувам от това, което уча(просто не вярвам в съществуването на нещо като "непотребна информация").
А, да... за утре имам да уча тема по биология, да пиша есе по АЕ и ФЕ, като второто трябва да го и разказвам.
Преди малко пуснах няква обява в джобса, с надеждата да си намеря занимание за лятото по морето.

maximxxl
02-15-2012, 19:42
Дам, на Бг. история сме... много ми е лесна (не че се хваля) ама така си е...скоро не ми се беше случвало да имам 2-ка ;д явно веднъж като не учиш и като те сбарат, няма мърдане ;д Дам... и аз така чух, че стериометрията е най-трудна... добре, че я няма на матурите ^_^ Мм ти си по историята за 10 клас май? Мнооого ми беше тъпа... само войни, само нападения. 9 клас беше по-яка, 11 е върхът! Ох по физика вече да свършваме тая термодинамика, че ми писна :Х ... Почваме скоро след 2-3 часа електричество... ест по-задълбочено от 9 клас... ма все пак е ЗИП, нормално е...Искам и ЗИП Математика, ама никой друг не иска... Т_Т
ЕДИТ: О да и аз днес имам 6-ца по математика на статистика :D Иначе относно работа през лятото няма да мога тая година...ще ходя на уроци по математика през цялото лято и ще ги продължа и през целия 12-ти клас... Най-мразя като трябва да уча да вися на лаптопа... :D

granger
02-15-2012, 19:49
Ааабе 10 клас историята ,стига да те влече, е цветенце, датички , нападения, кой -къде се бил..абе блаженство, с кеф си ги четях. Ама БГ историята е къде-къде по приятна ...ние сме г/д на същия мат'рял като вас ^

maximxxl
02-15-2012, 20:06
мм мене ме заинтригува историята от 9 клас...особено с тия промени в държавите...революциите. Абе 16,17,18 и 19-ти век са ми любими...няк'ви стари,с традиции,кралства ^_^ Искам пак да я учим тая история... :( А по биология днес правихме контролно на генетични процеси - казвам ви най-трудното контролно, което съм правил по биология :Х .... ще видим колко ще имам ;д :P
btw ето мойта програма
6 часа БЕЛ(ЗП и ЗИП)
5 часа История(ЗП и ЗИП)
5 часа Физическа култура и спорт(ЗП и ЗИП)
3/4 часа Физика(ЗП и ЗИП)
3 часа Биология(ЗИП)
3 часа Химия(ЗИП)
2 часа Математика(ЗП)
2 часа Английски език(ЗП)
1/2 часа Философия(ЗП)
1 час География(ЗП)
1 час Ч.К.Р.

Това е...няколко от предметите отпаднаха в 11 клас...например преди учихме от 5 до 10 клас Руски език,после в 9 учихме информатика и информационни технологии като продължихме и 10 клас 2 часа ИТ само пърия срок.

bloodyF
02-15-2012, 20:14
тромбоцит, ако стане нещо с джобса свиркай, че и аз търся
8-)

DesireToFire
02-15-2012, 20:24
за часовете
3-БЕЛ
4-АЕ
2-Биология
2-Химия
2-История
4-информатика/ит/архитектура
2-география
7-математика
2-руски
2-физическо
2-физика
2-философия
1-час на класа 8-)

Часовете ми са почти същите. Географита и Философията са по час и половина. Математиката е 6 часа, 2 часа ИТ, 1 час информатика, 1 час Числени Методи

Biskfitka
02-16-2012, 18:47
В какви филми сте се вкарали и колко много учите...а моето даскало е толкова разпуснато :Д чак няма кво да напиша тука ;д

granger
02-16-2012, 19:03
Утре като си представя ,че имам 2 часа литература 1 след дург,ще откачааааа! Г-жата не спира да говори, не млъква,докато четем някое произведения , ни прекъсва...плямпа.ВЪх.Ужас е! Сега сме подкарали А,Константинов,но той е приятен и лесен за интерпретиране,така че ЛИС-овете ще са лесни.

anonymous708973
02-16-2012, 19:16
Бяхме се натъпкали като копърка в евтино пластмасово бурканче, с единствената разлика, че копърката е омъртвена преди да бъде брутално натикана в малкото пространство, което и е отредено.

Хахахаха, добре казано! Това е единственият минус на първата смяна - 9 и 11 клас от моето даскало сме в една смяна + 8 клас (които перманентно са първа смяна) + цялата съседна гимназия (които перманентно са първа смяна) ходим с едни автобуси по едно и също време на даскало. Е, всъщност, съседната гимназия почва в 7.45, ама шматките тръгват за даскало още в 7 О.о

Какво състезание на Кеймбридж? На нас ни говореха нещо си, доколкото разбрах си е пробен изпит за CAE на 16 април, което е добре дошло, тъй като се явявам юни.

maximxxl
02-16-2012, 19:39
Утре като си представя ,че имам 2 часа литература 1 след дург,ще откачааааа! Г-жата не спира да говори, не млъква,докато четем някое произведения , ни прекъсва...плямпа.ВЪх.Ужас е! Сега сме подкарали А,Константинов,но той е приятен и лесен за интерпретиране,така че ЛИС-овете ще са лесни.

хохо granger А питаш ли ме мен миналия срок имах 3 часа Литература в четвъртък! Просто нямаше как да не ходим поне 1-ния час на кафе :D ...между другото и ние имаме 2 часа л-ра утре, но понеже днес преди мноого години се е родил Асен Златарев и нащта гимназия се казва така, днес не трябваше да учим, но го сляха с уикенда, и така имаме петък,събота и неделя почивка, което е оферта :P Ние по БЕЛ взехме "Чичовци" днес, много сме назад, но пък имаме 6 часа седмично, така че бързо ще си наваксаме :P ... Правихме контролно по География на ЮЗ,ИТР и ЗТР регион...мен ми се падна ЮЗ и написах всичко, пък ще видим :D ...btw само на мен ли "Чичовци" ми бяха 100 пъти по-скучни от "Под игото" ?

granger
02-16-2012, 20:17
Много сте назад бе дучици , аз тва контролно го направих миналия срок , декември месец! Имам 6, беше лесно г/д 38 въпроса :D Иначе по Физика трябва да си влезем в график, а даскала по История го няма и се бавим малко. Още сме на БГ църква,пък трябва да сме на борба за освобождения. Но ще наваксаме.Аз пък съм от Сопот и "Чичовци" и "Под Игото" Мога наглед да си представя картинката :D Даже тук има заведение наречено "Чичовци". Честно беше ми интересно да прочета произведението,но "Под Игото" ми тръгна тегаво и тегаво го свърших,много ,ама много мъчно го прочетох. Сега сме на много по-лесен и приятен материал!

maximxxl
02-16-2012, 20:34
Ъмм знам :D даскалката я нямаше сиг 3 седмици, после ваканции и имаме само 1 час седмично и така... :D дам малко сте назад ние сме на БРЦК и ВРО... с изключение на БЕЛ сме по график... ма и там ще си наваксаме... мен пък "Под игото" много по-лесно ми мина и по-интересно, от колкото чичевете :D тях с голяяями мъки ги четох :Х учиш ли ти Химия? :?

granger
02-16-2012, 20:43
За щастие -не! ВИнаги ми е била лесна, но някакси не ми се учи просто тая химия и тва е.

maximxxl
02-16-2012, 20:47
Аха, иначе да те питам до къде сте :D Че тая година е гадна химията в началото особено с тая природата на хим. връзки :Х то са едни градуси, едни детелини (аз така им викам :D )...после едни гадни,трудни комплекси :Х ма поне ги минахме...та сега сме на елементите от периодичната...и сиг. с това ще свършим и годината щото 30 човека докато минат да четат за различни елементи О.о отива по цял час...в сряда не ми се мисли колко бързо трябва да пиша на дъската и да чета за въглерода, че то е МНОГО!

Biskfitka
02-16-2012, 21:08
А пък аз имам 2 часа история,2 часа БЕЛ и 2 часа философия утре ;д

bloodyF
02-16-2012, 21:29
аз утре имам философия, 2 часа математика, химия и физика и не знам как ще издържа
училището ме побърква, не издръжам повече...
чичовци е интересно, под игото не съм го чела щото ми е тъпо
днеска се скарах с едни момичета от моя клас, щото ''съм била много нагла и невъзпитана пред г-на по руски'' при положение,че всеки час от 3 години ние НИЩО не правим, а точно те двете 90 процента от часовете ги прекарват в кафето отсреща..лицемерни кучки, няма значение, .
то напоследък моя клас е изпушил тотално, или ще се скарам с някой, или ще се скарат други..
добре че сме си окей с моите приятелки, че да се подкрепяме взимно 8-)

Ина, за кеймбридж състезанието..то нашето училище е към кеймбридж асоциация в българия и се прави това, 5 лв струва, в събота е и като си гледам примерните тестове ми става лошо, сто процента няма да мина 8-) ужасни са и текстовете за четене, и юз ъф инглиш частта

аз си лягам, лека нощ и успешен ден утре :-)

granger
02-16-2012, 21:43
Аз утре имам промяна в графика и :
1 Биология
2 БЕЛ
3 БЕЛ
4 Информатика
5 Математика
6 Английски.
Като цяло не е зле,но тея часове БЕЛ ще ми вземат здравето.
Лека и успешен ден и на вас :*

maximxxl
02-17-2012, 10:41
Айде бее, мноого учите :D Идвайте си да разказвате как мина днес :D ... Аз си се наспах до 10 и 30 ^^ Ит фийлс со рефрешинг. :)

granger
02-17-2012, 11:42
Аз се скатах последния час ,защот ни викна координатора на проекта. Така г-жата ни освободи по английски и сега познайте КОЙ ЩЕ ХОДИ В ИТAЛИЯ СЛЕД МЕСЕЦ И НЕЩООО?!
ПОЗНАХТЕ - АЗ!
Юпииии ! :D

maximxxl
02-17-2012, 14:38
Aуу поздравления! Завиждам ти благородно! ^^

bloodyF
02-17-2012, 17:26
честито,granger :]

днес при мен беше скучно..часовете минаваха бавно, изявих се по химия ДВА ПЪТИ. госпожата не можа да повярва 8-)
утре ще ходя да се излагам на кеймбридж състезанието..не ми се ходи, ама съм платила вече..
много тъпо, ама какво да правиш..

при вас как мина днес?

granger
02-17-2012, 17:46
Ох,Благодарско ! В понеделник ще взимаме сигурно 10 урока по физика и история...not fair. Ама тея дни ще си дам почивка...

Thrombocyte
02-17-2012, 19:27
Забучена глава в чина и отброяване на времето до края на деня....
/The whole day.

maximxxl
02-17-2012, 20:17
колко пък да сте назад по физика? ние сме до свойства на твърдите тела. имаме още 2 урока и завършваме раздела ^^

bloodyF
02-18-2012, 06:01
Забучена глава в чина и отброяване на времето до края на деня....
/The whole day.

и аз бях така
и се лигавихме с момчетата /които очевидно са на приливи и отливи/ 8-)
много обичам да се лигавим с тях, когато са в настроение, супер забавно е 8-)

а сега се чудите, защо ли съм станала толкова рано? защото отивам да се изложа на кеймбридж състезанието
пожелавам ви страхотна събота, починете си добре, че в понеделник пак се почва 8-) :-)

maximxxl
02-18-2012, 08:34
Успееееех!!!

Thrombocyte
02-18-2012, 08:48
Успех : >
Може ли после само да разясниш за какво става дума? От нашия клас ходиха няколко девойки на нещо подобно, но май беше за сертификат, а не състезание.

granger
02-18-2012, 09:05
Успееех, Блъди! Сподели какво стана после ;)

MannieG
02-18-2012, 13:06
Как позна,по счетоводтството, нали? Никъде другаде не се учат такива глупости..... :D
Естествено, че по счетоводството, то бива да е простотия ма чак пък толкоз... сметки, стопански операции глупоси ала-бала... :D

bloodyF
02-18-2012, 20:47
благодаря сладури :-)

теста представлява следното
3 текстчета, под всяко от което има зададени по 2 въпроса с ограждане /тука не му схванах много темата/
1 голям текст разделен на 4 и имаш 15 празни места и пишеш коя буква къде е /беше за фендери /китари за незапознатите//
1 текст да наместваш изречения и параграфи /беше за спайдърмен/
1 текст за отговор на изречения с ограждане /беше за някакъв, който прави копия на картини/
текстовете бяха интересни горе-долу, особено за фендерите <3
writing:тема едно беше за role models,good and bad celebrity; писах по нея за Катрин Мидълтън и Линдзи Лоън; втората тема пак беше нещо за екологията, но ми дотегна да пиша за това всеки път
след това имаме use of english
1.текст с 12 пропуснати места и избираш от 4 и ограждаш
2.производни на думи /12/
3.one word in each gap
4.от тези, които са една дума за три изречения да фитва
5.перафрази /8-10/

да се подчертае, че нищо не печелиш 8-)
има втори кръг, който се пада национален

нивата са
A1
A2
B1
B2
C1
/в моята книжка с тестове има и C2, но в училище нямаше такова, то C1 си е достатъчно отвратително де 8-) /

абе доволна съм горе-долу, ще видим, няма да мина на 2ри кръг сигурно, ама съм доволна че поне се пробвах
но не е като в британското посолство, там има и listening и speaking и като цяло е доста по-различно : )

pifiella
02-19-2012, 13:56
Здравей,народе!
Я кажте кои утре има контролно по счетоводтсво върху 14895298 стопански операции?????????
Да,познахте..........АЗ.....Не мога повече зацепих и това е. До тука съм по счетоводтсво,май няма да мина в 12 клас...Всеки час се питам кой я измисли тая простотия..ако ми падне.
Ох,вчера, уж да почета само малко,има няма 4 часа :D
И от сутринта започнах и сега съм вече към края,но забравих наученото от вчера! :D И най-ужасното е, че няма никаква логика и няма начин да се запомни тоя раздел,проклет....Искам да стане вечер, да заспя,да дойде утре, да направя контролното първи час и да спяяяяяя......
Пожелавам ви много по-хубав понеделник от моя!

bloodyF
02-19-2012, 15:16
да не ти пука, пифи :-)
аз скоро ще правя повторно на тригонометрия, защото не сме били показали добри резултати, после ще правим и на стереометрия и ми се повръща
и тоя по руски ще ме дразни пак ;х
уотевър, страхотна седмица на всички пожелавам :-)

Thrombocyte
02-19-2012, 15:25
Пиф, на кой раздел сте?
Ние сме на "Разчети с осигурители".

maximxxl
02-19-2012, 16:08
приятна седмица и от мееен ^_^ утре май няма да имаме контролно по нищо...по история сиг ще правим другия понеделник на възраждането блякс :Х

bloodyF
02-19-2012, 18:20
да, по история и аз очаквам да каже, че ще правим другата седмица на германия, русия и италия..

granger
02-19-2012, 19:31
Ако имаш нужда от помощ свиркай :D
Ох, аз пък 100 урока ще взимам. Сега ще взема да попрочета за Паисий , Софроний , малко за борбата за независима църква и ... да се подготвя,че ще взимаме мнооого нов материал, пък сме назад...Уф!
Приятна седмица и на вас...тоя тегав понеделник...въх

Hayashi
02-19-2012, 20:33
Wtf? Ние по история учим за комунизма в момента. >w>
Предният час мойта любимка цял час се оплакваше пък колко бил гаден социализма.

pifiella
02-19-2012, 20:41
Пиф, на кой раздел сте?
Ние сме на "Разчети с осигурители".
Разчeти с персонал.....блу
На кой учебник си? Аз съм на ГорексПрес чак сега забелязвам,на каква куча марка уча...ГАХАХХАА :D

maximxxl
02-20-2012, 16:22
бъфф някой прецакал ли се е да учи биология в 11 клас? и то зип? казвам ви това е наааааааааай-тъпия предмет особено сега с тая микро с-ма, структура и функции където уча са само гадости :Х тъпи работиии :( :( :(

BrOkEnBrAiN
02-20-2012, 16:30
Имам малко тъп въпрос.. :oops:
Каква оценка ми е необходима от дипломата (приблизително) за кандидатстване в Германия или Англия? И вярно ли е, че за кандидатстване в Дания на първо място е мотивационното писмо, а дипломата е с второстепенно значение (на скоро ми го споменаха т'ва и ми прозвуча доста съмнително :дд)

granger
02-20-2012, 18:03
Сори ,нямам наблюдение по темата ^
Иначе ,Макси, аз също се прецаках и в понеделник ,и петък имам по 1 час,ама той даскала е от оня тип,който по-скоро ще ти пусне клипче , ще си изпее урока ,и не те бара после. 1 контролна, 2-3 доклада и туй то :d Имам сега да правя презентация или доклад,квото си избера,по география на скапаната тема: Екологични проблеми , същност и глобални изменения.

scrooper
02-20-2012, 18:15
Каква оценка ми е необходима от дипломата (приблизително) за кандидатстване в Германия или Англия? И вярно ли е, че за кандидатстване в Дания на първо място е мотивационното писмо, а дипломата е с второстепенно значение (на скоро ми го споменаха т'ва и ми прозвуча доста съмнително :дд)
Уж 5.50 и нагоре, но се оказа, че ако си отличен по предметите, които се отнасят до специалността ти, може да влезеш с много посредствена диплома (4.50 +). За Дания нз, за Англия обаче мот. писмо е аадски важно, както и извънкласни дейности. По- добре си избери една държава, в която ще кандидатстваш :)

bloodyF
02-20-2012, 22:11

за дания не знам, но за англия и германия-за всеки университет е различно
някъде приемат и с 3, някъде и с 4, някъде пък искат задължително поне 5.50
трябва да проучиш

maximxxl
02-21-2012, 14:10
уфф кво става хора? да ви се оплача :@ скапа ми се лаптопа :Х просто нещо яко се бъгва... скоро го преинсталирах ма нещо не беше баш както трябваше и го дадох там да го преинстал... одрусаха ме с 25 кинти и след 2 седмици работа се скапа.. пишеше, че липсвал системен файл, което не е вярно... после се оправи и тръгна, ма след 7 часа работа пак се скапа ТОТАЛНО! а преди тва тела ми се бъгна :@ FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCKKK! Samsung s5230 май се води тъч скрийн... и той целия е надраскан и като натискам не ми отчита пипането, дори мноого силно да го натискам и да излизат разни цветове от натискането... та така техниката ми от всякъде се скапа! :@ и сега съм с една мнооого стара моторола цветна :D с полифонични мелодии :D axaxa... да не говори пък, че утре взимаме последния урок по история от възраждането, а именно Освобождението на БГ...и във понеделник айде контролноо. ма най-гадното е, че и по физика утре взимаме последния урок от термодинамиката и в понеделник също контролно! пък и по зп физика, т.е. астрономия ще правиме в четвъртък............................... уфффффффффффффффффффф писнало ми еееее......... айде да идва пролетта, че да се оправя времето и да излизам навън!!!!!

granger
02-21-2012, 17:06
Здравете ,набори :) Днес цял ден ем цепеше главата и щях да откача.Иначе беше доста забавно , една съучничка си закачи токчета в една лайсна и се гмурна в картата на Северна Америка. Добре че не се преби. Утре имам тест по Български език- езикова култура-лесна ще е.Иначе са ми лекички часовете...ще ги преживея.

Biskfitka
02-21-2012, 18:31
maximxxl и аз имам същия телефон и беше станало така,закарах го в м-тел и ми го оправиха,въпреки че е надраскан,капака отзад му е леко счупен и обелен ;д а гаранцията си важеше..без гаранция било 90 лв :О (така съм чувала) а в нета продават ..това дето ти е развалено нз как се казва точно ;д

bloodyF
02-21-2012, 18:45
максим, аз преинсталирам за 10 или 15, зависи от компютъра :lol:
но по сервизите толкова искат, 25-30 ;/

а това дето ти е развалено на телефона ти е самия тач скрийн , продават се евтино, но излиза евтино, ако си го смениш сам/баща ти го смени или нещо такова, иначе по-добре си купи нов телефон или го откарай да видиш дали важи гаранцията..

аз пък имам ''фалшива двойка'' по бел, защото не бях чела разни хора, разни идеали..
ама днес като цяло мина добре, да дойде и да мине утре и почивка малко..

Thrombocyte
02-21-2012, 18:56
Хубавото време ме свари неподготвен. Цял ден, още от излизането ми за даскало, се усмихвам на слънцето и се грея като някой гущер. Това продължи и на спирката, та дори в училище. Процеждащите се, през иначе затворените щори, лъчи ме галеха и ме подканяха да заспя. Забучих аз главата и бегло слушах как господина мрънкаше нещо за Раковски, когато блаженството ми бе прекъснато от едно гръмко "27 пастра" идващо от задните чинове.
Та, тъй. За утре имам есе по БЕЛ, но ще му мисля като се събудя :>

maximxxl
02-21-2012, 19:09
мм още с инсталирането на 7-цата беше разделен уиндоуса на 2 части като включвах компа. има 2 опции WIndows i отдолу Windows Loader мисля, че беше... ползвам loadara та за тва. ох не знам тряя да си намеря 7-ца отнякъде да си го инсталл както трябва, а не някой си друг :Х а за тела нов ще бъде, но след няколко месеца, не ми е спешно ;д айде още един дъъълъг и скучен ден и после партиииии ^_^

granger
02-21-2012, 19:14
Аз имам есе по Философия,ама има вреееееме да го напиша , все банални теми ни дават значи... няма да дат нещо да си поразчофкам сивото вещество!

lisi4ety
02-21-2012, 19:57
Аз съм втора седмица вкъщи с пневмония и изпускам всииичко..
А за капак, като се върна в понеделник - контролно на Вазов и по история на 2рата световна, а във вторник по математика на каквото са взимали там докато ме няма.
Нека ми е зле! .. ;dd :X

bloodyF
02-22-2012, 08:35
ох миличката, оправяй се бързо (прегръдки)

ние пък днес имаме 2 часа стереометрия и ми идва да се хвърля отнякъде ;х
хубав ден на всички

Chacho
02-22-2012, 08:46
ох миличката, оправяй се бързо (прегръдки)

ние пък днес имаме 2 часа стереометрия и ми идва да се хвърля отнякъде ;х
хубав ден на всички

От върха на пирамидата викаш?

bloodyF
02-22-2012, 10:03
ххах, нещо такова, дам :oops:
а ти къде в тая тема? 8-)

vesito13
02-22-2012, 10:28
Ох кой идиот е измислил по две олимпиади едновременно... Не знам какъв е толко проблема да са в различни дни. Сега се чудя на какво да ходя. Иначе нищо интересно не се случва, контролно след контролно и имам чувството, че нямат край, но то май вече свикнах.
И да не забравя пожелавам приятна ваканция на всички, изпълнена с много усмивки и забавни моменти. :)

granger
02-22-2012, 10:53
Аз и на Бел ,и на Английски ще ходя,еднаа е от 9 , другата от 14, добре че е близко...

Chacho
02-22-2012, 10:54
ххах, нещо такова, дам :oops:
а ти къде в тая тема? 8-)

Мойта стана много постна, пък тая й е конкурентна. Дойдех да видя кви банички се раздават.

maximxxl
02-22-2012, 11:18
ооо имам две 6-ци по химия ^_^ нали ви казах, че имах да пиша за въглерода мноого подробно, та днес го предадох и много и хареса! иначе свършихме термодинамиката по физика. един час решаване на задачи и контролно :| btw МНОГО е забавно да видиш как някой човек, който не ти е приятен как пада на леда AHAHAHHAHAHAAHHAHAHXAXAXAGAHFH!! ^_^ THAT MADE MY DAY! XOXO

pifiella
02-22-2012, 15:16
ДуДу!
Утре съм на олимпиада по БЕЛ,в събота на състезание по счетоводтсво и ваканцията ми замина...
Днеска правих контролно в-у Под игото,дядо Йоцо и Чичовци - 20 въпроса + характеристика на Стефчов и интерпретация на лудостта в Под игото.........е няма такава машина като мене! :D И всичкото това за 1 час и 10 мин. междучасие.Гордея се със ръката си - издържа милата!
Имам и една 6 по математика...АЗ!Не мога да повярвам :D
Хубава "ваканция"!

bloodyF
02-22-2012, 16:46
Мойта стана много постна, пък тая й е конкурентна. Дойдех да видя кви банички се раздават.

ами хубави банички им раздавам, виж колко хора пишат :D
ако слушаш и на теб ще има :-)

btw МНОГО е забавно да видиш как някой човек, който не ти е приятен как пада на леда AHAHAHHAHAHAAHHAHAHXAXAXAGAHFH!! ^_^ THAT MADE MY DAY! XOXO

this is mean.

и все пак е забавно, наистина 8-)

аз имам информатика и ми е супер яко, след малко ще си ходя да си почина най-сетне

Thrombocyte
02-22-2012, 17:46
Като убит съм.
Днес ми съобщиха, че утре трябва да ходя на олимпиада по АЕ, но може и да се направя на приятно разсеян...
Имам и да събирам данни за една верига супермаркети за един друг проект, също така да уча всичко за Алеко и не на последно място да науча 4-6 теми по Биология.
Ем, мно'у 'убаво.

bloodyF
02-22-2012, 17:59
аз пък имам 40 задачи по стереометрия и поне 3 теми по история : )

granger
02-22-2012, 18:11
Аз пък цяла вечер ще чета,колко хубаво , щото утре в 7 съм пушка , първо за Paralympics по БЕЛ , след това тичкам от 13и15 по Английски за областното,абе цял ден олимпиади , глупостиии! Поне след тва нямам хич 3 тона работа за националния парк Централен Балкан,която трябва да е на английски , и която ,драги мои, трябва да превърна в презентацийка за Италия!Апф...мноу яка ваканция се очертава,what the fuck !?

Zorin
02-22-2012, 18:38
Здравейте и от мен!
Днес ми шибнаха две пробни матури ей така от нищото и направо ми се повръща ...
Да не говорим, че в тая т.нар. "ваканция" не ми се очертава никаква почивка, другата седмица имам около четири контролни, като две от тях (физика и химия) са в един ден, да не говорим за курсове, сип-ове, а аз просто искам да се наспя, ебати, толкова ли много искам ... ://
Ох, намрънках се. Успех на олимпиадите на всички утре, и аз ще ходя да се излагам по БЕЛ. И си прекарайте приятно почивката, колкото и кратка да е!

maximxxl
02-22-2012, 19:04
еее ваканциика ^_^ btw знаете ли къде мога да чета в интернет за историята от 15-ти век до към края на 18-ти? много ми е интересна :)) но не българска, а световна...?

Biskfitka
02-22-2012, 19:25
А аз трябва да напиша всички символи на зеленото (като цвят ;д ) и да си развия някакво примерно есе за 1000стипендии,че да се започне с оформянето му вече :д

Audiophile
02-22-2012, 19:41
Айде да ни е честита ваканцията, ама утре ще стана пак рано, че съм на олимпиада по БЕЛ.

Тая 1 смяна ме прави на пух и прах, нито спя като хората, нито уча като хората, като зомби съм |(

5.54 е успехът за първия срок, няххх, о йеееее

scrooper
02-22-2012, 19:41
Брей, в тази тема пръщи от учен народ ^^ и после сме били невежи и не знам си какво... Аз пък трябва да реша 50 зад. по Матем, да рисувам президенто, да се видя със 100 човека и да зубкам 200 урока. Тази ваканцийка ми дойде доста спасително :)

granger
02-23-2012, 09:08
Първата олимпиада мина, следващата идва. :D Ще ми се да се направя на приятно разсеяна,ама няма как :D

pifiella
02-23-2012, 11:50
ХИ!
Аз сега се прибрах от олимпиада по БЕЛ..разказах им играта. :D Написах 5 листа и 1/2 върху Под игото - Борбата на един народ за освобождение.Също така се падна и дядо Йоцо.....Утре ще уча по мениджмънт,а в събота на състезание по счетоводство!Супер почивка, няма що!

MannieG
02-23-2012, 13:07
При нас бяха само 2 теми една за Дядо Йоцо - ЛИС и една за Епопея на забравените - есе, писах по първата 1 лист и половина :D

maximxxl
02-23-2012, 13:41
Днес ли е била олимпиадата по БЕЛ?!?!?!?! :О :О :О Защо никой не ми е казал!?!?!?!? :(((

granger
02-23-2012, 16:02
Фака мада, на мен само 1 тема ми бяха дали , за Дядо Йоцо...фак... както и да е...Беше лесно,въпреки че нищо няма да стане. А пък по АЕ ей ся се връщам,беше малко тегава,ама бива,няма да се класирам за национално , ама на кого му пука и без тва не се бях подготвяла :D

Thrombocyte
02-23-2012, 18:23
Олимпиадата по АЕ беше тегава. Имах някаква история с дух и мисля, че точно тя ще ми изяде главата.

ifch0_pifch0
02-23-2012, 18:33
айде и аз да се оплача - по химия някакъв отврат - неща, дето не съм ги чувал...а по английски с няк`ва дето диктува с диалект...иначе беше тежичка и по английски темата...някой за утре олимпиец? :) П.С. Вторите кръгове винаги са адски гадни, тъй че принципа на участието и така...

granger
02-23-2012, 18:44
айде и аз да се оплача - по химия някакъв отврат - неща, дето не съм ги чувал...а по английски с няк`ва дето диктува с диалект...иначе беше тежичка и по английски темата...някой за утре олимпиец? :) П.С. Вторите кръгове винаги са адски гадни, тъй че принципа на участието и така...
Yes,guys! История с Кентърбърийския призрак ,ебляху,баси гадното,аз по -несвързани и несмислени части не бях виждала :D Иначе есето и диктовката ги заковах, както и това за Олимпиадата в Лондон, съмнява ме да мина напред. Reading-a беше с Apple...абе гадна работа,ама то си е трудничко.

Zorin
02-23-2012, 21:09
И аз писах за Йоцо на олимпиадата по БЕЛ - два листа и половина, ама как да ви кажа, в девет часа сутринта, толкова. :D Защо трябва в такива безумни часове да са всички олимпиади?!

bloodyF
02-24-2012, 12:12
всички кви се изявявате 8-)
на мен не ми стигнаха 4 точки за 2ри кръг по английски, но знам че не е заслужено, защото на есето имах 20 точки, при положение че пиша есетата на доста хора от випуска ми, всеки път когато имаме да пишем
просто проверяващата се беше заяла с мен, защото не искам да си купувам тъпите и учебници и така..

а да ви се оплача
вчера се срещнах случайно с момчето, с което ходехме на курс по английски и той каза, че си е взел CAE с А , а аз даже не съм ходила : (
много ужасно се почувствах..

MannieG
02-24-2012, 14:03
То и на мене миналата година не ми достигнаха 4 точки за втория кръг на олимпиадата по английски, но понеже бях само аз с най-много точки и подозирам, че грозната вещица по английски ме избудалка за някакви си 4 точки за да не отида, макар, че бях сигурен, че минавам на втори кръг...

Chacho2
02-24-2012, 14:04
всички кви се изявявате 8-)
на мен не ми стигнаха 4 точки за 2ри кръг по английски, но знам че не е заслужено, защото на есето имах 20 точки, при положение че пиша есетата на доста хора от випуска ми, всеки път когато имаме да пишем
просто проверяващата се беше заяла с мен, защото не искам да си купувам тъпите и учебници и така..

а да ви се оплача
вчера се срещнах случайно с момчето, с което ходехме на курс по английски и той каза, че си е взел CAE с А , а аз даже не съм ходила : (
много ужасно се почувствах..

Кво ти е зор?

vesito13
02-24-2012, 16:41
И аз писах за Йоцо на олимпиадата по БЕЛ - два листа и половина, ама как да ви кажа, в девет часа сутринта, толкова. :D Защо трябва в такива безумни часове да са всички олимпиади?!

Добре де, аз ли съм сбъркана нещо или какво, два листа и половина са си пет страници голям формат, наистина ли мислите, че това е малко? На мен есета по 4-5 страници ми се виждат добре, дори малко в повече, но все пак пиша дребно и предполагам, че може и от това да е. Достатъчно добро есе може да се напише в такъв обем.
Иначе аз се разписвам с 1 кръг по БЕЛ и 2 кръг по биология и физика. Биологията ми се видя доста трудна, докато физиката беше на по-достъпно ниво. Философията я изпуснах, нямаше как да се явя там.
По английски миналата година не ми стигна 1 точка за да се класирам, тази година прецених, че няма смисъл да ходя.

bloodyF
02-24-2012, 19:55
Кво ти е зор?

ами Чачо, чувствам се тъпа така 8-) и аз можех да го взема, ама като ме примързя да прочета 1 книжка и да си размърдам дупето до софия-така е

Chacho2
02-24-2012, 21:01
По-добре си намисли за какво ще ти трябва и си изкарай тогава едно CPE или TOEFL/IELTS/SAT. Голяма работа, че има А на САЕ. Според мен е съвсем обичайно да си на advanced ниво, има куп хора с такива знания. По-добре е да отложиш малко и да вземеш нещо по-качествено. САЕ буквално е на една книжка и една София разстояние, не се впрягай.

bloodyF
02-24-2012, 23:00
успокои ме, мерси :-)
а иначе, нито ми трябват toefl/sat/ielts, нито засега cpe
евентуално ще го карам toefl 3ти курс, когато ще ми трябва за магистър в чужбина предполагам

pifiella
02-25-2012, 12:48
ДУ!
Завърнах се победоносно от счетоводното състезание и всичко си написах :D Май,май ще се ходи на национално...ОЛЕ-ОЛЕ велика съм! :D
И сега "великата" започва да учи по мениджмънт...скукааааааа
А вие кво правите,учите ли? :D

granger
02-25-2012, 12:52
Оф, сбирам инфо за скапаната презентация за Италия. Добре ,че всичко си го има на английски, че не ми се превежда 100 страници текст :D Е имам да попиша доста иначе...оф хич не ми се занимава,ама няма кой да го свърши просто, работя с идиоти!

bloodyF
02-25-2012, 14:32
аз съм супер
пиша си за аспарух и така
една приятелка вчера си предложи услугите да ми напише 1-2 теми, а в замяна аз ще трябва да й готвя
а пък една друга я помолих и ще ми напише доклада по философия
имам най-страхотните приятелки на света !!! :-)

вие как сте?
починахте ли си тия дни?
аз лично да, чувствам се страхотно :-)

MannieG
02-25-2012, 15:22
хаха, голяма простотия беше нали, сега ще чакам да си видя и аз резултатите :D

scrooper
02-25-2012, 15:51
аз съм супер

една приятелка вчера си предложи услугите да ми напише 1-2 теми, а в замяна аз ще трябва да й готвя

Ооо, колко често си правим такива далаверки! И макар накрая да се оказва, че сме работили по същото количество инфо, някак си е по- забавно да вършиш чуждата работа, а своята да повериш на другите ^^

pifiella
02-25-2012, 18:23
хаха, голяма простотия беше нали, сега ще чакам да си видя и аз резултатите :D

Хах, може да се засечем на националното - А ДАНО! Аз всичко си написах, беше сравнително лесно,а очаквах нещо зверско!Но от мойто училище,ако има повече класирали се за националното се тегли чоп,кои да отидат и кои да си останат вкъщи. :)

maximxxl
02-26-2012, 10:54
Ооу браво на вас :P Как изкарахте съботната вечер? На мен лично мнооого ми хареса! Вях на рд на една фр и след това се пренесохме в дискотеката... значи какъв купон става! :D бяхме на масите и на сепаретата отгоре почти цяла нощ ;д в 4 се прибрах... общо взето беше мега якооо, ма сега пак се почва с даскалото :( тия дни имам контролно на Възраждане по история и 2 по физика ЗИП и ЗП както ви казах.... защо винаги като дойде неделя ми става кофти :? :D

granger
02-26-2012, 11:03
Ееееее, страхотно!
Възрожденската е лесна :D Ще се справиш! Успех на всички утре. Аз нямам предвидени контролни,но г-на по история му зная морафетите и като нищо може да пусне някое писмено изпитване! А пъък иначе за утре няма да е толкова зле... имам Физика,която ми е единствения трън в очите ,иначе всичко останало е супер.Но и Физиката ще е подготовка за контролна сигурно , та ще е по-леко.

maximxxl
02-26-2012, 12:22
Мерсиии ^^ мда, то са термодинамиката поне са лесни работи, не са много сложни, и задачите са лесни... иначе к'во друугоо, няма кво.. математика, бел, физика, биология... ще ги премъчиме някакси :D

bloodyF
02-26-2012, 13:17
Ооу браво на вас :P Как изкарахте съботната вечер? На мен лично мнооого ми хареса! Вях на рд на една фр и след това се пренесохме в дискотеката... значи какъв купон става! :D бяхме на масите и на сепаретата отгоре почти цяла нощ ;д в 4 се прибрах... общо взето беше мега якооо, ма сега пак се почва с даскалото :( тия дни имам контролно на Възраждане по история и 2 по физика ЗИП и ЗП както ви казах.... защо винаги като дойде неделя ми става кофти :? :D

защо ли наистина!? :Д
аз бях на гости снощи (с нашите), пийнахме, гушках едно мъниче 4 кг и половина, супер си прекарахме де :д
а пък имам не знам колко милиона задачи по стереометрия, ама съм ги заебала не знам и аз за кога :Д сега ми пратиха някакви, дано да са всичките..
то след малко май ще излизам де, дано само не завали, и не знам кога ще ги напиша ама не ми пука особено..

жалкото е че скоро по география, философия, физика, химия, математика, бел и английски и ИСТОРИЯ :& ще правим контролни

granger
02-26-2012, 15:05
Душици мили мои , какво ви пречи толкоз тая история. Ако имате нужда от помощ звънкайте, свиркайте, намигайте , пращайте лс-та ,квото душа сака.

pifiella
02-26-2012, 15:59
Какво става,простихте ли си прегрешенията?
Не искам да идва утре,че втори час ще е гърч....пф...искам една седмица да отида някъде на почивка,ама сама със себе си да остана без да мисля за училище,кандидатстване и семейство..просто да спя и да гледам тъпо в една точка...ей така безгрижно да ми е...ама няма шанс!Не мога да се обърна,все едно ме задушава цялата обстановка около мен...
Много депресиращо действам, не ме слушайте!

bloodyF
02-26-2012, 16:06
Душици мили мои , какво ви пречи толкоз тая история. Ако имате нужда от помощ звънкайте, свиркайте, намигайте , пращайте лс-та ,квото душа сака.

ох скъпа, така ми се повръща вече от нея
а съм едвам на създаването и точно тая част ми е най-скучно
случайно да знаеш някое филмче относно прабългари, славяни, аспарух, крум, кубрат, борис и пр. до 1000г. ?

хаха пифи, аз вчера като го гушках това дребното си мислех как искам да си имам бебе, така че недей се оплаква 8-)
и аз искам да отида някъде, да си се пляцикам в някой горещ басейн, да ми правят масажи и пр. с някой любим човек, който не ме занимава с история, кандидатстване и манджи, ама за съжаление няма :/

Thrombocyte
02-26-2012, 16:13
Ах, утре не знам как ще ставам. Добре, че съм за 2-ри час поне.

pifiella
02-26-2012, 18:18
Блуди значи искаш бебе,а?
Предлагам ти да дойдеш и да гледаш един ден двете ми племеннички и ще се откажеш. :D От петък са в нас и днеска си ги прибраха...Е не съм вярвала,че две едногодишни бебета могат да ме направят разногледа. То не бяха разходки,теглене по снега,пързаляне,успиване,п сиране на супи,носене,че дунда не може още да ходи и направо се съсипах тия дни.Ама те пък са толкова сладки,като те погледнат и ти кажат "леой",ама са и големи гадове.Тъкмо изкъпах дунда и я оставих на земята с халата и тя залазила до една палма и се намазала цялата с земя и айде пак баня........ Та даце аз не искам в близките 10 години...Да пораснат дунда и зепетайка и да ми ги гледат те,че има много да ми връщат. :D

pifiella
02-26-2012, 18:19
два поста един след друг......тъп форум

granger
02-26-2012, 18:34
ох скъпа, така ми се повръща вече от нея
а съм едвам на създаването и точно тая част ми е най-скучно
случайно да знаеш някое филмче относно прабългари, славяни, аспарух, крум, кубрат, борис и пр. до 1000г. ?

хаха пифи, аз вчера като го гушках това дребното си мислех как искам да си имам бебе, така че недей се оплаква 8-)
и аз искам да отида някъде, да си се пляцикам в някой горещ басейн, да ми правят масажи и пр. с някой любим човек, който не ме занимава с история, кандидатстване и манджи, ама за съжаление няма :/

Знам , можеш да гледаш филма за Аспарух. Само че , ако говорим за правдоподобна история - филма не отразява действителността, както и цялата българска история де, но това е друг проблем. Ако е въпрос за филм - Аспарух, Борис...има филми за тях. Има и кратки клипове на Росен Петров из нета за точно тоя период : Операция слава 1330 годин и България. Като цяло въпроса с БГ историята трябва да се преразгледа,но ако се придържаме към инфото в учебниците - клиповете на роската са доста полезни!
Блъди ,душицо, право ли ще кандидатстваш?! Много ,ама много яко трябва да стягаш задника с тая история ;) Успехии :*

bloodyF
02-26-2012, 19:01
Блуди значи искаш бебе,а?
Предлагам ти да дойдеш и да гледаш един ден двете ми племеннички и ще се откажеш. :D От петък са в нас и днеска си ги прибраха...Е не съм вярвала,че две едногодишни бебета могат да ме направят разногледа. То не бяха разходки,теглене по снега,пързаляне,успиване,п сиране на супи,носене,че дунда не може още да ходи и направо се съсипах тия дни.Ама те пък са толкова сладки,като те погледнат и ти кажат "леой",ама са и големи гадове.Тъкмо изкъпах дунда и я оставих на земята с халата и тя залазила до една палма и се намазала цялата с земя и айде пак баня........ Та даце аз не искам в близките 10 години...Да пораснат дунда и зепетайка и да ми ги гледат те,че има много да ми връщат. :D

Ивета съм, моля ви наричайте ме по име, че ника ми ме дразни много :д а за дечицата-миналата събота гледах братовчедките ми (на 2 и половина и на 7) и човек-съсипаха ме...пищяха, катериха ми се по главата буквално..малката като почна да си хвърля обяда по пода трябваше да чистя..ужас :Д докато са малки, не плачат и не са ти вкъщи е добре..

грейнджър, право ще е, а за историята ми е ясно..но просто не мога да я гледам..аргх..
отивам да гледам филм и да спя, че много ме боли ръката днес
хубава вечер и успешна седмица на всички мишлета пожелавам ^______^

maximxxl
02-26-2012, 20:22
днес написах на листове всички важни дати от възраждането... е значи 3 листа съм изписал голям формат, без редове... отвратителни са... трябва да решавам и задачи по математика, ма ги оставям за след 2-3 дни...
ЯЯЯ сега да ви питам за лятото къде мога да се запиша на курсове по математика в София? ако може веднъж седмично за по няколко часа, защото не съм от столицата, а от покрайнините... мисля да годя цяло лято, а в 12 клас след часовете с една учителка по математика, която не ми преподава ще говорим да решаваме за 1,2 часа...
Блууди мнооого контролни, много нещо :X и аз нещо го давам през просото тия дни...изобщо не ми се ууучиии искам пролет и само купони :D
Грангер виее до къде сте по история? нали разправяше, че сте по-назад... да ви кажа ние още сме си на Вазов по БЕЛ... :Х сега тия седмици тряя яко да наваксваме... повечето вече са към края на Алеко Константинов... :Х
Сега и тела ми се прееба и не мога да си слушам музика :(( SHIIIT трябва и телефон да си взимам, ама нещо много разходи се насъбраха, скоро почвам да карам изпитите за шофйорска книжка ^_^ след 2 месеца, така че си трябват пари... :(

granger
02-26-2012, 20:24
Еми по-назад сме , но ми е познат материала. Борба за българска църква го минахме и вече започваме борба за свобода...къх. Иначе откъм контролни нямам оплаквание. По бел вече сме на Алеко , Бай Ганьо ,но скоро ще минаваме по-нататък.

lisi4ety
02-27-2012, 09:08
Айде ако има някой математик да помага, че утре имам контролно..

http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/513107-%D0%A1%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D 1%82%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B8

maximxxl
02-27-2012, 09:50
Ахахахаха днес лесно си реших въпроса с даскалото... нали ми се прееба телефона и съм със стария ми, ама забравих, че на него не съм нагласил аларма и се будяяя в 10 часа :D и викам оо няма смисъл да ходя за 3часа биология, физика и ф.к.с. :D та днеска съм свободен............лисичету предполагам, че блууди ще може да ти помогне :P

granger
02-27-2012, 12:24
Утре контролна по Физика, фака мада... поне е лесен раздела :D Иначе по История сме на освободителните движения, пък нещо хич не ми се мърда от удома. Пъъък имам 1000 работи да правя! Пф...ще го измисля!

bloodfrozen
02-27-2012, 13:21
И аз да направя едно включване. Проучвам дали сред вас има някой, който ще участва във финалния кръг на състезанието "Иновационен лагер" в София. :D

Thrombocyte
02-27-2012, 14:14
Днес ми съобщиха, че ще трябва да взема участие в една щафета (надявах се, че вече показващото се бирено коремче ще ги откаже, но...).
Преебах си рамото в залата и сега дремя с компрес.
За утре трябва да уча по Външна търговия, История и БЕЛ, защото ке правим контролни.
А, да... някои е изял всичкия пудинг и сега нямам сладки неща за ръфане...

bloodyF
02-27-2012, 19:16
Ивета съм, моля ви наричайте ме по име, че ника ми ме дразни много :д а за дечицата-миналата събота гледах братовчедките ми (на 2 и половина и на 7) и човек-съсипаха ме...пищяха, катериха ми се по главата буквално..малката като почна да си хвърля обяда по пода трябваше да чистя..ужас :Д докато са малки, не плачат и не са ти вкъщи е добре..

грейнджър, право ще е, а за историята ми е ясно..но просто не мога да я гледам..аргх..
отивам да гледам филм и да спя, че много ме боли ръката днес
хубава вечер и успешна седмица на всички мишлета пожелавам ^______^

цитирам си цитата, защото нещо не е излязъл
тоя форум чисто го преебаха

лисиче, пиши ако имаш нещо друго да питаш, той чачо ти е казал

аз да ви се оплача днес щях да припадна..ръката пак ме болеше супер много, пих някви глупости и си купих фастум гел, ако ме заболи пак да мажа там
по история ще е другия вторник контролното..супер яко..
имаме секси нови студенти по физическо :lol: и нищо не правим естествено.. :Д
ама единия особено е готин хм

при вас как мина днес?

Biskfitka
02-27-2012, 20:40
Аз пък нямам химия и биология и физика (ама имам астрономия ;д ) гадно ли ви е :Д

Мисля да се отказвам иначе от тия 1000 стипендии,темите са меко казано тъпи за мен ;д

bloodyF
02-27-2012, 20:55
бях забравила, добре че ме подсети :Д

pifiella
02-27-2012, 21:00
Днеска купон голям..Влизам в 1 час и тая ми вика: "Опа,ела да си вземеш листче,че правим контролно"......е дорева ми се честно..неква задача статистика,х,глупости......... тва не е за мен математиката.Втори час контролно по счетоводство и ми се падна това,което не бях научила,не можах и да препиша нищо,защото тая се настани пред мене...абе с приказка ми почна седмицата.

lisi4ety
02-28-2012, 10:48
лисиче, пиши ако имаш нещо друго да питаш, той чачо ти е казал

бе то аз като цяло нищо не й разбирам на тая стереометрия, ама като успея да си оформя някакъв въпрос в главата ще питам ;d

ps и аз си мразя ника, затова да знаете - Мария съм ;d

Днес ми беше много добре, след като 3 седмици седях в нас с пневмония, реших да стана и да отида за 2та часа математика. Най-накрая видях малко народ и съм супер щастлива ;D +това бяха 2та най-бързо изминали часа по математика откакто се помня :D И сега пак в нас.. до второ нареждане от лекарите..

А иначе не ви разбирам какъв ви е проблема с историята бе хора ;d Това ми е най-най-любимия предмет, честно. Винаги ми доставя такова удоволствие и ми е супер интересно .. : ))

granger
02-28-2012, 11:26
Г-на по физика ни пусна 3 въпроса за 15 минути...и накрая ги написах ,и на никой не му зачете 3ти въпрос,било изтекло времето и аз имам скапане 4ка...2 верни въпроса -4 ... деба и третия ми беше верен,как да му обясня устройство на ДВГ , По дадена схема да обясня втечняването на въздуха и 1 задача...деба ,не съм толкова бърза :@
Иначе бива...утре имам контролнана power point :D
Мария , нда и аз я обожавкам историята!

maximxxl
02-28-2012, 12:03
granger аз днеска тряяше да имам, но я прелъгахме за утре по физика :D Много лесно ще дава само на едната група кой кво знае за строеж и с-ва на твърдите тела, а на дръгата строеж и с-ва на течностите... И 2-та раздела имат по 2 урока :) и ест по една задача от твърди тела, щото от течности не могла да намери...утре 2 контролни по история и физика ЗИП T_T по физика ще си правя пищов няма как :D но иначе по история сядам да уча сега! Wish me luck 2morrow! :D

lisi4ety
02-28-2012, 12:28
йък, физика :X aко има предмет, който да мразя от дъното на душата си.. това е физиката.

успех с историята, maximxxl
това ми напомя, че ще е добре и аз да седна да уча, вчера изпуснах контролното и ще съм доста прее*ана другата седмица.

DesireToFire
02-28-2012, 14:55
Добре че сме се събрали хора, не харесващи физиката, не съм била само аз :Д Иначе този срок не почва много добре :Д Уча много, много повече с доста по-ниски резултати :Д И то все за някоя глупост. По история едно 15 въпроса верни, последния беше да наредим едни събития, при което съм объркала някъде и те всички заминали => Оценка 4... По АЕ пак толкова учих, така и не разбрах защо имам и там 4... (за тези които се чудят какво толкова съм учила по АЕ: г-жата ни дава контролни върху едно минимум 5-6 страници голям формат с думи и иска точно посоченото обяснение, което сме дали в час (фейспалм)). По математика всичко решено вярно, на едно място съм написала че Х е по-малко от +/- корен от две, а то нали трябва да се напише отделно (а и логично, но като съм свикнала набързо така да си ги смятам и като си предадох черновата..), а на следваща задача съм решила че "-1/3" е по-малко от "3-корен от 10" и от там само на края ми се променя решението и 5.25.. Поне на философията получих пак едва ли не от нищото поредната пълна шестица. Т.е не от нищото де, върху философско есе е, но все си мисля, че съм писала прекалено големи глупости и за петица и оставам приятно очарована. Вече по руски шестицата ми е съвсем от нищото, писа ми я, защото отидох на един паметник за церемония :Д
Иначе като цяло съм супер изтощена, не ми се занимава с училище, за сметка на това съм се надъхала да гледам в по-далечен план *което не е хубаво, защото сега ми е важно училището*. Решевам си тестова по АЕ, сега ще си тегля и програма за 3D дизайн. Абе прави ми се всичко друго, но не и да седна да уча поредните простотии по АЕ за училище или по физика или да чета Под Игото.

maximxxl
02-28-2012, 15:08
мерси лисицее ^^ оф и аз не я харесвам физиката...ма е сдадена да се учи :D иначе по история напредвам почти всички дати от възраждането знам :) преговорих всички уроци г/д и сега от учебника тряя да чета за априлското въстание и руско-турската освободителна война...мразя да чета от учебника :( :Х

MannieG
02-28-2012, 18:09
Хах, може да се засечем на националното - А ДАНО! Аз всичко си написах, беше сравнително лесно,а очаквах нещо зверско!Но от мойто училище,ако има повече класирали се за националното се тегли чоп,кои да отидат и кои да си останат вкъщи. :)

А, ши са засечем друг път, то тука при нас квито са корумпирани то мене зора ми е английския там съзтезаноето на Кеймбридж да отида в София, както аз казвам а дано, ама на дали !!! :D :D :D :D :D

bloodyF
02-28-2012, 19:05
уу mannieg, първият човек чувал за кеймбридж състезанието (да потвърди, да не кажете че си измислям :Д )
тая патка мойта по английски е писала 2ки на целия клас почти на едни диктовки, на мен за 3.5 грешки-5 :Д, за 25-2
няма значение де
състезанията не ги е проверила, защото "имала още няколко тотала да направи, а това отнемало много време"...5 минути..както и да е, и без това ще изпрати само един от нейния клас

днес мина добре, контролното по история ще е др. вторник и с тоя доклад по философия, и с тва контролно не знам какво ще правя, ама..
утре имам философия и само се моля да не изпитва, че ако ме вдигне съм я закъсала..както преписвах на контролното и зубрих и вече разбира се че нищо не помня не знам :Д

а сега отивам да чета майстора и маргарита (отново), защото се обзаложихме с една приятелка, коя ще я прочете по-бързо :Д . Между другото страхотна книга, препоръчвам горещо!!

lisi4ety
02-28-2012, 22:27
бе хора вие кво учите по история ;d
аз съм на Втората световна, а всички тука сте на българска история..

ps сега се усетих, да не е защото вие сте по учебниците за 11 клас? :D

bloodyF
02-29-2012, 09:14
аз уча европейска история
в момента сме на германия, италия, русия и ще правим контролно
но ние сме много бавни по принцип, миналата година взехме 1/8 от учебника и почнахме нов тая година и сега ще стане така сигурна съм..

maximxxl
02-29-2012, 12:35
^^ всичко мина по мед и масло... по история бяхме на 3 групи, аз бях 3-та... падна ми се тема, която трябва да е мн кратка, за да ни стигне времето за ход на априлското въстание и последници 1-вото. 2-рото веше за Паисий, 3-тото за БРЦК и 4-тото за Берлинския конгрес :) Всичко написах пък ще видим... по физика минах с царски пищов! :D :D :D :D само една задача ни продиктува та си бях оставил място най-отпред за нея :)) и не се усети ... :) та така :D

Zorin
02-29-2012, 14:15
Аз по история съм по учебника за 10ти клас (който изгубих вчера). Учим студената война в момента, ама имаме студент, който е супер залупен и само чете като невидял от тоя учебник. :D
Оф, а аз за утре трябва да чета Алеко, да пиша по немски, по английски, че и контролно по математика в петък ... няма почивка.

Thrombocyte
02-29-2012, 14:20
Една стабилна контролна в/у "Работна заплата и условия на труд" ударих днес. За 20мин. изписах близо 2 листа малък формат.

MannieG
02-29-2012, 15:44
Да има такова съзтезание по английски език, само че не е за всяко училище, то май се провежда всяка година? Наща мастия по английски е болна сега трябва да чакам още 1-2 седмици да са опрай че да ги провери...А пък по счетоводство имам 80 точки на състезанието, ше земе да ме прати в Горна Оряховица да са чудя кво ше прая там :D :D :D

bloodyF
02-29-2012, 18:40
Да има такова съзтезание по английски език, само че не е за всяко училище, то май се провежда всяка година? Наща мастия по английски е болна сега трябва да чакам още 1-2 седмици да са опрай че да ги провери...А пък по счетоводство имам 80 точки на състезанието, ше земе да ме прати в Горна Оряховица да са чудя кво ше прая там :D :D :D

не е за всички училища, да, само за тези към кеймбридж асоциацията
ние пък днес нямахме английски, та се надявам утре да каже

MannieG
02-29-2012, 19:04
Ходи ми се со София еееееееееееееееееееееееее ееееееееееееее

bloodyF
02-29-2012, 20:21
Ходи ми се со София еееееееееееееееееееееееее ееееееееееееее

и на мен 8-)
ама и да имам точките (каза, че имам перфектно есе, не знам дали споменах тук), няма да ме пусне щото нейните хора се точат като първокласници на банички..

lisi4ety
02-29-2012, 20:51
Аз по история съм по учебника за 10ти клас (който изгубих вчера). Учим студената война в момента, ама имаме студент, който е супер залупен и само чете като невидял от тоя учебник. :D
Оф, а аз за утре трябва да чета Алеко, да пиша по немски, по английски, че и контролно по математика в петък ... няма почивка.

бе да и аз съм на Студената война, ама тука гледам че едно 95% учат БГ история O__o

уф, утре имам някакво глупаво контролно по френски, а още не съм учила.. адски много ме мързи..

granger
02-29-2012, 21:19
Еми то принципно историята за 11 клас е българска , ама ако сте били подгответа, сте 1 година назад и сте по учебника за 10 клас, който е супер скапан,както и този за 11. Пълен с грешки и неточности , но whatever ,ако имате готЯн даскал като моя , нямате дерт. Мога да ви пея историята отпреди 5 години. Много го обичам тоя предмет, но е важното и да имаш стимул и учител ,който да е добър, а не само да си изпее урока и да си хване гъза в ръка. Опредлено от 5 до 11 клас съм случила на учители по история специално. от 5 до 9 беше историчка и ни разказваше играта от учоци, ама ги разказваше като на филм , после няма как да не помниш. Така разказва,че направо го виждаш пред очите си. Сега г-на не е толкова въодушевен :D но също си предава идеалишен.
Фака мада, хич не е добре , утре имам география, не знам що ,ама така бавно да ми минават тея часове не е истина. Много скучен предмет!

Hayashi
02-29-2012, 21:46
Аааааааааааргх, минала съм на национален кръг на олимпиадата по френски. Толкова съм щастлива! Досега винаги не ми достигаха по-малко от 5 точки. ;w;

granger
02-29-2012, 22:14
^ Честитоооо! Браво на теб,като се сетя аз колко го ненавиждам тоя език,не знам шо,много ми е антипатичен,но пък знам ,че е труден и изисква доооста усилия , за да се научи- така че поздавления! Ази пък съм се класирала на областното по БЕЛ,ама по стечение на обстоятелствата е на дата , на която не съм си в България. Така че -пропускам...

bloodyF
03-01-2012, 08:33
честито hayashi :-)
ще стискаме палци

грейнджър, не ми говори за географията, че господина ми е НАЙ-СКУЧНИЯТ ЧОВЕК НА СВЕТА.
разбираш ли колко приспивно говори и пр.
не съм писала от месеци там, щото като влезе и ми се приспива :Д

а за историята при мен проблема е че в 6ти клас ми беше една, в 7ми друг, в 8ми нямах, в 9ти трети, в 10 четвърти и сега ми се върна оная от 6ти клас, която метода и е следния : говори някакви неща цял час, които ги няма в учебника, дава шибани контролни, дава доклади, реферати на избрани хора 2 пъти в годината и туй то. При тая от 10 клас /заместничка уж на сегашната/ работехме по учебника. Първа точка-пита и някой обяснява, втора-пита и някой обяснява, и беше в пъти по-лесно..Сега съм объркана тотално.

MannieG
03-01-2012, 13:12
Май май ще се ходи и в София, и в Добрич по БЕЛ и другото кво беше по Счетоводство а Горна Оряховица ли и изобщо следващите съботи и недели са минирани :D :D :D :D : D:D :D :D :D :D :D

maximxxl
03-01-2012, 13:25
Честита Баба Марта! Иначе бахтиии кофтия ден беше днеска...

pifiella
03-01-2012, 14:52
Честита Баба Марта!
hayashi е го"ема си,браво!
Може и аз да ходя някъде. :D Класирали са две теми по философия за националното(едната сигурно е моята,защото бяхме 4 човека :D),ама не се надявам много,защото и миналата година се бях класирала за националната,ама после има още едно "пресяване" и ме бяха отрязали...Ама каквото стане,такова.
По БЕЛ минавам на втори кръг....В 11 клас има ли национална по БЕЛ,защото всяка година минавам и втори кръг и казват,че няма повече нива, имало само за 12 клас национална?Дали тая не ме лъже, нещо ме съмнява?
Имам 6 по литература на теста върху Вазовата проза и двете характеристики .....хммм много съм щастлива и много ми "завиждат"все едно не е 6 по БЕЛ,а от тотото :D
Хубав ден,а и да питам защо толкова ви се идва в София :D нищо интересно няма,аз сега се прибрах бях на кино и умрях от студ...по - хубаво от вкъщи няма!

MannieG
03-01-2012, 16:49
E как за какво малко разходка туй-онуй можи да ти додим на гости :D

bloodyF
03-01-2012, 19:55
ах пифи, как се опитваш да се измъкнеш!
ама аз още помня-обещала си шоколади :Д

имам 62/94 на кеймбриджа, 10/10 на есето, останалото е мазало, рийдинга и клоуз теста най-кофти са дошли, ама карай да върви
днеска беше шибан ден
учихме за ово- и сперматогенеза по биология и разбира се момчетата щом чуха за човешка репродуктивна система подивяха и просто беше мазало.. ;х

Zorin
03-01-2012, 22:43
Аааааааааааргх, минала съм на национален кръг на олимпиадата по френски. Толкова съм щастлива! Досега винаги не ми достигаха по-малко от 5 точки. ;w;

Ееха, браво, супер! Принципно е трудно да се пробие на национален кръг по език (поне по немски със сигурност), браво на теб (:
И аз минах по БЕЛ, ама шанс, олимпиадата на девети, аз на осми тръгвам за Женева. :/ Айде да свършва тая седмица, че съвсем откачих вече...

MannieG
03-02-2012, 11:21
ах пифи, как се опитваш да се измъкнеш!
ама аз още помня-обещала си шоколади :Д

имам 62/94 на кеймбриджа, 10/10 на есето, останалото е мазало, рийдинга и клоуз теста най-кофти са дошли, ама карай да върви
днеска беше шибан ден
учихме за ово- и сперматогенеза по биология и разбира се момчетата щом чуха за човешка репродуктивна система подивяха и просто беше мазало.. ;х

Ти на кое ниво се яви? Аз съм В1...

Thrombocyte
03-02-2012, 14:26
Днес - лежерно.
От JA идваха, за да ни разяснят един проект и много се надявам да ме изберат. (стискайте палци)
Госпожата по френски (може би най-запознатата с проекти госпожа) в нашето у-ще ме помоли да взема участие и в друг проект, като се надявам и там да се намерят средства и да го "спечеля".
Щафетата се провали поради лошото време, но това си ме остройваше перфектно.

Някакви идеи как мога да си проверя резултата от олимпиадата по АЕ?

granger
03-02-2012, 15:52
И аз за АЕ се чудя, излязли ли са, ако са излязли къде?! Или се пращат към у-щето?!
Днес мина бързо и забавно г/д. Имах 2 часа тест по бг + творчеството на Ботев и резюме по даден текст. Ще го видим в сряда резултата. По АЕ и на 2та лисънинга в час нямам една грешчица. Много ги обичам,супер са ми лесни.

maximxxl
03-02-2012, 15:52
Mirror on the wall, here we are again...Through my rise and fall, you've been my only friend.....какво мислите за таи песен? ... много е силна...

SuNsEt
03-02-2012, 17:24
Кога са излезли резултатите от БЕЛ-а?? Аз не съм обърнала внимание,но сигурно не съм се класирала за втори кръг.Шанс... :)
Ще видя в понеделник със сигурност.

lisi4ety
03-02-2012, 19:25

ооо, честито, успех : ))
аз не можах да отида на областния заради ш**аната пневмония. : (

Audiophile
03-02-2012, 19:41
Hayashi, честито, доста си добра явно : )

Аз очаквам резултатите от олимпиадата по бел, някой ходил ли е, че не съм чел предишните страници?

vesito13
03-02-2012, 19:47
Аз ходих на олимпиадата по БЕЛ, класирах се и за втори кръг. :)

bloodyF
03-02-2012, 23:47
Mirror on the wall, here we are again...Through my rise and fall, you've been my only friend.....какво мислите за таи песен? ... много е силна...

супер е :]
теб какво те е прихванало? :Д

Ти на кое ниво се яви? Аз съм В1...

аз викам тоя е много напред с материала щом се надява и за национален
аз съм на C1 :)

Веси, честито :]

vesito13
03-03-2012, 09:59
Ивета (или ако може направо Иве?), втория кръг не го приемам за нищо кой знае какво, вече там как ще се представя е показателно за мен, но все пак благодаря. Аз явно не съм писала от 7-те олимпиади, на които отидох, за втори кръг се класирах на 5, а за една не ми стигнаха 4-5 точки, но здраве да е. Доволна съм от себе си тази година. :)

bloodyF
03-03-2012, 10:15
Иве е окей : )

а за олимпиадите, дори и втори кръг само пак е много добре :)
аз бях само на английски и там се изложих /4-5 точки не стигнаха/, ама като ми казаха че и 2рия кръг е бил дълъг по-добре че не съм се класирала

симпатяги, аз отивам да уча по история, че имам контролно, а довечера през нощта ще си пиша доклада по философия, та трябва и да си дочета книгата

хубав ден и уикенд на вас, дано да си починете добре :)

vesito13
03-03-2012, 10:37
Аз тази година английския го пропуснах, нямах никакво желание да ходя. А и с тая английска литература, която учим в момента, с нейните архаизми, направо ми бърка в здравето. Миналата година имах 74 точки и не се класирах за втори кръг. Английският за момента съм го отписала.

И аз по история трябва да имам контролно на Първата световна война, периода между двете световни войни, Втора световна и хич не ми е ясно какво ще правя, нищо не знам... Историята ми е много не-любим предмет.

Приятен уикенд на всички. :) Аз за пръв път от доста време ще почивам през уикенда, много съм доволна :D

pifiella
03-03-2012, 12:06
Здравейте!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ!Днес честваме най-светлия български празник-трети март.Навършват се 134 години от освобождението на България от османско иго.
http://vbox7.com/play:c525f636

granger
03-03-2012, 13:10
Оф имам 2 есета по философия да пиша, до оправям презентации за Италия, в понеделник имам контролно по история на възраждането! Ама то е лесно , може да мина и без да ги чета, те са лесни,ама тея тъпанари от Италия ми взеха здравето,само си менят мнението и сао промени тряя да правя. Ще ми се да ги удуша тея жабари прости!

MannieG
03-03-2012, 17:10
аз викам тоя е много напред с материала щом се надява и за национален
аз съм на C1 :)

:D Да, напред съм с материала, просто вещицата по английски миналата година ме набута на А2 и съответно тая година нямах избор за B1, миналата година трябваше на по-високо ниво да се явя :)

ImmortalSportFreak
03-03-2012, 17:51
Тея хлапаци не пораснаха ли още!? о.О :lol:

Честит празник! ;)

Аз пък от началото на февруари карам шофьорски курсове. Много ми харесва. Ей сега понеделник ми е външният изпит листовки ( точно на рд-то ми,отложен от 27.02)-стискайте палци! ;Р Вътрешният мина супер,с макс брой точки. ;Р
След това към края на март ми е изпитът кормуване,иначе практиката е мн готина,а инструкторката - супер печена! Бтв някой ако търси шофьорски курс в Сф,да ме пита! Ще му предложа наистина най-добрите-тези при които съм.Страшно мн съм доволна!))

След като мине външният изпит листовки празнувам няколко дена 18тия ми рожден ден :D и започвам да решавам задачите за медицинска и да пиша теми. ;)

maximxxl
03-03-2012, 18:33
Честит Празник! Bloody :D нз нещо ме хванаха лудите тия дни.......искам да идва хубавото време, че да не се депресирам... :Х

bloodyF
03-03-2012, 23:38
:D Да, напред съм с материала, просто вещицата по английски миналата година ме набута на А2 и съответно тая година нямах избор за B1, миналата година трябваше на по-високо ниво да се явя :)

е може и да си напред, ама не чак тооооооооооолкова много
щото Б1 е елементарно в сравнение с Ц1, не случайно за Б1 имаш 2 часа ли колко бяха, пък за другото-4...
аз няма да спя тая нощ, пиша си докладче и така
immortalsportfreak,стискам палци за листовки/кормуване, квот' трябва :-)

MannieG
03-04-2012, 11:26
И аз с нетърпение чакам да идва Април, че да се мятам и аз в изпитанията за шофьор :D

granger
03-04-2012, 12:06
Язи пък трябва дo май-юни да чакъм , Августовско бебИ съм и че си чакам :D Оф ще се изям вече! ПРЕЗЕНТАЦИЯ, ще им я навра у гъзо! :D Пожелайте ми късмет на контролната по история утре, смятам да закова 40 от 40 т , отново :D

SuNsEt
03-04-2012, 15:19
Вие тука се извъдихте егати гениите с тия олимпиади и състезания ;д

MannieG
03-04-2012, 16:18
е може и да си напред, ама не чак тооооооооооолкова много
щото Б1 е елементарно в сравнение с Ц1, не случайно за Б1 имаш 2 часа ли колко бяха, пък за другото-4...

Е, не съм казал сега чак толкоооова много, но ставаше въпрос, че миналата година трябваше да си отварям очите и да се явя на В1, за да мога тая година да съм на В2, а другата на С1 ;) Между другото на коя дата ще е това съзтезание в София ?

ImmortalSportFreak
03-04-2012, 16:35
immortalsportfreak,стискам палци за листовки/кормуване, квот' трябва :-)

Благодаря ти много! :-)
А на теб успех с английския! :))) И не знам как няма да спиш тази нощ.. по-добре поспи,не е хубаво така))

granger
03-04-2012, 16:44
Ох, аз трябва да си препиша есето по философия за утре , презентациятя е почти готова и само още веднъж да направят промени, такъв скандал ше им вдигна,че не е истина...

MannieG
03-04-2012, 16:54
Immortal айде и от мене имаш много късмет и успех и дано ги вземеш, щото после и аз ще се моля да го взема изпита ;)

anonymous708973
03-04-2012, 18:34
Днес бях на пробен изпит за CAE. Добре мина, обаче писането тоя път с големи клизми... нетипично за мен, обикновено мисълта ми теква и едвам записвам всичко :д Ще видим, де.
Това, което повече ме вълнува, са резултатите от "Силен старт". Ако взема награда, ще черпя. Сериозна съм.
А тия са ебати несериозниците - резултатите уж щяха да излязат февруари (съответно аз проверявах всеки ден :Д), сега трябва да чакам до средата на март. Както е тръгнало, направо април ще стане...

granger
03-04-2012, 18:48
Бравос, аз имам изпит по ангийски във вторник , нива c1-c2 ебляху...ама ще се справя, матр'яла съм го минала с мамата ми :d Хубаво да си имаш учител по английски и български в къщата :D

MannieG
03-04-2012, 19:39
Бравос, аз имам изпит по ангийски във вторник , нива c1-c2 ебляху...ама ще се справя, матр'яла съм го минала с мамата ми :d Хубаво да си имаш учител по английски и български в къщата :D

На мене майка е по руски език, беше много забавно когато ми предаваше :D

granger
03-04-2012, 22:13
Ооо , позната история и на мен ми е предавала в далечния 5 клас :D:D забавно беше :D

bloodyF
03-05-2012, 10:01
Благодаря ти много! :-)
А на теб успех с английския! :))) И не знам как няма да спиш тази нощ.. по-добре поспи,не е хубаво така))

мерси, ама по-скоро ще ми трябва за историята :д
в събота не спах, написах си доклада по философия, но пък по друго не съм пипнала и по история утре така ще се излагам брутално
ама кво да направя
уж си мисля че знам доста работи и в следващия момент-бам, нищо не знам
арррррргхгхгхгххх
мразя

приятен ден на всички

Audiophile
03-05-2012, 12:30
Аз ходих на олимпиадата по БЕЛ, класирах се и за втори кръг. :)

Честито, аз също се класирах за 2 кръг :)

granger
03-05-2012, 12:33
Здрасти , сладури! Историята я заковах 40 от 40 :D Нямам нито 1 грешчица , а г-на даже ми вика : АКо имаше 7 , щях да ти я пиша :D Няхнях ях, вдигна ми самочувствието. Мисля да поуча за иzпитчето по английски ,ама да видим :D

vesito13
03-05-2012, 14:04
Честито, аз също се класирах за 2 кръг :)
Благодаря ти. :) Сега проверих миналата година темите, които са се паднали, са били на "Под игото" и Алеко Константинов. Тази година дали да очакваме нещо друго? Все пак сега олимпиадата е изтеглена с близо месец назад, нищо чудно и следващ материал да обхваща, а ние както сме още на "Под игото"...

Иначе днес имам 6 по математика от едно контролно, а утре трябва да правим тест по география, но може и да го отложи госпожата и все пак трябва да прочета поне веднъж.
И да се оплача колко просто ми се излиза, не е истина...

maximxxl
03-05-2012, 17:13
кво става хора ? :P днеска пълна боза цяяяял ден! имам 6 по история на възраждането и 6 по физика на течности... :)

granger
03-05-2012, 17:34
Браво , аз ти казах ,че възраждането е айляк!По английски научих , ама в момента ми е толкова зле,че направо ми идва да се хвърля отнякъде!

Thrombocyte
03-05-2012, 17:36
Днес беше г/д хубав ден.
Госпожата по френски ми спомена, че вероятно ще бъдат отпуснати средства и може би ще се пътува към Германия/Франция.
Взех си и новата лична карта.

В момента зубря "Вегетативна нервна система" и се чудя дали ще ме изберат за МfD.

bloodyF
03-05-2012, 19:18
сладурииии
кака ви е безкрайно щастлива
отложиха контролното по история, днеска имахме открит урок с директорката и беше доста приятничко, цялото училище говори за това, колко добре сме се справили
по физическо се освободихме и ходихме да пием кафе, а пък по бел правихме тест, който не беше труден с малко обща работа :Д

утре май ще се спи до късно ^_^

maximxxl
03-06-2012, 15:54
хахахахаха с малко обща работа! тва беше яко :D уууууууухх вече нямам търпение да се махне тая термодинамика! от 1 седмица вече трябва да сме я свършили, ама учителката все си намира нещо- ту задачи да решаваме, ту нещо да запишем :D ама е планувано за вдругиден да я свършим пък ще видим! утре имам контролно по ЗП Т_Т на Слънчева с-ма... :Х иначе оценките са ми инт до сега ;д :
Математика-6; Химия-6,6; Физика ЗИП- 6; География- 6(много била доволна от мойто контролно :D); История ЗИП- 6; История ЗП- 2; Английски езип- 5,6; ФКС ЗП- 6; ФКС ЗИП- 6. Утре ще разбера колко имам по биология на едно мнооооооооого отдавна правено контролно, на което няма да имам 6 100% последния въпрос изобщо не ми е верен :D и само по БЕЛ нямаме оценки...надявах се да ми пише поне по ЗИП-а 6-ца за участие в клас за "Под игото", ма не ме огрея :D
Aaaa да най-накрая сме на Ал. Константинов! Разни хора, разни идеали... пълна отврат според мен...!
ЕДИТ: Блууди май по-добре беше да ти дам лаптопа да ми го преинсталираш, ама за жалост това не е бил проблема. скапал се бил хард диска :( 120 лв.... :(

bloodyF
03-06-2012, 19:10
ауч
кофти

аз имам 3 по физика :Д
днеска по бел гледахме филм за бай ганьо, по физическо-горен удар с една ръка (волейбол) и тъпият господин тормозеше най-секси студент на годината да ни тормози нас да играем, исках да потичам, ама мечти, цял час удари..ръката ми изтръпна чак :Д
а пък по физика момчетата изпростяваха максимално както винаги и направо ни подлудиха..и тая смотана госпожа две думи не може да им каже да ги накара да млъкнат..
май ще си напиша по английски и ще лягам, че днеска станах рано и съм изморена :/
лека :-)

*имам идея за скайп чат, ако искате си дайте скайповете (на лс) :д

maximxxl
03-07-2012, 05:41
знаеш ли и аз си мислех нещо подобно :) бих искал да си лафкаме от скайп... мн по-лесно ще да бъде. сега ще ти пратя моя, който иска да праща скайпа си.

bloodyF
03-07-2012, 08:13
добавих те

ох днеска ми е лошо
времето е мрачно, боли ме зъб и май съм си глътнала пломбата докато спях..
офффффффффффффффффф..мамка му

DrunkLad
03-07-2012, 08:41
bloodyF каде учиш ?

bloodyF
03-07-2012, 09:58
мг-то
голяма грешка от моя страна :Д

DrunkLad
03-07-2012, 13:31
еее е да бе каква грешка ? добре сте си хах :) ! а иначе ако не беше в мг каде би искала да учиш

Thrombocyte
03-07-2012, 13:49
Заради някакви елементарни грешки от моя страна - 5.50 по БЕЛ в/у "Образът на Бай Ганьо".
Рецензията поне ми хареса : >

Знаете ли дали са оповестили вече резултатите на "Мениджър за един ден"?

maximxxl
03-07-2012, 14:02
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwnnnnnnnnnnnnn скукааааааааааааааа :(

bloodyF
03-07-2012, 15:09
еее е да бе каква грешка ? добре сте си хах :) ! а иначе ако не беше в мг каде би искала да учиш

ми може би ег
ама сега не бих се преместила, щото имам много добри приятел(к)и в моя клас и така

ии така

обичам часовете по информатика, цял час форум/фейс :Д

granger
03-07-2012, 15:56
Хаха , подхванахме мин. седмица html и днес имам 6 на него , започваме проект, до края на годината трябва да сме направили някакъв опрестен сайт и дизайн...въх! Такъв ми е профила...ебляхуу. По английски на изпита имам 6 , айларипиии! По история също, вече имам достатъчен брой оценки , за да ме оформят за годината няхняхнях! Утре имам контролна по география,ама после ще уча,че ся тъкмо се изкъпах и ми е заспало!

maximxxl
03-07-2012, 17:05
:D :D :D мразя я вече тая история с тия 5 часа седмично Т_Т всеееееееееееееееееееееее кии ден! и като каже учителката днес пак ще имаме ЗП вместо ЗИП ааааааааааххххх :((( писна ми да уча по история всеки ден! :Х

Biskfitka
03-07-2012, 20:37
добавих те

ох днеска ми е лошо
времето е мрачно, боли ме зъб и май съм си глътнала пломбата докато спях..
офффффффффффффффффф..мамка му
На мен вчера ми вадиха нерви,много гадно,много :( като те боли зъб ходи,докато не е станало късно :)

Hayashi
03-08-2012, 10:20
Ние нямаме вече информатика и ИТ, ама дори малко се радвам, защото учителката ни беше много калпава и най-високата оценка беше 5.

Иначе вчера се изложих много на един тест по БЕЛ. Самият тест беше супер лесен, ама имах да пиша теза върху "Дядо Йоцо гледа", което не си бях направила труда да прочета. xD

granger
03-08-2012, 15:06
Е, жалко - много хубаво произведение , Hayashi!
Нищо!
Аз пък днес ги разбих бее, направо си се кефя на макс. От теста по БЕЛ - езикова култура+ Ботеви произведние и въпроси по него от 52 точки имам 50 ... имам малки графични грешки по резюмето и една фактологическа грешка. Доволно!Имам 6 и се радвам. По география беше лесно , не беше тест , а писмено , избираш си да пишеш за 1 регион най-важното . Югоизточен или Източно Тракийско-родопски регион. Аз писах по второто, голям кеф...много лесна тема. Ще видим в четвъртък какво ще има :DДнес в часа по история говориме за всичко ,но не и за история! :D За хазарт, алкохол, секс , фитнес, наркотици и какво ли не...доста хубав час изкарахме!
Целувки за най-готиния набор ;)

maximxxl
03-08-2012, 18:38
6 по философия днес :D иначе на всички дами от форума и най-вече към дамите от 94(и 95 за блууди) Мили дами, честит празник! желая ви много здраве и хиляди радостни моменти, споделени с любимия човек! <3 :)

Biskfitka
03-08-2012, 19:02
^Мерсим. :Д

Момичета и момчета,на вас вадили ли са ви нерв от зъб? Все още не са му запълнени канали и т.н.,има временно такова..лекарство,от оня ден е ,а чак в понеделник ми е часа.Много ме боли,много,пих аналгини,някакво ОКИ,и сега Хексалгин (от оня ден до сега ) не става,а не се търпи :( Вие как го преживяхте ;д
И как стой въпроса с цигарите? Аз мисля,че няма проблем,но все пак :Д

granger
03-08-2012, 19:05
Като ти е ваден нерв не трябва принципно да боли,амаа една приятелка и вадиха и пак я боли,докато не отиде накрая!

bloodyF
03-08-2012, 19:10
вадили са ми
как 6 дни ще стоиш бе?
къв е тоя селски зъболекар :Д
2 максимум 3
иди утре
и ако много те боли пий аулин
за цигарите по добре не

максим, мерси :-)

Biskfitka
03-08-2012, 20:16
Зъболекаря изобщо не е селски,много е добър. :)
Просто графика е страшно запълнен и така ...
Боли,защото зъба е още отворен,няма пломба и така.Каза ми,че ще ме боли 2-3 дни,но леко,а аз сиг. си внушавам,ама много ме болииииииии ;д
Аулин ми забрани да пия,много е вреден.
Главно за цигарите ме интересуваше ;д

pifiella
03-08-2012, 20:27
ПРИВЕТ!
Честит ни празник момичета!
Максим мерси, а другите отивайте веднага в ъгъла... от цяла тема само една честитка! :D
Утре имам писмено върху Иван Асен и Борил,ще предавам урок по право и ще бягам от физическо....Това съм запланувала...
Бисквитка има значение какъв нерв са ти вадили -външен или вътрешен или нещо подобно.Вадили са ми и от двата вида и единият ме болеше много дни,но такъв ужас изпитвам,че никога не съм разпитвала какво ще ми правят.... Утре тичай на зъболекар.
Айде аз излизам и утре пияни,заляни на училище! :D

- Тате, тате, какъв празник е 8-и март?
- Същият като Хелоуин, сине! Пияни вещици обикалят улиците...
Има нещо вярно ^
:D :D :D

Biskfitka
03-08-2012, 20:37
Не знам какъв нерв е.Няма и как да тичам,зъболекаря е в съседен град ;д На тия тук нямам доверие,ще умра от болка,не стават ...;х :Д
Мисля,че ми мина,все пак бях предупредена ,че 2 дни може да ме понаболява :Д

Happiness1
03-08-2012, 20:40
честит празник и от мен :) Леле, вече е 8-ми март, а все 1 нова година беше вчера.. ;х това време направо лети.. на мен сега си мие перфектно и искам така да си стоя,ама.. такъв е живота ;д вие на какво мнение сте по този въпрос? искате ли да завършите 12 клас, или подкреняте моите мисли :Д 11 клас е перфе

bloodyF
03-08-2012, 20:45
Зъболекаря изобщо не е селски,много е добър. :)
Просто графика е страшно запълнен и така ...
Боли,защото зъба е още отворен,няма пломба и така.Каза ми,че ще ме боли 2-3 дни,но леко,а аз сиг. си внушавам,ама много ме болииииииии ;д
Аулин ми забрани да пия,много е вреден.
Главно за цигарите ме интересуваше ;д

аулина е вреден ако пиеш често
и да бе, 6 дни ще кибичиш така и ще те боли, щото е работа за 1 час..

pifiella
03-08-2012, 21:07
Като ми извадиха сливиците пиех на ден по 4 аулина(изписани от хирург) и съм още жива,е верно,че не съм най-наред,ама ...
Също така веднъж паднах в банята и си ударих главата в мивката и си разбих устата,разклатиха ми се два зъба, :D беше 23 ч. и нямаше как да ходя на зъболекар.Изпих един аулин(преди това бях пила алкохол,то и затова паднах),задържах го 1 мин.в устата и след 30 мин. няма болка,няма нищо.
Чудо,а си мислех,че умирам...
Ако не искаш да пиеш аулин пробвай с нимезил(то е същото,ама малко по-слабо).

Hayashi
03-08-2012, 22:01
6 дена, ако стоиш с арсена вътре ще се натровиш. Най-вероятно те боли от него.
Макар че не разбрах на самият зъб извадени ли са му нервите или тепърва ще ти ги вадят.
Моята зъболекарка (която е страхотна) ми беше казала, че ако случайно много ме заболи да изчовъркам това, което е сложила вътре и да отворя зъба.

Thrombocyte
03-09-2012, 04:52
Аулина е единственото болкоуспокояващо, което ми действа.
Аз го пия при зъбобол, главоболие, дори и когато ме болят костите.

bloodyF
03-09-2012, 08:01
Макар че не разбрах на самият зъб извадени ли са му нервите или тепърва ще ти ги вадят.
Моята зъболекарка (която е страхотна) ми беше казала, че ако случайно много ме заболи да изчовъркам това, което е сложила вътре и да отворя зъба.

и на мен това ми беше казвал веднъж, когато се падаше петък и трябваше чак в понеделник да ходя
пак ще трябва да го чисти после , ама поне да не я боли

тромбоцит, и аз съм така, обаче го пия само за мноооого силни болки, за останалото време съм на нурофен и аспирин и кремчета за ставите като ме болят :Д

kircho940
03-09-2012, 12:43
Днес беше много неприятен ден. Втория час госпожата по история каза да извадим по един лист и както винаги аз не бях учил и писах някакви общи глупости за Търновската конституция. След това по математика пак същото - едно листче и ни даде сравнително лесни задачи, обаче нямах време да реша последната задача и ме хвана яд, защото ми трябваха 3-4 минути...

maximxxl
03-09-2012, 15:38
^^ как сте???? днес беше мн хубав ден! :) слъъъънчев и тоопъл... ъх в даскалото го избутах някакси :D и след това цяяял ден бях навън и се припичах на слънце, после бях на разходка из града и сега малко на компа ;д :D после съм на кафе вечерта и така.... :) при вас как е положението :P ?

granger
03-09-2012, 16:32
Здраствуууй!
Ми днес мина бързичко , 2и3 час имахме БЕЛ и есе в часа да пишем на тема" Бай Ганзо и байганьовщината в мен или около мен. За 90 минути написах 2 листа (4 страници ) голям формат,можех и още,ама нямаше смисъл да задълбавам прекалено.
По английски правихме ,както всеки петък cloze test+listening ...

Thrombocyte
03-10-2012, 06:24
Това училище ми взима здравето. Цяла седмица ставах в 5:00-5:30 и лягах към 12-1 и резултата бе, че вчера притворих oчи към 18:00ч и се събуждам едва сега.

bloodyF
03-10-2012, 08:17
Това училище ми взима здравето. Цяла седмица ставах в 5:00-5:30 и лягах към 12-1 и резултата бе, че вчера притворих учи към 18:00ч и се събуждам едва сега.

то няма лошо :д

аз пък вчера ходих на дискотека, разнообразих малко, днеска ще ходя да си купувам някви панталони и така
и после ще уча по история
най-бавната ми седмица беше това,дано мине по-бързо другата
хубав уикенд на всички : )

Biskfitka
03-10-2012, 21:47

Никакъв арсен не са ми слагали ,извади ми нервите веднага,след като видя какво е положението ;д е и вече не ме боли :))) само като захапя нещо с тоя зъб ,ама това е от невнимание...:)
Мина вече,други ден съм на зъболекар,после сигурно още веднъж ще ходя и така :Д
Иначе грешката не е в зъболекаря ,мен от всичко ме боли :D

ImmortalSportFreak
03-10-2012, 22:54
@BloodyF, оправи ли се?)))

Аз си взех изпита на 5 март (на рожденния ми ден! ;д) с пълен брой точки - 97 от 97!))))) Много съм доволна! Пък и листовките не са никак трудни.Е естествено зависи как те обучат.В залата ни имаше и доста неподготвени.Иначе от нашата групичка всички минахме с оценка "Да",но само аз имах пълен брой точки. ;Р Хехе))

bloodyF
03-11-2012, 09:43
@BloodyF, оправи ли се?)))

Аз си взех изпита на 5 март (на рожденния ми ден! ;д) с пълен брой точки - 97 от 97!))))) Много съм доволна! Пък и листовките не са никак трудни.Е естествено зависи как те обучат.В залата ни имаше и доста неподготвени.Иначе от нашата групичка всички минахме с оценка "Да",но само аз имах пълен брой точки. ;Р Хехе))

не разбрах за кое точно
ако е за зъба ми-мина ми, да, ако е за историята-отложи контролното и утре ще правим, та не знам, както не съм учила още...

иначе браво!! :-)
и честит рожден ден на патерици, жива и здрава :)
кормуване кара ли вече?

maximxxl
03-11-2012, 11:53
имам един въпрос към вас - по Астрономия пишете ли много и до къде сте? ние свършихме Слънчевата с-ма и правихме контролно...много малко пишем, повече ни разправя и нищо не запомняме :D

Thrombocyte
03-12-2012, 15:35
Днес - две шестици по Счетоводство ;)
Досега писах доклади в/у ЦЕФТА, меркантилизъм, протекционизъм и свободна търговия.

ImmortalSportFreak
03-12-2012, 15:53
не разбрах за кое точно
ако е за зъба ми-мина ми, да, ако е за историята-отложи контролното и утре ще правим, та не знам, както не съм учила още...

иначе браво!! :-)
и честит рожден ден на патерици, жива и здрава :)
кормуване кара ли вече?
За зъбчето те питах - здравето е по-важно от вс останало! ;Р Супер,че е ок вече,иначе по история ще се справиш,споко - успех! Дано не е трудно.

Благодаря ти за хубавите пожелания!
Още изпитът кормуване не съм го минала - края на март е.Но си взех 2 допълнителни часа,за да ми станат 20 - по принцип са 18 за курса. Така направих за по-сигурно - искам да съм бетон на изпита и да взема книжка от 1я път.
Стискайте ми палци!!! ;Р

granger
03-12-2012, 16:14
Стискаме , днес беше хипер гадният ден ... бързо мина,ама ни влезе проверка по английски и класната се шашна и забрави и ума,и дума :x Уатевър! Имахме ученически съвет и някво манге иска да прайм ся Мис и Мистър... малко се поскарах щото 1 лаф не мое върже ,ама говори вече...нищо . Ще вийм! Ох , скапано ми е :d

ludborec
03-12-2012, 16:19
Аз ходя на вечерно,някои не знаят кво е,почвам в 17:30,свъшвам в 20:00-най-късно,тъпото е че са само дърти на по 30 и нагоре аз съм най-младият :D.

granger
03-12-2012, 16:25
Що ходиш на вечерно ,ако не е тайна?! Работиш ли илии?!

maximxxl
03-12-2012, 18:47
днеска бях така да се каже ЛЕКО приятно изненадан, щото на контролното по биология, което праихме преди 1 месец :D последната задача не я написах с думи а само показах как трябва да стане и не бях написал колко кодона има :D и като каза максим най-добре си се справил от целия клас този път (6 ест) и аз тииииииииииии да вииидишшшшш :D :D :D мда...приятно изненадан...иначе чакам петък и събота малко партиии и избутвам даскалото с 350 зора ооособено тъпата следосвобожденска история :Х нищо не мога да запомня от нея :@

granger
03-14-2012, 17:16
Здравейте, мили другарчета!
Днес правихме тест по физика и имам 5 ! Уау... Утре вероятно ще ни върне писмените по география. Нещо хич не ми се ходи, толкова бавно ми минава тоя четвъртък,че не е истина!Искам да си поспяя, да си почина,ама нъцки! Да идва по-бързо уикендът,че вече се чувствам зле :d

SuNsEt
03-15-2012, 09:56
Рядко се включвам в темата,но какво пък...
Искам да ви попитам какво мислите по следния въпрос,тъй като всички тук сме 11 клас:

Ако предпочитате да си седите у вас и да учите или да си се занимавате с нещо друго ,което да изгражда вашата личност като човек,а същевременно виждате връстниците си по разни купони,заведения и тн как се забавляват ,бихте ли се присъединили към тях оставяйки учението на по-заден план? Защото аз виждам такива хора около себе си и си мисля,че все пак тези две години/11 и 12 клас/ са най-важните и е по-добре сега да си гледам училището ,от колкото да съжалявам,че не съм го направила ,когато трябва.Все пак ми става някакво гадно такова ,че не се забавлявам като тях ...и усещам как те ми влияят отрицателно в тая насока тип 'абе зарежи го тва сега ,кво ше се занимаваш'

Thrombocyte
03-15-2012, 11:33
Виж сега, то си е до човека. Аз си падам малко асоциалче, та един час навън с приятели дневно ми стига. На диско ходя веднъж-дваж месечно, с оглед това, че навсякъде е една и съща музиката. Сега съм се фокусирал в/у ученето,но не и на предметите в училище(макар, че и там я избутвам и завърших с 6.00 първия срок).

Днес: Есе върху тема "Справедлив ли е плоският данък". Оценка - 6.
По Математика започнахме тригонометрията.

maximxxl
03-15-2012, 15:42
Ммм старай се да балансираш социалния си живот и ученето. Не бива да пренебрегваш ученето за сметка на купоните, но и не трябва да се затваряш във вас по цял ден като някъв зубър...петък и събота вечерта можеш да прескачаш до някоя дискотечка или кафене...иначе през учебно време по-добре да си седиш във вас и да учиш... :)
Грангер до къде го избутахте по физика? ние приключихме термодинамика и започнахме трептения и вълни...едно чудо задачи са там :@ с тия махала и топчета, където описват некви движения. добре кой го интересува като пуснеш едно топче на неразтеглива нишка какви движения извършва и периода колко му е :@ .................

trabi_bs
03-15-2012, 16:05
Ммм старай се да балансираш социалния си живот и ученето. Не бива да пренебрегваш ученето за сметка на купоните, но и не трябва да се затваряш във вас по цял ден като някъв зубър...петък и събота вечерта можеш да прескачаш до някоя дискотечка или кафене...иначе през учебно време по-добре да си седиш във вас и да учиш... :)
Грангер до къде го избутахте по физика? ние приключихме термодинамика и започнахме трептения и вълни...едно чудо задачи са там :@ с тия махала и топчета, където описват некви движения. добре кой го интересува като пуснеш едно топче на неразтеглива нишка какви движения извършва и периода колко му е :@ .................

това е най-гадната физика 9клас изцяло

DesireToFire
03-15-2012, 16:05
В класа имаме момиче, който не излиза, почти няма приятели, само седи у тях и учи, прави проекти и участва в клубове и други извънкласни дейности. Абе накратко е без никакъв социален живот. Имаме и хора, които рядко сядат у тях да учат, предпочитат си приятелите и купоните, четат само това, което им е интересно и пак имат повече от приличен успех. Да ви кажа, за мен първото момиче е това, което си пропилява годините в гимназията. В училище учим всички тези 31009 предмета, не защото ще ни трябва квантовата теория, или колко е дълга река Марица, а за да се научим да мислим, да разсъждаваме, да си изградим обща култура, което може да се направи и ако не си затворен у вас 24/7. Това са годините в които трябва да се изградиш като характер, да се учиш от грешките си и прочие. Аз си уча уроците, пиша си домашните, когато успея, старая се да слушам в час, но определено не мога да кажа че съм асоциална, че не излизам или че нямам съвсем никакво свободно време.

MannieG
03-15-2012, 16:09
7,8,9,10 клас много учех по физика, обаче сега 11 и 12 клас като нямаме е много по-лесно, и при нас ще правят някаква простотия за мис и мистър :D

maximxxl
03-15-2012, 17:05
DesireToFire по-съгласен не мога да бъда с теб!!!! ъхх да 9 клас физиката беше отврат....особено тва скапано електричество...ма най-лошото е, че сега пак ги учим в 11 клас в ЗИП 100 пъти по-трудно... :( Като цяло по физика от 7 до 8 клас бях зле...м/у 4 и 5...после 9-ти клас се стегнах и изкарах 6 та до 11-ти...ще видим как ще е тоя срок...и другата година :) другата година ще е преговор на 9 и 10 клас, таааа пак ще ги учим тия глупости :D

pifiella
03-15-2012, 18:31
Хелоу, народе!
Моето скромно мнение е, че всеки си знае за него. Аз, за себе си, предпочитам да си седя вкъщи и да правя нещо за личностно обогатяване - да уча, да чета, да готвя :D и т.н., колкото и "зубърско" да звучи. Просто не обичам да излизам вечер, но имам приятели, не съм асоциалин тип. За мен най-важното, не е да съм "оборотна" и да нямам нито една вечер пропуск по кръчмите... За този период от живота ми (15-18г.) много по-важно ми е да направя нещо със себе си и да мога след 5-10 години да взема "живота си в ръце"...Дискотеките и бардаците ще са си там..няма да ми избягат...
Предпочитам да излизам през деня, да ходя на кино, на кафе и да се забавлявам нормално за възрастта си...всъщност всичките ми приятели са свестни и имаме общи виждания за живота...Не завиждам на никого - всеки си прави каквото реши - да излизат, да пият, да не учат - техен си проблем!
А и никак не ми отива да се кача на 10 см.токчета, да се кълча по дискотeките на последния хит на Ивана и разни надрусани типове да ме отглеждат..мне, не е за мен...А сега кажете, че съм пенсионерката на темата! :D

granger
03-15-2012, 18:40
Здравейте,душички!
Честно казано, не си давам зор и пак съм с най-висок успех,успявам да слушам в час, ако нещо не съм доразбрала си преглеждам записките и така. Мога почти да не чета и пак да изкарам, а смея да твърдя ,че в училище не се изкарват лесно оценки,поне в моето де! За щастие имам услужлива памет. Ако вече ми предстои някакъв много сериозен изпит тогава сядвам да уча по-сериозно. Не съм асоциална ,имам си приятели , излизаме си,това по никакъв начин не ми пречи на ученето. На мнение съм,че БГ образованието не е лошо,но пък не ти позволява да се развиваш в насоката,която желаеш. Така всички учим едно и също у най-накрая -никой,нищо специално не знае. Ако не седне човек сам да си се доподготви в сферата, в която желае, няма кой да го подготви. Всички в един кюп учим едно и също , докато едни са добре по математика и ужасни по история, а други - обратното например. Не желая да уча физика 3 часа. Сложени са ми ,защото така трябвало, да има учителят норматив. Еми аз не искам да си пропилявам часовете и да си блъскам главата в насока, която не ме интересува, на драо сърце бих ги писала английски или история! Но, това е положението,ако сам не си се подготвяш ,няма кой!
Днес върнаха контролните по география имам 5, утре имам контролна по математика на тригонометрия,но нея я разбирам и ме кефи. Есетата за Бай Ганя не ни ги е върнала,но подозирам ,че ще имам 6. Да видим!

SuNsEt
03-15-2012, 19:27
Аз не казвам,че не излизам въобще,но просто излизам по-рядко.Освен тва на тези,които имат услужлива памет(както каза някой по-горе) им е много по-лесно,докато хора като мен(моята бих я нарекла фотографска) са им нужни пол 2-3 часа ,за да научат това,което първите за доста по-кратко време.Имате голям късмет...запознах се преди време с едно момиче,което почти никога не е сядала да чете у тях ,всичко научаваше в час и на матурите има пълни шестици...Евала!
Иначе и аз мога да спра да уча толкова,колкото сега и пак ще мога да си изкарам Много добри оценки,ноо...някак си не мисля,че това е добре(освен някои определени за мен предмети).Просто искам като изкарам някоя оценка да съм разбрала нещо,а не от тук от там.

И между другото днес имам шест по география,английски и физика.

granger
03-15-2012, 19:44
Аз съм така,мога да не седна и почти винаги имам 6! За щастие имам услужлива памет и не ми се налага да чета по толкова много,просто от малка мама ме тренира :D Хаха, говори ми нещо по анлгийски, без да ме пита и да ме препитва,просто си ми обяснява нещо и като дойде ред да го уча в даскало се оказа,че всичко вече го знам :D Идва ми отвътре :D Под щастлива звезда съм :D
Maxi по физика правихме контролна вече на молекулно-кинетичните явление -5!