View Full Version : Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;)
еее жалко, на мен много ми се спи и може най-много едно резенче да хапна ... ся в момента наще вечерят.. мирише УЖАСНО ВКУСНО направо не издържам :D :D а най-лошото е, че майка ми утре почива а когато си е в къщи само готви... :-x мале мале... :D
Даа, майка ми е същата :o
И не стига всички вкусни неща, които готви.. ами постоянно купува разни изкушения, навсякъде вкъщи са.. :x
sh0c0ladch3ee
07-03-2011, 19:10
Да! .. По цял ден готви, а баща ми като отиде до магазина купува 1 куп вкусутии, шоколади, пасти, пици... и се сърди попринцип като не ядем.. ама съм го предупредила за мен да не взема повече нищо ... и уж всичко е ОК а неска взел кутия с пасти, сладоледи и от любимия ми сок ... ама няма да му се дам аз ! :D :D
158 съм и тежа 50 килограма и искам да смъкна 5 кила и съм на 15 с какво мога така да го нарека "да си помогна" :D
pizzagirl
07-03-2011, 19:12
моята е същата казах и че почвам диета и тя напук купи любимите ми сладки :x :x
sh0c0ladch3ee
07-03-2011, 19:19
много е гадно това... то аз имам малка сестра на 8 и половина, която беше мега много слаба до миналия месец тежеше 22 кг. при височина 134-5. Трябваше да напълнее задължително то направо си беше грозно и наще нарочно купуват само висококалорични храни, готвят късно и абе всичко за да напълнее .. ии ефект има вече е 25.9.. ама аз.. за мен кой мисли, че трябва да отслабвам ... :D :D
pizzagirl
07-03-2011, 19:33
много е гадно това... то аз имам малка сестра на 8 и половина, която беше мега много слаба до миналия месец тежеше 22 кг. при височина 134-5. Трябваше да напълнее задължително то направо си беше грозно и наще нарочно купуват само висококалорични храни, готвят късно и абе всичко за да напълнее .. ии ефект има вече е 25.9.. ама аз.. за мен кой мисли, че трябва да отслабвам ... :D :D
Вашите поне имат причина моите като почнат "Да ти купя ли шоколад че ще ти се прияде?" Да мамо ще ми се прияде, като знам, че мога да си го взема и да ям!
При мен положението е същото, че и постоянно имаме разни кексове и торти заради баща ми... Направо си е мъка да почна диета. :D
Май всички майки са такива , защото моята е същата ! А забравих и баба ми .. Тя като почне с мекици , пици , баници лелеле ужас........ :shock:
pizzagirl
07-03-2011, 20:05
да и после стоя един месец на село при баба и като се върна се чудя какво да правя, то миналата година не бе диети упражнения не бе чудо! Влизам и намирам масата отрупана с любимите ми ястия, как да се сдържа
Хаха да.Утре ще предопредя всички и ако нарушат правилото ми .. :D Охх трябва да издържа.Аз все си повтарям,че ако примерно изям този сладолед или тези пържени картофи,ще продължавам да си бъда същата.А аз знам какво е да се чувстваш зле от тялото си , да имаш хубави дрехи и да те е срам да ги облечеш,защото тлъстините се показват....Ще успея .. тоест всички заедно ще успеем :-) :-) :-P :P :grin:
justasmile
07-03-2011, 20:20
Моята майка не е такава - почти не готви и вкъщи сме на салати, плодове, риба на скара и т.н. Много рядко вече се купуват кутии с вафли, сухи пасти и прочие. Сладолед винаги има, но той не ми е от любимите неща, така че :D :D :D
Утреее на море с баба :grin: Там само аз ще готва - тоест ще се слабее :grin:
Хаха браво :) Аз утре съм на белтъчен ден,но още не съм решила какво ще ям.Много ми се е дояла зелева салата :)
vampire_girl_
07-04-2011, 05:10
Япончетаа,почваме ли от днес?? :grin:
sh0c0ladch3ee
07-04-2011, 05:22
Оо Да ! Дойде и белтъчния ми ден - 9-ти Сега ще пийна топла водичка после малко пъпеш.. и за обяд СИРЕНЦИИИ :D :D
А иначе вчера през плодовия ден съм смъкнала само 300 грама.. ама като цяло ако всеки ден смъквам по толкова ще е добре...
Здравейте.Аз малко се поизложих,Не си бях вкъщи вчера и чак сега си идвам ,но поне се успокоявам ,че мибеше въглехидратния ден. Та закусих си както трябва с прасковки и към 12 обядвах един чийзбургер в бъргар кинг 8-) после към 4-5 пица без месо и към 7 един десерт с шоколад и банан,нямаше от къде да си набавя само шоколад. Но съм изпила почти 2 литра вода 8-) . Напредвам бавно.Днес ми е плодов ден.Закусих 3 кайсиики и понеже на прибиране се отбихме до село при баба,а тя беше направила курабийки си отчупих половин курабийка :D Но след малко отивам до магазина и ще се заредя с плодове и започвам пак стриктно да си я спазвам. :)
Аз закусвах диня , а за обяд не знам още :-o :-D Чувствам се супер!
На мен днес ми е ден за варива :)
Закусвах портокалчета и изпих едно кафенце ;-) след малко започвам с водичката и към 12 и 30 ще хапна картофчета..
Вече ми е 6ти ден, още не съм се теглила, но определено усещам разликата, когато облека дрехите си :---) :---)
billytalent
07-04-2011, 08:42
И на мене.
Закусих кайсии, за обяд и вечера ориз със зеленчуци и салата + мноого вода. От днес тръгвам и на фитнес, въпреки че предния път като я правих не спортувах.
И на мене.
Закусих кайсии, за обяд и вечера ориз със зеленчуци и салата + мноог вода. От днес тръгвам и на фитнес, въпреки че предния път като я правих не спортувах.
Виждам, че си имала голям успех. Поздравления! :)
Аз искам да сваля 6 килограма, но и на повечко бих се зарадвала :-D Много се надявам да успея. Първо си мислих да я направя 1 месец, но реших да завърша 3те цикъла за по - голям ефект, а и искам да си задържа новото тегло след това :mrgreen:
Ти успя ли да си запазиш килограмите?
billytalent
07-04-2011, 09:04
Мерси :)
Наистина е най-добре да я направиш цялата, а и първия път като я правих във втори цикъл така зациклих, че не свалих почти нищо, само 2 кг., ако не се лъжа. Но е важно наистина да се спазва стриктно и да не се хапва непозволна храна в дадения ден.
Иначе след това си продължаваш да се храниш разделно, закуската си остава плод. Примерно за обяд приемаш въглехидрати, а за вечеря белтъчини. Аз си върнах само 2 кг., което е много малко като се има предвид, че не се стараех много, много и рядко се хранех разделно. : ))))
Сутринта - 3в1, 2 часа колело, на обяд мн вода и зелен фасул+сирене. За вечеря пак същото, а по средата 2 блокчета черен шоколад.
Тоя фасул го ям вече 2-ри ден, ако и утре ми се наложи....не знам :(
Аз май приключих деня :D Закусвах диня.Обядвах кашкавал+краставица.Вечеря-пак кашкавал. Имам ябълки,диня ако се наложи до края на деня :-)
А вашият ден как мина ?
ValLoveYa
07-04-2011, 14:22
Днес ми е първият (белтъчен) ден от 90 дневната диета.
Закуска: 1 банан, кафе със мляко
Обяд: 2 яйца на очи, кисело мляко с подправки (магданоз, копър, сол и черен пипер), половин краставица и филия хляб
Вечеря: същата като обяда, но на половина
Развалих я малко с банана и кафето, но по - нататък ще се старая да не го правя.
Е добре си се справила :) като за първи ден . На мен утре ми е чудно какво да ям , като няма да съм си вкъщи цял ден,а мислех да са някакви картофки.Но сигурно ще е царевица.... :)
SlowDownBaby
07-04-2011, 16:01
На мен днес ми е 4ти ден,плодов.Закусих два банана,на обяд пак два банана,и за вечеря,сега седя с 3 праскови и се каня да ги изям,докато майка ми е направила мляко с ориз и канела в кухнята :cry: Оф така ми се яде !
Иначе утре най после ми е белтъчния ден и ще си хапна кашкавал,от колко време ми се яде ! Днес се мерих (със метър,не кантар) и няма резултат все още :( Дано по нататък да се промени нещо иначе не знам...
krasiveli
07-04-2011, 16:10
^По-добре се мери веднъж на 10 дена или 2 седмици (или както ти поискаш), но не и всеки ден. Не може всичко да се случи нати така, нужно е малко търпение и тогава със сигурност ще видиш разлика. :)
SlowDownBaby
07-04-2011, 16:17
Ами аз всеки ден си казвам "Ще се меря другата неделя" и сутринта като стана "Е кво толкова,само неска.." :D Но както имам воля за диетата,така ще започна и да забравям да се меря,даже ще дам метъра на майка да не ми го дава :D та значи,запомнете,ще се меря тази неделя,на 10ти и ще казвам резултати,дай Боже да има !
WhiteSensation
07-04-2011, 16:19
мм.. днеска ми е първия ден от диетата на Боряна, някой спазвал ли я е и може ли да ми каже дали в 5тия ден вместо 800гр. месо не може да се изядат 1-2 кренвирша ?
pizzagirl
07-04-2011, 16:31
Първи ден на 90 дневната:
Закуска - банан
обяд - две варени яйца и малко салата
вечеря - Едно варено яйце и салата
Нахраних се с по - малко от обикновенно и се чувствам много добре.Напълно се заситих, но ако огладнея ще си взем кайсийка :) Утре съм на картовки, а за закуска смятам да си хапна праскова
eminemfenka
07-04-2011, 16:43
1ви ден от Скарсдейл, всичко по план :D само дето цял ден лежа и гледам филми, но вкарах малко упражнения :D
SlowDownBaby
07-04-2011, 16:48
Имам въпрос.Нали в плодовия ден могат да се ядат всякакви ядки,освен пържени ? А слънчогледа е печен,а доста ми се чопли,дали мога час,след като вечерям прасковки да си хапна малко ? :(
Добър вечер на всички :) За 1 път пиша тук :)Днес започнах японското чудо и ще ми е приятно да следя и вашите резултати,да зн че не съм само аз на диета.За диетата на Скарсдейл..мн е добра,от личен опит знам :)
pizzagirl
07-04-2011, 17:12
Имам въпрос.Нали в плодовия ден могат да се ядат всякакви ядки,освен пържени ? А слънчогледа е печен,а доста ми се чопли,дали мога час,след като вечерям прасковки да си хапна малко ? :( да пишеше че могат да се ядат сурови безсолни ядки около 25 - 30 грама, а мисля че не може след вечеря да се ядат ядки
Днес ми беше въглехидратен ден и се натъпках като прасе !! :D :D Не знам .. ако досега съм свалила нещо (малко възможно) сигурно сега съм си го върнала 2 пъти .. :D
За закуска (забележете - в 8 часа :grin: ;дд) ядох пъпеш. После съм 10 часа ядох три бисквити с шоколад. После в два часа ядох мини порцийка спагети (баща ми реши че 60 грама е даже много ии то кво се оказа - много малко .. ;дд ама после ме мързеше да правя още). И към 6-7 часа ядох едно парче някаквва много тежка еклерова торта .. и се подух! :D Надявам се утре на плодовия ден да си наваксам ..
sh0c0ladch3ee
07-05-2011, 06:44
Здравейте :) Днес ми е 10 ден пада се ден за варива супер един от любимите ми дни ... сутринта пих чаша топла вода с лимон закусих с банан и мисля за обяд да хапна задушени картофки, а за вечеря може би ориз с зеленчуци или зеленчукова супа от полуготовите.. мисля, че днес ще се справя и трябва да го направя особено след вчерашното излагане... беше ми белтъчен ден нооо дойдоха гости и изядох 1 вафла .... пих и сок.. :oops: днес ще се реванширам със стриктно спазнаве на "правилата" :D
10/90 - още само 9 пъти по толкова :D :D :D
vampire_girl_
07-05-2011, 06:54
мм.. днеска ми е първия ден от диетата на Боряна, някой спазвал ли я е и може ли да ми каже дали в 5тия ден вместо 800гр. месо не може да се изядат 1-2 кренвирша ?
То,за моженето,може...ама не е желателно.Едно парче бяло пилешко месо е доста по-добър вариант.
Иначе,правила съм я и има ефект :)
И аз се меря всеки ден,но с кантара.Преди да почна диетата бях 61 и малко /отивах си направо към 62 :D /. На 2 ден бях 60 и на третия ден сутринта бях 59 ,но ми беше въглехидратен и както писах малко се поизложих ,а пък вчера след закуската съм яла само купичка череши към 12 и един банан към 3 и после си проспах деня,та неможах и вода кой знае колко да пия и днес пак съм 60 8-) Започвам да си мисля,че водата е основното от което се сваля ,та съм се заредила с литър и половина до мен и си гълтам по малко.
Вече не ми прави впечатление глада.Даже невинаги ям на два часа както пише ами когато ми се дояде може и след 3 - 4 само да е преди 8 :))
За днес съм на купичка череши и кафе с мляко,а за обяд мисля да хапна пилешко.
billytalent
07-05-2011, 07:08
После съм 10 часа ядох три бисквити с шоколад.
До 12 часа се консумират само плодове и повече течности.
ValLoveYa
07-05-2011, 07:13
Днес ми е 2-ри ден (варива и бобови храни)
Закуска - 2 ябълки, вода
Обяд - ориз със грах и моркови, салата, филия хляб
Следобед - ябълка
Вечеря - същата като обяда, но на половина
SlowDownBaby
07-05-2011, 07:41
sh0c0ladch3ee на теб като ти е 10 ден смъкнала ли си нещо,ако си се теглила/мерила изобщо ?
Оф на мен ми е 5ти ден,и аз свикнах с глада,обаче вода почти не пия,а вие сега ме стреснахте с тва,че водата била основната за отслабването...надявам се да грешите иначе не знам... :-o
Тва са си само мои наблюдения.При всеки може да е различно. :)
potrebitelllll
07-05-2011, 07:55
здравейте и от мен, :) искам и аз да се включа така че да си кажа направо аз съм вече 4 ден на протеинова диета с която смея да кажа че не усещам глад никога,и го казвам с чиста съвест тъй като винаги съм била на диети глад вода и всичко останало но ефекта е да мног бърз смъквам но след това и много бързо качвам което е досадно...така де висока съм 172 и тежа 64 кг в момента нз колко съм след тия 4 дни но и не искам и да бързам да се тегля тъй като в началото на всяка диета първите 5 дни се смъкват най мн кг и бързо но за съжаление тези кг са излишната вода която се съдържа в тялото ни казвам ви това понеже виждам какво си пиеше за началото на диетите ви и само да кажа още нещо...не искам да ви поучавам просто споделям и ако на някой му е полезно нека да се възползва плодовете във всяка диета не са подходящи тъй като в повечето случаи съдържат захари и глюкоза които се задържат в тялото ни и подтискат освобождаването на излищните мазнини...ами това е за сега ще продължа да следя темата че и на мен ми липсва другарче и стимул да издържа,а мисля да продължа месец с тази протеинова диета към която прибавям и леки упражнения :) е ако някой се нуждае от съвет и каквото и да било може да пита чета много такава литература а и се консултирам с един сайт тоест момиче което е фитнес инструктор и е наясно с адски много неща :)
На мен днес ми е седми ден - въглехидратен. За сега съм на 2 портокала и водичка, днес мисля да се претегля.. колкото и да ме е страх :-k
За обяд ще си направя макарони с доматен сок и ще хапна бисквитка :)
При вас как върви, момичета?
На мен днес ми е четвърти ден - плодов. Надявам се да мине добре.. За сега съм на ябълка и към 1 ще хапна пак нещо, защото ще излизам.. А дали ако много огладнея е позволено да си купя Nestea? .. :D
Снощи не бях гладна и хапнах малко миди от консерва, колкото да не е без хич...
Сутринта - 3в1 + Нестле фитнес
Обяд - сирене + зелен фасул /за 3ти пореден ден...как не позеленях вече не знам!/
Следобед - пак Нестле
Вечеря - като обяда, но по-малко :)
Не се бях теглила от 2 дни, днес сутринта показа -700гр.
sh0c0ladch3ee
07-05-2011, 11:47
h1 :) За свалянето.. свалила съм но малко само 2 кг. може би защото нямам много за сваляне .. още 3 4 ... 5 :D е май не са чак толкова малко де .. при тегленето ми току що резултата е.. 47.900 когато започнах бях 49.900 стигала съм и до 51 ...
ПП Извинявам се за бавния отговор и УСПЕХ!
infinitypeace97
07-05-2011, 11:52
На мен днес ми е 8 ден, пада се плодов. Тия дни направих няколко прегрешения, но сега започвам да си я спазвам стриктно, за да наваксам. Не съм свалила кг и не искам да се тегля, но виждам рузелтат в огледалото :grin: :grin: Според вас лошо ли е, ако снощи към 4 (тоест вече през плодовия ден) съм яла малко ориз? :(
WhiteSensation
07-05-2011, 12:00
Втори ден от диетата на Боряна
Закусвах половин краставица, на обяд изядох порция супа за горене на мазнини и вечерята май пак ще е супа. Дали ще има някакъв проблем ? Днес трябва да ям само зеленчуци, а в супата съм сложила само зеле, моркови и домати... Та ще наруша ли нещо ? :P
sh0c0ladch3ee
07-05-2011, 12:48
Аз сега си тренирам :)...Но от известно време се чудя какво мога да направя за да отслабна в ръце.. дигам гирички но рядко защото са ми много тежки 5 6 кг са..лицеви се опитвам да правя но винаги падам още на първата :D :D незнам защо така и неможах да се науча да ги правя.. знаете ли нещо друго за ръцете... а и с диетите дали също се отслабва и там... ? :D :D
Ся ще кажете че съм голям мързел :D :D
Ох имам и още 1 въпрос .. бягането на място в къщи върши ли някаква работа :D Значи аз си слагам термо колан, обличам някоя дебела вълнена зимна блуза пускам си музика и си бягам и скачам на място... не винаги мога да отделям време да ходя на стадиона да бягам и когато нямам възможност... Според вас има ли смисъл в това, което правя ?
SlowDownBaby
07-05-2011, 16:49
5ти ден ! Днес една приятелка ми каза,че съм отслабнала ! :grin: Както и баба ми ! Дано да има нещо вярно ...
Та,денят ми беше белтъчен..
Закуска: Два банана
Обяд: (преди да обядвам си кусах малко пържолка,не се сдържах,пък и днес мога да ям месо) иии 3 парченца паниран кашкавал,с две филийки хляб и салата от домати.
Вечеря: Две парченца кашкавал с една филия хляб и салата от доматки :)
Чувствам се супер горда от себе си,че за пръв път стигам толкова далече с диета без да я прекъсна :grin:
Днес ми беше ден за варива :) Мина добре . Утре е въглехидрати :grin: :grin: :grin: А иначе и на мен днес една жена ми вика:Оо колко си отслабнала ! :-D А аз и казвам,че ми е едва втори ден от диетата. А тя каза,че изглеждам много добре,само да се изправя,че стойката ми не била добра...
На мен майка ми ми каза, че съм отслабнала още повече. Но днес кантарът ми показа само -0.500 кг за 7 дни.. Възможно ли е да отчита толкова малко, защото съм в цикъл и съм се подула значително, винаги задържам вода? :x :x
Съвсем е възможно кантара да не отчита килограми.Аз като я правих тази диета преди 2 години , през първия цикъл всички ми казваха колко съм отслабнала,че съм кожа и кости,а кантара показваше едва -2кг.
Всички тук ли са на 90-дневната диета? :D
ChristmasTree
07-05-2011, 17:46
^мне аз съм си на здравословен режим и спорт просто 8-) днес ми беше 5ти ден и съм доволна :) всмисъл..за сега не виждам разлика но за всичко си има време...мислех,че ще ме мързи повече,ще умирам за малко шоколад,но не е така :lol: смятам на 1 седмица да си позволявам едно малко шоколадче! :)
Съвсем е възможно кантара да не отчита килограми.Аз като я правих тази диета преди 2 години , през първия цикъл всички ми казваха колко съм отслабнала,че съм кожа и кости,а кантара показваше едва -2кг.
Дано да е така. Аз освен диетата спортувам усилено и някъде четох специално за 90 дневната диета, че при спортуващите кантарът може да не помръдне до първия месец, а видимо да има разлика. Това се дължи на факта, че когато човек спортува мускулите му стават по - плътни, като в същото време гори мазнини :)
Браво на всички за резултатите.Аз реших вече да се меря през по голям период от време.Без това ме мързи всеки ден. Но важното е,че се чувствам добре не като при повечето диети :)
Да си кажа и моето меню днес
Закусих череши с кафе
обядвах 2 пилешки кълки с цяла купа шопска салата с чушки доматки краставици (и сиренце мм .. хапваше ми се :))) )
следобед към 5 пак ядох една кълка с 1 домат
и по-късно черешки
И на водата съм с плюс 2л днес.Също и карах колело 2часа :)
Това за тренировките и мускулите е напълно вярно , така че затова кантара не мърда.Аз също когато я правих не излизах от фитнеса,ама буквално!
А сега няма да се меря изобщо,при добро желание и да сравним резултати може чак като я свърша.Иначе за сега не тренирам....
vampire_girl_
07-05-2011, 18:39
Ох имам и още 1 въпрос .. бягането на място в къщи върши ли някаква работа :D Значи аз си слагам термо колан, обличам някоя дебела вълнена зимна блуза пускам си музика и си бягам и скачам на място... не винаги мога да отделям време да ходя на стадиона да бягам и когато нямам възможност... Според вас има ли смисъл в това, което правя ?
И аз винаги съм се питала :lol: по едно време го правех същото или обикалях апартамента /моята стая->коридора->хола->кухня->спалня->детска->тераса/ :lol:
sh0c0ladch3ee
07-05-2011, 19:14
:D дано да има ефект :D
Днес си спазих много стриктно диетата, пих много вода а до колкото за тренирането :D ами бягах на място в къщи 40 минути с термоколан и блуза, направих 150 коремни и 150 клека, излязох на стадиона и бягах 1300 метра плюс 600 вървене с по-бързо темпо :grin: оф дано всичко се получи и отслабнааааа, че немога да се гледам. btw Днес една приятелка ми каза, че съм отслабнала..но няма да се тегля поне 10 дни
ааа и дигах геречки 20 минути но не съм брояла вдиганията
krisito9212
07-05-2011, 20:04
И аз се присъединявам дами.Покрай скапания стрес около изпитите качих 6 кг.Сега съм 56висока съм 175,целта ми е 50 кг като преди + стягане,Започвам отт утре с диетата,а с фитнеса и тае бо-то след изитите-след 10 дена :))
sh0c0ladch3ee
07-05-2011, 20:20
И аз се присъединявам дами.Покрай скапания стрес около изпитите качих 6 кг.Сега съм 56висока съм 175,целта ми е 50 кг като преди + стягане,Започвам отт утре с диетата,а с фитнеса и тае бо-то след изитите-след 10 дена :))
На първо място УСПЕХ НА ИЗПИТИТЕ!
След това.. Добре дошла :D на каква диета си се спряла ?
Аз имам проблем.. :D утре ми е 11 ден - въглехидратен... оф не ми се иска никак да го спазвам.. много ли ще е грешно ако вместо въглехидратен изкарвам по 2 плодови :D :D :D страх ме е, че ще напълнея ;( off
foreverr
07-06-2011, 06:17
Оуу според мен за 175 височина теглото 56 килограма е добре, даже си слаба, а ти искаш д аси 50???Защо??Е гати и манията, то слабо слабо, ама чак толкова , като анорексичка .....
sh0c0ladch3ee
07-06-2011, 06:34
Неискам да се меся но смятам, че всеки си познава тялото и знае как се чувства най-добре :) До сега щом е била 50 и е свикнала с тях.. тя не иска нещо опасно.. а просто да си върне старото тегло :) Според мен 50кг. на тази височина са си малко но какво пък? на нея щом и отива.. то си е индивидуално, при всеки тея 50 кг. могат да седят по различен начин :)
sh0c0ladch3ee аз те съветвам пък да си караш правилната последователност на дните,така е измислена диетата,такова е съчетанието на храните,ако премахнеш въглехидратния ден не мисля,че ще ти е от полза,само при правилната последователност можеш да успееш до края и да свалиш кг. :P
А аз днес съм на въглехидратен :) Закусвам фреш от грейпфрут и сигурно черешки ще хапна...За обяд ве видя... :-)
Colouring
07-06-2011, 09:33
Присъединявам се към диетуващите.
1 ден от 90 дневната(белтъчен ден)
закуска-две праскови
обяд-омлет от две яйца(без мазнина) със сирене,салата(краставица и домат)
вечеря-не знам,предполагам само половината от обяда
sh0c0ladch3ee
07-06-2011, 11:54
Значи Ок ще "избутам" въглехидратния, а и щом е даден в диетата значи има защо :D, нали искаме резултати, няма как... :D , пък и нали ще ми е вкусно .. Утре плодов :grin:
foreverr
07-06-2011, 12:35
Неискам да се меся но смятам, че всеки си познава тялото и знае как се чувства най-добре :) До сега щом е била 50 и е свикнала с тях.. тя не иска нещо опасно.. а просто да си върне старото тегло :) Според мен 50кг. на тази височина са си малко но какво пък? на нея щом и отива.. то си е индивидуално, при всеки тея 50 кг. могат да седят по различен начин :)
Като се замисля може би си права..наистина зависи как и стоят килограмите, а и явно си е свикнала да е 50 килограма....
SlowDownBaby
07-06-2011, 13:11
Oф момичета днес се изложих много яко. :x 6ти ден ми е,бобов ден.... за закуска изядох две ябълки,за обяд две царевици,като имах предвит,за вечеря да изям една.НО....след като хапнах царевиците огладнях изключително много и..изядох две филиики с луканка :( Отиде ми деня на вятъра.... Надявам се утре да се справя пак отлично със храните,защото не знам как ще ми се отразят тези две филиики.Дали ако съм свалила някой и друг килограм няма да си го върна заради това... :(
billytalent
07-06-2011, 13:25
И аз днес се провалих.
Трябваше да съм на плодове, но от вчера кръвното ми е много ниско и днес изядох един шоколад. Въпреки това си продължавам. 8-)
infinitypeace97
07-06-2011, 13:28
Да си призная и аз се провалих. Днес ми е белтъчен ден, а ядох сладолед :?
Colouring
07-06-2011, 14:10
При вас виждат ли се резултати?Има ли вече обнадеждени? 8-)
krisito9212
07-06-2011, 14:51
Да кажа за мен.На всички им изглежда странно това за височината и кг ми,но аз цял живот съм била слаба,свикнала съм и так имам най-голямо самочувствие и увереност в себе си,най-добре се чувствам в тялото си,пък и не изглеждам чак толкова слаба.В момента се чувствам ужасно...
Иначе аз не пазя диети,просто се ограничавам,много бързо свалям килограми,ако не се тъпча и си ям нормално.Ще ми е трудно първите няколко дни,но после се свиква с режима,така е и с диетите-важно е да не се отказвате първата седмица,после вече е лесно
Иначе аз дсега съм яла 1 бейкролз и пъпеш :))
Момичета, днес ми е осми ден - плодов. Кантара показа -1.500 кг :grin: :grin:
Много се радвам, мисля в следващата 1 седмица да не се тегля. Започвам да свиквам с диетата и не я приемам като нещо досадно, към 7 ще вечерям диня, но ще наваксам с водата, защото днес не съм пила достатъчно..
Утре е плодов дееен :) Днешният въглехидратен мина горе долу добре.Мисля да не ям повече за днес,но ако майка ми после донесе черешки ще хапна малко от тях.А за утре може би ще се снабдя с една диня,или някой друг плод в голямо количество. И аз свикнах с диетата,разнообразно ми е храненето и нищо не ми лиспва :-)
Ох на мен ми омръзна нещо виждат ми се много 90 дена,но стискам зъби за сега. :( Успокоява ме мисълта,че утре е въглехидратен и ще си хапна шоколадче ♥
Иначе закусвах банан към 10
12 обядвах картофи на фурна(от вчерашното пиле с картофи 8-) ) и краставица с зелени чушлета много ги обичам
в 5 обядвах пак картофи ,само че доста по-малко и този път с домат и пак чушлета
и от тогава до сега се наливам на сила с вода и съм изпила едва половин лутър... :( Много ми е тежко с тая вода.Не мога и не мога да свикна.
sh0c0ladch3ee
07-06-2011, 19:13
Здравейте мацки :) И АЗ СЕ ИЗЛОЖИХ.......... Днес ми е въглехидратен ден спазвах го до сега, ходих да бягам отново около 1500м. Обядвах спагетки половин пакетче.. излязох и се прибрах в 21:30 ии мама таман беше направила пица и се зарадвах, че е нточно днес.. и така до тук добре изядох половин парченце средно голямо.. ама после ядох диня :-x :oops: .. 2 резенчета.. беше толкова сладка и сочна.. а до утре нямаше да остане... а да не говорим и за часа.. вечеря в 21:30............... затова скоро няма да си лягам ще правя упражнения, ще си бягам на място.. много тъпо се получи..утре ще се реванширам с плодовете :) Иначе незнам казах ли ви купих си втора опаковка лосион за отслабване ДЕВА СЛИМ ЕФЕКТ, има някав резултат когато се комбинира с диета и упражнения и самата кожа става по-стегната :)
А другото - когато ходих да бягам си вдигнах блузата за да си сложа колана ии момичето, с което бягам вика - Мимеее, оформила ти се е пресата малко отгореее :shock: :shock: .. хах
^^ Колко струва този лосион? :)
sh0c0ladch3ee
07-07-2011, 05:58
Добро утро :-) Лосиона струва 6,10 поне за толкова го взех на места стига до 8 лв. Не е скъп, защото е български но в него има същите съставки като в скъпите кремове :shock: :shock: след като си го купих изчетох доста теми и всички коментари бяха положителни :)
и такамм - Ден - 12/90 ПЛОДОВ :grin: имам резултат ! :grin: Много се радвам корема ми е плосак без да се свивам и като цялоо дрехи, които ми бяха тесни сега ми стават :D не съм се мерила ама той кантара и без тва не отчита резултат.... Ох неска приятеля ми може да дойде да бяга с мен :grin: Много искам да се навие ама да видим.. стискайте палци :D :D
^^ Мерси за отговора, браво за резултата и стискаме палци! :D
Colouring
07-07-2011, 09:33
Браво за резултата!Супер,щом още на 12тия ден има резултат.
Аз вчера почти не се чувствах гладна,само малко вечерта,ама така е като вечеряш в 18:30,а си лягаш в 2. 8-) За съжаление не можах да правя никакви упражнения,но днес мисля да скачам на въже и да въртя обръч.
Сутринта си хапнах прасковите,а на обяд мисля да карам с леща и салата,вечерта само една купичка леща.
Всъщност не знам дали се счита за прегрешение,но вчера следобед изядох една ябълка.Още ми е трудно с режима,но предполагам,че с времето ще свикна.
Трудното за мен е,че отказах хляба.А аз хляб ям много!На всяко ядене..Знам,че сега пише,че може да се яде по една филийка,но мен и без нея храната ми е достатъчна.Просто попринцип преди да се натъпча не ставах от масата. :o
Успех,момичета! :grin:
SlowDownBaby
07-07-2011, 13:47
Уф...днес ми е въглехидратен ден - 7ми....и днес малко си развалих режима,но не с ядене,а заради времето :x Много ме е яд значи !
Закусвах в 12 - две ябълки....нали трябва да се яде през 4 часа,но не издържах и обядвах спагети с лютеница (само) в 2 часа... сега съм супер гладна и изядох няколко лукчета за да се залъжа (едва ли пречат,все пак само ги смуча) и чакам да стане поне 7 за да си хапна малко тортичка... :( А да...и днес не съм спортувала изобщо,а вчера съвсем малко покарах колело...около 15 мин само..Как мислите,последните ми два дни много зле ли бяха :(
^^ Абе спокойно, една моя приятелка скоро беше на 90-дневната и нито правеше упражнения, и понякога 'смесваше' дните и си отслабна значително :)
Colouring
07-07-2011, 14:11
Аз да ви питам-вие салатите овкусявате ли ги?Понеже аз им слагам малко олио и сол,иначе са ми супер безвкусни.
SlowDownBaby
07-07-2011, 14:16
Е естествено бе..то нали пише храната + салата...все пак ако не можеше олио и сол нямаше да пише салата,а домат.
Пък дори и да не може,аз винаги си слагам...както каза то няма вкус :-o
Sisxx Мерси много успокойме малко :D Иначе то си зависи и от организма де...някои момичета значително отслабнаха с лимонената диета,а при мен - грам разлика нямаше... :?
Аз ги ям или без нищо, или със зехтин и много малко сол. :)
Аз не си ги овкусявам ,защото така ми е по-вкусно. Иначе през 4 часа се яде само белттъчния ден другите е през 2. :) Аз не ям през 2 ,защото неогладнявам толкова бързо,но попринцип така пише. :) Така,че Слоудаунбейби отивай да хапнеш,спокойно. :)
Иначе много го чаках този въглехидратен ден и както си мислех да изложих се на него хах.
Закусвах в 7 купичка череши
После бях на изпит и от цялото напрежение ,чакане и нерви не издържах до 12 и в 11 като се прибрах изядох една принцеса с кайма и купичка спагети с доматен сос.
Купих си и шоколад уж за вечерта,но умирах да си хапна и уж едно парче изядох 6 или 7 не помня 8-)
Сега излизах с една приятелка и я заведох на сладкарница (в 5 ) и си хапнах една пастичка и това ми е за днес сега си пия водата.
О забравих една жена ме почерпи с сладка и нея изядох хаха абе ще компенсирам утре с плодовете ,че днес не ми се получи. :)
SlowDownBaby
07-07-2011, 16:20
Аз не си ги овкусявам ,защото така ми е по-вкусно. Иначе през 4 часа се яде само белттъчния ден другите е през 2. :) Аз не ям през 2 ,защото неогладнявам толкова бързо,но попринцип така пише. :) Така,че Слоудаунбейби отивай да хапнеш,спокойно. :)
Иначе много го чаках този въглехидратен ден и както си мислех да изложих се на него хах.
Закусвах в 7 купичка череши
После бях на изпит и от цялото напрежение ,чакане и нерви не издържах до 12 и в 11 като се прибрах изядох една принцеса с кайма и купичка спагети с доматен сос.
Купих си и шоколад уж за вечерта,но умирах да си хапна и уж едно парче изядох 6 или 7 не помня 8-)
Сега излизах с една приятелка и я заведох на сладкарница (в 5 ) и си хапнах една пастичка и това ми е за днес сега си пия водата.
О забравих една жена ме почерпи с сладка и нея изядох хаха абе ще компенсирам утре с плодовете ,че днес не ми се получи. :)
Леле сериозно ли може и през 2 часа бе :shock: Аз съм голям идиот и цял ден се мъча ... добре де,а след като може през два часа,след като съм яла спагети на обяд,после като огладнея пак ли да ям спагети или няма значение какво,стига да е от въглехидратите ?
Иначе и на мен деня ми приключи вече...както писах по горе:
Закуска в 12 :shock: : Две ябълки
Обяд в 2: Спагети с лютеница
Към 5 изядох няколко лукчета,защото си мислех,че мога да ям чак към 7....
Вечеря в 7 и 20: Две парчета торта...
П.С: Толкова голям проблем ли е,че не пия по 2 литра вода на ден ? :( Аз изобщо не пия..просто не мога... :(
Ами то го пише още в началото.Даже на плодовия може и на 1 час да ядеш.Иначе аз права така попринцип ям в 12 нещо,което ми е за деня по-късно като огладнея след 3-4 часа ям пак същото,само че по-малко и ,ако съм гладна преди 8 хапвам пак по-малко от това.Но в повечето случаи като ям в 5 не огладнявам после.
Ами всички ми викат,че от водата се отслабва най-много.И на мен ми е много трудно.Даже забравих да добавя ,че с обяда изпих и 1 чаша сок.Ужасно много ми се пиеше :( Иначе вода съм пила дали има и литър.Сега отивам на кафе и пак ще пия вода там.Гледам поне литър и половина да ги докарам,защото рядко стигам до два.И така насила я карам. :)
Аз наскоро започнах да пия доста вода, може би е повече и от 2 литра дневно, и ви съветвам да си пълните едно 2-литрово шише с вода сутринта и да си я пиете през целия ден(ако сте си вкъщи) или ако сте на вън си купете 1.5 вода и после пийте по още 1-2 чаши.. :) В началото ми беше малко трудно, но се свиква, даже сега така се чувствам по-добре. Дори си чувствам кожата по-мека от хидратацията уж, нз може и да си въобразявам... :D
SlowDownBaby
07-07-2011, 16:55
Ох ами от сега ще се опитам да пия повечко вода...имам едно шише литър и половина до мен,и ще се опитам да го изпия преди да си легна....а щом и се отслабвало от нея...аз май само дето съм я правила тая диета 7ми ден като не пия вода :(
Няма смисъл сега за няколко часа да пиеш толкова много, ще ти стане и тежко. Аз мисля, че смисълът е да си пийваш по малко целия ден, а не наведнъж. Изпий сега 1-2 чаши и от утре се опитай по 2 литра.. :P
sh0c0ladch3ee
07-07-2011, 17:05
Оо.. и аз пия много малко вода.. днес забравих да закусвам :oops: :D като станах изпих 1 чаша топла вода с лимон после вече към 15 изядох няколко парченца диня и за вечеря ще ям праскови ама пак по-късно защото не съм в къщи ... изпила съм около литър вода.. бягах но е доста топло и не издържах много.. само около 1км. но пък си тренирах и в къщи.. уф искам до 14.07 да имам видима разлика, тогава съм на училище да си предам проекта по практиката и ми се иска да забележат разликата :D :D
Аз така правя седи ми едно шише до компютъра 1.5л и си пия като съм на него.Така по-малко се усеща.По глътка по глътка и гледам на половината станало.Но това е ,че като не съм си вкъщи и рядко пия по една глътка ако мина покрай някоя чешмичка или по 350 мл ,ако ида на кафе. Иначе така да се сетя да си купя ,рядко :D Но наистина трябва, полезна е водата. И за кожата и за отслабването и за всичко. :)
Оо, при мен днес е пълен провал :-k
Белтъчен ден ми е - девети, не съм прегрешавала с друга храна, освен белтъчини, но днес ядох много :x :x бях и при баба.. и тя айде хапни си, хапни си :x :x сега ми е едно виновно..
Иначе кантарът показва около 2.500 кг надолу.. явно си има някакъв ефект, но след днес се чувствам много зле наистина :x
sh0c0ladch3ee
07-07-2011, 18:47
Спокс бе щом не си яла друго освен белтъчини.. какъв е проблема :) Хапвай колкото искаш но и не ги смесвай много много.. :)
А пък азз.. оф много ме боли стомаха .. немога да се изправя незнам защо се получи така.. но няма да спра диетата де, ще си я спазвам а сега ще пия хапче :D оф ама ми и прилошава, завива ми се свят
Да не би да си гладна? Ако не си хапнала достатъчно, може от това да е..
Аз до сега други прегрешения нямам, обаче малко ми се подува стомахчето. Все пак няма да я спра, мотивирах се много и ще я продължа, както си му е реда :) Надявам се резултатът да е още по - добър :)
sh0c0ladch3ee
07-07-2011, 19:59
От това ще е сигурно.. но неискам да я развалям дано от хапчето ми мине.. няма да се предам точно когато виждам резултат
А утре сиренцеее :grin: :grin: :grin:
Ох и на мен първите дни така ми се подуваше стомаха и ме болеше и от тая вода дето се напъвах да я пия ми се пишкаше през 10 мин 8-) За това сега не си давам зор ,колкото изпия толкос. :)
alwaysnforever
07-07-2011, 20:48
Ехеее, като прочетах доста коментари, явно мн момичета правите 90дневната. :))) Успех на всички.
Иначе аз съм 170см,60кг. - има кво да се желае, естествено, от 2 месеца някъде не съм яла някакви боклуци (пръчки,чипс,много шоколад, бисквити и т.н) ии свалих 2-3 кг. някъде. Спортувам почти всеки ден по нещо ии се надявам да сваля още 1-2 кг. :)
sladi4ka_qni4ka
07-08-2011, 06:45
днес ми е 13 ден :D най-после храна :grin:
Момичета аз изоставам с 1 ден,вместо да ми е 5-ти ден днес белтъчен,ще ми е 4-ти плодов,защото във вчерашния плодов цял ден ходих из София и ми прилоша и ядох сладолед,после царевица....и прецаках деня,затова искам днес да го направя идеален.... :-)
SlowDownBaby
07-08-2011, 08:06
Мале ама като гледам почти всички сме провалили един ден,че и по едно и също време :D Аз и вчера си развалих малко режима...цял ден издържах и накрая след вечерята (беше ми въхлехидратен ден ) изядох една принцеска,че майка беше направила и не устоях..а беше към 21:00 часа някъде :( Много зле,втори ден под ред развалям така...
Иначе днес ми е плодов,надявам се да ми оправи малко положението... а в неделя ще се меря и ми е супер притеснено,защото преди 2 дни се чувствах по слаба,а от оня ден,когато си развалих диетата имам чувството,че съм си върнала всичко и ме е страх да се измеря...стискайте ми палци,че не знам... :(
Аз пък имам сериозен проблем.Нали днес отново ми е плодов ден,за да се поправя,но сутринта ми започва по същия начин-гади ми се.А след два часа някаде ще излизам отново имам доста работа и ще ходя доста.Призлява ми.....ужас....... :?
Colouring
07-08-2011, 08:38
^Ако ти призлява задължително хапни нещо,че може да вземеш да припадаш.Това слънце + недояждане винаги водят до подобен резултат.Нищо няма да ти стане,ако хапнеш нещо.. все пак здравето е по-важно,нали? :)
Аз днеска съм трети ден,въглехидратен.
Ми да,от здравето по-важно няма :) А и ще отслабваме здравословно :)
sladi4ka_qni4ka
07-08-2011, 10:19
хубаво е поне 4е има по един плодов ден , че да разтоварим малко и да не ни гризе съвестта, че сме похапнали обилно през другите 3 дена :D
Colouring
07-08-2011, 10:22
Аз се изложих.Леля вчера донесе един невероятен кекс и така се зарадвах,че ще мога да си похапна във въглехидратния(тоест днес). И ей сега на обяд изядох две парченца.Обаче не съобразих,че вътре има яйца. :( Много ли съм съгрешила?
В почти всички сладки работи,курабии,кексове...им� � яйца,мляко..и т.н. , не се обвинявай :)
sh0c0ladch3ee
07-08-2011, 11:26
Здрасти :-) Днес ми е 13 ден - белтъчини :) За сега върви отлично :grin: Сутринта водичка и преди малко обядвах затоплено на котлона сирене и намачкано.. стана някакво като крем направо :D аз много обичам да си експериментирам така с храната, нищо не правя по рецепта :D иии салатка :) С водата съм добре но ме чака още едно шише което смятам скоро да изпия, охх секи ден се надъхвам все повече.. дано и при вас е така и ви пожелавам бързи резултатии !! :-) :-) :D
И мислех да си взема пълносърнест хлябно се отказах.. по-добре без хляб аз вече свиквам..
Аз пропуснах закуската,защото станах в 11.30 ,а не бях гладна.Пък така и така ми е плодов ден.Закусих в 1.30 с 2 праскови ,а в 2.30 хапнах 2 парчета диня.
Отдавна ми се ядат печени орехи и понеже пише,че днес може да се хапват ядки сега си сложих да си печа.Без сол разбира се. :)
SlowDownBaby
07-08-2011, 13:11
Уф и на мен ми е плодов ден и пак се чувствам супер виновна..За закусва в 10 и нещо изядох две ябълки,после към 1 две праскови,след тях две малки пакетчета слънчоглед :x Уж нали могат да се ядат ядки,ама все ми е гузно.... и след слънчогледа пак две праскови....
Как мислите много ли е зле ? :(
Към 5 и нещо ще си хапна малко диня,и към 8 предполагам пак някоя прасковка за вечеря,а иначе шишето с водата е до мен,уж все пия,и все стой на едно място :shock: :D
billytalent
07-08-2011, 13:26
Уф и на мен ми е плодов ден и пак се чувствам супер виновна..За закусва в 10 и нещо изядох две ябълки,после към 1 две праскови,след тях две малки пакетчета слънчоглед :x Уж нали могат да се ядат ядки,ама все ми е гузно.... и след слънчогледа пак две праскови....
Как мислите много ли е зле ? :(
Към 5 и нещо ще си хапна малко диня,и към 8 предполагам пак някоя прасковка за вечеря,а иначе шишето с водата е до мен,уж все пия,и все стой на едно място :shock: :D
Изобщо не е много.
Имам чувството, че oт тук аз ям най-много 8-)
sh0c0ladch3ee
07-08-2011, 13:33
Аз от 13:30 насам съм изпила 1400мл вода, сутринта 200 -- 1600 общо, добре, че е жега и ожаднявам повече.. ама вече ще се пръснаа БУКВАЛНО :booooomb: :D :D
SlowDownBaby
07-08-2011, 13:56
И при нас е горещо и то много,но и 50 градуса да стане пак не мога да изпия 2 литра...за сега съм изпила около 500мл .... а толкова много се мъча,нямам думи :D но съм си обещала,че до края на деня (до 22:00) ще съм го изпила тва глупаво шише ако ще и да се пръсна ! :D
justasmile
07-08-2011, 14:14
Izvinqvaite za latinicata.. prodto sum v interenet club i nqma kirilica tuk :(
Az sega na moreto baq se izlojih :o pone dnes de... nadqvam se kato se privbera da sum zadurjala.. za6toto nali se se6tate - sladoled... vafli4ka...sandvi4 :( Dano da ne su nadebelqla mnogo ;(
^^ Плувай много, за да гориш калории! :)
cookie_master
07-08-2011, 15:02
момичета понеже виждам,че сте запознати горе-долу с диетите
искам да сваля 2-3 килограма,ама не с гладуване ами със спорт и лека диета (ако може да ги сваля до 10 дена ще ми е перфектно)
предварително благодаря на отзовалите се :)
Диетата,на която сме повечето,не е тежка.Можеш да я пробваш.Иначе ако тичаш примерно всеки ден и не се тъпчеш с храни , а се храниш нормално,без боклуци,ще отслабнеш.Иначе нашата диета е 90-дневната.Пишеш в google и ти излиза режима на хранене.
Colouring
07-08-2011, 15:33
Щом имаш да сваляш толкова малко,според мен няма нужда даже от диета.Спираш вредните храни и залягаш над спорта! :)
Иначе аз в момента вечерям.Направих си чудна салатка с кус кус(домат,краставица,кус-кус,магданоз).Още ми е гузно за кекса с яйца,ама какво да се прави..
Иначе относно водата-аз си пия по два литра на ден спокойно,но днеска нещо не ми върви тая пуста вода и съм изпила само към литър.Не знам защо..обикновено се наливам като луда и то не се насилвам,просто страшно ожаднявам.
Отивам да правя упражнения,айде. 8-)
cookie_master
07-08-2011, 16:28
уж се старая да се храня здравословно,но доста често се случва да се нахвърлям на сладки неща без да съм гладна
не знам защо така се получава :(
SlowDownBaby
07-08-2011, 16:39
Ох спокойно и аз съм така...дори и да съм в леглото,като знам,че има нещо вкусно в хладилника и ставам да си взема дори и да не съм гладна :? Иначе не знам....три седмици се ограничавах,не ядох хляб и сладко... и нищо не свалих...може при вас да е различно,но на мен не ми действаше по никакъв начин,за това минах на 90 дневната...още два дена и ще се меря...нямам търпение да видя дали има резултат :grin:
Colouring
07-08-2011, 16:48
А ти самата как се чувстваш?Мислиш ли,че диетата действа?Защото аз примерно нямам къде да се тегля и дори в момента не знам колко килограма съм,но по това как се чувствам ще разбера дали съм свалила нещо и дали изобщо има някакъв видим ефект. :)
От 2-3 месеца съм си на здравословен режим, никакво газирано, пържено, сладко, тестяно и същевременно всеки ден правя упражнения, и не съм се теглила нито веднъж... не знам, килограмите не значат за мен нищо, за мен е важно само как се чувствам и дали си се харесвам.. :)
Разбира се,че килограмите не са толкова важни,а е по-важно да се чувстваш добре и да се харесваш.А на нас точно това ни е проблема,тези които сме на диета.Не се чувстваме добре,заради излишните килограми.Но надявам се скоро това да е минало за всички :-)
Днешният плодов ден мина повече от добре.Вечерям черешки. :-)
SlowDownBaby
07-08-2011, 16:58
А ти самата как се чувстваш?Мислиш ли,че диетата действа?Защото аз примерно нямам къде да се тегля и дори в момента не знам колко килограма съм,но по това как се чувствам ще разбера дали съм свалила нещо и дали изобщо има някакъв видим ефект. :)
Ми не знам....както писах по рано,преди около 2 дни се чувствах много добре,но нали един ден я развалих и от тогава се чувствам УЖАСНО ГУЗНО ! :o За това нямам търпение да се меря (НЕ ТЕГЛЯ!) защото и за мен килограмите не са важни и да видя дали има резултат или само си въобразявам,че няма ефект...
Ехо :grin: Добро утро :) Как сте ?
5 ден-белтъчен,закусвам пъпеш :)
SlowDownBaby
07-09-2011, 06:56
Добра закусчица,да знаеш и на мен как ми се яде :D
За другите не знам,ама аз ПАК см гузна...значи кво ми става в последно време не знам.Вчера ми беше плодов ден,пред целия ден карах стриктно,сдържах се,дори баба ми ми предложи сладолед и отказах...и вечерта към 21:00 майка ми ми донесе малко пържени картофки и... :( И пак всичко на вятъра.... оф направо вече си мисля да я спирам тая диета,то се видяло,че не мога да я поддържам както трябва .. :((((
Не се отказвай!Ще се справиш.Просто ти трябва повече време да свикнеш или има храни,на които не можеш да устоиш.Явно майка ти те е изкушила.Защо не пробваш да говориш с всички и да им кажеш,че си на диета и определени дни ядеш определени храни,кажи им кога са ти въглехидратните дни,за да те изкушават само тогава... :)
А аз пък имам друг проблем...скуката.Тя ще ме довърши,то от скука се развалят диетите...толкова ми е тъпо и безсмислено всичко,че едвам се сдържам.Но темата е страхотна,който се сети да я направи,много помага.Като си пишем тук се успокоявам,окуражавам :) :-)
Sunshin3
07-09-2011, 07:17
^точно. от скука, от тъпотия се тъпчем като... кхх 8-)
infinitypeace97
07-09-2011, 07:23
Охх, аз от тези мойте прегрешения си дадох 4 дена почивка, сега чакам да ми мине 'плодовият' ден, който определено днес не спазвам и от белтъчния ден започвам съвсем строго да я спазвам, чееее :booooomb:
Много ли е лошо ако ям всеки ден по един сладолед, но примерно плувам много или тичам? :oops:
Еми ако изобщо не можеш да не хапнеш сладолед,разбира се,че не е толко лошо,щом си наваксваш с тичане и плуване.....
Не можеш ли без сладолед ? :)
Много ли е лошо ако ям всеки ден по един сладолед, но примерно плувам много или тичам? :oops:
Ако всеки ден си хапваш сладолед, в случая не правиш никаква 90-дневна.
Диетата е на принципа на разедлното хранене, а по-този начин смесваш различните групи храни.
После не се чудете защо няма ефект от диетата.
Това е така,но ако яде по един сладолед на ден и всичко друго спазва,пак ще отслабне.Пък и тя каза,че включва тичане и плуване.Иначе със сладоледа диетата напълно се нарушава.
Това е така,но ако яде по един сладолед на ден и всичко друго спазва,пак ще отслабне.Пък и тя каза,че включва тичане и плуване.Иначе със сладоледа диетата напълно се нарушава.
Възможно е и да отслабне.
Аз предпочитам ако правя нещо, да го правя точно както си трябва.
Всеки си избира сам за себе си, но все пак в диетата се препоръчва за въглехидратния ден.
Както и да е...
Да.Ох аз чакам още 1 час,за да обядвам.Може би ще обядвам кисело мляко или кашкавал,още не съм решила.
Но трябва да си намеря занимание,защото така като седя вкъщи пред компютъра по цял ден,мисля единствено за ядене...Обмислям да замина за 1-2седмици при един приятел..
Ankh правила ли си диетата?Мисля,че видях твое мнение,че преди си била на нея.Искам да те попитам след като изминат 90-тте дни пише,че е хубаво да се направи почивка от поне 3 месеца преди да я започнеш пак.А за мен диетата е идеална,като режим до живот..Ако не правя почивка,а просто "завинаги" съм си на диета...?
А бтв , преди 2 години я правих,свалих 7-8кг. и си ги върнах,затова питам...
SlowDownBaby
07-09-2011, 08:36
И аз да се присъединя към вас,и аз по цял ден си мисля за ядене от скука ... все няма кво да правя,а в тея жеги изобщо не ми се излиза и...само стоя на компютъра и се чудя кво да ям :D
Абе момичета,аз днес се замислих,дори и да си разваляме диетата с по сладолет или пържени картофки,не мисля,че ще напълнеем кой знае колко...все пак като се замислите не пием газирано (нещо много трудно за мен) не ядем сладко (освен във въглехидратния ден),хляб също хапваме рядко и ядем повече плодове....Така че дори и да я разваляме,само се замислете пак колко от вредните храни не ядем без да усещаме ! Така че смело напред,вече не съм гузна :D
П.С: А как ми се яде чипсссссссссс !!!!!!!! :( :D
А на мен пък ми се яде :-o ..пържени тиквички или картофи(каквито и да е ) със сирене.Да ви кажа на мен мъката са ми картофите и царевицата-едни от любимите ми храни,но само и единствено в комбинация със сиренце :D А диетата не го позволява :o
Ааааа,искам :lol:
Ankh правила ли си диетата?Мисля,че видях твое мнение,че преди си била на нея.Искам да те попитам след като изминат 90-тте дни пише,че е хубаво да се направи почивка от поне 3 месеца преди да я започнеш пак.А за мен диетата е идеална,като режим до живот..Ако не правя почивка,а просто "завинаги" съм си на диета...?
А бтв , преди 2 години я правих,свалих 7-8кг. и си ги върнах,затова питам...
Правила съм я, да.
Почивката се прави задължително. Просто след края на диетата продължаваш да се храниш разделно, тоест да не смесваш различните групи на едно хранене. Да ти кажа и аз преди като я спрях се чувствах ужасно, исках да продължа да се храня така, за щастие успях да запазя свалените кг.
^Аз не успях,но да ти кажа и не се постарах.Защото първите един-два месеца всичко беше нормално,но после изведнъж като отвързана започнах да се тъпча и всичко отиде по дяволите!
Така,че си зависи от самия човек дали ще си запази кг. или ще ги върне.
Colouring
07-09-2011, 08:55
Добро утро и от мен! :-) Аз ей сега ставам,пропуснах си закуската,ама... не е много фатално,плодов ден ми е. 8-)
И аз така от скука само за ядене мисля,ама гледам да се сдържам.Засега иначе се чувствам добре,леко ми е.Глад не изпитвам през деня,само малко вечерта,преди да си легна,защото вечерям рано и си лягам доста късно.
Аз четох,че след 90те дена задължително има почивка.В нея също трябва да се яде за закуска плод и,разбира се,да не се нахвърляш на боклуци.А пък някои дори си правят и веднъж в седмицата по един плодов ден-ей така,за тонус. 8-) (което всъщност е добра идея).
Ама аз съм още 4 ден,нека първо сваля килограмите,после ще му мисля как ще ги задържам. 8-)
Аз да ви питам вие какво спортувате?Защото аз тука обръчи,въже.. ама нещо не съм се захванала сериозно.Чудя се дали да не се изтегля някоя програма.Споделете вие какво правите.
Нищо :D Имам желание,но ми е скучно сама да тичам.От време на време скачам на въже.Иначе и аз мислех да си изтегля някое от филмчетата и да правя упражнения.
Аз си изтеглих Insanity Deluxe Editioн.
Правя упражненията от 1 месец вече и съм страшно доволна.
Отслабваш и в същото време се стягаш.
Пробвайте няма да съжалявате. :)
Малко стана като реклама , ама айде... :D
Аз ще пробвам.Откъде мога да го изтегля?
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2938955 заповядай :)
SlowDownBaby
07-09-2011, 09:40
Тц...белтъчен ден ми е...пълен провал....
Закуска в 10: 3 праскови
Обяд (забележете в 12..) :пилешко бутче,със салата от домати и краставици,и малко сирене..и след тва парче торта,защото дядо има рожден ден и щеше да ми се обиди :cry:
Писна ми значи,от сега нататък почвам супер стриктно !!!!!! Сега ще ям чак към 6, 2 пържолки сигурно,защото няма просто как да ям наполовина бутче...
Дано утре да се справя по добре,че ми писна :(
Спокойно,не изпадай в паника и не се обвинявай.Човешко е да ти се прияде,пък и дядо ти е имал рожден ден,значи няма как.
Само не спирай :) Ще успееш,дори да е след 100 провалени опита :-)
SlowDownBaby
07-09-2011, 10:13
Мерси много,доста ме обнадежди :( Още малко остана до утре,да се измеря най-после та да знам дали да се успокоя,че съм свалила нещо или да се стегна ако няма разлика...Дай Боже да има и да ви се похваля :grin: Ти иначе на 90 дневната ли си ?
Да :) Белтъчен ден ми е, 5-ти.
SlowDownBaby
07-09-2011, 10:31
И на мен ми е белтъчен,май вървим заедно :D Ти как мислиш,дали при теб вече има поне малка промяна ? :)
Ми усещам се по-лека :D Не съм се мерила,но и 5-те дни са перфектни,така че сигурно съм свалила някой друг грам :grin:
SlowDownBaby
07-09-2011, 10:45
И на мен първите ми 5 дена бяха перфектни и до там...дано поне ти да си ми за пример,че да се стегна малко ^^ все пак не я развалям кой знае колко но...пак не е перфектно.
Бтв ти кога мислиш да се теглиш (или мериш,не знам дали си за килограми или сантиметри ;д )
За сантиметри..аз преди да я започна не се измерих,така че незнам.А за килограми,не мисля да е скоро.Аз имам кантар,който показва грешно.А не се сещам при кой друг мога да се премеря,така че засега няма да се меря :D
Но може поне сантиметрите да си измеря после,те не са се променили сигурно :) и ще си ги следя.
SlowDownBaby
07-09-2011, 10:57
Ами успех тогава,то аз искам и няколко килограма да сваля,но то така или иначе се свалят,ако не сваля см,то поне кг... Иначе аз много се отчайвам,че може да няма ефект,но като се замисля все още е 9ти ден,къде е чак месец.Дано при всички да има резултати :grin:
И на мен първите ми 5 дена бяха перфектни и до там...дано поне ти да си ми за пример,че да се стегна малко ^^ все пак не я развалям кой знае колко но...пак не е перфектно.
Бтв ти кога мислиш да се теглиш (или мериш,не знам дали си за килограми или сантиметри ;д )
Не се притеснявай за развалянето.Не си провалила кой знае какво. В крайна сметка ,ако продължаваш да я спазваш дори не кой знае колко стриктно,ще има резултат.Аз също съм на белтъчен 9 ден.И не я спазвам толкова стриктно.Старая се да спазвам времето между храненията и да внимавам дали яденето ми отговаря на деня.Но примерно до сега не съм имала един въглехидратен в който да не съм се наяла като прасе. А пък като ми се дояде нещо си вкусвам по малко.Например закусих пъпеш,но ми се доядоха череши и изядох 2-3 колкото да ми мине мерака и да знам,че съм яла. 8-)
SlowDownBaby
07-09-2011, 11:02
Еми то и аз така,нали ви казвам първите 5 дни - перфектни и след това като се почна,малко от това,малко от онова..и отиде :D Оня ден изпих две чашки бира ..толкова ми се пиеше :D Но вече трети ден само я гледам без да близвам..Все пак се старая.
Ти викаш че я нарушаваш,ама поне с плод,аз ако я наруша с плод,даже няма да го смятам за нарушаване (ох много повторения станаха :D ) Пък аз единия ден филийки,на другия торта,по предния бира...то мойто на нищо не прилича...Боже сама взех да си се карам,не ми влияе добре тая диета,сериозно :D
хаха спокойно.В крайна сметка не може да се лиши от всичко изведнъж.По малко по малко няма да ни прави впечатление вече какво има за ядене покрай нас.Ето сега сестра ми се разкарва с едни Харибо и знае,че ги обичам и само ми вика искаш ли искаш ли,но устоях 8-) Все пак това са 90 дена няма начин да не свалим нищо за толкова време.А и сме все още в началото. :)
SlowDownBaby
07-09-2011, 11:08
Така е,в началото е,но да видим до къде ще стигнем.Аз до сега друга диета не съм спазвала (няколко,но все по 1-2 дена :D ) и за това ми е интересно колко ще издържа...
Аз си купих 1кг. череши :D да задоволя желанието... :grin:
infinitypeace97
07-09-2011, 15:04
Реших се-ще я правя още десетина дена 90 дневната диета и ако не видя резултат ще я спра и ще започна много спорт и ограничаване :-D
ПЪЛЕН ПРОВАЛ! :oops: Целия ми ден вчера отиде на..спазвах си всичко докато вечерта след като ходихме за риба се събрахме и от 12 до 2 ядене ядене ядене и то като си в компания няма как да откажеш и всичко замина на майната му.Днес си я започвам стриктно.
Ден 10 - бобов
За закуска 11.30-2праскови
нататък ще допълвам. Ако въобще огладнея,че ми е толкова тежко от снощи. 8-)
Здравейте,момичета :) Днес ми е бобов ден. Закусих само фреш от портокал.Обядвам супа-зелен фасул с картофи.Вечерята,ще е същата.И ще ям сушени сливи през деня.
Colouring
07-10-2011, 11:01
И аз днеска прегреших! 8-) Пих 3в1 сутринта.Съвсем съзнателно си беше прегрешението,де..викам си 'айде,ама после ми стана супер гузно.Това ми е най-голямото прегрешение досега,дано да не ми се отрази по някакъв начин.Просто много го обичам и отдавна не бях пила и днеска се пречупих. 8-) Но не мисля,че е толкова фатално..
Иначе днеска си направих егати яката разходка! :grin: 8-) Шест километра пешачката,половината на забързан ход,другата половина(защото вече не бях сама) умерено темпо.Супер добре се чувствах,докато не стана непоносима жега! :x Ходенето не ме изморява,ама жегатаааааааа...И все пак мисля,че е нещо.
На мен ми е 5 ден.Сутринта вече казах какво е станало,на обяд си направих омлет от две яйца с малко сиренце и домат и за вечеря мисля таратор,че вчера ми изтекоха лигите като гледах наште как ядат. 8-)
Че ти кафето за прегрешение ли го имаш :) Аз си пия всеки ден почти.Просто умирам за кафе см ляко,но тъй като мляко мога да пия само в белтъчен ден през другото време пия 3в1,за да е по-малко прегрешението :D
Иначе обядвах в 1:30 варен ориз с царевица и доматен сос.(сама си го измислих,много е вкусно ) :D и домат
Colouring
07-10-2011, 11:25
Хах,ами не знам.. не е ли много сладко?!Просто досега не съм си позволявала. :)
Е сладко е,но нали е една чаша.Пък и кофеинът (колкото има в него) е полезен 8-) Спокойно :) Даже ми се допи сега като говорим :D
SlowDownBaby
07-10-2011, 11:30
Брей ние се събрахме само бобови дни днеска :-D И аз съм на бобов :D
За закуска в 11 изядох 2 праскови,след малко - предполагам към 3 ще ям печени картофки,за вечеря предполагам,че пак същото на половина...Почти всеки ден прегрешавам с нещо,надявам се че поне днес ще се справя ! :D
П.С: Свалила съм 1 см :grin: Не е много за 10 дена,даже изобщо,но пак е нещо,до края на месеца,дай Боже още 2 да махна :grin:
Супер,радвам се за теб :) А аз изядох всичките запаси,които имах за днес :D и до края на деня единственото,което имам са 2 праскови :D дори магазина до нас не работи,а в тая жега няма да ходя никъде..
SlowDownBaby
07-10-2011, 14:07
Супер,радвам се за теб :) А аз изядох всичките запаси,които имах за днес :D и до края на деня единственото,което имам са 2 праскови :D дори магазина до нас не работи,а в тая жега няма да ходя никъде..
То и аз си изядох цялата тавичка с картофи :? тя уж е малка,ама ся за вечеря пак ще трябва да си пека...ама в тая жега,както не ми се яде май насила ще хапна,щото се познавам и пак ще огладнея към 9-10..Еее и за сега не съм нарушила нищо !
И в тая жега пия много вода :grin:
Хей alehole
Изтегли ли си упражненията ? Какво мислиш ? :)
Хубато им е това , че няма нужда от гирички и тем подобни глупости.Но за сметка на това са супер трудни. :D
SlowDownBaby
07-10-2011, 15:04
Хей alehole
Изтегли ли си упражненията ? Какво мислиш ? :)
Хубато им е това , че няма нужда от гирички и тем подобни глупости.Но за сметка на това са супер трудни. :D
Виждам ,че разбираш от такива упражнения и ще се възпозлвам за да ми дадеш съветче :D Значи на мен ми трябва нещо за паласки и корем..ако няма комбинирано,паласките ми са най-важни,винаги съм искала да е нещо като танц...смисъл не както таебото което повече прилича на бойно изкуство,ами .... да се танцува все едно,не знам дали ме разбра...Знаеш ли някакво такова упражнение ? :)
Изтеглих ги,добри са.Но и аз искам нещо като танци повече :)
Дръпнете си стриптийз аеробиката на Кармен Електра 8-)
Ами лично аз правя тези упражнения , които споменах вече горе всяка сутрин.Те горят около 1000 калории за 1 час.А вечер правя Shaun T's Hip Hop Abs-те са танцувални и помагат за паласките и корема.За тях не съм сиг колко калории горят , но с тях се потя като порче. :D Можете да ги изтеглите от тук http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=436444. Това е само 1 диск..По надолу на същата страница има линк и към останалите. 1 Клипче е в продължителност около половин/един час.
А относно упражненията на Сидни-изобщо не ги харесвам.На няколко серии са - започва се с гимнастика за бременни, след това за възстановяване, и накрая нещо като релакс.Упражнения, които се повтарят до безкрай и то без да се обърне внимание на по-проблемните части на тялото. По-добре ще е да си изтеглите йога. :-D
Colouring
07-10-2011, 16:12
Аз няколко пъти преди съм правила Pump It Up и бях страшно доволна!Не като резултат(защото от два пъти нищо не става),ами като движения,настроение.Много е зареждащо!Друг е въпроса,че и половината не можех да направя без 3029430 почивки! 8-) Но аз мисля,че е много добро!
Аз се чудя сега дали да правя Pump It Up http://zamunda.net/details.php?id=18417&hit=1 или http://zamunda.net/details.php?id=110669 . Според вас кое е по-добро за отслабване?
Ми незнам.Според мен всяко от тези филмчета,което и да е ,ако се прави редовно и както трябва ще даде резултат.Така,че тук трябва да си избереш кое ти е по-приятно. :)
NqkfaNikakva21
07-10-2011, 16:38
а защо не ги редуваш ?
така хем няма да ти омръзнат :)
Colouring
07-10-2011, 16:48
Ето какво реших относно физическо натоварване.
През ден правя Pump It Up(избрах го поради причината,че ми се вижда по-забавно и повече ми харесват движенията.Много е динамично и има супер музика.)
Пак през ден правя днешното натоварване-около 6 километра движение пеша(причината е,че на баба ми къщата е там и като нямам какво да правя тръгвам към тях.Пък днес като си направих тая разходка и ми беше много приятно).Пускам си музиката със слушалки,слагам маратонките и хващам пътя. 8-)
И всеки ден,да кажем,въртя по малко обръч.
Тоест един ден Pump It up,на другия дълги разходки и междувременно за талията-обръч. :)
SlowDownBaby
07-10-2011, 16:57
И аз си свалих току що това pump it up :grin: изглежда ми много приятно,утре ще го видим и ако се прави редовно със сигурност ще има ефект :)
Colouring
07-10-2011, 17:02
Супер,няма да съм сама! :-) Наистина е много забавно и ободряващо,ама трудно му се свиква на темпото.Аз съм сигурност няма да мога да го направя цялото,ама малко по малко,докато свика ще стане работата. :)
SlowDownBaby
07-10-2011, 17:03
Айде,пак си имаме другарчета :D
Да,това е хубавото,че сме заедно и това ни гарантира голям успех :) :grin:
SlowDownBaby
07-10-2011, 17:18
Оф сега го прегледах тва Pump It Up,найстина е много свежо и приятно,но супер много ме дразни,че тая не обяснява движенията и аз докато загрея кво се прави,тя вече е преминала на следващото :x Ще се опитам утре да го направя,ама като гледам малко трудно ще ги науча,но предполагам,че след първите 3-4 пъти ще го науча и ще ми е по лесно.
П.С.Ако можех да се облека и така сладко като тея момичета.... :( :D
Присъединявам се към темата и към Пъмп ит ъп :) И аз го изтеглих не е особено лесно ама аз танцувам Стрийт Денс и няма да е и много трудно :) То заради темпото е така,но определено се отслабва :)
http://www.prikachi.com/images/476/3553476p.jpg
http://www.prikachi.com/images/478/3553478c.jpg
Мотивиращи снимки!Незнам при вас има ли ефект,но аз лично имам цяла папка с мацки :D с готини тела и като изгубя вяра и ми се иска да се натъпча с храна,отварям папката и гледам снимките и наистина има ефект!!!
SlowDownBaby
07-10-2011, 18:34
Абе тая втората има супер якото тяло,но първата...ддз много ми е плоска такава.. не ми харесва...
Иначе и аз съм така,като правя упражнения само че :D Имам плакати на Кристина Агилера на стената ( :smt007 ) и на единия плакат и се вижда коремчето и като взема да правя упражнения я гледам и се надъхвам :D Не че досега е имало ефект като гледам себе си де :?
Нищооо....този път ще успеем !!! :D
Еми да.Айде мина се още 1 ден :) а утре е...въглехидратен :grin:
SlowDownBaby
07-10-2011, 19:36
Даммм ! :grin: За утре съм планирала да закуся с диня,на обяд пица с домати и маслини евентуално,ако някой купи :D и за вечеря сладолед ! :D
После ще има да наваксвам със свалянето :-D
:D Аз съм планирала само сладоледа,имам голяма кутия и днес мислех да я изхвърля,но като я отворих ми лъхна на сладко и м.. :D запазих го :)
mimsssssss
07-10-2011, 19:49
Ние с едно момиче от форума си пишем... един вид подкрепа :)
Обаче аз имам едно питане, дето не знам в коя тема да го напиша - как така за близо 2 месеца съм свалилаа 10кг, а от гърдите ми няма и грам свалено? Те нали са мазнини, нали жените първо слабеят отгоре? Вече не издържам, честно. Сега ще има хиляда негативни коментара, ама при ненормално големи гърди и вече обиколката ми е 80, почвам да се прегърбвам. И някво кардио да правя, и да тичам, явно ефект има на цялото тяло без гърдите. Те по принцип са ми наследствени от майка ми и баба ми, не са от напълняване, но все пак си мислех че ще се стопят. Има ли някой сходен проблем, или да ми кажете как да третирам въпросната зона повече?
CupcakeMonster
07-10-2011, 19:52
Ние с едно момиче от форума си пишем... един вид подкрепа :)
Обаче аз имам едно питане, дето не знам в коя тема да го напиша - как така за близо 2 месеца съм свалилаа 10кг, а от гърдите ми няма и грам свалено? Те нали са мазнини, нали жените първо слабеят отгоре? Вече не издържам, честно. Сега ще има хиляда негативни коментара, ама при ненормално големи гърди и вече обиколката ми е 80, почвам да се прегърбвам. И някво кардио да правя, и да тичам, явно ефект има на цялото тяло без гърдите. Те по принцип са ми наследствени от майка ми и баба ми, не са от напълняване, но все пак си мислех че ще се стопят. Има ли някой сходен проблем, или да ми кажете как да третирам въпросната зона повече?
Обиколката на гърдите ти е 80? 8-) Че то това е малко бе.Нз как да отслабнат,ти тренирай,стягай ги,явно си ти е ген,както на мене и аз не свалям от там....
Би трябвало тичането да стопи мазнините навсякъде,значи ти е от гена.Но прави упражнение,лицеви опори и т.н. , за да се стягат,а ако имаш проблеми с гръбнака отиди на лекар.
mimsssssss
07-10-2011, 19:57
подгръдната ми е 80, чашката ми е Е... :-o не съм пояснила, сори :)
mimsssssss
07-10-2011, 19:59
Би трябвало тичането да стопи мазнините навсякъде,значи ти е от гена.Но прави упражнение,лицеви опори и т.н. , за да се стягат,а ако имаш проблеми с гръбнака отиди на лекар.
Прорблем с гръбнака точно нямам, имам с гърба и кръста. От толкова свалени килограми и гърдите си ми останаха същите и ми тежат. Преди може да се каже, че не ги усещах толкова.
Colouring
07-10-2011, 20:04
Обикновено когато се свалят килограми се сваля и от гръдната обиколка.Не знам защо при теб няма разлика.Във фитнеса може да правиш упражнения за гърди,които може малко да те постегнат,но да намелят не знам..Това си е природа,не можеш да направиш нищо.Евентуално ако все още отслабваш и те може да ти намалеят.
А иначе с какво свали 10 кг?
CupcakeMonster
07-10-2011, 20:07
ее значи си е уоу :D Колко си висока и колко кг си?
mimsssssss
07-10-2011, 20:08
Според мен ако правя упражнения на гладиатор и подобни, само ще напомпам мускула под мазнината и ефекта ще е на вид още по - голям бюст.
А килограмите са по 5 на месец долу - горе, ама за мен е много бавно (или само така си мисля, щото искам резултати). Иначе бягане на стадиона, ръгби, федербал, скачане на въже и сега от 2 седмици плуване. Общо взето около 4 дена през седмицата правя нещо от изброените, в зависимост от личните ми ангажименти и кога имам време. Единият път може да ходим да играем ръгби 4 часа, другият ден може да скачам само 30мин на въже. :)
ledenakrasota
07-10-2011, 20:56
Аз няколко пъти преди съм правила Pump It Up и бях страшно доволна!Не като резултат(защото от два пъти нищо не става),ами като движения,настроение.Много е зареждащо!Друг е въпроса,че и половината не можех да направя без 3029430 почивки! 8-) Но аз мисля,че е много добро!
Аз се чудя сега дали да правя Pump It Up http://zamunda.net/details.php?id=18417&hit=1 или http://zamunda.net/details.php?id=110669 . Според вас кое е по-добро за отслабване?
Пъмп ит ъп го правя почти всяка година. Трудно е, но се свиква.
А този е откачен! Ще имаш ужасна мускулна треска. 8-)
По-добре първото, защото поне знаеш, че после няма да те боли някъде. :)
iiordanova
07-10-2011, 21:29
От утре (т.е. днес - понеделник) съм на Японско чудо. И ще ходя на фитнес всеки ден (без уикендите). Много съм мотивирана,дано успея да постигна резултат. Някой друг да се включи с диетата?[/i]
Здравейте :) От днес смятам да започна 90 дневната (макара че знам че диети не мога да спазвам,но тази ми изглежда приятна). Въпросът ми е: В кой ден мога да ям баница със сирене (мога ли във въглехидратния?)?
А иначе за закуска ще изям 2 парчета диня.
А и още един въпрос (само да не стана нахална 8-) )
Задължителни ли са тези филии хляб при всяко ядене и парченцата щоколад?
Успех на всички и дано да успеем да премахнем тлъстинките :)
Баница със сирене можеш да ядеш точно във въглехидратния ден. И да, знаем, че сиренето е протеин, обаче т'ва няма да ти осакати диетата. Пък и предполагам, че ти нито ще изядеш цяла тава, нито ще я ядеш тая баница на всеки въглехидратен ден. Хляба е сложен за хора, които са си свикнали да ядат хляб на всяко хранене. Не е задължителен. Аз от около година не косумирам хляб и не го ядях, но шоколадът във въглехидратния ден е задължителен. Дори ти препоръчвам, ако ти е по джоба да си вземаш от по - скъпите, с възможно най - големият процент какао. Не е толкова невероятно изживяване за сетивата, но е по - добре. Ако ли не - и Своге върши работа.
iiordanova, може ли малко разяснение, какво е това Японско чудо?
Здравейте :) Току що ставам още не съм закусвала,но и нямам какво освен портокали за фреш :D вчера ометох всичко,сега ще трябва да ходя до магазина :)
http://www.t-nation.com/img/photos/05-109-feature/3.jpg
Има хубаво тяло и аз бих искала такова :-)
SlowDownBaby
07-11-2011, 07:33
Въглехидратен ден ! :grin: Умирам от глад,след малко ще отида да си нарежа малко диня,а нямам търпение за пицата :D
Имам малък въпрос за тренировките. Аз си тренирам достатъчно често, но с отслабването ми се оформи като проблемна зона вътрешната страна на бедрото и конкретно най - горе, точно преди... съкровището ми. Ако някой е разбрал за кое става дума и може да препоръча упражнения... нека го направи!
gabri3lla
07-11-2011, 07:49
даа, и аз искам да разбера
иначе аз трябваше да я почна диетата много отдавна,ама все отлагам,отлагам и накрая резултата,който виждам в огледалото хич не ми харесва,особено при мисълта,че сме лято 8-) ЗАТОВА от днес съм предимно на плодове,пилешко и млечни продукти. да кажем не на хляба и сладкото и да свалим тези 7кг,които ни мъчат 8-)
Имам още един въпрос 8-) Задължително ли е на обяд и вечеря да ям салата? И парчето шоколад само във въглехидратния ден ли се яде (този след като си обядвал и вечерял) ?
Това са примерни менюта. Ако искаш във протеиновия ден можеш да ядеш само месо/млечни продукти и салатата не е задължителна. Става дума, че ако една пилешка пържола не те удовлетворява като количество, спокойно и неограничено можеш да ядеш салата към нея. А шоколада се яде само във въглехидратния ден, само вечерта, след като си приключила с вечерята. И за да изпревавя (не се сърди) следващият ти въпрос, бульоните също можеш да ги пропускаш, ако пиеш достатъчно вода.
Днес ми е 13ти - белтъчен ден :) :)
Не съм се теглила скоро, но вчера най - добрият ми приятел ме видя и реакцията му беше " мале колко си отслабналаа.. навсякъде ти стърчат кокалите :shock: "
Пък аз видима разлика все още не намирам.. чувствам се добре, свикнах с диетката :)
SlowDownBaby
07-11-2011, 09:00
aLLa да знаеш как се радвам ! Браво продължавай все така,че да насърчаваш и нас :D
На мен ми е въглехидратен както казах...към 10 и 30 закусих с диня,правих 10 минути от това Pump It Up,но понеже е супер бързо и на тая супер много й се изнервих,нищо не схванах и си пуснах таебото ,поне е нормално и лесно,и от него направих 10 минути,така че общо 20 минути кардио,стига ми за сега :D След малко опивам да покарам колело :grin:
А да попитам,нали само в белтъчения ден трябвало да се яде през 4 часа,а днес като е въглехидратен и закусих в 10 и 30,а сега 12,а съм леко гладна :D дали ще има проблем да си хапна едно парче от пицата (САМО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ) ?
Днес ми е 13ти - белтъчен ден :) :)
Не съм се теглила скоро, но вчера най - добрият ми приятел ме видя и реакцията му беше " мале колко си отслабналаа.. навсякъде ти стърчат кокалите :shock: "
Пък аз видима разлика все още не намирам.. чувствам се добре, свикнах с диетката :)
и тва като комплимент ли го приемаш:Д
Аз обядвах сладолед :) а много ми се е доял бейк ролс :)
Имам малък въпрос за тренировките. Аз си тренирам достатъчно често, но с отслабването ми се оформи като проблемна зона вътрешната страна на бедрото и конкретно най - горе, точно преди... съкровището ми. Ако някой е разбрал за кое става дума и може да препоръча упражнения... нека го направи!
Аз имах същият проблем.Ама то и с моите 23кг дето смъкнах...
Пробвай Insanity deluxe workout или brazil butt lift. :)
sladi4ka_qni4ka
07-11-2011, 09:58
16 ден - плодов ... имам 4увството 4е ка4вам, а не свалям .. макар 4е и спортувам .. и спазвам вси4ко стриктно .. :D
titinkaa
07-11-2011, 10:00
От утре или други ден най-късно,и аз минавам на режим,че хич не се харесвам,трябва да отслабна.
ledenakrasota
07-11-2011, 10:45
даа, и аз искам да разбера
иначе аз трябваше да я почна диетата много отдавна,ама все отлагам,отлагам и накрая резултата,който виждам в огледалото хич не ми харесва,особено при мисълта,че сме лято 8-) ЗАТОВА от днес съм предимно на плодове,пилешко и млечни продукти. да кажем не на хляба и сладкото и да свалим тези 7кг,които ни мъчат 8-)
Японско чудо
Предлагам ви една диета, с която можете да отслабнете
до 10 килограма и да запазите теглото си в продължение на 2-3 години
1 ден
Закуска - Горчиво кафе
Обяд - 2 твърдо сварени яйца
Вечеря - Парче месо,салата
2 ден
Закуска - Горчиво кафе, парче сухар
Обяд - 2 твърдо сварени яйца
Вечеря - Парче шунка,салата,чаена чаша кисело мляко
3 ден
Закуска - Горчиво кафе
Обяд - Зеленчуци,плодове
Вечеря - 2 твърдо сварени яйца
4 ден
Закуска - Горчиво кафе
Обяд - 2 твърдо сварени яйца,сок от моркови
Вечеря - шунка,салата
5 ден
Закуска - Горчиво кафе
Обяд - Печена риба с домат
Вечеря - Прескача се
6 ден
Закуска - Горчиво кафе
Обяд - Две големи парчета пилешко месо
Вечеря - 2 твърдо сварени яйза,морков
7 ден
Закуска - Горчиво кафе
Обяд - Парче месо,плод
Вечеря - По желание
Продължителността е 14 дни
Кафето може да се замени с чай без захар.
През първата седмица ще намалите теглото си
от 5-7 килограма. През втората седмица с по
500 грама всеки ден. Не трябва да се консумират
сол, захар и алкохол. От 7 до 14 ден диетата се
повтаря в същия ред. Стриктно изпълнената диета
гарантира 3 години запазване на постигнатото тегло.
Тези ,които не могат да издържат ,когато огладнеят
много да си хапнат един плод или зеленчук.
Моят съвет за момичетата, които имат нужда просто от изгаряне на излишните възглавнички или 2-4 кг да я спазват.
За момичета с по-драстично тегло(над10кг за смъкване), ако я спазвате ще отслабвате. Ще си запазите и теглото, стига да не започнете после да се тъпчете, а да спазвате правилата за правилно хранене и няма да има йо-йо ефект. Но след диетата задължително( не е глад), задължително спорт.
90 дневната диета е подходяща за всеки, но е тежка. :o
Всеки, който желае здраве и хубаво тяло през лятото и въобще е хубаво един или 2 дни от седмицата да си пречиства организма. Това е полезно за червата, стомаха, въобще за цялото тяло и здравето ни. Просто е на плодове и зеленчуци, много вода и по леки храни. :)
90-дневната диета е на същия принцип и правилата за правилно хранене.
:)
Colouring
07-11-2011, 10:59
6 ден-бобов
закуска-две праскови
обяд-леща,салата
вечерта-мисля само леща
После ще се захвана да го видим това Pump it up какво е и така..
Аз не виждам много разлика,защото е прекалено рано за резултати,но определено коремчето ми се е свило малко.Вече свикнах с диетата,не чувствам кой знае какъв глад,не мисля и много за храна,освен ако не огладнея зверски или пред мен няма нещо супер изкушаващо.И честно да си призная-опитвам го.Нищо няма да ми стане от една хапка,било то и забранено за този ден. :)
Josefinne
07-11-2011, 11:02
LadyV
^ Готина диета, може би ще я пробвам :)
ledenakrasota
07-11-2011, 11:05
LadyV
Не си подлагай организма на драстични експерименти, освен , ако не си сигурна. По-добре тези 2-те(японското и 90-дневната) отколкото глада които сте подкарали наред. :D
И пиене на много вода! В това време просто не се живее! :?
heybugsbunny
07-11-2011, 11:11
Аз съм 1.81 висока и съм 58 кг. В началото на годината бях 64 кг. и изобщо не знам кога успях да сваля 6 кг /като се има предвид, че нито съм се ограничавала или пък спортувала/. :-o И все пак тялото ми не е перфектно и трябва да стегна тук-там. Започнах да тренирам тенис и колкото и да ме мързи, ходя на аеробика и вярвам, че резултатите ще са добри. :)
P.S. Здрасти Пете ;д
infinitypeace97
07-11-2011, 11:20
14 ден ми е на мен и 'леееееееко' се поолях тука с едни шоколади.. :booooomb: :booooomb: Сега започвам да правя упражниения поне 2-3 часа, довечера ще ходя да карам колело, чеее направо не мога да се гледам :-x А най-странното е, че дори не се чувствам виновна :? Трябва да се взема в ръце най-после. Хайде успех на всички с диетите и да виждаме само минусчета! :grin:
billytalent
07-11-2011, 11:39
Аз си провалих диетата с едни бири и шоколади и се чувствам ужасно.
Не знам какво ми става, вече нямам никаква воля да спазвам диети.
Най-вероятно от утре започвам някакъв си мой измислен хранителен режим и много спорт.
Бтв 90-дневната диета не е тежка.Тя е един от най-добрите хранителни режима измислян в последните години.Изключително разнообразно хранене,че дори имаш и един ден със забранените храни.Тежките диети са тези,които са много малко време обещават сваляне на много кг. , което е смърт за организма.
..А аз съм на въглехидратен ден :) пада ми се 7-ми подред,обядвах сладолед,сега ям моркови,за после имам бейк ролс :-P и всичко върви чудесно.Правих упражнения одеве,но не от Пъмп ит ъп,а си пуснах музика и правех упражнения,които се сещах.И се гледах в огледалото и коремчето ми беше все едно съм си го глътнала , не се забелязват предишните паласки :) има напредък
Xriiskaa
07-11-2011, 12:02
колко си висока?
И аз искам 5,10 кг.. сега съм 60..
Mи аз съм 1.75 високааа :D и съм 65кг :( :( ти колко си висока?
:shock: аз съм 1.72 и тежа 56 кг
аз ли нещо трябва да спра с диетите или :-o
Имам още един въпрос :( В плодовия ден мога ли вместо плодове да ям зеленчуци, че хладилника ни е бъкан с краставици :D
Да,аз лично ям в плодовия ден моркови и краставици. :) освен плодовете
gabri3lla
07-11-2011, 12:37
колко си висока?
И аз искам 5,10 кг.. сега съм 60..
Mи аз съм 1.75 високааа :D и съм 65кг :( :( ти колко си висока?
:shock: аз съм 1.72 и тежа 56 кг
аз ли нещо трябва да спра с диетите или :-o
еми и аз съм 176 и тежа 61 в момента 8-) не се чувствам добре така,затова искам да смъкна на 55
Josefinne
07-11-2011, 12:38
LadyV
Не си подлагай организма на драстични експерименти, освен , ако не си сигурна. По-добре тези 2-те(японското и 90-дневната) отколкото глада които сте подкарали наред. :D
И пиене на много вода! В това време просто не се живее! :?
Спокойно, не съм тръгнала да гладувам. Говорех за диетата, която ти си постнала ( японско чудо, много странно име). Изглежда лесна и не е много скъпа ( за разлика от Скарсдейлската, от която направо фалирах).
Момичета,някоя от вас да е от София случайно? :) И да е навита за плуване?
iiordanova
07-11-2011, 13:28
Първия ден върви добре. На обяд изядох 2 яйца,но и изядох 1 Активия. Не мисля,че е прегрешение. Тренирах здраво 1 час и нещо във фитнеса. И ще вечерям към 8. Малко късно,но нищо.
titinkaa
07-11-2011, 14:37
Аз си провалих диетата с едни бири и шоколади и се чувствам ужасно.
Не знам какво ми става, вече нямам никаква воля да спазвам диети.
Най-вероятно от утре започвам някакъв си мой измислен хранителен режим и много спорт.
И аз в последно време нямам никаква воля за диети.Все се провалям,точно когато започна да свалям. :o Уф не се понасям вече,как може да нямам воля!!!! :booooomb:
Colouring
07-11-2011, 15:28
Спокойно момичета и аз съм като вас.Първия ден се надъхвам,толкова съм убедена,че този път наистина ще издържа и ще сваля излишното.. и всичко това до другия ден,когато майка не направи нещо от любимите ми неща или не купи нещо сладко,което да ме изкушава и да знам,че е в другата стая и ме чака. 8-)
И винаги така си провалям диетите на 2 ден.Но сега всички върви успешно.6 ден вече я карам и съм доволна,само чакам резултати..
Biskfitka
07-11-2011, 15:30
От днес започнах 90 дневната диета,но май малко ще си я променя ;д
Имам два въпроса :-D
1.Може ли да пропусна плодовия ден,аз не ям никакви плодове...вместо тях да ям зеленчуци ?
2.Утре трябва да ям ориз,някакви рецепти нещо за приготвянето му? :D
Може да ядеш зеленчуци. Обаче ти препоръчвам да са салати, а не например задушени или нещо от сорта. Аз също ядях салати и то овкусени и не ми пречеше. А ориза можеш да си го направиш както поискаш. Със зеленчуци, без или въобще както си го обичаш.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.45
Тук има много рецепти за отделните дни от диетата.Аз лично не ги използвам,защото имам специфичен вкус и не ям подправки,както и много други неща.Но ти погледни има някой много интересни неща. :)
Colouring
07-11-2011, 16:05
Аз да питам-какво мислите за Bake Rolls-a за въглехидратен ден?Много ли е калоричен и неподходящ?
SlowDownBaby
07-11-2011, 16:20
Аз мисля,че бейкролса може да се яде всеки ден...все пак нали пише със всяко хранене филия хляб (може и печен) а бейкролса е точно печен хляб :-o Лично аз ако пропусна обяд или вечеря във белтъчен или бобов ден може да си купя един бейкролс вместо филия хляб. :)
SlowDownBaby
07-11-2011, 16:25
Иии .. имам въпрос,но забравих да попитам.На мен днес ми в въглехидратен ден,за закуска хапнах малко диня,на обяд 2 парчета пица само със зеленчуци,следобяд пак същото (просто имаше и не можах да й устоя :o ) и за вечеря сега се чудя дали ще е проблем ако изям едно парче пица,на половината на това,което съм яла на обяд вместо сладолед ? Защото не ми се ходи до магазина честно казано :D
Ами ако чувстваш,че си гладна хапни.Защото утре все пак е плодов ден и по-добре сега да хапнеш 1 парче пица и утре да изкараш перфектно,отколкото утре да усещаш пак глад и да развалиш деня :) Мен понякога плодовия ден буквално ме изтощава.......... :?
Пък и половин парче пица и 1 сладолед .. незнам кое е по калорично..но си хапни пицата :-D
SlowDownBaby
07-11-2011, 16:31
То едно парче хубаво,ама аз цялата изядох :lol: нали ви казвам,на обяд 2,следобяд 2,и сега 1... :-o много става,но поне днес правих 20 мин кардио и карах около час колело...дано да не пречи много...
ledenakrasota
07-11-2011, 16:45
Ето ви за 90- дневната диета
Целта на диетата не е само намаляване на килограмите, а също промяна на обменните процеси в организма, тъй като в края на диетата задържаме килограмите, които сме постигнали в края на диетата.Ако диетата се прекъсне не се получава желания резултат.
Защо тази диета е много добра?
• продължителността й е 90 дни и в това време може да се отслабне от 18 до 25 кг.
• по количество може да се храните нормално, но трябва да знаете, че идеални са резултатите при по-малко количество храна.
• диетата не е тежка за издържане,важно е само да следвате комбинацията между храните и правилно да заменяте дните.
Хора с повишено кръвно налягане, няколко седмици след започване на диетата спират да употребяват лекрства за високо кръвно.
Ако килограмите ви първита 10 дни не намалеят, не се отказвайте в никакъв случай и не изгубвайте вяра и воля.Продължавайте диетата до края на,тъй като е възможно в един момент да свалите наведнъж 5 кг.
Диетата продължава 90 дни и само 90 дни. След като приключите е необходима 90 дни почивка. След този отдих можете да повторите още веднъж.
Закусва се задължително само плодове (през 90 дневната диета и също по време на 90 дневната почивка), защото от тях организмът черпи плодова захар, необходима за нервната система!
ЦИКЛИ НА ХРАНЕНЕ
Тялото е уредена система, която изисква уреден и хармоничен начин на хранене. Изследванията показват, че човешкият метаболизъм има 3 цикъла:
• 4.00 до 12.00 ч. - цикъл на чистене на организма
• 12.00 до 20.00 - цикъл на хранене
• 20.00 до 4.00 - храносмилателен цикъл
ЦИКЪЛ НА ЧИСТЕНЕ НА ОРГАНИЗМА (4.00-12.00)
По време на този цикъл се консумира минимално количество храна (задължително плодове) и се пие по-голямо количество вода, чай или ниско калорични напитки.По време на диетата се закусва само с плодове!
ЦИКЪЛ НА ХРАНЕНЕ (12.00-20.00)
По време на този цикъл се храним неограничено. Тук не е важно колко количество ще консумираме, а как ще консумираме храната и е задължително да спазваме времетраенето между отделните хранения.
При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден - 2 часа.
По време на плодовия ден е необходимо да се консумират повече плодове, но трябва да се знае, че един вид плод се смята за едно хранене. Между отделните хранения може да има от 1 до 2 часа.
ХРАНОСМИЛАТЕЛЕН ЦИКЪЛ (20.00-4.00)
По време на този цикъл се храносмила и усвоява храната, затова е необходимо да не се яде нищо. Ако не можете да издържите и сте много гладни, вземете си някакъв плод или чаша вода, може и чай без захар.
ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ НА ДНИТЕ ЗА ХРАНЕНЕ
Тези дни са най-важния елемент от диетата. Спазването на редът, по който трябва да се храним, както и правилната комбинация между храните ще доведат до отлични резултати.
Диетата се състои от 4 дни редовно хранене и един ден (воден) на всеки 29-ти ден. Тази диета се започва винаги с белтъчен ден, продължава с бобовия ден, въглехидратен и завършва с плодов.
Този цикъл се повтаря до 29-ия ден, когато се пие само вода.
ДЕН 1-БЕЛТЪЧЕН ДЕН
Кои храни спадат към белтъчини:
МЕСО, СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ, ЯЙЦА, МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ, СПАНАК, РЯПА, СОЯ И СОЕВИ ПРОДУКТИ, ЗЕЛЕ, ДОМАТИ, ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО, КАРФИОЛ...
Белтъчните са големи молекули, изградени от амино-киселини. Амино-киселините се съдържат в храните от растителен и животински произход. 8 от амино-киселините нашето тяло не може да произвежда и затова тях ние трябва да полчаваме от храната, която консумираме. Белтъчните са необходими за поддържане на растежа, тъй като всъщност от тях е изградено нашето тяло (коса,нокти,мускули и т.н.). Необходими са също за много други важни процеси в организма.
ПРИМЕРНО МЕНЮ:
ЗАКУСКА: За закуска се консумира само един вид плод (2 ябълки, 2 портокала, 2 праскови, 2 мандарини, 2 круши, диня, пъпеш, купичка ягоди, малини и т.н.).
Много важно е да се знае: НИКОГА НЕ СМЕСВАЙТЕ ПЛОДОВЕ ОТ РАЗЛИЧЕН ВИД.
ОБЯД: За обяд консумираме белтъчни. Примери:
1. Две печени пържоли (свински ,пилешки, говежди). Може риба или морски животни (калмари, миди, раци и др.). Към това прибавяте филия хляб и зеленчуци (може задушени-моркови, карфиол, зеле, чушки и др. или неограничено количество салата - домати, краставици, чушки, зелена салата, може и шопска). Желателно е да не се смесват белтъчни храни (месо и яйца;месо и млечни продукти;яйца и млечни продукти) или поне да не са в големи количества, когато определено ястие налага комбинацията им в сосове, панировки или др.
В салатата не слагайте фасул, царевица или грах, защото тези продукти спадат към варивата и се консумират през втория ден.
2. 2-3 по големи парчета сирене или кашкавал (може и паниран), филия хляб, салата, вода.
3. 2-3 кисели млека, хляб, салата, вода.
4. 2-3 яйца варени, на очи или бъркани с малко сирене, салата или задушени зеленчуци, хляб, вода.
Накрая след всяко хранене се пие бульон от различни супи (зеленчукова, гъбена, пилешка и др.), но без фиде или др. тестени неща в нея.
ВЕЧЕРЯ: За вечеря консумирайте това, което е било за обяд, но задължително само половината от количеството. ТОВА Е МНОГО ВАЖНО.
ДЕН 2-БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА:
Кои продукти спадат тук:
ОРИЗ, ЗРЯЛ БОБ, ЗЕЛЕН БОБ, ГРАХ, СОЯ, ЦАРЕВИЦА, ЛЕЩА, КАРТОФИ...
ПРИМЕРНО МЕНЮ:
ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!
ОБЯД: За обяд консумирайте варива. Примери:
1. Готвен зрял боб без месо + всички видове зеленчуци, хляб и неограничено количество салата.
2. Яхния от картофи или печени на фурна с подправки, хляб и зеленчуци(неограничено).
3. Яхния от ориз, може и варен с подправки, салата, хляб, вода.
4. Грах или леща( без яйца или др. белтъчни ) с подправки, салата, вода и хляб.
ВЕЧЕРЯ: Консумирате само половината от това, което е било за обяд.
ВАЖНО: На ориза, картофите, фасула, граха и лещата се слагат сол и всички подправки на вкус. Подправките трябва да се употребяват, тъй като са необходими за организма.
ДЕН 3-ВЪГЛЕХИДРАТЕН
Кои продукти спадат под въглехидратни: ЗАХАР, ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ И СПАГЕТИ, ПИЦА, СЛАДКИШИ...
Въглехидратите са извор на енергия за организма,подобряват умствената работа и стабилизират централната нервна система. Ако консумираме повече въглехидрати, отколкото тялото може да преработи в глюкоза и гликоген, те се натрупват в масни депа. Делят се на: Монозахариди, Дизахариди и Полизахариди.
Тъй като въглехидратите са най-много виновни за нашите килограми, през този ден е необходимо да се придържаме строго и да избираме правилната въглехидратна комбинация.
В нашата диета спадат следните въглехидрати:
ПИЦА СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ ИЛИ ПЛОДОВЕ (БЕЗ БЕЛТЪЧНИ), СПАГЕТИ С ДОМАТЕН СОС, КЕТЧУП ИЛИ СОС ОТ ГЪБИ. В СОСОВЕТЕ НЕ СЕ СЛАГА МЕСО ИЛИ ДР. БЕЛТЪЧНИ. МОГАТ ДА СЕ КОНСУМИРАТ СЪЩО И ТОРТИ, КАКТО И СОЛЕНИ СЛАДКИШИ, А СЪЩО ТАКА И СЛАДОЛЕД.
ПРИМЕРНО МЕНЮ:
ОБЯД:
1. Пица със зеленчуци и подправки (може и с плодове), вода
2. Солен сладкиш с големината на пица, вода
3. Спагети със зеленчукови сосове, кетчуп или сос от гъби без месо.
ВЕЧЕРЯ:
СЛАДКИШИ! Малко количество.
ПРИМЕРИ:
1. Две парчета торта по ваше желание.
2. 3-4 парчета сладкиш.
3. 3 топки сладолед.
На края е задължително 1-2 парчета шоколад!
ЗАКУСКА: ПЛОДОВЕ. Не смесвайте плодовете!
ДЕН 4-ПЛОДОВ ДЕН
Плодове имат много витамини и енергия,затова вие ще се чувствате много добре, а също така ще се предпазите от многобройните заразни болести. Много скоро плодовият ден ще стане ваш любим ден в дневния цикъл.
За този ден също важи правилото да не смесвате плодовете по време на едно хранене! За закуска-един вид плод, за обяд - друг вид, за вечеря - трети вид.
Можете да консумирати всички видове пресни плодове, сухи плодове, за които се препоръчва да бъдат накиснати предварително в малко вода, за да са по-лесно смилаеми. Желателно е да не са озахарени. Разрешена е консумацията на компоти, приготвени с малко захар, плодови сокове. През този ден е позволено, ако не издържате само на плодове, да консумирате ядки и семена, но в ограничено количество - 25-30 грама, като ядките и семената не са осолени или карамелизирани.
29 ДЕН-ВОДЕН ДЕН
ТОЗИ ДЕН Е СЛЕД ПЛОДОВИЯ ДЕН, ВСЕКИ 29-ТИ ДЕН ОТ НАЧАЛОТО НА ДИЕТАТА. ВСЪЩНОСТ ЩЕ ИМАТЕ 3 ВОДНИ ДНИ ПО ВРЕМЕ НА ЦЯЛАТА ДИЕТА-90 ДНИ. ВОДНИЯТ ДЕН Е НАЙ-ТЕЖЪК, НО НЕГОВИЯ ПОЛОЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ ЩЕ ЧУВСТВАТЕ ПОНЕ ДВЕ СЕДМИЦИ. СЛЕД ВОДНИЯ ДЕН МОЖЕ ДА ОТСЛАБНЕТЕ ОТ 1,5 ДО 2 КГ.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРАВИЛА, КОИТО ТРЯБВА ДА СПАЗВАМЕ ПРИ ДИЕТАТА:
1. Стриктно трябва да се спазва последователността на дните-белтъчен ден, ден за варива, въглехидратен ден и плодов ден.
2. Преди започването на диетата си измерете кръвното налягане и поне един път месечно го проверявайте.
3. Диетата е отлична за хора с високо кръвно налягане, но ако приемате таблетки за високо кръвно, не ги спирайте без съвета на личния лекар.
4. За приготвяне на храната използвайте предимно маслиново масло и подправки.
5. Спазвайте часовете между храненията. Ако в определено време много огладнеете, изяжте един плод или изпийте чаша вода или плодов сок.
6. Когато пиете свеж плодов сок, знайте, че той замества едно хранене.
7. Абсолютно е забранено пиенето на газирани напитки и алкохол.
8. Кафето и чаят се пият без захар.
9. По време на хранене не пийте вода или чай, защото раздразвате храносмилателните сокове и по този начин пречите на правилното разграждане на храната. Вода или чай пийте половин час след хранене.
10. Никога не пийте мляко между храненията, защото се счита за едно самостоятелно хранене.
11. Внимавайте да не употребявате голямо количество сол.
12. По време на диетата не забравяйте повече да са движите, защото движението е здраве.
Гледайте да спазвате правилата не толкова какво консумирате. За това е тежко! :?
SlowDownBaby
07-11-2011, 16:52
Защо пък да е тежка не мога да разбера ? Има къде къде по сложни от нея.Какво сложно има в това да хапнеш някакво месце,вместо чипс :-o Ддз,на мен ми е 11ти ден и изобщо не чувствам,че съм на диета.Ям каквото си поискам,само дето е в определени дни и се отслабва.На мен ми е лесна и супер приятна :)
И аз пак го казвам.Най-яката диета :D И правилата не са кой знае какви-нормални са си,не пийте газирано и алкохол,пийте кафето и чаят без захар,не прекалявайте със солта...
Изобщо не е тежка,точно заради това,че всеки ден ядеш различно от основните групи храни,имаш един ден за прегрешение :D въглехидратния и един разтоварващ-плодов :grin:
Ааа бтв , момичета аз преди време когато я правих диетата,не правих водни дни,а вместо воден-плодов.Защото ми пада кръвното,не ми се ще да припадам и т.н.Пък и по-добре на плодчета,отколкото цял ден на вода.Вие мислите ли да ги спазите?
Colouring
07-11-2011, 17:07
Хораааааа,това Pump it up ме изтощи! :smt120 8-) Само първите 30 минути правих,но имам чувството,че цял ден съм бягала в 40 градусови жеги! 8-) Толкова издържах като за начало.Има супер движения,но много ме изморяват.Надявам се да свикна и след известно време да го правя цялото.Ей сега само да си довърша и въртенето на обръч и влизам в банята и се измивам с ледена вода! 8-)
Хаха браво,пак си издържала добре.Иначе аз днес карах колело в 1ч. :D и беше адско :D После се изкъпах със студена вода и се чувствах...уау,много добре,като преродена
ledenakrasota
07-11-2011, 17:10
И аз пак го казвам.Най-яката диета :D И правилата не са кой знае какви-нормални са си,не пийте газирано и алкохол,пийте кафето и чаят без захар,не прекалявайте със солта...
Изобщо не е тежка,точно заради това,че всеки ден ядеш различно от основните групи храни,имаш един ден за прегрешение :D въглехидратния и един разтоварващ-плодов :grin:
Ааа бтв , момичета аз преди време когато я правих диетата,не правих водни дни,а вместо воден-плодов.Защото ми пада кръвното,не ми се ще да припадам и т.н.Пък и по-добре на плодчета,отколкото цял ден на вода.Вие мислите ли да ги спазите?
Аз воден ден не съм правила никога! Спазвах я само около месец и нещо. Кръвното също ми е ниско. Това беше едната причина. Другата, че плодовете разводняват много стомаха и ако имате гастрид или дууденит е ужасно. А е и важен сезонът. Сега лятото с нея е по-лесно, но не и зимата.
Затова не е за всеки. :)
SlowDownBaby
07-11-2011, 17:12
Ами аз уж съм се надъхала да го правя,и мисля,че ще се справя (може би защото в момента не съм гладна :D ) но ще се пробвам и до колкото издържа.Ако все пак много огладнея,ще хапна няколко плода.Но иначе ще гледам да съм по дълго навън с колелото,за да мога да не мисля за ядене и да пия повече вода и дано да се справя :grin:
Утре ми е плодов ден.Купила съм 1кг. моркови :D Много са сладки.И много ми се яде за утре диня..трябва да си купя..