View Full Version : Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;)
^ Отслабване.Пият се по 50 оризчета с вода или чай whatever и после не трябва да се яде 1-2-3 часа - или колкото можеш .. доколкото аз разбрах .. от вчера не съм ги пила .. аз ги пия 20 мин след хранене за да може да не ям после 3-4 часа .. пият се 3 пъти на ден .. 8-) на всеки кръгъл час ..
П.п Така ми се спи и аз не знам дали ще разбереш нещ/, :lol:
Момичета, вижте тези дънки :shock: до скоро трябваше да ги разкопчавам за да се сабера в тях :D
http://alfa.kachi-snimka.info/images/jdv1311283317f.jpg
и в цял ръст :D
http://alfa.kachi-snimka.info/images/jdv1311283472g.jpg
лол каква разлика .. ;О .. браво бравооооооооооооооооооооо ооо
П.п - Лека нощ на всички (будни , разглеждащи темата) . :-)
sh0c0ladch3ee
07-21-2011, 21:31
Лека нощ бонбон, сладки сънища !! ии дано утре се сабудиш по-слабичка и лека :D :-) :-) :-)
infinitypeace97
07-21-2011, 21:40
Лека нощ и от мен и да не сънуваме изкушаващи храни :D Аз се надявам да сънувам готини и слабички манекенки и ако и вие искате да сънувате това ви го пожелавам 8-) 8-)
sh0c0ladch3ee
07-21-2011, 21:43
Хах мерси :D лека нощ и аз след малко ще захърквам :D да сънувате следващия епизод на страх :D :D :D бъзикам се :D
Лека :-) :-) :-) :-)
Не мога да заспя .. ще чакам до 1 и 40 да почне срещи в мрака супер инт по тлс .. :-o :lol:
sh0c0ladch3ee
07-21-2011, 22:06
и на мен не ми се спи... ще поиграя WoW сиг. приятеля ми като се наиграе :D
От кога не съм играла лол .. :lol: сега играя цс .. докато се зареди този сървр .. 8-)
Още 20 мин и почвааа срещи в мрака еее от кога го чакам .. 8-)
ArrowsOfDeath
07-21-2011, 22:42
ахахаха играете WoW? :razz:
SUNinTHEsunset
07-21-2011, 23:22
Драстии 8-) И аз се присъединявам към заслабващите.Като за начало искам да сваля 10 килограма,ама и повече да са няма да се разсърдя.Са да си разкажа историята 8-) Зимата за 20 дни свалих 10 килограма с нечовешки глад и по 10 см от бедрата и ханша,талията не съм я мерила.Та от 55-56 станах 46,ама и мен йо-йо ефекта не ме подмина. Та ся съм по-дебела и отпреди :x.Тоя един месец се поограничавах,ама на сериозно все не можех да почна нещо,но...стига вече!Сега ще си почна по един мой режим,който се основава на намаления прием на калории + упражнения за цялото тяло.Айде стига съм писала,че още малко ще стане роман :-D
sh0c0ladch3ee
07-22-2011, 06:22
ахахаха играете WoW? :razz:
Мда.. не мисля, че е странно.. :shock: или пък смешно... Тъпо е във фън сърварите, пълни с бъгове.. аз играя в Близзард :grin:
Играта е невероятна и познавам доста момичета, които играят, преди игпаех и Диабло и сега чакам да излезе 3-ката.
А ЦС откога не съм джъткалаа :D Сиг. от година, ама аз без тва бях много зле :D :D :D :D
По темата:
Ухуу ейсега отивам да галтам оризчета, всичко върви повече от идеално.
Днес мисля да си купя едно кисело мляко 0,1% и да хапна половината в 14:30 и другата роловина към 18:00 и вече към 17:30 диня. И през деня ако огладнея пак диня ще хапна :D иии предполагам, че ще изпияповече вода от вчера.
Добро утро :) Как сте?Аз закусвам с пъпеш.Шоколадче,много си отслабнала.Vrogue много хубаво дупе си направила :oops: 8-)
titinkaa
07-22-2011, 07:14
Добро утро! :)
Днес се събудих минус 200гр :D ...малко е ама като за начало е добре.Закусих 1 филийка пълнозърнест хляб+сиренце.След 2 часа ще ям ябълка.На обяд ще ям салата.А довечера нз още. :)
Vrogue,евала за постигнатото. :)
Аз сега си варя картофки и ще ги правя сигурно на салата :)
infinitypeace97
07-22-2011, 07:36
Добро утро, мацки :-)
Първо искам да похваля антицелулитният гел на Дева, който за цената си/4-5-6лв/ прави чудеса :shock: Днес ми е четвърти ден, в който го използвам/общо 5 пъти до сега/- по два пъти на ден и мога да кажа, че вече почти нямам целулит по бедрата. Сега остава малко и от дупето :oops: Много съм доволна :grin:
И сега да кажа колко съм .. незнам и аз какво.. Върнах си всичко свалено с изключение на 100 гр благодарение на вчерашния ми 'плодов ден' Много съм ЗЛЕ. :-x Ама ми е за урок пък. Поне знам вече какво да НЕ правя :) Ама вместо да се отчая се мотивирах още повече :grin: :grin: :grin: И сега вече знам, че ще успея 8-)
Успешен ден, момичета!
П.П Някой доволен от оризчетата да има? Аз мисля да ги спирам, че ми стават като наркотик :shock:
Добро утро,момичета :)
Аз днес закусих две ябълки а за обяд мисля бъркани яйца със сиренце :D Ех,като ви гледам резултатите много се мотивирам :-) Кхъм...да се похваля-от 5 дена подред правя Пъмп ит ъп и наистина чувствам разлика!За тая седмица от бедрата съм махнала г/д 2см./от 54 на 52 и малко 8-) /Много добре се чувствам с упражненията.Даже днес мисля да си направя и едно Тае бо заедно с Пъмп :) След 2седмици ако има голяяяма разлика ще качвам/пращам снимки на който иска 8-)
^Аз ги спрях още на втория ден,защото получавах неописуеми болки в корема от тях :?
imaginemoi
07-22-2011, 07:45
Здравейте! Моля ви да ми предложите някакъв режим или лека диета, защото искам да сваля 3-4кг. Откакто се помня стоях на едни и същи кг ,но последните месеци ка4их няколко кг и ми е кофти.
anonymous708973
07-22-2011, 08:06
Добро утро,момичета :)
Аз днес закусих две ябълки а за обяд мисля бъркани яйца със сиренце :D Ех,като ви гледам резултатите много се мотивирам :-) Кхъм...да се похваля-от 5 дена подред правя Пъмп ит ъп и наистина чувствам разлика!За тая седмица от бедрата съм махнала г/д 2см./от 54 на 52 и малко 8-) /Много добре се чувствам с упражненията.Даже днес мисля да си направя и едно Тае бо заедно с Пъмп :) След 2седмици ако има голяяяма разлика ще качвам/пращам снимки на който иска 8-)
Успяваш ли да направиш цялото клипче? На мен ми идва бая бързо.
И кое точно правиш?
Аз засега правя само упражненията на Синди за корем и се надявам скоро да има ефект, защото са бая изморителни. Правя и малко за паласки. Ще си купувам и обръч. Храненето не ми е проблем, диета не пазя, но вкъщи си ядем супер здравословно и без това.
Да,цялото го правя-горе-долу им влизам в ритъма :D А иначе-освен него правя и Тае бо,скачане,преси и упори :-) Храня се здравословно,хем че съгрешавам понякога през седмицата :D
Здравейте момичета! Сутринта не съм яла плод ,защото не ми се ядеше.По-късно мисля да си направя едни бъркани яйца с салата и съм айляк. 8-) братчеда за 3 ти ден е в нас и пак няма да мога да си направя упражненията ,а и ми дойде цикъла :-o и както пия много вода и съм леш .. :lol: :lol:
justasmile
07-22-2011, 08:45
Vrogue sh0c0ladch3ee удивителни резултати :grin: Браво на вас, момичета :grin:
Да се похваля: станала съм 61.2 кг, тоест за разлика от учебната година съм свалила 4 килограма :grin: :grin: :grin: :grin: Ааааааа.. 90-дневната има ефект. От както я спазвам (ама нито веднъж не съм прегрешила) - 2 дни, съм смъкнала 1.4 кг :grin: :grin: :grin: :grin:
Аааааа.. многооооо съм хепи :P Това ме мотивира много.
Момичета, нали ги знаете тези дни, дето просто имате нужда да си сложите нещо в устата. На мен вчера ми беше такъв и УСПЯХ ДА ИЗДЪРЖА да не ям. По едно време си бих няколко шамара (ама..подробности)...ААААААА АА :grin: :grin: :grin:
^Браво,радвам се,че имаш резултати,защото май беше на път да се откажеш от диетата,нали мислеше,че качваш. :-) радвам се за теб :)
infinitypeace97
07-22-2011, 09:14
justasmile Бравооо! :grin:
Аз успях да си направя бъркани яйца :grin: :grin: :grin:
Ох,тези яйца! От вчера са ми се дояли заради вас! 8-) Добре,че най-после ми е белтъчен и ще си направя.Преди малко осъзнах,че след 8 дена имам воден. :shock: Кога дойде... 8-)
Одеве си направих бъркани яйца с сирене и мм вкусно и с салатка ама хляб не ми се ядеше .. а вчера ми беше толкова лошо към 5 и 30 сутринта като гледах тв и отидох до фризера и си извадих сладолед и хапнах 1 лажица щото щях да припадна .. :lol:
^ и аз за обяд ядох същите яйчица обаче +кетчуп :D
ПС:Момичета,предложете нещо сладко че ми се е прияло :(
О боже днес ми е 10 ден. :shock: Кога стана 10 ти .. и съм минус 5 кг :P 8-)
хаха дам и на мен това ми е плана за менюто салатка + яйчица.Но ще ида след малко да ги правя,че няма да се сдържа да не ги изям... 8-) А ми е рано още за обяд. Ох аз мисля да изкарам до водния и да спра с 90 дневната.Просто вече няма резултати...свалях първите 10-15 дена и вече си седа все едни кг. И мисля ,ако не сваля нищо до водния да си карам на плодове и зеленчуци без сладко и хляб и газирано и пърржено и т.н. :)
justasmile
07-22-2011, 10:03
4y4u_g не се отказвай от 90-дневната. Просто намали количеството на храната, но НЕ пропуслай хранене. Ще видиш, че ще има ефект :) Ама не намалявай драстично, а например яж 2/3 от това, което си яла преди :)
Vrogue браво за резултатите :grin: :grin: Ще видиш как всички накрая ще сме станали страхотни мацки :grin:
anonymous708973
07-22-2011, 10:16
Съвет за бърканите яйца - ще бъдат далеч по-малко калории, ако ги направите от едно цяло яйце + белтъка от второто. Вкусът е почти същият, но калориите са мнооого надолу. И леко с мазнината, естествено. :)
SUNinTHEsunset
07-22-2011, 10:31
Здравейте момичета :) днес не съм яла все още нищо,пих само едно мляко (0,1% 8-) ) с нес пък за после ще видим,но сигурно ще хапна рибка или кисело мляко.. айде приятен ден и много смъкнати килца :-P
4y4u_g не се отказвай от 90-дневната. Просто намали количеството на храната, но НЕ пропуслай хранене. Ще видиш, че ще има ефект :) Ама не намалявай драстично, а например яж 2/3 от това, което си яла преди :)
Ще го пробвам, без това се чувствам достатъчно сита,но пък нали съм си добро прасенце и винаги си изяждам чинийката :lol: Но сега си сипах половината яйца за обяд. :) Дано така стане щото в началото толкова се зарадвах,а сега не мърда кантара. И като си чакам и цикъла и съм се подула и само сладко ми се яде и..ох.. 8-)
PinkPan7her за другия път ще ги направя така.Не съм се замисляла ,че наистина е по-добре с 1 жълтък. :)
:( Oфф чувствам се зле,много ми е тежко,а ядох само картофена салата,но май прекалих с количеството ..
billytalent
07-22-2011, 12:04
Аз днес съм на варива и за обяд си направих ориз със зелeнчуци, който стана ужасен, изхвърлих го и сега умирам от глад. :lol:
За вечеря ще си направя картофена салата... :?
SlowDownBaby
07-22-2011, 12:24
Oх като ви чета коментарите,всички сваляте по толкова много,а аз само 2 см от талията за 20 дена :( чудя се дали да не се премеря и тази неделя или да изчакам до другата ..вие какво ще кажете ?
П.п.Днес ми е 22ри ден,бобов.Закуска пропуснах,за обяд в 2 часа хапнах малко печени картофи,за вечеря си оставих малко по малко и ще си ги хапна тях :) Нямам търпение да се меря,ама за жалост в огледалото не виждам кой знае каква разлика...
gabri3lla
07-22-2011, 12:26
а пък аз съм супер луда,не забелязвам абсолютно никаква промняна в себе си,но не се отказвам 8-) днес за закуска хапнах 2 прасковки,за обяд набарах 1 буркан грах и го ометох половината,вечеря все още не съм сигурна дали ще има 8-)
SlowDownBaby
07-22-2011, 12:29
Еми и аз така,не виждам голяма разлика,но не се отказвам,защото вярно че свалям бавно,но поне ги свалям,защото ако почна пак да ям вредни храни до къде ще стигна... Ще се опитам да се сдържа до другата седмица с мереното,но да видим.Днес не съм правила никакви упражнения освен много,много ходене.Мисля да си направя сега коремните преди от онова клипче,защото тае бото и упражненията за паласки са ми за утре :D
gabri3lla
07-22-2011, 12:32
абе то няма как да няма резултат,но не знам защо е тооолкова бавно,отчайващо направо. и аз взех да си мисля напоследък да спирам тая диета,ама още по-зле ще стане,поне вече свикнах,че не трябва да ям това и това и с още малко воля да се надявам,че ще се получи това,което искам. сега мисля да ходя да си правя тае бо-то 8-)
SlowDownBaby
07-22-2011, 12:40
Ама вие да не го правите всеки ден тае бото ?
sh0c0ladch3ee
07-22-2011, 12:49
Eй не е хубаво всеки ден, губи се ефекта :)
Как сте момичета, аз до преди малко тренирах и към 18:30 пак. Аз съм отново без прегрешения но днес съм си горе долу като вчера с много малки разлики. Направих си сметка, че ако продължавам до 15.09 така ще стана точно както искам... само нетрябва да се предавам. Утре съм само на вода.. стискайте палци :D Ще се справя надявам се. През деня няма проблем, само мама като ссе върне незнам как ще се измъкна да не ям.. Мисля да и кажа, че таман преди да си дойде съм се наяла :D
infinitypeace97
07-22-2011, 12:53
На мен след 3 дена ми е водния :o Дано се справя. А за сега съм без никакви прегрешения :grin: И сега ще правя Пъмп ит Ъп :P
SlowDownBaby
07-22-2011, 12:54
Ау успех ! И моя воден ден наближава и ме е страх,че няма да се справя :( Все ми се хапва по нещо и чакам с нетърпение да минат 4 часа,че да мога да обядвам или вечерям,а ако карам само на вода не ми се мисли :( При теб като мине водния ден,споделяй как е било,че и аз да се приготвям ;д
Здравейте много съм щастливааааа . 3 дни без нито 1 прегрешениеее :* Ако може някой да каже ползвал ли е това кремче http://apteka.framar.bg/30003335/%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BD-%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B9%D0%BC-%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B5%D0%BB%D1%83%D 0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC ?? Леля ми го има и не знам да го ползвам ли ще има ли ефект
justasmile
07-22-2011, 14:26
Mного се радвам, че вече почти никой не прави прегрешения. Мен днес ми е трети ден и туко-що вечерях. От началото на диетата не съм прегрешавала :grin: :grin: :grin: Бузите ми го отнесоха с няколко (бая) плесници, но стана работата. Менюто ми днес беше:
закуска: ябълка (към 11 ч)
обяд: спагети с кетчуп (към 13 без нещо - много бях гладна :D )
вечеря: 3 и 1/2 топки сладолед ( и 1/2, зашото много обичам да ям от кутията) (към 17:10 8-) )
След като си изядох обяда и вечерята 2 парчета черен шоколад Линд 75% :grin: :grin: :grin: Нямам търпение за плодов. Сега отивам да си купя бананчета, защото тази вечер пътуваме към Бургас. Ще сме 3-ма души отзад и предполагам няма да мога да спя особено, а със сигурност ще огладнея. Реших да се премеря чак на 1 август. Няма да си нося кантарчето на морето :lol: Стискайте палци да не се изложа там с тези сладоледи, снадвичи и тем подобни :razz: :razz:
SlowDownBaby
07-22-2011, 14:28
Ееее ти идваш при мен ли бе :D И аз съм "на морето" :D
Бтв аз вече съм супер гладна,минаха 3 часа и половина от обяда,и се чудя ако ям сега,после ще съм гладна защото е рано..и не може ли сега да хапна малко ориз (нали е бобов ден) а към 8 да хапна печени картофи ?
justasmile
07-22-2011, 14:31
SlowDownBaby хибаво е да ядеш по-рано. Така организмът ти смила по-бързо храната и отслбваш много повече. Аз винаги вечерям към 17-17:30 и за 2 дни съм смъкнала 1.4 кг. Наложи си воля и не яж после. Прави като мен - бий си шамари :D
Лол братчеда се нави да направим тае бо :shock: :lol: как така .. тва е супер :lol: вика що не ме пита вчера или оня ден аз обожавам да тренирам .. тц ето намерих си дружка .. :lol:
justasmile
07-22-2011, 15:18
Oхххх.. защо се умълчахте така. Няма какво да права докато си приготвям багажа. :( Според вас дали ще успеем да си здържим килограмите след като отслабнем? :o
^ Мисля си за това постоянно.. сега лятото, лесно, по цял ден имаме и можем да си спортуваме и да се храним правилно, ама като почнем даскало... :( Лично аз ще дам всичко от себе си, за да успея и да си го поддържам като начин на живот, надявам се всички да успеят! :)
Момичета предложете нещо да ям за БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА мооооля и аз не знам какво да ямм .. :( имам чувството че всеки ден тва ям и ми е някакво гадно и просто се чудя вече .. :-o
infinitypeace97
07-22-2011, 15:29
Днешния ден мина без прегрешенияяя :grin: :grin: :grin: За закуска ядох една прасковка(към 10.30), после за обяд ядох по-рано, много бях гладна- 2 бъркани яйца със сирене и малко кисело мляко. А за вечеря-салатка от домати и бъркано яйце.. Сега мисля да изям една прасковка и може би айрян ще пия, защото ще може чаааак след 4 дни, заради водния :o
Vrogue И аз съм така, вече ми е супер еднообразно :( И в белтъчния ден също, защото не обичам много-много месо :?
justasmile
07-22-2011, 15:39
Vrogue - печени картофи, ориз с зеленчуци ,леща, боб. Бобена салата. Грах (много е хубав направо от консервата), картофена салата, задушени картофи.....
infinitypeace97
07-22-2011, 15:41
^ :shock: Е как сирене или кашкавал? Нали можеше само през белтъчния ден? :-o
justasmile
07-22-2011, 15:44
ohhh.. обърках се ;д. гледах, че ти писа за бетъчния и се обърках ;д
Аз пък се чудя какво да ям на въглехидрания :с не ми се яде нещо сладко :(
Аз пък се чудя какво да ям на въглехидрания :с не ми се яде нещо сладко :(
Ето ти идеи :) ЦЪК!!! (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.0)
^мерси смятам да си направя макаронки утре за обяд а за вечря може едно ескимо :grin:
SUNinTHEsunset
07-22-2011, 16:25
Днес мина успешно :grin: Освен сутрешното мляко с нес хапнах ''салата'' от домат и краставица,без никакъв дресинг,единствено малко сол и едно нискомаслено плодово мляко на ,,Култура,, 290гр,което е само 90 kcal :grin: 8-)
^ Цялото мляко е 90 калории?! :shock:
Аз също имам чувството,че само ям и не смъквам,първите дни усещах разлика,ама сега все едно съм в застой :o Но и аз няма да се отказвам ... На мен ми е 18-ти ден..
SUNinTHEsunset
07-22-2011, 16:39
мда :grin: поне така пише 8-) то е със подсладители,и маслеността му е 0,1%.Колко е мляко не знам и не ми пука,важното е че е вкусно и нискокалорично.
sh0c0ladch3ee
07-22-2011, 16:39
Здравейте момичета :-) и моят ден приключи успешно, сега само чакаме да дойде сутринта :D Вечерях с 2 парченца диня и водичка продължавам да пия вече докато си легна. Тази вечер няма изкушения - мама ще готви пиле с ориз, което не е сред любимите ми така че прегрешения не се очакват :D АА и мама ми каза, че сякаш съм пораснала малко на височина, което ако е вярно, като съм по-височка ще изглеждам по-слабичка.. :D :)
мда :grin: поне така пише 8-) то е със подсладители,и маслеността му е 0,1%.Колко е мляко не знам и не ми пука,важното е че е вкусно и нискокалорично.
Да не само 100гр да са били 90 калории? :)
SUNinTHEsunset
07-22-2011, 16:48
Да не само 100гр да са били 90 калории? :)
Не ,не на 100 грама са 32,а млякото е 290 гр.За 300 грама са 96,така че за 290 са горе-долу 90 :)
justasmile
07-22-2011, 17:06
Tуко-що прегреших жестоко. Въглехидратен ми е. Понеже братовчедките ми са тук, мама направи едни специални италиански спагети (дето в БГ ги няма) и аз ядох цяла порция дресинг от: кайма, парзмезан и кетчуп. Забравих да кажа: вече бях вечеряла - 3 топки и половина сладолед. Много ме е яд :booooomb: Айде нищо.. утре ми е плодов, ще плувам също (много) и няма да прегрешавам. Пак ви моля: стискайте плаци да си спазя диетата на морето :o :o :o :o :o :o МОЛЯЯЯЯЯЯЯ ;(
sladi4ka_qni4ka
07-22-2011, 17:26
зле съм .. 27 ден .. прекалих с пуканки и сладолед .. ама съм на море все пак :D 28 и 29 ден .. плодови ! та за около 1 месец 3-4 кг надолу
Wanderer1
07-22-2011, 17:44
И аз днес много прегреших. Бях на очен лекар и ми изписаха едни капки, защото съм имала нещо възпалено (а как щипят самоо). Сутринта преди да отида изядох една праскова, обаче там много се забавихме и аз както си бях обещала да не ям нищо, изядох едно парче пица и пих студен чай :booooomb: :booooomb: :booooomb: Като се прибрах ядох и салата и още една праскова. Не съм изпила и повече от 1 литър вода... Направо днешният ден е пълен провал. Нищо, от утре ще се старая повече :(
titinkaa
07-22-2011, 19:02
И аз днес прегреших. :booooomb: Всичко беше Ок,до следобед,и тогава прегреших седнах на кафе с майка и една позната и жената реши да почерпи кроасани от Double и се изкуших и си го хапнах с кеф,ама после съжалявах защо го ядох. Ама нищо,утре продължавам с пълни сили,и ще гледам да не прегрешавам.
justasmile
07-22-2011, 19:02
Aбе защо никой не пише вече? Хора, как сте се справили днес?
Wanderer1
07-22-2011, 19:05
Днес май повечето сме прегрешили(браво на тези, които не са :) )
Ама много виновна се чувствам за тая пица :( :( :(
billytalent
07-22-2011, 19:06
И аз днес прегреших, направоо се отчайвам от себе си.
Купих си една дълга черна рокля по тялото, тя ми е стимул вече да не прегрешавам и от утре започвам да тичам сутрин...
anonymous708973
07-22-2011, 19:15
Не е най-важното да е нискокалорично. Не гледай цифричките, а гледай какво дава на тялото ти. С това измислено 0.1% поемаш химия, консерванти и разни сухи простотии. По-добре яж 2% или 3.6%, глупаво е да пестиш от мляко.
Аз днес съм хапнала кофичка кисело мляко с 3-4 пълнозърнести бисквитки, салата, сандвич с пуешко и зеленчуци, круша, сливи, ябълки и пържолка със салата. Доволна съм, но можех да мина без сандвича. Не съм правила упражнения, понеже още ме боли от фитнеса онзи ден, но определено коремът ми е станал по-твърд и има един тъъъъничък слой сланинки, който се надявам да изгоря на морето следващата седмица. И тоя път никви палачинки, честен кръст! 8-)
SUNinTHEsunset
07-22-2011, 19:21
Не е най-важното да е нискокалорично. Не гледай цифричките, а гледай какво дава на тялото ти. С това измислено 0.1% поемаш химия, консерванти и разни сухи простотии. По-добре яж 2% или 3.6%, глупаво е да пестиш от мляко.
Аз днес съм хапнала кофичка кисело мляко с 3-4 пълнозърнести бисквитки, салата, сандвич с пуешко и зеленчуци, круша, сливи, ябълки и пържолка със салата. Доволна съм, но можех да мина без сандвича. Не съм правила упражнения, понеже още ме боли от фитнеса онзи ден, но определено коремът ми е станал по-твърд и има един тъъъъничък слой сланинки, който се надявам да изгоря на морето следващата седмица. И тоя път никви палачинки, честен кръст! 8-)
Както споменах не ме интересува мляко ли е не е ли.Аз на мойто тяло достатачно мазнини съм му дала,да си черпи от тях.
В картофената салата мога ли да сложа оцет ? И лук може би .. не знам 8-)
Аз не пиша,защото гледам да не се навъртам вкъщи,а да съм навън и да се разхождам,че вкъщи има много изкушения. :) А днес единствения ми спорт беше скачане на въже.Утре сутрин ще тичам с приятелки :)
billytalent
07-22-2011, 19:28
В картофената салата мога ли да сложа оцет ? И лук може би .. не знам 8-)
Разбира се, че може.
justasmile
07-22-2011, 19:28
Туко-що видях един коментар, дето не го бях виждала. Няква Хриси, дето е 1.72 и тежи 56кг казва (като преди това ме е цитирала, че съм 1.75 и 65 кг) : Аз съм 172 и 56 кг. Аз ли трябва да спра с диетите или...'. Скапа ми цялото настроение. Много ги мразя такива хора :( :( :( ;(
^ Майната и на злобата.Приемаш го твърде присърце даже не я познаваш какво ти пука ? *** я .
Значи утре ще ям картофена салата! 8-)
Wanderer1
07-22-2011, 19:32
Туко-що видях един коментар, дето не го бях виждала. Няква Хриси, дето е 1.72 и тежи 56кг казва (като преди това ме е цитирала, че съм 1.75 и 65 кг) : Аз съм 172 и 56 кг. Аз ли трябва да спра с диетите или...'. Скапа ми цялото настроение. Много ги мразя такива хора :( :( :( ;(
Не се ядосвай :-) Много ги има такива. Всъщност не съм го видяла коментара... на коя страница е?
SUNinTHEsunset
07-22-2011, 19:34
Не им обръщай внимание,така си повдигат самочувствието.Жалкото е че не осъзнават колко много могат да наранят човек с думите си :(
gabri3lla
07-22-2011, 19:36
5 ден без прегрешение. тази вечер бях на коооосъм да изям един кроасан,защото така се бях отчаяла,но си казах НЕ,не заслужаваш 8-) утре и неделя ще са ми най-трудни,че наще са в нас и пак ще се готвят някакви адските неща.
^На мен пък точно събота и неделя са дните,на които разчитам да съм перфектна,защото ще съм си самичка :grin:
pitbullxx
07-22-2011, 19:43
К'во става момичета ? Слабеете ли ? :)
justasmile
07-22-2011, 19:44
Коментарът е някъде на 32-33-34 стр. И да... мен ми мина вече. Мерси много, момичета <3
Охххх.. след няколко часа пътувам за морето. А след няколко часа, също така, ми почва плодовия ден :lol: Бахти късмета :D
Ох успех на моренцето,да си прекараш супер :-)
pitbullxx-Да,слабееме :grin:
pitbullxx
07-22-2011, 19:54
Браво на вас и Ева пиши и не се скътавай ,защото си чакам снимките! :oops: :lol: А иначе не знам кои беше пуснал снимки ,но имаше голяма разлика шоколадчето нещо такова .. мн хубаво коремче. :lol:
:lol: Явно следиш темата...
justasmile
07-22-2011, 20:12
pitbullxx aма ти верно май следиш темичката :lol: и да слабеем. Повечето сме си посигнали желаните кг на половина, а накой предполагам, че вече са си ги постигнали 8-)
alehole мерси. (sun)
Предполагам, че утре вечерта ще пиша за плодовия. Аз сега се чуда, дали да спа, защото ще тръваме след околко 4 часа :)
Незнам,ако си легнеш,после пък много ще ти се спи :D Ако пък не спиш...
Аз лично си лягам,защото ме цепи главата и ти пожелавам да устискаш и да си спазиш диетата :) Както и да се печеш и къпеш много в морето :D :-)
SlowDownBaby
07-22-2011, 20:21
pitbullxx подписа ти :smt007 за пръв път да видя момче (или поне мисля,че си момче ;д ) да защитава животните !
По темата...аз не знам днес прегрешила ли съм,не мога да преценя,така че вие кажете...
Закуска:нямаше
Обяд: в 2 часа,чиния печени картофи с червен пипер
Вечеря: в 6 часа чиния ориз,със салата от домати и краставици и .. две филиики хляб :oops:
Хем си бях отделила печени картофи за вечеря и да ме пита някой защо не ядох от тях... нямаше да я разваля толкова..
Утре ми е въглехидратен ден,ще ям мед ! Много ми се ядеееее ;д
DownloadVirus
07-22-2011, 20:23
На какви диети очаквате да отслабнете ? ;
justasmile
07-22-2011, 20:38
DownloadVirus 90-дневната + спорт :)
infinitypeace97
07-22-2011, 20:54
Как върви диетата, мацки? :-)
Аз преди млако влизам във кухнята и виждам от любимите ми хлебчета и докато се усетя вече си бях отчупила и го бях и лапнала.. Ама добре, че се осъзнах и го изплюх :lol: :lol: :lol: Ама много съм зле значи.. Как щях да си проваля перфектно изпълнения ден :-x
Днес се чувствам значително по-лекичка, ама лошото е, че скоро трябва да ми идва, а обикновено много ми се яде по това време :D
Искам да питам дали ще прегреша много, ако утре ям пуканки/ден за варива ми се пада/? Защото ще ходя на кино и ще е над 2 маса филмът ии направо не знам :o
sh0c0ladch3ee
07-22-2011, 20:57
pitbullxx Благодаря :D но още не е нищо особено, в сравнение това което искам да постигна. Надявам се с много спорт и режима ми да успея :grin:
Аз неска опитах 2 хапки питка :D много съм зле :D мама е напрайла с маслини и лук.. пф така ми замериса :D :D сега си тренирам, че да ми мине поне.. че много тъпо се чувствам тва ми е първата грешка от супер много време.
Сега ще я поправимм.. няма страшно :D :-) :-) Успех !
justasmile Еййй приятно изкарване на морето, да ни събереш мидички и да ни ги пратиш по пощата.. (АБВ) :D :-)
pitbullxx
07-22-2011, 21:17
Следя доста теми и момче съм , не си ли личи по профилната снимка ? :lol:
Като вечерях прегриших .. мисля .. изядох 4-5 бисквити + 3-4 парчета кашкавал + малко мед по бисквитите .. и солети с кашкавал .. + 2-3 парченца шоколад :shock:
sh0c0ladch3ee
07-22-2011, 21:20
Лора Караджова ft. Goodslav - Кво си мислим
ПоЗдРаВ За ВсиЧки ОтсЛабващииии !!! :grin: :grin:
Леле, кво си мисля само кат те гледам ти знаеш.. да си трая май е най-добре
аз тука си тренирам на песнички откачам направо не ме свърта на едно място :D Цяяла вечер - Диско диско Бум Бум - Зохан :D :grin:
Оф зех да спамя, по темата ся -- Олеее потна съм като... сеедно излизам от банята таман. От 11:15 си бягам скачам и така нататак, с кратки почивки де, колкото да пиша и пак почвам :D
http://www.youtube.com/watch?v=yYwLLyy-hZQ
Хайде още един спец. поздрав :grin:
SUNinTHEsunset
07-22-2011, 21:39
Аз да се оплача,че корема яко ми стърже,но съм инат и удържам фронта като се наливам с водица 8-)
infinitypeace97
07-22-2011, 21:49
И аз съм гладна, ама ще си лягам, за да не прегреша нещо :?
Лека нооощ :-) :D
sh0c0ladch3ee
07-22-2011, 21:50
Само такаа!! Няма да се предаваме! Оле сега още повече се мотивирах да отслабна ... Мамииии ако не стана най слабото момиче в класа... пък на :D Оле да идва утре водния :grin: Няма да хапна и трохичкаа :grin: :-) :-)
DownloadVirus
07-22-2011, 21:53
Недейте се мъчи на диети с вода , щото после като си хапнете нещо ще станете 150 кила ама само мазнини :D
SUNinTHEsunset
07-22-2011, 21:55
Недейте се мъчи на диети с вода , щото после като си хапнете нещо ще станете 150 кила ама само мазнини :D
ехе аз ако стана 150 кила ще кандидатствам за супермодел :-)
sh0c0ladch3ee
07-22-2011, 21:56
Не беее :D Глупусти :D Всеки 29 ден е воден в 90 дневната :D в никъв случей не карам само на вода :D :D то така ко ще стане :D грозна картинка след диетата :D :D :D
Карам го на мой си режим сега но въпреки вс. ми е 29 ден откакто съм почнала и ще ми е пречистващ ден утре.. :grin: охх тялото ми е изтръпнало цялото от толкова тренинг сега :D
DownloadVirus
07-22-2011, 21:57
По принцип да караш само на вода си е живо самоубийство и то умишлено ! :D
sh0c0ladch3ee
07-22-2011, 21:59
Аз преди ко праех.. цял ден не ям и вече чак в 21 - 22 вечерям :D и после като се подуя.. :D :D ама тва беше редовно и имах проблеми вечно ме болеше и малко да хапна и се подувах :D ся се оправих научих се да ям често и по малко :D резултата е налице и нямам болки :D :grin:
DownloadVirus
07-22-2011, 22:01
Това дето си правила прилича повече на warrior diet , въпреки , че за подобен хранителен режим се иска организация,ама то е за качване!
sh0c0ladch3ee
07-22-2011, 22:02
Ся като отслабна напълно в корем много искам да оформя пресата.. сега имам но тр.да се стегна за да се личи.. А нещо някой може ли да ми препоръча за отслабване в ръце.. и стягане но най-вече отслабване?
Дигам гирички но нзм дали от тва ще отслабнат.. :D
ПП да аз уш исках да отслабна а пълнеех :D то до 14 на даскало а аз там не ям .. после от 15:30 до 21:30 у приятеля ми и таман се прибирах за вечеря :D
ArrowsOfDeath
07-22-2011, 22:18
Ся като отслабна напълно в корем много искам да оформя пресата.. сега имам но тр.да се стегна за да се личи.. А нещо някой може ли да ми препоръча за отслабване в ръце.. и стягане но най-вече отслабване?
Дигам гирички но нзм дали от тва ще отслабнат.. :D
ПП да аз уш исках да отслабна а пълнеех :D то до 14 на даскало а аз там не ям .. после от 15:30 до 21:30 у приятеля ми и таман се прибирах за вечеря :D
Какви са ти мерките?
DownloadVirus
07-22-2011, 22:18
Прием на повече белтъчини и най-важното повече МАЗНИНИ :)
sh0c0ladch3ee
07-22-2011, 22:35
За мерките утре ще кажа, че сега нз де е метъра, орентировачно ще кажа, че съм 46 кг. и 160- висока някаде.. но за см. нямам представа :?
DownloadVirus
07-22-2011, 22:39
И искаш да сваляш килограми ? Really ?
sh0c0ladch3ee
07-22-2011, 22:45
еми имам доста "сланинка" от вътрешната страна на бедрата, корема, имом и паласки... абе има ко да се желае.. явно съм с леки кости, на кг. не съм много но..
http://prikachi.com/images.php?images/241/3602241s.jpg
Тва ми е крайната цел.. Мечтаяя за такова тяло откакто я познавам, че и отпреди това :D
DownloadVirus
07-22-2011, 22:55
еми имам доста "сланинка" от вътрешната страна на бедрата, корема, имом и паласки... абе има ко да се желае.. явно съм с леки кости, на кг. не съм много но..
http://prikachi.com/images.php?images/241/3602241s.jpg
Тва ми е крайната цел.. Мечтаяя за такова тяло откакто я познавам, че и отпреди това :D
А бе леко е минала покрай красивото тяло,ама ае карай!
ArrowsOfDeath
07-22-2011, 22:58
Ето една много полезна статия :) http://lubomirivanov.com/4854
DownloadVirus
07-22-2011, 23:01
И ? :D
sh0c0ladch3ee
07-22-2011, 23:08
Аз в никъв случей не искам да свалям бързо.. до тук 1 месец и съм смъкнала 2-3 кг, за още месец и половина 2 искам да сваляя още 4 макс.. соето е около 2 кг. на месец. Неискам бърза диета не за друго но неискам повече стрии..таман зеха да се оправят и ся ако зема пак да се нацепя... иначе кг. мога да ги запазя не мисля за това, аз и без това си ям по малко и здравословно.. свикнах и не го приемам като диета а като начин на живот, просто режим :D става късно и се пробудиха филисофските мисли в мен :D
DownloadVirus
07-22-2011, 23:48
На 14 кг под ръста си и да искаш да сваляш си е притеснително,ако ти бях родител щях убаво да те напляскам да си седнеш на гъзецо да ядеш както трябва :o 8-)
karamelcheto92
07-23-2011, 07:47
Днеска ми е белтъчен ден
З 4 малки резенчета диня
О Риба скумрия и салата
В Таратор
Здравейте :-) Аз днес съм на въглехидратен . Сутринта ходих да тичам , после си имах задължения вкъщи и от 7ч. чак сега сядам да почина.. Иначе нямам търпение да стане 12ч :lol:
SlowDownBaby
07-23-2011, 09:53
Въглехидратен :grin:
Закусих в 9 със една праскова,после отидохме в баба ми,и тя като сложи едни бухтички пред мен.... и ме накара да ям...изядох 3,бяха малки но...успокоявам се само с това,че днес е въглехидратен и не е толкова зле защото е тесто...
Сега обядвам спагети ( от тези готовите със подправки ) и мисля да вечерям сладолет или филия с мед,все пак видях новите рецепти :D
Wanderer1
07-23-2011, 11:38
За днес съм без прегрешения. Сутринта ядох праскова, а за обяд пържени яйца със сирене и филия хляб. Довечера ще ям малко диня или праскова.
Къде изчезнахте, че никой не пише? 8-)
sh0c0ladch3ee
07-23-2011, 12:20
Здрасти мацки :-) :-)
Днес е големият ден - ВОДЕН :D И смея да кажа, че до тук се справям отлично. Бях гладна но вече не съм и се чувствам много добре :grin: Искам да попитам.. дали може да се пие бульон през този ден, защото имам съмнения, че довечера ще съм доста гладна :D Ако неможе нп.. ще карам на водичка :)
Успех и на вас, утре ще разказвам как е минало всичко :grin: :-) :-)
^Деня е само на вода,нищо друго... :) *ако ти прилошее или ти падне кръвното хапни 1 плодче... :-o Иначе успех,ще се справиш,като си гледаш снимките от преди и след :D :-) :-)
sh0c0ladch3ee
07-23-2011, 12:31
Хаха окс :D ще издържа толкос 1 ден :D
Иначе :D по-скоро ще гледам снимките си от сега и тези на Диана - момичето от снимките които поствам :D Тя страшно много ме мотивира :D
Прочетох, че през този ден се смъквали 1,5 - 2 кг :D Ухууу :grin: :D
Ще се справяяя!! Този път няма да се предам :D
:-) Мерси за отговора :-)
sh0c0ladch3ee
07-23-2011, 12:46
Днес всички се изгубиха, ама то в това хубаво време какво да правят пред компютрите, а и е събота..
и аз следмалко излизам пак може да ида и да побягам и след това моите си тренинги :D
justasmile
07-23-2011, 12:47
Плодов ден и засега без прегрешения. По пътя към Бургас спряхме на 2 бензинстанции и изтрпях и не си взех нищо :grin: Братовчедките ми ядохе кроасани и бейк-ролс, а аз - плодове :grin: После пазарувахме в Метро. Тате взе една кутия вафли Морени, едни бишкоти, две кутии сладолед и кус-кус също. Много съм мотивирана и се надявам да издържа до 31 :grin:
sh0c0ladch3ee
07-23-2011, 12:50
Бравооо!!! Много хубаво :grin: Повече никакви грешки, само резултати, нали така :grin: ИИИ сега си направи снимки, после ще пращаш да те видим :-) Прияятно изкарване, без искушения и прегрешения :D :-) :-)
justasmile
07-23-2011, 12:53
^Meрси :oops: Как върви водния?
sh0c0ladch3ee
07-23-2011, 12:56
Засега чудесно и въобще не съм гладна, само дето забравих оризчетата сутринта, но нищо. Ще видим до довечера как ще е, до 21:30 не се притеснявам защото ще съм навън, но после.. ще си легна по-рано днес :D :-)
SlowDownBaby
07-23-2011, 13:07
sh0c0ladch3ee добре че си във форума :D би ли ми казала какъв беше крема анти-целулит на Дева ? Че днес мисля да си взема,но не помня какъв беше ;д (знам че е на Дева,но ако има друго кажи ;д )
Иначе аз закусих в 9 с праскова,в 1 ядох спагети и в 2 часа две филии с мед,защото много ми се дояде,а знаех че във въглехидратния мога да ям мед и... не се сдържах...Обаче пък правих 40 минути тае бо,и упражнения за паласки,а сега излизам да карам колело и към 7 ще се разхождам,най много да си взема сладолед,защото може в този ден,а ще съм на вън в тази жега :D
Момичетааааа свалила съм още един см ! Вече общо 3 см за 23 дена :grin:
sh0c0ladch3ee
07-23-2011, 13:13
Благодаря тии ! :-)
http://apteka.framar.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D 0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB/rubella/%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F/%D0%B4%D0%B5%D0%B2%D0%B0-slim
Това е кремчето, аз използвам и розовия. Много съм доволна. Хубави са, помагат, много съм доволна
И браво за резултатите, много е хубаво това :grin: :grin:
:-)
SlowDownBaby
07-23-2011, 13:29
Мерси,сега отивам да го потърся :grin: Бтв имаш страхотно тяло ! На мен пък ти ще си ми мотивацията ;дд
Аз сега отивам да карам колело ( че тея две филии много ми тежат на съвестта :( ) ,до после на всички *sun*
justasmile
07-23-2011, 15:04
Без прегрешения на плодовия ден, докато съм на морето. Мнооого съм горда от себе си. След около час ще вечерям малко диня, а сега излизам на разходка. Утре с братовчедка ми ще тичаме сутринта... ЙЕЙЙЙЙЙЙ... За първи път съм толкова мотивирана и така вярвам в отслбването като нещо постижимо. :grin:
Шоколадче, поздравления за водния ден :grin:
SlowDownBaby
07-23-2011, 15:25
И аз си взех антицелулитния душ гел на Дева,че не можах да го отворя,стисках,стисках за че се пукна тубичката ама от горе не изтече :lol: ама пак ще си го ползвам от утре де...бтв не знаех че е душ гел,мислих че е крем само ;д
SUNinTHEsunset
07-23-2011, 15:39
Шоколадче ти как си прикри стриите,че не мога да ги понасям мойте,ужасни са :x
Иначе и аз днес съм без прегрешения :grin:
heybugsbunny
07-23-2011, 16:39
Без прегрешения на плодовия ден, докато съм на морето. Мнооого съм горда от себе си. След около час ще вечерям малко диня, а сега излизам на разходка. Утре с братовчедка ми ще тичаме сутринта... ЙЕЙЙЙЙЙЙ... За първи път съм толкова мотивирана и така вярвам в отслбването като нещо постижимо. :grin:
Шоколадче, поздравления за водния ден :grin:
Браво! Продълвашай в същия дух, резултатите ще са добри :grin:
gabri3lla
07-23-2011, 17:36
на мен ми се свърши с диетата. днес си бях на село и баба ми като извади едни гевреци,едни мекици........устоях им и хапнах само диня,обаче като си дойдох в нас се натъпках с 3 филии и пържено месце + половин шоколад(поне е натурален) 8-) от утре започваме на чисто(или от понеделник) хахахахахаха
sh0c0ladch3ee
07-23-2011, 17:56
Здрасти :) Еми стриите ми с времето се заличиха, останаха ми малко. Използвала съм крема на ДЕВА за стрии. Много съм доволна от него. Забелязах, че белите стриички с времето изчезват.
А иначе, то тубичката с кремакато я вземеш отгоре развиваш капачката и има предпазителче, махаш го и е готово за употреба :-)
И благодаря за всичко :-) но аз още не се харесвам :) .. моя приятел ейся сиг. 10 пъти ми каза, че съм отслабнала :D даже нали дънките ми падат и излизам от колата и кръста ми навънка и той вика - Еее ти ся отслабна и зе да се показваш май :D :D
Мама ми е купила едни бисквитки за утре, на престиж с овесени ядки и био захар, уж диетични. Ще ги видим утре :D
Някой пробвал и е Л-Карнитин ли кво беше?.. едно момиче от моя клас го ползва и е доволна но незнам дали да се вземам...
Меню за днес - Закуска - Вода, Обяд - Вода, Вечеря - Вода. :D :D :grin: :grin: И не съм гладнаа :grin:
infinitypeace97
07-23-2011, 18:26
Шоколадче, браво!! :grin: :grin:
Аз днес бях на бобов ден, ядох пуканки, защото бях на кино, ама нищо :oops: Преди малко се прибрах, от 12ч съм навън и сега ще вечерям, въпреки че е късно :D
justasmile
07-23-2011, 18:27
Йеййййй.. Днес не съм прегрешила. Освен ако 2 ментос-а не се броят? Много се радвам. Утре мисля да обядвам кашкавал пане и салата или 2кюфтета и 2кебабчета. Предполагам, че ще сме на ресторант и даже може да си избера нещо друго. :o :grin: Много съм горда от всички ни :grin: Постигаме си желаните резултати :grin: най-после :grin:
titinkaa
07-23-2011, 18:51
Днес издържах на диетата,но в 19:00ч. взех че прегреших с 1 сладолед,просто не издържах,а и ми дойде преди малко и то затова ми се е ядяло сладко.Ама от утре на чисто. :)
При мен днешния въглехидратен ден мина с много сладко :D И накрая дори ми стана гадно от сладко :) утре съм на плодове и нямам търпение.Браво на всички за резултатите.Много ме мотивирате :-) Дано всички постигнем,това което желаем :-) Утре ми е 20-ти ден,тоест още 9 дни до воднияяя :-P
SlowDownBaby
07-23-2011, 20:47
Днес изобщо не си броя деня като от диета...толкова хляб изядох,че не е истина,днес съм ужасно глад и просто не знам защо :( Но утре ми е плодов и почвам на чисто !!!
Wanderer1
07-23-2011, 20:59
Днес мина добре. В понеделник мисля да почвам 90-дневната. Преди малко огладнях и изядох една праскова, но не го смятам за прегрешение, защото няма да си легна скоро.
P.S. Преди малко видях как прегазиха една котка :( Много гадно ми стана :(
sh0c0ladch3ee
07-23-2011, 22:06
Ох тва е ужасно :( :? .. Аз сък се скарах с приятеля ми.. е опрайхме се но още му се сърдя и се чувствам супер гадно..
поне тва ми подтиска апетита не ми е до ядене.. в момента даже ми се повръща... :( оф.. деня мина отлично, утре продължавам с режима си, да видим какъв ли ще ми е ефекта.
Е*ах и майката на диетата .. днес леля празнуваше рождения си ден и то не бяха кебабчета кюфтета зелева салата от домати и краставици ЗАЕШКО :shock: бяха направили тяхния заек и аз мисля че е пилешко и ям такава и батко като каза хубаво заешко и аз квооооооооооооооооооо :-o леле .. ама беше късно бях го изяла :lol: ядох и торта и сладки пих и мента и бира и водка и текила иииииииии ОМГ .. отиде диетата НО днес пих ония чай .. 8-) като го помирисах в началото беше мн гадно но после ми хареса и го изпих 8-)
sh0c0ladch3ee
07-23-2011, 22:20
не се притеснявай :) ще продължаваш ли с чая? ако има ефект докладвай :D да го купувам и аз :D
^ Ще продължа мн ясно 8-) е значително ми намали апетита де ... рофл може да не ми повярвате след това написано по горе хах :lol: но мога много повече така че :lol:
infinitypeace97
07-23-2011, 22:55
Ох, как наближава моят воден ден :o Утреее въглехидратеннн :grin: :grin: :grin: На закуска още не съм решила какво, днес ходих да си купувам плодове и съм си купила от абсолютно всичко, трябваше ми танк, за да се добера до нас с всичките торби :lol: Но и без танка се справих, де 8-) За обяд най-вероятно кус-кус, че така ми се е доялл :smt007 и за вечеря сладоледчеее :grin: :grin: :grin:
PsychoBitchFromHell
07-24-2011, 00:01
:? :? Ужас нещо от толкова време се каня да правя диета и все не става . Или сме канени на гости и не мога да не ям там или нещо друго . Ама от понеделник почвам диетата сериозно , надявам се че ще съм и по активна в темата :) :D :D
sladi4ka_qni4ka
07-24-2011, 07:21
днес ми е воден .. но изглежда ме хвана летния вирус и не мисля да си стресирам организма с вода .. тай че ще си хапвам пилешко.. безтуй не бързам за никъде да свалям .. колкото толкова :D дали ще карам воден или не .. няма голямо зна4ение .. ще си направя два белтъ4ни дена :Д
Здравейте :) Днес ми е плодов ден . Дано мине добре :-)
infinitypeace97
07-24-2011, 07:57
Добро утроо :-)
Въглехидратеееннннн :grin: :grin: :grin:
А все още не съм гладна :shock: След малко значи ще хапна 1 прасковка и ще чакам да стане към 12.30-1ч да си направя кус-кус :grin: :grin: :grin:
titinkaa
07-24-2011, 08:00
Добро утро!
Днескашния ден ще го смятам за провален,защото за мойта диета няма нищо в нас,а на гладен стомах не мога да тръгна по магазините,а и ще стане късно докато се пребера да ям закуска.та от утре продължавам,но днес ще си хапна квото има. :D
infinitypeace97
07-24-2011, 09:12
Мацки, да ви питам, мога ли да ям сушени плодове /ананас, кокос, папая?/ и в кой ден? Защото вчера като видях си купих ама не смея да хапна :-D
gabri3lla
07-24-2011, 09:17
^можеш със сигурност,но не знам в кой ден точно. на мен и днес ми се размина диетата,хапнах 2 парчета баница за закуска и ми е малко гузно,ама ми се ядеше много и бях тооолкова гладна.........
Wanderer1
07-24-2011, 09:35
Според мен сушените плодове е най-добре да се ядат във въглехидратния ден.
Сутринта изядох една праскова и засега съм без прегрешения. Само с водата съм малко назад, но нищо. От утре и аз почвам 90-дневната :grin: и ако 2 седмици няма ефект, я спирам.
infinitypeace97
07-24-2011, 09:44
Благодаря и на двете за отговорите :) Супер, и без това ми е въглехидратенн :grin: :grin:
Wanderer1 Успех с диетата! :-)
Сушените плодове се ядат най-вече в плодовия ден. :) Пък ако ти се ядат днес си хапни :D
Аз сега ям диня :)
justasmile
07-24-2011, 14:08
2-ри ден на морето: 2-ри ден без прегрешения. Вкъщи има кутия МОРЕНИ, Бишкоти и едни сладки...но издържам :D Да се надяваме, че като се прибера ще има положителна промяна в кантара. Вече се усещам поприбрала се. Много се надявам да не прегрешавам, а да продължавам както съм започнала :grin: :grin: Днес ми е белтъчен. Обядвах: омлет (2 яйца) със сиренце и кашкавал и след това си отрязах малко кашкавал. По принцип не исках да ям това, но майка ми избърза..и така. След малко ще вечерям 1-2 парченца кашкавал затоплени на микровълнова :grin: Много съм хепи... движа се и се надявам на резултати :grin: :grin:
ПС: сушени плодове се ядат през плодовия :)
SlowDownBaby
07-24-2011, 14:09
Оффф да му се невиди,2ри ден пълен провал...от утре почвам сериозно ! Днес не знам какво ми стана,но толкова ми се ядеше нещо сладко,че просто не издържах...купих си един шоколад и го изядох... :x и малко чипс ядох...а днес ми е плодов ден...нямам думи...кажете ми нещо за да не се отказвам :( Утре ми е белтъчен и ще се справя ПЪК ! Аман значи...два дена ядене на корем,а бях на диета................. днес правих само коремните преси от клипа.Утре ми е деня за тае бото....... (уф толкова ме е яд,сега все си мисля,че съм си върнала см за два дена...дали е възможно ?! :shock: )
п.п. Днес за пръв път ползвам душ гела на дева ;д кога горе-долу мога да очаквам резултатите ? :D
Аз днес съм на плодов,но имах период следобяда,в който трябваше през няколко минути да си припомням,защо съм на диета,да мисля за хубавите тела,защото от тъпата СКУКА щях да съгреша :D
justasmile
07-24-2011, 16:11
Mай вече почти никой не пише :( Как сте? На мен лично ми е много кофти, защото вкъщи всеки нагъва нещо. А тук сме близо 10 души, айде 8 - без мен. Все си повтарям, че си струва и, че тези вкусотийки ще ги има и след няколко месеца. Оххххх... дано има ефек, защото е наистина отврат. Ако като се прибера няма поне 1.5 кг надолу... направо ще ...ще... не знам :x А, ако има кг нагоре.. ще взема да се метна от някъде :o В момента съм супер уморена от плажа :smt010 :smt010 Нали все пак няна шанс да се надебелее при спазване на диетата (без грешки)?
ПС: днес обядвах 3 часа и половина след като закусвах, нали не е проблем?
170 -61кг. - 15 годинки :D
Са до зимата ще гледам да стана към 65-66кг.
и да си увелича ръката да стане към 38см. :D
..Нещо не схванах темата .. :o
^ Смисълът на темата е момичета, които спазват разни диети да пишат как им е минал денят, дали са яли някакви 'забранени' храни, какво са тренирали, дали са отслабнали или свалили сантиметри, оказване на подкрепа. :)
gabri3lla
07-24-2011, 17:50
най-сетне днес си купих кантар. след почти двуседмична диета,едната седмица без прегрешения от 62 съм слезнала на 60кг :lol:
^ Смисълът на темата е момичета, които спазват разни диети да пишат как им е минал денят, дали са яли някакви 'забранени' храни, какво са тренирали, дали са отслабнали или свалили сантиметри, оказване на подкрепа. :)
Значи не е за мене :lol: то принципно и раздела също :lol:
billytalent
07-24-2011, 18:08
Въпреки всекидневните ми прегрешения, се оказа че съм свалила 3 кг. и аз не знам как и вече съм 52, супер доволна съм.
От утре на чисто, защото днес цял ден се храня със сладки неща, може и да съм си ги върнала вече. 8-)
gabri3lla
07-24-2011, 18:25
^Браво за резултата! :)
благодаря ти. не беше точно това,което очаквах,но каквото-такова :)
sh0c0ladch3ee
07-24-2011, 18:55
Здрасти :-) И аз днес съм пълна с грешки.. след вчерашния воден днес направо се изложих :D хапнах сладолед и една бухтичка... абее ще тренирам за да се реванширам малко поне :D Бях прочела, че Пъмп-а целия ако го направя, горял 1000 калории, ако е вярно ще е супер. След малко почвам :D
Wanderer1
07-24-2011, 19:02
И аз прегреших с едни пържени картофи... нищо. От утре започвам много по-сериозно, че 15ти идва.
Иначе pump it up-a досега не съм го направила докрая. :oops: Винаги се отказвам 5 минути преди да свърши клипчето(утре ще опитам)
И браво за рузлтата на gabri3lla :-)
sh0c0ladch3ee
07-24-2011, 19:05
и аз от утре си продължавам сериозно.. то толкос 1 път че съм се отпуснала не е проблем а и не съм прегрешила толкова много. Утре ще карам само на диня и вода и ще си се реванширам :-)
SladkaZagadka
07-24-2011, 19:20
90-дневна: ден 1ви
з: 2 нектарини
о: сирене с 1/2 домат
в: шопска салата без олио/зехтин
Никакви прегрешения :D . Ноо карах колело 13 км и 40 минути зумба фитнес . Ии открих някакъв ЧУ-ДЕ-СЕН руски торент сайт, пълен с клипове с упражнения и кардиооо :grin: :grin: . За мотивация си имам една снимка на едно момиче... искам нейното тялоо :(. Ще видим до 15ти дали ще успея да смъкна поне няколко см от бедрата и прасците от това колело :(
justasmile
07-24-2011, 19:36
Без грешкииии :grin: понеже докато другте се храниха в ресторанта, не трябваше да ям и изядох няколко ментоса. Но съм се движила, така че не ми е проблем :grin: Иначе ми е белтъчен :) Утре ще ям грах (направо от консервата :D ) и най-вероятно салатата.
Имам 2 въпроса: Нали не е фатално, че днес обядвах 3 часа и половина след като закусвах ( вместо 4)
Утре може ли да ям грах и картофи? Не е забранено в диетата, нали?
Wanderer1
07-24-2011, 19:38
^Може
SladkaZagadka
07-24-2011, 19:48
Без грешкииии :grin: понеже докато другте се храниха в ресторанта, не трябваше да ям и изядох няколко ментоса. Но съм се движила, така че не ми е проблем :grin: Иначе ми е белтъчен :) Утре ще ям грах (направо от консервата :D ) и най-вероятно салатата.
Имам 2 въпроса: Нали не е фатално, че днес обядвах 3 часа и половина след като закусвах ( вместо 4)
Утре може ли да ям грах и картофи? Не е забранено в диетата, нали?
Аз не съм чувала, че между закуска и обяд в белтъчен трябва да е 4 часа, а само между обяд и вечеря (но само в белтъчен, в другите - 3) ?
sh0c0ladch3ee
07-24-2011, 20:56
Мацки как е ? какво правите, забравихте темата :D ох аз сега тренирам.. поне 2 часа мисля да си тичкам и скачам, че вече имам чувството, че не отслабвам.. само така си седя... :(
Момичета,спретнах набързо обещаната начална страничка (първия пост) на новата тема и след малко ще я пусна :) Не е перфектна,но се надявам да ви хареса,а ако не - ще чакам предложения за промяна :)
Едит:Линк към новата тема :)
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=9003019#9003019
ShtrudeL
07-24-2011, 22:04
Мир и любов