PDA

View Full Version : Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;)

Страници : 1 2 3 [4] 5 6

Vrogue
07-17-2011, 18:48
прегреших ЖЕСТОКО. :( Преди малко изядох 2 домата с сирене и пих сок от вишна и изядох няколко [10-15 ;O ] ягоди с ЗАХАР. :shock: Неененнене просто тоя плодов ден ми е*а майката .. умрях от глад ..

alehole
07-17-2011, 18:51
^Еми кво да се прави,пред свършен факт сме :) Не се измъчвай,утолила си глада,утре е нов ден,в който ще се представиш по-добре :-)

alehole Ох, и аз имам стрии :( И мойте са бели, пак по дупето.. Ама вече май нещо не ми дреме много-много за тях 8-) Иначе ка7къв крем за целулит използваш? :oops:
С охлаждащ ефект е,майка ми ми го беше поръчала,25лв. е,иначе кожата ти е чувствително по-мека и свежа.
http://bg.oriflame.com/catalog-images/product/global/21325_1.png

darkness848
07-17-2011, 18:55
Аз използвах този срещу стриите...
http://bg.oriflame.com/catalog-images/product/global/18434_2.png

alehole
07-17-2011, 18:59
Ми тази серия има много хубави кремове,има и за стягане на бюста.А преди този крем ползвах един друг,той обаче беше със затоплящо действие.Не му знам името,има го в аптеките.... :-o

SlowDownBaby
07-17-2011, 19:17
И аз се върнах момичетаааа и много прегреших :? Нали бях на село..първия ден като стигнахме ми беше въглехидратен и се сдържах..не вечерях с нашите по късно.На плодовия ден,цял ден издържах само на каисии и слънчоглед,но понеже стоях до късно и към 12 огладнях супер много (вечерта става въпрос) изядох едно малко парченце месо и две картофени кюфтета :( Днес ми беше белтъчен - закусих със часа прясно мляко (защото плодове нямаше) и парченце кекс :? беше съвсем малко но... На обяд хапнах малко риба и салатка,после към 4-5 едно кюфте с филия хляб :? за вечеря не съм яла,то и това ми беше вечерята де.А и никакви упражнения освен малко федербал в събота. От утре ще подобрявам ! И между другото няма промяна от миналия път като се мерих :( :( :(

alehole
07-17-2011, 19:27
^Не си прегрешила кой знае колко.А относно това,че няма разлика в мерките или кг.,знаеш че се случва да има лек застой,може да засържаш вода или просто както го пише в диетата след няколко дни наведнъж да свалиш много килограми.Спокойно :-)

justasmile
07-17-2011, 19:42
оххх.. и аз като SlowDownBaby прегрещих жестоко :? Разбирам те....
Малиии.. страх ме е утре да се претегла :( Бях станал 63.3, сега сигурно ще съм 63.7 :(
От утре ще си започна един стар режим, дето го видях във форума :o Май от Титинкааа 8-) За седмица и половина-две свалих към 3 кг. :D И там на застоя изкарах, но не знам защо си въобразих, че трябва да спра да вечерям и за това ядях боклуци следобед :( Иначе режимът е УНИКАЛЕН. И Титинкааа беше написала, че е свалила 13 кг. за месец и половина...а то има толкова горе-долу до началото на септември. А от началото на септ. до 15 искам да свикна да ям всичко, щото ще съм 8 клас и важно представянето :)

Стискам ви палци да си постигнете желаното тегло :grin:

gabri3lla
07-17-2011, 20:00
май всички сме прегрешили 8-) и аз се натъпках с 2 вафли и сушеница 8-)

Vrogue
07-17-2011, 20:02
Не съм само аз значи :smt001 :lol: Какво успокоение .. :razz:

4y4u_g
07-17-2011, 20:02
Oх...май всички издъхваме :D Незнам но на мен ми е все по-трудно да се контролирам да не ям забранени неща....а вчера на плодовия ден едвам изкарах.Преди ми беше любим както и въглехидратния,но сега като дойдат и се чудя какво да правя.Просто каквото и да ям и през каквото и време все не ме засища :( Днес съм по-добре. Закусих един банан в 9.30 и после чак в 2.30 обядвах паниран кашкавал със салата.По-късно към 5 ми пристърга и си хапнах едно малко парче кашкавал и вечерях в 7 със кашкавал сирене и краставици-даже едвам ги изядох,но ядох защото знаех,че ще огладнея след час два. А каква мъка беше с един шоколад ... така му точех лиги ,но си знам че взема ли си един път няма да спра докато не го изям. Добре,че го пробутах на наще и те го изядоха да не го мисля. :-o :lol:

justasmile
07-17-2011, 20:18
4y4u_g добре си наравила :D Браво.. И си се справила днес, не като нас другите 8-)

4y4u_g
07-17-2011, 20:33
Ами нямаше друг начин... 8-) Иначе не го броя за справяне,защото въпреки жегата вода повече от литър не мога да изпия..за това спрях да си засичам колко пия ,да не ме е яд :lol: Като ми се пие - пия докато ми стане лошо и спирам :D

gabri3lla
07-17-2011, 20:49
супер е гадно като се олееш с водата,при мене като вървя усещам чак вътре как мърда 8-)

Vrogue
07-17-2011, 22:01
Мисля да почна да правя тези упражнения за корема- http://www.youtube.com/watch?v=Vs8dQjfPimA&playnext=1&list=PLF45B24AE6524BBA3 и т.н другите нива ги пише под клипа. :lol:

SladkaZagadka
07-17-2011, 22:36
Ааа :grin: . Колко яко беше чувството днес като реших да пробвам два панталона, които в началото на юни не ми ставаха и като закопчавах копчето щях да се пръсна в тях, а сега ми седят чудесноо и нормално (не стегнато), точно както трябва да бъдее :grin: . Явно от 90-дневната, съчетано с tae bo и зумба има ефект :D . Сега заминавам за седмица с едни приятелки на море, дано не прегреша там :(

4y4u_g , 4ти ден е плодово-зеленчуков , ако не те засищат плодове, яж зеленчуци или смесено ( една майка от бг-мама точно така правеше и май не само една ) :P

vikiraa
07-17-2011, 23:07
Ллеле и аз последните 3 дни само прегрешавам...то не са сладоледи,пържено .... утре ще се меря дано не съм качила много :?

ArrowsOfDeath
07-17-2011, 23:09
Интересно ми е колко от вас, освен да спазват диета, спортуват? Повярвайте ми, свалените 5-10кг само с лишаване от определени храни нямат нищо общо със свалените от упражнения и цялостно стягане на тялото.
Да не го възприемете като заяждане - просто ви давам съвет как да постигнете желаното тяло. Много повече ще ви помогнат момчета, които се занимават с фитнес и разбират от хранителни режими, отколкото женските форуми :)
И не гледайте толкова кантара, колкото огледалото :wink:

infinitypeace97
07-18-2011, 04:51
^ Ами май всички, които пишат тук правят някакви упражнения или спортуват :)
alehole Благодаря ти за крема, ако не забравя може да си го купя и да го пробвам :oops: :-)
Днес белтъчен денн 8-) Довечера ще се претегля :grin: За закуска изядох една праскова иии през деня се очертава да пътувам, та не знам :? Успешен ден, момичета! :-)

sh0c0ladch3ee
07-18-2011, 06:10
Добро утро ! :-)
Момичетаа вчера не съм прегрешавала дори и веднъж просто деня беше прекрасен :grin: до преди да си легна даже минах 2-та литра вода :D
Та менюто ми вчера беше - топла вода с лимон :D после мюсли ама без мляко направо от пакетчето то беше на Fitella май, много са малко :D както и да е половината пакетче сутринта плюс МНОГО вода, обяд - останалата част от пакетето плюс много вода :D :D, вечеря картофено пюре без хляб :D него не трябваше да го ям но хапнах много малко така че не мисля че е прегрешение :D Ммм.. водата я пия около 20-30 мин. след хранене, а не повреме..
Купих си овесени ядки на СИМБА, сега след 10 минути ще ги пробвам.
За спорта - коремни преси правих, бягане на място и пъмп ит ъп :) продължавам да използвам крема..ии такам
Пожелавам ви успех и по-малко прегрешения :-)

babity
07-18-2011, 06:42
...Много повече ще ви помогнат момчета, които се занимават с фитнес и разбират от хранителни режими, отколкото женските форуми :) ...

Между другото не знам кой колко спортува, ама това е много вярно. Преди сесията всичките ми колеги от групата много ми се радваха и постоянно ми обясняваха разни неща за упражнения и т.н. Обаче нали ни знаеш жените... не стига, че ни е срам от килограмите, ми и да питаме как да се оправим и затова се мъчим сами на своя глава или пък се надяваме, че ако някой го е направил преди нас, то и с нас ще стане по същия начин

fUcKsMiLe
07-18-2011, 07:10
Здравейте мацки 8-)
Аз днес започвам 90 дневната диета, но мисля, че само месец ще издържа на нея. И все пак да видим до къде ще стигна.
Имам само няколко въпроса относно тази диета: (не ми се разглеждат всички 50+ страници.. :/)
1. Колко кг. свалихте от началото на диетата?
2. А колко сантиметра?
3. По колко литра вода трябва да пия на ден и кога (прочетох, че не може, докато се яде, а чак половин час след това ..?), но не ми е много ясно.. :д
4. По колко време трябва да правя упражнения.. час-два на ден.. повече? Препоръчайте ми някакви, като за начало.. 8-)

До края на тази учебна година спазвах режим на хранене и не се лишавах особено от вкусотиите, но пък цялото хранене ми беше разделно, докато не започна ваканцията и съвсем си обърках режима.. сигурно съм стигнала 55кг, че и повече.. хубаво, че тук в баба няма кантар! 8-)
Също така до скоро тренирах волейбол 2 пъти в седмицата по 2-3-4 часа, но се отказвам вече, заради ръката ми. Жалко исках още да тренирам.. та това ми бяха всички 'упражнения',които правех.. И почти всеки ден изключително дълги разходки.

Ох, увлякох се.. много. Съжалявам, че стана толкова дълго.. :oops:

alehole
07-18-2011, 07:22
^Добро утро :) :-)
На 1 и 2 въпрос не мога да ти отговоря,защото не съм се мерила и теглила от началото на диетата,но видимо има разлика и се чувствам по-добре!
3-както всяка диета задължава да се пият по 1,5л.-2л. дори повече на ден.Понякога е невъзможно да ги изпиеш,понякога успяваш дори повече.Аз не се тормозя много за водата,защото ако се наливам много ми се подува корема и колкото изпия толкова.А иначе пише да не се пие вода по време на храненето,защото нарушава храносмилането.И това не винаги го спазвам,защото като ти се допие....
4-Упражнения може да правиш всеки ден или през ден,по един час примерно,за да не се претоварваш.Погледни на предишните страници (49стр.)там една от мацките постна много хубави упражнения.
А и клипа,който го постна Vrogue е с много добри упражнения за коремните мускули.
И това е май засега,ако има друго питай,дано си ме разбрала :D
..А аз съм на бобов ден , закусвам праскови... :)

SlowDownBaby
07-18-2011, 07:27
Уф и на мен ми е бобов ден и започна зле :o Не спах в нас и се прибрах към 7 и нещо,а баба ми беше направила паниран кашкавал за предния ден (белтъчения) но нали не бях в нас и го изядох днес :x Като прескочим това,сега е 10 и 30 и мисля да закуся със пъпеш,за обяд сигурно ще хапна някакви картофи...
А и имам въпрос.Във въглехидратния ден,след като могат да се ядат картофи,възможно ли е да се ядат и картофени кюфтета ? Защото в тая жега нищо не ми се пече,а имаме картофени кюфтенца от вчера...

SlowDownBaby
07-18-2011, 07:28
Оф какъв въглехидратен,бобов ден исках да кажа,извинявам се :D

alehole
07-18-2011, 07:29
^А мойта баба беше направила палачинки :D но не ме интересуват!
А иначе във въглехидратния ден НЕ МОЖЕ да се ядат картофи.Останала си с грешно впечатление,защото едната от мацките каза,че малко ще си промени диетата и ще яде картофи във въглехидратния!

alehole
07-18-2011, 07:29
Оф какъв въглехидратен,бобов ден исках да кажа,извинявам се :D
Хахха,недоразумение :D Ами картофените кюфтета как ще ги приготвиш?Какви продукти използваш?

SlowDownBaby
07-18-2011, 07:47
Не ги приготвям аз,а баба :D иначе слага картофи ест.,брашно,черен пипер и някви подправки :D

fUcKsMiLe
07-18-2011, 07:52
alehole благодаря много! 8-)

Не знам как ще изтрая до обяд.. умирам от глад, а като се има в предвид, че вчера не хапнах почти нищо и засега съм само на кисело мляко.. направо не издържам.

^ Картофени кюфтета :smt007 Приядоха ми се :/ Ама тя баба и без това точно тях не ги може, така че това е добре.. донякъде. 8-)

Wanderer1
07-18-2011, 07:53
Добро утро и от мен. Засега съм изпила половин литър вода и съм изяла 4 кайсии. После ще правя онези упражнения. За обяд ще ям домати с ориз, а за вечеря още не съм решила.
Успешен ден и повече минуси :-)

alehole
07-18-2011, 07:57
Не ги приготвям аз,а баба :D иначе слага картофи ест.,брашно,черен пипер и някви подправки :D
Ако е само това да,защото някои ги правят с панировка с яйца,а аз като си ги правя имам 2 рецепти,едната със сирене , другата с кашкавал.Затова те питах. :D

Vrogue
07-18-2011, 08:36
Добро утро! Днес станах в 6 и си направих pump it up-a и изядох 2 парчета диня. :smt007 След малко почвам упражненията за корема и отивам да карам колело.Вчера прегреших доста ,но това ми беше за урок! Сега диетата я почвам както трябва. 8-)

Vrogue
07-18-2011, 08:41
Забравих да питам: Трябва ли задължително да изям 2-3 кисели млека? На белтъчен ден съм .Миналия белтъчен ядох яйца ,а сега мисля да разнообразя.Ами ако не ям и салата с киселите млека ? 8-) Просто не ми се връзват вкусовете. 8-)

Colouring
07-18-2011, 08:42
Здравейте,момичета!Аз от няколко дена не съм писала,защото нямах интернет.Диетата върви,но утре заминавам за село и не знам как ще се оправям там.. 100% там ще я разваля. :( Да се надяваме обаче,че няма да е пагубно.Приятно диетуване! :-) 8-)

alehole
07-18-2011, 09:08
^Успех и на теб! :-)
Vrogue не е задължително.А и 2-3 кисели млека май са много :-o Значи каквото ядеш на обяд,ядеш същото на вечеря само,че половината от количеството.В белтъчен ден след като обядваш,можеш да вечеряш след 4 часа.Ако много огладняваш хапваш плодове и пиеш вода.
Не е нужно и да ядеш салата.Всичко е въпрос на вкус.Например може да обядваш 2-3 парчета паниран кашкавал,а за вечеря 1 парче.Или на обяд ако ядеш няква супа с хляб,за вечеря може пак супата,само че без хляб... :)

Vrogue
07-18-2011, 09:10
Мерси ! (bow) Сега си направих упражненията за корем и отивам да карам колело. :-o В тая жега ......

justasmile
07-18-2011, 09:14
ArrowsOfDeath почти всички (да не кажа всички) правят упражнения. Аз лично тренирам тенис и отделно карам по мин. 40 минути на ден велоергометър.

Хорааааа, пийте вода. Колкото повече изхвърляте, толкова повече отслабвате Гълтайте поне 1.5 литра!!!!

Vrogue
07-18-2011, 09:23
Хораааа кажете ми нещо за мускулната трескааа :-o така ме болят муслите на корема и отзад зад вратът много ме боли и не мога да си правя упражненията .. :x В нета прочетох ,че се разстрива с ракия .. пробвах и нищо ..

fUcKsMiLe
07-18-2011, 09:26
2 аспирина(или аналгина беше :-o ) ще те върнат на крака до няколко часа(не съм сигурно колко точно).. по-бързо няма как да стане :/
аз имах мускулна от коремните преси, ама не спирах да ги правя, само че ги бях намалила, докато траеше мускулната и се оправих..и от тогава не съм имала.. 8-)

Vrogue
07-18-2011, 09:50
Почнах да досаждам вече.. :razz: Ам такова ... разбрах сега ,че в нас има супа дали мога да я ям ? Със фиде е има си и зеленчуците ама .. ддз 8-)

П.п Че с това мляко цял ден ..
П.п 2 - Пих 2 аспирина и г/д е по-добре ,но ме боли даже като се смея или говоря.. 8-) :(

Wanderer1
07-18-2011, 10:14
Според мен може, но ще е по-добре ако ядеш само бульона на супата :)

Аз сега обядвах, обаче майка ми беше купила кола и просто не можах да се сдържа :oops: Ама поне беше light :D Като изключим това, денят върви добре

P.S. Colouring, сега видях, че имаме еднакви аватари 8-)

darkness848
07-18-2011, 10:43
Buenos d

Vrogue
07-18-2011, 10:47
Това са резултатите ми : Преди - http://www.prikachi.com/images.php?images/553/3583553e.jpg , http://prikachi.com/images.php?images/457/3583457Z.jpg .

Сега- http://prikachi.com/images.php?images/458/3583458C.jpg , http://prikachi.com/images.php?images/652/3539652F.jpg , http://www.prikachi.com/images.php?images/536/3583536E.jpg . ( Само тези снимки в цял ръст ми останаха на компютъра , като го преинсталирах. :lol:

Sisxx
07-18-2011, 10:49
^^ =D> =D> =D>

Thrombocyte
07-18-2011, 10:50
Видима разлика :)

SlowDownBaby
07-18-2011, 11:05
А за колко време го постигна този невероятен резултат ?! :shock: И с какви упражнения,защото като гледам колко хубаво ти е станало тялото,ме съмнява да си отслабнала без тях ;х леле да знаеш как ти завиждам ! (в добрия смисъл де :-D )

alehole
07-18-2011, 11:06
Vrogue а колко кг. си свалила? :oops:

Wanderer1
07-18-2011, 11:14
:shock: Олее, каква разлика! Супер си, поздравления :-)
И мен ме интересува колко кг и по-точно колко см си свалила :)

Vrogue
07-18-2011, 11:16
А за колко време го постигна този невероятен резултат ?! :shock: И с какви упражнения,защото като гледам колко хубаво ти е станало тялото,ме съмнява да си отслабнала без тях ;х леле да знаеш как ти завиждам ! (в добрия смисъл де :-D )

1 месец Pump It Up + Малко бокс . 8-)

@alehole Бях 67 кг :shock: ,а сега съм 58 т.е 9 кила. 8-)

darkness848
07-18-2011, 11:34
Vrogue лол страхотен резултат =D> Личи си, че има резултат от положените усилия. ;-) Успех и занапред ти пожелавам! :-) :smt026

Wanderer1
07-18-2011, 11:50
Така, аз съм малко тъпа :D и не ми е ясно какво представлява въпросното Pump it up
Та ще може ли някой да ми обясни 8-)
Благодаря предварително :-)

Vrogue
07-18-2011, 11:52
Така, аз съм малко тъпа :D и не ми е ясно какво представлява въпросното Pump it up
Та ще може ли някой да ми обясни 8-)
Благодаря предварително :-)

Тези упражнения - http://zamunda.net/details.php?id=18417&hit=1 8-)

Wanderer1
07-18-2011, 12:05
А, мерси :-)

sh0c0ladch3ee
07-18-2011, 12:12
Олелее разликата е огромна браво страхотен резултат !!!! :grin: :grin: :grin: изуми ме! еха дано всички да имаме накива резултати :D супер :D иначе аз сега хапвам кисело мляко 0,1%. 90 дневната почти не ми помогна и реших да пробвам мой режим на който ще карам 1 2 седмици и ако има резултат ще продължа, ако не - пак 90 дневната.
и ми е много интересно само 1 :D в белтъчния ден могат ли да се хапват пълнени чушки със сирене или извара.. много съм се чудила, щот нали има чушка ама.. :D :D

Vrogue
07-18-2011, 12:26
И аз одеве хапнах кисело мляко с една филия черен хляб от ония малките .. 8-) млякото е 'Култура' само ,че аз го ''раздрусвам'' и си правя дупка и си го пия. :lol: :lol:

alehole
07-18-2011, 12:33
Шоколадче в белтъчния ден може да се ядат пълнени чушки със сирене или извара.. А относно това,дето ще смениш диетата,не искам да ти се бъркам,но от 20 дни не можеш да очакваш фрапиращи резултати,при не-перфектно спазени дни.И това сменяне на диети си е стрес за организма.Но ако не се чувстваш добре с тази диета , я смени :-) Успех

alehole
07-18-2011, 12:44
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=109787
:) Какво мислите,момичета :-o

Vrogue
07-18-2011, 12:49

Лол .. твърде хубаво е ,за да е истина! 8-) Аз не мога да почна да я правя ,но някой ако се реши да пишe.

gabri3lla
07-18-2011, 12:53

това с ориза звучи готино,доста пъти ми се е налагало да си хапвам суров,така че от утре го почвам 8-) от днес отново съм сериозно на диета. досега хапнах малко диня и за вечеря ще си направя шопска салата,че така ми се яде 8-)

Vrogue
07-18-2011, 12:56
http://www.faillol.com/wp-content/uploads/2009/11/fail_lady.jpg

OR

http://dieti.net/wp-content/uploads/2009/06/anticelulit.jpg Вие избирате. :lol:

starr21
07-18-2011, 13:19
^ Това ме нахъса. МЕРСИ :) Аз последните няколко дни толкова прегрешения че простооо :Х От утре почвам нановооо под строг контрол. Тея Пъмп ит ъп не ме кефят правя Тае бо. Преди малко правих 30 мин и бях плувнала в пот и всичко ме болеше,но направих и упражненията от 49 страница. Сега си тегля тея на Синди и от утре почвам сериозно. Имаше такъв ефект бях свалила 6кг а са съм 72 :О Просто скачам от някой мост. :Х :shock: :shock: :x :x

Wanderer1
07-18-2011, 13:20
http://www.faillol.com/wp-content/uploads/2009/11/fail_lady.jpg

OR

http://dieti.net/wp-content/uploads/2009/06/anticelulit.jpg Вие избирате. :lol:

:razz:
Звучи добре, ама тоя суров ориз няма да мога да го преглътна... :?
Ако някой се навие да пробва да пише има ли резултати и много ли е гаден ориза :-D

starr21
07-18-2011, 13:33
Ooo съм яла суров ориз не е гаден даже е много вкусен ;) Ще го пробвам тва с ориза. НАистина Wanderer1 ориза е същото като варен само че е по хрупкав така да се каже. Не е гаден важното е след това да успеем с тея 6 часа без да ядеш :D Но говорех за ориза ако ще го пробвате това ориза го иззмивайте мнооого хубаво ;) иначе е гаден :д но ако е измит си е мноого добре :)

pitbullxx
07-18-2011, 13:49
Успех момичета! Дано постигнете желаните килограми. :)

SlowDownBaby
07-18-2011, 13:50
И мен ме заинтересува тоя ориз :-D Добре де,а ако го съчетаем с 90 дневната няма ли да има още по добър резултат,или ще се губи ефекта на 90 дневната,ако не закусваме плодове,а направо минаваме на обадя ? :-o Аз днес пак се изложих,няма да коментирам вече,обидена съм от себе си :D как в началото бях толкова стриктна,а сега..... сутринта в 7 ядох паниран кашкавал,към 10 и 30 пъпеш,на обяд парче торта..... и след нея 2 картофени кюфтета :x нямам думи...
Бтв и на мен тва Пъмп ит ъп не ми харесва изобщо,те правят едно и също 1 час,че и толкова бързо,че не мога да го схвана :? Правех тае бо миналата седмица,по приятно ми е,но не ми харесва да следвам някой,за това днес си танцувах в къщи около 25 минути и мога гордо да кажа,че после бях вир вода,все едно съм правила тае бо,с разликата,че ми беше много приятно :grin: после правих коремните преси от предната страница ( 8 минути ли какво беше :D ) и след около час отивам да карам колело..дано да съм компенсирала тортата и кашкавала :(
Ииии бтв....в последно време забелязах,че ми се е образувал доста целулит на дупето и малко по бедрата...идеи за премахването му ?! :(

Sisxx
07-18-2011, 13:53
^^ Вода, съчетана със спорт трябва да помогне. :)

SlowDownBaby
07-18-2011, 13:56
Вода съчетана със спорт..извинявам се за тъпия въпрос ама да пия или воден спорт ? :oops: :D
Между другото,момичета вчера не съм се премерила правилно,свалила съм още един см :grin: Боже не мога да повярвам ! За 18 дена - 2см :grin:

Sisxx
07-18-2011, 13:58
^ Да пиеш :D И браво за резултата :)

alehole
07-18-2011, 14:18
Аз също искам да го съчетая с диетата.Одеве изпих 50 сурови оризови зърна.А като количество са толкова малко,че се наложи да ги броя няколко пъти,защото не повярвах,че са толко малко :D Вкуса им беше сладък,преди това не ги измих.И ги преглътнах с вода ,дори не ги усетих. От една приятелка на майка ми знам,че тя 3 пъти дневно на кръгъл час , изпива по 50 зърна с вода и си се храни нормално,но не и да се тъпче и за 3 дни е свалила 1,5кг. :-o Мен ме мързи да се занимавам,а аз взех,че ги изпих в 4 без 15 :D никак точен час,но от утре може да почна!!!!!! А зърната не се мият,защото там някво си вещество се отмива.
А другото,което многооо се чудя,а жената не го е казала на майка ми,а няма къде да я намеря да я попитам скоро,е след като ги глътна после какво да правя,както пише в форума да не ям 6 часа или ъъ? Тя не спомена нищо такова..... :-o

alehole
07-18-2011, 14:20
Успех момичета! Дано постигнете желаните килограми. :)
Мерсиии :twisted:

SlowDownBaby
07-18-2011, 14:28
Аз също искам да го съчетая с диетата.Одеве изпих 50 сурови оризови зърна.А като количество са толкова малко,че се наложи да ги броя няколко пъти,защото не повярвах,че са толко малко :D Вкуса им беше сладък,преди това не ги измих.И ги преглътнах с вода ,дори не ги усетих. От една приятелка на майка ми знам,че тя 3 пъти дневно на кръгъл час , изпива по 50 зърна с вода и си се храни нормално,но не и да се тъпче и за 3 дни е свалила 1,5кг. :-o Мен ме мързи да се занимавам,а аз взех,че ги изпих в 4 без 15 :D никак точен час,но от утре може да почна!!!!!! А зърната не се мият,защото там някво си вещество се отмива.
А другото,което многооо се чудя,а жената не го е казала на майка ми,а няма къде да я намеря да я попитам скоро,е след като ги глътна после какво да правя,както пише в форума да не ям 6 часа или ъъ? Тя не спомена нищо такова..... :-o

Аз съвсем се обърках с тоя ориз :-o Значи ти пък знаеш за 3 пъти на ден,по 50 зърна на кръгъл час...абе не знам на мен това не изглежда много надеждно...да ядеш каквото си поискаш,и само от няколко лъжици ориз на ден да сваляш килограми :-o
Добре де,а тоя ориз каква работа по точно върши ? Държи ни сити да не ядем,или просто е като... гъба (?!) попива мазнините...просто не мога да разбера :-o
И не знаех,че целулита се маха само със спорт,мислих че ще ми трябват и някакви кремове или ддз...нещо като за стриите,защото до преди няколко месеца нямах никакъв целулит,а сега....дано да се махне със спорт защото не знам ;х

alehole
07-18-2011, 14:33
За борба с целулита спорт и кремове.......
А това за ориза като се ровех из нета намерих още 1000 варианта.. ама тези двата са най-приемливи.Оризът обира всички шлаки и както ти го сравни с гъба,попива мазнините.

Vrogue
07-18-2011, 14:35
Я да почвам и аз да намилам ориз :lol: ам бял нали ? 8-) И какво по 50 зрънца? Ако го съчетая с 90 дневната дали ще има ефект ..

Vrogue
07-18-2011, 14:37
А да и под гърдите там мускулите :lol: ми са се образували плочки , нещо такова .. чудя се дали да продължавам с 8 те минути .. ония клип 8-) защото трябва да сваля корема ...

Sisxx
07-18-2011, 14:38
Може ли някой да обясни как/кога се приема тоя ориз, че ми привлече вниманието? :oops:

darkness848
07-18-2011, 14:40
Аз още продължавам с протеиновия ден... Обаче нещо днеска ми се мота главата... :D Хапнах един сварен белтък и сега вече съм доста по добре... :)
Прегреших с една слива ама... Обичам плодове... Не мога просто... :oops: 8-)
Остана ми да довърша днешния ден и утре, и скачам към втората фаза на диетата... :grin:
Ще видим кантара колко ще покаже... :D Иначе след малко ще излизам и май ще ходя да бягам...
Относно целулита... Най-добре е с вода и има антицелулитни упражнения... Трябва да има по нета... Една моя приятелка ги правеше... Ако искаш мога да я питам за тях. :) Също така и някои кремове помагат.
Хайде успех на всички и момичетата които са взели често да кривват от диетата... Я се стегнете бе! :lol: Шегувам се... На всеки се случва... Все пак... :oops: 8-)

Thrombocyte
07-18-2011, 14:41
А да и под гърдите там мускулите :lol: ми са се образували плочки , нещо такова .. чудя се дали да продължавам с 8 те минути .. ония клип 8-) защото трябва да сваля корема ...
Какви са ти целите?

alehole
07-18-2011, 14:42
50 бели оризови зърна се преглъщат с вода , 3-пъти дневно в кръгъл час , без да се измиват преди това.. :D

Yankee
07-18-2011, 14:47
50 бели оризови зърна се преглъщат с вода , 3-пъти дневно в кръгъл час , без да се измиват преди това.. :D

А колко минути/часове можем да ядем след това? :)

Vrogue
07-18-2011, 14:49
Какви са ти целите?

Да отслабна в коремчето. 8-)
П.п - Приготвила съм една чаша вода и 50 зрънца ориз ! Казвайте дали да го правя.И едно по едно ли да ги гълтам ?
:lol:

alehole
07-18-2011, 14:51

А колко минути/часове можем да ядем след това? :)
Това е гоЛемия въпрос :lol: В интернет пише 6 часа след като сме ги поели,но приятелката на майка ми не каза такова нещо.. :-o и много се чудя.Може да го направим 1 час след това да не се яде :D

alehole
07-18-2011, 14:52
Vrogue пийни ги 8-) айде поне да ги пробваш какви са на вкус,на мен ми харесаха!

Yankee
07-18-2011, 14:53
:D Ами айде! :D Май най-добре е така,или пък който е гладен 30 минутки примерно 8-)

Vrogue
07-18-2011, 14:54
Не им усещам вкуса :lol: само вкуса на водата :razz:

Vrogue
07-18-2011, 14:55
Пийнах само 47 , щото 3 паднаха под бюрото :lol: :lol:

Така се налях с тая вода ,че я усещам как мърда в стомаха ми. :lol:

SlowDownBaby
07-18-2011, 14:57
И аз от утре ще го почна тоя ориз,3 пъти дневно,ще го взимам като хапче след всяко ядене,че поне 2-3 часа да има между оризчетата :D
Майка ще има да се чуди къде й е ориза :lol:

alehole
07-18-2011, 14:57
:lol: ... :lol: Ей от утре започвам да ги пия.А иначе одеве като ги изпих след 25мин. ядох :D

Vrogue
07-18-2011, 15:00
И моята ,ще се чуди каде и е ориза. Няма да и кажа за ориза ,защото ще ми забрани. :razz:

alehole
07-18-2011, 15:01
:razz: То ще си проличи чак след месец де,с тия зрънца :D

Vrogue
07-18-2011, 15:02
:razz: :razz: :razz:
Оф не съжелявам ,че влезнах в тая тема голям фън е ,а и си помагаме взаимно ,ако не бяхте вие направо да се бях натъпкала на 2 рия ден! :lol:

Vrogue
07-18-2011, 15:03
Ам ние не си знаем и имената .. :lol: Аз съм Ева приятно ми е. :)

SlowDownBaby
07-18-2011, 15:04
А като се сетя каква малка темичка беше само с 2 странички :D и колко бързо мина времето...кога минаха 18 дни от диетата нямам думи !
Бтв намерих антицелулитни упражнения и от утре ги почвам... И ТЯХ... :lol:

alehole
07-18-2011, 15:05
Десислава :-)

Yankee
07-18-2011, 15:09
Петя :-) Бай дъ уей и аз хапнах/изпих точно 50 оризчета 8-) Мммм,наистина имаха сладък вкус,но това е само докато са без водата :D

Vrogue
07-18-2011, 15:13
Аз до одеве дебнех дядо да се наяде и отидох и веднага взех от кухнята 1 шепа ориз и си го кеширах в шкава в една салфатка :lol:

П.п - А бе как може като правя коремни преси да ме боли толкова много вратът .. :-o На 20 тата и вече ме е заболял .. а уж загрявам

alehole
07-18-2011, 15:15
:lol: ох,обаче ще ме спукаш от смях :D
Аз довечера ще излизам с приятелки и ще пия пак само водичка,ама ми е някво тъпо,те пият,ядат... 8-)

Yankee
07-18-2011, 15:17
Аз до одеве дебнех дядо да се наяде и отидох и веднага взех от кухнята 1 шепа ориз и си го кеширах в шкава в една салфатка :lol:

П.п - А бе как може като правя коремни преси да ме боли толкова много вратът .. :-o На 20 тата и вече ме е заболял .. а уж загрявам

Не дръж ръцете си като захванати за връта :) Можеш да си ги сложиш точно до главата,но не хванати за нея :) Дано да помогне това :wink:

Vrogue
07-18-2011, 15:40
^ Помогна ми

Ам сега си изтеглих тае бо и лол почвам да правя него .. а и ще ми помогне за тренировките по кикбос като гледам е много по добро .. но май е за стягане само :lol:

justasmile
07-18-2011, 15:44
Vrogue невероятни резултати си постигнала 8-) А да те питам, колко си висока? За да знам колко трябва да тежа, за да изглеждам горе-долу като теб 8) Прегледах и задните страници, но не видях какъв режим си спазвала.. Плс кажи :)

Vrogue
07-18-2011, 15:48
Vrogue невероятни резултати си постигнала 8-) А да те питам, колко си висока? За да знам колко трябва да тежа, за да изглеждам горе-долу като теб 8) Прегледах и задните страници, но не видях какъв режим си спазвала.. Плс кажи :)

1.68-9-70 8-) Ами тези резултати са ми за 1 месец pump it up-a + коремни преси и малко кикбокс. 8-)

П.п- Тогава спазвах 90 дневната.

justasmile
07-18-2011, 15:50
И без ограничения??? :shock: Охххх.. това няма да свърши работа при мен :x

Vrogue
07-18-2011, 15:53
И без ограничения??? :shock: Охххх.. това няма да свърши работа при мен :x

Е как без ограничения .. спазвах 90 дневната. 8-)

Wanderer1
07-18-2011, 15:54
Да питам пак за Pump it up
Изтеглих го от замунда, обаче много накъсваше и бавно зареждаше и го изтрих и намерих упражненията в You Tube. Та колко време на ден трябва да правим въпросните упражнения?
Например това (http://www.youtube.com/watch?v=FyUF6uYqsdI) ,
това (http://www.youtube.com/watch?v=bK8eNZETPl4&feature=related) и това (http://www.youtube.com/watch?v=WvI21Y98Spc&feature=related) са едно цяло клипче. Трябва да се направи всичко, нали? Извинявам се за малоумните въпроси, ама по-добре да питам :oops:

Vrogue
07-18-2011, 15:55
Оф прецакала съм се като съм го изтеглила. :lol: Ами по въможност ги прави всеки ден .. но по добре през ден защото организма ти ще свикне с натоварването и няма да има кои знае каф резултат. 8-) Поне аз мисля така

justasmile
07-18-2011, 15:56
По принцип е хубаво да направиш всичко, но аз един час не мога да издържа и права между 30-40 мин :)

infinitypeace97
07-18-2011, 16:00
Леле, мацки колко много сте изписали :shock: :shock: 8-) Иначе аз съм Ая, приятно ми е 8-)
Vrogue Стахотни резултатииии, поздравления! :shock: :grin:
Аз току що се претеглих и съм -1.5кг :grin: още маааааалко и ще постигна целите си :grin: Пък в огледалото има още по-голяма разлика /бях на село и нямаме там голямо огледало :lol: /
Днес в колата като ми прилоша и имах чувството , че ще припадна :(

Наще ме натъпкаха с един сладолед и сега ме карат да ям шоколад.. Днес малко поразвалих диетата, но от утре продължавам съвсем сериозно :oops:
Това за ориза ми хареса, може и аз да започна. 8-)
Някоя мацка по-горе беше споменала нещо за антицелулитни упражнения.. Ам.. може ли линкче, ако не съм твърде нахална?

:oops: :oops:

justasmile
07-18-2011, 16:08
Аз току що се претеглих и съм -1.5кг
Ako сега си се премерила и си отслбнала с 1.5 кг, това означава, че ако се прмериш сутринта си отслабнала с 2 кг :)

infinitypeace97
07-18-2011, 16:10
^ АААаааа, суперрр :grin: :grin: :grin: Утре сутринта ще се тегля тогава пак 8-) Мацки, вие колко г/д кг или см искате да свалите? :oops:

Yankee
07-18-2011, 16:12
Vrogue,да те питам от кога ходиш на кик бокс,къде,на каква цена? 8-) Питам,защото от няколко дена се чудя дали да започна тренировки.Попринцип в нас си правя Тае бо,Пъмп ит ъп,Каланетика,Пилатес и тн. :)

sh0c0ladch3ee
07-18-2011, 16:32
Лелее колко сте писали :shock: :shock: :D :D
Това с ориза ми изглежда надеждно и от утре го почвам :grin:
Аз се казвам Милена. Знаете ли бех чела, то даже дали не беше тука не помня, че когато тренираме не трябва да си слагаме термо колани и фолио, защото като се потим толкова обилна се получавал целулит :shock: аз спрях да слагам колана :D
По въпроса колко искам да сваля.. еми 5 6 килограма.
Успеех ! :grin: :-)

Vrogue
07-18-2011, 16:35
От доста време не ходя вече за съжаления , но си тренирам в нас на боксовата и баща ми ми помага за хватките и техниката и така. 8-) Иначе ходих в Пловдив СК”ТОП ФАЙТЪРС” . 8-)

Vrogue
07-18-2011, 16:36
Лелее колко сте писали :shock: :shock: :D :D
Това с ориза ми изглежда надеждно и от утре го почвам :grin:
Аз се казвам Милена. Знаете ли бех чела, то даже дали не беше тука не помня, че когато тренираме не трябва да си слагаме термо колани и фолио, защото като се потим толкова обилна се получавал целулит :shock: аз спрях да слагам колана :D
По въпроса колко искам да сваля.. еми 5 6 килограма.
Успеех ! :grin: :-)

Aм аз един път направих тренировка с фолио и да изпотих се много но НЕДЕЙ! Защото не от тренировката ,а от фолиото ще получих целулита. .

sh0c0ladch3ee
07-18-2011, 16:57
Дам дам това исках да кажа :D аа мацки казах на мама за ориза :D очаквах да се скара ама тя вика - ааа че аз съм чувала за това бе, я да видя де го пише. прочете го и вика - ахааа от утре почваме и аз ще пробвам :D :D не го очаквах, сега ще иде да земе и зелен чай и ще го пием с чая. Ама се сетих пък сега нещо :D в тос чай захар не може да се слага, а меда у кащи нещо не е хубав домашен е ама ми бие на ракия :D :D :D ема ще пробвам със стария ми приятел лимона :D

justasmile
07-18-2011, 17:02
охххх.. аз сега си мечтая за септември. Решила съм си на 15.09 (послучай новото даскало) да си направа ГАЛА ЗАКУСКА :-) . Но ще започна приготовлението й на 14, защото се пак са 13 неща:
1.Курабий потопени в шоколад
2.Кекс с шоколад
3.Солени кифлички
4.Палачинки
5.Бухтички
6.Негърче
7.Меденки
8.Ябълков щрудел
9.Ореховки
10.Баница със сирене
11.Бисквитена торта
12.Солен кекс
13.Мързелива торта
^__^ Този списък ще ме държи... На 15 ще си хапна всичко, което не съм си позволявала цяло лято (почти всичко, де). И естествено вкъщи няма да помогнат с готвенето, но пък с яденето - ОПРЕДЕЛЕНО :grin: :grin: :grin: :grin:

darkness848
07-18-2011, 17:11
Опа... Мисля и аз да почна с този pump it up :D
Сега гледах някой беше постнал клипчета и ми се стори забавно... :D
Иначе за антицелулитните упражнения... Ако искате мога да ги постна отново в темата? Още сега ще попитам приятелката си и след като получа отговора веднага ще го споделя с вас. 8-)

Vrogue
07-18-2011, 17:35
охххх.. аз сега си мечтая за септември. Решила съм си на 15.09 (послучай новото даскало) да си направа ГАЛА ЗАКУСКА :-) . Но ще започна приготовлението й на 14, защото се пак са 13 неща:
1.Курабий потопени в шоколад
2.Кекс с шоколад
3.Солени кифлички
4.Палачинки
5.Бухтички
6.Негърче
7.Меденки
8.Ябълков щрудел
9.Ореховки
10.Баница със сирене
11.Бисквитена торта
12.Солен кекс
13.Мързелива торта
^__^ Този списък ще ме държи... На 15 ще си хапна всичко, което не съм си позволявала цяло лято (почти всичко, де). И естествено вкъщи няма да помогнат с готвенето, но пък с яденето - ОПРЕДЕЛЕНО :grin: :grin: :grin: :grin:

Уу тва много бе! Няма да може да ги изядеш... помощ? :oops: :lol:

Vrogue
07-18-2011, 17:41
Майка ми прави заедно с мен диетата и от 65 кг сега е 61 ,а аз от 60 стм 58.. а си скъсвам Д-то от тренировки ,а тя не тренира изобщо само кадето чисти. :-o :lol:

starr21
07-18-2011, 17:49
Аз се казвам Ана :) Май да спра да го слагам тва фолио а ? :( Аз го слагах 2-3 пъти ама не знам ще спр аи ще си махам мазнимките без него :D Абе аз сега разбрах ч като се праввят упражнения в потта 2/3 са мазнинки :О не го знаех тва, а обикновената пот била вода. Е наистина не разбирам разликата. А тва с ориза мислех примерно аз ставам в 7 за джогинга ми и тогава 50 зрънца след тва закусвам към 9-10 обядвам към 14 което значи ориза 2 часа преди твва и 3тият път към 16 защото в 18 вечерям. Така добре ли е ? А тез антицелулитните някой може ли линк нещо ? :)

justasmile
07-18-2011, 17:52
Уу тва много бе! Няма да може да ги изядеш... помощ? :oops: :lol:
Заповядай :D То и без това ще си имаме вкъщи, явно храна за 1-2 седмици :D

sh0c0ladch3ee
07-18-2011, 17:53
Ми да идвам и аз тогава :D чувствам се поканена да знаеш :D

darkness848
07-18-2011, 17:59
Ами момичета ето това са упражненията: :) Никой не спомена дали ги иска... Питахте конкретно за линк... Та реших да се натрапя малко... Ако не ги искате кажете веднага махам поста. :)

1. Повдигане на таза и задържане
http://woman.hotnews.bg/static/uploads/content/151039.jpg
Легнете по гръб със свити в колената крака. Ръцете са долепени до тялото с длани, опрени в пода. Повдигнете таза със стегнати коремни мускули, задръжте няколко секунди и се върнете в изходно положение. Упражнението се бори срещу целулита в корема, ханша и бедрата. Правят се 15-20 повторения.

2. Свиване в колената
http://i.rozali.com/photos/11685_2.jpg
Легнете по гръб с ръце, подпрени на лактите. Краката са плътно прилепнали един към друг, в шпиц позиция. Започнете бавно да свивате краката в колената, така че да усещате напрежението в бедрата и в седалищните мускули. Упражнението се бори срещу целулита в ханша и бедрата. Правят се 15-20 повторения.

3. Вдигане и спускане на крака
http://i.rozali.com/photos/11685_3.jpg
Легнете по гръб с изпънати крака, стегнати коремни мускули и ръце на тила. Повдигнете краката нагоре, като ги свивате, така че колената да станат перпендикулярни на пода. Упражнението се бори срещу целулита в корема, ханша и бедрата. Правят се 15-20 повторения.

4. Кучешка поза
http://i.rozali.com/photos/11685_4.jpg
Застанете на колене в кучешка поза. Бавно “плъзгайте” тялото назад, така че да може да седнете върху петите си. Задръжте за няколко секунди и бавно се върнете в изходно положение. Упражнението се бори срещу целулита в корема, ханша и бедрата. Правят се 10-15 повторения.

5. Ножици
http://i.rozali.com/photos/11685_5.jpg
Легнете по гръб с център на тежестта седалището. Повдигнете краката на около 30-40 см от пода и започнете да ги кръстосвате във въздуха. Упражнението се бори с целулита в бедрата. Правят се 20-30 повторения.

6. Клякане и изтласкване крака назад
http://1.bp.blogspot.com/_fjG4hcD5Bek/S4V6Z7WmBKI/AAAAAAAACI8/cygmqDqhSt4/s320/4.jpg
Застанете изправени с леко разтворени крака. Пръстите сочат напред. Клекнете все едно сядате на въображаем стол. Върнете се в изходна позиция. Изпънете единия крак назад, след което го върнете обратно. Повторете упражнението с другия крак – първо приклякване, после опъване на крака назад. Повторете 10 пъти.

7. Клякане с разтворени крака и замах
http://svejo.net/img_story_custom2/51/511951-Lesni-i-polezni-uprajneniq-za-vashata-figura-large.png
Застанете с разтворени крака и поставете ръце на бедрата. Свийте колене и приклекнете. Изправете се. След това направете замах с единия крак по посока на другия и се върнете в изходна позиция. Повторете същото с другия крак. Повторете 10-15 пъти.

8. Повдигане на крака сгънати в коленете от легнало положение
http://www.letsgym.com/wp-content/uploads/2009/08/img_860.jpg
Легнете настрани и протегнете долната ръка, сложете на нея главата си. За по-голяма устойчивост се подпрете с другата ръка на земята. Свийте краката в колената. Повдигнете бавно горния крак на 20 см от пода и след това го спуснете. Повторете 20 пъти. Обърнете се на другата страна и повторете повдигането с другия крак.

9. Прехвърляне на крак
http://woman.hotnews.bg/static/uploads/content/151035.jpg
Седнете на земята, отпуснете ръцете. Като се завъртате на дясното бедро (десният крак е протегнат напред), едновременно сгънете левия крак и го прехвърлете през десния така, че коляното да докосне пода. Сега изпънете левия крак и направете същото движение с десния. По време на упражнението не сгъвайте раменете и не откъсвайте ръцете от пода. Изпълнете по 10-12 пъти на всяка страна.

И последно, но в никакъв случай на последно място е бягането...
http://dieti.net/wp-content/uploads/2009/10/likra.jpg
Може да не го обичаме много много, но помага достa при отслабването както и при целулита явно...
Ами това е момичета. :) Тя казва, че са й помогнали... Още нищо не мога да кажа... Като си я видя в България това лято мога да коментирам... :D Хайде успех... И от мен и от нея! :-)

infinitypeace97
07-18-2011, 18:19
^ Много благодаря за упражненията! :-) А случайно да имаш инфо от твоята приятелка след колко време е видяла ефект? :oops:

Момичета, как върви пиенето на вода? При мен много зле- ако пийна 1-2 глътки корема старшно много ме боли, все едно съм гладна, а не се чувствам така. Само дето би трябвало да съм, защото днес на закуска изядох 1 праскова, за обяд едно яйце, междувременно един сладолед и едно редче шоколад, за вечеря 4-5 кръгчета печени тиквички.. Което е необичайно малко за мен :oops: Направо не знам какво да правя.. Чудя се дали да си правя упражненията, или да пропусна тая вечер :(

Wanderer1
07-18-2011, 18:20
Хубави са упражненията :)
И така, от утре започвам pump it up-a. Дано да има резултат.
А за закуската и аз ще помогна :D
Вечерях с една праскова и край с яденето за днес... утре пак :D :D

Wanderer1
07-18-2011, 18:22
Според мен не е проблем да пропуснеш. Една вечер почивка :)
А за водата не знам защо така става. Иначе може да пробваш с малко лимон или едно-две листа мента.
Аз днес успях да изпия малко повече от 2 литра :grin:

infinitypeace97
07-18-2011, 18:26
^Благодаря ти за отговора, мацка :-)
Доколкото за упражненията-реших се да направя малко, че и без това ми е скучно, а и съм си определила деня за почивка от упражненията :-D

Vrogue
07-18-2011, 19:23
А бе през колко време да го ям тоя ориз по колко пъти ? :lol:

darkness848
07-18-2011, 20:04
infinitypeace97 каза, че не е засичала... Просто са се превърнали в част от ежедневието й... Но пък накрая е имало резултат.. Съжалявам... Тука не мога да помогна. :(
Пък относно темичката... Днес изкарах и вторият си ден с прегрешение една слива 8-) Малко ми беше изморено и не правих упражнения :oops:
Брех, че бързо расте тая тема... 8-)

infinitypeace97
07-18-2011, 20:18
^Нищо, благодаря ти все пак :-)
Аз до сега правих упражнения, след малко си лягам :grin: Най-странното е, че от 8ч. не съм яла,нито съм гладна :shock: :shock: Днес нещо ми става, дано да върви на добре 8-) Успех с утрешния ден, момичета! :grin:

justasmile
07-18-2011, 20:36
Понякога да ви е било страх, че няма да отслбанете и че ще си сотанете с гадния външен вид завинаги? Много е гадно.... :( :(

alehole
07-18-2011, 20:40
^Не,не ме е било страх! А иначе в момента съм тъжна,бясна,чувствам се като ненужна.......това са моментите,в които преди спирах диети и се тъпчех,ама некой друг път,тоя път няма да се отказвам :-x

gabri3lla
07-18-2011, 21:01
никакво отказване! аз тази вечер уж само шопска салата щях да ям,ама не устисках и хапнах малко пилешко бутче 8-)

а да попитам,някой може ли да ми каже защо е хубаво сутрин да се пие чаша топла вода с лимонов сок?

Biskfitka
07-18-2011, 22:13
Аз я започвам наново от утре 8-)
Само един въпрос имам засега...за втория ден,тоя ориз как го ядете (рецепта ;д )? Аз само ориз без нищо и то варен няма как да понеса :?

billytalent
07-18-2011, 22:17
Аз я започвам наново от утре 8-)
Само един въпрос имам засега...за втория ден,тоя ориз как го ядете (рецепта ;д )? Аз само ориз без нищо и то варен няма как да понеса :?

Ориз със зеленчуци( грах, моркови, царевица,чушка) . Само ориз, сигурно ще е ужасно.
Аз я започнах отново в неделя и за сега не съм прегрешила. 8-)

fUcKsMiLe
07-18-2011, 22:42
Мда, със зеленчуци е най-хубаво :)

Имам въпрос - мога ли да ям соленки или разни подобни между храненията или да се задоволявам само с плодчетата и водата :D

Biskfitka
07-18-2011, 23:15
ммм мерси,сега остава и да се науча да го готвя 8-)

infinitypeace97
07-19-2011, 06:19
Доброо утроо :grin: Как сте, мацки? :-)
Много съм горда със себе си-в огледалото виждам доста по-голяма разлика :grin: :grin: Днес на сила закусих праскова. Още на първите 2-3 парченца преядох и ми прилоша :shock: :? Сега ще пробвам да изям/изпия 50 оризчета :lol:

sh0c0ladch3ee
07-19-2011, 06:30
Добро утро :grin: Оле немога да повярвам разлика има и при мен и то огромна.. ако продължава така ще постна снимки след 1 2 дена :grin: Днес наистина се чувствам щастлива и мотивирана да отслабвам още и още :grin:
За топлата вода с лимон сутрин - попринцип когато си на диета е хубаво да изпваш 1 чаша топла вода сутрин на гладно, така 2 мои приятелки без почти никакви ограничения отслабнаха, също съм го чувала и от доста други места, а лимона - той е защото немога да пия само топла вода гадна ми е..
Ей сега отивам да вадя ориза :D междодругото снощи ми стана любопитно и преди да легна го пробвах :D отначало не го усетих, ама към края едвам съм го изгълтала :D ейсега отивам за 2 дубъл :D
Успех ! искам само положителни коментари да пишем ! :D :-) :-) :-)

justasmile
07-19-2011, 06:30
infinitypeace97 не трябва да спираш да ядеш!!!! Аз така започнах - както ти си описала с прасковата и по едно време не ядях нищичко. Много е упасно! BTW браво за резултатите 8-)

Аз вчера си изпълних деня префектно, но явно съм яла в нормални количества и днес не съм мръднала. Закусих преди малко с една МАЛКА филийка хляб и ТЪНКО резънче сирене - тоест по-малко от вчера. Сега съм започнала водата си 8-)

infinitypeace97
07-19-2011, 06:39
Шоколадче, поздравления, продължавай все така! :grin: :grin:
justasmile Ох, ужас :( Аз на сила се карам да ям, защото ме е старх да не стана нещо като анорексичка :shock: Ще се опитвам да ям дори и когато не ми се яде :)
Лелее, а тези 50 оризчета ми изглеждат като 10 :shock: Мислех, че ще са около 1 шепа :lol: Сега ще ги изгълтам 8-) Ама без да ги мия, нали? :-o

sh0c0ladch3ee
07-19-2011, 06:43
Мерси :-)
и на мен ми се сториха много малко но докато ги гълтах пък ми изглеждаше, че нямат край :D аз мойте ги измих.. то нали целта е да играят ролятана гъба и да попиват така че мисля, че няма значение дали ще са измити или не, както решиш (според мен де..) :-)

infinitypeace97
07-19-2011, 06:49
Измих ги и ги изпих 8-) Пих ги не едно по едно ами по доста повечко, така че беше бързо. Ама сега нещо ми се гади :?

fUcKsMiLe
07-19-2011, 06:56
Имам въпрос - мога ли да ям соленки или разни подобни между храненията или да се задоволявам само с плодчетата и водата :D Плс, отговор.. :oops:

И добро утро и от мен.
Първият ден мина перфектно! А сега закусвам с бананче 8-)
След половин час ще повторя упражненията, които направих сутрина и сигурно следобед пак, за да не мисля толкова за яденето..
Но пък след вчера си докарах мускулна треска и днес коремните мускули ме болят ужасно, нооо ще го преживея! 8-)

justasmile
07-19-2011, 06:57
За ориза е хубаво да е измит - вкусът му бил по-хубав така. Днеска, обаче забравих да пия. А да питам, понеже малко не скванах: Вие само сутрин ще го пиете или ..?

Yankee
07-19-2011, 07:01
Добро утро,момичета! :) Пиша за да докладвам че сега почвам Pump it up 8-) Вчера като го правих много ме измори,а и преди съм го правила...може да е от жегата :o

sh0c0ladch3ee
07-19-2011, 07:02
infinitypeace97 Дано да се оправиш по-скоро, а и ако ти е много зле не продължавай :( да ни ти стане нещо пък... :(
аз почнах 1 по едно но миписна и почнах по малко повече ама беше гадно, сякаш ми оставаше по гърлото, ох и тва ще мине само дано да имаме резултати.
Септемвре трябва да си направим тема - снимки на другарчетата - преди и след диетите :D :D

Yankee
07-19-2011, 07:05
Аз съм съгласна :D Хем че мойто не е точно диетка а режим и спорт-така де-танци :lol:

justasmile
07-19-2011, 07:09
fUcKsMiLe не можеш да ядеш соленки :)

fUcKsMiLe
07-19-2011, 07:16
Мерси.. 8-)

aLLa
07-19-2011, 07:18
Момичетаа, много съм щастлива и искам да споделя успеха си с вас :grin: :grin:
Днес ми е 21 ден от 90 дневната диета и съм свалила 5 кг, личат ми, чувствам се и изглеждам много добре в момента :grin: :grin:
Най - интересното е, че сега си обух едни обувчици и са ми големи.. свалям и от ходилата :lol: :lol: което.. няма да го коментирам изобщо :lol:

sh0c0ladch3ee
07-19-2011, 07:23
Оле aLLa това е страхотно БРАВОО!! поздравления ! Дай боже на всички ни такива резултати :D :D
А може ли да кажеш колко кг. си? и наистина много се радвам за теб, и леко ти завиждам, ИЗЦЯЛО БЛАГОРОДНО :D :grin:

justasmile
07-19-2011, 07:39
aLLa Бравооо!!! Давай в същия дух :grin:

Докладвам: сега ще карам велоергометър. Не мога да правя тае бо и пъмп ит ъп, защото ходя на физиотерапия за колянкото и не трябва да ко натпварвам. Малко прегреших и сега ще карам, за да изхаба 500 кал. С фолио съм (на крака, дупе и, корем и 'любовни дръжки') и също съм с такива панталонки и колан, дето стимулират потенето :o Стискайте палци, да не се откажа на 400 кал 8-)

gabri3lla
07-19-2011, 07:47
Пълнее ли се от плодове?

Да. При тях преобладават простите въглехидрати. Плодовете са богати на течности и са много лесно смилаеми, но … Основният виновник за бързото натрупване на мазнини е гликозата. Плодовете богати на гликоза следва да се избягват от хора със склоност към трупане на мазнини или ако се консумират, това да става в малки количества рано сутрин, но не веднага след ставане от сън. Часовете, в които практически няма опасност от напълняване от плодове са между 8 и 12 сутрин, когато разграждането на веществата е в своя пик, а тялото има нужда от огромни количества енергия, за да започне активния ден.

:shock: ужас!!!!

infinitypeace97
07-19-2011, 07:49
aLLa Едно голямо БРАВО и от мен! Мотивира ме :grin:
На мен преди малко доста ми прилоша и изадох една филийка хляб със мед :-x Ама сега ми е значително по-добре 8-)
Аз сега ще ходя да пообиколя магазините, дано не умра в тая жега :?

aLLa
07-19-2011, 07:50
В момента съм 49, но не знам дали ще я правя 3 месеца, защото имам да сваля мъничко в бедрата, всичко останало вече ми е .. много отслабнало ии.. започват да ми се очертават кокалите и ребрата, а така ми се искаше да я направя с 3те цикъла.. :(

sh0c0ladch3ee
07-19-2011, 08:00
Важното е, че постигаш желания резултат :) а ти после пак може да си я правиш но без да се ограничаваш много много :D :D.. един вид да си караш на режима и пак казвам БРАВО! :grin:
а това за плодовете ме изуми.. наистина си е УЖАС :shock: :shock:

aLLa
07-19-2011, 08:16
Благодаря :)
Ами честно казано диетката си я спазвам, но имам и прегрешения, не са фатални, но все пак..
А това за плодовете ме шокира :? :? винаги съм мислила, че от тях не се пълнее и си хапвах мноого, дори и вечер.. :x :x и се чудих защо не отслабвам..

gabri3lla
07-19-2011, 08:22
да,и аз от една седмица си хапвам предимно плодове по всяко време. от сега нататък след 12 съм само на зеленчуци 8-)

Wanderer1
07-19-2011, 08:24
Е, сега и плодове не можем да ядем :? Знам, че не е хубаво да се ядат много банани, диня, пъпеши, кайсии, ягоди и всички, които са сладки. Както обичам кайсии... Засега съм изяла две (а явно не трябва) и съм изпила 0,500 литра вода. Хубавото е, че резултатът е видим :grin: , ама има още какво да се желае. Днес почвам pump it up.
Поздравления за чудесните резултати :-) Продължавайте все така :)
А infinitypeace97 наистина ако не ти е добре спри с диетата... дано да ти мине :-)

Wanderer1
07-19-2011, 08:25
Ама пък може да ядем зеленчуци :D

Yankee
07-19-2011, 08:34
justasmile,за проблемът ти за крака може да помогне Каланетика :) Тя е точно за проблеми със гръбнак,стави,крака и стяга много добре :-)

justasmile
07-19-2011, 08:55
Yankee оооо.. на мен проблемът ми е от падане със ски. И всъщност, като се движа ми става по-добре 8-)А и ми остват още няколко пъти на физиотерапията :grin: Но иначе, мерси за предложението

Вече имам 500 кал ПО-МАЛКО :grin: Успях.... :grin: :grin: :grin: и не се отказах :grin:

darkness848
07-19-2011, 09:05
Момичета добро утро на всички! :grin:
Днес се чувствам сравнително добре независимо от гъстите облаци навън... :---)
aLLa едно голямо браво за теб! :smt003 Страхотно е, че има резултати при теб... 5 килограма не са си никак малко! Продължавай докато се почувстваш наистина в кожата си! :smt001
sh0c0ladch3ee браво и за теб! Все пак едно от нещата е първо да се чувстваме удобно в себе си! После това ще си те мотивирва допълнително! :smt041
На мен днес ми е последният трети ден от първата фаза на диетата ми и се надявам да не прецакам всичко пак накрая... 8-) Утре ще се тегля и меря и ще видим какви резултати има... Макар, че за жалост не се чувствам кой знае колко различно :(
Тази сутрин се чувствах доста гладна... И хапнах 250 грама мляко... Нямаше как просто да притъпя вълчия глад... Появи ли се лошо... А не се ли притъпи... УЖАСНО... :lol:
Хайде успешен ден на всички днес! :-)

alehole
07-19-2011, 09:25
Добро утро :) Айде и аз да кажа резултатите въпреки,че много не му вярвам на кантара ми,не показва вярно.Преди да я започна бях 62кг. сега съм 59кг. :) но сигурно е вярно,защото си виждам разликата в огледалото :) 15-ти ден ми е :-)

sh0c0ladch3ee
07-19-2011, 09:45
darkness848 Благодаря :-)
alehole Браво ! ей усещате ли как вече при всяка има резултат :grin: а кога беше като започвахми диетите и бързахме да дойдат тези дни :grin:

GunSnSteelflowers
07-19-2011, 10:43
Момичета, това с плодовете са глупости. Няма храна, от която не се пълнее, ако си седиш само на задника, така че...

badsector
07-19-2011, 11:25
Пълнее ли се от плодове?

Да. При тях преобладават простите въглехидрати. Плодовете са богати на течности и са много лесно смилаеми, но … Основният виновник за бързото натрупване на мазнини е гликозата. Плодовете богати на гликоза следва да се избягват от хора със склоност към трупане на мазнини или ако се консумират, това да става в малки количества рано сутрин, но не веднага след ставане от сън. Часовете, в които практически няма опасност от напълняване от плодове са между 8 и 12 сутрин, когато разграждането на веществата е в своя пик, а тялото има нужда от огромни количества енергия, за да започне активния ден.
Глупости. Официално прието е да се пише "глЮкоза", само това е показателно за компетентността на автора. Освен нея, в плодовете има и един друг вид прост въглехидрат - фруктозата. Тя е най-бавно усвояемият прост въглехидрат, съответно почти не влияе на нивото на инсулин, който е главният виновник за напълняването. Някои плодове съдържат повече фруктоза, отколкото глюкоза. При други съотношението е горе-долу еднакво, а при трети (като черешите и прасковите, примерно) глюкозата е повече. Някои зеленчуци също съдържат глюкоза. Но при плодовете и зеленчуците има и един друг фактор - съдържанието на неусвояемия въглехидрат целулоза. Той допълнително забавя навлизането на усвояемите въглехидрати в кръвта. Но лишаването от въглехидрати не е решение на проблемите с теглото, просто защото ще се появят и други проблеми, като кетоза, примерно. Въглехидратите са основният източник на енергия за протичане на процесите в организма. Затова си яжте спокойно плодове и зеленчуци колкото си искате. Важно е да се съчетават с достатъчно количество протеин и съвсем малко растителни мазнини. Не става да ядеш само едно нещо, а да изключиш друго. Трябва си баланс.

infinitypeace97
07-19-2011, 12:18
aLLa Браво за резултатите! Продължавай в същия дух! :-) Аз съм абсолютно същия случай, само дето сега съм 46 , и на мен ми се риждат вече ребрата и доста си личат костите под врата ми :-D Мисля да я правя до 4 дена след първия воден ден, или до втория воден ден + него :)

Wanderer1 Мерси :-) На мен всъщност ми стана значително по-добре, направо съм супер, но не усещам никакъв глад от поне 4-5 часа :shock: Вярно, че изпих половин фрапучино, но все пак-рекорд :-D

justasmile Браво! Имаш старохта воля! :grin:

alehole Браво и на теб, мацка! :grin: Много ме мотивирате с тези новини! :-)

Аз това за плодовете много-много не го вярвам :-o

А сега и аз да се похваля :-D Пораснала съм с 2 см :lol: и вече съм 1.59 8-) Също така денс ходих на шопинг и установих, че от панталони размер 34 съм на 32, а на тези, които са с букви от S съм на XXS /а най-добре ми седеше XXXS, но много рядко се намира/
:grin: :grin: За тениските и потниците пък преди бях S/M , сега S ми е като торба и си търся XXS :grin: :grin: :grin: Беше ми станало гадно, че съм свалила само 2 кг, но сега се радвам, защото виждам, че наистина съм отслабнала 8-) Аз май пропуснах обяда, надявам се да не е фатално. Сега ще правя малко упражнения и ще карам велотренажор, да изхабя калориите от фрапучиното :-D И сигурно към 4 ще си набутам една праскова в корема, защото нищо не съм яла цял ден :?

SlowDownBaby
07-19-2011, 12:39
Как се радвам,май при всички ви има резултат :grin: Аз уж съм свалила 2 см от коремчето и разлика има,но паласките ми не намаляват :? Дали има шанс с времето и те да понамалеят или ще свалям само от корема :-o Между другото вие във въглехидратния ден какво ядете за обяд и вечеря ? На мен защото тея спагети само с доматен сос ми втръснаха,дори ги и намразих вече и днес бях на пица само със зеленчуци,но като знам,че е тесто и колко калории има... :( За вечеря мисля да си купя малко сладолет,че стига торти на всеки въглехидратен ден... и след малко ще правя антицелулитни упражнения.
Някоя от вас може ли да ми предложи пилатес,но без гирички и ластици и тн ? Имам желание да го почна :-D

infinitypeace97
07-19-2011, 12:45
^ Ами аз във въглехидатния съм яла и бейкролс, солетки, солен кейк.. На мен ми се е случвало да ям зеленчуци на обяд във въглехидратен :)
А, забравих да напиша в по-горния ми пост, че си купих антицелулитен крем на Дева и довечера ще го пробвам. Имаше и такъв за стрии, но защо не си взех и него незнам :-o Сигурно утре ще ходя и за него. или май е по-добре първо единия , после другия 8-)

SlowDownBaby
07-19-2011, 13:34
Според мен по-добре първо единия после другия,че поне да видиш дали има ефект. :) А иначе антицелулитния крем на каква цена е,че до сега никога не съм се интересувала ( и за жалост вече ми се налага... ) ?
Днес спортувахте ли ? :D

infinitypeace97
07-19-2011, 13:41
Ами този на Дева, който си взех беше 4-5 лева. Избрах него на базата на мнения от една темичка за антицелулитни кремове във този рездел. :)

Да се отчета за спорта :D Преди малко направих 30 мин от Пъмп ит ъп и като бях навън ходих супер много, сигурно съм влязла по минимум 2 пъти в един и същи магазин + 2-3 обиколки на всеки етаж на мола :lol:

SlowDownBaby
07-19-2011, 14:06
A то да си момиче и да си в мол не е лесна работа,определено се брой за спорт :D Аз иначе днес повървях 30 минути.... ;д и сега ще правя някакви антицелулитни упражнения дето намерих в нета ^^ утре ми е ден за тае бо :-D А тва пъмп ит ъп как го понасяш :D аз нямам нерви за него,супер много се изнервям :D Иии тоя антицелулитен крем сигурно и аз ще си го взема в събота :D

infinitypeace97
07-19-2011, 14:14
Ами незнам, още не ми е писнало :-D Нещо ми се размина карането на велотренажора, пък и се изморих :D Довечера ще правя разни упражнения, за утре още не съм решила точно какво ще бъде.
Да се похваля за водата- за сега съм на литър и половина + 400мл фрапучино :grin:

3oPuTy
07-19-2011, 14:27
Край!От утре пак започвам с 90 дневната диета,защото заради липсата ми на движение се оказа,че само с моя си режим няма да стане :?
Сутринта бях на фризьор и след това малко по магазините ... Влюбих се в една пола (по принцип никога не съм обичала полите) :-D Пробвах я да видя как ще ми стои и умишлено си взех по-малка за да имам стимул да спазвам диетата стриктно :D
Между другото упражненията Pump it up въобще не ме радват (супер бавно е),но като видях резултатите на едната съфорумка (сори,но забравих ника :oops: ) се надъхах да ги правя :) По принцип предпочитам тае бо и преди правех ТОВА (http://zamunda.net/details.php?id=131718&hit=1) като резултатите бяха възхитителни (но това беше преди време :D) :) Сега ще гледам да редувам двете тренировки :)

Едит:Абе много малко вода пиете в тия жеги бе :shock: Аз на ден пия по 2-3 литра без да се наливам,а ако реша да се наливам мога да стигна и до 5л.,нооо гледам да не го правя,защото не е добре за бъбреците.Между другото някой се оплакваше от болки в стомаха от водата.Аз имам същия проблем ако пия вода от чешмата или прекалено минерализирана вода.Препоръчвам изворната вода на Девин :) Аз поне,с моя капризен стомах,нямам проблеми с нея :)
П.П.По телевизия Супер 7 вечер (от 21ч. и от 01:25 мисля) дават едно предаване "Супердебели срещу суперслаби".Знам,че не спадаме към тия супер дебелите,но на мен лично ми действа много надъхващо и малко плащещо,защото се говори и за проблемите,които могат да си навлекат дебелите и кльощавите хора,а знаете,че сме на такива години в момента,че все си мислим "Малеее трябва да сваля няколко килограма,много съм дебела!!!" дори когато сме с тегло под нормалното за годините и височината ни.

SlowDownBaby
07-19-2011, 14:29
Супер ! Литър и половина,а още няма 6 часа ! Дано всеки ден да си така :) Аз съм на...почти литър :oops: опитвам се де... ;д и между другото видях,че всички са си казали имената,само аз не съм защото не бях влизала скоро във форума,така че малко със закъснение аз съм Симона :-D
Пфу аз пък почнах тея антицелулитни,ама те толкова измислени,до няма й къде...май ще правя нещо друго.Уж днес ми е въглехидратен ден,а пък за тая пуста пица съм толкова гузна ... хич да не я бях яла :?
Сега искам да правя някакви упражнения,но леки,защото аз си ги правя разделно през ден :D Вчера и утре са ми за тае бо,коремни преси и каране на колело,мислих днес да е за целулита ама вече както писах горе се отказах,и не знам какво да правя сега,а хич не ми се стой на едно място :(

Yankee
07-19-2011, 14:36
Уффф че съъъъм :x Днеска денят си вървеше супер здравословнен докато не изкука и не ми се приядоха вафли-изядох две и сега.... :-x

Sisxx
07-19-2011, 14:37
Днес нещо си говорихме с майка ми за водата и каза, че не е хубаво да се пие и много вода, защото затруднявала дейността на сърцето. За всичко трябва да си се намери баланс, и тя също ми каза, че човек трябвало да пие вода според килограмите си, като има някаква формула и се падат по 30мл на килограм, така че примерно ако сте 50кг пийте си по 1.5л. Надявам се да съм помогнала малко :)

SlowDownBaby
07-19-2011, 14:42
Уффф че съъъъм Днеска денят си вървеше супер здравословнен докато не изкука и не ми се приядоха вафли-изядох две и сега....

Ако ще те успокой това,и аз преди 2 дни изядох 3 вафли...баба беше купила цяла кутия,и то някакви вкусни дето не съм виждала до сега,и а още една,а последна,а още едничка и... станаха 3 :oops: Цял ден ми беше криво заради тея вафли... ама защо всички се притсняваме толкова ? Толкова калорични храни и напитки сме изключили от менютата си,а не усещаме колко полезно се храним...само се замислете,колко от вас не могат без газирано или бира (броя себе си също :D ) а колко са калорични и вредни,а вече 20ти ден сме без тях ! Както и пържени картофки,хамбургери,чипсов е....и аз се бях притеснила за пицата,но сега найстина като се замисля колко неща не ям,се чувствам супер ентусиазирана !

3oPuTy
07-19-2011, 14:49
Момичета,ето едни лесни упражнения против целулит :) Аз лично ги правех за стягане на бедрата преди време :) http://www.youtube.com/watch?v=zoJQOapc9cY&feature=related
А за водата - т'ва за 30-те милилитра е вярно,но аз обожавам да пия вода и тия 2-3 литра не ги усещам просто :D

Yankee
07-19-2011, 14:49
Да можех и аз така :oops: Но си права-утре/да се надяваме 8-) / ще ям по-здравословно :-D И да,успокои ме :lol:

alehole
07-19-2011, 15:02
П.П.По телевизия Супер 7 вечер (от 21ч. и от 01:25 мисля) дават едно предаване "Супердебели срещу суперслаби".Знам,че не спадаме към тия супер дебелите,но на мен лично ми действа много надъхващо и малко плащещо,защото се говори и за проблемите,които могат да си навлекат дебелите и кльощавите хора,а знаете,че сме на такива години в момента,че все си мислим "Малеее трябва да сваля няколко килограма,много съм дебела!!!" дори когато сме с тегло под нормалното за годините и височината ни.
Ее обожавам го това предаване,много е добро,ама все изпускам да го гледам.Имаш ли си на представа дали някъде в нета има сериите на български? :oops:
Аз днес съм на въглехидратен,ядох само плодове,защото само това можех да си позволя днес,имах много работа и сега хапвам един бейк ролс :) и това е :-)

SlowDownBaby
07-19-2011, 15:15
Момичета,ето едни лесни упражнения против целулит :) Аз лично ги правех за стягане на бедрата преди време :) http://www.youtube.com/watch?v=zoJQOapc9cY&feature=related
А за водата - т'ва за 30-те милилитра е вярно,но аз обожавам да пия вода и тия 2-3 литра не ги усещам просто :D

Ми аз бях почнала точно тея да правя,ама ддз...много шантави ми се струват,тя си ги мисли качели и просто са ми някви смешни :D и ги отказах ;дд пък и те май са същите като на тае бото само че подбрани само за краката с изключение на едни побъркани скачанки :lol:
Иии аз отивам до магазина да си купувам сладолед за вечеря :grin:
На вас днес с какви храни ви мина деня ?

alehole
07-19-2011, 15:20
^Диетката е супер,нямам прегрешения.. :? но не ми се спорута в тази жега,най-много да умра,уте го дават 40 градуса :?

infinitypeace97
07-19-2011, 15:27
Днес ми е ден за варива и на закуска хапнах 1 праскова, после една кайсийка и филийка с мед, после пих фрапучино /нямам идея колко калории/ и преди малко още една праскова :? За вечеря май ще ям ризото. А водата стана 2л и отделно + още 400мл иии сега пия още :grin:

SlowDownBaby
07-19-2011, 15:37
Аз вече вечерям :D взех си една кутия фамилия и това ще ми е :-D Утре ми е плодов ден и за пръв път го чакам с нетърпение :D много ми се яде пъпеш ! Цял ден само на него ще карам и на някоя кайсиика може :D

Vrogue
07-19-2011, 15:48
Кво става хорааа 8-) Вчера вечерта видях шоколад в хладилника и простоо ми потекоха лигите. :lol: Отидох отворих го изядох 1 парче след тва си бих 3 шамара и го оставих. Мале как щях да прегреша жестоко.. :? :lol: Сутринта си направих упражненията за корем и по-късно ще направя pump it up на бобови храни и варива съм на обяд ядох 1 купичка зелен фасул и салата от домати и ся се чудя как да изям половината само зеления фасул или салата или малко от салата и малко от фасула ? :lol: :lol:

justasmile
07-19-2011, 16:02
Преди малко се прибрах от Дъ Мол след 5-часово обикаляне по магзините. Купих си един слеатшърт и една лента за коса (обожавам я). Ще проява нахалство и ще постна профилната си от фб, където съм с таз лента <3<3<3 http://prikachi.com/images.php?images/824/3588824y.jpg

Aaaaa... :grin: :grin: обожавам я. Беше и намалена от 9 на 5лв <3<3<3

Въпреки това прегреших :( Със сладолед Рафи.. а знете топките какви са им огромни, а и на сичкото отгоре фунийката ми беше шоколадова... нищо... сега ще карам 400кал. и за днес ми стават 900 изхабени, а нали сме и ходили 5 часа, се още 100 съм изхабила, тоест 1000 кал. Все ще покрият сладоледа :oops: :oops:

Vrogue
07-19-2011, 16:04
^ Много ми харесва. Апф няма тарпение да доиде utre plodoviq den i da se napraskam s dinq i pъpesh. . 8)

Sisxx
07-19-2011, 16:12
justasmile, много ти е хубава лентата и си много сладка! :)

billytalent
07-19-2011, 16:17
^ Много ми харесва. Апф няма тарпение да доиде utre plodoviq den i da se napraskam s dinq i pъpesh. . 8)

И аз чакам с нетърпение плодовия. Днес вкарах толкова шоколад, че ще се пръсна след малко. Поне с водата съм добре. До тук 4 литра, мoже и повече да станат.

alehole
07-19-2011, 16:31
^И аз го чаках,ама сега разбрах,че утре ще летя по София за документи и ще ми е кофти,а го дават най-голямата жега...

gabri3lla
07-19-2011, 16:43
оф,чак ви завиждам. при всички вече има резултати,а аз откакто съм почнала диетата(10 дена) не съм се теглила/мерила,обаче и не усещам да съм отслабнала,даже имам чувството,че пълнея :( днес за закуска хапнах две прасковки,към 2 една краставица и към 5 два сварени картофа. нямам търпение да дойде утре,че мисля да си правя ориз със зеленчуци и пилешко :smt007

Vrogue
07-19-2011, 17:05
Направих тае бо и съм вир вода .. леле тва е много по лесно от моята тренировка по бокс ,а се изморих толкова много и изпих толкова много вода сигурно има 5 литра .. :lol:

Vrogue
07-19-2011, 17:32
http://www.youtube.com/watch?v=aeYTBvanFmE

Уникална песничка за след тренировка! :lol:

justasmile
07-19-2011, 17:32
400 kal. свалени :D Оххх.. следвщоте 3 дни (до 23) ще съм само на диня. Трябваше дните да са 5, но отивам на море (пак :? ) и ще съм и със братовчедка си .. и просто няма да има как да ям само диня, но ще се ограничавам. За да съм честна, мисля да права 90-дневната :) И преди съм я правила, но не бях постоянна и прегрешавах :o Сега ще видим :) Стискайте палци да не се захласна по сладоледа 8-)

gabri3lla Премери се утре. Ще видиш, че ще има резултат 8-)

Vrogue
07-19-2011, 17:35
Ии тая http://www.youtube.com/watch?v=PEulyxBCA6c

П.п - Оф много почнах да спамя .. спирам. :lol:

Wanderer1
07-19-2011, 17:40
оф,чак ви завиждам. при всички вече има резултати,а аз откакто съм почнала диетата(10 дена) не съм се теглила/мерила,обаче и не усещам да съм отслабнала,даже имам чувството,че пълнея :( днес за закуска хапнах две прасковки,към 2 една краставица и към 5 два сварени картофа. нямам търпение да дойде утре,че мисля да си правя ориз със зеленчуци и пилешко :smt007

Спокойно, при някои резултатът идва по-късно.

Аз се чудя за нещо. Според вас дали ще е добре да направя нещо смесено от моя режим и 90-дневната. В смисъл да се храня разделно според дните от диетата, но за закуска да не ям нищо или най-много няколко кайсии. На обяд да ям според диетата, а вечер плод или малко салата, а в белтъчните дни може и кисело мляко.
Днес за първи път правих pump it up. Хареса ми 8-) Утре продължавам

P.S. Ако искате всяка да каже колко е висока, колко кг е и колко иска да стане. Май аз съм най-зле :( :? 163см/47кг. Искам да съм около 42-43. Дано да успея до 15 септември...

justasmile
07-19-2011, 17:49
Wanderer1 аз съм 175 см и сега съм 63 кг. Не си зле, даже си си мн добе, ако ме питаш 8-) Искам да стана минимум 60 кг, но най-много ми се ще- 55 :)

Аз от утре почвам 90-дневната. Ще я карам и на морето . Ако има резултат ще я продължа и след това, докато не си постигна целите 8) 8) Но ако нещо не ми понася.. ще видим ;)

jakkiee
07-19-2011, 18:02
Ами аз много не си падам по диетите но от време навреме тичам или пък най-добре да се отиде на фитнес
..не ги обичам тези диети който трябва да ядеш само зеленчуци 1 месец или 2.. :wink:

sh0c0ladch3ee
07-19-2011, 18:06
Момичета предаването почна по супер 7, аз ще го гледам :) Днес вечерях диня за обяд хапнах половин кисело мляко а за закуска ориза.. ако може да се сметне за закуска

infinitypeace97
07-19-2011, 18:10
Wanderer1 :shock: Супер си ! Аз съм 159, тежах 48, сега съм 46, а искам да съм 40 :(
justasmile Успех с диетата! :grin:
Да се похваля за водата- вече 2400 мл :grin:

justasmile
07-19-2011, 18:56
A да ви питам, между храненията при 90-дневната, може ли да се ядат плодове/зеленчуци. Например по време на тези 4 часа при белтъчния, може ли да се яде :oops:

sh0c0ladch3ee
07-19-2011, 18:58
Оле момичета през цялото предаване съм бягала на място, скачала на въже, също и без въже, кляках, правих коремни, абе не се спрях :D :grin: сега продължавам :D иначе аз до скоро мислех, че съм 162 ама не съм ... с ужасение разбрах, че при предното ми мерене е станала грешка.. 160 съм.. :( :( не е голяма разликата ама.. все пак :D
тежах 49..48.5 зависи, ако преям и 50.. сега съм 46,1 преди 3 дена бях 46.5, трябва да стана 40 - 42 макс до септември
:-)

justasmile
07-19-2011, 19:06
Батеееее... някой момчета не разбират, кога 'НЕ'-то е 'НЕ'. Един идиот ми пише да се видим и съм принудена да ЛЪЖА, че съм заета. А аз никога не лъжа :-x :-x :-x

Wanderer1
07-19-2011, 19:15
Всички сте супер :-)
Да ви се оплача от себе си :? Бях гладна и освен салата ядох и малко картофи, че и филия хляб :? Нищо, утре продължавам по план.

justasmile , ако ти досажда няма лошо да го поизлъжеш малко. Все пак не си му задължена :)

ArrowsOfDeath
07-19-2011, 19:19
Кажи му, че имаш мускулна треска от клековете и си почиваш.

deHiTo0
аз искам да сваля 3-4кг, имам голямо коремче, другото ми е г/д ОК :)
не ме интересуват толкова килограмите, на всеки ме седят различно, просто искам, когато се погледна в огледалото, да се харесвам :)

+ :) И аз съм така.

alehole
Аз не можах да гледам предаването.Забравих :D Но сега го търся из нета :)
Утре ми е плодов ден :) Имам диня и пъпеш :)

sh0c0ladch3ee
07-19-2011, 19:20
така е, не си длъжна да излизаш с него.. а ако му го кажеш вероятно ще се обиди, благородната лъжа е полезна :D на всеки се случва :D

justasmile
07-19-2011, 19:20
Wanderer1 ArrowsOfDeath мерси :)

A да ви питам, между храненията при 90-дневната, може ли да се ядат плодове/зеленчуци. Например по време на тези 4 часа при белтъчния, може ли да се яде :oops:

Wanderer1
07-19-2011, 19:21
Кажи му, че имаш мускулна треска от клековете и си почиваш.

:D :D :D

alehole
07-19-2011, 19:24
Да,може!

sh0c0ladch3ee
07-19-2011, 19:24
justasmile Спазвайте часовете между храненията. Ако в определено време много огладнеете, изяжте един плод или изпийте чаша вода или плодов сок. Така пише :D
:) :-)

3oPuTy
07-19-2011, 19:26
Аз пък винаги гледам повторението,защото имам навика да си лягам след 02:00ч. :)
justasmile,може да хапнеш някой плод или зеленчук,но тогава по-добре направи по-голям интервал между обяда и вечерята.
Например обядваш,след примерно 2 часа и половина (а ако е повече по-добре) хапваш плод и след още толкова вечеряш :)

alehole
07-19-2011, 19:31
3oPuTy имаш ли представа дали някъде в нета ги има сезоните на предаването на български.. :-o

deHiTo0
07-19-2011, 19:33
[quote="infinitypeace97"]deHiTo0, а ограничаваш ли се? Ядеш ли тестено, сладко, мазно.. Пиеш ли газирано? А ти кг ли искаш да сваляш или см?

Тва е проблема, че рядко успявам да се огранича от сладко и тесто. Газирано рядко пия. Искам см главно да махам. :-x
Виждам, че сме на едни години. Можеш ли да ми помогнеш да се мотивирам, да не ям вредна храна? Отчаяна съм вече...... :? :-x

3oPuTy
07-19-2011, 19:35
Амиии не,не съм го засичала в нета,но и не съм го търсила в интерес на истината :)=

justasmile
07-19-2011, 19:38
Mерси за отговора... Така, следващ въпрос:

Пиете ли след хранене булъон?

alehole
07-19-2011, 19:39
:D НЕ,никога :)

justasmile
07-19-2011, 19:43
Ама нали, въпреки това, има ефект :o

Vrogue
07-19-2011, 19:44
Имам два въпроса! Защо подяволите Wanderer1 искаш да отслабнеш още .. ще заприличаш на анорестичка .. много са малко тия килограми за твоята височина и въпрос номер 2 - Какво предаване ? 8-)

alehole
07-19-2011, 19:47
justasmile-Почти никой не пие булъон и пак има ефект.А аз и да искам не мога да пия....Спокойно...кво прави един булъон,нищо.
Vrogue-предаване по Супер 7 - „Супердебели срещу суперслаби” -сравняват по двама пациента на клиника за хранителни разстройства – единият е с наднормено тегло, а другият - с тегло много под нормалното. Двамата делят една стая в клиниката в продължение на 5 дни, като разменят начина си на хранене под строгото наблюдение на диетолога д-р Крисчън Йенсен. И е много интересно :)

justasmile
07-19-2011, 19:48
Vrogue да питам теб (понеже най-ме кефи как си отслбнала). Пила ли си булъон след хранене и яла ли си плодове/зеленчуци между хранения :oops:

Vrogue
07-19-2011, 19:50
Vrogue да питам теб (понеже най-ме кефи как си отслбнала). Пила ли си булъон след хранене и яла ли си плодове/зеленчуци между хранения :oops:

Да пия булъон?? ДА БЕ ДА .. тва е отвратително :lol: И да някои пъти съм яла плод , пила съм сокче. 8-)

П.п - От колко часа и днес е минало нали .. а повторение ? Аз стоя до късно .. ако ще и в 5 сутринта да е много ми е интересно .. а и по ТЛС даваха за дебелите как ги ограничават и беше като състезание и отслабваха супер много постоянно го гледах .. скоро пак ще почне

П.п 2 -Не ми се пише правилно дано ме разбирате хах ;д

justasmile
07-19-2011, 19:54
мерсиииии (sun)

Vrogue
07-19-2011, 19:55
[quote=justasmile]Vrogue
П.п - От колко часа и днес е минало нали .. а повторение ? Аз стоя до късно .. ако ще и в 5 сутринта да е много ми е интересно

П.п 2 Няма проблем ;пп [/b]

3oPuTy
07-19-2011, 20:00
Повторението е от 01:25ч. :)
Наистина е доста интересно,а най-важното е,че показват на участниците к'ви проблеми могат да си навлекат заради теглото си.

Едит:А иначе е от 21:00ч. :)

justasmile
07-19-2011, 20:02
Няма какво да праваааа.... ХЕЛП... някой да иска да поспами с мен? 8-)

Vrogue
07-19-2011, 20:03
Мерси , 3oPuTy. :) Значи , ще го гледам. 8-)

alehole
07-19-2011, 20:04
:D И аз няма какво да правя,не ми се чака до 01.25ч. за повторението и може би ще лягам 8-)

Vrogue
07-19-2011, 20:05
Странично повдигане 1 http://www.letsgym.com/wp-content/uploads/2007/03/img_5478.jpg Изходно положение: легнете странично; дланите са на тила; единият лакът сочи тавана, а другият - напред; хълбокът също е точно нагоре; коленете са свити и са поставени напред.

Действие: тялото се повдига точно настрани, без да се усукват раменете. Ориентир е горният лакът - трябва да е точно на линията на хълбока.

Повторения: 20

Странично повдигане 2 http://www.letsgym.com/wp-content/uploads/2007/03/img_5479.jpg
Изходно положение: както в предишното упражнение, но горната ръка е изпъната над хълбока

Действие: продължавате повдиганията от предишното упражнение.

Странично повдигане 3
http://www.letsgym.com/wp-content/uploads/2007/03/img_5480.jpg
Изходно положение: както в предишните две упражнения, но горната ръка е свита и дланта е на тила, а долната е на пода, изпъната напред.

Действие: подпирате се на лакътя на ръката, която е на пода и се повдигате малко по-високо, отново точно встрани.

Повдигане на краката
http://www.letsgym.com/wp-content/uploads/2007/03/img_5485.jpg
Изходно положение: легнете странично, опрени на единия лакът; краката са изпънати и са поставени леко напред под ъгъл спрямо тялото; хълбокът е точно нагоре.

Действие: повдигнете краката на не много голямо разстояние от пода и пружинирайте леко с краката без да ги отпускате на пода. Амплитудата на пружиниране е около 10 см

Повторения: 10-20

Свиване на коленете

http://www.letsgym.com/wp-content/uploads/2007/03/img_5487.jpg

Изходно положение: както в предишното упражнение.

Действие: повдигнете краката на не много голямо разстояние от пода и свивайте коленете към гърдите.

Повторения: 10-15

Разтягане 1
http://www.letsgym.com/wp-content/uploads/2007/03/img_5489.jpg http://www.letsgym.com/wp-content/uploads/2007/03/img_5490.jpg
Изходно положение: седнете на пода, като свиете краката от едната страна.

Действие: прилежащата ръка хваща краката, другата е вдигната нагоре, тялото се навежда към краката. След това тялото се навежда на другата страна, като се подпирате колкото може по далече от тялото. С едно движение тялото отново се изправя.

Повторения: задържа се в едната и в другата посока за около 20 сек.

И понеже трябва да сме красиви и от двете страни ;-) , предишните упражнения се повтарят на другата страна.

Усуквания

http://www.letsgym.com/wp-content/uploads/2007/03/img_5492.jpg http://www.letsgym.com/wp-content/uploads/2007/03/img_5493.jpg

Изходно положение: застанете на колене и седнете назад към стъпалата; вземете пръчка (например дръжка за моп), поставете я зад тила и я хванете в двата й края.

Действие: Тялото се усуква рязко и в бързо темпо от талията в едната и в другата посока. Главата не се върти заедно с тялотf, за да не ви се завие свят.

Повторения: 50-100 на всяка страна

Страничен планк

http://www.letsgym.com/wp-content/uploads/2007/03/img_5494.jpg http://www.letsgym.com/wp-content/uploads/2007/03/img_5495.jpg

Изходно положение: легнете странично, тялото е изпънато в една линия, хълбокът е точно нагоре, лакътът на долната ръка е точно под рамото, горната ръка е на пода пред тялото;

Действие: с помощта на горната ръка хълбокът се вдига от земята. Задържане на дъха в това положение за около сек., като горната ръка вече не е на земята.

Повторения: 2-3 на всяка страна

Разстягане 2 - http://www.letsgym.com/wp-content/uploads/2007/03/img_5496.jpg
Изходно положение: Застанете прави с разтворени крака. Едната ръка е вдигната на горе, а другата е на хълбока, като лакътят е точно встрани.

Действие: тялото се навежда само от талията встрани, като в същото време горната ръка издърпва нагоре и леко настрани за по-голямо разтягане.

Повторения: 1 на всяка страна

Съвет: преди да започнете с изпълнението на упражненията, ги разучете подробно. Така тренировката ви няма да се накъсва. Приятно спортуване.

justasmile
07-19-2011, 20:06
какво мислите Майли Сайръс? :lol: На мен лично ми харесва визията й, но песните - само някой, ама наистина-някой.
Знаете ли, че тя е висока 1.65 и тежи 53кг :D

alehole
07-19-2011, 20:08
:lol: :lol: :lol: :lol: Картинката ти ме уби
http://img3.eyebg.com/images4/interesni_i_zabavni_kartinki_01.jpg

Майли има хубави песни и понякога хубава визия :)

3oPuTy
Ей айде не спамете в тази тема,защото като нищо може да ни я затрият,а в нея има доста интересна и важна информация,която може да е полезна за новите :)

Vrogue
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/26522

gabri3lla
07-19-2011, 20:09
какво мислите Майли Сайръс? :lol: На мен лично ми харесва визията й, но песните - само някой, ама наистина-някой.
Знаете ли, че тя е висока 1.65 и тежи 53кг :D

аз пък съм фенка на Деми Ловато 8-) 8-) новата и песен е супер якаааа

Vrogue
07-19-2011, 20:11
Ей айде не спамете в тази тема,защото като нищо може да ни я затрият,а в нея има доста интересна и важна информация,която може да е полезна за новите :)

++ Аз си поправих мненията на нещо полезно.. :lol:

3oPuTy
07-19-2011, 20:15
Искате ли да направим една хубава начална страница на следващата тема?!
В нея да пише кой,на какъв режим е,от кога е на него,к'во спортува и т.н.
Също може да добавим линкове към упражненията и т.н.
Общо взето да я направим хубава,като темите за диети във форума на мамите :)
През следващия месец ще имам доста свободно време и без проблем мога да се захвана със събирането на инфото и оформянето й :)

justasmile
07-19-2011, 20:17
3oruTy - съгласна 8-) ама до 100 стр. има време :д
Нещо интересно (да знаете и вие как изглеждате!!!) Селена Гомез: 1.65 висока, тежи 51 кг... Което изначава: не отслабвайте прекалено :)

alehole
07-19-2011, 20:17
Зорито щом ти се занимава :)
Ето нещо полезно,което да направите вкъщи:
:) Да кажем “сбогом” на целулита :)
*Можете да се доверите и на домашната козметика
На първо място стои утайката от кафе. Смесена с подходящ хидратантен крем, тя е прекрасно средство за масажиране на засегнатите от целулита места. Изварата също се оказва отлично средство за отводняване на тъканите. Нанесете я върху портокаловата кожа, попийте с кърпа и оставете да действа поне половин час, след което изплакнете обилно с вода.
*Можете да си приготвите гореща вана, в която сте добавили една шепа едра морска сол. След изплакване намажете тялото си със зехтин, а за да има осезаем ефект - трябва да отделите поне десет дни в месеца за изпълнението на тази процедура.
*Друг вариант: към 100 мл растително олио добавете по 20 капки ароматни масла от риган, лимон, кипарис и хвойна. След душ масажирайте зоните с целулит с тази смес. Етеричните масла подпомагат и стимулират клетките при възвръщането на нормалния им жизнен цикъл.

justasmile
07-19-2011, 20:24
Айде хораааа... лека ви нощ.. За първи път от цяла седмица ми се доспа и ще си лягам... Успех с утрешния ден..

ПС: Някой да е утре на белтъчини? 8-)

Wanderer1
07-19-2011, 20:24
Имам два въпроса! Защо подяволите Wanderer1 искаш да отслабнеш още .. ще заприличаш на анорестичка .. много са малко тия килограми за твоята височина и въпрос номер 2 - Какво предаване ? 8-)

:D Мерси :-) Обаче имам леки кости и килограмите ми не са малко :)
Иначе Майли не я харесвам особено. Повече ми харесва Селена Гомез. По-хубава е и има по-хубави песни :)

3oPuTy
07-19-2011, 20:30
То,че има време до 100 - има ама ей ги след няколко дена ще станат,а и е добре от ся да си съберем инфото,а не после да гледам 100 страници,нали?! 8-)
Айде,който иска да отговаря и после ще го добавим в другата тема:

Никнейм/Име:
Години:
Височина и килограми:
Желани резултати:
Диета:
Начало:
Упражнения:
Който иска нека качи и снимки :)
btw Естествено може да не отговаряте на всички въпроси :D Например гадните килограми и височина :D
Няма да се разсърдя ако ми пращате т'ва инфо и разни други интересни неща на ЛС за да не се губят в темата :)

Между другото аз съм Зорница :) Може само Зори да ми казвате/пишете,че т'ва измислено ЗоритУ малко взе да ме дразни :D

Едит:Ако искате може и друго инфо да добавяте :) На мен ми дойдоха само тия неща на акъла :)

Vrogue
07-19-2011, 20:34
Никнейм/Име: Vrogue / Ева
Години: 17
Височина и килограми: 170 см / 58кг
Желани резултати: 50-55
Диета: 90 Дневна Диета
Начало: 13 юли 2011
Упражнения: Pump It Up , Tae Bo

infinitypeace97
07-19-2011, 20:36
deHiTo0 Ами и аз доста трудно се ограничавам от сладко и тестено, а газирано никога не съм пила и не обичам 8-) Иначе аз се мотивирам много като гледам снимки на мацки с хубави тела и си повтарям, че никой няма да ме хареса ако продължавам в същия дух :D И също така много ми помага когато ми се дояде нещо забранено да гледам снимки на готини мацки, да се гледам в огледалото и така. Също много помагат снимки 'преди и след' :
http://prikachi.com/images/136/3590136L.png

А и все пак не искаме това
http://prikachi.com/images/180/3590180c.jpg
Ами това
http://prikachi.com/images/189/3590189A.jpg
Нали? :-)

alehole
07-19-2011, 20:37
Никнейм/Име: alehole/Десислава
Години: 19
Височина и килограми: 168 см / 59кг.
Желани резултати: 50-55 кг.
Диета: 90 Дневна Диета
Начало: 04 юли 2011
Упражнения: Pump It Up , Tae Bo , танци
:)

Vrogue
07-19-2011, 20:38
Да ,но цъкай с дясно копче на мишката и натискай 'преглед на изображението' или ' отвори изображението в нов раздел' и след това давай линк.Може и 'покажи изображението в цял размер' зависи от браузъра .. 8-)

SlowDownBaby
07-19-2011, 20:39
Eйй Боже за 2 часа ме нямаше в темата,а колко страници изписахте :D Зори,само не разбрах сега ли да отговаряме на въпросчетата или след като се пусне новата тема :)
Пък и видях,че става въпрос за Майли...аз съм на 18 години и я обожавам :D много се радвам,че не видях коментари от сорта "Ужасна е" "не мога да я понасям" и тн... не знам защо толкова хора я мразят :o
Уф... днес май деня ми мина добре...закуска в 10 и 30 - 4 каисиики,обяд в 2 и 30 - пица със зеленчуци и вечеря към 6 и 30 сладолед фамилия,но понеже огладнях към 8 и нещо пак ядох от него,надявам се да не е проблем,обаче и сега много огладнях и супер много ми се яде хляб,но ще издържа :D

П.п.:Надявам се да има някой буден,че да не си пиша сама :D

Vrogue
07-19-2011, 20:40
Eйй Боже за 2 часа ме нямаше в темата,а колко страници изписахте :D Зори,само не разбрах сега ли да отговаряме на въпросчетата или след като се пусне новата тема :)
Пък и видях,че става въпрос за Майли...аз съм на 18 години и я обожавам :D много се радвам,че не видях коментари от сорта "Ужасна е" "не мога да я понасям" и тн... не знам защо толкова хора я мразят :o
Уф... днес май деня ми мина добре...закуска в 10 и 30 - 4 каисиики,обяд в 2 и 30 - пица със зеленчуци и вечеря към 6 и 30 сладолед фамилия,но понеже огладнях към 8 и нещо пак ядох от него,надявам се да не е проблем,обаче и сега много огладнях и супер много ми се яде хляб,но ще издържа :D

П.п.:Надявам се да има някой буден,че да не си пиша сама :D

Пицата с зеленчуци вкусна ли е :shock: Аз само като си помисля .. 8-)

SlowDownBaby
07-19-2011, 20:42
В началото и аз така реагирах...ами честно да ти кажа,когато има доста домати на мен ми е вкусна,даже много :D Пък и аз сложих освен доматите,маслинки и чушки...мислих да сложа още някакъв зеленчук,но просто не се сетих какъв :D Ми то и спагетите само с доматен сос са много гадни ама ги ям,кво да правя :?

3oPuTy
07-19-2011, 20:44
Давайте сега :) Ще си нахвърлям инфото в един текстов документ и ще имам време да си поиграя да го направя красиво :)
По възможност пишете на ЛС за да не се губи инфото сред страниците :)
И не се ограничавайте само с онова за килограмите,диетата и т.н. :) Давайте всичко,което мислите,че може да ни е полезно :)